Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> μαύρες λίστες - מידע לאנשים עם מוגבלויות

μαύρες λίστες

Προς το:

Θέμα: Διαδικτυακοί ιστότοποι.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν ιστότοποι στο Διαδίκτυο ή λογισμικό που σκοπό έχει να βλάψει τους χρήστες, όπως phishing, πλαστογράφηση κ.λπ.

Πού μπορώ να βρω μια λίστα τέτοιων τοποθεσιών;

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini.

 

Α. Ακολουθούν αναρτήσεις που κοινοποίησα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook: 

1)Ένα άτομο έρχεται για ψυχιατρική θεραπεία.

Ασθενής (κουνώντας): «Έχω πολύ έντονους φόβους και αγωνίες».

Ψυχίατρος (υψώνει τη φωνή του, φωνάζει και θυμώνει): “Να ξέρεις ότι αν δεν σταματήσεις τους φόβους σου θα σε σκοτώσω και θα σε ναρκωθώ με τα φάρμακα που θα σου δώσω!!! Και ας είναι ξεκάθαρο – δεν το κάνεις έλα κοντά μου με φόβο!!!Το καταλαβαίνεις;;” .

Χαχαχα…

2) Ένα άτομο έρχεται στο γιατρό λόγω πόνου στο στομάχι.

Ασθενής: “Πονάει το στομάχι μου. Μου είναι δύσκολο να χωνέψω το φαγητό.”

Γιατρός: “Πες μου-γιατί με κοροϊδεύεις;; Λοιπόν τι πιστεύεις για την πέψη του φαγητού-είναι γεγονός ότι χωνεύω!!! Αν μπορώ μπορείς και εσύ-δεν διαφέρεις από τους άλλους!! Άρα χωνέψτε ήδη !!».

Ασθενής (πικρό κλάμα και φοβισμένος): «Μα πραγματικά πονάω, μου είναι πολύ δύσκολο να το χωνέψω – καταλάβετέ με».

Γιατρός (αναστατώνεται ακόμα περισσότερο): “Αν σου είπα να χωνέψεις, τότε θα χωνέψεις!! Μην με μαλώνεις – είμαι γιατρός και είμαι επαγγελματίας – ο παγκόσμιος πρωταθλητής στις επιστήμες υγείας και τη σοφία .Τολμάς να με μαλώσεις;Ξέρω καλύτερα από σένα πώς νιώθεις – χωνέψτε Ήδη το φαγητό και φύγετε αμέσως από την κλινική!!».

3) Ένα άτομο έρχεται σε έναν ψυχίατρο:

«Γιατρέ, δώσε μου κάτι να ηρεμήσω… σε παρακαλώ, δεν είμαι ήρεμος».

Ψυχίατρος: “Παρακαλώ έλα μαζί μου στην αυλή – θα τσακωθούμε λίγο. Σίγουρα θα σε ηρεμήσει.”

Ασθενής: «Εντάξει».

Ψυχίατρος (πυροδοτεί τον συναγερμό): “Υπάρχει ένας βίαιος ασθενής εδώ, που τολμά να σηκώσει το χέρι εναντίον των γιατρών – και όχι μόνο εναντίον των γιατρών, αλλά εναντίον μου – του ανθρώπου για τον οποίο υπάρχουν ο ήλιος και το φεγγάρι!!! Σταματήστε τον αμέσως – είναι επικίνδυνος!!! Εξαιτίας του δεν θα υπάρχει πια ήλιος!!!».

χαχαχα…

4) Ένα άτομο που νοσηλεύεται σε ψυχιατρικό τμήμα προσεγγίζει γιατρό:

«Γιατρέ, πονάει το κεφάλι μου».

Γιατρός: «Έχετε μια συζήτηση με τον ψυχολόγο αύριο – πρέπει να μάθετε γιατί νομίζετε ότι έχετε πονοκέφαλο».

Ασθενής: “Δεν νομίζω ότι έχω πονοκέφαλο – Πραγματικά έχω. Ελέγξτε με!!”.

Γιατρός: “Ξέρεις γιατί πονάει το κεφάλι σου; Επειδή δεν έχεις μυαλό. Οι ηλίθιοι άνθρωποι έχουν πονοκεφάλους συνέχεια – έτσι είναι!!! Ήρθες στο ψυχιατρείο – σημάδι ότι είσαι ανόητος!!!”.

Ασθενής (φωνάζοντας – και μετά πέφτει στο πάτωμα και χάνει τις αισθήσεις του): “Δεν μπορώ άλλο – ελέγξτε με!! Παρακαλώ!”.

Ψυχίατρος στο θάλαμο (εξοργίζεται, παίρνει τον ασθενή με το ζόρι και τον πετάει σε ένα από τα δωμάτια): “Σταμάτα να κάνεις θεατρικές παραστάσεις!! Θα τελειώσω τη βάρδια μου σύντομα και θα πάω σπίτι – οι πονοκέφαλοι σου ενδιαφέρουν τη γιαγιά μου!!!” .

 

5) Ασθενής σε ψυχιατρείο σε γιατρό: «Έχω σκέψεις».

Ψυχίατρος (θυμώνει): “Έχεις τι;; Σκέψεις;; Αυτό είναι ένα ψυχιατρείο και δεν σκέφτεσαι εδώ!!! Μην τολμήσεις να σκεφτείς τι επιτρέπεται να σκέφτεσαι!! Είμαι σε προειδοποιώ για τελευταία φορά!!!».

Ασθενής: “Αλλά έχω πραγματικά σκέψεις. Νόμιζα ότι επισκεπτόμουν το σπίτι σας.”

Ψυχίατρος (εξοργίζεται ακόμα περισσότερο): “Ποτέ μα ποτέ δεν θα επισκεφτείς το σπίτι μου!! ρε μάγκα!! Σπούδασα στο πανεπιστήμιο και έχω πτυχία και είσαι άρρωστος – οπότε μείνε άρρωστος!! Σταμάτα αμέσως, αλλά αμέσως με τις σκέψεις σου! !!».

Ασθενής: “Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια – μου επιτρέπεται να σκέφτομαι.”

Οι γιατροί συμβουλεύονται μεταξύ τους: “Ας του κάνουμε ηρεμιστικές ενέσεις – ότι για έναν ολόκληρο μήνα δεν θα μπορεί να κουνηθεί από το κρεβάτι. Ας πάρει ένα μάθημα – μόνο εμείς οι ψυχίατροι επιτρέπεται να σκεφτόμαστε”.

 

6) Ασθενής που νοσηλεύεται σε ψυχιατρικό τμήμα πλησιάζει τον γιατρό και ρωτάει: «Πες μου, ξέρεις ψυχιατρική;».

Ψυχίατρος: “Τι ηλίθια ερώτηση είναι αυτή; Φυσικά και ξέρω ψυχιατρική. Αποφοίτησα με πτυχίο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο – και για σένα, επίσης πέμπτο!!! Σπούδασα στο ανώτατο πανεπιστήμιο για ψυχιατρικές επιστήμες και ιατρική σοφία – οι ψυχίατροι επινόησαν τη σοφία!!! Ξέρω τα πάντα για την ψυχιατρική και την ξέρω σαν την ανάσα μου!!».

Ασθενής: «Και ξέρεις αλήθεια την παλάμη του χεριού σου;».

Ψυχίατρος (αρχίζει να θυμώνει): “Σταμάτα να γκρινιάζεις και να μου κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις!!! Ξέρω την παλάμη του χεριού μου – ποιος δεν ξέρει την παλάμη του;;”.

Ασθενής: “Εγώ. Δεν ξέρω την παλάμη του χεριού μου.”

Ψυχίατρος (πυροδοτεί τον συναγερμό στην πτέρυγα): “Υπάρχει ένας ασθενής που κοιμάται εδώ – κάνει ανόητες ερωτήσεις, χωρίς να ξέρει την παλάμη του χεριού του, και το χειρότερο από όλα – είναι αγενής προς την υπεροχή τους τους ψυχιάτρους!!”.

Ασθενής: «Απλά αστειεύτηκα μαζί σου – φυσικά ξέρω την παλάμη του χεριού μου».

Ψυχίατρος: “Θα σε στείλουμε τώρα στην απομόνωση για ένα μήνα – ίσως έτσι μάθεις να μην είσαι αγενής με τους ψυχιάτρους. Δεν αστειευόμαστε – θα μιλάς πάντα μαζί μας, αλλά πάντα με σκυμμένο το κεφάλι και τα μάτια σου καταβεβλημένα – το καταλαβαίνεις αυτό;; Και δεν τολμάς ποτέ να δοκιμάσεις, ούτε καν να σκεφτείς να γελάσεις μαζί μας!!Είμαστε 10 φορές στη δύναμη των 1000 πιο έξυπνοι από εσένα-κατεστραμμένο-ψυχεδελικό άθλιο. Ίσως αυτό είναι πως θα μάθεις!!!».

7) Πραγματοποιείται μεγάλο συνέδριο του Συλλόγου Ψυχιάτρων.

Ο διευθυντής του συνεδρίου ανοίγει τα λόγια του και λέει:

“Εμείς, οι ψυχίατροι και οι πρωταθλητές του κόσμου και του σύμπαντος για οτιδήποτε και για όλα, πρέπει να συζητήσουμε την απομάκρυνση ανεπιθύμητων στοιχείων ψυχικά ασθενών από την κοινωνία μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης για όλους μας. Ποιος είναι αντίθετος;”

Σιωπή στην αίθουσα.

Ξαφνικά, ένα άτομο με διανοητικά προβλήματα μπαίνει στη σκηνή υποδυόμενος ως ψυχίατρος από το σωματείο, ο οποίος άκουσε κρυφά τα λόγια: «Νομίζω ότι θα ήταν καλό για τα άτομα με νοητική υστέρηση να ενσωματωθούν στην κοινωνία – θα ήταν καλό και για εμάς και για την κοινωνία. στο οποίο ζούμε».

Ο διευθυντής του συνεδρίου: «Πρέπει τώρα να πιάσω τον ανυπάκουο ψυχίατρο, να τον βγάλω από το σωματείο, να τον αναστείλω και να τον οδηγήσω στη δικαιοσύνη».

Ξεσπάει φασαρία στην αίθουσα. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο απαιτούν από τον σκηνοθέτη να συλλάβει τον φίλο τους, του οποίου κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα, ο οποίος στο μεταξύ έφυγε πανικόβλητος από το σημείο. Ο διευθυντής του συνεδρίου αρχίζει να κυνηγά τον άνδρα – ενώ δέχεται επευφημίες από τους συμμετέχοντες στη συνέλευση: “Πιάστε τον γρήγορα. Αυτή είναι ιερή καταδίωξη!!!”.

Ενώ βρίσκονταν στο δρόμο, ο δραπέτης μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο. Ο διευθυντής της συνάντησης μπαίνει επίσης στο αυτοκίνητό του και η καταδίωξη συνεχίζεται στους δρόμους της πόλης.

Ο διευθυντής του συλλόγου ψυχιάτρων οδηγεί άγρια ​​και απερίσκεπτα – σκοτώνει δύο άτομα ενώ το αυτοκίνητό του συγκρούεται και κολλάει σε ένα δέντρο που ήταν στο δρόμο – και δυστυχώς για εκείνον κοντά στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί σταματούν αμέσως τον οδηγό – του δένουν χειροπέδες και τα δύο χέρια και του ζητούν να εξηγήσει τις πράξεις του και την άγρια ​​οδήγησή του.

Ο οδηγός ψυχίατρος εξηγεί στην αστυνομία: «Τώρα οδηγούσα ένα ιερό κυνηγητό».

Οι αστυνομικοί είναι θυμωμένοι, και έβαλαν χειροπέδες και στα πόδια του υπόπτου: “Έλα τώρα στη σύλληψη μαζί μας!!! Θα δούμε ποιος είναι πιο ιερός από ποιον – εμείς ή εσύ!!!”.

8) Ένας ψυχίατρος στον θάλαμο ρωτά έναν ασθενή: «Πώς είσαι σήμερα;».

Ασθενής: «Καλά είμαι… Καλά είμαι… Καλά είμαι…».

Ο ψυχίατρος αρχίζει να χάνει την υπομονή του και να θυμώνει: “Τι σου ζήτησα; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πεις πώς είσαι; Γιατί στο διάολο δεν μπορείς να απαντήσεις!!”.

Ασθενής: «Καλά είμαι… Καλά είμαι… Καλά είμαι…».

Ένας ψυχίατρος παίρνει με το ζόρι τον ασθενή στην επιτροπή: “Δεν θα σε βοηθήσει – θα απαντήσεις όταν ένας ψυχίατρος σου κάνει μια ερώτηση!!!”.

Πολλά μέλη του προσωπικού κάθονται στην επιτροπή και κατά την έναρξη της ο ασθενής ρωτάται: «Πώς σε λένε;».

Ασθενής: «Το όνομά μου… το όνομά μου… το όνομά μου…».

Ψυχίατρος στην επιτροπή: “Τι θα γίνει; Δεν είσαι έτοιμος να πεις ούτε το όνομά σου – οπότε σε περίπτωση που δεν κατάλαβες, θα ξαναρωτήσω: Πώς σε λένε; Και αυτή τη φορά θα απαντήσεις!!! “.

Ασθενής: «Το όνομά μου… το όνομά μου… το όνομά μου…».

Ο ψυχίατρος θυμώνει και ταρακουνάει δυνατά τον ασθενή: «Πες μας αμέσως το όνομά σου!!».

Ένας ασθενής χάνει τις αισθήσεις του και καταρρέει.

Ένας ψυχίατρος καλεί το κέντρο έκτακτης ανάγκης και ο χειριστής απαντά: “Γεια, πώς μπορώ να βοηθήσω;”.

Ψυχίατρος: Έχουμε έναν ασθενή εδώ που έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Πηγαίνετε γρήγορα στην εντατική».

Χειριστής: «Και πώς λέγεται ο ασθενής;».

Ψυχίατρος: “Δεν δέχτηκε να μας πει το όνομά του – αλλά δεν πειράζει. Η ζωή του κινδυνεύει – έλα γρήγορα!!!”.

Χειριστής: “Λυπάμαι – αλλά χωρίς το όνομα ασθενούς δεν μπορώ να ανοίξω μια κλήση.”

Μέλη του προσωπικού στο δωμάτιο του γιατρού: “Τότε δεν πειράζει, πείτε το όνομά σας – το κύριο πράγμα είναι ότι σώζουν τον ασθενή!!”.

Ψυχίατρος: “Κι αν πω το όνομά μου;; Υπάρχει όριο!!! Αυτός είναι ασθενής και εγώ ψυχίατρος!!!”.

Ένας ψυχίατρος επιστρέφει στον χειριστή και παρακαλεί: “Δεν ξέρω το όνομα του ασθενούς – αλλά δεν πειράζει. Ελάτε γρήγορα και φροντίστε τον ήδη. Δεν θέλω την ευθύνη για έναν ασθενή που πέθανε στον θάλαμό μου! !!».

Χειριστής: “Λυπάμαι πολύ – αλλά θα πεθάνει στον θάλαμό σας. Αυτές είναι οι διαδικασίες. Οι διαδικασίες είναι πιο σημαντικές από το να σωθούν ζωές – με αυτό σίγουρα θα συμφωνήσετε!!”.

9) Ένας άντρας περπατά στο δρόμο με τσέπες γεμάτες άδειες πλαστικές σακούλες. Περνάει ένας αστυνομικός και ρωτάει: Τι έχετε στις τσέπες σας; Ένας πολίτης: «Δεν έχω τίποτα στις τσέπες μου» Ο πολίτης συνεχίζει να περπατά.

Ένας αστυνομικός του κλείνει το δρόμο και ξαναρωτάει: «Δείξε μου τι έχεις στις τσέπες σου!!!».

Ένας αστυνομικός βάζει το χέρι στις τσέπες του άντρα: «Δεν θα σε βοηθήσει – πες μου τι έχεις στις τσέπες σου!!». Ο πολίτης αγγίζει το χέρι του αστυνομικού και εξηγεί: «Τίποτα – μόνο άδεια πλαστικές σακούλες!!!». Αστυνομικός: “Μου άγγιξες το χέρι!!! Συλλαμβάνεσαι επειδή παρεμπόδισες αστυνομικό στην άσκηση του καθήκοντός του!!!”.

Χαχαχα…

10) Και αυτή τη φορά μια εντελώς διαφορετική ιστορία – σοβαρή και σε καμία περίπτωση χιούμορ κανενός είδους. Η ιστορία είναι προφανώς μια αληθινή ιστορία – την οποία άκουσα προφορικά πριν από πολλά χρόνια (γράφω αυτές τις λέξεις τον Δεκέμβριο του 2022) από ένα άτομο του οποίου το όνομα, ή οποιαδήποτε στοιχεία ταυτοποίησης γι ‘αυτόν, δεν θα γράψω για εμπιστευτικούς λόγους.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν γνωρίζω μέχρι σήμερα εάν αυτή η πολύ συγκεκριμένη ιστορία γράφτηκε.

 

Η ιστορία ξεκινά στη γερμανική Δημοκρατία της Βαϊμάρης, η οποία όπως γνωρίζουμε υπήρχε από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι την άνοδο του ναζιστικού καθεστώτος στις 30 Ιανουαρίου 1933.

Ένας Εβραίος εργάζεται για έναν Γερμανό ιδιοκτήτη εργοστασίου ονόματι Miller (όπως γνωρίζετε, ένα πολύ κοινό γερμανικό όνομα). Κάθε πρωί, φτάνοντας στη δουλειά, ο Εβραίος εργάτης λέει στον εργοδότη του: «Καλημέρα, κύριε Μίλερ». Όπως φαίνεται, ο χαιρετισμός «καλημέρα» είναι αρκετά ρουτίνα – και χωρίς ιδιαίτερες έννοιες.

Από τη στιγμή που οι Ναζί ήρθαν στην εξουσία, οι δρόμοι τους διαφοροποιήθηκαν: ο Εβραίος, όπως πολλοί φίλοι του, απολύθηκε από τη δουλειά του και απελάθηκε στο γκέτο – και ο ίδιος ο Μίλερ κατατάχθηκε στη Βέρμαχτ.

Περνούν λίγα χρόνια ακόμα -και ως αποτέλεσμα των διώξεων των Εβραίων, που ως γνωστόν γίνονται όλο και χειρότεροι, ο Εβραίος στέλνεται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης- και καταλήγει σε μια από τις περιβόητες «επιλογές».

Βλέπει ξαφνικά μπροστά του τον ίδιο κύριο Μίλερ, που προφανώς κατείχε ανώτερη θέση στο ίδιο στρατόπεδο. Ο Εβραίος αναγνωρίζει τον Μίλερ – αλλά ο Μίλερ δεν τον αναγνωρίζει. Λίγες στιγμές πριν υποτίθεται ότι θα σταλεί στην εξόντωση, ο Εβραίος στέκεται μπροστά στον κύριο Μίλερ και του λέει: «Καλημέρα, κύριε Μίλερ». Ο κύριος Μίλερ θυμάται ξαφνικά τον πρώην υπάλληλο του και τον χαιρετισμό του “καλημέρα” – και λέει: “Όχι. Σε αφήνω αμέσως. Θα φροντίσω να μην σου πάθει τίποτα”. Από ό,τι είναι γνωστό, ο κ. Μίλερ τήρησε την υπόσχεσή του, και διακινδυνεύοντας σε τεράστιο βαθμό τη ζωή του, φρόντισε να μην εκτελεστεί ο πρώην υπάλληλος του – και προφανώς ότι ο Εβραίος επέζησε πράγματι από το Ολοκαύτωμα – και όλα αυτά χάρη σε εκείνο το «καλημέρα». δήλωση που ήταν τόσο προφανώς ανούσια εκείνη την εποχή.

Φυσικά, εδώ μπορούν να προκύψουν πολλά ηθικά δύσκολα ερωτήματα (ο ίδιος Εβραίος επέζησε ενώ πολλοί φίλοι του πέθαναν). Και το συμπέρασμα είναι επίσης ανατριχιαστικό: πώς κάτι που φαινόταν τόσο ασήμαντο εκείνη την εποχή έγινε ξαφνικά τόσο μοιραίο.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν έχω πρόσθετες λεπτομέρειες που λείπουν εδώ: δεν ξέρω ποιο στρατόπεδο ήταν, ποια χρονιά ή ημερομηνία ή πώς ονομαζόταν αυτός ο Εβραίος και τι του συνέβη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Το Ολοκαύτωμα τελείωσε. Και φυσικά λείπουν πολλές άλλες λεπτομέρειες εδώ, όπως σε ποια πόλη της Γερμανίας βρισκόταν αυτό το εργοστάσιο, τι παρήχθη εκεί και αν αυτός ο Γερμανός έλαβε το δικαίωμα των Δικαίων μεταξύ των Εθνών – όλα αυτά μου είναι άγνωστα.

11)Ένας ηλικιωμένος άνδρας σε προχωρημένα στάδια άνοιας μπαίνει σε ένα ταξί. Δίνει στον οδηγό ένα σημείωμα στο οποίο είναι γραμμένο το μέρος που πρέπει να πάει.

Ο οδηγός: «Τρέχω ένα μέτρο». Ο επιβάτης δεν απαντά.

Ο οδηγός: “Εντάξει, βάλε ζώνη.” Ο επιβάτης δεν ανταποκρίνεται.

Ο οδηγός (θυμωμένος, και δένει μόνος του τη ζώνη του συνοδηγού): “Ποιο είναι το πρόβλημά σου – ποιο είναι το πρόβλημα με τη ζώνη ασφαλείας!!”. Ο επιβάτης δεν ανταποκρίνεται.

Οδηγεί ένα ταξί και φτάνει στον προορισμό.

Ο οδηγός: “Τι κοιτάς έτσι; Πλήρωσε με και βγες από το ταξί!!”.

Επιβάτης: «Ξέχασα λεφτά».

Οδηγός: “Σταμάτα τις βλακείες σου ήδη!! Πλήρωσε με – αν όχι θα σου παραγγείλω αστυνομικό!”.

Επιβάτης: «Τι είναι η αστυνομία;».

Οδηγός: “Σύντομα θα σας δείξω τι είναι η αστυνομία. Τους τηλεφώνησα. Θα έρθουν σύντομα.” Ο επιβάτης δεν ανταποκρίνεται.

Φτάνει η αστυνομία και ο ταξιτζής τους λέει: «Υπάρχει ένας επιβάτης εδώ που δεν είναι διατεθειμένος να με πληρώσει – και ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει τι είναι η αστυνομία».

Αστυνομικοί: «Λοιπόν, σύντομα θα μάθει τι είναι η αστυνομία!!».

Οι αστυνομικοί στρέφονται προς τον επιβάτη: “Έλα μαζί μας σε παρακαλώ. Σε κρατάμε!!”. Ο επιβάτης δεν ανταποκρίνεται.

Οι αστυνομικοί είναι θυμωμένοι, μεταφέρουν τον επιβάτη με το ζόρι στο αυτοκίνητο και τον οδηγούν να συλλάβουν.

Στο αστυνομικό τμήμα ρωτούν τον συλληφθεί: «Πώς σε λένε; Τι σε κατηγορούν;».

Συνελήφθη: «Τι;; Ένα σπίτι;;;».

Οι ανακριτές της αστυνομίας: “Απάντησε τι σε ρωτάνε!! Δεν σε ρωτήσαμε για σπίτι – ρωτάμε για τι σε συλλαμβάνουν!!!”.

Συνελήφθη: «Σπίτι, σπίτι».

Οι ανακριτές κοροϊδεύουν τον κρατούμενο: “Μάλλον έχει πρόβλημα με την κατανόηση. Θα τον βάλουμε υπό κράτηση για το βράδυ – θα τον βοηθήσουμε να αρχίσει να καταλαβαίνει”.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ο κρατούμενος πέθανε – και η αστυνομία βρίσκει το σώμα του νωρίς το πρωί και αρχίζει να γελάει: “Κοίτα – δεν ξέχασε να πεθάνει. Ένα σημάδι ότι είχε εξαιρετική μνήμη. Καταφέραμε να συλλάβουμε έναν πολύ επικίνδυνο εγκληματία – Shafo, και συγχαρητήρια σε εσάς για την αποφασιστική σας δραστηριότητα, το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο και τον μεγάλο επαγγελματισμό με τον οποίο συλλάβαμε έναν απατεώνα που δεν πληρώνει για μια βόλτα με ταξί!!».

 

Β. Ακολουθούν οι επιστολές μου προς το “filmindependent.org”:

επιστολή μου στο “filmindependent.org”.

Yahoo/απεστάλη

Ασάφ Μπέντζαμιν<[email protected]>

Προς το:

[email protected]

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 16:24

Προς: “filmindependent.org”.

Θέμα: Τεχνολογικά εργαλεία.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Από το 2007, συμμετέχω στον αγώνα για τα άτομα με αναπηρία στο Ισραήλ – ένας αγώνας που είναι γνωστό ότι καλύπτεται εκτενώς και στα ΜΜΕ.

Ένα από τα μέσα με τα οποία προσπαθούμε να προωθήσουμε τον αγώνα είναι χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνολογικά εργαλεία: γράφοντας σε κοινωνικά δίκτυα, άνοιγμα ιστοσελίδων και προσπάθεια προώθησης και βελτίωσης τους, διαχείριση εικονικών κοινοτήτων και ούτω καθεξής.

Η ερώτησή μου από αυτή την άποψη είναι: Είναι δυνατόν η εταιρεία ή ο οργανισμός σας να προσφέρει τεχνολογικά εργαλεία που μπορούν να μας βοηθήσουν στον αγώνα μας; Και αν ναι – σε ποιους τομείς και πώς;

Τις καλύτερες ευχές,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-Διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, Ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Ο ιστότοπός μου: https://www.disability55.com/

3) Στις 10.7.2018 εντάχθηκα σε ένα κοινωνικό κίνημα που ονομάζεται «Υπερνίκη» – διαφανώς ανάπηροι. Προσπαθούμε να προωθήσουμε τα δικαιώματα των διαφανών ατόμων με αναπηρία, δηλαδή: άτομα σαν εμένα που πάσχουν από ιατρικά προβλήματα και πολύ σοβαρές ασθένειες που δεν φαίνονται εμφανώς εξωτερικά – εξωτερική αόρατη που προκαλεί πολύ σοβαρές διακρίσεις εναντίον μας.

Η διευθύντρια του κινήματος, η οποία είναι και η ιδρυτής του, είναι η κυρία Tatiana Kaduchkin, και μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 972-52-3708001.

Ώρες τηλεφωνικής απάντησης: Κυριακή έως Πέμπτη από τις 11:00 έως τις 20:00. Ώρα Ισραήλ – εκτός από εβραϊκές διακοπές και διάφορες ισραηλινές διακοπές.

4) Ακολουθούν μερικά επεξηγηματικά λόγια για το κίνημά μας, όπως εμφανίστηκαν στον Τύπο:

Η Tatiana Kaduchkin, ένας απλός πολίτης, αποφάσισε να ιδρύσει το “Overcome”

κίνηση με τη βοήθεια αυτού που αποκαλεί «Διαφανή ΑμεΑ». Μέχρι στιγμής, περίπου 500 άτομα από όλο το κράτος του Ισραήλ έχουν συγκεντρωθεί για το κίνημά της. Σε συνέντευξή της στο Channel 7 Diary, μιλάει για το έργο και τα άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν λαμβάνουν την κατάλληλη και επαρκή βοήθεια από τα αρμόδια μέρη, μόνο και μόνο επειδή είναι διαφανείς.

Σύμφωνα με αυτήν, ο πληθυσμός με αναπηρία μπορεί να χωριστεί σε δύο ομάδες: τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικά αμαξίδια και τα άτομα με αναπηρία χωρίς αναπηρικό αμαξίδιο. Ορίζει τη δεύτερη ομάδα ως «διαφανή άτομα με αναπηρία» επειδή λέει ότι δεν λαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικό καροτσάκι, παρόλο που ορίζεται ότι έχουν 75-100 τοις εκατό αναπηρία. Τα άτομα αυτά, εξηγεί, δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι τους και χρειάζονται τις επιπλέον υπηρεσίες που δικαιούνται τα άτομα με αναπηρία με αναπηρικά αμαξίδια. Για παράδειγμα, οι διαφανείς ανάπηροι λαμβάνουν χαμηλή σύνταξη αναπηρίας από το Εθνικό Ίδρυμα Ασφαλίσεων, δεν λαμβάνουν ορισμένα συμπληρώματα όπως επίδομα ειδικών υπηρεσιών, επίδομα συνοδείας, επίδομα κινητικότητας και επίσης λαμβάνουν χαμηλότερο επίδομα από το Υπουργείο Στέγασης.

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από τον Kaduchkin, αυτά τα διαφανή άτομα με αναπηρία πεινούν για ψωμί, παρά την προσπάθεια να ισχυριστεί κανείς ότι στο Ισραήλ το 2016 δεν υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν για ψωμί. Η μελέτη που διεξήγαγε αναφέρει επίσης ότι τα ποσοστά αυτοκτονιών μεταξύ τους είναι υψηλά.

Στο κίνημα που ίδρυσε, εργάζεται για να συμπεριλάβει τα διαφανώς ΑμεΑ στις λίστες αναμονής για δημόσια στέγαση. Αυτό συμβαίνει επειδή λέει ότι συνήθως δεν μπαίνουν σε αυτές τις λίστες, παρόλο που υποτίθεται ότι είναι επιλέξιμοι. Πραγματοποιεί αρκετές συναντήσεις με μέλη της Κνεσέτ και συμμετέχει ακόμη και σε συναντήσεις και συζητήσεις των σχετικών επιτροπών στην Κνεσέτ, αλλά λέει ότι όσοι μπορούν να βοηθήσουν δεν ακούνε και οι ακροατές είναι στην αντιπολίτευση και επομένως δεν μπορούν να βοηθήσουν. Καλεί πλέον όλο και περισσότερους «διαφανείς» ΑΜΕΑ να έρθουν κοντά της, να απευθυνθούν σε αυτήν για να τους βοηθήσει. Κατά την εκτίμησή της, αν συνεχιστεί η κατάσταση όπως είναι σήμερα, δεν θα υπάρχει διαφυγή από διαδήλωση των ΑμεΑ που θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και τις βασικές προϋποθέσεις για τη διαβίωσή τους.

5) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

6) Ακολουθούν ορισμένοι σύνδεσμοι προς τα προφίλ μου σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://assafcontent.ghost.io/

https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

 

7) Εδώ είναι ένα μήνυμα που έγραψε στο Facebook ο ισραηλινός κινηματογραφικός μοντέρ Tali Ohaion:

18μ

Tali Ohaion6 ημέρες

για ένα ντοκιμαντέρ που εργάζεται τα τελευταία χρόνια

“Esther Cinema – από τη Λευκή Πόλη στη γενιά του Netflix”,

Αναζητώντας προσωπικά αρχεία, φωτογραφίες της ατμόσφαιρας στο Hamkin τη δεκαετία του ’90 τις Παρασκευές το μεσημέρι και γενικά, καθώς και της πλατείας Dizengoff στις αρχές της δεκαετίας του ’80, τα παιδιά της πλατείας, τα «φρικιά» που μαζεύονταν στην πλατεία. .

Επικοινωνήστε προσωπικά ή τηλεφωνικά στο 972-52-2846954

Γ. Ακολουθεί η αλληλογραφία μου με το «Κέντρο Δικαίου, Επιστήμης και Τεχνολογίας»:

Στο «Κέντρο Δικαίου, Επιστήμης και Τεχνολογίας».“.

Yahoo/Inbox

 Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας

Το Assaf Arab Tov είναι μια υπηρεσία που παρέχεται έναντι χρέωσης, πρέπει να την πληρώσετε και να μην χρησιμοποιείτε προγράμματα παράκαμψης που παραβιάζουν τα δικαιώματα του ιδιοκτήτη. Ταυτόχρονα, αυτό το email δεν αποτελεί νομική συμβουλή. Καλησπέρα τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στις 15:05 από τον Assaf Binyamini < [email protected] >

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 18:50

Το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας Δίκαιο

Γεια σας Asaf, ρωτήσατε εάν η χρήση τέτοιου λογισμικού επιτρέπεται ή απαγορεύεται σύμφωνα με το νόμο στο κράτος του Ισραήλ; Και η απάντηση είναι όχι. Τι εννοούσες με την ερώτησή σου; Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:36 από τον Assaf Binyamini < [email protected] >:

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 19:57

Ασάφ Μπέντζαμιν< [email protected] >

προς το:

Το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας Δίκαιο

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 9:53

Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.

Στην ερώτησή μου εννοούσα ακριβώς αυτό που ρώτησα – σχετικά με το λογισμικό που επιτρέπει στους ιστότοπους περιεχομένου να παρακάμπτουν τα paywalls.

Μου έγραψες ότι απαγορεύεται από το νόμο – και μου φαίνεται ότι έλαβα σίγουρα απάντηση σε αυτό.

Χαιρετισμούς, Assaf Benyamini.

Απόκρυψη του αρχικού μηνύματος

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:57:05 GMT+2, το Κέντρο Επιστημονικής και Τεχνολογικής Νομοθεσίας<[email protected]> Γράφτηκε από:

Γεια σου Assaf

Ρωτήσατε εάν η χρήση τέτοιου λογισμικού επιτρέπεται ή απαγορεύεται σύμφωνα με τη νομοθεσία στο κράτος του Ισραήλ;

Και η απάντηση είναι όχι.  

Τι εννοούσες με την ερώτησή σου;

Την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:50:16 GMT+2, το Κέντρο Επιστημών και Τεχνολογίας Δίκαιο<[email protected]> Γράφτηκε από:

Assaf καλησπέρα

Μια πληρωμένη υπηρεσία πρέπει να πληρωθεί

και να μην χρησιμοποιείτε προγράμματα παράκαμψης που παραβιάζουν τα δικαιώματα των κατόχων. Ταυτόχρονα, αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αποτελεί νομική συμβουλή

Καλό απόγευμα

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στις 15:05 από τον Assaf Binyamini <[email protected]>:

Προς: «Το Κέντρο Δικαίου, Επιστήμης και Τεχνολογίας».

Επίμαχο: ζήτημα νομιμότητας.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι περιεχομένου στο Διαδίκτυο όπου η πρόσβαση στο υλικό που βρίσκεται σε αυτούς εξαρτάται από την πληρωμή – αυτό που ονομάζεται “paywall”.

Επίσης, υπάρχουν λογισμικό ή ιστότοποι όπως η υπηρεσία του κουμπιού ανοιχτής πρόσβασης που προσφέρουν μεθόδους παράκαμψης αυτών των τοιχωμάτων πληρωμής και στην πραγματικότητα πλήρη πρόσβαση σε περιεχόμενο που συνήθως υπόκειται σε πληρωμή χωρίς καθόλου πληρωμή.

Επιτρέπεται ή απαγορεύεται η χρήση τέτοιου λογισμικού σύμφωνα με τη νομοθεσία στο κράτος του Ισραήλ; Υπάρχουν προηγούμενα ακροάσεων σε δικαστήρια που ασχολήθηκαν με αυτό ή εκείνο σε αυτό το θέμα, όπως και σε πολλά άλλα ζητήματα, η νομοθεσία δεν έπιασε τη διαφορά με την τεχνολογία που προχώρησε πολύ πιο γρήγορα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει αναφορά στο θέμα στο Ισραηλινή νομοθεσία; Ποια είναι η νομική κατάσταση εδώ;

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

Χαιρετισμοί,

Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας.

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| 11ος όροφος | Petah Tikva, Ισραήλ 4951738

Ταχυδρομική διεύθυνση: PO 3206, Petah Tikva, Ισραήλ 4952801 | Τηλ: 972-3-7746699 |www.lms.org.il

Χαιρετισμοί,

Το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας Δίκαιο

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| 11ος όροφος | Petah Tikva, Ισραήλ 4951738

Ταχυδρομική διεύθυνση: PO 3206, Petah Tikva, Ισραήλ 4952801 | Τηλ: 03-7746699 |www.lms.org.il

Δ. Παρακάτω είναι η επιστολή, την οποία στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς το:

Θέμα: Αναζήτηση ιδεών για δουλειά.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι ένας άνδρας 50 ετών από την Ιερουσαλήμ – ένας άνθρωπος που πάσχει από αναπηρίες και σοβαρές ασθένειες. Για πολλά χρόνια δεν μπορώ να επιστρέψω στην αγορά εργασίας – και λόγω της κατάστασής μου και των περιορισμών μου πρέπει να αναζητήσω αντισυμβατικές ιδέες μέσω των οποίων θα μπορούσα να το κάνω – και παρακάτω είναι αρκετά παραδείγματα:

1) Διάβασα για ένα έργο που ονομάζεται “The Honey Badger” – στο πλαίσιο του οποίου οι τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Google ή το Facebook λειτουργούν μια εργολαβική εταιρεία με έδρα την πόλη της Μανίλα στις Φιλιππίνες. Ο ρόλος των εργαζομένων σε αυτήν την εταιρεία ή σε άλλες συμβαλλόμενες εταιρείες (ο αριθμός των εταιρειών που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα είναι άγνωστος) είναι να αφαιρέσουν προβληματικό περιεχόμενο (ναρκωτικά, πορνεία, παιδεραστία, εκπομπές εκτελέσεων ή τρομοκρατική δραστηριότητα κ.λπ.) από το Διαδίκτυο. Το 2018, τη Δευτέρα Μαΐου οι Γερμανοί του κινηματογράφου με το όνομα Hans Block και ο Moritz Reiswick παρήγαγαν μια ταινία ντοκιμαντέρ με τίτλο “Internet Cleaners” για τη δουλειά των εργαζομένων σε αυτές τις εταιρείες.

Σκεφτόμουν, για παράδειγμα, να δουλέψω σε ένα τέτοιο πλαίσιο.

Θα επισημάνω ότι γνωρίζω πλήρως τον προσβλητικό χαρακτήρα μιας τέτοιας εργασίας σε σχέση με όσους ασχολούνται με αυτήν: σύμφωνα με διάφορες δημοσιεύσεις, πολλοί από τους ανθρώπους που εργάζονταν σε αυτές τις δουλειές πέθαναν ή, εναλλακτικά, ανέπτυξαν πολύ σοβαρές ψυχικές και σωματικές ασθένειες όπως αποτέλεσμα συνεχούς και καθημερινής έκθεσης στο δύσκολο περιεχόμενο. Ωστόσο, αυτό δεν με πτοεί, και αυτό συμβαίνει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχω να χάσω τίποτα στη ζωή μου – και όπως έχω αναφέρει πολλά χρόνια τώρα, δεν μπορώ να επιστρέψω στην αγορά εργασίας (όλες οι άλλες επιλογές του Η παροχή βοήθειας σε οργανισμούς, επιτροπές εργασίας ή απευθείας επαφή με πολλές εταιρείες έχει εξαντληθεί – και για πολλά χρόνια).

2) Όπως γνωρίζετε, οι εταιρείες παραγωγής και οι σεναριογράφοι που γυρίζουν ορισμένες σκηνές για κινηματογραφικές ταινίες για λογαριασμό τους μερικές φορές πυροβολούν τμήματα στα οποία κινηματογραφούνται πτώματα ή προφανώς νεκροί. Σκεφτόμουν μια τέτοια δουλειά απεικόνισης πτωμάτων – μια δουλειά που δεν απαιτεί καμία σωματική προσπάθεια για να γίνει και επίσης μια σοβαρή αναπηρία σίγουρα δεν πρέπει να παρεμβαίνει.

Θα τονίσω ότι δεν πρόκειται για αστείο ή αστείο κανενός είδους -το εννοώ με κάθε σοβαρότητα- και ακόμη κι αν είναι δυνατόν, τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως, θα φαίνεται γελοίο ή ανόητο.

3) Άκουσα ότι υπάρχει ένα πεδίο εκπαίδευσης λογισμικού, δηλαδή: εργαζόμενοι των οποίων ο ρόλος είναι η εισαγωγή δεδομένων σε συστήματα ανάπτυξης τεχνητής νοημοσύνης ή μηχανικής μάθησης – εργασία που είναι γνωστό ότι είναι απαραίτητη. Με την εισαγωγή δεδομένων, τα προγράμματα «διδάσκονται» πώς να ενεργούν ή να αντιδρούν σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Νομίζω ότι αυτού του είδους η δουλειά μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για εκείνες τις περιπτώσεις που αφενός δεν υπάρχει ικανότητα

Να κάνει σωματική εργασία ή υπερβολική προσπάθεια λόγω της σωματικής αναπηρίας, αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει και γνώση

Αρκετοί υπολογιστές για να εργαστούν στον προγραμματισμό.

Άκουσα ότι στις φυλακές της Φινλανδίας άφηναν τους κρατούμενους να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Πίστευα ότι και σε μια τέτοια δουλειά ήταν εφικτό και χωρούσα.

Έχετε άλλες ιδέες για ασυνήθιστες δουλειές όπου μπορεί να χωρέσει και ένα άτομο με σοβαρή αναπηρία;

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, Ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. κινητό-972-58-6784040. φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

3)Βιογραφικό – Asaf Binyamini:

Προσωπικά στοιχεία: Assaf Benyamini, Τηλ. 029547403.

Ημερομηνία γέννησης: 11.11.1972.

Διεύθυνση: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Ιερουσαλήμ, Ισραήλ.

Αριθμοί τηλεφώνου: στο σπίτι-972-2-6427757. κινητό-972-58-6784040. φαξ-972-77-2700076.

Εκπαίδευση: 10 χρόνια σχολικής εκπαίδευσης και μερική εγγραφή.

Στρατιωτική θητεία: απαλλαγή για ιατρικούς λόγους.

Προϋπηρεσία:

1991-Εργάζεται στο ξυλουργείο «RESHET» (Νότιο Τελ Αβίβ)

1998-2005-Εργασία στην Εθνική Βιβλιοθήκη, βοηθώντας την επαγγελματική ομάδα βιβλιοθηκονόμων σε μια μεγάλη ποικιλία εργασιών.

2009-2010-Εργασία στην αλυσίδα «Avgad» για είδη διαλογής κοσμημάτων.

Φεβρουάριος-Μάιος 2019-εργασία στην εταιρεία υπολογιστών HMSOFT.

Αρχές Φεβρουαρίου 2020-τρεις εργάσιμες ημέρες διανομής εφημερίδων στους περαστικούς στο δρόμο.

εθελοντισμός:

Ενεργός στο στρατηγείο αγώνα ΑΜΕΑ.

Εθελοντισμός στο Κέντρο Εκμετάλλευσης Δικαιωμάτων του Δήμου Ιεροσολύμων για ενίσχυση άπορου πληθυσμού.

Γενικές πληροφορίες: υψηλά κίνητρα, ικανότητα καλής άρθρωσης προφορικά και γραπτά, ικανότητα αυτοσχεδιασμού και επίλυσης προβλημάτων.

Έχω μακροχρόνια γνωριμία με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.

Υποφέρω από σωματική αναπηρία που με εμποδίζει να σηκώνω βαριά φορτία και να στέκομαι για πολλή ώρα στα πόδια μου.

Ε. Παρακάτω είναι ένα email, το οποίο στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς το:

Θέμα: προώθηση ιστοσελίδας.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι κάτοχος του ιστότοπου https://www.disability55.com/ που πραγματεύεται το θέμα των ατόμων με αναπηρία. Ο ιστότοπος κατασκευάστηκε σε σύστημα wordpress.org.

Αυτός είναι ένας πολύγλωσσος ιστότοπος σε 67 γλώσσες:Ουζμπεκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Αζερικά, Ιταλικά, Ινδονησιακά, Ισλανδικά, Αλβανικά, Αμχαρικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Αρμενικά, Βουλγαρικά, Βοσνιακά, Βιρμανικά, Λευκορωσικά, Μπενγκάλι, Βάσκικα, Γεωργιανά, Γερμανικά, Δανικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Τατζίκικα, Τουρκικά, Τουρκμενικά, Τελούγκου, Ταμίλ, Ελληνικά, Γίντις, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μογγολικά, Μαλαισιανά, Μαλτεζικά, Μακεδονικά, Νορβηγικά, Νεπάλ, Σουαχίλι, Σινχαλέζικα, Κινέζικα, Σλοβενικά, Σλοβακικά, Ισπανικά, Σερβικά, Εβραϊκά, Αραβικά, Πάστο, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Περσικά, Τσέχικα, Γαλλικά, Κορεάτικα, Καζακστάν, Καταλανικά, Κιργιζικά, Κροατικά, Ρουμανικά, Ρώσικα, Σουηδικά και Ταϊλανδέζικα.

Ψάχνω για ένα σύστημα με το οποίο μπορώ να προωθήσω τον ιστότοπο.

Ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει σε αυτό;

Χαιρετισμοί,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Θα δηλώσω ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα της προώθησης ιστοσελίδων – και δεν έχω καμία γνώση ή εκπαίδευση επί του θέματος.

2) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

3) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

4) Χρησιμοποιώ το λειτουργικό σύστημα Windows 10

5) Σερφάρω στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας πρόγραμμα περιήγησης chrome και χρησιμοποιώ σημαντική μεγέθυνση των γραμμάτων της οθόνης λόγω προβλήματος όρασης.

6) Θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαι ένα άτομο με αναπηρία, το οποίο υποστηρίζεται από επίδομα αναπηρίας από το ΕΣΥ και ως εκ τούτου οι ικανότητές μου όσον αφορά την πληρωμή για βοήθεια σε αυτό το θέμα είναι εξαιρετικά προβληματικές.

ΣΤ. Παρακάτω είναι το email, το οποίο στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς το:

Θέμα: διαδικτυακά αρχεία.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Προσπαθώ να βρω ένα κοινωνικό δίκτυο, του οποίου το πεδίο δραστηριότητας είναι το ανέβασμα διαφορετικών αρχείων ή συλλογών (φωτογραφίες από διαφορετικές περιόδους, μοναδικές φωτογραφίες και άλλα).

Ξέρετε τέτοιο δίκτυο;

Χαιρετισμοί,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. κινητό-972-58-6784040. φαξ-972-77-2700076.

post Scriptum.1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: 029547403walla.co.il ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή:  [email protected] ή: [email protected]

3) Ο ιστότοπός μου:  https://www.disability55.com/

G. Παρακάτω είναι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς το:

Θέμα: υπηρεσίες γραφής.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι κάτοχος του ιστότοπου https://www.disability55.com/ που πραγματεύεται το θέμα των ατόμων με αναπηρία. Ο ιστότοπος κατασκευάστηκε σε σύστημα wordpress.org.

Αυτός είναι ένας πολύγλωσσος ιστότοπος σε 67 γλώσσες:Ουζμπεκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Αζερικά, Ιταλικά, Ινδονησιακά, Ισλανδικά, Αλβανικά, Αμχαρικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Αρμενικά, Βουλγαρικά, Βοσνιακά, Βιρμανικά, Λευκορωσικά, Μπενγκάλι, Βάσκικα, Γεωργιανά, Γερμανικά, Δανικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Τατζίκικα, Τουρκικά, Τουρκμενικά, Τελούγκου, Ταμίλ, Ελληνικά, Γίντις, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μογγολικά, Μαλαισιανά, Μαλτεζικά, Μακεδονικά, Νορβηγικά, Νεπάλ, Σουαχίλι, Σινχαλέζικα, Κινέζικα, Σλοβενικά, Σλοβακικά, Ισπανικά, Σερβικά, Εβραϊκά, Αραβικά, Πάστο, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Περσικά, Τσέχικα, Γαλλικά, Κορεάτικα, Καζακστάν, Καταλανικά, Κιργιζικά, Κροατικά, Ρουμανικά, Ρώσικα, Σουηδικά και Ταϊλανδέζικα.

Αναζητώ μια υπηρεσία συγγραφής άρθρων για τον ιστότοπό μου σε αυτές τις γλώσσες.

Γνωρίζετε εταιρείες που μπορούν να παρέχουν μια τέτοια υπηρεσία;

Χαιρετισμοί,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] 

3) Χρησιμοποιώ το λειτουργικό σύστημα Windows 10

4) Σερφάρω στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης chrome και χρησιμοποιώ σημαντική μεγέθυνση των γραμμάτων της οθόνης λόγω προβλήματος όρασης.

Η. Παρακάτω είναι η επιστολή, την οποία έστειλα στο τμήμα Ιερουσαλήμ του Εθνικού Ινστιτούτου Ασφαλίσεων (Έστειλα στη διεύθυνση:

Το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων-Περιφέρεια Ιερουσαλήμ,

Οδός Shimon Ben Tset 4,

Ιερουσαλήμ

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9414704.):

15.12.2022

Προς: Το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων – Περιφέρεια Ιερουσαλήμ.

Θέμα: λειτουργική έκθεση.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 14:00 επισκέφτηκε το διαμέρισμά μου μια νοσοκόμα του Εθνικού Ινστιτούτου Ασφαλίσεων – και αυτό αφού υπέβαλα αξίωση σχετικά με τον Πρωθυπουργό – ειδικές υπηρεσίες.

Το πρωί μου έκαναν διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τη φαρμακευτική αγωγή, την ιατρική μου κατάσταση και την καθημερινή μου λειτουργία.

Υποθέτω ότι μετά από τόσο κρύο, η νοσοκόμα του Εθνικού Ινστιτούτου Ασφαλίσεων έγραψε μια τακτοποιημένη αναφορά σχετικά.

Ενδιαφέρομαι να λάβω την αναφορά που γράφτηκε για εμένα.

Εάν δεν είστε έτοιμοι να μου στείλετε την αναφορά, θα σας ζητήσω να μάθω τους λόγους για αυτό.

Θα με ενδιέφερε επίσης να ενημερωθώ για την κατάσταση της αξίωσης.

Χαιρετισμοί,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ΤΚ: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. κινητό-972-58-6784040. φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

3) Η νοσοκόμα του Εθνικού Ινστιτούτου Ασφαλίσεων που έλεγξε το διαμέρισμά μου: Sima-972-50-7225432.

4) Το θεραπευτικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι:

Σύλλογος “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9650816.

Τα τηλέφωνα στα γραφεία του ξενώνα: 972-2-6432551. και: 972-2-6428351.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ξενώνα: [email protected]

Η κοινωνική λειτουργός από την ομάδα του ξενώνα, που κάνει τις εργασίες στο διαμέρισμά μου: η κυρία Σάρα

stora-972-55-6693370.

5) Ο οικογενειακός γιατρός με τον οποίο παρακολουθούμαι:

Δρ Brandon Stewart,

Clalit Health Services – “Hatayelet” Clinic,

Οδός Daniel Yanovsky 6,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9338601.

τηλέφωνο γραφείου Η κλινική: 972-2-5098282. Ο αριθμός φαξ στο

γραφεία κλινικής: 972-2-6738551.

6) Πρόσθετα προσωπικά στοιχεία: Ημερομηνία γέννησης: 11.11.1972. Ηλικία: 50. Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος.

I. Παρακάτω είναι η επιστολή που στέλνω σε διάφορα μέρη:

Προς το:

Θέμα: Γράφοντας για ένα blog.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι κάτοχος του ιστότοπου https://www.disability55.com/ που πραγματεύεται το θέμα των ατόμων με αναπηρία. Ο ιστότοπος κατασκευάστηκε σε σύστημα wordpress.org.

Αυτός είναι ένας πολύγλωσσος ιστότοπος σε 67 γλώσσες:Ουζμπεκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Αζερικά, Ιταλικά, Ινδονησιακά, Ισλανδικά, Αλβανικά, Αμχαρικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Αρμενικά, Βουλγαρικά, Βοσνιακά, Βιρμανικά, Λευκορωσικά, Μπενγκάλι, Βάσκικα, Γεωργιανά, Γερμανικά, Δανικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Χίντι, Βιετναμέζικα, Τατζίκικα, Τουρκικά, Τουρκμενικά, Τελούγκου, Ταμίλ, Ελληνικά, Γίντις, Ιαπωνικά, Λετονικά, Λιθουανικά, Μογγολικά, Μαλαισιανά, Μαλτεζικά, Μακεδονικά, Νορβηγικά, Νεπάλ, Σουαχίλι, Σινχαλέζικα, Κινέζικα, Σλοβενικά, Σλοβακικά, Ισπανικά, Σερβικά, Εβραϊκά, Αραβικά, Πάστο, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Περσικά, Τσέχικα, Γαλλικά, Κορεάτικα, Καζακστάν, Καταλανικά, Κιργιζικά, Κροατικά, Ρουμανικά, Ρώσικα, Σουηδικά και Ταϊλανδέζικα.

Αναζητώ εταιρείες που πληρώνουν για τη δημοσίευση άρθρων σε ιστότοπους σε αυτές τις γλώσσες.

Ξέρετε τέτοια υπηρεσία;

Χαιρετισμοί,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

οι αριθμοί τηλεφώνου μου: στο σπίτι-972-2-6427757. Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: 029547403walla.co.il ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

3) Χρησιμοποιώ το λειτουργικό σύστημα

Windows 10

4) Σερφάρω στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης chrome και χρησιμοποιώ σημαντική μεγέθυνση των γραμμάτων της οθόνης λόγω προβλήματος όρασης.

J. Οι σύνδεσμοί μου:

1) κανάλι rumble.com-Asaf Benjamin

2) υπηρεσίες μετάφρασης

3) ιστοσελίδα acast.com

4) Δίκτυο patreon.com

5)κερδίστε χρήματα με το magenet.com

- Βρήκες κάποιο λάθος; Πες μου για αυτό -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE