Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Βασική νομοθεσία. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Βασική νομοθεσία.

Προς την:

Θέμα: ζήτημα νομοθεσίας.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Όπως είναι γνωστό στο κράτος του Ισραήλ, όπως και σε πολλά άλλα μέρη, υπάρχουν πολλοί πληθυσμοί που δυσκολεύονται να επιβιώσουν και βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, όπως οι ηλικιωμένοι ή οι ανάπηροι.

Έχω το ερώτημα αν η διευθέτηση του θέματος στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου βασικού νόμου μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της κατάστασης. Εννοώ την ψήφιση του «Βασικού Νόμου των Κοινωνικών Δικαιωμάτων» – που όπως γνωρίζετε έχει αναφερθεί όλα αυτά τα χρόνια και στα διάφορα ΜΜΕ.

Θέτω το ερώτημα σχετικά με αυτόν τον νόμο ως κάποιος που συμμετείχε στον αγώνα των αναπήρων στο Ισραήλ από το 2007 – και θα με ενδιέφερε να μάθω ποια είναι η γνώμη σας για το θέμα.

Χαιρετισμοί,

Ασάφ Μπέντζαμιν.

A. Παρακάτω είναι ένα email που έστειλα στη δημοσιογράφο Keren Neubach. Δυστυχώς, ο τελευταίος δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου.

 

—– Ένα προωθημένο μήνυμα —–

Με:Assaf Benjamin < [email protected] >

προς την: [email protected] < [email protected] >

Στάλθηκε στις:Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:21:07 μ.μ. GMT+3

Θέμα:Τα γράμματά μου στην κυρία Karen Neubach.

 

Χαιρετισμούς στην κυρία Keren Neubach:

Θέμα: Πρόβλημα παρακολούθησης φαρμάκων.

Αγαπητή κυρία .

Εγώ, ο Asaf Binyamini, 49 ετών, ζω σε προστατευμένες κατοικίες για άτομα με ψυχική αναπηρία του συλλόγου “Reot” στην Ιερουσαλήμ – στο πλαίσιο στέγασης για άτομα με νοητική υστέρηση στην κοινότητα που λειτουργεί καλάθι αποκατάστασης για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας .

Παίρνω ψυχιατρικά φάρμακα – και τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί μια αφόρητη πραγματικότητα στην οποία οι ψυχίατροι στα κέντρα ψυχικής υγείας έχουν σταματήσει να παρακολουθούν τα ψυχιατρικά φάρμακα (ξέρω ότι αυτό θα ακούγεται κάπως παράλογο – αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα που συναντώ ξανά και ξανά) . Επειδή όμως ζω με πολύ χαμηλό εισόδημα – επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων – είναι αδύνατο να πάω σε γιατρούς ιδιωτικά.

Αλλά σήμερα δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, αφού ούτε οι ψυχίατροι στους σταθμούς ψυχικής υγείας δεν είναι πλέον διεύθυνση για μένα, για δύο λόγους:

1) Προβληματική προσέγγιση στη θεραπεία – όποτε φτάσετε στο σταθμό, οι ψυχικά τραυματισμένοι αντιμετωπίζονται αυτόματα ως άτομα που έχουν επίσης ψυχική αναπηρία – κάτι που οδηγεί σε πλήρη έλλειψη ακρόασης από την πλευρά των γιατρών. Από τη στιγμή που θα έφτανα στο σταθμό, οι γιατροί ξεκινούσαν από την υπόθεση ότι θα ξέρουν ακριβώς από τι προβλήματα υποφέρω χωρίς να με γνωρίσουν έστω και μια επιφανειακή ή ελάχιστη γνωριμία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα επανειλημμένα λανθασμένες πρακτικές θεραπείας που εφαρμόστηκαν σε μένα και επίσης την αδυναμία μου να συνεργαστώ με την απαξιωτική στάση που συνεπαγόταν. Και ακόμη περισσότερο: ακόμα και σε περιπτώσεις που το προσωπικό της κλινικής ή οι γιατροί με γνώριζαν, η θεραπεία δεν άλλαζε – κάτι που απέτρεψε κάθε πιθανότητα θεραπείας ή βοήθειας και ατελείωτες συγκρούσεις με το προσωπικό που υποτίθεται ότι ” Θα άφηνα το ίδιο «ίχνος» Υποτίθεται για να αποτρέψουν τον εαυτό τους από περαιτέρω ζημιά και περιττή ψυχική οδύνη υπό το πρόσχημα της «βοήθειας» ή της «θεραπείας». Ξέρω ότι αυτό είναι μια γενίκευση – αλλά τι μπορείτε να κάνετε, αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα άφηνα το ίδιο «ίχνος» Υποτίθεται για να αποτρέψουν τον εαυτό τους από περαιτέρω ζημιά και περιττή ψυχική οδύνη υπό το πρόσχημα της «βοήθειας» ή της «θεραπείας». Ξέρω ότι αυτό είναι μια γενίκευση – αλλά τι μπορείτε να κάνετε, αυτή είναι η πραγματικότητα.

2) Κατάσταση σωματικής υγείας – στις αρχές του 1998 είχα ένα εργατικό ατύχημα στο ξενοδοχείο “Larom” στην Ιερουσαλήμ όπου δούλευα τότε για περίπου τρεις μήνες στο πλαίσιο ενός έργου της οργάνωσης “Alvin Israel” – και από τότε έχω ανέπτυξε μια σειρά σωματικών προβλημάτων που το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα δεν αναγνωρίζει κανένα. Επίσης, προς το παρόν δεν υπάρχει άλλη οντότητα ή κυβερνητικό γραφείο που να αναγνωρίζει αυτή τη βλάβη.

Από εκείνο το ατύχημα, η κατάστασή μου επιδεινώθηκε αργά αλλά συνεχώς και σταθερά – και σήμερα έχω φτάσει σε μια κατάσταση όπου ακόμη και η σωματική πρόσβαση στους σταθμούς ψυχικής υγείας είναι ένα όλο και πιο δύσκολο και προβληματικό θέμα για μένα.

Ένα ταμείο γενικής ασφάλισης υγείας του οποίου είμαι μέλος, αλλά και το Υπουργείο Υγείας ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν λύση για αυτήν την κατάσταση και ότι δεν έχουν υπηρεσία ψυχιάτρου που να λειτουργεί στο σπίτι.

 

Τους τελευταίους μήνες προσπάθησα να βρω μια λύση με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο: πηγαίνοντας σε έναν φαρμακολόγο. Αλλά αποδείχτηκε ότι ο φαρμακολόγος που επισκέφτηκα μπορούσε να βοηθήσει μόνο εν μέρει, και ότι επειδή δεν είναι ψυχίατρος δεν είχε τη δυνατότητα να με βοηθήσει να ξεχωρίσω τα ψυχιατρικά φάρμακα που παίρνω.

Επιπλέον: μου έγινε σαφές ότι λόγω του μικρού αριθμού γιατρών που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα (για λόγους απεικόνισης: σε ολόκληρη τη μητρόπολη της Ιερουσαλήμ και τα περίχωρά της υπάρχουν μόνο 2 γιατροί σε αυτόν τον τομέα – ο γιατρός στην κλινική του I επισκέφθηκα στη δημόσια ιατρική και έναν άλλο γιατρό που μπορεί να επικοινωνήσει ιδιωτικά, όταν κάθε επίσκεψη κοστίζει αρκετές εκατοντάδες σέκελ που δεν είναι, έχω κάθε δυνατότητα να τα πληρώσω και δεν ξέρω αν το κάνει και στο σπίτι – και για προφανείς λόγους. Δεν γράφω εδώ τα ονόματα αυτών των γιατρών ή τα ονόματα των ιατρικών ιδρυμάτων όπου εργάζονται) – επομένως η φαρμακολογική παρακολούθηση δεν είναι δυνατή στη σημερινή πραγματικότητα. Όπως γνωρίζετε, υπάρχει επίσης ένας υποτομέας στη φαρμακολογία που ονομάζεται ψυχιατρική φαρμακολογία,

 

Και για να συνοψίσω: αυτές οι συνθήκες οδηγούν ένα άτομο στην κατάστασή μου, το οποίο χρειάζεται τις υπηρεσίες ενός ψυχιάτρου που εργάζεται στο σπίτι σε εντελώς αδιέξοδο – και παρά την επείγουσα ανάγκη παρακολούθησης των φαρμάκων που παίρνω, προς το παρόν δεν μου προσφέρεται κανένα λογική λύση.

Πρέπει να επισημάνω ότι υπάρχει πράγματι ψυχίατρος στο περιβάλλον φροντίδας ψυχικής υγείας της κοινότητας – ωστόσο, αρνούνται πεισματικά να της επιτρέψουν να μείνει στο σπίτι μου – κάτι που θα μπορούσε να είχε λύσει το πρόβλημα τουλάχιστον προσωρινά. Αυτή η άρνηση δόθηκε ακριβώς έτσι και χωρίς κανένα λόγο – και σε ένδειξη πλήρους αδιαφορίας για την κατάστασή μου και για το γεγονός ότι η έλλειψη παρακολούθησης του φαρμάκου μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή μου.

Τέλος πάντων, ψάχνω για λύση. Έχετε μια ιδέα για μια λύση που μπορεί ακόμα να βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση;

Θα επισημάνω ότι ξέρω ότι είστε δημοσιογράφος και όχι γιατρός – επομένως δεν σας ζητώ ιατρικές συστάσεις. Αυτή είναι μια γραφειοκρατική δυσκολία που δεν μου επιτρέπει να πάρω τη θεραπεία που χρειάζομαι – και ίσως έχετε την ευκαιρία να βοηθήσετε σε αυτό το θέμα. Θα είμαι επίσης έτοιμος να βγω στον αέρα αν αυτό απαιτηθεί.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι γράφω αυτά τα πράγματα ως κάποιος που ακούει πολλά από τα προγράμματα που παρουσιάζετε και επίσης εκτιμά πολύ τις δημόσιες και τα μέσα ενημέρωσης σας σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία. Άκουσα πολλά από τα άρθρα που ετοιμάσατε για το θέμα – και επειδή όλα τα υπουργεία δεν μου προσφέρουν λύση και δεν κάνουν τίποτα από το να με μεταφέρουν πέρα ​​δώθε από το ένα στο άλλο, τότε ποιος ξέρει – ίσως η παρέμβασή σας μπορεί να βοηθήσει σε αυτό θέμα που έχει κολλήσει εδώ και πολλούς μήνες.

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

3) Το θεραπευτικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι:

Σύλλογος “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9650816.

Τα τηλέφωνα στα γραφεία του ξενώνα: 972-2-6432551. και: 972-2-6428351.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ξενώνα:

[email protected]

Η κοινωνική λειτουργός του ξενώνα, που εργάζεται ως οικονόμος στο διαμέρισμά μου: η κα.

Sara Stora-972-55-6693370.

4) Ο οικογενειακός γιατρός με τον οποίο παρακολουθούμαι:

Δρ Μπράντον Στιούαρτ,

“Clalit Health Services” – κλινική “HATAYELET”,

Οδός Daniel Yanovsky 6,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9338601.

Τηλέφωνο στα γραφεία της κλινικής: 972-2-6738558.

Αριθμός φαξ στα γραφεία της κλινικής: 972-2-6738551.

Β. Ακολουθεί η αλληλογραφία μου με την ομάδα του Facebook:

το επάγγελμα των halberds, Assistants and my people για εργαστήρια, retreats, φεστιβάλ και εκδηλώσεις“.

Η ομάδα διαχειριστή απέρριψε τη δημοσίευσή σας στην ομάδα Βοηθοί, Βοηθοί και Επαγγελματίες για Εργαστήρια, Απομονώσεις, Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις.

3 ώρες πριν

Ο assaf benyamini συγκέντρωσε βοηθούς, βοηθούς και επαγγελματίες για εργαστήρια, καταφύγια, φεστιβάλ και εκδηλώσεις

7 Σεπτεμβρίου στις 22:43 ·

Προς: «Βοηθοί, βοηθοί και επαγγελματίες για εργαστήρια, retreats, φεστιβάλ και εκδηλώσεις».

Θέμα: ηχογραφημένες διαλέξεις.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι..

Είμαι κάτοχος του πολύγλωσσου ιστολογίου https://disability5.comπου πραγματεύεται τα θέματα της ασθένειας και της αναπηρίας.

Το blog δημιουργήθηκε σε ένα σύστημα wordpress.org – και αποθηκεύτηκε στους διακομιστές του servers24.co.il

Αναζητώ έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να βρείτε ηχογραφήσεις διαλέξεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πρόβλημα πνευματικών δικαιωμάτων (παρόμοιο, για παράδειγμα, με τον ιστότοπο του Μελετητή Google στον τομέα των άρθρων).

Ξέρετε τέτοια υπηρεσία;

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

ανατροφοδότηση

Δεν σχετίζεται με την ομάδα

Γ. Παρακάτω 2 μηνύματα που άφησα στη σελίδα του δημοσιογράφου Esti Perez Ben-Ami στο Facebook:

1)Ασάφ Μπέντζαμιν

Στην κυρία Esti Perez Ben-Ami, χαιρετισμούς: Ακούω καθημερινά το ραδιοφωνικό talk show

בחצי היוםΗ Έντιθ κατέρρευσε και έπαθε εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του ο Γουίλσον πήρε τη θέση του. Αν και Όπως αναφέρθηκε, δεν εξελέγη σε καμία δημοκρατική διαδικασία μεταξύ των ετών 1919 και 1920 – άλλωστε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν πρόεδρος για όλες τις προθέσεις και σκοπούς – η μόνη γυναίκα πρόεδρος μέχρι στιγμής στην αμερικανική ιστορία. Με εκτίμηση, Asaf Binyamini.

2)Ασάφ Μπέντζαμιν

Επισυνάπτω το σχετικό λήμμα από τη Βικιπαίδεια:https://he.wikipedia.org/…/%D7%90%D7%93%D7%99%D7%AA_%D7…

(το λήμμα είναι στα εβραϊκά (עברית-η πρώτη μου γλώσσα)-αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε γλώσσα)

Δ. Παρακάτω είναι η επιστολή, την οποία έστειλα στο «διπολικό – τι ενδιαφέρει όσους έχουν διαταραχές διάθεσης – κατάθλιψη, άγχος και μανιοκατάθλιψη».

 

Ασάφ Μπέντζαμιν< [email protected] >

προς την:

[email protected]

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 4:18 μ.μ

Προς: «Διπολικό – τι ενδιαφέρει όσους έχουν διαταραχές διάθεσης – κατάθλιψη, άγχος και μανιοκατάθλιψη».

Θέμα: Πρόβλημα παρακολούθησης φαρμάκων.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Εγώ, ο Asaf Binyamini, 49 ετών, ζω σε προστατευμένες κατοικίες για άτομα με ψυχική αναπηρία του συλλόγου “Reot” στην Ιερουσαλήμ – στο πλαίσιο στέγασης για άτομα με νοητική υστέρηση στην κοινότητα που λειτουργεί καλάθι αποκατάστασης για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας .

Παίρνω ψυχιατρικά φάρμακα – και τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί μια αφόρητη πραγματικότητα στην οποία οι ψυχίατροι στα κέντρα ψυχικής υγείας έχουν σταματήσει να παρακολουθούν τα ψυχιατρικά φάρμακα (ξέρω ότι αυτό θα ακούγεται κάπως παράλογο – αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα που συναντώ ξανά και ξανά) . Επειδή όμως ζω με πολύ χαμηλό εισόδημα – επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων – είναι αδύνατο να πάω σε γιατρούς ιδιωτικά.

Αλλά σήμερα δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, αφού ούτε οι ψυχίατροι στους σταθμούς ψυχικής υγείας δεν είναι πλέον διεύθυνση για μένα, για δύο λόγους:

1) Προβληματική προσέγγιση στη θεραπεία – όποτε φτάσετε στο σταθμό, οι ψυχικά τραυματισμένοι αντιμετωπίζονται αυτόματα ως άτομα που έχουν επίσης ψυχική αναπηρία – κάτι που οδηγεί σε πλήρη έλλειψη ακρόασης από την πλευρά των γιατρών. Από τη στιγμή που θα έφτανα στο σταθμό, οι γιατροί ξεκινούσαν από την υπόθεση ότι θα ξέρουν ακριβώς από τι προβλήματα υποφέρω χωρίς να με γνωρίσουν έστω και μια επιφανειακή ή ελάχιστη γνωριμία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα επανειλημμένα λανθασμένες πρακτικές θεραπείας που εφαρμόστηκαν σε μένα και επίσης την αδυναμία μου να συνεργαστώ με την απαξιωτική στάση που συνεπαγόταν. Και ακόμη περισσότερο: ακόμα και σε περιπτώσεις που το προσωπικό της κλινικής ή οι γιατροί με γνώριζαν, η θεραπεία δεν άλλαζε – κάτι που απέτρεψε κάθε πιθανότητα θεραπείας ή βοήθειας και ατελείωτες συγκρούσεις με το προσωπικό που υποτίθεται ότι ” Θα άφηνα το ίδιο «ίχνος» Υποτίθεται για να αποτρέψουν τον εαυτό τους από περαιτέρω ζημιά και περιττή ψυχική οδύνη υπό το πρόσχημα της «βοήθειας» ή της «θεραπείας». Ξέρω ότι αυτό είναι μια γενίκευση – αλλά τι μπορείτε να κάνετε, αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα άφηνα το ίδιο «ίχνος» Υποτίθεται για να αποτρέψουν τον εαυτό τους από περαιτέρω ζημιά και περιττή ψυχική οδύνη υπό το πρόσχημα της «βοήθειας» ή της «θεραπείας». Ξέρω ότι αυτό είναι μια γενίκευση – αλλά τι μπορείτε να κάνετε, αυτή είναι η πραγματικότητα.

2) Κατάσταση σωματικής υγείας – στις αρχές του 1998 είχα ένα εργατικό ατύχημα στο ξενοδοχείο “Larom” στην Ιερουσαλήμ όπου δούλευα τότε για περίπου τρεις μήνες στο πλαίσιο ενός έργου της οργάνωσης “Alvin Israel” – και από τότε έχω ανέπτυξε μια σειρά σωματικών προβλημάτων που το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα δεν αναγνωρίζει κανένα. Επίσης, προς το παρόν δεν υπάρχει άλλη οντότητα ή κυβερνητικό γραφείο που να αναγνωρίζει αυτή τη βλάβη.

Από εκείνο το ατύχημα, η κατάστασή μου επιδεινώθηκε αργά αλλά συνεχώς και σταθερά – και σήμερα έχω φτάσει σε μια κατάσταση όπου ακόμη και η σωματική άφιξη στους σταθμούς ψυχικής υγείας είναι μια δύσκολη και όλο και πιο προβληματική υπόθεση για μένα.

Ένα ταμείο γενικής ασφάλισης υγείας του οποίου είμαι μέλος, αλλά και το Υπουργείο Υγείας ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν λύση για αυτήν την κατάσταση και ότι δεν έχουν υπηρεσία ψυχιάτρου που να λειτουργεί στο σπίτι.

 

Τους τελευταίους μήνες προσπάθησα να βρω μια λύση με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο: πηγαίνοντας σε έναν φαρμακολόγο. Αλλά αποδείχτηκε ότι ο φαρμακολόγος που επισκέφτηκα μπορούσε να βοηθήσει μόνο εν μέρει, και ότι επειδή δεν είναι ψυχίατρος δεν είχε τη δυνατότητα να με βοηθήσει να ξεχωρίσω τα ψυχιατρικά φάρμακα που παίρνω.

Επιπλέον: μου έγινε σαφές ότι λόγω του μικρού αριθμού γιατρών που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα (για λόγους απεικόνισης: σε ολόκληρη τη μητρόπολη της Ιερουσαλήμ και τα περίχωρά της υπάρχουν μόνο 2 γιατροί σε αυτόν τον τομέα – ο γιατρός στην κλινική του I επισκέφθηκα στη δημόσια ιατρική και έναν άλλο γιατρό που μπορεί να επικοινωνήσει ιδιωτικά, όταν κάθε επίσκεψη κοστίζει αρκετές εκατοντάδες σέκελ που δεν είναι, έχω κάθε δυνατότητα να τα πληρώσω και δεν ξέρω αν το κάνει και στο σπίτι – και για προφανείς λόγους. Δεν γράφω εδώ τα ονόματα αυτών των γιατρών ή τα ονόματα των ιατρικών ιδρυμάτων όπου εργάζονται) – επομένως η φαρμακολογική παρακολούθηση δεν είναι δυνατή στη σημερινή πραγματικότητα. Όπως γνωρίζετε, υπάρχει επίσης ένας υποτομέας στη φαρμακολογία που ονομάζεται ψυχιατρική φαρμακολογία,

Και για να συνοψίσω: αυτές οι συνθήκες οδηγούν ένα άτομο στην κατάστασή μου, το οποίο χρειάζεται τις υπηρεσίες ενός ψυχιάτρου που εργάζεται στο σπίτι σε εντελώς αδιέξοδο – και παρά την επείγουσα ανάγκη παρακολούθησης των φαρμάκων που παίρνω, προς το παρόν δεν μου προσφέρεται κανένα λογική λύση.

Πρέπει να επισημάνω ότι υπάρχει πράγματι ψυχίατρος στο περιβάλλον φροντίδας ψυχικής υγείας της κοινότητας – ωστόσο, αρνούνται πεισματικά να της επιτρέψουν να μείνει στο σπίτι μου – κάτι που θα μπορούσε να είχε λύσει το πρόβλημα τουλάχιστον προσωρινά. Αυτή η άρνηση δόθηκε ακριβώς έτσι και χωρίς κανένα λόγο – και σε ένδειξη πλήρους αδιαφορίας για την κατάστασή μου και για το γεγονός ότι η έλλειψη παρακολούθησης του φαρμάκου μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή μου.

Τέλος πάντων, ψάχνω για λύση. Έχετε μια ιδέα για μια λύση που μπορεί ακόμα να βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση;

Χαιρετισμοί,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

3) Το θεραπευτικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι:

Σύλλογος “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9650816.

Τα τηλέφωνα στα γραφεία του ξενώνα: 972-2-6432551. και: 972-2-6428351.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ξενώνα:

[email protected]

Η κοινωνική λειτουργός του ξενώνα, που εργάζεται ως οικονόμος στο διαμέρισμά μου: η κα

Sara Stora-972-55-6693370.

Η ψυχίατρος από την ομάδα του ξενώνα: Δρ Κάτια Λέβιν.

4) Ο οικογενειακός γιατρός με τον οποίο παρακολουθούμαι:

Δρ Μπράντον Στιούαρτ,

“Klalit Health Services” – η κλινική περιπάτου,

Δρόμος

Daniel Yanovsky 6,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9338601.

Τηλέφωνο στα γραφεία της κλινικής: 972-2-6738558.

Αριθμός φαξ στα γραφεία της κλινικής: 972-2-6738551.

Ε. Παρακάτω είναι η αρχή μιας επιστολής, την οποία στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: δημοσιογραφικές συμβουλές.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Το 2007 εντάχθηκα στον αγώνα των αναπήρων στο Ισραήλ και από τις 10 Ιουλίου 2018 το κάνω ως μέρος του κινήματος «Natagver» στο οποίο εντάχθηκα. Στο κίνημα “Nategber” προσπαθούμε να προωθήσουμε τα δικαιώματα των “διαφανών ατόμων με αναπηρία” – ανθρώπων σαν εμένα που πάσχουν από αναπηρίες και σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν είναι ορατά εξωτερικά – που προκαλεί διακρίσεις και σε σχέση με άλλα άτομα με αναπηρία .

Θα επισημάνω ότι οι επιτυχίες στην προώθηση του αγώνα ήταν εξαιρετικά περιορισμένες, και ακόμη και σήμερα (τα λόγια αυτά τα γράφω την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022) οι διάφορες αρχές στο Κράτος του Ισραήλ δεν συνεργάζονται μαζί μας – και δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο παραπέμψτε μας πέρα ​​δώθε από το ένα στο άλλο.

Μετά από πολλές εκκλήσεις στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης και άρθρα που δημοσιεύτηκαν σε αυτό (σε ορισμένα από τα οποία συμμετείχε και ο συντάκτης αυτής της επιστολής) δεν βοήθησαν, σκέφτηκα να δοκιμάσω έναν άλλο τρόπο δράσης: μια έκκληση στα ξένα μέσα ενημέρωσης εκτός του Κράτους του Ισραήλ, σε μια προσπάθεια να βρουν δημοσιογράφους από διάφορα μέρη του κόσμου που θα έδειχναν ενδιαφέρον για το θέμα.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να σας ρωτήσω: Έχετε κάποιες ιδέες σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει αυτό;

Χαιρετισμοί,

Ασάφ Μπέντζαμιν.

 

ΣΤ. Ακολουθούν μερικά επεξηγηματικά λόγια για το κοινωνικό κίνημα στο οποίο εντάχθηκα στις 10 Ιουλίου 2018, όπως εμφανίστηκαν στον Τύπο:

Η Tatiana Kaduchkin, μια απλή πολίτης, αποφάσισε να ιδρύσει το κίνημα «Natgver» για να βοηθήσει αυτούς που αποκαλεί «διαφανείς ανάπηρους». Μέχρι στιγμής, περίπου 500 άτομα από όλη τη χώρα έχουν ενταχθεί στο κίνημά της. Σε συνέντευξή της στο Yoman του Channel 7, μιλά για το έργο και τα άτομα με αναπηρία που δεν λαμβάνουν την κατάλληλη και επαρκή βοήθεια από τους αρμόδιους φορείς, απλώς και μόνο επειδή είναι διαφανείς.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πληθυσμός με αναπηρία μπορεί να χωριστεί σε δύο ομάδες: ανάπηρους με αναπηρικό αμαξίδιο και ανάπηρους χωρίς αναπηρικό αμαξίδιο. Ορίζει τη δεύτερη ομάδα ως «διαφανή άτομα με αναπηρία» επειδή, σύμφωνα με την ίδια, δεν λαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικά καροτσάκια, παρόλο που ορίζεται ότι έχουν αναπηρία 75-100%.

Τα άτομα αυτά, εξηγεί, δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι τους και χρειάζονται τη βοήθεια των πρόσθετων υπηρεσιών που δικαιούνται τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικά αμαξίδια. Για παράδειγμα, οι διαφανείς ανάπηροι λαμβάνουν χαμηλό επίδομα αναπηρίας από την Εθνική Ασφαλιστική, δεν λαμβάνουν ορισμένα συμπληρώματα όπως επίδομα ειδικών υπηρεσιών, επίδομα συνοδού, επίδομα κινητικότητας και επίσης λαμβάνουν χαμηλότερο επίδομα από το Υπουργείο Στέγασης.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε ο Kaduchkin, αυτά τα διάφανα άτομα με αναπηρία πεινούν για ψωμί παρά την προσπάθεια να ισχυριστεί κανείς ότι στο Ισραήλ του 2016 δεν υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν για ψωμί. Η έρευνα που πραγματοποίησε αναφέρει επίσης ότι το ποσοστό αυτοκτονιών ανάμεσά τους είναι υψηλό. Στο κίνημα που ίδρυσε εργάζεται για να βάλει τους διαφανώς ανάπηρους στις λίστες αναμονής για δημόσια στέγαση. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την ίδια, συνήθως δεν μπαίνουν σε αυτές τις λίστες παρόλο που υποτίθεται ότι είναι επιλέξιμοι. Πραγματοποιεί αρκετές συναντήσεις με μέλη της Κνεσέτ και συμμετέχει ακόμη και σε συνεδριάσεις και συζητήσεις των σχετικών επιτροπών στην Κνεσέτ, αλλά σύμφωνα με αυτήν όσοι μπορούν να βοηθήσουν δεν ακούνε και όσοι ακούνε είναι στην αντιπολίτευση και επομένως δεν μπορούν βοήθεια.

Τώρα καλεί όλο και περισσότερους «διαφανείς» ΑΜΕΑ να έρθουν μαζί της, να επικοινωνήσουν μαζί της για να τους βοηθήσει. Κατά την εκτίμησή της, αν συνεχιστεί η κατάσταση όπως είναι σήμερα, δεν θα υπάρξει διαφυγή από διαδήλωση ατόμων με αναπηρία που θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και τις βασικές προϋποθέσεις για τη διαβίωσή τους.

Ζ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διευθύντρια του κινήματος “Nitgaber”, την κ. Tatiana Kaduchkin, από Κυριακή έως Πέμπτη μεταξύ 11:00 και 20:00 ώρα Ισραήλ, εκτός από τις εβραϊκές αργίες και τις διάφορες αργίες του Ισραήλ.

Οι αριθμοί τηλεφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε

αυτήν: 972-52-3708001. και: 972-3-5346644.

Η. Παρακάτω είναι η αρχή μιας επιστολής, την οποία στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: ιδέες για σενάρια.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Έγραψα τις 9 φανταστικές ιστορίες που γράφτηκαν εδώ – και ψάχνω για ιστότοπους που κρατούν ένα είδος «ανταγωνισμού» μεταξύ χρηστών που προσφέρουν ιδέες για τον κινηματογράφο ή την τηλεοπτική βιομηχανία στην οποία μπορούν να υποβληθούν τέτοιες ιστορίες.

Γνωρίζετε τέτοιες ιστοσελίδες;

Χαιρετισμοί,

Ασάφ Μπέντζαμιν.

 

Ιστορία Νούμερο 1 – Θανατηφόρες θερμοκρασίες:

 

Το έτος 2070. Η κλιματική κρίση στο Κράτος του Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο εντείνεται – ωστόσο, η ανθρωπότητα κατάφερε να ξεπεράσει προβλήματα όπως η λειψυδρία με τεχνολογικά μέσα και να βρει έναν τρόπο να διατηρήσει ακόμη και τη γεωργία υπό αυτές τις συνθήκες. Όλο το χρόνο η θερμοκρασία στο κράτος του Ισραήλ (σε όλη τη χώρα) ανεβαίνει στους 90 βαθμούς Κελσίου το απόγευμα και περίπου στους 70 βαθμούς Κελσίου το βράδυ. Σε μια τέτοια πραγματικότητα, οι άνθρωποι δεν μπορούν να υπάρχουν χωρίς ειδικό προστατευτικό εξοπλισμό – χωρίς αυτόν, ένα άτομο καταδικάζεται στην πραγματικότητα σε θάνατο. Αλλά πρόκειται για εξελιγμένο και ακριβό επιστημονικό εξοπλισμό – και στο κράτος του Ισραήλ αναπτύσσεται μια δημόσια συζήτηση που ασχολείται με το ερώτημα ποιες ομάδες πρέπει να επιτρέπεται ή να μην επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτόν τον εξοπλισμό: Θα τα άτομα που έχουν διαπράξει εγκλήματα και βλάψουν την κοινωνία , έχετε επίσης το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσετε; Πρέπει το κράτος να χρηματοδοτήσει τον ακριβό και σωτήριο εξοπλισμό για όλους-ή πρέπει να ορίσει με νόμο ποιος θα τον παραλάβει και ποιος όχι (και δεν υπάρχει εναλλακτικός εξοπλισμός για αυτόν τον σκοπό-παρά τις ατελείωτες προσπάθειες επιστημόνων να τον αναπτύξουν); Και ποια είναι η στάση του νομικού συστήματος απέναντι σε όσους εμποδίζουν ένα άλλο άτομο να αποκτήσει πρόσβαση στον προστατευτικό εξοπλισμό – ακούσια ή κακόβουλα; Και εάν το κράτος του Ισραήλ συνδράμει σε αυτό το θέμα σε χώρες του τρίτου κόσμου όπου ο εξοπλισμός λείπει ή δυσλειτουργεί – που προκαλεί μαζική θνησιμότητα – ή λόγω της υψηλής τιμής του, το κράτος του Ισραήλ υποχρεούται να παρέχει αυτή την προστασία πρώτα από όλα στους πολίτες του – ανεξάρτητα από την πολιτική ή ιδεολογική τους τοποθέτηση; Και πώς τα μέσα ενημέρωσης: ραδιόφωνο, τηλεόραση,

Και υπάρχουν και άλλα διλήμματα που σχετίζονται με τον ίδιο προστατευτικό εξοπλισμό: σε ορισμένα από τα εργοστάσια που τον παράγουν χρησιμοποιούν λάδι που παράγεται από μη κοσέρ ζώα, το οποίο είναι ουσιαστικό μέρος της παραγωγικής διαδικασίας, χωρίς το οποίο δεν μπορεί να ληφθεί το τελικό προϊόν. Οι αρχιραβίνοι δεν επιτρέπουν τη χρήση αυτού του εξοπλισμού για χαλαχικούς λόγους – και επομένως το θρησκευόμενο και υπερορθόδοξο κοινό βρήκε έναν τρόπο να παράγει τον ίδιο προστατευτικό εξοπλισμό χρησιμοποιώντας λάδι που παράγεται μόνο από ζώα κόσερ – γεγονός που καθιστά την όλη διαδικασία παραγωγής σημαντικά πιο ακριβή . Σε αυτήν την κατάσταση, δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ του κοσμικού κοινού, που ισχυρίζεται ότι δεν είναι έτοιμο να χρηματοδοτήσει τα πλεονάζοντα έξοδα παραγωγής, και του υπερορθόδοξου κοινού, που ισχυρίζεται ότι εφόσον το κράτος του Ισραήλ είναι το κράτος του εβραϊκού λαού, και για να διατηρηθεί ο εβραϊκός χαρακτήρας του κράτους, ολόκληρο το κοινό πρέπει να συμμετάσχει σε αυτά τα υπερβολικά κόστη. Η ανάγκη χρηματοδότησης αυτών των ειδικών επιχειρήσεων προκύπτει επίσης στα διάφορα εκλογικά συστήματα – εν μέσω πικρών, πολύ παθιασμένων και ατελείωτων συζητήσεων μεταξύ των διαφόρων κομμάτων. Φυσικά, και μεταξύ των μουσουλμάνων στον κόσμο,

Και υπάρχουν επίσης γεωπολιτικές συνέπειες: ένα σημαντικό μέρος των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, που εν τω μεταξύ έχουν γίνει η πλειοψηφία στην ήπειρο, υποστηρίζουν τα εργοστάσιά τους με όλο το υπερβολικό κόστος. Οι χριστιανικοί πληθυσμοί αρνούνται να υπακούσουν – και ως αποτέλεσμα γινόμαστε μάρτυρες αδιάκοπων συγκρούσεων που διολισθαίνουν σε πραγματικούς θρησκευτικούς πολέμους. Η κατάσταση στην ήπειρο φτάνει στο απόλυτο χάος – και η επέμβαση των δυνάμεων απλώς επιδεινώνει την κατάσταση λόγω των συγκρουόμενων συμφερόντων όταν κάθε δύναμη επεμβαίνει για να βοηθήσει μια άλλη πλευρά στη μάχη. Το κράτος του Ισραήλ δεν παρεμβαίνει σε αυτό που συμβαίνει – ωστόσο, οι υπηρεσίες ασφαλείας στο κράτος του Ισραήλ ανησυχούν πολύ για αυτό λόγω της σχετικής εγγύτητας ορισμένων από τις περιοχές όπου διεξάγονται οι μάχες στην ίδια Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει πάψει να λειτουργεί σε πολιτικό επίπεδο από οποιαδήποτε άποψη – και έχει γίνει μια αρένα ατελείωτων μαχών στην οποία πέφτουν πολλά θύματα. Στο Ισραήλ, καταβάλλονται πολλές προσπάθειες για τη διάσωση των εβραϊκών πληθυσμών από τις ζώνες μάχης και τη βοήθεια τους να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ – ωστόσο, λόγω των μεγάλων πόρων που το ίδιο το κράτος του Ισραήλ αναγκάζεται να πληρώσει για την παραγωγή του προστατευτικού εξοπλισμού, παραμένει πολύ μικρός προϋπολογισμός για τις υπηρεσίες ασφαλείας που ασχολούνται με αυτές τις δραστηριότητες. Οι εργαζόμενοι των αμυντικών βιομηχανιών πηγαίνουν σε μεγάλες διαδηλώσεις, διοργάνωσαν μια μεγάλη δημόσια διαμαρτυρία που διαρκεί πολλά χρόνια και δεν πιστεύουν το κράτος του Ισραήλ επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί προϋπολογισμοί για τις επιχειρήσεις διάσωσης. Αυτές οι διαδηλώσεις δεν είναι επιτυχείς και σύμφωνα με τους διαδηλωτές οι διάφορες ισραηλινές κυβερνήσεις δείχνουν πλήρη αδιαφορία απέναντί ​​τους. Λυπούνται, και εν όψει αυτής της αφόρητης κατάστασης στην οποία οι επιχειρήσεις διάσωσης δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν, οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας προσπαθούν διαρκώς να βρουν καινοτόμους και δημιουργικούς τρόπους για να σώσουν τους Εβραίους που πιάστηκαν στις ζώνες μάχης στη ματωμένη Ευρώπη: μια προσπάθεια άντληση κεφαλαίων μέσω ειδικών ενώσεων, καθώς και έκκληση στους νέους που γνωρίζουν τους τομείς της τεχνολογίας στην παρακολούθηση Για καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες για αυτές τις επιχειρήσεις διάσωσης. Αυτές οι διαδηλώσεις δεν είναι επιτυχείς και σύμφωνα με τους διαδηλωτές οι διάφορες ισραηλινές κυβερνήσεις δείχνουν πλήρη αδιαφορία απέναντί ​​τους. Λυπούνται, και εν όψει αυτής της αφόρητης κατάστασης στην οποία οι επιχειρήσεις διάσωσης δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν, οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας προσπαθούν διαρκώς να βρουν καινοτόμους και δημιουργικούς τρόπους για να σώσουν τους Εβραίους που πιάστηκαν στις ζώνες μάχης στη ματωμένη Ευρώπη: μια προσπάθεια άντληση κεφαλαίων μέσω ειδικών ενώσεων, καθώς και έκκληση στους νέους που γνωρίζουν τους τομείς της τεχνολογίας στην παρακολούθηση Για καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες για αυτές τις επιχειρήσεις διάσωσης. Αυτές οι διαδηλώσεις δεν είναι επιτυχείς και σύμφωνα με τους διαδηλωτές οι διάφορες ισραηλινές κυβερνήσεις δείχνουν πλήρη αδιαφορία απέναντί ​​τους. Λυπούνται, και εν όψει αυτής της αφόρητης κατάστασης στην οποία οι επιχειρήσεις διάσωσης δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν, οι ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας προσπαθούν διαρκώς να βρουν καινοτόμους και δημιουργικούς τρόπους για να σώσουν τους Εβραίους που πιάστηκαν στις ζώνες μάχης στη ματωμένη Ευρώπη: μια προσπάθεια άντληση κεφαλαίων μέσω ειδικών ενώσεων, καθώς και έκκληση στους νέους που γνωρίζουν τους τομείς της τεχνολογίας στην παρακολούθηση Για καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες για αυτές τις επιχειρήσεις διάσωσης.

 

Ιστορία αριθμός 2 – Φάρμα εντόμων:

 

Στις στρατιωτικές βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσεται ένας νέος τύπος όπλου: ιπτάμενα ηλεκτρονικά έντομα, τα οποία ελέγχονται εξ αποστάσεως από υπολογιστές. Τα τσιπ που είναι εγκατεστημένα σε αυτό το μικροσκοπικό έντομο είναι προγραμματισμένα να «κάθονται» σε έναν συγκεκριμένο στόχο (δηλαδή: στρατιώτες από τον στρατό του εχθρού) και να τους κάνουν ένεση με ένα θανατηφόρο δηλητήριο που θα προκαλέσει το θάνατό τους σε λίγα δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά, λειτουργεί ένας μηχανισμός αυτοκαταστροφής, στον οποίο το ηλεκτρονικό έντομο ουσιαστικά «καταστρέφεται» μέσω ελεγχόμενης έκρηξης.

Διάφορες χώρες αναπτύσσουν αυτό το όπλο κρυφά -όταν η ταχύτητα με την οποία λειτουργεί το έντομο δυσκολεύει πολύ την ανίχνευσή του- όταν όλες οι ενέργειές του διαρκούν μόνο η «εγκατάσταση» στο θύμα, η αυτόματη έγχυση δηλητηρίου καθώς και η ελεγχόμενη έκρηξη. μερικά δέκατα του δευτερολέπτου.

Κάποιες όμως από τις μυστικές υπηρεσίες ορισμένων χωρών του κόσμου καταφέρνουν να ανακαλύψουν την ύπαρξη αυτών των συστημάτων σε εχθρικές χώρες – κάτι που επίσης τηρείται σε απόλυτη μυστικότητα.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας στο Κράτος του Ισραήλ αποφασίζουν να ενταχθούν σε αυτή τη «μόδα», αλλά κάνουν κάτι που είναι μοναδικό στο Ισραήλ – που δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα. Σε όλο τον κόσμο, οι εγκαταστάσεις όπου παράγονται αυτά τα ηλεκτρονικά έντομα είναι πολύ μικρές – και οι μεγαλύτερες από αυτές φτάνουν τα λίγα κυβικά μέτρα το πολύ ανά εγκατάσταση – και για λόγους απεικόνισης: στο σαλόνι ενός κανονικού σπιτιού υπάρχουν στο τουλάχιστον αρκετές εκατοντάδες τέτοιες εγκαταστάσεις. Αλλά στο Κράτος του Ισραήλ, συμβαίνει μια διαφορετική πραγματικότητα, και μια πολύ πιο εξωφρενική: κατασκευάζονται τεράστιες εγκαταστάσεις σε μεγάλες περιοχές – οι οποίες, φυσικά, λόγω της μυστικότητάς τους, κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά γίνεται με αυτές . Οι πολίτες του Ισραήλ παραμένουν αβοήθητοι: λόγω των εκτεταμένων εκτάσεων που διατίθενται σε όλες αυτές τις εγκαταστάσεις παραγωγής (που φυσικά δεν είναι απαραίτητες: είναι βεβαίως δυνατό να παραχθούν αυτά τα ηλεκτρονικά έντομα σε μηδενικές και απείρως μικρές περιοχές) δεν υπάρχει χώρος για τις απαραίτητες πολιτικές ανάγκες όπως νοσοκομεία, νηπιαγωγεία, σχολεία – και στην πραγματικότητα όλη Η ισραηλινή οικονομία είναι σκλαβωμένη προς όφελος αυτών των μυστικών εγκαταστάσεις. Αυτό οδηγεί σε εκτεταμένες δημόσιες διαμαρτυρίες – ωστόσο, καταστέλλονται με βαρύ χέρι χρησιμοποιώντας σκληρή βία εκ μέρους της αστυνομίας.

Σε αυτήν την πραγματικότητα, οι δημόσιες διαμαρτυρίες κλιμακώνονται και γίνονται όλο και πιο δύσκολες και βίαιες – και περιλαμβάνουν όλο και περισσότερες περιπτώσεις ζωντανών πυροβολισμών από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ως αποτέλεσμα, το κράτος του Ισραήλ παγιδεύεται σε έναν πραγματικό εμφύλιο πόλεμο που παρασύρει και όλες τις άλλες χώρες της περιοχής σε αυτόν – που οδηγεί σε καταστροφή, καταστροφή και εξόντωση σε μεγάλη κλίμακα. Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων κτηματομεσιτικών εταιρειών, στους οποίους πηγαίνουν όλα τα οικονομικά κέρδη από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, κάποιοι από τους οποίους έχουν γίνει ακόμη και ένα είδος μυστικών συνεργατών και γνωρίζουν καλά την υπερβολική δραστηριότητα που γίνεται σε αυτές, συνεχίζουν να συνεργάζονται με την κυβέρνηση ακόμη και σε αυτό το στάδιο του εμφυλίου πολέμου – και προτιμούν πάντα το τεράστιο οικονομικό τους κέρδος από την περιουσία τους, καθώς και τις ζωές πολλών χιλιάδων που πεθαίνουν σε αυτόν τον πόλεμο.

 

Ιστορία νούμερο 3 – Βορειοκορεάτες πράκτορες:

Όπως γνωρίζετε, στον στρατό της Βόρειας Κορέας υπάρχει μια «στρατιωτική» μονάδα με σκανδαλώδεις δραστηριότητες που ονομάζεταιμοναδικότητα η ηδονή. Ο ηγεμόνας της Βόρειας Κορέας αποφασίζει για την κακόβουλη δραστηριότητα Βορειοκορεατών πρακτόρων που θα δραστηριοποιηθούν στις χώρες του κόσμου και θα προσπαθήσουν να περάσουν λαθραία νεαρές γυναίκες από διάφορες χώρες και να τις φέρουν στη Βόρεια Κορέα με δόλια μέσα. Η πλειοψηφία αυτών των «πρακτόρων» λειτουργεί με εξελιγμένες μεθόδους και δεν πιάνεται – ωστόσο ιστορίες για αυτούς τους πράκτορες και τις μεθόδους λειτουργίας τους αρχίζουν να δημοσιεύονται στον παγκόσμιο Τύπο. Αρχικά, το κοινό στις διάφορες χώρες δεν πιστεύει τις ιστορίες τρόμου που δημοσιεύονται – και κάθε μέσο ενημέρωσης που δημοσιεύει άρθρα σχετικά με το θέμα είναι αυτόματα ύποπτο ότι το κάνει σε μια προσπάθεια να κερδίσει επιπλέον αξιολογήσεις και τίποτα άλλο. Ωστόσο, με την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων, και Βορειοκορεάτες πράκτορες που πιάνονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και καταδικάζονται σε μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και εκτελούνται – και αυτό την ίδια στιγμή με φρικτές ιστορίες που συνεχίζουν να δημοσιεύονται, οι κυβερνήσεις του κόσμου αναγκάζονται, επίσης μετά από εκτεταμένες διαμαρτυρίες από γυναικείες οργανώσεις στις διάφορες χώρες, να παραδεχτεί την ύπαρξη του προβλήματος και να αρχίσει να αγωνίζεται με αυτό. Ταυτόχρονα, δεν συλλαμβάνονται σε όλες τις περιπτώσεις οι πράκτορες – και σε πολλές περιοχές του κόσμου δεν καταφέρνουν να αποτρέψουν τις απαγωγές. Η δημόσια ατμόσφαιρα είναι δύσκολη και θολή σε ολόκληρο τον κόσμο, επιβάλλονται αυστηρές και αρκετά επιθετικές οικονομικές κυρώσεις στη Βόρεια Κορέα – ωστόσο λόγω των πυρηνικών όπλων που καμία χώρα δεν διαθέτει,

Μετά από αρκετά χρόνια, δύο Βορειοκορεάτες πράκτορες φτάνουν στο Ισραήλ και σε κάποια φάση των δραστηριοτήτων τους πιάνονται από το Shin Bet – και αμέσως υπάρχει μια ευρεία δημόσια διαμαρτυρία που ζητά την εκτέλεσή τους – όπως γίνεται σε πολλές άλλες χώρες. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει: οι δύο πράκτορες πράγματι δικάζονται και καταδικάζονται για σοβαρά εγκλήματα για εμπορία ανθρώπων – και καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη – ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο του Κράτους του Ισραήλ αρνείται να τους καταδικάσει σε θάνατο. Με αυτόν τον τρόπο, το Ισραήλ δεν πτοείται από τις απειλές της Βόρειας Κορέας, γιατί αν το Ισραήλ δεν απελευθερώσει αμέσως τους δύο καταδίκους, θα ξεκινήσει έναν πυρηνικό πόλεμο που θα καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, το κράτος του Ισραήλ κερδίζει σημαντική βελτίωση στη θέση του στη διεθνή κοινή γνώμη.

Ταυτόχρονα, η συνέχιση της ύπαρξης του φαινομένου και η αδυναμία του κόσμου να το ξεριζώσει οδηγεί σε μεγάλη αγωνία και μια αφόρητη πραγματικότητα στην οποία οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο φοβούνται κάθε στιγμή ότι θα τις απαγάγουν. Οργανώσεις πληροφοριών σε όλο τον κόσμο δημοσιεύουν ένα είδος διεθνούς «διαγωνισμού» στον οποίο προσφέρονται υψηλά οικονομικά έπαθλα σε όποιον καταφέρει να βρει δημιουργικούς τρόπους για να εξαλείψει το φαινόμενο των απαγωγών. Αναπτύσσεται ένα είδος «διαγωνισμών» στους οποίους συμμετέχει προσωπικό πληροφοριών από όλο τον κόσμο – και κάθε χρόνο πραγματοποιείται μια μυστική τελετή όπου απονέμονται τα βραβεία. Οι νικητές υπογράφουν έντυπα εμπιστευτικότητας με πολύ υψηλή ταξινόμηση – και αυτό εν μέσω του «πολέμου των πρακτόρων» που αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο:

 

 

Ιστορία αριθμός 4 – Κύματα καρκίνου:

Μια μικρή ομάδα επιστημόνων από διάφορες χώρες του κόσμου αναπτύσσει μια καινοτόμο θεραπεία που θεραπεύει όλους τους τύπους καρκίνου. Η θεραπεία πραγματοποιείται, σε πρώτο στάδιο, στην αναγνώριση του μικροσκοπικού ηχητικού αποτυπώματος (που δεν μπορεί να διακριθεί από το ανθρώπινο αυτί) της ροής του αίματος στο σώμα του ασθενούς – ταυτοποίηση που είναι δυνατή ακόμη και από απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων. και με συσκευές που ξέρουν πώς να αναγνωρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς ήχου, ενώ αγνοούν τα ηχητικά κύματα που προέρχονται από πολλές άλλες πηγές, όπως ο θόρυβος των αυτοκινήτων, ο θόρυβος μιας ραδιοφωνικής ή τηλεοπτικής εκπομπής, η κανονική συνομιλία μεταξύ ανθρώπων κ.λπ. Αφού η συσκευή αναγνωρίσει την ηχητική εκτύπωση από το αίμα του ασθενούς, γνωρίζει, σύμφωνα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, να αναγνωρίσει τον τύπο καρκίνου από τον οποίο πάσχει ο ασθενής και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να “

Αλλά είναι μια μυστική τεχνολογία που δεν είναι προσβάσιμη στο ευρύ κοινό που δεν γνωρίζει καθόλου για την ύπαρξή της. Αυτή η τεχνολογία είναι προσβάσιμη σε έναν πολύ περιορισμένο αριθμό παγκόσμιων ηγετών, όπως οι δισεκατομμυριούχοι και οι μεγαλύτεροι καπιταλιστές, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ή ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Ένας ισραηλινός πράκτορας της Μοσάντ είναι ανίατος άρρωστος με καρκίνο – και όταν οι γιατροί τον πληροφορούν ότι του απομένουν μόνο έξι μήνες ζωής, ενεργοποιεί τις μοναδικές του ικανότητες και καταφέρνει να ανακαλύψει την ύπαρξη της μοναδικής θεραπευτικής μεθόδου – και ο άντρας το μοιράζεται με τον οι γιατροί που στην αρχή δεν τον πιστεύουν, τον αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση και του διαγιγνώσκουν ψυχή ασθένεια και χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα. Αλλά ο άντρας δεν είναι επιβλαβής για το περιβάλλον και δεν είναι επικίνδυνος – επομένως δεν τον εισάγουν με το ζόρι στο ψυχιατρείο – και αποφασίζουν να τον αφήσουν στην τύχη του, δεδομένου ότι έχει ακόμα πολύ καιρό να ζήσει. . Ο άνθρωπος της Μοσάντ που ξεπερνά τη μυστική μεταχείριση περιφρονείται επίσης κατάφωρα από τους φίλους του στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών – και του λένε απλώς «να σταματήσει να μιλάει ανοησίες». Ο άντρας αποφασίζει, σε μια προσπάθεια να σώσει τη ζωή του, να επικοινωνήσει απευθείας με τους δημιουργούς της καινοτόμου θεραπείας και καταφέρνει, ενώ διαπράττει σοβαρό ποινικό αδίκημα, να τους δωροδοκεί ώστε να λάβει από αυτούς την ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται. Η κατάστασή του βελτιώνεται ραγδαία -κάτι που γίνεται δεκτό με πλήρη έκπληξη από όλους τους ανθρώπους γύρω του- και αυτό συμβαίνει την ίδια στιγμή που αποκαλύπτεται η σοβαρή πράξη δωροδοκίας που έγινε. Όταν η αστυνομία του Ισραήλ αρχίζει να ερευνά την υπόθεση, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στο σύστημα αρχίζουν να ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να είναι μια απλή σύμπτωση εδώ και ότι πρέπει να υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο. Ο άνδρας από τη Μοσάντ που είχε καρκίνο και ανάρρωσε από την καινοτόμο θεραπεία υποβλήθηκε σε πολλές έρευνες – και υποκινήθηκε από τη σημαντική βελτίωση της υγείας του, αποφάσισαν να τον ερευνήσουν όλο και πιο εντατικά – και από ένα σημείο και στο άλλο χάλασε στην έρευνα, οδηγώντας τους ανακριτές στις μεθόδους που χρησιμοποιούσε για να λάβει τη θεραπεία που έλαβε. Οι ερευνητές είναι πεπεισμένοι σε αυτό το στάδιο ότι δεν υπάρχει λόγος υπό αυτές τις συνθήκες να συνεχίσουν τις έρευνες και να απελευθερώσουν αμέσως το θέμα. Ταυτόχρονα αποφασίζουν, για ιδεολογικούς λόγους, να αποκαλύψουν την πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας και να τη διαρρεύσουν στον Τύπο. Ο άνδρας από τη Μοσάντ που είχε καρκίνο και ανάρρωσε από την καινοτόμο θεραπεία υποβλήθηκε σε πολλές έρευνες – και με την ώθηση της σημαντικής βελτίωσης της υγείας του, αποφάσισαν να τον ερευνήσουν όλο και πιο εντατικά – και από ένα σημείο και μετά κατέρρευσε στο η έρευνα, οδηγώντας τους ερευνητές στις μεθόδους που χρησιμοποίησε για να λάβει τη θεραπεία που έλαβε. Οι ερευνητές είναι πεπεισμένοι σε αυτό το στάδιο ότι δεν υπάρχει λόγος υπό αυτές τις συνθήκες να συνεχίσουν τις έρευνες και να απελευθερώσουν αμέσως το θέμα. Ταυτόχρονα αποφασίζουν, για ιδεολογικούς λόγους, να αποκαλύψουν την πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας και να τη διαρρεύσουν στον Τύπο. Ο άνδρας από τη Μοσάντ που είχε καρκίνο και ανάρρωσε από την καινοτόμο θεραπεία υποβλήθηκε σε πολλές έρευνες – και με την ώθηση της σημαντικής βελτίωσης της υγείας του, αποφάσισαν να τον ερευνήσουν όλο και πιο εντατικά – και από ένα σημείο και μετά κατέρρευσε στο την έρευνα, οδηγώντας τους ερευνητές στις μεθόδους που χρησιμοποίησε για να λάβει τη θεραπεία που έλαβε. Οι ερευνητές είναι πεπεισμένοι σε αυτό το στάδιο ότι δεν υπάρχει λόγος υπό αυτές τις συνθήκες να συνεχίσουν τις έρευνες και να απελευθερώσουν αμέσως το θέμα. Ταυτόχρονα αποφασίζουν, για ιδεολογικούς λόγους, να αποκαλύψουν την πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας και να τη διαρρεύσουν στον Τύπο.

Στην αρχή κανείς δεν πιστεύει την ιστορία, αλλά με την παρουσίαση ολοένα και περισσότερων αποδείξεων για την ύπαρξη της καινοτόμου θεραπευτικής τεχνολογίας, η δημόσια εικόνα της αλλάζει μέσα σε λίγα χρόνια και αποκτά νομιμότητα. Ωστόσο, παρά την ευρεία δημόσια νομιμότητα, ο πρώην άνδρας της Μοσάντ, καθώς και οι ανακριτές του, συλλαμβάνονται και δικάζονται για μια σειρά από κατηγορίες όπως η απόκτηση κάτι με δόλο υπό επιβαρυντικές συνθήκες, η παραβίαση του καθήκοντος εμπιστευτικότητας των υπευθύνων του αξιώματος και άλλα . Το κοινό ζητά την απελευθέρωση των κατηγορουμένων και γίνονται πολλές διαδηλώσεις υπέρ τους. Αλλά τίποτα δεν βοηθάει – και το Ανώτατο Δικαστήριο του Κράτους του Ισραήλ στέλνει τον κατηγορούμενο σε μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης, ενώ αγνοεί εντελώς πολλές ελαφρυντικές περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης αποκάλυψης της ειδικής θεραπευτικής τεχνολογίας προκειμένου να σωθούν ζωές.

Τελικά, το αποτέλεσμα είναι ζοφερό: η μοναδική θεραπευτική τεχνολογία δεν είναι πλέον μυστικό, αλλά παραμένει προσβάσιμη σε πολύ λίγους ανθρώπους λόγω της αστρονομικής τιμής της – 80 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, τα ίδια άτομα που το διέρρευσαν, ο πρώην πράκτορας της Μοσάντ και οι ανακριτές του παραμένουν στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής τους – και το δικαστήριο επιμένει να ακολουθεί τον στεγνό νόμο εδώ και επιμένει ότι οι κατηγορούμενοι παραμένουν στη φυλακή λόγω των εγκλημάτων που διέπραξαν – και φυσικά οι ελαφρυντικές περιστάσεις που είναι τόσο σημαντικές για τη διάσωση μιας ζωής δεν έχουν καμία αξία στα μάτια των δικαστών του κράτους του Ισραήλ.

 

Ιστορία νούμερο 5 – Ο θάνατος του καθηγητή:

Μια ομάδα ισραηλινών και αμερικανών ερευνητών εγκεφάλου εργάζονται σε συνεργασία – σε διαλέξεις, κοινά επιστημονικά συνέδρια, ακόμη και σε νοσοκομεία στο Ισραήλ και στις Ηνωμένες Πολιτείες σε τμήματα όπου θεραπεύουν ασθενείς με νευρολογικές παθήσεις: Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ, σκλήρυνση κατά πλάκας, κ.λπ. οι Ισραηλινοί ερευνητές επιτυγχάνουν πρωτοφανή επιστημονικά επιτεύγματα στην έρευνά του – που προκαλεί έντονα συναισθήματα ζήλιας σε έναν από τους Αμερικανούς συναδέλφους του – και ο Ισραηλινός γιατρός δεν το γνωρίζει καθόλου, και παρόλο που η ζήλια του Αμερικανού γιατρού μετατρέπεται γρήγορα σε πραγματικό μίσος προς τον Ισραηλινό του συνάδελφε, ο τελευταίος δεν μπορεί να το γνωρίζει Έτσι σε αυτή τη φάση που δεν υπάρχει κανένα σημάδι αυτού στην πραγματικότητα και τα πράγματα συμβαίνουν, εκ πρώτης όψεως, ως συνήθως.

Ο Αμερικανός καθηγητής αποφασίζει να εκδικηθεί τον Ισραηλινό συνάδελφό του με έναν συγκλονιστικό τρόπο: έρχεται στο Ισραήλ, υποτίθεται για να επισκεφθεί έναν από τους ασθενείς του Ισραηλινού γιατρού – έναν άνδρα που πάσχει από μια σοβαρή νευρολογική ασθένεια – έναν νεαρό άνδρα χωρίς συγγενείς. Το προσωπικό του νοσοκομείου στο Ισραήλ συγκινείται από τη λεγόμενη ανθρωπιστική χειρονομία – και κανείς δεν φαντάζεται την πράξη που σχεδίασε λεπτομερώς ο Αμερικανός γιατρός. Λόγω της μεγάλης εμπιστοσύνης που έχει ο ανώτερος γιατρός, του επιτρέπεται να μείνει μόνος στο ίδιο δωμάτιο με τον ασθενή του Ισραηλινού γιατρού. Ο Αμερικανός γιατρός εκμεταλλεύεται τη μεγάλη εμπιστοσύνη που του δόθηκε και βγάζει ένα μικρό ψαλίδι, το οποίο δεν εντόπισαν τα μέτρα ασφαλείας του νοσοκομείου, με το οποίο «κόβει» τον σωλήνα μέσω του οποίου λαμβάνει οξυγόνο ο ασθενής του Ισραηλινού γιατρού – που του προκαλεί θάνατος σε λίγα δευτερόλεπτα. Λόγω του μεγάλου φόρτου στα νοσοκομεία του Ισραήλ, αλλά και του γεγονότος ότι κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή ήταν η αληθινή πρόθεση του Αμερικανού γιατρού, η υπόθεση αποκαλύπτεται λίγες μόνο ώρες αργότερα – και η ομάδα των νοσοκόμων που ανακαλύπτει φρίκης εμπλέκεται αμέσως η αστυνομία – η οποία ανοίγει έρευνα μόλις δύο μέρες αργότερα – ως αποτέλεσμα φόρτου εργασίας που καθιστά αδύνατη την άμεση αντιμετώπιση του συμβάντος παρά τη σοβαρότητά του. Στην έρευνά της, η ισραηλινή αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Αμερικανός γιατρός είναι πράγματι ο δράστης της πράξης – ωστόσο, το χρονικό διάστημα που πέρασε μέχρι να αρχίσει να ενεργεί η αστυνομία στο Ισραήλ χρησιμοποιήθηκε καλά από τον Αμερικανό γιατρό που στο μεταξύ καταφέρνει να δραπετεύσει από το Ισραήλ και να επιστρέψει στο σπίτι του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και επίσης λόγω του γεγονότος ότι κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή ήταν η αληθινή πρόθεση του Αμερικανού γιατρού, η υπόθεση αποκαλύπτεται μόνο λίγες ώρες αργότερα – και η ομάδα των νοσοκόμων που ανακαλύπτει τη φρίκη εμπλέκει αμέσως την αστυνομία – η οποία ανοίγει έρευνα μόνο δύο ημέρες αργότερα – ως αποτέλεσμα φόρτου εργασίας που καθιστά αδύνατη την άμεση αντιμετώπιση του συμβάντος παρά τη σοβαρότητά του. Στην έρευνά της, η ισραηλινή αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Αμερικανός γιατρός είναι πράγματι ο δράστης της πράξης – ωστόσο, το χρονικό διάστημα που πέρασε μέχρι να αρχίσει να ενεργεί η αστυνομία στο Ισραήλ χρησιμοποιήθηκε καλά από τον Αμερικανό γιατρό που στο μεταξύ καταφέρνει να δραπετεύσει από το Ισραήλ και να επιστρέψει στο σπίτι του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και επίσης λόγω του γεγονότος ότι κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή ήταν η αληθινή πρόθεση του Αμερικανού γιατρού, η υπόθεση αποκαλύπτεται μόνο λίγες ώρες αργότερα – και η ομάδα των νοσοκόμων που ανακαλύπτει τη φρίκη εμπλέκει αμέσως την αστυνομία – η οποία ανοίγει έρευνα μόνο δύο ημέρες αργότερα – ως αποτέλεσμα φόρτου εργασίας που καθιστά αδύνατη την άμεση αντιμετώπιση του συμβάντος παρά τη σοβαρότητά του. Στην έρευνά της, η ισραηλινή αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Αμερικανός γιατρός είναι πράγματι ο δράστης της πράξης – ωστόσο, το χρονικό διάστημα που πέρασε μέχρι να αρχίσει να ενεργεί η αστυνομία στο Ισραήλ χρησιμοποιήθηκε καλά από τον Αμερικανό γιατρό που στο μεταξύ καταφέρνει να δραπετεύσει από το Ισραήλ και να επιστρέψει στο σπίτι του στις Ηνωμένες Πολιτείες. η υπόθεση αποκαλύπτεται λίγες μόνο ώρες αργότερα – και η ομάδα των νοσοκόμων που ανακαλύπτει τη φρίκη εμπλέκει αμέσως την αστυνομία – η οποία ανοίγει έρευνα μόλις δύο ημέρες αργότερα – ως αποτέλεσμα φόρτου εργασίας που καθιστά αδύνατη την άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού παρά τη σοβαρότητά του. Στην έρευνά της, η ισραηλινή αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Αμερικανός γιατρός είναι πράγματι ο δράστης της πράξης – ωστόσο, το χρονικό διάστημα που πέρασε μέχρι να αρχίσει να ενεργεί η αστυνομία στο Ισραήλ χρησιμοποιήθηκε καλά από τον Αμερικανό γιατρό που στο μεταξύ καταφέρνει να δραπετεύσει από το Ισραήλ και να επιστρέψει στο σπίτι του στις Ηνωμένες Πολιτείες. η υπόθεση αποκαλύπτεται λίγες μόνο ώρες αργότερα – και η ομάδα των νοσοκόμων που ανακαλύπτει τη φρίκη εμπλέκει αμέσως την αστυνομία – η οποία ανοίγει έρευνα μόλις δύο ημέρες αργότερα – ως αποτέλεσμα φόρτου εργασίας που καθιστά αδύνατη την άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού παρά τη σοβαρότητά του. Στην έρευνά της, η ισραηλινή αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Αμερικανός γιατρός είναι πράγματι ο δράστης της πράξης – ωστόσο, το χρονικό διάστημα που πέρασε μέχρι να αρχίσει να ενεργεί η αστυνομία στο Ισραήλ χρησιμοποιήθηκε καλά από τον Αμερικανό γιατρό που στο μεταξύ καταφέρνει να δραπετεύσει από το Ισραήλ και να επιστρέψει στο σπίτι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αρχές του Κράτους του Ισραήλ απευθύνονται στους Αμερικανούς ομολόγους τους και απαιτούν την έκδοση του άνδρα προκειμένου να τον διώξουν στο Ισραήλ για τη σοβαρή του πράξη. Αλλά οι αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες αρνούνται κατηγορηματικά να τον εκδώσουν και επιμένουν σθεναρά ότι η δίκη του πρέπει να διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι στο Ισραήλ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια διεφθαρμένη και άδικη νομική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη – στο τέλος της οποίας ο καθηγητής απαλλάσσεται από όλες τις σοβαρές κατηγορίες, και δεν χάνει καν την άδειά του και συνεχίζει να περιθάλπει ασθενείς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά τη διάρκεια της δίκης του ακούστηκαν και κατάφωροι αντισημιτικοί ισχυρισμοί για τη «δικαιολογημένη εκδίκηση» του Αμερικανού γιατρού, ας πούμε, στους Εβραίους. Οι συνάδελφοί του στο Ισραήλ είναι πολύ θυμωμένοι και διέκοψαν την επαφή μαζί του – και την ίδια στιγμή διεξάγουν δημόσιο αγώνα με στόχο την έκδοση του εγκληματία Αμερικανού καθηγητή στο Ισραήλ. Αλλά το κράτος του Ισραήλ εξαρτάται, όπως γνωρίζουμε, από την αμερικανική βοήθεια, επομένως τα χέρια του είναι δεμένα και οι δυνατότητες δράσης είναι πολύ περιορισμένες – αν όχι καθόλου.

Λίγους μήνες μετά το τέλος της δικαστικής διαδικασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, η σύζυγος του νεαρού Αμερικανού καθηγητή βρίσκει το πτώμα του μια μέρα στην αυλή του σπιτιού τους -με έντονα σημάδια βίας στο σώμα. Αυτή, φυσικά, επικοινωνεί αμέσως με την τοπική αστυνομία – και μια έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη που φτάνει σε αδιέξοδο και κανείς δεν έχει ιδέα για την ταυτότητα του δολοφόνου. Επίσης, οι έρευνες από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, τη CIA και το FBI φτάνουν επίσης σε αδιέξοδο και δεν καταφέρνουν να βρουν ούτε την πιο αδύναμη ένδειξη για την ταυτότητα του δολοφόνου.

Πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα: η κατοικία του καθηγητή ήταν καλά προστατευμένη από ηλεκτρικές πύλες, ένα έξυπνο σύστημα αναγνώρισης (εξαιτίας του οποίου ήταν πολύ δύσκολο ακόμη και για τους συγγενείς του να μπουν στο σπίτι τους) – πώς κατάφεραν οι δολοφόνοι να φτάσουν στην αυλή, να σύρουν ο καθηγητής εκεί και να τον δολοφονήσει – και περισσότερο όταν κανείς δεν παρατήρησε την πράξη σε πραγματικό χρόνο; Πώς μπορεί να υπάρξει μια τέτοια κατάσταση; και γιατί η CIA και το FBI άνοιξαν έρευνα ή ενεπλάκησαν, θεωρώντας ότι πρόκειται για ιδιωτική ποινική υπόθεση και δεν αφορά την εθνική ασφάλεια του Ισραήλ ή των Ηνωμένων Πολιτειών; Αν οι πρώην συνεργοί του Ισραηλινοί ήταν αυτοί που προκάλεσαν τον θάνατό του – ενόψει του μεγάλου θυμού τους για την προδοσία τους, την εγκληματική του πράξη, τις αντισημιτικές δηλώσεις κατά τη διάρκεια της δίκης του που ακολούθησε και επίσης ως αποτέλεσμα της διεφθαρμένης δικαστικής διαδικασίας κατά την οποία αθωώθηκε; Και αν όντως ισχύει αυτό, γιατί κανείς στο Κράτος του Ισραήλ δεν τους υποπτεύεται και δεν έχει ξεκινήσει αστυνομική έρευνα εναντίον τους; Είναι δυνατόν η λεγόμενη «έρευνα» της CIA και του FBI να μην ήταν μια πραγματική έρευνα αλλά μια σκηνοθετημένη κίνηση; Και αν όντως ίσχυε αυτό – γιατί η CIA και το FBI είχαν συμφέρον να παρουσιάσουν μια τέτοια παραποίηση; Ή μήπως υπάρχει άλλη πιθανότητα: ο ναρκισσιστής ασθενής που δολοφόνησε ο Αμερικανός καθηγητής στην πραγματικότητα δεν ήταν ένας, και είχε διασυνδέσεις που κανείς στο νοσοκομείο δεν γνώριζε; Και είναι αυτοί οι άνθρωποι (που κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι) που αποφάσισαν να εκδικηθούν τον Αμερικανό καθηγητή και να τον δολοφονήσουν; Μπορεί να υπάρξει μια τέτοια κατάσταση;

 

Ιστορία αριθμός 6 – το σύστημα:

Σε όλο τον κόσμο, πολλοί θάνατοι συμβαίνουν ξαφνικά, την προέλευση ή την αιτία των οποίων κανείς δεν καταλαβαίνει. Μετά από αρκετούς μήνες έρευνας των υποθέσεων από όλες τις αστυνομικές δυνάμεις του κόσμου, τελικά καταφέρνουν να ανακαλύψουν ότι όλοι οι νεκροί στην πραγματικότητα σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς – και διεξάγονται έρευνες στις οποίες καταδικάζονται όσοι είναι βέβαιοι ότι διέπραξαν όλους τους φόνους. Κανείς όμως δεν ξέρει πώς να εξηγήσει πώς το ποσοστό εγκληματικότητας θα μπορούσε ξαφνικά να αυξηθεί τόσο απότομα χωρίς καμία λογική εξήγηση ή λόγο. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, όλο και περισσότερες φυλακές αναγκάζονται να χτίζονται – και η βιομηχανία κατασκευής φυλακών γίνεται η κύρια βιομηχανία σε ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία, την οποία αρχίζουν να διαχειρίζονται οι πλούσιοι του κόσμου.

Μετά από αρκετά χρόνια κατά τα οποία ο αριθμός των θυμάτων αγγίζει πολλά εκατομμύρια, η παγκόσμια αστυνομία συνεργάζεται στη διερεύνηση των υποθέσεων σε μια αυξημένη προσπάθεια να προσπαθήσει να ανακαλύψει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για την απότομη αύξηση των ποσοστών εγκληματικότητας – και να ανακαλύψει ένα εκπληκτικό Η πραγματικότητα στην παράξενη κατάσταση: όλοι οι πυροβολισμοί, και ανεξαιρέτως, δεν έγιναν από εγκληματίες από σάρκα και οστά, αλλά – από ένα ηλεκτρονικό σύστημα αναγνώρισης προσώπου – το οποίο, λόγω σφάλματος λογισμικού, άρχισε να πυροβολεί αυτόματα μέχρι θανάτου όποιον βάλει χαμόγελο στα χείλη τους. Οι επανειλημμένες προσπάθειες των καλύτερων ειδικών να επιδιορθώσουν το σφάλμα στο λογισμικό αποτυγχάνουν παταγωδώς – μέχρι που τελικά ο κόσμος αναγκάζεται να ανέχεται την ύπαρξη του τρομερού συστήματος που διεκδικεί όλο και περισσότερα θύματα.

Σε όλο τον κόσμο πραγματοποιούνται εργαστήρια στα οποία προσπαθούν να μάθουν τους πολίτες να μην χαμογελούν – και με αυτόν τον τρόπο να σώσουν τη ζωή τους. Αυτά τα εργαστήρια ορίζονται ως εργαστήρια επιβίωσης που φτάνουν παντού: χώρους εργασίας, σχολεία και επίσης τα ΜΜΕ τα μεταδίδουν συνεχώς – και όποιο μέσο τολμάει να παρουσιάσει πράγματα, για οποιοδήποτε θέμα που είναι χιουμοριστικό κλείνει αμέσως με εντολή των αρχών. Δημιουργείται μια ζοφερή κοινωνική πραγματικότητα στην οποία απαγορεύεται από το νόμο να ειπωθούν ή να δημοσιευτούν οποιαδήποτε αστεία ή κυνικές δηλώσεις – και όσοι παρεκκλίνουν από αυτές τις οδηγίες εκτελούνται μαζικά. Και υπάρχουν συνέπειες σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής:

Από την άλλη πλευρά, αυτοί οι καπιταλιστές αρνούνται σθεναρά οποιαδήποτε πρόταση να μειωθεί ο τεράστιος αριθμός των φυλακών και να απελευθερωθούν όλοι οι κρατούμενοι που καταδικάστηκαν για τις δολοφονίες πριν ακόμη ο κόσμος μάθει ότι αυτές έγιναν από το μηχανογραφικό σύστημα και όχι από δολοφόνους που έρχονται. από την ανθρώπινη κοινωνία, και παρόλο που οι ίδιοι πυροβολούνται μέχρι θανάτου μαζικά. Και ακόμη περισσότερο: ακόμη και όταν είναι σαφές ότι αυτοί οι καπιταλιστές θα είναι τα επόμενα θύματα, δεν είναι ακόμα έτοιμοι να απελευθερώσουν κανέναν κρατούμενο μήπως βλαφθούν τα οικονομικά τους κέρδη. Δημοσιεύονται πολλές ιστορίες για καπιταλιστές που δεν συμφώνησαν με αυτό ούτε τις τελευταίες στιγμές της ζωής τους.

Αυτή η πραγματικότητα οδηγεί σε ριζικές αλλαγές και σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής: η ύπαρξη παραστάσεων ποίησης, θεατρικών ή κινηματογραφικών προβολών στους κινηματογράφους απαγορεύεται αυστηρά και εντελώς. Επίσης, όλες οι εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών ή δημιουργικών παιχνιδιών κάθε είδους κλείνουν αμέσως με εντολή παγκόσμιων κυβερνήσεων. Κλειστά είναι επίσης όλα τα καταστήματα που πωλούν βιβλία ή παιχνίδια για παιδιά. Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στους δρόμους επιβάλλουν αυστηρά τις απαγορεύσεις για τη χαρά κάθε είδους – όποιος παραβιάζει αυτήν την απαγόρευση συλλαμβάνεται αμέσως. Ως μέρος των προσπαθειών διάσωσης, υπάρχει ανάγκη να αποτραπεί η χαρά από τους ανθρώπους πάση θυσία – και όλα τα μέσα ενημέρωσης έχουν εντολή να μεταδίδουν μόνο εκπομπές τρόμου.

Δημιουργείται μια χαοτική κοινωνική πραγματικότητα στην οποία όλος ο κόσμος στέκεται αβοήθητος μπροστά στο θανατηφόρο σύστημα. Θα βρει ακόμα η ανθρωπότητα διέξοδο από την κρίση – ή αυτό το θανατηφόρο σύστημα αναγνώρισης προσώπου θα προκαλέσει την εξαφάνιση ολόκληρης της ανθρωπότητας; Θα υπάρξει κάποιος που θα καταφέρει να βρει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που θα σώσει τους ανθρώπους από το σύστημα και την τεχνολογία που οι ίδιοι ανέπτυξαν;

Ιστορία αριθμός 7 – η μηχανή:

Κάπου επινοείται ένα περίεργο μηχάνημα, του οποίου η μόνη ενέργεια είναι να τραυματίσει σοβαρά όποιον περάσει από μέσα του. Μια ομάδα ψυχασθενών βρίσκει το παράξενο μηχάνημα, μπαίνει σε αυτό – και αφού βγει από αυτό με σοβαρούς τραυματισμούς (και κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί, αφού αυτή η μικρή ομάδα ανθρώπων είναι οι μόνοι σε ολόκληρο τον κόσμο που γνωρίζουν την ύπαρξή του ) καταφέρνουν με τις τελευταίες τους δυνάμεις να αναζητήσουν βοήθεια και νοσηλεύονται για πολλούς μήνες με Cast σε όλο τους το σώμα – όταν λένε στις ιατρικές ομάδες που τους περιθάλπουν ότι τραυματίστηκαν προληπτικά – ωστόσο η ύπαρξη του μηχανήματος κρατείται μυστική από αυτούς – και ακόμη και μετά από πολλές συζητήσεις μαζί τους οι ιατρικές ομάδες αδυνατούν να καταλάβουν τι προκάλεσε τα σοβαρά τραύματά τους. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους, το ιατρικό προσωπικό αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με μεγάλη αφοσίωση,

Επιτέλους, αυτή η ομάδα ανθρώπων αναρρώνει -και παρ’ όλη την ταλαιπωρία που τους στάθηκε, επιστρέφουν στο ίδιο μηχάνημα, και πάλι περνούν από αυτό και τραυματίζονται σοβαρά- αλλά αυτή τη φορά δεν επιβιώνουν από τα σοβαρά τραύματα και πεθαίνουν. Η απουσία της ομάδας γίνεται αισθητή στον τόπο διαμονής τους, η αστυνομία λαμβάνει σχετική αναφορά – και αρχίζει να τους αναζητά. Μετά από πολύμηνη αναζήτηση, η αστυνομία τελικά βρίσκει τα πτώματα των ανθρώπων – και επίσης παρατηρεί την ύπαρξη αυτού του παράξενου μηχανήματος που οδηγείται για εξέταση. Η περίεργη ιστορία δημοσιεύεται – και στη συνέχεια ανακαλύπτεται και η περίεργη λειτουργία της θανατηφόρας μηχανής και αρχίζει να ερευνάται σε μια προσπάθεια να καταλάβουμε ποιος είναι υπεύθυνος για την εφεύρεσή της, με σκοπό να τους παραπέμψει στη δικαιοσύνη.

Όμως η έρευνα φτάνει σε αδιέξοδο – και κανείς δεν καταφέρνει να απαντήσει στο ερώτημα ποιος ανακάλυψε το παράξενο μηχάνημα και γιατί μάλιστα κατασκευάστηκε. Τα ερωτηματικά αυξάνονται μόνο εν όψει του γεγονότος ότι κανένα κόμμα δεν επωφελήθηκε από τη δραστηριότητά του – και δεν χρησιμοποιήθηκε για κανέναν σκοπό παρά μόνο για να τραυματίσει όσους περνούν από αυτό. Τα πράγματα παραμένουν ένα μυστήριο. Υπάρχουν θύματα – αλλά δεν υπάρχουν ένοχοι που μπορούν να προσαχθούν στη δικαιοσύνη – και αφού κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς κατασκευάστηκε αυτό το μηχάνημα, γιατί κατασκευάστηκε και ποιος είναι ένοχος για την κατασκευή του, αποφασίζουν να το καταστρέψουν – και το μυστήριο σχετικά με αυτό θα παραμένουν άλυτοι για πάντα.

 

Ιστορία αριθμός 8 – Τα κτίρια:

Όπως γνωρίζουμε, λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η σταθερότητα πολλών κτιρίων κατοικιών υπονομεύεται: ο σίδηρος στον σκελετό των κτιρίων διαστέλλεται, ραγίζοντας το σκυρόδεμα και αυτό που τεχνικά οδηγεί στην κατάρρευση ολόκληρου του κτιρίου. Ως αποτέλεσμα της σημαντικής επιδείνωσης της κατάστασης, πολλά κτίρια κατοικιών σε ολόκληρο τον κόσμο δεν είναι πλέον κατάλληλα για διαβίωση – και όλο και μεγαλύτεροι πληθυσμοί αναγκάζονται να αντέξουν μια σημαντική μείωση του βιοτικού επιπέδου – μεταβαίνοντας στη ζωή στη λάσπη σπίτια ή ακόμα και σπήλαια – και αφού σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και αυτές οι οικιστικές λύσεις δεν είναι δυνατές και μεγάλοι πληθυσμοί αναγκάζονται να διαχειρίζονται το Όλη τους τη ζωή κάτω από τον ουρανό.

Σε αυτήν την κατάσταση, οι πλούσιοι του κόσμου συγκεντρώνονται κρυφά και πληρώνουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε αρχιτεκτονικά γραφεία για να τους εφεύρουν εναλλακτικές μεθόδους κατασκευής, μέσω των οποίων θα μπορούν να χτιστούν σπίτια που θα διαρκέσουν στις νέες συνθήκες. Οι αρχιτέκτονες σε όλο τον κόσμο βρίσκουν επιτέλους μια κατάλληλη τεχνολογία για αυτούς τους καπιταλιστές – και η νέα τεχνολογία, καθώς και οι συνδέσεις μεταξύ των γραφείων των αρχιτεκτόνων και των καπιταλιστών παραμένουν μυστικές και αυτές οι πληροφορίες δεν είναι προσβάσιμες στους συνεχώς αυξανόμενους πληθυσμούς που δεν έχουν πλέον μέρη για να ζήσουν. Ένας ολόκληρος κλάδος της παγκόσμιας οικονομίας έχει δημιουργηθεί με βάση την κατασκευή αυτών των ειδικών κτιρίων.

Το ευρύ κοινό παρατηρεί ότι οι καπιταλιστές έχουν σπίτια που διαρκούν και δεν καταρρέουν – ωστόσο κανείς δεν έχει εξήγηση για αυτό το φαινόμενο που σε πολλούς φαίνεται πολύ περίεργο. Οι υποψίες του ευρύτερου κοινού, καθώς και η μεγάλη περιέργεια που συνοδεύει αυτό το μυστήριο κάνει το ευρύ κοινό να ερευνήσει και να προσπαθήσει να καταλάβει γιατί αυτοί οι πλούσιοι έχουν τόσο σταθερά σπίτια. Επιτέλους αποκαλύπτεται η αλήθεια – η οποία οδηγεί σε μεγάλη οργή και ξεκάθαρη απαίτηση από αυτούς τους καπιταλιστές ότι η τεχνολογία που τους επιτρέπει να ζουν σε σταθερά σπίτια θα είναι από εδώ και πέρα ​​προσβάσιμη στο ευρύ κοινό – και όχι μόνο σε αυτούς.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες του κεφαλαίου, παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις τους ότι αυτά τα πράγματα θα γίνουν – άλλωστε, στην πράξη αυτό δεν συμβαίνει και η μοναδική τεχνολογία κατασκευής παραμένει προσβάσιμη μόνο σε αυτήν την περιορισμένη ομάδα του πληθυσμού – που προκαλεί την οργή του κοινού να κυριαρχεί και έναρξη βίαιων απόπειρων εισβολής στα ειδικά συγκροτήματα κατοικιών. Οι καπιταλιστές, από συμφέρον να προστατέψουν τον εαυτό τους, χρησιμοποιούν τα χρήματά τους για να στρατολογήσουν ένα είδος ιδιωτικών αστυνομικών δυνάμεων – και αυτό αφού οι εκκλήσεις τους στις αστυνομικές ή στρατιωτικές δυνάμεις στις χώρες τους δεν απαντώνται λόγω των επιθυμιών των αστυνομικών ή των στρατιωτών. η συντριπτική πλειονότητα των οποίων επίσης δεν έχει πού να ζήσει αφού τα σπίτια τους έχουν επίσης καταρρεύσει, δεν απαντώνται. Οι στρατιώτες σε τέτοιου είδους ιδιωτικούς στρατούς παίρνουν, σε αντάλλαγμα για τις πράξεις τους,

Αλλά παραδόξως, οι τακτικές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις δεν είναι σε θέση να νικήσουν τους ιδιωτικούς στρατούς των καπιταλιστών – και αυτοί οι «οικιστικοί πόλεμοι» παραμένουν αναποφάσιστοι και έχουν δεκάδες εκατομμύρια θύματα. Οι πλούσιοι του κόσμου δεν είναι ακόμα έτοιμοι να συμβιβαστούν – και παρά το εκτεταμένο και τρομερό λουτρό αίματος, κρατούν με όλη τους τη δύναμη τον έλεγχο της κατασκευαστικής τεχνολογίας που τους επιτρέπει μια λύση στέγασης που έχει κλαπεί από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. κόσμος.

Βλέπουμε κάποια σπίθα ανθρωπιάς σε κάποιο από αυτά; Θα είναι πραγματικά κάποιος από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου πρόθυμος να διαθέσει τη μοναδική κατασκευαστική τεχνολογία σε όλο το κοινό και σε λογικές τιμές – που θα μπορούσε να δώσει τέλος στους αναποφάσιστους πολέμους φθοράς μεταξύ των στρατών τους και των στρατών των διαφόρων χωρών του κόσμου; Ή ακόμα και σε μια τόσο ακραία πραγματικότητα, το όριο κέρδους είναι το μόνο που καθορίζει;

 

Ιστορία αριθμός 9 – Αρχαιολογία από το μέλλον:

Είναι όλοι παρόντες στην τάξη; Πρόστιμο. Στα προηγούμενα μαθήματα μιλήσαμε εκτενώς για τις ανασκαφές που έγιναν στην περιοχή του Βασιλείου της Ιορδανίας, οι οποίες φωτίζουν και διευρύνουν πολύ τις γνώσεις μας για το τι συνέβη στο Βασίλειο στις αρχές του 21ου αιώνα και στα μέσα του. Λάβαμε επίσης σημαντικές πληροφορίες για τον πολιτισμό, τη γλώσσα και τις περίπλοκες σχέσεις που επικρατούσαν μεταξύ τους και του γειτονικού Βασιλείου του Ισραήλ, τόσο κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, όσο και στα χρόνια που ακολούθησαν. Όσοι επιθυμούν να επεκταθούν στο θέμα μπορούν να διαβάσουν το διδακτικό και διδακτικό άρθρο του καθηγητή Mashera Tukado που, όπως γνωρίζετε, διδάσκει εδώ και πολλά χρόνια στο πανεπιστήμιό μας. Σας συνιστώ επίσης να διαβάσετε το σημαντικό βιβλίο του συγγραφέα του 23ου αιώνα Shatutu Croato με τίτλο “

Όπως αναφέραμε, η επανάσταση των ρομποτικών και των υπολογιστών ήταν στην αρχή της – και αυτοκίνητα, φορτηγά, αεροπλάνα, ακόμη και ένα μεγάλο μέρος των τρένων χρησιμοποιούσαν ανθρώπους οδηγούς για το ταξίδι και την πρόωσή τους και όχι τις μηχανές που γνωρίζουμε σήμερα το έτος 2540. Υπάρχει πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι μια ποικιλία άλλων δραστηριοτήτων, όπως ο καθαρισμός σπιτιών και κτιρίων, η διανομή πακέτων ή αλληλογραφίας, καθώς και η επιβολή του νόμου περί οδικής κυκλοφορίας έγιναν από ανθρώπους και όχι από μηχανήματα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν αντικρουόμενα στοιχεία σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζουν οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές – και δεν είναι απολύτως σαφές για εμάς γιατί ή υπό ποιες συνθήκες εφευρέθηκαν, ακόμη και οι τομείς της ζωής στους οποίους χρησιμοποιήθηκαν δεν είναι ξεκάθαροι μας.

Έχουμε στοιχεία για τροχαία ατυχήματα – τα οποία ήταν ένα μερίδιο του πληθυσμού σε ολόκληρο τον κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου – και πρέπει να θυμόμαστε ότι το σύστημα που ξέρει πώς να τα αποτρέψει πλήρως, το οποίο γνωρίζουμε σήμερα ως το “σύστημα πληροφοριών υπεραυτοκίνητων” ήταν εφευρέθηκε μόνο τη δεκαετία του 1940 από τους μηχανικούς αυτοκινήτων που εφηύραν τα υπεραυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα. Σας δείχνω εδώ φωτογραφίες από τις τρομερές συνέπειες των ατυχημάτων εκείνων των ημερών – και στον ιστότοπο του πανεπιστημίου μπορείτε επίσης να βρείτε τα βίντεο που απεικονίζουν τους τρόπους με τους οποίους συνέβησαν.

Στο τελευταίο μέρος της διάλεξής μας, θα αναφέρω τις ανασκαφές που γίνονται στον χώρο στα νότια της πόλης της Ιερουσαλήμ – όπου συναντήσαμε μερικά ενδιαφέροντα ευρήματα. Σε πολλά σημεία του ανασκαφικού χώρου συναντήσαμε τις επιγραφές «Kiryat Menachem», Kiryat Moshe», «Hostel Avivit», «Beit Hakarem γειτονιά» καθώς και την επιγραφή «Yad Sarah Association».Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει από αυτές τις επιγραφές είναι: ήταν αυτά τα μεγάλα δημόσια κτίρια; Ονόματα κοινοτήτων; Ονόματα μεγάλων οργανώσεων – ίσως όπως άλλες μεγάλες οργανώσεις όπως το “Κόμμα Λικούντ” ότι γνωρίζουμε από αυτήν την περίοδο μεταξύ 2010 και 2020; Σήμερα έχουμε μόνο εικασίες – αλλά δεν μπορέσαμε ακόμη να καταλάβουμε το αληθινό νόημα αυτών των επιγραφών – οι οποίες είναι γραμμένες με εντελώς διαφορετικά γράμματα Από τη νέα ψηφιακή εβραϊκή γραφή που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα, η οποία εφευρέθηκε ήδη το 2080.

Σημειώνουμε ότι η σημασία ορισμένων άλλων επιγραφών όπως «Παρέλαση Υπερηφάνειας», «Κεντρική Εκλογική Επιτροπή για την Κνεσέτ» καθώς και η επιγραφή «Ο Παλαιστινιακός Λαός» δεν είναι σαφής σε εμάς σήμερα – και ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια είναι η σημασία από αυτές τις έννοιες ήταν εκείνες τις μέρες των αρχών του 21ου αιώνα. Εν τω μεταξύ, συνεχίζουμε με τις ανασκαφές – ανασκαφικό χώρο που διαχειρίζεται ο λέκτορας αρχαιολογίας Shotio Crotti, με τον οποίο μπορείτε να συμβουλευτείτε ή να του κάνετε ερωτήσεις.

Έτσι, μέχρι το επόμενο μάθημα, μπορείτε να διαβάσετε τα υλικά στα οποία προσπάθησα να κινήσω την περιέργειά σας – και θα βρεθούμε στην τάξη που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

 

I. Παρακάτω είναι μια επιστολή, την οποία στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: ενέργειες στον ιστότοπο.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι κάτοχος του πολύγλωσσου ιστότοπου https://disability5.comπου πραγματεύεται το θέμα των ατόμων με αναπηρία.

Ο ιστότοπός μου δημιουργήθηκε σε ένα σύστημα wordpress.org – και αποθηκεύτηκε στους διακομιστές του servers24.co.il

Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία παροχής άρθρων στον ιστότοπο – σύμφωνα με θέματα που επιλέγει ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου. Για παράδειγμα (το οποίο δεν σχετίζεται με το ιστολόγιό μου και δίνεται μόνο για λόγους εξήγησης του θέματος: όταν ένα ιστολόγιο ασχολείται με την αυτοκινητοβιομηχανία, την ίδια στιγμή ο ιστότοπος λαμβάνει αυτόματα άρθρα για το ιστολόγιό του από τον ίδιο ιστότοπο όπου δημοσιεύονται άρθρα).

Γνωρίζετε ιστότοπους ή συστήματα στο Διαδίκτυο που παρέχουν μια τέτοια υπηρεσία;

Χαιρετισμοί,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

Ισραήλ, Ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: Στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

και: [email protected]

3) Το ιστολόγιό μου περιλαμβάνει τις 67 γλώσσες:Ουζμπεκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Αζερικά, Ιταλικά, Ινδονησιακά, Ισλανδικά, Αλβανικά, Αμχαρικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Αρμενικά, Βουλγαρικά, Βοσνιακά, Βιρμανικά, Λευκορωσικά, Μπενγκάλι, Βάσκικα, Γεωργιανά, Γερμανικά, Δανικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Τατζίκικα, Τουρκικά, Τουρκμενικά, Τελούγκου, Ταμίλ, Ελληνικά, Γίντις, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μογγολικά, Μαλαισιανά, Μαλτεζικά, Μακεδονικά, Νορβηγικά, Νεπάλ, Σουαχίλι, Σινχαλέζικα, Κινέζικα, Σλοβενικά, Σλοβακικά, Ισπανικά, Σερβικά, Εβραϊκά, Αραβικά, Πάστο, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Περσικά, Τσέχικα, Γαλλικά, Κορεάτικα, Καζακστάν, Καταλανικά, Κιργιζικά, Κροατικά, Ρουμανικά, Ρώσικα, Σουηδικά και Ταϊλανδέζικα.

 Αναζητώ έναν ιστότοπο ή ένα σύστημα στο Διαδίκτυο που μπορεί να παρέχει αυτόματη προσθήκη άρθρων σε αυτές τις γλώσσες.

4) Θα δηλώσω ότι αγόρασα το πρόσθετο “” με εφάπαξ κόστος της βιβλιοθήκης πολυμέσων NIS 25 Enhanced” – και επισυνάπτω εδώ τον σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα όπου μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού και στη συνέχεια να το ανεβάσετε ως πρόσθετο στο WordPress.

 https://wordpress.org/plugins/tinymce-advanced/

Ποιες ενέργειες μπορούν να εκτελεστούν με αυτό το πρόσθετο; Σε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

J. Παρακάτω είναι η αλληλογραφία μου με τον οδηγό του Hostel “Avivit”:

972-54-2604842.

Τελευταία φορά σήμερα στις 17:24

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Τα μηνύματα είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο. σε οποιονδήποτε εκτός αυτής της συνομιλίας, ούτε καν στο WhatsApp, δεν είναι δυνατό να τον διαβάσει ή να ακούσει. Κάντε κλικ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Γεια σου Βαρντάν: Αύριο περίπου στις 10 το πρωί, υποτίθεται ότι θα φτάσει στο διαμέρισμα ένας πεντικιουρίστας με τον οποίο επικοινώνησα για θεραπεία (μέχρι σήμερα ερχόμουν στο ινστιτούτο “Shol” από καιρό σε καιρό για τέτοιες θεραπείες – Ωστόσο, λόγω περαιτέρω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας μου, από εδώ και πέρα ​​θα πρέπει να προσκαλώ έναν πεντικιούρ στο σπίτι μου όταν είναι απαραίτητο αντί να έρχομαι φυσικά στο ινστιτούτο στο κέντρο της Ιερουσαλήμ). Ως εκ τούτου, αυτές τις ώρες δεν θα είναι δυνατό να έχουμε σπίτι στην Κορ. Σε ένα κρύο στο σπίτι θα είναι δυνατό ξεκινώντας από αργά το πρωί ή το απόγευμα (αυτή είναι μια θεραπεία που έχω ήδη υποβληθεί πολλές φορές – και διαρκεί περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα). Και για γενικές πληροφορίες: η θεραπεία αυτή δεν περιλαμβάνεται στο υγειονομικό καλάθι για τους ασφαλισμένους των ταμείων υγείας – εκτός από διαβητικούς που μπορούν να λάβουν τη θεραπεία στο πλαίσιο των ταμείων υγείας. Η μόνη επιλογή για όλους τους άλλους ασφαλισμένους που χρειάζονται αυτή τη θεραπεία είναι να λάβουν τη θεραπεία ιδιωτικά – όπως και εγώ σήμερα. Θέλω να επισημάνω ότι δεν γνωρίζω το ποσοστό επιδότησης που δικαιούνται οι διαβητικοί από τα ταμεία ασφάλισης υγείας για αυτή τη θεραπεία. Χαιρετισμούς Asaf Binyamini-Dair από την στεγασμένη κατοικία του ξενώνα «Avivit». Θέλω να επισημάνω ότι δεν γνωρίζω το ποσοστό επιδότησης που δικαιούνται οι διαβητικοί από τα ταμεία ασφάλισης υγείας για αυτή τη θεραπεία. Χαιρετισμούς Asaf Binyamini-Dair από την στεγασμένη κατοικία του ξενώνα «Avivit». Θέλω να επισημάνω ότι δεν γνωρίζω το ποσοστό επιδότησης που δικαιούνται οι διαβητικοί από τα ταμεία ασφάλισης υγείας για αυτή τη θεραπεία. Χαιρετισμούς Asaf Binyamini-Dair από την στεγασμένη κατοικία του ξενώνα «Avivit».

19:45

Πέμπτη

Εντάξει, θα κανονίσουμε αργότερα

7:02

Στο μεταξύ, η Τάνα (Tana κουζίνα Αιθιοπική) έφτασε σήμερα το πρωί – περίπου μισή ώρα μετά το τέλος της θεραπείας. Με εκτίμηση, assaf benyamini.

 

Κ. Ο ρευματολόγος από το νοσοκομείο «Hadasa Ein Kerem» με τον οποίο παρακολουθούμαι: ο γιατρός Hagit Peleg.

Η διεύθυνση email της: [email protected]

L. Παρακάτω είναι τα 2 μηνύματα που έγραψα στη σελίδα στο Facebook του παρόχου μου στο διαδίκτυο, Bezeq:

Ασάφ Μπέντζαμιν

Γεια στον Bezeq: τι θα συμβεί; Γιατί υπάρχουν (ξανά) επαναλαμβανόμενες αποσυνδέσεις από το Διαδίκτυο, απολύτως νόμιμοι ιστότοποι που (ξανά) μπλοκάρονται χωρίς λόγο και πολύ αργή περιήγηση – και αυτό συμβαίνει αφού έχω επικοινωνήσει μαζί σας αρκετές φορές με αυτά τα προβλήματα, κάθε φορά που ήσασταν, έτσι να μιλήσει, “φροντίζει” – Και αυτά τα προβλήματα επαναλαμβάνονται πάντα μετά από λίγο καιρό!! Απλά βαρέθηκα!!!! Δεν καταλαβαίνω λοιπόν: σας πληρώνω για μια υπηρεσία οπτικών ινών, εντός της οποίας υποτίθεται ότι έχω μια σταθερή υπηρεσία Διαδικτύου – και όταν ένας πελάτης πληρώνει για ένα προϊόν, πρέπει σίγουρα να το πάρει!!! Και χωρίς όλα αυτά τα περιττά κόλπα!! Λοιπόν τι στο διάολο είναι το πρόβλημά σου να το τακτοποιήσεις και να λύσεις το πρόβλημα μια για πάντα;;; Κράτα τον λόγο σου και μην λες ψέματα: Σας πληρώνω για οπτικές ίνες και μια σταθερή υπηρεσία Διαδικτύου; Λοιπόν αυτό ακριβώς πρέπει να πάρω – και αυτό είναι!!! Και σταμάτα να είσαι έξυπνος – να πάρω αυτό που πληρώνω – και δεν κάνεις τη χάρη σε κανέναν – αυτό υποσχέθηκες!!! Ασάφ Μπέντζαμιν.

 Σαν

  

 απάντηση

  13 ώρες

  ενεργός

  Ασάφ Μπέντζαμιν

 Και περιμένω να το αντιμετωπίσετε μια για πάντα το πρόβλημα!!! Τα τηλέφωνά μου:

Στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Μ. Παρακάτω υπάρχουν αρκετοί σύνδεσμοι, μέσω των οποίων μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εμένα και για τον αγώνα των αναπήρων στο Ισραήλ στον οποίο συμμετέχω:

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=ABXTP51Crzs

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://www.nitgaber.com/

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE