Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Рад на даљину - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Рад на даљину

До:

Предмет: продукција учења на даљину.

Поштоване госпође/господо.

Ових дана тражим посао.

Као што знамо, тренутно постоји технологија коришћења 3Д штампача за производњу различитих производа.

Постоји ли и технологија која омогућава производњу производа са овим штампачима без потребе за људским присуством у близини штампача, већ давањем инструкција на даљину или са персоналног рачунара код куће?

А ако таква технологија данас постоји – да ли знате које компаније нуде такве послове? А које су личне вештине потребне за ову сврху?

Срдачан поздрав,

асаф бењамини,

A. Испод је емаил, који шаљем на различита места:

До:

Предмет: Организације писаца.

Поштоване госпође/господо.

Пишем на сајту disability55.com који се бави питањем особа са инвалидитетом.

Сајт је направљен у систему вордпресс.орг – и вишејезичан је сајт на 67 језика:узбечки, украјински, урду, азербејџански, италијански, индонежански, исландски, албански, амхарски, енглески, естонски, јерменски, бугарски, босански, бурмански, белоруски, бенгалски, баскијски, грузијски, немачки, дански, холандски, мађарски, хинди, вијетнамски, таџички, турски, туркменски, телугу, тамилски, грчки, јидиш, јапански, летонски, литвански, монголски, малајски, малтешки, македонски, норвешки, непалски, свахили, сингалски, кинески, словеначки, словачки, шпански, српски, хебрејски, арапски, пашту, пољски, португалски, филипински, фински, перзијски, чешки, француски, корејски, казахстански, каталонски, киргиски, хрватски, румунски, руски, шведски и тајландски.

Тражим услугу писања чланака на овим језицима за свој блог. Али ту постоји још једна потешкоћа/проблем: ја сам особа која живи од веома ниских примања – инвалиднине од Завода за осигурање. Из тог разлога нисам у могућности да платим високе цене које наплаћују професионални писци чланака.

Да ли постоје велике организације професионалних писаца чланака на блоговима од којих можете наручити велику количину чланака по сниженој цени?

Срдачан поздрав,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

Израел, поштански број: 9662592.

моји бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје е-маил адресе: [email protected] и: а[email protected] и: аssа[email protected]  и: [email protected] и: [email protected] и: а[email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: а[email protected]

3) Линк до веб странице: https://www.disability55.com/

Б. Испод је порука коју сам послао на неколико факултета за компјутерске студије:

До:

Предмет: Курс за тестирање софтвера.

Поштоване госпође/господо.

Пре неколико година (пишем ове речи 11. фебруара 2023.) урадио сам тест занимања Јохн Брице Цоллеге– и био сам погодан за курс тестирања софтвера.

Али моје учешће на курсу није уродило плодом. Разлог: нисам могао, као особа која живи од инвалиднине Завода за осигурање, да платим цену курса која је била више од 18.000 динара.

затражио сам тхеИзраелска служба за запошљавање да ми помогне да финансирам курс наишао је на веома гломазну и неефикасну бирократију, која ме је у комбинацији са презирним ставом спречила да учествујем на курсу – и стога сам морао да одустанем од тога. Неке додатне потешкоће се морају узети у обзир : Немам ауто ни возачку дозволу – а због болести и лекова које узимам то никако није могуће. Такође, веома сам ограничена у покретљивости из истог разлога – и зато ми једина опција која може да ми одговара јесте учешће на курсу на даљину – преко рачунара код куће.

Желео бих да знам да ли ваша школа има нешто да понуди у вези са таквим курсом.

Срдачан поздрав,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, Поштански број: 9662592.

моји бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје е-маил адресе:[email protected] и: а[email protected]  и: аssаf197254@yаhоо.cо.il  и: [email protected] и: [email protected] и: аssа[email protected]  и: [email protected] и: [email protected]  и : а[email protected]

3)Кратка биографија-Ассаф Бениамини:

Лични подаци: Ассаф

Бењамини, ИД. 029547403.

Датум рођења: 11.11.1972.

Адреса: Улица Костарике 115, Киријат Менахем, Јерусалим, Израел.

Бројеви телефона: код куће-972-2-6427757.

Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.

образовање:

10 година студија и делимична матура.

Војна служба: изузеће из здравствених разлога.

Радно искуство:

1991-Радио у столарији РЕСХЕТ (Јужни Тел Авив)

1998-2005-Радио у Народној библиотеци, помагао стручном тиму библиотекара у разним пословима.

2009-2010-Рад у ланцу “Авгад” за сортирање накита.

Фебруар-мај 2019-рад у рачунарској компанији ХМСОФТ

Почетак фебруара 2020-тродневни рад на дистрибуцији новина пролазницима на улици.

волонтирање:

Активан у борбеном штабу инвалида.

волонтирање

У центру за искоришћавање права општине Јерусалим у помоћи угроженом становништву.

Опште информације:

Висока мотивација, висока вербална и писмена артикулација, способност импровизације и решавања проблема.

Има дугогодишње познанство са организацијама цивилног друштва.

Пати од физичког инвалидитета који ме спречава да подигнем тешка терета и да дуго стојим на ногама.

Ц. Испод је емаил који шаљем на различита места:

До:

Предмет: отворени тендери.

Поштоване госпође/господо.

Тражим софтвер, или системе овог или оног типа на интернету који су намењени за објављивање „отворених тендера“ на различите теме.

Да ли познајете такве системе?

Срдачан поздрав,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

моји бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. Испод је пример тендера који желим да објавим у отвореном систему за онлајн објављивање тендера:

Нудим свој блог disability55.com као платформу за објављивање чланака о особама са инвалидитетом на сваком од следећих 67 језика:узбечки, украјински, урду, азербејџански, италијански, индонежански, исландски, албански, амхарски, енглески, естонски, јерменски, бугарски, босански, бурмански, белоруски, бенгалски, баскијски, грузијски, немачки, дански, холандски, мађарски, хинди, вијетнамски, таџички, турски, туркменски, телугу, тамилски, грчки, јидиш, јапански, летонски, литвански, монголски, малајски, малтешки, македонски, норвешки, непалски, свахили, сингалски, кинески, словеначки, словачки, шпански, српски, хебрејски, арапски, пашту, пољски, португалски, филипински, фински, перзијски, чешки, француски, корејски, казахстански, каталонски, киргиски, хрватски, румунски, руски, шведски и тајландски.

Срдачан поздрав,

асаф бењамини,

пост Сцриптум. Моје е-маил адресе: [email protected]  и: аsb783а@gmail.com и: аssаf197254@yаhоо.cо.il и: а[email protected]  и: аssа[email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: а[email protected]

Д. Испод је мејл порука коју сам послао водичу из хостела „Авивит”:

Асаф Бењамин< аssаf197254@yаhоо.cо.il >

До:

[email protected]

[email protected]

Четвртак, 16. фебруар у 17.01

Здраво Вардан:

После нашег састанка, ово је мејл који сам послао др Хагиту Пелегу из болнице Хадаса Еин Керем, где сам под надзором због псоријатичног артритиса од којег болујем (према статистици, око 16% пацијената са псоријазом развије артритис – и нажалост , тренутно сам укључен у 16% ових).

Такође, што се тиче саме псоријазе, важно је разумети да:

1) Узрок псоријазе је непознат. Први истраживачи који ће заиста успети да пронађу узрок псоријазе, и наравно након што откриће прође одговарајуће академске тестове рецензије, ови истраживачи ће добити Нобелову награду за медицину.

2) У прошлости је постојала хипотеза да је узрок био генетски – међутим нису успели да нађу основу за то. Ова хипотеза се заснивала на чињеници да у две групе становништва са доказаним генетским сродством – Индијанци и Ескими – никада није забележен ниједан случај псоријазе. Међутим, треба имати на уму да се то не може недвосмислено утврдити, пошто као што је познато током веома дугих временских периода у историји (у ствари до краја 16. века) ови народи нису имали никакве везе са белим човеком – и не можемо знати да ли су заиста имали случајеве псоријазе – и с обзиром на да очигледно већина ових народа није имала писмо (а ни то се не може недвосмислено утврдити – јер увек постоји могућност да су постојали периоди када су списи писани на кварљивим материјалима и из тог разлога нам они данас нису на располагању) – онда не можемо заиста знати Ако никада није било случајева псоријазе у овим групама становништва. Најранији докази које имамо су од шпанских освајача – али то су наравно релативно касни докази из којих се не може донети било какав закључак по овом питању.

3) Што се тиче псоријатичног артритиса, постоји јасна полна карактеристика: око две трећине пацијената су заправо пацијенти – а само трећина оболелих од ове болести су мушкарци. Не знам разлог за то – наравно можете питати професионалце.

4) Буџети који се издвајају за истраживања у овој области су очигледно знатно нижи од истраживања за друге болести као што су рак, болести срца или неуролошке болести као што су Алцхајмерова или Паркинсонова болест. Разлог за ово је једноставан: у огромној већини случајева, псоријаза није болест опасна по живот – и очекивани животни век пацијената са псоријазом се не разликује од очекиваног животног века опште популације – и када нема утицаја на живот очекиваног трајања, нити о животној опасности саме болести, већ само о континуираној патњи и значајном нарушавању квалитета живота,

5) Болест псоријазе код мене се појавила око 15 година – међутим, дуги низ година уопште нисам знао да је то псоријаза. Из тог разлога бих увек ишао код дерматолога због неког специфичног проблема, а пошто знамо да не постоји третман који лечи псоријазу (а чак и истраживачи који пронађу такав третман биће награђени Нобеловом наградом за медицину) то никада не би помогло . Овакво стање је трајало до 2. јануара 2007. године, када сам отишао код дерматолога по имену др Аврахам Злотогорски, од кога сам добио дијагнозу псоријазе – као и објашњења у вези са самом болешћу и њеним карактеристикама.

6) Никада није доказана директна веза између присуства менталне болести и псоријазе. Много је ментално повређених људи који не болују од псоријазе, а има и много пацијената са псоријазом (и то у много тежим ситуацијама од моје) који немају никакве менталне болести и воде нормалан начин живота као свака друга особа у друштву. С друге стране, познато је да стресне ситуације (ментални стрес, депресија, анксиозност) свакако могу довести до погоршања симптома псоријазе код оболелих – међутим, то је само код неких пацијената, а не код свих.

7) Третмани на Мртвом мору, или на другим природним локацијама сличним у свету (на пример, добро познато место лечења у Баден-Бадену у Немачкој) могу помоћи неким пацијентима много више него било који третман лековима. Постоје чак и туристи са псоријазом који долазе у Израел из различитих делова света углавном у ове сврхе. Познати су случајеви у којима ови третмани доводе до ремисије болести. Познато је да постоји велика група туриста (не знам њихов број – подаци су очигледно у рукама Министарства туризма преко којег се те групе организују), пацијената са псоријазом који стигну у Израел и одмах путују у Мртво море за третмане у циљу постизања ремисије од болести – и након што се период ремисије заврши или се приближи свом крају,

8) Постоји Запамтите да третмани у Мртвом мору такође не помажу свим пацијентима на свеукупни начин. Тешко је или немогуће унапред знати у којим случајевима ће помоћи, а у којим не – и скоро је увек немогуће знати док не покушате. Већ сам путовао неколико пута и скоро да није утицао на моју псоријазу. Не сећам се колико сам пута долазио на Мртво море – међутим, било је то више пута и никада ме није утицало. Осим тога, приступ самим третманима данас је много проблематичнији због промена које се дешавају у самом Мртвом мору: погоршање феномена вртача последњих година довело је до затварања читавих дела плаже – па чак и на деловима плаже. плаже које нису затворене, боравак тамо је много опаснији него у прошлости. такође, већ је било случајева вртача које су се појављивале на путевима или на путевима где се иде до хотела – а данас је и сам долазак у хотеле па повратак одатле много опаснији него што је било до 10 или 15 сати. године – и то је наравно нешто о чему се увек мора водити рачуна. Чуо сам да је недавно једна израелска компанија развила технологију која зна како унапред предвидети вртаче тако да можете да је користите, и ако добијете упозорење унапред, једноставно напустите то опасно подручје. Ова компанија извози технологију на многа места у свету – и мислим да је права штета што се ова технологија не користи иу региону Мртвог мора – што је регион где је таква технологија преко потребна. Не сећам се имена компаније – и не сећам се

—– Прослеђена порука —–

Сакриј оригиналну поруку

  

Аутор: ассаф бениамини <аssаf197254@yahоо.cо.il>

до: [email protected] <[email protected]>

Послано: четвртак, 26. јануара 2023. у 4:28:06 ПМГМТ+2

Предмет: Писма др Хагит Пелег.  

Нека је мир др Хагит Пелег:

Предмет: захтев за консултације.

Драга госпођо.

Последњи пут када сам био на прегледу у вашој клиници, рекли сте ми да сада постоје нови лекови за лечење псоријазе и да је могуће да људима попут мене који пате од тешког материјалног стања сада могу помоћи „Пријатељи медицине“. “ удружење у које упућујете пацијенте у овој ситуацији.

После тога сам посетио свог породичног лекара – др Брандона Стјуарта – и од њега сам схватио да ће разговарати са вама о томе.

Јесте ли разговарали с њим?

Такође, колико ја знам, тренутно не постоји третман који може да излечи псоријазу – да ли је то тачно? А ако ово није тачно или нетачно, можете ли објаснити које су од данас опције за лечење псоријазе?

У прошлости, нисам желео да примам лекове за псоријазу због још једног разлога: велике шансе да имам нежељене ефекте – и истовремено веома кратке периоде ремисије који се могу постићи, ако уопште могу.

Из Ваших речи сам схватио да је ова ситуација била тачна пре 10-15 година (што је време када су ми дерматолози код којих сам био на прегледу причали о ситуацији коју сам раније поменуо, а нису препоручили биолошки третман из наведених разлога) – и данас више није тачно.

И зато желим да питам: Који је период ремисије псоријазе који могу да постигнем ако почнем да се лечим неким од нових лекова? А који су то лекови?

Такође, и ако ми нови лекови заиста могу омогућити да постигнем продужени период ремисије псоријазе без озбиљних нуспојава и заиста постоји могућност коришћења удружења „Пријатељи медицине“ за помоћ у финансирању лечења – у том случају ја били би заинтересовани да знају која је процедура потребна да би се добио третман од дроге.

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини – пацијент у реуматолошкој амбуланти болнице Хадассах Еин Керем.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моји бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040.

Е. Испод је моја преписка са „Форумом цивилног друштва“:

Ади Арбел< [email protected]>

До:

ассаф Бениамини

Понедељак, 13. фебруар у 10:23

постоји.

У понедељак, 13. фебруара 2023. у 10:13 од ассаф бениамини <‪аssаf197254@yаhоо.cо.il>:

Сакриј оригиналну поруку

Да ли ваше канцеларије у Јерусалиму имају приступ особама са инвалидитетом?

У понедељак, 13. фебруара 2023. у 09:59:12 ГМТ+2, Ади Арбел<[email protected]> Написао:

Наше канцеларије су у Јерусалиму, а ја живим у Гиватаииму. Можете се наћи у нашим канцеларијама или у тржном центру Гиватаиим. Слободно пошаљите е-пошту Татјани како бисте избегли покварени телефон ако желите да састанак буде са вама обоје.

У понедељак, 6. фебруара 2023. у 19:04 од ассаф бениамини <‪аssаf197254@yаhоо.cо.il>:

Не користим Зоом. Не знам да ли Татјана користи овај софтвер. У сваком случају, Татјана је менаџер саобраћаја и зато мислим да би однос требало да буде са њом. Можете је контактирати телефоном на број 972-52-3708001. Или: 972-3-5346644. Недеља-четвртак од 11:00 до 20:00. Срдачан поздрав, Асаф Биниамини. ПС Желео бих да истакнем да сам инвалидна и болесна особа, па нисам сигуран да ћу моћи да дођем до ваших канцеларија у Јерусалиму. Где су ваше канцеларије? Да ли постоји приступачност за особе са инвалидитетом? У сваком случају, можете ме контактирати телефоном у било које време. Моји бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040.

У понедељак, 6. фебруара 2023. у 12:21:25 ГМТ+2, Ади Арбел<[email protected]> Написао:

Здраво Асаф и Татјана, хвала на упиту! Моје име је Ади и ја сам директор форума цивилног друштва. Био бих веома срећан да организујем уводни састанак са вама, на Зоом-у или у нашој канцеларији у Јерусалиму, према вашим жељама. Срдачан поздрав, Ади

У недељу, 5. фебруара 2023. у 15:22 од стране Асафа Бињаминија <‪аssаf197254@yаhоо.cо.il>: За: „Форум за цивилно друштво“. Испод је порука у име госпође Татјане Кадучкин из покрета „Нитгабер“.

Тема: покрет “Нитгабер” (“транспарентни” инвалиди)

Пре десетак година, ја, Шунка, основао сам покрет „Нитгабер“, за „транспарентне“ инвалиде. Особе са инвалидитетом са високим процентом инвалидитета и неспособности за рад, а које нису ограничене у кретању. Мој покрет броји и представља око 1300 људи из целе земље, који имају инвалидитет између 75% и 100%, који нису радно способни и који немају сметње у кретању или им је потребно повећање процента инвалидитета.

Покрет омогућава тим људима да исцрпе сва своја права вис-а-вис државе, а одређена финансијска подршка се даје и онима којима је најпотребнија.

Наш покрет се бори за приступачно јавно становање и адекватне услове живота за поменуту групу становништва.

Многи инвалиди који су неспособни за рад, који имају 75%-100% инвалидитет, али нису ограничени у кретању живе у жалосним условима.

Они не примају исте бенефиције које уживају пензионери који такође примају додатак на приход. Односно, немају попусте за куповину лекова, попусте на рачун за струју, порез на имовину, олакшице за путовање у градском превозу и помоћ при најму као пензионери, немају право на дотације за „грејање/хлађење“ и друго.

Другим речима, они немају право на скоро никакве бенефиције, упркос њиховој тешкој ситуацији.

Штавише, они такође немају право на јавно становање упркос тешким условима у којима свакодневно живе.

Постоји суштинска разлика између различитих инвалидитета и верујемо да то не би требало да буде тако!

Инвалид са инвалидитетом има право на јавно становање и прима помоћ за кирију у износу од 3000 до 3900 динара месечно. Такође, инвалиди са сметњама у кретању добијају веће накнаде од инвалида које представља покрет, захваљујући додацима на основну накнаду, која између осталог обухвата посебне услуге, додатак за мобилност и пратиоца и друго.

У таквој ситуацији, висина ових накнада достиже 15.000-17.000 НИС месечно.

Али за разлику од тога, инвалиди које представља покрет, који немају инвалидитет кретања, имају 75%-100% инвалидитет и нису способни за рад, добијају само 3211 НИС месечно само нето! Одавде произилази да је ова група најсиромашније и најугроженије становништво у држави Израел!!! Током година свог рада, срео сам се са многим званичницима из различитих партија у Кнесету и разним владиним министарствима. Али, нажалост, покрет већ деценију није успео да унапреди предлог којим би инвалидима који нису ограничени у кретању, који имају 75-100% инвалидитет и нису у стању да раде, да добију јавни стамбени простор. или у најмању руку повећају износ помоћи коју добијају при изнајмљивању стана и макар мало побољшају услове живота.

Желео бих да се сретнем са вама, како бисмо промовисали овај пројекат и помогли овим људима да живе достојанственије и правилније.

Са благословом и великом надом, Татјана Кадучкин, председница покрета „Нитгабер“ (провидни инвалиди).

 

Телефон 1: 972-52-370-8001

Телефон 2: 972-3-534-6644

Испод је порука коју сам оставио члану Кнесета Мосију Раз-Ашеру за састанак са њим у Кнесету. Стигао сам у уторак, 20. априла 2021. у 13:30.

20. априла 2021. године

Поздрав за посланика Кнесета („Кнесета“-ИЗРАЕЛСКИ парламент) Мосија Раза

Предмет: Проблем становања за инвалиде.

Драги господине.

Испод су бројна питања која се односе на популацију са инвалидитетом и ментално поремећену популацију (популацију у коју сам и ја укључен) која бих желео да покренем пред вама. Занимало би ме да сазнам у којој мери сте у могућности да промовишете ова питања и/или да унесете хитне законске измене да побољшамо нашу ситуацију, услове за лечење и наше шансе да преживимо и да се интегришемо у друштво.

Требало би да истакнем да сам из претходног искуства научио да ће ми на састанцима оваквог типа бити речено пре него што стигнем да ћу добити дозволу да говорим како бих покренуо питања о којима желим да говорим – међутим на самом састанку ја неће добити дозволу да говорим ни на секунду – а ако покушам да говорим, не дај Боже, ово ће се аутоматски сматрати за веома озбиљну “сметњу” и стога ће ме обезбеђење напасти и избацити веома агресивно – и ово чак и када за тим нема потребе и када је потпуно непотребно, а и када је апсолутно јасно да никоме не представљам никакву „опасност“.

И знајући ову стварност, предајем вам ово писмо – за сваки случај и овај пут ће бити такво понашање према мени. Очигледно, сама чињеница да се усуђујем да износим невоље инвалидне јавности тумачи се као веома озбиљна претња – иако ми уопште није јасно коме и шта тачно прети. Остављам вас и запослене у вашој канцеларији са овим писмом – нећу га понети кући.

А сада за детаље о самим темама:

1) Проблем финансирања/плаћања станарине – пре много година је утврђено (а није јасно ко – али вероватно је то један или други државни службеник) да инвалиди који живе у заједници имају право на помоћ у износу од 770 динара месечно ради плаћања закупнине. Као што знамо, последњих година дошло је до веома значајног повећања цена станова у држави Израел – а као резултат тога, наравно, дошло је и до значајног повећања кирија. Међутим, износ помоћи од 770 НИС, који је пре много година одређен потпуно произвољно, и без икаквог објашњења и логике, не ажурира се. Нажалост, и после велике преписке (а реч је о најмање неколико хиљада или чак десетина хиљада писама, а на несрећу писца ових речи, ове бројке нису нимало преувеличане), које су слате свим могућим странама: Министарству грађевинарства и становања и његовим разним филијалама, другим владиним министарствима као што су Министарство финансија и Кабинет премијера, многим новинарима са којима је писац овај документ је говорио лично, Многи адвокати, па чак и истражне канцеларије и амбасаде страних земаља – ништа не помаже – и као резултат тога, износ помоћи се не ажурира, многи инвалиди су избачени на улицу и тамо проналазе своју смрт од глади, жеђи или хладно зими и алтернативно од топлотног удара или дехидрације лети. Треба напоменути да су организације за искоришћавање права попут удружења „Јадид“ (које, као што знамо, затворена пре неколико месеци) или амбуланте правне помоћи на универзитетима и факултетима са којима је и писац овог чланка у контакту, никако не могу помоћи, а разлог за то је једноставан: износ помоћи од 770 НИС се даје по закону. , а организације за искоришћавање права могу помоћи само по постојећем закону, а једина адреса у случајевима када су законске измене неопходне је, као што знате, Кнесет. Али овде се ситуација само компликује: као што знамо, веома дуг период од више од две године нема функционалне владе, а Кнесет и Држава Израел су у стању, у ствари, континуиране прелазне владе. Директан и поражавајући резултат ове ситуације је непостојање могућности да се унесу суштинске измене закона које су хитно потребне – неке од њих детаљно описујем. Треба напоменути да чак и када су Кнесет и влада поступили по захтевима писца ових редова, као и по захтевима организација инвалида и многих других партија у погледу висине помоћи посланицима Кнесета, они су аутоматски су упућени на организације за искоришћавање права – и то иако сами посланици Кнесета добро знају да у овом случају организације за искоришћавање права не могу бити адреса већ само они сами.

2) Комуникација са станодавцем – постоји много случајева у којима особе са инвалидитетом имају потешкоћа у преговорима са станодавцем из разлога који се односе на њихову болест или инвалидитет. У овим ситуацијама од социјалних радника се захтева да делују као посредници – а велики део социјалних радника не може заиста да преузме ову улогу у сваком случају. И шта више: опсежна смањења стандарда радних места социјалних радника последњих година, у комбинацији са тешким условима рада, ниским платама, неадекватним третманом породица пацијената које их у многим случајевима доживљавају као, и неправедно,

3) Средства плаћања пацијената – постоје ситуације у којима се особа сели да живи у заједници након дужег боравка у болницама, а без животних навика које се сматрају нормативним као што је одлазак на посао, преузимање одговорности за вођење свог живота. , итд. Врло често су услови који се постављају као услов за потписивање уговора о закупу као што је Потписивање гаранцијског чека недостижни за људе у овој фази њиховог живота.Многи оквири за лечење и рехабилитацију који су постојали у прошлости (у једном од којих је писцу овог документа помогло пре око 26 година при изласку из болнице ради потпомогнутог живота) затворили су или значајно смањили обим Своје активности последњих година – нешто што може спречити рехабилитацију од људи који у овој фази свог живота неће моћи да напредују без ових основних терапијских и рехабилитационих омотача.

4) Проблем регулације – данас постоји потпуна неравнотежа када су у питању обавезе и права власника станова с једне стране и закупаца с друге стране. Постоји много закона који штите станодавце од једне или друге злоупотребе периода закупа која може бити од стране закупаца. С друге стране, не постоје закони који би заштитили људе који живе у становима од искоришћавања од стране станодаваца – па се као резултат тога у многим уговорима о закупу могу наћи скандалозне, драконске, а понекад чак и незаконите клаузуле – и нема закона у циљу заштите станара ових станова који су принуђени да потпишу ове уговоре. У многим случајевима, закупци станова немају законско право да приговоре на увредљиве клаузуле које су потписане као услов за издавање имовине – и биће потпуно изложени хировима власника станова, а понекад чак и током периода закупа. себе. Власници станова у оваквим ситуацијама су природно тежи за угрожене популације као што су инвалиди или болесни.

5) Потешкоће у информисању – постоје знатне потешкоће када је у питању изношење наведених потешкоћа и њихово излагање у јавности ради неопходних корекција. Актуелни приоритети разних медија које то питање једва занима, расцепканост међу организацијама инвалида, невољност многих елемената друштва у којем живимо да активно учествују у покушајима да се ситуација поправи и побољша – све то оптерећују и веома отежавају напоре да се ови проблеми подигну на свест јавности на начин који ће приморати чланове Кнесета да унесу неопходне измене у законодавство уместо да наставе да игноришу и не раде ништа. Још једна потешкоћа постоји када је у питању подизање рекламне кампање:

6) Време чекања на лечење – много је случајева у којима особама којима до одређеног периода у животу уопште није била потребна помоћ служби за ментално здравље – већ услед тешких животних околности или трауматског или тешког догађаја једној или другој врсти потребна је помоћ стручњака за ментално здравље – и наравно, у многим случајевима ово је привремена или једнократна помоћ, а не хронична. Данас су периоди чекања на лечење или психолошку помоћ веома дуги – а услед недостатка правовремене помоћи, стање људи може се непотребно погоршати. Улагање додатних средстава у јавни систем менталног здравља свакако може променити ситуацију. Мора се имати на уму да чак и са економске и буџетске тачке гледишта нема логике у таквом понашању: када људи стање се погоршава током дужег периода чекања на лечење, њихово стање наставља да се компликује – а оно што је могла бити једнократна помоћ која је коштала државу, претвара се у још озбиљнију ситуацију која државу касније кошта бескрајно велике финансијске трошкове . Из ових разлога, неопходно је размотрити додавање стандарда јавном систему менталног здравља и његово побољшање – мора се имати на уму да огромна већина становништва у држави Израел не може приватно финансирати ове третмане – који коштају неколико стотина шекела за сваки индивидуална сесија. њихово стање се и даље компликује – а оно што је могла бити једнократна помоћ која је коштала државу, претвара се у још озбиљнију ситуацију која државу касније кошта бескрајно велике финансијске трошкове. Из ових разлога, неопходно је размотрити додавање стандарда јавном систему менталног здравља и његово побољшање – мора се имати на уму да огромна већина становништва у држави Израел не може приватно финансирати ове третмане – који коштају неколико стотина шекела за сваки индивидуална сесија. њихово стање се и даље компликује – а оно што је могла бити једнократна помоћ која је коштала државу, претвара се у још озбиљнију ситуацију која државу касније кошта бескрајно велике финансијске трошкове. Из ових разлога, неопходно је размотрити додавање стандарда јавном систему менталног здравља и његово побољшање – мора се имати на уму да огромна већина становништва у држави Израел не може приватно финансирати ове третмане – који коштају неколико стотина шекела за сваки индивидуална сесија.

7) Стоматолошки третмани – као што знате, у Држави Израел особа којој је потребан стоматолошки третман ће скоро увек ићи код приватних лекара – и то зато што јавни здравствени систем тренутно не даје одговор у овој области. Треба напоменути да је ментално поремећеним, али и хендикепираним уопште, чија је економска тешкоћа на дневном нивоу веома тешка, чак и без везе са стоматолошким третманима, још теже да примају ове третмане, ако и када је то неопходно. Комбинација озбиљних менталних проблема и тешке економске невоље доводи до тога да се ови људи суочавају са сломљеним коритом и потпуним ћорсокаком када је то неопходно, а понекад и хитно збрињавање зуба. Треба узети у обзир да данас, заправо, не постоји

8) Подручја за хоспитализацију – особа којој је тренутно потребно масовно психијатријско лечење у јавној болници или клиници може га примити само у клиници или болници која је у близини његовог подручја становања. Постоје случајеви када пацијенти преферирају, из овог или оног разлога, да се лече у другој клиници – не нужно у оној која је веома близу подручја њиховог становања. Пацијентима треба омогућити слободу избора – а пацијенту који није задовољан третманом на одређеној клиници или болници треба дати прилику да се пресели у клинику или болницу на другом месту. Ова опција је тренутно дата у свим другим областима медицине – и нема разлога да се негира слобода избора у погледу места лечења само у области менталног лечења. Штавише: таква слобода избора, ако је дата,

9) Свест становништва – општа популација понекад показује веома значајан отпор када су у питању третмани за ментално здравље који се пружају на подручју где људи живе – нешто што произилази из недостатка свести и непознавања области – и без икаквог практичног или логичког оправдања. Смањење отпора и невољности становништва кроз одговарајући системски информациони систем свакако може олакшати живот пацијентима и пацијентима чији је живот у сваком случају веома тежак због болести и сопствених инвалидитета. Недостатак свести у друштву у којем живимо изазива случајеве приговора становника на отварање хостела или установа за бригу у близини њихових станова – нешто што доводи до значајних кашњења у отварању ових објеката, а понекад чак и на спречавање њиховог отварања по тужбама становника. Штавише: има доста случајева у којима постоји намерно узнемиравање становништва према овим установама за збрињавање када се налазе у њиховом насељу – и врло је могуће да би подизање свести јавности могло довести до значајног смањења броја ових случајева. Поздрав, Асаф Биниамини,

115 Цоста Рица Ст.,

улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

моји бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.

пост сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје е-маил адресе: [email protected] или: аsb783а@gmail.com  или: аssаf197254@yаhоо.cо.il  или: а[email protected]  или: а[email protected] или: аssа[email protected] или: [email protected]

3) Оквир лечења у којем сам био до 16. марта 2021. (због континуираних резова и смањења буџета за здравство и социјалну помоћ и недостатка третмана ових питања у одсуству функционалне владе или Кнесета) остао сам, хронично оболели од веома озбиљних болести и проблема без одговарајућег оквира лечења. Све моје покушаје да пронађем одговарајући оквир лечења за њу могу се ослонити на произвођаче грнчарије – и не може се рећи колико ће ова катастрофална ситуација трајати):

Удружење “Реут” – Хостел “Авивит”,

Улица Ха-Авивит 6,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9650816.

бројеви телефона у канцеларијама хостела: 972-2-6432551. или: 972-2-6428351.

Е-маил адреса хостела: [email protected]

Социјални радник из тима хостела, са којим сам био у контакту:

Осхрат-972-50-5857185.

4) Породични лекар код којег сам на праћењу:

др Брандон Стјуарт,

“Клалит Хеалтх Сервицес” – клиника Хатаиелет,

Даниел Јановски 6,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9338601.

Број телефона ординације клинике:

972-2-6738558. Број факса у канцеларијама клинике: 972-2-6738551.

5) Детаљи о редовним лековима које узимам:

1. Психијатријски лекови:

I. Серокуел-

2 пилуле од 300 мг сваке вечери.

II. Тегретол ЦР-

400 мг – свако јутро. 400 мг – свако вече.

III. Еффекор-

150 мг – свако јутро. 150 мг – свако вече.

2. Симвастатин-

10 мг сваког дана увече.

6) Испод је листа здравствених проблема од којих патим:

I. Ментална болест-компулзивни синдром ОКП као и дефинисана болест

као шизо-афективни поремећај.

II. Псоријатични артритис.

III. Неуролошки проблем чија дефиниција није јасна. Њени главни симптоми: предмети који ми падају из руку а да нисам приметио, вртоглавица, губитак осећаја у појединим деловима дланова и одређени проблем са равнотежом и држањем.

IV. Хронична хернија диска у леђима у пршљенима 4-5 – која такође зрачи на ноге и отежава ходање.

V. Синдром иритабилног црева.

VI. Почетак знакова кардиолошког проблема од прошлог месеца (пишем ове речи у четвртак, 22. марта 2018.). У време писања ових редова још увек је нејасна суштина проблема, која се манифестује боловима у грудима током већег дела дана, отежаним дисањем, али и говором.

VII. Значајно слабљење вида, које је почело пре око шест месеци (пишем ове речи у понедељак, 19. априла 2021.).

7) Додатни лични подаци: Старост: 48. Брачно стање: Неожењен. Датум рођења: 11.11.1972.

Протест за повећање старосне пензије Један од иницијатора протеста: Ури Флом – Тел. 972-54-4725676 Емаил: [email protected]

Иигал Гринстеин – Тел. 972-50-7534271 Емаил: [email protected]

Гиора Харлофски – Тел. 972-52-3820050 Емаил: [email protected]

22. децембра 2022. године

Окупљајући поклич – млађа генерација се укључује у борбу.

Ми ваши родитељи, ваше баке и деке вас позивамо да се придружите и помогнете нам у нашој борби за повећање срамне старосне пензије коју данас примамо,

и која многима од нас не дозвољава да живе достојанствено.

Придруживање нашим борбама данас ће вам уштедети потребу да се вратите и борите

Кад достигнеш наше године.

Наша деца и унуци, наш додатак је био близу до 2003. године

На просечну плату у привреди, а било је могуће до 2003. године да настави да управља нашим животима,

Уз разуман животни стандард, чак и након што смо отишли ​​у пензију.

Неки од нас (не сви) су такође успели да уштеде, неки више, а неки мање, у помоћним пензионим плановима.

Многи од нас, који нисмо имали привилегију да радимо у јавној служби или у великим организацијама, немамо уопште пензије и у потпуности се ослањамо само на додатак. Нема спора да стопа накнаде данас не дозвољава минималан достојанствен живот.

Многи се питају како смо у земљи која себе дефинише као државу благостања дошли у тако бедну ситуацију. Одговор је, најблаже речено, похлепа и срамно кршење наших права.

Све је почело 2003. године када је тадашњи министар финансија одлучио да прекине везу између средстава за старосну пензију, која је касније постала пензија за старије особе, и везу са просечном зарадом у привреди и да повеже пензија у „потрошачки индекс“.

Преко ноћи је овај потез испразнио старосну пензију, а годинама је пензија потпуно изгубила утицај на живот старијег грађанина.

Истовремено, стотине милијарди шекела постепено су се акумулирале у фонду националног осигурања.

То је новац узет од нас деценијама рада, да би нам се вратио када доживимо старост, да би нам пружио разумну социјалну сигурност и омогућио нам да наставимо живот на адекватном нивоу и поштовању.

Искључивање старосне пензије из везе са индексом „просечне плате у привреди” и њено повезивање са „индексом потрошача” вештачки је створило „вишак средстава” у националном осигурању, достижући стотине милијарди шекела.

Министарство финансија је дрско сматрало вишковима огромне суме које су се нагомилале у Фонду за осигурање и себи је присвојило новац који је од почетка био намењен да обезбеди основни животни стандард за преко милион грађана.

и ветерани (тренутно око 1.300.000).

Постоји и постоји завера ћутања чија је сврха да се дозволи наставак ове злочиначке пљачке.

Веза укршта странке!

Док је плата високих функционера у привреди почев од премијера преко министара и чланова Кнесета, шефова јавних савета и градоначелника до генералних директора јавних предузећа и других високих функционера у јавној служби, везана за просечну плату у економије, и аутоматски се ажурира сваке године-

Старосна пензија је гурнута у понор женскости и једноставно заборављена.

Не више!

Током протекле две деценије, стотине милијарди шекела су пребачене са националног осигурања у Одељење за буџет Министарства финансија. Средства су дата као “позајмица” и цео потез је урађен тихо иза кулиса и без одговарајућег публицитета. Кредит никада није враћен. Напротив, порастао је до монструозних размера.

Враћамо се и тражимо вашу подршку у нашој праведној борби. Данас смо ми, сутра си ти.

Линкови за придруживање:

Група отворена за дискусију (бучна група): https://chat.whatsapp.com/Juztm79HMFYAWsXETIcKkI

Група без дискусија, али са редовним ажурирањима (тиха група):

https://chat.whatsapp.com/F8j6n3d1HeX8BCmU2c3TIC

Линк до Фејсбук групе:

https://www.facebook.com/groups/1120435948847976

Погледајте где је стигла похлепа (наслов на графикону је на хебрејском)

Графикон повећања плата чланова Кнесета („кнесет“-ИЗРАЕЛСКИ парламент) захваљујући нашим пријатељима инжењеру Јехуди Гасеру

Гиора Харлофски – један од оснивача протестне заједнице Адв.

Гиора Харлофски, Тел. 972-52-3820050 [email protected]

Иигал Гринстеин, Тел. 972-50-7534271 [email protected]

Ури Флом, Тел. 972-54-4725676 [email protected]

Моји лични подаци:

Име – ассаф. Презиме – бениамини.

Матични број – 029547403.

Пуна адреса за доставу поште –

асаф Бењамини,

115 Цоста Рица Ст.,

Улаз А – Стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

моји бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.

Моје е-маил адресе: [email protected]  и: аsb783а@gmail.com и: аssаf197254@yаhоо.cо.il  и: а[email protected]  и: [email protected] и: аssа[email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: а[email protected]

Мој веб-сајт: https://www.disability55.com/

Ади Арбел, Црквени форум за цивилно друштвои

Шта желите да урадите данас? Упознати /форум компанији грађански

примајте ажурирања догађајаФорумски канал за цивилно друштво

прати нас помно нашу фејсбук страницу пронађите начине да се промените наш цивилни алат

искористите наше искуство /консултације и стратешке пратње

учити из искуства других /код грађански отворен

Знате шта се дешава када? /сви догађаји најближи

Претворите идеју у стварност за један дан /радионица стартер

уронити у замршености државног буџета/Роњење бесплатно

користите јавне информације у своју корист /извадити у светлу

Добијте почетни новац за своју нову иницијативу /Грантов пони

Схватите како правилно радити са посланицима Кнесета /рецепт за ефекат

Сазнајте како да прикупите ресурсе од опште јавности /Он лине скок

Ф. Испод су постови које сам поделио на свом Фејсбук налогу:

1)добро вече. Нисам написао следећи одељак. Писац се није потписао на дну. Поделио сам свом снагом и захтевао да и ви учините исто.

Заиста се надам да политичари и председник на њиховом челу не мисле да излазимо на улице због броја чланова одбора за именовање судија…

Боримо се за изгубљену душу земље.

Не спавамо ноћу од бриге. Наш компас трепери и осећамо како небо пада и како се земља тресе.

И разумемо да нема спаса и остали смо сами, а назвали смо се заставом.

Склањамо се с пута јер си ти полудео.

Излазимо за родитеље и за нашу децу. Јер тако смо одгајани и тако их васпитавамо, да воле земљу и раде за њу, вредно раде и поштују друге…

И одлазимо зато што смо љути а не због клаузула.

Љути што су политички лидери постали водичи за корупцију, мржњу, похлепу и жудњу за части и похлепом.

Љути који измичу и одвајају сишу терен и будућност земље.

Љути што наше порезе бацају као смеће бескичмене, неспособне кукавице.

Љути криминалци у оделима преузели су закон да легализују своју ризницу.

Љути су на премијера који је спреман да земља гори, а народ распарчан, под условом да сачува своју кожу.

И одлазимо зато што смо уморни од лудила понижења, а не због малих црта у законима.

Доста нам је зидних маховина које нас називају издајицама а ви ћутите.

Уморни смо од тога да нас јадни министри називају расистима и Ашкеназима када наша деца немају појма одакле су.

Уморни смо од заглављивања са Ролек сатовима које немамо и нећемо имати.

Уморни смо да слушамо како криминалци избегавају и министре који се претварају да смо анархисти.

Желимо да вам кажемо, господине председниче, запосленим политичарима и плитким новинарима – пропуштате много.

Пробудите се јер живимо у хорор филму и немамо намеру да седимо и гледамо са стране да видимо како ће се свађа између вас завршити.

Пробудили смо се јер смо били уморни од ћутања. Зато што смо преузели одговорност.

Не тражите лидера којег можете купити од нас и не ширите нам измишљене компромисе. Ми нисмо као ти.

Започели смо борбу и наставићемо да се боримо док не скинете руке са Врховног суда, док не научите да поштујете другог (или бар ућутите) и док не узмете Декларацију о независности у своје срце.

Ни мало пре.

Да ли се и ви тако осећате? Пренесите га тако да дође до десних ушију.

2)Ротем Пеер

директор

Групни експерт у области консултаната за ментално здравље

1 дан ·

Уређивање поста ради разјашњења:

Важно је напоменути да је могуће да је убица заиста био трауматизован. Не искључујем то.

Само мислим да има много случајева где то није случај и покушај да се скоро свако убиство припише менталној борби је повреда читаве популације.

Поред тога, статистички је јасно да ако узмете узорак од 10.000 људи који трче у поређењу са 10.000 људи који не трче, шанса да постоји неко ко је убица већа је међу нетрчањем.

Према закону, сваки убица је потенцијално психички болестан. Чак и ако нема ментално порекло, шаље се на ментални преглед.

А за некога ко је раније једном био хоспитализован пре много година не сматра се да је повредио душу и покушај да се оправда убиство душевном борбом једноставно је неправда.

Сви желе да побегну из затвора и шта се онда дешава?

да су све новине пуне стравичних стигматизујућих реченица које скоро сваког убицу називају психички поремећеним.

Ово је довољно да нанесе штету читавој популацији.

Требало би да постоји закон против овога.

Ако Етиопљанин убије, да ли кажемо да је убио зато што је Етиопљанин?

Ако је Мароканац убио, рећи ћемо да је убио зато што је Мароканац?

наравно да не!

Човек убија зато што убија зато што је лош човек.

Шизофреничари нису убице.

Депресивни људи не убијају.

Људи са анксиозношћу нису убице.

Осудите ову појаву, то зависи само од нас јер нико не брине о нама и због ових публикација људи се плаше ментално оболелих и проказују их из друштва, са посла, из политике.

Не дај му руку.

————————————————– —–

Уморан сам од аутоматског повезивања сваког убицу са наношењем штете душама!

Душевно оштећен човек није убица!!!!

Убица је убица јер је лош човек.

Он жели да буде убица јер нема шта да изгуби.

Злочинац, силоватељ, убица, нападач су криминалци и нису емоционално оштећени.

Није ни чудо што у земљи постоје стигме према ментално поремећеним особама када се о сваком ко почини убиство пише да је ментално поремећен.

Земља незналица

3)каосаф Бениамини

10. фебруара Б-20:11

Пре неколико минута су у вестима рекли да је терориста који је данас извршио застрашујући напад у Јерусалиму ментално болестан. У студију је постављено и питање у којој мери је чињеница да је проклети терориста (који је убијен у нападу – и то добро) психички болестан фактор или ризик од терористичке активности.

Мора се имати на уму да нису сви ментално болесни терористи, убице или криминалци.

На пример, ја сам дефинисан као ментално поремећен и не изводим терористичке нападе и нисам члан ниједне криминалне или терористичке организације.

Ова стигма у којој су сви ментално болесници дефинисани као убице или криминалци је веома проблематична – и понекад отежава пружање одговарајућег медицинског третмана.

4) ассаф бениамини

7. фебруара 2023. Б-23:25

Пре неколико минута вест је најавила земљотрес у области Јерусалима.

Живим у Јерусалиму, у насељу Киријат Менахем – и нисам ништа осетио.

Вероватно би требало да одем да се проверим.

Ко лечи такав поремећај? Којем лекару да идем?

И како се зове такав поремећај?

хахаха…

5)7. фебруара Б- 23:15

И овог пута озбиљно питање (ни на који начин хумор било које врсте):

Пре отприлике две до три године, у Држави Израел је покренута нова платформа јавног превоза: линија која опслужује путнике од Хаифе до Акре и назад морем, чамцем. Да ли је могуће користити ову руту користећи вишелинијске или бесплатне месечне карте (слично аутобусима)?

Да ли је овај транспортни пут већ постојао током историје? И ако јесте, ко има детаље о томе (у ком периоду, чему је траса коришћена, каква је била политичка/политичка позадина, итд?)?

Ко има детаље о овоме?

Г. Испод је е-маил који шаљем на разна места:

До:

Предмет: отворени тендери.

Поштоване госпође/господо.

Тражим софтвер, или системе овог или оног типа на интернету који су намењени за објављивање „отворених тендера“ на различите теме.

Да ли познајете такве системе?

Срдачан поздрав,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. Испод је пример тендера који желим да објавим у отвореном систему за онлајн објављивање тендера:

Нудим свој блог disability55.com као платформу за објављивање чланака о особама са инвалидитетом на сваком од следећих 67 језика:узбечки, украјински, урду, азербејџански, италијански, индонежански, исландски, албански, амхарски, енглески, естонски, јерменски, бугарски, босански, бурмански, белоруски, бенгалски, баскијски, грузијски, немачки, дански, холандски, мађарски, хинди, вијетнамски, таџички, турски, туркменски, телугу, тамилски, грчки, јидиш, јапански, летонски, литвански, монголски, малајски, малтешки, македонски, норвешки, непалски, свахили, сингалски, кинески, словеначки, словачки, шпански, српски, хебрејски, арапски, пашту, пољски, португалски, филипински, фински, перзијски, чешки, француски, корејски, казахстански, каталонски, киргиски, хрватски, румунски, руски, шведски и тајландски.

Срдачан поздрав,

ассаф бениамини.

пост Сцриптум. Мојимејл адресе: [email protected]  и: аsb783а@gmail.com  и: аssа[email protected].il и: [email protected] и: аssа[email protected] или: [email protected] и: а[email protected] и: [email protected] и: а[email protected]

H. Испод је е-маил који сам послао на разна места:

До:

Предмет: Дозволе за објављивање.

Поштоване госпође/господо.

Имам 2 ИоуТубе канала https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

и: https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

Желео бих да дозволим другим корисницима ИоуТубе-а да додају видео снимке на моје канале. Моји канали се баве питањем особа са инвалидитетом – и зато сам заинтересован да дозволим додавање садржаја искључиво о овом питању – и то на било ком језику.

Постоји ли начин да се ово уради? И ако јесте – како?

Срдачан поздрав,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

Бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040. Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје е-маил адресе: [email protected]  и: аsb783а@gmail.com  и: аssа[email protected]  и: [email protected] и: аssа[email protected]  и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: а[email protected]

I. Испод је е-маил порука коју шаљем на разна места:

До:

Предмет: чланци за блог.

Поштоване госпође/господо.

Ја блогујем disability55.com – изграђен на систему вордпресс.орг.

Ово је блог који се бави питањем особа са инвалидитетом – вишејезични блог на 67 језика: узбечки, украјински, урду, азербејџански, италијански, индонежански, исландски, албански, амхарски, енглески, естонски, јерменски, бугарски, босански, бурмански , белоруски, бенгалски, баскијски, грузијски, немачки, дански, холандски, мађарски, хинди, вијетнамски, таџички, турски, туркменски, телугу, тамилски, грчки, јидиш, јапански, летонски, литвански, монголски, малајски, малтешки, македонски, норвешки , непалски, свахили, сингалски, кинески, словеначки, словачки, шпански, српски, хебрејски, арапски, пашту, пољски, португалски, филипински, фински, перзијски, чешки, француски, корејски, казахстански, каталонски, киргиски, хрватски, румунски, руски , шведски и тајландски.

Желео бих да дозволим корисницима веба да постављају чланке на мој сајт – чланке о особама са инвалидитетом који могу бити на било ком од 67 поменутих језика.

Постоји ли начин да се ово уради? И ако јесте – како?

Срдачан поздрав,

асаф бењамини,

Улица Костарике 115,

Улаз А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Јерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштански број: 9662592.

моји бројеви телефона: код куће-972-2-6427757. Мобиле-972-58-6784040.

Фак-972-77-2700076.

пост Сцриптум. 1) Мој матични број: 029547403.

2) Моје е-маил адресе: [email protected]  и: аsb783а@gmail.com  и: аssа[email protected]  и: [email protected]  и: аssа[email protected]  и: [email protected]  и: [email protected]  и: [email protected] и: [email protected]

3) Линк до моје веб странице: https://www.disability55.com/

Ј. Моје везе:

1)свет и пун-центар здравља душе и жене

2)пусх.хоусе-мрежно оглашавање

3)удружење “једрење Хаифа”

4)заштита Идан Дарк

5)организација се обраћа Породици у Израелу-Терапеутски зуби потребитима

6)субменов.цом-промотивни канал ИоуТубе

7)ворлд оне-Траффиц фор демоцраци глобал

8)удружење дисање мрежа-камин дрвеће-опасност здрав

9)програм партнери сајта цлицкцеасе.цом

                - Да ли сте нашли грешку? Причај ми о томе -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE