Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> ιδέες για αγώνα. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

ιδέες για αγώνα.

Προς την:

Θέμα: Αναζήτηση ιδεών.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Το 2007 συμμετείχα στον αγώνα των ατόμων με αναπηρία στο Ισραήλ. Από τις 10 Ιουλίου 2018, το κάνω ως μέρος του κινήματος “nitgaber” – διάφανα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ωστόσο, ακόμη και σήμερα (γράφω αυτά τα λόγια στις 3 Σεπτεμβρίου 2022) ο αγώνας είναι ακόμα κολλημένος – πολλά βήματα που έγιναν, τα οποία περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, διαδηλώσεις, εκκλήσεις στον Τύπο και πολλά μέλη της Κνεσέτ (Ισραήλ κοινοβούλιο), και περισσότεροι δεν έχουν βοηθήσει, και η κατάσταση του πληθυσμού με αναπηρία στο Κράτος του Ισραήλ είναι ακόμη πολύ δύσκολη και πολλοί από εμάς αναγκάζονται να κάνουν την αδύνατη επιλογή μεταξύ της αγοράς βασικών τροφίμων και της αγοράς φαρμάκων ή βασικού ιατρικού εξοπλισμού).

Ως εκ τούτου, θα ζητήσουμε επιπλέον ιδέες για να συνεχίσουμε να προωθούμε τον αγώνα.

Οποιεσδήποτε ιδέες είναι ευπρόσδεκτες.

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini .

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) οι διευθύνσεις email μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

3)Ακολουθούν μερικά επεξηγηματικά λόγια για το κοινωνικό κίνημα στο οποίο εντάχθηκα στις 10 Ιουλίου 2018, όπως εμφανίστηκαν στον Τύπο:

Η Tatyana Kaduchkin, ένας απλός πολίτης του Κράτους του Ισραήλ, αποφάσισε να ιδρύσει το κίνημα «nitgaber» για να βοηθήσει αυτούς που αποκαλεί «διαφανείς ανάπηρους». Μέχρι στιγμής, περίπου 500 άτομα από όλο το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ έχουν ενταχθεί στο κίνημά της. Σε συνέντευξή της στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του Channel 7, μιλά για το έργο και τα άτομα με αναπηρία που δεν λαμβάνουν την κατάλληλη και επαρκή βοήθεια από τους αρμόδιους φορείς, απλώς και μόνο επειδή είναι διαφανείς.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πληθυσμός με αναπηρία μπορεί να χωριστεί σε δύο ομάδες: ανάπηρους με αναπηρικό αμαξίδιο και ανάπηρους χωρίς αναπηρικό αμαξίδιο. Ορίζει τη δεύτερη ομάδα ως «διαφανή άτομα με αναπηρία» επειδή, σύμφωνα με την ίδια, δεν λαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικά καροτσάκια, παρόλο που ορίζεται ότι έχουν αναπηρία 75-100%.

Τα άτομα αυτά, εξηγεί, δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι τους και χρειάζονται τη βοήθεια των πρόσθετων υπηρεσιών που δικαιούνται τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικά αμαξίδια. Για παράδειγμα, οι διαφανείς ανάπηροι λαμβάνουν χαμηλό επίδομα αναπηρίας από την Εθνική Ασφαλιστική, δεν λαμβάνουν ορισμένα συμπληρώματα όπως επίδομα ειδικών υπηρεσιών, επίδομα συνοδού, επίδομα κινητικότητας και επίσης λαμβάνουν χαμηλότερο επίδομα από το Υπουργείο Στέγασης.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε ο Kaduchkin, αυτά τα διάφανα άτομα με αναπηρία πεινούν για ψωμί παρά την προσπάθεια να ισχυριστεί κανείς ότι στο Ισραήλ του 2016 δεν υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν για ψωμί. Η έρευνα που πραγματοποίησε αναφέρει επίσης ότι το ποσοστό αυτοκτονιών ανάμεσά τους είναι υψηλό. Στο κίνημα που ίδρυσε εργάζεται για να βάλει τους διαφανώς ανάπηρους στις λίστες αναμονής για δημόσια στέγαση. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την ίδια, συνήθως δεν μπαίνουν σε αυτές τις λίστες παρόλο που υποτίθεται ότι είναι επιλέξιμοι. Πραγματοποιεί αρκετές συναντήσεις με μέλη της Κνεσέτ και συμμετέχει ακόμη και σε συνεδριάσεις και συζητήσεις των σχετικών επιτροπών στην Κνεσέτ, αλλά σύμφωνα με αυτήν όσοι μπορούν να βοηθήσουν δεν ακούνε και όσοι ακούνε είναι στην αντιπολίτευση και επομένως δεν μπορούν βοήθεια.

Τώρα καλεί όλο και περισσότερους «διαφανείς» ΑΜΕΑ να έρθουν μαζί της, να επικοινωνήσουν μαζί της για να τους βοηθήσει. Κατά την εκτίμησή της, αν συνεχιστεί η κατάσταση όπως είναι σήμερα, δεν θα υπάρξει διαφυγή από διαδήλωση ατόμων με αναπηρία που θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και τις βασικές προϋποθέσεις για τη διαβίωσή τους.

4) Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας για την υπεύθυνη του κινήματος, την κυρία Tatyana Kaduchkin:

Τα τηλέφωνά της:

972-52-3708001. και: 972-3-5346644.

Οι ώρες της τηλεφωνικής της απάντησης είναι Κυριακή έως Πέμπτη (συμπεριλαμβανομένης) από τις 11:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. – από τις έντεκα το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ σύμφωνα με την ώρα του Ισραήλ, εκτός από τις εβραϊκές αργίες και τις διάφορες αργίες του Ισραήλ.

5) Παρακάτω είναι η αρχή μιας επιστολής, την οποία έστειλα σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: συσσώρευση συστήματος.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Ενδιαφέρομαι να παραγγείλω την ακόλουθη υπηρεσία από προγραμματιστές: εγκατάσταση συστήματος TTS-TEXT TO SPEECH

Στα Αρμενικά, Λευκορωσικά, Τουρκμενικά, Κιργιζικά, Γίντις και Βάσκες – γλώσσες που δεν περιλαμβάνονται στα συστήματα του TTS που χρησιμοποιώ σήμερα (play.ht, voicemaker.in και aivoov.com) – αλλά είναι στο δικό μου blog disability5.com

Είναι πραγματικά δυνατή μια τέτοια εξέλιξη; Και αν ναι, πόσος χρόνος χρειάζεται και ποιο είναι το απαιτούμενο οικονομικό κόστος;

Πρέπει να επισημάνω ότι δεν είμαι ούτε υπολογιστής ούτε προγραμματιστής – επομένως δεν έχω τρόπο να ελέγξω τα πράγματα.

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini .

6) Ακολουθεί η αλληλογραφία μου με την ομάδα του Facebook “Coming to the profesors”:

Προς την: “באים אל הפרופסורים.היסטוריה וארכיאולוגיה

Είμαι ένας Ισραηλινός πολίτης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον αγώνα για τους πληθυσμούς των ατόμων με αναπηρία, στο πλαίσιο του οποίου απευθύνω έκκληση και σε διεθνείς φορείς εκτός του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ. Μεταξύ άλλων, απευθύνθηκα και σε ανθρώπους από την Αρμενία.

Όπως γνωρίζετε, πριν από περίπου δυόμισι χρόνια υπήρξε πόλεμος μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν για περιοχές επιρροής στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και σύμφωνα με όσα άκουσα στις ειδήσεις, το Ισραήλ δεν ήταν ουδέτερο σε αυτή τη σύγκρουση και ταυτίστηκε με την αζερική πλευρά.

Ως εκ τούτου, περίμενα ότι όταν προσέγγιζα άτομα από την Αρμενία, ως ισραηλινός πολίτης (και παρουσιαζόμουν ως τέτοιος) η στάση απέναντί ​​μου θα ήταν πολύ κακή.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, έλαβα από όλους τους ανθρώπους από την Αρμενία με τους οποίους ήρθα σε επαφή μέσω Διαδικτύου, και χωρίς εξαίρεση, μια πολύ σεβαστή στάση, και ανθρώπους που προσπάθησαν να βοηθήσουν πολύ περισσότερο από ανθρώπους από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Φυσικά, αυτό είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα – ωστόσο, ως κάποιος που δεν γνωρίζει τίποτα για την αρμενική ή την αζερική κουλτούρα, υποθέτω ότι υπάρχουν όλα τα είδη των πραγμάτων εδώ για τα οποία δεν ξέρω καν.

Πού είναι λοιπόν τα λάθη μου; αυτο που δεν καταλαβαινω?

Θα τονίσω ότι δεν κάνω αυτή την ερώτηση ως περιφρόνηση κανενός είδους – απλώς με ενδιαφέρει να μάθω ποιες είναι οι εξηγήσεις για όσα περιέγραψα.

Χαιρετισμοί,

Ασάφ Μπέντζαμιν.

Ντέιβιντ Κοέν

Αναρωτιέμαι ποια είναι η σχέση μεταξύ του αγώνα των αναπήρων στο ΙΣΡΑΗΛ και της δυσφήμισης του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ;

Οι Αρμένιοι έκαναν σφαγή με καρακάρες.

Οι Αρμένιοι ήταν πάντα επιφυλακτικοί με την τιμή του ΙΣΡΑΗΛ και προσπαθούσαν να το ανταγωνιστούν για να φτάσουν στο καθεστώς που κατάφεραν να δώσουν οι Εβραίοι στο Ολοκαύτωμα, εξ ου και ο σεβασμός τους για εμάς και ο φθόνος τους.

Το ΙΣΡΑΗΛ δεν πήρε ενεργό μέρος στον πόλεμο, υπέγραψε συμφωνίες για την πώληση όπλων στους Αζέρους που είναι φίλοι μας, σε αντίθεση με τους Αρμένιους.

Σε οποιαδήποτε τριτοκοσμική χώρα θα ήταν πολύ χαρούμενοι να λάβουν τα επιδόματα που λαμβάνουν τα άτομα με αναπηρία εδώ στο ΙΣΡΑΗΛ και τις συνθήκες διαβίωσης, επομένως κατά την άποψή μου είναι αστείο και κοροϊδία για τον Resh να απευθύνεται σε πολίτες που κερδίζουν στην καλύτερη περίπτωση 400 δολάρια ένα μήνα και να λάβουν βοήθεια από αυτούς στον αγώνα όταν το επίδομα αναπηρίας που λαμβάνουν στο Ισραήλ είναι πολλαπλάσιο και επίσης ένα όνειρο ενός ατόμου αυτού του καθεστώτος του ενδιάμεσου αυτών των χωρών.

 

Ντέιβιντ Κοέν

Δεν ισχυρίστηκα ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του αγώνα των ατόμων με αναπηρία στο ΙΣΡΑΗΛ και της στάσης των Αρμενίων προς το έθνος

Μόλις έθεσα μια ερώτηση ως κάποιος που δεν γνωρίζει τίποτα για την αρμενική κουλτούρα. Σας ζητώ συγγνώμη που έθεσα την ερώτηση – πραγματικά δεν ήξερα ότι σύμφωνα με τη μέθοδό σας απαγορεύεται να θέσετε ερωτήσεις σχετικά με το θέμα. Επίσης, δεν υπάρχει καμία προσπάθεια εδώ να συκοφαντηθεί το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ – αυτή είναι η εφεύρεση σας. Θα διευκρινίσω επίσης ότι δεν επικοινώνησα απευθείας με τους πολίτες της Αρμενίας σχετικά με το αίτημα για οποιαδήποτε οικονομική δωρεά – τα αιτήματα αφορούσαν εντελώς διαφορετικά θέματα, κυρίως μέσω ιστοσελίδων ελεύθερου επαγγελματία όπως π.χ.Fivever.com. Συμφωνώ μαζί σας ότι η κατάσταση των ατόμων με αναπηρία στο ΙΣΡΑΗΛ είναι ασύγκριτα καλύτερη από την κατάσταση των ατόμων με αναπηρία σε μια χώρα όπως η Αρμενία. Και είναι δυνατόν να προχωρήσουμε πολύ παραπέρα: πρωτόγονες κοινωνίες στις οποίες όσοι δεν εργάζονται σε σκληρή σωματική εργασία ή δεν αγωνίζονται σε πολέμους δεν έχουν καμία πιθανότητα επιβίωσης – και φυσικά σε αυτές τις κοινωνίες δεν υπάρχει τίποτα να μιλήσουμε για δικαιώματα για τα άτομα με αναπηρία. οι ηλικιωμένοι ή οποιοδήποτε είδος ιατρικής περίθαλψης που απλά δεν υπάρχει – ή είναι προσβάσιμο μόνο σε ένα στρώμα του πληθυσμού Μια πολύ περιορισμένη άποψη για τον βασιλιά και το άμεσο περιβάλλον του – ενδιαφέρεστε να είναι για εμάς στο κράτος του ΙΣΡΑΗΛ μοντέλο για σύγκριση; Και ποιο είναι το συμπέρασμα; ότι η κοινωνική στενοχώρια είναι πάντα, όπως πολλά άλλα πράγματα στη ζωή μας, κάτι σχετικό και όχι απόλυτο. Ως άτομο με αναπηρία στο κράτος του ΙΣΡΑΗΛ, η σύγκριση που κάνω είναι μεταξύ αυτού που το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να δώσει στο κοινό μας και να το διευκολύνει – και την αλυσίδα των κυβερνητικών αποτυχιών που κάνουν τον πληθυσμό με αναπηρία να λάβει πολλά λιγότερο από το ελάχιστο απαραίτητο για να ζεις με αξιοπρέπεια εδώ στο Ισραήλ – και όχι πουθενά αλλού. Η σύγκριση μεταξύ της κατάστασης των αναπήρων στο κράτος του ΙΣΡΑΗΛ και της κατάστασης των αναπήρων σε φτωχές χώρες (και ακόμη και εκείνων που βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από την Αρμενία) δεν αποτελεί τη βάση των αξιώσεων των ατόμων με αναπηρία έναντι του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ. . Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σε χώρες του τρίτου κόσμου μπορεί κάλλιστα να υπάρξουν καταστάσεις στις οποίες εάν τραυματιστούμε εσείς ή εγώ,

 

Ντέιβιντ Κοέν

assaf benyamini

Σχετικά με τη μεταχείριση των Αρμενίων, απλά σας έγραψα γιατί αντιμετωπίζουν τους ΙΣΡΑΗΛΟΥΣ με σεβασμό παρά τον πόλεμο.

Επιτρέπεται φυσικά να κάνετε όποια ερώτηση θέλετε… ελεύθερα.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποια είναι η σχέση μεταξύ των πολιτών μιας τριτοκοσμικής χώρας και της κατάστασης των ατόμων με αναπηρία στο Ισραήλ.

Όχι μόνο δεν συνέκρινα τα άτομα με αναπηρία στο Ισραήλ με τα άτομα με αναπηρία στην Αρμενία, αλλά συνέκρινα την κατάσταση των υγιών ατόμων με την κατάσταση των ατόμων με αναπηρία στο ΙΣΡΑΗΛ – είναι καλύτερα να είσαι ανάπηρος στο ΙΣΡΑΗΛ παρά ένας απλός πολίτης στην Αρμενία.

Ακόμα αναρωτιέμαι:

Γιατί να μπει ο αγώνας των αναπήρων στις διεθνείς σχέσεις;

Δεν είναι αυτή η δυσφήμιση του ΙΣΡΑΗΛ με τον πιο περίεργο και περιττό τρόπο;

Να στραφεί σε έναν πονεμένο λαό και να κυματίζει μπροστά στα μάτια του με απαιτήσεις που είναι όνειρο για εκείνον; Σε τι χρησιμεύει αυτό; Και τι σχέση έχουν με τα ΑΜΕΑ;

Και πάλι: ρώτα ότι θέλεις και κάνε ότι θέλεις, απλώς αναρωτιέμαι για τη λογική και έχει τέτοιο αντίκτυπο στη φήμη του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ;

 

όπως καιsaf benyaminΕγώ

συγγραφέας

 

Ντέιβιντ Κοέν

Θα διευκρινίσω (ξανά) ότι δεν γίνεται καμία προσπάθεια συκοφαντίας του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ και η καλύτερη απόδειξη είναι ότι ακόμα γράφω εδώ στο Facebook και είμαι στο σπίτι και όχι κρατούμενος στα υπόγεια της Γενικής Ασφάλειας. Υπηρεσία, όπου θα με είχαν στείλει αν είχα κάνει πραγματικά κάτι τέτοιο… Και δεν έχω καμία απαίτηση μπροστά τους: απλά επικοινώνησα με αυτούς τους ανθρώπους από την Αρμενία μέσω ιστοσελίδων ελεύθερου επαγγελματία – και τους πλήρωσα επίσης ολόκληρη την πληρωμή για τα καθήκοντα για τα οποία οι ελεύθεροι επαγγελματίες από οποιαδήποτε άλλη χώρα θα λάμβαναν επίσης πλήρη πληρωμή. Στην αλληλογραφία μου μαζί τους προσπάθησα πολύ σκληρά να μιλήσω στο ύψος των ματιών – και περιλάμβανε μόνο πράγματα που σχετίζονταν τεχνικά και άμεσα με την εργασία για την οποία ήταν επίσης συνδεδεμένοι με τους ίδιους ιστότοπους – και τίποτα άλλο. Όπως γνωρίζετε, αυτοί οι ιστότοποι είναι ανοιχτοί για εγγραφή σε άτομα από χώρες σε όλο τον κόσμο. Νομίζω (και αυτή είναι φυσικά η προσωπική μου άποψη – και τίποτα περισσότερο από αυτό) ότι εμείς στο ΙΣΡΑΗΛ είμαστε ένοχοι μιας τρομερής ηθικής αδικίας που διαπράχθηκε με τον φαινομενικά αθώο τίτλο των “εξαγωγών ασφαλείας” -στο πλαίσιο της οποίας όπλα που παράγονται στο Το κράτος του Ισραήλ πωλείται για λόγους απληστίας μόνο σε καθεστώτα ή αμφίβολες οργανώσεις που διαπράττουν μαζικές δολοφονίες – αλλά φυσικά ο μέσος Ισραηλινός θα είναι πάντα πολύ πιο άνετος να λέει πράγματα όπως “δεν έχει άμεση σχέση με εμένα” ή “εγώ” μην αποφασίσετε για αυτό» ή «Δεν εξαρτάται από εμένα» και άλλες δηλώσεις που μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα με τον εαυτό μας – τελικά, ποιος θα ήταν πραγματικά διατεθειμένος να παραδεχτεί ότι ένα όπλο που πωλείται από τη χώρα του χρησιμοποιείται για να διαπράξει τέτοια τρομερά εγκλήματα; Και ρωτάτε γιατί να φέρετε τον αγώνα των ατόμων με αναπηρία στο ΙΣΡΑΗΛ στο πεδίο των διεθνών σχέσεων; Λοιπόν, το κάνω από επιλογή. Συμμετείχα στον αγώνα των ατόμων με αναπηρία στο ΙΣΡΑΗΛ το 2007 – δηλαδή πριν από 15 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, εγώ και πολλά άλλα άτομα με αναπηρία προσπαθήσαμε να πολεμήσουμε τις τρομερές αδικίες εξαιτίας των οποίων πολλά άτομα με αναπηρία βρήκαν ήδη το θάνατό τους στο δρόμο με κάθε δυνατό τρόπο, και όχι μόνο σε διαδηλώσεις: αμέτρητες εκκλήσεις και συναντήσεις με μέλη της Η Κνεσέτ (το κοινοβούλιο του Ισραήλ), απευθύνει έκκληση στον Τύπο ή σε κάθε πιθανό τομέα εντός του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ. Αφού με κακομεταχειρίστηκαν και είπα ψέματα τόσες φορές, προσωπικά (και Γράφω μόνο εδώ πώς φαίνονται τα πράγματα από τη δική μου οπτική γωνία – και φυσικά για άλλους τα πράγματα μπορεί να φαίνονται διαφορετικά) έχασα εντελώς την εμπιστοσύνη στις διάφορες κρατικές αρχές. Ως έσχατη λύση απελπισίας, απευθύνομαι σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς (και επειδή συχνά στρέφομαι σε γλώσσες που δεν ξέρω καθόλου, και χρησιμοποιώ τις μεταφράσεις που έλαβα για αυτόν τον σκοπό από μεταφραστικές εταιρείες, οπότε σε πολλές περιπτώσεις στέλνουν αιτήματα σε οργανισμούς ή άτομα χωρίς να γνωρίζουν καθόλου ποια είναι η ταυτότητά τους). Οι εκκλήσεις προς τα μέρη εκτός του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ έχουν δύο στόχους: μια προσπάθεια να επιτευχθεί συνεργασία του ενός ή του άλλου μεταξύ των οργανώσεων των ατόμων με αναπηρία στο κράτος του ΙΣΡΑΗΛ και των οργανώσεων των ατόμων με αναπηρία από άλλα μέρη, καθώς και μια προσπάθεια να ασκηθεί πίεση από το εξωτερικό στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στο κράτος του Ισραήλ, ώστε να αρχίσουν να φροντίζουν τις κακουχίες μας λίγο πιο σοβαρά. Θέλετε να το δείτε αυτό ως δυσφήμιση του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ; Ξέρετε λοιπόν τι: σε αυτό το θέμα δέχομαι την ευθύνη στον εαυτό μου – όπως εξήγησα δεν έμεινα με άλλη επιλογή ή δυνατότητα. Από σήμερα, υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος θεμάτων στα οποία δεν προσφέρεται καμία λύση – έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να υποστηρίζετε εναντίον μου ότι δυσφημώ το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ – και ταυτόχρονα σας διαβεβαιώνω ότι η περιφρονητική στάση του πολλές, πολλές αρχές στο κράτος του ΙΣΡΑΗΛ σε τόσες περιπτώσεις εγγυώνται πραγματικά ότι θα αναγκαστώ να συνεχίσω σε αυτό λόγω έλλειψης επιλογής. Θα αρχίσει πραγματικά το κράτος του Ισραήλ να φροντίζει σοβαρά, και όχι απλά να το λες και να συνεχίσεις να λες ψέματα; Σε αυτή την περίπτωση θα χαιρόμουν πολύ να σταματήσω τον αγώνα και να μην στείλω ούτε ένα γράμμα παραπάνω. Ωστόσο, στο μεταξύ, δεν βλέπουμε καμία αλλαγή κατεύθυνσης σε αυτό το θέμα – και η συνέχιση της μακροχρόνιας πολιτικής αμέλειας και περιφρόνησης σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι άλλο. Θέλετε λοιπόν να αποκαλέσετε και αυτό δυσφήμιση του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ; Έχετε λοιπόν κάθε δικαίωμα να σκέφτεστε έτσι για όσους το κάνουν από επιλογή – δεν θα διαφωνήσω με αυτό. Με εκτίμηση, assaf benyamini. Θέλετε λοιπόν να αποκαλέσετε και αυτό δυσφήμιση του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ; Έχετε λοιπόν κάθε δικαίωμα να σκέφτεστε έτσι για όσους το κάνουν από επιλογή – δεν θα διαφωνήσω με αυτό. Με εκτίμηση, assaf benyamini. Θέλετε λοιπόν να αποκαλέσετε και αυτό δυσφήμιση του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ; Έχετε λοιπόν κάθε δικαίωμα να σκέφτεστε έτσι για όσους το κάνουν από επιλογή – δεν θα διαφωνήσω με αυτό. Με εκτίμηση, assaf benyamini.

 

Ντέιβιντ Κοέν

όπως καιsaf BenyaminΕγώ

Ακόμα κι αν συκοφαντήσεις άσχημα το Ισραήλ, δεν θα σε βάλουν στη φυλακή. Δημοκρατία…

Και δεν σε κρίνω για τον πόνο σου και δεν σε κρίνω για τα βάσανά σου.

Κάνε αυτό που πιστεύεις ότι θα σε προωθήσει.

Σας διαβεβαιώνω ότι καμία διεθνής πίεση δεν θα αναγκάσει το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ να δώσει περισσότερα χρήματα στα άτομα με αναπηρία, είναι εσωτερικό ζήτημα του κράτους και το κράτος δίνει λογικά ποσά στα άτομα με αναπηρία σε σύγκριση με άλλες δυτικές χώρες, επομένως είναι γελοίο να σκεφτεί κανείς ότι θα επέμβει κάποιος και σίγουρα οργανώσεις ή άτομα από τριτοκοσμικές χώρες.

Συμφωνώ ότι πραγματικά δεν είναι αρκετό και ότι είναι δυνατό και απαραίτητο να δώσουμε περισσότερα (και υπάρχει κάποιος να πάρει από) – αλλά όπως αναφέρθηκε: καμία εξωτερική πίεση δεν θα βοηθήσει – και ναι, είναι μια μορφή δυσφήμισης του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ.

Το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ βρίσκεται σε ένα μέρος όπου όλοι οι εχθροί του αναζητούν τρόπους να το κατηγοριοποιήσουν, και ευτυχώς για εμάς, οι περισσότεροι από τους εχθρούς μας θα ήταν ευτυχείς να ζήσουν εδώ και να αποδεχτούν τις συνθήκες που έχουν οι ανάπηροί μας εδώ.

Υγεία να έχεις

 

Ντέιβιντ Κοέν

Εχεις δίκιο. Όπως εξήγησα, εμείς ως άτομα με αναπηρία δεν έχουμε άλλη επιλογή.

 

Λίορ Παστερνάκ

Από την εμπειρία μου με τους Αρμένιους τόσο στην Αμερική όσο και στην Ιαπωνία, σέβονται τους Εβραίους με «ρεαλιστικό, βαρύ και ύποπτο τρόπο», και αυτό πηγάζει από τον Χριστιανισμό που ασκείται στην Κεντρική Ασία σε σύγκριση με τον Δυτικό Χριστιανισμό.

Παρατήρησα ότι δύσκολα λένε «Ιησούς Χριστός» σε αντίθεση με τους Αμερικάνους, και γενικά είναι κλειστοί και απόμακροι, κατάλαβα ότι αυτή είναι η κουλτούρα τους, να μην μιλάνε και να συνδέονται με ανθρώπους που δεν είναι δικοί τους. Με αυτόν τον τρόπο αν είπαν μια καλή λέξη είναι ευγενικό.

όπως καιsaf benyaminΕγώ .

συγγραφέας

Λίορ Παστερνάκ

ευχαριστω για την απαντηση. Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως.

 

Bruria Ginton-Lavender

Λίορ Παστερνάκ

Ουάου, η εμπειρία μου στη Βόρεια Αμερική είναι λίγο διαφορετική – βιώνω και βλέπω την εγγύτητα και την αδελφότητα, συμπεριλαμβανομένων των γάμων μεταξύ Εβραίων και Αρμενίων. Πολλοί Εβραίοι, παρεμπιπτόντως, λένε επίσης «Ιησούς Χριστός» ή «Σουίτα Ιησού», χωρίς καμία θρησκευτική πρόθεση ή επιβάρυνση, όπως πολλοί λένε «Ισχυρός Θεός», «Κύριος του κόσμου» κλπ. Με και χωρίς θρησκευτική πρόθεση , αλλά από συνήθεια που δεν σκοπεύει να βλάψει, αλλά να εκφράσει σοκ/κατάπληξη ή πνευματώδη αστεία.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι οι Αζέροι του Ιράν, όπως και οι άλλοι μη Περσικοί λαοί του Ιράν, μπορούν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και τη Μέση Ανατολή να επιστρέψουν στις μέρες πριν από τη σιιτική επανάσταση. Αν είναι δυνατόν, θα ήταν καλό να βρεθεί ένας διπλωματικός τρόπος να παραμείνουμε σε αδελφικές σχέσεις και με τους Αρμένιους, όχι μόνο επειδή ο Charles Ezenborian (Ezenbor) ερμήνευσε το πιο συγκινητικό “Haidisher Maman”, αλλά επειδή και αυτοί υπέστησαν ένα σοβαρό ολοκαύτωμα “λόγω «στη θρησκεία της σκλαβιάς (στην Τουρκία).

7) Παρακάτω είναι η ανάρτηση που δημοσίευσα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook σχετικά με τη συμπεριφορά του δικτύου Shufersal απέναντί ​​μου (θα σημειώσω ότι τα τηλέφωνα στα οποία δεν υπήρξε απάντηση από το δίκτυο είναι: 972-1-800-56-56 -56 και: 972-3-9481515).

 

Σήμερα, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, έλαβα μια παράδοση στο σπίτι μου από το Shufersal-Αποστολή, που περιελάμβανε και το Yedioth Ahronoth newspaper. Όπως γνωρίζετε, μια σαββατιάτικη εφημερίδα Yedioth Ahronoth κοστίζει περίπου 20 NIS και περιλαμβάνει, εκτός από το κύριο μέρος της, συμπληρώματα.

Ωστόσο, για άγνωστους λόγους η αλυσίδα Shufersal αποφάσισε να παραδώσει μόνο το κύριο μέρος της εφημερίδας χωρίς τα συμπληρώματα.

Πιστεύω ότι όταν ένας πελάτης παραγγέλνει ένα προϊόν και το πληρώνει, θα πρέπει να λαμβάνει το ίδιο προϊόν στο σύνολό του – και όχι μόνο ένα μέρος του. Είναι θέμα αρχής.

Επιπλέον: όταν προσπαθώ να δημιουργήσω μια τηλεφωνική επαφή με το δίκτυο Shufersal για να διευκρινίσω το θέμα, κανείς δεν απαντά στο τηλέφωνο και οι κλήσεις αποσυνδέονται αμέσως η μία μετά την άλλη.

Πιστεύω ότι αυτός δεν είναι σωστός τρόπος συμπεριφοράς.

Χαιρετισμοί,

assaf benyamin,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

8)Θα σημειώσω ότι είμαι ομιλητής των Εβραίων και οι γνώσεις μου σε άλλες γλώσσες είναι πολύ περιορισμένες. Εκτός από ένα μεσαίο έως χαμηλό επίπεδο αγγλικών και ένα πολύ χαμηλό επίπεδο γαλλικών, δεν έχω περαιτέρω γνώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Χρησιμοποίησα τη βοήθεια μιας επαγγελματικής μεταφραστικής εταιρείας για να γράψω αυτήν την επιστολή.

9) Παρακάτω υπάρχουν αρκετοί σύνδεσμοι, μέσω των οποίων μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εμένα και για τον αγώνα των αναπήρων στο Ισραήλ στον οποίο συμμετέχω:

 

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/AssafBenyamini

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://open.spotify.com/show/4KKwFBQBwwapfWMb1tvdEw

https://vk.com/id384940173

www.tiktok.com/@assafbenyamini

 https://disability5.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

 https://www.4shared.com/folder/oOyYCabv/_online.html

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

 

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

 

             - Βρήκες κάποιο λάθος; Πες μου για αυτό -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE