Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> черни списъци - מידע לאנשים עם מוגבלויות

черни списъци

Да се:

Предмет: Онлайн сайтове.

Уважаеми дами / господа.

Както знаете, в интернет има уебсайтове или софтуер, чиято цел е да навредят на потребителите, като фишинг, спуфинг и др.

Къде мога да намеря списък с такива сайтове?

За разбирането,

Асаф Бенямини.

 

А. По-долу са публикации, които споделих в социалната мрежа Facebook:

1)Човек идва за психиатрично лечение.

Пациент (разтърсващ се): “Имам много сериозни страхове и тревоги.”

Психиатър (повишава тон, крещи и се ядосва): „Знай, че ако не спреш страховете си, ще те убия и ще те упоя с лекарствата, които ще ти дам!!! И да е ясно – не ела при мен със страхове!!! Разбираш ли това??” .

Хахаха…

2) Човек идва на лекар поради болки в стомаха.

Пациент: “Боли ме стомахът. Трудно ми е да смилам храната.”

Доктор: “Кажи ми-защо се шегуваш?? Е, какво мислиш за смилането на храната-факт е, че смилам!!! Ако мога и ти можеш-не си по-различен от другите!! Така че смилай вече !!”.

Пациент (горчив плач и уплашен): „Но наистина имам болка, наистина ми е трудно да го смилам – разберете ме“.

Доктор (разстроен още повече): “Ако ти казах да храносмилаш, значи ще храносмилаш!! Не спори с мен – аз съм лекар и съм професионалист – световен шампион по здравни науки и мъдрост .Смееш ли да спориш с мен? Знам по-добре от теб как се чувстваш – смилай вече храната и веднага напусни клиниката!!”.

3) Човек идва при психиатър:

„Докторе, моля ви, дайте ми нещо за успокоение… моля ви, не съм спокоен.

Психиатър: “Моля, елате с мен на двора – ще си направим кратък юмручен бой. Това със сигурност ще ви успокои.”

Пациент: „Добре“.

Психиатър (задейства алармата): „Тук има един буен пациент, който се осмелява да вдигне ръка срещу лекарите – и не само срещу лекарите, но и срещу мен – човека, за когото съществуват слънцето и луната!!! Спрете го. веднага – той е опасен!!! Заради него няма да има повече слънце!!!”.

хаха…

4) Лице, хоспитализирано в психиатрично отделение, се обръща към лекар:

— Докторе, боли ме главата.

Доктор: “Утре имате разговор с психолога – трябва да разберете защо мислите, че имате главоболие.”

Пациент: „Не мисля, че имам главоболие – наистина имам. Моля, прегледайте ме!!“.

Доктор: “Знаете ли защо ви боли главата? Защото нямате мозък. Глупавите хора имат постоянно главоболие – това е така!!! Дошъл си в психиатрията – знак, че си глупав!!!”.

Пациент (вика – и след това пада на пода и губи съзнание): “Не мога повече – прегледайте ме!! Моля!”.

Психиатърът в отделението (ядосва се, хваща пациента насила и го хвърля в една от стаите): “Спрете да правите игрички!! Скоро ще свърша смяната и ще се прибирам – вашите главоболия интересуват моята баба!!!” .

 

5) Пациент в психиатрично отделение към лекар: “Имам мисли.”

Психиатър (ядосвайки се): “Имаш ли какво?? Мисли?? Това е психиатрично отделение и ти не мислиш тук!!! Да не си посмял да мислиш за това, което ти е позволено да мислиш!! Аз съм предупреждавам ви за последен път!!!”.

Пациент: „Но наистина имам мисли. Мислех, че посещавам дома ви.“

Психиатър (да се ядосва още повече): “Никога, ама никога няма да дойдеш в къщата ми!! Нахалник такъв!! Аз съм учил в университета и имам дипломи, а ти си болен-така че стой болен!! Спри веднага, но веднага с мислите си! !!”.

Пациент: “Но това не е вярно – позволено ми е да мисля.”

Лекарите се съветват помежду си: “Да му бием успокоителни – че цял месец няма да мръдне от леглото. Нека си вземе поука – само ние, психиатрите, имаме право да мислим.”

 

6) Пациент, хоспитализиран в психиатрично отделение, се приближава до лекаря и пита: “Кажете ми, знаете ли психиатрия?”.

Психиатър: “Какъв е този глупав въпрос? Разбира се, че познавам психиатрия. Завърших бакалавърска степен, втора, трета и четвърта – а за вас също пета!!! Учих в най-високия университет за психиатрични науки и медицинска мъдрост – психиатрите изобретиха мъдростта!!! Знам всичко за психиатрията и я познавам като дланта си!!”.

Пациент: “И наистина ли познавате дланта на ръката си?”.

Психиатър (започва да се ядосва): “Спри да се заяждаш и да ми задаваш глупави въпроси!!! Познавам дланта си – кой не си знае дланта??”.

Пациент: “Аз. Не познавам дланта на ръката си.”

Психиатър (задейства алармата в отделението): „Тук има един дремещ пациент – задава глупави въпроси, не познава дланта на ръката си и най-лошото – държи се грубо с тяхно височество психиатрите!!“.

Пациент: „Просто се шегувах с вас – разбира се, че познавам дланта на ръката си.“

Психиатър: Сега ще те пратим в карцера за един месец – може би така ще се научиш да не се държиш грубо с психиатрите. Ние не се шегуваме – винаги ще ни говориш, но винаги с наведена глава и очите ти са сведени – разбираш ли това?? И не смей никога да опиташ или дори да си помислиш да се смееш с нас!! Ние сме 10 пъти на степен 1000 по-умни от теб-увредения-психеделичен нещастник. Може би това е как ще научиш!!!”.

7) Провежда се голяма конференция на Асоциацията на психиатрите.

Директорът на конференцията започва думите си и казва:

„Ние, психиатрите и защитниците на света и вселената за всичко и всичко, трябва да обсъдим премахването на нежеланите елементи на психично болните от нашето общество, за да създадем по-добра среда за живот за всички нас. Кой е против?“

Тишина в залата.

Внезапно на сцената се появява човек с умствена изостаналост, който се представя за психиатър от синдиката, който тайно е изслушал думите: „Мисля, че ще е добре умствено изостаналите да се интегрират в обществото – ще е добре и за нас, и за обществото. в който живеем.”

Директорът на конференцията: „Сега трябва да хвана непокорния психиатър, да го изключа от съюза, да го отстраня и да го изправя пред съда.“

В залата настава суматоха. Участниците в събора настояват режисьорът да арестува техен приятел, чиято истинска самоличност никой не знае, който междувременно избяга панически от местопроизшествието. Директорът на конгреса започва да преследва мъжа – докато получава възгласи от участниците в конгреса: “Хванете го бързо. Това е свято преследване!!!”.

Докато били на улицата, бягащият мъж се качил в колата си и започнал да се отдалечава от местопроизшествието. Режисьорът на срещата също се качва в колата си, а преследването продължава по улиците на града.

Директорът на асоциацията на психиатрите кара диво и безразсъдно – прегазва до смърт двама души, докато колата му се блъска и се забива в дърво, което е на улицата – и за негово нещастие близо до полицейското управление.

Полицаите спират незабавно шофьора – връзват двете му ръце с белезници и го карат да обясни действията си и дивото шофиране.

Шофьорът-психиатър обяснява на полицията: „Сега водех свещено преследване“.

Полицаите са ядосани и слагат белезници и на краката на заподозрения: “Ела сега с нас в ареста!!! Ще видим кой от кого е по-свят – ние или вие!!!”.

8) Психиатър в отделението пита пациент: “Как сте днес?”.

Пациент: „Добре съм… добре съм… добре съм…”.

Психиатърът започва да губи търпение и да се ядосва: “Какво те питах? Всичко, което трябва да направиш, е да кажеш как си? Така че защо, по дяволите, не можеш да отговориш!!”.

Пациент: „Добре съм… добре съм… добре съм…”.

Психиатър насила води пациента в комисията: „Няма да ти помогне – ще отговаряш, когато психиатър ти зададе въпрос!!!”.

В комисията заседават много служители, а при откриването й пациентът се пита: „Как се казваш?“.

Пациент: “Моето име… моето име… моето име…”.

Психиатър на комисията: “Какво ще стане? Дори не сте готови да си кажете името – така че ако не сте разбрали, пак ще попитам: Как се казвате? И този път ще отговорите!!! “.

Пациент: “Моето име… моето име… моето име…”.

Психиатърът се ядосва и разтърсва пациента: „Кажи ни веднага името си!“.

Пациентът губи съзнание и колабира.

Психиатър се обажда в спешния център, операторката отговаря: „Здравейте, с какво мога да помогна?“.

Психиатър: Тук имаме пациент, който загуби съзнание и колабира. Бързо го закарайте в интензивно отделение.”

Оператор: “А как се казва пациентът?”.

Психиатър: “Не се съгласи да ни каже името си – но това няма значение. Има опасност за живота му – елате бързо!!!”.

Оператор: “Съжалявам – но без име на пациент не мога да отворя разговор.”

Служители в лекарската стая: „Тогава няма значение, кажете си името – важното е да спасят пациента!!“.

Психиатър: “Ами ако си кажа името?? Има ограничение!!! Той е пациент, а аз съм психиатър!!!”.

Психиатър се връща при оператора и моли: „Не знам името на пациента – но това няма значение. Елате бързо и се погрижете вече за него. Не искам отговорност за пациент, който почина в моето отделение! !!”.

Оператор: “Много съжалявам – но той ще умре във вашето отделение. Това са процедурите. Процедурите са по-важни от спасяването на животи – с това със сигурност ще се съгласите!!”.

9) Мъж върви по улицата с джобове, пълни с празни найлонови торбички. Минава полицай и пита: Какво имате в джобовете?”. Гражданин: “Нямам нищо в джобовете си.” Гражданинът продължава да върви.

Полицай му препречва пътя и пак пита: “Покажи ми какво имаш в джобовете си!!!”.

Полицай бърка в джобовете на мъжа: “Няма да ти помогне – ти ми кажи какво имаш в джобовете си!!”. Гражданинът докосва ръката на полицая и обяснява: „Нищо – само празни найлонови торби!!!“. Полицай: “Ти ми докосна ръката!!! Арестуван си за пречене на полицай при изпълнение на служебните му задължения!!!”.

Хахаха…

10) И този път съвсем различна история – сериозна и в никакъв случай хумор. Историята очевидно е истинска история – която чух устно преди много години (пиша тези думи през декември 2022 г.) от човек, чието име или каквито и да е идентифициращи подробности за него няма да пиша поради поверителни причини.

Бих искал да отбележа, че и до днес не знам дали тази много специфична история е записана.

 

Историята започва в германската Ваймарска република, която, както знаем, съществува от края на Първата световна война до възхода на нацисткия режим на 30 януари 1933 г.

Един евреин работи за немски собственик на фабрика на име Милър (както знаете, много често срещано немско име). Всяка сутрин, пристигайки на работа, еврейският работник казва на работодателя си „Добро утро, г-н Милър“. Явно поздравът “добро утро” е съвсем рутинен – ​​и без особено значение.

От момента, в който нацистите идват на власт, пътищата им се разделят: евреинът, подобно на много от приятелите си, е уволнен от работата си и депортиран в гетото – и същият Милър се записва във Вермахта.

Минават още няколко години – и в резултат на преследването на евреите, което, както знаем, става все по-лошо и по-лошо, този евреин е изпратен в концентрационен лагер – и се озовава в една от прословутите “селекции”.

Той внезапно вижда пред себе си същия г-н Милър, който очевидно е заемал висок пост в същия лагер. Евреинът разпознава Милър – но Милър не го разпознава. Няколко минути преди да бъде изпратен на унищожение, евреинът застава пред г-н Милър и му казва: “Добро утро, г-н Милър.” Г-н Милър внезапно си спомня бившия си служител и поздрава му “добро утро” и казва: “Не. Освобождавам ви веднага. Ще се погрижа да не ви навреди.” Доколкото е известно, г-н Милър наистина е спазил обещанието си и рискувайки живота си изключително много, той се е погрижил бившият му служител да не бъде екзекутиран – и очевидно този евреин наистина е оцелял от Холокоста – и всичко това благодарение на това “добро утро” изявление, което беше толкова очевидно безсмислено по това време.

Разбира се, тук могат да възникнат много морално трудни въпроси (същият евреин оцеля, докато много от приятелите му умряха). И изводът също е смразяващ: как нещо, което тогава изглеждаше толкова незначително, изведнъж се превърна в толкова съдбовно.

Бих искал да отбележа, че нямам допълнителни подробности, които липсват тук: не знам кой лагер беше, коя година или дата или как се казваше този евреин и какво се случи с него след Втората световна война и Холокостът приключи. И разбира се, тук липсват много други подробности, като например в кой град в Германия се е намирала тази фабрика, какво се е произвеждало там и дали този германец е получил правото на Праведника на народите – всичко това не ми е известно.

11)Възрастен мъж в напреднал стадий на деменция се качва в такси. Подава на шофьора бележка, на която пише мястото, където трябва да отиде.

Шофьорът: „Вървя метър“. Пътникът не отговаря.

Шофьорът: „Добре, сложи си колана“. Пътникът не реагира.

Шофьорът (ядосан, и сам закопчава колана на пътника): „Какъв ти е проблема – какъв ти е проблемът с колана!!“. Пътникът не реагира.

Такси кара и пристига до дестинацията.

Шофьорът: “Какво гледаш така? Плати ми и слизай от таксито!!”.

Пътник: „Забравих пари“.

Шофьор: “Стига вече с глупостите!! Плати ми – ако не ще ти поръчам полицейска кола!”.

Пътник: “Каква е полицията?”.

Шофьор: “Скоро ще ви покажа какво представлява полицията. Обадих им се. Скоро ще дойдат.” Пътникът не реагира.

Полицията пристига и шофьорът на таксито им казва: „Тук има пътник, който не желае да ми плати и твърди, че не знае какво представлява полицията.“

Полицаи: “Е, скоро ще разбере какво е полиция!!”.

Полицаите се обръщат към пътника: „Елате с нас, моля. Взимаме ви в ареста!!“. Пътникът не реагира.

Полицаите са ядосани, отвеждат насила пътника до колата и го отвеждат при арест.

В полицията питат задържания: “Как се казваш? В какво си обвинен?”.

Арестуван: “Какво?? Къща???”.

Разследващите полицаи: “Отговаряйте какво ви питат!! Не сме ви питали за къща – питаме ви за какво ви арестуват!!!”.

Арестуваният: “Вкъщи, вкъщи”.

Разследващите се присмиват на задържания: „Сигурно има проблем с разбирането. Ще го хвърлим в ареста за една нощ – ще му помогнем да започне да разбира“.

През нощта задържаният почина – а полицаите намират тялото му рано сутринта и започват да се смеят: “Вижте – не е забравил да умре. Знак, че имаше отлична памет. Успяхме да арестуваме един много опасен престъпник – Шафо, браво за твоята целенасочена дейност, високото оперативно ниво и големия професионализъм, с който арестувахме мошеник, неплащащ такси!“.

 

Б. По-долу са писмата ми до “filmindependent.org”:

писмото ми до “filmindependent.org”.

Yahoo/изпратено

Асаф Бенджамин<[email protected]>

Да се:

[email protected]

Неделя, 11 декември от 16:24 ч

До: “filmindependent.org”.

Предмет: Технологични средства.

Уважаеми дами / господа.

От 2007 г. участвам в борбата за хората с увреждания в Израел – борба, за която е известно, че е широко отразявана и в медиите.

Едно от средствата, чрез които се опитваме да напреднем в борбата, е използването на различни технологични инструменти: писане в социалните мрежи, отваряне на уебсайтове и опити за тяхното популяризиране и подобряване, управление на виртуални общности и т.н.

Моят въпрос в тази връзка е: Възможно ли е вашата компания или организация да предложи технологични инструменти, които могат да ни помогнат в нашата борба? И ако да – в кои области и как?

С Най-Добри Пожелания,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-Ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, Пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моят уебсайт: https://www.disability55.com/

3) На 10.07.2018 г. се присъединих към социално движение, наречено “Преодоляване” – прозрачни инвалиди. Опитваме се да популяризираме правата на прозрачните хора с увреждания, т.е.: хора като мен, които страдат от медицински проблеми и много сериозни заболявания, които не се виждат видимо отвън – външна невидимост, която причинява много тежка дискриминация срещу нас.

Директор на движението, която е и негов основател, е г-жа Татяна Кадучкин и може да бъде намерена на тел. 972-52-3708001.

Време за отговор по телефона: от неделя до четвъртък от 11:00 до 20:00 часа. Израелско време – с изключение на еврейските празници и различни израелски празници.

4) Ето някои пояснителни думи за нашето движение, както се появиха в пресата:

Татяна Кадучкин, обикновен гражданин, реши да създаде “Преодоляване”

движение с помощта на това, което тя нарича „Прозрачни инвалиди“. До момента около 500 души от цялата държава Израел са се събрали за нейното движение. В интервю за Дневника на Канал 7 тя говори за проекта и онези хора с увреждания, които не получават подходяща и достатъчна помощ от съответните страни, само защото са прозрачни.

Според нея хората с увреждания могат да бъдат разделени на две групи: инвалиди с колички и хора с увреждания без колички. Втората група тя определя като “прозрачни инвалиди”, защото според нея те не получават същите услуги като хората с увреждания с количка, въпреки че се определят като инвалиди със 75-100 процента. Тези хора, обяснява тя, не могат да се препитават сами и се нуждаят от допълнителните услуги, на които хората с увреждания с колички имат право. Например прозрачните хора с увреждания получават ниска пенсия за инвалидност от Националния осигурителен институт, не получават определени добавки като надбавка за специални услуги, надбавка за придружител, помощ за мобилност и те също получават по-ниска надбавка от Министерството на жилищното настаняване.

Според проучване, проведено от Кадучкин, тези прозрачни хора с увреждания са гладни за хляб, въпреки опита да се твърди, че в Израел през 2016 г. няма гладни за хляб. Проучването, което е провела, посочва още, че процентът на самоубийства сред тях е висок.

В движението, което основава, тя работи за включване на хората с очевидни увреждания в списъци на чакащи за обществено жилище. Това е така, защото тя казва, че те обикновено не влизат в тези списъци, въпреки че се предполага, че отговарят на условията. Тя провежда доста срещи с членове на Кнесета и дори участва в срещи и дискусии на съответните комисии в Кнесета, но казва, че онези, които могат да помогнат, не слушат, а слушателите са в опозиция и следователно не могат да помогнат. Сега тя призовава все повече “прозрачни” хора с увреждания да се присъединят към нея, да се обърнат към нея, за да им помогне. По нейна оценка, ако ситуацията продължи както сега, няма как да се измъкне от демонстрация на инвалиди, които ще търсят правата си и елементарните условия за препитание.

5) Моите имейл адреси: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected] и: [email protected]

6) Ето няколко връзки към моите профили в различни социални мрежи:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://assafcontent.ghost.io/

https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

7) Ето съобщение, написано във Facebook от ИЗРАЕЛСКИ филмов редактор Тали Охайон:

18м

Тали Охайон6 дни

за документален филм, върху който тя работи през последните години

„Esther Cinema – от Белия град до поколението Netflix“,

Търся лични архиви, снимки от атмосферата в Хамкин през 90-те в петък по обяд и изобщо, както и от площад Дизенгоф в началото на 80-те, децата на площада, “изродите”, които се събираха на площада .

Моля, свържете се на лично или на телефон 972-52-2846954

C. По-долу е моята кореспонденция с „Център за право, наука и технологии“:

Към “Център за право, наука и технологии”.“.

Yahoo/Входящи

 Центърът за наука и технологии

Assaf Arab Tov е услуга, която се предоставя срещу заплащане, трябва да платите за нея и да не използвате програми за заобикаляне, които нарушават правата на собственика. В същото време този имейл не представлява правен съвет. Добър вечер в понеделник, 28 ноември 2022 г. в 15:05 от Асаф Бинямини < [email protected] >

Вторник, 6 декември от 18:50 ч

Центърът за право на науката и технологиите

Здравей Асаф, ти попита дали използването на такъв софтуер е разрешено или забранено според закона в държавата Израел? И отговорът е не. Какво имахте предвид с въпроса си? Във вторник, 6 декември 2022 г. в 19:36 от Асаф Бинямини < [email protected] >:

Вторник, 6 декември от 19:57 ч

Асаф Бенджамин< [email protected] >

да се:

Центърът за право на науката и технологиите

Понеделник, 12 декември в 9:53 ч

Не разбирам въпроса.

Във въпроса си имах предвид точно това, което попитах – за софтуер, който позволява на сайтовете със съдържание да заобикалят платените стени.

Писахте ми, че е забранено от закона – и ми се струва, че определено получих отговор на това.

Поздрави, Асаф Бенямини.

Скриване на оригиналното съобщение

Във вторник, 6 декември 2022 г. в 19:57:05 GMT+2, Центърът за право в областта на науката и технологиите<[email protected]> Написано от:

Здравей Асаф

Попитахте дали използването на такъв софтуер е разрешено или забранено според закона в държавата Израел?

И отговорът е не.  

Какво имахте предвид с въпроса си?

Във вторник, 6 декември 2022 г. в 18:50:16 GMT+2, Центърът за право в науката и технологиите<[email protected]> Написано от:

Асаф добър вечер

За платена услуга трябва да се плати

и да не използва програми за заобикаляне, които нарушават правата на собствениците. В същото време този имейл не представлява правен съвет

добър вечер

В понеделник, 28 ноември 2022 г. в 15:05 от Асаф Бинямини <[email protected]>:

До: “Центърът за право, наука и технологии”.

Въпрос: въпрос на законност.

Уважаеми дами / господа.

Както знаете, има много сайтове със съдържание в интернет, където достъпът до материалите, открити в тях, зависи от плащане – това, което се нарича “paywall”.

Освен това има софтуер или уебсайтове като услугата за бутон за отворен достъп, които предлагат методи за заобикаляне на тези платени стени и действително получаване на пълен достъп до съдържание, което обикновено зависи от плащане, без изобщо да се плаща.

Разрешено или забранено ли е използването на такъв софтуер според закона в държавата Израел? Има ли прецеденти на изслушвания в съдилища, които са се занимавали с това-или онова по този въпрос, както и по много други въпроси, законодателството не е наваксало с технологията, която напредна много по-бързо и следователно няма позоваване на въпроса в Израелското законодателство? Какво е правното положение тук?

За разбирането,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040. Факс-972-77-2700076.

За разбирането,

Центърът за наука и технологии.

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| 11-ти етаж | Петах Тиква, Израел 4951738

Пощенски адрес: PO 3206, Петах Тиква, Израел 4952801 | Тел.: 972-3-7746699 |www.lms.org.il

За разбирането,

Центърът за право на науката и технологиите

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| 11-ти етаж | Петах Тиква, Израел 4951738

Пощенски адрес: PO 3206, Петах Тиква, Израел 4952801 | Тел.: 03-7746699 |www.lms.org.il

D. По-долу е писмото, което изпращам на различни места:

Да се:

Предмет: Търсене на идеи за работа.

Уважаеми дами / господа.

Аз съм 50-годишен мъж от Йерусалим – човек, който страда от увреждания и тежки заболявания. От много години не успях да се върна на пазара на труда – и поради моята ситуация и ограничения трябва да търся нетрадиционни идеи, чрез които бих могъл да го направя – и по-долу са дадени няколко примера:

1) Прочетох за проект, наречен „The Honey Badger“ – в рамките на който технологични гиганти като Google или Facebook управляват компания-изпълнител, базирана в град Манила във Филипините. Ролята на служителите в тази компания или в други възложители (броят на компаниите, ангажирани в тази област е неизвестен) е да премахват проблемно съдържание (наркотици, проституция, педофилия, излъчвания на екзекуции или терористична дейност и т.н.) от Интернет. През 2018 г. понеделник май Cinema Germans на име Ханс Блок и Мориц Рейсвик продуцираха документален филм, наречен „Интернет чистачи“ за работата на работниците в тези компании.

Мислех си например да работя в такава рамка.

Ще отбележа, че съм напълно наясно с обидния характер на подобна работа по отношение на ангажираните с нея: според различни публикации много от хората, които са работили на тези работни места, са починали или са развили много сериозни психически и физически заболявания като резултат от постоянно и ежедневно излагане на трудно съдържание. Това обаче не ме възпира и това е така, защото така или иначе нямам какво да губя в живота си – и както споменах от много години насам, не успях да се върна на пазара на труда (всички други опции на подпомагане на организации, бюра за работа или директен контакт с много компании са изчерпани – и то много години).

2) Както знаете, продуцентските компании и сценаристите, които снимат определени сцени за филми от тяхно име, понякога снимат части, в които са заснети трупове или очевидно мъртви хора. Мислех си за такава работа за изобразяване на трупове – работа, която не изисква никакво физическо усилие, за да се направи, а също и тежко увреждане определено не трябва да пречи.

Бих подчертал, че това не е шега или каквато и да е шега – казвам го напълно сериозно – и дори да е възможно, поне на пръв поглед ще изглежда нелепо или глупаво.

3) Чух, че има област на софтуерно обучение, тоест: служители, чиято роля е въвеждане на данни в системи за разработка на изкуствен интелект или машинно обучение – работа, която е известна като необходима. Чрез въвеждане на данни програмите се „обучават“ как да действат или реагират в определени ситуации.

Мисля, че този вид работа може да бъде отлично решение за онези случаи, когато от една страна няма способности

Да вършите физическа работа или твърде много усилия поради физическо увреждане, но в същото време няма и знания

Достатъчно компютри за работа в програмирането.

Чух, че във финландските затвори оставят затворниците да вършат тази работа.

Мислех, че дори и в такава работа е възможно и мога да се впиша.

Имате ли други идеи за необичайни професии, където човек с тежки увреждания също може да се впише?

За разбирането,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, Пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. мобилен-972-58-6784040. факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

3) Автобиография – Асаф Бинямини:

Лични данни: Асаф Бенямини, Тел. 029547403.

Дата на раждане: 11.11.1972 г.

Адрес: улица Коста Рика 115, Кирят Менахем, Йерусалим, Израел.

Телефони: домашен-972-2-6427757. мобилен-972-58-6784040. факс-972-77-2700076.

Образование: 10 години училище и частична матура.

Военна служба: освобождаване по медицински причини.

Работен опит:

1991 г.-Работа в дърводелство “РЕШЕТ” (Южен Тел Авив)

1998-2005 г. – Работи в Националната библиотека, като помага на професионалния екип от библиотекари в различни задачи.

2009-2010г.-Работа във верига “Авгад” за сортиране на бижутерия.

Февруари-май 2019-работа в компютърна компания HMSOFT.

Началото на февруари 2020 г. – три работни дни за раздаване на вестници на минувачите по улицата.

доброволчество:

Активен в борбния щаб на инвалидите.

Доброволчество в Центъра за използване на правата на община Йерусалим в помощ на нуждаещо се население.

Обща информация: силно мотивиран, способност за добра артикулация устно и писмено, способност за импровизация и решаване на проблеми.

Имам отдавнашни познанства с граждански организации.

Страдам от физическо увреждане, което ми пречи да вдигам тежки товари и да стоя дълго време на крака.

E. По-долу е имейл, който изпращам на различни места:

Да се:

Предмет: промоция на уебсайт.

Уважаеми дами / господа.

Аз притежавам сайта https://www.disability55.com/ който се занимава с проблематиката на хората с увреждания. Сайтът е изграден в системата на wordpress.org.

Това е многоезичен сайт на 67 езика:узбекски, украински, урду, азерски, италиански, индонезийски, исландски, албански, амхарски, английски, естонски, арменски, български, босненски, бирмански, беларуски, бенгалски, баски, грузински, немски, датски, холандски, унгарски, хинди, виетнамски, Таджикски, турски, туркменски, телугу, тамилски, гръцки, идиш, японски, латвийски, литовски, монголски, малайски, малтийски, македонски, норвежки, непалски, суахили, синхалски, китайски, словенски, словашки, испански, сръбски, иврит, арабски, Пущунски, полски, португалски, филипински, финландски, персийски, чешки, френски, корейски, казахски, каталонски, киргизки, хърватски, румънски, руски, шведски и тайландски.

Търся система, с която да рекламирам сайта.

Кой мислите, че може да помогне с това?

За разбирането,

Асаф Бинямин,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим, пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) Ще заявя, че никога не съм се занимавал с темата за популяризиране на уебсайтове – и нямам познания или обучение по темата.

2) ЕГН: 029547403.

3) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

4) Използвам операционна система Windows 10

5) Сърфирам в интернет с браузър Chrome и използвам значително увеличение на буквите на екрана поради проблем със зрението.

6) Искам да отбележа, че съм лице с увреждания, което се издържа от обезщетение за инвалидност от Националния осигурителен институт, поради което възможностите ми по отношение на плащането на помощ по този въпрос са изключително проблематични.

F. По-долу е имейлът, който изпращам на различни места:

Да се:

Предмет: онлайн архиви.

Уважаеми дами / господа.

Опитвам се да намеря социална мрежа, чиято сфера на дейност е качване на различни архиви или колекции (снимки от различни периоди, уникални снимки и други).

Познавате ли такава мрежа?

За разбирането,

Асаф Бинямин,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. мобилен-972-58-6784040. факс-972-77-2700076.

post Scriptum.1) Моят номер на лична карта: 029547403.

2) Моите имейл адреси: 029547403walla.co.il или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

3) Моят уебсайт:   https://www.disability55.com/

G. По-долу е имейл съобщение, което изпращам на различни места:

Да се:

Предмет: писмени услуги.

Уважаеми дами / господа.

Аз притежавам сайта https://www.disability55.com/ който се занимава с проблематиката на хората с увреждания. Сайтът е изграден в системата на wordpress.org.

Това е многоезичен сайт на 67 езика:узбекски, украински, урду, азерски, италиански, индонезийски, исландски, албански, амхарски, английски, естонски, арменски, български, босненски, бирмански, беларуски, бенгалски, баски, грузински, немски, датски, холандски, унгарски, хинди, виетнамски, Таджикски, турски, туркменски, телугу, тамилски, гръцки, идиш, японски, латвийски, литовски, монголски, малайски, малтийски, македонски, норвежки, непалски, суахили, синхалски, китайски, словенски, словашки, испански, сръбски, иврит, арабски, Пущунски, полски, португалски, филипински, финландски, персийски, чешки, френски, корейски, казахски, каталонски, киргизки, хърватски, румънски, руски, шведски и тайландски.

Търся услуга за писане на статии за моя уебсайт на тези езици.

Знаете ли фирми, които могат да предоставят такава услуга?

За разбирането,

Асаф Бинямин,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

 

3) Използвам операционна система Windows 10

4) Сърфирам в интернет с браузър Chrome и използвам значително увеличение на буквите на екрана поради проблем със зрението.

H. По-долу е писмото, което изпратих до йерусалимския клон на Националния осигурителен институт (изпратих на адрес:

Националният осигурителен институт-окръг Йерусалим,

улица Шимон Бен Цет 4,

Йерусалим

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9414704.):

15.12.2022 г

До: Националния осигурителен институт – област Йерусалим.

Предмет: функционален отчет.

В понеделник, 21 ноември 2022 г., в 14:00 ч. медицинска сестра от НОИ посети апартамента ми – и то след като подадох жалба по отношение на главния министър – специални служби.

Сутринта ми задаваха различни въпроси относно лечението с наркотици, медицинското ми състояние и ежедневното функциониране.

Предполагам, че след такава настинка сестрата от НОИ е написала спретнат доклад за това.

Интересувам се да получа доклада, написан за мен.

Ако не сте готови да ми изпратите доклада, ще ви помоля да разбера причините за това.

Също така ще се интересувам да получавам актуална информация за състоянието на иска.

За разбирането,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, Пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. мобилен-972-58-6784040. факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: assafbenyamini @hotmail.com или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

3) Медицинската сестра на Националния осигурителен институт, която провери апартамента ми:

Сима-972-50-7225432.

4) Терапевтичната среда, в която се намирам:

Сдружение “Реут”-Хостел “Авивит”,

ул. Ха Авивит 6,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9650816.

Телефони в офисите на хостела: 972-2-6432551. и: 972-2-6428351.

Електронният адрес на хостела: [email protected]

Социалният работник от екипа на хостела, който пише домашните в моя апартамент: г-жа Сара

стора-972-55-6693370.

5) Семейният лекар, при който се наблюдавам:

Д-р Брандън Стюарт,

Clalit Health Services – Клиника “Хатайелет”,

ул. Даниел Яновски 6,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9338601.

служебен телефон Клиниката: 972-2-5098282. Номерът на факса в

кабинети на клиниката: 972-2-6738551.

6) Допълнителни лични данни: Дата на раждане: 11.11.1972 г. Възраст: 50. Семейно положение: Неженен.

I. По-долу е писмото, което изпращам на различни места:

Да се:

Предмет: Писане за блог.

Уважаеми дами / господа.

Аз притежавам сайта https://www.disability55.com/ който се занимава с проблематиката на хората с увреждания. Сайтът е изграден в системата на wordpress.org.

Това е многоезичен сайт на 67 езика:узбекски, украински, урду, азерски, италиански, индонезийски, исландски, албански, амхарски, английски, естонски, арменски, български, босненски, бирмански, беларуски, бенгалски, баски, грузински, немски, датски, холандски, унгарски, хинди, виетнамски, Таджикски, турски, туркменски, телугу, тамилски, гръцки, идиш, японски, латвийски, литовски, монголски, малайски, малтийски, македонски, норвежки, непалски, суахили, синхалски, китайски, словенски, словашки, испански, сръбски, иврит, арабски, Пущунски, полски, португалски, филипински, финландски, персийски, чешки, френски, корейски, казахски, каталонски, киргизки, хърватски, румънски, руски, шведски и тайландски.

Търся компании, които плащат за публикуване на статии в уебсайтове на тези езици.

Знаете ли такава услуга?

За разбирането,

Асаф Бенямини,

Улица Коста Рика 115,

Вход А-ап.4,

Кирят Менахем,

Йерусалим,

ИЗРАЕЛ, пощенски код: 9662592.

моите телефонни номера: у дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Scriptum. 1) ЕГН: 029547403.

2) Моите имейл адреси: 029547403walla.co.il или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected] или: [email protected]

3) Използвам операционната система

Windows 10

4) Сърфирам в интернет с браузър Chrome и използвам значително увеличение на буквите на екрана поради проблем със зрението.

J. Моите връзки:

1) канал rumble.com-Асаф Бенджамин

2) преводачески услуги

3) сайт acast.com

4) Мрежа patreon.com

5)печелете пари с magenet.com

                 - Намерихте ли грешка? Разкажи ми -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE