Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Езиково посредничество. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Езиково посредничество.

Да се:

Предмет: Езиково посредничество.

Уважаеми дами / господа.

Участвам от 2007 г. в борбата на хората с увреждания в държавата Израел – а от 10 юли 2018 г. го правя като част от движението „nitgaber“ – прозрачни хора с увреждания, към което се присъединих.

След като дълги години дейността в държавата ИЗРАЕЛ беше безполезна, реших да се обърна към много източници извън държавата ИЗРАЕЛ – и това като последна стъпка на отчаяние.

Но има друг проблем: говоря иврит и познанията ми по чужди езици са изключително слаби – освен английски на средно до ниско ниво и френски на много ниско ниво, нямам допълнителни познания в тази област.

Въпросът ми към вас е: Познавате ли фирми, които предоставят езиково посредничество или посредническа услуга, които евентуално биха могли да се използват в такъв случай?

За разбирането,

Асаф Бенямини.

A. По-долу е имейлът, който изпратих до преподавателите от катедрата по изследвания на жените и пола в университета в Хайфа:

До: Департамент по изследвания на жените и пола, Университет в Хайфа.

Предмет: Предложение за тема за изследване.

Уважаеми дами / господа.

В годините преди Първата световна война очевидно е имало организация на британските жени от една страна и на германските жени от друга – организация, чиято цел е била да донесе помирение между нациите и да предотврати война.

След като войната очевидно избухна през август 1914 г., дейността на тази организация беше напълно спряна, британските жени, които бяха членове на нея, се присъединиха към военните усилия на своята страна, техните членове на организацията доскоро, германските жени се присъединиха към германската война усилия – и доколкото е известно, тази организация изчезна, разпадна се и дейността й никога не беше подновена.

Къде можете да намерите историята на тази организация и разбира се историите на жените, които са били нейни членове? Има ли други подробности за тази организация (как беше името на организацията, нейната политическа дейност и причините за нейния провал, тази организация имала ли е връзки със суфражисткото движение в Англия, за което се знае, че е активно в края на 19 век век и т.н.)?

Бих искал да отбележа, че не съм изследовател и нямам нищо общо с университета в Хайфа – и изпращам това писмо само като предложение – и нищо повече от това.

За разбирането,

Асаф Бенджамин.

B. По-долу е моята кореспонденция от социалната мрежа WhatsApp:

 

[13:04, 7.11.2022] +972 53-522-2014: Хей, какво става? Не се познаваме, но мога ли да задам един въпрос?

[23:06, 7.11.2022] Асаф Бинямини: Какъв е въпросът?

[1:58, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Страхотно, страхотно, аз съм Шахар и истината е, че се свързах с вас, защото търсим сериозни хора над 20 години, които искат да генерират допълнителен доход между 2000-4000 NIS на месец от свободното им време, от работа от два часа на ден през мобилен телефон (не е необходим предишен опит).

Исках да попитам дали може да ви е интересно да чуете за възможността за доходи в свободното си време?

[11:23, 8.11.2022] Асаф Бинямини: Това компанията B Hip Global ли е? Или може би в компанията Travelor?

Ако е една от тези две компании, бих ви препоръчал да бягате от тях възможно най-бързо.

Те обещават „пасивен доход“, така да се каже, изисквайки плащания, за да започне процесът. След като съберат плащанията, дори по-късно те просто изчезват с парите – и никой вече няма да може да помогне. Разбира се, никога няма да видите парите, които са ви обещали да направите.

Това са лъжци, лоши хора, много сложни и манипулативни.

Със сигурност моето познанство с тях (бях на среща на B Hip Global през февруари 2020 г. – малко преди началото на корона епидемията и затварянията, които я съпътстваха). След като забелязах манипулациите, които правят, докато се възползват от тежкото положение на най-слабите хора в обществото, не продължих с тях – и дори ги докладвах на Израелския център за жертви на култове.

И в заключение: тъй като не си търся проблеми, нямам намерение да се присъединявам – и затова го препоръчвам на вас или на някой друг.

За разбирането,

Асаф Бенджамин.

[11:38, 8.11.2022] Асаф Бинямини: И тук ви изпращам линк към статия, излъчена по държавен телевизионен канал (тук 11) за компанията B Hip Global

https://www.youtube.com/watch?v=VmqOIDlDR24Any

повече думи са излишни… С уважение, assaf benyamini.

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Знаете, че е редактирано и законово определено като право на клевета

[11:39, 8.11.2022] +972 53-522-2014: ?

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Браво братле, успех

[11:41, 8.11.2022] +972 53-522-2014: Статиите не рекламират никого освен писатели

[11:44, 8.11.2022] assaf benyamini: Възможно е компанията B Hip Global да е подала иск за мълчание срещу първия канал по този въпрос – не знам. Това е техният начин да продължат да заплашват и предотвратяват разкриването на техните престъпни деяния. Имате ли допълнителни пари, които искате да дарите на B Hip Global? Така че няма проблем – продължете с тях. Обещавам ви, че няма да правите пари с тях – само неприятности и усложнения.

Решението е твое.

за ваше внимание.

За разбирането,

Асаф Бенямини.

C. По-долу е публикацията, която споделих във Facebook групата “Техническа поддръжка – за всеки въпрос отговор”:

 

Асаф Бенямини

автор

До: “Техническа поддръжка – всеки въпрос има отговор”.

Предмет: Проверка на оборудването.

Уважаеми дами / господа.

Преди около шест месеца си купих преносим компютър pcdeal.co.il.

Наскоро (пиша тези думи на 21 октомври 2022 г.) компютърът ми имаше няколко неизправности, които се появяват случайно: черен екран, който внезапно се появява, компютър, който внезапно замръзва, и клавиши на клавиатурата, които внезапно не реагират.

Компанията, от която купих компютъра (компания pcdeal.co.il), се намира в северния регион на ИЗРАЕЛ – и тъй като живея в Йерусалим, очевидно съм им донесъл компютъра, тествам оборудването в лабораторията и след това връщам оборудване и преинсталирането му при мен ще бъде много тромав процес, който ще отнеме много време (и следователно вероятно няма да е възможно – и въпреки че има гаранция за цялото оборудване) – и това е така, защото има две допълнителни трудности тук:

1) Нямам кола или шофьорска книжка – така че нямам възможност да им донеса компютъра сам. Поради моето физическо увреждане, моето икономическо затруднение, както и значителното географско разстояние, транспортирането на оборудването до фирмата с такси също не е възможно.

2) Поради моето физическо увреждане не мога сам да опаковам оборудването у дома в кашон, преди да го пренеса в лабораторията. Точно поради същата причина не мога да се погрижа за преинсталирането на компютъра, след като се върне от теста.

Затова търся фирма, работеща в района на Йерусалим, от която може да се получи тази услуга.

Напълно ясно ми е, че гаранцията на компютъра няма да е от значение в такъв случай – но тъй като умението да работиш с компютър е важно нещо в наши дни, не мога да си позволя продължителен период от няколко седмици или може би дори повече, в които няма да имам достъп до компютър (това е единственият компютър, който имам у дома – и в моята ситуация не мога да си позволя да закупя друг компютър).

Познавате ли фирма, която оперира в района на Йерусалим и може да предложи такава услуга? И ако да – на какви разходи? Бих искал да отбележа, че много техници, с които вече се свързах, за съжаление се опитаха да измамят с всякакви възмутителни трикове: например: техник, който настояваше, че може да дойде при мен само в края на работния си ден, по време когато всички магазини вече бяха затворени – и по този начин той всъщност се опита да ми плати и да ми начисли двойна цена без никакво основание. Или техници, които искат да ми вземат 250 NIS само за проверката – дори преди да са проверили нещо на компютъра (и говорим за хора, които идват от друг квартал в Йерусалим – и разходите за гориво наистина не оправдават прекомерната цена, която искат.

За разбирането,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

D. По-долу е публикация, която написах на страницата си във Facebook:

Участвам от 2007 г. в борбата на хората с увреждания в Държавата ИЗРАЕЛ – а от 10 юли 2018 г. го правя като част от движението “Нитгабер” – прозрачни хора с увреждания, към което се присъединих.

След като в продължение на много години дейността в държавата Израел беше безполезна, реших да се обърна към много източници извън държавата Израел – и това като последна стъпка на отчаяние.

Но има проблем: говоря иврит и поради липсата на познания по чужди езици не мога да осъществя двупосочна комуникация с много места, на които изпращам само преведени файлове или текстове.

Чувствам се много зле за себе си – просто не мога да изиграя отчаянието си. Хахаха…

 

E. По-долу е писмото, което изпратих до г-жа Сара Нетаняху:

 

Асаф Бенджамин< [email protected] >

Да се:

[email protected]

Сряда, 9 ноември – 16:49 ч

Здравейте на г-жа Сара Нетаняху:

 

Предмет: търсене на работа.

Скъпа госпожо.

Тези дни си търся работа. Наскоро (пиша тези думи в неделя, 18 октомври 2020 г.) прочетох за проект, наречен „Honey Badger“ – в рамките на който технологични гиганти като Google или Facebook управляват възлагаща компания, базирана в град Манила в Филипините. Ролята на служителите в тази компания или в други възложители (броят на компаниите, ангажирани в тази област е неизвестен) е да премахват проблемно съдържание (наркотици, проституция, педофилия, излъчвания на екзекуции или терористична дейност и т.н.) от Интернет. През 2018 г. понеделник май Cinema Germans на име Ханс Блок и Мориц Рейсвик продуцираха документален филм, наречен „Интернет чистачи“ за работата на работниците в тези компании.

 

Въпросът ми към вас е: знаете ли за фирми, които се занимават с тази сфера, към които можете да се свържете с цел кандидатстване за работа?

 

Ще отбележа, че съм напълно наясно с обидния характер на подобна работа по отношение на ангажираните с нея: според различни публикации много от хората, които са работили на тези работни места, са се самоубили или пък са развили много сериозни психически и физически заболявания в резултат на постоянно и ежедневно излагане на трудно съдържание. Но това не ме възпира и това е така, защото така или иначе нямам какво да губя в живота си – и вече много години не мога да се върна на пазара на труда (всички други възможности за подпомагане на организации, бюра за работа или контакт много компании директно са били изчерпани – и то за много години).

 

За разбирането,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефони: домашен-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) Моите имейл адреси: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected]

 

2) Резюме – assaf benyamini:

 

Лични данни: assaf benyamini, тел. 029547403.

 

Дата на раждане: 11.11.1972 г.

 

Адрес: улица Коста Рика 115, Кирят Менахем, Йерусалим, ИЗРАЕЛ.

 

Телефони: домашен-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

 

Образование: 10 години училище и частична матура.

 

Военна служба: освобождаване по медицински причини.

 

Работен опит:

 

1991 г.-Работа в дърводелство “РЕШЕТ” (Южен Тел Авив)

 

1998-2005 г. – Работи в Националната библиотека, като помага на професионалния екип от библиотекари в различни задачи.

2009-2010г.-Работа във верига “Авгад” за сортиране на бижутерия.

Февруари-май 2019-работа в компютърна компания HMSOFT

Началото на февруари 2020 г. – три дни работа по раздаване на вестници на минувачите по улицата.

 

доброволчество:

Активен в Щаба за борба на инвалидите в ИЗРАЕЛ.

Доброволчество в Центъра за използване на правата на община Йерусалим в помощ на нуждаещо се население.

Обща информация: силно мотивиран, способност за добра артикулация устно и писмено, способност за импровизация и решаване на проблеми.

Има дългогодишни познанства с граждански организации.

Страда от физическо увреждане, което не ми позволява да вдигам тежки товари и да стоя дълго време на крака.

 

F. По-долу е писмото, което изпратих до компанията “logicping.co.il”:

 

писма tologicping.co.il”.

 

асаф бенямини< [email protected] >

[email protected]

Четвъртък, 10 ноември от 11:39 ч

До: “logicping.co.il”.

        

Предмет: Постоянни връзки.

Уважаеми дами / господа.

Пиша в блог disability5.com – блог, който се занимава с въпроса за хората с увреждания, изграден върху системата wordpress.org – и съхраняван на сървърите на servers24.co.il Всяка публикация в моя блог има връзка, която води към него – което е постоянната връзка. Търся софтуер или система в Интернет, чрез която мога да разпространявам всички Мои постоянни връзки се разпространяват възможно най-широко в мрежата. Познавате ли такива системи или софтуер?

За разбирането,

Асаф Бенямини,

ул. Коста Рика 115, вход А – апартамент 4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Постоянните връзки на блога disability5.com: Номериран списък:

 

https://docs.google.com/document/d/1hCnam0KZJESe2UwqMRQ53lex2LUVh6Fw3AAo8p65ZQs/edit?usp=sharing

или:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/10/Permalinks-of-post…om-list-numbered/‎

Неномериран списък:

https://docs.google.com/document/d/1PaRj3gK31vFquacgUA61Qw0KSIqMfUOMhMgh5v4pw5w/edit?usp=sharing

 

или:

https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io/2022/10/09/Permalinks-your-Fuss…-disability5-com/‎

 

2) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

 

G. По-долу е публикацията, която публикувах на страницата си във Facebook в четвъртък, 10 ноември 2022 г. в 0:39:

 

По-долу е съобщението, което написах преди няколко минути тук във Facebook до „Bezeq“:

Асаф Бенямини.

Поздрави на Безек:

Какво ще? Аз съм ваш клиент от района на Йерусалим – и отново изпитвам проблеми със сърфирането, които уж сте отстранили преди няколко седмици: повтарящи се прекъсвания на връзката с интернет, уебсайтове, които не се зареждат.

Какъв по дяволите е проблемът да го поправя веднъж завинаги?

Просто ми писна!!! Услугата ви е просто отвратителна!!!

Асаф Бенямини.

пост Scriptum. Моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040.

Върни се при мен и се оправи вече – нямам сили вече за теб!!!

H. По-долу е имейлът, който изпратих до финансовата комисия на Кнесета (ИЗРАЕЛСКИЯ парламент):

Писма до финансовата комисия на Кнесета

асаф бенямини< [email protected] >

Да се:

[email protected]

Четвъртък, 10 ноември в 11:51

До Финансовата комисия на Кнесета Мирът да бъде на прага ви:

Наскоро изпратих жалбата до “Клалит Мушлам”, която отхвърли искането ми за възстановяване на сумата за основно ортопедично оборудване.

Призовавам ви да преразгледате политиката и законодателството по този въпрос – хората, които живеят с обезщетение за инвалидност от Националния осигурителен институт, преживяват много трудно време, а в много случаи просто не могат да понесат внезапни финансови разходи от този вид.

Предполагам (въпреки че не съм проверил и няма как да проверя), че много хора с увреждания са принудени да се откажат от тази услуга поради невъзможността да платят 600 шекела за ортопедични обувки. Смятам, че има спешна нужда от промяна на законодателството и процедурите в това отношение. Това не е луксозен продукт, а критично медицинско оборудване. За твое сведение. Поздрави, Асаф Бинямини.

 

До: Клалит Мушлам – обществени запитвания.

Предмет: ортопедични обувки.

Уважаеми дами / господа.

Наскоро (пиша тези думи в четвъртък, 13 октомври 2022 г.) трябваше да закупя ортопедични обувки в размер на 600 NIS – което е тежко финансово бреме за човек като мен, който живее с много ниски доходи – обезщетение за инвалидност от Националния осигурителен институт.

Въпросът ми в тази връзка е: имам ли право на възстановяване на сумата?

Ще съм благодарен, ако можете да разясните възможно най-подробно по този въпрос.

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини,

ул. Коста Рика 115,

вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

 

пост Scriptum. 1) Имам файл, който включва: копие на личната ми карта. Потвърждение за обезщетението, което получавам от Националния осигурителен институт. Фотокопие на касовата бележка за закупуване на ортопедичните обувки от.

2) Моят уебсайт: https://disability5.com/

3) ЕГН: 029547403.

4) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] 

или: [email protected] или: assaffff@ protonmail.com или: ass.benyam[email protected] или: [email protected] или: [email protected]

 

I. Ето някои идеи, за които се сетих:

        

1) Както знаете, има много, много платформи, уебсайтове и софтуер в Интернет – докато много от тях нямат обяснения на иврит относно начина, по който работят, предназначението им, условията за използването им и т.н. Разбира се, има видеоклипове в YouTube, където можете да намерите обяснения на иврит по различни теми – но има платформи, по отношение на които има обяснения само на английски или други чужди езици – и понякога има хора (включително автора на тези редове), които им е много трудно да разберат обяснения на английски или други чужди езици и те всъщност са „Изгубени“ и не могат да разберат колко платформи в мрежата работят. Разбира се, използването на услугите за автоматичен превод на Google Translate или други услуги за автоматичен превод не помага поради многото грешки в преводите. В тази ситуация говорещият иврит няма да получи помощ, а неясният превод, пълен с грешки, само ще създаде много по-голямо объркване и липса на разбиране. Предизвикателството е да се създаде система, базирана на изкуствен интелект, която да „разпознава“ при въвеждане на адреса на домейна на уебсайта или URL адреса, който е подходящ, за да даде автоматично ясно обяснение на иврит за това как работи предвидената платформа. Такава система трябва да включва в себе си възможност за споделяне и възможност за получаване на допълнителни разяснения – и то ако по една или друга причина,

Разбира се, след като такава платформа заработи, ще бъде възможно да се предложи на програмисти на други езици да разработят подобни системи за говорещи същия местен език, които не владеят други езици.

2) Мрежа, чиято цел е да улеснява дискусиите за повдигане на идеи – и тяхното противоречие или опровергаване. И смисълът: дискусията се провежда по следния начин: някой потребител в мрежата повдига идея или твърдение от един или друг вид – и другите потребители, които се присъединяват към дискусията, трябва да се опитат да докажат, че идеята, изложена от този потребител, не е вярна – и от друга страна, човекът, който е представил идеята, трябва да продължи да се опитва да я защити и да обясни защо тя наистина е вярна. Дискусия, която винаги ще се състои от претенции и контраискове.

3) Мрежа от демонстрации за поръчки. Както знаем, има общественици, които се опитват да пропагандират различни теми, но по една или друга причина не могат да излязат на улицата и да демонстрират. Целта на тази социална мрежа ще бъде да „свърже“ проблемите, които тези социални активисти ще се опитат да популяризират, и други хора в същата мрежа, чиято роля ще бъде да излязат и да демонстрират тези идеи.

4) Мрежа от цензурирано съдържание. Както знаете, технологичните гиганти като Google, Facebook, Apple, Amazon и др. понякога блокират различни потребители заради едно или друго съдържание, което те качват. Идеята е да се създаде социална мрежа, която да служи като нещо като “убежище” за всички тези потребители, които са били блокирани – и разбира се такава мрежа няма да има цензура или ограничения от какъвто и да е вид за качване на съдържание.

5) Социална мрежа със странно съдържание. Това означава социална мрежа, която ще бъде посветена изключително на качване на лудо или измамно съдържание или идеи. Съответно всяко съдържание, което е твърде логично или реалистично, ще бъде блокирано незабавно. Предизвикателството ще бъде, разбира се, да се разработи алгоритъм, чиято цел ще бъде да се опита да намери това съдържание, което е твърде умно или логично, за да го блокира. Потребителите ще могат да подадат жалба – и ако се окаже, че каченото съдържание наистина е заблуда и нелогично или твърде реалистично, същото съдържание ще бъде върнато на сайта.

J. По-долу е писмото, което изпратих на различни места:

Да се:

Предмет: чужд интернет доставчик.

Уважаеми дами / господа.

Клиент съм на фирма “Безек” от района на Йерусалим и съм абониран за услугата Интернет връзка и телефонна линия.

През последната година (пиша тези думи в петък, 11 ноември 2022 г. – няколко часа преди Шабат) едно особено възмутително поведение от тяхна страна се повтаря отново и отново: въпреки че съм абонат, а освен това плащам най-добре от парите ми за оптична услуга, интернет връзката прекъсва отново и отново – Просто така и без причина. Освен това понякога уеб страници на напълно легитимни сайтове не се появяват, просто ей така и без причина. Освен това в много случаи сърфирането в Интернет става много бавно – също без причина или оправдание. Всеки път, когато се свържа с техническите екипи на Bezeq, проблемът се решава своевременно – но винаги се повтаря след кратко време. Много пъти съм ги молил да решат всички проблеми веднъж завинаги,

Въпросът ми е: Възможно ли е технически да получа услуга от чужд интернет доставчик (намиращ се извън територията на държавата Израел)? Или поради факта, че “Bezeq” има монопол върху инфраструктурата, която достига до домовете в Израел, дори и да успея да се свържа с чужд интернет доставчик, това всъщност няма да има никакво значение и следователно такъв тест е ненужен в първото място?

За разбирането,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, Пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. мобилен-972-58-6784040. факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) моите имейл адреси: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и:[email protected] и: [email protected]

3) Моят уебсайт: https://disability5.com

К. По-долу е имейлът, който изпратих на Яд Вашем:

Моите писма до “Яд Вашем – Органът за Холокоста и възпоменанието на героите”.

Yahoo/изпратено

          

Асаф Бенджамин< [email protected] >

[email protected]

Петък, 11 ноември от 11:35 ч

До: „Яд Вашем – орган за Холокоста и възпоменанието на героите“.

Предмет: Предложение за тема за изследване.

Уважаеми дами / господа.

В края на Втората световна война имаше искане от Съветския съюз да депортира всички германски малцинства и население от Източна Европа. Както знаем, това са популации, живели в различни страни в Източна Европа, които са пристигнали там след Австро-Унгарската империя, която се разпада след края на Първата световна война. Също така е добре известна ролята на тези популации в подпомагането на злите армии на нацистка Германия и нейната окупация в първите етапи на Втората световна война. Когато искането идва от посоката на руснаците, политически и военно това беше междинен етап между края на Втората световна война и началото на Студената война и междублоковата борба между Съединените щати и Съветския съюз, която щеше да дойде по късно. И тъй като на този етап западните сили, спечелили войната, а именно: Съединените щати, Англия и Франция все още бяха в съюз със Съветския съюз, тогава, за да се извърши депортацията, беше необходимо съгласието на западните сили – които в крайна сметка дадоха съгласието си и поставиха условие пред руснаците: искане депортирането В него са извършени много жестокости и ужаси срещу цивилното население. Като част от това депортиране – депортиране на население от 16 милиона германци обратно в родината им, имаше кратък период, в който функционираше лагер, ръководен от евреин на име Шломо Морел – лагер, в който бяха затворени германски затворници. И тук възникват няколко въпроса: Къде може да се намери историята на този лагер? И дали Шломо Морел или други мениджъри в лагера, имате връзка с движението на Отмъстителите? И дали същият Шломо Морел е имал семейна връзка с ИЗРАЕЛСКИЯ рекламист Моти Морел, за когото се знае, че е убит в автомобилна катастрофа в Тел Авив на 17 април 2018 г.?

И в заключение: никога не съм работил в института Яд Вашем и нямам пряко лично отношение към въпроса.

Пиша тези думи само като предложение – и нищо повече от това.

За разбирането,

Асаф Бенямини.

L. По-долу е писмото, което изпратих на различни места:

Да се:

Предмет: Автоматично осигуряване на приходи.

Уважаеми дами / господа.

Имам няколко канала в различни социални мрежи, където качвам съдържание от време на време.

Търся услуга, в която мога да качвам връзките към моите платформи и която ще монетизира всичките ми канали автоматично и без да е необходимо моето постоянно участие през цялото време.

Знаете ли такава услуга?

За разбирането,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

Израел, пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. мобилен-972-58-6784040. факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2)моят имейл адрес: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: assaf[email protected] и: [email protected] и: [email protected]

3) Моят уебсайт:https://disability5.com

M. По-долу е имейл съобщението, което започвам да изпращам тези дни (пиша тези думи на 11 ноември 2022 г.) на различни места:

Да се:

Предмет: Предложение за проект.

Уважаеми дами / господа.

Аз съм човек с физическо увреждане, поради което ми е все по-трудно да вдигам случайно паднали неща на пода (нещо, което се случва от време на време в почти всеки жилищен апартамент). Използвам съоръжение/помощ, наречено “удължител за ръка” – което е:

Както можете да видите, това устройство може да бъде ефективно, когато става въпрос за твърд предмет, който понякога трябва да бъде повдигнат от пода. Но както знаете, понякога има случаи, когато случайно падналото на пода е течност, а не твърдо вещество, като например: случайно разлята супа на пода, случайно разлято масло и т.н.

Когато става въпрос за здрави хора, разбира се, няма проблем да вземете парцал и да почистите каквото трябва – обаче хора като мен, които страдат от физическо увреждане, което се влошава и влошава, понякога изпитват трудности при движението напред-назад с ръка, докато почиствате пода с парцала.

Поради тези причини дълго време търсих продукт, който бих могъл да закупя, който да включва подходящ механизъм за закрепване на удължителя за ръце, чиято снимка съм приложил тук, и който да може да попие разлятата течност пода (и поради причините, които споменах, нормален парцал не върши работа в такъв случай).

Ще отбележа, че не съм кърмачка, но поради здравословни затруднения определено имам нужда от такъв продукт. Трябва да се помни, че хората в моето положение прекарват по-голямата част от времето си сами и без друг човек, който може да бъде до тях и да помогне в такава ситуация (а аз също нямам нужда от такава помощ днес).

Във всеки случай и след много търсения, които също включват препращане на въпроса към МИЛБАТ организация, на компании, които се занимават с производство на ергономични продукти (както знаем, има много малко такива компании в ИЗРАЕЛ и от тестовете, които направих, ми стана ясно например, че в целия район на Йерусалим има са само един малък бизнес, който се занимава с това) и на различни вериги, а също и на фабрики, където се произвеждат почистващи материали, ми стана ясно, че явно такъв продукт не съществува към днешна дата.

Ето защо въпросът ми към вас е: бихте ли се заинтересували да предложите такъв проект за разработка на продукти на студенти, изучаващи областта на продуктовия дизайн?

Надявам се, че ако и когато има продукт като този и има и финансова осъществимост за пускането му на пазара, той ще може да помогне и на много други хора с увреждания или болни.

За разбирането,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

3) Моят уебсайт:https://disability5.com

N. Моите връзки:

1)блог рецепти на Талия Бенджамини

2)сайт getmunch.com

3)Статия: Защо измамите в интернет са успешни – от Revital Solomon

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE