" /> Επείγουσα ιατρική βοήθεια - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » הפוסטים באתר » Επείγουσα ιατρική βοήθεια

Επείγουσα ιατρική βοήθεια

Προς την:

Θέμα: πρόβλημα θεραπείας/παρακολούθησης.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι ένας άνδρας 50 ετών από την περιοχή της Ιερουσαλήμ που υποφέρει από ψυχικά προβλήματα για πολλά χρόνια – και επίσης θεραπεύεται με ψυχιατρικά φάρμακα.

Όμως εδώ και αρκετά χρόνια έχω μείνει χωρίς παρακολούθηση των ψυχιατρικών φαρμάκων που παίρνω. Ο λόγος: οι ψυχίατροι στους σταθμούς ψυχικής υγείας σταμάτησαν να παρέχουν αυτήν την υπηρεσία. Ξέρω ότι ακούγεται τραβηγμένο και εντελώς παράλογο – αλλά δυστυχώς έτσι είναι.

Από την άλλη, και υπό το πρίσμα της οικονομικής μου δυσπραγίας ως κάποιος που ζει με επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων, δεν είναι δυνατή η ιδιωτική παρακολούθηση από ψυχίατρο.

Και επιπλέον: μετά από ένα εργατικό ατύχημα που είχα στις αρχές του 1998 και μια αργή και σταθερή επιδείνωση της σωματικής μου υγείας από τότε μέχρι σήμερα, έχω αυξανόμενη δυσκολία στο να πάω σωματικά σε κλινικές για εξέταση ή θεραπεία – εάν και όταν είναι απαραίτητο . Το Υπουργείο Υγείας και το Γενικό Ταμείο Ασφάλισης Υγείας στο οποίο είμαι ασφαλισμένος δεν παρέχουν καμία απάντηση σε αυτή τη δυσκολία.

Ψάχνω για μια λύση – πρέπει να παρακολουθήσω επειγόντως το φάρμακο.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. κινητό-972-58-6784040. φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1. Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

3. Το θεραπευτικό πλαίσιο στο οποίο βρίσκομαι:

Σύλλογος “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, zip: 9650816.

Τα τηλέφωνα στα γραφεία του ξενώνα:

972-2-6432551. ή: 972-2-6428351.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ξενώνα: [email protected]

Η κοινωνική λειτουργός από την ομάδα του ξενώνα, που με συνοδεύει στη στεγασμένη στέγαση του ξενώνα: κυρία Σάρα Στορά-972-55-6693370.

4. Παρακάτω είναι το e-mail που έστειλα στον οδηγό του ξενώνα:

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 στις 9:41:49 μ.μ. GMT+2, assaf benyamini [email protected]> Γράφτηκε από:

Στον κ. Verdan La-Zouz, χαιρετισμούς:

Θέμα: Η απάντησή μου στα λόγια σας από την ημέρα 12 Ιανουαρίου 2023:

Αγαπητέ κύριε.

Σε συνέχεια των ισχυρισμών σας από 12.1.2023, επισυνάπτω εδώ την ανάρτηση που έγραψα στο Facebook για το εν λόγω θέμα. Σας ζητώ, και σε κάθε γλώσσα αιτήματος, να μην με πιέζετε σε αυτό το θέμα. Οι ψυχίατροι στα κέντρα ψυχικής υγείας δεν ακολουθούν ούτως ή άλλως τη φαρμακευτική αγωγή σήμερα – και αποφεύγω να πάω εκεί από την επιθυμία να προστατεύσω τον εαυτό μου και την υγεία μου – και για τον ίδιο ακριβώς λόγο σας ρωτάω, και σε κάθε γλώσσα αιτήματος, να σταματήσεις να με πιέζεις για αυτό!!! Εσείς επιλέγετε να δείτε την πραγματικότητα (και αυτή δεν είναι η “δική μου πραγματικότητα”!!! Αυτή είναι η πραγματικότητα που συναντούν όλοι όσοι έρχονται σε σταθμούς ψυχικής υγείας).

Και τώρα για το ίδιο το απόσπασμα: 

http://antipsychiatry.org/

ο

Αντιψυχιατρική

Συνασπισμός-

Διεθνής οργάνωση θυμάτων ψυχιατρικών επιθέσεων, δηλαδή: σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράττονται από ψυχιάτρους.

Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και στο κράτος του Ισραήλ; Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχουν – και πολλοί, λόγω της μοναδικής θέσης που έχει το επάγγελμα της ψυχιατρικής, που το διακρίνει από κάθε άλλο ιατρικό επάγγελμα.

Το επάγγελμα της ψυχιατρικής είναι το μόνο επάγγελμα μεταξύ των ιατρικών επαγγελμάτων στο Ισραήλ, στο οποίο ο γιατρός έχει επίσης εξουσίες επιβολής. Ο ψυχίατρος, με την απόφασή του, μπορεί να στείλει έναν ασθενή σε αναγκαστική νοσηλεία – κάτι που δεν μπορεί να κάνει κανένας γιατρός σε κανέναν άλλο τομέα της ιατρικής, ακόμη και σε περιπτώσεις που μπορούν πραγματικά να το δικαιολογήσουν (όπως ένα άτομο που έχει υποστεί εγκεφαλικό, το οποίο σε εμένα γνωμοδότηση υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες το άτομο πρέπει να οδηγηθεί σε θεραπεία ακόμα κι αν εκείνη τη στιγμή είναι αντίθετο, και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι εκείνη τη στιγμή το άτομο αυτό δεν έχει τα προσόντα να λάβει αποφάσεις). Αν και κάθε αναγκαστική νοσηλεία απαιτεί την έγκριση του περιφερειακού ψυχιάτρου, δεδομένου ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το άτομο που γνωρίζει τον ασθενή ή το άτομο της κοινότητας είναι ο ψυχίατρος της κοινότητας και όχι ο ψυχίατρος της περιοχής. Σε μια τέτοια κατάσταση, όταν υπάρχει αφενός η θέση του ασθενούς που δεν επιθυμεί να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό τμήμα και αφετέρου η θέση του περιφερειακού ψυχιάτρου για την ανάγκη νοσηλείας, είναι απολύτως σαφές. ότι ο περιφερειακός ψυχίατρος θα υιοθετήσει αυτόματα τη θέση του επαγγελματία συναδέλφου του και όχι τη θέση του ασθενούς.

Αυτή η πραγματικότητα, η οποία δίνει σε πολλούς ψυχιάτρους απεριόριστη δύναμη και εξουσία, κάνει πολλούς από αυτούς να μπερδεύονται, να ξεχνούν για ποιον ή για ποιον εργάζονται – και ως υποπροϊόν, εγώ, όπως και πολλοί άλλοι ασθενείς, αντιμετωπίζουμε μια επιθετική και ταπεινωτική στάση. το μέρος των ψυχιάτρων. Για αυτούς τους λόγους σταμάτησα να πηγαίνω στο κέντρο ψυχικής υγείας για να φροντίσω απλώς τον εαυτό μου και την υγεία μου. Είναι απολύτως σαφές για μένα ότι ο τρόπος συμπεριφοράς που εξήγησα εδώ σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει καμία παρακολούθηση και καμία θεραπεία. Δυστυχώς, το θεραπευτικό πλαίσιο στο οποίο βρίσκομαι στην κοινότητα επιλέγει να ερμηνεύσει αυτή την πραγματικότητα με διαστρεβλωμένο τρόπο και να παρουσιάσει τα δικά μου πράγματα, σαν να επιλέγει να μην συνεργαστεί με τη «θεραπεία» ή τη «βοήθεια» που υποτίθεται ότι μου προσφέρεται εκεί. Φυσικά, δεν ωφελεί αυτό: Θα ήταν πολύ ανόητο για μένα να ξαναπάω στους σταθμούς ψυχικής υγείας μόνο και μόνο για να αποδείξω ξανά αυτό που ήδη γνωρίζω με βάση την πολυετή εμπειρία που δυστυχώς απέκτησα ως ασθενής. Εκτός από αυτό, η κατάσταση της σωματικής μου υγείας με δυσκολεύει όλο και περισσότερο να έρθω σωματικά στους σταθμούς για παρακολούθηση – και προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό στο πλαίσιο της δημόσιας ιατρικής στο Ισραήλ. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω μια προσπάθεια και να φτάσω εκεί μόνο και μόνο για να απορροφήσω τον πόνο και την περιφρόνηση που με περιμένει στη θέση τους. η κατάσταση της σωματικής μου υγείας με δυσκολεύει όλο και περισσότερο να έρθω σωματικά στους σταθμούς για παρακολούθηση – και προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό στο πλαίσιο της δημόσιας ιατρικής στο Ισραήλ. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω μια προσπάθεια και να φτάσω εκεί μόνο και μόνο για να απορροφήσω τον πόνο και την περιφρόνηση που με περιμένει στη θέση τους. η κατάσταση της σωματικής μου υγείας με δυσκολεύει όλο και περισσότερο να έρθω σωματικά στους σταθμούς για παρακολούθηση – και προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό στο πλαίσιο της δημόσιας ιατρικής στο Ισραήλ. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω μια προσπάθεια και να φτάσω εκεί μόνο και μόνο για να απορροφήσω τον πόνο και την περιφρόνηση που με περιμένει στη θέση τους.

Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτά τα συμπεράσματα δεν είναι σε καμία περίπτωση βιαστικά ή βιαστικά συμπεράσματα – αυτά είναι συμπεράσματα στα οποία έπρεπε να καταλήξω μετά από μια πολύ ενδελεχή και σε βάθος έρευνα του θέματος, και για πολλά χρόνια.

Στο θεραπευτικό περιβάλλον όπου βρίσκομαι, υπάρχει ένας ψυχίατρος που μερικές φορές κάνει μαθήματα για τους ασθενείς. Η άφιξή της στο σπίτι μου θα μπορούσε να μετριάσει σε κάποιο βαθμό την αγωνία – αλλά η ένωση στην οποία βρίσκομαι αρνείται κατηγορηματικά να το επιτρέψει – και χωρίς να δώσει καμία εξήγηση ή αιτιολογία για την άρνησή τους.

Αποστολέας είναι ο κ. Assaf Binyamini-Dier από την στεγασμένη κατοικία του ξενώνα «Avivit».

Το ID μου: 029547403.

5. Ο οικογενειακός μου γιατρός:

Δρ Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – η κλινική περιπάτου,

Οδός Daniel Yanovsky 6,

Ιερουσαλήμ, ταχυδρομικός κώδικας: 9338601.

Τηλέφωνο στα γραφεία της κλινικής: 972-2-5098282. Αριθμός φαξ στα γραφεία της κλινικής: 972-2-6738551.

6. Τα φάρμακα που παίρνω:

Ψυχιατρικά φάρμακα:

I. Seroquel –

2 χάπια των 300 mg κάθε βράδυ.

II. Tegretol CR –

400 mg – κάθε πρωί. 400 mg – κάθε βράδυ.

III. Effexor –

150 mg – κάθε πρωί. 150 mg – κάθε βράδυ.

7. Η λίστα των ιατρικών προβλημάτων από τα οποία υποφέρω:

I. Ψυχική ασθένεια-καταναγκαστικό σύνδρομο OCD- και μια ασθένεια που ορίζεται ως σχιζοσυναισθηματική διαταραχή.

II. Ψωριατικη ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ. Αυτή η ασθένεια παρακολουθείται από τη ρευματολογική εξωτερική κλινική του νοσοκομείου Hadassah Ein Kerem.

Με παρακολουθεί ο διευθυντής του τμήματος, Δρ Χάγκιτ Πέλεγκ.

III. Ένα νευρολογικό πρόβλημα του οποίου ο ορισμός δεν είναι ξεκάθαρος. Τα κύρια συμπτώματά της: πέφτουν αντικείμενα από τα χέρια μου χωρίς να το καταλάβω, ζάλη, απώλεια αίσθησης σε ορισμένες περιοχές των παλάμες και κάποιο πρόβλημα με την ισορροπία και τη στάση του σώματος.

IV. Χρόνια δισκοκήλη στην πλάτη στους σπονδύλους 4-5 – η οποία επίσης ακτινοβολεί στα πόδια και δυσκολεύει το περπάτημα.

V. Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

VI. Η αρχή των σημείων καρδιολογικού προβλήματος από τον τελευταίο μήνα (το γράφω την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018) – και από τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, η ουσία του προβλήματος είναι ακόμα ασαφής, το οποίο εκδηλώνεται στο στήθος πόνοι κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, δυσκολίες στην αναπνοή αλλά και στην ομιλία.

VII. Σημαντική εξασθένηση της όρασης που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια (τα λόγια αυτά τα γράφω την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021).

Αναγκάζομαι να παραμελήσω το πρόβλημα και να μην το αντιμετωπίσω, και αυτό οφείλεται τόσο λόγω σοβαρής οικονομικής δυσπραγίας ως κάποιος που ζει με επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων όσο και λόγω της πολύ δυσκίνητης γραφειοκρατικής συμπεριφοράς ενός ταμείου γενικής ασφάλισης υγείας του οποίου Είμαι μέλος που σε πολλές περιπτώσεις δεν μου επιτρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις ή τις θεραπείες που χρειάζομαι.

Α. Παρακάτω είναι ένα email που στέλνω σε διάφορες εταιρείες:

Προς την:

Έχει η εταιρεία σας πρόγραμμα συνεργατών;

Μπορείτε να το αναλύσετε;

Ασάφ Μπενιαμίνι.

*1) οι διευθύνσεις email μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

2) οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. cellular-972-58-6784040.

φαξ-972-77-2700076.

3) Η ταχυδρομική μου διεύθυνση:

assaf benyamini,

Οδός Κόστα Ρίκα 115/4,

γειτονιά qiriat menahem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, zip: 9662592.

4) η πρώτη μου γλώσσα είναι τα Εβραϊκά (עברית).

5) οι ιστοσελίδες μου: https://www.disability55.com/ και: https://assaf-permalinks.com και: https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io

Β. Παρακάτω είναι το μήνυμα που έστειλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Εθνικού Ινστιτούτου Ασφαλίσεων του Κράτους του Ισραήλ, αυξάνοντας Yarona Shalom Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:35:

στην κυρία Yarona Shalom Χαιρετίσματα:

Εγώ, ο assaf benyamini, ένας 50χρονος ανάπηρος από την Ιερουσαλήμ – που ζει με επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων και μέλος του κινήματος “nitgaber” – διαφανή άτομα με ειδικές ανάγκες. Στο κίνημα προσπαθούμε να ενεργήσουμε για λογαριασμό της διαφανούς κοινότητας των αναπήρων – όλων εκείνων των ανθρώπων που υποφέρουν από αναπηρίες και σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν είναι ορατά εξωτερικά.

Η διευθύντρια του κινήματός μας, η οποία είναι και η ιδρύτριά του, η κ. Tatiana Kaduchkin, θα ήθελε να είναι μαζί σας, ως γενική διευθύντρια του Εθνικού Ινστιτούτου Ασφαλίσεων, προκειμένου να δούμε τι μπορεί να γίνει για την κοινότητα των αναπήρων για την οποία είμαστε προσπαθώντας να δράσω.

Μπορείς να κρατήσεις επαφή μαζί της;

Τα τηλέφωνά της είναι:

972-52-3708001. και-:972-3-5346644.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini – μέλος του κινήματος “nitgaber” – διάφανα άτομα με ειδικές ανάγκες.

υστερόγραφο. 1) Οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

2) Η ιστοσελίδα του κινήματός μας: https://www.nitgaber.com/news

Γ. Ακολουθούν αρκετές αναρτήσεις που δημοσίευσα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook:

1)Μια ισραηλινή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ξεκινά ένα νέο εγχείρημα – “The Demonstration” είναι το όνομά της.

Αυτό είναι ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, όπου μπορείτε να παραγγείλετε επιδείξεις για διάφορα θέματα – έναντι αμοιβής.

Το βασικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει την προβολή θεμάτων για επιδείξεις, έχει επίσης υπηρεσίες επί πληρωμή:

Ειδική πληρωμή για κυματιστές πινακίδες (στην εφαρμογή μπορείτε να ορίσετε παραμέτρους όπως το μέγεθος της πινακίδας, το χρώμα στο οποίο θα εκτυπωθούν τα γράμματα, τα σύμβολα, τα κινούμενα σχέδια ή τα σχέδια και μπορείτε επίσης να ορίσετε το υλικό από το οποίο θα προέρχεται η πινακίδα φτιαγμένο και το χερούλι που χρειάζεται για τη μεταφορά του.Φυσικά το κάθε υλικό έχει διαφορετική τιμολόγηση).

Υπάρχει επίσης ειδική χρέωση για αντιπαράθεση με την αστυνομία, ειδική χρέωση για χρήση μεγαφώνων και πολλά άλλα.

Μαζική διαδήλωση οργανώνεται μπροστά στα γραφεία της εταιρείας υψηλής τεχνολογίας που αναπτύσσει τη «διαδήλωση»: «Οι διαδηλώσεις δεν μπορούν να είναι κτήμα μόνο των πλουσίων!!! Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο!!! Είναι ανήθικο! Τι θα κάνουν οι φτωχοί που θέλουν να διαδηλώσουν και να διαμαρτυρηθούν για τις κοινωνικές αδικίες;

Παρόλα αυτά, το έργο κερδίζει δυναμική και είναι πολύ επιτυχημένο, και οι εργαζόμενοι της εταιρείας βγαίνουν να διαμαρτυρηθούν και τους απειλούν:

“Η διαδήλωσή σας είναι παράνομη!! Δεν πληρώσατε!! Μεταφέρουμε το θέμα στην εκτέλεση!!”.

«Και εξάλλου δεν καταλαβαίνουμε για τι φασαρία» – λένε στην παρέα.

Πληρώνετε για ένα αυτοκίνητο, για μια βόλτα με το λεωφορείο ή για οποιοδήποτε άλλο προϊόν – οπότε γιατί δεν πληρώνετε και για επιδείξεις; Δεν ξέρεις ότι τα χρήματα κάνουν τον κόσμο να κάνει τον γύρο;».

Οι αρχές και τα κυβερνητικά γραφεία σε όλο τον κόσμο είναι ικανοποιημένες με το έργο: “Πόσο διασκεδάζουμε. Θα υπάρξουν λιγότερες διαδηλώσεις. Και αν υπάρχουν – τουλάχιστον θα βγάλουμε χρήματα από αυτό. Θα κάνουμε πράγματα που θα αναστατώσουν το κοινό , θα τους κάνουμε να βγουν και να διαδηλώσουν – και μετά θα χρεώσουμε μια αμοιβή. Τι ωραία – έχουμε μια μεγάλη επιχείρηση! !».

χαχαχα…

2) Ανάρτηση με ημερομηνία 23 Ιανουαρίου 2023:

Τους τελευταίους μήνες, το κράτος του Ισραήλ δέχτηκε επίθεση από έναν μυστηριώδη ιό (και όχι – δεν εννοώ τον κορωνοϊό).

Τα συμπτώματα: οι άνθρωποι γίνονται πιο νευρικοί, δεν ακούν κανέναν και σε αρκετές περιπτώσεις επιδεινώνεται και σε βία. Όμως έχουμε δίκιο: ο πολίτης είναι πελάτης του κράτους – και ο πελάτης, όπως ξέρουμε, έχει πάντα δίκιο. Το βλέπεις παντού: σε δρόμους και μονοπάτια, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολεία, σε νοσοκομεία και κλινικές, στα μέσα μαζικής μεταφοράς (ολοένα και περισσότερα κρούσματα βίας κατά οδηγών λεωφορείων) και σε άλλα κυβερνητικά γραφεία και διάφορα δημόσια ιδρύματα – επίσης σε δημόσια πάρκα και στα ανοιχτά. Φυσικά από την επιδημία δεν λείπουν ούτε τα μέλη της Κνεσέτ, που βρίζουν ο ένας τον άλλον, φωνάζουν και μιλάνε αγενώς μεταξύ τους συνεχώς.

Και με λίγα λόγια: οι άνθρωποι παντού έχουν μια «κοντή ασφάλεια» – με όλο και λιγότερη προθυμία να σταματήσουν ή να ακούσουν κάποιον άλλο. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε εάν θα γίνει μια μελέτη που θα εξετάσει ποια είναι η μέση χρονική περίοδος σε μια συνομιλία μεταξύ δύο Ισραηλινών πολιτών που διαρκεί από τη στιγμή που ένα άτομο αρχίζει να μιλά μέχρι ο συνομιλητής του να τον διακόπτει και να σταματήσει να ακούει αυτόν. Θα είναι μερικά δευτερόλεπτα; Ή μήπως έστω και ένα κλάσμα του δευτερολέπτου; Και θα γίνουν τέτοιες έρευνες σε άλλα μέρη του κόσμου; Και αν ναι, η κατάστασή μας στο Ισραήλ είναι καλύτερη ή χειρότερη από αυτή την άποψη σε σύγκριση με άλλες χώρες;

Και ακόμη κι αν δεν γίνει ή θα γίνει μια τέτοια μελέτη σχετικά με τον βαθμό της εθνικής προσοχής (και ίσως είναι δυνατό να δημιουργηθεί ο «δείκτης προσοχής» – προκειμένου να παρακολουθούνται τα δεδομένα προσοχής του πληθυσμού;) – είναι δυνατόν να προσδιοριστούν οι ο ίδιος μυστηριώδης ιός που κάνει τόσους πολλούς ανθρώπους να σταματήσουν να ακούν ο ένας τον άλλον, να διακόπτουν αγενώς τα λόγια του άλλου, να βρίζουν και να γίνονται όλο και πιο βίαιοι;

Είναι πιθανό ότι εάν εντοπιστεί αυτός ο ιός, να γνωρίσουμε καλύτερα τον μηχανισμό δράσης του ή από πού προέρχεται – ή στη συνέχεια να βρούμε τρόπους να τον αντιμετωπίσουμε.

Ή μήπως είναι μια χρόνια ή ανίατη ασθένεια, οπότε τίποτα δεν θα βοηθήσει πια;

Αγαπητοί ψυχίατροι: ποια είναι η διάγνωση εδώ; Πώς θα ονομάζατε αυτή τη διαταραχή μαζικής και συλλογικής προσοχής;

Ή έχετε σταματήσει να διαβάζετε ή να ακούτε στο μεταξύ;

χαχαχα…

3) Δημοσίευση με ημερομηνία 23 Ιανουαρίου 2023:

Στο ψυχιατρικό τμήμα αποφασίζεται η διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής για όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς.

Ο λόγος: πρόκειται να εκδοθεί νέα ρύθμιση που θα επιτρέπει την επιβολή προστίμων σε ασθενείς που επιτίθενται σε μέλη του ιατρικού προσωπικού.

Το τμήμα αποφασίζει να επιβάλει το πρόστιμο ως συλλογική τιμωρία σε όλους τους ασθενείς, λόγω αρκετών περιπτώσεων ασθενών ή μελών της οικογένειάς τους που «δεν μιλούσαν καλά» στα μέλη του προσωπικού. Οι ασθενείς δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο – οπότε αποφασίζουν να κάνουν ένα είδος «συμψηφισμού» με τις οικονομίες στο ταμείο του τμήματος που θα επιτευχθεί με τη μη αγορά των φαρμάκων.

Είναι αυτό ένα φανταστικό σενάριο; Ή θα μπορέσουν πραγματικά οι ιατρικές ομάδες να κάνουν ένα τέτοιο βήμα;

Πού είναι λοιπόν η γραμμή; Ποιες προτάσεις δεν πρέπει να ειπωθούν στον γιατρό, στον κοινωνικό λειτουργό ή στους άλλους θεραπευτές, γιατί είπαν ποιες εγώ ως ασθενής θα πρέπει να πληρώσω πρόστιμο;

Στις ειδήσεις το ανακοίνωσαν εν συντομία – γιατί να μην το διευκρινίσουν; Άλλωστε, και η λεκτική βία είναι ένα είδος βίας σύμφωνα με τη μέθοδο πολλών ψυχιάτρων – έτσι δεν είναι;

Αναρωτιέμαι γιατί δεν διευκρινίζεται – πριν φτάσει ο ασθενής στον θεραπευτικό στίβο, πρέπει να γνωρίζει ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, τι δεν επιτρέπεται να λέγεται και τι επιτρέπεται – και επίσης τι γίνεται αν αποφασίσουν οι τάδε γιατροί. να καταφύγουν στα πρόστιμα αυτά άδικα και χωρίς κανένα σχετικό ή ουσιαστικό λόγο. Φυσικά, μπορεί επίσης να υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες αυτό θα γίνει κατάχρηση μόνο για σκοπούς προσωπικής εκδίκησης ή εκκαθάρισης λογαριασμών – και χωρίς καμία αντικειμενική αιτιολόγηση ή κατάσταση κατά την οποία το ιατρικό προσωπικό δέχθηκε πραγματικά επίθεση ή βρισκόταν σε κίνδυνο.

Θα φτάσουμε σε μια κατάσταση όπου για κάθε ιατρική εξέταση, φωτογραφία ή θεραπεία του ενός ή του άλλου, θα μπαίνουν και αστυνομικοί – εκτός από το ιατρικό προσωπικό; Και ποιες θα είναι οι οδηγίες ανοίγματος πυρός σε αυτές τις περιπτώσεις;

Και φυσικά, καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνουν κατάχρηση αυτών των κανονισμών οι αστυνομικοί ή οι γιατροί, μπορεί να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι χρειάζεται να συσταθούν επιθεωρητές από ειδικό δημόσιο συμβούλιο για να αποτραπούν περιπτώσεις κατάχρησης των προστίμων. μηχανισμός που θα δημιουργηθεί, επιπλέον αυτών.

Και τελικά τι; Κάθε ιατρική εξέταση θα περιλαμβάνει μια ομάδα ενός ολόκληρου γηπέδου;

Συγκλονιστικό και ντροπιαστικό…

Παρακαλώ φτιάξτε μου μια τακτική λίστα/πίνακα:

Μία στήλη λέξεων που επιτρέπεται να λέγονται στους γιατρούς.

Στη δεύτερη στήλη υπάρχουν λέξεις που δεν πρέπει να λέγονται στους γιατρούς.

Πραγματικά το χρειάζομαι. Θα πάρω το διάγραμμα σε κάθε ραντεβού με γιατρό, νοσοκόμα ή κοινωνικό λειτουργό – διαφορετικά πώς θα το ξέρω;

Παρακαλώ – στείλε μου το τραπέζι – δεν έχω λεφτά να πληρώσω πρόστιμα στο σύστημα υγείας.

Η διεύθυνση αποστολής του πίνακα:

Ο ασθενής assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αναλαμβάνω: 1. Να διασφαλίσω ότι αυτός ο πίνακας λέξεων θα είναι κρεμασμένος σε περίοπτη θέση σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μου.

2. Φέρτε ένα αντίγραφο αυτού του πίνακα σε κάθε θεραπευτική αρένα που θα πάω.

3. Σε συνομιλία με μέλος του ιατρικού προσωπικού, θα χρησιμοποιήσω μόνο τις λέξεις που εμφανίζονται στον πίνακα και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν.

4. Λέξεις που δεν εμφανίζονται στον πίνακα ή βρίσκονται στη στήλη των λέξεων που απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται – στο κάτω κάτω, δεν θα λέγονται από εδώ και στο εξής, ακόμα κι αν αυτό είναι απαραίτητο για την περιγραφή ενός ή άλλη ιατρική διαδικασία.

5. Σε περίπτωση που ξεχάσω τη βάπτιση στο σπίτι πριν φτάσω στο γιατρό – άλλωστε, αφού γίνει γνωστό αυτό, θα πρέπει να αποφύγω να έρθω στον τόπο της εξέτασης ή της θεραπείας.

Περιμένω λοιπόν ανυπόμονα – πού είναι το τραπέζι;

Λοιπόν, αγαπητοί γιατροί, δεν εμπιστεύεστε την Εταιρεία Ταχυδρομείων του Ισραήλ (ωχ σωστά – ούτε εγώ τους εμπιστεύομαι); Μπορείτε να μου στείλετε τον πίνακα και με φαξ

του οποίου ο αριθμός είναι: 972-77-2700076.

ή στο email: [email protected]

4) Ακολουθεί η ανάρτηση που δημοσίευσα στις 30 Ιανουαρίου 2023:

Ασθενής σε ψυχιατρικό τμήμα προς το νοσηλευτικό προσωπικό: “Πονώ. ​​Θέλω να με εξετάσετε”.

Νοσηλευτικό προσωπικό στον ασθενή: “Σκάσε!!! Αυτό είναι ένα ψυχιατρείο – όχι το σπίτι σου. Εμείς, και μόνο εμείς, θα αποφασίσουμε για τη θεραπεία και πότε πονάς και πότε όχι – και σε καμία περίπτωση δεν εσύ!!!Φτωχός ψυχικά ασθενής!!».

Ένας ασθενής στενάζει από τον πόνο: «Μα πονάει πολύ, παρακαλώ…».

Νοσηλευτική ομάδα: “Λοιπόν, αυτός ο ασθενής μάλλον δεν καταλαβαίνει τι του λένε. Θα σε δέσουμε στο κρεβάτι για μια εβδομάδα τώρα – και μην τολμήσεις να μας πεις ότι πονάς πια !! Η βάρδια θα τελειώσει σύντομα και πάμε σπίτι – και δεν έχουμε τη δύναμη για τις βλακείες σας αυτή τη στιγμή!!!” .

5) Σήμερα, 30 Ιανουαρίου 2023 – ακριβώς 90 χρόνια από το τρομερό και τρομερό ιστορικό γεγονός.

30 Ιανουαρίου 1933 – Η άνοδος των Ναζί στην εξουσία στη Γερμανία(η αναφορά στο λήμμα της Wikipedia γραμμένο στα εβραϊκά)-Και αυτό που έγινε μετά δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε ποτέ…

6) Μια ισραηλινή νεοσύστατη εταιρεία αναπτύσσει μια εφαρμογή που ονομάζεται “Professional and Real” – μια εφαρμογή που σκοπός της είναι να επιτρέπει στους χρήστες της να αναφέρουν ότι μιμούνται επαγγελματίες, καθώς και να συνεργάζονται με τις αρμόδιες κρατικές αρχές (την Αρχή Ανταγωνισμού, το Ισραήλ Αστυνομία, δικαστήρια, κ.λπ.) – εάν και όταν καταστεί απαραίτητο .

Πόσα άτομα θα εγγραφούν σε μια τέτοια εφαρμογή.  

Δ. Παρακάτω είναι το email στο οποίο έστειλα Δρ Χάγκιτ Πέλεγκ Από το νοσοκομείο Hadassah Ein Kerem:

Γράμματα προς Δρ Χάγκιτ Πέλεγκ.

 [email protected]

Πέμπτη 26 στις 16:28

Προς την Δρ Χάγκιτ Πέλεγκ Χαιρετίσματα:

Θέμα: αίτημα για διαβούλευση.

Αγαπητή κυρία .

Την τελευταία φορά που εξετάστηκα στην κλινική σας, μου είπατε ότι υπάρχουν πλέον νέα φάρμακα για τη θεραπεία της ψωρίασης και ότι είναι πιθανό ακόμη και άτομα σαν εμένα που υποφέρουν από σοβαρές οικονομικές δυσκολίες να μπορούν τώρα να βοηθηθούν 

από σύλλογος «haverim lerefuah». Σε αυτήν παραπέμπετε ασθενείς σε αυτή την κατάσταση. 

Μετά από αυτό επισκέφτηκα τον οικογενειακό μου γιατρό – τον Δρ Μπράντον Στιούαρτ – και κατάλαβα από αυτόν ότι θα σας μιλούσε γι’ αυτό.

Μίλησες μαζί του;

Επίσης, από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει επί του παρόντος καμία θεραπεία που να μπορεί να θεραπεύσει την ψωρίαση – ισχύει αυτό; Και αν αυτό δεν είναι αλήθεια ή ανακριβές, θα μπορούσατε να εξηγήσετε ποιες είναι, από σήμερα, οι επιλογές για τη θεραπεία της ψωρίασης;

Στο παρελθόν, δεν ήθελα να λάβω φαρμακευτική αγωγή για την ψωρίαση λόγω μιας άλλης σκέψης: της μεγάλης πιθανότητας να υποφέρω από παρενέργειες – και ταυτόχρονα πολύ σύντομων περιόδων ύφεσης που μπορούν να επιτευχθούν, αν όχι.

Από τα λόγια σας, κατάλαβα ότι αυτή η κατάσταση ίσχυε πριν από 10-15 χρόνια (που είναι η εποχή που οι δερματολόγοι με τους οποίους εξετάστηκα μου είπαν για την κατάσταση που ανέφερα προηγουμένως και δεν συνέστησαν βιολογική θεραπεία για τους λόγους που αναφέρθηκαν) – και δεν ισχύει πλέον σήμερα.

Και επομένως θα ήθελα να ρωτήσω: Ποια είναι η περίοδος ύφεσης στην ψωρίαση που μπορώ να επιτύχω εάν ξεκινήσω να θεραπεύομαι με ένα από τα νέα φάρμακα; Και ποια φάρμακα είναι αυτά;

Επίσης, και αν όντως τα νέα φάρμακα μπορούν να μου επιτρέψουν να επιτύχω παρατεταμένη περίοδο ύφεσης στην ψωρίαση χωρίς σοβαρές παρενέργειες, και πράγματι υπάρχει πιθανότητα

χρησιμοποιώντας σύλλογος «haverim lerefuah».Για βοήθεια στη χρηματοδότηση της θεραπείας – σε αυτήν την περίπτωση θα με ενδιέφερε να μάθω ποια είναι η διαδικασία που απαιτείται για τη λήψη της φαρμακευτικής αγωγής.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini – ασθενής στη ρευματολογική εξωτερική κλινική του νοσοκομείου Hadassah Ein Kerem.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

E. Παρακάτω είναι το email που έστειλα στο “modest.app”:

το γράμμα μου στο “modest.app”.

Yahoo/απεστάλη

 ασάφ Μπενιαμίνι< [email protected] >

 προς την:

 [email protected]

 Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στις 3:49 μ.μ

Προς: “modest.app”.

Θέμα: Τεχνολογικά εργαλεία.

Αγαπητές κυρίες/Κύριοι.

Από το 2007, συμμετέχω στον αγώνα για τα άτομα με αναπηρία στο Ισραήλ – ένας αγώνας που είναι γνωστό ότι καλύπτεται εκτενώς και στα ΜΜΕ.

Ένα από τα μέσα με τα οποία προσπαθούμε να προωθήσουμε τον αγώνα είναι χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνολογικά εργαλεία: γράφοντας σε κοινωνικά δίκτυα, άνοιγμα ιστοσελίδων και προσπάθεια προώθησης και βελτίωσης τους, διαχείριση εικονικών κοινοτήτων και ούτω καθεξής.

Η ερώτησή μου από αυτή την άποψη είναι: Είναι δυνατόν η εταιρεία ή ο οργανισμός σας να προσφέρει τεχνολογικά εργαλεία που μπορούν να μας βοηθήσουν στον αγώνα μας; Και αν ναι – σε ποιους τομείς και πώς; Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-Διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, Ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι ιστοσελίδες μου: https://www.disability55.com/ και: https://assaf-permalinks.com

και:   https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io

3) Στις 10.7.2018 εντάχθηκα σε ένα κοινωνικό κίνημα που ονομάζεται «Υπερνίκη» – διαφανώς ανάπηροι. Προσπαθούμε να προωθήσουμε τα δικαιώματα των διαφανών ατόμων με αναπηρία, δηλαδή: άτομα σαν εμένα που πάσχουν από ιατρικά προβλήματα και πολύ σοβαρές ασθένειες που δεν φαίνονται εμφανώς εξωτερικά – εξωτερική αόρατη που προκαλεί πολύ σοβαρές διακρίσεις εναντίον μας. 

Η διευθύντρια του κινήματος, η οποία είναι και η ιδρυτής του, είναι η κυρία Tatiana Kaduchkin, και μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 972-52-3708001. 

Ώρες τηλεφωνικής απάντησης: Κυριακή έως Πέμπτη από τις 11:00 έως τις 20:00. Ισραήλ

ώρα – εκτός από εβραϊκές διακοπές και διάφορες ισραηλινές διακοπές.

4) Ακολουθούν μερικές επεξηγηματικές λέξεις για το κίνημά μας, όπως εμφανίστηκαν στον Τύπο: Η Tatiana Kaduchkin, μια συνηθισμένη πολίτης, αποφάσισε να ιδρύσει το κίνημα «Υπέρβαση» με τη βοήθεια αυτού που αποκαλεί «Διαφανείς Ανάπηρους».

Μέχρι στιγμής, περίπου 500 άτομα από όλο το κράτος του Ισραήλ έχουν συγκεντρωθεί για αυτό

κίνηση. Σε συνέντευξή της στο Channel 7 Diary, μιλάει για το έργο και τα άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν λαμβάνουν την κατάλληλη και επαρκή βοήθεια από τα αρμόδια μέρη, μόνο και μόνο επειδή είναι διαφανείς.

Σύμφωνα με αυτήν, ο πληθυσμός με αναπηρία μπορεί να χωριστεί σε δύο ομάδες: τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικά αμαξίδια και τα άτομα με αναπηρία χωρίς αναπηρικό αμαξίδιο. Ορίζει τη δεύτερη ομάδα ως «διαφανή άτομα με αναπηρία» επειδή λέει ότι δεν λαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικό καροτσάκι, παρόλο που ορίζεται ότι έχουν 75-100 τοις εκατό αναπηρία. Τα άτομα αυτά, εξηγεί, δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι τους και χρειάζονται τις επιπλέον υπηρεσίες που δικαιούνται τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικά αμαξίδια. Για παράδειγμα, οι διαφανείς ανάπηροι λαμβάνουν χαμηλή σύνταξη αναπηρίας από το Εθνικό Ίδρυμα Ασφαλίσεων, δεν λαμβάνουν ορισμένα συμπληρώματα όπως επίδομα ειδικών υπηρεσιών, επίδομα συνοδείας, επίδομα κινητικότητας και επίσης λαμβάνουν χαμηλότερο επίδομα από το Υπουργείο Στέγασης.

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από τον Kaduchkin, αυτά τα διαφανή άτομα με αναπηρία πεινούν για ψωμί, παρά την προσπάθεια να ισχυριστεί κανείς ότι στο Ισραήλ το 2016 δεν υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν για ψωμί. Η μελέτη που διεξήγαγε αναφέρει επίσης ότι τα ποσοστά αυτοκτονιών μεταξύ τους είναι υψηλά.

Στο κίνημα που ίδρυσε, εργάζεται για να συμπεριλάβει τα διαφανώς ΑμεΑ στις λίστες αναμονής για δημόσια στέγαση. Αυτό συμβαίνει επειδή λέει ότι συνήθως δεν μπαίνουν σε αυτές τις λίστες, παρόλο που υποτίθεται ότι είναι επιλέξιμοι. Πραγματοποιεί αρκετές συναντήσεις με μέλη της Κνεσέτ και συμμετέχει ακόμη και σε συναντήσεις και συζητήσεις των σχετικών επιτροπών στην Κνεσέτ, αλλά λέει ότι όσοι μπορούν να βοηθήσουν δεν ακούνε και οι ακροατές είναι στην αντιπολίτευση και επομένως δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Καλεί πλέον όλο και περισσότερους «διαφανείς» ΑΜΕΑ να έρθουν κοντά της, να απευθυνθούν σε αυτήν για να τους βοηθήσει. Κατά την εκτίμησή της, αν συνεχιστεί η κατάσταση όπως είναι σήμερα, δεν θα υπάρχει διαφυγή από διαδήλωση των ΑμεΑ που θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και τις βασικές προϋποθέσεις για τη διαβίωσή τους.

5) Οι διευθύνσεις email μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

6) Ακολουθούν ορισμένοι σύνδεσμοι προς τα προφίλ μου σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://assafcontent.ghost.io/

https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

7) Ακολουθεί ένα μήνυμα που έγραψε στο facebook ο ισραηλινός κινηματογραφικός συντάκτης Tali Ohaion:

18 μ

Ταλή Οχαιών

6 μέρες

για ένα ντοκιμαντέρ που εργάζεται τα τελευταία χρόνια “Esther Cinema – από τη Λευκή Πόλη στη γενιά του Netflix”,

Αναζητώντας προσωπικά αρχεία, φωτογραφίες της ατμόσφαιρας στο Hamkin τη δεκαετία του ’90 τις Παρασκευές το μεσημέρι και γενικά, καθώς και της πλατείας Dizengoff στις αρχές της δεκαετίας του ’80, τα παιδιά της πλατείας, τα «φρικιά» που μαζεύονταν στην πλατεία. .

Επικοινωνήστε προσωπικά ή τηλεφωνικά στο 972-52-2846954

ΣΤ. Παρακάτω είναι το email που έστειλα στο “amodat.com”:

επιστολές toamodat.com».

Yahoo/απεστάλη

assaf benyamini< [email protected] >

προς την:

[email protected]

Δευτέρα 30 στις 13:45  

Τo: “amodat.com”.

Θέμα: Αναζήτηση ιδεών για δουλειά.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι ένας άνδρας 50 ετών από την Ιερουσαλήμ – ένας άνθρωπος που πάσχει από αναπηρίες και σοβαρές ασθένειες. Για πολλά χρόνια δεν μπορώ να επιστρέψω στην αγορά εργασίας – και λόγω της κατάστασής μου και των περιορισμών μου πρέπει να αναζητήσω αντισυμβατικές ιδέες μέσω των οποίων θα μπορούσα να το κάνω – και παρακάτω είναι αρκετά παραδείγματα:

1) Διάβασα για ένα έργο που ονομάζεται “The Honey Badger” – στο πλαίσιο του οποίου οι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google ή το Facebook λειτουργούν μια εργολαβική εταιρεία με έδρα την πόλη της Μανίλα στις Φιλιππίνες. Ο ρόλος των εργαζομένων σε αυτήν την εταιρεία ή σε άλλες συμβαλλόμενες εταιρείες (ο αριθμός των εταιρειών που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα είναι άγνωστος) είναι να αφαιρέσουν προβληματικό περιεχόμενο (ναρκωτικά, πορνεία, παιδεραστία, εκπομπές εκτελέσεων ή τρομοκρατική δραστηριότητα κ.λπ.) από το Διαδίκτυο. Το 2018, τη Δευτέρα Μαΐου οι Γερμανοί του κινηματογράφου με το όνομα Hans Block και ο Moritz Reiswick παρήγαγαν μια ταινία ντοκιμαντέρ με τίτλο “Internet Cleaners” για τη δουλειά των εργαζομένων σε αυτές τις εταιρείες.

Σκεφτόμουν, για παράδειγμα, να δουλέψω σε ένα τέτοιο πλαίσιο.

Θα επισημάνω ότι γνωρίζω πλήρως τον προσβλητικό χαρακτήρα μιας τέτοιας εργασίας σε σχέση με όσους ασχολούνται με αυτήν: σύμφωνα με διάφορες δημοσιεύσεις, πολλοί από τους ανθρώπους που εργάζονταν σε αυτές τις δουλειές πέθαναν ή, εναλλακτικά, ανέπτυξαν πολύ σοβαρές ψυχικές και σωματικές ασθένειες όπως αποτέλεσμα συνεχούς και καθημερινής έκθεσης στο δύσκολο περιεχόμενο. Ωστόσο, αυτό δεν με πτοεί, και αυτό συμβαίνει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχω να χάσω τίποτα στη ζωή μου – και όπως έχω αναφέρει πολλά χρόνια τώρα, δεν μπορώ να επιστρέψω στην αγορά εργασίας (όλες οι άλλες επιλογές του Η παροχή βοήθειας σε οργανισμούς, επιτροπές εργασίας ή απευθείας επαφή με πολλές εταιρείες έχει εξαντληθεί – και για πολλά χρόνια).

2) Όπως γνωρίζετε, οι εταιρείες παραγωγής και οι σεναριογράφοι που γυρίζουν ορισμένες σκηνές για κινηματογραφικές ταινίες για λογαριασμό τους μερικές φορές πυροβολούν τμήματα στα οποία κινηματογραφούνται πτώματα ή προφανώς νεκροί. Σκεφτόμουν μια τέτοια δουλειά απεικόνισης πτωμάτων – μια δουλειά που δεν απαιτεί καμία σωματική προσπάθεια για να γίνει και επίσης μια σοβαρή αναπηρία σίγουρα δεν πρέπει να παρεμβαίνει. Θα τονίσω ότι δεν πρόκειται για αστείο ή αστείο κανενός είδους -το εννοώ με κάθε σοβαρότητα- και ακόμη κι αν είναι δυνατόν, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως, θα φαίνεται γελοίο ή ανόητο.

3) Άκουσα ότι υπάρχει ένα πεδίο εκπαίδευσης λογισμικού, δηλαδή: εργαζόμενοι των οποίων ο ρόλος είναι η εισαγωγή δεδομένων σε συστήματα ανάπτυξης τεχνητής νοημοσύνης ή μηχανικής μάθησης – εργασία που είναι γνωστό ότι είναι απαραίτητη. Με την εισαγωγή δεδομένων, τα προγράμματα «διδάσκονται» πώς να ενεργούν ή να αντιδρούν σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Νομίζω ότι αυτού του είδους η εργασία μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για εκείνες τις περιπτώσεις όπου αφενός δεν υπάρχει δυνατότητα σωματικής εργασίας ή υπερβολική προσπάθεια λόγω σωματικής αναπηρίας, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει αρκετή γνώση υπολογιστών να εργαστεί στον προγραμματισμό.

Άκουσα ότι στις φυλακές της Φινλανδίας επιτρέπεται στους κρατούμενους να κάνουν αυτή τη δουλειά. Πίστευα ότι και σε μια τέτοια δουλειά ήταν εφικτό και χωρούσα.

Έχετε άλλες ιδέες για ασυνήθιστες δουλειές όπου μπορεί να χωρέσει ακόμη και ένα άτομο με σοβαρή αναπηρία;

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Είσοδος Α – Διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

Υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

3) βιογραφικό – assaf benyamini:

Προσωπικά στοιχεία: assaf benyamini, ID. 029547403.

Ημερομηνία γέννησης: 11.11.1972. Διεύθυνση: 115 Costa Rica St., Kiryat Menachem, Jerusalem, ISRAEL.

Αριθμοί τηλεφώνου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

Εκπαίδευση: 10 χρόνια σχολικής εκπαίδευσης και μερική εγγραφή. Στρατιωτική θητεία: απαλλάσσεται για ιατρικούς λόγους.

Προϋπηρεσία:

1998-εργασία στο RESHET Carpentry (Νότιο Τελ Αβίβ)

1998-2005-Εργασία στην Εθνική Βιβλιοθήκη, βοηθώντας την επαγγελματική ομάδα βιβλιοθηκονόμων σε μια μεγάλη ποικιλία εργασιών. 

2009-2010-Εργασία στην αλυσίδα «Avgad» για είδη διαλογής κοσμημάτων.

Φεβρουάριος-Μάιος 2019-εργασία στην εταιρεία υπολογιστών HMSOFT.

Αρχές Φεβρουαρίου 2020-τρεις εργάσιμες ημέρες διανομής εφημερίδων στους περαστικούς στο δρόμο.

εθελοντισμός: 

Ενεργός στο στρατηγείο του αγώνα των ΑμεΑ. Εθελοντισμός στο Κέντρο Εκμετάλλευσης Δικαιωμάτων του Δήμου Ιεροσολύμων για ενίσχυση άπορου πληθυσμού.

Γενικές πληροφορίες: Υψηλά κίνητρα, υψηλές δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, ικανότητα αυτοσχεδιασμού και επίλυσης προβλημάτων. Έχω μακροχρόνια γνωριμία με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Υποφέρω από σωματική αναπηρία που με εμποδίζει να σηκώνω βαριά φορτία και να στέκομαι για πολλή ώρα στα πόδια μου.

G. Παρακάτω είναι το μήνυμα που δημοσίευσα στη σελίδα στο Facebook 

του «box office mojo“:  

Προς: “Box Office Mojo”.

Re: Προωθητικά βίντεο.

Αγαπητές κυρίες/Κύριοι.

Στις 10 Ιουλίου 2018, εντάχθηκα σε ένα κοινωνικό κίνημα με το όνομα “Overcome” – Transparent Disabled (στα Εβραϊκά: תנועת נכים שקופים).

 Στο κίνημά μας προσπαθούμε να προωθήσουμε τα δικαιώματα των διαφανών ΑμεΑ, δηλαδή:

άνθρωποι σαν εμένα που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και αναπηρίες, και ταυτόχρονα υποφέρουν από την άρνηση των κοινωνικών δικαιωμάτων σε πολύ μεγάλη κλίμακα λόγω του γεγονότος ότι η αναπηρία ή η ασθένειά τους δεν έχει εμφανή εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Θα θέλαμε να μάθουμε αν μπορείτε να μας βοηθήσετε δημιουργώντας βίντεο για εμάς και ανεβάζοντάς τα στο Διαδίκτυο – προσπαθώντας έτσι να βελτιώσουμε την ορατότητά μας στον Ιστό και με αυτόν τον τρόπο να προωθήσουμε τους στόχους του κινήματός μας.

 Χαιρετισμοί,

 assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-Διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, zip: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

Πost Scriptum. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

 2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected]  και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

3) Ο σημερινός διευθυντής του κινήματος «Nitgaber», ο οποίος είναι και ο

Ιδρύτρια του κινήματος είναι η κυρία Tatiana Kaduchkin. Ο αριθμός τηλεφώνου της είναι 972-52-3708001 – και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της σε αυτόν τον αριθμό Κυριακή έως Πέμπτη μεταξύ 11:00-20:00 – εκτός από τις εβραϊκές αργίες και διάφορες αργίες του Ισραήλ. Η Τατιάνα μιλά, εκτός από τα εβραϊκά, και ρωσικά σε πολύ υψηλό επίπεδο μητρικής γλώσσας. Δεν γνωρίζω το επίπεδο των γνώσεών της σε άλλες γλώσσες.

 4) Παρακάτω είναι ένας σύνδεσμος προς τον ιστότοπο του κινήματός μας:

https://www.nitgaber.com/

5) Ακολουθούν μερικά επεξηγηματικά λόγια για το κίνημά μας, όπως εμφανίστηκαν στον Τύπο:

Η Tatiana Kaduchkin, ένας απλός πολίτης, αποφάσισε να σχηματίσει το κίνημα «Overcome» με τη βοήθεια αυτού που αποκαλεί «Διαφανείς Ανάπηρους».

Μέχρι στιγμής, περίπου 500 άτομα από όλο το Κράτος του Ισραήλ έχουν συγκεντρωθεί για το κίνημά του.

Σε συνέντευξή της στο Channel 7 Diary, μιλάει για το έργο και τα άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν λαμβάνουν την κατάλληλη και επαρκή βοήθεια από τα αρμόδια μέρη, μόνο και μόνο επειδή είναι διαφανείς. Σύμφωνα με αυτήν, ο πληθυσμός με αναπηρία μπορεί να χωριστεί σε δύο ομάδες: τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικά αμαξίδια και τα άτομα με αναπηρία χωρίς αναπηρικό αμαξίδιο. Ορίζει τη δεύτερη ομάδα ως «διαφανή άτομα με αναπηρία» επειδή λέει ότι δεν λαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με αυτές που λαμβάνουν τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικό αμαξίδιο, παρόλο που ορίζεται ότι έχουν 75-100 τοις εκατό αναπηρία. Τα άτομα αυτά, εξηγεί, δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι τους και χρειάζονται τις επιπλέον υπηρεσίες

που δικαιούνται τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικά αμαξίδια. Για παράδειγμα, τα διαφανή άτομα με αναπηρία λαμβάνουν χαμηλή σύνταξη αναπηρίας από το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα,

 Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από τον Kaduchkin, αυτά τα διαφανή άτομα με αναπηρία πεινούν για ψωμί, παρά την προσπάθεια να ισχυριστεί κανείς ότι στο Ισραήλ το 2016 δεν υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν για ψωμί.

Η μελέτη που διεξήγαγε αναφέρει επίσης ότι τα ποσοστά αυτοκτονιών μεταξύ τους είναι υψηλά. Στο κίνημα που ίδρυσε, εργάζεται για να συμπεριλάβει τα διαφανώς ΑμεΑ στις λίστες αναμονής για δημόσια στέγαση. Αυτό συμβαίνει επειδή λέει ότι συνήθως δεν μπαίνουν σε αυτές τις λίστες, παρόλο που υποτίθεται ότι είναι επιλέξιμοι. Πραγματοποιεί αρκετές συναντήσεις με μέλη της Κνεσέτ και συμμετέχει ακόμη και σε συναντήσεις και συζητήσεις των σχετικών επιτροπών στην Κνεσέτ, αλλά λέει ότι όσοι μπορούν να βοηθήσουν δεν ακούνε και οι ακροατές είναι στην αντιπολίτευση και επομένως δεν μπορούν να βοηθήσουν. Τώρα καλεί όλο και περισσότερους «διαφανείς» ΑμεΑ να έρθουν μαζί της, να επικοινωνήσουν μαζί της για να τους βοηθήσει.

 Κατά την άποψή της, αν συνεχιστεί η κατάσταση όπως είναι σήμερα, δεν θα υπάρχει διαφυγή από μια διαδήλωση των ΑμεΑ που θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και τις βασικές προϋποθέσεις για τη διαβίωσή τους.

6) Ακολουθούν ορισμένοι σύνδεσμοι προς τα προφίλ μου σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα: 

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini  

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0  

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg  

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY 

https://assafcontent.ghost.io/

7) Δεδομένου ότι το κίνημά μας είναι ένα κίνημα αναπήρων, σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων που συχνά αναγκάζονται να αποφασίσουν μεταξύ της αγοράς φαρμάκων και της αγοράς βασικών ειδών διατροφής – είναι σαφές ότι αυτή η κατάσταση δεν υπάρχει, ούτε θα μπορούμε να έχουμε διαφημιστικό προϋπολογισμό στο άμεσο μέλλον. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη.

H. Οι σύνδεσμοί μου:

1) τσίμπημα τουριστών στο Ισραήλ-τι θα γίνει; Πότε οι αρχές στο Ισραήλ θα δράσουν κατά των απατεώνων;

2) Πάρτε μαζί σας την οργάνωση των σκουπιδιών Χρησιμοποιήστε το περιβάλλον

3)εταιρεία “Solothum technology”-υποκατάστατο πλαστικό φιλικό προς το περιβάλλον

4)σύλλογος “Give Mouth” – ένα πρόγραμμα που προστατεύεται για τη νεολαία λόγω της ευπάθειας της σεξουαλικότητας

5) σύλλογος “σφυρισμένο χαμόγελο”-συσχέτιση αυτή που βοηθάει επιδοτούμενες θεραπείες ψυχολογικές και ψυχιατρικές στη μνήμη της Ronit Wolf

6)κοινότητα “Subada Israel”

Print Friendly, PDF & Email