Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Објашњење на кинеском. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Скочи на садржај
Home » Објашњење на кинеском.

Објашњење на кинеском.

За:

Предмет: кинеске рекламне агенције.

Поштоване госпође/госпођо.

Године 2007. придружио сам се борби инвалида у Израелу, у којој и даље учествујем – а од 10. јула 2018. то чиним као део покрета „нитгабер“ – транспарентних инвалида, покрета који је основан и којим тренутно управља. од госпође Татјане Кадучкин.Након што су многи и разноврсни покушаји да се унапреди борба унутар Државе Израел били неуспешни, истовремено сам почео да контактирам многе факторе из међународне заједнице.

Ови апели имају два циља: покушај да се изврше притисак споља на доносиоце одлука у Држави Израел како би се они мало озбиљније позабавили невољом инвалидне јавности, као и тежња за успостављањем контакта или сарадњу ове или оне врсте између инвалидских организација из различитих земаља света.

Као део ових напора, покушавам, између осталог, да допрем до утицајних организација или људи у Кини, или до становништва које говори кинески широм света.Као што знамо, ситуација је сложена: у последњих 20-30 година постоје два контрадикторна тренда у политици кинеске владе која постоје истовремено, раме уз раме.С једне стране, због политике Кине да се развија и позиционира као светска сила, она покушава да „шаље оружје” на што више места широм света, што, наравно, не пропушта ни поље комуникације.С друге стране, постоји, наравно, контрадикторни тренд строге цензуре коју је кинески режим наметнуо многим медијима.

У таквој реалности, изузетно је тешко знати како поступити у вези са допирањем до становништва које говори кинески.Стога тражим рекламне агенције које су у могућности да помогну у свему што се тиче пружања савета, упутстава и упутстава.Да ли познајете такве рекламне агенције?

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини.

пост Сцриптум.А) Терапеутско окружење у којем се налазим:

Удружење “Реут” – Хостел “Авивит”,

улица ХаАвивит 6,

Кириат Менацхем,

Јерусалим,

Израел, поштански број: 9650816.

Бројеви телефона канцеларија хостела: 972-2-6432551 .

и: 972-2-6428351.Менаџер хостела: господин Јевгениј Паикин.

Б) Породични лекар код којег сам под надзором:

Др Брандон Стеварт,

Цлалит Хеалтх Сервицес – Клиника “Хатаиелет”,

улица Даниел Иановски 6,

Јерусалим,

Израел, поштански број: 9338601.

Број телефона у канцеларијама клинике: 972-2-6738558.

Број факса у канцеларијама клинике: 972-2-6738551.

Ц) Испод су неке речи објашњења о покрету којем сам се придружио 10. јула 2018. године, како су се појавиле у штампи: Татјана Кадучкин, обична грађанка, одлучила је да оснује покрет ‘нитгабер’ како би помогла онима које она назива ‘транспарентним инвалидима’ ‘.До сада се њеном покрету придружило око 500 људи из целе земље ИЗРАЕЛ.У интервјуу за Иоман са Канала 7, она говори о пројекту и оним особама са инвалидитетом који не добијају одговарајућу и довољну помоћ од надлежних агенција, само зато што су транспарентни.Према њеним речима, инвалидна популација се може поделити у две групе: инвалиде са колицима и инвалиде без инвалидских колица.

Другу групу дефинише као „транспарентне инвалиде” јер, према њеним речима, не добијају исте услуге као инвалиди са инвалидским колицима, иако су дефинисани као инвалиди од 75-100 одсто.Ови људи, објашњава она, не могу сами да живе, а потребна им је помоћ додатних услуга на које имају право инвалиди у инвалидским колицима.На пример, транспарентни инвалиди добијају ниску инвалиднину од националног осигурања, не примају одређене додатке као што су додатак за посебне услуге, додатак за пратњу, додатак за мобилност, а такође добијају нижу накнаду од Министарства за становање.Према истраживању које је спровео Кадучкин,ови провидни инвалиди су гладни хлеба упркос покушају да се тврди да у Израелу 2016. нема људи гладних хлеба.Истраживање које је спровела такође наводи да је међу њима висока стопа самоубистава.

У покрету који је основала ради на томе да транспарентно инвалиде стави на листе чекања за јавно становање.То је зато што, према њеним речима, они обично не улазе на ове листе иако би требало да испуњавају услове.Она одржава доста састанака са члановима Кнесета и чак учествује на састанцима и дискусијама релевантних комисија у Кнесету, али према њеним речима они који су у могућности да помогну не слушају, а они који слушају су у опозицији и стога не могу помоћ.Сада позива све “транспарентније” инвалиде да јој се придруже, да јој се јаве како би им помогла.Према њеној оцени, ако се ситуација настави оваквом каква је данас, неће бити бежања од демонстрација инвалида који ће тражити своја права и основне услове за живот.

Д) Начини успостављања контакта са Татјаном Кадочкином, у недељу-четвртак у времену од 11:00 до 20:00 по израелском времену – и то осим за јеврејске празнике и разне израелске празнике на бројеве телефона: 972- 52-3708001.и: 972-2-5346644.

Е) Испод је мејл који сам послао др Брахи Зисеру из удружења “Езер Мицион”:

Моје писмо др Брахи Зисеру.

Иахоо/Насвет Асаф Биниамини

У уторак, 9. августа 2022. године, слушао сам програм господина Јакова Ајхлера (“КАН ХАЛАИЛА”) у којем сте изашли у етар и објаснили о важном пројекту донације коштане сржи у организацији удружења “Езер Мицион” ио популацијама које може бити погодан за донацију за младића који је недавно оболео од тешке болести крви и потребна му је хитна донација.У својим речима у емисији сте навели да су групе које су погодне за донацију Јевреји из Сирије, Турске, Бугарске и Пољске.Ја сам Јеврејин рођен у Израелу – и сви моји деда и бака, и из нуклеарне породице и из мало шире породице, дошли су из Пољске пре Другог светског рата и Холокауста.После тога сам написао у Гуглу “коштана срж, јесам ли у бази података”- и након уношења матичног броја постало ми је јасно да нисам у бази података.Разјашњење у мом случају није могуће кроз примену личног броја док сам служио у војсци ИЗРАЕЛ-а – а то је зато што нисам служио у војсци ИЗРАЕЛ-а и стога у мом случају нема тог броја.

Стога сам одлучио да дођем код вас ради провере своје подобности – и када сам стигао данас, у среду, 10. августа 2022. у 3:38 поподне, у огранак удружења „Езер Мицион“ у Јерусалиму у Беит 11. Хадфусова улица у насељу Гиват Шаул Речено ми је да не могу да се придружим базену.Разлог (према секретару на лицу места): упис у базу је могућ само до 45. године (ја сам особа од 49 година).

Зато сам се вратио својој кући за разлику од онога када сам дошао.Можете ли ми објаснити зашто људи старији од 45 година не могу да се учлане у базу података?Напоменућу и да сам нездрава особа која болује од низа основних болести – а такође редовно узима неке психијатријске лекове као хроничну болест.Да ли ово има смисла иу погледу могућности придруживања бази података?

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини, улица

Костарика 115,

улаз 1-стан 4,

Кириат Менацхем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, Поштански број: 9662592. 

Бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Желим да истакнем да сам особа са инвалидитетом и потребито лице и због тога, нажалост, нећу моћи да пренесем финансијске донације за веома важан пројекат којим руководите.Да ли постоји начин на који могу да помогнем пројекту?

3) Моје е-маил адресе: [email protected] или: а[email protected] или: а[email protected] или: а[email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

Ф) Испод су различити линкови, преко којих можете добити више информација о мени:

https://www.nitgaber.com/

https://disability5.com

 https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA    

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Print Friendly, PDF & Email