Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Αντιμετώπιση ψυχικά τραυματιών με τη βοήθεια ζώων - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αντιμετώπιση ψυχικά τραυματιών με τη βοήθεια ζώων

Αντιμετώπιση ψυχικά τραυματιών με τη βοήθεια ζώων

Η χρήση ζώων στην ψυχοθεραπεία είναι μια εναλλακτική και αποτελεσματική μέθοδος που χρησιμοποιεί την ειδική σύνδεση μεταξύ ενός ατόμου και ενός ζώου για να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχικά και συναισθηματικά προβλήματα. Η θεραπεία με τη βοήθεια των ζώων χρησιμοποιείται ευρέως και είναι γνωστή κυρίως στον τομέα της ψυχοθεραπείας, της ψυχολογικής θεραπείας και της ομαδικής θεραπείας.

Η ανθρώπινη-ζωτική σύνδεση μεταξύ ανθρώπου και ζώου υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και βρίσκεται στο επίκεντρο διαφορετικών πολιτισμών. Τα ζώα προσφέρουν στους ανθρώπους συναισθηματική υποστήριξη, αγάπη άνευ όρων και αίσθημα ασφάλειας. Μέσω αυτής της ειδικής σύνδεσης, τα ζώα μπορούν να παρέχουν μια συναισθηματική, σωματική και πνευματική απόκριση σε άτομα που βρίσκονται σε αγωνία ή αντιμετωπίζουν τραύματα.

Μία από τις κύριες λειτουργίες των ζώων στην ψυχοθεραπεία είναι η προώθηση των ψυχικών και σωματικών θεραπευτικών διαδικασιών του τραυματία. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συναισθημάτων άγχους, κατάθλιψης και αυτοτραυματισμού. Επιπλέον, η σημασία των ζώων στην ψυχοθεραπεία.

Επιπλέον, η σημασία των ζώων στη φροντίδα της ψυχικής υγείας βασίζεται στη μοναδική τους ικανότητα να δημιουργούν μια αληθινή, πιστή και άνευ όρων σχέση με τους ανθρώπους. Ιδιότητες όπως η μη επικριτική ακρόαση, η βαθιά συναισθηματική σύνδεση και η ικανότητα να χρησιμεύουν ως το ιδανικό μοντέλο της τρέχουσας αγάπης, τα ζώα προσφέρουν την τέλεια απάντηση σε όσους υποφέρουν από σπαραγμό ή ψυχικό τραύμα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με τη βοήθεια ζώων, το άτομο επικοινωνεί και συνδέεται με το ζώο με φυσικό και αυθεντικό τρόπο. Η μοναδική ικανότητα του ιδιοκτήτη να κατανοεί και να λειτουργεί σύμφωνα με τα συναισθήματα και τη διάθεσή του μπορεί να προκαλέσει θετικά συναισθήματα και να μειώσει τα επίπεδα άγχους και κατάθλιψης. Η θεραπευτική σύνδεση που δημιουργείται μεταξύ του ατόμου και του ζώου επιτρέπει στα θύματα να συγκεντρωθούν στο παρόν, να σταματήσουν να σκέφτονται το παρελθόν ή το μέλλον και να αρχίσουν να βιώνουν τη στιγμή με θετικό και δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, η θεραπεία με τη βοήθεια ζώων μπορεί να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των θυμάτων. Σύμφωνα με πολλές μελέτες, αποδεικνύεται ότι τα ζώα μπορούν να μειώσουν την αρτηριακή πίεση, να βελτιώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσουν τα επίπεδα στρες. Η αντίθεση της σημερινής προηγμένης τεχνολογίας, η σύνδεση και η σύνδεση με τα ζώα παρέχουν σωματική και πνευματική άνεση μπροστά στον περίπλοκο και χρηματοδοτούμενο κόσμο στον οποίο ζούμε.

Εκτός από τη ζωντανή και συναισθηματική τους συνεισφορά, τα ζώα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία για την καλλιέργεια και τη βελτίωση των ανθρώπινων κοινωνικών και επικοινωνιακών ικανοτήτων. Ένα ζώο μπορεί να χρησιμεύσει ως γέφυρα μεταξύ των ανθρώπων σε ομάδες θεραπείας και να ενθαρρύνει την επικοινωνία και τη σύνδεση μεταξύ των συμμετεχόντων. Αυτό προέρχεται από τη φυσική ικανότητα των ζώων να κάνουν ένα άτομο να αισθάνεται άνετα και ασφαλές σε ένα περιβάλλον που είναι κοντά τους, το οποίο μπορεί να προωθήσει τη δραστηριότητα, τον λόγο και την ενεργό συμμετοχή της ομάδας στη θεραπεία.

Μαζί με αυτό, η σημασία των ζώων ως εργαλείων θεραπείας σε ομάδες ψυχοθεραπείας έγκειται στην ικανότητά τους να παρέχουν μια αίσθηση ελπίδας και χαλάρωσης. Τα ζώα δημιουργούν στιγμές ελευθερίας και άνεσης που βοηθούν τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κατάθλιψη, άγχος ή τραύμα να πάρουν μια νέα πνοή και να σωθούν από τις δύσκολες στιγμές.

Για να εκτελέσετε ψυχοθεραπεία με τη βοήθεια των ζώων με αποτελεσματικό τρόπο, είναι σημαντικό να τηρείτε τις οδηγίες και τους περιορισμούς που ορίζονται στη διαδικασία θεραπείας. Από τη στιγμή της επιλογής του κατάλληλου ζώου, πρέπει να διασφαλιστεί ότι το ζώο υποβάλλεται στην κατάλληλη εκπαίδευση και ότι είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτούμενες απαιτήσεις. Επίσης, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες του θεραπευόμενου και να βεβαιωθείτε ότι το ζώο θα είναι κατάλληλο για θεραπεία σύμφωνα με τους περιορισμούς και τις επιθυμίες του.

Συνοψίζοντας, η θεραπεία των ψυχικά τραυματισμένων με τη βοήθεια ζώων είναι μια μοναδική και αποτελεσματική μέθοδος που χρησιμοποιεί την ειδική σχέση μεταξύ ανθρώπου και ζώου για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ψυχικών και συναισθηματικών προβλημάτων. Τα ζώα παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη και αίσθηση ασφάλειας και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο για την καλλιέργεια και τη βελτίωση των κοινωνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων. Με τη βοήθειά τους, τα θύματα αποκτούν έναν άνετο, φιλικό και ασφαλή χώρο που τα βοηθά να ανακαλύψουν στιγμές αναπνοής και γαλήνης. Η χρήση ζώων στη ψυχοθεραπεία δίνει στα άτομα που υποβάλλονται σε θεραπεία τα απαραίτητα εργαλεία για να προχωρήσουν στη διαδικασία της επούλωσης και να βιώσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Α. Παρακάτω είναι το μήνυμα που έστειλα στο «Συμβούλιο Γάλακτος στο Ισραήλ»:

Η επιστολή μου στο «Συμβούλιο Γάλακτος στο Ισραήλ».

Yahoo/απεστάλη

assaf benyamini< [email protected] >

Προς την:

[email protected]

Κυριακή 4 Ιουνίου στις 12:20

Χαιρετισμούς στο “Συμβούλιο Γάλακτος στο Ισραήλ”:

Θέμα: Αίτημα για διαβούλευση.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι ένας άνδρας 50 ετών που ζει στην Ιερουσαλήμ και αγοράζει και καταναλώνει γιαούρτι “Activia” λόγω ιατρικών συστάσεων.

Ωστόσο, πρόσφατα (γράφω αυτά τα λόγια την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023) παρατήρησα ότι είναι όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί αυτό το προϊόν στις μεγάλες αλυσίδες μάρκετινγκ. Δεν γνωρίζω τους λόγους για αυτό. Η ερώτησή μου είναι: Υπάρχουν ιδιώτες λιανοπωλητές στο Ισραήλ από τους οποίους μπορώ να παραγγείλω το προϊόν με παράδοση απευθείας στο σπίτι μου; Θα ήθελα να επισημάνω ότι λόγω της σωματικής μου αναπηρίας δεν μπορώ να φτάσω φυσικά στα διάφορα σημεία πώλησης και όλες οι αγορές μου γίνονται με παράδοση. Οι αλυσίδες από τις οποίες παραγγέλνω επί του παρόντος παραδόσεις είναι η Shufersell και η Kwik. Και αν η διεύθυνση δεν είναι ιδιώτες λιανοπωλητές, από ποια μέρη μπορώ να παραγγείλω αυτήν τη στιγμή το προϊόν;

Θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να διευκρινίσετε και να εξηγήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

είσοδος A-διαμέρισμα 4, Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

Υστερόγραφο. Οι διευθύνσεις e-mail μου: [email protected] ή : [email protected] ή: [email protected] ή : [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]   ή: assaff[email protected] ή: [email protected]  ή: [email protected]

Β. Ακολουθούν αναρτήσεις που κοινοποίησα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook:

1)

assaf benyamini

18 Μαΐου Β- 23:48

 

Κοινή χρήση με το κοινό

αυξήθηκε έπαινος

9 τον Μάιο Β-14:17

Ποιος σαν εμένα ξέρει…ο πατέρας μου έχει άνοια, λυπημένος

Κάποιος είπε κάποτε όταν αγαπάς κάποιον με άνοια τον χάνεις δύο φορές, μια φορά όταν διαγνωστεί και μετά όταν πεθαίνει λέγεται «διφορούμενη απώλεια».

«Ένας εγκέφαλος που συρρικνώνεται γρήγορα» το περιέγραψαν οι γιατροί. Δεν θα ευχόμουν άνοια σε κανέναν καθώς ο εγκέφαλος του ασθενούς αργά πεθαίνει, αλλάζει σωματικά και τελικά ξεχνάει ποιοι είναι οι αγαπημένοι του. Οι ασθενείς μπορεί να καταλήξουν να είναι περιορισμένοι, να μην μπορούν να κινηθούν και να μην μπορούν να φάνε ή να πιουν.

Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα κάνουν κύλιση σε αυτό το μήνυμα επειδή η άνοια δεν τους έχει αγγίξει. Ίσως δεν ξέρουν πώς είναι να έχεις ένα αγαπημένο πρόσωπο να παλεύει ή να δίνει τη μάχη ενάντια στην άνοια

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης σχετικά με αυτή τη σκληρή ασθένεια, θα το εκτιμούσα εάν οι φίλοι μου μπορούσαν να το βάλουν στη σελίδα σας για την ημέρα.

Κρατήστε το δάχτυλό σας οπουδήποτε στο μήνυμα για αντιγραφή και επικόλληση στη γραμμή χρόνου σας.

Ευχαριστώ

Σε όλους όσους είχαν φίλους ή συγγενείς που υπέφεραν

2) assaf benyamini

20 Μαΐου Β-0:00

Κοινή χρήση με το κοινό

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφασίζει για την ίδρυση ενός νέου αθλήματος στο οποίο θα διεξάγονται αγώνες:

Πρωτάθλημα βρισιάς από οδηγούς κατά την οδήγηση.

Ποιος θέλει να εκπροσωπήσει το Ισραήλ;

Υπάρχουν υποψήφιοι;

χαχαχα…

3)assaf benyamini

20 Μαΐου Β-17:19

Κοινή χρήση με το κοινό

Μια ομάδα που δημιούργησα:

Ομάδα “Ευχάριστη καταπολέμηση παρασίτων” – μια ομάδα για τη δημιουργία επαφής μεταξύ ατόμων που πραγματοποιούν εργασίες καταπολέμησης παρασίτων στα σπίτια τους και δεν έχουν εναλλακτικό μέρος όπου μπορούν να βρίσκονται όσο λειτουργούν τα φυτοφάρμακα και ατόμων που θα είναι πρόθυμα να τα φιλοξενήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

https://assaf-permalinks.com/5vlp

4)ομαδική ιστορία ερασιτεχνών

Almog Levi

2 τον Μάρτιο

 

Η πιο βρωμισμένη δουλειά στον κόσμο

Μια από τις πιο περιζήτητες δουλειές στην Αγγλία του 16ου αιώνα ονομαζόταν Γαμπρός του σκαμνιού («αγόρι της καρέκλας») ή με άλλα λόγια «καθαριστής γλουτών» του βασιλιά. Ο κάτοχος αυτής της θέσης ήταν υπηρέτης του βασιλιά, φρόντιζε για την άνεσή του και όταν χρειαζόταν ήταν παρών στο σπίτι της καρέκλας (τουαλέτα) και φρόντιζε να καθαρίζει την πλάτη του μετά την αφόδευση.

Γιατί χρειαζόταν ο βασιλιάς καθαριστικό γλουτών; Στην Αγγλία πίστευαν ότι ο βασιλιάς μπροστά σου είναι με τη χάρη του Θεού και ο βασιλικός πισινός είναι πραγματικά άγιος, οπότε ο βασιλιάς που είναι μπροστά σου με τη χάρη του Θεού σίγουρα δεν μπορεί να σκουπιστεί…

Αυτή η θέση καλύπτονταν μόνο από ευγενείς ή μέλη της ανώτερης τάξης, όταν δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτά όλα τα άτομα για αυτή τη θέση και όσοι είχαν λάβει τη θέση δεν μπορούσαν πραγματικά να αντιταχθούν. Ο καθαριστής γλουτών ήταν ο έμπιστος του βασιλιά και ήταν κυριολεκτικά κοντά σε όλα τα οικεία του θέματα. Ο βασιλιάς θα μοιραζόταν λεπτομέρειες πολιτικής σημασίας με τον στενό καθαριστή του και φυσικά η γνώση είναι δύναμη.

Υπό τον Ερρίκο VIII αυτή η θέση ήταν πραγματικά επικίνδυνη καθώς ήταν παρανοϊκός ειδικά στα προχωρημένα στάδια της ζωής του και πάντα πίστευε ότι δεχόταν επίθεση. Εκτέλεσε πολλές από τις συζύγους του καθώς και τον Νόρις, τον γαμπρό του.

Η θέση αυτή καταργήθηκε το 1901, με την άνοδο στο θρόνο του Εδουάρδου Ζ’.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα πιστεύετε ότι η δουλειά σας είναι μυρωδάτη ή επικίνδυνη, σκεφτείτε την καθαρίστρια αλήτη του Henry VIII.

ιστορία στις μάζες

πηγή:

https://he.m.wikipedia.org/…/%D7%A0%D7%A2%D7%A8_%D7%91…

 

5)assaf benyamini

1 ημέρες

Κοινή χρήση με το κοινό

Ένα ζευγάρι, γαμπρός και νύφη, ξεκινούν το ταξίδι τους από τον χώρο του γάμου στην πόλη στο σπίτι τους στο χωριό, καβάλα σε έναν γάιδαρο.

Λίγα λεπτά αργότερα συναντούν μια ομάδα ανθρώπων που τους λέει: “Τι φτωχός γάιδαρος. Πρέπει να κουβαλήσει δύο άτομα στην πλάτη του. Είναι τόσο δύσκολο γι ‘αυτόν”.

Η νύφη και ο γαμπρός το ακούνε αυτό, κατεβαίνουν από τον γάιδαρο και συνεχίζουν να περπατούν καθώς ο γάιδαρος περπατά δίπλα τους.

Λίγα λεπτά αργότερα, η νύφη και ο γαμπρός συναντούν μια άλλη ομάδα ανθρώπων που τους λένε: “Τι φτωχός είναι αυτός ο γάιδαρος. Είναι τόσο δύσκολο για αυτόν να περπατήσει – και κανείς δεν τον βοηθάει”.

Το ακούνε η νύφη και ο γαμπρός, σηκώνουν το γάιδαρο και συνεχίζουν να περπατούν κρατώντας τον γάιδαρο στα χέρια τους.

Περνούν λίγα λεπτά ακόμα, και η νύφη και ο γαμπρός συναντούν μια άλλη ομάδα ανθρώπων που αρχίζουν να τους κοροϊδεύουν: “Κοίτα αυτούς τους δύο ηλίθιους. Αντί να καβαλήσουν τον γάιδαρο όπως κάνουν όλοι, κουβαλάνε τον γάιδαρο στα χέρια τους. Χαχα…”.

Η νύφη και ο γαμπρός το ακούνε αυτό, κατεβάζουν απαλά τον γάιδαρο στο έδαφος και ανεβαίνουν ξανά πάνω του.

Το συμπέρασμα: Αυτός που επιλέγει να ζήσει τη ζωή του αποκλειστικά σύμφωνα με αυτά που του λένε οι άλλοι και χωρίς κανέναν προβληματισμό ή αυτο-σκεψιμότητα είναι…

Μπορείτε να συμπληρώσετε την απάντηση ακόμα και χωρίς τη βοήθειά μου…

Ή όπως γράφτηκε σε μια από τις εβραϊκές πηγές (δεν ξέρω πού ακριβώς – μπορείτε φυσικά να το ελέγξετε):

Υπάρχει διαφορά μεταξύ των ανθρώπων που ζουν τη ζωή τους και εκείνων που τη ζουν.

6) assaf benyamini

6 μέρες

Κοινή χρήση με το κοινό

Σε μια εβραϊκή κοινότητα υπήρχε ένας μεγιστάνας (ή όπως αποκαλούσαν αυτούς τους ανθρώπους στο παρελθόν: “Gvir”) τον οποίο όλοι οι άνθρωποι της κοινότητας μισούσαν. Όλοι ήταν σίγουροι ότι δεν δίνει ελεημοσύνη στον κόσμο -ακόμα κι όταν γύρω του υπάρχουν άνθρωποι σε δεινή θέση και φτώχεια.

Πολλές μέρες, όταν εκείνος ο κύριος πέθανε, κανένα από τα μέλη της κοινότητας δεν δέχτηκε να πει ένα εγκώμιο γι ‘αυτόν – τόσο δυνατό ήταν το μίσος απέναντί ​​του.

Ωστόσο, τους μήνες που ακολούθησαν τον θάνατο του άνδρα, τα μέλη της κοινότητας παρατήρησαν ένα παράξενο: όλα τα φιλανθρωπικά ταμεία, που μέχρι τον θάνατο του κυρίου γέμιζαν καθημερινά, άλλωστε, μόλις έφυγε από τη ζωή, έμειναν άδεια και δεν τα γέμιζε κανείς.

Μόνο σε αυτό το σημείο οι άνθρωποι της κοινότητας κατάλαβαν το μέγεθος του λάθους και την τρομερή αδικία που είχαν κάνει σε αυτόν τον κύριο – ο οποίος στην πραγματικότητα έδωσε πολλές δωρεές κρυφά, που είναι γνωστό ότι είναι η ύψιστη αρετή της φιλανθρωπίας.

Οι άνθρωποι της κοινότητας ήθελαν πολύ να του ζητήσουν συγγνώμη για το μέγεθος της αδικίας – αλλά φυσικά ήταν ήδη πολύ αργά.

Το συμπέρασμα: όταν κάνουμε σταθερές απόψεις για όλα τα είδη ζητημάτων, θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι μπορεί να υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε.

7) Μια ιστορία από μια από τις πηγές που σχετίζονται με το Shavuot (δεν ξέρω πού ακριβώς – μπορείτε φυσικά να το ελέγξετε):

Λέγεται ότι ο Άγιος, ευλογημένος να είναι, προσφέρει την Τορά στα έθνη του κόσμου.

Πρώτα προσφέρει την Τορά στους Ιταλούς.

Οι Ιταλοί ρωτούν: «Τι πρέπει να παρατηρήσουμε στο πλαίσιο της Τορά;».

Ο Άγιος, ευλογημένος, τους απαντά: «Μη φονεύσετε».

Οι Ιταλοί το ακούνε αυτό, αρνούνται να δεχτούν την Τορά και απαντούν: «Όχι ευχαριστώ, όχι ευχαριστώ».

Τότε ο Άγιος, ευλογημένος, προσφέρει την Τορά στους Γάλλους.

Οι Γάλλοι ρωτούν: “Τι να διατηρήσουμε;”

Ο Άγιος, ευλογημένος, τους απαντά: «Μη μοιχεύσετε».

Οι Γάλλοι το ακούν και αρνούνται επίσης να δεχτούν την Τορά και απαντούν: «Όχι ευχαριστώ, κανένα έλεος».

Έτσι ζητά ο Κύριος του κόσμου όλα τα έθνη – και κάθε έθνος αρνείται να δεχτεί την Τορά, συνειδητοποιώντας ποιο mitzvot πρέπει να εκπληρώσει.

Τέλος, ο Άγιος, ευλογημένος να είναι, έρχεται στους Εβραίους και τους προσφέρει την Τορά.

Οι Εβραίοι κάνουν μια ερώτηση που κανένα άλλο έθνος δεν έχει κάνει πριν από αυτούς: “Πόσο κοστίζει;”

Ο Άγιος, ευλογημένος να είναι, απαντά στους Εβραίους: «Δεν κοστίζει τίποτα, είναι δωρεάν».

Οι Εβραίοι το ακούνε και δέχονται αμέσως την Τορά….

χαχαχα…

8)assaf benyamini

24 Μαΐου Β-19:36

Κοινή χρήση με το κοινό

Την ησυχία ενός ηλικιωμένου ταράζει μια παρέα παιδιών που παίζουν καθημερινά κοντά στο σπίτι του για πολλές ώρες και κάνουν πολύ θόρυβο.

Ο ηλικιωμένος αποφασίζει να τους κρατήσει μακριά – αλλά το κάνει με μια περίπλοκη μέθοδο.

Ο γέρος βγαίνει στα παιδιά και τους λέει: “Παίζετε πολύ όμορφα εδώ. Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πώς παίζετε εδώ – από σήμερα θα πληρώνω στον καθένα σας 15 σεντς για κάθε μέρα που έρχεται το παιδί εδώ και παίζει”.

Και έτσι έγινε – ο γέρος πλήρωνε 15 σεντς σε καθένα από τα παιδιά για κάθε μέρα που ερχόταν εκείνο το παιδί να παίξει κοντά στο σπίτι του.

Μια βδομάδα αργότερα ο γέρος βγαίνει ξανά στα παιδιά και τους λέει: “Ακούστε, η οικονομική μου κατάσταση είναι δύσκολη. Λυπάμαι – αλλά από σήμερα μπορώ να πληρώσω στον καθένα μόνο 8 σεντς για κάθε μέρα παιχνιδιού – όχι 15”.

Σε αυτή την κατάσταση, κάποια από τα παιδιά έμειναν για να παίξουν επί τόπου – αλλά κάποια από αυτά έφυγαν.

Περνά μια άλλη εβδομάδα, και ο γέρος ξαναβγαίνει στα παιδιά και τους λέει: «Ακούστε, η κατάστασή μου είναι πολύ δύσκολη – από σήμερα θα μπορώ να πληρώνω στον καθένα μόνο ένα σεντ για κάθε μέρα παιχνιδιού».

Όταν τα παιδιά το άκουσαν αυτό, όλη η ομάδα έφυγε από το μέρος θυμωμένα και είπαν στον γέρο: “Για ένα σεντ δεν είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να παίζουμε εδώ!”

χαχαχα…

9)assaf benyamini

24 Μαΐου Β-19:13

Κοινή χρήση με το κοινό

Μια ιστορία βγαλμένη από μια από τις εβραϊκές πηγές (δεν θυμάμαι πού εμφανίζεται αυτή η ιστορία – μπορείτε φυσικά να την ελέγξετε):

Σε μια πόλη ζούσε ένας πλούσιος και ένας φτωχός. Μια μέρα ο φτωχός ήθελε να καλέσει καλεσμένους στο σπίτι του. Πλησιάζει στο σπίτι του πλούσιου και του ζητά να του δανειστεί ένα βάζο – για να είναι οι καλεσμένοι άνετοι και ευχάριστοι στον χώρο του. Ο φτωχός διαβεβαίωσε τον πλούσιο ότι θα του επέστρεφε το βάζο την επόμενη μέρα και ότι δεν είχε τίποτα να ανησυχεί. Τελικά ο πλούσιος πείθεται και δανείζει στον φτωχό το βάζο.

Την επόμενη μέρα, αφού οι καλεσμένοι έχουν φύγει από το σπίτι του φτωχού, φτάνει στο σπίτι του πλούσιου και του επιστρέφει δύο βάζα αντί για ένα. Ο πλούσιος δεν καταλαβαίνει και ρωτάει: Από πού είναι το άλλο βάζο; Ο φτωχός του απάντησε: Μη ρωτάς, το βράδυ έγινε θαύμα – το βάζο γέννησε άλλο βάζο.” Ο πλούσιος δεν κατάλαβε – πώς να γεννήσει ένα βάζο; Αλλά πολύ γρήγορα είπε στον εαυτό του: Δεν καταλαβαίνω – αλλά τι με νοιάζει – κέρδισα ένα βάζο.

Περνούν μερικές ακόμη εβδομάδες και ο φτωχός ξαναέρχεται στο σπίτι του πλούσιου και του ζητά να του δανείσει ένα σετ μαχαιροπήρουνα για τους επισκέπτες που έρχονται σε αυτόν. Ο πλούσιος δέχεται να δανείσει στον φτωχό ένα σετ μαχαιροπήρουνα – και πάλι το ίδιο περιστατικό επαναλαμβάνεται: την επόμενη μέρα ο φτωχός επιστρέφει δύο σετ μαχαιροπήρουνα στον πλούσιο και του λέει ότι ένα άλλο σετ μαχαιροπήρουνων γεννήθηκε εκείνη τη νύχτα – και αυτή τη φορά ο πλούσιος δεν καταλαβαίνει τη λογική του – αλλά δέχεται να δεχτεί – επειδή δεν του δίνει δώρο.

Περνούν μερικές εβδομάδες ακόμα, και ο φτωχός ξαναέρχεται στο σπίτι του πλούσιου και αυτή τη φορά του ζητά να δανείσει τη χρυσή λάμπα του για τους καλεσμένους που έρχονται σε αυτόν.

Όταν ο πλούσιος ακούει την προσφορά, σκέφτεται μέσα του: “Έχω μια καλή προσφορά εδώ. Θα δανείσω τη χρυσή μου λάμπα στον φτωχό – και αύριο θα πάρω δύο χρυσά λυχνάρια – τι ωραία!!”.

Έτσι ο πλούσιος δανείζει στον φτωχό τη χρυσή του λάμπα – μόνο που αυτή τη φορά περνάει μια μέρα, δύο μέρες, μια εβδομάδα και μια άλλη εβδομάδα και ο φτωχός δεν επιστρέφει τη λάμπα.

Ο πλούσιος φτάνει στο σπίτι του φτωχού γεμάτος θυμό: Γιατί δεν μου δίνεις πίσω τη λάμπα μου; Τι είναι??”.

Ο φτωχός απαντάει στον πλούσιο: “Μη ρωτάς τι έγινε. Λυπάμαι που σου λέω τα πικρά νέα, αλλά η χρυσή λάμπα που δανείστηκα από σένα… πέθανε!!!”.

Ο πλούσιος θύμωσε ακόμη περισσότερο: “Πες μου, με κοροϊδεύεις; Πώς μπορεί να πεθάνει μια λάμπα;”.

Ο καημένος του απαντά: «Και πώς να γεννήσει ένα βάζο;».

Το συμπέρασμα: όσοι είναι πρόθυμοι να δεχτούν παραλογισμούς στη ζωή τους σε έναν συγκεκριμένο τομέα – δεν πρέπει να εκπλαγούν αν δεχτούν παραλογισμούς από το περιβάλλον τους και σε άλλους τομείς…

Όλα τα συναισθήματα:

1

Μάλι Μπεντζιάν

10) assaf benyamini

24 Μαΐου Β- 18:23

Κοινή χρήση με το κοινό

Το νέο κίνημα για την ενθάρρυνση της οικονομικής τιμωρίας στο Ισραήλ που ιδρύθηκε από τη νέα παντοδύναμη καπιταλιστική κυβέρνηση αναζητά:

1. περιπολίες για τον εντοπισμό φτωχών με σκοπό την προσαγωγή τους στη δικαιοσύνη.

2. Συντονιστές περιοχών να εντοπίζουν συνεχώς νέες περιπολίες.

3. Η αποδοχή για εργασία προσκόπων θα είναι δυνατή μόνο για όσους έχουν ίδια κεφάλαια τουλάχιστον 2 δισεκατομμυρίων NIS.

4. Σε έναν πρόσκοπο που αμελεί να εντοπίσει φτωχούς ανθρώπους θα κατασχεθεί αμέσως όλη η περιουσία και τα χρήματά του.

5. Ποινικά προνόμια και πολύωρη ποινή φυλάκισης στο παρελθόν του υποψηφίου.

Οι εκκλήσεις από ηθικούς ή ηθικούς ανθρώπους δεν θα σας ενδιαφέρουν.

χαχαχα…

11) Συμβουλές για την αποτυχία μιας συνέντευξης για δουλειά:

1. φτάνουν δύσοσμοι και με βρώμικα ρούχα.

2. Ρωτήστε τους συνεντευξιαζόμενους κοφτές ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική τους ζωή (είναι παντρεμένοι/άγαμοι, πόσα παιδιά έχουν κ.λπ.).

3. φωνάξτε στους συνεντευξιαζόμενους.

4. Φέρτε ένα ραδιόφωνο στη συνέντευξη και περιστασιακά ενεργοποιήστε το σε υψηλή ένταση – χωρίς καμία σχέση με την ίδια τη συνέντευξη.

5. Φέρτε ένα σπρέι αποσμητικό χώρου στη συνέντευξη και ψεκάστε το στο πρόσωπο των συνεντευξιαζόμενων – χωρίς καμία σχέση με την ίδια τη συνέντευξη.

6. Πείτε στους ερευνητές ότι ερχόμαστε πάντα στη δουλειά με την επιθυμία να προκαλέσουμε ταραχές και να διαταράξουμε τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης ή του χώρου εργασίας.

7. Μιλήστε στους συνεντευξιαζόμενους για ένα πλούσιο ποινικό ή ψυχιατρικό ιστορικό. Συνιστάται να είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτομερής.

Περισσότερες ιδέες;

χαχαχα…

12)assaf benyamini

Ένα λεπτό·

Κοινή χρήση με το κοινό

Μιλούν για μια εβραϊκή πόλη όπου ζούσαν πολλοί φτωχοί άνθρωποι – τόσο που δεν μπορούσαν να φροντίσουν για τη θέρμανση των σπιτιών τους τους χειμερινούς μήνες σε μια περιοχή με πολύ κρύο κλίμα.

Όχι πολύ μακριά από την πόλη ζούσε ένας γνωστός Εθνικός φιλάνθρωπος που δεν θα δεχόταν ποτέ να κάνει δωρεά στους κατοίκους της πόλης για να μπορέσουν οι κάτοικοί της να θερμάνουν τα σπίτια τους.

Μια από τις σκληρές μέρες του χειμώνα, ο ραβίνος της πόλης βγαίνει στα χιόνια και πηγαίνει στο σπίτι του ευεργέτη για να τον παρακαλέσει να κάνει δωρεά στους φτωχούς που ζουν εκεί.

Ο ραβίνος φτάνει στο σπίτι του ευεργέτη, ο οποίος ανοίγει την πόρτα και προσφέρει στον ραβίνο να μπει – άλλωστε μέσα η κατοικία του άνδρα είναι ζεστή και άνετη.

Όμως ο ραβίνος αρνείται να μπει στο σπίτι του άνδρα – και οι δυο τους συνεχίζουν τη συζήτηση, ενώ ο ευεργέτης προσπαθεί συνεχώς να πείσει τον ραβίνο να μπει στο σπίτι του, αλλά ο ραβίνος επιμένει να συνεχίσει να κάνει τη συζήτηση στο κατώφλι του ευεργέτη χωρίς να μπει μέσα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ευεργέτης, που είναι πάντα στο θερμαινόμενο σπίτι του και δεν νιώθει το κρύο, αρχίζει να νιώθει το κρύο στο κατώφλι – τόσο που τελικά πείθεται και δέχεται να κάνει δωρεά στους κατοίκους της πόλης για τη θέρμανση των σπιτιών τους.

Το συμπέρασμα: στη ζωή μας υπάρχουν μερικές φορές καταστάσεις που δεν μπορούν πραγματικά να γίνουν κατανοητές χωρίς μια προσωπική εμπειρία που τις απεικονίζει για εμάς.

13)

https://rentafriend.com/

νοικιάσει έναν φίλο

Ένας ιστότοπος μέσω του οποίου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από ένα άτομο που προσφέρεται ως κάποιος που είναι πρόθυμος να συνομιλήσει με διαφορετικά άτομα από όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τη ζήτηση (ένα είδος εργασίας ελεύθερου επαγγελματία).

Εναλλακτικά, σύμφωνα με αυτά που διαφημίζουν, είναι δυνατός ο εντοπισμός ατόμων για συνομιλίες μαζί τους με σκοπό την ανακούφιση της μοναξιάς – και για πληρωμή σε αυτόν τον «ελεύθερο επαγγελματία» για αυτή τη συνομιλία.

Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά τον ιστότοπο ή την υπηρεσία – επομένως δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για αυτά.

Σε κάθε περίπτωση – αυτή είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία για την ανακούφιση της μοναξιάς….

14)βιβλία-Συστάσεις,Κριτικές,συνεντεύξεις

Πέσια Σάρα Ζελμάνοβιτς

20 Απριλίου

Παρακαλώ διανείμετε!

Είμαι ένας 91χρονος επιζών του Ολοκαυτώματος. Πρόσφατα έγραψα για τα παιδικά μου χρόνια κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος σε ένα νέο βιβλίο. Το βιβλίο «Παιδική ηλικία» κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «The Galilean Publishing House» με την υποστήριξη του Yad Vashem.

Το βιβλίο πέρασε από την επιτροπή του Yad Vashem και η υποστήριξή τους επιβεβαιώνει την ιστορική του σημασία. Όσον αφορά την περιγραφή του ιστορικού υπόβαθρου, μιλά για τον αγώνα για την ύπαρξη ενός 13χρονου αγοριού σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και εργασίας στην Αυστρία, όπου με απέλασαν από την Ουγγαρία. Η ιστορία είναι γεμάτη θαύματα που δεν έχουν λογική εξήγηση.

(Αν και θα περπατήσω μέσα από την κοιλάδα του θανάτου, δεν θα φοβηθώ το κακό επειδή στέκεσαι)

Είναι περιττό να εξηγήσουμε την εθνική εκπαιδευτική ανάγκη για ευρεία διανομή ενός τέτοιου βιβλίου. Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία Stimatsky και στα βιβλία Zumat, αλλά χωρίς δημοσίευση της ύπαρξής του δεν θα διανεμηθεί και δεν θα φτάσει στο κοινό και τις επόμενες γενιές.

Ζήτησα από τους περισσότερους ανθρώπους των ΜΜΕ να με βοηθήσουν δημοσιεύοντας άρθρα, συνεντεύξεις κ.λπ.. αλλά αρνήθηκαν, γιατί δεν είμαι αρκετά διάσημος για να λάβω βαθμολογίες σύμφωνα με τη γνώμη τους.

Γι’ αυτό ζητώ τη βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

τις καλύτερες ευχές

Yitzhak Walster Home τηλέφωνο: 972-4-6940586 Κινητό: 972-52-8695778

15)

assaf benyamini

Κοινή χρήση με το κοινό

3 νεαρές γυναίκες συναντιούνται σε ένα λεωφορείο.

Η μία λέει στους δύο φίλους της: Ξέρεις, ο άντρας μου δείχνει όλο και λιγότερο ενδιαφέρον για μένα με τα χρόνια.

Οι δύο φίλοι της γυναίκας τη ρωτούν: Και ποιο είναι το επάγγελμα του άντρα σου;

Εκείνη απαντά: Ο άντρας μου είναι πωλητής σε λαχανοπωλείο.

Οι δύο φίλοι της της απαντούν: τι θέλεις – ο άντρας σου πάντα ψάχνει τα νέα και φρέσκα αγαθά…

Μια άλλη γυναίκα μεταξύ των 3 λέει επίσης ότι ο σύζυγός της δείχνει όλο και λιγότερο ενδιαφέρον για εκείνη με τα χρόνια.

Οι δύο φίλες της τη ρωτούν: «Και ποιο είναι το επάγγελμα του άντρα σου;».

Εκείνη απαντά: «Έχουμε πολύ αυτοκίνητο».

Οι δύο φίλες της της απαντούν: τι θέλεις – ο άντρας σου πάντα ψάχνει τα νεότερα μοντέλα…

Η τρίτη γυναίκα λέει στους δύο φίλους της: «Ξέρετε, ο άντρας μου δείχνει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον για μένα με τα χρόνια».

Και οι δύο φίλες της τη ρωτούν: «Και ποιο είναι το επάγγελμα του άντρα σου;».

Εκείνη απαντά: «Ο άντρας μου είναι αρχαιολόγος»….

16) Ένας βάτραχος και ένας σκορπιός συναντιούνται στην όχθη του ποταμού.

Ο σκορπιός γυρίζει προς τον βάτραχο: “Παρακαλώ βοηθήστε με να περάσω το ποτάμι. Δεν μπορώ να το περάσω μόνος μου – δεν ξέρω να κολυμπάω.”

Ο βάτραχος απαντά: «Μα θα με τσιμπήσεις – και θα πνιγούμε και οι δύο».

Ο σκορπιός: “Θα σε τσιμπήσω – για να πνιγούμε και οι δύο – γιατί!! Στο υπόσχομαι – δεν θα σε τσιμπήσω.”

Ο βάτραχος πείθεται, κουβαλάει τον σκορπιό στην πλάτη του και αρχίζει να διασχίζει το ποτάμι κολυμπώντας.

Στη μέση του ποταμού έρχεται το τσίμπημα. Ο βάτραχος και ο σκορπιός πνίγονται και πεθαίνουν.

Συμπέρασμα: Ένας σκορπιός παραμένει πάντα σκορπιός. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν ή να διορθωθούν.

17) Δικαστήριο καταδικάζει κατηγορούμενο, ηλεκτρολόγο στο επάγγελμα, σε θάνατο – εκτέλεση με ηλεκτρική καρέκλα.

Παίρνουν τον ηλεκτρολόγο με το ζόρι και τον δένουν στην ηλεκτρική καρέκλα και ετοιμάζονται να την ενεργοποιήσουν για να εκτελέσουν την απόφαση του δικαστηρίου.

Όμως λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση, η ηλεκτρική καρέκλα χαλάει.

Επικοινωνήστε με τον ηλεκτρολόγο και ζητήστε του να φτιάξει την καρέκλα.

Ο ηλεκτρολόγος: “Τι να σου πω – μπορώ να φτιάξω την καρέκλα, αλλά δεν θα το κάνω. Δεν έχω κίνητρο.”

Χαχαχα…

18) Θα προλογίσω με μια προειδοποίηση: το παρακάτω περιέχει σκληρές και συγκλονιστικές γραφικές περιγραφές – όσοι δεν αντέχουν καλούνται να προχωρήσουν και να μην συνεχίσουν την ανάγνωση της ανάρτησης (και όχι – αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση αστείο ή αστείο οποιουδήποτε είδους):

Υπάρχει μια ιστορία από την εποχή του Ολοκαυτώματος για ένα στρατόπεδο όπου πραγματοποιήθηκαν εξαιρετικά ιατρικά πειράματα στη σκληρότητά τους – και ακόμη και σε σύγκριση με άλλα στρατόπεδα συγκέντρωσης ή εξόντωσης των Ναζί, το όνομά τους θα ξεχαστεί:

Για παράδειγμα: άνοιγμα ολόκληρου του σώματος ενός ατόμου – από την περιοχή του λαιμού έως τη μέση χωρίς καμία χρήση αναισθητικών. Τρομακτικά, λέγεται ότι οι ναζί γιατροί έκαναν αυτά τα πειράματα με ένα πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Υπάρχουν επίσης ιστορίες για ένα είδος «χειρουργικής» ασυνήθιστο στη σκληρότητά του, το οποίο περιελάμβανε τρία στάδια: στο πρώτο στάδιο – άνοιγμα του στομάχου του θύματος, φυσικά, χωρίς καμία χρήση αναισθητικών. Στο δεύτερο στάδιο, έπαιρναν ζωντανές γάτες και τις τοποθετούσαν στο μέσο που δημιουργήθηκε. Στο τρίτο στάδιο, έραβαν το στομάχι του θύματος με τη ζωντανή γάτα μέσα – και μετά πετούσαν αυτόν τον κρατούμενο στην αυλή του στρατοπέδου και τον άφηναν να πεθάνει αργά μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων αυτών των πειραμάτων ήταν Εβραίοι.

Όμως υπάρχουν ακόμα κάποια ερωτήματα:

Ήταν αυτά τα πειράματα μέρος των λεγόμενων «ιατρικών μελετών» που διεξήγαγε ο Δρ Yosef Mangala;

Ποια χρονιά έγιναν και σε ποιο στρατόπεδο; Υπήρξαν προσπάθειες μεταξύ των Γερμανών αξιωματικών να αντιταχθούν στη διεξαγωγή των πειραμάτων – ή ήταν συντριπτική η υποστήριξή τους;

Και υπήρξαν περιπτώσεις κρατουμένων στις οποίες η πρόθεση ήταν να πραγματοποιήσουν αυτά τα πειράματα αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάφεραν να τους σώσουν από τη σκληρή μοίρα; Υπάρχουν τέτοιες ιστορίες;

19)assaf benyamini

ένα λεπτό

προς την: “Βουλή η κοινωνική.“.

Θέμα: Αναζήτηση πλατφόρμας.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Σκέφτηκα την ακόλουθη ιδέα για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής για άτομα που πάσχουν από ασθένειες που συνοδεύονται από γνωστική έκπτωση και καταστάσεις άνοιας όπως το Αλτσχάιμερ:

Όπως γνωρίζουμε, οι ασθενείς με ασθένειες των οποίων το κύριο χαρακτηριστικό είναι η γνωστική έκπτωση (όπως Αλτσχάιμερ ή άλλες ασθένειες στις οποίες υπάρχει κατάσταση άνοιας) χάνουν σταδιακά πολλές ικανότητες όπως η βραχυπρόθεσμη μνήμη ή η καθημερινή λειτουργία που σταδιακά επιδεινώνεται. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί λογισμικό ή ένα σύστημα που θα σχεδιαστεί για άτομα που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Η πρόκληση είναι να συγκεντρωθούν σε ένα τέτοιο σύστημα όλα τα προγράμματα ή τα συστήματα που χρησιμοποιεί το άτομο – και μέσω ενός συστήματος τεχνητής νοημοσύνης ο μηχανισμός λειτουργίας θα γίνεται πιο απλός και απλούστερος όσο εξελίσσεται η ασθένεια. Φυσικά, προκειμένου να κατασκευαστεί το σύστημα με τρόπο που να προσαρμόζεται όσο το δυνατόν ακριβέστερα στην κατάσταση του ατόμου που το χρησιμοποιεί, κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε και να συνεργαστείτε με ερευνητές εγκεφάλου,

Ο στόχος του συστήματος είναι, φυσικά, να επιτρέψει σε άτομα που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν υπολογιστή για διάφορους σκοπούς και που βρίσκονται στα πρόθυρα της άνοιας να μην χάσουν εντελώς την πρόσβαση στα συστήματα που συνήθιζαν να χρησιμοποιούν για πολλά χρόνια της ζωής τους – και έτσι να βελτιώσουν σε κάποιο βαθμό την ποιότητα ζωής τους, η οποία έχει ήδη υποστεί σημαντική βλάβη ως αποτέλεσμα των συμπτωμάτων της ίδιας της νόσου.

Τόσο για την ίδια την ιδέα.

Αν και αυτή είναι μια ιδέα που σκέφτηκα, δεν έχω καμία σχέση με τη φροντίδα της άνοιας στην προσωπική μου ζωή.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε ό,τι με απασχολεί προσωπικά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

1. Δεν είμαι επαγγελματίας στον τομέα του προγραμματισμού, ούτε επαγγελματίας στους τομείς της έρευνας του εγκεφάλου, της γνώσης ή της νευρολογίας – και για αυτό το λόγο δεν θα μπορέσω να συνοδεύσω ένα τέτοιο έργο βήμα-βήμα.

Αυτή είναι μια ιδέα που σκέφτηκα – και εκτός από την αρχική ιδέα δεν θα μπορώ να βοηθήσω σε καμία άλλη φάση του έργου.

2. Ζω με πολύ χαμηλό εισόδημα – επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα. Επομένως, δεν έχω τη δυνατότητα να επενδύσω πόρους για την υλοποίηση της ιδέας. Και επιπλέον: λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής μου, ακόμη και οι πολύ υψηλές εκπτώσεις απλά δεν θα βοηθήσουν.

3. Ζω στη γειτονιά Kiryat Menachem στην Ιερουσαλήμ και δεν έχω αυτοκίνητο ή δίπλωμα οδήγησης. Λόγω της υγείας και της οικονομικής μου κατάστασης, επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω δίπλωμα οδήγησης ή να αγοράσω αυτοκίνητο στο μέλλον.

Επομένως, η δυνατότητά μου να προσέρχομαι σε συμβουλευτικές συναντήσεις σε γραφεία εταιρειών που βρίσκονται αρκετά μακριά από τον τόπο διαμονής μου δεν υπάρχει.

Η ερώτησή μου προς εσάς είναι: Ποια είναι κατά τη γνώμη σας η καταλληλότερη διαδικτυακή πλατφόρμα για να ανεβάσετε ένα τέτοιο έργο, να το διαχειριστείτε και να προσπαθήσετε να το προωθήσετε;

Τα προσωπικά μου στοιχεία:

Όνομα – assaf. Επώνυμο – benyamini.

Αριθμός Ταυτότητας-029547403.

Πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση-

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή : [email protected] ή : [email protected] ή: [email protected] ή : [email protected] ή: assafbenya[email protected] ή: [email protected]  ή : [email protected]

Η ιστοσελίδα μου:  https://www.disability55.com/

Γ. Παρακάτω είναι το email που έστειλα στην Περιφέρεια της Ιερουσαλήμ των Υπηρεσιών Υγείας Klalit:

Επιστολές προς τις Γενικές Υπηρεσίες Υγείας της περιφέρειας Ιερουσαλήμ.

Yahoo/απεστάλη

assaf benyamini< [email protected] >

Προς την:

[email protected]

Δευτέρα 5 Ιουνίου στις 23:09

Προς: Klalit Health Services – περιοχή Ιερουσαλήμ.

Θέμα: Η αίτησή μου επισυνάπτεται εδώ..

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Πριν λίγο καιρό άφησα το παρακάτω μήνυμα στην ιστοσελίδα της Klalit Health Services.

Θα ήθελα να ενημερώνομαι σχετικά με την αντιμετώπιση αυτής της εφαρμογής. Θα ήθελα να επισημάνω ότι η περίληψη της επίσκεψής μου στον οικογενειακό γιατρό από την 1η Ιουνίου 2023 δεν εμφανίζεται στην προσωπική περιοχή του ιστότοπου.

Χαιρετισμούς, assaf benyamini.

Στις 14 Μαΐου 2023 επισκέφτηκα τον οικογενειακό μου γιατρό – και λίγα λεπτά μετά την έξοδο από το δωμάτιο του γιατρού έκανα τεστ ΗΚΓ στην κλινική. Εκτός ότι η περίληψη της επίσκεψης στον οικογενειακό γιατρό, καθώς και το αποτέλεσμα της εξέτασης ΗΚΓ. ότι δεν εμφανίστηκα στον προσωπικό μου χώρο στον ιστότοπο “Klalit Online”. Επομένως, με ενδιαφέρει να μάθω πώς να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και να μου επιτρέψετε να δω αυτά τα έγγραφα από τον ιατρικό μου φάκελο και να τα κατεβάσω στον προσωπικό μου υπολογιστή στο σπίτι.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini.


Τα προσωπικά μου στοιχεία:


Όνομα – assaf. Επώνυμο – benyamini.

Αριθμός Ταυτότητας – 029547403.

Πλήρης διεύθυνση για παράδοση αλληλογραφίας –

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Είσοδος Α – Διαμέρισμα 4, Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

Οι διευθύνσεις e-mail μου: [email protected] ή : [email protected] ή : [email protected] ή : [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή:   assaf[email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

Το θεραπευτικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι:

Σύλλογος “Reut” – Hostel “Avivit”,

Οδός Ha-Avivit 6, Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9650816.

Τηλέφωνα στα γραφεία του ξενώνα: 972-2-6432551. και: 972-2-6428351.

Ο οικογενειακός γιατρός με τον οποίο παρακολουθούμαι:

Δρ Μπράντον Στιούαρτ,

Οδός Daniel Yanovsky 6,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9338601.

Τηλέφωνο στα γραφεία της κλινικής: 972-2-5098282.

Αριθμός φαξ στα γραφεία της κλινικής: 972-2-6738551.

Ηλικία: 50. Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος.

Δ. Εδώ είναι μια ιδέα λογισμικού που σκέφτηκα:

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια (τα λόγια τα γράφω την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023) στο κράτος του ΙΣΡΑΗΛ έχουν σημειωθεί περιπτώσεις κακοποίησης νηπίων σε νηπιαγωγεία, τα οποία ανακαλύπτονται αφού οι γονείς των παιδιών τοποθετούν κάμερες εάν και εφόσον υπάρχει υποψία εγκληματικών πράξεων από τη νηπιαγωγό ή το εκπαιδευτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου.

Όταν οι υποθέσεις φτάνουν στην αστυνομική έρευνα, η έρευνα μερικές φορές καθυστερεί για πολλούς μήνες ή και περισσότερο λόγω της δυσκολίας στρατολόγησης του προσωπικού που χρειάζεται για να παρακολουθήσει πολλές ώρες ηχογραφήσεων.

Η πρόκληση είναι να αναπτυχθεί λογισμικό βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη που θα σαρώνει τα βίντεο και θα παρουσιάζει στους ερευνητές τις προβληματικές ενότητες στις οποίες υπάρχει κακοποίηση, όπως: ένα παιδί που τρέφεται με το ζόρι, ένα παραμελημένο παιδί που δεν λαμβάνει την προσοχή που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, ένα παιδί που ξυλοκοπείται από τη νηπιαγωγό και άλλα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι έρευνες μπορούν να γίνουν πιο αποτελεσματικές, να εξοικονομηθεί ανθρώπινο δυναμικό – και να οδηγήσουν σε μια κατάσταση όπου θα είναι δυνατή η ταχύτερη συνέχιση της νομικής διαδικασίας κατά του κατηγορουμένου.

Ε. Παρακάτω είναι ένα e-mail που έστειλα σε διάφορα μέρη σε μια προσπάθεια να βοηθήσω τον Νιγηριανό πολίτη με τον οποίο αλληλογραφούσα:

Προς την:

Θέμα: Εκανα αιτηση.

Αγαπητές κυρίες/Κύριοι.

Τις τελευταίες μέρες (τα λόγια αυτά τα γράφω την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2121) έκανα τη συνημμένη αλληλογραφία στο κοινωνικό δίκτυο Facebook με κάτοικο Νιγηρίας – και σύμφωνα με τον ίδιο, ο παραπάνω χρήζει επείγουσας ιατρικής βοήθειας. Όμως δυστυχώς η ιατρική βοήθεια που χρειάζεται δεν υπάρχει στο σύστημα υγείας στη χώρα του.

Η ερώτησή μου είναι: Γνωρίζετε ισραηλινές ή άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή όπου ζει (παρακάτω είναι η περιοχή διαμονής του και τα μέσα επικοινωνίας μαζί του) που μπορεί να μπορέσουν να φτάσουν εκεί και να τον βοηθήσουν;

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-Διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, Ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: στο σπίτι-972-2-6427757.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή: [email protected] ή : [email protected] ή: ass.benyami[email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

Κάστρο

Μακάρι μια μέρα να είμαι Τρίτη 20:59

Κάστρο

Κύριε καλησπέρα και από εδώ

Εισαγω

Κάστρο

Κύριε, χρειάζομαι τη βοήθειά σας. είμαι πολύ άρρωστος

Εισαγω

Τρίτη 21:40

έστειλες

τι μπορώ να βοηθήσω; Δεν είμαι γιατρός – και δεν έχω ιατρική εκπαίδευση. Επομένως, δεν μπορώ να σας συμβουλέψω τι να κάνετε – νομίζω ότι καλύτερα να ρωτήσετε τους γιατρούς – όχι εμένα. Ασάφ Μπενιαμίνι.

Εισαγω

Κάστρο

Κύριε αφού αυτή την εβδομάδα δεν μπορώ ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι είμαι πολύ άρρωστος με ελονοσία και τύφο δεν υπάρχουν χρήματα για να πάω στο νοσοκομείο κύριε

Εισαγω

Τρίτη 22:00

έστειλες

Οπότε είναι πραγματικά πολύ δύσκολο πρόβλημα – δεν ξέρω τι να σου γράψω. Σίγουρα δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Επίσης, δεν γνωρίζω τίποτα για την περιοχή στην οποία ζείτε. αλλά ίσως υπάρχει κάτι που μπορείτε να ελέγξετε: όπως γνωρίζουμε, σε ορισμένες περιοχές του κόσμου, και μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους που ο τοπικός πληθυσμός δεν έχει πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη όπως τα νοσοκομεία. Σε ορισμένα από αυτά τα μέρη υπάρχουν γραφεία διεθνών φιλανθρωπικών οργανώσεων που προσπαθούν να βοηθήσουν τον τοπικό πληθυσμό σε τέτοια προβλήματα. Γνωρίζετε για γραφεία όπως αυτό στην περιοχή που μένετε; και αν υπαρχουν τετοια γραφεια ισως προσπαθησει να τους τηλεφωνησεις και να τους εξηγησεις την κατασταση?

assaf benyamini.

Εισαγω

Τρίτη 22:42

Κάστρο

Χμμ, όχι στη Νιγηρία

Εισαγω

Κάστρο

Υποθέτω ότι θα βάλω τη μοίρα μου σε αυτό που θα βγει

Εισαγω

Τρίτη 23:33

έστειλες

Ποια πόλη στη Νιγηρία μένεις; και σε ποιο δρόμο/γειτονιά; Μπορείτε να γράψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας; Μοιράζομαι την αλληλογραφία μας με υπουργεία της Νιγηρίας – ίσως κάποιο από αυτά μπορεί να βοηθήσει. Ίσως τα ακριβή στοιχεία σας να βοηθήσουν αυτούς τους οργανισμούς να φτάσουν και να σας βοηθήσουν πιο γρήγορα. Ασάφ Μπενιαμίνι.

Εισαγω

έστειλες

Διάβασα ότι πολλοί Νιγηριανοί γιατροί πρόκειται να εργαστούν στο εξωτερικό λόγω υψηλότερων μισθών που παίρνουν από τη Νιγηρία – είναι αλήθεια; Είναι αυτός ο λόγος που υπάρχουν τόσο λίγοι γιατροί και ιατρική βοήθεια στη Νιγηρία; Ή μήπως δεν είναι αυτό το θέμα, και υπάρχουν άλλοι λόγοι; Ασάφ Μπενιαμίνι.

Εισαγω

9:59

Λάβατε μια απάντηση από το Castle

Το αρχικό μήνυμα:

Διάβασα ότι πολλοί Νιγηριανοί γιατροί πρόκειται να εργαστούν στο εξωτερικό επειδή…

Η Νιγηρία έχει έξυπνους ιατρούς (γιατρούς) αλλά η κυβέρνηση δεν τους φροντίζει, μην τους δίνεις δεκάρα, οι περισσότεροι γιατροί μας είναι εκτός χωρών όπως είπες χώρες όπως Σαουδική Αραβία, ΗΠΑ, Καντά, Ηνωμένο Βασίλειο κ.λπ. κανένας να εξετάσει την κακή κατάσταση της υγείας του το νεκροτομείο γέμιζε με πτώματα σε καθημερινή βάση

Εισαγω

Κάστρο

Γιατί οι κυβερνητικοί μας αξιωματούχοι θα τους φροντίσουν εκεί που όλοι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ταξιδεύουν για θεραπεία και δεν περιποιούνται τον εαυτό τους εδώ στη Νιγηρία, είναι πολύ ντροπή και κρίμα που εμείς οι πολίτες είμαστε αυτοί που το υποφέρουμε περισσότερο

Εάν αποφάσιζα να πάω στο νοσοκομείο, δεν θα με παρευρεθούν χωρίς να καταθέσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να ξεκινήσω την ιατρική περίθαλψη και μετά τη θεραπεία θα πληρώσω συνολικά ένα τεράστιο ποσό χρημάτων και δεν έχω τέτοια χρήματα κύριε

Εισαγω

10:23

Κάστρο

Αν ξέρω πώς μπορώ να φύγω οριστικά από αυτή τη χώρα, χρειάζομαι έναν χορηγό, αν μπορείτε να πάρετε έναν, θα είμαι ευτυχής

Εισαγω

11:30

έστειλες

Δεν ξέρω για κανέναν χορηγό. ο μόνος τρόπος που μπορώ να βοηθήσω είναι να προσπαθήσω να δημοσιεύσω την αλληλογραφία μας στις αρχές της Νιγηρίας – δεν έχω άλλες δυνατότητες. Είμαι απλώς ένας απλός πολίτης – και δεν μπορώ να αλλάξω αυτά τα δεδομένα ή να φτιάξω τον κόσμο.

Ασάφ Μπενιαμίνι.

Εισαγω

Λάβατε μια απάντηση από το Castle

Το αρχικό μήνυμα:

Δεν ξέρω για κανέναν χορηγό. ο μόνος τρόπος που μπορώ να βοηθήσω είναι να προσπαθήσω να το δημοσιεύσω.

Δεν υπάρχει πρόβλημα κύριε

Εισαγω

Κάστρο

Ασε με να σε ρωτήσω κάτι?

Εισαγω

έστειλες

σιγουρα μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις.

Εισαγω

Κάστρο

Εντάξει ευχαριστώ κύριε για το κοινό

Εισαγω

Κάστρο

Μένεις στο Ισραήλ σωστά;

Ήταν όνειρό μου να φύγω από αυτή τη χώρα της ταλαιπωρίας για να ταξιδέψω έξω και να ψάξω για ένα πιο πράσινο λιβάδι, θέλω να μάθω αν είναι δυνατόν αν υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται εργάτες εκεί με τους οποίους μπορώ να συνεργαστώ;

Εισαγω

Κάστρο

Δεν μου αρέσει να εξαρτώμαι από ανθρώπους

Εισαγω

12:35

έστειλες

Δεν έχω διασυνδέσεις – και δεν έχω καμία προσωπική αναγνώριση με οργανισμούς ή ιδιώτες που χρειάζονται εργάτες. Σε αυτόν τον κόσμο εξαρτόμαστε όλοι από άλλους ανθρώπους – δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Μπορώ να σας πω με βαθιά λύπη και ντροπή ότι εδώ στο ΙΣΡΑΗΛ οι αρχές έχουν πολύ άσχημες σχέσεις με μετανάστες από την Αφρική. Είμαστε επίσης μια πολύ μικρή χώρα – και η κυβέρνησή μας δεν μπορεί να έχει άλλη πολιτική εκτός από την αποτροπή της άφιξής τους. Τα τελευταία 3-4 χρόνια χτίστηκε ένα πολύ ψηλό τείχος στα νότια σύνορά μας με την Αίγυπτο για τον σκοπό αυτό. Στη χώρα μας υπάρχει το “חוק השבות” – ένας νόμος που επιτρέπει στους Εβραίους να έρχονται – αλλά όχι σε άλλες ομάδες. Οι μη Εβραίοι έρχονται από καιρό σε καιρό για να δουλέψουν – και πρέπει να ζήσουν μετά από μερικά χρόνια. αυτή είναι η πολιτική των αρχών μας. Ταυτόχρονα υπάρχουν ορισμένες ισραηλινές οργανώσεις που προσπαθούν να βοηθήσουν σε άλλες χώρες – επίσης σε κράτη της Αφρικής. Αν μου δώσετε κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες, όπως τον αριθμό τηλεφώνου σας, ποια πόλη στη Νιγηρία ζείτε και επίσης σε ποια γειτονιά και δρόμο, μπορώ να προσπαθήσω να σας παραπέμψω σε αυτά – φυσικά μόνο εάν σας ενδιαφέρει. Ασάφ Μπενιαμίνι.

1

Εισαγω

12:54

Λάβατε απάντηση από

Πρέπει να σας πω λίγα λόγια για τον εαυτό μου πριν σας δώσω τα στοιχεία μου, έχω υποφέρει τόσο πολύ σε αυτόν τον κόσμο από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα που γεννήθηκα 5 Μαΐου 1995 έχασα τον μπαμπά μου σε ηλικία 5 ετών από τότε που πέθανε ο πατέρας μου τα πράγματα δεν ήταν όπως έπρεπε να είναι τελείωσα το λύκειο το 2014 αλλά περίμενα να πάρω χρήματα στο 209 για να πάρω το 209. έγραψα εισαγωγικές εξετάσεις πέρασα και έγινα δεκτός στο πανεπιστήμιο για να σπουδάσω το μάθημα των ονείρων μου λαχταρούσα να σπουδάσω ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Κάστρο

Το αρχικό μήνυμα:

Δεν έχω σχέσεις και δεν έχω προσωπική αναγνώριση με…

Οι μελέτες ασφαλείας παντρεύτηκα την ίδια χρονιά, επειδή στην αφρικανική παράδοση ως το μοναδικό παιδί των γονέων μου και ο μπαμπάς μου καθυστερεί, πρέπει να παντρευτώ το ontime, οπότε παντρεύτηκα με τη γυναίκα μου νωρίς το τρέχον έτος που είχε ένα σοβαρό πρόβλημα για την παράδοση των παιδιών που έδωσα ένα πρόωρο μωρό μέσω του CS και χάσαμε το μωρό μου, όλα αυτά με έβαλαν σε απώλειες δυσκολίας από το τρέχον έτος που έπεσα έξω από το σχολείο,

Εισαγω

Κάστρο

Χώρα: Νιγηρία

Κράτος διαμονής: Πολιτεία Ebonyi

Πόλη/πόλη κατοικίας: Αμπακαλίκι

Αριθμός τηλεφώνου: +2348138412994

Εισαγω

13:37

έστειλες

Εντάξει – θα προσπαθήσω να βοηθήσω έναν οργανισμό ή έναν σύλλογο να βοηθήσει – αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Τέλος πάντων θα προσπαθήσω.

assaf benyamini.

ΣΤ. Παρακάτω περιγράφεται ένα σύστημα, το οποίο προφανώς δεν υπάρχει και είναι αδύνατο να αναπτυχθεί με τις τεχνολογίες που υπάρχουν σήμερα (και σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι μόνο μια φαντασία και όχι μια πρακτική πρόταση κανενός είδους):

Όπως γνωρίζουμε, σε κάθε περιοχή του κόσμου υπάρχουν φυσικά φαινόμενα ή επιβλαβή έντομα που ενοχλούν τους ανθρώπους ή τους θέτουν σε κίνδυνο, ή μερικές φορές εμποδίζουν την πιθανότητα εποικισμού (οι ακραίες κλιματικές συνθήκες στην Ανταρκτική που δεν επιτρέπουν την ύπαρξη οικισμών, τερμίτες που βρέθηκαν στις συνοριακές περιοχές μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας που θέτουν σε κίνδυνο τα πολλά ξύλινα σπίτια που σε αυτές τις περιοχές εμφανίζονται στο Ισραήλ και σε άλλες χώρες κ.λπ.) και η ιδέα που σκέφτηκα σε αυτό το πλαίσιο είναι:

Ένα οπλικό σύστημα βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη είναι ανοιχτό, το οποίο θα «ξέρει» πώς να εκτοξεύει σμήνη ρομποτικών εντόμων που θα προσποιούνται τα παράσιτα που υπάρχουν στην ίδια περιοχή, μπερδεύοντας έτσι τον εχθρό που θα ενεργοποιήσει συστήματα ελέγχου παρασίτων που δεν θα βοηθήσουν φυσικά ενάντια στα ρομποτικά έντομα. Η ιδέα είναι ότι το σύστημα θα γνωρίζει πάντα ποια έντομα προσποιούνται ότι εκτοξεύονται με βάση τα δεδομένα που πληκτρολογούν οι χειριστές του. Επιπλέον, η τοποθέτηση συστημάτων βολής σε αυτά τα ρομποτικά έντομα μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη σύγχυση και αναρχία. Σε αυτήν την κατάσταση ο εχθρός μπορεί λανθασμένα να πιστεύει ότι ο λόγος που δεν λύνεται το πρόβλημα των παρασίτων είναι η ανεπαρκής χρήση φυτοφαρμάκων, με αποτέλεσμα να κάνει χρήση φυτοφαρμάκων σε πολύ μεγαλύτερη δόση και με αυτόν τον τρόπο να προκαλεί διπλή ζημιά – και όλα αυτά είναι αλήθεια.

Στο ίδιο φανταστικό σενάριο, οι χώρες θα αρχίσουν να αναπτύσσουν μέσα προστασίας, ανίχνευσης ή αναχαίτισης εναντίον όπλων αυτού του τύπου – που μπορούν να ανοίξουν έναν τύπο εκστρατείας που δεν υπήρξε ποτέ σε όλη την ανθρώπινη ιστορία (και όπως ξέρετε, οποιοδήποτε μέσο αναπτύσσει ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων – θα είναι πάντα άτομο ή ομάδα ανθρώπων από άλλο μέρος ή Μια άλλη φορά θα ξέρουν πώς να αναπτύξουν ένα σύστημα που θα καταστρέψει τον προηγούμενο κόσμο. είναι συνεχώς συστήματα κατασκευής και καταστροφής, και όχι μόνο οι άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι, αλλά και η ίδια η φύση – συνεχώς χτίζει και καταστρέφει εναλλάξ).

Φυσικά, μπορεί να αναπτυχθούν και βασανιστές στον κυβερνοχώρο, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διακόψουν την ενεργοποίηση αυτών των συστημάτων από τον εχθρό, ή εναλλακτικά ένας στρατός που θα χρησιμοποιήσει αυτά τα οπλικά συστήματα θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τα ίδια εργαλεία στον κυβερνοχώρο για να σαμποτάρει τα συστήματα αναχαίτισης του εχθρού.

G. Ακολουθεί μια επεξήγηση του λογισμικού που αναζητώ:

Αναζητώ λογισμικό ή σύστημα με τη βοήθεια του οποίου μπορούν να δημιουργηθούν αυτόματα βίντεο χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, σύμφωνα με το μοντέλο του filki.ai Το χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα που ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί (όλα τα βίντεο που προσπαθώ να δημιουργήσω μέσω αυτών είναι αθόρυβα και δεν ξέρω πώς να λύσω αυτό το πρόβλημα).

Θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαι άτομο που ζει με πολύ χαμηλό εισόδημα – επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ίδρυμα Ασφαλίσεων, και ως εκ τούτου αναζητώ λογισμικό ή τέτοιο σύστημα που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν.

Γνωρίζετε κάποιο σύστημα αυτού του τύπου;

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

Ισραήλ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή : [email protected] ή: [email protected] ή : as[email protected] ή: [email protected] ή: 1972a[email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

Η. Ακολουθεί μια ιδέα λογισμικού που σκέφτηκα:

Ένα σύστημα όπου θα είναι δυνατή η εισαγωγή ορισμένων δεδομένων χρήστη, όπως όνομα, διεύθυνση e-mail ή αριθμοί τηλεφώνου – και μετά τη σάρωση του Διαδικτύου θα είναι δυνατή η λήψη συνδέσμων προς όλους τους λογαριασμούς στους οποίους συνδέονται τα στοιχεία.

Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες που έχουν λογαριασμούς σε πολλούς ιστότοπους και δεν μπορούν να τους θυμηθούν όλους – και μια τέτοια αναζήτηση σίγουρα μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ι. Ακολουθεί η αλληλογραφία μου με την εταιρεία «Kupel Ram Produktion Sahramet»:

assaf benyamini< [email protected] >

Προς την:

Koppel, Zeev

Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 15:30

Όλα αυτά τα πράγματα μου είναι γνωστά.

Όπως γνωρίζετε, για να προστατεύσετε μια ιδέα είναι πάντα απαραίτητο να εργάζεστε με τάξη με ένα γραφείο δικηγόρων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Στην περίπτωσή μου αυτό δεν είναι εφικτό σε καμία περίπτωση λόγω του χαμηλού εισοδήματός μου και της αδυναμίας να πληρώσω την υπηρεσία αυτών των γραφείων.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κερδίσετε χρήματα από αυτό – δεν θα συμβεί ούτε εδώ.

Στόχος είναι πράγματι να αναπτυχθεί ένα τέτοιο σύστημα για την ευημερία των ασθενών με Αλτσχάιμερ.

Αυτός είναι ο μόνος σκοπός των ερευνών μου για το θέμα.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini.

Απόκρυψη του αρχικού μηνύματος

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στις 12:32:15 GMT+3, Koppel, Zeev < [email protected] > έγραψε:

Γεια σας κύριε Benjamin

Ευχαριστώ που έγραψες

Η ιδέα που έφερες είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα

Η εταιρεία μας δεν μπορεί να δεχτεί μια τέτοια λύση για όλες τις επιπτώσεις της

Μην αφήσετε την απάντησή μου να σας απογοητεύσει, υπάρχουν πολλοί μεγάλοι οίκοι λογισμικού που μπορούν να πάρουν αυτό το γάντι -one, Matrix, Emet Maschut, Chilan, Melam, κ.λπ. ή νεοφυείς επιχειρήσεις στον ιατρικό τομέα (μπορείτε να βρείτε στο Google)

Σημειώστε ότι μπορούν να πάρουν την ιδέα και να αναπτύξουν ένα τέτοιο σύστημα εντελώς χωρίς εσάς και χωρίς να σας ενημερώσουν….αν θέλετε να προστατέψετε λίγο την ιδέα, μην το αποκαλύψετε ολόκληρο

Συμβουλή – αφαιρέστε τον αριθμό της ταυτότητας από τα προσωπικά σας στοιχεία. Καλό είναι να μην το στείλετε, σίγουρα στο στάδιο της δημιουργίας αρχικής σχέσης

τις καλύτερες ευχές

Zeev Kopel

Διευθύνων Σύμβουλος

Copal Ram Software Production (1989) Ltd

Το Εβραϊκό Κράτος 60

ΤΚ 12260

Herzliya

ΙΣΡΑΗΛ 4676652

Τηλέφωνο 972-77-2060606

Φαξ 972-77-2060039

‪Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στις 9:46 π.μ‫Ο ‘assaf benyamini’ via sales < [email protected] > έγραψε:

Προς: “kopelreem.com”.

Θέμα: λογισμικό/σύστημα για άτομα με άνοια.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Σκέφτηκα την ακόλουθη ιδέα για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής για άτομα που πάσχουν από ασθένειες που συνοδεύονται από γνωστική έκπτωση και καταστάσεις άνοιας όπως το Αλτσχάιμερ:

Όπως γνωρίζουμε, οι ασθενείς με ασθένειες των οποίων το κύριο χαρακτηριστικό είναι η γνωστική έκπτωση (όπως Αλτσχάιμερ ή άλλες ασθένειες στις οποίες υπάρχει κατάσταση άνοιας) χάνουν σταδιακά πολλές ικανότητες όπως η βραχυπρόθεσμη μνήμη ή η καθημερινή λειτουργία που σταδιακά επιδεινώνεται. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί λογισμικό ή ένα σύστημα που θα σχεδιαστεί για άτομα που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Η πρόκληση είναι να συγκεντρωθούν σε ένα τέτοιο σύστημα όλα τα προγράμματα ή τα συστήματα που χρησιμοποιεί το άτομο – και μέσω ενός συστήματος τεχνητής νοημοσύνης ο μηχανισμός λειτουργίας θα γίνεται πιο απλός και απλούστερος όσο εξελίσσεται η ασθένεια. Φυσικά, προκειμένου να κατασκευαστεί το σύστημα με τρόπο που να προσαρμόζεται όσο το δυνατόν ακριβέστερα στην κατάσταση του ατόμου που το χρησιμοποιεί, κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε και να συνεργαστείτε με ερευνητές εγκεφάλου,

Ο στόχος του συστήματος είναι, φυσικά, να επιτρέψει σε άτομα που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν υπολογιστή για διάφορους σκοπούς και που βρίσκονται στα πρόθυρα της άνοιας να μην χάσουν εντελώς την πρόσβαση στα συστήματα που συνήθιζαν να χρησιμοποιούν για πολλά χρόνια της ζωής τους – και έτσι να βελτιώσουν σε κάποιο βαθμό την ποιότητα ζωής τους, η οποία έχει ήδη υποστεί σημαντική βλάβη ως αποτέλεσμα των συμπτωμάτων της ίδιας της νόσου.

Τόσο για την ίδια την ιδέα.

Αν και αυτή είναι μια ιδέα που σκέφτηκα, δεν έχω καμία σχέση με τη φροντίδα της άνοιας στην προσωπική μου ζωή.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε ό,τι με απασχολεί προσωπικά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη:

1) Δεν είμαι επαγγελματίας στον τομέα του προγραμματισμού, ούτε επαγγελματίας στους τομείς της έρευνας του εγκεφάλου, της γνώσης ή της νευρολογίας – και για αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να συνοδεύσω ένα τέτοιο έργο βήμα-βήμα.

Αυτή είναι μια ιδέα που σκέφτηκα – και εκτός από την αρχική ιδέα δεν θα μπορώ να βοηθήσω σε καμία άλλη φάση του έργου.

2) Ζω με πολύ χαμηλό εισόδημα – επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα. Επομένως, δεν έχω τη δυνατότητα να επενδύσω πόρους για την υλοποίηση της ιδέας. Και επιπλέον: λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής μου, ακόμη και οι πολύ υψηλές εκπτώσεις απλά δεν θα βοηθήσουν.

3) Ζω στη γειτονιά Kiryat Menachem στην Ιερουσαλήμ και δεν έχω αυτοκίνητο ή δίπλωμα οδήγησης. Λόγω της υγείας και της οικονομικής μου κατάστασης, επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλω δίπλωμα οδήγησης ή να αγοράσω αυτοκίνητο στο μέλλον.

Επομένως, η δυνατότητά μου να προσέρχομαι σε συμβουλευτικές συναντήσεις σε γραφεία εταιρειών που βρίσκονται αρκετά μακριά από τον τόπο διαμονής μου δεν υπάρχει.

Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάποια διεύθυνση εδώ σε μια προσπάθεια προώθησης ενός τέτοιου έργου, ή πρέπει να το εγκαταλείψω και να ξεχάσω το όλο θέμα;

Τα προσωπικά μου στοιχεία:

Όνομα – assaf. Επώνυμο – benyamini.

Αριθμός Ταυτότητας-029547403.

Πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση-

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή : [email protected] ή: [email protected] ή : [email protected] ή : assafben[email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

Η ιστοσελίδα μου:  https://www.disability55.com/

J. Εδώ είναι μια ερώτηση/πρόβλημα που σκέφτηκα:

Όπως όλοι οι σκακιστές γνωρίζουν, σε μια σκακιέρα 8 σειρών και 8 στηλών ο αριθμός των βασίλισσων που μπορούν να τοποθετηθούν στη σκακιέρα χωρίς καμία από αυτές να βρίσκεται στο εύρος χτυπημάτων της άλλης είναι 8.

Από την άλλη, σε έναν μικρότερο πίνακα 3 σειρών και 3 στηλών, ο αριθμός των βασίλισσες που μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς καμία από αυτές να βρίσκεται στο εύρος χτυπήματος του άλλου είναι 2.

Τι συμβαίνει όμως σε πολύ μεγαλύτερα πάνελ; Για παράδειγμα: σε έναν φανταστικό πίνακα 1000 σειρών και 1000 στηλών – πόσες βασίλισσες μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτόν χωρίς καμία από αυτές να βρίσκεται σε εντυπωσιακή εμβέλεια από την άλλη; Ή σε έναν πίνακα, για παράδειγμα, 10 εκατομμυρίων στηλών και 100 εκατομμυρίων σειρών – πόσες βασίλισσες μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς καμία από αυτές να βρίσκεται σε εντυπωσιακή εμβέλεια από την άλλη;

Και ως γενικός κανόνας: υποθέτοντας ότι έχουμε έναν πίνακα από σειρές και y στήλες – είναι δυνατόν να βρεθεί ένας τύπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό του αριθμού των βασίλισσες που μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς καμία από τις δύο να βρίσκεται στο εύρος χτυπήματος της άλλης; Και υπάρχει, για παράδειγμα, θεωρητικά κάποιο πρόγραμμα υπολογιστή που μπορεί να σχεδιάσει τον ίδιο μεγάλο πίνακα, για παράδειγμα, ενός δισεκατομμυρίου σειρών ανά δισεκατομμύριο στήλες, το οποίο εκτός από το να μπορεί να υπολογίσει τον αριθμό των βασίλισσων που μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτό χωρίς καμία από αυτές να βρίσκεται σε εντυπωσιακή περιοχή από το άλλο, το λογισμικό θα έχει επίσης τη δυνατότητα να γνωρίζει σε ποια τετράγωνα τις τοποθετεί με ακρίβεια;

Προσπάθησαν ποτέ μαθηματικοί ή άνθρωποι των υπολογιστών να λύσουν αυτό το πρόβλημα; Και αν ναι, ποια ήταν τα συμπεράσματά τους;

Κ. Παρακάτω είναι ένα μήνυμα που έστειλα μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook στον Υπουργό Κατασκευών και Στέγασης στο ΙΣΡΑΗΛ, κ. Yitzhak Wasserlauf:

έστειλες

Ειρήνη στον Υπουργό Yitzhak Wasserlauf:

Θέμα: μόνιμη διαμονή ΑμεΑ.

Αγαπητέ κύριε.

Είμαι ένα άτομο με αναπηρία 50 ετών από την Ιερουσαλήμ που εδώ και πολλά χρόνια δεν μπορεί να επιστρέψει στην αγορά εργασίας. Αυτήν τη στιγμή ζω με επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων – και λαμβάνω περίπου 770 NIS το μήνα ως βοήθεια για την πληρωμή ενοικίου (και τώρα υπάρχει πρόβλημα με τη συνέχιση της λήψης αυτής της βασικής βοήθειας – και λεπτομέρειες σχετικά αργότερα στην επιστολή μου). Είναι σαφές ότι σε μια τέτοια κατάσταση ένα άτομο με αναπηρία δεν έχει καμία πιθανότητα να αγοράσει ένα διαμέρισμα ή να φτάσει σε οποιαδήποτε λύση μόνιμης διαμονής. Και επιπλέον: η επιδείνωση της κατάστασης των δημόσιων κατοικιών στο κράτος του Ισραήλ δεν δίνει επίσης καμία ευκαιρία στα άτομα με αναπηρία. Η ερώτηση που θα ήθελα να απευθύνω σε εσάς, το Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης για αυτό το θέμα είναι: Δίνεις τη γνώμη σου για αυτό το προβληματικό θέμα; Έχει το Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης σχέδια που θα επιτρέψουν σε άτομα με ειδικές ανάγκες στην κατάστασή μου να εξακολουθήσουν να αποκτούν μόνιμες κατοικίες;

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini.

υστερόγραφο. Ακολουθεί το e-mail που έστειλα σε διάφορα μέρη, σχετικά με την έλλειψη ανταπόκρισης από το Υπουργείο Οικοδομών και Στέγασης:

Προς την:

Θέμα: Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης – έλλειψη ανταπόκρισης.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Προσπαθώ να στείλω το παραπάνω e-mail στη Διεύθυνση Δημοσίων Ερευνών του Υπουργείου Οικοδομών και Στέγασης – σχετικά με την απόφαση διακοπής της συνδρομής για την πληρωμή ενοικίου που λαμβάνω από αυτούς μέσω της εταιρείας MAGAAR – και αυτό βασίζεται σε λανθασμένες πληροφορίες εκτός από το ότι το e-mail που προσπαθώ να τους στείλω είναι [email protected] δεν μου έχει παραδοθεί και ο προορισμός του . Τι να κάνω? Θεωρώ ότι η απόφαση για διακοπή των πληρωμών ενίσχυσης ενοικίων μόνο λόγω κακής γραφειοκρατικής συμπεριφοράς από αναθέτουσα εταιρεία του Υπουργείου Οικοδομών και Στέγασης είναι μια σκανδαλώδης απόφαση. Επίσης, κανείς δεν απαντά σε εμένα ή δεν μου εξηγεί τι συμβαίνει με αυτό το θέμα. Αυτό απλά δεν είναι σωστή συμπεριφορά!! Γιατί αντιμετωπίζετε έτσι τα πιο αδύναμα στρώματα του πληθυσμού; Γιατί???

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini.

28.6.2023 α

Προς: Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης – Τμήμα Δημοσίων Ερευνών.

Θέμα: Ενοικίαση βοήθειας.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι ο Assaf Benyamin από την Ιερουσαλήμ και εδώ και πολλά χρόνια λαμβάνω βοήθεια για την πληρωμή ενοικίου από το Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης μέσω της εταιρείας MAGGAR – η οποία αποφάσισε να σταματήσει ξαφνικά τη βοήθεια ενοικίου – και αυτό βασίζεται σε εσφαλμένες πληροφορίες. Θα ήθελα να επισημάνω ότι το e-mail που προσπαθώ να τους στείλω για αυτό το θέμα επιστρέφει σε εμένα και δεν παραδίδεται στον προορισμό του. Επιπλέον: όταν προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους στον αριθμό τηλεφώνου 8583*, οι κλήσεις πηγαίνουν σε εξωτερική τηλεφωνική γραμμή και όχι σε υπαλλήλους της MAGAAR. Έχω μια απλή ερώτηση για εσάς: γιατί να βασανίζεται έτσι ένα άτομο με αναπηρία για το τίποτα; Γιατί διακόπτεται η συνδρομή για την πληρωμή ενοικίου με βάση εσφαλμένες πληροφορίες; Και γιατί στο καλό δεν είναι δυνατόν να επικοινωνήσετε με την εταιρεία MAGAAR μέσω τηλεφώνου ή e-mail για να διευθετήσετε το θέμα μαζί τους; Περιμένω απάντηση για αυτό το θέμα!! Δείτε την αίτησή μου ως καταγγελία κατά της εταιρείας MAGAAR.

Τις καλύτερες ευχές,

ασάφ Μπενιαμίνι.

υστερόγραφο. 1) Το θεραπευτικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι:

Σύλλογος “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

Ισραήλ, ταχυδρομικός κώδικας: 9650816.

Τα τηλέφωνα στα γραφεία του ξενώνα: 972-2-6432551. Ή: 972-2-6428351.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ξενώνα: [email protected]

Η κοινωνική λειτουργός από την ομάδα του ξενώνα, που εργάζεται στο διαμέρισμά μου: η κυρία Σάρα Στορά-972-55-6693370.

2) Η διεύθυνση e-mail στην οποία προσπάθησα να στείλω το παραπάνω μήνυμα στην εταιρεία MAGAAR: [email protected]

Προς: MAGGAR Company – παράρτημα Ιερουσαλήμ.

Θέμα: Το μήνυμά σας από την αστυνομία.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 στις 19:32 έλαβα το ακόλουθο μήνυμα από εσάς:

Γεια σας, με τη λήξη της μίσθωσης σας οι πληρωμές ενίσχυσης θα σταματήσουν τον μήνα 07/2023. Το Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης σας προσκαλεί να αναφέρετε νέα μίσθωση σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του εθνικού συστήματος αναγνώρισης https://go.gov.il/contract-update  χωρίς να χρειάζεται να προσέλθετε στο υποκατάστημα της εταιρείας. Μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε με τον Meger. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το *8583. Χαιρετισμούς, Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης

Θα ήθελα να επισημάνω ότι το μήνυμά σας είναι αινιγματικό και ακατανόητο, καθώς το συμβόλαιο που υπέγραψα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος (αντίγραφο του οποίου δόθηκε και σε εσάς) λήγει στις 14 Ιουλίου 2024. Το μίσθωμα που υπογράφω είναι για δύο χρόνια και όχι για ένα έτος – και επομένως λήγει σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και όχι αυτές τις μέρες. Για αυτούς τους λόγους, δεν είναι σαφές για μένα γιατί αποφασίσατε να σταματήσετε τη βοήθεια που λαμβάνω για τον σκοπό της πληρωμής ενοικίου – και αυτό βασίζεται σε εσφαλμένες πληροφορίες. Περιμένω εξηγήσεις.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

3) Θα ήθελα να επισημάνω ότι τον τελευταίο χρόνο υπήρξε αισθητή επιδείνωση της σωματικής μου υγείας. Για αυτόν τον λόγο, θα δυσκολευτώ πολύ να έρθω στα γραφεία σας για να διευθετήσω το ζήτημα – και ως εκ τούτου θα σας ζητήσω να εξετάσετε αυτό το θέμα και να μου επιτρέψετε να διευθετήσω το θέμα εξ αποστάσεως μέσω του υπολογιστή στο σπίτι χωρίς να με αναγκάσετε να έρθω σε εσάς για να διευθετήσω το θέμα.

4) Επισυνάπτω στην αίτησή μου ένα αντίγραφο του μισθωτηρίου που υπογράφω αυτήν τη στιγμή – το αντίγραφο που, όπως αναφέρθηκε, σας παραδόθηκε πριν από ένα χρόνο περίπου όταν υπέγραψα τη μίσθωση.

5) Τώρα σας στέλνω αυτό το μήνυμα με φαξ, καθώς το e-mail που προσπάθησα να σας στείλω στο pn[email protected] μου ήρθε πίσω και δεν έφτασε στον προορισμό του.

Λ. Ακολουθεί μια περιγραφή της αλυσίδας των παραλείψεων που αντιμετωπίζω αυτή τη στιγμή (γράφω αυτά τα λόγια την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023) λόγω των οποίων δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με το Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης, εάν και όταν υπάρχει ανάγκη:

1) Η μίσθωση μου λήγει σε περίπου ένα χρόνο – κάτι που γνωρίζει καλά και η MGR. Μέσω αυτής λαμβάνω τη βοήθεια. Και παρά το γεγονός αυτό, και παρά το γεγονός ότι ένα αντίγραφο της μίσθωσης δόθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο στην MJR Αποφάσισαν να μου στείλουν ένα μήνυμα, στο οποίο έλεγε ότι αφού λήγει το συμβόλαιο στο διαμέρισμά μου, υποτίθεται ότι τον μήνα 7/2023 πρέπει να έρθω σε αυτούς με νέο συμβόλαιο, διαφορετικά η βοήθεια που λαμβάνω θα διακοπεί. Και εν ολίγοις: η διακοπή της βοήθειας με βάση λανθασμένες πληροφορίες.

2) Προσφυγή προς την εταιρεία MAGAAR σχετικά δεν απαντήθηκε. Από τις απαντήσεις τους: «Μεταφέραμε», «θα ληφθεί μέριμνα» – φυσικά δεν γίνεται να καταλάβουμε τίποτα από αυτό. Πιστεύω ότι ως πολίτης που συναντά τέτοιου είδους παράλειψη δικαιούμαι οπωσδήποτε απάντηση.

3) Σε αυτή την κατάσταση, προσπάθησα να στείλω email στο Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης. εκτός από το ότι τα email που στέλνω [email protected] μου επιστρέφουν ένα προς ένα και δεν παραδίδονται στον προορισμό τους. Επομένως, θα ήθελα να μάθω εάν έχω αποκλειστεί από εσάς και γιατί δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης μέσω e-mail.

4) Πριν από δύο ημέρες (το γράφω την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023) έλαβα μήνυμα από την MGR που με ενημερώνει ότι το ποσό ενίσχυσης για την πληρωμή ενοικίου ύψους 100 NIS θα μεταφερθεί στον λογαριασμό μου.

Πρέπει να επισημάνω ότι λαμβάνω αυτή τη βοήθεια εδώ και πολλά χρόνια, η οποία σήμερα ανέρχεται σε 770 NIS το μήνα – και δεν καταλαβαίνω γιατί μειώθηκε μόνο στα 100 NIS το μήνα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μια τέτοια κίνηση.

5) Το μήνυμα σφάλματος που συναντώ, κατά τις αποτυχημένες προσπάθειές μου να επικοινωνήσω με το Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης μέσω e-mail:

 

[email protected]

φορολογικό μήνυμα

10:50

,Όχι Μπορείτε για παράδοση: Οι επιστολές μου ρωτούν το κοινότου Υπουργείου Κατασκευών και Στέγασης

Μη παραδοτέο: επιστολές προς τις δημόσιες έρευνες του Υπουργείου Στέγασης και Στέγασης

Yahoo/Inbox

[email protected]

προς την:

[email protected]

Τρίτη 4 Ιουλίου στις 10:50

Η παράδοση σε αυτούς τους παραλήπτες ή ομάδες απέτυχε:

[email protected] ( [email protected] ) Δεν ήταν δυνατή η παράδοση του μηνύματός σας επειδή δεν έχετε άδεια αποστολής σε αυτόν τον παραλήπτη. Ζητήστε από τον διαχειριστή email του παραλήπτη να σας χορηγήσει άδεια και, στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά.

Διαγνωστικές πληροφορίες για διαχειριστές:
Διακομιστής δημιουργού: SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il

[email protected]Ο απομακρυσμένος διακομιστής επέστρεψε ‘550 5.7.129 RESOLVER.RST.RestrictedToRecipientsPermission; δεν είναι εξουσιοδοτημένος για αποστολή στον παραλήπτη, επειδή ο αποστολέας δεν βρίσκεται στη λίστα αποστολέων του παραλήπτη για αποδοχή αλληλογραφίας

Πρωτότυποι τίτλοι: Λήψη: από SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) από

SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.116) με διακομιστή Microsoft SMTP

(έκδοση=TLS1_2, cipher=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) αναγνωριστικό

15.1.2507.6; Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 10:50:09 +0300

Λήψη: από mail-int20.gov.il (192.168.174.2) από

SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) με διακομιστή Microsoft SMTP

(έκδοση=TLS1_2, cipher=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id 15.1.2507.6

μέσω Frontend Transport. Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 10:50:09 +0300

Λήψη: από blue-av10.tehila.gov.il (άγνωστο [147.237.70.51])

μέσω mail-int20.gov.il (Postfix) με αναγνωριστικό ESMTP C933120095250

για < pn[email protected] >; Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 10:47:55 +0300 (IDT)

Λήψη: από blue-av10.tehila.gov.il (άγνωστο [127.0.0.1])

από το IMSVA (Postfix) με αναγνωριστικό ESMTP 86D41DE050

για < pn[email protected] >; Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Λήψη: από fe-vex-1.insight.gov (άγνωστο [147.237.71.81])

από blue-av10.tehila.gov.il (Postfix) με SMTP id 7B13BDE04E

για < pn[email protected] >; Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Λήψη: από localhost.localdomain (localhost [127.0.0.1])

από fe-vex-1.insight.gov (Postfix) με αναγνωριστικό SMTP 4QwFM53TKYz3x6d

για < pn[email protected] >; Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Λήψη: από mx2.tehila.gov.il (άγνωστο [147.237.71.4])

από fe-vex-1.insight.gov (Postfix) με αναγνωριστικό ESMTP 4QwFM43L9Fz3x6G

για < pn[email protected] >; Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 10:50:08 +0300 (IDT)

Received-SPF: Pass (mx2.tehila.gov.il: τομέας του

Το [email protected] ορίζει το 74.6.128.31 όπως επιτρέπεται

αποστολέας) ταυτότητα=mailfrom; client-ip=74.6.128.31;

δέκτης=mx2.tehila.gov.il;

envelope-from=” [email protected] “;

x-sender=” [email protected] “; x-conformance=spf_only;

x-record-type=”v=spf1″; x-record-text=”v=spf1 ptr:yahoo.com

ptr:yahoo.net ?all”

Έλεγχος ταυτότητας-Αποτελέσματα: mx2.tehila.gov.il; dkim=permerror (ο χρόνος υπογραφής είναι στο μέλλον) header.i=none; spf=Pass smtp.mailfrom=assaf 1 [email protected] ; dmarc=pass (p=reject dis=none) d=yahoo.co.il

IronPort-SDR: 64a3cc04_EIZf14anoutOMAcikn5kCFXbCOlDmLDJCtqXmQIOWovm5Ng

CMTowFLm/25TShKOEUlXVrMoIiwaULsmCDTYCQw==

X-IPAS-Αποτέλεσμα: =?us-ascii?q?A0FbAADizqNkhx+ABkpaHQEBAQEJARIBBQUBgXsIAQsBg?=

=?us-ascii?q?jKBSjEHCBQzhFKGdYEopzGBfhMBAQxEBAEBAwEDOIRHGCqFSwIkATQJDgECA?=

=?us-ascii?q?wEBAQEBAwIDAQEBAQEBAwEBAQQBAQECAQECBAIBAQEBAhABAQEjFwcOECeFa?=

=?us-ascii?q?AEMCIIvIn1WAQEBLSsCRz8GIxEMAQE4DwkcAiYCAgJKCwYTgn4pgX8BAzEDj?=

=?us-ascii?q?SSQeIs5gRoCFoEBggkBAQYEAwIDr2uBX4EfCR14LQGESAqILTeBP4J4gg1Cg?=

=?us-ascii?q?UuFU4I5AoNEgmcHCY4ShV8HMoxwgSdvgR43Z3oCCQIRZ4EICF4mgUk+Ag1VC?=

=?us-ascii?q?wtjHIEACUyBeQICEToUU18ZGwMHAwh9EC8HBC8mBgkYCCclBlEHFxYkCRMVQ?=

=?us-ascii?q?QSCMYEnCoENPwMSDhGCV2E8G06CagkXCwM4U4EGElIDCQMHBSwdQAMLGA1LE?=

=?us-ascii?q?Sw1FBtHAYEHF2OBVyJIql4BAQGOFQm0OWYJAQYCXoIvORssmxaGBTMulxuSD?=

=?us-ascii?q?5gkIJEzkhOEWDWBLjqBXIJegUlPAxcCD44gGTiFc40pRDFFCw6CBAGJQgEB?=

IronPort-PHdr: A9a23:KRhAJhT2qD47+8/zA5lfNDlaQNpsoumaAWYlg6HPa5pwe6iut67vI

FbYra00ygOTA8OCsLkd0bOe8/i5HzBavNDZ6DFKWacPfiFGoP1epxYnDs+BBB+zB9/RRAt+I

v5/UkR49WqwK0lfFZW2TVTTpnqv8WxaQU2nZkJ6KevvB4Hdkdm82fys9J3PeQVIgye2ba9vI

BmsogjdqMgbjZF/Jqs/xRfFv2VEd/lLzm9sOV6fggzw68iu8JNj6Shcp+4t+8tdWqjmYqo0S

qBVAzshP20p/sPgqAPNTRGI5nsSU2UWlgRHDg3Y5xzkXZn/rzX3uPNl1CaVIcP5Q7Y0WS+/7

6hwUx/nlD0HNz8i/27JjMF7kb9Wrwigpxx7xI7UfZ2VOf9jda7TYd8WWWxMVdtXWidcAI2zc

pEPAvIPM+hYsYfzpEYAohSiCgejCuPhzSRFhmPt0qIhz+gsCx3K0Q4mEtkTsHrUttL1NKIKX

OKwy6nKyCjIbfZT2zv+7YrEcRUjrfKRVr93a8XR0lIvGBnLjlmNrYHoPS2Z2+QCvmWA7+tvT

+Kvi2kgqw1rvjevwd0giojNho8MzF3P6Cp2zpovK9KiVE57fcCrEIFWtyyCKod4Td8vT31pt

SokyrAIuZC2cDYXxZk6wxPSb+KKfomG7x79V+ucISt1iXx7db+ihRu//1atx/H8W8e631hGs

ixImcTPuHAVzxHe6MeKRuF880u7xDqDyQPe5vtKLEwpk6fQNoQvzaQqlpUJtETOBi/2l1vyj

K+Rbkgk4e+o6+LmYrr6qJKQK4B5hhj+P6kvgMCwHeM4Mg4VX2ie4+Swzrjj8lf4QLVOlPE5i

afZvI7AKcUbvKG5AwhV0oE55xmjCDem1cwUnXgBLF1bZBKKl4rkNl7ULP35F/uznkqgnTRxy

/3II7HtGpDNIWLCkLflc7Z98UlcyA8rwN9F/JJUEasOIPzuVkL1ttHUEB80PgOvzufnEtp91

oQeWWWVDqCFN6Peq16I5uY3L+mKf4AaoCz9JOQ95/7ykX85nkcQcbSx0ZsNdH+4BuhmI1meY

Xf0mtcBF2YKvg0iTOHxjV2CViJcZ3aoU6Iz4TE7FpiqDYbHRtPlvLvUlj+9H5pKTmVBAVDKH

nD2MYSAEb9YcCSTJdNJlzsPVf6uTJFn1BX45yHgzL8yye0zssr/+nWsM5c9s+TIjhg8rG0rV

ZnB+3CET2Zz2GgPAT4yivMs6Xdhw0uOhPARy8dTEsZesqshunQSbdryuVgAOr/UQXbcoXBU

AO8T9erCi11Bso634pXOx45U86621SL1iapArpAjfjDDYcs/PfGmzDrOs8o+DaJ2IE7klBgS

8RGL2zgjal6uEybXtaVwxjGyf7rQOAa2yjAnI/i5W+e5gdEXQ5xVayDUncBIERS/pz15ULHG

qejE7EqKBFG04bCMapFbNzvgh1aRfLucNXFK2O303uwCF6G26+RdoerM2UQ1SnQEg4FxgYU+

3vVfRMmCHKZqnnFRCdrCUqpZkrt9edkr3buR1Qvxg/TPhI7iuad6xcVgvvaQPRV37ZX8Csko

i9/SU60xMmeS8LVvQdjca5AKd88+wJB0mTU9kRxa42pL6dlwFUZNQVz16/3/y1+EZ4I0c069

jU2wQpzLave31RfMTKcj9j8PbjeK2+6+x7KCeae00rF2djPq/hVtagQulzjuwbvHU1k8nEv3

9RO0nSa74nHF0JNDdSvFB9tp14h/vnTeWEl6pnR1GFwPKXR0HeKwN8vCOY/i16hc9pZLKKYB

Vr3GsweCdKpLb9ikFyoYxQYeeFKofFoeZ3gLqHWnvXyb4MC1Hq8gG9K4Z5wyBeJ53A6VuPI3

pIMhf6fwE2GU2SZ7h/pv8bplIRDfTxXEHC4zH2uDZVKb6MrLNlRVDuGMsS3wdI4jJmrWnoSp

zvBTxsWndSkfxafdQm31BZL3EpO8CP9xHeQ3jV0lDZvpa3Z3SiEkKzyMREAPGBMXmxri1zhd

JOsgecdWky5PG1L3FO1oFz3zK9BqOFjPnHeFA1WKjPuITgoAeOg86CPaMlV5NY0vDVLBa6iN

EuCROe1uwcAgTLqH2xZgjs8clTI8t3hgwYomWudK3E1qnfFMZZ5wROVjDQzbe9Y3j0BAiJ/z

zjTVAHUAg==

IronPort-Data: A9a23:by23fKs+Mm3TZ9VrLrV57EKOSOfnVORaMUV32f8akzHdYApBsoF/q

tZmKWrVMvvZamHxKdklYYvl/RsG6p6DnIM2Sgtkq38xRXgS9ZOVVN+UB3mrAy7DdceroGCLT

Sk9QoKZcJ1rFC+0SjOFaOWJQaxUjPnQLlbaILCaYngZqShMEX9+10oLd9YR29Iu257ha++0k

Yuai9XFP1O40CJDPGsR6qaSwDtip/2aVAkw5zTSXtgV+geH/5UpJMhHf/rpcCOkGtM88tOSH

o4v8pnmpgs1wD92V7tJop6jGmUWT7jbOxS5i3Y+c8BOVTAb+0Teeo5iXBYtQR8/Zwehxrid+

/0U3XCEcjrFC4WX8Agrv7u0JAklVUFO0OevzXGX6JbLnhOeKxMAyd02ZK09FdRwFupfWzEer

aRwxJngoXlvisrvqI9XRNWAiex7a8/iPaYj+UtMlx7lI/0NApHcXbnzsIowMDcY3qiiHN7FY

MwYYmE3MFGdPVtEPVEMDYh4me6pgj/1fWceuVuVoq1x6G/WpOBz+OexdoSTI4baA54M9qqbj

jquE2DRCwoBPdLGmGXfry6El+bPmiS9U4VUFbnQGvtC3gTCmjdPWUx+uV2TuMnhpnCPQNhjF

GtJ6hgWlYIjzEOkQYyoN/G/iCXY4UZFBII4//cBwBmLy63IywOeDWhCQTlfLt0i3PLaXhQx0

VmIlIixWXky7vueTnSG863SqDqzPW4fIzVEdCYESgxD6N7myG0usv7RZo4kFqe0q+G2Ix2q7

AykpwN9hqoNkfdegs1X4mv7qz6ro5HISCs86QPWQn+p42tFiGiNONHABb/zsqgoEWqJcrWSl

CRfwpfEtYjiGbnIy3zTEbxXdF28z6zdWAAwl2KDCHXIG96F33mofphX+i0WyKxBa5pcKGKBj

KP7nw5OrK5UJnjCUEOaS5m2DcUhlvC8UIm7EPvTaMFLeN50fQ6DuitgPwiB1mDqlw4nlqRX1

XannSSEUidy5UdPlmPeqwIhPVkDm3hWKYT7GMiT8vhf+eDCDEN5sJ9cWLd0Usg37bmfvCLe+

MtFOs2Bxn13CbOuMnWPoNZJfAlUdhDX4KwaTeQJJ4ZvxSI5QAkc5wP5mNvNhqQ8w/gOxrugE

o+VBBAEoLYAuZE3AV7WNSg6N+uHsWdXvHs7OitpN1jxs0XPkq7whJrzg6AfJOF9nMQ6laAcZ

6BcJ62oXK8VIhyZoGt1UHUIhNc/HPhdrVnSZHXNjflWV8IIejElDfe/IVu3qHBWUXbs3Sb8y

pX5vj7mrVM4b1gK4AvrhDiHlgzZUaE1wboqBRn7MZNIdV/y8YNnDSX0g7Vla4sPMBjPjH/Sn

QqfHR5S96GHrp4X4ev5o/mOj76oNO9iQWtcPW3QtoitOQfgo2GM/I5nUcSzRw77al/awquZS

N9u/6nOC8FfxFdumKhgIolv1pM7tofOpacF7wFKH0frTlWMC5FgKSKg3ftNm/Br1J4AnyacB

3Ow+sdQKOiLMtK4CFQ6BREEa96b3qo+gQji7vUSIWSr3HZJwYCGCRlqZzjLrRBjAYRaYYAX/

v8DhMso0CmDuDcVHY+FvB9p50Kzc00KC/gjiZNKUa7t0hEKzHMba7PiKybG2rO9QPQSDRByO

R6Spq7Jp4oE93r4a3BpSET8h7tMt6oBqDVh7QEkJW3QvvHnm/Vu/hla0QpvfzRv1h8djt5CY

Dl6BXZUe5eL0Sxj3vVYfmaWHApEOh2V12rxx3YNl0zbV0OYbXPMHkJsJdey+F0lzEwEcgh55

L24zEPXYQTuduz13QowXhdrkOy8bNpT8gaZpturMf7YFLYHYB3koJSUW0w2lzXdD/gcumj7t

Mhx3eMpaaTEJS8a+KI6LI+B1IUvchOPJU0cYPdH4qkMGWP5ahjq/QSzcWS0XN1HIdrW+k7lF

/1RItlrUja78SfT8wEkBbAGMuJ2lqRx5f4pWLDiFUgZuZSx8xtrt5Px8HDlpWkJGt9Br+c0G

rnzRRmjTFOCpCJzsHDfieV5IU+qSIEgSCyg+fGq4cMLOokmsuoxQXot07CxgWqZADFn8z2Qo

gnHQa3clM5m9qhBgKruFbdlFSyvCNauStmNzh+/g+5OYfzLL83KkQEf8XvjHgZOOIouS8ZFr

quMvPH3zXH6ku4PCU6BoKa4Fo5N+cmWd8hUOJiuLHBlwA2zaPW16B4Ho22FOZhFle1G3faeR

iy6VpqUVcUUUNJj1nFqe3BgMxICOZ/WMIbkhw2A9sqpNDZM/zDDHt2d8V3RUVp6bQ4NYp33N

R/1sa2h5/det4V9OyUHDPBHXb59Dk3oA4UjUuHy7hyaMzGRoleCs5Sziz4lzy/vD32fMcfl4

KDqQgr1WwSytZrpkvBYkd1WlT8GAElthdIfehomxOd3rDSmAEotD/UvAb9fBr56yiXNhYzFP

hfTZ24cOADBdDVjcySkxu/8Xw2aV9c8Cv2gKhMHp0qrOjqLXqWeC75c9wBl0Xd8Wh3n6MqFc

dg+2HnBDiKd86FTZ9Q4x6KE2L985/bg2Hg311j3kJXyDzYgELw67iFdMzQXZxPXMfPmtRvtF

TE5S1kRFQv/AQT0HN17cnFYJAABsXm9h380ZCOI25DEt5/d0OREz+blNvru1qEYKv4HP6MKW

Wi9Ul7lD7p6AZDPkfBBVxMVbW1cUZpn3fRW6IfyTA0VmOe77SImO6vuWAIRGdo69lc3/0z1z

1GR3pT1OKhJxI29FlFbJcXlNq+dik4xMgw=

IronPort-HdrOrdr: A9a23:vz6n2Kwj6jfTp+kM139dKrPw1b1zdoMgy1knxilNYDZSddGVkN

3rufgd2wL04QxhI03I/urwXpVoIEmskqKdhLN7AV7MZmjbUQeTTL2KjrGSpwEIeReOlNK1vJ

0IG8ZD4Z/LfCFHZK3BkWyF+rgbsbq6GdiT9J/j5kYodydMS4slwiVYLkKgMmNQLTMtObMJUK

Cb4cpM4xqMEE55Uu2LQkMCWOjI4/nl/aiLXfZTbyRL1DWz

X-Talos-CUID: 9a23:rqAY72E1Mo+LjdRNqmI/s0gdG+UZMUfxlljsDUSTSmd2VqGsHAo=

X-Talos-MUID: 9a23:IWJDDAmJ02k30Wu6eqwDdnp7BJ9E3ZW1AnwytsgWifG8Hz1INDiS2WE=

X-IronPort-Anti-Spam-Filtered: true

X-IronPort-AV: E=McAfee;i=”6600,9927,10760″; a=”61943499″

X-IronPort-AV: E=Sophos;i=”6.01,180,1684789200″;

d=”scan’208″;a=”61943499″

X-Forwarded-For: 74.6.128.31

X-IronPort-Outbreak-Status: Όχι, επίπεδο 0, Άγνωστο – Άγνωστο

Λήψη: από sonic304-56.consmr.mail.bf2.yahoo.com ([74.6.128.31])

από mx2.tehila.gov.il με ESMTP/TLS/ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256. 04 Ιουλίου 2023 10:36:35 +0300

DKIM-Υπογραφή: v=1; a=rsa-sha256; c=χαλάρος/χαλαρός; d=yahoo.co.il; s=s2048; t=1688457002; bh=nl0lpRw8UHFthcZYXVKVMSCXZMTK+EFLtM/FRiT8w1M=; h=Ημερομηνία:Από:Προς:Θέμα:Αναφορές:Από:Θέμα:Απάντηση-Προς; b=Y1z+462oETDRimloEQ2SW6Pa0HynKprhdr1Yu2QRAF7fEHIvjHWPC7iECNXcrx+0iyCRr9BcPSUV50et0wfDBGye3C5Vsog0fjnoroIeWoYopAlKUdLt1m I6nrm2dXpa7ZJMGOa+tkGwwr2F++ DSFb3tghgl5gt1RjgxGrsjJU7W3Yx3fk8kSITCX2Ta72o0JWSjnQa2bl9cNbxzZA1s4J/H9uU808+HWx071 KpcpUn1qfD0i9ZaeX5PCpJQQAz97eb3EZpT4toh1Joef9I9Koin3qm FufXYKeOD+Eg==

X-SONIC-DKIM-SIGN: v=1; a=rsa-sha256; c=χαλάρος/χαλαρός; d=yahoo.com; s=s2048; t=1688457003; bh=enm17tWKyZzzhUMDiMofnlmeope3AnMQtfJO1XcxGKE=; h=X-Sonic-MF:Date:From:To:Subject:From:Subject; b=s46Y2bzp94lfUGuDtc9RZu0mO0Hsv1LdB1VwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xTXVwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xTXVwAZr24SLd3CWY z4+FWCr/q87LVcHUkL lADzTDWBbHvnEBOWT1oTdAcRwfc4Fwp0ALECN2TIAnXefmSLd8IdjOa2gS/CNnDFVXSDppBuZ5rwfqR1PROthiETLcFRGOKY/PROthi5LcGRGOKET 7KH3ZZ/Vhgug2Aecj5oW1F6Zs+AEs/L4Q6SSMcecO/F4oxvkgtx CUcVmupo0ICRyr+/g==

X-YMail-OSG: nsMvjPYVM1npv2CKl_wuThvmoCtPIeFpVvezsXST0tfXjL6t2eTN5K0gYV9TBZX

lMRu0ADQDf8BZ2PfkWB63KmJH318JDrSKtFo_y4WA2myn6HhHQk7xSRKQpKGCu.KTUhZmXJr8h86

DMPgjnvgkv9kBxx9XVr_ZRVG_rUIDjwmOZmswXMO7M4po66zaJWmrxttke3jQjxw1gzplQO_uzTm

7_WeYYl.eRfRLZmXzfGlgRenJtdupMNDCpYdkCy.iKMtR7Im5RIl5fpGLaCEZAkGu1cF8boqHPKI

aU7BqY49B.OuYZtN1dPv057lhNAU8UXiaL36.Y3tgCGk5u2dPryDI0OkbhYoZqesEkhiTAroPbfb

kbHXQVgHLj0lIf_fME_jEEbIGdvrp36euWv2mIJgK_z77OMVFr9SKmDYwYo3EXsitQj0Knj8VAWc

qJ6SESAirUYrc4Qk1Um64y5IrOjktXXnddvRA6cyCt6IXkFdDISMYTbmQ7mWgIj9rnzQhtSLkaVb

pMQlC0U3jDrZwxKPVVYLfejnqfYuzL3cI91JL.MJEWq1l8ZhiDVMHwpknC5Hx2J0S6fAetHpSgLu

bWu8fxkjXu8TOdHVcloLCQMr45wjVUAIwXHekdXWOXff6BKtjqEWUf5RkPvlaUFBEwgraZ_nW5t0

oJMn6W1iOljh2uUGODRqvNfz2k_id_2g2rW5ui2GgIAcAhTURMfbPLmevAyr793KyS2qSf_Ybe2H

NaidTfaBu8lygDg5Oi8vmdcx05oW4F0sQ2vc5hbhPwkJ5LUz6vXNY_PtKfcb.KJ8nNO7sMFByp_1

DMQYnNrgWMa5IP.nj2uP4SWcPjwo.uEAapUhwnV8DhuswVspus_eWk7H8YQg_eGVrtvWlTgTV4Hs

Luxmf7a8wBrJ_03l_qPw5sH2_GYJCMgDkYtZy_4w2ANIkcDf4_ZRJxjve9IZqVcPsdU3uWMLDLVI

hmXyWegKo3Km18kFsm3guhgoMwN_4UzqMrgngeVRRLILSKTcG3E.T.9N31Ljhy2gyExI07gIRbkC

0pOtHGSPP2e.oKJBoAIT7eDRXF.WE4szFdM2KPoeydm.9ulBIVGh4qkzwJZ0RSoyNoclk.nTxCym

gpuum.LWsaScF7LjFmDoiz24VNorbTCk2XNFoj.kJaHX5iC_ORjtGOnsOO0RwzPOoNigVMPiy4Zs

a0.GcX0KQKjloU9CBwrxP7pe9V5wCpCTzTIupTlMaoMyxcv91HsZS78dwOJTPb_S_zOMYkDonnDu

rSWF.E7gn8kFqMyz26Qu0Uoy86gyAH_tdduZX5shUrTZ0NzOOgX1VFuq2Ixd1ug6F76.SVIlRk9m

8VQ2FqpEesGsx3IfCKa1A4aTdIYj2.aI42KhvMPfSX2NjI4Smnp_D189or_aZxO9wpD1IeFwF9rr

QExV9BBsJVPIaqeNb154NSbbtnYpbX8Hz.VsfILPUoDaJwodLlkQoJGHcZ4YORE078DXD646FoZM

M_I9.iQe47cIGL10mxuiGTD2dHW7Z3MK_4VWAeso_Ty27HzVynP_0jd3xbQixyRUj8ULJx_pn9Ta

meVrqtsiwwbLGeQ6to2nyykBs7KHMJEWU96KEjz9zdM.vrlWuGqokSgyF2.33wdqQVhVwIzBhK5w

O46ayCBp0tBpf_f0qWb6Y7P.qNX1yWqx0RXKdQ3ZVvqjFGxSK17rcM6UduPbAQSE4AnUS6LrMXF5

6odb51pA0kolTg_hbrGECUEModVA9LZqZ_wCV_EfdFV28gcxzFuvnHxtkrcWaCkNJjKh0hOOhNsn

0Zar7zQaRH1jdEer0mrfkDt63aMXc7cyqsjOnbUDfKNMbp4HV5mkFknpuCWzI76wAr05lTc5rI3Y

sEkxaUnoj4ahmnELxhxgKJgTu3XY_Dp3RusWLAv_B1w5id8c8kyEix4ebrWR6FEpGkECdeNQGB2X

iwAupuuFs0k.o_865zNFgbny5foSVlQgMtbv8OQbKmaJn.PgWKmAgK5qBq7.7G3ESYowVhod7Qof

ZdWKq5l5IWSjrdLGsccYvEYzBe9YWFQOTEEA4ct.BggICBxaGbxYr_NdEX5jYEIevZ3_PbCWIDQo

k7p2W3iWWU5iGk3F1Q6CvD0.YhofSpqT276u53VGgI5nsfi5YXCcjUkolkQL4kZh5URARuKzb4t2

zuevKT7G7Xyn1MUP99G98MIVYGpXHNT5jyRCxsmtC3F6AZCkgpyYA1bB4ugnKTdMkPidBI5jVXKp

Urcxb2uBtTdzuE8wdwQukNMue0O4NxKVr

X-Sonic-MF: < [email protected] >

X-Sonic-ID: af7799b6-11f0-40dd-83a2-bd7a2380c81e

Λήψη: από sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com από sonic304.consmr.mail.bf2.yahoo.com με HTTP; Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 07:50:02 +0000

Ημερομηνία: Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 07:49:58 +0000

X-FireEye: Καθαρό

Από: =?UTF-8?B?15DXodejINeR16DXmdee15nXoNeZ?= < [email protected] >

Προς: ” [email protected] ” < [email protected] >

Αναγνωριστικό μηνύματος: < [email protected] >

Θέμα: =?UTF-8?B?157Xm9eq15HXmSDXnNek16DXmdeV16og15TXpteZ15HXldeoINep?=

=?UTF-8?B?15wg157Xqdeo15Mg15TXkdeZ15XXoNeZINeV15TXqdeZ15vXldef?=

Έκδοση MIME: 1.0

Τύπος περιεχομένου: κείμενο/απλό; charset = “UTF-8”

Content-Transfer-Encoding: base64

Αναφορές: < [email protected] >

X-Mailer: WebService/1.1.21612 YMailNorrin

X-TM-AS-GCONF: 00

X-TM-AS-Product-Ver: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

X-TM-AS-User-Approved-Sender: Όχι

X-TMASE-Έκδοση: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

X-TMASE-Αποτέλεσμα: 10–1.617500-10.000000

X-TMASE-MatchedRID: Rpvkh2AwXOWz6cuM28lPHapLARk+zpBZtH69phJ53CUaGIQDC5wF+++5

f0cB5RxO4vM1YF6AJbaYRPlDELJ5/NLvsKjhs0ldGZ01ekRz+6TEQdG7H66TyHEqm8QYBtMO3ft

RIGpY0Rrj1UB+xZEHgKJQa03QxmtWIi4bQZGSnIUZ+XtYnA/XBHYvaRV+KhtG9D/BTIrPG/VCxK

4D+6GnlMmpcJmRLO19peVR1sJRFU+MGswxhm3ug9wVp0dG4pR9Mcp09utvdsU=

X-TMASE-SNAP-Αποτέλεσμα: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Διαδρομή Επιστροφής: [email protected]

Δείτε το αρχικό μήνυμα

 

Μ. Παρακάτω είναι το e-mail που έστειλα στο προσωπικό του Hostel “Avivit”:

Στο τελευταίο σπίτι.

Yahoo/απεστάλη

 

 

assaf benyamini < [email protected] >

Προς: [email protected]  [email protected]

 

Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 15:49

 

Γεια Vardhan:

Θέμα: η συμπεριφορά σας.

Αγαπητέ κύριε.

Για λόγους που δεν μου είναι ξεκάθαροι, κατά την κατ’ οίκον επίσκεψη που έγινε σήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 στις 14:50, έφτασες με πολύ επιθετική στάση και άρχισες να μου επιτίθεται με αγενή και χυδαίο τρόπο – έτσι και χωρίς λόγο.

Όπως γνωρίζετε, αυτό έγινε χωρίς καμία πρόκληση από μέρους μου.

Θα ξεκαθαρίσω ότι εάν σκοπεύετε να συνεχίσετε με αυτό, θα σας ζητήσω να μην κάνετε πλέον επισκέψεις κατ’ οίκον στο διαμέρισμα στην οδό Κόστα Ρίκα 115.

Θα είσαι διατεθειμένος να συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπος; Έτσι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην περαιτέρω άφιξή σας. Θέλετε να συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε σαν άγριος; Οπότε καλύτερα να μην έρθεις και τέλος.

Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini-κάτοικος από την στεγασμένη κατοικία του ξενώνα «Avivit».

υστερόγραφο. Το ID μου: 029547403

 

Ν. Οι σύνδεσμοί μου:

1) ιστότοπος “όλες οι υπηρεσίες”

2) ομάδα Facebook “βγαίνοντας από τη μοναξιά”

3)ομαδική διεύθυνση WhatsApp επιδόματα μεταφόρτωσης η ηλικιωμένη γυναίκα στο Ισραήλ

4)μεταφραστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών

5) Ο Σύλλογος “Begin re”-για τη διάσωση και τη διάσωση του With Haim πέρασε κατάχρηση

6) Κοινή χρήση βίντεο rumble.com

7) εταιρεία finzmo

8)Σύλλογος “φίλων”-βοήθεια καθ’ οδόν

9) πλαίσιο δεδομένων εταιρείας

10) τραύμα για καλό – ένας σύλλογος για θύματα τραυμάτων

11)γραμμή για να γεννήσει-διεύθυνση γέννησης γυναίκες βίωσαν Αναφορά βίαιο ή ταπεινωτικό Στην ώρα του τοκετού

12) έργο “Ήλιος για όλους”-βοήθεια σε σπίτια που μοιράζονται για τη δημιουργία στέγης ηλιακής

13)Σύλλογος δράση-ανοίγοντας μάτια και καρδιά για τις ανάγκες μου τους τυφλούς

14) disability match – ένας διεθνής ιστότοπος γνωριμιών για άτομα με αναπηρία

15)συντονιστής “φως πύργου”-απευθύνεται σε άτομα με ελλείψεις όρασης ή τύφλωση

 

Print Friendly, PDF & Email