Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Популације са инвалидитетом у свету - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Популације са инвалидитетом у свету

Човечанство обухвата широк спектар популација и група људи широм света. Међу посебним и најстаријим групама су популације особа са инвалидитетом. То значи потребу за јединственим приступом овим људима, који се свакодневно суочавају са различитим изазовима у физичкој, емоционалној и социјалној сфери. Друштвени и политички амандман који проширује права и заштиту особа са инвалидитетом широм света је важан и праведан, али и даље има много изазова са којима се свакодневно мора суочавати.

Култура и језик су изузетно важни делови разноликости популација широм света, а међу особама са инвалидитетом ни мање ни више. На неким местима то је култура са заједничким језиком која овој групи омогућава да се изрази и учествује у друштвеном животу на природан начин. А на другим местима инвалидност људи може заправо отежати, или понекад чак и потпуно спречити ову интеграцију.

Једна од највећих и најразноврснијих популација погођених физичким инвалидитетом је јавност која пати од слепила или оштећења вида. Људи са тешким проблемима са видом не могу да управљају својим животом и свакодневним активностима као што су кретање градским улицама, куповина, претраживање интернета и друго без одговарајуће помоћи и упутства. Дигитална технологија данас нуди много начина да се помогне слепој или слабовидој популацији – и мора се уложити сваки напор да ове технологије буду доступне и употребљиве што је могуће шире.

Такође у емоционалној и менталној сфери потребно је осврнути се на популације особа са инвалидитетом. Када су у питању емоционални или психолошки проблеми, то такође може имати емоционални ефекат на различите друштвене кругове особе са инвалидитетом, па је важно пружити одговарајућу психолошку подршку и разумети јединствене потребе ових особа које су у контакту са особама са инвалидитетом. онемогућен са једном или другом фреквенцијом.

 

Да би се створили потребни услови и побољшао квалитет живота особа са инвалидитетом, веома је важно улагати у образовање. Упркос изазовима, већина особа са инвалидитетом може стећи довољно образовање и учествовати на тржишту рада. Важно је створити могућности да свако нађе посао и добије одговарајућу обуку како би имао једнаке шансе у животу.

Још један од главних изазова је приступ превозу и здравственим услугама компатибилним са јединственим потребама особа са инвалидитетом. Јавни превоз, као и приватна возила приступачна особама са инвалидитетом могу бити одлично средство за инвалиде када је у питању њихова интеграција у друштво – као што недостатак саобраћајне доступности може узроковати тежу социјалну искљученост инвалидне и инвалидне популације.

A. 16. септембра 2023. отворио сам налог на веб-сајту јустпасте.ит. На овом сајту постављам постове на 88 језика:

узбечки, украјински, урду, азербејџански, италијански, индонежански, исландски, ирски, албански, амхарски, енглески, естонски, есперанто, африканс, јерменски, бугарски, босански, бурмански, белоруски, бенгалски, баскијски, гуџарати, грузијски, галицијски, немачки, дански, холандски, мађарски, хинди, велшки, вијетнамски, зулу, кмерски, таџички, турски, туркменски, телугу, тамилски, јавански, грчки, јидиш, јапански, курдски сурански, лаоски, летонски, литвански, маорски, монголски, малајски, малгашки , малтешки, малајаламски, македонски, марати, норвешки, непалски, свахили, сомалијски, сундански, сингалски, кинески, словеначки, словачки, шпански, српски, хебрејски, арапски, паштунски, пољски, португалски, филипински, фински, панџабски, перзијски, чешки , француски, корејски, казахстански, каталонски, киргиски, канада, хрватски, креолски, румунски, руски, шведски, тајландски, тигриња.

Веза са мојим налогом:  https://justpaste.it/u/assaf_benyamin2

Б. Ево неколико идеја за софтвер и/или интернет системе на које сам помислио:

 

1) Претрага по речима или фразама које недостају – као што знамо, интернет претраживачи дају сурферима све резултате у којима се појављује реч или фраза за претрагу коју је сурфер унео.

Изазов је имплементација софтвера у главне претраживаче (као што су Гугл, Мајкрософтов Бинг, итд.) који ће сурферима који су заинтересовани за ово омогућити могућност да ураде неку врсту „претраге која недостаје“ – тражење свих информација на Интернету који не укључује термин за претрагу који је ојачан.

На пример: када сурфер унесе фразу „ресторани у Њујорку“, добиће само информације које не укључују ове речи за претрагу.

2) Оснивање новинског сајта под називом „Грађански ратови у нашем времену“ – сајта вести који ће се бавити извештајима из грађанских ратова који се с времена на време дешавају у различитим деловима света.

3) Додатак за додавање садржаја у ВордПресс – Као што знате, постоје ВордПресс сајтови који имају велики број постова. Када корисник жели, на пример, да дода фразу „Комплетна библиографска листа је на страници „Библиографска листа“ на овој веб страници“ на крају сваког од постова на блогу, задатак може бити фрустрирајући и заморан када постоји велики број постова којима желе да додају фразу.

Стога је идеја развој додатка, који ће омогућити додавање

фраза (на хебрејском) “הרשימה הביבליוגראפית המלאה נמצאת בעמוד ‘רשימה ביבליוגראפית’ באתר זה“, или било коју другу фразу коју корисник изабере на велики број постова једним кликом, и без потребе да додаје фразу сваком посту посебно- И то на лак и једноставан начин, који се може прилагодити и корисницима који нису програмери или стручњаци за код.

Такође је пожељно омогућити синхронизацију додатка са ПолиЛангуаге или другим ВордПресс додацима уз помоћ којих се граде вишејезични веб-сајтови, како би било могуће, на пример, свим објавама писаним на одређеном језику додати фразу на том језику. језик – такође једним кликом.

на пример:

1. Додајте у све постове на енглеском, једним кликом, фразу:

“The full bibliographic list is on the ‘Bibliographic list’ page on this website”

2. Додајте у све постове на кинеском, једним кликом, фразу:

“完整的書目列表位於本網站的‘書目列表’頁面”

 

(Не знам кинески – користио сам Гоогле преводилац одакле сам копирао ову фразу)

итд’.

 

Ц. Испод је неколико постова које сам поделио на друштвеној мрежи Фејсбук:

1)

Асаф Бењамин

13 у септембру Б-9:46

 

Дељено са јавношћу

 

Чудно питање:

Последњих година се прича да је то могуће и да ће у будућности доћи до насељавања људи на планети Марс.

Какав је став јеврејске Халахе по том питању? Да ли је напуштање Земље и пресељење на Марс дозвољено или забрањено према Халахи? И постоји ли разлика у овом питању између онога што Јеврејин заповеда и онога што заповеда нејеврејин?

занимљиво…

 

2)Асаф Бењамин

15 у септембру Б-22:44

 

Дељено са јавношћу

Цхарлие Ауфлегер

7. јул 2018

 

Човек иде улицом и виче сеоско срање, сеоско срање… полицајац га зауставља на лицу места и доводи на брзо суђење.

Судија пита, свестан да човек каже да. Судија ме пита шта имате да кажете пре него што вам изрекнем казну? Човек одговара, нисам рекао која држава. Судија кажњава полицајца због ометања суда.

Њих двоје напуштају суд, полицијски филтер, сеоско срање. Човек му каже да сам ти рекао!

А сада у стилу Мајка који је престао да пише.

Данас сам био сведок узбудљивог и шокантног случаја у Израелу. Туристкиња из Русије, угледни лекар, предавач на медицинском факултету, и њена најстарија ћерка дошле су на одмор у Израел. Питали су их на граничној контроли где ће бити? Уручили су позивницу из хотела у Ашкелону. Забрањен им је улазак у земљу и депортовани су са образложењем да Ашкелон није туристичка дестинација и да им не верују.

Срање земља.

3)Асаф Бењамин

24 у септембру Б-10:22

 

Дељено са јавношћу

Војник који напусти курс летења одлучује да се придружи једној од јединица противваздушне одбране, која је одговорна за управљање противваздушним пројектилима.

На питање војника зашто је од свих јединица војске одлучио да приступи управо овој јединици, он одговара

„Наравно да сам одлучио да се придружим јединици која управља противваздушним ракетама. Ако ја не полетим, нико неће летети.“:

4)Асаф Бењамин

23 у септембру Б-13:41

 

Дељено са јавношћу

https://www.israelhayom.co.il/magazine/hashavua/article/13002739?fbclid=IwAR2vr0oPsLI-3Tjn71uCcF9AmCCvIO3FSvT_45zRl8B1cauk8-UDwafFMA0

Чланак (на хебрејском) о историји образовних система у свету.

Испоставља се да су школе у ​​формату какав данас познајемо у западном свету почеле у Пруској, почетком 18. века.

Шта знамо о Еноховим системима или школама у ранијим периодима историје (на пример, у средњем веку или у антици)?

А шта је са Еноховим системима у краљевствима или земљама које уопште нису биле део западног света (као што је Енохов систем на древном Блиском истоку – Сумер, Акад или Асирија, као и Енохови системи – ако их је било у Индијске културе као што су краљевства Инка, Астеци или краљевство Кито – наравно пре шпанског освајања У рукама Франсискове војске распршили су се крајем 16. века) – шта данас знамо о томе?

 

5)Асаф Бењамин

26 у септембру Б-12:33

 

Дељено са јавношћу

Од женске организације стиже захтев за отварање кривичне истраге:

“Краљ Соломон је имао 1000 жена – озбиљан случај полигамије!!! Захтевамо да се против њега одмах отвори истрага!! И сви који су умешани у аферу буду изведени пред лице правде!!”.

лол…

6) Детаљи

Администраторски тим је одбио вашу објаву у Аск а Доцтор | група Медицинско особље Мудрост гомиле.

пре 12 сати

Асаф Бењамин Питајте лекарско особље за медицинску мудрост масе

14 сати ·

до: “Питајте лекарско особље за медицинску мудрост масе„.

Предмет: Претрага клинике.

Поштоване госпође/господо.

У понедељак, 2. октобра 2023. у 11.30 ујутро, добио сам упутницу за колоректалну клинику од породичног лекара на клиници „Ха-Теилат” Општег здравственог фонда у Јерусалиму.

Међутим, када сам пришао канцеларији клинике, службеница на клиници је одлучно одбила да ми каже где постоје такве клинике. Питао сам је да покуша да провери на компјутеру у клиници где постоје такве клинике, одговорила је са презиром и потпуним занемаривањем.

Број телефона клинике је 972-2-5098282.

Наравно, сам догађај нимало не изненађује – таква лежерна и бесмислена злоупотреба осигураника фонда понавља се изнова и изнова већ дуги низ година.

И на практичном нивоу: желео бих да знам како могу да добијем информације о клиникама које имају колоректални надзор у области Јерусалима (град у коме живим).

Нећу моћи да започнем терапијско праћење, а да не знам где постоје такве клинике и како да им се обратим.

Срдачан поздрав,

Асаф Бењамин.

пост Сцриптум. 1. Мој број телефона: 972-58-6784040.

2. Мој матични број: 029547403.

повратна информација

Здраво, не могу покренути ову ствар из страха од клевете

 

7) Пост збуњене особе (упозорење о читању: здрави и нормални људи се моле да не читају пост):

У мојој ситуацији левичари нису у стању да делују за особе са инвалидитетом.

Разлог: левичарска идеологија заиста подржава давање права угроженом становништву – међутим, када се ствари ставе на тест, јасно се види да та идеологија не постоји или се примењује на свет у пракси – а левица -крилне партије, ако и када дођу до положаја моћи или моћи, брину о дискриминацији инвалидног и сиромашног становништва – а на практичном нивоу, не чине свету своју социјалистичку, а наводно “друштвену” идеологију.

С друге стране, чак ни десничари никада неће моћи да делују у корист инвалида и потребитих у мојој ситуацији, а овога пута због десничарске идеологије која се заиста спроводи, ако и када ове странке дођу на позиције моћи или снага:

Уосталом, капиталистички поглед на свет тврди да су најталентованији и најпаметнији људи у друштву људи који знају да успеју у послу – или народним језиком, „зарађују новац“.

Дакле, ако човек дође у стање сиромаштва, вероватно је глуп – а ако је глуп, онда дефинитивно заслужује да умре од глади на улици (а ја ћу нагласити да ја не мислим тако – међутим, то је оно што поглед на свет капитализма каже).

Наравно, овај поглед на свет је снажно супротстављен потреби да се помогне људима у невољи: на крају крајева, према капиталистичком погледу на свет, они су неодвојиви део популације глупих људи у друштву – и заслужују да живе у невољи и сиромаштву. њихови животи.

Зато никада нећу веровати левичару који каже да „жели да ми помогне“ – а исто тако ћу у потпуности веровати и десничару који ово обећава.

И укратко: ниједна власт или режим – ни с десна ни с левице – никада неће имати интерес да помаже инвалидима или потребитима – и то сваком од њих из различитих разлога – и код сваког од њих ће дискриминација бити изражена у на другачији начин – али ће и даље бити потпуно иста дискриминација.

Закључак за мене је да нема наде.

Јесте ли прочитали мој пост? Каква срамота – ја сам своје речи предочио изричитим читалачким упозорењем и не могу да сносим одговорност за оне који инсистирају да читају оно што компликована особа пише…

 

8) У свету се појављује нови обичај: квартови и стамбени простори намењени само за академце – оне са дипломом магистра или више. Сво остало становништво живи у другим и много мањим подручјима. На улазу у академске квартове постоји строга стража чија је сврха спровођење нових закона о сегрегацији.

Ја нисам академик. Немам чак ни потпуну матуру – што значи да од сада нећу моћи заувек да стигнем у многе области.

Али чекај – заправо, шта ме брига? Ја ионако не излазим из куће.

Ако академици желе да то назову нешто попут „Станова будала“ или Куће варвара (тако се називају сва та насеља ван резиденција академика) – баш ме брига.

Што се мене тиче, нека остану ту и то је то.

9) https://smsbomber.co.in/?fbclid=IwAR3_4c864zvlTk7FSGc3M5NBnBOpy7h7qb9V-PKKtnxM5fLijKbbv4Nkdxw

Индијски веб-сајт – према њима, поруке се могу слати преко СМС-а је потпуно бесплатно (нисам пробао њихов систем – не знам да ли заиста ради).

Али шшшш…

Молим вас, немојте рећи мобилним компанијама…

лол…

 

10) Компанија под називом “Тхе Нев Алпхабетс” развија апликацију са истим именом.

Ово је апликација уз помоћ које корисници интернета могу креирати скуп симбола који ће сачињавати слова – а затим развити нови језик на основу њега са новим речником – без везе ни са једним од језика који се говоре у свету данас.

Апликација блокира, кроз свој механизам, стварање фонтова или речника који је превише сличан било ком језику који је тренутно у употреби у нашем свету.

Многе земље одлучују да ставе компанију ван закона и не дозволе да се систем користи: „Не желимо људе који су превише паметни – то је опасно. Ми смо против опасних идеја. Нека се нико не усуђује да промени наше лице и саботира нашу језичку хегемонију !!! Мудрост се увек, али увек налази само код нас – влада и бизнисмена који раде за нас (или смо заправо ми са њима – немојте да се збуните – ми ту не признајемо грешку – да се нико не би усудио тако размишљати!!). Веома је важно одржати идеолошко јединство – а сви који одступе од њега раде против јединства и интегритета друштва. И за Очување јавног мира и као саставни део наших напора да спречимо опасне мисли, постараћемо се да постоји потпуна идеолошка једнообразност у различитим средствима комуникације – радију, телевизији и штампи“.

Када ове одлуке влада, које су ове потоње настојале да сачувају у тајности, постану познате јавности, почиње протест који се гуши са великом суровошћу.

У светским владама влада велико задовољство: „Успели смо да успоставимо светски мир – сарадњу ради промовисања нашег идеолошког јединства. Нико више неће моћи да угрози наш статус – како смо забавни!!“.

 

11) Управник психијатријског одељења полуди, и одлучује да ампутира ноге свима који буду пуштени са одељења – само тако и без разлога.

Породице пацијената подносе притужбе Министарству здравља и другим надлежним органима – притужбе које наилазе на презирни однос и потпуну непрозирност.

У невољи, породице одлучују да се обрате медијима, који одлучно одбијају да дозволе објављивање издања:

„Дрхтимо од страха. Против нас ће поднети тужбе за клевету – боље је да се пацијентима ампутирају ноге него да изгубимо новац који треба да протраћимо.

 

12) Држава Израел себе дефинише, барем наизглед, као демократску државу.

Али то се у пракси не дешава, јер свака изјава некога која се некоме не допада доводи до ситуације да тој особи која је рекла шта је рекла одмах запрети тужба за клевету – а наравно и огромној већини грађана Држава Израел (укључујући и мене) не може да се бави тужбама за клевету и тужбама за ћутање због финансијских трошкова који су укључени.

Тако да имам предлог: када грађанин дође на јавно место као што је телевизијски студио, радио или било које друго место где се води дискусија о одређеној теми, видеће испред себе таблу на којој су организатори догађај ће направити уредан списак свих речи, на хебрејском или на другим језицима, које је дозвољено изговорити на том догађају.

Наравно, након сваког постављеног питања грађанин ће бити приморан да прође кроз листу дозвољених речи – и да их користи само у сврху давања одговора – јер ће коришћење било које друге речи резултирати тужбом за клевету којом ће неће моћи да се избори – и наравно, и на велику бол у срцу.

Да ли ћу бити тужен за клевету због ових речи? Које сам забрањене речи употребио овде?

Ко је увређен?

Која катастрофа…

хахаха…

 

13) Према студијама урађеним у области криминологије, утврдили су да постоји сарадња између криминалаца или криминалних организација из јеврејског сектора, и њихових „колега” из арапског друштва у Израелу.

Па ко је рекао да у Израелу нема суживота између Јевреја и Арапа?

чињеница да постоји.

Могуће је и могуће, на основу ове сарадње, започети преговоре за мир – чињеница је да је то могуће…

лол…

 

14) У свету се појављује нови обичај: квартови и стамбени простори намењени само академцима – са дипломом магистра или више. Сво остало становништво живи у другим и много мањим подручјима. На улазу у академске квартове постоји строга стража чија је сврха спровођење нових закона о сегрегацији.

Ја нисам академик. Немам чак ни потпуну матуру – што значи да од сада нећу моћи заувек да стигнем у многе области.

Али чекај – заправо, шта ме брига? Ја ионако не излазим из куће.

Ако академици желе да то назову нешто попут „Станова будала“ или Куће варвара (тако се називају сва та насеља ван резиденција академика) – баш ме брига.

Што се мене тиче, нека остану ту и то је то.

Као

Коментар

дељење

Д. Испод је е-маил који сам послао професору Шикми Бреслеру:

 

Аутор: Ассаф Биниамини < [email protected] >

до: [email protected] < [email protected] >

Послано: субота, 9. септембар 2023. у 12:12:35 ГМТ+3

Предмет: Моја писма професору Шикми Бреслеру.

 

За: Професор Схикма Бреслер, поздрав:

Предмет: Помоћ од утицајних.

Драга госпођо.

2007. придружио сам се борби инвалида у Израелу. Од 10. јула 2018. ово радим као део „Натгвер“-транспарентног покрета инвалида коме сам се придружио.

Као што знате, људима који покушавају да промовишу разне ствари на Интернету као што су производи, веб странице које поседују иу многим случајевима и друштвене борбе разних врста понекад помажу мрежни утицајни људи – познате личности (тзв. „славне личности“) који промовишу своје идеје за изузетно високу накнаду.

Моје питање за вас је: да ли знате економски модел, уз помоћ којег чак и људи попут мене, који живе од ниских примања, могу да се интегришу у такав формат?

Треба да истакнем да међу нама нема личног познанства – чуо сам за вас из медија.

Срдачан поздрав,

асаф Бињамин,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

 

Бројеви телефона: у тајном дому због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није

руковао. Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моја веб локација:   https://www.disability55.com

3) Моје е-маил адресе: [email protected] или: [email protected] или:  [email protected] или: [email protected] или:  [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

4) Терапеутско окружење у којем се налазим:

Удружење “Реут”-Хостел “Авивит”,

Ха Авивит 6,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9650816.

Бројеви телефона у канцеларијама хостела: 972-2-6432551. Или: 972-2-6428351.

Социјални радник из тима хостела, који ради у мом стану: госпођа Сара

Стора-972-55-6693370.

5) 10. јула 2018. придружио сам се покрету „Натагвер“ – транспарентни инвалиди. У покрету се трудимо да делујемо у име транспарентних инвалида, односно: људи попут мене који пате од озбиљних здравствених проблема који се споља не виде, па су као резултат тога дискриминисани и у односу на друге особе са инвалидитетом .

Директор покрета, који је и његов оснивач, је госпођа Татјана Кадучкин, а њени бројеви телефона су:

972-52-3708001. Или: 972-3-5346644.

Наш сајт: https://nitgaber.com/

 

Е. Испод је порука коју сам послао одељењу за јавне упите болнице Хадаса Еин Керем у Јерусалиму:

 

Моја писма одељењу за јавне упите болнице Хадассах Еин Керем.

Асаф Бењамин< [email protected] >

До:

[email protected]

Четвртак, 28. септембар-13:08

За: Болница Хадассах Еин Керем – Одељење за јавне упите.

 

Предмет: Проблем у реду за тестирање.

Поштоване госпође/госпођо.

Заказала сам ехокардиографски преглед који морам да урадим хитно – по препоруци лекара код којих сам била на прегледу.

Тест је заказан за недељу, 8. октобар 2023. године у 11.30 часова.

Међутим, особље института је на своју руку одлучило да откаже термин и одложи га за 22. октобар 2023. године – о чему су ме неочекивано обавестили телефонским позивом са броја 972-2-6777901 – у четвртак, 28. септембра 2023. године у 12:14. Сви моји покушаји да објасним особљу Завода да је ово тест који морам да урадим хитно, и да се не може одлагати до 22.10.2023. године, наишли су на зид у виду игнорисања. Када сам их замолио да ми понуде неко решење за насталу ситуацију, одговорио сам нијечно.

Па шта да радимо? Шта тачно очекујете од пацијента да уради у таквој ситуацији? Њихово понашање је једноставно скандалозно. Не сумњам да, супротно речима службенице института са којим сам разговарао (не знам како се зове), по њима немају могућност, такорећи, да ураде тест пре 22.10. 2023 Ова могућност постоји – они једноставно леже одлучног чела.

Поздрави,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А – Стан 4,
Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајном дому због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није упућена.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје е-маил адресе: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

3) Породични лекар код којег сам под надзором:

др Брандон Стјуарт,

Здравствене услуге “Цлалит” – клиника “ХАТАИЕЛЕТ”,

Даниел Јановски 6,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9338601.

Број телефона у канцеларијама клинике: 972-2-5098282. Број факса у канцеларијама клинике: 972-2-6738551.

Ф. Испод је опис проблема који сам имао са клиником у којој се лечим:

До:

Предмет: Амбуланта здравственог осигурања – недостатак одговора.

Поштоване госпође/господо.

Поруку за хитне случајеве послао сам Фонду општег здравља у коме сам на надзору, на број факса: 972-2-6738551.

Ово је клиника „Хатајелет” Општег фонда здравственог осигурања у Јерусалиму.

Али они не одговарају на овај захтев.

Такође, када покушавате да контактирате клинику телефоном на број

Телефон 972-2-5098282 Нико се не јавља на телефон – и након кратког времена позив се прекида.

Такође, када сам покушао да контактирам здравствене службе Калалит преко друштвене мреже ВхатсАпп, добио сам следећу поруку:

Према мојим подацима, није могуће наставити процес на ВхатсАпп-у.

За даља појашњења можете се обратити секретару ваше клинике.

Још се нисте уписали на колеџ?

Овде можете то учинити лако и брзо:

https://e-services.clalit.co.il/onlineweb/general/login.aspx?CustomUrlRiderect=/Services/ClinicAltor/ClinicAltor.aspx

 

А када уђем на овај линк, упућујем се (поново) на лични део сајта „Клелит Онлине“ где није могуће слање захтева клиници.

па шта ми радимо?

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини.

9.2023

 

Поздрав клиници шеталишта:

Предмет: захтеви клиници.

Поштоване госпође/господо.

Лечим ме на вашој клиници код породичног лекара др Брандона Стјуарта.

Желео бих да затражим од клинике:

1) Желео бих да обновим рецепте за моје редовне лекове:

ТЕГРЕТОЛ ЦР

СЕРОКУЕЛ

ЕФФЕКСОР

Не требају ми објашњења по овом питању – то су лекови које редовно узимам дуги низ година.

Овај захтев Вам шаљем факсом пошто ми систем сајта „Клелит Онлине“ не дозвољава да поднесем захтев преко њих.

2) И питање за доктора:

Да ли треба или је препоручљиво да се вакцинишем против грипа? А чуо сам да постоји и вакцина против новог соја корона вируса. Да ли и ја треба да добијем ову вакцину?

У сваком случају, ако ми се заиста препоручује примање ових вакцина, занима ме која је процедура неопходна за то.

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини је пацијент на клиници.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Мој број телефона: 972-58-6784040.

3) Можете ми послати сертификате и/или препоруке на моју е-маил адресу:

ассаф197254@иахоо.цо.ил

или на мој факс број: 972-77-2700076.

Г. Испод је е-маил који сам послао на разна места:

 

До:

Предмет: Наручивање лека/препарата.

Поштоване госпође/господо.

Недавно сам добио препоруку од свог породичног лекара да користим маст која се зове Рецтосурин.

Али сада је настао проблем: ове масти нема на лагеру у општим здравственим службама чији сам члан и не може се од њих наручити.

Желео бих да знам од кога могу да наручим ову маст са којом треба да почнем лечење.

Срдачан поздрав,

Асаф Бињамин,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

Израел, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајном дому због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје е-маил адресе: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или:  [email protected]

Х. Испод је имејл за који сам мислио да ћу послати на различита места:

До:

Предмет: Потражите центар за помоћ.

Поштоване госпође/господо.

Ја сам 51-годишњи инвалид (моје речи су написане 4.10.2023.) – и због разних болести сам принуђен с времена на време да идем у болнице – и у ту сврху ми тренутно помаже центар за невоље Удружења Јад Сара.

Међутим, због немилог инцидента и болова у срцу који га је пратио, желим да их напустим и потражим други ургентни центар.

Да ли знате неке компаније у којима можете добити ову услугу? И ако јесте – по којој цени?

Срдачан поздрав,

Асаф Бињамин,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

Израелски поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: у тајном дому због узнемиравања и жалбе израелској полицији која није обрађена.

Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

 

пост Сцриптум. 1) Испод је опис детаља случаја који сам недавно имао са удружењем „Иад Сарах“:

 

До:

Предмет: проблем са формом.

Поштоване госпође/госпођо.

У петак, 29. септембра 2023. у 17:17, стигао сам у хитну помоћ болнице Хадаса Еин Керем – и то због јаког бола који сам осећао. Апел је био преко кризног центра удружења “Јад Сарах”.

Да бих могао да измирим питање финансијског дуга према организацији Маген Давид Адом, потребно ми је удружење „Иад Сара“ да ми пошаље писмени образац за упућивање (мој упућивање у дистрес центар преко уређаја у мојој кући била вербална).

Међутим, у мојим разговорима са запосленима у Удружењу Јад Сара од недеље, 1. октобра 2023. године, постало је јасно да они нису спремни да ми пошаљу потврду, и то уз чудну тврдњу да ће се „вратити онај ко се бави овим питањем. да ради тек после Сукота“.

Наравно, ту нема шта да се „лечи“ – све што сам тражио од њих је да ми пошаљу упут – потврду упутнице коју имам за хитну помоћ.

Само не могу да разумем зашто би чин слања обрасца, нешто што траје највише пола минута, требало да буде тако компликована ствар.

па шта ми радимо?

Само ми је мука од ових непотребних и глупих игрица – не разумем шта им је дођавола проблем са слањем формулара!!!

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини.

2) Мој матични број: 029547403.

3) Моје е-маил адресе: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

 

И. Моје везе:

 

1) ИСРАГЕМ – Израелско друштво за медицину секса и родне свести

2)Удружење „Очи на путу“.

3) фемлинкс.цо.ил-портал сајтова феминистичких организација у Израелу

4) Повезивање-консултације јеврејски женско-лични

5)  соба Лекарке-група жена медицине у Израелу

6)Центар за здравље срца жена – болница Хадассах Еин Керем

7)Упутство “Сачувај очи”-помоћ на рехабилитацији од порнографије

8)ундетецтабле.аи – алат за писање вештачке интелигенције који се не може детектовати

9)СММ кктубе.цом- Купите или испробајте пратиоце, прегледе, лајкове и још много тога бесплатно

               - Да ли сте нашли грешку? Причај ми о томе -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE