Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Отдаване под наем на апартаменти за хора с увреждания в Израел - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Отдаване под наем на апартаменти за хора с увреждания в Израел

Наемане на апартаменти за хора с увреждания в държавата Израел: предизвикателства и възможности

Какво означава да си инвалид? Това е въпрос, който повдига много въпросителни и не винаги е възможно да се даде прост отговор. Лице с увреждания може да бъде човек с физическо, емоционално или духовно увреждане и във всички случаи животът му трябва да бъде интегриран в по-широкото общество. Едно от основните права на всеки човек е правото на приятно жилище, адаптирано към неговите нужди. Това е основно право, от което никой човек с увреждане не може да се откаже. Ето защо сме изправени пред уникални предизвикателства, когато става въпрос за наемане на апартаменти в държавата Израел.

Наемането на апартаменти е труден въпрос в държавата Израел, дори когато човек не е инвалид. Високите цени, географските ограничения и силната конкуренция между населените места и градовете карат десетки хиляди хора да търсят решения, адаптирани към различните пазарни тенденции и да търсят подходящи жилища.

Напоследък местните власти се опитват да намерят жилищни решения за хора с увреждания, но реалността показва, че има още много работа за вършене. Хората с увреждания срещат особени трудности при намирането на апартамент, съобразен с техните нужди. Властите и предприятията трябва да разработят ефективна и подкрепяща политика в полза на хората с увреждания, за да им помогнат да намерят подходящо жилищно решение.

Един от основните проблеми на жилищния пазар в Израел е липсата на апартаменти, достъпни за хора с увреждания, и жилищни възможности в близост до мястото, където живее човекът с увреждания. В резултат на това изборът на местоживеене от страна на хората с увреждания почти винаги е неразумен и не отговаря на основните жизнени потребности и може да накара хората с увреждания да се чувстват изолирани и да не се ангажират с обществото, в което живеят. Роднините на хората с увреждания, които се опитват да им помогнат да намерят подходящо жилище, се сблъскват с много бюрократични затруднения. Освен това,

През последните години започнаха да се развиват стабилни решения за хора с увреждания при отдаване под наем на апартаменти. Например израелските местни власти започнаха да разработват програми, позволяващи на хората с увреждания да наемат апартаменти на субсидирани цени, съобразени с техните финансови възможности. Освен това частни компании работят с местните власти и публичните институции, за да осигурят подходящи жилищни възможности за хора с увреждания и техните семейства.

Един от най-успешните примери за това решение е „Carmel Fund” в град Хайфа. Фондът подпомага финансирането и закупуването на апартаменти за хора с увреждания и им помага да намерят подходящо и достъпно жилище в града. Успехът на подобни проекти допринася за значително подобряване на качеството на живот на хората с увреждания и им дава възможност да се интегрират в обществото, както всеки заслужава.

Все още обаче има много предизвикателства, когато става въпрос за наемане на апартаменти за хора с увреждания в държавата Израел. Постоянната необходимост от адаптиране на апартаментите към физическите и емоционални нужди на наемателите, както и финансирането, необходимо за подобни проекти, представляват много скъпо предизвикателство. В допълнение, осъзнаването на проблема и непрекъснатото подобрение с течение на времето доведоха до увеличаване на заявките за закупуване на достъпни апартаменти, което може да предизвика чувство на неудовлетвореност и бюрократични усложнения, които са много трудни за управление.

В заключение, отдаването под наем на апартаменти за хора с увреждания в държавата Израел е важен и чувствителен въпрос, който изисква вниманието на местните власти, правителството и частните компании. Действията, предприети за хората с увреждания, варират от град на град и място на място и те са изправени пред значителни предизвикателства, за да успеят в тази задача. Усилията за намиране на решения за отдаване под наем на апартаменти за хора с увреждания в държавата Израел изискват постоянство, творческо мислене и партньорство между правителството и обществеността, за да се гарантира, че хората с увреждания получават правото да живеят пълноценен живот в адаптиран дом на техните нужди.

 

A. Ето една идея за системата, за която си мислех:

Създайте уебсайт или система, която ще служи като нещо като „архив“ за подробности за пренебрегвани или изоставени проекти. Тоест: всички случаи, в които човек или група хора са започнали определен проект и поради тази или онази причина не е било възможно да го завърши или продължи.

 

Всеки, който желае да помогне за настройването на системата, може да се свърже с мен, Асаф Бенямини, чрез:

1) Моят телефонен номер: 972-58-6784040.

2) Моят уебсайт:  https://www.disability55.com/

Б. По-долу е съобщението, което изпратих в неделя, 20 август 2023 г., до техническата поддръжка на Facebook:

Защо (отново) не мога да изпращам съобщения чрез софтуера Messenger? Защо ме блокираха отново?

Уточнявам (отново), че в профила си във Фейсбук не пиша обиди, реч на омразата, заплахи, клевета или реч на омразата или обиди от какъвто и да е вид, които наистина биха могли да оправдаят санкция от този вид.

Затова ще ви помоля да ме упълномощите да изпращам и получавам съобщения с помощта на софтуера Messenger.

Асаф Бенджамин.

пост Scriptum. 1) Моят телефонен номер: 972-58-6784040.

2) Линк към моя Facebook профил:   https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

C. По-долу е публикацията, която публикувах във фейсбук групата “спрете тормоза във Facebook“:

 

Facebook внезапно не ми позволява да изпращам съобщения чрез софтуер за съобщения – просто така и без причина.

Освен съобщението за самото блокиране, Facebook не обяснява нищо.

Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно?

Тук прикачвам екранна снимка на проблема (надписът за тази екранна снимка е на иврит).

Асаф Бенджамин.

D. По-долу е електронно съобщение, изпратено по мои дела до „Център за клинично правно започване“ на Еврейския университет + техният отговор на искането:

 

Номер на файл 64226/23 – Benyamini Asaf [референтен номер 66540639]

Yahoo/Входящи

Сиюа Мишпати< [email protected] >

има:

[email protected]

копие:

[email protected]

Неделя, 20 август, в 13:02 ч.

Здравей Михал,

Препращам ви молба, която получихме от г-н Асаф Бинямини, получателят на този имейл. Приложените документи се предават с негово упълномощаване.

Асаф се свърза с нас за правна помощ при получаване на основно облекчение чрез молба/петиция за обществено настаняване. От това, което Асаф ми каза, изглежда, че той е направил няколко искания до Министерството на жилищното настаняване, за да увеличи допустимостта си за помощ за наем и да бъде признат за отговарящ на условията за социално жилище, но всеки път е получавал отрицателен отговор. Според него основната причина е, че той е сам и без деца, което го дискриминира в сравнение с други кандидати за Министерството на жилищното строителство, дори ако е в медицинско и лично състояние, което оправдава ползата от помощ.

За съжаление, поради финансов депозит в кредит на жалбоподателя, жалбоподателят не отговаря на икономическите условия, установени от закона, за да се възползва от процесуално представителство от името на правна помощ от Министерството на правосъдието. Поради това не успяхме да приемем искането на Assaf и да го разгледаме задълбочено. Въпреки това ще съм много благодарен, ако видите дали можете да му окажете помощ чрез Центъра за клинично правно обучение към Еврейския университет. С благодарност адв. Liron Keshet Legal Aid Je District [email protected] Като част от услугата, предоставена ви от Министерството на правосъдието, ви каним да получите достъп до уебсайта Every Right на: https://go.kolz.org. il /g

Неделя, 20 август, от 16:40 ч.

Здравейте Лирон и Здравейте Асаф,

 

Ще проверя дали случаят по принцип е подходящ за клиниката, дори това да е труден въпрос.

Имам нужда от известно време, за да проуча случая и да дам отговор и при всички случаи, ако темата е подходяща за нашето лечение, клиниката няма да може да започне лечение на случая до началото на семестъра (края на октомври).

На Ваше разположение,

 

Адвокат Михал Горен

Международната клиника по правата на човека

Клиниката за представителство на населението в периферията, Центърът за клинично правно обучениеЮридически факултет, Еврейски университет в Йерусалим, Израел. Телефон: 972-2-5882569. Факс: [email protected]
www.cle.huji.ac.il

 

Вижте оригиналната публикация

Д. По-долу е имейлът, който изпратих до кабинета на заместник-министъра на финансите в Израел Михал Валдигер:

Моето писмо до кабинета на заместник-министъра на финансите Михал Вилдигер.

Yahoo/изпратено

Асаф Бенджамин< [email protected] >

има:

[email protected]

Събота, 19 август, в 20:07 ч.

До: Кабинетът на заместник-министъра на финансите Михал Валдигер.

 

Предмет: трайни жилищни решения.

Уважаеми дами и господа.

Аз, Асаф Бинямини, на 50 години, живея в апартамент под наем в квартал Кирят Менахем в Йерусалим. Живея с обезщетение за инвалидност от Националния осигурителен институт. Освен това получавам приблизително 770 NIS на месец като помощ за плащане на наем от Министерството на строителството и жилищното настаняване чрез MGR. Въпреки многобройните искания, размерът на помощта за наем не е актуализиран от много години – и този маршрут в момента не може да бъде адекватно решение. жилищно решение за хора с увреждания. Освен това: когато става въпрос за жилищно решение за лице с увреждания, понякога има допълнителни разходи поради необходимостта от различни функции за достъпност. Въпроса ми е следния :

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

вход А-апартамент 4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в тайна къща поради тормоз и неадресирана жалба до израелската полиция.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) По-долу е моята кореспонденция с мениджъра за жилищно подпомагане на Министерството на строителството и жилищното настаняване: Изпратихте имейл в поле без отметка – номер на съобщение: 0005204

[email protected]

Сряда, 16 август в 9:20 ч. Здравейте, изпратихте имейл до кутия, която не е отметната. Можете да отворите жалба в онлайн формуляра на Министерството на строителството и жилищното строителство:

https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/[email protected]

С уважение, Министерството на строителството и жилищното настаняване, сряда, 16 август 2023 г. в 08:36:54 GMT+3, обществено запитване, отговорно за жилищната помощ<

[email protected]> Написано от: assaf Shalom, благодаря ви, че получихте молбата си и за мен е чест да отговоря. Не разбрах вашето искане, на 05/07/2023 отговорихме на вашето искане за получаване на апартамент, според което можете да обмислите кандидатстване за обществен апартамент, чрез компанията Magaarr. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството. С уважение, Център за обществени запитвания Adena Avera

Администрация за жилищна помощ [https://hoc-hamecher.microsoftcrmportals.com/misrad_habinui_vehashikun/]

2) Моят идентификационен номер: 029547403.

3) По-долу е обяснение на медицинската услуга, която търся: Аз съм мъж на 50 години от района на Йерусалим, който страда от различни физически и психически заболявания. През последните години състоянието ми се влоши значително, което прави все по-трудно да посещавам клиники за медицински прегледи или лечение, ако и когато е необходимо. Освен това, влошаването на обществената медицина прави все по-трудно за мен да намеря медицински асистенти, ако и когато имам нужда от тях. Ето защо се опитвам да намеря решение на тази ситуация, в която, Поради влошеното ми здраве ми е все по-трудно физически да ходя до клиники за преглед или лечение – ако и когато е необходимо.

4) Терапевтичната рамка, в която се намирам:

Сдружение „Ройт” – хостел „Авивит”,

улица Ха-Авивит 6,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9650816.

Телефони в офисите на хостела: 972-2-6432551. или: 972-2-6428351.

Социалният работник от екипа на хостела, който почиства апартамента ми: г-жа Сара Стора-972-55-6693370. 5) На 10 юли 2018 г. се присъединих към движението “Нитгабер” – прозрачни хора с увреждания. В движението се опитваме да действаме в полза на прозрачните хора с увреждания, тоест хора като мен, които страдат от сериозни здравословни проблеми, които не се виждат отвън и поради това също са дискриминирани спрямо другите хора с увреждания. . Директор на движението, който е и негов основател, е г-жа Татяна Кадучкина, а телефоните й са: 972-52-3708001. Или: 972-3-5346644. Нашият уебсайт:

https://www.nitgaber.com/

F. По-долу ще намерите публикациите, които съм споделил в социалната мрежа Facebook:

1) Кнесетът наскоро прие „Основния закон за изучаването на Тора“.

Когато пиша тук, говоря за Тората на Фейсбук – също един вид Тора.

Така че обмислям да се преквалифицирам – и да подам молба, за да бъда признат за учен по Тора.

Надявам се, че ще получите добра заплата в тази работа.

хаха…

ИМА

2)Тали Охайон е с  Леа Кьониг Столпер.

15 август B-13:19 ч.

 

Филмът – любовта на Леа Кьониг – пълната й любов към покойния й съпруг Цви Столпер за юбилейни години до смъртта му и още 25 години до днес, както и пълната й любов към театъра.

Филмът описва срещата и приемането на Леа, между нейния реален свят и измисления свят, който тя преживява на сцената.

Israel Prize Bride, първата дама на израелския театър!!!

От септември филмът ще се излъчва по History Channel {Yes and Hot}.

Премиера 23.09.2023 г. 21:50 ч. събота Допълнителни предавания:

24.09.2023 03:04 Неделя

27.09.2023 г. 18:45 ч. сряда

30.09.2023 г. 12:25 ч. събота

Статия, публикувана преди прожекцията на филма на Epic Art Film Festival 2013 в Музея на Тел Авив

https://www.habama.co.il/Pages/Description.aspx?Subj=1…

Ремарке

https://www.youtube.com/watch?v=clwkVg4_qE0…

3)Choushi бургер подкрепа на хората с увреждания

2 през август B-5:50 pm.

 

Страхувате ли се да ходите на обществени места заради проблема с паркирането?

Ако нямам място за паркиране, подходящо за асансьора ми, не мога да изляза от колата. Не мога да скоча, това е единствената възможност, която имам.”

Значителното увеличение на броя на удостоверенията за инвалидност оставя хората с истински увреждания у дома

Стикерите за инвалидно паркиране имат за цел да помогнат на трудно придвижващите се, но когато се раздават без компенсация, тези, които наистина се нуждаят от тях, остават без решение. Хората с увреждания говорят за напрежението, което ги съпътства всеки път, когато излязат от вкъщи по темата за паркирането и искат промяна в законодателството и неговото прилагане.

първо източник| Ишай Алмакайс

Статията в първия коментар >>

Линк към статията –https://www.makorrishon.co.il/news/yoman/648797/

4)Асаф Бенджамин

15 август B-14:28 ч.

 

Споделено с обществеността

Човек върви сам по пътя, търсейки хора, които може да попита дали да завие наляво или надясно, за да стигне до селото, до което се опитва да стигне.

В района, където ходи човекът, има още две села: село на говорещите истина – хора, които винаги казват истината, и друго село на лъжци – хора, които винаги лъжат.

Човекът случайно среща човек, когото иска да попита дали да завие надясно или наляво по пътя си. Не се знае дали човекът, когото среща по пътя си, е от селото на говорещите истината или от селото на лъжците.

И така, какво може да попита човекът срещу нас случайно срещнатия, за да разбере дали трябва да завие наляво или надясно по пътя си?

Ами трябва да попита човека какво мисли хората от другото село (не селото, в което живее) ще отговорят на въпроса – отговорът, който ще получите винаги ще бъде грешен отговор…

 

5)Асаф Бенджамин

14 август B – 23:31 ч.

 

Споделено с обществеността

 

Човек изпитва силен зъбобол и отива на зъболекар.

Зъболекарят на клиниката го уверява: не се притеснявай, ще ти помогна да забравиш зъбобола.

Пациентът седи на терапевтичния стол в клиниката:

Зъболекарят започва да бръсне главата на пациента.

Пациентът вика на доктора: „Какво правиш? Дойдох за стоматологична работа, а не за фризьор. »

Лекарят отговаря на пациента: “Моля, имайте търпение. Ние сме в средата на лечението. Не се притеснявайте, в края на лечението ще можете да забравите за зъбобола си – както обещах.”

Лекарят завършва бръсненето на главата на пациента и започва да капе врящо масло върху главата на пациента.

Пациентът вика: „Боли ме главата!!! Какво правиш, искаш да ме убиеш? “.

Лекарят заключава: Не. Не се опитвам да те убия, просто искам да ти помогна да забравиш за зъбобола. Обещах – и го изпълних. Сега можете да се приберете. »

 

6)

Асаф Бенджамин

14 август B-18:12

 

Споделено с обществеността

 

Ние, Новата израелска климатична партия, искаме да разрешим проблема с температурите, времето и валежите в Израел веднъж завинаги.

Ние обещаваме:

1. Няма да има повече дълги дни на Шрев. Те няма да получат лиценз от нас и появата им няма да е възможна.

2. Ние ще гарантираме количество валежи, което ще покрие всички нужди на израелската икономика.

3. Няма да потвърдим и за наводнения в страната.

4. Операторите на наводнения бяха забранени.

5. Освен това много извършители също са обявени за незаконни.

6. Нарушителите на членове 4 и 5 ще бъдат изпращани в специално проектирани затворнически помещения, където температурата ще бъде 45 градуса през цялата година – предупредени сте!!

Затова ще ви помолим да се качите на покривите на сгради и къщи и да гласувате в небето, за да изберете нас!!

7)14 август B-17:59

 

Споделено с обществеността

До избраното правителство, Кнесета и всички държавни институции в нашето кралство.

Ние, израелските граждани, искаме да протестираме решително срещу тежката гореща вълна. Ние сме готови да приемем 25 градуса, може би дори 30 градуса, а при някои обстоятелства дори да направим компромис с 32 градуса – но 40 градуса за цяла седмица? Не мислиш ли, че си прекалил??

Затова ще ви помолим да вземете необходимите мерки за регулиране на необходимите температури!! Къде са нашите отлични услуги за сигурност? Защо не могат да се справят с малко по-нормални температури?

Климатичната безопасност е едно от изискванията на работата!!

Провалихте мисията – прибирайте се у дома!!

хаха…

8)Асаф Бенджамин

14 август B-17:15 ч.

 

Споделено с обществеността

 

Много клиники в областта на психологическото лечение получават лиценз за извършване на “Махадрин лечения”:

Мъжете психолози ще лекуват само мъже, а жените психолози ще лекуват само жени клиенти.

Освен това в дните и часовете, запазени за лечение на жени, мъжете няма да имат право да влизат в клиники, а в дните и часовете, запазени за лечение на мъже, жените няма да имат право да влизат в клиниките. равно разделяне.

Женските организации изразяват голямо задоволство: “Колко красиво. Тук имаме страхотен обект за съдебни процедури и публична кампания.”

“Тук ще имаме луд медиен шум – цели дни, през които радиото и телевизиите на Държавата Израел ще говорят само за нашата тема. Как се забавляваме!!”.

хаха…

 

9)Асаф Бенджамин

14 август B-11:52

 

Споделено с обществеността

 

През последните дни жегата беше силна и непоносима в държавата Израел: само вчера в Ерусалим беше над 40 градуса по Целзий.

Но когато хората използват различни средства, за да се предпазят от топлината, като климатици, те влошават проблема – и когато проблемът се влоши, ще са необходими още по-добри или по-мощни климатици, което от своя страна ще го влоши още повече. ситуация. влошават щетите, причинени на околната среда – и по този начин се създава порочен разрушителен цикъл, който може да причини изчезването на хората от земята.

Вкъщи нямам климатик, само вентилатор.

И накратко: ще се жертвам за доброто на околната среда.

Също така съм много вкъщи и почти никога не излизам – и по този начин намалявам до известна степен замърсяването на въздуха, причинено от работата на двигателя на превозното средство.

Чувал съм например, че някои авиокомпании по света са стигнали до извода, че клиентите с наднормено тегло ще натоварят повече в самолета и ще доведат до увеличен разход на гориво. Ето как се разви странна практика в различни части на света, според която пътниците в самолета трябва да се претеглят, преди да се качат на борда на полета – и колкото по-тежък е пътникът, толкова по-висока е цената на билета цената на самолета и обратното : тънките пътници ще платят скъпо. по-малко.

Така че трябва да се подложите на диета, преди да вземете самолета…

хаха…

 

10)Асаф Бенджамин

9 август B-4:44 pm.

 

Споделено с обществеността

 

Пациент в психиатрично отделение се събужда на сутринта и казва на медицинския персонал: „Сънувах, че съм убил всички психиатри в света“.

Служителите са изумени: “Какво си мечтал? Кой ти е дал право да мечтаеш за такова нещо?? Наглост!!!”

Пациентът добавя и казва: „Но виждам, че всички лекари са още живи. Мислил ли си да направиш нещо?“

Здравният екип отговаря: „Скоро ще видите какво правим по въпроса. »

В стаята се включва аларма, служителите приковават със сила пациента към леглото и си казват: „Сега ще му дадем голяма доза, няма да стане повече“. Сънувал ли е, че е убил? психиатри? Сега ще видим за какво мечтае – в реалния свят. »

 

11)Йорам Адри

18 август B-5:51 ч.

 

Шломо Филбър хвърля бомба и разкрива драматичен герой!!

„В продължение на повече от десетилетие Израел продава „заместващи военновъздушни сили“ – ракети земя-земя с точност на обхвати от десетки и стотици километри, на много страни, които не са достатъчно богати или недостатъчно застрашени. ударна инфраструктура и цели в тила на врага.

И само обущарят ходи бос, самият Израел почти не използва тази алтернатива и вместо това пуска бойни самолети. Явно никой не е искал да се заеме с мощното лоби на ВВС.

Сега пилотите принуждават вземащите решения да обмислят алтернатива на поне някои от мисиите, на които са били изпращани преди. »

След обидните изказвания на заблудените леви, не след дълго пристигнаха.

Филбър продължи и отговори на тези луди въпроси:

„Виждам, че всички Ralbim и Kaplan Kaplan са изпратени да отговорят на туита според страницата със съобщения – „Сега и вие ли сте експерт по темата?“

И така, миг преди да изпуснете всичките си лиги по клавиатурата, нещата са написани приятелски в борда на директорите на IAS, който произвежда и продава такива ракети по света.

Да, познавам добре темата.

Започнете да повръщате слузта си. »

И на това казвам: браво на г-н Филбър, който говори само за факти, за разлика от заблудените леви отровители, които лансират безсмислени лозунги.

Дайте му голямо харесване!!!

Щракнете върху Напред: https://www.facebook.com/yoram.adri?mibextid=ZbWKwL

 

12)

активен

Връстник на Ротем  Чувствам се позитивно.

4 дни

 

На 19 септември Психиатричната асоциация е домакин на вечеря за Рош Хашана за 60 невероятни кандидати за психично здраве и все още не съм намерил компания, която да дари на всички тях.

Ела да ми помогнеш да им донеса малко щастие в цялата сложност на живота.

През последните две години сдружение НПС организира 17 социални събития и аз и доброволците зарадвахме хиляди хора с нулев държавен бюджет.

Наистина ще оценя вашата помощ при даряване или идентифициране на собственици на бизнес

 

13)Ярив Фишър

13 август B-12:51

 

Големият провал на комплекса Nof Yam IAS е записан на името на Padlon!

Безброй варели с нитроглицерин и експлозиви са затрупани под изоставената зона на индустриалния завод Nof Yam и тежките последици от опасността са очевидни на земята – пожар, който се е разпространил в десетки дунами и е достигнал до 300 метра от резиденциите на жителите на Ноф Ям.

Какво още трябва да се случи, за да се събуди Падалон?!

Вместо да тича до правителствените служби и да върши наистина важната работа, Падлън предпочита да крещи на медиите и да се оттегли от всяка реална практическа отговорност, която ще запази хората в Херцлия в безопасност.

Присъединете се към мен и ме подкрепете в надпреварата за кмет на Херцлия,

Защото е време да се събудиш.

Имаме само една Херцлия!

 

14)Асаф Бенджамин

20 август в 00:41 ч. ·

Споделено с обществеността

Facebook реши да не ми позволява да изпращам или получавам съобщения през софтуера Messenger – просто ей така и без причина.

Затова до второ нареждане не мога да изпращам лични съобщения, а само открито.

Не е ясно колко дълго ще продължи това предупреждение.

Освен съобщението за самото блокиране, Facebook не обяснява нищо.

Асаф Бенджамин.

Тази сутрин (неделя, 27 август 2023 г.) съобщенията отново работят правилно.

Facebook, разбира се, не съобщава нищо – трябва да “познаете” колко дълго ще продължи проблемът.

Смятам, че това не е подходящо поведение – редно е Facebook да обясни причината за блокирането и ако интернет потребителят заслужава да бъде „наказан“ и блокиран, тогава е редно Facebook да обясни защо и как ще продължи блокирането дълго време.

И разбира се, нищо няма да се случи, ако Facebook се отклони от политиката си и също започне да отговаря на заявките на своите клиенти.

 

15)https://www.internationaldays.org/january

Уебсайт “Международни дни” – уебсайт, който събира информация за международни дни, отбелязвани през годината: “Международен ден на майчиния език”, Международен ден на жената, “Международен ден на кафето” и др.

 

16) Решено е да се създаде „международен екологичен съд“, в който хора, компании или организации, както и държавни глави, които са навредили на качеството на околната среда в миналото, ще бъдат преследвани под отговорност: фабрики, които изхвърлят токсични отпадъчни води в реки, морета или потоци, лице, което е отсякло дърво без основателна причина, хора, които са ловували, незаконен живот, невъзможност за своевременно справяне със случаи на нефтени разливи или лоша поддръжка на съоръжения, където се съхраняват петрол или ядрени оръжия и др.

Съдът използва системите за наблюдение на Google, за да открие потенциални престъпници по света и да ги изправи пред правосъдието.

Колко израелци ще бъдат съдени пред такъв съд?

Във всички случаи обвиняемите, признати за виновни по закона, ще бъдат изпращани в мрежа от екологични затвори, които ще бъдат създадени специално за тази цел.

Как ще изглежда или ще работи един екологичен затвор? Някой има ли идея?

 

17) Както знаете, след  Джорджия Мелони  беше избрана за министър-председател на Италия преди почти година, тя прие закон, според който официалните документи в държавните служби в Италия трябва да се използват само на италиански (явно доскоро са използвали все повече английски, а не италиански).

Чух, че според този закон, приет в Италия, всеки, който го наруши, ще бъде глобен със 100 000 евро.

Ще приемат ли подобен закон в Израел по отношение на иврит?

И ако е така, какви ще бъдат членовете на закона и какъв ще е размерът на глобата, която ще се налага на тези, които използват чужд език в министерски документи? И какво ще правят новите имигранти, които все още не знаят иврит, или други групи от населението като чуждестранни работници, много от които също не знаят иврит? Или ще решат, както в много други случаи в Израел, да се държат по хищнически и невнимателен начин и по този начин да провокират множество насилствени инциденти с население, което просто не може да използва иврит?

Не бих се изненадал, ако държавата Израел избере подобно поведение – както знаем, алчността и липсата на внимание характеризират поведението на правителствените министерства в много области…

18) Въвеждат се нови разпоредби, които забраняват демонстрациите пред домовете на избрани длъжностни лица (членове на Кнесета, министри и министър-председател).

Така беше решено, че по време на разходка в резиденцията на избран служител:

1. Не крещи.

2. говоренето е забранено.

3. Без свирене.

4. Забранява се използването на звукоусилватели – тонколони, сирени и др.

5. Няма размахващи знаци.

6. Забранено е да мърморите думи на протест.

7. Израелската полиция ще следи отблизо движенията на устните на минувачите на тези места. Тези, които показват необичайни движения на устните, ще бъдат отстранени от помещенията незабавно.

О, и как забравихме: всъщност не е позволено да се диша, докато се минава.

Дишането предизвиква движение на въздуха – което силно пречи на свещената работа на избраниците и способността им да формулират правилни съображения за благото на Отечеството!!

хаха…

 

19)Директорът на кръвната банка в Израел полудява и решава нови критерии за извършване на кръвни тестове в Израел:

Отделни тестове за тези с червена кръв и тези със синя кръв.

Населението като цяло ще се определя като хора с червена кръв и ще има право само на основен кръвен тест и без по-задълбочени изследвания, предназначени да изследват нивото на определено вещество в кръвта, тест за откриване на определено заболяване и т.н.

Като част от новите разпоредби беше решено, че:

1. Хората с червена кръв по смисъла на закона ще имат възможност да продължат да се изследват в настоящите лечебни структури – здравноосигурителни клиники и болници.

2. Ще бъдат създадени медицински центрове за хора със синя кръв, като до тези места няма да се допуска никакъв градски транспорт, автобуси и таксита. Собствениците на превозни средства от градския транспорт, които въпреки забраната изберат да пътуват до тези места, ще бъдат изпращани до края на живота си в мрежа от затвори, които ще бъдат създадени специално за тази цел и ще бъдат определяни като неспособни да бъдат тествани, т.е. да кажат: повече няма да могат да вземат кръв.

3. На входа на обектите, предназначени за хора със синя кръв, ще се извършва строг контрол, който ще позволява достъп само на хора със съответното разрешително. Проверката на всеки желаещ да влезе в тези съоръжения ще продължи един час, 32 минути, 21 секунди и 541 милисекунди. Охранителите на тези лечебни заведения, които превишат този срок за проверка, също ще бъдат изпратени в местата за лишаване от свобода, посочени в чл.2.

4. Сертификат за синя кръв ще се издава само на висши политици (министър-председател, министри и членове на Кнесета) или висши ръководители, чиято заплата е 200 000 NIS или повече на месец.

5. От време на време в медиите ще излиза подреден списък на синьокръвните.

6. Демонстрациите пред къщите на синята кръв ще бъдат напълно забранени, а всеки, който демонстрира пред тях, ще подлежи на смъртно наказание.

Е, аз съм обикновен гражданин, който не заема никаква ръководна позиция и печеля доста по-малко от 200 000 NIS на месец. По-точно: има обезщетение за инвалидност от Националния осигурителен институт в размер на 3591 NIS на месец.

Следователно вероятно няма да мога да се изследвам по време на медицински прегледи, които ще бъдат достъпни само за хора със синя кръв.

Ще се опитам да го взема предвид и да не причинявам отклонения в кръвта си…

Хахаха…

 

20)най-новите знания Йедиот Ахронот

8 през септември 2022 г

 

Време е да признаете: не успяхте.

Манар Хаджай и нейната дъщеря Хадера, на 14, бяха застреляни и убити под жилищната им сграда, докато разтоварваха колата си след пазаруване в супермаркета. Мириам, сестрата близначка на Хадера, видяла как майка й и сестра й бяха стреляни от упор и избягала, докато убиецът я прострелял в крака.

Още едно момиче, което изгуби цялото си семейство за миг и ще трябва да носи образа на сестра си и майка си, кървящи до смърт пред очите си до края на живота си. Мириам не успя да придружи майка си и сестра си близначка на погребението вчера. Тя нямаше възможност да се сбогува с тях, да ги възхвали, да оплаче гробовете им.

Полицията и Министерството на вътрешната сигурност казват, че се полагат усилия за изкореняване на престъпността в арабското общество. Но след кървавите седмици тук – престъпници, изпратени да елиминират майка и двете й дъщери, журналист, убит заради работата си, майка, застреляна от упор, докато държи малкото си момиченце – е ясно, че гражданите са небрежни.

Това се случи по време на вашата служба. Погледнете с очите си следите от разбити семейства, които мълчат пред лицето на загубата, погледнете всички онези, които живеят в страх и ужас, и признайте, че не успяхте да запазите улиците ни в безопасност.

Снимка: Tal Shahar Hadar Gil-ad За пълната хроника https://bit.ly/3B3aLJg

 

21)активен

Асаф Бенджамин    Професионален WordPress-WooCommerce, Elementor, Crocoblock и др

13 часа

 

има: “Професионален WordPress-WooCommerce, Elementor, Crocoblock и др“.

Предмет: Мета описание на сайта на WordPress.

Уважаема госпожо/господине..

Притежавам sitedisability55.com, създаден на wordpress.org

Това е многоезичен сайт на 67 езика: узбекски, украински, урду, азерски, италиански, индонезийски, исландски, албански, амхарски, английски, естонски, арменски, български, босненски, бирмански, беларуски, бенгалски, баски, грузински, немски, датски . , холандски, унгарски, хинди, виетнамски, таджикски, турски, туркменски, телугу, тамилски, гръцки, идиш, японски, латвийски, литовски, монголски, малайски, малтийски, македонски, норвежки, непалски, суахили, синхалски, китайски, словенски, словашки , испански, сръбски, иврит, арабски, пущунски, полски, португалски, филипински, финландски, персийски, чешки, френски, корейски, казахски, каталонски, киргизки, хърватски, румънски, руски, шведски и тайландски.

Моят сайт има инсталиран плъгин Yoast – и както знаете, с помощта на този плъгин можете да напишете мета описание за всяка публикация в блога.

Търся начин описанието на темата да се адаптира автоматично към езика, на който е написана публикацията, например:

1. мета описанието ще бъде:

בלוג שעוסק בנושאים הקשורים לנכות, ציבור הנכים ומאבק הנכים בישראל

Когато съобщението е на иврит

2. описанието на темата ще бъде:

A blog that deals with issues related to disability, the disabled community and the struggle of the disabled in Israel

Когато съобщението е на английски

3. описанието на темата ще бъде:

ආබාධිත ප්‍රජාව, ආබාධිත ප්‍රජාව සහ ඊශ්‍රායලයේ ආබාධිතයන්ගේ අරගලය සම්බන්ධ ගැටළු සමඟ කටයුතු කර නබ්ලොග් අඩවියකි

 

Когато съобщението е на синхалски

(Не знам сингалски – използвах Google Translate, за да напиша описанието)

и т.н.

Как автоматично да коригирам езика на описанието на темата към езика на публикацията?

Ще спомена, че използвам supplementspolylang и: loco превод, за да определя многоезичния сайт, на който пиша.

На Ваше разположение,

Асаф Бенямин,

Улица Коста Рика 115,

A-flat 4 вход,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в тайна къща поради тормоз и неадресирана жалба до израелската полиция.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1. ЕГН: 029547403.

2. Връзка към моя уебсайт:  https://www.disability55.com

3. Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

 

22) По-долу е съобщението, което написах във Facebook страницата на  Шуферсал на мрежата

Днес, четвъртък, 7 септември 2023 г.:

Още чакам пратката – и като ти звъня на 972-1-800-56-56-56 да разбера какво става с пратката, никой не ми отговаря!! и също така в WhatsApp не отговаряте На сайта пишете, че доставката ще пристигне в 23:19 – тоест: след 23:00!!! 4 часа закъснение – с редовна градска доставка – просто грубо!!! Какъв ти е проблемът да се придържаш към договореното с теб?? Направо ми писна!!! Асаф Бенджамин.

 

Асаф Бенджамин

Здравейте Shufersal: Все още чакам доставка!! Напомняме – трябваше да пристигнете още в 19:00 – вече с повече от 3 часа закъснение!!! Имам други неща за правене в живота, освен да те чакам!!! В 21:33 получих телефонно обаждане от ваш представител – обаждане от номер 972-3-9481077 – и по време на разговора с нея ми казаха, че ще пристигнете до час!! Така че защо не дойдеш?? За какво??? Направо ми писна!!!

Асаф Бенямини.

пост Scriptum. Като напомняне, моят телефонен номер е: 972-58-6784040. А номерът на поръчката е: 07974044.

G. По-долу е съобщението, което изпратих в четвъртък, 24 август 2023 г., до техническата поддръжка на Facebook:

В моя акаунт във Facebook не мога да изпращам съобщения със софтуера за съобщения.

Искам да уточня, че в профила си във Фейсбук не пиша обиди, реч на омразата, заплахи, клевети или реч на омразата или обиди от какъвто и да е вид, които наистина биха могли да оправдаят санкция от този вид.

Затова ви моля отново да ми разрешите да изпращам съобщения чрез софтуера Messenger.

Бих искал също да знам защо не отговаряте на съобщенията ми

На Ваше разположение,

Асаф Бенджамин.

пост Scriptum. 1) Връзка към моя Facebook акаунт: https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

2) Моят телефонен номер: 972-58-6784040.

H. По-долу е моята кореспонденция в WhatsApp със служител на „Facebook Israel“:

 

23.8.2023, 18:42 – Съобщенията и обажданията са криптирани от край до край. за всеки извън този чат, дори и в WhatsApp, не е възможно да ги четете и слушате. Кликнете за повече подробности.

23.8.2023, 18:41 – Асаф Бенямини: Помощ

23.8.2023 г., 18:42 ч. – Асаф Бенямини: ‏IMG-20230823-WA0000.jpg (прикачен файл)

Поздрави на г-жа Ринат Фридман:

Темата: неизправност в услугата за съобщения.

Уважаема госпожо.

Преди няколко дни получих съобщение в профила си във Facebook, което ме информира, че не мога да изпращам съобщения със софтуера за съобщения.

Искам да уточня, че в профила си във Фейсбук не пиша обиди, реч на омразата, заплахи, клевета или реч на омразата или обиди от какъвто и да е вид, които наистина биха могли да оправдаят санкция от този вид.

Какво да правя? Как може да се разреши подобно нещо?

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини.

 

пост Scriptum. 1) Моят телефонен номер: 972-58-6784040.

 

2) Линк към моя Facebook профил:

https://www.facebook.com/people/%D7%90%D7%A1%D7%A3-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0% D7%99/pfbid0zpW6rYgrdRQfTEuLYDBah3KoarUAmda3GuoNjJmnRte36wxpVYeqLN7VTvoHm71yl/

 

3) Моят акаунт във Facebook е свързан с имейл адреса: [email protected]

4) Моите допълнителни имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

5) Тук прикачвам екранна снимка на проблема (маркирах с червен кръг около съобщението за грешка).

23.8.2023 г., 18:42 -+972 50-887-9300: Здравейте, аз не съм служител на Facebook. Препоръчвам ви да се свържете с онлайн помощния център

23.8.2023 г., 18:43 ч. -+972 50-887-9300: https://he-il.facebook.com/help

23.8.2023, 18:51 – assaf benyamini: Както знаете, в центъра за помощ никой не отговаря и не помага на кандидатите. Ако беше възможно да получа отговор в помощния център на Facebook, изобщо нямаше да се свържа с вас. Преструвате ли се, че не работите във Facebook? Е, името ви се появява в списъка на служителите. Определено работите във фирма. Затова питам отново как да получа отговор – и защо никой във Facebook не ми отговаря. Това не е добро поведение.

23.8.2023, 19:06 -+972 50-887-9300: Не работя и сайтът, за който говорите, не е Facebook сайт

24.8.2023 г., 11:37 – Асаф Бенямини: Как е възможно това? Вашето име и номера на WhatsApp, който в момента пиша, за да се появят в списъка на служителите на Facebook Израел.

Само не разбирам защо блокирате хора по този начин за нищо и без никаква причина или обосновка, не уточнявате и не обяснявате причината за блокиране и също така не давате възможност на хората да се свържат с вас и да получат отговор .

Facebook разполага с повече от достатъчно ресурси, за да предостави малко по-разумна услуга.

Вашето пренебрежително отношение няма абсолютно никакво значение.

I. Ето моята кореспонденция с асоциация “Access Israel”:

 

До: Израелска асоциация за достъпност.

 

Микровълновата печка в дома ми е развалена. Търся фирма, от която мога да закупя ново устройство, както и да получа помощ за премахване на старото устройство от мястото, където се намира в апартамента ми, за да поставя новото на негово място – действия, които не мога да извърша поради моето физическо увреждане. Знаете ли фирми от тях. Възможно ли е да се възползвате от такава услуга? Искам да отбележа, че знам, че не продавате микровълнови уреди.

Поздравления,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

вход А-апартамент 4, Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в тайна къща поради тормоз и неадресирана жалба до израелската полиция.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Размери на стария уред в момента в дома ми: дължина-31см. ширина-46см. Височина-27см.2) ЕГН: 029547403.

3) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

Ще бъда благодарен, ако можете да препратите молбата ми към други служители на Израелската асоциация за достъпност, които може да знаят как да ми помогнат.

Проблемът е, че поради моето физическо увреждане не мога да вдигна нов микровълнов уред, който смятам да купя, от пода до плота – нещо, което не мога да направя поради моето физическо увреждане.

Разбирам, че нямате списък с дилъри, продаващи микровълнови печки.

Въпросът е какво да правим: какво прави човек с увреждания в такава ситуация.

Живея сам и няма никой друг до мен, който да ми помогне.

Разбирам, че вие ​​лично не знаете как да помогнете – може би други служители на асоциацията знаят. С уважение, Асаф Бинямини.

Скриване на оригиналната публикация

 

Сряда, 30 август 2023 г. в 13:01:44 ч. GMT+3, Моран Фридман<[email protected]> Написано от:

Забелязах това и ти помогнах с каквото можах.

 

Нямаме списък с доставчици на микровълнови печки.

на Ваше разположение

Моран Фридман

Наследството на достъпността до услуги

Консултантски отдел по достъпност

Израелска асоциация за достъпност (AR)

Насърчаване на достъпа до автономност и интеграция на хората с увреждания

 

Мобилен: 972-50-7788416

 

Допълнение към по-добро за Израелската асоциация за достъпност

______________________________

От: Асаф Бинямини <[email protected]>

Изпратено: сряда, 30 август 2023 г., 13:00:26 ч.

До: Моран Фридман <[email protected]>

Тема: Re: Моите писма до Израелската асоциация за достъпност.

В Моран Шалом:

Не знам дали наистина забелязахте съдържанието на молбата ми.

В допълнение към премахването на стария продукт, имам нужда и от помощ, за да закарам електрическия уред, който ще купя, на определеното място в дома ми, за да започна да го използвам – нещо, което не мога да направя сам поради моето физическо увреждане.

Убеден съм в това, защото Израелската асоциация за достъпност разполага с информация как може да се помогне на човек с увреждания като мен в ситуацията, която описах.

Израелската асоциация за достъпност работи, за да направи различни услуги достъпни за хора с увреждания.

Това е услуга, до която нямам достъп поради моето физическо увреждане.

Така че ще ми е интересно да знам кой може да помогне в такава ситуация.

На Ваше разположение,

Асаф Бенджамин.

 

Сряда, 30 август 2023 г. в 12:43:18 GMT+3, Моран Фридман<[email protected]> Написано от:

 

Асаф Шалом.

Това не е сферата на дейност на сдружението.

 

Доколкото ми е известно обаче, всеки, който транспортира голям електрически продукт, е длъжен да премахне подобен продукт по време на транспортиране, просто трябва да се координирате предварително.

на Ваше разположение

 

Моран Фридман

Наследството на достъпността до услуги

Консултантски отдел по достъпност

Смъртта на достъпността Израел (AR)

 

Насърчаване на достъпа до автономност и интеграция на хората с увреждания

 

Мобилен: 972-50-7788416

 

Допълнение към по-добро за Израелската асоциация за достъпност

 

________________________________

От: Асаф Бинямини <[email protected]>

Изпратено: сряда, 30 август 2023 г., 12:40:19

До: Луиза Бургос <[email protected]>

Копие: Даря Будняцки <[email protected]>

Тема: Моите писма до Израелската асоциация за достъпност.

Можете да помолите всеки, който ви донесе микровълновата, да я постави, където искате.

В асоциацията няма кой да ти даде отговор извън това.

 

на Ваше разположение

Услуга за достъпност на наследството на Moran Friedman

Консултантски отдел по достъпност

Израелска асоциация за достъпност (AR)

Насърчаване на достъпа до автономност и интеграция на хората с увреждания

 

Подвижен:972-50-7788416.

направи кръг за по-добро за достъпността на Израелската асоциация

Моран Фридман

Сряда, 30 август, в 13:16 ч.

Но какъв е вашият проблем да препратите моята кандидатура на други хора в асоциацията?

Разбрах, че ти не можеш да помогнеш – може би други хора с теб могат.

 

Здравей Моран:

Виждам, че и най-елементарното искане да се отнесат нещата към други хора в сдружението остава без отговор – просто така и без причина.

Ще публикувам кореспонденцията между нас.

Не е възможно просто да решите да малтретирате хората, които кандидатстват във вашата асоциация.

за ваша информация.

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини.

 

Скриване на оригиналната публикация

 

Сряда, 30 август 2023 г. в 13:31:24 ч. GMT+3, Моран Фридман<[email protected]> Написано от:

 

Дадох ви точно отговорите, които поискахте – всеки доставчик може да ви предостави услугата, която поискате, но вие ще трябва да я поискате. Нямам причина да препращам молбата ви на други хора.

Ако опит да ви помогна извън професионалните изисквания се възприема от вас като наглост, извинявам се и ви каня да публикувате. Надявам се да публикувате и това

Със сигурност ще публикувам съобщението изцяло.

Противно на това, което пишеш тук, ти наистина не се опитваш да помогнеш.

Пишеш ми агресивни и гневни отговори – и аз не разбирам защо. Не ме познаваш.

В крайна сметка, какво значение има, ако отправя призива си към други хора в сдружението? Не изисква нищо или никакви усилия от ваша страна!! Защо продължавате да настоявате да не правите това? За какво???

Точно тази наглост се опитвам да подчертая.

Оплакването ми не е, че не можете да ми помогнете – повярвайте ми, разбирам много добре.

Оплакването за наглост се дължи на упорития отказ да разберете други елементи на асоциацията, които всъщност биха могли да ви помогнат – действие, което ще ви отнеме най-много няколко минути – а може би и много по-малко от това.

Жалко е, че така избирате да се отнасяте към тези, които се обръщат към вас.

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини.

 

на Ваше разположение

Д-р Моран Фридман (MD)

Наследството на достъпните услуги

Консултантски отдел по достъпност

Израелска асоциация за достъпност (AR)

 

Насърчаване на достъпа до автономност и интеграция на хората с увреждания

 

Телефон: 972-50-7788416 (само SMS, благодаря)

 

В сряда, 30 август 2023 г. в 1:59:25 GMT+3, Моран Фридман < [email protected] > написа:

 

Асаф.

Прочетете отново какво съм написал.

Всяко място, където решите да закупите микровълнова печка с доставка, трябва да постави микровълновата печка там, където поискате – не на пода. Те също така ще трябва да изпразнят старата микровълнова печка по време на транспортирането.

Предлагам ви да заявите това предварително, когато поръчвате. Но не е нужно да поръчвате от конкретно място, а от всяко място, което предлага продукта, който ви интересува, на справедлива цена.

Въпреки че изглежда, че се опитваш да ме заплашваш, не съм ядосан. Отговорих на въпроса ти. Няма причина да продължавате да питате мен или други в асоциацията.

С успех.

на Ваше разположение

Д-р Моран Фридман (MD)

Наследството на достъпните услуги

Консултантски отдел по достъпност

Израелска асоциация за достъпност (AR)

 

Насърчаване на достъпа до автономност и интеграция на хората с увреждания

Сряда, 30 август в 14:11 ч.

Все още не разбирам този объркващ отказ да не се свързваме с други хора от сдружението, които може би биха могли да ни помогнат.

Противно на това, което пишете тук, фирмите, които продават микровълнови уреди, всъщност днес са задължени да изхвърлят стария уред поради законодателството в тази област – но те поставят микровълновия уред на земята и не помагат да бъде донесен на подходящото място. в апартамента. Всеки път имам предвид микровълнови уреди, но те винаги го слагат на пода и категорично отказват да помогнат да го сложат на плота – дори и да им предлагат допълнително за него.

Именно това е проблемният момент. Доколкото знаете, няма законодателство или наредба в тази област.

Така и не разбирам защо ти е толкова проблематично да контактуваш с други хора в сдружението. Откъде знаеш, че и те няма да имат решение? Може би някой от тях знае неща, които вие не знаете? Мислили ли сте изобщо за такава възможност?

J. По-долу е съобщението, което изпратих до факултетите по арабски и ислямски изследвания в няколко университета и колежи в държавата Израел:

има:

 

Както знаете, в много големи части на арабския и ислямския свят е обичайно да се налага присъда за ампутация на онези, които са осъдени за имуществени престъпления, кражби или кражби.

 

Знаете ли за уебсайт на който и да е език, който събира личните истории на всички обвиняеми в арабски или мюсюлмански страни, които са претърпели ампутация на крайник след престъпление срещу собствеността, за което са били осъдени?

 

Бих искал да подчертая, че не съм ориенталист и нямам нищо общо с областта на изучаването на арабския или ислямския свят.

Това е въпрос, върху който си мислех – и нищо повече.

На Ваше разположение,

Асаф Бенджамин.

пост Scriptum. Моят уебсайт:  https://disability55.com/

K. По-долу е съобщение, което изпращам на различни места:

ИМА:

Предмет: Грижи за педикюр.

Уважаеми госпожи/господа.

Бих искал да се интересувам от домашни грижи за педикюр. Много ми е трудно да посещавам салони за педикюр поради моето физическо увреждане.

Освен това, тъй като не съм диабетик, нямам право на тези лечения в рамките на субсидираната рамка на здравноосигурителните фондове в Израел.

Можете ли да предложите лечение? И ако да, на каква финансова цена?

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

A-flat 4 вход,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в тайна къща поради тормоз и неадресирана жалба до израелската полиция.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: [email protected] Или: [email protected] Или: [email protected] Или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

L. Ето 2 идеи за социални медии, за които се сетих:

 

1) Социална мрежа, наречена „Кандидатура на жените“ – мрежа, насочена към жени, които преди това са заемали политически или обществени позиции от един или друг вид – или жени, които възнамеряват да се кандидатират за политически или обществени постове в бъдеще.

В тази мрежа жените ще могат да се консултират по различни въпроси, свързани с политическата им кариера.

 

2) Социална мрежа, наречена „Дом и история“ – социална мрежа, в която потребителите могат да споделят съдържание, свързано с техния дом или местоживеене, под формата на текстове, снимки, видео или по друг начин, избран от потребителите.

 

М. Моите връзки:

1) icanlocalize.com-Моите преводачески услуги

2) phantombuster.com-генератор води

3) Гласът оцелява при хранене в Израел

4) проект “Подслон за независимост”

5) Движение „Центрове за социална справедливост в Израел“

6) linkvertise.com-получаване на плащане за споделяне на връзки

7) antflights.com – международен сайт за следване Други летателни бракове и етерно чифтосване на космически мравки в света

8) Listennotes.com-Engine Подкаст Търсене

 

                - Намерихте ли грешка? Разкажи ми -

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE