Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Εργασία εξ αποστάσεως - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Εργασία εξ αποστάσεως

Προς την:

Θέμα: παραγωγή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Αυτές τις μέρες ψάχνω για δουλειά.

Όπως γνωρίζουμε, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια τεχνολογία χρήσης τρισδιάστατων εκτυπωτών για την παραγωγή διαφόρων προϊόντων.

Υπάρχει επίσης τεχνολογία που επιτρέπει την παραγωγή προϊόντων με αυτούς τους εκτυπωτές χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης παρουσίας κοντά στον εκτυπωτή, αλλά δίνοντας οδηγίες εξ αποστάσεως ή από τον προσωπικό υπολογιστή στο σπίτι;

Και αν αυτή η τεχνολογία υπάρχει σήμερα – ξέρετε ποιες εταιρείες προσφέρουν τέτοιες θέσεις εργασίας; Και ποιες είναι οι προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για αυτόν τον σκοπό;

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

Α. Παρακάτω είναι το email, το οποίο στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: Οργανώσεις συγγραφέων.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Γράφω στο site disability55.com που ασχολείται με το θέμα των ατόμων με αναπηρία.

Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε σε ένα σύστημα wordpress.org – και είναι ένας πολύγλωσσος ιστότοπος σε 67 γλώσσες:Ουζμπεκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Αζερικά, Ιταλικά, Ινδονησιακά, Ισλανδικά, Αλβανικά, Αμχαρικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Αρμενικά, Βουλγαρικά, Βοσνιακά, Βιρμανικά, Λευκορωσικά, Μπενγκάλι, Βάσκικα, Γεωργιανά, Γερμανικά, Δανικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Τατζίκικα, Τουρκικά, Τουρκμενικά, Τελούγκου, Ταμίλ, Ελληνικά, Γίντις, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μογγολικά, Μαλαισιανά, Μαλτεζικά, Μακεδονικά, Νορβηγικά, Νεπάλ, Σουαχίλι, Σινχαλέζικα, Κινέζικα, Σλοβενικά, Σλοβακικά, Ισπανικά, Σερβικά, Εβραϊκά, Αραβικά, Πάστο, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Περσικά, Τσέχικα, Γαλλικά, Κορεάτικα, Καζακστάν, Καταλανικά, Κιργιζικά, Κροατικά, Ρουμάνικα, Ρώσικα, Σουηδικά και Ταϊλανδέζικα.

Αναζητώ μια υπηρεσία συγγραφής άρθρων σε αυτές τις γλώσσες για το ιστολόγιό μου. Αλλά εδώ υπάρχει μια άλλη δυσκολία/πρόβλημα: είμαι άνθρωπος που ζει με πολύ χαμηλό εισόδημα – επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ίδρυμα Ασφαλίσεων. Για το λόγο αυτό δεν μπορώ να πληρώσω τις υψηλές τιμές που χρεώνουν οι επαγγελματίες αρθρογράφοι.

Υπάρχουν μεγάλες οργανώσεις επαγγελματιών αρθρογράφων ιστολογίων από τους οποίους μπορείτε να παραγγείλετε μεγάλη ποσότητα άρθρων σε μειωμένη τιμή;

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

Ισραήλ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

3) Σύνδεσμος στον ιστότοπο: https://www.disability55.com/

Β. Παρακάτω είναι το μήνυμα που έστειλα σε διάφορα κολέγια για σπουδές υπολογιστών:

Προς την:

Θέμα: Μάθημα δοκιμαστών λογισμικού.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Πριν από αρκετά χρόνια (γράφω αυτές τις λέξεις στις 11 Φεβρουαρίου 2023) έκανα ένα επαγγελματικό τεστ John Bryce College– και βρέθηκα κατάλληλος για το μάθημα δοκιμής λογισμικού.

Όμως η συμμετοχή μου στο μάθημα δεν καρποφόρησε. Ο λόγος: Δεν μπόρεσα, ως άτομο που ζούσα με επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα, να πληρώσω το κόστος του μαθήματος, το οποίο ήταν πάνω από 18.000 NIS.

ζήτησα οΗ Ισραηλινή Υπηρεσία Απασχόλησης για να με βοηθήσει να χρηματοδοτήσω το μάθημα αντιμετωπίστηκε με μια πολύ δυσκίνητη και αναποτελεσματική γραφειοκρατία, η οποία σε συνδυασμό με μια περιφρονητική στάση εκ μέρους τους με εμπόδισε να συμμετάσχω στο μάθημα – και έτσι έπρεπε να το παρατήσω. Κάποιες πρόσθετες δυσκολίες πρέπει να ληφθούν υπόψη : Δεν έχω αυτοκίνητο ούτε δίπλωμα οδήγησης – και λόγω των ασθενειών μου και των φαρμάκων που παίρνω αυτό δεν είναι δυνατό σε καμία περίπτωση. Επίσης, είμαι πολύ περιορισμένη στην κινητικότητά μου για τον ίδιο λόγο – και επομένως η μόνη επιλογή που μπορεί να μου ταιριάζει είναι η συμμετοχή σε εξ αποστάσεως μάθημα – μέσω του υπολογιστή στο σπίτι.

Θα ήθελα να μάθω αν το σχολείο σας έχει κάτι να προσφέρει σχετικά με ένα τέτοιο μάθημα.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, Ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και : [email protected]

3)Βιογραφικό σημείωμα-Ασάφ Μπενιαμίνι:

Προσωπικά στοιχεία: Assaf

Benyamini, ΙΔ. 029547403.

Ημερομηνία γέννησης: 11.11.1972.

Διεύθυνση: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Ιερουσαλήμ, Ισραήλ.

Αριθμοί τηλεφώνου: στο σπίτι-972-2-6427757.

Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

εκπαίδευση:

10 χρόνια σπουδών και μερική εγγραφή.

Στρατιωτική θητεία: απαλλαγή για ιατρικούς λόγους.

Προϋπηρεσία:

1991-Εργάζεται στο ξυλουργείο RESHET (Νότιο Τελ Αβίβ)

1998-2005-Εργασία στην Εθνική Βιβλιοθήκη, βοηθώντας την επαγγελματική ομάδα βιβλιοθηκονόμων σε μια μεγάλη ποικιλία εργασιών.

2009-2010-Εργασία στην αλυσίδα «Avgad» για είδη διαλογής κοσμημάτων.

Φεβρουάριος-Μάιος 2019-εργασία στην εταιρεία υπολογιστών HMSOFT

Αρχές Φεβρουαρίου 2020-τριήμερη δουλειά μοιράζοντας εφημερίδες στους περαστικούς στο δρόμο.

εθελοντισμός:

Ενεργός στο στρατηγείο αγώνα ΑΜΕΑ.

τον εθελοντισμό

Στο κέντρο για την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων του δήμου Ιεροσολύμων για βοήθεια σε άπορους πληθυσμούς.

Γενικές πληροφορίες:

Υψηλά κίνητρα, υψηλή προφορική και γραπτή άρθρωση, ικανότητα αυτοσχεδιασμού και επίλυσης προβλημάτων.

Έχει μακροχρόνια γνωριμία με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Υποφέρει από σωματική αναπηρία που με εμποδίζει να σηκώνω βαριά φορτία και να στέκομαι για πολλή ώρα στα πόδια μου.

Γ. Παρακάτω είναι το email που στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: ανοιχτοί διαγωνισμοί.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Αναζητώ λογισμικό, ή συστήματα αυτού ή του άλλου τύπου στο Διαδίκτυο που προορίζονται για δημοσίευση «ανοιχτών προσφορών» σε διάφορα θέματα.

Γνωρίζετε τέτοια συστήματα;

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. Ακολουθεί ένα παράδειγμα προσφοράς που επιθυμώ να δημοσιεύσω σε ένα ανοιχτό σύστημα δημοσίευσης προσφορών στο διαδίκτυο:

Προσφέρω το ιστολόγιό μου disability55.com ως πλατφόρμα για δημοσίευση άρθρων για άτομα με αναπηρία σε καθεμία από τις ακόλουθες 67 γλώσσες:Ουζμπεκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Αζερικά, Ιταλικά, Ινδονησιακά, Ισλανδικά, Αλβανικά, Αμχαρικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Αρμενικά, Βουλγαρικά, Βοσνιακά, Βιρμανικά, Λευκορωσικά, Μπενγκάλι, Βάσκικα, Γεωργιανά, Γερμανικά, Δανικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Τατζίκικα, Τουρκικά, Τουρκμενικά, Τελούγκου, Ταμίλ, Ελληνικά, Γίντις, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μογγολικά, Μαλαισιανά, Μαλτεζικά, Μακεδονικά, Νορβηγικά, Νεπάλ, Σουαχίλι, Σινχαλέζικα, Κινέζικα, Σλοβενικά, Σλοβακικά, Ισπανικά, Σερβικά, Εβραϊκά, Αραβικά, Πάστο, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Περσικά, Τσέχικα, Γαλλικά, Κορεάτικα, Καζακστάν, Καταλανικά, Κιργιζικά, Κροατικά, Ρουμάνικα, Ρώσικα, Σουηδικά και Ταϊλανδέζικα.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

υστερόγραφο. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

Δ. Παρακάτω είναι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλα στον οδηγό από τον ξενώνα «Avivit»:

Ασάφ Μπέντζαμιν< [email protected] >

Προς την:

[email protected]

[email protected]

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 5:01 μ.μ

Γεια σου Vardan:

Μετά τη συνάντησή μας, αυτό είναι το email που έστειλα στον Δρ Hagit Peleg από το νοσοκομείο Hadassah Ein Kerem, όπου παρακολουθούμαι λόγω ψωριασικής αρθρίτιδας από την οποία πάσχω (σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περίπου το 16% των ασθενών με ψωρίαση αναπτύσσουν αρθρίτιδα – και δυστυχώς , αυτή τη στιγμή συγκαταλέγομαι στο 16% αυτών).

Επίσης, όσον αφορά την ίδια την ψωρίαση, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι:

1) Η αιτία της ψωρίασης είναι άγνωστη. Οι πρώτοι ερευνητές που θα καταφέρουν πραγματικά να βρουν την αιτία της ψωρίασης και φυσικά αφού η ανακάλυψη περάσει τα κατάλληλα ακαδημαϊκά τεστ αξιολόγησης από ομοτίμους, αυτοί οι ερευνητές θα λάβουν το Νόμπελ Ιατρικής.

2) Στο παρελθόν υπήρχε η υπόθεση ότι η αιτία ήταν γενετική – ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν μια βάση για αυτό. Αυτή η υπόθεση βασίστηκε στο γεγονός ότι σε δύο πληθυσμιακές ομάδες με αποδεδειγμένη γενετική συγγένεια -τους Ινδούς και τους Εσκιμώους- δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ κρούσμα ψωρίασης. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατηγορηματικά, αφού όπως είναι γνωστό για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα στην ιστορία (μάλιστα μέχρι τα τέλη του 16ου αιώνα) αυτοί οι λαοί δεν είχαν καμία σχέση με τον λευκό άνθρωπο -και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είχαν πραγματικά ή όχι κρούσματα ψωρίασης- και λαμβάνοντας υπόψη ότι προφανώς οι περισσότεροι από αυτούς τους λαούς δεν είχαν γραφή (και αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατηγορηματικά – γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπήρχαν περίοδοι που γράφτηκαν σε φθαρτά υλικά και γι’ αυτό δεν είναι στη διάθεσή μας σήμερα) – τότε δεν μπορούμε πραγματικά να γνωρίζουμε εάν δεν υπήρξαν ποτέ περιπτώσεις ψωρίασης σε αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες. Τα πρώτα στοιχεία που έχουμε είναι από τους Ισπανούς κατακτητές – αλλά φυσικά πρόκειται για σχετικά αργά στοιχεία από τα οποία δεν είναι δυνατόν να καταλήξουμε σε συμπεράσματα σε αυτό το θέμα.

3) Όσον αφορά την ψωριασική αρθρίτιδα, υπάρχει ένα σαφές χαρακτηριστικό φύλου: περίπου δύο Το ένα τρίτο των ασθενών είναι στην πραγματικότητα ασθενείς – και μόνο το ένα τρίτο αυτών που πάσχουν από αυτή την ασθένεια είναι άνδρες. Δεν ξέρω τον λόγο για αυτό – μπορείτε φυσικά να ρωτήσετε τους επαγγελματίες.

4) Οι προϋπολογισμοί που διατίθενται για την έρευνα σε αυτόν τον τομέα είναι προφανώς σημαντικά χαμηλότεροι από την έρευνα για άλλες ασθένειες όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις ή οι νευρολογικές παθήσεις όπως το Αλτσχάιμερ ή το Πάρκινσον. Ο λόγος για αυτό είναι απλός: Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, η ψωρίαση δεν είναι μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια – και το προσδόκιμο ζωής των ασθενών με ψωρίαση δεν διαφέρει από το προσδόκιμο ζωής του γενικού πληθυσμού – και όταν δεν υπάρχει καμία επίδραση στη ζωή προσδόκιμο, ούτε για την απειλητική για τη ζωή φύση της ίδιας της νόσου, αλλά μόνο για συνεχή ταλαιπωρία και σημαντική βλάβη στην ποιότητα ζωής,

5) Η ψωρίαση εμφανίστηκε σε μένα περίπου στα 15 μου – ωστόσο για πολλά χρόνια δεν ήξερα καθόλου ότι ήταν ψωρίαση. Για αυτόν τον λόγο θα πήγαινα πάντα σε έναν δερματολόγο λόγω ενός συγκεκριμένου προβλήματος, και δεδομένου ότι, όπως γνωρίζουμε, δεν υπάρχει θεραπεία που να θεραπεύει την ψωρίαση (ακόμα και οι ερευνητές που θα βρουν μια τέτοια θεραπεία θα λάβουν το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής) δεν θα βοηθούσε ποτέ . Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2007, όταν πήγα σε έναν δερματολόγο ονόματι Dr. Avraham Zlotogorski, από τον οποίο έλαβα τη διάγνωση της ψωρίασης – καθώς και τις εξηγήσεις σχετικά με την ίδια την ασθένεια και τα χαρακτηριστικά της.

6) Δεν έχει αποδειχθεί ποτέ άμεση σχέση μεταξύ της παρουσίας ψυχικής ασθένειας και της ψωρίασης. Υπάρχουν πολλοί ψυχικά τραυματισμένοι που δεν πάσχουν από ψωρίαση και υπάρχουν πολλοί ασθενείς με ψωρίαση (και σε πολύ πιο σοβαρές καταστάσεις από τη δική μου) που δεν έχουν καμία ψυχική ασθένεια και ακολουθούν έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής όπως κάθε άλλο άτομο στην κοινωνία. Από την άλλη πλευρά, είναι γνωστό ότι καταστάσεις στρες (ψυχικό στρες, κατάθλιψη, άγχος) μπορεί σίγουρα να οδηγήσουν σε επιδείνωση των συμπτωμάτων της ψωρίασης σε όσους πάσχουν από τη νόσο – ωστόσο αυτό συμβαίνει μόνο σε ορισμένους ασθενείς και όχι σε όλους.

7) Οι θεραπείες στη Νεκρά Θάλασσα ή σε άλλες τοποθεσίες της φύσης παρόμοιες στον κόσμο (για παράδειγμα η γνωστή τοποθεσία θεραπείας στο Baden-Baden στη Γερμανία) μπορούν να βοηθήσουν ορισμένους ασθενείς πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε φαρμακευτική θεραπεία. Υπάρχουν ακόμη και τουρίστες με ψωρίαση που έρχονται στο Ισραήλ από διάφορα μέρη του κόσμου κυρίως για αυτόν τον σκοπό. Είναι γνωστές περιπτώσεις στις οποίες αυτές οι θεραπείες οδηγούν πράγματι σε ύφεση της νόσου. Είναι γνωστό για την ύπαρξη μεγάλης ομάδας τουριστών (δεν γνωρίζω τον αριθμό τους – τα στοιχεία είναι προφανώς στα χέρια του Υπουργείου Τουρισμού μέσω του οποίου οργανώνονται αυτές οι ομάδες), ασθενείς με ψωρίαση που φτάνουν στο Ισραήλ και ταξιδεύουν αμέσως στο στη Νεκρά Θάλασσα για θεραπείες προκειμένου να επιτευχθεί ύφεση από τη νόσο – και αφού η περίοδος της ύφεσης τελειώσει ή πλησιάσει στο τέλος της,

8) Υπάρχει Θυμηθείτε ότι οι θεραπείες στη Νεκρά Θάλασσα επίσης δεν βοηθούν όλους τους ασθενείς συνολικά. Είναι δύσκολο έως αδύνατο να γνωρίζεις εκ των προτέρων ποιες περιπτώσεις θα βοηθήσει και ποιες όχι – και είναι σχεδόν πάντα αδύνατο να γνωρίζεις μέχρι να το δοκιμάσεις. Έχω ήδη ταξιδέψει αρκετές φορές και δεν είχε σχεδόν καμία επίδραση στην ψωρίασή μου. Δεν θυμάμαι πόσες φορές ήρθα στη Νεκρά Θάλασσα – ωστόσο, ήταν περισσότερες από μία φορές και ποτέ δεν με επηρέασε πραγματικά. Εκτός από αυτό, η πρόσβαση στις ίδιες τις θεραπείες είναι πολύ πιο προβληματική σήμερα λόγω των αλλαγών που συμβαίνουν στην ίδια τη Νεκρά Θάλασσα: η επιδείνωση του φαινομένου της καταβόθρας τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει το κλείσιμο ολόκληρων τμημάτων της παραλίας -Και ακόμη και σε τμήματα της παραλία που δεν έχουν κλείσει, η διαμονή εκεί είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ό,τι στο παρελθόν. Επίσης, υπήρξαν ήδη περιπτώσεις καταβόθρων που εμφανίστηκαν στους δρόμους ή στους δρόμους όπου πηγαίνεις στα ξενοδοχεία – και σήμερα ακόμη και η ίδια η άφιξη στα ξενοδοχεία και μετά η επιστροφή από εκεί είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ό, τι ήταν μέχρι τις 10 ή 15 χρόνια πριν – και φυσικά αυτό είναι κάτι που πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη. Άκουσα ότι πρόσφατα, μια ισραηλινή εταιρεία ανέπτυξε μια τεχνολογία που ξέρει πώς να προβλέπει τις καταβόθρες εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και, λαμβάνοντας μια προειδοποίηση εκ των προτέρων, απλώς φύγετε από αυτήν την επικίνδυνη περιοχή. Αυτή η εταιρεία εξάγει την τεχνολογία σε πολλά μέρη στον κόσμο – και νομίζω ότι είναι πραγματικά κρίμα που αυτή η τεχνολογία δεν χρησιμοποιείται και στην περιοχή της Νεκράς Θάλασσας – που είναι η περιοχή όπου αυτή η τεχνολογία είναι πολύ απαραίτητη. Δεν θυμάμαι το όνομα της εταιρείας – και δεν

—– Ένα προωθημένο μήνυμα —–

Απόκρυψη του αρχικού μηνύματος

  

Από: assaf benyamini <[email protected]>

προς την: [email protected] <[email protected]>

Στάλθηκε στις: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 στις 4:28:06 μ.μ. GMT+2

Θέμα: Γράμματα στον Δρ Χαγίτ Πέλεγκ.  

Ειρήνη στον Dr. Hagit Peleg:

Θέμα: αίτημα για διαβούλευση.

Αγαπητή κυρία.

Την τελευταία φορά που εξετάστηκα στην κλινική σας, μου είπατε ότι υπάρχουν πλέον νέα φάρμακα για τη θεραπεία της ψωρίασης και ότι είναι πιθανό άτομα σαν εμένα που υποφέρουν από σοβαρές οικονομικές δυσκολίες να μπορούν τώρα να βοηθηθούν από τους «Φίλοι της Ιατρικής «σύλλογος στον οποίο παραπέμπετε ασθενείς σε αυτή την κατάσταση.

Μετά από αυτό επισκέφτηκα τον οικογενειακό μου γιατρό – τον Δρ Μπράντον Στιούαρτ – και κατάλαβα από αυτόν ότι θα σας μιλούσε γι’ αυτό.

Μίλησες μαζί του;

Επίσης, από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει επί του παρόντος καμία θεραπεία που να μπορεί να θεραπεύσει την ψωρίαση – ισχύει αυτό; Και αν αυτό δεν είναι αλήθεια ή ανακριβές, θα μπορούσατε να εξηγήσετε ποιες είναι, από σήμερα, οι επιλογές για τη θεραπεία της ψωρίασης;

Στο παρελθόν, δεν ήθελα να λάβω φαρμακευτική θεραπεία για την ψωρίαση λόγω μιας άλλης σκέψης: της μεγάλης πιθανότητας να υποφέρω από παρενέργειες – και ταυτόχρονα πολύ σύντομων περιόδων ύφεσης που μπορούν να επιτευχθούν, αν όχι.

Από τα λόγια σας, κατάλαβα ότι αυτή η κατάσταση ίσχυε πριν από 10-15 χρόνια (που είναι η εποχή που οι δερματολόγοι με τους οποίους εξετάστηκα μου είπαν για την κατάσταση που ανέφερα προηγουμένως και δεν συνέστησαν βιολογική θεραπεία για τους λόγους που αναφέρθηκαν) – και δεν ισχύει πλέον σήμερα.

Και επομένως θα ήθελα να ρωτήσω: Ποια είναι η περίοδος ύφεσης στην ψωρίαση που μπορώ να επιτύχω εάν ξεκινήσω να θεραπεύομαι με ένα από τα νέα φάρμακα; Και ποια φάρμακα είναι αυτά;

Επίσης, και αν πράγματι τα νέα φάρμακα μπορούν να μου επιτρέψουν να επιτύχω παρατεταμένη περίοδο ύφεσης στην ψωρίαση χωρίς σοβαρές παρενέργειες και υπάρχει πράγματι η δυνατότητα να χρησιμοποιήσω τον σύλλογο “Φίλοι της Ιατρικής” για βοήθεια στη χρηματοδότηση της θεραπείας – σε αυτήν την περίπτωση θα ενδιαφερόταν να μάθει ποια διαδικασία απαιτείται για τη λήψη της φαρμακευτικής αγωγής.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini – ασθενής στη ρευματολογική εξωτερική κλινική του νοσοκομείου Hadassah Ein Kerem.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Ε. Ακολουθεί η αλληλογραφία μου με το «Φόρουμ της Κοινωνίας των Πολιτών»:

Adi Arbel< [email protected] >

Προς την:

ασάφ Μπενιαμίνι

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 10:23

υπάρχει.

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 10:13 από τον assaf benyamini <‪[email protected]>:

Απόκρυψη του αρχικού μηνύματος

Τα γραφεία σας στην Ιερουσαλήμ έχουν πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες;

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 09:59:12 GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Γράφτηκε από:

Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Ιερουσαλήμ και εγώ μένω στο Givatayim. Μπορείτε να συναντηθείτε είτε στα γραφεία μας είτε στο εμπορικό κέντρο Givatayim. Μη διστάσετε να στείλετε email στην Τατιάνα για να αποφύγετε ένα σπασμένο τηλέφωνο εάν θέλετε η συνάντηση να είναι και με τους δύο σας.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:04 από τον assaf benyamini <‪[email protected]>:

Δεν χρησιμοποιώ το Zoom. Δεν ξέρω αν η Τατιάνα χρησιμοποιεί αυτό το λογισμικό. Εν πάση περιπτώσει, η Τατιάνα είναι η υπεύθυνη κυκλοφορίας και επομένως πιστεύω ότι η σχέση πρέπει να είναι μαζί της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της τηλεφωνικά στο 972-52-3708001. Ή: 972-3-5346644. Κυριακή-Πέμπτη 11:00-20:00. Με εκτίμηση, Asaf Binyamini. Υ.Γ. Θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαι ανάπηρος και άρρωστος και επομένως δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να φτάσω στα γραφεία σας στην Ιερουσαλήμ. Πού είναι τα γραφεία σας; Υπάρχει προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ; Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου τηλεφωνικά ανά πάσα στιγμή. Τα τηλέφωνά μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 12:21:25 GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Γράφτηκε από:

Γεια σας Assaf και Tatiana, ευχαριστώ για την έρευνα! Ονομάζομαι Adi και είμαι διευθυντής του φόρουμ της κοινωνίας των πολιτών. Θα χαρώ πολύ να κανονίσω μια συνάντηση γνωριμίας μαζί σας, στο Zoom ή στο γραφείο μας στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Με εκτίμηση, Adi

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 15:22 από τον Assaf Binyamini <‪[email protected]>: Προς: «Το Φόρουμ για την Κοινωνία των Πολιτών». Παρακάτω ακολουθεί ένα μήνυμα εκ μέρους της κυρίας Tatyana Kaduchkin από το κίνημα «Nitgaber».

Θέμα: το κίνημα “Nitgaber” (“διαφανή” άτομα με ειδικές ανάγκες)

Πριν από μια δεκαετία περίπου, εγώ, το Ζαμπόν, ίδρυσα το κίνημα «Nitgaber», για τα «διαφανή» άτομα με αναπηρία. Άτομα με αναπηρία με υψηλά ποσοστά αναπηρίας και χωρίς ικανότητα εργασίας, αλλά δεν περιορίζονται στην κίνηση. Το κίνημά μου αριθμεί και αντιπροσωπεύει περίπου 1300 άτομα από όλη τη χώρα, που έχουν κινητική αναπηρία Μεταξύ 75% και 100%, που δεν είναι σε θέση να εργαστούν και που δεν έχουν κινητικές αναπηρίες ή χρειάζονται αύξηση των ποσοστών αναπηρίας τους.

Το κίνημα επιτρέπει σε αυτούς τους ανθρώπους να εξαντλήσουν όλα τα δικαιώματά τους έναντι του κράτους και παρέχεται επίσης κάποια οικονομική υποστήριξη σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Το κίνημά μας αγωνίζεται για οικονομικά προσιτές δημόσιες κατοικίες και επαρκείς συνθήκες διαβίωσης για την προαναφερθείσα πληθυσμιακή ομάδα.

Πολλά άτομα με αναπηρία που δεν είναι ικανά να εργαστούν και έχουν αναπηρία 75%-100%, αλλά δεν περιορίζονται στην κίνηση ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Δεν λαμβάνουν τις ίδιες παροχές που απολαμβάνουν οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν και συμπλήρωμα εισοδήματος. Δηλαδή, δεν έχουν εκπτώσεις για αγορά φαρμάκων, εκπτώσεις στον λογαριασμό ρεύματος και φόρο ακίνητης περιουσίας, εκπτώσεις για μετακινήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς και βοήθεια ενοικίου παρόμοια με τους συνταξιούχους, δεν δικαιούνται επιχορηγήσεις «θέρμανσης/ψύξης» και άλλα.

Με άλλα λόγια, δεν δικαιούνται σχεδόν κανένα επίδομα, παρά τη δεινή τους κατάσταση.

Επίσης, δεν δικαιούνται δημόσια στέγαση παρά τις δύσκολες συνθήκες που ζουν καθημερινά.

Υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά μεταξύ των διαφορετικών αναπηριών και πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να είναι έτσι!

Ένα άτομο με αναπηρία με κινητική αναπηρία δικαιούται δημόσια στέγαση και λαμβάνει ενίσχυση ενοικίου που κυμαίνεται από 3000 NIS έως 3900 NIS το μήνα. Επίσης, τα άτομα με αναπηρία με κινητικές αναπηρίες λαμβάνουν μεγαλύτερα επιδόματα από τα ΑμεΑ που εκπροσωπεί το κίνημα, χάρη σε προσθήκες στο βασικό επίδομα, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ειδικές υπηρεσίες, επίδομα κινητικότητας και συνοδού και άλλα.

Σε μια τέτοια κατάσταση, το μέγεθος αυτών των επιδομάτων φτάνει τα 15.000-17.000 NIS το μήνα.

Αντίθετα όμως, τα ΑμεΑ που εκπροσωπεί το κίνημα, που δεν έχουν κινητική αναπηρία, έχουν αναπηρία 75%-100% και δεν είναι ικανά για εργασία, λαμβάνουν μόνο 3211 NIS καθαρά μόνο! Από εδώ προκύπτει ότι αυτή η ομάδα είναι ο φτωχότερος και πιο ευάλωτος πληθυσμός στο κράτος του Ισραήλ!!! Στα χρόνια της δραστηριότητάς μου, συναντήθηκα με πολλούς αξιωματούχους από διαφορετικά κόμματα στην Κνεσέτ και στα διάφορα κυβερνητικά υπουργεία. Όμως, δυστυχώς, το κίνημα δεν πέτυχε εδώ και μια δεκαετία να προωθήσει την πρόταση που θα επέτρεπε σε άτομα με αναπηρία που δεν είναι περιορισμένα στην κίνηση, που έχουν αναπηρία 75%-100% και δεν είναι σε θέση να εργαστούν, να λάβουν δημόσια στέγαση. ή τουλάχιστον να αυξήσουν το ποσό της βοήθειας που λαμβάνουν για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος και να βελτιώσουν έστω και λίγο τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Θα ήθελα να συναντηθώ μαζί σας, για να προωθήσω αυτό το έργο και να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους να ζήσουν μια πιο αξιοπρεπή και σωστή ζωή.

Με ευλογίες και μεγάλη ελπίδα, η Tatyana Kaduchkin, πρόεδρος του κινήματος “Nitgaber” (διαφανή άτομα με ειδικές ανάγκες).

 

Τηλέφωνο 1: 972-52-370-8001

Τηλέφωνο 2: 972-3-534-6644

Παρακάτω είναι το μήνυμα που άφησα για το μέλος της Κνεσέτ Mossi Raz-Asher για μια συνάντηση μαζί του στην Κνεσέτ. Έφτασα την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 στις 1:30 μ.μ.

20 Απριλίου 2021

Χαιρετίσματα στο μέλος της Κνεσέτ (“Κνεσέτ”-το κοινοβούλιο του Ισραήλ) Μόσι Ραζ

Θέμα: Το πρόβλημα της στέγασης των ΑμεΑ.

Αγαπητέ κύριε.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένα ζητήματα που σχετίζονται με τον πληθυσμό με αναπηρία και νοητικά προβλήματα (πληθυσμός στον οποίο συμπεριλαμβάνομαι και εγώ) που θα ήθελα να θίξω ενώπιόν σας. Θα με ενδιέφερε να μάθω σε ποιο βαθμό μπορείτε να προωθήσετε αυτά τα ζητήματα ή/και να κάνετε επείγουσες νομοθετικές τροποποιήσεις για να βελτιώσετε την κατάστασή μας, τις συνθήκες θεραπείας και τις πιθανότητές μας να επιβιώσουμε και να ενσωματωθούμε στην κοινωνία.

Πρέπει να επισημάνω ότι από προηγούμενη εμπειρία έχω μάθει ότι σε συναντήσεις αυτού του τύπου θα μου λένε πριν φτάσω ότι θα μου δοθεί η άδεια να μιλήσω για να θίξω τα θέματα για τα οποία θέλω να μιλήσω – ωστόσο στην ίδια τη συνάντηση δεν θα μου δοθεί άδεια να μιλήσω ούτε για ένα δευτερόλεπτο – και αν προσπαθήσω να μιλήσω, Θεός φυλάξοι, αυτό θα θεωρηθεί αυτόματα για μια πολύ σοβαρή «διαταραχή» και ως εκ τούτου οι σεκιούριτι θα μου επιτεθούν και θα με διώξουν πολύ επιθετικά – και αυτό ακόμα και όταν δεν υπάρχει ανάγκη και όταν είναι εντελώς περιττό, και επίσης όταν είναι απολύτως σαφές ότι δεν εγκυμονώ κανέναν «κίνδυνο» για κανέναν.

Και γνωρίζοντας αυτή την πραγματικότητα, σας παραδίδω αυτό το γράμμα – σε περίπτωση που και αυτή τη φορά, αυτή θα είναι η συμπεριφορά απέναντί ​​μου. Προφανώς το ίδιο το γεγονός ότι τολμώ να αναφέρω τα δεινά του αναπήρου κοινού ερμηνεύεται ως πολύ σοβαρή απειλή – παρόλο που δεν μου είναι καθόλου σαφές ποιον ή τι ακριβώς απειλεί. Αφήνω εσάς και τους υπαλλήλους του γραφείου σας με αυτό το γράμμα – δεν θα το πάρω πίσω στο σπίτι μου.

Και τώρα για τις λεπτομέρειες των ίδιων των θεμάτων:

1) Πρόβλημα χρηματοδότησης/πληρωμής ενοικίου – πριν από πολλά χρόνια είχε προσδιοριστεί (και δεν είναι σαφές από ποιον – ωστόσο πιθανότατα πρόκειται για έναν ή τον άλλο κυβερνητικό αξιωματούχο) ότι τα άτομα με αναπηρία που ζουν στην κοινότητα δικαιούνται βοήθεια ύψους 770 NIS μηνιαίως για σκοπούς πληρωμής ενοικίου. Όπως γνωρίζουμε, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια πολύ σημαντική αύξηση των τιμών των διαμερισμάτων στο κράτος του Ισραήλ – και ως αποτέλεσμα, φυσικά, υπήρξε σημαντική αύξηση και στο ενοίκιο. Ωστόσο, το ποσό της ενίσχυσης των 770 NIS, που καθορίστηκε πριν από πολλά χρόνια εντελώς αυθαίρετα και χωρίς καμία εξήγηση ή λογική, δεν επικαιροποιείται. Δυστυχώς, ακόμη και μετά από πολλή αλληλογραφία (και μιλάμε για τουλάχιστον μερικές χιλιάδες ή και δεκάδες χιλιάδες γράμματα, και δυστυχώς για τον συγγραφέα αυτών των λέξεων, αυτοί οι αριθμοί δεν είναι καθόλου υπερβολικοί), οι οποίοι στάλθηκαν σε κάθε πιθανό κόμμα: το Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης και τους διάφορους κλάδους του, άλλα κυβερνητικά υπουργεία όπως το Υπουργείο Οικονομικών και το Γραφείο του Πρωθυπουργού, πολλούς δημοσιογράφους με τους οποίους ο συγγραφέας Αυτό το έγγραφο μίλησε προσωπικά, Πολλοί δικηγόροι, ακόμη και τα ανακριτικά γραφεία και οι πρεσβείες ξένων χωρών – τίποτα δεν βοηθάει – και ως αποτέλεσμα, το ποσό της βοήθειας δεν ενημερώνεται, πολλά άτομα με αναπηρία πετιούνται στο δρόμο και βρίσκουν το θάνατό τους εκεί από πείνα, δίψα ή κρύο το χειμώνα και εναλλακτικά από θερμοπληξία ή αφυδάτωση το καλοκαίρι. Σημειωτέον ότι οργανώσεις για την εκμετάλλευση δικαιωμάτων όπως ο σύλλογος «Yadid» (που, όπως γνωρίζουμε, έκλεισε πριν από μερικούς μήνες) ή κλινικές νομικής βοήθειας σε πανεπιστήμια και κολέγια με τα οποία έχει επίσης επαφή ο συγγραφέας αυτού του άρθρου, και ο λόγος για αυτό είναι απλός: το ποσό της ενίσχυσης των 770 NIS δίνεται σύμφωνα με το νόμο , και οι οργανώσεις για την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων μπορούν να βοηθήσουν μόνο σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία, και η μόνη διεύθυνση σε περιπτώσεις που απαιτούνται νομοθετικές αλλαγές είναι, όπως γνωρίζετε, η Κνεσέτ. Αλλά εδώ η κατάσταση συνεχίζει να περιπλέκεται μόνο: όπως γνωρίζουμε, για μια πολύ μεγάλη περίοδο άνω των δύο ετών δεν υπάρχει κυβέρνηση που να λειτουργεί και η Κνεσέτ και το κράτος του Ισραήλ βρίσκονται σε κατάσταση, στην πραγματικότητα, μιας συνεχούς μεταβατικής κυβέρνησης. Το άμεσο και καταστροφικό αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι η έλλειψη δυνατότητας να γίνουν ουσιαστικές τροποποιήσεις του νόμου που απαιτούνται επειγόντως – μερικές από τις οποίες περιγράφω λεπτομερώς εδώ. Πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και όταν η Κνεσέτ και η κυβέρνηση ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα του συντάκτη αυτών των γραμμών, καθώς και στα αιτήματα των οργανώσεων αναπήρων και πολλών άλλων κομμάτων σχετικά με το ύψος της βοήθειας προς τα μέλη της Κνεσέτ, κατευθύνονταν αυτόματα στις οργανώσεις για την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων – και αυτό παρόλο που τα ίδια τα μέλη της Κνεσέτ γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε αυτή την περίπτωση οι οργανώσεις για τα δικαιώματα εκμετάλλευσης δεν μπορούν να είναι η διεύθυνση αλλά μόνο οι ίδιοι.

2) Επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες – υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες τα άτομα με αναπηρία δυσκολεύονται να διαπραγματευτούν με τον ιδιοκτήτη για λόγους που σχετίζονται με την ασθένεια ή την αναπηρία τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι κοινωνικοί λειτουργοί πρέπει να ενεργούν ως διαμεσολαβητές – και ένα πολύ μεγάλο μέρος των κοινωνικών λειτουργών δεν μπορεί πραγματικά να αναλάβει αυτόν τον ρόλο σε κάθε περίπτωση. Και ακόμη περισσότερο: οι εκτεταμένες περικοπές των τελευταίων ετών στα πρότυπα για τις θέσεις εργασίας των κοινωνικών λειτουργών, σε συνδυασμό με τις δύσκολες συνθήκες εργασίας, τις χαμηλές αμοιβές, την ανεπαρκή μεταχείριση από τις οικογένειες των ασθενών που σε πολλές περιπτώσεις τους θεωρούν και άδικα,

3) Μέσα πληρωμής ασθενών – υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες ένα άτομο μετακομίζει για να ζήσει στην κοινότητα μετά από μακρά περίοδο παραμονής σε νοσοκομεία και χωρίς συνήθειες διαβίωσης που θεωρούνται κανονιστικές όπως η μετάβαση στη δουλειά, η ανάληψη ευθύνης για τη διαχείριση της ζωής του , κ.λπ. Πολύ συχνά απαιτήσεις που τίθενται ως προϋπόθεση για την υπογραφή μιας σύμβασης μίσθωσης, όπως η υπογραφή επιταγής εγγύησης είναι αδύνατες για τα άτομα σε αυτό το στάδιο της ζωής τους.Πολλά πλαίσια θεραπείας και αποκατάστασης που υπήρχαν στο παρελθόν (σε ένα από τα οποία ο συγγραφέας αυτού του εγγράφου βοηθήθηκε πριν από περίπου 26 χρόνια όταν έφυγε από ένα νοσοκομείο για υποβοηθούμενη διαβίωση) έκλεισαν ή μείωσαν σημαντικά το πεδίο δράσης τους τα τελευταία χρόνια – κάτι που μπορεί να να αποτρέψουν την αποκατάσταση από άτομα που σε αυτό το στάδιο της ζωής τους δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν χωρίς αυτά τα απαραίτητα θεραπευτικά και αποκαταστατικά φακέλους.

4) Το πρόβλημα της ρύθμισης – σήμερα υπάρχει πλήρης ανισορροπία όσον αφορά τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των ιδιοκτητών διαμερισμάτων αφενός και των ενοικιαστών από την άλλη. Υπάρχουν πολλοί νόμοι που προστατεύουν τους ιδιοκτήτες από τη μία ή την άλλη κατάχρηση των περιόδων ενοικίασης που μπορεί να είναι από την πλευρά των ενοικιαστών. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν νόμοι που να προστατεύουν τους ανθρώπους που ζουν σε διαμερίσματα από την εκμετάλλευση των ιδιοκτητών – και ως εκ τούτου, σκανδαλώδεις, δρακόντειες και μερικές φορές ακόμη και παράνομες ρήτρες μπορούν να βρεθούν σε πολλά συμβόλαια ενοικίασης – και δεν υπάρχουν νόμοι με στόχο την προστασία των ενοικιαστών αυτών των διαμερισμάτων που αναγκάζονται να υπογράψουν αυτές τις συμβάσεις. Σε πολλές περιπτώσεις, οι ενοικιαστές των διαμερισμάτων δεν έχουν νόμιμο δικαίωμα να αντιταχθούν σε προσβλητικές ρήτρες που έχουν υπογραφεί ως προϋπόθεση για την ενοικίαση του ακινήτου – και θα είναι εντελώς εκτεθειμένοι στις ιδιοτροπίες των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων, και μερικές φορές ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης εαυτό. Οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε αυτές τις καταστάσεις είναι φυσικά πιο δύσκολοι για μειονεκτούντες πληθυσμούς όπως οι ανάπηροι ή οι άρρωστοι.

5) Δυσκολία ενημέρωσης – υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες όσον αφορά την προβολή των αναφερόμενων δυσκολιών και την έκθεσή τους στο δημόσιο χώρο για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις. Οι τρέχουσες προτεραιότητες των διαφόρων μέσων ενημέρωσης που ελάχιστα ενδιαφέρονται για το θέμα, ο κατακερματισμός μεταξύ των οργανώσεων των ατόμων με αναπηρία, η απροθυμία πολλών στοιχείων της κοινωνίας στην οποία ζούμε να συμμετάσχουν ενεργά στις προσπάθειες διόρθωσης και βελτίωσης της κατάστασης – όλα αυτά επιβαρύνουν και δυσκολεύουν πολύ τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης του κοινού αυτών των προβλημάτων με τρόπο που θα αναγκάσει τα μέλη της Κνεσέτ να προβούν στις απαραίτητες τροποποιήσεις στη νομοθεσία αντί να συνεχίσουν να αγνοούν και να μην κάνουν τίποτα. Μια άλλη δυσκολία υπάρχει όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας διαφημιστικής καμπάνιας:

6) Χρόνος αναμονής για θεραπεία – υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες άτομα που μέχρι ένα ορισμένο στάδιο της ζωής τους δεν χρειάζονταν καθόλου τη βοήθεια υπηρεσιών ψυχικής υγείας – αλλά ως αποτέλεσμα δύσκολων συνθηκών ζωής ή τραυματικού ή δύσκολου γεγονότος το ένα ή το άλλο είδος χρειάζονται τη βοήθεια επαγγελματία ψυχικής υγείας – και φυσικά σε πολλές περιπτώσεις Αυτή είναι προσωρινή ή εφάπαξ βοήθεια και όχι χρόνια. Σήμερα, οι περίοδοι αναμονής για θεραπεία ή ψυχολογική βοήθεια είναι πολύ μεγάλες – και ως αποτέλεσμα της έλλειψης έγκαιρης βοήθειας, η κατάσταση των ανθρώπων μπορεί να επιδεινωθεί άσκοπα. Η επένδυση πρόσθετων πόρων στο δημόσιο σύστημα ψυχικής υγείας μπορεί σίγουρα να αλλάξει την κατάσταση. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ακόμη και από οικονομική και δημοσιονομική άποψη δεν υπάρχει λογική σε μια τέτοια συμπεριφορά: όταν οι άνθρωποι η κατάσταση του επιδεινώνεται κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης περιόδου αναμονής για θεραπεία, η κατάστασή τους συνεχίζει να περιπλέκεται – και αυτό που θα μπορούσε να ήταν μια εφάπαξ βοήθεια που κοστίζει χρήματα στο κράτος μετατρέπεται σε μια ακόμη πιο σοβαρή κατάσταση που στη συνέχεια κοστίζει στο κράτος ένα υψηλό οικονομικό κόστος απείρως . Για αυτούς τους λόγους, είναι απαραίτητο να εξεταστεί το ενδεχόμενο προσθήκης προτύπων στο δημόσιο σύστημα ψυχικής υγείας και η βελτίωσή του – πρέπει να θυμόμαστε ότι η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού στο κράτος του Ισραήλ δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει ιδιωτικά αυτές τις θεραπείες – που κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες σέκελ για κάθε ατομική συνεδρία. Η κατάστασή τους συνεχίζει να περιπλέκεται – και αυτό που θα μπορούσε να ήταν μια εφάπαξ βοήθεια που κοστίζει χρήματα στο κράτος μετατρέπεται σε μια ακόμη πιο σοβαρή κατάσταση που στη συνέχεια κοστίζει στο κράτος ένα απείρως υψηλό οικονομικό κόστος. Για αυτούς τους λόγους, είναι απαραίτητο να εξεταστεί το ενδεχόμενο προσθήκης προτύπων στο δημόσιο σύστημα ψυχικής υγείας και η βελτίωσή του – πρέπει να θυμόμαστε ότι η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού στο κράτος του Ισραήλ δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει ιδιωτικά αυτές τις θεραπείες – που κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες σέκελ για κάθε ατομική συνεδρία. Η κατάστασή τους συνεχίζει να περιπλέκεται – και αυτό που θα μπορούσε να ήταν μια εφάπαξ βοήθεια που κοστίζει χρήματα στο κράτος μετατρέπεται σε μια ακόμη πιο σοβαρή κατάσταση που στη συνέχεια κοστίζει στο κράτος ένα απείρως υψηλό οικονομικό κόστος. Για αυτούς τους λόγους, είναι απαραίτητο να εξεταστεί το ενδεχόμενο προσθήκης προτύπων στο δημόσιο σύστημα ψυχικής υγείας και η βελτίωσή του – πρέπει να θυμόμαστε ότι η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού στο κράτος του Ισραήλ δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει ιδιωτικά αυτές τις θεραπείες – που κοστίζουν αρκετές εκατοντάδες σέκελ για κάθε ατομική συνεδρία.

7) Οδοντιατρικές θεραπείες -όπως γνωρίζετε, στο κράτος του Ισραήλ, ένα άτομο που χρειάζεται οδοντιατρικές θεραπείες θα πηγαίνει σχεδόν πάντα σε ιδιώτες γιατρούς – και αυτό γιατί το δημόσιο σύστημα υγείας δεν παρέχει επί του παρόντος απάντηση σε αυτόν τον τομέα. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα άτομα με νοητική υστέρηση, αλλά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες γενικότερα, των οποίων η οικονομική δυσπραγία είναι πολύ δύσκολη σε καθημερινό επίπεδο, ακόμη και χωρίς σύνδεση με οδοντιατρικές θεραπείες, δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο να λάβουν αυτές τις θεραπείες, εάν και όταν είναι απαραίτητο. Ο συνδυασμός σοβαρών ψυχικών προβλημάτων και σοβαρής οικονομικής δυσφορίας αναγκάζει αυτούς τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν μια σπασμένη γούρνα και ένα πλήρες αδιέξοδο όταν είναι απαραίτητο, και μερικές φορές επείγουσα οδοντιατρική φροντίδα. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι σήμερα δεν υπάρχει, στην πραγματικότητα,

8) Χώροι νοσηλείας – ένα άτομο που χρειάζεται επί του παρόντος μαζική ψυχιατρική θεραπεία σε δημόσιο νοσοκομείο ή κλινική μπορεί να τη λάβει μόνο σε κλινική ή νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή διαμονής του. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι ασθενείς προτιμούν, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, να νοσηλεύονται σε άλλη κλινική – όχι απαραίτητα σε αυτή που βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή διαμονής τους. Οι ασθενείς θα πρέπει να έχουν ελευθερία επιλογής – και σε έναν ασθενή που δεν είναι ικανοποιημένος με τη θεραπεία σε μια συγκεκριμένη κλινική ή νοσοκομείο θα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να μετακομίσει σε κλινική ή νοσοκομείο αλλού. Αυτή η επιλογή παρέχεται επί του παρόντος σε όλους τους άλλους τομείς της ιατρικής – και δεν υπάρχει λόγος να αρνηθούμε την ελευθερία επιλογής ως προς τον τόπο θεραπείας μόνο στον τομέα της ψυχικής θεραπείας. Επιπλέον: τέτοια ελευθερία επιλογής, αν δοθεί,

9) Ευαισθητοποίηση του πληθυσμού – ο γενικός πληθυσμός μερικές φορές παρουσιάζει πολύ σημαντική αντίσταση όταν πρόκειται για θεραπείες ψυχικής υγείας που παρέχονται στην περιοχή όπου ζουν οι άνθρωποι – κάτι που πηγάζει από την έλλειψη ευαισθητοποίησης και την έλλειψη αναγνώρισης του πεδίου – και χωρίς καμία πρακτική ή λογική αιτιολόγηση. Η μείωση της αντίστασης και της απροθυμίας του πληθυσμού μέσω ενός κατάλληλου συστημικού πληροφοριακού συστήματος μπορεί σίγουρα να κάνει τη ζωή ασθενών και ασθενών των οποίων η ζωή είναι πολύ δύσκολη σε κάθε περίπτωση λόγω της νόσου και των δικών τους αναπηριών. Η έλλειψη ευαισθητοποίησης στην κοινωνία στην οποία ζούμε προκαλεί περιπτώσεις αντιρρήσεων των κατοίκων για το άνοιγμα ξενώνων ή εγκαταστάσεων περίθαλψης κοντά στις κατοικίες τους – κάτι που οδηγεί σε σημαντικές καθυστερήσεις στο άνοιγμα αυτών των εγκαταστάσεων. και μερικές φορές ακόμη και στην αποτροπή του ανοίγματός τους μετά από μηνύσεις κατοίκων. Επιπλέον: υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει σκόπιμη παρενόχληση του πληθυσμού προς αυτές τις εγκαταστάσεις φροντίδας όταν βρίσκονται στην περιοχή διαμονής τους – και είναι πολύ πιθανό η ευαισθητοποίηση του κοινού να οδηγήσει σε σημαντική μείωση του αριθμού από αυτές τις περιπτώσεις. 

Με εκτίμηση, 

Asaf Binyamini,

115 Costa Rica St.,

είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

3) Το θεραπευτικό πλαίσιο στο οποίο βρισκόμουν μέχρι τις 16 Μαρτίου 2021 (λόγω των συνεχιζόμενων περικοπών και μειώσεων στους προϋπολογισμούς υγείας και πρόνοιας και της έλλειψης αντιμετώπισης αυτών των θεμάτων ελλείψει λειτουργικής κυβέρνησης ή Κνεσέτ) Έχω μείνει, χρόνια άρρωστος με πολύ σοβαρές ασθένειες και προβλήματα χωρίς κανένα κατάλληλο θεραπευτικό πλαίσιο. Όλες οι προσπάθειές μου να βρω ένα σχετικό πλαίσιο θεραπείας για αυτήν, μπορώ να βασιστώ σε κατασκευαστές αγγειοπλαστικής – και δεν μπορώ να πω πόσο θα διαρκέσει αυτή η καταστροφική κατάσταση):

Σύλλογος “Reut” – Hostel “Avivit”,

Οδός Ha-Avivit 6,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9650816.

τηλέφωνα στα γραφεία του ξενώνα: 972-2-6432551. ή: 972-2-6428351.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ξενώνα: [email protected]

Η κοινωνική λειτουργός από την ομάδα του ξενώνα, με την οποία είχα επαφή:

Oshrat-972-50-5857185.

4) Ο οικογενειακός γιατρός με τον οποίο παρακολουθούμαι:

Δρ Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – Κλινική Hatayelet,

Οδός Daniel Yanovsky 6,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9338601.

Τηλέφωνο των γραφείων της κλινικής:

972-2-6738558. Αριθμός φαξ στα γραφεία της κλινικής: 972-2-6738551.

5) Λεπτομέρειες για τα τακτικά φάρμακα που παίρνω:

1. Ψυχιατρικά φάρμακα:

I. Seroquel-

2 χάπια των 300 mg κάθε βράδυ.

II. Tegretol CR-

400 mg – κάθε πρωί. 400 mg – κάθε βράδυ.

III. Effexor-

150 mg – κάθε πρωί. 150 mg – κάθε βράδυ.

2. Συμβαστατίνη-

10 mg κάθε μέρα το βράδυ.

6) Παρακάτω είναι η λίστα με τα ιατρικά προβλήματα από τα οποία υποφέρω:

I. Ψυχική ασθένεια-καταναγκαστικό σύνδρομο ΙΨΔ καθώς και ορίζεται μια ασθένεια

ως σχιζοσυναισθηματική διαταραχή.

II. Ψωριατικη ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ.

III. Ένα νευρολογικό πρόβλημα του οποίου ο ορισμός δεν είναι ξεκάθαρος. Τα κύρια συμπτώματά της: πέφτουν αντικείμενα από τα χέρια μου χωρίς να το καταλάβω, ζάλη, απώλεια αίσθησης σε ορισμένες περιοχές των παλάμες και κάποιο πρόβλημα με την ισορροπία και τη στάση του σώματος.

IV. Χρόνια δισκοκήλη στην πλάτη στους σπονδύλους 4-5 – η οποία επίσης ακτινοβολεί στα πόδια και δυσκολεύει το περπάτημα.

V. Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

VI.. Έναρξη σημείων καρδιολογικού προβλήματος από τον τελευταίο μήνα (τα λόγια αυτά τα γράφω την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018). Μέχρι τη στιγμή της συγγραφής αυτών των γραμμών, η ουσία του προβλήματος είναι ακόμα ασαφής, η οποία εκδηλώνεται με πόνους στο στήθος κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, δυσκολίες στην αναπνοή αλλά και στην ομιλία.

VII. Σημαντική εξασθένηση της όρασης, που ξεκίνησε πριν από περίπου έξι μήνες (τα λόγια αυτά τα γράφω τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021).

7) Πρόσθετα προσωπικά στοιχεία: Ηλικία: 48. Οικογενειακή κατάσταση: Ανύπαντρη. Ημερομηνία γέννησης: 11.11.1972.

Η διαμαρτυρία για την αύξηση της σύνταξης γήρατος Ένας από τους εμπνευστές της διαμαρτυρίας: Uri Flom – Τηλ. 972-54-4725676 Email: [email protected]

Yigal Grinstein – Τηλ. 972-50-7534271 Email: [email protected]

Giora Harlofsky – Τηλ. 972-52-3820050 Email: [email protected]

22 Δεκεμβρίου 2022

Μια κραυγή συγκέντρωσης – η νεότερη γενιά συμμετέχει στον αγώνα.

Εμείς οι γονείς σας, οι γιαγιάδες και οι παππούδες σας, σας καλούμε να συμμετάσχετε και να μας βοηθήσετε στον αγώνα μας να αυξήσουμε την επαίσχυντη σύνταξη γήρατος που παίρνουμε σήμερα,

και που δεν επιτρέπει σε πολλούς από εμάς να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

Συμμετέχοντας στους αγώνες μας σήμερα θα σας γλυτώσει από την ανάγκη να επιστρέψετε και να πολεμήσετε

Όταν φτάσεις στην ηλικία μας.

Τα παιδιά και τα εγγόνια μας, το επίδομα μας ήταν κοντά μέχρι το 2003

Στον μέσο μισθό στην οικονομία, και μέχρι το 2003 ήταν δυνατό να συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε τη ζωή μας,

Σε λογικό βιοτικό επίπεδο, ακόμα και μετά τη σύνταξη.

Κάποιοι από εμάς (όχι όλοι) καταφέραμε επίσης να αποταμιεύουμε, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, σε υποστηρικτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα.

Πολλοί από εμάς, που δεν είχαμε το προνόμιο να εργαστούμε στο δημόσιο ή σε μεγάλους οργανισμούς, δεν έχουμε καθόλου σύνταξη και βασιζόμαστε αποκλειστικά στο επίδομα. Δεν αμφισβητείται ότι το ποσοστό του επιδόματος σήμερα δεν επιτρέπει μια ελάχιστη ζωή με αξιοπρέπεια.

Πολλοί αναρωτιούνται πώς σε μια χώρα που αυτοπροσδιορίζεται ως κοινωνικό κράτος φτάσαμε σε μια τόσο άθλια κατάσταση. Η απάντηση είναι, για να το θέσω ήπια, η απληστία και η επαίσχυντη παραβίαση των δικαιωμάτων μας.

Όλα ξεκίνησαν το 2003 όταν ο τότε Υπουργός Οικονομικών επέλεξε να διακόψει τη σύνδεση μεταξύ των ταμείων για τη σύνταξη γήρατος, η οποία αργότερα έγινε σύνταξη ηλικιωμένων, και τη σύνδεση με τον μέσο μισθό στην οικονομία, και να συνδέσει το σύνταξη στον «δείκτη καταναλωτή».

Εν μία νυκτί, αυτή η κίνηση άδειασε τη σύνταξη γήρατος και με τα χρόνια, η σύνταξη έχασε εντελώς τον αντίκτυπό της στη ζωή των ηλικιωμένων.

Ταυτόχρονα, εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ συσσωρεύτηκαν σταδιακά στο ταμείο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Αυτά είναι χρήματα που πάρθηκαν από εμάς για δεκαετίες εργασίας, προκειμένου να μας επιστραφούν όταν φτάσουμε σε μεγάλη ηλικία, να μας προσφέρουν εύλογη κοινωνική ασφάλιση και να μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε τη ζωή μας σε επαρκές επίπεδο και σεβασμό.

Η αποσύνδεση της σύνταξης γήρατος από τη σύνδεση με τον δείκτη «μέσος μισθός στην οικονομία» και η σύνδεσή της με τον «δείκτη καταναλωτή» δημιούργησαν τεχνητά «πλεονάζοντα κεφάλαια» στην Εθνική Ασφαλιστική, φτάνοντας τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ.

Το Υπουργείο Οικονομικών, ευθαρσώς, θεώρησε πλεονάσματα τα τεράστια ποσά που είχαν συσσωρευτεί στο Εθνικό Ασφαλιστικό Ταμείο και ιδιοποιήθηκε στον εαυτό του τα χρήματα που προορίζονταν εξαρχής να εξασφαλίσουν ένα βασικό βιοτικό επίπεδο για πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες

και βετεράνων (σήμερα περίπου 1.300.000).

Υπάρχει και συνεχίζει να υπάρχει μια συνωμοσία σιωπής, σκοπός της οποίας είναι να επιτρέψει τη συνέχιση αυτής της εγκληματικής ληστείας.

Η σχέση σταυρώνει πάρτι!

Ενώ ο μισθός των ανώτατων αξιωματούχων στην οικονομία, ξεκινώντας από τον πρωθυπουργό έως τους υπουργούς και τα μέλη της Κνεσέτ, τους επικεφαλής δημόσιων συμβουλίων και τους δημάρχους έως τους διευθύνοντες συμβούλους δημοσίων εταιρειών και άλλους ανώτερους αξιωματούχους στη δημόσια υπηρεσία, συνδέεται με τον μέσο μισθό στο την οικονομία και ενημερώνεται αυτόματα κάθε χρόνο-

Η σύνταξη γήρατος υποβιβάστηκε στην άβυσσο της γυναικείας ζωής και απλά ξεχάστηκε.

ΟΧΙ πια!

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ έχουν μεταφερθεί από την Εθνική Ασφαλιστική στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού του Υπουργείου Οικονομικών. Τα κεφάλαια δόθηκαν ως «δάνειο» και η όλη κίνηση έγινε αθόρυβα παρασκηνιακά και χωρίς την κατάλληλη δημοσιότητα. Το δάνειο δεν επιστράφηκε ποτέ. Αντιθέτως, πήρε τερατώδεις διαστάσεις.

Επιστρέφουμε και ζητάμε τη στήριξή σας στον δίκαιο αγώνα μας. Σήμερα είμαστε εμείς, αύριο είστε εσείς.

Σύνδεσμοι για συμμετοχή:

Ομάδα ανοιχτή για συζήτηση (θορυβώδης ομάδα): https://chat.whatsapp.com/Juztm79HMFYAWsXETIcKkI

Μια ομάδα χωρίς συζητήσεις αλλά με τακτικές ενημερώσεις (σιωπηλή ομάδα):

https://chat.whatsapp.com/F8j6n3d1HeX8BCmU2c3TIC

Σύνδεσμος στην ομάδα του Facebook:

https://www.facebook.com/groups/1120435948847976

Δείτε πού έφτασε η απληστία (η λεζάντα στο γράφημα είναι στα εβραϊκά)

Γράφημα αύξησης μισθού των μελών της Knesset (“knesset”-το κοινοβούλιο του Ισραήλ) ευγενική προσφορά των φίλων μας μηχανικού Yehuda Gasser

Giora Harlofsky – ένας από τους ιδρυτές της κοινότητας διαμαρτυρίας Adv.

Giora Harlofsky, Τηλ. 972-52-3820050 [email protected]

Yigal Grinstein, Τηλ. 972-50-7534271 [email protected]

Uri Flom, Τηλ. 972-54-4725676 [email protected]

Τα προσωπικά μου στοιχεία:

Όνομα – assaf. Επώνυμο – benyamini.

Αριθμός Ταυτότητας – 029547403.

Πλήρης διεύθυνση για παράδοση αλληλογραφίας –

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

Είσοδος Α – Διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

Η ιστοσελίδα μου: https://www.disability55.com/

Adi Arbel, Εκκλησιαστικό Φόρουμ για την Κοινωνία των Πολιτώνy

Τι θα ήθελες να κάνεις σήμερα? Να γνωρίσουν /το φόρουμ στην εταιρεία η αστική

λαμβάνετε ενημερώσεις εκδηλώσεων Το κανάλι του φόρουμ για μια κοινωνία των πολιτών

ακολουθήστε μας στενά η σελίδα μας στο facebook βρείτε τρόπους αλλαγής εργαλειοθήκη του αστικού μας

εκμεταλλευτείτε την εμπειρία μας /στρατηγική διαβούλευσης και συνοδείας

μαθαίνω από την εμπειρία των άλλων /κωδικός αστικός ανοιχτός

Ξέρετε τι συμβαίνει πότε; /όλα τα γεγονότα τα κοντινά

Μετατρέψτε μια ιδέα σε πραγματικότητα σε μια μέρα /συνεργείο η μίζα

εμβαθύνω στις περιπλοκές του κρατικού προϋπολογισμού/Κατάδυση δωρεάν

χρησιμοποιήστε δημόσιες πληροφορίες προς όφελός σας /βγάζω υπό το φως του

Λάβετε αρχικά χρήματα για τη νέα σας πρωτοβουλία /Χορηγεί πόνυ

Κατανοήστε πώς να συνεργάζεστε σωστά με μέλη της Κνεσέτ /συνταγή για αποτέλεσμα

Μάθετε πώς να συγκεντρώσετε πόρους από το ευρύ κοινό /Σε απευθείας σύνδεση το άλμα

ΣΤ. Ακολουθούν αναρτήσεις που κοινοποίησα στον λογαριασμό μου στο Facebook:

1)Καλό απόγευμα. Δεν έγραψα την επόμενη ενότητα. Ο γράφων δεν υπέγραψε στο κάτω μέρος. Μοίρασα με όλες μου τις δυνάμεις και σας παρακαλώ να κάνετε το ίδιο.

Ελπίζω πραγματικά οι πολιτικοί και ο επικεφαλής τους πρόεδρος να μην πιστεύουν ότι βγαίνουμε στους δρόμους λόγω του αριθμού των μελών της επιτροπής διορισμού δικαστών…

Παλεύουμε για τη χαμένη ψυχή της χώρας.

Δεν κοιμόμαστε το βράδυ με ανησυχία. Η πυξίδα μας κυματίζει και νιώθουμε τον ουρανό να πέφτει και τη γη να τρέμει.

Και καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει σωτήρας και μείναμε μόνοι μας, και λέγαμε τους εαυτούς μας τη σημαία.

Ξεφεύγουμε γιατί τρελαθήκατε.

Κάνουμε ραντεβού για τους γονείς μας και για τα παιδιά μας. Γιατί έτσι μεγαλώσαμε και έτσι τους εκπαιδεύουμε, να αγαπούν τη χώρα και να δουλεύουν για αυτήν, να δουλεύουν σκληρά και να σέβονται τους άλλους…

Και φεύγουμε επειδή είμαστε θυμωμένοι και όχι λόγω ρητρών.

Θυμωμένοι που οι πολιτικοί ηγέτες έχουν γίνει οδηγοί διαφθοράς, μίσους, απληστίας και λαγνείας τιμής και απληστίας.

Θυμωμένοι που υπεκφεύγουν και χωρίζουν ρουφούν το γήπεδο και το μέλλον της χώρας.

Θυμωμένοι που οι φόροι μας πετιούνται σαν άχρηστα αποθέματα από άσπονδους, ανίκανους κλαψουριστές.

Θυμωμένοι εγκληματίες με κοστούμια έχουν αναλάβει το νόμο για να νομιμοποιήσουν τα ταμεία των ωοτοκίας τους.

Είναι θυμωμένοι με τον πρωθυπουργό που είναι έτοιμος να καεί η χώρα και να ξεσκιστεί ο κόσμος, αρκεί να σώσει το δέρμα του.

Και φεύγουμε γιατί έχουμε βαρεθεί την ταπεινωτική τρέλα και όχι από τις μικρές γραμμές στους νόμους.

Έχουμε βαρεθεί τα βρύα τοίχου που μας αποκαλούν προδότες και εσείς σιωπάτε.

Έχουμε βαρεθεί τους φτωχούς υπουργούς να μας αποκαλούν ρατσιστές και Ασκενάζι όταν τα παιδιά μας δεν έχουν ιδέα από πού προέρχονται.

Έχουμε βαρεθεί να κολλάμε με ρολόγια Rolex που δεν έχουμε και δεν θα έχουμε.

Έχουμε βαρεθεί να ακούμε εγκληματίες να αποφεύγουν και υπουργούς να προσποιούνται ότι είμαστε αναρχικοί.

Θέλουμε να σας πούμε, κύριε Πρόεδρε, πολυάσχολοι πολιτικοί και ρηχοί δημοσιογράφοι – χάνετε πολύ χρόνο.

Ξυπνήστε γιατί ζούμε σε ταινία τρόμου και δεν έχουμε σκοπό να κάτσουμε να δούμε από το πλάι να δούμε πώς θα τελειώσουν οι μεταξύ σας καυγάδες.

Ξυπνήσαμε γιατί είχαμε βαρεθεί να είμαστε σιωπηλοί. Γιατί αναλάβαμε την ευθύνη.

Μην ψάχνετε για έναν ηγέτη που μπορείτε να αγοράσετε από εμάς και μην μας διαδίδετε φανταστικούς συμβιβασμούς. Δεν είμαστε σαν εσάς.

Ξεκινήσαμε τον αγώνα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να βγάλετε τα χέρια σας από το Ανώτατο Δικαστήριο, μέχρι να μάθετε να σέβεστε τον άλλον (ή τουλάχιστον να σιωπάτε) και μέχρι να λάβετε την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας στην καρδιά σας.

Ούτε μια στιγμή πριν.

Νιώθεις κι εσύ έτσι; Περάστε το για να φτάσει στα δεξιά αυτιά.

2)Rotem Peer

Διευθυντής

Εμπειρογνώμονας ομάδας στον τομέα των συμβούλων ψυχικής υγείας

1 ημέρα ·

Επεξεργασία της ανάρτησης για διευκρίνιση:

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι πιθανό ο δολοφόνος να ήταν όντως τραυματισμένος. Δεν το αποκλείω.

Απλώς πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που δεν συμβαίνει αυτό και η προσπάθεια να αποδοθεί σχεδόν κάθε φόνος σε ψυχική πάλη είναι τραυματισμός ενός ολόκληρου πληθυσμού.

Επιπλέον, είναι στατιστικά σαφές ότι εάν λάβετε ένα δείγμα 10.000 ατόμων που τρέχουν σε σύγκριση με 10.000 άτομα που δεν τρέχουν, η πιθανότητα να υπάρχει κάποιος που είναι δολοφόνος είναι μεγαλύτερη μεταξύ του πληθυσμού που δεν τρέχει.

Σύμφωνα με το νόμο, κάθε δολοφόνος είναι δυνητικά ψυχικά άρρωστος. Ακόμα κι αν δεν έχει ψυχικό υπόβαθρο, στέλνεται για ψυχολογική εξέταση.

Και κάποιος που είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν μία φορά πριν από πολλά χρόνια δεν θεωρείται ότι έχει βλάψει την ψυχή και η προσπάθεια να δικαιολογηθεί ο φόνος λόγω ψυχικού αγώνα είναι απλώς αδικία.

Όλοι θέλουν να δραπετεύσουν από τη φυλακή και μετά τι γίνεται;

ότι όλες οι εφημερίδες είναι γεμάτες από φρικτές στιγματιστικές προτάσεις που αποκαλούν σχεδόν κάθε δολοφόνο ψυχικά διαταραγμένο.

Αυτό είναι αρκετό για να βλάψει έναν ολόκληρο πληθυσμό.

Πρέπει να υπάρχει νόμος ενάντια σε αυτό.

Εάν ένας Αιθίοπας δολοφονήσει, λέμε ότι δολοφόνησε επειδή είναι Αιθίοπας;

Εάν ένας Μαροκινός δολοφονήθηκε, θα πούμε ότι δολοφόνησε επειδή είναι Μαροκινός;

φυσικά και όχι!

Ένας άνθρωπος σκοτώνει επειδή σκοτώνει επειδή είναι κακός άνθρωπος.

Οι σχιζοφρενείς δεν είναι δολοφόνοι.

Οι καταθλιπτικοί δεν σκοτώνουν.

Οι άνθρωποι με άγχος δεν είναι δολοφόνοι.

Καταδικάστε αυτό το φαινόμενο, εξαρτάται μόνο από εμάς γιατί κανείς δεν νοιάζεται για εμάς και εξαιτίας αυτών των δημοσιεύσεων οι άνθρωποι φοβούνται τα ψυχικά προβλήματα και τα καταγγέλλουν από την κοινωνία, από τη δουλειά, από την πολιτική.

Μην του δίνεις ένα χέρι.

————————————————– —–

Βαρέθηκα να συνδέω αυτόματα κάθε δολοφόνο με το να βλάπτει ψυχές!

Ένας ψυχικά κατεστραμμένος δεν είναι δολοφόνος!!!!

Ένας δολοφόνος είναι δολοφόνος επειδή είναι κακός άνθρωπος.

Θέλει να γίνει δολοφόνος γιατί δεν έχει τίποτα να χάσει.

Ένας εγκληματίας, ένας βιαστής, ένας δολοφόνος, ένας επιτιθέμενος, είναι εγκληματίες και όχι συναισθηματικά κατεστραμμένοι.

Δεν είναι περίεργο που υπάρχουν στιγματισμοί στη χώρα προς άτομα με νοητική υστέρηση, όταν όποιος διαπράττει φόνο χαρακτηρίζεται ως διανοητικά προβλήματα.

Μια χώρα των αδαών

3) ωςsaf BenyaminΕγώ

10 Φεβρουαρίου Β-20:11

Πριν λίγα λεπτά είπαν στις ειδήσεις ότι ο τρομοκράτης που πραγματοποίησε σήμερα την τρομακτική επίθεση στην Ιερουσαλήμ ήταν ψυχικά άρρωστος. Το ερώτημα τέθηκε επίσης στο στούντιο σε ποιο βαθμό το γεγονός ότι ο καταραμένος τρομοκράτης (που σκοτώθηκε στην επίθεση – και καλό πράγμα) είναι ψυχικά άρρωστος αποτελεί παράγοντα ή κίνδυνο τρομοκρατικής δραστηριότητας.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι όλοι οι ψυχικά άρρωστοι τρομοκράτες, δολοφόνοι ή εγκληματίες.

Για παράδειγμα, ορίζομαι ως διανοητικά προβλήματα και δεν κάνω τρομοκρατικές επιθέσεις και δεν είμαι μέλος καμίας εγκληματικής ή τρομοκρατικής οργάνωσης.

Αυτό το στίγμα στο οποίο όλοι οι ψυχικά ασθενείς ορίζονται ως δολοφόνοι ή εγκληματίες είναι πολύ προβληματικό – και μερικές φορές καθιστά πολύ δύσκολη την παροχή κατάλληλης ιατρικής περίθαλψης.

4) αssaf benyaminΕγώ

7 τον Φεβρουάριο 2023 B-23:25

Πριν από λίγα λεπτά η είδηση ​​έκανε γνωστό σεισμό στην περιοχή της Ιερουσαλήμ.

Ζω στην Ιερουσαλήμ, στη γειτονιά Kiryat Menachem – και δεν ένιωσα τίποτα.

Μάλλον πρέπει να πάω και να κάνω έλεγχο.

Ποιος αντιμετωπίζει μια τέτοια διαταραχή; Σε ποιον γιατρό να πάω;

Και πώς λέγεται μια τέτοια διαταραχή;

Χαχαχα…

5)7 Φεβρουαρίου Β- 23:15

Και αυτή τη φορά μια σοβαρή ερώτηση (σε καμία περίπτωση χιούμορ κανενός είδους):

Πριν από περίπου δύο με τρία χρόνια, μια νέα πλατφόρμα δημόσιων συγκοινωνιών ξεκίνησε στο κράτος του Ισραήλ: μια γραμμή που εξυπηρετεί επιβάτες από τη Χάιφα στην Άκρα και πίσω δια θαλάσσης, με βάρκα. Είναι δυνατή η χρήση αυτής της διαδρομής χρησιμοποιώντας τα εισιτήρια πολλαπλών γραμμών ή τα δωρεάν μηνιαία εισιτήρια (παρόμοια με τα λεωφορεία);

Υπήρχε ήδη αυτή η διαδρομή μεταφοράς στην ιστορία; Και αν ναι, ποιος έχει λεπτομέρειες για αυτό (σε ποια περίοδο, για ποιο σκοπό χρησιμοποιήθηκε το δρομολόγιο, ποιο ήταν το πολιτικό/πολιτικό υπόβαθρο κ.λπ.;);

Ποιος έχει λεπτομέρειες για αυτό;

G. Παρακάτω είναι το e-mail που στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: ανοιχτοί διαγωνισμοί.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Αναζητώ λογισμικό, ή συστήματα αυτού ή του άλλου τύπου στο Διαδίκτυο που προορίζονται για δημοσίευση «ανοιχτών προσφορών» σε διάφορα θέματα.

Γνωρίζετε τέτοια συστήματα;

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. Ακολουθεί ένα παράδειγμα προσφοράς που επιθυμώ να δημοσιεύσω σε ένα ανοιχτό σύστημα δημοσίευσης προσφορών στο διαδίκτυο:

Προσφέρω το ιστολόγιό μου disability55.com ως πλατφόρμα για δημοσίευση άρθρων για άτομα με αναπηρία σε καθεμία από τις ακόλουθες 67 γλώσσες:Ουζμπεκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Αζερικά, Ιταλικά, Ινδονησιακά, Ισλανδικά, Αλβανικά, Αμχαρικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Αρμενικά, Βουλγαρικά, Βοσνιακά, Βιρμανικά, Λευκορωσικά, Μπενγκάλι, Βάσκικα, Γεωργιανά, Γερμανικά, Δανικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Τατζίκικα, Τουρκικά, Τουρκμενικά, Τελούγκου, Ταμίλ, Ελληνικά, Γίντις, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μογγολικά, Μαλαισιανά, Μαλτεζικά, Μακεδονικά, Νορβηγικά, Νεπάλ, Σουαχίλι, Σινχαλέζικα, Κινέζικα, Σλοβενικά, Σλοβακικά, Ισπανικά, Σερβικά, Εβραϊκά, Αραβικά, Πάστο, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Περσικά, Τσέχικα, Γαλλικά, Κορεάτικα, Καζακστάν, Καταλανικά, Κιργιζικά, Κροατικά, Ρουμάνικα, Ρώσικα, Σουηδικά και Ταϊλανδέζικα.

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini.

υστερόγραφο. Μουδιευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] ή: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

H. Παρακάτω είναι το e-mail που έστειλα σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: Άδειες δημοσίευσης.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Έχω 2 κανάλια στο YouTube https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

και: https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

Θα ήθελα να επιτρέψω σε άλλους χρήστες του YouTube να προσθέτουν βίντεο στα κανάλια μου. Τα κανάλια μου ασχολούνται με το θέμα των ατόμων με αναπηρία – και ως εκ τούτου με ενδιαφέρει να επιτρέπεται η προσθήκη περιεχομένου αποκλειστικά για αυτό το θέμα – και σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Υπάρχει τρόπος για να το κάνεις αυτό; Και αν ναι – πώς;

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

I. Ακολουθεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: άρθρα για το ιστολόγιο.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

I blog disability55.com – χτισμένο στο σύστημα wordpress.org.

Αυτό είναι ένα ιστολόγιο που ασχολείται με το θέμα των ατόμων με αναπηρία – ένα πολύγλωσσο ιστολόγιο σε 67 γλώσσες: Ουζμπεκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Αζερικά, Ιταλικά, Ινδονησιακά, Ισλανδικά, Αλβανικά, Αμχαρικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Αρμενικά, Βουλγαρικά, Βοσνιακά, Βιρμανικά , Λευκορωσικά, Μπενγκάλι , Βασκικά, Γεωργιανά, Γερμανικά, Δανικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Τατζίκικα, Τουρκικά, Τουρκμενικά, Τελούγκου, Ταμίλ, Ελληνικά, Γίντις, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μογγολικά, Μαλαισιανά, Μαλτέζικα, Μακεδονικά, Νορβηγικά , Νεπάλ , Σουαχίλι, Σινχαλέζικα, Κινέζικα, Σλοβενικά, Σλοβακικά, Ισπανικά, Σερβικά, Εβραϊκά, Αραβικά, Πάστο, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Περσικά, Τσέχικα, Γαλλικά, Κορεάτικα, Καζακστάν, Καταλανικά, Κιργιζικά, Κροατικά, Ρουμάνικα, Ρωσικά , σουηδικά και ταϊλανδέζικα.

Θα ήθελα να επιτρέψω στους χρήστες του Ιστού να ανεβάζουν άρθρα στον ιστότοπό μου – άρθρα σχετικά με άτομα με αναπηρία που μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε από τις 67 γλώσσες που αναφέρονται.

Υπάρχει τρόπος για να το κάνεις αυτό; Και αν ναι – πώς;

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

3) Σύνδεσμος στον ιστότοπό μου: https://www.disability55.com/

J. Οι σύνδεσμοί μου:

1)κόσμο και γεμάτο-το κέντρο για την υγεία η ψυχή και η γυναίκα

2)push.house-Δικτυακή διαφήμιση

3)ένωση “ιστιοπλοΐα Χάιφα”

4)προστασία Idan Dark

5)η οργάνωση απευθύνει την οικογένεια στο Ισραήλ-Θεραπευτικά δόντια στους άπορους

6)submenow.com-προωθητικό κανάλι YouTube

7)World One-Traffic για τη δημοκρατία παγκόσμια

8)σύλλογος αναπνοή δίχτυ-τζάκι δέντρα-κίνδυνος υγιής

9)ένα πρόγραμμα των συνεργατών του ιστότοπου clickcease.com

- Βρήκες κάποιο λάθος; Πες μου για αυτό -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE