Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Платформе за прикупљање средстава - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Платформе за прикупљање средстава

ИМА:

Предмет: тражење платформи за запошљавање.

Драге даме/господо.

Почетком јула 2023. поставио сам сајт сцаммерс-оут.цом. Сврха сајта је да служи као платформа за кориснике интернета који желе да се међусобно консултују о питањима која се односе на безбедност информација или онлајн преваре. Сајт сцаммерс-оут.цом је изграђен на систему вордпресс.орг, а систем форума на сајту је заснован на додатку ббпресс.орг.

Тражим компанију за веб хостинг од које могу да наручим следеће услуге за веб локацију:

1) Требаће ми помоћ да повежем сајт са одговарајућим системом компензације преко којег могу да примам уплате од корисника који се региструју на сајту.

2) Такође бих био заинтересован за хостинг компанију на коју ће сајт бити пренет како бих могао да пружим услуге техничке подршке корисницима сајта.

3) Био бих заинтересован да будем у сталном контакту са складишном компанијом како бих помно пратио како везу са системом компензације на сајту, тако и у вези са техничком подршком која ће бити понуђена корисницима Интернета који се региструју на сајту.

4) Амбиција је да се максимално интернет корисника региструје на сајту, ја га оглашавам на максималном броју платформи. Из тог разлога, а како бих корисницима Интернета пружио што бољу и погоднију услугу, важно ми је да план складиштења укључује што већи обим саобраћаја, као и што више простора за складиштење сајта. себе.

5) Важно ми је да имам ССЛ сертификат који тренутно имам за домен веб странице.

6) Наравно, био бих заинтересован да знам каква је политика складишне компаније у вези са сваком од тачака које сам овде поменуо.

 

А ту постоји још једна потешкоћа/проблем: због моје тешке материјалне ситуације (живим од инвалиднине од Завода за национално осигурање) нисам у могућности да платим хостинг компанији веб странице да хостује веб страницу код њих и повеже веб страницу са клириншки систем. Такође, нисам у могућности да платим програмерима за отклањање кварова на сајту – ако их има и када их има.

Истакнућу да су трошкови (око) неколико десетина шекела месечно у већини складишних компанија и неколико стотина шекела које ће бити потребно платити програмерима да отклоне грешке на сајту – ако и када их има .

Моје питање је: која је по вашем мишљењу најприкладнија платформа за покушај прикупљања средстава за такав пројекат?

С поштовањем,

ассаф бениамини.

пост Сцриптум. 1) Мој број телефона: 972-58-6784040.

2) Линк до предметног сајта: https://scammers-out.com

3) Веб страница на којој можете добити више информација о мени: https://www.disability55.com/

4) И још једна потешкоћа која се мора узети у обзир: ограничена сам у покретљивости због свог здравственог стања и не могу да идем на састанке на места која нису доступна особама са инвалидитетом и веома удаљена од своје куће (живим у Насеље Кирјат Менахем у југозападном Јерусалиму). Штавише, немам ни ауто ни возачку дозволу и путујем само градским превозом.

 

A. Идеја за веб страницу/пројекат на који сам размишљао – пројекат под називом “Захвалност запослених”.

Као што знамо, у многим грађевинским фирмама које су постојале кроз историју (краљ Давид, библијска личност која је, по предању, саградила Јерусалим, Кинески зид који постоји до данас и који је, према предању, саградио краљеви династије Минг у 15. и 16. веку, Ајфелов торањ у Паризу који је саградио инж. Густав Еиффел и више) помињу се имена краљева или припадника племства или високог друштвеног статуса током којих су ови пројекти грађени.

 

Али, као што знамо, они који су градили ове зграде нису били ови краљеви или припадници вишег друштвеног слоја – већ прости радници који су радили у пољу и о којима се никада не говори.

Стога је циљ пројекта „Захвалност запослених“ да покуша да прикупи личне приче ових једноставних радника из разних грађевинских фабрика кроз историју, како би се те приче поставиле на веб страницу.

Мислим (као онај ко је дошао на идеју) да понекад личне приче ових једноставних радника не могу бити мање интересантне од прича о краљевима или припадницима племства које сви знамо).

 

Б. Испод су поруке које сам поделио на Фејсбук друштвеној мрежи:

1) Трауматизована особа долази са групом волонтера да учествује у археолошком ископавању. На своје запрепашћење, упознаје психолога који га лечи.

Повређени се обраћа психологу и пита га: „Шта ти радиш овде? „.

Психолог одговара: „Шта ја радим овде? Дошао сам да помогнем око ископавања, баш као и ти.

Трауматизовани одговарају: „Мислио сам да су психолози заронили у душе својих пацијената. Никада не бих помислио да су и они зарањали у земљу“.

Психолог одговара: „Истина је – копам у људску душу. То је мој посао – и то је оно чиме се бавим цео живот. У свом копању налазим много занимљивих ствари. Али мислим да чак и кад копаш. у земљи се може наћи много занимљивих ствари“.

Повређени оклева и не зна шта да одговори, а по навици почиње да чачка нос.

Психолог наставља и каже: “У праву сте. Такође можете наћи много занимљивих ствари у овој копањи.”

хахаха…

 

2) За: “федерација Израелу-аутономија заједницама„.

Тема: Платформе за прикупљање средстава.

Драге даме/господо.

Ја сам израелски држављанин и живим у Јерусалиму. Рођен сам крајем 1972. године и данас, 2023. године, имам 50 година.

Патим од разних инвалидитета и здравствених, физичких и психичких проблема због којих се годинама не могу уклопити на тржиште рада. Мој животопис је послат у неколико десетина хиљада приватних компанија (и нажалост не преувеличавам те бројке) – али једноставно не могу да нађем одговарајући посао.

Покушавам да заобиђем ову потешкоћу.

Почетком јула 2023. направио сам ситесцаммерс-оут.цом. Сврха сајта је да служи као форум на коме корисници интернета могу да се консултују једни са другима о питањима везаним за безбедност информација.

Али сада постоји још једна потешкоћа: због моје акутне финансијске невоље, немам капацитет да финансирам финансијске трошкове који су ми потребни за оснивање компаније.

Које платформе су по Вашем мишљењу најпогодније за прикупљање средстава у ту сврху?

С поштовањем,

Асаф Бењамин.

пост Сцриптум. 1. Линк до предметне веб локације: https://scammers-out.com

2. Мој број телефона (који је уједно и дописни број на друштвеној мрежи ВхатсАпп): 972-58-6784040.

3. Веб-сајт преко којег можете добити све детаљније информације о мени:  https://www.disability55.com/

 

3) Тајно развијање апликације под називом “Серика Рабха”.

Помоћу ове апликације, градови или агломерације се стално скенирају како би се идентификовало проблематично понашање грађана: претње по животе изабраних званичника током демонстрација, истицање знакова на забрањеним местима итд. Поред тога, систем може помоћи у решавању тешких злочина као што су убиство, силовање, крађа итд.

Механизам рада система неће бити објављен.

Велико задовољство из власти: „Имамо ефикасан алат за праћење противника или потенцијалних противника који угрожавају ред, спокој и мир у јавности. Нећемо толерисати непотребне опструкције – то омета наш рад.

Па, следећи пут када прођем улицом, потрудићу се да не радим ствари које би, не дај Боже, могле да увреде службенике који имају на располагању систем „продуженог чишћења“. Постоји закон који забрањује вређање службених лица.

Али чекајте – шта вређа наше званичнике?

Како ћу знати како да их не увредим?

Не објављују прописе који су довољно јасни јавности о овоме – врло озбиљно!!!

лол…

 

4) У вестима је најављено да ће у оквиру протеста против законодавства за промене у правосудном систему доћи и до „пореске побуне“.

Али нису објаснили: ко ће платити порез, а ко неће? И под којим условима?

Објашњења молим…

 

5) Као што знате, у Сједињеним Државама је у порасту утицај група становништва које никада нису биле на значајним утицајним позицијама као што су Хиспаноамериканци на пример.

Међутим, оно што је заједничко овим групама становништва је непријатељски однос према Израелу – што значи да је за неколико деценија, ако и када ове групе становништва достигну кључне позиције у власти – врло је могуће и под овим околностима притисак на америчко друштво да смањи помоћ Израелу, или чак да је потпуно заустави, током година ће се повећавати

Могуће је да ће недавне владине мере почети да узимају у обзир ове тенденције, приморавајући Израел да дугорочно постане зависан од друге силе, као што су Кина или Русија, на пример.

Наравно, ово је спор процес који траје и трајаће још много година.

Такође је могуће да је правно законодавство део овог процеса, у којем ће, како би се повезао са Кином или Русијом, Израел све више усвајати карактеристике ових режима – што би могло да доведе до даље штете, па чак и много више. види данас у израелским грађанским и људским правима.

Ово би могло да стави тачку на све процесе американизације кроз које је израелско друштво прошло током протеклих деценија.

Тренд је по много чему веома проблематичан – међутим, с обзиром на оно што се дешава у америчком друштву, могуће је да је политика израелске владе данас веома паметна и заиста није промискуитетна или глупа, како неки кажу.

Врло је могуће да избора нема и једноставно је немогуће игнорисати ове дугорочне процесе.

6) У вестима чујемо огромну економску штету за израелску економију као резултат смањених улагања у израелску економију као резултат новог законског законодавства.

С друге стране, исти канали извештавају о све више уговора о сарадњи израелских компанија са разним компанијама широм света, њиховом ширењу и просперитету.

Па зашто веровати? Да ли се стање економије Израела погоршава или побољшава?

Збуњен сам…

 

7) Капетан брода полуди и наређује морнарима да избуше рупе на дну брода.

Путници брода су уплашени и вичу морнарима: “Шта радите? Вода ће ући у брод а ми ћемо се утопити у мору!!!”.

Бродски морнари одговарају: “Ово је упутство које смо добили од капетана. Не мешајте се у наш професионални суд!!!”.

 

8) У вестима су објавили да је велика група резервиста престала да волонтира. Постоји ли реална опасност за наставак постојања Државе Израел?

Хоће ли бити стране војске која ће искористити ситуацију да освоји Израел и преузме га? Узнемирујуће и застрашујуће…

Да ли ће то бити сиријска војска, војници терористичке организације Хезболах, војници египатске војске (иако Израел има мировни споразум са Египтом, али је могуће да у таквој ситуацији дође до изражаја њихова велика мржња према Израелу – а можда и иста опасност ће доћи и од јорданске војске?). Или ће то бити војници Хамаса из појаса Газе?

У сваком случају, јасно је да ако војска из арапске земље или терористичка организација успе да уђе у Државу Израел, доћи ће до масакра веома великих размера међу нама – јеврејским становништвом.

Окупациони војници заиста неће показивати интересовање ко подржава или се противи променама у правосудном систему. Такође, неће правити разлику између мушкараца и жена, младих или старих, десних или левих, и заиста их неће занимати да ли су Јевреји које ће покушати и вероватно успети да убију што већи број религиозни, секуларни или ултра -Православан. Неће играти никакву улогу ни секташке разлике или земље порекла – Јевреји Сефарди и Јевреји Ашкенази биће жртвовани на потпуно исти начин.

На крају крајева, само једно ће их занимати: убијање Јевреја.

Наравно, много је теже знати како ће се окупаторске снаге односити према израелским Арапима или Палестинцима – да ли ће их додати у своје редове и дозволити им да учествују у „прослави“, да тако кажем – или ће и сами бити жртве?

Па можда би неко овде требало да стане и да се сети да су прави непријатељи преко границе, а не у нама?

Ово лудило треба да престане!!!

Када непријатељске војске буду у земљи, оне ће се вратити и подсетити нас ко смо (као што се дешавало много пута раније у јеврејској историји). Па зашто не сазнати сада? Зашто чекати да нам секира буде на врату – биће касно. Уосталом, у нашим изворима пише да је „свршетак чина прва мисао“.

Па можда можемо да станемо и направимо поделу власти?

И на крају крајева, на Тисха Б’Ав вече – морамо пронаћи разум, разум и расуђивање – иначе једноставно не бисмо били овде – и многи од нас уопште не би били овде.

Једном сам прочитао књигу у којој је описана таква ситуација, књигу у којој је описана стварност у којој Израел губи Шестодневни рат и окупиран од арапских земаља. Описи су били једноставно застрашујући.

Назив књиге је “Ако је Израел поражен”.

Других детаља о књизи немам – не сећам се ко су јој били аутори нити код ког издавача је изашла.

9) До пре извесног времена, ако су у Гугл преводиоцу 19 пута написали реч „dog“ на енглеском, превођење на маорски па поново на енглески резултирало би хришћанско-месијанском изјавом, а такође и антисемитском.

Након што је случај објављен у медијима, проблем је решен (проверио сам).

Дакле, да ли ово указује да је антисемитизам постојао или још увек постоји у Гуглу?

Претпостављам да није у питању грешка, већ злонамерни чин једног од запослених у компанији, који се уплашио објављивањем ствари и онда пожурио да, да тако кажем, „реши“ проблем.

У прошлости је антисемитизам, као што знамо, стално мењао своје облике и методе – и то је веома чудан, али и узнемирујући начин на који запослени у великој технолошкој компанији одлучују да изразе своје мишљење. антисемитски.

Не знам да ли запослени који су то радили и даље раде у Гуглу Он да су након објављивања вести отпуштени – и врло је сумњиво да је могуће добити било какву информацију о томе.

Такође, нису објављена имена људи који су наводно одговорни за тај чин – и врло је сумњиво да се до релевантних информација може доћи.

10)Асаф Иасуорганизација права инвалида са инвалидитетом

28. новембра 2021

 

Људи улазе у групе за помоћ, донације и било које друге групе које могу помоћи особама са инвалидитетом и траже помоћ од здравих људи! Напишите постове по Фејсбуку у групама које се не односе на особе са инвалидитетом и тамо пишите о ситуацији особа са инвалидитетом и да држава игнорише невоље особа са инвалидитетом, почните да тражите помоћ од људи, разумете ситуацију особе са инвалидитетом и да нам је потребна хитна помоћ.

 

11)Бењамин Асаф

18. јул Б-15.43 ч.

 

Већ неколико година говори се (углавном о свемирским предузетницима) о амбицији да се на Марсу успоставе људске колоније.

Али да ли је неко изнео своје мишљење о компатибилности живота припадника различитих религија, да ли ће и када тамо заиста бити људи? На пример:

1. У исламу постоји митзвот хаџа, у којем је сваки муслиман дужан, бар једном у животу, да ходочасти у Меку. Шта ће онда муслиман који живи на Марсу? Уосталом, Меке нема… Може ли се у Хадифу наћи одговор на то?

2. А што се тиче Јевреја: времена празника се одређују према календару који познајемо овде на Земљи, то јест: 365 дана – што је, као што знате, временски период током којег Земља врши револуцију око Сунца. Али на Марсу дужина године износи 686 дана, а земаљски календар ће бити небитан и још један проблем: познато је да дужину месеца на Земљи одређује месец: на крају крајева, месец је временски период у коју месец прави један обрт око земље. Али Марс има више од једног месеца – па како ће они одредити дужину месеца? А како ће знати када су празници? Или ће се можда ослонити на халаху која постоји у неком од јеврејских извора (не знам тачно где – наравно, можете проверити ово) – који каже да Јеврејин који је ишао путем и заборавио када је Шабат, онда ће почети да броји дане од када схвати да је заборавио број дана у недељи – и све то док не стигну јеврејску заједницу где ће му помоћи да се „исправи“ према тачном броју дана. Али Јевреј који стигне на Марс неће стићи ни у једну јеврејску заједницу тамо, нити било каква заједница – па како ће почети да броји дане у недељи и године? онда ће почети да броји дане од тренутка када схвати да је заборавио број дана у недељи – и све то док не стигну до јеврејске заједнице где ће му помоћи да се „опорави“ према тачном броју дана. Али Јевреј који стигне на Марс неће стићи ни у једну јеврејску заједницу тамо, нити било каква заједница – па како ће почети да броји дане у недељи и године? онда ће почети да броји дане од тренутка када схвати да је заборавио број дана у недељи – и све то док не стигну до јеврејске заједнице где ће му помоћи да се „опорави“ према тачном броју дана. Али Јеврејин који стигне на Марс тамо неће стићи ни до једне јеврејске заједнице, нити било које заједнице – како ће онда почети да броји дане у недељи и године?

И такође је јасно да празници који се састоје од ходочашћа на одређено физичко место (попут 3 Омера, током којег ходочасте на планину Мерон, или на гробове праведника у Украјини, где Хасиди одлазе пре Рош Хашане ) такође ће бити недостижна – на Марсу нема ни планине Мирон ни Украјине. Па како ће се понашати? Да ли ће Јевреји који тамо живе објавити отказивање ових празника због недостатка техничке могућности да их прате? Или ће наћи начин да промене смисао фестивала и његове обичаје како би их заиста било могуће посматрати и на Марсу? И ако је тако, како ће то учинити? Штавише: као што је познато у јудаизму, постоје „мицвоси који зависе од земље“, то јест:

И, наравно, таква питања се постављају и за припаднике других религија: Што се хришћанства тиче, на Марсу нема ни Гробне цркве, ни Голготе, ни Хоја Долороса.

Чини ми се да тренутно на ова питања не треба одговарати из два разлога:

1. Од овог тренутка писања, на Марсу не постоји људско насеље (и врло је сумњиво да ће га икада постојати).

2. Аутора ових редова боли што се на његове позиве ионако не одговара, и немају никакве везе са оним што се очекивало.

ЛОЛ…

 

12)Бењамин Асаф

9

 

Дељено са јавношћу

активан

Бењамин Асаф ВордПресс

9

 

ИМА: “ВордПресс„.

Поседујем Вебассаф-пермалинкс.цом сајт изграђен на систему вордпресс.орг и ускладиштен на серверима хостгатор.цом.

Користим леп додатак за везе.

Сада постоји проблем: везе које покушавам да додам на листу се не ажурирају и не приказују.

Компанија за складиштење хостгатор тврди да се не бави таквим проблемом.

Па шта се може учинити? Како се такав проблем може решити?

Наводим да нисам ни професионалац ни компјутерски програмер и не знам како сам да решим такав проблем.

Такође, због малих примања, не могу да платим програмерима да реше проблем.

Па шта да радимо?

Овде прилажем снимак екрана грешке – 177 веза у лепим везама – али само 174 од њих се приказују на листи.

С поштовањем,

ассаф бениамини.

 

13)

Бењамин Асаф

23 сата

 

Дељено са јавношћу

хттпс://пен.орг/…/баннед-уса-гровинг-мовемент-то…/

Чланак са америчког сајта за одбијање књига.

Испоставило се да последњих година у наводно демократским, отвореним и плуралистичким Сједињеним Државама постоји растући тренд дисквалификације и цензуре књига.

Ствари су дошле до те тачке да је у неким државама у Сједињеним Државама незаконито продавати или трговати деловима Библије!!

Наравно, данас је ова забрана прилично глупа – пошто можете наручити, а ако је забрањено наручити одређену књигу, можете је пронаћи на мрежи и преузети на свој лични рачунар код куће, а затим читати колико желите.

Мислим да је најнечувенија ствар у читавој историји огромна енергија и напор који се тренутно улаже у америчком друштву у погледу цензуре књига (за разлику од тога, ми у држави Израел смо много отворенији и демократскији од њих су у том погледу – уосталом, чак и књиге попут хебрејског превода „Меин Кампф“ или хебрејског превода „Протокола сионских мудраца“ су књиге које се могу наћи у Израелу и њихова куповина не представља кршење било који закон – а Американци и даље проповедају морал демократије…).

Мислим да су сви напори и сви ресурси који се сада улажу у Сједињене Државе у овој смешној и узалудној борби могли да буду усмерени на решавање тешких и много озбиљнијих проблема који данас постоје у америчком друштву: масовних медија и неподношљивих лакоћа набавке оружја које периодично изазива пуцњаву и масакре на разним местима. Такође је било могуће сву ту енергију усмерити на суочавање са екстремним сиромаштвом у Сједињеним Државама – земљи тако богатој, али са милионима бескућника на улицама…

Да није тужно и трагично, могло би се и смејати…

14) И овог пута озбиљно питање (иако је ту и хумор):

У многим јеврејским заједницама у средњем веку постојала је улога особе која се звала „бадхан“.

Улога џокера је била да се појављује на прославама као што су венчања, церемоније бар/бат мицве итд. – и у шале би укључивао имена људи који су били срећни на догађају.

Данас од ове праксе готово да и нема трага – а чак је и у ултраправославном друштву веома тешко наћи нешто овакво што је постало реткост чак и код ове публике.

Овде се намећу нека занимљива питања:

1. Имамо ли неке доказе или приче о овим комичарима – приче о њиховим животима, наступима на догађајима итд. ?

2. Да ли у академији постоје научници који предају области израелске мисли или јеврејске студије који су истраживали ово? И ако јесте, о чему су биле ове студије?

3. Да ли данас постоје приватне организације или удружења која су покушала да пресликају овај обичај и да га врате у догађаје и прославе које се данас одржавају? И ако јесте, зашто су ови покушаји неуспешни?

Познајем многа удружења и организације, мада никада нисам уредно проучавао организациони консалтинг – а такву организацију или удружење нисам нигде нашао.

4. Да ли су у погледу овог обичаја постојале разлике између јеврејских заједница у Европи (или под другим називом: ашкенаске заједнице) и заједница које су постојале у исламским земљама од друге половине 7. века – са ширењем муслиманског царства у тим године?

5. Какве су биле реакције нејеврејске средине на ове шаљивџије? Да ли је било разлике у односу власти према њима у односу на друге припаднике заједница – или су они и њихове породице трпели прогоне (крвави заплети, нереди током крсташких ратова и сл.) као и сви остали припадници јеврејских заједница?

15) У вестима је најављено да ће због пензионисања многих резервиста са својих функција у оквиру борбе против закона који се баве владиним променама у правосудном систему у року од месец дана или мање, доћи до значајног смањења у војној вештини.

узнемирујуће…

Мора се претпоставити да ако војска једне од арапских земаља успе да уђе у Државу Израел, окупирајући је у целини или делимично, доћи ће до општег масакра јеврејског становништва – масакра чији бисмо сви могли да будемо жртве. .

Наравно, много је мање јасно и веома је тешко знати шта ће израелски Арапи урадити у таквом случају – да ли ће се придружити „прослави“ са своје тачке гледишта или због сукоба интереса, ау многим случајевима и отвореног непријатељства између палестинских избеглица са целог Блиског истока и власти арапских земаља, они ће одлучити да не предузму ништа или чак покушају да делују на активан и збуњујући начин против нападачких војски.

Или када боље размислите, можда постоји и трећа могућност, а нејасно је колико је разумна: активна интервенција неке од западних сила (САД или неке од најновијих чланица које су побегле из НАТО-а) која би спречила такви масакри деловањем против нападачких војски – Увек говоре о томе да су САД и њени савезници посвећени безбедности Израела…

Наравно, мало је вероватно да ће се друге велике силе, односно Русија или Кина, умешати у такав рат – а чак и ако то ураде, то ће бити интервенција за арапске земље, а не за Израел.

16) У вестима је сада објављено да постоје велике олакшице које ће бити у свему у вези са употребом медицинског канабиса (који је, као што знате, дрога марихуане).

Штавише, у знак протеста против законског законодавства, много медицинског особља напушта Израел.

Закључак: не постоји медицински третман. Могућност добијања медицинског одговора биће све проблематичнија у блиској будућности. И не може свако да користи приватне медицинске услуге. Ја, на пример, живим од инвалидске пензије и вероватно нећу моћи да се лечим у блиској будућности.

Шта је могуће? Узмите медицински канабис, заборавите на све невоље и верујте да ће наводно “бити добро” – чак и ако је јасно да овде ништа није у реду.

Претварање пацијената у наркомане, наравно, неће решити ништа, већ ће само погоршати ионако веома тешку ситуацију. Сећам се да је један од последњих пута када сам био на психијатријској клиници (било је то пре око три године) психијатар кога сам срео покренуо питање канабиса на сопствену иницијативу – иако то није имало никакве везе са проблемима Довео сам га.

Дакле, да ли је психијатар који покушава да убеди пацијенте да користе дрогу (и да, ја то тако зовем) заиста лекар који покушава да помогне?

Мислим да није – и врло брзо након што сам напустио клинику и више се нисам вратио.

Употреба дрога типа канабиса није начин да се лечи ментални проблем – и осим у екстремним и ретким случајевима нисам имао ништа што би то на било који начин помињало. То је заправо бекство од проблема и невољкост да се суочимо са истином – и сигуран сам да је психијатар који је покушао да ме наговори то веома добро знао.

Дакле, да ли је он попустио под притиском компанија за производњу канабиса и постао њихов продајни представник, или је ово увредљива препорука коју је психијатар (а могуће је да то чине и психијатри у многим другим случајевима) злонамерношћу?

У сваком случају, то није начин на који се људи третирају – и истина је, нисам ни доктор ни психијатар, али не морате бити стручни психијатар да бисте то схватили.

Дакле у закључку, драги терапеути: неће бити медицинског особља и неће се моћи излечити – реците ми искрено, а немојте ми нудити лекове!!!

Само нечувено!!!

 

17)Роман Волковски

20. јул Б- 12.50 часова.·

Свим мојим пријатељима који говоре руски овде са старијим родитељима и бакама и декама

Постоји покушај телефонског убода на број 972-53-889-2350 (има их још, додаћу касније)

Старце зову телефоном и ВхатсАпп-ом (!!!) на руском језику и тврде да је на налогу откривено ненормално кретање.

Они траже личне податке и банковне податке како би помогли полицији да реши овај проблем, и прецизирају да је о томе забрањено разговарати са било ким јер је реч о “тајној полицијској делатности”.

Ове компаније зову са израелског броја али из иностранства, тако да ви 

#Израелска полиција Није тако занимљиво

 

18) Чланак о “електричном путу” компаније “Елецтреон” – путу којим се креће електрично возило, који пуни возило током вожње – и на тај начин можете путовати без ограничења без потребе за пуњењем батерија возило – и наравно уз огромне финансијске уштеде.

Када ће путеви у Израелу бити овакви?

хттпс://ввв.гоогле.цо.ил/сеарцх…

Ц. Ево поруке коју сам послао на ХМО клинику где ме прате:

 

2.8.2023

За: Клалит Хеалтх Сервицес – Таиелет Цлиниц.

Предмет: Одобрење болести.

Драге даме/господо.

На вашој клиници ме лечи породични лекар по имену др Брендон Стјуарт.

Недавно сам наишао на правни проблем у вези са одређеном ствари. Као неко ко живи од инвалиднине Националног завода за осигурање, не могу себи да приуштим да платим приватног адвоката.

У овој ситуацији затражио сам помоћ од Канцеларије јавног браниоца у Јерусалиму.

Током телефонског разговора са представником њихове службе по имену Мерав данас, у среду, 2. августа 2023. године са почетком у 9:05, речено ми је да да бих добио услугу од њих, морам да им покажем потврду о менталитету болести од које болујем. .

Зато бих вам био захвалан ако бисте могли да пошаљете захтев лекару јер ће ми лекар послати потврду о менталној болести од које болујем.

С поштовањем,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Моји бројеви телефона:

У тајној кући због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није решена.

Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје имејл адресе: [email protected]

и: а[email protected] и: [email protected] и : [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected]

Д. Испод је емаил који сам послао Одељењу за јавне истраге Министарства правде Израела:

Асаф Бењамин < [email protected] >

има:

  [email protected]

Среда, 2. август у 23.18 часова.

За: Службу за разгласе Министарства правде.

У питању: проблем чиновничког понашања.

Драге даме/господо.

Недавно (пишем ове речи у среду, 2. августа 2023. године) наишао сам на правно питање у вези са једном ствари – подизање оптужнице против мене.

Морам да истакнем да живим од веома ниских примања – инвалиднине од Завода за осигурање. Из тог разлога, не могу да платим приватног адвоката да ме заступа. Из тог разлога сам се обратио Правобранилаштву са захтевом за помоћ. Међутим, један званичник из канцеларије јавног браниоца у Јерусалиму по имену Мерав одбија да им проследи моје писмо на даље процесуирање, уз разне изговоре. Сматрам да је његово понашање нечувено: као што знамо, функционери по закону не смеју да сами суде и одлучују да не прослеђују захтев на професионалном нивоу само из произвољних разлога. То је лакомислена увреда која се овде користи без икаквог објашњења или логике. Желим да знам шта се може учинити да канцеларија јавног браниоца почне да обрађује мој захтев. Молим вас да моју жалбу третирате као жалбу против Канцеларије јавног браниоца. С поштовањем, ассаф беиамини.. 

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403. 

2) Мој број телефона: 972-58-6784040

3) У наставку је порука коју сам о овоме послао Министарству правде путем друштвене мреже Фејсбук: Звао ме представник јавног браниоца Мерив. јутрос – и према њеним речима, они нису у могућности да наставе са обрадом мог захтева све док им не доставим потврду о душевној болести од које болујем, или Меравовим језиком: „Донесите ми потврду да сте психички болесни“. Истакнућу да је ово збуњујуће и несхватљиво – пошто, као што видите из моје преписке са њима, предмет мог апеловања на њих нема никакве везе са облашћу менталног здравља. Неколико сати касније, вратио ми се бранилац и објаснио да им је потребно ово одобрење пре него што будем ослобођен оптужбе. Зашто онда потврда мог прихода од социјалног осигурања коју сам им већ послао није довољна за ову сврху? Од када је, да би се платио хонорар клијента, потребно детаљно навести све психичке болести од којих болује? Каква је веза између те две ствари? Зашто ме узнемиравају узалуд? Па шта ће се десити? Шта да радим? Асаф Бењамин. пост Сцриптум. Имејл адреса браниоца са којим сам разговарао неколико сати након разговора са Меравом: Вратио ми се бранилац и објаснио да им је потребно ово одобрење да бих био ослобођен оптужбе. Зашто онда потврда мог прихода од социјалног осигурања коју сам им већ послао није довољна за ову сврху? Од када је, да би се платио хонорар клијента, потребно детаљно навести све психичке болести од којих болује? Каква је веза између те две ствари? Зашто ме узнемиравају узалуд? Па шта ће се десити? Шта да радим? Асаф Бењамин. пост Сцриптум. Имејл адреса браниоца са којим сам разговарао неколико сати након разговора са Меравом: адвокат ми се вратио и објаснио да им је потребно ово одобрење како бих могао да будем ослобођен оптужбе. Зашто онда потврда мог прихода од социјалног осигурања коју сам им већ послао није довољна за ову сврху? Од када је, да би се платио хонорар клијента, потребно детаљно навести све психичке болести од којих болује? Каква је веза између те две ствари? Зашто ме узнемиравају узалуд? Па шта ће се десити? Шта да радим? Асаф Бењамин. пост Сцриптум. Имејл адреса браниоца са којом сам разговарао неколико сати после разговора са Меравом: да измири накнаду клијенту, да ли је потребно детаљно навести све душевне болести од којих болује? Каква је веза између те две ствари? Зашто ме узнемиравају узалуд? Па шта ће се десити? Шта да радим? Асаф Бењамин. пост Сцриптум. Имејл адреса браниоца са којим сам разговарао неколико сати након разговора са Меравом: да ли је за плаћање хонорара клијенту потребно детаљно навести све психичке болести од којих болује? Каква је веза између те две ствари? Зашто ме узнемиравају узалуд? Па шта ће се десити? Шта да радим? Асаф Бењамин. пост Сцриптум. Имејл адреса браниоца са којим сам разговарао неколико сати након разговора са Меравом:авиелк@јустице.гов.ил 

4) Уз овај захтев прилажем записник моје преписке са Канцеларијом јавног браниоца.


Е. Испод је моја преписка са канцеларијом моје чланице Кнесета, Шели тал-Меирон:

ассаф бениамини < [email protected] >

има:

Схелли Тал Меирон

Четвртак, 3. август у 23.40 ч.

У канцеларији кнесета („кнесет“ – ИЗРАЕЛСКИ парламент) члан Кнесета Тал

Меирон, поздрав:

Пре свега, желео бих да вам се захвалим на захтевима које сте упутили и што сте покушали да помогнете по овом питању.

С тим у вези поднео сам захтев општем здравственом фонду чији сам члан и Министарству здравља, али ми нису одобрили помоћ.

Желео бих да истакнем да постоје приватне компаније, као што је “”мидоцтор” преко којих можете наручити услугу. Тренутно не могу да користим услугу ових компанија због високих накнада које наплаћују за могућност наручивања доктора за моја кућа у случају потребе – исплате од стотине, а понекад и хиљаде шекела месечно које не могу да финансирам због својих ниских примања, које подржавају инвалиднина Националног института за осигурање. Надам се да ће предлог закона конгресменке Татјане Мазарски ићи напред и бити у могућности да помогне људима у ситуацијама којима је ова помоћ потребна. С поштовањем,

ассаф бениамини. Сакриј оригинални пост


 

Четвртак, 3. август 2023. у 3:11:48 ГМТ+3, Схелли Тал Меирон [email protected]>

Здраво Асаф

Према анкетама које смо спровели, постоји услуга здравственог осигурања да они који испуњавају услове према својим условима могу да добију услугу екстерне компаније која долази да им пружи негу код куће (укључујући анализу крви, превијање итд. ) или услуга лекара из фонда који је намењен домаћинствима/старачким домовима/ризичној популацији.

Али ова услуга је условљена упутом породичног лекара из његове понуде.

Овакве приватне услуге данас је немогуће користити јер није изложен здравствени картон пацијента.

Ако особа жели кућну услугу, треба да се обрати свом фонду здравственог осигурања и сазна на шта има право и коју услугу може да пружи због свог здравственог стања.

Члан Кнесета Татиана Мазарски наше странке ради на предлогу закона који ће убудуће дозволити овакве случајеве стварањем јединственог медицинског картона, али до тада, нажалост, сваку медицинску услугу обезбеђује фонд и комплементарна осигурања овог фонда.

ХВАЛА.

Итзик Селма

Саветница чланице Кнесета Шели Тал Мејрон.

972-58-5656777

Од: ассаф бениамини < [email protected] >

Послано: понедељак, 31. јул 2023. у 13:47

За: Схелли Тал Меирон < [email protected]>

Предмет: Моје писмо упућено канцеларији мог члана Кнесета, Тала Меирона.

Ф. Испод је емаил који сам послао разним компанијама:

ИМА:

Предмет: одбрамбене мере.

Драге даме/господо.

Као што знамо, у овом периоду морамо да се носимо са безбедносним инцидентима или терористичким нападима који се, нажалост, дешавају с времена на време.

Када је особа нападнута на јавном месту, постоје, као што знате, 2 опције одговора: једна опција је да узвратите и узвратите истом претњом, а друга је да покушате да побегнете са места док не бес пролази.

Али када је у питању особа са инвалидитетом (а то је још тачније када је у питању особа везана за инвалидска колица) ниједан од ова два пута није могућ.

Моје питање је да ли се размишљало о развоју доступног оружја или оружја које би могло помоћи особи са инвалидитетом, ако и када се нађе у таквој ситуацији?

А у мери у којој је такво оружје заиста технички могуће, да ли су размишљали о томе како да успоставе критеријуме и тестове, чија ће сврха бити да утврде који инвалиди ће имати приступ таквом оружју, због потенцијалне злоупотребе таквог права? на самоодбрану?

Или је то заблуда и луда (или етички или морално неприхватљива) идеја која не заслужује никакву пажњу?

Шта мислиш?

Напоменућу да немам никаква знања – ни из области отвореног оружја ни из области приступачности, коју познајем само као инвалид који повремено тражи производе који би ми по потреби помогли у свакодневном животу.

С поштовањем,

Ассаф Биниамини.

пост Сцриптум. 1) Мој број телефона: 972-58-6784040.

2) Моја веб локација:  https://www.disability55.com

Г. Испод је моја преписка са компанијом г. Нева Розија:

писма то ”nevorozi.co.il”

Иахоо/Инбок

Петак, 4. август у 21.53 ч.

Здраво Асаф, веома љубазан!

У овом тренутку, препоручујем вам да почнете са мојим упутствима за писање. На ИоуТубе каналу можете пронаћи 32 епизоде ​​подкаста (свака епизода на другу тему), поред десетина кратких снимљених туторијала за писање:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

Са успехом!

 

Петак, 4. август 2023. у 13:53, аутор: ассаф бениамини < [email protected] >:

Сакриј оригинални пост

има: “nevorozi.co.il”„.

Тема: Документовање животне приче.

Драге даме/господо.

Отприлике 2007. године сам укључен у борбу инвалида у Држави Израел – борбу која је, као што знате, такође нашироко пропраћена у медијима. Размишљао сам да покушам и промовишем рвање на начин који до данас нисам покушао: да документујем своју животну причу и поставим је на интернет. Наводим да немам никаквог искуства или знања о овој теми, па стога барем у овој фази (пишем ове речи свакодневно.

Недеља, 12. септембар 2021. – неколико дана након Рош Хашане) Немам јасан план акције и отворен сам за предлоге – и радо бих прихватио све предлоге који вам падну на памет.

С поштовањем

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајној кући због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје имејл адресе: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected]  и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected]

3) Испод је неколико линкова на којима можете пронаћи више информација о мени и борби за особе са инвалидитетом у којој сам укључен:

 https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/แก้ไข

  

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aaa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) С обзиром да сам особа која живи са веома ниским примањима – инвалиднином од Завода за осигурање – није могуће плаћање услуге документације о мојој животној историји. И више: због озбиљности моје ситуације, чак ми ни веома високи попусти једноставно неће помоћи.

С поштовањем,

Небо Роси, писац и књижевни сапутник

♫да слушате програм подкаст-сат времена писања♫

Х. Испод је пост који сам поделио у Фејсбук групи “јавно становање“:

 

има: “јавно становање„.

Предмет: МАГААР. компанија – нема одговора.

Драге даме/господо.

Горњи мејл сам послао компанији МГР у Јерусалиму – преко њих добијам помоћ да платим кирију.

Али они не одговарају на овај захтев.

Мислим да државни службеници у државној канцеларији, који примају плату од пореза које им ми, грађани земље, плаћамо, свакако могу да пруже разумну и бољу услугу.

Њихов омаловажавајући став је погрешан.

Па шта ће се десити? Шта да радим?

С поштовањем,

Асаф Бењамин.

—– Прослеђена порука —–

Аутор: ассаф бениамини < ассаф197254@иахоо.цо.ил >

За: Изнајмљивање Јерусалима < мгар14@мгар.цо.ил >

Послано: уторак, 8. август 2023. у 11:45:43 АМГМТ+3

Предмет: Моја писма МАГААР-у.

МАГААР. Велики поздрав:

Предмет: Контактирао сам вас из полиције.

Драге даме/господо.

Послао сам ти позив полицији пре неколико дана.

Желео бих да знам зашто не одговарате на овај захтев.

С поштовањем,

ассаф бениамини.

Моја писма МАГААР-у 4

иахоо

/

послао

ассаф бениамини < [email protected] >

има:

[email protected]

Недеља, 6. август у 13.08 часова.

МАГААР. Велики поздрав:

Предмет: социјално становање.

Драге даме/господо.

Један сам од Ваших клијената из околине Јерусалима и преко Вас добијам помоћ за плаћање кирије у износу од 770 НИС месечно.

Желео бих да проверим да ли испуњавам услове за стан са ниским закупом.

Желим да добијем уредну референцу у писаном облику у име Одељења за грађевинарство и становање на мој захтев.

С поштовањем,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајној кући због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје имејл адресе: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]  или: [email protected] или: [email protected]  или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

И. Испод је имејл који сам послао на „Локални утицај – власти, предузећа и заједница раде заједно за климу“:

 

иахоо/сент

ассаф бениамини

[email protected] >

има:

[email protected]

Четвртак 10. августа у 14 часова.

За: „Локални утицај – власти, предузећа и заједница раде заједно за климу“.

Предмет: тражење помоћних средстава.

Драге даме/господо.

Имам физички инвалидитет који се годинама погоршава – од несреће на послу коју сам имао почетком 1998. године. Због даљег погоршања последњих недеља, све је теже физички да перем судове у кухињи након једење.

Желим да истакнем да ми је питање квалитета животне средине веома важно – и стога ме не занима коришћење алата за једнократну употребу.

 

Такође, ту постоји још једна потешкоћа: ја сам особа која живи од веома ниских примања – инвалиднине од Завода за осигурање. Из тог разлога куповина скупих помагала никако није могућа.

Мислио сам да би куповина једнократног или једнократног прибора за јело по разумним ценама могло бити решење у таквој ситуацији.

 

Да ли знате неке компаније од којих се може купити такав прибор за јело?

С поштовањем,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајној кући због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена.

Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. Ја сам инвалид са смањеном покретљивошћу и немам ни возачку дозволу ни ауто. Због тога тражим компаније од којих могу наручити производе за кућну доставу.

Ј. Испод је мејл који сам послао члановима финансијског комитета Кнесета:

За: Чланове Комисије за финансије Кнесета.

Предмет: трајна стамбена решења.

Драге даме/господо.

Ја, Асаф Бењамини, 50, живим у изнајмљеном стану у јерусалимском насељу Киријат Менахем.

Живим од инвалидске пензије од Завода за осигурање. Такође, добијам око 770 НИС месечно као помоћ за кирију од Министарства грађевинарства и становања преко МГР

Као што је познато, цене станова у држави Израел су последњих година значајно порасле – што је довело и до значајног повећања цена закупа.

Међутим, упркос бројним захтевима, износ помоћи за изнајмљивање није ажуриран дуги низ година – а ова рута тренутно не може бити адекватно стамбено решење за инвалидну популацију. Поред тога: када је реч о решењу смештаја за особу са инвалидитетом, понекад постоје додатни трошкови због потребе за различитим аранжманима приступачности.

Моје питање је да ли садашња власт има планове да омогући особама са инвалидитетом приступ трајним стамбеним решењима?

С поштовањем,

Асаф Бењамин.

пост Сцриптум. Испод је моја преписка са МАГААР-ом. :

Недеља 13. август у 10:51

Документи које сам вам слао последњих година су прилично релевантни – од тада није било промене.

Мој захтев свакако можете проследити на назначена места.

Ваше инсистирање да не прослеђујете моју пријаву и чињеница да ме и даље узнемиравате узалуд је права злоупотреба ваших клијената – такво понашање са којим сам се сусрео, нажалост не први пут.

Сакриј оригинални пост

У недељу 13. августа 2023. у 10:30:18 ГМТ+3, Јерусалим рент< [email protected]> Написао:

Па ћу ти опет одговорити.

Једини документи који су ми стигли су медицинска документа. (Неки од њих су веома стари и небитни

Молим вас пошаљите оно што сам вас питао, иначе нећемо моћи да наставимо обраду.

Имајте на уму да то што сте слали последњих година није релевантно, потребна су вам ажурна документа!!!

Хвала и добар дан.

 

—–Оригинални пост—–

Од: ассаф бениамини < [email protected] >

Послано: недеља, 13. август 2023. у 10:17

За: Изнајмљивање Јерусалима < [email protected] >

Тема: Ре: Моја писма МГЕР-у

Стога (поново) истичем да су вам сви ови документи већ неколико пута слати последњих година.

У недељу 13. августа 2023. у 09:38:28 ГМТ+3, Јерусалим рент< [email protected] > Написао:

Добро јутро,

Добио сам медицинску документацију.

Релевантни су само последњих шест месеци.

Друштвени извештај из 2011. ирелевантан

Осим тога, потребна су и друга додатна документа која се не односе на медицинске документе.

Овде пишем шта треба да понесете:

Потврда о инвалидности 2023

Детаљи плаћања 2023

Протокол Националне провизорне комисије (која је признала ваш инвалидитет) потврда о неактивности или листићи 2-7/23 (ако је активан) 4 месеца детаљно писмо пријаве компјутеризовани медицински извештај социјални извештај (ако је примењиво) ажуриран!!!

Потврде о дугу (ако је примењиво)

Пореска пријава (може се попунити преко веб странице)

 

Док документи не буду примљени, нећемо моћи да наставимо обраду.

са успехом,

—–Оригинални пост—–

Од: ассаф бениамини < [email protected] >

Послано: среда, 9. август 2023. у 11:21

За: Изнајмљивање Јерусалима < [email protected] >

Предмет: Моја писма МАГААР-у.

Па нисам разумео – која документа су вам сада потребна?

Сва моја медицинска документа су вам већ послата много пута!!!

Па шта је проблем са давањем уредног одговора у име Министарства за земљиште и стамбена питања???

Стога овде (поново) прилажем досије са мојим медицинским документима.

ассаф бениамини.

У среду, 9. августа 2023. у 10:53:45 ГМТ+3, Јерусалим рент< [email protected] > Написао:

Захтеви за достављање ажурних докумената, иначе комисија неће моћи да расправља о захтеву

—–Оригинални пост—–

Од: ассаф бениамини < [email protected] >

Послано: среда, 9. август 2023, 10:52

За: Изнајмљивање Јерусалима < [email protected] >

Тема: Ре: Моја писма МАГААР-у

МАГААР Поздрав:

Сва документа која овде тражите већ су вам послата неколико пута.

Зато поново тражим уредан одговор Одељења за грађевинарство и становање у вези социјалног становања – одговор који сте ми послали једноставно није релевантан по том питању!! Срдачан поздрав,

ассаф бениамини.

 

У среду, 9. августа 2023. у 09:45:20 ГМТ+3, Јерусалим рент< [email protected] > Написао:

—–Оригинални пост—–

Од: ассаф бениамини < [email protected] >

Послано: понедељак, 7. август 2023. у 22:58.

За: Изнајмљивање Јерусалима < [email protected] >

Тема: Фв: Моја писма МАГААР-у

 

—– Прослеђена порука —–

Аутор: ассаф бениамини < [email protected] >

За: [email protected] < [email protected]> Послано: недеља, 6. август 2023. у 13:08:58 ГМТ+3

Предмет: Моја писма МАГААР-у.

МАГААР Поздрав:

 

Предмет: социјално становање.

Драге даме/господо.

Један сам од Ваших клијената из околине Јерусалима и преко Вас добијам помоћ за плаћање кирије у износу од 770 НИС месечно.

Желео бих да проверим да ли испуњавам услове за стан са ниским закупом.

Желим да добијем уредну референцу у писаном облику у име Одељења за грађевинарство и становање на мој захтев.

С поштовањем,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајној кући због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје имејл адресе: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

К. Ево моје преписке са америчком глумицом по имену Шарлиз Терон:

Ентер

Јацксон

Драго ми је да сам те упознао и одакле си драга моја

Ентер

אתה שלחת

Живим у Јерусалиму-ИЗРАЕЛ.

Ентер

Јацксон

У реду

Ентер

Јацксон

Па да ли си у браку или самац са децом драга

Ентер

אתה שלחת

Све ове информације ћете наћи у поруци коју сам вам послао овде. ассаф бениамини.

Ентер

אתה שלחת

Али ко си ти ? Зашто ти је тако занимљиво да ли сам ожењен или не? Молим те објасни ми!! ассаф бениамини.

Ентер

Јацксон

Ја сам Шарлиз Терон из Јужне Африке, али живим у Лос Анђелесу, Калифорнија САД и неожењен сам и изгледам и америчка сам глумица

Ентер

Јацксон

Па да ли си у браку или самац са децом драга

Ентер

אתה שלחת

сам сам. Ја сам 50-годишњи јеврејски инвалид из Јерусалима, ИЗРАЕЛ. Не могу да идем у Лос Анђелес да те упознам, само узми то у обзир. ассаф бениамини.

Ентер

אתה שלחת

И видим на твом профилу име “Јацксон Аугуст”. Такође видим да глумица Шарлиз Терон има још једну фејсбук страницу – можда класичну превару и лажни профил. ассаф бениамини.

Ентер

19:57

Јацксон

Не, користио сам име своје деце да направим тајни приватни налог за слање порука пријатељима

Ентер

קיבלת תשובה מאת‏‎Јацксон‎‏

ההודעה המקורית:

сам сам. Ја сам 50-годишњи јеврејски инвалид из Јерусалима, ИСРАЕ…

Али ако ме волиш, још увек могу да дођем у Израел

Ентер

Јацксон

Дакле, можемо ли бити добри, блиски, корисни, поуздани и поуздани пријатељи, драга

Ентер

אתה שלחת

Дакле, прича коју ми овде причате нема смисла: ви сте славна личност и имате милионе (ако не и више) обожавалаца широм света – и користите свој тајни профил да ми пишете – приватна особа у ИЗРАЕЛУ од које нико зна нешто? Зашто нисте писали, на пример, некоме у САД, некоме у Европи итд. ? зашто мени? Ово је јако чудно, за овако нешто не постоји разумно објашњење!! Имам 50 година – нисам дете и имам животно искуство – зашто бих веровао у тако чудну причу? ассаф бениамини.

Ентер

21:24

Јацксон

У реду, драга моја, с временом ћемо се боље познавати.

 

Л. Моји линкови:

1) деле мајчинство заједно

 

2) Фејсбук група “жене👩деле, посаветујте се и препоручите🌷„.

 

3) Фејсбук страница “дефанзивно искључено„.

 

4) “ХАВА” Клиника за здравље душе жена

 

5) организација “мајке испред

 

6) веб страница новакид.цом– Часови енглеског за децу

 

7) „прецизан“ пројекат – за промоцију жена у егзактним наукама

 

8) Синдикална удружења се обраћају старцу у Израелу

 

9) удружење “за њихово добро” – Лекарке и адреса лекара преживелих Холокауст у Израелу”

 

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE