Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Лечение на психически увредени с помощта на животни - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Продължете към съдържанието
Home » Лечение на психически увредени с помощта на животни

Лечение на психически увредени с помощта на животни

Използването на животни в психичната терапия е алтернативен и ефективен метод, който използва специалната връзка между човек и животно, за да помогне на хората, които се справят с психични и емоционални проблеми. Лечението с помощта на животни е широко използвано и познато най-вече в областта на психотерапията, психологическото лечение и груповата терапия.

Човешко-жизнената връзка между човек и животно съществува от древни времена и е в центъра на различни култури. Животните дават на хората емоционална подкрепа, безусловна любов и чувство за сигурност. Чрез тази специална връзка животните могат да осигурят емоционален, физически и духовен отговор на хора, които са в беда или преживяват травма.

Една от основните функции на животните в психичната терапия е насърчаването на умствените и физическите лечебни процеси на увреденото лице. Те могат да помогнат за облекчаване на чувството на тревожност, депресия и самонараняване. В допълнение, значението на животните в психичната терапия.

В допълнение, значението на животните в грижата за психичното здраве се основава на тяхната уникална способност да създават истинска, лоялна и безусловна връзка с хората. Качества като неосъждащо изслушване, дълбока емоционална връзка и способност да служат като идеален модел на настоящата любов, животните предлагат перфектния отговор на онези, които страдат от разбито сърце или психическа травма.

По време на терапията с помощта на животни човек общува и се свързва с животното по естествен и автентичен начин. Уникалната способност на собственика да разбира и функционира според своите емоции и настроение може да предизвика положителни емоции и да намали нивата на стрес и депресия. Лечебната връзка, създадена между човека и животното, позволява на жертвите да се концентрират върху настоящето, да спрат да мислят за миналото или бъдещето и да започнат да изживяват момента по позитивен и силен начин.

Освен това терапията с помощта на животни може да подобри физическото състояние на жертвите. Според много изследвания се оказва, че животните могат да понижат кръвното налягане, да подобрят имунната система и да намалят нивата на стрес. Контрастът на днешните напреднали технологии, връзката и връзката с животните осигуряват физически и духовен комфорт в лицето на сложния и финансиран свят, в който живеем.

В допълнение към своя жизнен и емоционален принос, животните могат да бъдат използвани и като инструменти за подхранване и подобряване на човешките социални и комуникационни способности. Едно животно може да служи като мост между хората в терапевтичните групи и да насърчава комуникацията и връзката между участниците. Това произтича от естествената способност на животните да накарат човек да се чувства комфортно и безопасно в среда, която е близо до тях, което може да насърчи активността, дискурса и активното участие на екипа в лечението.

Наред с това значението на животните като инструменти за лечение в групите за психична терапия се крие в способността им да осигурят чувство на надежда и релаксация. Животните създават моменти на свобода и комфорт, които помагат на хората, които се справят с депресия, тревожност или травма, да поемат нов дъх и да се спасят от трудните моменти.

За да се извършва ментална терапия с помощта на животни по ефективен начин, е важно да се спазват насоките и ограниченията, определени в процеса на лечение. От момента на избора на подходящото животно трябва да се гарантира, че животното преминава подходящо обучение и е в състояние да отговори на изискваните изисквания. Също така трябва да се вземат предвид нуждите на третираното лице и да се гарантира, че животното ще бъде подходящо за лечение според неговите ограничения и желания.

В обобщение, лечението на психически увредени с помощта на животни е уникален и ефективен метод, който използва специалната връзка между човек и животно, за да помогне за справяне с психически и емоционални проблеми. Животните осигуряват емоционална подкрепа и чувство за сигурност, а също така могат да се използват като инструмент за подхранване и подобряване на социалните и комуникационни умения. С тяхна помощ жертвите получават удобно, приятелско и безопасно пространство, което им помага да открият моменти на дишане и спокойствие. Използването на животни в психичната терапия дава на лекуваните хора необходимите инструменти за напредък в лечебния процес и за по-добро качество на живот.

A. По-долу е съобщението, което изпратих до „Млечния съвет в Израел“:

Моето писмо до “Млечния съвет в Израел”.

Yahoo/изпратено

Асаф Бенямини< [email protected] >

Да се:

[email protected]

Неделя, 4 юни от 12:20 ч

Поздрави на “Млечния съвет в Израел”:

Относно: Молба за консултация.

Уважаеми дами / господа.

Аз съм 50-годишен мъж, който живее в Йерусалим и купува и консумира кисело мляко “Активиа” по медицински препоръки.

Напоследък обаче (пиша тези думи в неделя, 4 юни 2023 г.) забелязах, че е все по-трудно да се намери този продукт в големите маркетингови вериги. Не знам причините за това. Въпросът ми към вас е: Има ли частни търговци на дребно в Израел, от които мога да поръчам продукта с доставка директно до дома ми? Искам да отбележа, че поради моето физическо увреждане не мога да достигна физически до различните точки на продажба и всичките ми покупки се извършват с доставка. Веригите, от които поръчвам доставки в момента са Shufersell и Kwik. И ако адресът не е частни търговци, от кои места мога да поръчам продукта в момента?

Ще съм благодарен, ако можете да разясните и обясните колкото е възможно повече.

За разбирането,

Асаф Бенямини,

ул. Коста Рика 115,

вход А-апартамент 4, Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в таен дом поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не е разгледана. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

Post Scriptum. Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] 

или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

Б. По-долу са публикации, които споделих в социалната мрежа Facebook:

1)

Асаф Бенямини

18 май B- 23:48

 

Споделено с обществеността

възхвала на роза

9 през май B-14:17

Кой като мен знае…баща ми има деменция, тъжно

Някой веднъж каза, че когато обичаш някого с деменция, го губиш два пъти, веднъж, когато го диагностицират и след това, когато умре, това се нарича „двусмислена загуба“.

„Бързо свиващ се мозък“ така го описват лекарите. Не бих пожелал деменция на никого, тъй като мозъкът на пациентите бавно умира, те се променят физически и накрая забравят кои са близките им. Пациентите могат да се окажат затворени, да не могат да се движат и да не могат да ядат или пият.

Ще има хора, които ще превъртят това съобщение, защото деменцията не ги е докоснала. Може би те не знаят какво е да имаш любим човек, който се бори или води битката срещу деменцията

В опит да повиша осведомеността за тази жестока болест, ще съм благодарен, ако приятелите ми могат да поставят това на вашата страница за деня.

Задръжте пръста си навсякъде в съобщението, за да копирате и поставите във вашата времева линия.

Благодаря ти

На всички, чиито приятели или членове на семейството са пострадали

2) Асаф Бенямини

20 май B-0:00

Споделено с обществеността

Международният олимпийски комитет решава да създаде нов спорт, в който ще се провеждат състезания:

Шампионат по псувни от шофьори по време на шофиране.

Кой иска да представлява Израел?

Има ли кандидати?

хаха…

3) Асаф Бенямини

20 през май B-17:19

Споделено с обществеността

Група, която създадох:

Група “Приятна борба с вредителите” – група за установяване на контакт между хора, които имат дезинсекция в домовете си и нямат алтернативно място, където да бъдат, докато пестицидите действат и хора, които желаят да ги приемат през този период от време.

https://assaf-permalinks.com/5vlp

4)група аматьори история

Алмог Леви

2 през март

 

Най-вонящата работа на света

Една от най-търсените професии през 16-ти век в Англия се нарича Groom of the stol („момче на стола“) или с други думи „чистач на дупето“ на краля. Заемащият тази длъжност е бил слуга на царя, той се е грижел за комфорта му и при необходимост е присъствал в къщата на стола (тоалетната) и се е грижел за почистването на гърба му след дефекация.

Защо царят се нуждаеше от почистващ препарат за задници? В Англия са смятали, че кралят пред теб е по Божия милост и кралският задник е наистина свещен, така че кралят, който е пред теб по Божия милост със сигурност не може да се изтрие…

Тази позиция се заемаше само от благородници или членове на висшата класа, когато не всеки човек можеше да бъде приет за тази позиция и онези, на които е назначена позицията, не можеха наистина да възразят. Чистачката на дупето била довереник на краля и била буквално близо до всичките му интимни дела. Кралят щеше да сподели подробности от политическо значение с близкия си чистач и разбира се знанието е сила.

При Хенри VIII тази позиция беше наистина опасна, тъй като той беше параноичен, особено в напредналите етапи от живота си и винаги мислеше, че е атакуван. Той екзекутира няколко от съпругите си, както и Норис, неговия младоженец.

Тази длъжност е премахната през 1901 г., с възкачването на трона на Едуард VII.

Така че следващия път, когато мислите, че работата ви е миризлива или опасна, помислете за чистачката на Хенри VIII.

история за масите

източник:

https://he.m.wikipedia.org/…/%D7%A0%D7%A2%D7%A8_%D7%91…

 

5) Асаф Бенямини

1 дни

Споделено с обществеността

Двойка, булка и младоженец, започват пътуването си от мястото на сватбата в града до дома им в селото, яздейки магаре.

Няколко минути по-късно срещат група хора, които им казват: „Какво горко магаре, трябва да носи двама души на гърба си, толкова му е трудно.“

Булката и младоженецът чуват това, слизат от магарето и продължават да вървят, докато магарето върви до тях.

Няколко минути по-късно булката и младоженецът срещат друга група хора, които им казват: „Колко е горко това магаре. Толкова му е трудно да ходи – и никой не му помага.“

Булката и младоженецът чуват това, вдигат магарето и продължават да вървят, носейки магарето на ръце.

Минават още няколко минути и булката и младоженецът срещат друга група хора, които започват да им се подиграват: “Вижте ги тези двама глупаци. Вместо да яздят магарето, както правят всички, те носят магарето на ръце. Хаха…”.

Булката и младоженецът чуват това, леко спускат магарето на земята и се качват отново на него.

Изводът: Този, който избира да води живота си единствено според това, което другите хора му казват и без никакво съобразяване или самомислене, е….

Можете да завършите отговора дори без моята помощ…

Или както е написано в един от еврейските източници (не знам точно къде – разбира се можете да проверите това):

Има разлика между хората, които живеят живота си, и тези, чийто живот го живее.

6)Асаф Бенямини

6 дни

Споделено с обществеността

В една еврейска общност имало магнат (или както са наричали тези хора в миналото: “Гвир”), когото всички хора от общността мразели. Всички бяха сигурни, че той не дава благотворителност на света – дори когато около него има хора в тежко положение и бедност.

В много дни, когато този господин почина, никой от членовете на общността не се съгласи да каже възхвала за него – толкова силна беше омразата към него.

Въпреки това, в месеците след смъртта на мъжа, членовете на общността забелязаха странно нещо: всички благотворителни фондове, които до смъртта на този господин се пълнеха всеки ден, в края на краищата, след като мъжът почина, те останаха празни и никой не ги напълни.

Едва в този момент хората от общността осъзнаха мащаба на грешката и ужасната несправедливост, която бяха причинили на този джентълмен – който всъщност даде много дарения тайно, което е известно като най-висшата добродетел на милосърдието.

Хората от общността наистина искаха да му се извинят за размера на несправедливостта – но разбира се вече беше твърде късно.

Изводът: когато даваме твърдо мнение по всякакви въпроси, винаги трябва да помним, че може да има неща, които не знаем.

7) История от един от източниците, свързани с Шавуот (не знам точно къде – разбира се можете да проверите това):

Казва се, че Светият, благословен да е Той, предлага Тората на народите по света.

Първо предлага Тората на италианците.

Италианците питат: “Какво трябва да спазваме в рамките на Тората?”.

Светият, благословен, им отговаря: „Не убивай“.

Италианците чуват това, отказват да приемат Тората и отговарят: „Не, благодаря, не благодаря“.

Тогава Светият, благословен да е Той, предлага Тората на французите.

Французите питат: “Какво да поддържаме?”

Светият, благословен, им отговаря: „Не прелюбодействай“.

Французите чуват това и също отказват да приемат Тората и отговарят: „Не, благодаря, без милост“.

Така пита Господарят на света всички народи – и всеки народ отказва да приеме Тората, осъзнавайки кой мицвот трябва да изпълни.

Накрая Светият, благословен да е Той, идва при евреите и им предлага Тората.

Евреите задават въпрос, който никой друг народ преди тях не е задавал: “Колко струва?”

Светият, благословен да е Той, отговаря на евреите: “Не струва нищо. Безплатно е.”

Евреите чуват това и веднага приемат Тората….

хаха…

8)Асаф Бенямини

24 през май B-19:36

Споделено с обществеността

Спокойствието на старец е нарушено от група деца, които всеки ден играят близо до къщата му по много часове и вдигат много шум.

Старецът решава да ги държи настрана, но го прави със сложен метод.

Старецът излиза при децата и им казва: „Много хубаво играете тук. Много ми е приятно да гледам как играете тук – от днес нататък ще плащам на всяко от вас по 15 цента за всеки ден, когато детето идва тук и играе.“

Така и станало – старецът плащал по 15 цента на всяко от децата за всеки ден, когато детето идвало да играе близо до къщата му.

Седмица по-късно старецът отново излиза при децата и им казва: “Слушайте, финансовото ми положение е трудно. Съжалявам – но от днес мога да плащам на всеки от вас само по 8 цента за всеки ден игра, а не по 15”.

При това положение част от децата останаха да играят на място – но част от тях си тръгнаха.

Минава още една седмица и старецът отново излиза при децата и им казва: „Слушайте, положението ми е наистина тежко – от днес ще мога да плащам на всеки от вас само по един цент за всеки ден игра.“

Когато децата чуха това, цялата група напусна мястото ядосано и казаха на стареца: “За един цент не сме готови да продължим да играем тук!!”

хаха…

9)Асаф Бенямини

24 през май B-19:13

Споделено с обществеността

История, взета от един от еврейските източници (не помня къде се появява тази история – разбира се, можете да я проверите):

В един град живеели богат и беден човек. Един ден беднякът искал да покани гости в дома си. Той се приближава до къщата на богаташа и го моли да му вземе ваза назаем – за да е удобно и приятно на гостите при него. Беднякът уверил богаташа, че ще му върне вазата на следващия ден и че няма за какво да се тревожи. Накрая богатият човек е убеден и дава назаем вазата на бедния.

На следващия ден, след като гостите са напуснали дома на бедняка, той пристига в къщата на богаташа и му връща две вази вместо една. Богаташът не разбира и пита: Откъде е другата ваза? Бедният му отговорил: Не питай, през нощта станало чудо – вазата родила друга ваза.” Богаташът не разбрал – как може ваза да роди? Но много бързо си казал: Не разбирам – но какво ме интересува – ваза спечелих.

Минават още няколко седмици и беднякът отново идва в къщата на богаташа и го моли да му даде на заем набор от прибори за гости, които идват при него. Богатият човек се съгласява да заеме на бедния човек комплект прибори за хранене – и отново същото събитие се повтаря: на следващия ден бедният човек Той връща два комплекта прибори за хранене на богатия човек и му казва, че тази нощ се е родил друг комплект прибори за хранене – и този път богатият човек не разбира логиката на това – но се съгласява да приеме – защото какво му пречи да получи безплатни подаръци.

Минават още няколко седмици и бедният човек отново идва в къщата на богаташа и този път го моли да даде на заем златната си лампа за гостите, които идват при него.

Когато богатият човек чува предложението, той си мисли: “Имам добра сделка тук. Ще дам моята златна лампа на бедняка – и утре ще получа две златни лампи – каква красота!!”.

Така богатият дава назаем златната си лампа на бедния човек – само че този път минава ден, два дни, седмица и още една седмица и бедният човек не връща лампата.

Богаташът пристига в къщата на бедняка, пълен с гняв: Защо не ми върнеш лампата? Какво е??”.

Беднякът отговаря на богатия: “Не питай какво стана. Съжалявам, че ти съобщавам горчивата новина, но златната лампа, която взех назаем от теб… тя е мъртва!!!”.

Богаташът още повече се ядосал: “Кажи ми, подиграваш ли ми се? Как ще умре лампа?”.

Бедният човек му отговаря: „А как ваза да роди?“.

Изводът: тези, които са готови да приемат абсурдите в живота си в дадена област – не бива да се учудват, ако приемат абсурдите от обкръжението си и в други области…

Всички емоции:

1

Мали Бенджиан

10) Асаф Бенямини

24 май B- 18:23

Споделено с обществеността

Новото движение за насърчаване на икономическото наказание в Израел, създадено от новото всемогъщо капиталистическо правителство, търси:

1. патрули за откриване на бедни хора с цел изправянето им пред съда.

2. Зоновите координатори постоянно да намират нови патрули.

3. Приемане за скаутска работа ще бъде възможно само за тези със собствен капитал от най-малко 2 милиарда NIS.

4. Скаут, който пренебрегне да намери бедни хора, ще конфискува цялото си имущество и пари веднага.

5. Криминални привилегии и дългогодишна присъда затвор в миналото на кандидата.

Призиви от морални или етични хора няма да ви интересуват.

хаха…

11) Съвети за провал на интервю за работа:

1. пристигам миризлив и с мръсни дрехи.

2. Задавайте на интервюиращите откровени въпроси за личния им живот (женени/неженени ли са, колко деца имат и т.н.).

3. крещи на интервюиращите.

4. Носете радио на интервюто и от време на време го пускайте на голяма сила – без нищо общо със самото интервю.

5. Носете спрей освежител за въздух на интервюто и го напръскайте в лицето на интервюиращите – без нищо общо със самото интервю.

6. Кажете на интервюиращите, че винаги идваме на работа с желанието да предизвикаме бунтове и да нарушим ежедневните операции на бизнеса или на работното място.

7. Разкажете на интервюиращите за богата криминална или психиатрична история. Препоръчително е да бъде възможно най-подробен.

Още идеи?

хаха…

12)Асаф Бенямини

Първа минута·

Споделено с обществеността

Те разказват за един еврейски град, където живеели много бедни хора – толкова много, че те не били в състояние да се погрижат за отоплението на домовете си през зимните месеци в район с много студен климат.

Недалеч от града живеел известен езически филантроп, който никога не би се съгласил да направи дарение на хората в града, за да могат жителите му да отопляват домовете си.

В един от суровите зимни дни равинът на града излиза в снега и отива в къщата на благодетеля, за да го помоли да направи дарение на бедните хора, които живеят там.

Равинът пристига в къщата на благодетеля, който отваря вратата и предлага на равина да влезе – все пак вътре в резиденцията на човека е топло и уютно.

Но равинът отказва да влезе в къщата на човека – и двамата продължават разговора, докато благодетелят непрекъснато се опитва да убеди равина да влезе в къщата му, но равинът настоява да продължи да води разговора на прага на благодетеля, без да влиза.

По време на разговора благодетелят, който винаги е в отопляемия си дом и не усеща студа, още на прага започва да усеща студа – дотолкова, че накрая се убеждава и се съгласява да дари на жителите на града за отопление на домовете им.

Изводът: в живота ни понякога има ситуации, които не могат да бъдат разбрани без личен опит, който да ни ги илюстрира.

13)

https://rentafriend.com/

наем приятел

Уебсайт, чрез който можете да печелите пари, като човек се предлага като човек, който желае да води разговори с различни хора от цял ​​свят, според търсенето (вид работа на свободна практика).

Като алтернатива, според това, което те рекламират, е възможно да се намерят хора, за да се провеждат разговори с тях с цел облекчаване на самотата – и срещу плащане на този “фрийлансър” за този разговор.

Не съм пробвал сайта или услугата лично – така че не мога да изразя мнение за тях.

Във всеки случай – това е онлайн услуга за облекчаване на самотата….

14)книги-Препоръки,Рецензии,интервюта

Песя Сара Зелманович

20 април

Моля, разпространете!

Аз съм 91-годишен, оцелял от Холокоста. Наскоро писах за детството си по време на Холокоста в нова книга. Книгата “Детство” е издадена от “The Galilean Publishing House” с подкрепата на Яд Вашем.

Книгата премина през комитета на Яд Вашем и тяхната подкрепа потвърждава нейното историческо значение. Що се отнася до описанието на историческия фон, то разказва за борбата за съществуване на 13-годишно момче в концентрационни и трудови лагери в Австрия, където бях депортиран от Унгария. Историята е пълна с чудеса, които нямат логично обяснение.

(Въпреки че ще вървя през долината на смъртта, няма да се страхувам от злото, защото ти стоиш)

Излишно е да обясняваме националната образователна нужда от широко разпространение на подобна книга. Книгата се продава в книжарници Stimatsky и Zumat books, но без публикуване на съществуването й тя няма да бъде разпространена и няма да достигне до публиката и бъдещите поколения.

Помолих повечето хора от медиите да ми помогнат, като публикуват статии, интервюта и т.н., но те отказаха, защото не съм достатъчно известна личност, за да получавам оценки според тяхното мнение.

Затова ви моля за помощ. Благодаря Ви предварително

С Най-Добри Пожелания

Ицхак Уолстър Домашен телефон: 972-4-6940586 Мобилен: 972-52-8695778

15)

Асаф Бенямини

Споделено с обществеността

3 млади жени се срещат в автобус.

Една от тях казва на двете си приятелки: Знаеш ли, съпругът ми проявява все по-малко интерес към мен с годините.

Двете приятелки на жената я питат: А каква е професията на мъжа ти?

Тя отговаря: Съпругът ми е продавач в зеленчуков магазин.

Двете й приятелки й отговарят: какво искаш – мъжът ти винаги търси новите и свежи стоки…

Друга жена от 3-те също споделя, че съпругът й проявява все по-малко интерес към нея с годините.

Двете й приятелки я питат: „А каква е професията на мъжа ти?“.

Тя отговаря: “Имаме много коли.”

Двете й приятелки й отговарят: какво искаш – мъжът ти винаги търси най-новите модели…

Третата жена казва на двете си приятелки: „Знаете ли, съпругът ми проявява все по-голям интерес към мен с годините.“

И двете й приятелки я питат: “А каква е професията на мъжа ти?”

Тя отговаря: „Мъжът ми е археолог“….

16) Жаба и скорпион се срещат на брега на реката.

Скорпионът се обръща към жабата: “Моля те, помогни ми да прекося реката. Не мога да я прекося сам – не знам да плувам.”

Жабата отговаря: “Но ти ще ме ужилиш – и двамата ще се удавим.”

Скорпионът: “Ще те ужиля – само да се удавим двамата – защо!! Обещавам ти – няма да те ужиля.”

Жабата е убедена, носи скорпиона на гърба си и започва да преплува реката.

В средата на реката идва жилото. Жабата и скорпионът се давят и умират.

Извод: Скорпионът винаги си остава скорпион. Някои неща не могат да бъдат променени или поправени.

17) Съдът осъжда подсъдим, електротехник по професия, на смърт – екзекуция на електрически стол.

Отвеждат насила електротехника и го завързват за електрическия стол и се подготвят да го активират, за да изпълнят решението на съда.

Но няколко минути преди екзекуцията електрическият стол се поврежда.

Свържете се с електротехника и го помолете да поправи стола.

Електротехникът: “Какво да ви кажа – мога да оправя стола, но няма. Нямам мотивация.”

Хахаха…

18) Ще предваря предупреждение: следното съдържа груби и шокиращи графични описания – тези, които не могат да го понесат, са помолени да продължат напред и да не продължават да четат публикацията (и не – това в никакъв случай не е шега или шега от какъвто и да е вид):

Има една история от епохата на Холокоста за лагер, в който са били провеждани изключителни медицински експерименти с тяхната жестокост – и дори в сравнение с други концентрационни или унищожителни лагери на нацистите, името им ще бъде забравено:

Например: отваряне на цялото тяло на човек – от областта на шията до кръста без използване на упойки. Ужасяващо е, че се казва, че нацистките лекари са правили тези експерименти с широка усмивка на лицата си. Разказват се и за своеобразна необичайна по своята жестокост “хирургия”, включваща три етапа: на първия етап – отваряне на стомаха на жертвата, разбира се, без използване на упойки. Във втория етап те ще вземат живи котки и ще ги поставят в създадената среда. На третия етап щяха да зашият стомаха на жертвата с живата котка вътре – и след това щяха да хвърлят този затворник в двора на лагера и да го оставят да умре бавно, докато издъхне.

Очевидно по-голямата част от жертвите на тези експерименти са били евреи.

Но все още има някои въпроси:

Дали тези експерименти са били част от така наречените „медицински изследвания“, проведени от д-р Йосеф Мангала?

През коя година са се състояли и в кой лагер? Имало ли е опити сред германските офицери да се противопоставят на провеждането на експериментите – или подкрепата за тях е била огромна?

А имало ли е случаи на затворници, при които намерението е било да се направят тези експерименти, но по един или друг начин са успели да ги спасят от жестоката съдба? Има ли такива истории?

19)Асаф Бенямини

една минута

да се: “Парламентът социалните.“.

Тема: Търсене на платформа.

Уважаеми дами / господа.

Хрумна ми следната идея за разработване на приложение за хора, които страдат от заболявания, придружени от когнитивен спад и състояния на деменция като Алцхаймер:

Както знаем, пациентите със заболявания, чиято основна характеристика е когнитивен спад (като Алцхаймер или други заболявания, при които има състояние на деменция), постепенно губят много способности като краткосрочна памет или ежедневно функциониране, което постепенно се влошава. Идеята е да се създаде софтуер или система, която да е предназначена за хората, които са в тази ситуация. Предизвикателството е да се съберат в такава система всички програми или системи, които лицето използва – и чрез система с изкуствен интелект работният механизъм ще става все по-прост и по-опростен с напредването на болестта. Разбира се, за да се изгради системата по начин, който се адаптира възможно най-точно към ситуацията на лицето, което я използва, по време на разработката ще е необходимо да се консултирате и да си сътрудничите с изследователи на мозъка,

Целта на системата е, разбира се, да позволи на хората, които са свикнали да използват компютър за различни цели и които са на ръба на деменцията, да не загубят напълно достъпа до системите, които са свикнали да използват в продължение на много години от живота си – и по този начин до известна степен да подобрят качеството си на живот, което вече е значително увредено в резултат на симптомите на самото заболяване.

Толкова за самата идея.

Въпреки че това е идея, за която се замислих, нямам нищо общо с грижите за деменция в личния си живот.

Държа да отбележа, че във всичко, което ме касае лично, трябва да се вземат предвид редица неща:

1. Не съм професионалист в областта на програмирането, нито професионалист в областта на изследването на мозъка, когнитивните способности или неврологията – и поради тази причина няма да мога да придружавам подобен проект стъпка по стъпка.

Това е идея, за която се замислих – и освен да предоставя първоначалната идея, няма да мога да помогна в друга фаза на проекта.

2. Живея с много ниски доходи – инвалидност от НОИ. Затова нямам възможност да инвестирам никакви бюджети в реализирането на идеята. И нещо повече: поради сериозността на моята ситуация дори много високи отстъпки просто няма да помогнат.

3. Живея в квартал Кирят Менахем в Йерусалим и нямам кола или шофьорска книжка. Поради здравословното ми и финансово състояние също няма шанс да получа шофьорска книжка или да си купя кола в бъдеще.

Следователно възможността ми да идвам на консултантски срещи в офиси на компании, които са значително отдалечени от мястото ми на пребиваване, не съществува.

Въпросът ми към вас е: според вас коя е най-подходящата интернет платформа за качване на такъв проект, управление и опит за популяризиране?

Моите лични данни:

Първо име – assaf. Фамилия – benyamini.

ЕГН-029547403.

Пълен пощенски адрес-

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в таен дом поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не е разгледана.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или : [email protected]  или: [email protected] или: benyamini@vk .com или: [email protected]

Моят уебсайт:  https://www.disability55.com/

C. По-долу е имейлът, който изпратих до здравните служби на Клалит в област Йерусалим:

Писма до Общите здравни служби на област Йерусалим.

Yahoo/изпратено

Асаф Бенямини< [email protected] >

Да се:

[email protected]

Понеделник, 5 юни в 23:09 ч

До: Здравни услуги на Klalit – област Йерусалим.

Тема: Моята кандидатура е прикачена тук..

Уважаеми дами / господа.

Преди време оставих следното съобщение на сайта на Klalit Health Services.

Бих искал да бъда актуализиран относно третирането на това приложение. Искам да отбележа, че резюмето на посещението ми при семейния лекар от 1 юни 2023 г. не се появява в личната зона на уебсайта.

Поздрави, assaf benyamini.

На 14 май 2023 г. посетих семейния си лекар – и няколко минути след като излязох от лекарската стая, направих ЕКГ изследване в клиниката. С изключение на обобщението на посещението при семейния лекар, както и резултата от ЕКГ теста. че не се появявам в личната си зона на сайта “Клалит Онлайн”. Затова се интересувам от това как да преодолея този проблем и да ми позволи да видя тези документи от медицинското си досие и да ги изтегля на личния си компютър у дома.

С Най-Добри Пожелания,

Асаф Бенямини.


Моите лични данни:


Първо име – assaf. Фамилия – benyamini.

ЕГН – 029547403.

Пълен адрес за доставка по пощата –

Асаф Бенямини,

ул. Коста Рика 115,

Вход A – Апартамент 4, Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в таен дом поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не е разгледана. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или : [email protected]  или: [email protected] или: benyamini @vk .com или: [email protected]

Терапевтичната среда, в която съм:

Сдружение “Реут” – хостел “Авивит”,

Улица Ха-Авивит 6, Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9650816.

Телефони в офисите на хостела: 972-2-6432551. и: 972-2-6428351.

Семейният лекар, при който съм на наблюдение:

Д-р Брандън Стюарт,

ул. Даниел Яновски 6,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9338601.

Телефон на кабинетите на клиниката: 972-2-5098282.

Факс в офисите на клиниката: 972-2-6738551.

Възраст: 50. Семейно положение: Неженен.

D. Ето идея за софтуер, за която се сетих:

За съжаление, през последните години (пиша тези думи във вторник, 6 юни 2023 г.) в държавата ИЗРАЕЛ има случаи на малтретиране на малки деца в детските градини, които се разкриват, след като родителите на децата инсталират камери, ако и когато има съмнение за престъпни действия от страна на учителката или педагогическия персонал в детската градина.

Когато случаите стигнат до полицейското разследване, разследването понякога се забавя с много месеци или дори повече поради трудността при набирането на персонал, необходим за гледане на много часове записи.

Предизвикателството е да се разработи софтуер, базиран на изкуствен интелект, който да сканира видеоклиповете и да представи на изследователите проблемните участъци, в които има насилие, като: дете, което е насилствено хранено, пренебрегнато дете, което не получава необходимото внимание през деня, дете, което е бито от учителката в детската градина и др.

По този начин разследванията могат да станат по-ефективни, да се спестят хора и да се стигне до ситуация, при която ще бъде възможно да се придвижи по-бързо съдебното производство срещу обвиняемите.

E. По-долу е имейл, който изпратих на различни места в опит да помогна на нигерийския гражданин, с когото кореспондирах:

Да се:

Предмет: Кандидатствах.

Уважаеми госпожи/господа.

През последните няколко дни (пиша тези думи в сряда, 1 декември 2121 г.) проведох приложената кореспонденция в социалната мрежа Фейсбук с жител на Нигерия – и според него горното има нужда от спешна медицинска помощ. Но за съжаление медицинската помощ, от която се нуждае, не съществува в здравната система на страната му.

Въпросът ми към вас е: Познавате ли някакви израелски или други хуманитарни организации, които работят в района, където живее (по-долу са неговият район на пребиваване и начините за връзка с него), които може да успеят да стигнат до там и да му помогнат?

За разбирането,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-Ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, Пощенски код: 9662592.

Телефони: домашен-972-2-6427757.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Имейл адресите на [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

Замък

Иска ми се един ден да cВторник 20:59

Замък

Господине, добър вечер от тук

Въведете

Замък

Сър, имам нужда от вашата помощ. Много съм болен

Въведете

Трети 21:40

ти изпрати

с какво мога да помогна Не съм лекар и нямам медицинско образование. Така че не мога да ви посъветвам какво да правите – мисля, че е по-добре да питате лекарите, а не мен. Асаф Бенямини.

Въведете

Замък

Сър, от тази седмица дори не мога да стана от леглото, много съм болен от малария и коремен тиф, няма пари да отида в болница, сър

Въведете

Трети 22:00ч

ти изпрати

Така че наистина е много труден проблем – не знам какво да ви пиша. Разбира се, няма магически решения. Също така не знам нищо за района, в който живеете. Но може би има нещо, което можете да проверите: както знаем, в някои региони на света и това може да се случи поради много видове причини местното население няма достъп до медицинско лечение като болниците. На някои от тези места има офиси на международни благотворителни организации, които се опитват да помогнат на местното население при подобни проблеми. Знаете ли за подобни офиси в района, в който живеете? и ако има такива офиси може би се опитайте да им се обадите и да им обясните ситуацията?

Асаф Бенямини.

Въведете

Трети 22:42

Замък

Хм, не в Нигерия

Въведете

Замък

Предполагам, че ще вложа съдбата си в това, което излезе

Въведете

Трети 23:33

ти изпрати

В кой град в Нигерия живееш? и в коя улица/квартал? Можете ли да напишете телефонния си номер? Споделям нашата кореспонденция с нигерийски министерства – може би някое от тях може да помогне. Може би вашите точни данни могат да помогнат на тези организации да пристигнат и да ви помогнат по-бързо. Асаф Бенямини.

Въведете

ти изпрати

Четох, че много нигерийски лекари ще работят в чужбина поради по-високите заплати, които получават от Нигерия – вярно ли е? Това ли е причината в Нигерия да има толкова малко лекари и медицинска помощ? Или може би не е това, а има други причини? Асаф Бенямини.

Въведете

9:59

Получихте отговор от Castle

Оригиналното съобщение:

Четох за много нигерийски лекари, които ще работят в чужбина, защото…

Нигерия има интелигентни практикуващи лекари (лекари), но правителството не се грижи за тях, не им пука за тях, повечето от нашите лекари са извън държави като Саудитска Арабия, САЩ, Канда, Обединеното кралство и т.н., в предишни години нашите лекари стачкуваха, стачката означава спиране на работа, защото правителството не иска да се поддаде на исканията им като увеличение на заплатите, лекарите и други медицински органи стачкуваха, което много пациенти загубиха живота си, защото нямаше кой да прегледа лошото им здравословно състояние, моргата се пълни с трупове всеки ден

Въведете

Замък

Защо нашите държавни служители ще се грижат за тях, когато всички държавни служители пътуват за лечение и не се лекуват сами тук в Нигерия, много е срамно и жалко, че ние, гражданите, сме тези, които страдат най-много

Ако реша да отида в болница, те няма да се погрижат за мен, без да депозират голяма сума пари, за да започна медицинското лечение, а след лечението ще платя огромна сума пари, а аз нямам толкова пари, сър

Въведете

10:23 ч

Замък

Ако знам как мога да напусна тази страна завинаги, имам нужда от спонсор, ако можете да намерите такъв, ще се радвам

Въведете

11:30 часа

ти изпрати

Не знам за спонсор. единственият начин, по който мога да помогна, е да се опитам да публикувам нашата кореспонденция на нигерийските власти – нямам други възможности. Аз съм само обикновен гражданин и не мога да променя тези факти или да поправя света.

Асаф Бенямини.

Въведете

Получихте отговор от Castle

Оригиналното съобщение:

Не знам за спонсор. единственият начин, по който мога да помогна, е да се опитам да го публикувам.

Няма проблем сър

Въведете

Замък

Да те питам нещо?

Въведете

ти изпрати

разбира се, че можете да питате каквото искате.

Въведете

Замък

Добре, благодаря сър за публиката

Въведете

Замък

Вие живеете в Израел, нали?

Беше моя мечта да напусна тази страна на страдание, за да пътувам и да търся по-зелено пасище, ​​имам предвид работа, искам да знам дали е възможно дали има хора, които се нуждаят от работници там, с които мога да работя?

Въведете

Замък

Не обичам да завися от хората

Въведете

12:35 часа

ти изпрати

Нямам връзки – и нямам лично признание с никакви организации или частни лица, които имат нужда от работници. В този свят всички зависим от други хора – няма човек, който да живее без това. Мога да ви кажа с дълбока скръб и срам, че тук в ИЗРАЕЛ властите се отнасят много лошо към имигрантите от Африка. ние също сме много малка държава и нашето правителство не може да има друга политика, освен да предотвратява пристигането им. През последните 3-4 години за тази цел на южната ни граница с Египет беше построена много висока стена. В нашата страна има “חוק השבות” – закон, който позволява на евреите да идват – но не и на други групи. Неевреите идват от време на време да работят – и те трябва да живеят след няколко години. това е политиката на нашите власти. В същото време има някои ИЗРАЕЛСКИ организации, които се опитват да помогнат в други страни – също и в държави от Африка. Ако ми дадете някои допълнителни подробности като вашия телефонен номер, в кой град в Нигерия живеете и също в кой квартал и улица, мога да се опитам да ви насоча към тях – разбира се, само ако се интересувате от това. Асаф Бенямини.

1

Въведете

12:54 часа

Получихте отговор от

Трябва да ви разкажа малко за себе си, преди да ви дам подробностите си, страдах толкова много в този свят от детството си до днес Роден съм на 5 май 1995 г. загубих баща си на 5-годишна възраст, откакто баща ми почина нещата не бяха както трябваше да бъдат завърших гимназията си през 2014 г., но изчаках до 2019 г., защото нямах пари за по-нататък, през 2019 г. реших да поема риска да вляза в u университет написах кандидатстудентски изпит, който издържах и ме приеха в университета, за да уча в Ню Йорк мечтан курс, копнеех да уча КРИМИНОЛОГИЯ И замък

Оригиналното съобщение:

Нямам връзки – и нямам никакво лично признание с…

ПРОУЧВАНИЯ ЗА СИГУРНОСТТА се ожених същата година, защото според африканската традиция като единственото дете на родителите ми и баща ми закъснява, трябва да се оженя навреме, така че се ожених за жена ми в началото на тази година, тя имаше сериозен проблем с раждането на дете, което роди недоносено бебе чрез Cs и загубихме бебето, всичко това ме постави в затруднение загуба на фокус по средата на тази година напуснах училище, тъй като говоря с вас сега, ние нямаме нищо, за да поддържаме живота си, ние сме работа, сър

Въведете

Замък

Държава: Нигерия

Държава на пребиваване: щат Ebonyi

Град на пребиваване: Абакалики

Телефонен номер: +2348138412994

Въведете

13:37 ч

ти изпрати

Добре – ще се опитам да помогна на организация или асоциация, които могат да помогнат – но не мога да обещая нищо. Както и да е ще опитам.

Асаф Бенямини.

F. По-долу е описание на система, която очевидно не съществува и е невъзможно да се разработи с технологиите, които съществуват днес (и във всеки случай това е само въображение, а не практическо предложение от какъвто и да е вид):

Както знаем, във всеки регион на света има природни явления или вредни насекоми, които безпокоят хората или ги застрашават, или понякога дори предотвратяват всякакъв шанс за заселване (екстремните климатични условия в Антарктида, които не позволяват съществуването на каквито и да е селища, термити, открити в граничните райони между Франция и Испания, които застрашават многото дървени къщи, в тези райони има рояци скакалци, които понякога се появяват в Израел и други страни в Близкия изток и застрашават земеделските култури и т.н. .) и идеята, за която се сетих в този контекст, е:

Отворена е оръжейна система, базирана на изкуствен интелект, която ще „знае“ как да пусне рояци от роботизирани насекоми, които ще се преструват на вредители, които съществуват в същата област, като по този начин объркват врага, който ще активира системи за контрол на вредителите, които няма да помогнат, разбира се срещу роботизирани насекоми. Идеята е системата винаги да знае кои насекоми се преструват, че се изстрелват въз основа на данни, въведени от нейните оператори. В допълнение към това, монтирането на системи за стрелба върху тези роботизирани насекоми може да предизвика много по-голямо объркване и анархия. В тази ситуация врагът може погрешно да мисли, че причината, поради която проблемът с вредителите не е решен, е недостатъчното използване на пестициди, което го кара да използва пестициди в много по-високи дози и по този начин да причини двойни щети – и всичко това е вярно,

В същия въображаем сценарий страните ще започнат да разработват средства за защита, откриване или прихващане срещу оръжия от този тип – което може да започне тип кампания, която никога не е съществувала в цялата човешка история (и както знаете, всяко средство, което човек или група от хора развива – винаги ще бъде човек или група хора от друго място или Друг път те ще знаят как да разработят система, която ще унищожи предишната или значително ще се намеси в нейната работа. И този принцип винаги е верен: в света, в който живеем, постоянно има системи от изграждане и разрушаване, и не само хората се държат по този начин, но и самата природа – през цялото време гради и разрушава последователно) .

Разбира се, в кибер полето може да се развият и мъчители, които ще се опитат да попречат на активирането на тези системи от врага, или като алтернатива армия, която ще използва тези оръжейни системи, ще се опита да използва същите кибер инструменти, за да саботира системите за прихващане на врага.

G. По-долу е обяснение на софтуера, който търся:

Търся софтуер или система, с помощта на която да се създават видеоклипове автоматично с помощта на изкуствен интелект, по модела на filki.ai Използвах го до днес, когато изведнъж спря да работи (всички видеоклипове, които се опитвам да създам чрез тях, са без звук и не знам как да реша този проблем).

Държа да отбележа, че съм човек, който живее с много ниски доходи – инвалидност от НОИ и затова търся софтуер или такава система, която да може да се ползва безплатно.

Познавате ли система от този тип?

С Най-Добри Пожелания,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

Израел, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в таен дом поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не е разгледана.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: 1972assaf@mailfence.com или: [email protected] или: [email protected]

H. Ето една идея за софтуер, за която се сетих:

Система, в която ще можете да въвеждате определени потребителски данни като име, имейл адрес или телефонни номера – и след сканиране на интернет ще можете да получавате връзки към всички акаунти, към които са свързани данните.

Това може да помогне на потребители, които имат акаунти в много сайтове и не могат да ги запомнят всички – и такова търсене със сигурност може да помогне в тези случаи.

I. Следва кореспонденцията ми с фирма „Купел Рам Продукшън Сахрамет”:

Асаф Бенямини< [email protected] >

Да се:

Копел, Зеев

Сряда, 14 юни от 15:30 ч

Всички тези неща са ми известни.

Както знаете, за да защитите една идея, винаги е необходимо да работите в ред с офис на патентни адвокати.

В моя случай това в никакъв случай не е възможно поради ниските ми доходи и невъзможността да плащам за обслужването на тези офиси.

Във всеки случай няма намерение да се правят пари от това – това няма да стане и тук.

Целта е такава система наистина да бъде разработена за благосъстоянието на пациентите с Алцхаймер.

Това е единствената цел на запитванията ми по темата.

С Най-Добри Пожелания,

Асаф Бенямини.

Скриване на оригиналното съобщение

В сряда, 14 юни 2023 г. в 12:32:15 GMT+3, Koppel, Zeev < [email protected] > написа:

Здравейте г-н Бенджамин

Благодаря за писането

Идеята, която изтъкнахте, наистина е много интересна

Нашата компания не може да приеме подобно решение с всичките му последици

Не позволявайте на отговора ми да ви отблъсне, има много големи софтуерни къщи, които могат да поемат тази ръкавица – one, Matrix, Emet Maschut, Chilan, Melam и т.н. или стартиращи компании в областта на медицината (може да се намери в Google)

Имайте предвид, че те могат да приемат идеята и да разработят такава система напълно без вас и без да ви информират …. ако искате да защитите идеята малко, не разкривайте цялата

Съвет – премахнете номера на личната карта от личните си данни. Препоръчително е да не го изпращате, със сигурност на етапа на установяване на първоначална връзка

С Най-Добри Пожелания

Зеев Копел

изпълнителен директор

Copal Ram Software Production (1989) Ltd

Еврейската държава 60

PO 12260

Херцлия

ИЗРАЕЛ 4676652

Телефон 972-77-2060606

Факс 972-77-2060039

‪В сряда, 14 юни 2023 г. в 9:46 ч‫’assaf benyamini’ чрез продажби < [email protected] > написа:

До: “kopelreem.com”.

Тема: софтуер/система за хора с деменция.

Уважаеми дами / господа.

Хрумна ми следната идея за разработване на приложение за хора, които страдат от заболявания, придружени от когнитивен спад и състояния на деменция като Алцхаймер:

Както знаем, пациентите със заболявания, чиято основна характеристика е когнитивен спад (като Алцхаймер или други заболявания, при които има състояние на деменция), постепенно губят много способности като краткосрочна памет или ежедневно функциониране, което постепенно се влошава. Идеята е да се създаде софтуер или система, която да е предназначена за хората, които са в тази ситуация. Предизвикателството е да се съберат в такава система всички програми или системи, които лицето използва – и чрез система с изкуствен интелект работният механизъм ще става все по-прост и по-опростен с напредването на болестта. Разбира се, за да се изгради системата по начин, който се адаптира възможно най-точно към ситуацията на лицето, което я използва, по време на разработката ще е необходимо да се консултирате и да си сътрудничите с изследователи на мозъка,

Целта на системата е, разбира се, да позволи на хората, които са свикнали да използват компютър за различни цели и които са на ръба на деменцията, да не загубят напълно достъпа до системите, които са свикнали да използват в продължение на много години от живота си – и по този начин до известна степен да подобрят качеството си на живот, което вече е значително увредено в резултат на симптомите на самото заболяване.

Толкова за самата идея.

Въпреки че това е идея, за която се замислих, нямам нищо общо с грижите за деменция в личния си живот.

Държа да отбележа, че във всичко, което ме касае лично, трябва да се вземат предвид редица неща:

1) Не съм професионалист в областта на програмирането, нито професионалист в областта на изследването на мозъка, когнитивните способности или неврологията – и поради тази причина не мога да придружавам подобен проект стъпка по стъпка.

Това е идея, за която се замислих – и освен да предоставя първоначалната идея, няма да мога да помогна в друга фаза на проекта.

2) Живея с много ниски доходи – инвалидност от НОИ. Затова нямам възможност да инвестирам никакви бюджети в реализирането на идеята. И нещо повече: поради сериозността на моята ситуация дори много високи отстъпки просто няма да помогнат.

3) Живея в квартал Кирят Менахем в Йерусалим и нямам кола или шофьорска книжка. Поради здравословното ми и финансово състояние също няма шанс да получа шофьорска книжка или да си купя кола в бъдеще.

Следователно възможността ми да идвам на консултантски срещи в офиси на компании, които са значително отдалечени от мястото ми на пребиваване, не съществува.

Мислите ли, че тук може да има някакъв адрес в опит да се популяризира такъв проект или трябва да го изоставя и да забравя за всичко?

Моите лични данни:

Първо име – assaf. Фамилия – benyamini.

ЕГН-029547403.

Пълен пощенски адрес-

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в таен дом поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не е разгледана.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или : [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

Моят уебсайт: https://www.disability55.com/

J. Ето един въпрос/проблем, за който се замислих:

Както всички шахматисти знаят, в шахматна дъска с 8 реда и 8 колони броят на дамите, които могат да бъдат поставени на дъската, без никоя от тях да е в диапазона на удара на другата, е 8.

От друга страна, в по-малка дъска от 3 реда и 3 колони, броят на дамите, които могат да бъдат поставени, без никоя от тях да е в диапазона на удар на другата, е 2.

Но какво се случва в много по-големи панели? Например: във въображаема дъска от 1000 реда и 1000 колони – колко дами могат да бъдат поставени върху нея, без нито една от тях да е в обхвата на удар на другата? Или в дъска от, например, 10 милиона колони и 100 милиона реда – колко дами могат да бъдат поставени, без нито една от тях да е в обхвата на удар на другата?

И като общо правило: ако приемем, че имаме таблица от x реда и y колони – възможно ли е да намерим формула, която може да се използва за изчисляване на броя дами, които могат да бъдат поставени, без нито една от тях да е в диапазона на ударите на другата? И има ли, например, теоретично някаква компютърна програма, която може да начертае една и съща голяма дъска от например милиард реда на милиард колони, която освен че може да изчисли броя на дамите, които могат да бъдат поставени върху нея, без никоя от тях да е в обхвата на удара на другата, софтуерът също ще има способността да знае в кои квадратчета да ги постави точно?

Някой математици или компютърни специалисти опитвали ли са някога да решат този проблем? И ако е така, какви са заключенията им?

K. По-долу е съобщение, което изпратих чрез социалната мрежа Facebook до министъра на строителството и жилищното строителство в ИЗРАЕЛ, г-н Ицхак Васерлауф:

ти изпрати

Мир на праха на министър Ицхак Васерлауф:

Предмет: постоянно пребиваване на хора с увреждания.

Уважаеми господине.

Аз съм 50-годишен човек с увреждания от Ерусалим, който от много години не успява да се върне на пазара на труда. В момента живея на обезщетение за инвалидност от Националния осигурителен институт – и получавам около 770 NIS на месец като помощ за целите на плащането на наем (и сега има проблем с продължаването на получаването на тази основна помощ – и подробности за това по-късно в моето писмо). Ясно е, че в такава ситуация човек с увреждания няма шанс да си купи апартамент или да стигне до някакво решение за постоянно пребиваване. И нещо повече: влошеното състояние на обществените жилища в държавата Израел също не дава никакъв шанс на хората с увреждания. Въпросът, който бих искал да адресирам към вас, Министерството на строителството и жилищното строителство по този въпрос, е: Давате ли вашето мнение по този проблемен въпрос? Министерството на строителството и жилищното строителство има ли някакви планове, които ще позволят на хората с увреждания в моето положение все пак да получат постоянно жилище?

С Най-Добри Пожелания,

Асаф Бенямини.

пост Scriptum. По-долу е имейлът, който изпратих на различни места относно липсата на отговор от Министерството на строителството и жилищното строителство:

Да се:

Предмет: Министерство на строителството и жилищното строителство – липса на отговор.

Уважаеми дами / господа.

Опитвам се да изпратя горния имейл до отдела за обществени запитвания на Министерството на строителството и жилищното настаняване – относно решението за спиране на помощта за плащане на наем, която получавам от тях чрез компанията MAGAAR – и това се основава на неправилна информация, освен че имейлът, който се опитвам да им изпратя, е [email protected], се връща при мен и не е доставен до местоназначението си . Какво да правя? Считам, че решението за спиране на помощите за наем само поради лошо бюрократично поведение на фирма възложител на Министерството на строителството и жилищното строителство е скандално решение. Също така никой не се свързва с мен и не ми обяснява какво се случва с този въпрос. Това просто не е коректно поведение!! Защо се отнасяте така към най-слабите слоеве от населението? Защо???

С Най-Добри Пожелания,

Асаф Бенямини.

28.6.2023 г. а

До: Министерство на строителството и жилищното строителство – отдел „Обществени запитвания“.

Тема: Съдействие за наем.

Уважаеми дами / господа.

Аз съм Асаф Бенямин от Йерусалим и в продължение на много години получавам помощ за плащане на наем от Министерството на строителството и жилищното настаняване чрез компанията MAGGAR – която реши внезапно да спре помощта за наем – и това се основава на невярна информация. Бих искал да отбележа, че имейлът, който се опитвам да им изпратя по този въпрос, се връща при мен и не се доставя до местоназначението му. Нещо повече: когато се опитам да се свържа с тях на телефонен номер 8583*, обажданията отиват към външна гореща линия, а не към служители на MAGAAR. Имам прост въпрос към вас: защо човек с увреждания трябва да бъде измъчван така за нищо? Защо помощта за плащане на наем е спряна въз основа на невярна информация? И защо, за бога, не е възможно да се свържете с фирма MAGAAR по телефон или имейл, за да уредите въпроса с тях? Чакам отговор по този въпрос!! Моля, вижте молбата ми като жалба срещу фирма MAGAAR.

С Най-Добри Пожелания,

Асаф Бенямини.

пост Scriptum. 1) Терапевтичната среда, в която се намирам:

Сдружение “Реут”-Хостел “Авивит”,

ул. Ха Авивит 6,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

Израел, пощенски код: 9650816.

Телефони в офисите на хостела: 972-2-6432551. Или: 972-2-6428351.

Електронният адрес на хостела: [email protected]

Социалният работник от екипа на хостела, който работи в моя апартамент: г-жа Сара Стора-972-55-6693370.

2) Имейл адресът, на който се опитах да изпратя горното съобщение до компанията MAGAAR: [email protected]

До: MAGGAR Company – клон в Йерусалим.

Тема: Вашето съобщение от полицията.

Уважаеми дами / господа.

В понеделник, 26 юни 2023 г. в 19:32 получих следното съобщение от вас:

Здравейте, в края на вашия лизинг плащанията на помощи ще спрат през месец 07/2023. Министерството на строителството и жилищното строителство ви кани да съобщите нов договор за наем в онлайн формуляр през националната система за идентификация https://go.gov.il/contract-update без да е необходимо да идвате в клона на фирмата. Разбира се, можете да се свържете с Мегер. За повече информация можете да се свържете с *8583. Поздрави, Министерство на строителството и жилищното строителство

Искам да отбележа, че съобщението ви е озадачаващо и неразбираемо, тъй като договорът, който подписах със собственика на апартамента (копие от който също ви беше предоставено) изтича на 14 юли 2024 г. Договорът за наем, който подписвам, е за две години, а не за една година – и следователно изтича след малко повече от година, а не тези дни. Поради тези причини не ми е ясно защо решихте да спрете помощта, която получавам за плащане на наем – и то въз основа на невярна информация. Чакам обяснения.

С Най-Добри Пожелания,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в таен дом поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не е разгледана.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: assaf[email protected] и: [email protected] и: [email protected]

3) Бих искал да отбележа, че през последната година се наблюдава значително влошаване на физическото ми здраве. Поради тази причина ще ми бъде много трудно да дойда физически във вашите офиси с цел уреждане на въпроса – и затова ще ви помоля да обмислите този въпрос и да ми позволите да уредя въпроса дистанционно през компютъра у дома, без да ме принуждавате да идвам при вас с цел уреждане на въпроса.

4) Прилагам към молбата си до вас копие от договора за наем, който подписвам в момента – копието, което, както споменах, ви беше доставено преди около година, когато подписах договора за наем.

5) Сега ви изпращам това съобщение по факс, тъй като имейлът, който се опитах да ви изпратя на [email protected] , се върна при мен и не достигна до местоназначението си.

L. Следва описание на веригата от пропуски, с които се сблъсквам в момента (пиша тези думи във вторник, 4 юли 2023 г.), поради които не е възможно да се свържа с Министерството на строителството и жилищното строителство, ако и когато има нужда от това:

1) Моят лизинг изтича след около година – нещо, което MGR също е добре запознат. Чрез нея получавам помощта. И въпреки това и въпреки факта, че копие от договора за наем беше дадено преди около година на MJR, те решиха да ми изпратят съобщение, в което се казваше, че тъй като договорът в апартамента ми изтича, уж през месец 7/2023 трябва да дойда при тях с нов договор, в противен случай помощта, която получавам, ще бъде спряна. И накратко: спиране на помощта въз основа на невярна информация.

2) Жалба до компанията MAGAAR в тази връзка не получи отговор. От отговорите им: „Прехвърлихме се“, „ще се оправи“ – разбира се, нищо не може да се разбере от това. Смятам, че като гражданин, който се сблъсква с подобен тип пропуски, определено имам право на отговор.

3) В тази ситуация се опитах да изпратя имейл до Министерството на строителството и жилищното строителство. с изключение на това, че имейлите, които изпращам от [email protected] , се връщат при мен един по един и не се доставят до местоназначението им. Затова бих искал да знам дали съм бил блокиран от вас и защо не мога да се свържа с Министерството на строителството и жилищното строителство по имейл.

4) Преди два дни (пиша това във вторник, 4 юли 2023 г.) получих съобщение от MGR, което информира, че сумата на помощта с цел плащане на наем в размер на 100 NIS ще бъде преведена по моята сметка.

Трябва да отбележа, че получавам тази помощ от много години, която в момента възлиза на 770 NIS на месец – и не разбирам защо беше намалена само до 100 NIS на месец. Няма оправдание за подобен ход.

5) Съобщението за грешка, което срещам по време на моите неуспешни опити да се свържа с Министерството на строителството и жилищното строителство по имейл:

 

[email protected]

данъчно съобщение

10:50 часа

,Не Можете за доставка: Писмата ми запитват общественосттана Министерството на строителството и жилищното строителство

Недоставими: писма до обществените запитвания на Министерството на жилищното строителство

Yahoo/Входящи

[email protected]

да се:

[email protected]

Вторник, 4 юли от 10:50 ч

Доставката до тези получатели или групи е неуспешна:

[email protected] ( [email protected] ) Не беше възможно да доставите вашето съобщение, защото нямате разрешение да го изпратите до този получател. Помолете имейл администратора на получателя да ви даде разрешение, след което опитайте отново.

Диагностична информация за администратори:
Сървър на създателя: SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il

[email protected]Отдалеченият сървър върна ‘550 5.7.129 RESOLVER.RST.RestrictedToRecipientsPermission; не е упълномощен да изпраща до получател, защото подателят не е в списъка на получателя с податели, от които да приема поща”

Оригинални заглавия: Получено: от SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) от

SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.116) с Microsoft SMTP сървър

(версия=TLS1_2, шифър=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id

15.1.2507.6; Вторник, 4 юли 2023 г. 10:50:09 +0300

Получено: от mail-int20.gov.il (192.168.174.2) от

SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) с Microsoft SMTP сървър

(версия=TLS1_2, шифър=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id 15.1.2507.6

чрез Frontend Transport; Вторник, 4 юли 2023 г. 10:50:09 +0300

Получено: от blue-av10.tehila.gov.il (неизвестен [147.237.70.51])

по mail-int20.gov.il (Postfix) с ESMTP id C933120095250

за < pni[email protected] >; вторник, 4 юли 2023 г. 10:47:55 +0300 (IDT)

Получено: от blue-av10.tehila.gov.il (неизвестен [127.0.0.1])

от IMSVA (Postfix) с ESMTP id 86D41DE050

за < pni[email protected] >; вторник, 4 юли 2023 г. 10:50:09 +0300 (IDT)

Получено: от fe-vex-1.insight.gov (неизвестен [147.237.71.81])

от blue-av10.tehila.gov.il (Postfix) с SMTP id 7B13BDE04E

за < pni[email protected] >; вторник, 4 юли 2023 г. 10:50:09 +0300 (IDT)

Получено: от localhost.localdomain (localhost [127.0.0.1])

от fe-vex-1.insight.gov (Postfix) със SMTP id 4QwFM53TKYz3x6d

за < pni[email protected] >; вторник, 4 юли 2023 г. 10:50:09 +0300 (IDT)

Получено: от mx2.tehila.gov.il (неизвестен [147.237.71.4])

от fe-vex-1.insight.gov (Postfix) с ESMTP id 4QwFM43L9Fz3x6G

за < pni[email protected] >; вторник, 4 юли 2023 г. 10:50:08 +0300 (IDT)

Received-SPF: Pass (mx2.tehila.gov.il: домейн на

[email protected] определя 74.6.128.31 като разрешено

подател) идентичност=поща от; клиент-ip=74.6.128.31;

receiver=mx2.tehila.gov.il;

envelope-from=” [email protected] “;

x-sender=” [email protected] “; x-съответствие=spf_only;

x-record-type=”v=spf1″; x-record-text=”v=spf1 ptr:yahoo.com

ptr:yahoo.net ?всички”

Удостоверяване-Резултати: mx2.tehila.gov.il; dkim=permerror (времето за подписване е в бъдещето) header.i=няма; spf=Подаване на smtp.mailfrom=assaf 1 [email protected] ; dmarc=пропуск (p=отхвърляне dis=няма) d=yahoo.co.il

IronPort-SDR: 64a3cc04_EIZf14anoutOMACikn5kCFXbCOlDmLDJCtqXmQIOWovm5Ng

CMTowFLm/25TShKOEUlXVrMoIiwaULsmCDTYCQw==

X-IPAS-Резултат: =?us-ascii?q?A0FbAADizqNkhx+ABkpaHQEBAQEJARIBBQUBgXsIAQsBg?=

=?us-ascii?q?jKBSjEHCBQzhFKGdYEopzGBfhMBAQxEBAEBAwEDOIRHGCqFSwIkATQJDgECA?=

=?us-ascii?q?wEBAQEBAwIDAQEBAQEBAwEBAQQBAQECAQECBAIBAQEBAhABAQEjFwcOECeFa?=

=?us-ascii?q?AEMCIIvIn1WAQEBLSsCRz8GIxEMAQE4DwkcAiYCAgJKCwYTgn4pgX8BAzEDj?=

=?us-ascii?q?SSQeIs5gRoCFoEBggkBAQYEAwIDr2uBX4EfCR14LQGESAqILTeBP4J4gg1Cg?=

=?us-ascii?q?UuFU4I5AoNEgmcHCY4ShV8HMoxwgSdvgR43Z3oCCQIRZ4EICF4mgUk+Ag1VC?=

=?us-ascii?q?wtjHIEACUyBeQICEToUU18ZGwMHAwh9EC8HBC8mBgkYCCclBlEHFxYkCRMVQ?=

=?us-ascii?q?QSCMYEnCoENPwMSDhGCV2E8G06CagkXCwM4U4EGELIDCQMHBSwdQAMLGA1LE?=

=?us-ascii?q?Sw1FBtHAYEHF2OBVyJIql4BAQGOFQm0OWYJAQYCXoIvORssmxaGBTMulxuSD?=

=?us-ascii?q?5gkIJEzkhOEWDWBLjqBXIJegUlPAxcCD44gGTiFc40pRDFFCw6CBAGJQgEB?=

IronPort-PHdr: A9a23:KRhAJhT2qD47+8/zA5lfNDlaQNpsoumaAWYlg6HPa5pwe6iut67vI

FbYra00ygOTA8OCsLkd0bOe8/i5HzBavNDZ6DFKWacPfiFGoP1epxYnDs+BBB+zB9/RRAt+I

v5/UkR49WqwK0lfFZW2TVTTpnqv8WxaQU2nZkJ6KevvB4Hdkdm82fys9J3PeQVIgye2ba9vI

BmsogjdqMgbjZF/Jqs/xRfFv2VEd/lLzm9sOV6fggzw68iu8JNj6Shcp+4t+8tdWqjmYqo0S

qBVAzshP20p/sPgqAPNTRGI5nsSU2UWlgRHDg3Y5xzkXZn/rzX3uPNl1CaVIcP5Q7Y0WS+/7

6hwUx/nlD0HNz8i/27JjMF7kb9Wrwigpxx7xI7UfZ2VOf9jda7TYd8WWWxMVdtXWidcAI2zc

pEPAvIPM+hYsYfzpEYAohSiCgejCuPhzSRFhmPt0qIhz+gsCx3K0Q4mEtkTsHrUttL1NKIKX

OKwy6nKyCjIbfZT2zv+7YrEcRUjrfKRVr93a8XR0lIvGBnLjlmNrYHoPS2Z2+QCvmWA7+tvT

+Kvi2kgqw1rvjevwd0giojNho8MzF3P6Cp2zpovK9KiVE57fcCrEIFWtyyCKod4Td8vT31pt

SokyrAIuZC2cDYXxZk6wxPSb+KKfomG7x79V+ucISt1iXx7db+ihRu//1atx/H8W8e631hGs

ixImcTPuHAVzxHe6MeKRuF880u7xDqDyQPe5vtKLEwpk6fQNoQvzaQqlpUJtETOBi/2l1vyj

K+Rbkgk4e+o6+LmYrr6qJKQK4B5hhj+P6kvgMCwHeM4Mg4VX2ie4+Swzrjj8lf4QLVOlPE5i

afZvI7AKcUbvKG5AwhV0oE55xmjCDem1cwUnXgBLF1bZBKKl4rkNl7ULP35F/uznkqgnTRxy

/3II7HtGpDNIWLCkLflc7Z98UlcyA8rwN9F/JJUEasOIPzuVkL1ttHUEB80PgOvzufnEtp91

oQeWWWVDqCFN6Peq16I5uY3L+mKf4AaoCz9JOQ95/7ykX85nkcQcbSx0ZsNdH+4BuhmI1meY

Xf0mtcBF2YKvg0iTOHxjV2CViJcZ3aoU6Iz4TE7FpiqDYbHRtPlvLvUlj+9H5pKTmVBAVDKH

nD2MYSAEb9YcCSTJdNJlzsPVf6uTJFn1BX45yHgzL8yye0zssr/+nWsM5c9s+TIjhg8rG0rV

ZnB+3CET2Zz2GgPAT4yivMs6Xdhw0uOhPAry8dTEsZesqshunQSbdryuVgAOr/UQXbcoXBU

AO8T9erCi11Bso634pXOx45U86621SL1iapArpAjfjDDYcs/PfGmzDrOs8o+DaJ2IE7klBgS

8RGL2zgjal6uEybXtaVwxjGyf7rQOAa2yjAnI/i5W+e5gdEXQ5xVayDUncBIErS/pz15ULHG

qejE7EqKBFG04bCMapFbNzvgh1aRfLucNXFK2O303uwCF6G26+RdoerM2UQ1SnQEg4FxgYU+

3vVfRMmCHKZqnnFRCdrCUqpZkrt9edkr3buR1Qvxg/TPhI7iuad6xcVgvvaQPRV37ZX8Csko

i9/SU60xMmeS8LVvQdjca5AKd88+wJB0mTU9kRxa42pL6dlwFUZNQVz16/3/y1+EZ4I0c069

jU2wQpzLave31RfMTKcj9j8PbjeK2+6+x7KCeae00rF2djPq/hVtagQulzjuwbvHU1k8nEv3

9RO0nSa74nHF0JNDdSvFB9tp14h/vnTeWEl6pnR1GFwPKXR0HeKwN8vCOY/i16hc9pZLKKYB

Vr3GsweCdKpLb9ikFyoYxQYeeFKofFoeZ3gLqHWnvXyb4MC1Hq8gG9K4Z5wyBeJ53A6VuPI3

pIMhf6fwE2GU2SZ7h/pv8bplIRDfTxXEHC4zH2uDZVKb6MrLNlRVDuGMsS3wdI4jJmrWnoSp

zvBTxsWndSkfxafdQm31BZL3EpO8CP9xHeQ3jV0lDZvpa3Z3SiEkKzyMREAPGBMXmxri1zhd

JOsgecdWky5PG1L3FO1oFz3zK9BqOFjPnHeFA1WKjPuITgoAeOg86CPaMlV5NY0vDVLBa6iN

EuCROe1uwcAgTLqH2xZgjs8clTI8t3hgwYomWudK3E1qnfFMZZ5wROVjDQzbe9Y3j0BAiJ/z

zjTVAHUAg==

IronPort-данни: A9a23:by23fKs+Mm3TZ9VrLrV57EKOSOfnVORaMUV32f8akzHdYApBsoF/q

tZmKWrVMvvZamHxKdklYYvl/RsG6p6DnIM2Sgtkq38xRXgS9ZOVVN+UB3mrAy7DdceroGCLT

Sk9QoKZcJ1rFC+0SjOFaOWJQaxUjPnQLlbaILCaYngZqShMEX9+10oLd9YR29Iu257ha++0k

Yuai9XFP1O40CJDPGsR6qaSwDtip/2aVAkw5zTSXtgV+geH/5UpJMhHf/rpcCOkGtM88tOSH

o4v8pnmpgs1wD92V7tJop6jGmUWT7jbOxS5i3Y+c8BOVTAb+0Teeo5iXBYtQR8/Zwehxrid+

/0U3XCEcjrFC4WX8Agrv7u0JAklVUFO0OevzXGX6JbLnhOeKxMAyd02ZK09FdRwFupfWzEer

aRwxJngoXlvisrvqI9XRNWAiex7a8/iPaYj+UtMlx7lI/0NApHcXbnzsIowMDcY3qiiHN7FY

MwYYmE3MFGdPVtEPVEMDYh4me6pgj/1fWceuVuVoq1x6G/WpOBz+OexdoSTI4baA54M9qqbj

jquE2DRCwoBPdLGmGXfry6El+bPmiS9U4VUFbnQGvtC3gTCmjdPWUx+uV2TuMnhpnCPQNhjF

GtJ6hgWlYIjzEOkQYyoN/G/iCXY4UZFBII4//cBwBmLy63IywOeDWhCQTlfLt0i3PLaXhQx0

VmIlIixWXky7vueTnSG863SqDqzPW4fIzVEdCYESgxD6N7myG0usv7RZo4kFqe0q+G2Ix2q7

AykpwN9hqoNkfdegs1X4mv7qz6ro5HISCs86QPWQn+p42tFiGiNONHABb/zsqgoEWqJcrWSl

CRfwpfEtYjiGbnIy3zTEbxXdF28z6zdWAAwl2KDCHXIG96F33mofphX+i0WyKxBa5pcKGKBj

KP7nw5OrK5UJnjCUEOaS5m2DcUhlvC8UIm7EPvTaMFLeN50fQ6DuitgPwiB1mDqlw4nlqRX1

XannSSEUidy5UdPlmPeqwIhPVkDm3hWKYT7GMiT8vhf+eDCDEN5sJ9cWLd0Usg37bmfvCLe+

MtFOs2Bxn13CbOuMnWPoNZJfAlUdhDX4KwaTeQJJ4ZvxSI5QAkc5wP5mNvNhqQ8w/gOxrugE

o+VBBAEoLYAuZE3AV7WNSg6N+uHsWdXvHs7OitpN1jxs0XPkq7whJrzg6AfJOF9nMQ6laAcZ

6BcJ62oXK8VIhyZoGt1UHUIhNc/HPhdrVnSZHXNjflWV8IIejElDfe/IVu3qHBWUXbs3Sb8y

pX5vj7mrVM4b1gK4AvrhDiHlgzZUaE1wboqBRn7MZNIdV/y8YNnDSX0g7Vla4sPMBjPjH/Sn

QqfHR5S96GHrp4X4ev5o/mOj76oNO9iQWtcPW3QtoitOQfgo2GM/I5nUcSzRw77al/awquZS

N9u/6nOC8FfxFdumKhgIolv1pM7tofOpacF7wFKH0frTlWMC5FgKSKg3ftNm/Br1J4AnyacB

3Ow+sdQKOiLMtK4CFQ6BREEa96b3qo+gQji7vUSIWSr3HZJwYCGCRlqZzjLrRBjAYRaYYAX/

v8DhMso0CmDuDcVHY+FvB9p50Kzc00KC/gjiZNKUa7t0hEKzHMba7PiKybG2rO9QPQSDRByO

R6Spq7Jp4oE93r4a3BpSET8h7tMt6oBqDVh7QEkJW3QvvHnm/Vu/hla0QpvfzRv1h8djt5CY

Dl6BXZUe5eL0Sxj3vVYfmaWHApEOh2V12rxx3YNl0zbV0OYbXPMHkJsJdey+F0lzEwEcgh55

L24zEPXYQTuduz13QowXhdrkOy8bNpT8gaZpturMf7YFLYHYB3koJSUW0w2lzXdD/gcumj7t

Mhx3eMpaaTEJS8a+KI6LI+B1IUvchOPJU0cYPdH4qkMGWP5ahjq/QSzcWS0XN1HIdrW+k7lF

/1RItlrUja78SfT8wEkBbAGMuJ2lqRx5f4pWLDiFUgZuZSx8xtrt5Px8HDlpWkJGt9Br+c0G

rnzRRmjTFOCpCJzsHDfieV5IU+qSIEgSCyg+fGq4cMLOokmsuoxQXot07CxgWqZADFn8z2Qo

gnHQa3clM5m9qhBgKruFbdlFSyvCNauStmNzh+/g+5OYfzLL83KkQEf8XvjHgZOOIouS8ZFr

quMvPH3zXH6ku4PCU6BoKa4Fo5N+cmWd8hUOJiuLHBlwA2zaPW16B4Ho22FOZhFle1G3faeR

iy6VpqUVcUUUNJj1nFqe3BgMxICOZ/WMIbkhw2A9sqpNDZM/zDDHt2d8V3RUVp6bQ4NYp33N

R/1sa2h5/det4V9OyUHDPBHXb59Dk3oA4UjUuHy7hyaMzGRoleCs5Sziz4lzy/vD32fMcfl4

KDqQgr1WwSytZrpkvBYkd1WlT8GAElthdIfehomxOd3rDSmAEotD/UvAb9fBr56yiXNhYzFP

hfTZ24cOADBdDVjcySkxu/8Xw2aV9c8Cv2gKhMHp0qrOjqLXqWeC75c9wBl0Xd8Wh3n6MqFc

dg+2HnBDiKd86FTZ9Q4x6KE2L985/bg2Hg311j3kJXyDzYgELw67iFdMzQXZxPXMfPmtRvtF

TE5S1kRFQv/AQT0HN17cnFYJAABsXm9h380ZCOI25DEt5/d0OREz+blNvru1qEYKv4HP6MKW

Wi9Ul7lD7p6AZDPkfBBVxMVbW1cUZpn3fRW6IfyTA0VmOe77SImO6vuWAIRGdo69lc3/0z1z

1GR3pT1OKhJxI29FlFbJcXlNq+dik4xMgw=

IronPort-HdrOrdr: A9a23:vz6n2Kwj6jfTp+kM139dKrPw1b1zdoMgy1knxilNYDZSddGVkN

3rufgd2wL04QxhI03I/urwXpVoIEmskqKdhLN7AV7MZmjbUQeTTL2KjrGSpwEIeReOlNK1vJ

0IG8ZD4Z/LfCFHZK3BkWyF+rgbsbq6GdiT9J/j5kYodydMS4slwiVYLkKgMmNQLTMtObMJUK

Cb4cpM4xqMEE55Uu2LQkMCWOjI4/nl/aiLXfZTbyRL1DWz

X-Talos-CUID: 9a23:rqAY72E1Mo+LjdRNqmI/s0gdG+UZMUfxlljsDUSTSmd2VqGsHAo=

X-Talos-MUID: 9a23:IWJDDAmJ02k30Wu6eqwDdnp7BJ9E3ZW1AnwytsgWifG8Hz1INDiS2WE=

X-IronPort-Anti-Spam-Filtered: вярно

X-IronPort-AV: E=McAfee;i=”6600,9927,10760″; a=”61943499″

X-IronPort-AV: E=Sophos;i=”6.01,180,1684789200″;

d=”scan’208″;a=”61943499″

X-Препратен-За: 74.6.128.31

X-IronPort-Outbreak-Status: Не, ниво 0, Unknown – Unknown

Получено: от sonic304-56.consmr.mail.bf2.yahoo.com ([74.6.128.31])

от mx2.tehila.gov.il с ESMTP/TLS/ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256; 04 юли 2023 г. 10:36:35 +0300

DKIM-подпис: v=1; a=rsa-sha256; c=отпуснат/отпуснат; d=yahoo.co.il; s=s2048; t=1688457002; bh=nl0lpRw8UHFthcZYXVKVMSCXZMTK+EFLtM/FRiT8w1M=; h=Дата:От:До:Тема:Препратки:От:Тема:Отговор-до; b=Y1z+462oETDRimloEQ2SW6Pa0HynKprhdr1Yu2QRAF7fEHIvjHWPC7iECNXcrx+0iyCRr9BcPSUV50et0wfDBGye3C5Vsog0fjnoroIeWoYopxDBjzHAlUo9mvqKR1xN1pdLrOtH6/yI6nrm2 dXpa7ZJMGOa+tkGwwr2F++ DSFb3tghgl5gt1RjgxGrsjJU7W3Yx3fk8kSITCX2Ta72o0JWSjnQa2bl9cNbxzZA1s4J/H9uU808lf071z+HxfbuPiNRvLB+1xONA+5jwbWsxKpcpUn1qfD0 i9ZaeX5PCpJQQAz97eb3EZpT4toh1Joef9I9Koin3qm FufXYKeOD+Eg==

X-SONIC-DKIM-SIGN: v=1; a=rsa-sha256; c=отпуснат/отпуснат; d=yahoo.com; s=s2048; t=1688457003; bh=enm17tWKyZzzhUMDiMofnlmeope3AnMQtfJO1XcxGKE=; h=X-Sonic-MF:Дата:От:До:Тема:От:Тема; b=s46Y2bzp94lfUGuDtc9RZu0mO0Hsv1LdB1VwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xTXdRDzWVhH7mQ91Rfe113P9C1tgHqZobiWz4+ FWCr/q87LVcHUkL lADzTDWBbHvnEBOWT1oTdAcRwfc4Fwp0ALECN2TIAnXefmSLd8IdjOa2gS/CNnDFVXSDppBuZ5rwfqR1PROtETLZoKE/vihi5+fKssLJomYot5kcrgOGT4/IVGF7KH3ZZ/V hgug2Aecj5oW1F6Zs+AEs/L4Q6SSMcecO/F4oxvkgtx CUcVmupo0ICRyr+/g==

X-YMail-OSG: nsMvjPYVM1npv2CKl_wuThvmoCtPIeFpVvezsXST0tfXjL6t2eTN5K0gYV9TBZX

lMRu0ADQDf8BZ2PfkWB63KmJH318JDrSKtFo_y4WA2myn6HhHQk7xSRKQpKGCu.KTUhZmXJr8h86

DMPgjnvgkv9kBxx9XVr_ZRVG_rUIDjwmOZmswXMO7M4po66zaJWmrxttke3jQjxw1gzplQO_uzTm

7_WeYYl.eRfRLZmXzfGlgRenJtdupMNDCpYdkCy.iKMtR7Im5RIl5fpGLaCEZAkGu1cF8boqHPKI

aU7BqY49B.OuYZtN1dPv057lhNAU8UXiaL36.Y3tgCGk5u2dPryDI0OkbhYoZqesEkhiTAroPbfb

kbHXQVgHLj0lIf_fME_jEEbIGdvrp36euWv2mIJgK_z77OMVFr9SKmDYwYo3EXsitQj0Knj8VAWc

qJ6SESAirUYrc4Qk1Um64y5IrOjktXXnddvRA6cyCt6IXkFdDISMYTbmQ7mWgIj9rnzQhtSLkaVb

pMQlC0U3jDrZwxKPVVYLfejnqfYuzL3cI91JL.MJEWq1l8ZhiDVMHwpknC5Hx2J0S6fAetHpSgLu

bWu8fxkjXu8TOdHVcloLCQMr45wjVUAIwXHekdXWOXff6BKtjqEWUf5RkPvlaUFBEwgraZ_nW5t0

oJMn6W1iOljh2uUGODRqvNfz2k_id_2g2rW5ui2GgIAcAhTURMfbPLmevAyr793KyS2qSf_Ybe2H

NaidTfaBu8lygDg5Oi8vmdcx05oW4F0sQ2vc5hbhPwkJ5LUz6vXNY_PtKfcb.KJ8nNO7sMFByp_1

DMQYnNrgWMa5IP.nj2uP4SWcPjwo.uEAapUhwnV8DhuswVspus_eWk7H8YQg_eGVrtvWlTgTV4Hs

Luxmf7a8wBrJ_03l_qPw5sH2_GYJCMgDkYtZy_4w2ANIkcDf4_ZRJxjve9IZqVcPsdU3uWMLDLVI

hmXyWegKo3Km18kFsm3guhgoMwN_4UzqMrgngeVRRLILSKTcG3E.T.9N31Ljhy2gyExI07gIRbkC

0pOtHGSPP2e.oKJBoAIT7eDRXF.WE4szFdM2KPoeydm.9ulBIVGh4qkzwJZ0RSoyNoclk.nTxCym

gpuum.LWsaScF7LjFmDoiz24VNorbTCk2XNFoj.kJaHX5iC_ORjtGOnsOO0RwzPOoNigVMPiy4Zs

a0.GcX0KQKjloU9CBwrxP7pe9V5wCpCTzTIupTlMaoMyxcv91HsZS78dwOJTPb_S_zOMYkDonnDu

rSWF.E7gn8kFqMyz26Qu0Uoy86gyAH_tdduZX5shUrTZ0NzOOgX1VFuq2Ixd1ug6F76.SVIlRk9m

8VQ2FqpEesGsx3IfCKa1A4aTdIYj2.aI42KhvMPfSX2NjI4Smnp_D189or_aZxO9wpD1IeFwF9rr

QExV9BBsJVPIaqeNb154NSbbtnYpbX8Hz.VsfILPUoDaJwodLlkQoJGHcZ4YORE078DXD646FoZM

M_I9.iQe47cIGL10mxuiGTD2dHW7Z3MK_4VWAeso_Ty27HzVynP_0jd3xbQixyRUj8ULJx_pn9Ta

meVrqtsiwwbLGeQ6to2nyykBs7KHMJEWU96KEjz9zdM.vrlWuGqokSgyF2.33wdqQVhVwIzBhK5w

O46ayCBp0tBpf_f0qWb6Y7P.qNX1yWqx0RXKdQ3ZVvqjFGxSK17rcM6UduPbAQSE4AnUS6LrMXF5

6odb51pA0kolTg_hbrGECUEModVA9LZqZ_wCV_EfdFV28gcxzFuvnHxtkrcWaCkNJjKh0hOOhNsn

0Zar7zQaRH1jdEer0mrfkDt63aMXc7cyqsjOnbUDfKNMbp4HV5mkFknpuCWzI76wAr05lTc5rI3Y

sEkxaUnoj4ahmnELxhxgKJgTu3XY_Dp3RusWLAv_B1w5id8c8kyEix4ebrWR6FEpGkECdeNQGB2X

iwAupuuFs0k.o_865zNFgbny5foSVlQgMtbv8OQbKmaJn.PgWKmAgK5qBq7.7G3ESYowVhod7Qof

ZdWKq5l5IWSjrdLGsccYvEYzBe9YWFQOTEEA4ct.BggICBxaGbxYr_NdEX5jYEIevZ3_PbCWIDQo

k7p2W3iWWU5iGk3F1Q6CvD0.YhofSpqT276u53VGgI5nsfi5YXCcjUkolkQL4kZh5URARuKzb4t2

zuevKT7G7Xyn1MUP99G98MIVYGpXHNT5jyRCxsmtC3F6AZCkgpyYA1bB4ugnKTdMkPidBI5jVXKp

Urcxb2uBtTdzuE8wdwQukNMue0O4NxKVr

X-Sonic-MF: < [email protected] >

X-Sonic-ID: af7799b6-11f0-40dd-83a2-bd7a2380c81e

Получено: от sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com от sonic304.consmr.mail.bf2.yahoo.com с HTTP; Вторник, 4 юли 2023 г. 07:50:02 +0000

Дата: вторник, 4 юли 2023 г. 07:49:58 +0000

X-FireEye: Чисто

От: =?UTF-8?B?15DXodejINeR16DXmdee15nXoNeZ?= < [email protected] >

До: ” [email protected] ” < [email protected] >

ИД на съобщение: < [email protected] >

Тема: =?UTF-8?B?157Xm9eq15HXmSDXnNek16DXmdeV16og15TXpteZ15HXldeoINep?=

=?UTF-8?B?15wg157Xqdeo15Mg15TXkdeZ15XXoNeZINeV15TXqdeZ15vXldef?=

MIME-версия: 1.0

Content-Type: текст/обикновен; charset=”UTF-8″

Кодиране на прехвърляне на съдържание: base64

Референции: < [email protected] >

X-Mailer: WebService/1.1.21612 YMailNorrin

X-TM-AS-GCONF: 00

X-TM-AS-Product-Ver: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

X-TM-AS-User-Approved-Sender: Не

X-TMASE-версия: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

X-TMASE-Резултат: 10–1.617500-10.000000

X-TMASE-MatchedRID: Rpvkh2AwXOWz6cuM28lPHapLARk+zpBZtH69phJ53CUaGIQDC5wF+++5

f0cB5RxO4vM1YF6AJbaYRPlDELJ5/NLvsKjhs0ldGZ01ekRz+6TEQdG7H66TyHEqm8QYBtMO3ft

RIGpY0Rrj1UB+xZEHgKJQa03QxmtWIi4bQZGSnIUZ+XtYnA/XBHYvaRV+KhtG9D/BTIrPG/VCxK

4D+6GnlMmpcJmRLO19peVR1sJRFU+MGswxhm3ug9wVp0dG4pR9Mcp09utvdsU=

X-TMASE-SNAP-Резултат: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Път за връщане: [email protected]

Вижте оригиналното съобщение

 

M. По-долу е имейлът, който изпратих на персонала на хостел “Авивит”:

В последната къща.

Yahoo/изпратено

 

 

асаф бенямини < [email protected] >

До: [email protected]  [email protected]

 

Четвъртък, 6 юли от 15:49 ч

 

Здравей Вардхан:

Тема: вашето поведение.

Уважаеми господине.

По неясни за мен причини, по време на домашното посещение, което беше днес, четвъртък, 06.07.2023 г. в 14:50 часа, Вие пристигнахте с много агресивно отношение и започнахте да ме нападате по груб и вулгарен начин – просто така и без причина.

Както знаете, това се случи без никаква провокация от моя страна.

Ще поясня, че ако възнамерявате да продължите с това, ще ви помоля повече да не посещавате дома си в апартамента на улица Коста Рика 115.

Ще желаете ли да се държите като човешко същество? Така че няма да има никакъв проблем при по-нататъшното ви пристигане. Искаш ли да продължиш да се държиш като дивак? Така че е по-добре просто да не идвате и това е.

Някои неща просто не се правят.

С Най-Добри Пожелания,

асаф бенямини-обитател от защитеното жилище на общежитие “Авивит”.

пост Scriptum. ЕГН: 029547403

 

N. Моите връзки:

1) сайт “всички услуги”

2) група фейсбук “излизане от самотата”

3)надбавки за групово качване на адреси в WhatsApp старата жена в Израел

4)преводачески услуги в САЩ

5) Асоциация”Begin re”-за спасяване и спасяване на С Хаим премина злоупотреба

6) видео споделяне на rumble.com

7) фирма finzmo

8)Сдружение “приятели” – помощ по пътя

9) кутия с фирмени данни

10) trauma for good – сдружение за жертви на травма

11)линия за раждане-адрес жени с опит Справка насилие или унизително Навреме на раждането

12) проект “слънце за всеки”-подпомагане на споделени къщи за изграждане на соларни покриви

13)Сдружение действие-отваряне на очи и сърце за моите нужди на незрящите

14) disability match – международен сайт за запознанства за хора с увреждания

15)координатор “кула светлина”-обръщение към хора с недостатъци в зрението или слепота

 

Print Friendly, PDF & Email