Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Πληθυσμοί με αναπηρία στον κόσμο - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Πληθυσμοί με αναπηρία στον κόσμο

Η ανθρωπότητα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία πληθυσμών και ομάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Από τις ειδικές και παλαιότερες ομάδες συγκαταλέγονται οι πληθυσμοί των ατόμων με αναπηρία. Αυτό σημαίνει την ανάγκη για μια μοναδική προσέγγιση απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν διάφορες καθημερινές προκλήσεις στον σωματικό, συναισθηματικό και κοινωνικό τομέα. Η κοινωνική και πολιτική τροπολογία που διευρύνει τα δικαιώματα και την προστασία των ατόμων με αναπηρία σε όλο τον κόσμο είναι σημαντική και δίκαιη, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίζονται σε καθημερινή βάση.

Ο πολιτισμός και η γλώσσα είναι εξαιρετικά σημαντικά μέρη της ποικιλομορφίας των πληθυσμών σε όλο τον κόσμο, και μεταξύ των ατόμων με αναπηρία, ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο. Σε ορισμένα μέρη είναι μια κουλτούρα με μια κοινή γλώσσα που επιτρέπει σε αυτή την ομάδα να εκφράζεται και να συμμετέχει στην κοινωνική ζωή με φυσικό τρόπο. Και σε άλλα μέρη η αναπηρία των ανθρώπων μπορεί πραγματικά να δυσκολέψει, ή μερικές φορές ακόμη και να αποτρέψει εντελώς αυτήν την ενσωμάτωση.

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο διαφορετικούς πληθυσμούς που πλήττονται από σωματικές αναπηρίες είναι το κοινό που πάσχει από τύφλωση ή προβλήματα όρασης. Τα άτομα με σοβαρά προβλήματα όρασης δεν μπορούν να διαχειριστούν τη ζωή τους και τις καθημερινές τους δραστηριότητες όπως μετακινήσεις στους δρόμους της πόλης, ψώνια, αναζητήσεις στο Διαδίκτυο και άλλα χωρίς την κατάλληλη βοήθεια και καθοδήγηση. Η ψηφιακή τεχνολογία προσφέρει σήμερα πολλούς τρόπους για να βοηθήσει τον πληθυσμό των τυφλών ή με προβλήματα όρασης – και πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε αυτές οι τεχνολογίες να είναι προσβάσιμες και εύχρηστες όσο το δυνατόν ευρύτερα.

Επίσης στη συναισθηματική και ψυχική σφαίρα είναι απαραίτητη η αναφορά σε πληθυσμούς ατόμων με αναπηρία. Όταν πρόκειται για συναισθηματικά ή ψυχολογικά προβλήματα, αυτό μπορεί επίσης να έχει συναισθηματική επίδραση στους διαφορετικούς κοινωνικούς κύκλους του ατόμου με αναπηρία, επομένως είναι σημαντικό να παρέχεται η κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη και να κατανοούνται οι μοναδικές ανάγκες αυτών των ατόμων που έρχονται σε επαφή με απενεργοποιημένο με τη μία ή την άλλη συχνότητα.

 

Προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία, είναι πολύ σημαντικό να επενδύσουμε στην εκπαίδευση. Παρά τις προκλήσεις, τα περισσότερα άτομα με αναπηρίες μπορούν να αποκτήσουν επαρκή εκπαίδευση και να συμμετάσχουν στην αγορά εργασίας. Είναι σημαντικό να δημιουργηθούν ευκαιρίες για τον καθένα να βρει δουλειά και να λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση προκειμένου να έχει ίσες ευκαιρίες στη ζωή του.

Μια άλλη από τις κύριες προκλήσεις είναι η πρόσβαση στις μεταφορές και η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας συμβατές με τις μοναδικές ανάγκες των ατόμων με αναπηρία. Οι δημόσιες συγκοινωνίες, καθώς και τα ιδιωτικά οχήματα προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρία μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικό εργαλείο για τα άτομα με αναπηρία όσον αφορά την ένταξή τους στην κοινωνία – όπως ακριβώς η έλλειψη προσβασιμότητας στα μέσα μεταφοράς μπορεί να προκαλέσει σοβαρότερο κοινωνικό αποκλεισμό των ατόμων με αναπηρία και των πληθυσμών με αναπηρία.

Α. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2023, άνοιξα έναν λογαριασμό στον ιστότοποjustpaste.it. Σε αυτόν τον ιστότοπο ανεβάζω δημοσιεύσεις στις 88 γλώσσες:

Ουζμπεκικά, Ουκρανικά, Ουρντού, Αζερικά, Ιταλικά, Ινδονησιακά, Ισλανδικά, Ιρλανδικά, Αλβανικά, Αμχαρικά, Αγγλικά, Εσθονικά, Εσπεράντο, Αφρικάανς, Αρμενικά, Βουλγαρικά, Βοσνιακά, Βιρμανικά, Λευκορωσικά, Μπενγκάλι, Βάσκαν, Γκουτζαράτι, Γεωργιανά, Γαλικιανά, Γερμανικά, Δανικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Χίντι, Ουαλικά, Βιετναμέζικα, Ζουλού, Χμερ, Τατζίκικα, Τουρκικά, Τουρκμενικά, Τελούγκου, Ταμίλ, Ιάβας, Ελληνικά, Γίντις, Ιαπωνικά, Κουρδικά Σουράν, Λάο, Λετονικά, Λιθουανικά, Μαορί, Μογγολικά , Μαλαισιανά, Μαλαγασικά , Μαλτεζικά, Μαλαγιαλάμ, Μακεδονικά, Μαράθι, Νορβηγικά, Νεπάλ, Σουαχίλι, Σομαλικά, Σουνδανικά, Σινχαλικά, Κινέζικα, Σλοβενικά, Σλοβακικά, Ισπανικά, Σερβικά, Εβραϊκά, Αραβικά, Πάστο, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Πουντζάμπι, Περσικά, Τσέχικα , Γαλλικά, Κορεάτικα, Καζακικά, Καταλανικά, Κιργιζικά, Κανάντα, Κροατικά, Κρεολικά, Ρουμάνικα, Ρώσικα, Σουηδικά, Ταϊλανδέζικα, Τιγκρίνια.

Σύνδεσμος στον λογαριασμό μου: https://justpaste.it/u/assaf_benyamin2

B. Ακολουθούν μερικές ιδέες για λογισμικό ή/και συστήματα Διαδικτύου που σκέφτηκα:

 

1) Αναζήτηση με λέξεις ή φράσεις που λείπουν – όπως γνωρίζουμε, οι μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο δίνουν στους σέρφερ όλα τα αποτελέσματα στα οποία εμφανίζεται η λέξη ή η φράση αναζήτησης που έχει πληκτρολογήσει ο σέρφερ.

Η πρόκληση είναι να εφαρμοστεί λογισμικό στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης (όπως το Google, το Bing της Microsoft, κ.λπ.) που θα επιτρέψει στους σέρφερ που ενδιαφέρονται για αυτό τη δυνατότητα να κάνουν ένα είδος “αναζήτησης που λείπει” – αναζήτηση για όλες τις πληροφορίες στο Διαδίκτυο που δεν περιλαμβάνει τον όρο αναζήτησης που έχει σκληρύνει.

Για παράδειγμα: όταν ένας σέρφερ πληκτρολογεί τη φράση “εστιατόρια στη Νέα Υόρκη” θα λάβει μόνο πληροφορίες που δεν περιλαμβάνουν αυτές τις λέξεις αναζήτησης.

2) Ίδρυση ειδησεογραφικού ιστότοπου με το όνομα «Civil Wars in Our Times» – ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος που θα ασχολείται με αναφορές από εμφύλιους πολέμους που συμβαίνουν κατά καιρούς σε διάφορα μέρη του κόσμου.

3) Πρόσθετο για την προσθήκη περιεχομένου στο WordPress – Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν ιστότοποι WordPress που έχουν μεγάλο αριθμό αναρτήσεων. Όταν ένας χρήστης θέλει, για παράδειγμα, να προσθέσει τη φράση “Η πλήρης βιβλιογραφική λίστα βρίσκεται στη σελίδα “Βιβλιογραφική λίστα” σε αυτόν τον ιστότοπο” στο τέλος κάθε ανάρτησης ιστολογίου, η εργασία μπορεί να είναι απογοητευτική και κουραστική όταν υπάρχουν μεγάλο αριθμό αναρτήσεων στις οποίες επιθυμούν να προσθέσουν τη φράση.

Ως εκ τούτου, η ιδέα είναι η ανάπτυξη ενός plug-in, το οποίο θα επιτρέψει την προσθήκη του

φράση (στα Εβραϊκά) “הרשימה הביבליוגראפית המלאה נמצאת בעמוד ‘רשימה ביבליוגראפית’ באתר זה”  s σε μεγάλο αριθμό αναρτήσεων με ένα κλικ και χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε τη φράση σε κάθε ανάρτηση ξεχωριστά- Και αυτό με έναν εύκολο και απλό τρόπο, ο οποίος μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σε χρήστες που δεν είναι προγραμματιστές ή ειδικοί στον κώδικα.

Είναι επίσης επιθυμητό να ενεργοποιηθεί ο συγχρονισμός της προσθήκης με το PolyLanguage ή άλλα πρόσθετα WordPress με τη βοήθεια των οποίων δημιουργούνται πολύγλωσσοι ιστότοποι, ώστε να είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να προστεθεί μια φράση σε αυτήν τη γλώσσα σε όλες τις αναρτήσεις που είναι γραμμένες σε μια συγκεκριμένη γλώσσα. γλώσσα – επίσης με ένα κλικ.

για παράδειγμα:

1. Προσθέστε σε όλες τις αναρτήσεις στα αγγλικά, με ένα κλικ, τη φράση:

“The full bibliographic list is on the ‘Bibliographic list’ page on this website”

2. Προσθέστε σε όλες τις αναρτήσεις στα κινέζικα, με ένα κλικ, τη φράση:

 “完整的書目列表位於本網站的‘書目列表’頁面”

 

(Δεν ξέρω κινέζικα – χρησιμοποίησα το Google Translate από όπου αντέγραψα αυτήν τη φράση)

και τα λοιπά’.

 

Γ. Ακολουθούν αρκετές αναρτήσεις που κοινοποίησα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook:

1)

Ασάφ Μπέντζαμιν

13 Σεπτεμβρίου Β-9:46

 

Κοινή χρήση με το κοινό

 

Μια περίεργη ερώτηση:

Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για το ότι είναι δυνατό και στο μέλλον θα υπάρξει εγκατάσταση ανθρώπων στον πλανήτη Άρη.

Ποια είναι η θέση της Εβραϊκής Halacha για το θέμα; Επιτρέπεται ή απαγορεύεται η έξοδος από τη Γη και η μετάβαση στον Άρη σύμφωνα με το Halacha; Και υπάρχει διαφορά σε αυτό το θέμα μεταξύ αυτού που διατάζει ένας Εβραίος και αυτού που διατάζει ένας έθνος;

ενδιαφέρων…

 

2)Ασάφ Μπέντζαμιν

15 Σεπτεμβρίου Β-22:44

 

Κοινή χρήση με το κοινό

Charlie Aufleger

7 Ιουλίου 2018

 

Ένας άντρας περπατά στο δρόμο και φωνάζει country shit, country shit… ένας αστυνομικός τον σταματά επί τόπου και τον φέρνει σε μια γρήγορη δίκη.

Ο δικαστής ρωτά, γνωρίζοντας ότι ο άντρας λέει ναι. Ο δικαστής ρωτά τι έχετε να πείτε πριν καταδικάσω την ποινή σας; Απαντά ο άνθρωπος, δεν είπα ποια χώρα. Ο δικαστής επιβάλλει πρόστιμο στον αστυνομικό επειδή ενόχλησε το δικαστήριο.

Οι δυο τους φεύγουν από το δικαστήριο, το φίλτρο της αστυνομίας, τα χάλια της χώρας. Του λέει ο άντρας σου το είπα!

Και τώρα με το στυλ του Μάικ που σταμάτησε να γράφει.

Σήμερα είδα μια συναρπαστική και συγκλονιστική υπόθεση στο Ισραήλ. Μια τουρίστας από τη Ρωσία, ένας αξιοσέβαστος γιατρός, λέκτορας στην ιατρική σχολή και η μεγαλύτερη κόρη της ήρθαν για διακοπές στο Ισραήλ. Ρωτήθηκαν στο συνοριακό έλεγχο πού θα βρίσκονταν; Παρουσίασαν μια πρόσκληση από ένα ξενοδοχείο στο Ashkelon. Τους απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα και τους απελάθηκαν με την αιτιολογία ότι η Ασκελόν δεν είναι τουριστικός προορισμός και δεν τους πιστεύουν.

Σκατά χώρα.

3)Ασάφ Μπέντζαμιν

24 Σεπτεμβρίου Β-10:22

 

Κοινή χρήση με το κοινό

Ένας στρατιώτης που εγκαταλείπει ένα μάθημα πτήσης αποφασίζει να ενταχθεί σε μια από τις μονάδες αεράμυνας, η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία αντιαεροπορικών πυραύλων.

Όταν ερωτάται ο στρατιώτης γιατί από όλες τις μονάδες του στρατού αποφάσισε να ενταχθεί στη συγκεκριμένη μονάδα, απαντά

“Φυσικά αποφάσισα να ενταχθώ στη μονάδα που χειρίζεται αντιαεροπορικούς πυραύλους. Αν δεν πετάξω, δεν θα πετάξει κανείς.”:

4)Asaf Βενιαμίν

23 Σεπτεμβρίου Β-13:41

 

Κοινή χρήση με το κοινό

https://www.israelhayom.co.il/…/hashavua/article/13002739

Ένα άρθρο (στα Εβραϊκά) για την ιστορία των εκπαιδευτικών συστημάτων στον κόσμο.

Αποδεικνύεται ότι τα σχολεία με τη μορφή που γνωρίζουμε σήμερα στον δυτικό κόσμο ξεκίνησαν στην Πρωσία, στις αρχές του 18ου αιώνα.

Τι γνωρίζουμε για τα συστήματα ή τα σχολεία του Ενώχ σε παλαιότερες περιόδους της ιστορίας (για παράδειγμα, στον Μεσαίωνα ή στην αρχαιότητα);

Και τι γίνεται με τα συστήματα Ενώχ σε βασίλεια ή χώρες που δεν ήταν καθόλου μέρος του δυτικού κόσμου (όπως το σύστημα Ενώχ στην αρχαία Εγγύς Ανατολή – Σούμερ, Ακκάδ ή Ασσυρία, καθώς και τα συστήματα Ενώχ – εάν υπήρχαν τέτοια Ινδικοί πολιτισμοί όπως τα βασίλεια των Ίνκας, οι Αζτέκοι ή το βασίλειο του Κίτο – φυσικά πριν από την ισπανική κατάκτηση Στα χέρια του στρατού του Φραγκίσκου διασκορπίστηκαν στα τέλη του 16ου αιώνα) – τι γνωρίζουμε σήμερα γι’ αυτό;

 

5)Ασάφ Μπέντζαμιν

26 Σεπτεμβρίου Β-12:33

 

Κοινή χρήση με το κοινό

Από μια γυναικεία οργάνωση προέρχεται αίτημα για έναρξη ποινικής έρευνας:

“Ο βασιλιάς Σολομών είχε 1000 συζύγους – σοβαρή υπόθεση πολυγαμίας!!! Απαιτούμε να ανοίξει άμεσα έρευνα εναντίον του!! Και όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη!!”.

χαχαχα…

6) Λεπτομέρειες

Η ομάδα διαχείρισης απέρριψε τη δημοσίευσή σας στο Ask a Doctor | ομάδα Ιατρικό προσωπικό Σοφία του πλήθους.

πριν 12 ώρες

Ασάφ Μπέντζαμιν Ρωτήστε το γιατρό Προσωπικό ιατρική σοφία τις μάζες

14 ώρες ·

προς την: “Ρωτήστε το γιατρό Προσωπικό ιατρική σοφία τις μάζες“.

Θέμα: Αναζήτηση κλινικής.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στις 11:30 το πρωί, έλαβα παραπομπή σε κλινική παχέος εντέρου από τον οικογενειακό μου γιατρό στην κλινική «Ha-Teilat» του Γενικού Ταμείου Υγείας στην Ιερουσαλήμ.

Ωστόσο, όταν πλησίασα το γραφείο της κλινικής, ο υπάλληλος στην κλινική αρνήθηκε κατηγορηματικά να μου πει πού υπάρχουν τέτοιες κλινικές. Της ρώτησα ότι θα προσπαθήσει να ελέγξει τον υπολογιστή στην κλινική όπου υπάρχουν τέτοιες κλινικές, απάντησε με περιφρόνηση και πλήρη περιφρόνηση.

Το τηλέφωνο της κλινικής είναι 972-2-5098282.

Φυσικά, το ίδιο το γεγονός δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη – μια τέτοια περιστασιακή και παράλογη κατάχρηση των ασφαλισμένων του ταμείου επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά εδώ και πολλά χρόνια.

Και σε πρακτικό επίπεδο: θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να λάβω πληροφορίες για κλινικές που έχουν ορθοκολική επιτήρηση στην περιοχή της Ιερουσαλήμ (την πόλη όπου ζω).

Δεν θα μπορέσω να ξεκινήσω τη θεραπευτική παρακολούθηση χωρίς να γνωρίζω πού υπάρχουν τέτοιες κλινικές και πώς να επικοινωνήσω μαζί τους.

Τις καλύτερες ευχές,

Ασάφ Μπέντζαμιν.

υστερόγραφο. 1. Ο αριθμός τηλεφώνου μου: 972-58-6784040.

2. Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

ανατροφοδότηση

Γεια σας, δεν μπορώ να θίξω αυτό το θέμα από φόβο συκοφαντίας

 

7) Μια ανάρτηση από ένα μπερδεμένο άτομο (προειδοποίηση ανάγνωσης: τα λογικά και τα φυσιολογικά άτομα καλούνται να μην διαβάσουν την ανάρτηση):

Οι αριστεροί δεν μπορούν να δράσουν για άτομα με ειδικές ανάγκες στην κατάστασή μου.

Ο λόγος: η αριστερή ιδεολογία όντως υποστηρίζει την παραχώρηση δικαιωμάτων σε μειονεκτούντες πληθυσμούς – ωστόσο, όταν τα πράγματα τεθούν σε δοκιμασία, φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτή η ιδεολογία δεν υπάρχει ή εφαρμόζεται στον κόσμο στην πράξη – και η αριστερά -τα κόμματα της πτέρυγας, αν και όταν φτάσουν σε θέσεις εξουσίας ή εξουσίας, ανησυχούν για διακρίσεις σε βάρος των αναπήρων και των άπορων πληθυσμών – και σε πρακτικό επίπεδο, δεν κάνουν στον κόσμο τη σοσιαλιστική και υποτιθέμενη «κοινωνική» ιδεολογία τους.

Από την άλλη πλευρά, ακόμη και οι δεξιοί άνθρωποι δεν θα μπορέσουν ποτέ να δράσουν για άτομα με ειδικές ανάγκες και άτομα που έχουν ανάγκη στην κατάστασή μου, και αυτή τη φορά λόγω μιας δεξιάς ιδεολογίας που πράγματι εφαρμόζεται, εάν και όταν αυτά τα κόμματα φτάσουν σε θέσεις εξουσίας ή εξουσία:

Άλλωστε, η καπιταλιστική κοσμοθεωρία υποστηρίζει ότι οι πιο ταλαντούχοι και οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στην κοινωνία είναι οι άνθρωποι που ξέρουν πώς να πετυχαίνουν στις επιχειρήσεις -ή στην καθομιλουμένη να “βγάζουν λεφτά”.

Επομένως, αν κάποιος φτάσει σε κατάσταση φτώχειας, είναι μάλλον ηλίθιος – και αν είναι ηλίθιος, τότε σίγουρα του αξίζει να πεθάνει από την πείνα στο δρόμο (και θα τονίσω ότι δεν το πιστεύω – ωστόσο, αυτό είναι που λέει η κοσμοθεωρία του καπιταλισμού).

Φυσικά, αυτή η κοσμοθεωρία είναι κάθετα αντίθετη με την ανάγκη να βοηθηθούν οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη: τελικά, σύμφωνα με την καπιταλιστική κοσμοθεωρία, είναι αναπόσπαστο μέρος του πληθυσμού των ηλίθιων ανθρώπων στην κοινωνία – και τους αξίζει να ζουν σε κακουχίες και φτώχεια. οι ζωές τους.

Γι’ αυτό δεν θα πιστέψω ποτέ έναν αριστερό που λέει ότι «θέλει να με βοηθήσει» – και θα πιστέψω εξίσου απόλυτα έναν δεξιό που το υπόσχεται.

Και εν συντομία: καμία κυβέρνηση ή καθεστώς -ούτε από τη δεξιά ούτε από την αριστερά- δεν θα έχει ποτέ συμφέρον να βοηθήσει τους ανάπηρους ή τους άπορους -και καθένας από αυτούς για διαφορετικούς λόγους- και με τον καθένα από αυτούς οι διακρίσεις θα εκφράζονται σε με διαφορετικό τρόπο – αλλά θα εξακολουθεί να είναι ακριβώς η ίδια διάκριση.

Το συμπέρασμα για μένα είναι ότι δεν υπάρχει ελπίδα.

Διάβασες το ποστ μου; Τι κρίμα – προλόγισα τα λόγια μου με μια ρητή προειδοποίηση ανάγνωσης και δεν μπορώ να είμαι υπεύθυνος για όσους επιμένουν να διαβάζουν αυτά που γράφει ένας περίπλοκος άνθρωπος…

 

8)Ένα νέο έθιμο εμφανίζεται στον κόσμο: γειτονιές και κατοικημένες περιοχές που προορίζονται μόνο για ακαδημαϊκούς – αυτούς με μεταπτυχιακό ή ανώτερο. Όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός ζει σε άλλες και πολύ μικρότερες περιοχές. Στην είσοδο των ακαδημαϊκών γειτονιών υπάρχει μια σφιχτή φρουρά που σκοπό έχει να επιβάλει τους νέους νόμους περί διαχωρισμού.

Δεν είμαι ακαδημαϊκός. Δεν έχω καν πλήρες πιστοποιητικό εγγραφής – πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να φτάσω σε πολλές περιοχές από εδώ και πέρα ​​για πάντα.

Αλλά περιμένετε – στην πραγματικότητα, τι με νοιάζει; Εγώ πάντως δεν βγαίνω από το σπίτι.

Αν οι ακαδημαϊκοί θέλουν να το αποκαλέσουν κάτι σαν «Κατοικίες των Ηλίθιων» ή Στέγαση των Βαρβάρων (αυτά είναι τα ονόματα που δίνονται σε όλες εκείνες τις κατοικημένες περιοχές έξω από τις κατοικίες των ακαδημαϊκών) – πραγματικά δεν με νοιάζει.

Από την πλευρά μου ας μείνουν εκεί και τέλος.

9)

https://smsbomber.co.in/

Ένας ινδικός ιστότοπος – σύμφωνα με αυτούς, τα μηνύματα μπορούν να σταλούν μέσω του SMS είναι εντελώς δωρεάν (δεν έχω δοκιμάσει το σύστημά τους – δεν ξέρω αν λειτουργεί πραγματικά).

Αλλά σσσς…

Παρακαλώ μην το πείτε στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας…

χαχαχα…

 

10) Μια εταιρεία που ονομάζεται “The New Alphabets” αναπτύσσει μια εφαρμογή με το ίδιο όνομα.

Αυτή είναι μια εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να δημιουργήσουν ένα σύνολο συμβόλων που θα συνθέτουν γράμματα – και στη συνέχεια να αναπτύξουν μια νέα γλώσσα με βάση αυτήν με νέο λεξιλόγιο – χωρίς σύνδεση με καμία από τις γλώσσες που ομιλούνται στον κόσμο σήμερα.

Η εφαρμογή μπλοκάρει, μέσω του μηχανισμού της, τη δημιουργία γραμματοσειρών ή ενός λεξιλογίου που είναι πολύ παρόμοιο με οποιαδήποτε γλώσσα που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή στον κόσμο μας.

Πολλές χώρες αποφασίζουν να θέσουν εκτός νόμου την εταιρεία και να μην επιτρέψουν τη χρήση του συστήματος: “Δεν θέλουμε ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι – είναι επικίνδυνο. Είμαστε ενάντια σε επικίνδυνες ιδέες. Μην τολμήσει κανείς να αλλάξει το πρόσωπό μας και να σαμποτάρει τη γλωσσική μας ηγεμονία Η σοφία βρίσκεται πάντα, αλλά πάντα βρίσκεται μόνο Μαζί μας – οι κυβερνήσεις και οι επιχειρηματίες που εργάζονται για εμάς (ή στην πραγματικότητα είμαστε μαζί τους – μην μπερδεύεστε – δεν παραδεχόμαστε ένα λάθος εδώ – που κανείς δεν θα τολμούσε να σκεφτόμαστε έτσι!!) Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε την ιδεολογική ενότητα – και όλοι όσοι παρεκκλίνουν από αυτήν εργάζονται ενάντια στην ενότητα και την ακεραιότητα της κοινωνίας. Και για τη διατήρηση της δημόσιας ειρήνης, και ως αναπόσπαστο μέρος των προσπαθειών μας για την πρόληψη επικίνδυνων σκέψεις, θα φροντίσουμε να υπάρχει πλήρης ιδεολογική ομοιομορφία στα διάφορα μέσα επικοινωνίας – ραδιόφωνο, τηλεόραση, και Τύπος».

Όταν αυτές οι αποφάσεις των κυβερνήσεων, τις οποίες οι τελευταίες προσπάθησαν να κρατήσουν μυστικές, γίνονται γνωστές στο κοινό, ξεκινά μια διαμαρτυρία που καταστέλλεται με μεγάλη σκληρότητα.

Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στις κυβερνήσεις του κόσμου: “Καταφέραμε να επιφέρουμε παγκόσμια ειρήνη – συνεργασία για χάρη της προώθησης της ιδεολογικής μας ενότητας. Κανείς δεν θα μπορεί πια να απειλήσει την κατάστασή μας – πόσο διασκεδαστικοί είμαστε!!”.

 

11)Ο διευθυντής μιας ψυχιατρικής πτέρυγας τρελαίνεται, και αποφασίζει να ακρωτηριάσει τα πόδια όσων αποφυλακίζονται από την πτέρυγα – έτσι ακριβώς και χωρίς λόγο.

Οι οικογένειες των ασθενών υποβάλλουν καταγγελίες στο Υπουργείο Υγείας και στις άλλες αρχές – καταγγελίες που αντιμετωπίζονται με περιφρονητική στάση και πλήρη αδιαφάνεια.

Μέσα στη στενοχώρια τους, οι οικογένειες αποφασίζουν να στραφούν στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία αρνούνται κατηγορηματικά να επιτρέψουν τη δημοσίευση του θέματος:

“Τρέμε από φόβο. Θα μας υποβάλουν αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση – καλύτερα να ακρωτηριαστούν τα πόδια των ασθενών παρά να χάσουμε χρήματα που πρέπει να σπαταλήσουμε”.

 

12) Το κράτος του Ισραήλ αυτοπροσδιορίζεται, τουλάχιστον φαινομενικά, ως δημοκρατικό κράτος.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην πράξη, αφού κάθε δήλωση κάποιου που δεν αρέσει σε άλλο άτομο οδηγεί σε μια κατάσταση όπου εκείνος που είπε αυτό που είπε απειλείται αμέσως με μήνυση συκοφαντίας – και φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του το Κράτος του Ισραήλ (συμπεριλαμβανομένου εμένα) δεν μπορεί να ασχοληθεί με μηνύσεις συκοφαντίας και σιωπής λόγω του οικονομικού κόστους που συνεπάγεται.

Έχω λοιπόν μια πρόταση: όταν ένας πολίτης φτάσει σε δημόσιο χώρο όπως τηλεοπτικό στούντιο, ραδιόφωνο ή οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου διεξάγεται συζήτηση για ένα συγκεκριμένο θέμα, θα δει μπροστά του μια πινακίδα στην οποία οι διοργανωτές του Η εκδήλωση θα δημιουργήσει μια τακτική λίστα με όλες τις λέξεις, στα εβραϊκά ή σε άλλες γλώσσες, που επιτρέπεται να εκφωνηθούν σε αυτό το συμβάν.

Φυσικά, μετά από κάθε ερώτηση που τίθεται στον πολίτη, θα αναγκάζεται να περάσει από τη λίστα των επιτρεπόμενων λέξεων – και να τις χρησιμοποιήσει μόνο για να δώσει τις απαντήσεις του – αφού η χρήση οποιασδήποτε άλλης λέξης θα έχει ως αποτέλεσμα μια αγωγή συκοφαντίας με την οποία δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει – και φυσικά και σε μεγάλο πόνο.

Θα με μηνύσουν για συκοφαντική δυσφήμιση για αυτά τα λόγια; Ποιες απαγορευμένες λέξεις χρησιμοποίησα εδώ;

Ποιος προσβάλλεται;

Τι καταστροφή…

Χαχαχα…

 

13) Σύμφωνα με μελέτες που έγιναν στον τομέα της εγκληματολογίας, διαπίστωσαν ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ εγκληματιών ή εγκληματικών οργανώσεων από τον εβραϊκό τομέα και των «συναδέλφων» τους από την αραβική κοινωνία του Ισραήλ.

Ποιος είπε λοιπόν ότι δεν υπάρχει συνύπαρξη μεταξύ Εβραίων και Αράβων στο Ισραήλ;

γεγονός ότι υπάρχει.

Είναι δυνατό και δυνατό, στη βάση αυτής της συνεργασίας, να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για την ειρήνη – γεγονός είναι ότι αυτό είναι δυνατό…

χαχαχα…

 

14) Ένα νέο έθιμο εμφανίζεται στον κόσμο: γειτονιές και κατοικημένες περιοχές που προορίζονται μόνο για ακαδημαϊκούς – με μεταπτυχιακό ή ανώτερο. Όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός ζει σε άλλες και πολύ μικρότερες περιοχές. Στην είσοδο των ακαδημαϊκών γειτονιών υπάρχει μια σφιχτή φρουρά που σκοπό έχει να επιβάλει τους νέους νόμους περί διαχωρισμού.

Δεν είμαι ακαδημαϊκός. Δεν έχω καν πλήρες πιστοποιητικό εγγραφής – πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να φτάσω σε πολλές περιοχές από εδώ και πέρα ​​για πάντα.

Αλλά περιμένετε – στην πραγματικότητα, τι με νοιάζει; Εγώ πάντως δεν βγαίνω από το σπίτι.

Αν οι ακαδημαϊκοί θέλουν να το αποκαλέσουν κάτι σαν «Κατοικίες των Ηλίθιων» ή Στέγαση των Βαρβάρων (αυτά είναι τα ονόματα που δίνονται σε όλες εκείνες τις κατοικημένες περιοχές έξω από τις κατοικίες των ακαδημαϊκών) – πραγματικά δεν με νοιάζει.

Από την πλευρά μου ας μείνουν εκεί και τέλος.

Αρέσει

Σχόλιο

μοιρασιά

Δ. Παρακάτω είναι το e-mail που έστειλα στον καθηγητή Shikma Bresler:

 

Από: Assaf Binyamini < [email protected] >

προς την:[email protected] < [email protected] >

Στάλθηκε στις: Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:12:35 GMT+3

Θέμα: Τα γράμματά μου στον καθηγητή Shikma Bresler.

 

Προς: τον καθηγητή Shikma Bresler, χαιρετισμούς:

Θέμα: Βοήθεια από influencers.

Αγαπητή κυρία.

Το 2007 μπήκα στον αγώνα των αναπήρων στο Ισραήλ. Από τις 10 Ιουλίου 2018, το κάνω ως μέρος του διαφανούς κινήματος αναπήρων “Natgver” στο οποίο συμμετείχα.

Όπως γνωρίζετε, οι άνθρωποι που προσπαθούν να προωθήσουν διάφορα πράγματα στο Διαδίκτυο, όπως προϊόντα, ιστότοπους που κατέχουν και σε πολλές περιπτώσεις επίσης κοινωνικούς αγώνες διαφόρων ειδών, μερικές φορές βοηθούνται από άτομα που επηρεάζουν το δίκτυο – διάσημα άτομα (οι λεγόμενοι “διασημότητες”) που προωθούν τις ιδέες τους έναντι εξαιρετικά υψηλής αμοιβής.

Η ερώτησή μου είναι: Γνωρίζετε ένα οικονομικό μοντέλο, με τη βοήθεια του οποίου ακόμη και άνθρωποι σαν εμένα, που ζουν με χαμηλό εισόδημα, μπορούν να ενσωματωθούν σε μια τέτοια μορφή;

Να επισημάνω ότι δεν υπάρχει προσωπική γνωριμία μεταξύ μας – άκουσα για εσάς από τα ΜΜΕ.

Τις καλύτερες ευχές,

Assaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

 

Τηλέφωνα: σε κρυφό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν ήταν

χειρίζεται. Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Ο ιστότοπός μου: https://www.disability55.com

3) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

4) Το θεραπευτικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκομαι:

Σύλλογος “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9650816.

Τα τηλέφωνα στα γραφεία του ξενώνα: 972-2-6432551. Ή: 972-2-6428351.

Η κοινωνική λειτουργός από την ομάδα του ξενώνα, που εργάζεται στο διαμέρισμά μου: η κυρία Σάρα

Stora-972-55-6693370.

5) Στις 10 Ιουλίου 2018 εντάχθηκα στο κίνημα «Natagver» – διάφανα άτομα με ειδικές ανάγκες. Στο κίνημα προσπαθούμε να ενεργούμε για λογαριασμό των διαφανών ατόμων με αναπηρία, δηλαδή: άνθρωποι σαν εμένα που υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν φαίνονται εξωτερικά και ως αποτέλεσμα υφίστανται διακρίσεις και σε σχέση με άλλα άτομα με αναπηρία .

Διευθύντρια του κινήματος, η οποία είναι και η ιδρυτής του, είναι η κυρία Tatiana Kaduchkin και τα τηλέφωνά της είναι:

972-52-3708001. Ή: 972-3-5346644.

Η ιστοσελίδα μας:  https://www.nitgaber.com/

 

Ε. Παρακάτω είναι το μήνυμα που έστειλα στο τμήμα δημοσίων ερευνών του νοσοκομείου Hadassah Ein Kerem στην Ιερουσαλήμ:

 

Οι επιστολές μου στο τμήμα δημοσίων ερευνών του νοσοκομείου Hadassah Ein Kerem.

Ασάφ Μπέντζαμιν< [email protected] >

Προς την:

[email protected]

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου-13:08

Προς: Νοσοκομείο Hadassah Ein Kerem – Τμήμα Δημοσίων Ερευνών.

 

Θέμα: Πρόβλημα ουράς για δοκιμή.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Έκλεισα ραντεβού για ηχοκαρδιογραφική εξέταση την οποία πρέπει να κάνω επειγόντως – σύμφωνα με τη σύσταση των γιατρών με τους οποίους εξετάστηκα.

Η δοκιμή είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 στις 11:30 π.μ.

Ωστόσο, το προσωπικό του ινστιτούτου αποφάσισε από μόνο του να ακυρώσει το ραντεβού και να το αναβάλει για τις 22 Οκτωβρίου 2023 – και με ενημέρωσαν απροσδόκητα σε ένα τηλεφώνημα από τον αριθμό 972-2-6777901 – την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12:14. Όλες οι προσπάθειές μου να εξηγήσω στο προσωπικό Το ινστιτούτο ότι αυτό είναι ένα τεστ που πρέπει να κάνω επειγόντως και ότι δεν μπορεί να αναβληθεί μέχρι τις 22.10.2023 έπεσαν σε έναν τοίχο με τη μορφή αγνοίας. Όταν τους ζήτησα να μου προσφέρουν κάποια λύση στην κατάσταση, απάντησα αρνητικά.

Οπότε τι κάνουμε; Τι ακριβώς περιμένετε να κάνει ένας ασθενής σε μια τέτοια κατάσταση; Η συμπεριφορά τους είναι απλώς σκανδαλώδης. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αντίθετα με τα λόγια της υπαλλήλου του ινστιτούτου με την οποία μίλησα (δεν ξέρω πώς τη λένε), σύμφωνα με αυτούς δεν έχουν καμία δυνατότητα, λες, να κάνουν το τεστ πριν τις 22.10. 2023 Αυτή η πιθανότητα υπάρχει – απλώς ξαπλώνουν με αποφασισμένο μέτωπο.

Χαιρετισμοί,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α – Διαμέρισμα 4,
Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Τηλέφωνα: σε κρυφό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν δόθηκε.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

3) Ο οικογενειακός γιατρός με τον οποίο παρακολουθούμαι:

Δρ Brandon Stewart,

Υπηρεσίες Υγείας “Κλαλίτ” – Κλινική “HATAYELET”,

Οδός Daniel Yanovsky 6,

Ιερουσαλήμ,

ΙΣΡΑΗΛ, ταχυδρομικός κώδικας: 9338601.

Τηλέφωνο στα γραφεία της κλινικής: 972-2-5098282. Ο αριθμός φαξ στα γραφεία της κλινικής: 972-2-6738551.

ΣΤ. Παρακάτω περιγράφεται ένα πρόβλημα που είχα με την κλινική όπου νοσηλεύομαι:

Προς την:

Θέμα: Ασφαλιστικό ιατρείο – έλλειψη ανταπόκρισης.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Έστειλα το μήνυμα έκτακτης ανάγκης στο γενικό ταμείο υγείας όπου παρακολουθούμαι, στον αριθμό fax:972-2-6738551.

Πρόκειται για την κλινική «Hatayelet» του Γενικού Ταμείου Ασφάλισης Υγείας στην Ιερουσαλήμ.

Αλλά δεν ανταποκρίνονται σε αυτό το αίτημα.

Επίσης, όταν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κλινική στον αριθμό

Τηλέφωνο 972-2-5098282 Κανείς δεν απαντά στο τηλέφωνο – και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα η κλήση αποσυνδέεται.

Επίσης, όταν προσπάθησα να επικοινωνήσω με τις υπηρεσίες υγείας Kalalit μέσω του κοινωνικού δικτύου WhatsApp, έλαβα το ακόλουθο μήνυμα:

Σύμφωνα με τα δεδομένα μου, δεν είναι δυνατή η συνέχιση της διαδικασίας στο WhatsApp.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματέα της κλινικής σας.

Δεν έχεις μπει ακόμα στο κολέγιο;

Μπορείτε να το κάνετε εδώ εύκολα και γρήγορα:

https://r.clalit.co.il/yj6hlzp

 

Και όταν εισάγω αυτόν τον σύνδεσμο, κατευθύνομαι (ξανά) στην προσωπική περιοχή του ιστότοπου του “Klelit Online” όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή αιτημάτων στην κλινική.

τι κάνουμε λοιπόν;

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini.

9.2023

 

Χαιρετισμούς στην κλινική περιπάτου:

Θέμα: αιτήματα στην κλινική.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Παίρνω θεραπεία στην κλινική σας από τον οικογενειακό γιατρό Δρ. Brandon Stewart.

Θα ήθελα να ζητήσω από την κλινική:

1) Θα ήθελα να ανανεώσω τις συνταγές για τα κανονικά μου φάρμακα:

TEGRETOL CR

SEROQUEL

EFFEXOR

Δεν χρειάζομαι εξηγήσεις για αυτό το θέμα – αυτά είναι φάρμακα που παίρνω σε τακτική βάση εδώ και πολλά χρόνια.

Σας αποστέλλω αυτό το αίτημα με φαξ αφού το σύστημα της ιστοσελίδας «Klelit Online» δεν μου επιτρέπει να υποβάλω το αίτημα μέσω αυτών.

2) Και μια ερώτηση στον γιατρό:

Πρέπει ή συνιστάται να κάνω εμβόλιο κατά της γρίπης; Και άκουσα ότι υπάρχει και εμβόλιο κατά του νέου στελέχους του κορωνοϊού. Πρέπει να κάνω και αυτό το εμβόλιο;

Σε κάθε περίπτωση, εάν όντως συνιστάται η λήψη αυτών των εμβολίων για μένα, θα με ενδιέφερε να μάθω ποια είναι η απαραίτητη διαδικασία για αυτό.

Τις καλύτερες ευχές,

Ο assaf benyamini είναι ασθενής στην κλινική.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Ο αριθμός τηλεφώνου μου: 972-58-6784040.

3) Μπορείτε να μου στείλετε πιστοποιητικά ή/και συστάσεις στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου:

[email protected]

ή στον αριθμό φαξ μου: 972-77-2700076.

Ζ. Παρακάτω είναι το e-mail που έστειλα σε διάφορα μέρη:

 

Προς την:

Θέμα: Παραγγελία φαρμάκου/παρασκευάσματος.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Πρόσφατα έλαβα μια σύσταση από τον οικογενειακό μου γιατρό να χρησιμοποιήσω μια αλοιφή που ονομάζεται Rectosurin.

Αλλά τώρα έχει προκύψει ένα πρόβλημα: αυτή η αλοιφή δεν υπάρχει σε απόθεμα στις γενικές υπηρεσίες υγείας των οποίων είμαι μέλος και δεν μπορεί να παραγγελθεί από αυτές.

Θα ήθελα να μάθω από ποιον μπορώ να παραγγείλω αυτήν την αλοιφή με την οποία πρέπει να ξεκινήσω τη θεραπεία.

Τις καλύτερες ευχές,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

Ισραήλ, ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

υστερόγραφο. 1) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

2) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

Η. Παρακάτω είναι το email, το οποίο σκέφτηκα να στείλω σε διάφορα μέρη:

Προς την:

Θέμα: Αναζήτηση κέντρου κινδύνου.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Είμαι ένα άτομο με αναπηρία 51 ετών (τα λόγια μου είναι γραμμένα στις 4.10.2023) – και λόγω των διαφόρων ασθενειών μου αναγκάζομαι κατά καιρούς να πηγαίνω σε νοσοκομεία – και για το σκοπό αυτό με βοηθάει αυτή τη στιγμή η κέντρο κινδύνου του Συλλόγου Yad Sarah.

Ωστόσο, λόγω του ατυχούς περιστατικού και της στενοχώριας που το συνόδευε, θέλω να τους αφήσω και να αναζητήσω άλλο κέντρο έκτακτης ανάγκης.

Γνωρίζετε εταιρείες όπου μπορείτε να λάβετε αυτήν την υπηρεσία; Και αν ναι – με ποιο κόστος;

Τις καλύτερες ευχές,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Είσοδος Α-διαμέρισμα 4,

Kiryat Menachem,

Ιερουσαλήμ,

Ισραήλ ταχυδρομικός κώδικας: 9662592.

Αριθμοί τηλεφώνου: σε μυστικό σπίτι λόγω παρενόχλησης και καταγγελία στην ισραηλινή αστυνομία που δεν αντιμετωπίστηκε.

Κινητό-972-58-6784040. Φαξ-972-77-2700076.

 

υστερόγραφο. 1) Παρακάτω περιγράφονται οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που είχα πρόσφατα με τον σύλλογο «Yad Sarah»:

 

Προς την:

Θέμα: πρόβλημα μορφής.

Αγαπητές κυρία/Κύριοι.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 5:17 μ.μ., έφτασα στα επείγοντα του νοσοκομείου Hadassah Ein Kerem – και αυτό οφειλόταν στον έντονο πόνο που ένιωσα. Η έκκληση έγινε μέσω του κέντρου κρίσεων του συλλόγου «Yad Sarah».

Για να μπορέσω να τακτοποιήσω το θέμα της οικονομικής οφειλής προς τον οργανισμό Magen David Adom, χρειάζομαι την ένωση “Yad Sara” να μου στείλει το έντυπο έγγραφης παραπομπής (η παραπομπή μου στο κέντρο κινδύνου μέσω της συσκευής στο σπίτι μου ήταν λεκτική).

Ωστόσο, στις συνομιλίες μου με τους υπαλλήλους του Συλλόγου Yad Sara από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, φάνηκε ότι δεν είναι έτοιμοι να μου στείλουν την επιβεβαίωση και αυτό με τον περίεργο ισχυρισμό ότι «ο χειριστής του θέματος θα επιστρέψει να δουλεύει μόνο μετά το Σουκότ».

Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα να «περιποιηθώ» εδώ – το μόνο που τους ζήτησα ήταν να μου στείλουν το παραπεμπτικό – επιβεβαίωση της παραπομπής που είχα στα επείγοντα.

Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η πράξη της αποστολής μιας φόρμας, κάτι που διαρκεί περίπου μισό λεπτό το πολύ, πρέπει να είναι τόσο περίπλοκο.

τι κάνουμε λοιπόν;

Βαρέθηκα και βαρέθηκα αυτά τα περιττά και ανόητα παιχνίδια – δεν καταλαβαίνω τι διάολο είναι το πρόβλημά τους με την αποστολή της φόρμας!!!

Τις καλύτερες ευχές,

assaf benyamini.

2) Ο αριθμός ταυτότητάς μου: 029547403.

3) Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected] ή: [email protected]

 

I. Οι σύνδεσμοί μου:

 

1) ISRAGEM-Η Ισραηλινή Εταιρεία για την Ιατρική Ευαισθητοποίησης για το Σεξ και το Φύλο

2)Σύλλογος «Μάτια στο Δρόμο».

3) femlinks.co.il-πύλη των τοποθεσιών φεμινιστικών οργανώσεων στο Ισραήλ

4) Σύνδεση-διαβούλευση Εβραϊκό γυναικείο-προσωπικό

5)  ένα δωμάτιο Γυναίκες γιατροί-η ομάδα των γυναικών το φάρμακο στο Ισραήλ

6)Κέντρο Υγείας Γυναικείας Καρδιάς – Νοσοκομείο Hadassah Ein Kerem

7)Οδηγίες “Σώστε τα μάτια σας”-βοήθεια στην αποκατάσταση Από πορνογραφία

8)undetectable.ai – ένα μη ανιχνεύσιμο εργαλείο γραφής τεχνητής νοημοσύνης

9)SMM qqtube.com- Αγοράστε ή δοκιμάστε οπαδούς, προβολές, likes και πολλά άλλα δωρεάν

                - Βρήκες κάποιο λάθος; Πες μου για αυτό -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE