Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Обяснение на китайски. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Обяснение на китайски.

До:

 Относно: китайски рекламни агенции. 

Скъпи Дами / Господа.

През 2007 г.се присъединих към борбата на хората с увреждания в Израел, в която все още участвам – и от 10 юли 2018 г. го правя като част от движението “нитгабер” – прозрачно движение на хората с увреждания, основано и понастоящем управлявано от Г-жа Татяна Кадучкин. След като много и различни опити да се придвижи борбата в Държавата Израел бяха неуспешни, аз едновременно започнах да се свързвам с много фактори от международната общност. 

Тези призиви имат две цели: опит да се предизвика натиск отвън върху лицата, вземащи решения в Държавата Израел, така че те да започнат да се отнасят малко по-сериозно към тежкото положение на хората с увреждания, както и стремеж да се установи контакт или сътрудничество от един или друг вид между организации с увреждания от различни страни по света. 

Като част от тези усилия се опитвам, наред с други неща, да достигна до влиятелни организации или хора в Китай или сред китайско-говорящото население по света. Както знаем, ситуацията е сложна: през последните 20-30 години има две противоречиви тенденции в политиката на китайското правителство, които съществуват едновременно, една до друга. От една страна, поради политиката на Китай да се развива и позиционира като световна сила, той се опитва да „изпрати оръжия“ на възможно най-много места по света, което, разбира се, не пропуска и областта на комуникацията. От друга страна, разбира се, съществува противоречивата тенденция на строгата цензура, наложена от китайския режим върху много медии.

В такава реалност е изключително трудно да се знае как да се процедира по отношение на достигането до китайско-говорящото население.Затова търся рекламни агенции, които са в състояние да помогнат във всичко, което се отнася до предоставянето на съвети, насоки и насоки.Познавате ли такива рекламни агенции?

Най-добри пожелания,

assaf benyamini.

пост Scriptum.А) Терапевтичната среда, в която се намирам:

Асоциация “Reut” – Хостел “Авивит”,

ул. ХаАвивит 6,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

Израел, пощенски код: 9650816.

Телефоните на офисите на хостела: 972-2-6432551 .

и: 972-2-6428351.Управител на хостел: г-н Евгени Пайкин.

Б) Семейният лекар, при който се наблюдавам:

Д-р Брандън Стюарт,

Clalit Health Services – Клиника “Хатайелет”,

ул. Даниел Яновски 6,

Йерусалим,

Израел, пощенски код: 9338601.

Телефон в офисите на клиниката: 972-2-6738558.

Факс в кабинетите на клиниката: 972-2-6738551.

В) По-долу има няколко думи на обяснение за движението, към което се присъединих на 10 юли 2018 г., както се появиха в пресата: Татяна Кадучкин, обикновен гражданин, реши да създаде движението „nitgaber“, за да помогне на тези, които тя нарича „прозрачни инвалиди“ ‘.До момента в нейното движение са се включили около 500 души от цялата страна ИЗРАЕЛ.В интервю за Йоман по Канал 7 тя говори за проекта и хората с увреждания, които не получават подходяща и достатъчна помощ от съответните агенции, просто защото са прозрачни.Според нея хората с увреждания могат да бъдат разделени на две групи: инвалиди с количка и хора с увреждания без количка.

Втората група тя определя като “прозрачни инвалиди”, тъй като според нея те не получават същите услуги като хората с увреждания с колички, въпреки че се определят като 75-100 процента увреждане.Тези хора, обяснява тя, не могат да се препитават сами и имат нужда от помощта на допълнителните услуги, на които инвалидите с колички имат право.Например прозрачните хора с увреждания получават ниско обезщетение за инвалидност от Националното осигуряване, те не получават определени добавки като надбавка за специални услуги, надбавка за придружител, надбавка за мобилност и също така получават по-ниска надбавка от Министерството на жилищното настаняване.Според изследването на Кадучкин,тези прозрачни хора с увреждания са гладни за хляб въпреки опита да се твърди, че в Израел от 2016 г. няма гладни за хляб.Изследванията, които е направила, сочат също, че процентът на самоубийствата сред тях е висок.

В движението, което тя основа, тя работи за поставяне на хората с очевидни увреждания в списъците с чакащи за обществено жилище.Това е така, защото според нея те обикновено не влизат в тези списъци, въпреки че се предполага, че имат право.Тя провежда доста срещи с членове на Кнесета и дори участва в срещи и дискусии на съответните комисии в Кнесета, но според нея тези, които могат да помогнат, не слушат, а тези, които слушат, са в опозиция и следователно не могат помогне.Сега тя призовава все повече “прозрачни” хора с увреждания да се присъединят към нея, да се свържат с нея, за да им помогне.По нейна оценка, ако ситуацията продължи както е днес, няма как да се измъкне от демонстрация на хора с увреждания, които ще искат правата си и елементарни условия за препитание.

Г) Начините за установяване на контакт с Татяна Кадочкин, в неделя-четвъртък между 11:00-20:00 часа според израелското време – и това е с изключение на еврейските празници и различните израелски празници на телефонни номера: 972- 52-3708001.и: 972-2-5346644.

E) По-долу е имейлът, който изпратих на д-р Брача Зисер от сдружение “Езер Мицион”:

Моето писмо до д-р Брача Зисер.

Yahoo/Насвет Асаф Бинямини

Във вторник, 9 август 2022 г., слушах предаването на г-н Яков Айхлер („KAN HALAYLA“), в което вие излязохте в ефир и обяснихте за важния проект за донорство на костен мозък, организиран от асоциация „Езер Мицион“ и за популациите, които могат да бъдат подходящи за даряване на млад мъж, който наскоро е болен от тежко кръвно заболяване и се нуждае от спешно даряване.По думите си в предаването Вие заявихте, че групите, които са подходящи за донорство, са евреи от Сирия, Турция, България и Полша.Аз съм евреин, роден в Израел – и всичките ми баби и дядовци, както от нуклеарното семейство, така и от малко по-разширеното семейство, са дошли от Полша преди Втората световна война и Холокоста.След това написах в Google “костен мозък, в базата данни ли съм”- и след въвеждане на ЕГН ми стана ясно че ме няма в базата данни.Уточняването в моя случай не е възможно чрез прилагане на личен номер по време на служба в армията на ИЗРАЕЛ – и това е така, защото не съм служил в армията на ИЗРАЕЛ и следователно в моя случай няма такъв номер.

Затова реших да дойда при вас с цел проверка на годността ми – и когато пристигнах днес, сряда, 10 август 2022 г. в 3:38 следобед в клона на асоциацията “Езер Мицион” в Йерусалим на 11 Beit Улица Хадфус в квартал Гиват Шаул ми казаха, че не мога да се присъединя към басейна.Причината (според секретарката на място): влизането в базата данни е възможно само до 45 години (аз съм човек на 49 години).

Затова се върнах в дома си, а не когато дойдох.Може ли да ми обясните защо хората над 45 години не могат да се присъединят към базата данни?Ще спомена също, че съм нездравословен човек, който страда от поредица от основни заболявания – и също така редовно приема някои психиатрични лекарства като хронично заболяване.Това също има ли значение по отношение на възможността за присъединяване към базата данни?

Най-добри пожелания,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Entrance 1-Apartment 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, пощенски код: 9662592. Телефонни номера:

у дома-972-2-6427757.Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum.1) ЕГН: 029547403.

2) Бих искал да отбележа, че съм човек с увреждания и нужда и затова, за съжаление, няма да мога да прехвърля финансови дарения за много важния проект, който управлявате.Има ли някакъв начин, по който мога да помогна на проекта?

3) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

F) По-долу има различни връзки, чрез които можете да получите повече информация за мен:

https://www.nitgaber.com/ 

https://disability5.com 

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA 

https://anchor.fm/assaf-benyamini 

- Намерихте ли грешка? Разкажи ми -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE