Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Социјална помош . - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Skip to content
Home » הפוסטים באתר » Социјална помош .

Социјална помош .

До:

Јас сум Евреин со инвалидитет од Ерусалим – ИЗРАЕЛ. Државата ИЗРАЕЛ не им дозволува на луѓето со инвалидитети како мене да си ги дозволат основните потреби за егзистенција

како храна, лекови и така натаму.

Барам решение за ова.

assaf benyamini

 

*1)моите електронски пошти се:  [email protected] или [email protected] или [email protected] или [email protected] или [email protected] или [email protected] или [email protected]

2)моите телефонски броеви: домашен-972-2-6427757.

мобилен-972-58-6784040. факс-972-77-2700076.

3)мојата поштенска адреса: 115/4 улица costa rica, населба qiriat menahem, Ерусалим, ИЗРАЕЛ, поштенски код: 9662592.

4)Ова е линк до мојот paypal.me: paypal.me/assaf148 

5)Ова е линк до веб-страна со повеќе информации за мене на различни јазици:

https://assafcontent.ghost.io/

6)Ќе напоменам дека сум личност која зборува еврејски и моето познавање на странски јазици е мало – со исклучок на средно кон ниско ниво на англиски и многу ниско ниво на познавање на француски. Немам дополнителни знаења во оваа област. Побарав помош од професионална компанија за преведување за да го напишам ова писмо.

 

 

 

 

 

 


Print Friendly, PDF & Email