Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Лечење душевних болесника животињама - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Скочи на садржај
Home » Лечење душевних болесника животињама

Лечење душевних болесника животињама

Употреба животиња у менталној терапији је алтернативна и ефикасна метода која користи посебну везу између особе и животиње како би помогла људима који се баве менталним и емоционалним проблемима. Лечење уз помоћ животиња је широко распрострањено и познато углавном у области психотерапије, психолошког третмана и групне терапије.

Човеко-витална веза између човека и животиње постоји од давнина и налази се у средишту различитих култура. Животиње дају људима емоционалну подршку, безусловну љубав и осећај сигурности. Кроз ову посебну везу, животиње могу пружити емоционални, физички и духовни одговор људима који су у невољи или доживљавају трауму.

Једна од главних функција животиња у менталној терапији је промоција процеса менталног и физичког лечења повређеног. Они могу помоћи у ублажавању осећаја анксиозности, депресије и самоповређивања. Поред тога, значај животиња у менталној терапији.

Поред тога, значај животиња у заштити менталног здравља заснива се на њиховој јединственој способности да створе истински, лојалан и безуслован однос са људима. Квалитете као што су неосуђујуће слушање, дубока емоционална повезаност и способност да служе као идеалан модел тренутне љубави, животиње нуде савршен одговор онима који пате од сломљеног срца или менталне трауме.

Током терапије уз помоћ животиња, особа комуницира и повезује се са животињом на природан и аутентичан начин. Јединствена способност власника да разуме и функционише у складу са сопственим емоцијама и расположењем може изазвати позитивне емоције и смањити нивое стреса и депресије. Исцељујућа веза створена између особе и животиње омогућава жртвама да се концентришу на садашње место, престану да размишљају о прошлости или будућности и почну да доживљавају тренутак на позитиван и моћан начин.

Осим тога, терапија уз помоћ животиња може побољшати физичко стање жртава. Према многим студијама, показало се да животиње могу снизити крвни притисак, побољшати имуни систем и смањити ниво стреса. Контраст данашње напредне технологије, повезаност и повезаност са животињама пружају физичку и духовну удобност у суочавању са сложеним и финансираним светом у коме живимо.

Поред свог животног и емоционалног доприноса, животиње се могу користити и као оруђе за неговање и унапређење људских друштвених и комуникацијских способности. Животиња може послужити као мост између људи у терапијским групама и подстаћи комуникацију и повезивање учесника. Ово је изведено из природне способности животиња да се особа осећа удобно и безбедно у окружењу које им је блиско, што може да промовише активност тима, дискурс и активно учешће у лечењу.

Уз ово, значај животиња као алата за лечење у групама за менталну терапију лежи у њиховој способности да пруже осећај наде и опуштања. Животиње стварају тренутке слободе и удобности који помажу људима који се носе са депресијом, анксиозношћу или траумом да удахну нови дах и спасу се од тешких тренутака.

Да би се ментална терапија уз помоћ животиња изводила на ефикасан начин, важно је поштовати смернице и ограничења дефинисана у процесу лечења. Од тренутка избора одговарајуће животиње мора се обезбедити да животиња прође одговарајућу обуку и да је способна да испуни тражене услове. Такође, потребно је узети у обзир потребе леченог лица и уверити се да ће животиња бити погодна за лечење према својим ограничењима и жељама.

Укратко, лечење ментално повређених уз помоћ животиња је јединствена и ефикасна метода која користи посебан однос између човека и животиње да помогне у решавању менталних и емоционалних проблема. Животиње пружају емоционалну подршку и осећај сигурности, а могу се користити и као средство за неговање и унапређење друштвених и комуникацијских вештина. Уз њихову помоћ, жртве добијају удобан, пријатељски и сигуран простор који им помаже да открију тренутке дисања и мира. Употреба животиња у менталној терапији даје леченим људима неопходне алате да напредују у процесу лечења и искусе бољи квалитет живота.

A. Испод је порука коју сам послао „Савету за млеко у Израелу“:

Моје писмо „Савету за млеко у Израелу”.

Иахоо/послано

ассаф бениамини< [email protected]>

До:

[email protected]

Недеља, 4. јун у 12:20

Поздрав за „Савет млека у Израелу“:

Предмет: Захтев за консултације.

Поштоване госпође/господо.

Ја сам 50-годишњак који живи у Јерусалиму, а по лекарским препорукама купује и конзумира јогурт “Ацтивиа”.

Међутим, недавно (пишем ове речи у недељу, 4. јуна 2023.) приметио сам да је све теже пронаћи овај производ у већим маркетиншким ланцима. Не знам разлоге за ово. Моје питање за вас је: Има ли приватних продаваца у Израелу од којих могу наручити производ испоруком директно до моје куће? Желим да истакнем да због свог физичког инвалидитета не могу физички да дођем до разних продајних места, а све моје куповине обављам доставом. Ланци из којих тренутно наручујем доставу су Схуферселл и Квик. А ако адреса није приватни продавац, са којих места тренутно могу наручити производ?

Био бих вам захвалан ако бисте могли елаборирати и објаснити што је више могуће.

Поздрави,

асаф бењамини,

115 Цоста Рица Ст.,

улаз А-стан 4,

Кириат Менацхем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајном дому због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена. Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.  

Пост Сцриптум. Моје адресе е-поште: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: assaf [email protected]

Б. Испод су постови које сам поделио на друштвеној мрежи Фацебоок:

1)

ассаф бениамини

18. маја Б- 23:48

 

Дељено са јавношћу

руже похвале

9. маја Б-14:17

Ко као ја зна…мој отац има деменцију,тужан

Неко је једном рекао да када волите некога са деменцијом губите га два пута, једном када му се дијагностикује, а онда када умре, то се зове “двосмислен губитак”.

„Мозак који се брзо смањује“ тако су то описали лекари. Не бих никоме пожелео деменцију јер пацијентов мозак полако умире, физички се мења и на крају заборавља ко су му најмилији. Пацијенти могу на крају бити затворени, неспособни да се крећу и не могу да једу или пију.

Биће људи који ће листати ову поруку јер их деменција није дотакла. Можда не знају како је имати вољену особу која се бори или води битку против деменције

У настојању да подигнем свест о овој окрутној болести, био бих захвалан ако би моји пријатељи могли да ставе ово на вашу страницу током дана.

Држите прст било где у поруци да бисте копирали и налепили своју временску линију.

Хвала вам

Свима онима који су имали пријатеље или чланове породице који су страдали

2) ассаф бениамини

20. маја Б-0:00

Дељено са јавношћу

Међународни олимпијски комитет одлучује о оснивању новог спорта у којем ће се одржавати такмичења:

Првенство у псовању возача у вожњи.

Ко жели да представља Израел?

Има ли кандидата?

лол…

3) ассаф бениамини

20. маја Б-17:19

Дељено са јавношћу

Група коју сам направио:

Група „Пријатна контрола штеточина“ – група за успостављање контакта између људи који имају радове на сузбијању штеточина у својим домовима и немају алтернативно место где би могли да буду док пестициди раде и људи који ће бити вољни да их угосте током овог временског периода.

https://assaf-permalinks.com/5vlp 

4)групна историја аматера

Алмог Леви

2 у марту

 

Најсмрдљивији посао на свету

Један од најтраженијих послова у Енглеској 16. века звао се младожења столице („дечак столице“) или другим речима „краљев чистач задњице“. Носилац овог положаја био је царев слуга, бринуо се о његовој удобности и по потреби био је присутан у кући столице (тоалет) и бринуо се о чишћењу леђа након нужде.

Зашто је краљу требао чистач задњице? У Енглеској су некада мислили да је краљ пред тобом милошћу Божијом, а краљевска гуза је заиста света, тако да краљ који је пред тобом милошћу Божијом сигурно не може да се обрише…

Ово место заузимали су само племићи или припадници вишег слоја када није свако лице могло бити примљено на ово место и они којима је то место додељено нису могли да се противе. Чистач задњице био је краљев повереник и био је буквално близак свим његовим интимним стварима. Краљ би поделио детаље од политичког значаја са својим блиским чистачем, и наравно знање је моћ.

Под Хенријем ВИИИ ова позиција је била заиста опасна јер је био параноичан, посебно у напредним фазама свог живота и увек је мислио да је нападнут. Погубио је неколико својих жена, као и Нориса, свог младожењу.

Овај положај је укинут 1901. године, ступањем на престо Едварда ВИИ.

Дакле, следећи пут када будете помислили да је ваш посао смрдљив или опасан, помислите на чистач дубина Хенрија ВИИИ.

историје масама

извор:

хттпс://хе.м.википедиа.орг/…/%Д7%А0%Д7%А2%Д7%А8_%Д7%91…

 

5)ассаф бениамини

1даис

Дељено са јавношћу

Пар, млада и младожења, започињу своје путовање од места венчања у граду до свог дома у селу, јашући магарца.

Неколико минута касније сретну групу људи који им кажу: “Какав јадни магарац. Мора да носи двоје људи на леђима. Тако му је тешко.”

Млада и младожења то чују, сиђу са магарца и наставе да ходају док магарац иде поред њих.

Неколико минута касније, млада и младожења сусрећу другу групу људи који им говоре: “Како је јадан овај магарац. Тако му је тешко да хода – а нико му не помаже.”

Млада и младожења то чују, подигну магарца и наставе да ходају, носећи магарца у рукама.

Прође још неколико минута, а сватови се сусрећу са другом групом људи која почиње да им се руга: “Погледајте ова два глупа човека. Уместо да јашу магарца као сви други, они магарца носе у рукама. Хаха…”.

Млада и младожења то чују, нежно спустите магарца на земљу и вратите се на њега.

Закључак: Онај ко бира да води свој живот искључиво у складу са оним што му други људи говоре и без обзира и размишљања о себи је…

Можете довршити одговор и без моје помоћи…

Или како пише у једном од јеврејских извора (не знам тачно где – ово наравно можете проверити):

Постоји разлика између људи који живе своје животе и оних чији животи живе њих.

6)ассаф бениамини

6 дана

Дељено са јавношћу

У једној јеврејској заједници постојао је тајкун (или како су ове људе у прошлости звали: „Гвир“) кога су сви људи у заједници мрзели. Сви су били сигурни да он не даје милостињу свету – чак и када су око њега људи у тешком стању и сиромаштву.

Много дана, када је тај господин преминуо, нико од чланова заједнице није пристајао да му изговори хвалоспев – толико је била јака мржња према њему.

Међутим, у месецима који су уследили након човекове смрти, чланови заједнице приметили су једну чудну ствар: сви добротворни фондови, који су се до смрти тог господина пунили свакодневно, уосталом, када је човек преминуо, остали су празни и нико их није пунио.

Тек у овом тренутку људи из заједнице су схватили величину грешке и страшну неправду коју су учинили том господину – који је заправо дао многе донације у тајности, што је познато као највиша врлина доброчинства.

Људи из заједнице су заиста хтели да му се извине за величину неправде – али је, наравно, већ било касно.

Закључак: када доносимо чврста мишљења о свим врстама питања, увек треба да се сетимо да можда постоје ствари које не знамо.

7) Прича из једног од извора везаних за Шавуот (не знам тачно где – ово наравно можете проверити):

Речено је да Свети, благословен нека је, нуди Тору народима света.

Прво нуди Тору Италијанима.

Италијани питају: „Шта морамо да посматрамо у оквиру Торе?“.

Свети, благословен нека је, одговара им: „Не убиј“.

Италијани то чују, одбијају да прихвате Тору и одговарају: “Не хвала, не хвала.”

Тада Свети, благословен нека је, нуди Тору Французима.

Французи питају: “Шта да одржавамо?”

Свети, благословен нека је, одговара им: „Не чините прељубе“.

Французи то чују и такође одбијају да прихвате Тору и одговарају: “Не хвала, нема милости”.

Овако Господ света пита све народе – а сваки народ одбија да прихвати Тору, схватајући коју заповед мора да испуни.

Најзад, Свети, благословен нека је, долази Јеврејима и нуди им Тору.

Јевреји постављају питање које ниједан други народ пре њих није поставио: „Колико то кошта?“

Свети, благословен нека је, одговара Јеврејима: „Ништа не кошта, бесплатно је“.

Јевреји то чују и одмах прихватају Тору…

лол…

8)ассаф бениамини

24. маја Б-19:36

Дељено са јавношћу

Мир старца нарушава група деце која се свакодневно по много сати играју у близини његове куће и праве велику буку.

Старац одлучује да их држи подаље – али то чини софистицираним методом.

Старац излази деци и каже им: „Веома се лепо играте овде. Заиста уживам да гледам како се овде играте – од данас ћу сваком од вас плаћати 15 центи за сваки дан када дете дође овде и игра се“.

Тако је и било – старац је сваком од деце плаћао 15 центи за сваки дан када је то дете дошло да се игра у близини његове куће.

Недељу дана касније, старац поново излази деци и каже им: “Слушајте, моја финансијска ситуација је тешка. Жао ми је – али од данас могу да платим сваком од вас само 8 центи за сваки дан игре – не 15”.

У овој ситуацији, нека деца су остала да се играју на лицу места – али су нека од њих отишла.

Прође још једна недеља, а старац поново изађе деци и каже им: „Чујте, моја ситуација је заиста тешка – од данас ћу сваком од вас моћи да платим само један цент за сваки дан игре.

Када су деца ово чула, цела група је у бесу напустила место, а они су старцу рекли: “Ни за један цент нисмо спремни да се играмо овде!!”

лол…

9)ассаф бениамини

24. маја Б-19:13

Дељено са јавношћу

Прича преузета из једног од јеврејских извора (не сећам се где се ова прича појављује – можете је, наравно, проверити):

У једном граду живели су богат човек и сиромах. Једног дана сиромах је хтео да позове госте својој кући. Прилази кући богаташа и замоли га да му позајми вазу – да би гостима било удобно и пријатно код њега. Сиромах је уверавао богаташа да ће му сутрадан вратити вазу и да нема о чему да брине. Најзад се богаташ увери и позајми сиромаху вазу.

Сутрадан, пошто су гости напустили сиромашну кућу, он долази у кућу богаташа и враћа му две вазе уместо једне. Богаташ не разуме и пита: Одакле је друга ваза? Сиромах му одговори: Не питај, ноћу се догодило чудо – ваза је родила другу вазу.“ Богаташ није разумео – како је могла ваза да роди? Али врло брзо рече себи: Не разумем – али шта ме брига – зарадио сам вазу.

Прође још неколико недеља, и сиромах поново дође у кућу богаташа, и замоли га да му позајми комплет прибора за јело за госте који му долазе. Богаташ пристаје да позајми сиромаху сет прибора за јело – и опет се понавља иста појава: сиромах сутрадан враћа два комплета прибора за јело богаташу и каже му да се те ноћи родио још један сет прибора за јело – и овога пута богаташ не разуме логику тога – али пристаје да прихвати поклон – јер оно што спречава да га ослободи.

Прође још неколико недеља, а сиромах поново долази у кућу богаташа и овога пута тражи од њега да позајми своју златну лампу за госте који му долазе.

Када богаташ чује понуду, помисли у себи: “Имам добар посао овде. Позајмићу своју златну лампу сиромаху – а сутра ћу добити две златне лампе – каква лепота!!”.

Тако богаташ позајмљује сиромаху своју златну лампу – само што овај пут прођу дан, два дана, седмица и још једна недеља, а сиромах не врати лампу.

Богаташ стиже у сиротињску кућу пун гнева: Што ми не вратиш лампу? Шта је??”.

Сиромах одговара богаташу: “Не питај шта је било. Жао ми је што ћу ти саопштити горку вест, али златна лампа коју сам од тебе позајмио… мртва је!!!”.

Богаташ се још више наљутио: “Реци ми, је л’ ти се ругаш? Како може да умре лампа?”.

Јадник му одговара: „А како може ваза да роди?“.

Закључак: они који су спремни да прихвате апсурде у свом животу на одређеном простору – не треба да се чуде ако апсурде из свог окружења прихвате и на другим просторима…

Све емоције:

1

Мали Бењиан

10)ассаф бениамини

24. маја Б- 18:23

Дељено са јавношћу

Нови покрет за подстицање економског кажњавања у Израелу који је успоставила нова свемоћна капиталистичка влада тражи:

1. патроле да лоцирају сиромашне људе у циљу њиховог привођења правди.

2. Координатори подручја да лоцирају нове патроле све време.

3. Прихватање извиђачког посла биће могуће само за оне са капиталом од најмање 2 милијарде динара.

4. Извиђачу који занемари да лоцира сиромашне људе одмах ће бити конфискована сва имовина и новац.

5. Кривичне привилегије и дугогодишња затворска казна у прошлости кандидата.

Апели моралних или етичких људи вас неће занимати.

лол…

11) Савети за неуспех на интервјуу за посао:

1. стићи смрдљив и са прљавом одећом.

2. Постављајте анкетарима груба питања о њиховом личном животу (да ли су ожењени/неожењени, колико деце имају, итд.).

3. вичу на анкетаре.

4. Понесите радио на интервју и повремено га укључите на јакој јачини – без икакве везе са самим интервјуом.

5. Понесите освеживач ваздуха у спреју на интервју и попрскајте га у лице анкетарима – без икакве везе са самим интервјуом.

6. Реците анкетарима да увек долазимо на посао са жељом да изазовемо нереде и пореметимо свакодневно пословање предузећа или радног места.

7.  Реците анкетарима о богатој криминалној или психијатријској историји. Препоручљиво је да буде што је могуће детаљнији.

Има ли још идеја?

лол…

12) ассаф бениамини

Минуте Оне·

Дељено са јавношћу

Причају о једном јеврејском граду у којем је живело много сиромашних људи – толико да нису могли да се брину о грејању својих домова током зимских месеци у области са веома хладном климом.

Недалеко од града живео је познати филантроп из нејевреја који никада није пристао да донира грађанима града како би његови становници могли да греју своје домове.

У једном од сурових зимских дана, градски рабин излази у снег и одлази у добротворову кућу како би га молио да донира сиромашне људе који тамо живе.

Рабин стиже у кућу добротвора, који отвара врата и нуди рабину да уђе – на крају крајева, у човековој резиденцији је топло и пријатно.

Али рабин одбија да уђе у његову кућу – и њих двојица настављају разговор, док добротвор непрестано покушава да убеди рабина да уђе у његову кућу, али рабин инсистира да настави разговор на прагу добротвора без уласка.

Током разговора, добротвор, који је стално у свом загрејаном дому и не осећа хладноћу, почиње да осећа хладноћу на прагу – толико да се коначно убеђује и пристаје да донира мештанима за грејање њихових домова.

Закључак: у нашим животима понекад постоје ситуације које се заиста не могу разумети без личног искуства које нам их илуструје.

13)

хттпс://рентафриенд.цом/

изнајмити пријатеља

Веб страница преко које можете зарадити новац тако што се особа нуди као неко ко је вољан да води разговоре са различитим људима из целог света, према потражњи (нека врста слободног посла).

Алтернативно, према ономе што оглашавају, могуће је лоцирати људе како би се са њима обавили разговори ради ублажавања усамљености – и за плаћање том „фриленсеру“ за тај разговор.

Нисам лично испробао сајт или услугу – тако да не могу да изразим било какво мишљење о њима.

У сваком случају – ово је онлајн сервис за ублажавање усамљености….

14)књиге-препоруке,рецензије,интервјуи

Песиа Сара Зелмановицх

20април

Молимо дистрибуирајте!

Ја сам 91-годишњи преживео Холокауст. Недавно сам писао о свом детињству током Холокауста у новој књизи. Књигу „Детињство” објавила је „Издавачка кућа Галилеја” уз подршку Јад Вашема.

Књига је прошла одбор Јад Вашема и њихова подршка потврђује њену историјску важност. Што се тиче описа историјске позадине, говори о борби за егзистенцију 13-годишњег дечака у концентрационим и радним логорима у Аустрији, где сам депортован из Мађарске. Прича је пуна чуда која немају логично објашњење.

(Иако ћу ходати долином смрти, нећу се бојати зла јер ти стојиш)

Непотребно је објашњавати националну образовну потребу за широком дистрибуцијом такве књиге. Књига се продаје у књижарама Стиматски и Зумат боокс, али без објављивања њеног постојања неће се дистрибуирати и неће стићи до јавности и будућих генерација.

Замолио сам већину медија да ми помогну објављивањем текстова, интервјуа итд., али су они одбили, јер нисам довољно позната личност да бих по њиховом мишљењу добио рејтинг.

Зато вас молим за помоћ. Унапред се захваљујем

Срдачан поздрав

Иитзхак Валстер Кућни телефон: 972-4-6940586 Мобилни: 972-52-8695778

15)

ассаф бениамини

Дељено са јавношћу

3 младе жене упознају се у аутобусу.

Једна од њих каже двема другарицама: Знате, мој муж се годинама све мање интересује за мене.

Питају је две женине другарице: А шта ти је муж по професији?

Она одговара: Мој муж је продавац у продавници поврћа.

Њене две другарице јој одговарају: шта хоћеш – твој муж увек тражи нову и свежу робу…

Друга жена међу 3 такође каже да њен муж годинама показује све мање интересовања за њу.

Њене две другарице је питају: „А шта ти је муж по професији?“.

Она одговара: “Ми-имамо пуно аутомобила.”

Њене две другарице јој одговарају: шта хоћеш – твој муж увек тражи најновије моделе…

Трећа жена каже двема другарицама: „Знате, мој муж годинама показује све више интересовања за мене.

А питају је две другарице: „А шта је по професији твој муж?“

Она одговара: “Мој муж је археолог”….

16) Жаба и шкорпион сусрећу се на обали реке.

Шкорпион се окреће жаби: “Молим те, помози ми да пређем реку. Не могу сам да је пређем – не знам да пливам.”

Жаба одговара: „Али ти ћеш ме убости – и обоје ћемо се удавити“.

Шкорпион: “Убоћу те – само да се обоје удавимо – зашто!! Обећавам ти – нећу те убости.”

Жаба је уверена, носи шкорпиона на леђима и почиње да плива преко реке.

Насред реке долази убод. Жаба и шкорпион се даве и умиру.

Закључак: Шкорпион увек остаје шкорпион. Неке ствари се не могу променити или поправити.

17) Суд осуђује окривљеног, електричара по занимању, на смрт – стрељање на електричној столици.

На силу узимају електричара и везују га за електричну столицу и спремају се да је активирају како би извршили одлуку суда.

Али неколико минута пре погубљења електрична столица се поквари.

Обратите се електричару и замолите га да поправи столицу.

Електричар: “Шта да вам кажем – могу да поправим столицу, али нећу. Немам мотивацију.”

хахаха…

18) Предговор ћу са упозорењем: следеће садржи оштре и шокантне графичке описе – од оних који то не могу да поднесу се тражи да наставе даље и да не наставе да читају пост (и не – ово ни у ком случају није шала или шала било које врсте):

Постоји прича из епохе Холокауста о логору у којем су вршени изванредни медицински експерименти у својој окрутности – па чак и у поређењу са другим концентрационим или логорима истребљења нациста, њихово име ће бити заборављено:

На пример: отварање целог тела особе – од предела врата до струка без употребе анестетика. Застрашујуће, прича се да су нацистички лекари те експерименте радили са широким осмехом на лицу. Постоје и приче о својеврсној „операцији” необичној по својој суровости, која је укључивала три фазе: у првој фази – отварање жртвиног стомака, наравно, без употребе анестетика. У другој фази би узели живе мачке и поставили их у створени медијум. У трећој фази би жртви зашили стомак са живом мачком унутра – а онда би тог затвореника бацили у логорско двориште и пустили да умире лаганом смрћу док не издахне.

Очигледно је да су огромна већина жртава ових експеримената били Јевреји.

Али још увек постоје нека питања:

Да ли су ови експерименти били део такозваних „медицинских студија“ које је спровео др Јосеф Мангала?

Које године су се одиграли и у ком логору? Да ли је међу немачким официрима било покушаја да се супротставе извођењу експеримената – или је подршка за њих била огромна?

А да ли је било случајева затвореника у којима је намера била да се изведу ти експерименти, али су на овај или онај начин успели да их спасу од окрутне судбине? Има ли таквих прича?

19) ассаф бениамини

један минут

до: “Парламент социјална.„.

Тема: Претрага платформе.

Поштоване госпође/господо.

Помислио сам на следећу идеју о развоју апликације за људе који пате од болести које су праћене когнитивним падом и стања деменције као што је Алцхајмерова болест:

Као што знамо, пацијенти са болестима чија је главна карактеристика когнитивни пад (као што је Алцхајмерова болест или друге болести у којима постоји стање деменције) постепено губе многе способности као што су краткорочно памћење или свакодневно функционисање које се постепено погоршава. Идеја је да се успостави софтвер, односно систем који ће бити дизајниран за људе који су у овој ситуацији. Изазов је окупити у таквом систему све програме или системе које особа користи – а кроз систем вештачке интелигенције механизам рада ће постајати све једноставнији како болест напредује. Наравно, да би се систем изградио на начин који се што прецизније прилагођава ситуацији особе која га користи, током развоја биће потребно консултовати и сарађивати са истраживачима мозга,

Циљ система је, наравно, да омогући људима који су навикли да користе рачунар у различите сврхе и који су на ивици деменције да у потпуности не изгубе приступ системима које су навикли да користе дуги низ година свог живота – и тиме донекле побољшају свој квалитет живота, који је већ значајно нарушен као последица симптома саме болести.

Толико о самој идеји.

Иако је ово идеја о којој сам размишљао, немам никакве везе са бригом о деменцији у свом личном животу.

Желим да истакнем да у свему што се мене лично тиче, постоји низ ствари које треба узети у обзир:

1. Нисам професионалац у области програмирања, нити професионалац у областима истраживања мозга, когниције или неурологије – и из тог разлога нећу моћи да пратим такав пројекат корак по корак.

Ово је идеја о којој сам размишљао – и осим што дајем почетну идеју, нећу моћи да помогнем ни у једној другој фази пројекта.

2. Живим од веома ниских примања – инвалиднина од Завода за осигурање. Дакле, немам могућности да улажем било какве буџете у реализацију идеје. И шта више: због озбиљности моје ситуације, чак ни веома високи попусти једноставно неће помоћи.

3. Живим у насељу Кирјат Менахем у Јерусалиму и немам ауто ни возачку дозволу. Због здравственог и материјалног стања, такође нема шансе да ћу убудуће моћи да добијем возачку дозволу или да купим аутомобил.

Дакле, не постоји моја могућност да долазим на консултантске састанке у канцеларије компанија које су знатно удаљене од мог пребивалишта.

Моје питање за вас је: Која је по вашем мишљењу најпогоднија интернет платформа за постављање таквог пројекта, његово управљање и промоцију?

Моји лични подаци:

Име – ассаф. Презиме – бениамини.

Матични број-029547403.

Пуна поштанска адреса-

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајном дому због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076. 

Моје е-маил адресе: [email protected] или:[email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

Мој веб-сајт:  https://www.disability55.com/ 

 

Ц. Испод је е-маил који сам послао у Јерусалимски округ здравствене службе Клалит:

Писма општим здравственим службама округа Јерусалим.

Иахоо/послано

ассаф бениамини< [email protected] >

До:

[email protected]

Понедељак, 5. јун у 23.09

За: Клалит Хеалтх Сервицес – округ Јерусалим.

Предмет: Моја пријава у прилогу.

Поштоване госпође/господо.

Пре извесног времена оставио сам следећу поруку на сајту Здравствене службе Клалит.

Желео бих да будем ажуриран у вези са третманом ове апликације. Желим да истакнем да се резиме моје посете породичном лекару од 1. јуна 2023. године не појављује у личном делу сајта.

Поздрав, ассаф бениамини.

14. маја 2023. посетио сам свог породичног лекара – и неколико минута након изласка из лекарске собе урадио сам ЕКГ тест у клиници. Осим што резиме посете породичном лекару, као и резултат ЕКГ теста. да се нисам појавио у свом личном делу на сајту „Клалит Онлине“. Због тога сам заинтересован да знам како да превазиђем овај проблем и дозволите ми да прегледам ове документе из свог медицинског картона и преузмем их на свој лични рачунар код куће.

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини.


Моји лични подаци:


Име – ассаф. Презиме – бениамини.

Матични број – 029547403.

Потпуна адреса за доставу поште –

асаф бењамини,

115 Цоста Рица Ст.,

Улаз А – Апартман 4, Кириат Менацхем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајном дому због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена. Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076. 

Моје адресе е-поште: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

Терапеутско окружење у којем се налазим:

Удружење “Реут” – Хостел “Авивит”,

Улица Ха-Авивит 6, Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9650816.

Бројеви телефона у канцеларијама хостела: 972-2-6432551. и: 972-2-6428351.

Породични лекар код којег сам под надзором:

др Брандон Стјуарт,

Улица Данијела Јановског 6,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9338601.

Број телефона у канцеларијама клинике: 972-2-5098282.

Број факса у канцеларијама клинике: 972-2-6738551.

Старост: 50. Брачно стање: неожењен.

Д. Ево софтверске идеје на коју сам помислио:

Нажалост, последњих година (пишем ове речи у уторак, 6. јуна 2023. године) у држави ИЗРАЕЛ има случајева злостављања малишана у вртићима, који се откривају након што родитељи деце поставе камере ако и када постоји сумња на кривична дела васпитача или васпитног особља у вртићу.

Када случајеви стигну у полицијску истрагу, истрага се понекад одлаже на више месеци или чак дуже због потешкоћа у регрутовању особља потребног за гледање вишесатних снимака.

Изазов је развити софтвер заснован на вештачкој интелигенцији који ће скенирати видео-снимке, и истраживачима представити проблематичне делове у којима постоји злостављање, као што су: дете које је насилно храњено, занемарено дете које не добија потребну пажњу током дана, дете које туче васпитачица и друго.

На овај начин истраге могу бити ефикасније, уштедети људство – и довести до ситуације у којој ће се моћи брже покренути судски поступак против оптужених.

Е. Испод је е-маил који сам послао на разна места у покушају да помогнем нигеријском држављанину са којим сам се дописивао:

До:

Предмет: Пријавила сам се.

Поштоване госпође/госпођо.

Последњих дана (пишем ове речи у среду 1. децембра 2121. године) водио сам приложену преписку на друштвеној мрежи Фејсбук са становником Нигерије – и према његовим речима, наведеном је потребна хитна медицинска помоћ. Али, нажалост, медицинска помоћ која му је потребна не постоји у здравственом систему у његовој земљи.

Моје питање за вас је: Да ли познајете неке израелске или друге хуманитарне организације које делују у области у којој он живи (испод је његово место становања и начини да га контактирате) које би могле да дођу тамо и помогну му?

Поздрави,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-Стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, Поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: код куће-972-2-6427757.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403. 

2) Е – маил адресе [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

Цастле

Желим један дан у уторак 20:59

Цастле

Господине добро вече одавде

Ентер

Цастле

Господине, потребна ми је ваша помоћ. Веома сам болестан

Ентер

Трећи21:40

ти си послао

шта могу да помогнем? Ја нисам доктор – и немам медицинско образовање. Тако да не могу да вам саветујем шта да радите – мислим да је боље да питате докторе – не мене. Асаф Бењамини.

Ентер

Цастле

Господине од ове недеље не могу ни да устанем из кревета, веома сам болестан од маларије и тифуса, нема пара да одем у болницу господине

Ентер

Трећи 22:00

ти си послао

Тако да је то заиста веома тежак проблем – не знам шта да вам напишем. Наравно да нема магичних решења. Такође не знам ништа о области у којој живите. али можда постоји нешто што можете да проверите: као што знамо, у неким регионима света, а то може настати из разних разлога због којих локално становништво нема приступ медицинском лечењу као што су болнице. У неким од ових места постоје канцеларије међународних добротворних организација које покушавају да помогну локалном становништву у оваквим проблемима. Да ли знате за овакве канцеларије у области у којој живите? а ако постоје такве канцеларије можда покушајте да их позовете и објасните им ситуацију?

ассаф бениамини.

Ентер

Трећи22:42

Цастле

Хммм не у Нигерији

Ентер

Цастле

Ваљда ћу своју судбину ставити у оно што испадне

Ентер

Трећи 23:33

ти си послао

У ком граду у Нигерији живите? а у којој улици/кварту? Можете ли да напишете свој број телефона? Делим нашу преписку са нигеријским министарствима – можда неко од њих може помоћи. Можда ваши тачни детаљи могу помоћи овим организацијама да стигну и помогну вам брже. Асаф Бењамини.

Ентер

ти си послао

Читао сам о томе да многи нигеријски лекари иду на посао у иностранство због већих плата које добијају из Нигерије – да ли је то истина? Да ли је то разлог што у Нигерији има тако мало лекара и медицинске помоћи? Или можда није проблем, а постоје и други разлози? Асаф Бењамини.

Ентер

9:59

Добили сте одговор од Цастле-а

Оригинална порука:

Читао сам о томе да ће многи нигеријски лекари радити у иностранству јер…

Нигерија има интелигентне лекаре (лекаре) али влада не води рачуна о њима, њих није брига за њих већина наших лекара је ван земаља као што сте рекли земље као што су Саудијска Арабија, САД, Цанда, УК итд, претходних година наши лекари су штрајковали, штрајк значи обуставу рада због тога што је влада отишла због тога што је влада отишла на повећање лекара који не желе да захтевају да лекари дају повећање. многи стрпљиви су изгубили животе јер нико није прегледао њихово лоше здравствено стање мртвачница се свакодневно пунила лешевима

Ентер

Цастле

Зашто ће се наши владини службеници бринути о њима тамо где сви владини службеници путују на лечење а не лече се овде у Нигерији, веома је срамота и штета што смо ми грађани ти који то највише трпимо

Ако одлучим да одем у болницу, неће ме бринути, а да не положе велику суму новца за почетак лечења, а после лечења ћу платити огроман износ новца, а немам толики новац, господине

Ентер

10:23

Цастле

Ако знам како да заувек напустим ову земљу, треба ми спонзор ако га добијете, бићу срећан

Ентер

11:30

ти си послао

Не знам ни за једног спонзора. једини начин на који могу да помогнем је да покушам да пошаљем нашу преписку нигеријским властима – немам друге могућности. Ја сам само једноставан грађанин – и не могу да променим ове чињенице нити да поправим свет.

Асаф Бењамини.

Ентер

Добили сте одговор од Цастле-а

Оригинална порука:

Не знам ни за једног спонзора. једини начин на који могу помоћи је да покушам да га објавим.

Нема проблема господине

Ентер

Цастле

Да те питам нешто?

Ентер

ти си послао

сигурно можете питати шта год желите.

Ентер

Цастле

Ок хвала господине на публици

Ентер

Цастле

Ви живите у Израелу, зар не?

Био ми је сан да напустим ову земљу патње да путујем и тражим зеленије пашњаке. Мислим посао. Желим да знам да ли је то могуће ако тамо имате људе којима су потребни радници са којима могу да радим?

Ентер

Цастле

Не волим да зависим од људи

Ентер

12:35

ти си послао

Немам везе – и немам никакво лично признање са било којом организацијом или приватним људима којима су потребни радници. У овом свету сви зависимо од других људи – не постоји особа која може да живи без тога. Са дубоком тугом и стидом могу да вам кажем да се овде у ИЗРАЕЛУ власти веома лоше односе према имигрантима из Африке. ми смо такође веома мала држава – и наша влада не може имати никакву другу политику осим спречавања њиховог доласка. У последње 3-4 године изграђен је веома висок зид на нашој јужној граници са Египтом у ту сврху. У нашој земљи постоји „חוק השבות“ – закон који омогућава јеврејима да долазе – али не и другим групама. Људи који нису Јевреји долазе с времена на време да раде – и морају да живе после неколико година. то је политика наших власти. У исто време постоје неке ИЗРАЕЛСКЕ организације које покушавају да помогну у другим земљама – такође у афричким државама. Ако ми дате неке додатне детаље као што су ваш број телефона, у ком граду у Нигерији живите и такође у ком насељу и улици могу да покушам да вас упутим на њих – наравно само ако сте заинтересовани за то. Асаф Бењамини.

1

Ентер

12:54

Добили сте одговор од

Морам да вам кажем нешто о себи пре него што вам дам своје детаље, толико сам патио на овом свету од детињства до дана када сам се родио 5. маја 1995. изгубио сам тату са 5 година од када ми је тата умро ствари нису биле онако како је требало да буду завршила сам средњу школу 2011, али сам чекала да уђем у средњу школу 2011, али сам чекала да уђем даље у новац универзитет Написао сам пријемни испит положио сам и примљен сам на универзитет да студирам ни сан курс жудео сам да студирам КРИМИНологију И Цастле

Оригинална порука:

Немам везе-и немам никакво лично признање са…

БЕЗБЕДНОСНЕ СТУДИЈЕ оженио сам се исте године јер у афричкој традицији као једино дете мојих родитеља и мог тате касни морам да се оженим на време, тако да сам се оженио са својом женом почетком ове године, она је имала озбиљан проблем са порођајем који је родила прерано рођену бебу преко Цс и изгубили смо бебу све ово ме је довело у тешкоће губитак фокуса средином ове године ми напуштамо посао са вама, господине, сада имамо посао да завршимо наше животе

Ентер

Цастле

Држава: Нигерија

Држава пребивалишта: Ебонии држава

Град/град становања: Абакалики

Број телефона: +2348138412994

Ентер

13:37

ти си послао

У реду – покушаћу да помогнем организација или удружење може помоћи – али не могу ништа да обећам. У сваком случају покушаћу.

ассаф бениамини.

Ф. Испод је опис система који очигледно не постоји и који је немогуће развити са технологијама које данас постоје (и у сваком случају, ово је само машта, а не практичан предлог било које врсте):

Као што знамо, у сваком региону света постоје природни феномени или штетни инсекти који узнемиравају људе или их угрожавају, а понекад чак и спречавају било какву шансу за насељавање (екстремни климатски услови на Антарктику који не дозвољавају постојање било каквог насеља, термити пронађени у пограничним областима између Француске и Шпаније који угрожавају многе дрвене куће које се на овим просторима појављују у земљама Блиског истока, пољопривредне земље, лоцус сцропс који се појављују у другим земљама итд.) и идеја о којој сам размишљао у овом контексту је:

Отворен је систем наоружања базиран на вештачкој интелигенцији, који ће „знати” да лансира ројеве роботских инсеката који ће се претварати да су штеточине које постоје на истом простору, збуњујући тако непријатеља који ће активирати системе за контролу штеточина који неће помоћи, наравно против роботских инсеката. Идеја је да систем увек зна који инсекти се претварају да се лансирају на основу података које укуцају његови оператери. Поред тога, постављање система за гађање на те роботске инсекте може изазвати много већу конфузију и анархију. У овој ситуацији непријатељ може погрешно помислити да је разлог зашто проблем штеточина није решен у недовољној употреби пестицида, што га доводи до тога да пестициде користи у много већој дози и на тај начин нанесе двоструку штету – и све је то тачно,

У истом замишљеном сценарију, земље ће почети да развијају средства за заштиту, откривање или пресретање од оружја овог типа – што може да отвори тип кампање који никада није постојао у целој људској историји (а као што знате, било који начин да се развија једна особа или група људи – увек ће бити особа или група људи са другог места или Други пут ће знати како да развију систем који ће живети у њему, у сталном је деловању овог света, у сталном је деловању овог света. изградње и разарања, а тако се не понашају само људи, већ и сама природа – све време наизменично гради и уништава) .

Наравно, у сајбер пољу се могу развити и мучитељи, који ће покушати да поремете активацију ових система од стране непријатеља, или ће алтернативно војска која ће користити ове системе оружја покушати да користи исте сајбер алате да саботира непријатељске системе за пресретање.

Г. Испод је објашњење софтвера који тражим:

Тражим софтвер, односно систем уз помоћ кога се могу аутоматски креирати видео снимци помоћу вештачке интелигенције, по моделу filki.ai Користио сам га до данас када је одједном престао да ради (сви видео снимци које покушавам да направим преко њих су нечујни и не знам како да решим овај проблем).

Желим да истакнем да сам ја особа која живи од веома ниских примања – инвалиднине од Завода за осигурање, па сам у потрази за софтвером или таквим системом који се може бесплатно користити.

Да ли познајете систем овог типа?

Срдачан поздрав,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

Израел, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајном дому због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076. 

пост Сцриптум. Моје е-маил адресе: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: 1972assaf@mailfence.com или: [email protected] или: [email protected]

 Д.  Ево софтверске идеје на коју сам помислио:

Систем у који ће бити могуће унети одређене корисничке податке као што су име, е-маил адреса или телефонски бројеви – а након скенирања интернета моћи ће се добити линкови ка свим налозима за које су детаљи повезани.

Ово може помоћи корисницима који имају налоге на многим сајтовима и не могу их све запамтити – а таква претрага свакако може помоћи у овим случајевима.

E. Следи моја преписка са фирмом „Купел Рам Продуктион Сахрамет“:

ассаф бениамини< [email protected] >

До:

Копел, Зеев

Среда, 14. јун у 15.30 часова

Све ове ствари су ми познате.

Као што знате, да би се идеја заштитила, увек је потребно уредно радити са канцеларијом патентних адвоката.

У мом случају то ни у ком случају није могуће због мојих малих примања и немогућности да платим услуге ових канцеларија.

У сваком случају, нема намере да се заради на овоме – то се ни овде неће десити.

Циљ је да се такав систем заиста развије за добробит пацијената са Алцхајмером.

Ово је једина сврха мојих упита о овој теми.

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини.

Сакриј оригиналну поруку

У среду, 14. јуна 2023. у 12:32:15 ГМТ+3, Копел, Зеев < [email protected]

> је написао:

Здраво г. Бењамин

Хвала на писању

Идеја коју сте изнели је заиста веома интересантна

Наше предузеће не може да прихвати такво решење за све његове импликације

Не дозволите да вас мој одговор одврати да постоји много великих софтверских кућа које могу да покупе ову рукавицу – оне, Матрик, Емет Масцхут, Цхилан, Мелам, итд. или стартапи у области медицине (може се наћи на Гоогле-у)

Имајте на уму да они могу да узму идеју и развију такав систем потпуно без вас и без обавештавања….ако желите мало да заштитите идеју, немојте откривати целу ствар

Савет – уклоните број личне карте из личних података. Препоручљиво је да га не шаљете, свакако у фази успостављања почетне везе

Срдачан поздрав

Зеев Копел

Директор

Цопал Рам Софтваре Продуцтион (1989) Лтд

Јеврејска држава 60

ПО 12260

Херзлииа

ИЗРАЕЛ 4676652

Телефон 972-77-2060606

Факс 972-77-2060039

‪У среду, 14. јуна 2023. у 9:46‫’ассаф бениамини ‘преко салес < [email protected]

> је написао:

За: “kopelreem.com”.

Предмет: софтвер/систем за оне са деменцијом.

Поштоване госпође/господо.

Помислио сам на следећу идеју о развоју апликације за људе који пате од болести које су праћене когнитивним падом и стања деменције као што је Алцхајмерова болест:

Као што знамо, пацијенти са болестима чија је главна карактеристика когнитивни пад (као што је Алцхајмерова болест или друге болести у којима постоји стање деменције) постепено губе многе способности као што су краткорочно памћење или свакодневно функционисање које се постепено погоршава. Идеја је да се успостави софтвер, односно систем који ће бити дизајниран за људе који су у овој ситуацији. Изазов је окупити у таквом систему све програме или системе које особа користи – а кроз систем вештачке интелигенције механизам рада ће постајати све једноставнији како болест напредује. Наравно, да би се систем изградио на начин који се што прецизније прилагођава ситуацији особе која га користи, током развоја биће потребно консултовати и сарађивати са истраживачима мозга,

Циљ система је, наравно, да омогући људима који су навикли да користе рачунар у различите сврхе и који су на ивици деменције да у потпуности не изгубе приступ системима које су навикли да користе дуги низ година свог живота – и тиме донекле побољшају свој квалитет живота, који је већ значајно нарушен као последица симптома саме болести.

Толико о самој идеји.

Иако је ово идеја о којој сам размишљао, немам никакве везе са бригом о деменцији у свом личном животу.

Желим да истакнем да у свему што се мене лично тиче, постоји низ ствари које треба узети у обзир:

1) Нисам професионалац у области програмирања, нити професионалац у области истраживања мозга, когниције или неурологије – и из тог разлога не могу да пратим такав пројекат корак по корак.

Ово је идеја о којој сам размишљао – и осим што дајем почетну идеју, нећу моћи да помогнем ни у једној другој фази пројекта.

2) Живим од веома ниских примања – инвалиднине од Завода за осигурање. Дакле, немам могућности да улажем било какве буџете у реализацију идеје. И шта више: због озбиљности моје ситуације, чак ни веома високи попусти једноставно неће помоћи.

3) Живим у насељу Киријат Менахем у Јерусалиму и немам ауто ни возачку дозволу. Због здравственог и материјалног стања, такође нема шансе да ћу убудуће моћи да добијем возачку дозволу или да купим аутомобил.

Дакле, не постоји моја могућност да долазим на консултантске састанке у канцеларије компанија које су знатно удаљене од мог пребивалишта.

Мислите ли да би овде могло бити неко обраћање у покушају да се промовише овакав пројекат или да га одустанем и заборавим на целу ствар?

Моји лични подаци:

Име – ассаф. Презиме – бениамини.

Матични број-029547403.

Пуна поштанска адреса-

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајном дому због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

Моје е-маил адресе: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

Мој веб-сајт:  https://www.disability55.com/ 

Ј. Ево питања/проблема о коме сам размишљао:

Као што сви шахисти знају, на шаховској табли од 8 редова и 8 колона број дама које се могу поставити на таблу а да ниједна од њих није у домету ударања друге је 8.

С друге стране, на мањој табли од 3 реда и 3 колоне, број дама који се могу поставити а да ниједна од њих није у домету ударања друге је 2.

Али шта се дешава у много већим панелима? На пример: у замишљеној табли од 1000 редова и 1000 колона – колико дама се може поставити на њу, а да ниједна од њих не буде у ударном домету друге? Или у таблу од, на пример, 10 милиона колона и 100 милиона редова – колико краљица може бити постављено а да ниједна од њих не буде у ударном домету друге?

И као опште правило: под претпоставком да имамо табелу са к редова и и колона – да ли је могуће пронаћи формулу која се може користити за израчунавање броја дама које се могу поставити а да ниједна од њих није у домету погађања друге? И да ли, на пример, постоји нека врста компјутерског програма који може да нацрта исту велику таблу од, на пример, милијарду редова са милијарду колона, који осим што може да израчуна број краљица који се могу поставити на њега, а да ниједна од њих није у домету друге, софтвер ће такође имати могућност да зна у које квадрате их тачно поставља?

Да ли су математичари или информатичари икада покушали да реше овај проблем? И ако јесте, какви су били њихови закључци?

К. Испод је порука коју сам путем друштвене мреже Фејсбук послао министру грађевинарства и становања у ИЗРАЕЛ, господину Иитзхаку Вассерлауфу:

ти си послао

Мир министру Јицаку Васерлауфу:

Предмет: пребивалиште за инвалиде.

Драги господине.

Ја сам 50-годишњи инвалид из Јерусалима који дуги низ година не може да се врати на тржиште рада. Тренутно живим од инвалиднине од Завода за национално осигурање – и примам око 770 НИС месечно као помоћ за плаћање станарине (а сада постоји проблем да наставим да примам ову суштинску помоћ – и детаље о томе касније у мом писму). Јасно је да у таквој ситуацији инвалид нема шансе да купи стан или дође до било каквог решења сталног боравка. И шта више: све лошије стање јавног становања у држави Израел такође не даје никакве шансе инвалидима. Питање које желим да вам поставим, Министарство грађевинарства и становања по овом питању је: Да ли дајете своје мишљење о овом проблематичном питању? Да ли Министарство грађевинарства и становања има планове који ће омогућити инвалидима у мојој ситуацији да и даље добију стални боравак?

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини.

пост Сцриптум. Испод је мејл који сам послао на разна места, у вези изостанка одговора из Министарства грађевинарства и становања:

До:

Предмет: Министарство грађевинарства и становања – недостатак одговора.

Поштоване госпође/господо.

Покушавам да пошаљем горенаведени е-маил Одељењу за јавне упите Министарства грађевинарства и становања – у вези са одлуком да обуставим помоћ за плаћање кирије коју добијам од њих преко компаније МАГААР – и то је засновано на нетачним информацијама осим што је е-маил који покушавам да им пошаљем [email protected]

није враћен на одредиште и није ми враћен . Шта да радим? Сматрам да је скандалозна одлука да се обустави исплата помоћи за кирију искључиво због лошег бирократског понашања уговорне фирме Министарства грађевинарства и становања. Такође ми нико не одговара нити ми објашњава шта се дешава са овим питањем. Ово једноставно није исправно понашање!! Зашто се овако односите према најслабијим слојевима становништва? Зашто???

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини.

28.6.2023 а

За: Министарство грађевинарства и становања – Одељење за јавне упите.

Предмет: Помоћ за изнајмљивање.

Поштоване госпође/господо.

Ја сам Асаф Бењамин из Јерусалима и већ дуги низ година добијам помоћ за плаћање кирије од Министарства грађевинарства и становања преко компаније МАГГАР – која је одлучила да изненада прекине помоћ за кирију – и то на основу нетачних информација. Желео бих да истакнем да се е-маил који покушавам да им пошаљем по овом питању враћам мени и није испоручен на одредиште. Штавише: када покушам да их контактирам на број телефона 8583*, позиви иду на екстерну телефонску линију, а не на запослене у МАГААР-у. Имам једноставно питање за вас: зашто да се инвалид овако мучи џабе? Зашто се обуставља помоћ за плаћање станарине на основу нетачних информација? И зашто, побогу, није могуће доћи до компаније МАГААР телефоном или е-маилом како би се решио проблем са њима? Чекам одговор по овом питању!! Погледајте моју пријаву као жалбу против компаније МАГААР.

Срдачан поздрав,

ассаф Бениамини.

пост Сцриптум. 1) Терапеутско окружење у којем се налазим:

Удружење “Реут”-Хостел “Авивит”,

Ха Авивит 6,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

Израел, поштански број: 9650816.

Бројеви телефона у канцеларијама хостела: 972-2-6432551. Или: 972-2-6428351.

Е-маил адреса хостела: [email protected]

Социјални радник из тима хостела, који ради у мом стану: Сара Стора-972-55-6693370.

2) Е-маил адреса на коју сам покушао да пошаљем горњу поруку компанији МАГААР: [email protected]

За: Компанија МАГГАР – филијала у Јерусалиму.

Предмет: Ваша порука од полиције.

Поштоване госпође/господо.

У понедељак, 26. јуна 2023. у 19:32, добио сам следећу поруку од вас:

Здраво, на крају вашег закупа исплата помоћи ће престати у месецу 07/2023. Министарство грађевинарства и становања вас позива да пријавите нови закуп у онлајн обрасцу путем националног система идентификације хттпс://го.гов.ил/цонтрацт-упдате без потребе доласка у експозитуру предузећа. Наравно, можете контактирати Мегер. За више детаља можете контактирати *8583. Поздрав, Министарство грађевинарства и становања

Желим да истакнем да је Ваша порука загонетна и неразумљива, пошто уговор који сам потписао са власником стана (чију копију сте и добили) престаје 14. јула 2024. Уговор о закупу који потписујем је на две године, а не на годину дана – и самим тим престаје за нешто више од годину дана а не ових дана. Из ових разлога, није ми јасно зашто сте одлучили да прекинете помоћ коју примам за плаћање закупнине – и то на основу нетачних података. Чекам објашњења.

Срдачан поздрав,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајном дому због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403. 

2) Моје е-маил адресе: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: assaf[email protected] и: [email protected] и: [email protected]

3) Желим да истакнем да је у последњих годину дана дошло до значајног погоршања мог физичког здравља. Из тог разлога, биће ми веома тешко да физички долазим у ваше канцеларије ради решавања ствари – и зато ћу вас замолити да размотрите ову ствар и да ми дозволите да ствар решим на даљину преко рачунара код куће, а да ме не терате да долазим код вас ради решавања ствари.

4) Уз моју пријаву прилажем копију уговора о закупу који тренутно потписујем – копију која вам је, као што је поменуто, достављена пре отприлике годину дана када сам потписао закуп.

5) Сада вам шаљем ову поруку факсом, пошто ми је е-маил који сам покушао да вам пошаљем на [email protected]

стигао и није стигао на одредиште.

Л. Следи опис ланца пропуста са којима се тренутно сусрећем (пишем ове речи у уторак, 4. јула 2023. године) због којих није могуће контактирати Министарство грађевинарства и становања, ако и када за тим постоји потреба:

1) Мој закуп се завршава за отприлике годину дана – нешто чега је МГР такође добро свестан. Преко ње добијам помоћ. И упркос томе, и поред тога што је копија закупа дата пре око годину дана МЈР-у, одлучили су да ми пошаљу поруку, у којој је речено да пошто уговор у мом стану престаје, наводно у месецу 7/2023, морам да дођем код њих са новим уговором, иначе ће ми помоћ коју примам бити обустављена. И укратко: престанак помоћи на основу нетачних информација.

2) На жалбу предузећу МАГААР у вези са тим није одговорено. Из њихових одговора: „Пренели смо“, „биће сређено“ – наравно, из овога се не може ништа разумети. Сматрам да као грађанин који се сусреће са оваквом врстом пропуста, дефинитивно имам право на одговор.

3) У овој ситуацији, покушао сам да пошаљем мејл Министарству грађевинарства и становања. осим што ми се мејлови, које шаљем са ассаф197254@иахоо.цо.ил , враћају један по један и не достављају на одредиште. Стога ме занима да ли сте ме блокирали и зашто не могу да контактирам Министарство грађевинарства и становања путем мејла.

4) Пре два дана (пишем ово у уторак, 04.07.2023.) добио сам поруку од МГР-а који обавештава да ће износ помоћи за плаћање закупнине у износу од 100 НИС бити пребачен на мој рачун.

Морам да истакнем да већ дуги низ година примам ову помоћ, која тренутно износи 770 НИС месечно – и не разумем зашто је сведена на само 100 НИС месечно. За такав потез нема оправдања.

5) Порука о грешци на коју наилазим током неуспешних покушаја да контактирам Министарство грађевинарства и становања путем е-поште:

 

[email protected] 

пореска порука

10:50

,Не Можете за доставу: Моја писма питају јавностМинистарства грађевинарства и становања

Неуручено: писма на јавне упите Министарства становања и становања

Иахоо/Инбок

постмастер@моцх.гов.ил

до:

ассаф197254@иахоо.цо.ил

Уторак, 4. јул у 10:50

Достава овим примаоцима или групама није успела:

пниот@моцх.гов.ил ( пниот@моцх.гов.ил ) Није било могуће доставити вашу поруку јер немате дозволу за слање овом примаоцу. Замолите администратора е-поште примаоца да вам одобри дозволу, а затим покушајте поново.

Дијагностичке информације за администраторе:
Креатор сервера: СВПЕКСЦ16.прод.роот.моцх.гов.ил

пниот@моцх.гов.илРемоте Сервер вратио ‘550 5.7.129 РЕСОЛВЕР.РСТ.РестрицтедТоРеципиентсПермиссион; није овлашћен за слање примаоцу јер пошиљалац није на листи пошиљалаца примаоца од којих треба да прихвати пошту’

Оригинални наслови: Примљено: од СВПЕКСЦ17.прод.роот.моцх.гов.ил (172.24.30.117) од

СВПЕКСЦ16.прод.роот.моцх.гов.ил (172.24.30.116) са Мицрософт СМТП сервером

(верзија=ТЛС1_2, шифра=ТЛС_ЕЦДХЕ_РСА_ВИТХ_АЕС_128_ГЦМ_СХА256) ид

15.1.2507.6; уто, 4. јул 2023. 10:50:09 +0300

Примљено: са маил-инт20.гов.ил (192.168.174.2) од

СВПЕКСЦ17.прод.роот.моцх.гов.ил (172.24.30.117) са Мицрософт СМТП сервером

(верзија=ТЛС1_2, шифра=ТЛС_ЕЦДХЕ_РСА_ВИТХ_АЕС_128_ГЦМ_СХА256) ид 15.1.2507.6

преко Фронтенд Транспорта; уто, 4. јул 2023. 10:50:09 +0300

Примљено: са блуе-ав10.техила.гов.ил (непознато [147.237.70.51])

од маил-инт20.гов.ил (Постфик) са ЕСМТП ИД Ц933120095250

за < пниот@моцх.гов.ил >; уто, 4. јул 2023. 10:47:55 +0300 (ИДТ)

Примљено: са блуе-ав10.техила.гов.ил (непознато [127.0.0.1])

од ИМСВА (Постфик) са ЕСМТП ИД-ом 86Д41ДЕ050

за < пниот@моцх.гов.ил >; уто, 4. јул 2023. 10:50:09 +0300 (ИДТ)

Примљено: са фе-век-1.инсигхт.гов (непознато [147.237.71.81])

од блуе-ав10.техила.гов.ил (Постфик) са СМТП ИД-ом 7Б13БДЕ04Е

за < пниот@моцх.гов.ил >; уто, 4. јул 2023. 10:50:09 +0300 (ИДТ)

Примљено: са лоцалхост.лоцалдомаин (лоцалхост [127.0.0.1])

од фе-век-1.инсигхт.гов (Постфик) са СМТП ИД-ом 4КвФМ53ТКИз3к6д

за < пниот@моцх.гов.ил >; уто, 4. јул 2023. 10:50:09 +0300 (ИДТ)

Примљено: са мк2.техила.гов.ил (непознато [147.237.71.4])

од фе-век-1.инсигхт.гов (Постфик) са ЕСМТП ИД-ом 4КвФМ43Л9Фз3к6Г

за < пниот@моцх.гов.ил >; уто, 4. јул 2023. 10:50:08 +0300 (ИДТ)

Рецеивед-СПФ: Пасс (мк2.техила.гов.ил: домен од

ассаф197254@иахоо.цо.ил означава 74.6.128.31 као дозвољену

пошиљалац) идентити=маилфром; цлиент-ип=74.6.128.31;

рецеивер=мк2.техила.гов.ил;

енвелопе-фром=” ассаф197254@иахоо.цо.ил “;

к-сендер=” ассаф197254@иахоо.цо.ил “; к-цонформанце=спф_онли;

к-рецорд-типе=”в=спф1″; к-рецорд-тект=”в=спф1 птр:иахоо.цом

птр:иахоо.нет ?алл”

Аутхентицатион-Ресултс: мк2.техила.гов.ил; дким=пермеррор (време потписивања је у будућности) хеадер.и=ноне; спф=Пасс смтп.маилфром=ассаф 1 97254@иахоо.цо.ил ; дмарц=пасс (п=одбаци дис=ноне) д=иахоо.цо.ил

ИронПорт-СДР: 64а3цц04_ЕИЗф14аноутОМАцикн5кЦФКСбЦОлДмЛДЈЦткКсмКИОВовм5Нг

ЦМТовФЛм/25ТСхКОЕУлКСВрМоИиваУЛсмЦДТИЦКв==

Кс-ИПАС-Резултат: =?ус-асции?к?А0ФбААДизкНкхк+АБкпаХКЕБАКЕЈАРИББКУБгКссИАКсБг?=

=?ус-асции?к?јКБСјЕХЦБКзхФКГдИЕопзГБфхМБАКкЕБАЕБАвЕДОИРХГЦкФСвИкАТКЈДгЕЦА?=

=?ус-асции?к?вЕБАКЕБАвИДАКЕБАКЕБАвЕБАККБАКЕЦАКЕЦБАИБАКЕБАхАБАКЕјФвцОЕЦеФа?=

=?ус-асции?к?АЕМЦИИвИн1ВАКЕБЛСсЦРз8ГИкЕМАКЕ4ДвкцАиИЦАгЈКЦвИТгн4пгКс8БАзЕДј?=

=?ус-асции?к?ССКеИс5гРоЦФоЕБггкБАКИЕАвИДр2уБКС4ЕфЦР14ЛКГЕСАкИЛТеБП4Ј4гг1Цг?=

=?ус-асции?к?УуФУ4И5АоНЕгмцХЦИ4СхВ8ХМоквгСдвгР43З3оЦЦКИРЗ4ЕИЦФ4мгУк+Аг1ВЦ?=

=?ус-асции?к?втјХИЕАЦУиБеКИЦЕТоУУ18ЗГвМХАвх9ЕЦ8ХБЦ8мБгкИЦЦцлБлЕХФкИкЦРМВК?=

=?ус-асции?к?КСЦМИЕнЦоЕНПвМСДхГЦВ2Е8Г06ЦагкКСЦвМ4У4ЕГЕлИДЦКМХБСвдКАМЛГА1ЛЕ?=

=?ус-асции?к?Св1ФБтХАИЕХФ2ОБВиЈИкл4БАКГОФКм0ОВИЈАКИЦКСоИвОРссмкаГБТМулкуСД?=

=?ус-асции?к?5гкИЈЕзкхОЕВДВБЉкБКСИЈегУлПАкцЦД44гГТиФц40пРДФФЦв6ЦБАГЈКгЕБ?=

ИронПорт-ПХдр: А9а23:КРхАЈхТ2кД47+8/зА5лфНДлаКНпсоумаАВИлг6ХПа5пве6иут67вИ

ФбИра00игОТА8ОЦсЛкд0бОе8/и5ХзБавНДЗ6ДФКВацПфиФГоП1епкИнДс+БББ+зБ9/РРАт+И

в5/УкР49ВквК0лфФЗВ2ТВТТпнкв8ВкаКУ2нЗкЈ6КеввБ4Хдкдм82фис9Ј3ПеКВИгие2ба9вИ

БмсогјдкМгбјЗФ/Јкс/кРфФв2ВЕд/лЛзм9сОВ6фггзв68иу8ЈЊ6Схцп+4т+8тдВкјмИко0С

кБВАзсхП20п/сПгкАПНТРГИ5нсСУ2УВлгРХДг3И5кзкКСЗн/рзКс3уПНл1ЦаВИцП5К7И0ВС+/7

6хвУк/нлД0ХНз8и/27ЈјМФ7кб9Врвигпкк7кИ7УфЗ2ВОф9јда7ТИд8ВВВкМВдтКСВидцАИ2зц

пЕПАвИПМ+хИсИфзпЕИАохСиЦгејЦуПхзСРФхмПт0кИхз+гсЦк3К0К4мЕткТсХрУттЛ1НКИККС

ОКви6нКиЦјИбфЗТ2зв+7ИрЕцРУјрфКРВр93а8КСР0лИвГБнЉлмНрИХоПС2З2+КЦвмВА7+твТ

+Кви2кгкв1рвјеввд0гиојНхо8МзФ3П6Цп2зповК9КиВЕ57фцЦрЕИФВтииЦКод4Тд8вТ31пт

СокирАИуЗЦ2цДИКСкЗк6вкПСб+ККфомГ7к79В+уцИСт1иКск7дб+ихРу//1атк/Х8В8е631хГс

икИмцТПуХАВзкХе6МеКРуФ880у7кДкДиКПе5втКЛЕвпк6фКНоКвзаКклпУЈтЕТОБи/2л1виј

К+Рбкгк4е+о6+ЛмИрр6кЈККК4Б5ххј+П6квгМЦвХеМ4Мг4ВКС2ие4+Свзрјј8лф4КЛВОлПЕ5и

афЗвИ7АКцУбвКГ5АвхВ0оЕ55кмјЦДем1цвУнКсгБЛФ1бЗБККл4ркНл7УЛП35Ф/узнккгнТРки

/3ИИ7ХтГпДНИВЛЦкЛфлц7З98УлциА8рвН9Ф/ЈЈУЕасОИПзуВкЛ1ттХУЕБ80ПгОвзуфнЕтп91

оКеВВВВДкЦФН6Пек16И5уИ3Л+мКф4АаоЦз9ЈОК95/7икКс85нкцКцбСк0ЗсНдХ+4БухмИ1меИ

Ксф0мтцБФ2ИКвг0иТОХкјВ2ЦВиЈцЗ3аоУ6Из4ТЕ7ФпикДИбХРтПлвЛвУљ+9Х5пКТмВБАВДКХ

нД2МИСАЕб9ИцЦСТЈдЊлзсПВф6уТЈФн1БКС45иХгзЛ8иие0зсср/+нВсМ5ц9с+ТИјхг8рГ0рВ

ЗнБ+3ЦЕТ2Зз2ГгПАТ4иивМс6Ксдхв0уОхПАри8дТЕсЗесксхунКСбдриуВгАОр/УККСбцоКСБУ

АО8Т9ерЦи11Бсо634пКСОк45У86621СЛ1иапАрпАјфјДДИцс/ПфГмзДрОс8о+ДаЈ2ИЕ7клБгС

8РГЛ2згјал6уЕибКстаВвкјГиф7рКОАа2ијАнИ/и5В+е5гдЕКСК5кВаиДУнцБИЕРС/пз15УЛХГ

кејЕ7ЕкКБФГ04бЦМапФбНзвгх1аРфЛуцНКСФК2О303увЦФ6Г26+РдоерМ2УК1СнКЕг4ФкгИУ+

3вВфРМмЦХКЗкннФРЦдрЦУкпЗкрт9едкр3буР1Квкг/ТПхИ7иуад6кцВгвваКПРВ37ЗКС8Цско

и9/СУ60кМмеС8ЛВвКдјца5АКд88+вЈБ0мТУ9кРка42пЛ6длвФУЗНКВз16/3/и1+ЕЗ4И0ц069

јУ2вКпзЛаве31РфМТКцј9ј8ПбјеК2+6+к7КЦеае00рФ2дјПк/хВтагКулзјувбвХУ1к8нЕв3

9РО0нСа74нХФ0ЈНДдСвФБ9тп14х/внТеВЕл6пнР1ГФвПККСР0ХеКвН8вЦОИ/и16хц9пЗЛККИБ

Вр3ГсвеЦдКпЛб9икФиоИкКИееФКофФоеЗ3гЛкХВнвКсиб4МЦ1Хк8гГ9К4З5виБеЈ53А6ВуПИ3

пИМхф6фвЕ2ГУ2СЗ7х/пв8бплИРДфТкКСЕХЦ4зХ2уДЗВКб6МрЛНлРВДуГМсС3вдИ4јЈмрВноСп

звБТксВндСкфкафдКм31БЗЛ3ЕпО8ЦП9кХеК3јВ0лДЗвпа3З3СиЕкКзиМРЕАПГБМКСмкри1зхд

ЈОсгецдВки5ПГ1Л3ФО1оФз3зК9БкОФјПнХеФА1ВКјПуИТгоАеОг86ЦПаМлВ5НИ0вДВЛБа6иН

ЕуЦРОе1увцАгТЛкХ2кЗгјс8цлТИ8т3хгвИомВудК3Е1кнфФМЗЗ5вРОВјДКзбе9И3ј0БАиЈ/з

зјТВАХУАг==

ИронПорт-Дата: А9а23:би23фКс+Мм3ТЗ9ВрЛрВ57ЕКОСОФнВОРаМУВ32ф8акзХдИАпБсоФ/к

тЗмКВрВМввЗамХкКдклИИвл/РсГ6п6ДнИМ2Сгткк38кРКСгС9ЗОВВН+УБ3мрАи7ДдцероГЦЛТ

Ск9КоКЗцЈ1рФЦ+0СјОФаОВЈКакУјПнКЛлбаИЛЦаИнгЗкСхМЕКС9+10оЛд9ИР29Иу257ха++0к

Иуаи9КСФП1О40ЦЈДПГсР6каСвДтип/2аВАкв5зТСКСтгВ+геХ/5УпЈМхХф/рпцЦОкГтМ88тОСХ

о4в8пнмпгс1вД92В7тЈоп6јГмУВТ7јбОкС5и3И+ц8БОВТАб+0Теео5иКСБИтКР8/Звехкрид+

/0У3КСЦЕцјрФЦ4ВКС8Агрв7у0ЈАклВУФО0ОевзКСГКС6ЈбЛнхОеКкМАид02ЗК09ФдРвФупфВзЕер

аРвкЈнгоКслвисрвкИ9КСРНВАиек7а8/иПаИј+УтМлк7лИ/0НАпХцКсбнзсИовМДцИ3кииХН7ФИ

МвИИмЕ3МФГдПВтЕПВЕМДИх4ме6пгј/1фВцеуВуВок1к6Г/ВпОБз+ОекдоСТИ4баА54М9ккбј

јкуЕ2ДРЦвоБПдЛГмГКСфри6Ел+бПмиС9У4ВУФбнКГвтЦ3гТЦмјдПВУк+уВ2ТуМнхпнЦПКНхјФ

ГтЈ6хгВлИИјзЕОкКИиоН/Г/иЦКСИ4УЗФБИИ4//цБвБмЛи63ИивОеДВхЦКТлфЛт0и3ПЛаКсхКк0

ВмИлИикВКСки7вуеТнСГ863СкДкзПВ4фИзВЕдЦИЕСгкД6Н7миГ0усв7РЗо4кФке0к+Г2Ик2к7

АикпвН9хкоНкфдегс1Кс4мв7кз6ро5ХИСЦс86КПВКн+п42тФиГиНОНХАБб/зскгоЕВкЈцрВСл

ЦРфвпфЕтИјиГбнИи3зТЕбкКсдФ28з6здВААвл2КДЦХКСИГ96Ф33мофпхКс+и0ВиКкБа5пцКГКБј

КП7нв5ОрК5УЈњЦУЕОаС5м2ДцУхлвЦ8УИм7ЕПвТаМФЛеН50фК6ДуитгПвиБ1мДклв4нлкРКС1

КсаннССЕУиди5УдПлмПеквИхПВкДм3хВКИТ7ГМиТ8вхф+еДЦДЕН5сЈ9цВЛд0Усг37бмфвЦЛе+

МтФОс2Бкн13ЦбОуМнВПоНЗЈфАлУдхДКС4КваТеКЈЈ4ЗвкСИ5КАкц5вП5мНвНхкК8в/гОкругЕ

о+ВББАЕоЛИАуЗЕ3АВ7ВНСг6Н+уХсВдКсвХс7ОитпН1јкс0КСПкк7вхЈрзг6АфЈОФ9нМК6лаАцЗ

6БцЈ62оКСК8ВИхиЗоГт1УХУИхНц/ХПхдрВнСЗХКСЊфлВВ8ИИејЕлДфе/ИВу3кХБВУКСбс3Сб8и

пКс5вј7мрВМ4б1гК4АврхДиХлгзЗУаЕ1вбокБРн7МЗНИдВ/и8ИНнДСКС0г7Вла4сПМБјПјХ/Сн

КкфХР5С96ГХрп4Кс4ев5о/мОј76оНО9иКВтцПВ3КтоитОКфго2ГМ/И5нУцСзРв77ал/авкуЗС

Н9у/6нОЦ8ФфкФдумКхгИолв1пМ7тофОпацФ7вФКХ0фрТлВМЦ5ФгКСКг3фтНм/Бр1Ј4АниацБ

3Ов+сдККОиЛМтК4ЦФК6БРЕЕа96б3ко+гКји7вУСИВСр3ХЗЈвИЦГЦРлкЗзјЛрРБјАИРаИИАКС/

в8ДхМсо0ЦмДуДцВХИ+ФвБ9п50Кзц00КЦ/гјиЗНКУа7т0хЕКзХМба7ПиКибГ2рО9КПКСДРБиО

Р6Спк7Јп4оЕ93р4а3БпСЕТ8х7тМт6оБкДВх7КЕкЈВ3КввХнм/Ву/хла0КпвфзРв1х8дјт5ЦИ

Дл6БКСЗУе5еЛ0Скј3вВИфмаВХАпЕОх2В12ркк3ИНл0збВ0ОИбКСПМХкЈсЈдеи+Ф0лзЕвЕцгх55

Л24зЕПКСИКТудуз13КовКсхдркОи8бНпТ8гаЗптурМф7ИФЛИХИБ3коЈСУВ0в2лзКсдД/гцумј7т

Мхк3еМпааТЕЈС8а+КИ6ЛИ+Б1ИУвцхОПЈУ0цИПдХ4ккМГВП5ахјк/КСзцВС0КСН1ХИдрВ+к7лФ

/1РИтлрУја78СфТ8вЕкБбАГМуЈ2лкРк5ф4пВЛДиФУгЗуЗСк8ктрт5Пк8ХДлпВкЈГт9Бр+ц0Г

рнзРРмјТФОЦпЦЈзсХДфиеВ5ИУ+кСИЕгСЦиг+фГк4цМЛОокмсуокККСот07ЦкгВкЗАДФн8з2Ко

гнХКа3цлМ5м9кхБгКруФбдлФСивЦНауСтмНзх+/г+5ОИфзЛЛ83КкКЕф8КсвјХгЗООИоуС8ЗФр

куМвПХ3зКСХ6ку4ПЦУ6БоКа4Фо5Н+цмВд8хУОЈиуЛХБлвА2заПВ16Б4Хо22ФОЗхФле1Г3фаеР

ии6ВпкУВцУУУЊј1нФке3БгМкИЦОЗ/ВМИбкхв2А9скпНДЗМ/зДДХт2д8В3РУВп6бК4НИп33Н

Р/1са2х5/дет4В9ОиУХДПБХКСб59Дк3оА4УјУуХи7хиаМзГРолеЦс5Сзиз4лзи/вД32фМцфл4

КДкКгр1ВвСитЗрпквБИкд1ВлТ8ГАЕлтхдИфехомкОд3рДСмАЕотД/УвАб9фБр56ииКСНхИзФП

хфТЗ24цОАДБдДВјциСкку/8Ксв2аВ9ц8Цв2гКхМХп0крОјкЛКСкВеЦ75ц9вБл0Ксд8Вх3н6МкФц

дг+2ХнБДиКд86ФТЗ9К4к6КЕ2Л985/бг2Хг311ј3кЈКСиДзИгЕЛв67иФдМзККСЗкПКСМфПмтРвтФ

ТЕ5С1кРФКв/АКТ0ХН17цнФИЈААБсКсм9х380ЗЦОИ25ДЕт5/д0ОРЕз+блНвру1кЕИКв4ХП6МКВ

Ви9Ул7лД7п6АЗДПкфББВкМВбВ1цУЗпн3фРВ6ИфиТА0ВмОе77СИмО6вуВАИРГдо69лц3/0з1з

1ГР3пТ1ОКхЈкИ29ФлФбЈцКслНк+дик4кМгв=

ИронПорт-ХдрОрдр: А9а23:вз6н2Квј6јфТп+кМ139дКрПв1б1здоМги1кнкилНИДЗСддГВкН

3руфгд2вЛ04КкхИ03И/урвКспВоИЕмсккКдхЛН7АВ7МЗмјбУКеТТЛ2КјрГСпвЕИеРеОлНК1вЈ

0ИГ8ЗД4З/ЛфЦФХЗК3БкВиФ+ргбсбк6ГдиТ9Ј/ј5кИодидМС4слвиВИЛкКгМмНКЛТМтОбМЈУК

Цб4цпМ4ккМЕЕ55Уу2ЛКкМЦВОјИ4/нл/аиЛКСфЗТбиРЛ1ДВз

Кс-Талос-ЦУИД: 9а23:ркАИ72Е1Мо+ЉдРНкмИ/с0гдГ+УЗМУфклљсДУСТСмд2ВкГсХАо=

Кс-Талос-МУИД: 9а23:ИВЈДДАмЈ02к30Ву6еквДднп7БЈ9Е3ЗВ1АнвитсгВифГ8Хз1ИНДиС2ВЕ=

Кс-ИронПорт-Анти-Спам-Филтеред: истина

Кс-ИронПорт-АВ: Е=МцАфее;и=”6600,9927,10760″; а=”61943499″

Кс-ИронПорт-АВ: Е=Сопхос;и=”6.01,180,1684789200″;

д=”сцан’208″;а=”61943499″

Кс-Прослеђено-За: 74.6.128.31

Кс-ИронПорт-Оутбреак-Статус: Не, ниво 0, Непознато – Непознато

Примљено: од сониц304-56.цонсмр.маил.бф2.иахоо.цом ([74.6.128.31])

од мк2.техила.гов.ил са ЕСМТП/ТЛС/ЕЦДХЕ-РСА-АЕС128-ГЦМ-СХА256; 04 јул 2023 10:36:35 +0300

ДКИМ-Потпис: в=1; а=рса-сха256; ц=опуштено/опуштено; д=иахоо.цо.ил; с=с2048; т=1688457002; бх=нл0лпРв8УХФтхцЗИКСВКВМСЦКСЗМТК+ЕФЛтМ/ФРиТ8в1М=; х=Датум:Фром:До:Субјецт:Референцес:Фром:Субјецт:Репли-То; б=И1з+462оЕТДРимлоЕК2СВ6Па0ХинКпрхдр1Иу2КРАФ7фЕХИвјХВПЦ7иЕЦНКСцрк+0ииЦРр9БцПСУВ50ет0вфДБГие3Ц5Всог0фјнороИеВоИопк9дбјзХАлКРКСИопкДБјзХАлКРКСНКСДјзХлУКСРКСНКСЈВКДКСРКСРКСЦрКс дКспа7ЗЈМГОа+ткГввр2Ф++ ДСФб3тгхгл5гт1РјгкГрсјЈУ7В3Ик3фк8кСИТЦКС2Та72о0ЈВСјнКа2бл9цНбкзЗА1с4Ј/Х9уУ808лф071з+ХкфкјПц 0и9ЗаеКс5ПЦпЈККАз97еб3ЕЗпТ4тох1Јоеф9И9Коин3км ФуфКСИКеОД+Ег==

Кс-СОНИЦ-ДКИМ-СИГН: в=1; а=рса-сха256; ц=опуштено/опуштено; д=иахоо.цом; с=с2048; т=1688457003; бх=енм17тВКиЗззхУМДиМофнлмеопе3АнМКтфЈО1КсцкГКЕ=; х=Кс-Сониц-МФ:Дате:Фром:До:Субјецт:Фром:Субјецт; б=с46И2бзп94лфУГуДтц9РЗу0мО0Хсв1ЛдБ1ВвАЗр24СЛд3ЦВИ/птСјо84Ф4кг59УсВ/зОнухк+рХЛЗ2мгсФЈАкиОх0ЦК4и60Дј5кТКСдРДзВВхЦфХ7мРдзВВхГФХФ7ДЗВВхГФХФДЗВДЗВ1КГФКСФКСДЗВДЗВ10Ц ВЦр/к87ЛВцХУкЛ лАДзТДВБбХвнЕБОВТ1оТдАцРвфц4Фвп0АЛЕЦН2ТИАНКСефмСЛд8ИдјОа2гС/ЦНнДФВКССДппБуЗ5рвфкР1ПРОтЕТЛЗоКЕ/вихи5+фКсгугХГЗЗИОГ/фКсгугХГЗЗЗИОГ/КсКсХгХЗЗЗФКсВКССДппБуЗ5рвфкР1ПРОтЕТЛЗоКЕ/вихи5+фКсгугХЗЗЗИОГ5КсгХГЗЗЗИОГ5КсгХЗЗЗГ Аецј5оВ1Ф6Зс+АЕс/Л4К6ССМцецО/Ф4оквкгтк ЦУцВмупо0ИЦрир+/г==

Кс-ИМаил-ОСГ: нсМвјПИВМ1нпв2ЦКл_вуТхвмоЦтПИеФпВвезсКССТ0тфКсјЛ6т2еТН5К0гИВ9ТБЗКС

лМРу0АДКДф8БЗ2ПфкВБ63КмЈХ318ЈДрСКтФо_и4ВА2мин6ХхХКк7кСРККпКГЦу.КТУхЗмКСЈр8х86

ДМПгјнвгкв9кБкк9КСВр_ЗРВГ_рУИДјвмОЗмсвКСМО7М4по66заЈВмркттке3јКјкв1гзплКО_узТм

7_ВеИИл.еРфРЛЗмКсзфГлгРенЈтдупМНДЦпИдкЦи.иКМтР7Им5РИл5фпГЛаЦЕЗАкГу1цФ8бокХПКИ

аУ7БкИ49Б.ОуИЗтН1дПв057лхНАУ8УКСиаЛ36.И3тгЦГк5у2дПриДИ0ОкбхИоЗкесЕкхиТАроПбфб

кбХКСКВгХЉ0лИф_фМЕ_јЕЕбИГдврп36еуВв2мИЈгК_з77ОМВФр9СКмДИвИо3ЕКСситКј0Књ8ВАВц

кЈ6СЕСАирУИрц4Кк1Ум64и5ИрОјктКСКСнддвРА6циЦт6ИКСкФдДИСМИТбмК7мВгИј9рнзКхтСЛкаВб

пМКлЦ0У3јДрЗвкКПВВИЛфејнкфИузЛ3цИ91ЈЛ.МЈЕВк1л8ЗхиДВМХвпкнЦ5Хк2Ј0С6фАетХпСгЛу

бВу8фккјКсу8ТОдХВцлоЛЦКМр45вјВУАИвКСХекдКСВОКСфф6БКтјкЕВУф5РкПвлаУФБЕвграЗ_нВ5т0

оЈМн6В1иОљх2уУГОДРквНфз2к_ид_2г2рВ5уи2ГгИАцАхТУРМфбПЛмевАир793КиС2кСф_Ибе2Х

НаидТфаБу8лигДг5Ои8вмдцк05оВ4Ф0сК2вц5хбхПвкЈ5ЛУз6вКСНИ_ПтКфцб.КЈ8нНО7сМФБип_1

ДМКИнНргВМа5ИП.њ2уП4СВцПјво.уЕАапУхвнВ8ДхусвВспус_еВк7Х8ИКг_еГВртвВлТгТВ4Хс

Лукмф7а8вБрЈ_03л_кПв5сХ2_ГИЈЦМгДкИтЗи_4в2АНИкцДф4_ЗРЈкјве9ИЗкВцПсдУ3уВМЛДЛВИ

хмКсиВегКо3Км18кФсм3гухгоМвН_4УзкМргнгеВРРЛИЛСКТцГ3Е.Т.9Н31Љхи2гиЕкИ07гИРбкЦ

0пОтХГСПП2е.оКЈБоАИТ7еДРКСФ.ВЕ4сзФдМ2КПоеидм.9улБИВГх4ккзвЈЗ0РСоиНоцлк.нТкЦим

гпуум.ЛВсаСцФ7ЉФмДоиз24ВНорбТЦк2КСНФој.кЈаХКС5иЦ_ОРјтГОнсОО0РвзПОоНигВМПии4Зс

а0.ГцКс0КККјлоУ9ЦБвркП7пе9В5вЦпЦТзТИупТлМаоМикцв91ХсЗС78двОЈТПб_С_зОМИкДоннДу

рСВФ.Е7гн8кФкМиз26Ку0Уои86гиАХ_тддуЗКС5схУрТЗ0НзООгКс1ВФук2Икд1уг6Ф76.СВИлРк9м

8ВК2ФкпЕесГск3ИфЦКа1А4аТдИИј2.аИ42КхвМПфСКС2ЊИ4Смнп_Д189ор_аЗкО9впД1ИеФвФ9рр

КЕкВ9ББсЈВПИакеНб154НСббтнИпбКс8Хз.ВсфИЛПУоДаЈводЛлкКоЈГХцЗ4ИОРЕ078ДКСД646ФоЗМ

М_И9.иКе47цИГЛ10мкуиГТД2дХВ7З3МК_4ВВАесо_Ти27ХзВинП_0јд3кбКикиРУј8УЉк_пн9Та

меВрктсиввбЛГеК6то2ниикБс7КХМЈЕВУ96КЕјз9здМ.врлВуГкокСгиФ2.33вдкКВхВвИзБхК5в

О46аиЦБп0тБпф_ф0кВб6И7П.кНКС1иВкк0РКСКдК3ЗВвкјФГкСК17рцМ6УдуПбАКСЕ4АнУС6ЛрМКСФ5

6одб51пА0колТг_хбрГЕЦУЕМодВА9ЛЗкЗ_вЦВ_ЕфдФВ28гцкзФувнХкткрцВаЦкЊјКх0хООхНсн

0Зар7зКаРХ1јдЕер0мрфкДт63аМКСц7циксјОнбУДфКНМбп4ХВ5мкФкнпуЦВзИ76вАр05лТц5рИ3И

сЕккаУној4ахмнЕЛкхкгКЈгТу3КСИ_Дп3РусВЛАв_Б1в5ид8ц8киЕик4ебрВР6ФЕпГкЕЦдеНКГБ2Кс

ивАупууФс0к.о_865зНФгбни5фоСВлКгМтбв8ОКбКмаЈн.ПгВКмАгК5кБк7.7Г3ЕСИовВход7Коф

ЗдВКк5л5ИВСјрдЛГсццИвЕИзБе9ИВФКОТЕЕА4цт.БггИЦБкаГбкИр_НдЕКС5јИЕИевЗ3_ПбЦВИДКо

к7п2В3иВВУ5иГк3Ф1К6ЦвД0.ИхофСпкТ276у53ВГгИ5нсфи5ИКСЦцјУколкКЛ4кЗх5УРАРуКзб4т2

зуевКТ7Г7Ксин1МУП99Г98МИВИГпКСХНТ5јиРЦксмтЦ3Ф6АЗЦкгпиИА1бБ4угнКТдМкПидБИ5јВКСКп

Урцкб2уБтТдзуЕ8вдвКукНМуе0О4НкКВр

Кс-Сониц-МФ: < ассаф197254@иахоо.цо.ил >

Кс-Сониц-ИД: аф7799б6-11ф0-40дд-83а2-бд7а2380ц81е

Примљено: од сониц.гате.маил.не1.иахоо.цом од стране сониц304.цонсмр.маил.бф2.иахоо.цом са ХТТП-ом; уто, 4. јул 2023. 07:50:02 +0000

Датум: уто, 4. јул 2023. 07:49:58 +0000

Кс-ФиреЕие: Чисто

Фром: =?УТФ-8?Б?15ДКСодејИНеР16ДКСмдее15нКсоНеЗ?= < ассаф197254@иахоо.цо.ил >

За: ” пниот@моцх.гов.ил ” < пниот@моцх.гов.ил >

ИД поруке: < 584060307.1167579.1688456998682@маил.иахоо.цом >

Субјецт: =?УТФ-8?Б?157Ксм9ек15ХКСмСДКСнНек16ДКСмдеВ16ог15ТКСптеЗ15ХКСлдеоИНеп?=

=?УТФ-8?Б?15вг157Кскдео15Мг15ТКСкдеЗ15КСКСоНеЗИНеВ15ТКСкдеЗ15вКслдеф?=

МИМЕ-верзија: 1.0

Цонтент-Типе: тект/плаин; цхарсет=”УТФ-8″

Цонтент-Трансфер-Енцодинг: басе64

Референце: < 584060307.1167579.1688456998682.реф@маил.иахоо.цом >

Кс-Маилер: ВебСервице/1.1.21612 ИМаилНоррин

Кс-ТМ-АС-ГЦОНФ: 00

Кс-ТМ-АС-Продуцт-Вер: ИМСВА-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

Кс-ТМ-АС-Усер-Аппровед-Сендер: Не

Кс-ТМАСЕ-Верзија: ИМСВА-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

Кс-ТМАСЕ-Резултат: 10–1.617500-10.000000

Кс-ТМАСЕ-МатцхедРИД: Рпвкх2АвКСОВз6цуМ28лПХапЛАРк+зпБЗтХ69пхЈ53ЦУаГИКДЦ5вФ+++5

ф0цБ5РкО4вМ1ИФ6АЈбаИРПлДЕЉ5/НЛвсКјхс0лдГЗ01екРз+6ТЕКдГ7Х66ТиХЕкм8КИБтМО3фт

РИГпИ0Ррј1УБ+кЗЕХгКЈКа03КкмтВИи4бКЗГСнИУЗ+КстИнА/КСБХИваРВ+КхтГ9Д/БТИрПГ/ВЦкК

4Д+6ГнлМмпцЈмРЛО19пеВР1сЈРФУ+МГсвкхм3уг9вВп0дГ4пР9Мцп09утвдсУ=

Кс-ТМАСЕ-СНАП-Резултат: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Повратна путања: ассаф197254@иахоо.цо.ил

Погледајте оригиналну поруку

 

М. Испод је е-маил који сам послао особљу хостела “Авивит”:

У последњој кући.

Иахоо/послано

 

 

ассаф бениамини < [email protected] >

За: [email protected] [email protected]

 

Четвртак, 6. јул у 15:49

 

Здраво Вардхан:

Предмет: Ваше понашање.

Драги господине.

Из мени нејасних разлога, у кућну посету која је била данас, четвртак, 06.07.2023. у 14.50 часова, дошли сте са веома агресивним ставом и почели сте да ме нападате грубо и вулгаран начин – само тако и без разлога.

Као што знате, ово се догодило без икаквих провокација са моје стране.

Јасно ћу вам рећи да ако намеравате да наставите са овим, замолићу вас да више не посећујете стан у улици Костарике 115.

Хоћете ли бити вољни да се понашате као људско биће? Тако да неће бити проблема у вашем даљем доласку. Да ли желите да се и даље понашате као дивљак? Зато је боље да једноставно не дођете и то је то.

Неке ствари једноставно нису урађене.

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини-становник из заштићеног смештаја хостела “Авивит”.

пост Сцриптум. Мој матични број: 029547403

 

N. Моји линкови:

1) сајт “све услуге”

2) група Фејсбук „Излазак из усамљености“

3)група ВхатсАпп адреса за отпремање накнаде старица у Израелу

4)преводилачке услуге Сједињених Држава

5) Удружење “Почетак ре”-за спасавање и спасавање са Хаимом прошлих злостављања

6) румбле.цом дељење видеа

7) финзмо цомпани

8)Удружење”пријатељи”-помоћ на путу

9) кутија са подацима компаније

10) траума фор гоод – удружење за жртве трауме

11)линија за порођај-адреса жене су доживеле Референца насилна или понижавајућа На време порођаја

12) пројекат “Сунце за све”-помоћ заједничким кућама у постављању соларних кровова

13)Удружење акција-отвара очи и срце за моје потребе слепих

14) дисабилити матцх – међународни сајт за упознавање особа са инвалидитетом

15)координатор “товер лигхт” – обраћање људима са недостатком вида или слепило

Print Friendly, PDF & Email