Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Πλατφόρμες συγκέντρωσης κεφαλαίων - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Πλατφόρμες συγκέντρωσης κεφαλαίων

ΕΧΕΙ:

Θέμα: αναζήτηση για πλατφόρμες στρατολόγησης.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Στις αρχές Ιουλίου 2023, δημιούργησα τον ιστότοπο scammers-out.com. Ο σκοπός του ιστότοπου είναι να χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για χρήστες του Διαδικτύου που επιθυμούν να συμβουλεύονται ο ένας τον άλλον για θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των πληροφοριών ή την ηλεκτρονική απάτη. Ο ιστότοπος scammers-out.com δημιουργήθηκε στο σύστημα wordpress.org και το σύστημα φόρουμ στον ιστότοπο βασίζεται στην προσθήκη bbpress.org.

Αναζητώ μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων από την οποία μπορώ να παραγγείλω τις ακόλουθες υπηρεσίες για την ιστοσελίδα:

1) Θα χρειαστώ βοήθεια για τη σύνδεση του ιστότοπου με ένα κατάλληλο σύστημα αποζημίωσης μέσω του οποίου μπορώ να λαμβάνω πληρωμές από χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο.

2) Θα με ενδιέφερε επίσης η εταιρεία φιλοξενίας στην οποία θα μεταφερθεί ο ιστότοπος ώστε να μπορώ να παρέχω υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στους χρήστες του ιστότοπου.

3) Θα με ενδιέφερε να είμαι σε συνεχή επαφή με την εταιρεία αποθήκευσης για να παρακολουθώ στενά τόσο τη σύνδεση με το σύστημα αποζημίωσης στον ιστότοπο όσο και σχετικά με την τεχνική υποστήριξη που θα προσφέρεται στους χρήστες του Διαδικτύου που εγγράφονται στον ιστότοπο.

4) Η φιλοδοξία είναι ότι το μέγιστο των χρηστών του Διαδικτύου εγγράφονται στον ιστότοπο, το διαφημίζω σε το πολύ πλατφόρμες. Για αυτόν τον λόγο, και προκειμένου να παρέχουμε στους χρήστες του Διαδικτύου όσο το δυνατόν καλύτερη και βολική υπηρεσία, είναι σημαντικό για μένα το σχέδιο αποθήκευσης να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο επισκεψιμότητας, καθώς και όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο αποθήκευσης για τον ιστότοπο εαυτό.

5) Είναι σημαντικό για μένα να έχω το πιστοποιητικό SSL που έχω αυτήν τη στιγμή για τον τομέα του ιστότοπου.

6) Φυσικά, θα με ενδιέφερε να μάθω ποια είναι η πολιτική της εταιρείας αποθήκευσης σχετικά με καθένα από τα σημεία που ανέφερα εδώ.

 

Και υπάρχει μια άλλη δυσκολία/πρόβλημα εδώ: λόγω της δύσκολης οικονομικής μου κατάστασης (ζω με επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων) δεν μπορώ να πληρώσω μια εταιρεία φιλοξενίας ιστότοπου για να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα μαζί της και να συνδέσει την ιστοσελίδα με ένα σύστημα εκκαθάρισης. Επίσης, δεν μπορώ να πληρώσω τους προγραμματιστές για τη διόρθωση ελαττωμάτων στον ιστότοπο – εάν υπάρχουν και πότε υπάρχουν.

Θα επισημάνω ότι το κόστος είναι (περίπου) μερικές δεκάδες σέκελ το μήνα στις περισσότερες εταιρείες αποθήκευσης και μερικές εκατοντάδες σέκελ που θα πρέπει να πληρωθούν στους προγραμματιστές για να διορθώσουν σφάλματα στον ιστότοπο – εάν και όταν υπάρχουν .

Η ερώτησή μου είναι: ποια πιστεύετε ότι είναι η καταλληλότερη πλατφόρμα για να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε κεφάλαια για ένα τέτοιο έργο;

Με εκτιμιση,

assaf benyamini.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός τηλεφώνου μου: 972-58-6784040.

2) Σύνδεσμος προς τον εν λόγω ιστότοπο:  https://scammers-out.com

3) Ιστότοπος όπου μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για εμένα:  https://www.disability55.com/

4) Και μια άλλη δυσκολία που πρέπει να ληφθεί υπόψη: είμαι περιορισμένη στην κινητικότητά μου λόγω της κατάστασης της υγείας μου και δεν μπορώ να πάω σε συναντήσεις σε μέρη που δεν είναι προσβάσιμα από άτομα με αναπηρία και πολύ μακριά από το σπίτι μου (ζω συνοικία Kiryat Menachem στη νοτιοδυτική Ιερουσαλήμ). Επιπλέον, δεν έχω ούτε αυτοκίνητο ούτε δίπλωμα οδήγησης και ταξιδεύω μόνο με μέσα μαζικής μεταφοράς.

 

Α. Μια ιδέα για έναν ιστότοπο/έργο που σκεφτόμουν – ένα έργο που ονομάζεται “Εκτίμηση εργαζομένων”.

Όπως γνωρίζουμε, σε πολλές κατασκευαστικές εταιρείες που υπήρξαν σε όλη την ιστορία (ο Βασιλιάς Δαυίδ, μια βιβλική μορφή που, σύμφωνα με την παράδοση, έχτισε την Ιερουσαλήμ, το Σινικό Τείχος της Κίνας που υπάρχει μέχρι σήμερα και το οποίο, σύμφωνα με την παράδοση, χτίστηκε από τον βασιλιάδες της δυναστείας των Μινγκ τον 15ο και 16ο αιώνα, ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι που χτίστηκε από τον μηχανικό Γκούσταβ Άιφελ και άλλα) αναφέρονται τα ονόματα των βασιλιάδων ή των μελών της ευγενείας ή της υψηλής κοινωνικής θέσης κατά την οποία κατασκευάστηκαν αυτά τα έργα.

 

Όμως, όπως γνωρίζουμε, αυτοί που έχτισαν αυτά τα κτίρια δεν ήταν αυτοί οι βασιλιάδες ή τα μέλη της ανώτερης κοινωνικής τάξης – αλλά οι απλοί εργάτες που δούλευαν στα χωράφια και για τους οποίους ποτέ δεν γίνεται λόγος.

Ως εκ τούτου, ο στόχος του έργου “Εκτίμηση εργαζομένων” είναι να προσπαθήσει να συλλέξει προσωπικές ιστορίες αυτών των απλών εργατών από διάφορα εργοστάσια κατασκευών σε όλη την ιστορία, προκειμένου να ανεβάσει αυτές τις ιστορίες στον ιστότοπο.

Νομίζω (ως αυτός που σκέφτηκε την ιδέα) ότι μερικές φορές οι προσωπικές ιστορίες αυτών των απλών εργατών δεν μπορούν να είναι λιγότερο ενδιαφέρουσες από τις ιστορίες των βασιλιάδων ή των μελών της ευγενείας που όλοι γνωρίζουμε).

 

Β. Ακολουθούν μηνύματα που κοινοποίησα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook:

1) Ένα τραυματισμένο άτομο φτάνει με μια ομάδα εθελοντών για να συμμετάσχει σε μια αρχαιολογική ανασκαφή. Προς έκπληξή του, συναντά τον ψυχολόγο που τον περιθάλπει.

Ο τραυματίας απευθύνεται σε ψυχολόγο και τον ρωτά: «Τι κάνεις εδώ; “.

Ο ψυχολόγος απαντά: «Τι κάνω εδώ; Ήρθα να βοηθήσω με τις ανασκαφές, όπως κι εσύ.

Ο τραυματισμένος απαντά: «Νόμιζα ότι οι ψυχολόγοι έμπαιναν στις ψυχές των ασθενών τους. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι έμπαιναν και αυτοί στο έδαφος».

Ο ψυχολόγος απαντά: “Είναι αλήθεια – σκάβω στην ανθρώπινη ψυχή. Είναι η δουλειά μου – και αυτό κάνω όλη μου τη ζωή. Βρίσκω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στο σκάψιμο μου. Αλλά νομίζω ότι ακόμα και όταν σκάβεις στο έδαφος, μπορείς να βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα».

Ο τραυματίας διστάζει και δεν ξέρει τι να απαντήσει και αρχίζει να μαζεύει τη μύτη του από συνήθεια.

Ο ψυχολόγος συνεχίζει και λέει: “Έχετε δίκιο. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα σε αυτό το σκάψιμο”.

Χαχαχα…

 

2) Προς: “ομοσπονδία στο Ισραήλ-αυτονομία στις κοινότητες“.

Θέμα: Πλατφόρμες συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Είμαι Ισραηλινός πολίτης και ζω στην Ιερουσαλήμ. Γεννήθηκα στα τέλη του 1972 και σήμερα, το 2023, είμαι 50 χρονών.

Υποφέρω από διάφορες αναπηρίες και προβλήματα υγείας, σωματικής και ψυχικής λόγω των οποίων δεν μπορώ να ταιριάξω στην αγορά εργασίας εδώ και πολλά χρόνια. Το βιογραφικό μου έχει σταλεί σε πολλές δεκάδες χιλιάδες ιδιωτικές εταιρείες (και δυστυχώς δεν υπερβάλλω αυτούς τους αριθμούς) – αλλά απλά δεν μπορώ να βρω κατάλληλη δουλειά.

Κάνω διάφορες προσπάθειες να παρακάμψω αυτή τη δυσκολία.

Στις αρχές Ιουλίου 2023 δημιούργησα το sitescammers-out.com. Ο σκοπός του ιστότοπου είναι να χρησιμεύσει ως ένας ιστότοπος φόρουμ όπου οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να συμβουλεύονται ο ένας τον άλλον για θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των πληροφοριών.

Τώρα, όμως, υπάρχει μια άλλη δυσκολία: λόγω της οξείας οικονομικής μου στεναχώριας, δεν έχω τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσω τα οικονομικά έξοδα που χρειάζομαι για την ίδρυση της εταιρείας.

Κατά τη γνώμη σας, ποιες πλατφόρμες είναι οι πιο κατάλληλες για την άντληση κεφαλαίων για τέτοιο σκοπό;

Με εκτιμιση,

Ασάφ Μπέντζαμιν.

υστερόγραφο. 1. Σύνδεσμος προς τον εν λόγω ιστότοπο:  https://scammers-out.com

2. Ο αριθμός τηλεφώνου μου (που είναι και ο αριθμός αλληλογραφίας στο κοινωνικό δίκτυο WhatsApp): 972-58-6784040.

3. Ιστοσελίδα μέσω της οποίας μπορείτε να λαμβάνετε περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες για εμένα:  https://disability55.com/

 

3) Μυστική ανάπτυξη μιας εφαρμογής που ονομάζεται “Serika Rabha”.

Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής, οι πόλεις ή οι οικισμοί σαρώνονται συνεχώς προκειμένου να εντοπιστούν προβληματικές συμπεριφορές πολιτών: απειλές κατά της ζωής αιρετών κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων, τοποθέτηση πινακίδων σε απαγορευμένους χώρους κ.λπ. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση σοβαρών εγκλημάτων όπως φόνος, βιασμός, κλοπή κ.λπ.

Ο μηχανισμός λειτουργίας του συστήματος δεν θα δημοσιευθεί.

Μεγάλη ικανοποίηση από την κυβέρνηση: “Έχουμε ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να παρακολουθούμε αντιπάλους ή πιθανούς αντιπάλους που απειλούν την τάξη, την ηρεμία και την ειρήνη στο κοινό. Δεν θα ανεχτούμε άσκοπη παρεμπόδιση – παρεμβαίνει στη δουλειά μας”.

Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα περπατήσω στο δρόμο, θα προσπαθήσω να μην κάνω πράγματα που μπορεί, Θεός φυλάξοι, να προσβάλλουν τους υπαλλήλους που έχουν στη διάθεσή τους το σύστημα «εκτεταμένης σάρωσης». Υπάρχει νόμος που απαγορεύει την προσβολή αξιωματούχων.

Αλλά περιμένετε – τι προσβάλλει τους αξιωματούχους μας;

Πώς θα ξέρω πώς να αποφύγω να τους προσβάλω;

Δεν δημοσιεύουν κανονισμούς που είναι αρκετά σαφείς στο κοινό σχετικά με αυτό – πολύ σοβαρό!!!

χαχαχα…

 

4) Στις ειδήσεις ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο των διαμαρτυριών κατά της νομοθεσίας για αλλαγές στο δικαστικό σύστημα θα γίνει και «φορολογική εξέγερση».

Δεν εξήγησαν όμως: ποιος θα πληρώσει φόρους και ποιος όχι; Και υπό ποιες προϋποθέσεις;

Εξηγήσεις παρακαλώ…

 

5) Όπως γνωρίζετε, στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνεται η επιρροή πληθυσμιακών ομάδων που δεν είχαν ποτέ σημαντικές θέσεις επιρροής όπως οι Ισπανόφωνοι για παράδειγμα.

Ωστόσο, το κοινό αυτών των πληθυσμιακών ομάδων είναι μια εχθρική στάση απέναντι στο Ισραήλ – που σημαίνει ότι σε μερικές δεκαετίες, εάν και όταν αυτές οι πληθυσμιακές ομάδες φτάσουν σε βασικές θέσεις στην κυβέρνηση – είναι πολύ πιθανό και υπό αυτές τις συνθήκες η πίεση στην αμερικανική κοινωνία να μειωθεί η βοήθεια προς το Ισραήλ, ή ακόμα και να σταματήσει εντελώς, θα αυξηθεί με τα χρόνια

Είναι πιθανό τα πρόσφατα μέτρα της κυβέρνησης να αρχίσουν να λαμβάνουν υπόψη αυτές τις τάσεις, αναγκάζοντας το Ισραήλ να εξαρτηθεί μακροπρόθεσμα από μια άλλη δύναμη, όπως η Κίνα ή η Ρωσία, για παράδειγμα.

Φυσικά, πρόκειται για μια αργή διαδικασία που διαρκεί και θα πάρει πολλά χρόνια ακόμη.

Είναι επίσης πιθανό η νομική νομοθεσία να αποτελεί μέρος αυτής της διαδικασίας, κατά την οποία, προκειμένου να συνδεθεί με την Κίνα ή τη Ρωσία, το Ισραήλ θα υιοθετεί όλο και περισσότερο τα χαρακτηριστικά αυτών των καθεστώτων – τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συνεχή ζημιά και μάλιστα πολύ πιο σημαντική από ό,τι εμείς δείτε σήμερα στα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα του Ισραήλ.

Αυτό θα μπορούσε να βάλει τέλος σε όλες τις διαδικασίες αμερικανοποίησης που πέρασε η ισραηλινή κοινωνία τις τελευταίες δεκαετίες.

Η τάση είναι πολύ προβληματική από πολλές απόψεις – ωστόσο, δεδομένων των όσων συμβαίνουν στην αμερικανική κοινωνία, είναι πιθανό η πολιτική της ισραηλινής κυβέρνησης σήμερα να είναι πολύ έξυπνη και πραγματικά όχι ασύστολη ή ανόητη, όπως λένε κάποιοι.

Είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει επιλογή και είναι απλά αδύνατο να αγνοήσουμε αυτές τις μακροπρόθεσμες διαδικασίες.

6) Ακούμε στις ειδήσεις για τεράστια οικονομική ζημιά στην ισραηλινή οικονομία ως αποτέλεσμα των μειωμένων επενδύσεων στην ισραηλινή οικονομία ως αποτέλεσμα της νέας νομικής νομοθεσίας.

Από την άλλη, τα ίδια ειδησεογραφικά κανάλια αναφέρουν όλο και περισσότερες συμφωνίες συνεργασίας ισραηλινών εταιρειών με διάφορες εταιρείες ανά τον κόσμο, την επέκταση και την ευημερία τους.

Γιατί λοιπόν να πιστέψουμε; Επιδεινώνεται ή βελτιώνεται η κατάσταση της οικονομίας του Ισραήλ;

Είμαι μπερδεμένος…

 

7) Ο καπετάνιος ενός πλοίου τρελαίνεται και διατάζει τους ναύτες να ανοίξουν τρύπες στον πάτο του πλοίου.

Οι επιβάτες του πλοίου τρομαγμένοι φωνάζουν στους ναύτες: «Τι κάνετε; Θα μπει το νερό στο πλοίο και θα πνιγούμε στη θάλασσα!!!».

Οι ναύτες του πλοίου απαντούν, “Αυτή είναι η οδηγία που λάβαμε από τον καπετάνιο. Μην παρεμβαίνετε στην επαγγελματική μας κρίση!!!”.

 

8) Ανακοίνωσαν στις ειδήσεις ότι μια μεγάλη ομάδα εφέδρων σταμάτησε τον εθελοντισμό. Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για τη συνέχιση της ύπαρξης του κράτους του Ισραήλ;

Θα υπάρξει ξένος στρατός που θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να κατακτήσει το Ισραήλ και να το αναλάβει; Ενοχλητικό και τρομακτικό…

Θα είναι ο συριακός στρατός, οι στρατιώτες της τρομοκρατικής οργάνωσης Χεζμπολάχ, οι στρατιώτες του αιγυπτιακού στρατού (αν και το Ισραήλ έχει ειρηνευτική συμφωνία με την Αίγυπτο, αλλά είναι πιθανό σε μια τέτοια κατάσταση να εκφραστεί το μεγάλο τους μίσος για το Ισραήλ – και ίσως ο ίδιος κίνδυνος θα προέλθει από τον ιορδανικό στρατό;). Ή θα είναι στρατιώτες της Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας;

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι εάν ένας στρατός από μια αραβική χώρα ή μια τρομοκρατική οργάνωση καταφέρει να εισέλθει στο κράτος του Ισραήλ, θα γίνει μια πολύ μεγάλης κλίμακας σφαγή ανάμεσά μας – τον εβραϊκό πληθυσμό.

Οι στρατιώτες κατοχής δεν θα δείξουν πραγματικά κανένα ενδιαφέρον για το ποιος υποστηρίζει ή αντιτίθεται σε αλλαγές στο δικαστικό σύστημα. Επίσης, δεν θα κάνουν διακρίσεις μεταξύ αρσενικών και γυναικών, νέων ή ηλικιωμένων, δεξιών ή αριστερών, και πραγματικά δεν θα τους νοιάζει αν οι Εβραίοι που θα προσπαθήσουν και πιθανώς θα καταφέρουν να σκοτώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό είναι θρησκευόμενοι, κοσμικοί ή εξαιρετικά -Ορθόδοξος. Οι θρησκευτικές διαφορές ή οι χώρες προέλευσης δεν θα παίξουν κανένα ρόλο – οι Σεφαραδί Εβραίοι και οι Εβραίοι Ασκενάζι θα θυματοποιηθούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Άλλωστε, μόνο ένα πράγμα θα τους ενδιαφέρει: να σκοτώνουν Εβραίους.

Φυσικά, είναι πολύ πιο δύσκολο να γνωρίζουμε πώς θα συμπεριφερθούν οι δυνάμεις κατοχής στους Ισραηλινούς Άραβες ή τους Παλαιστίνιους – θα τους προσθέσουν στις τάξεις τους και θα τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν στη «γιορτή», ας πούμε – ή θα είναι οι ίδιοι θύματα;

Μήπως λοιπόν κάποιος εδώ θα πρέπει να σταματήσει και να θυμηθεί ότι οι πραγματικοί εχθροί είναι πέρα ​​από τα σύνορα και όχι μέσα μας;

Αυτή η τρέλα πρέπει να σταματήσει!!!

Όταν οι εχθρικοί στρατοί βρίσκονται στη γη, θα επιστρέψουν και θα μας υπενθυμίσουν ποιοι είμαστε (όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν στην εβραϊκή ιστορία). Γιατί λοιπόν να μην το μάθουμε τώρα; Γιατί να περιμένουμε μέχρι το τσεκούρι να είναι στο λαιμό μας – θα είναι πολύ αργά. Άλλωστε στις πηγές μας γράφεται ότι «το τέλος της πράξης είναι η πρώτη σκέψη».

Μήπως λοιπόν μπορούμε να σταματήσουμε και να κάνουμε διάκριση εξουσιών;

Και στο κάτω κάτω, το βράδυ της Tisha B’Av – πρέπει να βρούμε λογική, λογική και κρίση – διαφορετικά δεν θα ήμασταν εδώ – και πολλοί από εμάς δεν θα ήμασταν καθόλου εδώ.

Κάποτε διάβασα ένα βιβλίο στο οποίο περιγράφεται μια τέτοια κατάσταση, ένα βιβλίο στο οποίο περιγράφεται μια πραγματικότητα στην οποία το Ισραήλ χάνει τον πόλεμο των έξι ημερών και καταλαμβάνεται από αραβικές χώρες. Οι περιγραφές ήταν απλά τρομακτικές.

Το όνομα του βιβλίου είναι «If Israel Were Defeate».

Δεν έχω άλλες λεπτομέρειες για το βιβλίο – δεν θυμάμαι ποιοι ήταν οι συγγραφείς του ή από ποιον εκδότη εκδόθηκε.

9) Μέχρι πριν από λίγο, αν έγραφαν τη λέξη “dog” 19 φορές στο Google Translate στα αγγλικά, η μετάφρασή της στα Μαορί και στη συνέχεια στα αγγλικά θα είχε ως αποτέλεσμα μια χριστιανική-μεσσιανική δήλωση, αλλά και μια αντισημιτική.

Μετά τη δημοσίευση της υπόθεσης στα ΜΜΕ, το πρόβλημα λύθηκε (το έλεγξα).

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι ο αντισημιτισμός υπήρχε ή εξακολουθεί να υπάρχει στη Google;

Υποψιάζομαι ότι δεν ήταν λάθος αλλά κακόβουλη ενέργεια ενός υπαλλήλου της εταιρείας, ο οποίος τρόμαξε από τη δημοσίευση του θέματος και μετά έσπευσε να «διορθώσει» το πρόβλημα, ας πούμε.

Στο παρελθόν, ο αντισημιτισμός, όπως γνωρίζουμε, άλλαζε συνεχώς μορφές και μεθόδους – και αυτός είναι ένας πολύ περίεργος, αλλά και ανησυχητικός τρόπος με τον οποίο οι υπάλληλοι μιας μεγάλης τεχνολογικής εταιρείας αποφασίζουν να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Δεν ξέρω αν οι υπάλληλοι που το έκαναν αυτό εξακολουθούν να εργάζονται στο Google On ότι απολύθηκαν μετά τη δημοσίευση της είδησης – και είναι πολύ αμφίβολο ότι είναι δυνατό να ληφθούν πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Επίσης, δεν έχουν δημοσιευτεί τα ονόματα των προσώπων που φέρεται να ευθύνονται για την πράξη – και είναι πολύ αμφίβολο να ληφθούν σχετικές πληροφορίες.

10)Ασάφ Γιασού   οργάνωση για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία

28 Νοεμβρίου 2021

 

Οι άνθρωποι μπαίνουν σε ομάδες βοήθειας, δωρεές και όποια άλλη ομάδα μπορεί να βοηθήσει άτομα με αναπηρία και ζητούν βοήθεια από υγιή άτομα! Γράψτε αναρτήσεις γύρω από το Facebook σε ομάδες που δεν σχετίζονται με άτομα με αναπηρία και γράψτε εκεί για την κατάσταση των ατόμων με αναπηρία και ότι το κράτος αγνοεί τα δεινά των ατόμων με αναπηρία, αρχίστε να ζητάτε βοήθεια από τους ανθρώπους, κατανοήστε την κατάσταση του άτομα με αναπηρία και ότι χρειαζόμαστε επείγουσα βοήθεια.

 

11)Μπέντζαμιν Ασάφ

18 Ιουλίου Β-3:43 μ.μ.

 

Εδώ και μερικά χρόνια γίνεται λόγος (κυρίως για διαστημικούς επιχειρηματίες) για τη φιλοδοξία να δημιουργηθούν ανθρώπινες αποικίες στον Άρη.

Αλλά έχει πει κανείς τη γνώμη του για τη συμβατότητα της ζωής των μελών διαφορετικών θρησκειών, εάν και πότε θα υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι εκεί; Για παράδειγμα:

1. Στο Ισλάμ, υπάρχουν το mitzvot του Χατζ, στο οποίο κάθε μουσουλμάνος είναι υποχρεωμένος, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, να κάνει ένα προσκύνημα στη Μέκκα. Τι θα κάνει λοιπόν ένας μουσουλμάνος που ζει στον Άρη; Άλλωστε, η Μέκκα δεν είναι εκεί… Είναι δυνατόν να βρούμε απάντηση σε αυτό στον Khadif;

2. Και όσον αφορά τους Εβραίους: οι ώρες των εορτών καθορίζονται σύμφωνα με το ημερολόγιο που γνωρίζουμε εδώ στη Γη, δηλαδή: 365 ημέρες – που είναι, όπως γνωρίζετε, η χρονική περίοδος κατά την οποία η Γη ολοκληρώνει μια περιστροφή γύρω από τον Ήλιο. Αλλά στον Άρη η διάρκεια του έτους είναι 686 ημέρες, και το ημερολόγιο της Γης θα είναι άσχετο και ένα άλλο πρόβλημα: η διάρκεια του μήνα στη Γη είναι γνωστό ότι καθορίζεται από το φεγγάρι: τελικά, ένας μήνας είναι η χρονική περίοδος σε που το φεγγάρι κάνει μια περιστροφή γύρω από τη γη. Αλλά ο Άρης έχει περισσότερα από ένα φεγγάρια – πώς θα καθορίσουν λοιπόν τη διάρκεια του μήνα; Και πώς θα ξέρουν πότε είναι οι διακοπές; Ή ίσως θα βασιστούν σε ένα halakha που υπάρχει σε μια από τις εβραϊκές πηγές (δεν ξέρω πού ακριβώς – φυσικά, μπορείτε να το ελέγξετε αυτό) – που λέει ότι ένας Εβραίος που περπατούσε στο δρόμο και ξέχασε πότε ήταν το Σαμπάτ, τότε θα αρχίσει να μετράει τις ημέρες από τότε που θα συνειδητοποιήσει ότι ξέχασε τον αριθμό των ημερών της εβδομάδας – και όλα αυτά μέχρι να φτάσουν μια εβραϊκή κοινότητα όπου θα τον βοηθήσουν να «ισιώσει» σύμφωνα με τον σωστό αριθμό ημερών. Αλλά ένας Εβραίος που φτάνει στον Άρη δεν θα φτάσει σε καμία εβραϊκή κοινότητα εκεί, ούτε καμία κοινότητα – πώς θα αρχίσει λοιπόν να μετράει τις μέρες της εβδομάδας και τα χρόνια; τότε θα αρχίσει να μετράει τις μέρες από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσει ότι έχει ξεχάσει τον αριθμό των ημερών της εβδομάδας – και όλα αυτά μέχρι να φτάσουν σε μια εβραϊκή κοινότητα όπου θα τον βοηθήσουν να «αναρρώσει» σύμφωνα με τον σωστό αριθμό ημερών. Αλλά ένας Εβραίος που φτάνει στον Άρη δεν θα φτάσει σε καμία εβραϊκή κοινότητα εκεί, ούτε καμία κοινότητα – πώς θα αρχίσει λοιπόν να μετράει τις μέρες της εβδομάδας και τα χρόνια; τότε θα αρχίσει να μετράει τις μέρες από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσει ότι έχει ξεχάσει τον αριθμό των ημερών της εβδομάδας – και όλα αυτά μέχρι να φτάσουν σε μια εβραϊκή κοινότητα όπου θα τον βοηθήσουν να «αναρρώσει» σύμφωνα με τον σωστό αριθμό ημερών. Αλλά ένας Εβραίος που φτάνει στον Άρη δεν θα φτάσει σε καμία εβραϊκή κοινότητα εκεί, ή σε καμία κοινότητα – άρα πώς θα αρχίσει να μετράει τις ημέρες της εβδομάδας και τα χρόνια;

Και είναι επίσης σαφές ότι οι διακοπές που αποτελούνται από ένα προσκύνημα σε ένα συγκεκριμένο φυσικό μέρος (όπως το 3 Omer, κατά το οποίο κάνουν προσκύνημα στο όρος Meron, ή τους τάφους των δικαίων στην Ουκρανία, όπου οι Χασιδίδες πηγαίνουν πριν από το Rosh Hashanah ) δεν θα είναι επίσης εφικτή – στον Άρη δεν υπάρχει ούτε το όρος Μοιρόν ούτε η Ουκρανία. Πώς θα συμπεριφερθούν λοιπόν; Θα ανακοινώσουν οι Εβραίοι που ζουν εκεί την ακύρωση αυτών των εορτών λόγω έλλειψης τεχνικής δυνατότητας να τα τηρήσουν; Ή θα βρουν τρόπο να αλλάξουν το νόημα του φεστιβάλ και των εθίμων του ώστε να είναι πραγματικά δυνατή η παρατήρησή τους και στον Άρη; Και αν ναι, πώς θα το κάνουν; Επιπλέον: όπως είναι γνωστό στον Ιουδαϊσμό Υπάρχουν «μίτσβοι που εξαρτώνται από τη γη», δηλαδή:

Και, φυσικά, προκύπτουν τέτοια ερωτήματα και για μέλη άλλων θρησκειών: Όσον αφορά τον Χριστιανισμό, στον Άρη δεν υπάρχει ούτε η Εκκλησία του Τάφου, ο Γολγοθάς, ούτε η Hoya Dolorosa.

Μου φαίνεται ότι επί του παρόντος αυτές οι ερωτήσεις δεν πρέπει να απαντηθούν για δύο λόγους:

1. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, δεν υπάρχει ανθρώπινη εγκατάσταση στον Άρη (και είναι πολύ αμφίβολο ότι θα υπάρξει ποτέ).

2. Ο συγγραφέας αυτών των γραμμών πληγώνεται που οι εκκλήσεις του δεν απαντώνται ούτως ή άλλως, και δεν έχουν καμία σχέση με το αναμενόμενο.

ΧΑΧΑΧΑ…

 

12)Μπέντζαμιν Ασάφ

 

Κοινή χρήση με το κοινό

ενεργός

Μπέντζαμιν   ΑσάφWordPress

 

ΕΧΕΙ: “WordPress“.

Είμαι κάτοχος του ιστότοπου Webassaf-permalinks.com που είναι χτισμένος στο σύστημα wordpress.org και είναι αποθηκευμένος σε διακομιστές hostgator.com.

Χρησιμοποιώ ένα πρόσθετο για όμορφους συνδέσμους.

Τώρα υπάρχει ένα πρόβλημα: οι σύνδεσμοι που προσπαθώ να προσθέσω στη λίστα δεν ενημερώνονται και δεν εμφανίζονται.

Η εταιρεία αποθήκευσης hostgator ισχυρίζεται ότι δεν χειρίζεται ένα τέτοιο ζήτημα.

Τι μπορεί να γίνει λοιπόν; Πώς μπορεί να λυθεί ένα τέτοιο πρόβλημα;

Διευκρινίζω ότι δεν είμαι ούτε επαγγελματίας ούτε προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν ξέρω πώς να λύσω μόνος μου ένα τέτοιο πρόβλημα.

Επίσης, λόγω του χαμηλού εισοδήματός μου, δεν μπορώ να πληρώσω τους προγραμματιστές για να διορθώσουν το πρόβλημα.

Οπότε τι κάνουμε;

Επισυνάπτω ένα στιγμιότυπο οθόνης του σφάλματος εδώ – 177 σύνδεσμοι σε όμορφους συνδέσμους – αλλά μόνο 174 από αυτούς εμφανίζονται στη λίστα.

Με εκτιμιση,

assaf benyamini.

 

13)

Μπέντζαμιν Ασάφ

23 ώρες

 

Κοινή χρήση με το κοινό

https://pen.org/…/banned-usa-growing-movement-to…/

Ένα άρθρο από το αμερικανικό sitepen για την απόρριψη βιβλίων.

Αποδεικνύεται ότι τα τελευταία χρόνια στις υποτιθέμενες δημοκρατικές, ανοιχτές και πλουραλιστικές Ηνωμένες Πολιτείες, παρατηρείται μια αυξανόμενη τάση αποκλεισμού και λογοκρισίας των βιβλίων.

Τα πράγματα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που σε ορισμένες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών είναι παράνομη η πώληση ή το εμπόριο μερών της Βίβλου!!

Φυσικά, σήμερα αυτή η απαγόρευση είναι πολύ ανόητη – αφού μπορείτε να παραγγείλετε και εάν απαγορεύεται να παραγγείλετε ένα συγκεκριμένο βιβλίο, μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο και να το κατεβάσετε στον προσωπικό σας υπολογιστή στο σπίτι και στη συνέχεια να διαβάσετε όσο θέλετε.

Νομίζω ότι το πιο εξωφρενικό πράγμα σε όλη την ιστορία είναι η τεράστια ενέργεια και προσπάθεια που καταβάλλεται αυτή τη στιγμή στην αμερικανική κοινωνία σχετικά με τη λογοκρισία των βιβλίων (αντίθετα, εμείς στο κράτος του Ισραήλ είμαστε πολύ πιο ανοιχτοί και δημοκρατικοί από αυτούς είναι από αυτή την άποψη – σε τελική ανάλυση, ακόμη και βιβλία όπως η εβραϊκή μετάφραση του “Mein Kampf” ή η εβραϊκή μετάφραση των “Πρωτοκόλλων των Πρεσβυτέρων της Σιών” είναι βιβλία που μπορείτε να βρείτε στο Ισραήλ και η αγορά τους δεν αποτελεί παραβίαση οποιοσδήποτε νόμος – και οι Αμερικανοί εξακολουθούν να κηρύττουν την ηθική της δημοκρατίας…).

Νομίζω ότι όλη η προσπάθεια και όλοι οι πόροι που επενδύονται τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτόν τον γελοίο και μάταιο αγώνα θα μπορούσαν να είχαν στόχο την επίλυση των δύσκολων και πολύ πιο σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στην αμερικανική κοινωνία σήμερα: τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το αφόρητο ευκολία απόκτησης όπλων που προκαλεί περιοδικά πυροβολισμούς και σφαγές σε διάφορα μέρη. Ήταν επίσης δυνατό να κατευθύνουμε όλη αυτή την ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε την ακραία φτώχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες – μια χώρα τόσο πλούσια, αλλά με εκατομμύρια άστεγους στους δρόμους…

Αν δεν ήταν λυπηρό και τραγικό, θα ήταν δυνατό να γελάσουμε…

14) Και αυτή τη φορά μια σοβαρή ερώτηση (αν και περιλαμβάνεται και το χιούμορ):

Σε πολλές εβραϊκές κοινότητες τον Μεσαίωνα, υπήρχε ο ρόλος ενός ατόμου που ονομαζόταν «μπαντάν».

Ο ρόλος του τζόκερ ήταν να εμφανίζεται σε γιορτές όπως γάμους, τελετές μπαρ/μιτσβά κ.λπ. – και περιλάμβανε στα ανέκδοτα έλεγε τα ονόματα των ανθρώπων που χάρηκαν στην εκδήλωση.

Σήμερα δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ίχνος αυτής της πρακτικής – και ακόμη και στην υπερορθόδοξη κοινωνία είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο που να έχει γίνει πολύ σπάνιο ακόμη και σε αυτό το κοινό.

Εδώ προκύπτουν μερικά ενδιαφέροντα ερωτήματα:

1. Έχουμε στοιχεία ή ιστορίες για αυτούς τους κωμικούς – ιστορίες για τη ζωή τους, εμφανίσεις σε εκδηλώσεις κ.λπ. ?

2. Υπάρχουν μελετητές στην ακαδημία που διδάσκουν τα πεδία της ισραηλινής σκέψης ή των εβραϊκών σπουδών που έχουν κάνει έρευνα για αυτό; Και αν ναι, τι αφορούσαν αυτές οι μελέτες;

3. Υπάρχουν σήμερα ιδιωτικοί οργανισμοί ή σύλλογοι που προσπάθησαν να επαναλάβουν αυτό το έθιμο και να το επαναφέρουν στις εκδηλώσεις και τις γιορτές που λαμβάνουν χώρα σήμερα; Και αν ναι, γιατί αυτές οι προσπάθειες είναι ανεπιτυχείς;

Γνωρίζω πολλούς συλλόγους και οργανισμούς, αν και ποτέ δεν έχω σπουδάσει οργανωτικές συμβουλές με τάξη – και δεν βρήκα πουθενά τέτοιο οργανισμό ή σύλλογο.

4. Υπήρχαν διαφορές σχετικά με αυτό το έθιμο μεταξύ των εβραϊκών κοινοτήτων στην Ευρώπη (ή με την άλλη ονομασία: κοινότητες Ασκενάζι) και των κοινοτήτων που υπήρχαν στις ισλαμικές χώρες από το δεύτερο μισό του 7ου αιώνα – με την επέκταση της μουσουλμανικής αυτοκρατορίας σε αυτές χρόνια;

5. Ποιες ήταν οι αντιδράσεις του μη εβραϊκού περιβάλλοντος απέναντι σε αυτούς τους φαρσέρ; Υπήρχε διαφορά στη στάση των αρχών απέναντί ​​τους σε σύγκριση με άλλα μέλη των κοινοτήτων – ή μήπως αυτοί και οι οικογένειές τους υπέστησαν διώξεις (συνωμοσίες αίματος, ταραχές κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών κ.λπ.) όπως όλα τα άλλα μέλη των εβραϊκών κοινοτήτων;

15) Ανακοινώθηκε στις ειδήσεις ότι λόγω της αποχώρησης πολλών εφέδρων από τις θέσεις τους στο πλαίσιο της καταπολέμησης της νομοθεσίας που αφορά τις προτεινόμενες αλλαγές της κυβέρνησης στο δικαστικό σύστημα εντός ενός μήνα ή λιγότερο, θα υπάρξει σημαντική μείωση σε στρατιωτικές ικανότητες.

ενοχλητικό…

Πρέπει να υποθέσουμε ότι εάν ο στρατός μιας από τις αραβικές χώρες καταφέρει να εισέλθει στο Κράτος του Ισραήλ, καταλαμβάνοντας το εν όλω ή εν μέρει, θα γίνει μια γενική σφαγή του εβραϊκού πληθυσμού – μια σφαγή της οποίας θα μπορούσαμε να είμαστε όλοι θύματα .

Φυσικά, είναι πολύ λιγότερο σαφές και πολύ δύσκολο να γνωρίζουμε τι θα κάνουν οι Ισραηλινοί Άραβες σε μια τέτοια περίπτωση – θα συμμετάσχουν στη «γιορτή» από τη σκοπιά τους ή λόγω της σύγκρουσης συμφερόντων, και σε πολλές πολλές περιπτώσεις επίσης την ανοιχτή έχθρα μεταξύ των Παλαιστινίων προσφύγων από όλη τη Μέση Ανατολή και των αρχών των αραβικών χωρών, θα αποφασίσουν να μην κάνουν τίποτα ή έστω να προσπαθήσουν να δράσουν με ενεργό και συγκεχυμένο τρόπο ενάντια στους στρατούς εισβολής.

Ή όταν το σκέφτεστε, μπορεί να υπάρχει μια τρίτη πιθανότητα, και δεν είναι σαφές πόσο λογικό μπορεί να είναι: η ενεργός επέμβαση μιας από τις δυτικές δυνάμεις (των Ηνωμένων Πολιτειών ή ενός από τα τελευταία μέλη που δραπετεύουν από το ΝΑΤΟ) που θα εμπόδιζε τέτοιες σφαγές ενεργώντας κατά των στρατών εισβολής – Μιλούν πάντα για το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους είναι αφοσιωμένοι στην ασφάλεια του Ισραήλ…

Φυσικά, οι άλλες μεγάλες δυνάμεις, δηλαδή η Ρωσία ή η Κίνα, είναι απίθανο να επέμβουν σε έναν τέτοιο πόλεμο – και ακόμη κι αν το κάνουν, θα είναι επέμβαση για τις αραβικές χώρες και όχι για το Ισραήλ.

16) Ανακοινώθηκε τώρα στις ειδήσεις ότι υπάρχουν σημαντικές ανακουφίσεις που θα υπάρξουν σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη χρήση ιατρικής κάνναβης (που είναι, όπως γνωρίζετε, το ναρκωτικό της μαριχουάνας).

Επιπλέον, σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στη νομική νομοθεσία, πολλά ιατρικό προσωπικό εγκαταλείπουν το Ισραήλ.

Το συμπέρασμα: δεν υπάρχει ιατρική θεραπεία. Το ενδεχόμενο λήψης ιατρικής απάντησης θα είναι όλο και πιο προβληματικό στο άμεσο μέλλον. Και δεν μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν ιδιωτικές ιατρικές υπηρεσίες. Εγώ, για παράδειγμα, ζω με σύνταξη αναπηρίας και μάλλον δεν θα μπορώ να λάβω θεραπεία στο εγγύς μέλλον.

Τι είναι δυνατό; Πάρτε ιατρική κάνναβη, ξεχάστε όλα τα προβλήματα και πιστέψτε ότι υποτίθεται ότι “θα είναι καλά” – ακόμα κι αν είναι σαφές ότι τίποτα δεν πάει καλά εδώ.

Η μετατροπή των ασθενών σε τοξικομανείς φυσικά δεν θα λύσει τίποτα, αλλά μόνο θα επιδεινώσει μια ήδη πολύ δύσκολη κατάσταση. Θυμάμαι μια από τις τελευταίες φορές που πήγα σε μια ψυχιατρική κλινική (ήταν πριν από περίπου τρία χρόνια) ο ψυχίατρος που γνώρισα έθεσε το θέμα της κάνναβης με δική του πρωτοβουλία – παρόλο που δεν είχε καμία σχέση με τα προβλήματα τον έφερα.

Λοιπόν, ένας ψυχίατρος που προσπαθεί να πείσει τους ασθενείς να κάνουν χρήση ναρκωτικών (και ναι, έτσι το αποκαλώ) είναι πραγματικά γιατρός που προσπαθεί να βοηθήσει;

Δεν νομίζω – και πολύ σύντομα μετά έφυγα από την κλινική και δεν επέστρεψα ποτέ.

Η χρήση ναρκωτικών τύπου κάνναβης δεν είναι τρόπος αντιμετώπισης ενός ψυχικού προβλήματος – και εκτός από ακραίες και σπάνιες περιπτώσεις δεν είχα τίποτα που να το ανέφερε με οποιονδήποτε τρόπο. Στην πραγματικότητα είναι μια απόδραση από ένα πρόβλημα και μια απροθυμία να αντιμετωπίσω την αλήθεια – και είμαι σίγουρος ότι ο ψυχίατρος που προσπάθησε να με πείσει το γνώριζε πολύ καλά.

Λοιπόν, ενέδωσε στις πιέσεις των εταιρειών κάνναβης και έγινε αντιπρόσωπος πωλήσεών τους, ή είναι προσβλητική σύσταση του ψυχίατρου (και είναι πιθανό ότι οι ψυχίατροι το κάνουν σε πολλές άλλες περιπτώσεις) από κακία;

Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των ανθρώπων – και είναι αλήθεια, δεν είμαι γιατρός ή ψυχίατρος, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός ψυχίατρος για να το καταλάβεις.

Συμπερασματικά λοιπόν, αγαπητοί θεραπευτές: δεν θα υπάρχει ιατρικό προσωπικό και δεν θα είναι δυνατή η θεραπεία – πείτε μου ειλικρινά και μην μου προσφέρετε φάρμακα!!!

Απλά εξωφρενικό!!!

 

17)Ρομάν Βολκόφσκι

20 Ιουλίου Β- 12:50 μ.μ.·

Σε όλους τους ρωσόφωνους φίλους μου εδώ με ηλικιωμένους γονείς και παππούδες

Υπάρχει απόπειρα τηλεφωνικού τσίμπημα με τον αριθμό 972-53-889-2350 (υπάρχουν κι άλλα, θα προσθέσω αργότερα)

Καλούν τους ηλικιωμένους στο τηλέφωνο και στο WhatsApp (!!!) μιλώντας στα ρωσικά και υποστηρίζουν ότι έχει εντοπιστεί μια ανώμαλη κίνηση στον λογαριασμό.

Ζητούν προσωπικά στοιχεία και τραπεζικά στοιχεία για να βοηθήσουν την αστυνομία να λύσει αυτό το πρόβλημα και διευκρινίζουν ότι απαγορεύεται να μιλήσουν γι’ αυτό με οποιονδήποτε επειδή πρόκειται για «μυστική αστυνομική δραστηριότητα».

Αυτές οι εταιρείες καλούν από έναν αριθμό Ισραήλ αλλά από το εξωτερικό έτσι εσείς #Αστυνομία του Ισραήλ Δεν είναι τόσο ενδιαφέρον

 

18)Ένα άρθρο για έναν “ηλεκτρικό δρόμο” από την εταιρεία “Electreon” – ένας δρόμος στον οποίο κινείται ένα ηλεκτρικό όχημα, το οποίο φορτίζει το όχημα ενώ οδηγείτε – και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ταξιδέψετε χωρίς περιορισμούς χωρίς να χρειάζεται να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες του το όχημα – και φυσικά με τεράστια εξοικονόμηση οικονομικού κόστους.

Πότε θα είναι έτσι οι δρόμοι στο Ισραήλ;

https://www.google.co.il/search…

Γ. Εδώ είναι το μήνυμα που έστειλα στην κλινική HMO όπου με παρακολουθούν:

 

2.8.2023

Προς: Klalit Health Services – Tayelet Clinic.

Θέμα: Έγκριση της νόσου.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Λαμβάνω θεραπεία στην κλινική σας από έναν οικογενειακό γιατρό που ονομάζεται Δρ. Brandon Stewart.

Πρόσφατα αντιμετώπισα ένα νομικό πρόβλημα σχετικά με μια συγκεκριμένη υπόθεση. Ως κάποιος που ζει με επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων, δεν έχω την πολυτέλεια να πληρώσω για ιδιώτη δικηγόρο.

Σε αυτή την κατάσταση, ζήτησα βοήθεια από το Γραφείο του Δημοσίου Υπασπιστή στην Ιερουσαλήμ.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας μου με τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας τους, ονόματι Merav, σήμερα, Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023, από τις 9:05 π.μ., μου είπαν ότι για να λάβω υπηρεσία από αυτούς, πρέπει να τους δείξω πιστοποιητικό της νοοτροπίας της νόσου από την οποία πάσχω. .

Ως εκ τούτου, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να στείλετε ένα αίτημα στον γιατρό γιατί ο γιατρός θα μου στείλει μια επιβεβαίωση της ψυχικής ασθένειας από την οποία πάσχω.

Με εκτιμιση,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Τα τηλέφωνά μου:

Σε κρυφό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία η οποία δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

Δ. Παρακάτω είναι το email που έστειλα στο Τμήμα Δημοσίων Ερευνών του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο Ισραήλ:

Asaf Benjamin < [email protected] >

έχει:

 [email protected]

Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 11:18 μ.μ.

Προς: Υπηρεσία Διευθύνσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Επίμαχο: το πρόβλημα της γραφικής συμπεριφοράς.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Πρόσφατα (γράφω αυτά τα λόγια την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023), αντιμετώπισα ένα νομικό ζήτημα σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα – ένα κατηγορητήριο που κατατέθηκε εναντίον μου.

Πρέπει να επισημάνω ότι ζω με πολύ χαμηλό εισόδημα – επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα. Για το λόγο αυτό, δεν μπορώ να πληρώσω ιδιώτη δικηγόρο για να με εκπροσωπήσει. Για το λόγο αυτό απευθύνθηκα στο Γραφείο του Συνήγορου του Δημοσίου με αίτημα συνδρομής. Ωστόσο, ένας υπάλληλος του γραφείου του δημόσιου υπερασπιστή στην Ιερουσαλήμ, ονόματι Merav, αρνείται να τους προωθήσει την επιστολή μου για περαιτέρω επεξεργασία, με διάφορες δικαιολογίες. Πιστεύω ότι η συμπεριφορά του είναι εξωφρενική: όπως γνωρίζουμε, οι υπάλληλοι δεν επιτρέπεται από το νόμο να κρίνουν μόνοι τους και αποφασίζουν να μην υποβάλουν αίτημα σε επαγγελματικό επίπεδο μόνο για αυθαίρετους λόγους. Είναι μια απίστευτη προσβολή που χρησιμοποιείται εδώ χωρίς καμία εξήγηση ή λογική. Θέλω να μάθω τι μπορεί να γίνει για να ξεκινήσει η διεκπεραίωση της αξίωσής μου από το γραφείο του δημόσιου συνηγόρου. Παρακαλώ να αντιμετωπίσετε την προσφυγή μου ως καταγγελία κατά του Γραφείου του Δημοσίου Συνηγόρου. Με εκτίμηση, assaf beyamini..

 post Scriptum. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403. 

2) Ο αριθμός τηλεφώνου μου: 972-58-6784040

3) Παρακάτω είναι ένα μήνυμα που έστειλα σχετικά στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook: Με κάλεσε ο εκπρόσωπος του γραφείου του Δημοσίου Υπασπιστή ονόματι Meriv επέστρεψα σήμερα το πρωί – και σύμφωνα με αυτήν δεν μπορούν να συνεχίσουν την επεξεργασία της αξίωσής μου μέχρι να τους παρουσιάσω επιβεβαίωση της ψυχικής ασθένειας από την οποία πάσχω, ή στη γλώσσα του Merav: “Φέρτε μου επιβεβαίωση ότι είστε ψυχικά άρρωστος”. Θα επισημάνω ότι αυτό είναι μπερδεμένο και ακατανόητο – αφού, όπως μπορείτε να δείτε από την αλληλογραφία μου μαζί τους, το θέμα της έκκλησής μου προς αυτούς δεν έχει καμία σχέση με τον τομέα της ψυχικής υγείας. Λίγες ώρες αργότερα, ένας δικηγόρος υπεράσπισης επέστρεψε σε μένα και μου εξήγησε ότι χρειάζονταν αυτή την έγκριση πριν μπορέσω να απαλλαγώ από κατηγορία. Γιατί λοιπόν η βεβαίωση του εισοδήματός μου από την Κοινωνική Ασφάλιση που τους έχω ήδη στείλει δεν αρκεί για αυτόν τον σκοπό; Από πότε, για να πληρωθούν οι αμοιβές ενός πελάτη, είναι απαραίτητο να αναφέρονται αναλυτικά όλες οι ψυχικές ασθένειες από τις οποίες πάσχει; Ποια είναι η σχέση μεταξύ των δύο πραγμάτων; Γιατί συνεχίζουν να με παρενοχλούν για το τίποτα; Τι θα γίνει λοιπόν; Τι να κάνω? Ασάφ Μπέντζαμιν. υστερόγραφο. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συνηγόρου υπεράσπισης με τον οποίο μίλησα λίγες ώρες μετά τη συνομιλία με τον Μεράβ: Ένας συνήγορος υπεράσπισης επέστρεψε σε μένα και μου εξήγησε ότι χρειάζονταν αυτήν την έγκριση για να απαλλαγώ από μια κατηγορία. Γιατί λοιπόν η βεβαίωση του εισοδήματός μου από την Κοινωνική Ασφάλιση που τους έχω ήδη στείλει δεν αρκεί για αυτόν τον σκοπό; Από πότε, για να πληρωθούν οι αμοιβές ενός πελάτη, είναι απαραίτητο να αναφέρονται αναλυτικά όλες οι ψυχικές ασθένειες από τις οποίες πάσχει; Ποια είναι η σχέση μεταξύ των δύο πραγμάτων; Γιατί συνεχίζουν να με παρενοχλούν για το τίποτα; Τι θα γίνει λοιπόν; Τι να κάνω? Ασάφ Μπέντζαμιν. υστερόγραφο. Η διεύθυνση email του συνηγόρου υπεράσπισης με τον οποίο μίλησα λίγες ώρες μετά τη συνομιλία με τον Μεράβ: ένας δικηγόρος υπεράσπισης επέστρεψε σε μένα και μου εξήγησε ότι χρειάζονταν αυτήν την έγκριση για να μπορέσω να απαλλαγώ από κατηγορία. Γιατί λοιπόν η βεβαίωση του εισοδήματός μου από την Κοινωνική Ασφάλιση που τους έχω ήδη στείλει δεν αρκεί για αυτόν τον σκοπό; Από πότε, για να πληρωθούν οι αμοιβές ενός πελάτη, είναι απαραίτητο να αναφέρονται αναλυτικά όλες οι ψυχικές ασθένειες από τις οποίες πάσχει; Ποια είναι η σχέση μεταξύ των δύο πραγμάτων; Γιατί συνεχίζουν να με παρενοχλούν για το τίποτα; Τι θα γίνει λοιπόν; Τι να κάνω? Ασάφ Μπέντζαμιν. υστερόγραφο. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του συνηγόρου υπεράσπισης με τον οποίο μίλησα λίγες ώρες μετά τη συνομιλία με τον Μεράβ: να τακτοποιήσω την αμοιβή ενός πελάτη, είναι απαραίτητο να αναφερθούν αναλυτικά όλες οι ψυχικές ασθένειες από τις οποίες πάσχει; Ποια είναι η σχέση μεταξύ των δύο πραγμάτων; Γιατί συνεχίζουν να με παρενοχλούν για το τίποτα; Τι θα γίνει λοιπόν; Τι να κάνω? Ασάφ Μπέντζαμιν. υστερόγραφο. Η διεύθυνση email του συνηγόρου υπεράσπισης με τον οποίο μίλησα λίγες ώρες μετά τη συνομιλία με τον Μεράβ: για να πληρωθούν οι αμοιβές ενός πελάτη, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε λεπτομερώς όλες τις ψυχικές ασθένειες από τις οποίες πάσχει; Ποια είναι η σχέση μεταξύ των δύο πραγμάτων; Γιατί συνεχίζουν να με παρενοχλούν για το τίποτα; Τι θα γίνει λοιπόν; Τι να κάνω? Ασάφ Μπέντζαμιν. υστερόγραφο. Η διεύθυνση email του συνηγόρου υπεράσπισης με τον οποίο μίλησα λίγες ώρες μετά τη συνομιλία με τον Μεράβ:[email protected] 

4) Επισυνάπτω σε αυτό το αίτημα πρακτικό της αλληλογραφίας μου με το Γραφείο του Δημόσιου Συνηγόρου.


Ε. Ακολουθεί η αλληλογραφία μου με το γραφείο του βουλευτή μου στην Κνεσέτ, Shelly tal-Meiron:

assaf benyamini < [email protected] >

έχει:

Shelly Tal Meiron

Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 23:40.

Στο γραφείο της Knesset (“knesset” – το κοινοβούλιο του Ισραήλ) μέλος της Knesset, Tal

Meiron, χαιρετισμούς:

Καταρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα αιτήματα που κάνατε και για την προσπάθεια να βοηθήσετε σε αυτό το θέμα.

Για το θέμα αυτό υπέβαλα αίτημα στο γενικό ταμείο υγείας του οποίου είμαι μέλος και στο Υπουργείο Υγείας, αλλά δεν ενέκριναν την ενίσχυση.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες, όπως η “mydoctor” μέσω των οποίων μπορείτε να παραγγείλετε την υπηρεσία. Προς το παρόν δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία αυτών των εταιρειών λόγω των υψηλών χρεώσεων που χρεώνουν για τη δυνατότητα παραγγελίας γιατρού για το σπίτι μου σε περίπτωση ανάγκης – πληρωμές εκατοντάδων και μερικές φορές ακόμη και χιλιάδων σέκελ το μήνα που δεν μπορώ να χρηματοδοτήσω λόγω του χαμηλού εισοδήματός μου, το οποίο υποστηρίζεται από επίδομα αναπηρίας του Εθνικού Ινστιτούτου Ασφαλίσεων. προς τα εμπρός και να είναι σε θέση να βοηθά ανθρώπους σε καταστάσεις που χρειάζονται αυτή τη βοήθεια.

assaf benyamini. Απόκρυψη αρχικής ανάρτησης


Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2023 στις 3:11:48 GMT+3, Shelly Tal Meiron [email protected] >

Γεια σου Assaf

Σύμφωνα με τις έρευνες που πραγματοποιήσαμε, υπάρχει μια υπηρεσία ασφάλισης υγείας που όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να λάβουν την υπηρεσία εξωτερικής εταιρείας που έρχεται να τους παρέχει φροντίδα στο σπίτι (συμπεριλαμβανομένων εξετάσεων αίματος, επιδέσμων κ.λπ.). ) ή την υπηρεσία ιατρού από το ταμείο που προορίζεται για νοικοκυριά / γηροκομεία / πληθυσμό σε κίνδυνο.

Αλλά αυτή η υπηρεσία εξαρτάται από την παραπομπή από τον οικογενειακό γιατρό της προσφοράς του.

Είναι αδύνατη η χρήση τέτοιων ιδιωτικών υπηρεσιών σήμερα γιατί δεν εκτίθεται ο ιατρικός φάκελος του ασθενούς.

Εάν ένα άτομο θέλει υπηρεσία κατ’ οίκον, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το ταμείο ασφάλισης υγείας του και να μάθει τι δικαιούται και τι υπηρεσία μπορεί να προσφέρει λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Μέλος της Κνεσέτ  Τατιάνα Μαζάρσκι  του κόμματός μας επεξεργάζεται νομοσχέδιο που θα επιτρέπει τέτοιες περιπτώσεις στο μέλλον με τη δημιουργία ενιαίου ιατρικού φακέλου, αλλά μέχρι τότε, δυστυχώς, κάθε ιατρική υπηρεσία παρέχεται από το ταμείο και τις συμπληρωματικές ασφάλειες αυτού του ταμείου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ιτζίκ Σέλμα

Σύμβουλος του μέλους της Κνεσέτ Shelly Tal Meiron.

972-58-5656777

Από: assaf benyamini < [email protected] >

Αποστολή: Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 1:47 μ.μ.

Προς: Shelly Tal Meiron < [email protected] >

Θέμα: Η επιστολή μου προς το γραφείο του μέλους της Κνεσέτ, Tal Meiron.

ΣΤ. Παρακάτω είναι το email που έστειλα σε διάφορες εταιρείες:

ΕΧΕΙ:

Θέμα: αμυντικά μέτρα.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Όπως γνωρίζουμε, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουμε να αντιμετωπίσουμε περιστατικά ασφαλείας ή τρομοκρατικές επιθέσεις που δυστυχώς συμβαίνουν κατά καιρούς.

Όταν ένα άτομο δέχεται επίθεση σε δημόσιο χώρο, υπάρχουν, όπως γνωρίζετε, 2 επιλογές απάντησης: μια επιλογή είναι να αντεπιτεθείτε και να αντισταθείτε με την ίδια απειλή και η άλλη επιλογή είναι να προσπαθήσετε να φύγετε από το μέρος μέχρι να η οργή περνάει.

Αλλά όταν πρόκειται για ένα άτομο με αναπηρία (και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για ένα άτομο που είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι), κανένα από αυτά τα δύο μονοπάτια δεν είναι εφικτό.

Η ερώτησή μου είναι: Έχει γίνει κάποια σκέψη για την ανάπτυξη προσβάσιμων όπλων ή όπλων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ένα άτομο με αναπηρία, εάν και όταν βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση;

Και στο βαθμό που τέτοια όπλα είναι πράγματι τεχνικά εφικτά, έχουν σκεφτεί πώς να θεσπίσουν κριτήρια και δοκιμές, σκοπός των οποίων θα είναι να καθορίσουν ποια άτομα με αναπηρία θα έχουν πρόσβαση σε τέτοια όπλα, λόγω πιθανής κατάχρησης ενός τέτοιου δικαιώματος για αυτοάμυνα;

Ή είναι μια παραληρηματική και τρελή (ή ηθικά ή ηθικά απαράδεκτη) ιδέα που δεν αξίζει να ληφθεί υπόψη;

Τι νομίζετε?

Θα διευκρινίσω ότι δεν έχω γνώσεις – ούτε στον τομέα των ανοιχτών όπλων ούτε στον τομέα της προσβασιμότητας, τον οποίο γνωρίζω μόνο ως άτομο με αναπηρία που ψάχνει περιοδικά για προϊόντα που θα με βοηθήσουν στην καθημερινότητά μου όπως απαιτείται.

Με εκτιμιση,

Ασάφ Μπινιαμίνι.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός τηλεφώνου μου: 972-58-6784040.

2) Ο ιστότοπός μου:  https://www.disability55.com

G. Ακολουθεί η αλληλογραφία μου με την εταιρεία του κ. Nevo Rozi:

επιστολές tonevorozi.co.il”

Yahoo/Inbox

Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 9:53 μ.μ.

Γεια σου Asaf, πολύ ωραίο!

Σε αυτό το σημείο, σας συνιστώ να ξεκινήσετε με τα σεμινάρια γραφής μου. Στο κανάλι YouTube, μπορείτε να βρείτε 32 επεισόδια podcast (κάθε επεισόδιο με διαφορετικό θέμα), εκτός από δεκάδες σεμινάρια γραφής που γυρίστηκαν μικρής διάρκειας:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

Με επιτυχία!

 

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023 στις 1:53 μ.μ. από τον assaf benyamini < [email protected] >:

Απόκρυψη αρχικής ανάρτησης

έχει: “nevorozi.co.il“.

Θέμα: Τεκμηρίωση μιας ιστορίας ζωής.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Από το 2007 περίπου, έχω συμμετάσχει στον αγώνα των αναπήρων στο κράτος του Ισραήλ – έναν αγώνα που, όπως γνωρίζετε, καλύπτεται επίσης ευρέως από τα μέσα ενημέρωσης. Σκέφτηκα να προσπαθήσω και να προωθήσω την πάλη με έναν τρόπο που δεν είχα δοκιμάσει μέχρι σήμερα: να καταγράψω την ιστορία της ζωής μου και να την αναρτήσω στο διαδίκτυο. Διευκρινίζω ότι δεν έχω καμία εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, και άρα τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο (αυτές τις λέξεις τις γράφω καθημερινά.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 – λίγες μέρες μετά το Rosh Hashanah) Δεν έχω ξεκάθαρο σχέδιο δράσης και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις – και θα χαρώ να δεχτώ όποιες προτάσεις μου έρθουν στο μυαλό.

με εκτιμιση

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected] και: [email protected]

3) Παρακάτω υπάρχουν αρκετοί σύνδεσμοι όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εμένα και τον αγώνα για τα άτομα με αναπηρία στον οποίο συμμετέχω:

 https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/edit

 

 

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) Επειδή είμαι άτομο που ζει με πολύ χαμηλό εισόδημα – επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ινστιτούτο Ασφαλίσεων – δεν είναι δυνατή η πληρωμή για την υπηρεσία τεκμηρίωσης του ιστορικού της ζωής μου. Και περισσότερο: λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής μου, ακόμη και οι πολύ υψηλές εκπτώσεις απλά δεν θα με βοηθήσουν.

Με εκτιμιση,

Nebo Rosi, συγγραφέας και λογοτεχνικός σύντροφος

♫ για να ακούσετε το πρόγραμμα το podcast-μια ώρα γραφής♫

Η. Παρακάτω είναι η ανάρτηση που κοινοποίησα στην ομάδα του Facebook »ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ“:

 

έχει: “ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ“.

Θέμα: MAGAAR. εταιρεία – καμία απάντηση.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Το παραπάνω e-mail στάλθηκε από εμένα στην εταιρεία MGR στην Ιερουσαλήμ – μέσω αυτών λαμβάνω βοήθεια προκειμένου να πληρώσω το ενοίκιο.

Αλλά δεν ανταποκρίνονται σε αυτό το αίτημα.

Νομίζω ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι ενός κρατικού γραφείου, που παίρνουν το μισθό τους από φόρους που τους πληρώνουμε εμείς οι πολίτες της χώρας, σίγουρα μπορούν να παρέχουν λογική και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η απαξιωτική τους στάση είναι άστοχη.

Τι θα γίνει λοιπόν; Τι να κάνω?

Με εκτιμιση,

Ασάφ Μπέντζαμιν.

—– Ένα προωθημένο μήνυμα —–

Από: assaf benyamini < [email protected] >

Προς: Jerusalem rent < [email protected] >

Στάλθηκε: Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 στις 11:45:43 AMGMT+3

Θέμα: Τα γράμματά μου στο MAGAAR.

MAGAAR. Χαιρετίσματα:

Θέμα: Επικοινώνησα μαζί σου από την αστυνομία.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Σου έστειλα την αστυνομία πριν λίγες μέρες.

Θα ήθελα να μάθω γιατί δεν ανταποκρίνεστε σε αυτό το αίτημα.

Με εκτιμιση,

assaf benyamini.

Τα γράμματά μου στο MAGAAR 4

yahoo

/

Απεσταλμένα

assaf benyamini < [email protected] >

έχει:

[email protected]

Κυριακή 6 Αυγούστου στις 1:08 μ.μ.

MAGAAR. Χαιρετίσματα:

Θέμα: κοινωνική στέγαση.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Είμαι ένας από τους πελάτες σας από την περιοχή της Ιερουσαλήμ και μέσω εσάς λαμβάνω βοήθεια για να πληρώσω το ενοίκιο ύψους 770 NIS το μήνα.

Θα ήθελα να ελέγξω την καταλληλότητά μου για ένα διαμέρισμα με χαμηλή ενοικίαση.

Επιθυμώ να λάβω μια τακτική αναφορά εγγράφως εκ μέρους του Τμήματος Δόμησης και Στέγασης κατόπιν αιτήματός μου.

Με εκτιμιση,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

I. Ακολουθεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλα στη διεύθυνση “Τοπικές επιπτώσεις – αρχές, επιχειρήσεις και κοινότητα συνεργάζονται για το κλίμα”:

 

yahoo/απεστάλη

assaf benyamini

[email protected] >

έχει:

[email protected]

Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 2 μ.μ.

Προς: «Τοπική επιρροή – αρχές, επιχειρήσεις και κοινότητα που συνεργάζονται για το κλίμα».

Θέμα: αναζήτηση βοηθητικών μέσων.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Έχω μια σωματική αναπηρία η οποία επιδεινώνεται με τα χρόνια – από το εργατικό ατύχημα που είχα στις αρχές του 1998. Λόγω μιας περαιτέρω επιδείνωσης τις τελευταίες εβδομάδες, είναι όλο και πιο δύσκολο σωματικά να πλένω τα πιάτα στην κουζίνα μετά τρώει.

Θέλω να τονίσω ότι το θέμα της ποιότητας του περιβάλλοντος είναι πολύ σημαντικό για μένα – και ως εκ τούτου δεν με ενδιαφέρει να χρησιμοποιώ εργαλεία μιας χρήσης.

 

Επίσης, υπάρχει μια άλλη δυσκολία εδώ: είμαι ένας άνθρωπος που ζει με πολύ χαμηλό εισόδημα – επίδομα αναπηρίας από το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα. Για το λόγο αυτό, η αγορά ακριβών βοηθημάτων δεν είναι σε καμία περίπτωση εφικτή.

Σκέφτηκα ότι η αγορά μαχαιροπήρουνων μιας χρήσης ή μιας χρήσης σε λογικές τιμές μπορεί να είναι η λύση σε μια τέτοια κατάσταση.

 

Γνωρίζετε εταιρείες από τις οποίες μπορούν να αγοραστούν τέτοια μαχαιροπίρουνα;

Με εκτιμιση,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040.

Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. Είμαι ΑΜΕΑ με μειωμένη κινητικότητα και δεν έχω δίπλωμα οδήγησης ή αυτοκίνητο. Ως εκ τούτου, αναζητώ εταιρείες από τις οποίες μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα για παράδοση κατ’ οίκον.

J. Ακολουθεί το email που έστειλα στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Κνεσέτ:

Προς: Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Κνεσέτ.

Θέμα: λύσεις μόνιμης στέγασης.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Εγώ, ο Assaf Benyamini, 50, ζω σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στη συνοικία Kiryat Menachem της Ιερουσαλήμ.

Ζω με σύνταξη αναπηρίας από το Εθνικό Ασφαλιστικό Ίδρυμα. Επίσης, παίρνω περίπου 770 NIS το μήνα ως ενίσχυση ενοικίου από το Υπουργείο Κατασκευών και Στέγασης μέσω MGR

Όπως είναι γνωστό, οι τιμές των διαμερισμάτων στο Κράτος του Ισραήλ έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια – γεγονός που οδήγησε και σε σημαντική αύξηση των τιμών ενοικίασης.

Ωστόσο, παρά τα πολλά αιτήματα, το ποσό της βοήθειας για ενοικίαση δεν έχει ενημερωθεί εδώ και πολλά χρόνια – και αυτή η διαδρομή δεν μπορεί επί του παρόντος να είναι μια επαρκής λύση στέγασης για τον πληθυσμό με αναπηρία. Επιπλέον: όταν πρόκειται για μια λύση διαμονής για ένα άτομο με αναπηρία, μερικές φορές υπάρχουν πρόσθετα έξοδα λόγω της ανάγκης για διάφορες ρυθμίσεις προσβασιμότητας.

Το ερώτημά μου είναι, έχει σχέδια η σημερινή κυβέρνηση για να επιτρέψει στα άτομα με αναπηρία να έχουν πρόσβαση σε λύσεις μόνιμης στέγασης;

Με εκτιμιση,

Ασάφ Μπέντζαμιν.

υστερόγραφο. Παρακάτω είναι η αλληλογραφία μου με το MAGAAR. :

Κυριακή 13 Αυγούστου στις 10:51

Τα έγγραφα που σας έστειλα τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά σχετικά – δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή από τότε.

Μπορείτε σίγουρα να προωθήσετε το αίτημά μου στα καθορισμένα μέρη.

Η επιμονή σας να μην προωθήσετε την αίτησή μου και το γεγονός ότι συνεχίζετε να με παρενοχλείτε για το τίποτα είναι πραγματική κατάχρηση των πελατών σας – το είδος της συμπεριφοράς που έχω συναντήσει, δυστυχώς όχι για πρώτη φορά.

Απόκρυψη αρχικής ανάρτησης

Την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023 στις 10:30:18 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Γράφτηκε από:

Οπότε θα σου απαντήσω ξανά.

Τα μόνα έγγραφα που μου έφτασαν είναι τα ιατρικά έγγραφα. (Μερικά από αυτά είναι πολύ παλιά και άσχετα

Στείλτε αυτό που σας ζήτησα, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την επεξεργασία.

Σημειώστε ότι αυτά που έχετε στείλει τα τελευταία χρόνια δεν είναι σχετικά, χρειάζεστε ενημερωμένα έγγραφα!!!

Ευχαριστώ και καλή σας μέρα.

 

—–Πρωτότυπο post—–

Από: assaf benyamini < [email protected] >

Αποστολή: Κυριακή 13 Αυγούστου 2023 10:17 π.μ.

Προς: Jerusalem rent < [email protected] >

Θέμα: Re: Τα γράμματά μου στο MGER

Ως εκ τούτου, επισημαίνω (και πάλι) ότι όλα αυτά τα έγγραφα έχουν ήδη σταλεί σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023 στις 09:38:28 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Γράφτηκε από:

Καλημέρα,

Έλαβα τα ιατρικά έγγραφα.

Μόνο οι τελευταίοι έξι μήνες είναι σχετικοί.

Κοινωνική έκθεση 2011 άσχετη

Από εκεί και πέρα, χρειάζονται άλλα πρόσθετα έγγραφα που δεν σχετίζονται με ιατρικά έγγραφα.

Γράφω εδώ τι πρέπει να φέρεις:

Επιβεβαίωση επιλεξιμότητας αναπηρίας 2023

Στοιχεία πληρωμής 2023

Πρωτόκολλο της Εθνικής Επιτροπής Προνοίας (η οποία αναγνώρισε την αναπηρία σας) πιστοποιητικό αδράνειας ή ολισθαίνει 2-7/23 (εάν είναι ενεργό) 4 μήνες πριν από λεπτομερή επιστολή αίτησης μηχανογραφημένη ιατρική έκθεση κοινωνικής έκθεσης (εάν υπάρχει) ενημερωμένη!!!

Πιστοποιητικά χρέους (αν υπάρχουν)

Φορολογική δήλωση (μπορεί να συμπληρωθεί μέσω της ιστοσελίδας)

 

Μέχρι να παραληφθούν τα έγγραφα, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την επεξεργασία.

Με επιτυχία,

—–Πρωτότυπο post—–

Από: assaf benyamini < [email protected] >

Αποστολή: Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023, 11:21 π.μ.

Προς: Jerusalem rent < [email protected] >

Θέμα: Τα γράμματά μου στο MAGAAR.

Δεν κατάλαβα λοιπόν – τι έγγραφα χρειάζεστε τώρα;

Όλα τα ιατρικά μου έγγραφα σας έχουν ήδη σταλεί πολλές φορές!!!

Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα να δώσουμε μια τακτική απάντηση εκ μέρους του Υπουργείου Κτηματολογίου και Στέγασης;;;

Επομένως, επισυνάπτω εδώ (ξανά) ένα αρχείο με τα ιατρικά μου έγγραφα.

assaf benyamini.

Την Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 στις 10:53:45 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Γράφτηκε από:

Αιτήματα για την παροχή ενημερωμένων εγγράφων, διαφορετικά η επιτροπή δεν θα μπορεί να συζητήσει το αίτημα

—–Πρωτότυπο post—–

Από: assaf benyamini < [email protected] >

Αποστολή: Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 10:52 π.μ.

Προς: Jerusalem rent < [email protected] >

Θέμα: Re: Τα γράμματά μου στο MAGAAR

MAGAAR Χαιρετισμούς:

Όλα τα έγγραφα που ζητάτε εδώ σας έχουν ήδη σταλεί αρκετές φορές.

Οπότε και πάλι ζητώ μια τακτική απάντηση από το Τμήμα Δόμησης και Στέγασης σχετικά με την κοινωνική στέγαση – η απάντηση που μου στείλατε είναι απλά άσχετη επί του θέματος!! Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini.

 

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 στις 09:45:20 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Γράφτηκε από:

—–Πρωτότυπο post—–

Από: assaf benyamini < [email protected] >

Αποστολή: Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 22:58.

Προς: Jerusalem rent < [email protected] >

Θέμα: Fw: Τα γράμματά μου στο MAGAAR

 

—– Ένα προωθημένο μήνυμα —–

Από: assaf benyamini < [email protected] >

Προς: [email protected] <[email protected]> Αποστολή: Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023 στις 13:08:58 GMT+3

Θέμα: Τα γράμματά μου στο MAGAAR.

MAGAAR Χαιρετισμούς:

 

Θέμα: κοινωνική στέγαση.

Αγαπητές Κυρίες/Κύριοι.

Είμαι ένας από τους πελάτες σας από την περιοχή της Ιερουσαλήμ και μέσω εσάς λαμβάνω βοήθεια για να πληρώσω το ενοίκιο ύψους 770 NIS το μήνα.

Θα ήθελα να ελέγξω την καταλληλότητά μου για ένα διαμέρισμα με χαμηλή ενοικίαση.

Επιθυμώ να λάβω μια τακτική αναφορά εγγράφως εκ μέρους του Τμήματος Δόμησης και Στέγασης κατόπιν αιτήματός μου.

Με εκτιμιση,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

Κ. Εδώ είναι η αλληλογραφία μου με την Αμερικανίδα ηθοποιό που ονομάζεται Charlize Theron:

Εισαγω

Τζάκσον

Χαίρομαι που σε γνωρίζω και από πού είσαι καλή μου

Εισαγω

אתה שלחת

Ζω στην Ιερουσαλήμ-ΙΣΡΑΗΛ.

Εισαγω

Τζάκσον

Εντάξει

Εισαγω

Τζάκσον

Έτσι είστε παντρεμένοι ή ελεύθεροι με παιδιά αγαπητέ

Εισαγω

אתה שלחת

Όλες αυτές οι πληροφορίες θα τις βρείτε στο μήνυμα που σας έστειλα εδώ. assaf benyamini.

Εισαγω

אתה שלחת

Αλλά ποιος είσαι ? Γιατί είναι τόσο ενδιαφέρον για εσάς αν είμαι παντρεμένος ή όχι; Εξήγησέ μου σε παρακαλώ!! assaf benyamini.

Εισαγω

Τζάκσον

Είμαι η Charlize Theron από τη Νότια Αφρική, αλλά ζω στο Λος Άντζελες Καλιφόρνια Η.Π.Α. και είμαι single και ψάχνω και είμαι Αμερικανίδα ηθοποιός

Εισαγω

Τζάκσον

Έτσι είστε παντρεμένοι ή ελεύθεροι με παιδιά αγαπητέ

Εισαγω

אתה שלחת

Ειμαι ελευθερος. Είμαι ένας 50χρονος Εβραίος ανάπηρος από την Ιερουσαλήμ του ΙΣΡΑΗΛ. Δεν μπορώ να πάω στο Λος Άντζελες για να σε συναντήσω, απλά λάβε το υπόψη σου. assaf benyamini.

Εισαγω

אתה שלחת

Και βλέπω στο προφίλ σου το όνομα «Τζάκσον Όγκαστ». Βλέπω επίσης την ηθοποιό Charlize Theron να έχει μια άλλη σελίδα στο facebook – ίσως μια κλασική απάτη και ψεύτικο προφίλ. assaf benyamini.

Εισαγω

19:57

Τζάκσον

Όχι, χρησιμοποίησα το όνομα των παιδιών μου για να δημιουργήσω έναν μυστικό ιδιωτικό λογαριασμό για να στέλνω μηνύματα σε φίλους

Εισαγω

קיבלת תשובה מאתΤζάκσον

ההודעה המקורית:

Ειμαι ελευθερος. Είμαι ένας 50χρονος Εβραίος ανάπηρος από την Ιερουσαλήμ του Ισραήλ…

Αλλά αν με αγαπάς, μπορώ ακόμα να έρθω στο Ισραήλ

Εισαγω

Τζάκσον

Μπορούμε λοιπόν να είμαστε καλοί, στενοί, εξυπηρετικοί, αξιόπιστοι και έμπιστοι φίλοι, αγαπητέ

Εισαγω

אתה שלחת

Επομένως, η ιστορία που μου λέτε εδώ δεν έχει νόημα: είστε διασημότητα και έχετε εκατομμύρια (αν όχι περισσότερους) θαυμαστές σε όλο τον κόσμο – και χρησιμοποιείτε το μυστικό προφίλ σας για να μου γράψετε – ένα ιδιωτικό πρόσωπο στο ΙΣΡΑΗΛ από το οποίο κανείς δεν ξέρει τίποτα; Γιατί δεν έγραψες, για παράδειγμα, σε κάποιον στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε κάποιον στην Ευρώπη κ.λπ. ? γιατι σε μενα? Αυτό είναι πολύ περίεργο, δεν υπάρχει λογική εξήγηση για κάτι τέτοιο!! Είμαι 50 – δεν είμαι παιδί και έχω εμπειρία ζωής – γιατί να πιστέψω μια τόσο περίεργη ιστορία; assaf benyamini.

Εισαγω

21:24

Τζάκσον

Εντάξει με τον καιρό αγάπη μου θα γνωριζόμαστε καλύτερα.

 

L. Οι σύνδεσμοί μου:

1) μοιράζονται μαζί τη μητρότητα

 

2) Ομάδα Facebook “γυναίκες👩 κοινοποιήστε, συμβουλευτείτε και προτείνετε🌷“.

 

3) Σελίδα στο Facebook “αμυντικός εκτός“.

 

4) Κλινική «HAVA» για την Υγεία της Γυναικείας Ψυχής

 

5) οργάνωση “οι μητέρες μπροστά

 

6) ιστοσελίδα novakid.com– Μαθήματα αγγλικών για παιδιά

 

7) «ακριβές» έργο – για την προώθηση της γυναίκας στις ακριβείς επιστήμες

 

8) Συνδικαλιστικοί σύλλογοι απευθύνονται στον γέρο στο Ισραήλ

 

9) σύλλογος “για το καλό τους” – Γυναίκες γιατροί και η διεύθυνση των γιατρών που επέζησαν από το Ολοκαύτωμα στο Ισραήλ”

 

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE