Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Γλωσσική διαμεσολάβηση. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Γλωσσική διαμεσολάβηση.

Γλωσσική διαμεσολάβηση.

Προς την:

Θέμα: Γλωσσική διαμεσολάβηση.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Συμμετέχω από το 2007 στον αγώνα των αναπήρων στο Κράτος του Ισραήλ – και από τις 10 Ιουλίου 2018 το κάνω ως μέρος του κινήματος “nitgaber” – διάφανα άτομα με αναπηρία στο οποίο εντάχθηκα.

Αφού για πολλά χρόνια η δραστηριότητα εντός του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ δεν ήταν χρήσιμη, αποφάσισα να απευθυνθώ σε πολλές πηγές εκτός του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ – και αυτό ως ένα τελευταίο βήμα απόγνωσης.

Αλλά υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα: είμαι ομιλητής των Εβραίων και οι γνώσεις μου σε ξένες γλώσσες είναι εξαιρετικά φτωχές – και εκτός από τα αγγλικά σε μεσαίο προς χαμηλό επίπεδο και τα γαλλικά σε πολύ χαμηλό επίπεδο, δεν έχω επιπλέον γνώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Γνωρίζετε εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες γλωσσικής διαμεσολάβησης ή διαμεσολάβησης, οι οποίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν σε μια τέτοια περίπτωση;

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini.

Α. Παρακάτω είναι το email που έστειλα στους καθηγητές του Τμήματος Γυναικών και Σπουδών Φύλου στο Πανεπιστήμιο της Χάιφα:

Προς: Τμήμα Γυναικών και Σπουδών Φύλου, Πανεπιστήμιο της Χάιφα.

Θέμα: Πρόταση για ερευνητικό θέμα.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Στα χρόνια που προηγήθηκαν του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, υπήρχε προφανώς μια οργάνωση Βρετανών γυναικών από τη μια πλευρά και Γερμανών γυναικών από την άλλη – μια οργάνωση που είχε σκοπό να φέρει τη συμφιλίωση μεταξύ των εθνών και να αποτρέψει τον πόλεμο.

Μετά το ξέσπασμα του πολέμου προφανώς τον Αύγουστο του 1914, η δραστηριότητα αυτής της οργάνωσης σταμάτησε εντελώς, οι Βρετανίδες που ήταν μέλη της εντάχθηκαν στην πολεμική προσπάθεια της χώρας τους, μέλη της οργάνωσης τους μέχρι πρόσφατα, οι Γερμανίδες μπήκαν στον γερμανικό πόλεμο προσπάθεια – και από όσο είναι γνωστό η οργάνωση αυτή εξαφανίστηκε, διαλύθηκε και η δράση της δεν ανανεώθηκε ποτέ.

Πού μπορείτε να βρείτε την ιστορία αυτής της οργάνωσης, και φυσικά τις ιστορίες των γυναικών που ήταν μέλη της; Υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την οργάνωση (ποιο ήταν το όνομα της οργάνωσης, η πολιτική της δραστηριότητα και οι λόγοι της αποτυχίας της, είχε σχέση αυτή η οργάνωση με το σουφραζιστικό κίνημα στην Αγγλία που ήταν γνωστό ότι δραστηριοποιούνταν στα τέλη του 19ου αιώνα, κλπ.);

Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν είμαι ερευνητής και δεν έχω καμία σχέση με το Πανεπιστήμιο της Χάιφα -και στέλνω αυτήν την επιστολή μόνο ως πρόταση- και τίποτα πέρα από αυτό.

Χαιρετισμοί,

Ασάφ Μπέντζαμιν.

Β. Παρακάτω είναι η αλληλογραφία μου από το κοινωνικό δίκτυο WhatsApp:

 

[13:04, 7.11.2022] +972 53-522-2014: Γεια, τι συμβαίνει; Δεν γνωριζόμαστε, αλλά μπορώ να κάνω μια ερώτηση;

[23:06, 7.11.2022] Assaf Binyamini: Ποια είναι η ερώτηση;

[1:58, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Υπέροχα, υπέροχα, είμαι ο Shahar, και η αλήθεια είναι ότι επικοινώνησα μαζί σας γιατί αναζητούμε σοβαρά άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών που θέλουν να δημιουργήσουν πρόσθετο εισόδημα μεταξύ 2000-4000 NIS το μήνα από τον ελεύθερο χρόνο τους, από εργασία δύο ωρών την ημέρα μέσω κινητού (δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία).

Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να σας ενδιαφέρει να ακούσετε για τη δυνατότητα εισοδήματος στον ελεύθερο χρόνο σας;

[11:23, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Αυτή είναι η εταιρεία B Hip Global; Ή μήπως στην εταιρεία Travelor;

Εάν είναι μία από αυτές τις δύο εταιρείες, θα σας συνιστούσα επίσης να ξεφύγετε από αυτές το συντομότερο δυνατό.

Υπόσχονται «παθητικό εισόδημα» θα λέγαμε, απαιτώντας πληρωμές για να ξεκινήσει η διαδικασία. Αφού εισπράξουν πληρωμές ακόμη και αργότερα, απλώς εξαφανίζονται με τα χρήματα – και κανείς δεν θα μπορεί πια να βοηθήσει. Φυσικά δεν θα δείτε ποτέ τα χρήματα που υποσχέθηκαν ότι θα βγάλετε.

Αυτοί είναι ψεύτες, κακοί άνθρωποι, πολύ εξελιγμένοι και επίσης χειριστικοί.

Σίγουρα η γνωριμία μου μαζί τους (ήμουν σε μια συνάντηση της B Hip Global τον Φεβρουάριο του 2020 – λίγο πριν την έναρξη της επιδημίας του κορωνοϊού και τα κλεισίματα που τη συνόδευαν). Αφού παρατήρησα τους χειρισμούς που κάνουν εκμεταλλευόμενοι τα δεινά των πιο αδύναμων ανθρώπων στην κοινωνία, δεν συνέχισα μαζί τους – και μάλιστα τους ανέφερα στο Ισραηλινό Κέντρο Θυμάτων Θυμάτων.

Και εν κατακλείδι: αφού δεν ψάχνω για μπελάδες, δεν έχω σκοπό να συμμετάσχω – και έτσι το προτείνω σε εσάς ή σε οποιονδήποτε άλλον.

Χαιρετισμοί,

Ασάφ Μπέντζαμιν.

[11:38, 8.11.2022] Assaf Binyamini: Και σας στέλνω εδώ έναν σύνδεσμο για ένα άρθρο που μεταδόθηκε σε ένα κρατικό τηλεοπτικό κανάλι (εδώ 11) σχετικά με την εταιρεία B Hip Global

https://www.youtube.com/watch?v=VmqOIDlDR24Any

άλλα λόγια είναι περιττά… Με εκτίμηση, assaf benyamini.

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Ξέρετε ότι υποβλήθηκε σε επεξεργασία και ορίστηκε νομικά ως δικαίωμα δυσφήμισης

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: ?

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Ωραία αδερφέ, καλή επιτυχία

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Τα άρθρα δεν προωθούν κανέναν εκτός από συγγραφείς

[11:44, 8.11.2022] assaf benyamini: Είναι πιθανό η εταιρεία B Hip Global να υπέβαλε αξίωση σιωπής κατά του πρώτου καναλιού σε αυτό το θέμα – δεν ξέρω. Αυτός είναι ο τρόπος τους να συνεχίζουν να απειλούν και να αποτρέπουν την αποκάλυψη των εγκληματικών πράξεών τους. Έχετε επιπλέον χρήματα που θέλετε να δωρίσετε στην B Hip Global; Επομένως, δεν υπάρχει πρόβλημα – συνεχίστε με αυτά. Σας υπόσχομαι ότι δεν θα βγάλετε χρήματα με αυτά – μόνο προβλήματα και επιπλοκές.

Η απόφαση είναι δική σου.

για την προσοχή σας.

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini.

Γ. Παρακάτω είναι η ανάρτηση που κοινοποίησα στην ομάδα του Facebook «Τεχνική υποστήριξη – για κάθε ερώτηση μια απάντηση»:

 

assaf benyamini

συγγραφέας

Προς: “Τεχνική υποστήριξη – κάθε ερώτηση έχει μια απάντηση”.

Θέμα: Επιθεώρηση εξοπλισμού.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Πριν από περίπου έξι μήνες αγόρασα έναν φορητό υπολογιστή pcdeal.co.il.

Πρόσφατα (γράφω αυτές τις λέξεις στις 21 Οκτωβρίου 2022) ο υπολογιστής μου είχε αρκετές δυσλειτουργίες που συμβαίνουν τυχαία: μια μαύρη οθόνη που εμφανίζεται ξαφνικά, ένας υπολογιστής που παγώνει ξαφνικά και πλήκτρα στο πληκτρολόγιο που ξαφνικά δεν ανταποκρίνονται.

Η εταιρεία από την οποία αγόρασα τον υπολογιστή (η εταιρεία pcdeal.co.il) βρίσκεται στη βόρεια περιοχή του ΙΣΡΑΗΛ – και δεδομένου ότι ζω στην Ιερουσαλήμ, προφανώς τους φέρνω τον υπολογιστή, δοκιμάζω τον εξοπλισμό στο εργαστήριο και επιστρέφω το εξοπλισμός και η επανεγκατάστασή του στο χώρο μου θα είναι μια πολύ επαχθής διαδικασία που θα πάρει πολύ χρόνο (και επομένως μάλλον δεν θα είναι δυνατή – και παρόλο που υπάρχει εγγύηση για όλο τον εξοπλισμό) – και αυτό γιατί υπάρχουν δύο επιπλέον δυσκολίες εδώ:

1) Δεν έχω αυτοκίνητο ή δίπλωμα οδήγησης – επομένως δεν έχω τη δυνατότητα να τους φέρω τον υπολογιστή μόνος μου. Λόγω της σωματικής μου αναπηρίας, της οικονομικής μου δυσκολίας καθώς και της μεγάλης γεωγραφικής απόστασης, δεν είναι δυνατή η μεταφορά του εξοπλισμού στην εταιρεία με ταξί.

2) Λόγω της σωματικής μου αναπηρίας, δεν μπορώ να συσκευάσω τον εξοπλισμό στο σπίτι μόνος μου σε χαρτοκιβώτιο πριν τον μεταφέρω στο εργαστήριο. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, δεν μπορώ να φροντίσω να εγκαταστήσω ξανά τον υπολογιστή αφού επιστρέψει από τη δοκιμή.

Ως εκ τούτου, αναζητώ μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ιερουσαλήμ, από την οποία μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την υπηρεσία.

Είναι απολύτως σαφές για μένα ότι η εγγύηση στον υπολογιστή δεν θα είναι σχετική σε μια τέτοια περίπτωση – ωστόσο, δεδομένου ότι η ικανότητα εργασίας με έναν υπολογιστή είναι ένα ουσιαστικό πράγμα αυτές τις μέρες, δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά μια παρατεταμένη περίοδο πολλών εβδομάδων ή ίσως ακόμη περισσότερα στα οποία δεν θα έχω πρόσβαση σε υπολογιστή (αυτός είναι ο μόνος υπολογιστής που έχω στο σπίτι – και στην περίπτωσή μου δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω άλλον υπολογιστή).

Γνωρίζετε κάποια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ιερουσαλήμ που μπορεί να προσφέρει μια τέτοια υπηρεσία; Και αν ναι – με ποιο κόστος; Θα ήθελα να επισημάνω ότι πολλοί τεχνικοί με τους οποίους έχω ήδη επικοινωνήσει δυστυχώς προσπάθησαν να εξαπατήσουν με κάθε είδους εξωφρενικά κόλπα: για παράδειγμα: ένας τεχνικός που επέμενε ότι μπορούσε να έρθει σε μένα μόνο στο τέλος της εργάσιμης ημέρας του, κάθε φορά όταν όλα τα καταστήματα ήταν ήδη κλειστά – και με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά προσπάθησε να μου κάνει μια πληρωμή και να μου χρεώσει το διπλάσιο της τιμής χωρίς καμία δικαιολογία. Ή τεχνικοί που θέλουν να πάρουν το NIS 250 από εμένα μόνο για την επιθεώρηση – ακόμα και πριν καν ελέγξουν οτιδήποτε στον υπολογιστή (και μιλάμε για άτομα που έρχονται από άλλη γειτονιά της Ιερουσαλήμ – και τα έξοδα καυσίμων πραγματικά δεν το κάνουν δικαιολογούν την υπέρογκη τιμή που ζητούν.

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

Δ. Παρακάτω είναι μια ανάρτηση που έγραψα στη σελίδα μου στο Facebook:

Συμμετέχω από το 2007 στον αγώνα των αναπήρων στο κράτος του ΙΣΡΑΗΛ – και από τις 10 Ιουλίου 2018 το κάνω ως μέρος του κινήματος «Natagver» – διαφανών ατόμων με αναπηρία στο οποίο εντάχθηκα.

Αφού για πολλά χρόνια η δραστηριότητα εντός του Κράτους του Ισραήλ δεν ήταν χρήσιμη, αποφάσισα να απευθυνθώ σε πολλές πηγές εκτός του Κράτους του Ισραήλ – και αυτό ως ένα τελευταίο βήμα απόγνωσης.

Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: είμαι ομιλητής των Εβραίων και λόγω της έλλειψης γνώσης ξένων γλωσσών, δεν μπορώ να επικοινωνήσω αμφίδρομα με πολλά μέρη στα οποία στέλνω μόνο μεταφρασμένα αρχεία ή κείμενα.

Αισθάνομαι πολύ άσχημα με τον εαυτό μου – απλά δεν μπορώ να αποδώσω την απόγνωσή μου. Χαχαχα…

 

Ε. Παρακάτω είναι η επιστολή που έστειλα στην κυρία Σάρα Νετανιάχου:

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

Προς την:

[email protected]

Τετάρτη, Νοεμβρίου 9-4:49 μ.μ

Γεια στην κυρία Σάρα Νετανιάχου:

 

Θέμα: αναζήτηση εργασίας.

Αγαπητή κυρία.

Αυτές τις μέρες ψάχνω για δουλειά. Πρόσφατα (γράφω αυτά τα λόγια την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020) διάβασα για ένα έργο που ονομάζεται “Honey Badger” – στο πλαίσιο του οποίου τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google ή το Facebook λειτουργούν μια συμβαλλόμενη εταιρεία με έδρα την πόλη της Μανίλα στην Φιλιππίνες. Ο ρόλος των εργαζομένων σε αυτήν την εταιρεία ή σε άλλες συμβαλλόμενες εταιρείες (ο αριθμός των εταιρειών που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα είναι άγνωστος) είναι να αφαιρέσουν προβληματικό περιεχόμενο (ναρκωτικά, πορνεία, παιδεραστία, εκπομπές εκτελέσεων ή τρομοκρατική δραστηριότητα κ.λπ.) από το Διαδίκτυο. Το 2018, τη Δευτέρα Μαΐου οι Γερμανοί του κινηματογράφου με το όνομα Hans Block και ο Moritz Reiswick παρήγαγαν μια ταινία ντοκιμαντέρ με τίτλο “Internet Cleaners” για τη δουλειά των εργαζομένων σε αυτές τις εταιρείες.

 

Η ερώτησή μου είναι: γνωρίζετε για εταιρείες που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα, στις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε για να κάνετε αίτηση για εργασία;

 

Θα επισημάνω ότι έχω πλήρη επίγνωση του προσβλητικού χαρακτήρα μιας τέτοιας εργασίας σε σχέση με όσους ασχολούνται με αυτήν: σύμφωνα με διάφορες δημοσιεύσεις, πολλοί από τους ανθρώπους που εργάζονταν σε αυτές τις δουλειές αυτοκτόνησαν ή εναλλακτικά ανέπτυξαν πολύ σοβαρές ψυχικές και σωματικές ασθένειες ως αποτέλεσμα της συνεχούς και καθημερινής έκθεσης στο δύσκολο περιεχόμενο. Αλλά αυτό δεν με αποθαρρύνει, και αυτό συμβαίνει επειδή ούτως ή άλλως δεν έχω να χάσω τίποτα στη ζωή μου – και εδώ και πολλά χρόνια δεν μπορώ να επιστρέψω στην αγορά εργασίας (όλες οι άλλες επιλογές βοήθειας σε οργανισμούς, συμβούλια εργασίας ή επικοινωνία πολλές εταιρείες έχουν εξαντληθεί άμεσα – και για πολλά χρόνια ).

 

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

2) Βιογραφικό – assaf benyamini:

 

Προσωπικά στοιχεία: assaf benyamini, Τηλ. 029547403.

 

Ημερομηνία γέννησης: 11.11.1972.

 

Διεύθυνση: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Jerusalem, ISRAEL.

 

Αριθμοί τηλεφώνου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

Εκπαίδευση: 10 χρόνια σχολικής εκπαίδευσης και μερική εγγραφή.

Στρατιωτική θητεία: απαλλαγή για ιατρικούς λόγους.

 

Προϋπηρεσία:

 

1991-Εργάζεται στο ξυλουργείο «RESHET» (Νότιο Τελ Αβίβ)

 

1998-2005-Εργασία στην Εθνική Βιβλιοθήκη, βοηθώντας την επαγγελματική ομάδα βιβλιοθηκονόμων σε μια μεγάλη ποικιλία εργασιών.

2009-2010-Εργασία στην αλυσίδα «Avgad» για είδη διαλογής κοσμημάτων.

Φεβρουάριος-Μάιος 2019-εργασία στην εταιρεία υπολογιστών HMSOFT

Αρχές Φεβρουαρίου 2020-τριήμερη δουλειά μοιράζοντας εφημερίδες στους περαστικούς στο δρόμο.

 

εθελοντισμός:

Δραστηριοποιείται στο στρατηγείο αγώνα των αναπήρων στο ΙΣΡΑΗΛ.

Εθελοντισμός στο Κέντρο Εκμετάλλευσης Δικαιωμάτων του Δήμου Ιεροσολύμων για ενίσχυση άπορου πληθυσμού.

Γενικές πληροφορίες: υψηλά κίνητρα, ικανότητα καλής άρθρωσης προφορικά και γραπτά, ικανότητα αυτοσχεδιασμού και επίλυσης προβλημάτων.

Έχει μακροχρόνια γνωριμία με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Υποφέρει από σωματική αναπηρία που με εμποδίζει να σηκώνω βαριά φορτία και να στέκομαι για πολλή ώρα στα πόδια μου.

 

ΣΤ. Παρακάτω είναι η επιστολή, την οποία έστειλα στην εταιρεία «logicping.co.il»:

 

επιστολές tologicping.co.il».

 

assaf benyamini< [email protected] >

[email protected]

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 11:39

Προς: “logicping.co.il”.

Θέμα: Μόνιμοι σύνδεσμοι.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Γράφω σε ένα blogdisability5.com – ένα ιστολόγιο που ασχολείται με το θέμα των ατόμων με αναπηρία, χτισμένο στο σύστημα wordpress.org – και αποθηκευμένο στους διακομιστές του servers24.co.il Κάθε ανάρτηση στο ιστολόγιό μου έχει έναν σύνδεσμο που οδηγεί στο αυτό – που είναι ο μόνιμος σύνδεσμος. Ψάχνω για λογισμικό ή ένα σύστημα στο Διαδίκτυο μέσω του οποίου μπορώ να διανείμω όλους τους μόνιμους συνδέσμους μου διανέμονται όσο το δυνατόν ευρύτερα στο διαδίκτυο. Γνωρίζετε τέτοια συστήματα ή λογισμικό;

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St., Είσοδος A – Διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι μόνιμοι σύνδεσμοι του ιστολογίου disability5.com: Αριθμημένη λίστα:

 

https://docs.google.com/document/d/1hCnam0KZJESe2UwqMRQ53lex2LUVh6Fw3AAo8p65ZQs/edit?usp=sharing

ή:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/10/Permalinks-of-post…om-list-numbered/‎

Λίστα χωρίς αρίθμηση:

https://docs.google.com/document/d/1PaRj3gK31vFquacgUA61Qw0KSIqMfUOMhMgh5v4pw5w/edit?usp=sharing

 

ή:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/09/Permalinks-your-Fuss…-disability5-com/‎

 

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

 

G. Ακολουθεί η ανάρτηση που δημοσίευσα στη σελίδα μου στο Facebook την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 στις 0:39:

 

Παρακάτω είναι ένα μήνυμα που έγραψα πριν από λίγα λεπτά, εδώ στο Facebook στο “Bezeq”:

assaf benyamini.

Χαιρετισμούς στον Bezeq:

Τι θα? Είμαι πελάτης σας από την περιοχή της Ιερουσαλήμ – και πάλι αντιμετωπίζω προβλήματα σερφ που υποτίθεται ότι επιλύσατε πριν από μερικές εβδομάδες: επαναλαμβανόμενες αποσυνδέσεις από το Διαδίκτυο, ιστότοποι που δεν φορτώνουν.

Ποιο είναι το πρόβλημα με το να το διορθώσω μια για πάντα;

Απλά βαρέθηκα!!! Η υπηρεσία σας είναι απλά αηδιαστική!!!

Ασάφ Μπέντζαμιν.

υστερόγραφο. Τα τηλέφωνά μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Επιστρέψτε σε μένα και φτιάξτε το ήδη – δεν έχω πια δύναμη για εσάς!!!

Η. Ακολουθεί το email που έστειλα στην Επιτροπή Οικονομικών της Κνεσέτ (το κοινοβούλιο του Ισραήλ):

Επιστολές προς την Οικονομική Επιτροπή της Κνεσέτ

assaf benyamini< [email protected] >

Προς την:

[email protected]

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 11:51

Προς την Οικονομική Επιτροπή της Κνεσέτ, η Ειρήνη είναι μαζί σας:

Πρόσφατα, έστειλα την προσφυγή στο “Clalit Mushlam” που απέρριψε το αίτημά μου για επιστροφή χρημάτων για βασικό ορθοπεδικό εξοπλισμό.

Σας προτρέπω να αναθεωρήσετε την πολιτική και τη νομοθεσία σε αυτό το θέμα – τα άτομα που ζουν με επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων περνούν πολύ δύσκολα και σε πολλές περιπτώσεις απλά δεν μπορούν να αντέξουν μια ξαφνική οικονομική δαπάνη αυτού του είδους.

Υποθέτω (αν και δεν έχω ελέγξει και δεν έχω τρόπο να το ελέγξω) ότι πολλά άτομα με αναπηρία αναγκάζονται να εγκαταλείψουν αυτήν την υπηρεσία λόγω της αδυναμίας πληρωμής 600 σέκελ για ορθοπεδικά παπούτσια. Νομίζω ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη αλλαγής της νομοθεσίας και των διαδικασιών ως προς αυτό. Αυτό δεν είναι προϊόν πολυτελείας, αλλά κρίσιμος ιατρικός εξοπλισμός. Για την αναφορά σας. Με εκτίμηση, Asaf Binyamini.

 

Προς: Clalit Mushlam – δημόσιες έρευνες.

Θέμα: ορθοπεδικά παπούτσια.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Πρόσφατα (γράφω αυτά τα λόγια την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022) χρειάστηκε να αγοράσω ορθοπεδικά παπούτσια ύψους 600 NIS – που είναι βαρύ οικονομικό βάρος για έναν άνθρωπο σαν εμένα που ζει με πολύ χαμηλό εισόδημα – επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα.

Η ερώτησή μου ως προς αυτό είναι: δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων;

Θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να διευκρινίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο σχετικά με αυτό.

Με εκτιμιση,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

 

υστερόγραφο. 1) Έχω ένα αρχείο που περιλαμβάνει: αντίγραφο της ταυτότητάς μου. Βεβαίωση του επιδόματος που λαμβάνω από το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα. Φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς των ορθοπεδικών υποδημάτων από.

2) Ο ιστότοπός μου:https://disability5.com/

3) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

4) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

ή: ass.benyamini@ yandex.com ή: [email protected] ή: [email protected]

 

I. Ακολουθούν μερικές ιδέες που σκέφτηκα:

1) Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν πολλές, πάρα πολλές πλατφόρμες, ιστότοποι και λογισμικό στο Διαδίκτυο – ενώ πολλές από αυτές δεν έχουν εξηγήσεις στα εβραϊκά σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας τους, τον σκοπό τους, τις συνθήκες χρήσης τους κ.λπ. Φυσικά, υπάρχουν βίντεο στο YouTube όπου μπορείτε να βρείτε εξηγήσεις στα εβραϊκά για διάφορα θέματα – ωστόσο, υπάρχουν πλατφόρμες σε σχέση με τις οποίες υπάρχουν επεξηγήσεις μόνο στα αγγλικά ή σε άλλες ξένες γλώσσες – και μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένου του συγγραφέα αυτών των γραμμών) που δυσκολεύονται πολύ να κατανοήσουν επεξηγήσεις στα αγγλικά ή σε άλλες ξένες γλώσσες, και στην πραγματικότητα είναι “Χαμένες” και δεν μπορούν να καταλάβουν πόσες πλατφόρμες στο δίκτυο λειτουργούν. Φυσικά, Η χρήση των υπηρεσιών αυτόματης μετάφρασης του Google Translate ή άλλων υπηρεσιών αυτόματης μετάφρασης δεν βοηθάει λόγω των πολλών λαθών στις μεταφράσεις. Σε αυτήν την κατάσταση ο ομιλητής των Εβραίων δεν θα λάβει βοήθεια και η ασαφής μετάφραση γεμάτη λάθη θα δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερη σύγχυση και έλλειψη κατανόησης. Η πρόκληση είναι να δημιουργηθεί ένα σύστημα βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη, το οποίο θα «γνωρίζει» κατά την εισαγωγή της διεύθυνσης τομέα του ιστότοπου ή του url που είναι κατάλληλο για να δίνει αυτόματα μια σαφή εξήγηση στα εβραϊκά ως προς το πώς λειτουργεί η προβλεπόμενη πλατφόρμα. Ένα τέτοιο σύστημα πρέπει να περιλαμβάνει τη δυνατότητα κοινής χρήσης και τη δυνατότητα λήψης πρόσθετων εξηγήσεων – και αυτό εάν, για τον ένα ή τον άλλο λόγο,

Φυσικά, αφού τεθεί σε λειτουργία μια τέτοια πλατφόρμα, θα είναι δυνατό να προτείνουμε σε προγραμματιστές σε άλλες γλώσσες να αναπτύξουν παρόμοια συστήματα για ομιλητές της ίδιας τοπικής γλώσσας που δεν μιλούν άπταιστα άλλες γλώσσες.

2) Ένα δίκτυο του οποίου ο σκοπός είναι να διευκολύνει τις συζητήσεις για την ανάδειξη ιδεών – και την αντίθεση ή την απόρριψή τους. Και το νόημα: η συζήτηση διεξάγεται ως εξής: κάποιος χρήστης στο δίκτυο φέρνει μια ιδέα ή δήλωση του ενός ή του άλλου – και άλλοι χρήστες που συμμετέχουν στη συζήτηση πρέπει να προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι η ιδέα που προτάθηκε από αυτόν τον χρήστη δεν είναι αληθινή – και από την άλλη πλευρά, το άτομο που πρότεινε την ιδέα πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί να την υπερασπιστεί και να εξηγήσει γιατί είναι πράγματι αληθινή. Μια συζήτηση που θα αποτελείται πάντα από διεκδικήσεις και αντεγκλήσεις.

3) Δίκτυο διαταγών διαδηλώσεων. Όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν κοινωνικοί ακτιβιστές που προσπαθούν να προωθήσουν διάφορα θέματα – ωστόσο για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν μπορούν να βγουν στο δρόμο και να διαδηλώσουν. Ο σκοπός αυτού του κοινωνικού δικτύου θα είναι να «ταιριάξει» τα ζητήματα που αυτοί οι κοινωνικοί ακτιβιστές θα προσπαθήσουν να προωθήσουν και άλλα άτομα στο ίδιο δίκτυο των οποίων ο ρόλος θα είναι να βγουν και να διαδηλώσουν για αυτές τις ιδέες.

4) Ένα δίκτυο λογοκριμένου περιεχομένου. Όπως γνωρίζετε, οι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google, το Facebook, η Apple, η Amazon κ.λπ. μερικές φορές αποκλείουν διαφορετικούς χρήστες λόγω του ενός ή του άλλου περιεχομένου που ανεβάζουν αυτοί οι χρήστες. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα κοινωνικό δίκτυο που θα λειτουργεί ως ένα είδος «καταφυγίου» για όλους εκείνους τους χρήστες που έχουν αποκλειστεί – και φυσικά ένα τέτοιο δίκτυο δεν θα έχει λογοκρισία ή περιορισμούς κανενός είδους στο ανέβασμα περιεχομένου.

5) Ένα κοινωνικό δίκτυο περίεργου περιεχομένου. Σημαίνει ένα κοινωνικό δίκτυο, το οποίο θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο ανέβασμα τρελού ή παραληρημένου περιεχομένου ή ιδεών. Συνεπώς, οποιοδήποτε περιεχόμενο είναι πολύ λογικό ή ρεαλιστικό θα αποκλειστεί αμέσως. Η πρόκληση θα είναι, φυσικά, η ανάπτυξη ενός αλγόριθμου στόχος του οποίου θα είναι να προσπαθήσει να εντοπίσει εκείνα τα περιεχόμενα που είναι πολύ έξυπνα ή λογικά για να τα μπλοκάρει. Οι χρήστες θα μπορούν να υποβάλουν ένσταση – και αν αποδειχθεί ότι το περιεχόμενο που ανέβηκε είναι πράγματι παραληρηματικό και παράλογο ή πολύ ρεαλιστικό, το ίδιο περιεχόμενο θα επιστραφεί στον ιστότοπο.

J. Παρακάτω είναι η επιστολή που έστειλα σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: ξένος πάροχος διαδικτύου.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι πελάτης της εταιρείας “Bezeq” από την περιοχή της Ιερουσαλήμ και είμαι συνδρομητής στην υπηρεσία σύνδεσης στο Διαδίκτυο και τηλεφωνικής γραμμής.

Τον τελευταίο χρόνο (γράφω αυτά τα λόγια την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 – λίγες ώρες πριν από το Σαμπάτ) έχει επαναληφθεί ξανά και ξανά μια ιδιαίτερα εξωφρενική συμπεριφορά από μέρους τους: παρόλο που είμαι συνδρομητής και πληρώνω τα καλύτερα από τα χρήματά μου για την υπηρεσία οπτικών ινών, η σύνδεση στο Internet αποσυνδέεται ξανά και ξανά – Έτσι ακριβώς και χωρίς λόγο. Επίσης, μερικές φορές δεν εμφανίζονται ιστοσελίδες απολύτως νόμιμων τοποθεσιών, έτσι απλά και χωρίς λόγο. Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις η πλοήγηση στο Διαδίκτυο γίνεται πολύ αργή – επίσης χωρίς κανένα λόγο ή αιτιολόγηση. Κάθε φορά που επικοινωνώ με τις τεχνικές ομάδες της Bezeq, το πρόβλημα λύνεται έγκαιρα – ωστόσο, πάντα επαναλαμβάνεται λίγο αργότερα. Τους έχω παρακαλέσει πολλές φορές να διορθώσουν όλα τα προβλήματα μια για πάντα,

Η ερώτησή μου είναι: Είναι τεχνικά δυνατό να λάβετε υπηρεσία από ξένο πάροχο Διαδικτύου (που βρίσκεται εκτός της επικράτειας του Κράτους του Ισραήλ); Ή μήπως λόγω του γεγονότος ότι το “Bezeq” έχει το μονοπώλιο της υποδομής που φτάνει σε σπίτια στο Ισραήλ, ότι ακόμα κι αν καταφέρω να συνδεθώ με έναν ξένο πάροχο Διαδικτύου δεν θα έχει ουσιαστικά κανένα νόημα και επομένως μια τέτοια δοκιμή είναι περιττή στο η πρώτη θέση?

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, Ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. κινητό-972-58-6784040. 0φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

3) Ο ιστότοπός μου:https://disability5.com

Κ. Παρακάτω είναι το email που έστειλα στο Yad Vashem:

Τα γράμματά μου στο «Yad Vashem – η Αρχή του Ολοκαυτώματος και της Ηρωικής Μνήμης».

Yahoo/απεστάλη

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

[email protected]

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 11:35

Προς: «Yad Vashem – η Αρχή του Ολοκαυτώματος και της Ηρωικής Μνήμης».

Θέμα: Πρόταση για ερευνητικό θέμα.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, υπήρξε αίτημα από τη Σοβιετική Ένωση να απελαθούν όλες οι γερμανικές μειονότητες και πληθυσμοί από την ανατολική Ευρώπη. Όπως γνωρίζουμε, πρόκειται για πληθυσμούς που ζούσαν σε διάφορες χώρες της ανατολικής Ευρώπης και έφτασαν εκεί μετά την Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία, η οποία διαλύθηκε μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι επίσης γνωστός ο ρόλος αυτών των πληθυσμών στη βοήθεια των κακών στρατών της ναζιστικής Γερμανίας και της κατοχής της στα πρώτα στάδια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν η απαίτηση προέρχεται από την κατεύθυνση των Ρώσων, πολιτικά και στρατιωτικά ήταν ένα ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ του τέλους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και της αρχής του Ψυχρού Πολέμου και της διαμπλοκικής πάλης μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης που θα ερχόταν. αργότερα. Και δεδομένου ότι σε αυτό το στάδιο οι δυτικές δυνάμεις που κέρδισαν τον πόλεμο, δηλαδή: οι Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία και Γαλλία, βρίσκονταν ακόμη σε συμμαχία με τη Σοβιετική Ένωση, τότε για να πραγματοποιηθεί η απέλαση χρειαζόταν η συγκατάθεση των δυτικών δυνάμεων – οι οποίες τελικά έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και έθεσαν έναν όρο ενώπιον των Ρώσων: απαίτηση η απέλαση να πραγματοποιηθεί-Και πολλές πράξεις σκληρότητας και φρίκης διαπράχθηκαν σε αυτό κατά του άμαχου πληθυσμού. Ως μέρος αυτής της απέλασης – απέλασης πληθυσμού 16 εκατομμυρίων Γερμανών πίσω στην πατρίδα τους, υπήρξε μια σύντομη περίοδος κατά την οποία λειτούργησε ένα στρατόπεδο που λειτουργούσε από έναν Εβραίο ονόματι Shlomo Morel – ένα στρατόπεδο όπου φυλακίζονταν Γερμανοί κρατούμενοι. Και εδώ προκύπτουν διάφορα ερωτήματα: Πού μπορεί να βρεθεί η ιστορία αυτού του στρατοπέδου; Και ο Shlomo Morel ή άλλοι μάνατζερ στο στρατόπεδο, έχεις σχέση με το κίνημα των Εκδικητών; Και ο ίδιος Shlomo Morel είχε οικογενειακή σχέση με τον ισραηλινό διαφημιστή Motti Morel, ο οποίος είναι γνωστό ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Τελ Αβίβ στις 17 Απριλίου 2018;

Και εν κατακλείδι: Δεν έχω εργαστεί ποτέ στο ινστιτούτο Yad Vashem και δεν έχω άμεση προσωπική εμπλοκή με το θέμα.

Γράφω αυτές τις λέξεις μόνο ως πρόταση – και τίποτα περισσότερο από αυτό.

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini.

Λ. Παρακάτω είναι η επιστολή, την οποία έστειλα σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: Αυτόματη δημιουργία εσόδων.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Έχω πολλά κανάλια σε διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα, όπου ανεβάζω περιεχόμενο κατά καιρούς.

Αναζητώ μια υπηρεσία στην οποία μπορώ να ανεβάσω τους συνδέσμους στις πλατφόρμες μου και η οποία θα δημιουργεί έσοδα από όλα τα κανάλια μου αυτόματα και χωρίς να χρειάζεται η συνεχής εμπλοκή μου όλη την ώρα.

Ξέρετε τέτοια υπηρεσία;

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

Ισραήλ, Ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. κινητό-972-58-6784040. φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: assafbenyamini@hot .com και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

3) Ο ιστότοπός μου: https://disability5.com

Μ. Παρακάτω είναι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο αρχίζω να στέλνω αυτές τις μέρες (γράφω αυτές τις λέξεις στις 11 Νοεμβρίου 2022) σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: Πρόταση έργου.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι άτομο που πάσχω από σωματική αναπηρία, εξαιτίας της οποίας δυσκολεύομαι όλο και περισσότερο να σηκώνω πράγματα που πέφτουν κατά λάθος στο πάτωμα (κάτι που είναι γνωστό ότι συμβαίνει κατά καιρούς σχεδόν σε κάθε διαμέρισμα κατοικιών). Χρησιμοποιώ μια εγκατάσταση/βοήθημα που ονομάζεται “hand extensioner” – που είναι:

 

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η συσκευή μπορεί να είναι αποτελεσματική όταν πρόκειται για ένα στερεό αντικείμενο που μερικές φορές χρειάζεται να σηκωθεί από το πάτωμα. Αλλά όπως γνωρίζετε μερικές φορές υπάρχουν περιπτώσεις όπου αυτό που πέφτει κατά λάθος στο πάτωμα είναι υγρό και όχι στερεό, όπως: σούπα που χύθηκε κατά λάθος στο πάτωμα, λάδι που χύθηκε κατά λάθος κ.λπ.

Όταν πρόκειται για υγιείς ανθρώπους, φυσικά, δεν υπάρχει πρόβλημα με το να πάρουν ένα πανί και να καθαρίσουν ό,τι χρειάζεται – ωστόσο, άνθρωποι σαν εμένα που πάσχουν από σωματική αναπηρία που επιδεινώνεται και χειροτερεύει μερικές φορές δυσκολεύονται να κάνουν την κίνηση μπρος-πίσω. με το χέρι ενώ καθαρίζει το πάτωμα με το πανάκι.

Για αυτούς τους λόγους, έψαχνα εδώ και πολύ καιρό για ένα προϊόν που θα μπορούσα να αγοράσω, το οποίο θα περιλάμβανε έναν κατάλληλο μηχανισμό στερέωσης για την επέκταση χεριών του οποίου την εικόνα έχω επισυνάψει εδώ, και το οποίο θα μπορούσε να απορροφήσει το υγρό που χύθηκε επάνω το πάτωμα (και για τους λόγους που ανέφερα, ένα κανονικό κουρέλι δεν κάνει τη δουλειά σε τέτοια περίπτωση).

Θα επισημάνω ότι δεν είμαι νοσηλευτής, αλλά λόγω δυσκολιών υγείας χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα τέτοιο προϊόν. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι άνθρωποι στην περίπτωσή μου περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μόνοι τους και χωρίς άλλο άτομο που μπορεί να είναι δίπλα τους και να βοηθήσει σε μια τέτοια κατάσταση (και δεν χρειάζομαι τέτοια βοήθεια ούτε σήμερα).

Σε κάθε περίπτωση, και μετά από πολλές αναζητήσεις, που περιελάμβαναν και παραπομπή της ερώτησης στοΜΙΛΜΠΑΤοργάνωση, σε εταιρείες που ασχολούνται με την παραγωγή εργονομικών προϊόντων (όπως γνωρίζουμε, υπάρχουν πολύ λίγες τέτοιες εταιρείες στο ΙΣΡΑΗΛ, και από τις δοκιμές που έκανα, μου έγινε σαφές, για παράδειγμα, ότι σε ολόκληρη την περιοχή της Ιερουσαλήμ υπάρχει είναι μόνο μια μικρή επιχείρηση που ασχολείται με αυτό) και σε διάφορες αλυσίδες αλλά και σε εργοστάσια όπου παράγονται υλικά καθαρισμού, μου έγινε σαφές ότι προφανώς δεν υπάρχει τέτοιο προϊόν από σήμερα.

Επομένως, η ερώτησή μου προς εσάς είναι: θα σας ενδιέφερε να προσφέρετε ένα τέτοιο έργο ανάπτυξης προϊόντος σε φοιτητές που σπουδάζουν στον τομέα του σχεδιασμού προϊόντων;

Ελπίζω ότι εάν και όταν υπάρχει ένα προϊόν σαν αυτό, και υπάρχει επίσης η οικονομική σκοπιμότητα της εμπορίας του, θα μπορεί να βοηθήσει και πολλά άλλα άτομα με αναπηρία ή άρρωστα άτομα.

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] 

3) Ο ιστότοπός μου: https://disability5.com

Ν. Οι σύνδεσμοί μου:

1)συνταγές blog της Talia Benjamini

2)ιστοσελίδα getmunch.com

3)Άρθρο: Γιατί πετυχαίνουν οι απάτες στο Διαδίκτυο-Από την Revital Solomon

 

Print Friendly, PDF & Email