Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Платформи за набиране на средства - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Платформи за набиране на средства

ИМА:

Предмет: търсене на платформи за набиране на персонал.

Уважаеми дами/господа.

В началото на юли 2023 г. създадох сайта scammers-out.com. Целта на сайта е да служи като платформа за интернет потребители, които желаят да се консултират помежду си по въпроси, свързани с информационната сигурност или онлайн измами. Сайтът scammers-out.com е изграден върху системата wordpress.org, а форумната система на сайта е базирана на плъгина bbpress.org.

Търся уеб хостинг компания, от която мога да поръчам следните услуги за уеб сайта:

1) Ще имам нужда от помощ за свързване на сайта с подходяща компенсационна система, чрез която мога да получавам плащания от потребители, които се регистрират на сайта.

2) Ще се интересувам и от хостинг компанията, към която ще бъде прехвърлен сайтът, за да мога да предоставя услуги за техническа поддръжка на потребителите на сайта.

3) Бих искал да съм в постоянен контакт с компанията за съхранение, за да наблюдавам отблизо както връзката със системата за компенсации на сайта, така и по отношение на техническата поддръжка, която ще бъде предложена на интернет потребителите, които се регистрират на сайта.

4) Амбицията е максимум интернет потребители да се регистрират на сайта, аз го рекламирам на максимум платформи. Поради тази причина и за да предоставя на интернет потребителите възможно най-добра и удобна услуга, за мен е важно планът за съхранение да включва възможно най-голям обем трафик, както и възможно най-много място за съхранение на сайта себе си.

5) За мен е важно да имам SSL сертификата, който имам в момента за домейна на уебсайта.

6) Разбира се, ще ми е интересно да знам каква е политиката на компанията за съхранение по отношение на всяка от точките, които споменах тук.

 

И тук има още една трудност/проблем: поради тежкото ми финансово положение (живея с обезщетение за инвалидност от Националния осигурителен институт) не мога да платя на хостинг компания за уебсайт, за да хоства уебсайта с тях и да свърже уебсайта с клирингова система. Също така не мога да плащам на програмисти за отстраняване на дефекти в сайта – ако има и когато има.

Ще отбележа, че разходите са (около) няколко десетки шекела на месец в повечето компании за съхранение и няколкостотин шекела, които ще трябва да бъдат платени на програмистите, за да коригират грешки на сайта – ако и когато има такива .

Въпросът ми е: коя според вас е най-подходящата платформа за опит за набиране на средства за такъв проект?

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини.

пост Scriptum. 1) Моят телефонен номер: 972-58-6784040.

2) Линк към въпросния сайт:  https://scammers-out.com

3) Уебсайт, където можете да получите повече информация за мен:  https://www.disability55.com/

4) И още една трудност, която трябва да се вземе предвид: ограничена съм в подвижността си поради здравословното си състояние и не мога да ходя на срещи на места, недостъпни за хора с увреждания и много далеч от дома ми (живея в квартал Кирят Менахем в югозападен Йерусалим). Освен това нямам кола и шофьорска книжка и пътувам само с градски транспорт.

 

A. Идея за уебсайт/проект, за който си мислех – проект, наречен “Employee Appreciation”.

Както знаем, в много строителни компании, които са съществували през цялата история (крал Давид, библейска фигура, която според традицията е построила Йерусалим, Великата китайска стена, която съществува и до днес и която според традицията е построена от крале от династията Мин през 15-ти и 16-ти век, Айфеловата кула в Париж, построена от инженера Густав Айфел и повече) се споменават имената на кралете или членовете на благородството или висок социален статус, по време на които са построени тези проекти. 

Но както знаем, тези, които са построили тези сгради, не са били тези крале или членовете на висшата социална класа – а обикновените работници, които са работили на полето и за които никога не се говори.

Ето защо целта на проекта “Employee Appreciation” е да се опита да събере лични истории на тези прости работници от различни строителни фабрики през цялата история, за да качи тези истории на уебсайта.

Мисля (като този, който излезе с идеята), че понякога личните истории на тези прости работници не могат да бъдат по-малко интересни от историите на кралете или членовете на благородството, които всички познаваме).

 

Б. По-долу са съобщенията, които споделих в социалната мрежа Facebook:

1) Травматизиран човек пристига с група доброволци, за да участват в археологически разкопки. За свое учудване той среща психолога, който го лекува вместо него.

Пострадалият се обръща към психолог и го пита: „Какво правиш тук? “.

Психологът отговаря: „Какво правя тук? Дойдох да помогна с разкопките, също като теб.

Травматизираният отговаря: „Мислех, че психолозите ровят в душите на пациентите си. Никога не бих си помислил, че и те ровят в земята“.

Психологът отговаря: „Вярно е – аз ровя в човешката душа. Това е моята работа – и това съм правил цял живот. Намирам много интересни неща в моето ровене. Но мисля, че дори когато копаеш в земята можете да намерите много интересни неща.”

Пострадалият се колебае и не знае какво да отговори и по навик започва да си бръкне в носа.

Психологът продължава и казва: “Вие сте прав. Можете също да намерите много интересни неща в тази разкопка.”

Хахаха…

 

2) До: “федерация към Израел-автономия към общностите“.

Тема: Платформи за набиране на средства.

Уважаеми дами/господа.

Аз съм израелски гражданин и живея в Йерусалим. Роден съм в края на 1972 г. и днес, през 2023 г., съм на 50 години.

Страдам от различни увреждания и здравословни, физически и психически проблеми, поради които от много години не мога да се впиша на пазара на труда. Автобиографията ми беше изпратена до няколко десетки хиляди частни компании (и за съжаление не преувеличавам тези числа) – но просто не мога да намеря подходяща работа.

Правя различни опити да заобиколя тази трудност.

В началото на юли 2023 г. създадох sitescammers-out.com. Целта на сайта е да служи като форум, където интернет потребителите могат да се консултират помежду си по въпроси, свързани с информационната сигурност.

Но сега има друга трудност: поради моето остро финансово затруднение, нямам капацитет да финансирам финансовите разходи, които са ми необходими за създаването на компанията.

Според вас кои платформи са най-подходящи за набиране на средства за такава цел?

На Ваше разположение,

Асаф Бенджамин.

пост Scriptum. 1. Връзка към въпросния уебсайт:  https://scammers-out.com

2. Моят телефонен номер (който е и номерът за кореспонденция в социалната мрежа WhatsApp): 972-58-6784040.

3. Сайт, чрез който можете да получите повече и по-подробна информация за мен: https://disability55.com/

 

3) Тайно разработване на приложение, наречено „Serika Rabha“.

Използвайки това приложение, градовете или агломерациите се сканират постоянно, за да се идентифицира проблемно поведение на гражданите: заплахи срещу живота на избрани длъжностни лица по време на демонстрации, показване на знаци на забранени места и др. Освен това системата може да помогне за разкриването на сериозни престъпления като убийство, изнасилване, кражба и др.

Работният механизъм на системата няма да бъде публикуван.

Голямо задоволство от правителството: “Имаме ефективен инструмент за наблюдение на опоненти или потенциални опоненти, които заплашват реда, спокойствието и мира в обществото. Няма да толерираме ненужно възпрепятстване – това пречи на нашата работа.”

Е, следващия път, когато мина по улицата, ще се опитам да не правя неща, които, не дай си Боже, могат да обидят чиновниците, които разполагат със системата за “разширено почистване”. Има закон, който забранява обидите на длъжностни лица.

Но чакайте – какво обижда нашите служители?

Как ще знам как да избегна да ги обидя?

Не публикуват достатъчно ясни за обществото разпоредби за това – много сериозно!!!

хаха…

 

4) В новините беше обявено, че като част от протестите срещу законодателството за промени в съдебната система ще има и “данъчен бунт”.

Но не обясниха: кой ще плаща данъци и кой не? И при какви условия?

Моля за обяснения…

 

5) Както знаете, в Съединените щати нараства влиянието на групи от населението, които никога не са били на значителни позиции на влияние, като латиноамериканците например.

Общото между тези групи от населението обаче е враждебното отношение към Израел – което означава, че след няколко десетилетия, ако и когато тези групи от населението достигнат ключови позиции в правителството – много е възможно и при тези обстоятелства натискът върху американското общество намаляването на помощта за Израел или дори пълното й спиране, ще нараства с годините

Възможно е скорошните мерки на правителството да започнат да вземат предвид тези тенденции, принуждавайки Израел да стане зависим от друга сила в дългосрочен план, като Китай или Русия, например.

Разбира се, това е бавен процес, който отнема и ще отнеме още много години.

Възможно е също така правното законодателство да е част от този процес, в който, за да се свърже с Китай или Русия, Израел все повече ще възприема характеристиките на тези режими – което може да доведе до продължаващи вреди и дори много повече.важно от това, което ние вижте днес в гражданските и човешките права на Израел.

Това може да сложи край на всички процеси на американизация, през които е преминало израелското общество през последните десетилетия.

Тенденцията е много проблематична в много отношения – но като се има предвид случващото се в американското общество, е възможно политиката на израелското правителство днес да е много умна и наистина да не е безразборна или глупава, както някои казват.твърдят.

Много е възможно да няма избор и е просто невъзможно да се игнорират тези дългосрочни процеси.

6) Чуваме в новините за огромни икономически щети за израелската икономика в резултат на намалените инвестиции в израелската икономика в резултат на новото правно законодателство.

От друга страна, същите новинарски канали съобщават за все повече и повече споразумения за сътрудничество на израелски компании с различни компании по света, тяхното разширяване и просперитет.

Така че защо да вярваме? Влошава ли се или се подобрява състоянието на икономиката на Израел?

Объркан съм…

 

7) Капитанът на кораб полудява и нарежда на моряците да пробият дупки в дъното на кораба.

Пътниците на кораба са уплашени и крещят на моряците: “Какво правите? Водата ще влезе в кораба и ние ще се удавим в морето!!!”.

Моряците на кораба отговарят: “Това е инструкцията, която получихме от капитана. Не пречете на професионалната ни преценка!!!”.

 

8) Обявиха в новините, че голяма група резервисти са спрели доброволчеството. Има ли реална опасност за продължаващото съществуване на държавата Израел?

Ще има ли чужда армия, която да се възползва от ситуацията, за да завладее Израел и да го превземе? Притеснително и плашещо…

Дали това ще бъде сирийската армия, войниците на терористичната организация Хизбула, войниците на египетската армия (въпреки че Израел има мирно споразумение с Египет, но е възможно в такава ситуация да се изрази голямата им омраза към Израел – и може би същата опасност ще дойде от йорданската армия?). Или ще бъдат войници на Хамас от ивицата Газа?

Във всеки случай е ясно, че ако армия от арабска страна или терористична организация успее да влезе в държавата Израел, ще има много мащабно клане сред нас – еврейското население.

Окупационните войници наистина няма да проявят интерес към това кой подкрепя или се противопоставя на промените в съдебната система. Освен това те няма да правят разлика между мъже и жени, млади или стари, десни или леви и наистина няма да ги е грижа дали евреите, които ще се опитат и вероятно ще успеят да убият възможно най-голям брой, са религиозни, светски или ултра – Православен. Сектантските различия или страните на произход също няма да играят роля – евреите сефаради и евреите ашкенази ще бъдат жертви по абсолютно същия начин.

В крайна сметка само едно нещо ще ги интересува: убиването на евреи.

Разбира се, много по-трудно е да се разбере как окупационните сили ще се отнасят към израелските араби или палестинците – ще ги добавят ли в редиците си и ще им позволят да участват в „тържеството“, така да се каже – или самите те ще бъдат жертви?

Така че може би някой тук трябва да спре и да си припомни, че истинските врагове са отвъд границата, а не вътре в нас?

Това безумие трябва да спре!!!

Когато враждебните армии са в земята, те ще се върнат и ще ни напомнят кои сме (както се е случвало много пъти преди в еврейската история). Така че защо да не разберете сега? Защо да чакаме, докато брадвата ни е на врата – ще бъде твърде късно. Та нали в изворите ни пише, че “краят на акта е първата мисъл”.

Така че може би можем да спрем и да направим разделение на властите?

И в крайна сметка, вечерта на Тиша Б’Ав – трябва да намерим разум, разум и преценка – иначе просто нямаше да сме тук – и много от нас изобщо нямаше да са тук.

Веднъж четох книга, в която се описва такава ситуация, книга, в която се описва реалност, в която Израел губи Шестдневната война и е окупиран от арабските страни. Описанията бяха просто плашещи.

Името на книгата е “Ако Израел беше победен”.

Нямам други подробности за книгата – не си спомням кои са авторите и от кое издателство е издадена.

9) До преди малко, ако напишат думата „dog“ 19 пъти в Google Translate на английски, преводът й на маорски и след това обратно на английски би довел до християнско-месианско изявление, а също и антисемитско.

След като случаят беше публикуван в медиите, проблемът беше решен (проверих го).

Това означава ли, че антисемитизмът е съществувал или все още съществува в Google?

Подозирам, че не е грешка, а злоумишлено действие от страна на един от служителите на компанията, който се е уплашил от публикуването на темата и след това е побързал да “оправи” проблема, така да се каже.

В миналото антисемитизмът, както знаем, постоянно е променял своите форми и методи – и това е много странен, но и обезпокоителен начин, по който служителите на голяма технологична компания решават да изразят мнението си.антисемитски.

Не знам дали служителите, които са направили това, все още работят в Google On, че са били съкратени след публикуването на новината – и е много съмнително, че е възможно да се получи каквато и да е информация за това.

Също така не са публикувани имената на хората, за които се твърди, че са отговорни за деянието – и е много съмнително, че може да се получи съответната информация.

10)Асаф Ясуорганизация правата на хората с увреждания с увреждания

28 през ноември 2021 г

 

Хората влизат в групи за помощ, дарения и всякакви други групи, които могат да помогнат на хора с увреждания и искат помощ от здрави хора! Пишете публикации във Facebook в групи, които не са свързани с хора с увреждания и пишете там за положението на хората с увреждания и че държавата игнорира тежкото положение на хората с увреждания, започнете да молите хората за помощ, направете – тяхното разбиране за ситуацията на хора с увреждания и че имаме нужда от спешна помощ.

 

11)Бенджамин Асаф

18 юли B-3:43 ч.

 

От няколко години се говори (главно от космически предприемачи) за амбицията за създаване на човешки колонии на Марс.

Но някой дал ли е мнението си за съвместимостта на живота на членовете на различните религии, дали и кога наистина ще има хора там? Например:

1. В исляма има мицвот на хадж, според който всеки мюсюлманин е длъжен поне веднъж в живота си да направи поклонение в Мека. И така, какво ще направи един мюсюлманин, живеещ на Марс? Все пак Мека я няма… Възможно ли е да се намери отговор на това в Хадиф?

2. А по отношение на евреите: празничните времена се определят според календара, който познаваме тук на Земята, тоест: 365 дни – което е, както знаете, периодът от време, през който Земята завършва една революция около Слънцето. Но на Марс продължителността на годината е 686 дни и календарът на Земята ще бъде без значение и друг проблем: известно е, че продължителността на месеца на Земята се определя от луната: в крайна сметка един месец е периодът от време в което луната прави един оборот около земята. Но Марс има повече от една луна – тогава как ще определят продължителността на месеца? И как ще разберат кога са празниците? Или може би ще разчитат на халаха, която съществува в някой от еврейските източници (не знам точно къде – разбира се, можете да проверите това) – което казва, че евреин, който вървеше по пътя и забрави кога е Шабат, тогава той ще започне да брои дните от момента, в който разбере, че е забравил броя на дните от седмицата – и всичко това, докато стигнат еврейска общност, където ще му помогнат да се “изправи” според правилния брой дни. Но евреин, който стигне до Марс, няма да достигне до никоя еврейска общност там, нито каквато и да било общност – тогава как ще започне да брои дните на седмицата и годините? тогава той ще започне да брои дните от момента, в който разбере, че е забравил броя на дните от седмицата – и всичко това, докато стигнат до еврейска общност, където ще му помогнат да се “възстанови” според правилния брой дни. Но евреин, който стигне до Марс, няма да достигне до никоя еврейска общност там, нито каквато и да било общност – тогава как ще започне да брои дните на седмицата и годините? тогава той ще започне да брои дните от момента, в който разбере, че е забравил броя на дните от седмицата – и всичко това, докато стигнат до еврейска общност, където ще му помогнат да се “възстанови” според правилния брой дни. Но един евреин, който достигне Марс, няма да достигне нито една еврейска общност там, нито изобщо някаква общност – тогава как ще започне да брои дните от седмицата и годините?

Също така е ясно, че празниците, които се състоят от поклонение до определено физическо място (като 3 Омер, по време на което те правят поклонение до планината Мерон, или гробниците на праведните в Украйна, където хасидите отиват преди Рош Хашана ) също ще бъде недостижим – на Марс няма нито планината Мирон, нито Украйна. И така, как ще се държат? Евреите, които живеят там, ще обявят ли отмяната на тези празници поради липса на техническа възможност за тяхното спазване? Или ще намерят начин да променят значението на фестивала и неговите обичаи, така че наистина да е възможно да ги наблюдаваме и на Марс? И ако е така, как ще го направят? Освен това: както е известно в юдаизма, има “мицво, които зависят от земята”, тоест:

И, разбира се, такива въпроси възникват и по отношение на членовете на други религии: Що се отнася до християнството, на Марс няма нито Църквата на гроба, нито Голгота, нито Хоя Долороса.

Струва ми се, че в момента на тези въпроси не трябва да се отговаря по две причини:

1. Към момента на писане на тази статия няма човешко селище на Марс (и е много съмнително, че някога ще има).

2. Авторът на тези редове е наранен, че обажданията му така или иначе не се отговарят и нямат нищо общо с очакваното.

хаха…

 

12)Бенджамин Асаф

9-ти

 

Споделено с обществеността

активен

Бенджамин АсафWordPress

9-ти

 

ИМА: “WordPress“.

Притежавам сайт Webassaf-permalinks.com, изграден върху системата wordpress.org и съхраняван на сървъри на hostgator.com.

Използвам плъгин за красиви връзки.

Сега има проблем: връзките, които се опитвам да добавя към списъка, не се актуализират и не се показват.

Компанията за съхранение hostgator твърди, че не се справя с такъв проблем.

И така, какво може да се направи? Как може да се реши подобен проблем?

Уточнявам, че не съм нито професионалист, нито програмист и не знам как да реша сам подобен проблем.

Освен това, поради ниските си доходи, не мога да платя на програмистите да решат проблема.

И така, какво правим?

Прилагам екранна снимка на грешката тук – 177 връзки в красиви връзки – но само 174 от тях се показват в списъка.

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини.

 

13)

Бенджамин Асаф

23 часа

 

Споделено с обществеността

https://pen.org/…/banned-usa-growing-movement-to…/

Статия от американския sitepen за отхвърляне на книги.

Оказва се, че през последните години в уж демократичните, отворени и плуралистични Съединени щати има нарастваща тенденция на дисквалификация и цензура на книгите.

Нещата стигнаха до такава степен, че в някои щати в САЩ е незаконно да се продават или търгуват части от Библията!!

Разбира се, днес тази забрана е доста глупава – тъй като можете да поръчате и ако е забранено да поръчате определена книга, можете да я намерите онлайн и да я изтеглите на личния си компютър у дома, а след това да четете колкото искате.

Мисля, че най-скандалното нещо в цялата история е огромната енергия и усилия, които в момента се полагат в американското общество по отношение на цензурата на книгите (за разлика от тях, ние в държавата Израел сме много по-отворени и демократични от тях са в това отношение – в края на краищата дори книги като превода на иврит на “Mein Kampf” или превода на иврит на “Протоколите на ционските мъдреци” са книги, които могат да бъдат намерени в Израел и покупката им не е нарушение на всеки закон – а американците все още проповядват морала на демокрацията…).

Мисля, че всички усилия и всички ресурси, които сега се инвестират в Съединените щати в тази нелепа и безполезна битка, биха могли да бъдат насочени към решаването на трудните и много по-сериозни проблеми, които съществуват в американското общество днес: медиите и непоносимото лесното получаване на оръжие, което периодично провокира стрелби и кланета на различни места. Също така беше възможно да се насочи цялата тази енергия за справяне с крайната бедност в Съединените щати – страна толкова богата, но с милиони бездомни хора по улиците…

Ако не беше тъжно и трагично, можеше да се посмеем…

14) И този път сериозен въпрос (въпреки че хуморът също е включен):

В много еврейски общности през Средновековието е имало роля на човек, който се е наричал “бадхан”.

Ролята на шегаджия беше да се появява на тържества като сватби, церемонии на бар/бат мицва и др. – и включваше в шегите, които казваше, имената на хората, които бяха щастливи на събитието.

Днес от тази практика почти не е останала и следа – и дори в ултраортодоксалното общество е много трудно да се намери нещо подобно, което е станало голяма рядкост дори в тази публика.

Тук възникват някои интересни въпроси:

1. Имаме ли някакви доказателства или истории за тези комедианти – истории за живота им, изяви на събития и т.н. ?

2. Има ли учени в академията, които преподават в областта на израелската мисъл или еврейските изследвания, които са направили изследвания по този въпрос? И ако е така, за какво бяха тези изследвания?

3. Има ли частни организации или асоциации днес, които са се опитали да повторят този обичай и да го върнат в събитията и празненствата, които се провеждат днес? И ако е така, защо тези опити са неуспешни?

Познавам много асоциации и организации, въпреки че никога не съм изучавал организационно консултиране по подреден начин – и никъде не намерих такава организация или асоциация.

4. Имало ли е разлики по отношение на този обичай между еврейските общности в Европа (или под другото име: ашкеназки общности) и общностите, съществували в ислямските страни от втората половина на 7 век – с разширяването на мюсюлманската империя през тези години?

5. Какви бяха реакциите на нееврейската среда към тези шегаджии? Имало ли е разлика в отношението на властите към тях в сравнение с останалите членове на общностите – или те и техните семейства са претърпели преследване (кървави заговори, бунтове по време на кръстоносните походи и др.) като всички останали членове на еврейските общности?

15) Беше обявено в новините, че поради пенсионирането на много резервисти от постовете им като част от борбата срещу законодателството, което се занимава с предложените от правителството промени в съдебната система в рамките на месец или по-малко, ще има значително намаление във военните умения.

смущаващо…

Трябва да се предположи, че ако армията на една от арабските страни успее да навлезе в държавата Израел, окупирайки я изцяло или частично, ще има всеобщо клане на еврейското население – клане, на което всички ние можем да бъдем жертви .

Разбира се, много по-малко ясно и много трудно е да се разбере какво ще направят израелските араби в такъв случай – дали ще се присъединят към “празнуването” от тяхна гледна точка или поради конфликт на интереси, а в много много случаи също откритата вражда между палестинските бежанци от целия Близък изток и властите на арабските страни, те ще решат да не предприемат нищо или дори да се опитат да действат по активен и объркващ начин срещу нахлуващите армии.

Или когато се замислите, може да има трета възможност и не е ясно доколко е разумна: активна намеса на някоя от западните сили (САЩ или една от последните страни-членки, избягали от НАТО), която би предотвратила такива кланета, действайки срещу нахлуващите армии – Те винаги говорят за факта, че Съединените щати и техните съюзници са ангажирани със сигурността на Израел…

Разбира се, другите големи сили, например Русия или Китай, едва ли ще се намесят в такава война – а дори и да го направят, това ще бъде намеса за арабските страни, а не за Израел.

16) Сега в новините беше обявено, че има големи облекчения, които ще бъдат във всичко, свързано с употребата на медицински канабис (който, както знаете, е наркотикът на марихуаната).

Освен това, в знак на протест срещу правното законодателство, много медицински персонал напуска Израел.

Изводът: няма медицинско лечение. Възможността за получаване на медицински отговор ще бъде все по-проблемна в близко бъдеще. И не всеки може да използва частни медицински услуги. Аз например живея с инвалидна пенсия и вероятно няма да мога да се лекувам в близко бъдеще.

Какво е възможно? Вземете медицински канабис, забравете всички неприятности и вярвайте, че уж „ще се оправи“ – дори ако е ясно, че тук нищо не е наред.

Превръщането на пациентите в наркомани разбира се няма да реши нищо, а само ще влоши и без това много трудната ситуация. Спомням си един от последните пъти, когато бях в психиатрична клиника (беше преди около три години), психиатърът, който срещнах, повдигна въпроса за канабиса по негова инициатива – въпреки че не беше. нямаше нищо общо с проблемите Доведох го.

И така, психиатърът, който се опитва да убеди пациентите да употребяват наркотици (и да, така го наричам), наистина ли е лекар, който се опитва да помогне?

Не мисля – и много скоро след това напуснах клиниката и повече не се върнах.

Употребата на наркотици от типа на канабиса не е начин за лечение на психичен проблем – и с изключение на крайни и редки случаи нямах нищо, което да го споменава по някакъв начин. Това всъщност е бягство от проблем и нежелание да се изправиш пред истината – и съм сигурен, че психиатърът, който се опита да ме придума, го знаеше много добре.

Така че той се поддаде на натиска от страна на компаниите за канабис и стана техен търговски представител, или това е обидна препоръка, дадена от психиатъра (и е възможно психиатрите да го правят в много други случаи) от злонамереност?

Така или иначе, това не е начинът да се лекуват хората – и е вярно, аз не съм лекар или психиатър, но не е нужно да сте експерт психиатър, за да разберете това.

Така че в заключение, скъпи терапевти: няма да има медицински персонал и няма да може да се лекува – кажете ми честно и не ми предлагайте лекарства!!!

Просто възмутително!!!

 

17)Роман Волковски

20 юли B- 12:50 ч.·

На всички мои рускоезични приятели тук с възрастни родители и баби и дядовци

Има опит за телефонно ухапване на номер 972-53-889-2350 (има още, ще добавя по-късно)

Те се обаждат на възрастните хора по телефона и в WhatsApp (!!!) на руски и твърдят, че е засечено необичайно движение по сметката.

Те искат лична информация и банкови данни, за да помогнат на полицията да разреши този проблем, и уточняват, че е забранено да се говори за това с когото и да било, защото това е “тайна полицейска дейност”.

Тези компании се обаждат от израелски номер, но от чужбина, така че вие #Израелската полиция Не е толкова интересно

 

18) Статия за “електрически път” от фирма “Electreon” – път, по който се движи електрическо превозно средство, което зарежда превозното средство по време на движение – и по този начин можете да пътувате без ограничения, без да е необходимо да зареждате батериите на превозното средство – и разбира се с огромни икономии на финансови разходи.

Кога пътищата в Израел ще бъдат такива?

https://www.google.co.il/search…

C. Ето съобщението, което изпратих до клиниката на HMO, където ме следват:

 

2.8.2023 г

До: Здравни услуги на Klalit – клиника Tayelet.

Предмет: Одобрение на болестта.

Уважаеми дами/господа.

Лекуван съм във вашата клиника от семеен лекар на име д-р Брандън Стюарт.

Наскоро се сблъсках с правен проблем по определен въпрос. Като човек, който получава обезщетение за инвалидност от Националния осигурителен институт, не мога да си позволя да плащам за частен адвокат.

В тази ситуация потърсих помощ от Службата на обществения защитник в Йерусалим.

По време на телефонния ми разговор с техния сервизен представител на име Мерав днес, сряда, 2 август 2023 г., започващ в 9:05 сутринта, ми беше казано, че за да получа услуга от тях, трябва да им покажа сертификат за болестния манталитет, от който страдам .

Затова ще ви бъда благодарен, ако изпратите запитване до лекаря, защото той ще ми изпрати потвърждение за психичното заболяване, от което страдам.

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Моите телефонни номера:

В тайна къща поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не беше разгледана.

Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected]

Г. По-долу е имейлът, който изпратих до отдела за публични разследвания на Министерството на правосъдието в Израел:

Асаф Бенджамин < [email protected] >

има:

 [email protected]

Сряда, 2 август от 23:18 ч.

До: Служба за публично оповестяване на Министерството на правосъдието.

Въпрос: проблемът за чиновническото поведение.

Уважаеми дами/господа.

Наскоро (пиша тези думи в сряда, 2 август 2023 г.) се сблъсках с правен проблем по определен въпрос – повдигнат обвинителен акт срещу мен.

Трябва да отбележа, че живея с много ниски доходи – обезщетение за инвалидност от НОИ. Поради тази причина не мога да платя на частен адвокат, който да ме представлява. Поради тази причина се обърнах към Народния защитник с молба за съдействие. Въпреки това служител от офиса на обществения защитник в Йерусалим на име Мерав отказва да препрати писмото ми до тях за по-нататъшна обработка с различни извинения. Считам, че поведението му е възмутително: както знаем, служителите нямат право по закон да преценяват сами и да решават да не препращат искане на професионално ниво само по произволни причини. Това е лекомислена обида, която се използва тук без никакво обяснение или логика. Искам да знам какво може да се направи, за да накарам службата на обществения защитник да започне да обработва моя иск. Моля, разглеждайте жалбата ми като жалба срещу Службата на обществения защитник. С уважение, 

assaf beyamini.. 

post Scriptum. 1) Моят идентификационен номер: 029547403. 

2) Моят телефонен номер: 972-58-6784040

3) По-долу е съобщение, което изпратих за това до Министерството на правосъдието чрез социалната мрежа Facebook: Представителят от офиса на обществения защитник на име Мерив ми се обади обратно тази сутрин – и според нея те не могат да продължат да обработват моя иск, докато не им представя потвърждение за психичното заболяване, от което страдам, или на езика на Мерав: “Донесете ми потвърждение, че сте психично болен.” Ще отбележа, че това е объркващо и неразбираемо – тъй като, както можете да видите от кореспонденцията ми с тях, предметът на обръщението ми към тях няма нищо общо със сферата на психичното здраве. Няколко часа по-късно адвокат на защитата се върна при мен и ми обясни, че имат нужда от това одобрение, преди да мога да бъда освободен от обвинение. Тогава защо потвърждението на моя социалноосигурителен доход, което вече им изпратих, не е достатъчно за тази цел? Откога, за да се плати хонорарът на един клиент, е необходимо да се описват подробно всички психични заболявания, от които той страда? Каква е връзката между двете неща? Защо продължават да ме тормозят за нищо? И така, какво ще стане? Какво да правя? Асаф Бенджамин. пост Scriptum. Имейл адресът на адвоката на защитата, с когото говорих няколко часа след разговора с Мерав: Адвокат на защитата се върна при мен и ми обясни, че имат нужда от това одобрение, за да мога да бъда освободен от обвинение. Тогава защо потвърждението на моя социалноосигурителен доход, което вече им изпратих, не е достатъчно за тази цел? Откога, за да се плати хонорарът на един клиент, е необходимо да се описват подробно всички психични заболявания, от които той страда? Каква е връзката между двете неща? Защо продължават да ме тормозят за нищо? И така, какво ще стане? Какво да правя? Асаф Бенджамин. пост Scriptum. Имейл адресът на защитника, с когото разговарях няколко часа след разговора с Мерав: адвокат на защитата се върна при мен и ми обясни, че имат нужда от това одобрение, за да мога да бъда освободен от обвинение. Тогава защо потвърждението на моя социалноосигурителен доход, което вече им изпратих, не е достатъчно за тази цел? Откога, за да се плати хонорарът на един клиент, е необходимо да се описват подробно всички психични заболявания, от които той страда? Каква е връзката между двете неща? Защо продължават да ме тормозят за нищо? И така, какво ще стане? Какво да правя? Асаф Бенджамин. пост Scriptum. Имейл адресът на адвоката на защитата, с когото говорих няколко часа след разговора с Мерав: за уреждане на клиентски хонорар, необходимо ли е да се описват подробно всички психични заболявания, от които страда? Каква е връзката между двете неща? Защо продължават да ме тормозят за нищо? И така, какво ще стане? Какво да правя? Асаф Бенджамин. пост Scriptum. Имейл адресът на защитника, с когото говорих няколко часа след разговора с Мерав: за да се плати хонорарът на клиента, необходимо ли е да се описват подробно всички психични заболявания, от които страда? Каква е връзката между двете неща? Защо продължават да ме тормозят за нищо? И така, какво ще стане? Какво да правя? Асаф Бенджамин. пост Scriptum. Имейл адресът на защитника, с когото разговарях няколко часа след разговора с Мерав :[email protected] 

4) Прилагам към това искане запис от моята кореспонденция със Службата на обществения защитник.


Д. По-долу е моята кореспонденция с офиса на моя член на Кнесета, Шели тал-Мейрон:

асаф бенямини < [email protected] >

има:

Шели Тал Мейрън

Четвъртък, 3 август, от 23:40 ч.

В офиса на Кнесета („кнесет“ – ИЗРАЕЛСКИЯТ парламент) член на Кнесета Тал

Мейрон, поздрави:

Преди всичко бих искал да ви благодаря за молбите, които отправихте, и за опитите да помогнете по този въпрос.

В тази връзка подадох молба до общата здравна каса, в която членувам, и до Министерството на здравеопазването, но те не одобриха помощта.

Искам да отбележа, че има частни фирми, като “”mydoctor”, чрез които можете да поръчате услугата. В момента не мога да използвам услугата на тези фирми поради високите такси, които взимат за възможността да поръчате лекар за къщата ми в случай на нужда – плащания от стотици и понякога дори хиляди шекели на месец, които не мога да финансирам поради ниските си доходи, които се поддържат от обезщетение за инвалидност на Националния осигурителен институт. Надявам се, че законопроектът на конгресмена Татяна Мазарски ще отиде напред и да можете да помогнете на хора в ситуации, които се нуждаят от тази помощ. С уважение,

Асаф Бенямини. Скриване на оригиналната публикация

 

Четвъртък, 3 август 2023 г. в 3:11:48 GMT+3, Шели Тал Мейрон [email protected] >

Здравей Асаф

Според проучванията, които сме провели, има здравноосигурителна услуга, според която тези, които отговарят на условията според техните условия, могат да получат услугата на външна компания, която идва да им осигури грижи у дома (включително кръвен тест, превръзки и др. ) или услугата на лекар от фонда, който е предназначен за домакинства / старчески домове / население в риск.

Но тази услуга зависи от препоръка от семейния лекар за неговата оферта.

Днес е невъзможно да се ползват такива частни услуги, тъй като медицинското досие на пациента не е изложено.

Ако човек иска домашно обслужване, трябва да се обърне към здравната си каса и да разбере на какво има право и каква услуга може да предостави поради здравословното си състояние.

Член на Кнесета Татяна Мазарски от нашата партия работим по законопроект, който ще позволи такива случаи в бъдеще чрез създаване на единно медицинско досие, но дотогава, за съжаление, всяка медицинска услуга се предоставя от касата и допълнителните осигуровки на тази каса.

БЛАГОДАРЯ.

Ицик Селма

Съветник на члена на Кнесета Shelly Tal Meiron.

972-58-5656777

От: assaf benyamini < [email protected] >

Изпратено: понеделник, 31 юли 2023 г., 13:47 ч.

До: Шели Тал Мейрон < [email protected] >

Тема: Моето писмо до офиса на моя член на Кнесета Тал Мейрон.

F. По-долу е имейлът, който изпратих до различни компании:

ИМА:

Предмет: защитни мерки.

Уважаеми дами/господа.

Както знаем, през този период трябва да се справяме с инциденти със сигурността или терористични атаки, които за съжаление се случват от време на време.

Когато човек е нападнат на обществено място, както знаете, има 2 варианта за реагиране: единият вариант е да отвърнете на удара със същата заплаха, а другият е да опитате да избягате от мястото, докато яростта минава.

Но когато става въпрос за човек с увреждания (и това е още по-вярно, когато става въпрос за човек, прикован към инвалидна количка), нито един от тези два пътя не е възможен.

Въпросът ми е: Обмисляно ли е разработването на достъпни оръжия или оръжия, които биха могли да помогнат на човек с увреждане, ако и когато се окаже в такава ситуация?

И доколкото такива оръжия наистина са технически възможни, помислили ли са как да установят критерии и тестове, чиято цел ще бъде да се определи кои хора с увреждания ще имат достъп до такива оръжия, поради потенциалната злоупотреба с такова право за самоотбрана?

Или това е измамна и луда (или етично или морално неприемлива) идея, която не заслужава внимание?

какво мислиш?

Ще уточня, че нямам познания – нито в областта на откритите оръжия, нито в областта на достъпността, която познавам само като човек с увреждания, който периодично търси продукти, които да ми помогнат в ежедневието при нужда.

На Ваше разположение,

Асаф Бинямини.

пост Scriptum. 1) Моят телефонен номер: 972-58-6784040.

2) Моят уебсайт:  https://www.disability55.com

G. По-долу е моята кореспонденция с компанията на г-н Нево Рози:

писма tonevorozi.co.il”

Yahoo/Входящи

Петък, 4 август от 21:53 ч.

Здравей Асаф, много хубаво!

На този етап ви препоръчвам да започнете с моите уроци по писане. В YouTube канала можете да намерите 32 подкаст епизода (всеки епизод на различна тема), в допълнение към десетки кратки филмирани уроци по писане:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

С успех!

 

Петък, 4 август 2023 г. в 13:53 ч. от assaf benyamini < [email protected] >:

Скриване на оригиналната публикация

има: “nevorozi.co.il“.

Тема: Документиране на житейска история.

Уважаеми дами/господа.

От около 2007 г. участвам в борбата на хората с увреждания в държавата Израел – борба, която, както знаете, също е широко отразявана от медиите. Мислех да опитам и да популяризирам борбата по начин, който не бях опитвал до днес: да документирам историята на моя живот и да я публикувам в интернет. Уточнявам, че нямам опит и познания по темата и затова поне на този етап (пиша тези думи ежедневно.

Неделя, 12 септември 2021 г. – няколко дни след Рош Хашана) Нямам ясен план за действие и съм отворен за предложения – и ще се радвам да приема всички предложения, които ми хрумнат.

на Ваше разположение

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в тайна къща поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не е разгледана.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected]

3) По-долу има няколко връзки, където можете да намерите повече информация за мен и борбата за хората с увреждания, в която участвам:

 https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/edit

 

 

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) Тъй като съм човек, който живее с много ниски доходи – обезщетение за инвалидност от Националния осигурителен институт – заплащането на услугата за документиране на моя живот не е възможно. И още: поради сериозността на моята ситуация дори много високи отстъпки просто няма да ми помогнат.

На Ваше разположение,

Небо Роси, писател и литературен сподвижник

♫за да слушате програмата подкаст-един час писане♫

H. По-долу е публикацията, която споделих във фейсбук групата “общински жилища“:

 

има: “общински жилища“.

Тема: MAGAAR. фирма – няма отговор.

Уважаеми дами/господа.

Горният имейл беше изпратен от мен до фирма MGR в Йерусалим – чрез тях получавам съдействие за плащане на наема.

Но те не отговарят на това искане.

Смятам, че държавните служители в държавна служба, които получават заплатата си от данъците, които ние, гражданите на страната, им плащаме, със сигурност могат да предоставят разумна и по-добра услуга.

Пренебрежителното им отношение е неуместно.

И така, какво ще стане? Какво да правя?

На Ваше разположение,

Асаф Бенджамин.

—– Препратено съобщение —–

От: assaf benyamini < [email protected] >

До: Йерусалим под наем < [email protected] >

Изпратено: вторник, 8 август 2023 г. в 11:45:43 AMGMT+3

Тема: Моите писма до MAGAAR.

МАГААР. Поздравления:

Тема: Свързах се с вас от полицията.

Уважаеми дами/господа.

Изпратих ви обаждане от полицията преди няколко дни.

Бих искал да знам защо не отговаряте на това искане.

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини.

Моите писма до MAGAAR 4

yahoo

/

изпратено

асаф бенямини < [email protected] >

има:

[email protected]

Неделя, 6 август от 13:08 ч.

МАГААР. Поздравления:

Предмет: социални жилища.

Уважаеми дами/господа.

Аз съм един от вашите клиенти от района на Йерусалим и чрез вас получавам помощ за плащане на наема в размер на 770 NIS на месец.

Бих искал да проверя дали отговарям на условията за апартамент с нисък наем.

Желая да получа подредена писмена справка от името на Министерството на строителството и жилищното настаняване по мое искане.

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в тайна къща поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не е разгледана.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: assaffff@protonmail .com или: [email protected] или: [email protected]

I. По-долу е имейлът, който изпратих до „Местно въздействие – властите, бизнеса и общността работят заедно за климата“:

 

yahoo/изпратено

Асаф Бенямини

[email protected] >

има:

[email protected]

10 август, четвъртък, от 14 ч.

До: „Местно влияние – власти, бизнес и общност, работещи заедно за климата“.

Предмет: търсене на спомагателни средства.

Уважаеми дами/господа.

Имам физическо увреждане, което се влошава с годините – след трудовата злополука, която претърпях в началото на 1998 г. Поради допълнително влошаване през последните седмици миенето на съдове в кухнята става все по-трудно физически след храня се.

Искам да подчертая, че въпросът за качеството на околната среда е много важен за мен – и затова не се интересувам от използването на инструменти за еднократна употреба.

 

Освен това тук има още една трудност: аз съм човек, който живее с много ниски доходи – обезщетение за инвалидност от Националния осигурителен институт. Поради тази причина закупуването на скъпи помощни средства по никакъв начин не е възможно.

Мислех, че купуването на еднократни или еднократни прибори на разумни цени може да е решението в такава ситуация.

 

Знаете ли фирми, от които могат да се закупят такива прибори?

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в тайна къща поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не е разгледана.

Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. Трудноподвижен човек съм и нямам шофьорска книжка и кола. Затова търся фирми, от които мога да поръчам продуктите с доставка до дома.

Й. По-долу е имейлът, който изпратих до членовете на финансовата комисия на Кнесета:

До: Членове на финансовата комисия на Кнесета.

Предмет: трайни жилищни решения.

Уважаеми дами/господа.

Аз, Асаф Бенямини, на 50 години, живея в апартамент под наем в квартал Кирят Менахем в Йерусалим.

Живея с инвалидна пенсия от Националния осигурителен институт. Освен това получавам около 770 NIS на месец като помощ за наем от Министерството на строителството и жилищното настаняване чрез MGR

Както е известно, цените на апартаментите в държавата Израел се повишиха значително през последните години – което доведе и до значително увеличение на цените на наемите.

Въпреки многото искания обаче размерът на помощта за наем не е актуализиран от много години – и този маршрут в момента не може да бъде адекватно жилищно решение за хората с увреждания. Освен това: когато става въпрос за решение за настаняване на лице с увреждане, понякога има допълнителни разходи поради необходимостта от различни мерки за достъпност.

Въпросът ми е има ли сегашното правителство някакви планове да даде възможност на хората с увреждания да имат достъп до постоянни жилищни решения?

На Ваше разположение,

Асаф Бенджамин.

пост Scriptum. По-долу е моята кореспонденция с MAGAAR. :

Неделя, 13 август в 10:51

Документите, които ви изпратих през последните години, са доста актуални – няма промяна оттогава.

Със сигурност можете да препратите молбата ми на посочените места.

Настояването ви да не препратите молбата ми и фактът, че продължавате да ме тормозите за нищо, е истинска злоупотреба с клиентите ви – поведението, с което се сблъсквам, за съжаление не за първи път.

Скриване на оригиналната публикация

В неделя, 13 август 2023 г. в 10:30:18 GMT+3, Йерусалим под наем< [email protected] > Написано от:

Така че ще ви отговоря отново.

Единствените документи, които стигнаха до мен, са медицинските. (Някои от тях са много стари и неуместни

Моля, изпратете това, което ви помолих, в противен случай няма да можем да продължим обработката.

Имайте предвид, че това, което изпращате през последните години не е актуално, трябват ви актуални документи!!!

Благодаря ви и лек ден.

 

—–Оригинална публикация—–

От: assaf benyamini < [email protected] >

Изпратено: неделя, 13 август 2023 г., 10:17 ч.

До: Йерусалим под наем < [email protected] >

Тема: Re: Моите писма до MGER

Ето защо посочвам (отново), че всички тези документи вече са Ви изпращани многократно през последните години.

В неделя, 13 август 2023 г. в 09:38:28 GMT+3, Йерусалим под наем< [email protected] > Написано от:

Добро утро,

Получих медицинските документи.

Актуални са само последните шест месеца.

Социалният доклад за 2011 г. е без значение

Освен това са необходими други допълнителни документи, които не са свързани с медицински документи.

Тук пиша какво трябва да носите:

Потвърждение за допустимост за инвалидност за 2023 г

Данни за плащане за 2023 г

Протокол на Националната провидентска комисия (която призна вашето увреждане) удостоверение за неактивност или фишове 2-7/23 (ако е активно) 4 месеца след подробно писмо за кандидатстване компютъризиран медицински доклад социален доклад (ако е приложимо) актуален!!!

Дългови сертификати (ако е приложимо)

Данъчна декларация (може да се попълни чрез уебсайт)

 

Докато не бъдат получени документите, няма да можем да продължим обработката.

с успех,

—–Оригинална публикация—–

От: assaf benyamini < [email protected] >

Изпратено: сряда, 9 август 2023 г., 11:21 ч.

До: Йерусалим под наем < [email protected] >

Тема: Моите писма до MAGAAR.

Така и не разбрах – какви документи ти трябват сега?

Всичките ми медицински документи вече са ти изпратени многократно!!!

И така, какъв е проблемът с даването на подреден отговор от името на Министерството на земята и жилищното строителство???

Затова прикачвам тук (отново) файл с моите медицински документи.

Асаф Бенямини.

В сряда, 9 август 2023 г. в 10:53:45 GMT+3, наем в Йерусалим< [email protected] > Написано от:

Искане за предоставяне на актуални документи, в противен случай комисията няма да може да обсъди искането

—–Оригинална публикация—–

От: assaf benyamini < [email protected] >

Изпратено: сряда, 9 август 2023 г., 10:52 ч.

До: Йерусалим под наем < [email protected] >

Тема: Re: Моите писма до MAGAAR

MAGAAR Поздрави:

Всички документи, които поискате тук, вече са ви изпратени няколко пъти.

Затова отново моля за надлежен отговор от Министерството на строителството и жилищното настаняване относно социалните жилища – отговорът, който ми изпратихте, просто не е уместен по въпроса!! С Най-Добри Пожелания,

Асаф Бенямини.

 

В сряда, 9 август 2023 г. в 09:45:20 GMT+3, Йерусалим под наем< [email protected] > Написано от:

—–Оригинална публикация—–

От: assaf benyamini < [email protected] >

Изпратено: понеделник, 7 август 2023 г. 22:58 ч.

До: Йерусалим под наем < [email protected] >

Тема: Fw: Моите писма до MAGAAR

 

—– Препратено съобщение —–

От: assaf benyamini < [email protected] >

До: [email protected] <[email protected]> Изпратено: неделя, 6 август 2023 г. в 13:08:58 GMT+3

Тема: Моите писма до MAGAAR.

MAGAAR Поздрави:

 

Предмет: социални жилища.

Уважаеми дами/господа.

Аз съм един от вашите клиенти от района на Йерусалим и чрез вас получавам помощ за плащане на наема в размер на 770 NIS на месец.

Бих искал да проверя дали отговарям на условията за апартамент с нисък наем.

Желая да получа подредена писмена справка от името на Министерството на строителството и жилищното настаняване по мое искане.

На Ваше разположение,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

Телефонни номера: в тайна къща поради тормоз и жалба до израелската полиция, която не е разгледана.

Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: 1972assaf@mailfence .com или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

К. Ето моята кореспонденция с американската актриса на име Чарлийз Терон:

Въведете

Джаксън

Радвам се да се запознаем и откъде си, скъпа моя

Въведете

אתה שלחת

Живея в Ерусалим-ИЗРАЕЛ.

Въведете

Джаксън

Добре

Въведете

Джаксън

Значи женен ли си или неженен с деца, скъпа

Въведете

אתה שלחת

Цялата тази информация ще намерите в съобщението, което ви изпратих тук. Асаф Бенямини.

Въведете

אתה שלחת

Но кой си ти ? Защо ти е толкова интересно дали съм женен или не? Моля, обяснете ми!! Асаф Бенямини.

Въведете

Джаксън

Аз съм Чарлийз Терон от Южна Африка, но живея в Лос Анджелис Калифорния САЩ и съм необвързана и изглеждам и съм американска актриса

Въведете

Джаксън

Значи женен ли си или неженен с деца, скъпа

Въведете

אתה שלחת

неженен съм. Аз съм 50-годишен евреин с увреждания от Йерусалим, ИЗРАЕЛ. Не мога да отида в Лос Анджелис, за да се срещна с вас, просто вземете това предвид. Асаф Бенямини.

Въведете

אתה שלחת

И виждам в профила ти името “Jackson August”. Виждам също, че актрисата Чарлийз Терон има друга страница във фейсбук – може би класическа измама и фалшив профил. Асаф Бенямини.

Въведете

19:57 часа

Джаксън

Не, използвах името на децата си, за да създам таен частен акаунт, за да изпращам текстови съобщения на приятели

Въведете

קיבלת תשובה מאתДжаксън

ההודעה המקורית:

неженен съм. Аз съм 50-годишен мъж евреин с увреждания от Йерусалим, Израел…

Но ако ме обичаш, все още мога да дойда в Израел

Въведете

Джаксън

Така че можем ли да бъдем добри, близки, полезни, надеждни и надеждни приятели, скъпи

Въведете

אתה שלחת

Така че историята, която ми разказвате тук, няма смисъл: вие сте знаменитост и имате милиони (ако не и повече) почитатели по целия свят – и използвате тайния си профил, за да ми пишете – частно лице в ИЗРАЕЛ, от което никой знае ли нещо? Защо не си писал например на някой в ​​Щатите, на някой в ​​Европа и т.н. ? защо на мен Това е много странно, няма разумно обяснение за подобно нещо!! На 50 съм – не съм дете и имам житейски опит – защо да вярвам на такава странна история? Асаф Бенямини.

Въведете

21:24 ч

Джаксън

Добре с времето, скъпа моя, ще се опознаем по-добре.

 

L. Моите връзки:

1) споделяне на майчинството заедно

 

2) Фейсбук група  “жени👩споделяйте, консултирайте и препоръчвайте🌷“.

 

3) Фейсбук страница  “дефанзивен изкл“.

 

4) Клиника за женско душевно здраве “ХАВА”.

 

5) организация “майки отпред

 

6) уебсайт novakid.com– Уроци по английски език за деца

 

7) “прецизен” проект – за насърчаване на жените в точните науки

 

8) Профсъюзните асоциации се обръщат към стареца в Израел

 

9) асоциация “за тяхно добро” – Жените лекари и адресът на лекарите, оцелели от Холокоста в Израел”

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE