Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Varainhankinta-alustat - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Varainhankinta-alustat

ON:

Aihe: etsi rekrytointialustoja.

Hyvät naiset/herrat.

Heinäkuun 2023 alussa perustin scammers-out.com-sivuston. Sivuston tarkoitus on toimia alustana Internetin käyttäjille, jotka haluavat neuvotella toisiaan tietoturvaan tai verkkopetokseen liittyvissä kysymyksissä. Scammers-out.com-sivusto rakennettiin wordpress.org-järjestelmään ja sivuston foorumijärjestelmä perustuu bbpress.org-laajennukseen.

Etsin web-hosting-yritystä, jolta voin tilata verkkosivulle seuraavat palvelut:

1) Tarvitsen apua sivuston yhdistämisessä asianmukaiseen korvausjärjestelmään, jonka kautta voin vastaanottaa maksuja sivustolle rekisteröityviltä käyttäjiltä.

2) Olisin myös kiinnostunut hosting-yrityksestä, jolle sivusto siirretään, jotta voin tarjota teknisiä tukipalveluita sivuston käyttäjille.

3) Olisin kiinnostunut olemaan jatkuvassa yhteydessä varastoyhtiöön, jotta voisin seurata tarkasti sekä sivuston liittymää korvausjärjestelmään että sivustolle rekisteröityville Internetin käyttäjille tarjottavaa teknistä tukea.

4) Tavoitteena on, että sivustolle rekisteröityy mahdollisimman paljon Internetin käyttäjiä, mainostan sitä enintään useilla alustoilla. Tästä syystä ja tarjotaksemme Internetin käyttäjille mahdollisimman hyvän ja kätevän palvelun, minulle on tärkeää, että tallennussuunnitelma sisältää mahdollisimman paljon liikennettä sekä sivustolle mahdollisimman paljon tallennustilaa. itse.

5) Minulle on tärkeää, että minulla on tällä hetkellä verkkosivuston verkkotunnuksen SSL-varmenne.

6) Tietenkin olisin kiinnostunut tietämään, mikä varastointiyhtiön politiikka on kunkin tässä mainitsemani kohdan suhteen.

 

Ja tässä on toinen vaikeus/ongelma: vaikean taloudellisen tilanteeni vuoksi (elän Kansallisen vakuutuslaitoksen työkyvyttömyyskorvauksella) en voi maksaa verkkosivuston isännöintiyritykselle, joka isännöi verkkosivustoa heidän kanssaan ja yhdistäisi sen selvitysjärjestelmä. En myöskään voi maksaa ohjelmoijille sivuston vikojen korjaamisesta – jos niitä on ja milloin niitä on.

Huomautan, että kustannukset ovat (noin) muutama kymmenen sekeliä kuukaudessa useimmissa varastoyhtiöissä ja muutama sata sekeliä, jotka on maksettava ohjelmoijille korjatakseen sivuston vikoja – jos ja kun niitä on. .

Kysymykseni kuuluu: mikä on mielestäsi sopivin alusta yrittää kerätä varoja tällaiseen hankkeeseen?

Ystävällisin terveisin,

assaf benyamini.

Jälkikirjoitus. 1) Puhelinnumeroni: 972-58-6784040.

2) Linkki kyseiselle sivustolle:  https://scammers-out.com

3) Verkkosivusto, josta saat lisätietoja minusta:  https://www.disability55.com/

4) Ja toinen vaikeus, joka on otettava huomioon: Liikuntani on rajoitettu terveydentilani vuoksi, enkä voi mennä kokouksiin paikoissa, jotka eivät ole vammaisten saatavilla ja hyvin kaukana kotoa (asun Kiryat Menachemin naapurustossa Lounais-Jerusalemissa). Lisäksi minulla ei ole autoa tai ajokorttia ja matkustan vain julkisilla kulkuvälineillä.

 

A. Idea verkkosivustolle/projektille, jota ajattelin – projekti nimeltä “Työntekijän arvostus”.

Kuten tiedämme, monissa rakennusyrityksissä, jotka ovat olleet olemassa läpi historian (kuningas Daavid, raamatullinen hahmo, joka perinteen mukaan rakensi Jerusalemin, Kiinan muurin, joka on olemassa tähän päivään asti ja jonka perinteen mukaan rakensi Ming-dynastian kuninkaat 1400- ja 1500-luvuilla, insinöörin rakentama Eiffel-torni Pariisissa Gustav Eiffel ja enemmän) mainitaan niiden kuninkaiden tai aatelisten tai korkean yhteiskunnallisen aseman jäsenten nimet, joiden aikana nämä hankkeet rakennettiin.

Mutta kuten tiedämme, ne, jotka rakensivat nämä rakennukset, eivät olleet nämä kuninkaat tai ylemmän yhteiskuntaluokan jäsenet – vaan yksinkertaiset työläiset, jotka työskentelivät pelloilla ja joista ei koskaan puhuta.

Siksi “Työntekijän arvostus” -projektin tavoitteena on yrittää kerätä henkilökohtaisia ​​tarinoita näistä yksinkertaisista työntekijöistä eri rakennustehtailta kautta historian, jotta nämä tarinat voidaan ladata verkkosivustolle.

Luulen (ajatuksen keksijänä), että joskus näiden yksinkertaisten työntekijöiden henkilökohtaiset tarinat eivät voi olla vähemmän kiinnostavia kuin tarinat kuninkaista tai aatelisten jäsenistä, jotka me kaikki tiedämme.

 

B. Alla on viestejä, jotka olen jakanut Facebookin sosiaalisessa mediassa:

1) Traumatoitunut henkilö saapuu vapaaehtoisryhmän kanssa osallistumaan arkeologiseen kaivaukseen. Hämmästykseksensä hän tapaa psykologin, joka hoitaa häntä sen sijaan.

Loukkaantunut kääntyy psykologin puoleen ja kysyy häneltä: ”Mitä sinä täällä teet? “.

Psykologi vastaa: “Mitä minä teen täällä? Tulin auttamaan kaivauksissa, aivan kuten sinä.

Traumatisoitunut vastaa: “Luulin, että psykologit kaivasivat potilaidensa sieluihin. En olisi koskaan uskonut, että he kaivasivat myös maahan.”

Psykologi vastaa: “Se on totta – kaivan ihmisen sieluun. Se on työni – ja sitä olen tehnyt koko ikäni. Löydän kaivamisestani paljon mielenkiintoisia asioita. Mutta luulen, että jopa kaivaessasi maasta löydät paljon mielenkiintoisia asioita.”

Loukkaantunut epäröi eikä tiedä mitä vastata, ja alkaa poimimaan nenään tottumuksestaan.

Psykologi jatkaa ja sanoo: “Olet oikeassa. Tästä kaivauksesta löytyy myös paljon mielenkiintoista.”

Hahaha…

2) Vastaanottaja: “liitto Israelille – autonomia yhteisöille“.

Aihe: Varainhankinta-alustat.

Hyvät naiset/herrat.

Olen Israelin kansalainen ja asun Jerusalemissa. Olen syntynyt vuoden 1972 lopussa ja tänään, vuonna 2023, olen 50-vuotias.

Kärsin erilaisista vammoista ja terveydellisistä, fyysisistä ja henkisistä ongelmista, joiden vuoksi en ole kyennyt sopeutumaan työmarkkinoille moneen vuoteen. Ansioluetteloni on lähetetty useille kymmenille tuhansille yksityisille yrityksille (enkä valitettavasti liioittele näitä lukuja) – mutta en vain löydä sopivaa työtä.

Yritän eri tavoin kiertää tämän vaikeuden.

Heinäkuun 2023 alussa loin sivuston sitescammers-out.com. Sivuston tarkoitus on toimia foorumisivustona, jossa Internetin käyttäjät voivat neuvotella toisiaan tietoturvaan liittyvissä asioissa.

Mutta nyt on toinen vaikeus: akuutin taloudellisen ahdingon vuoksi minulla ei ole kykyä rahoittaa yrityksen perustamiseen tarvittavia rahoituskuluja.

Mitkä alustat ovat mielestäsi sopivimpia varojen keräämiseen tällaiseen tarkoitukseen?

Ystävällisin terveisin,

Asaf Benjamin.

Jälkikirjoitus. 1. Linkki kyseiselle verkkosivustolle:  https://scammers-out.com

2. Puhelinnumeroni (joka on myös WhatsApp-sosiaalisen verkoston kirjeenvaihtonumero): 972-58-6784040.

3. Verkkosivusto, jonka kautta saat enemmän ja yksityiskohtaisempaa tietoa minusta:  https://disability55.com/

 

3) “Serika Rabha” -nimisen sovelluksen salaa kehittäminen.

Tämän sovelluksen avulla kaupunkeja tai taajamia skannataan jatkuvasti, jotta voidaan tunnistaa kansalaisten ongelmallinen käyttäytyminen: vaaleilla valittujen virkamiesten hengen uhkaukset mielenosoitusten aikana, kylttien näyttäminen kiellettyissä paikoissa jne. Lisäksi järjestelmä voi auttaa ratkaisemaan vakavia rikoksia, kuten murhat, raiskaukset, varkaudet jne.

Järjestelmän toimintamekanismia ei julkaista.

Suuri tyytyväisyys hallitukselta: “Meillä on tehokas työkalu valvoa vastustajia tai mahdollisia vastustajia, jotka uhkaavat järjestystä, rauhaa ja rauhaa julkisuudessa. Emme siedä tarpeetonta häirintää – se häiritsee työtämme.”

No, seuraavan kerran kun kävelen kadulla, yritän olla tekemättä asioita, jotka, varjelkoon Jumala, loukkaavat viranomaisia, joilla on käytössään “laajennettu pyyhkäisy” -järjestelmä. On olemassa laki, joka kieltää virkamiesten loukkaamisen.

Mutta odota – mikä loukkaa virkamiehiämme?

Mistä tiedän, kuinka välttää loukkaamasta heitä?

He eivät julkaise asiasta tarpeeksi selkeitä määräyksiä yleisölle – erittäin vakavaa!!!

LOL…

 

4) Uutisissa kerrottiin, että osana oikeuslaitoksen muutoslainsäädäntöä vastaan ​​suunnattuja protesteja tulee myös “verokina”.

Mutta he eivät selittäneet: kuka maksaa veroja ja kuka ei? Ja millä ehdoilla?

Selityksiä kiitos…

 

5) Kuten tiedät, Yhdysvalloissa sellaisten väestöryhmien vaikutus, jotka eivät ole koskaan olleet merkittävissä vaikutuspaikoissa, kuten esimerkiksi latinalaisamerikkalaiset, on kasvussa.

Yhteistä näille väestöryhmille on kuitenkin vihamielinen asenne Israelia kohtaan – mikä tarkoittaa, että muutaman vuosikymmenen kuluttua, jos ja kun nämä väestöryhmät saavuttavat avainasemat hallituksessa – on hyvin mahdollista ja näissä olosuhteissa, että amerikkalaisyhteiskuntaan kohdistuu paineita. Israelille annettavan avun vähentäminen tai jopa lopettaminen kokonaan lisääntyy vuosien mittaan

On mahdollista, että hallituksen viimeaikaiset toimet alkavat ottaa nämä suuntaukset huomioon, jolloin Israel joutuu pitkällä aikavälillä riippuvaiseksi toisesta vallasta, kuten esimerkiksi Kiinasta tai Venäjältä.

Tietenkin tämä on hidas prosessi, joka kestää ja kestää vielä monta vuotta.

On myös mahdollista, että oikeudellinen lainsäädäntö on osa tätä prosessia, jossa Israel ottaa yhteyttäkseen Kiinaan tai Venäjään yhä enemmän näiden hallitusten piirteitä – mikä voi johtaa jatkuvaan vahinkoon ja jopa paljon tärkeämpään kuin se, mitä me katso tänään Israelin kansalais- ja ihmisoikeuksista.

Tämä voisi lopettaa kaikki amerikanisaatioprosessit, jotka Israelin yhteiskunta on käynyt läpi viime vuosikymmeninä.

Suuntaus on monella tapaa erittäin ongelmallinen – kuitenkin, kun otetaan huomioon mitä tapahtuu amerikkalaisessa yhteiskunnassa, on mahdollista, että Israelin hallituksen nykyinen politiikka on erittäin älykästä eikä todellakaan ole siveetöntä tai typerää, kuten jotkut väittävät.

On hyvin mahdollista, että valinnanvaraa ei ole, ja on yksinkertaisesti mahdotonta sivuuttaa näitä pitkän aikavälin prosesseja.

6) Kuulemme uutisissa valtavista taloudellisista vahingoista Israelin taloudelle, koska investoinnit ovat vähentyneet Israelin talouteen uuden lainsäädännön seurauksena.

Toisaalta samat uutiskanavat uutisoivat yhä enemmän israelilaisten yritysten yhteistyösopimuksista eri yritysten kanssa ympäri maailmaa, niiden laajentumisesta ja hyvinvoinnista.

Joten miksi uskoa? Onko Israelin talous heikkenemässä vai paranemassa?

Olen hämmentynyt…

7) Aluksen kapteeni tulee hulluksi ja käskee merimiehiä poraamaan reikiä aluksen pohjaan.

Laivan matkustajat ovat peloissaan ja huutavat merimiehille: “Mitä te teette? Vesi tulee laivaan ja me hukkumme mereen!!!”.

Aluksen merimiehet vastaavat: “Tämä on ohje, jonka saimme kapteenilta. Älä häiritse ammatillista harkintakykyämme!!!”.

 

8) He ilmoittivat uutisissa, että suuri joukko reserviläisiä oli lopettanut vapaaehtoistyön. Onko olemassa todellinen vaara Israelin valtion olemassaololle?

Onko olemassa vieras armeija, joka hyödyntää tilannetta valloittaakseen Israelin ja ottaakseen sen haltuunsa? Häiritsevää ja pelottavaa…

Onko se Syyrian armeija, terroristijärjestö Hizbollahin sotilaat, Egyptin armeijan sotilaat (vaikka Israelilla on rauhansopimus Egyptin kanssa, mutta on mahdollista sellaisessa tilanteessa, että heidän suuri vihansa Israelia kohtaan ilmaistaan ​​- ja ehkä sama vaara tulee Jordanian armeijalta?). Vai onko se Hamasin sotilaita Gazan kaistalta?

Joka tapauksessa on selvää, että jos arabimaan tai terroristijärjestön armeija onnistuu pääsemään Israelin valtioon, meidän – juutalaisten – keskuudessa tapahtuu erittäin laaja joukkomurha.

Miehityssotilaat eivät todellakaan ole kiinnostuneita siitä, kuka tukee tai vastustaa muutoksia oikeusjärjestelmään. He eivät myöskään tee eroa miehen ja naisen, nuoren tai vanhan, oikeiston tai vasemmiston välillä, eivätkä he todellakaan välitä, ovatko juutalaiset, joita he yrittävät tappaa ja todennäköisesti onnistuvat tappamaan mahdollisimman suuren joukon, uskonnollisia, maallisia tai ultraääniä. -Ortodoksinen. Myöskään lahkoeroilla tai alkuperämailla ei ole merkitystä – sefardijuutalaiset ja aškenazijuutalaiset joutuvat uhriksi täsmälleen samalla tavalla.

Loppujen lopuksi vain yksi asia kiinnostaa heitä: juutalaisten tappaminen.

On tietysti paljon vaikeampaa tietää, miten miehitysjoukot kohtelevat Israelin arabeja tai palestiinalaisia ​​- lisäävätkö he heidät riveihinsä ja sallivatko heidän osallistua niin sanotusti “juhlaan” – vai ovatko he oma itsensä uhrit?

Joten ehkä jonkun täällä pitäisi pysähtyä ja muistaa, että todelliset viholliset ovat rajan takana eivätkä sisällämme?

Tämä hulluus on lopetettava!!!

Kun vihamieliset armeijat ovat maassa, ne tulevat takaisin ja muistuttavat meitä siitä, keitä me olemme (kuten on tapahtunut monta kertaa aiemmin juutalaisten historiassa). Mikset siis ota selvää nyt? Miksi odottaa, kunnes kirves on kaulassamme – se on liian myöhäistä. Onhan lähteissämme kirjoitettu, että “teon loppu on ensimmäinen ajatus”.

Joten ehkä voimme lopettaa ja tehdä vallanjaon?

Ja loppujen lopuksi, Tisha B’Av -iltana – meidän on löydettävä järki, järki ja arvostelukyky – muuten emme vain olisi täällä – ja monet meistä eivät olisi täällä ollenkaan.

Luin kerran kirjan, jossa kuvataan tällaista tilannetta, kirjan, jossa kuvataan todellisuutta, jossa Israel häviää kuuden päivän sodan ja on arabimaiden miehittämä. Kuvaukset olivat pelottavia.

Kirjan nimi on “If Israel Were Defeated”.

Minulla ei ole kirjasta muita tietoja – en muista, keitä sen kirjoittajat olivat tai miltä kustantajalta se on julkaissut.

9) Vielä vähän aikaa sitten, jos he kirjoittivat sanan “dog” 19 kertaa Google Translatessa englanniksi, sen kääntäminen maoriksi ja sitten takaisin englanniksi johtaisi kristillis-messiaaniseen lausuntoon ja myös antisemitistiseen lausuntoon.

Kun tapaus julkaistiin mediassa, ongelma ratkesi (tarkistin sen).

Osoittaako tämä siis, että Googlessa oli tai on edelleen antisemitismiä?

Epäilen, että kyseessä ei ollut virhe, vaan ilkeä teko yrityksen yhdeltä työntekijältä, joka pelästyi asian julkistamisesta ja sitten ryntäsi niin sanotusti “korjaamaan” ongelmaa.

Aiemmin antisemitismi, kuten tiedämme, on jatkuvasti muuttanut muotojaan ja menetelmiään – ja tämä on hyvin outo, mutta myös huolestuttava tapa, jolla suuren teknologiayrityksen työntekijät päättävät ilmaista mielipiteensä.

En tiedä, työskentelevätkö tämän tehneet työntekijät edelleen Google On -palvelussa, jossa heidät irtisanottiin uutisen julkaisemisen jälkeen – ja on erittäin kyseenalaista, onko tästä mahdollista saada tietoa.

Myöskään tekoon syyllistyneiden henkilöiden nimiä ei ole julkaistu – ja on hyvin kyseenalaista, että asiaankuuluvaa tietoa saadaan.

10)Asaf Yasu vammaisten oikeuksien järjestäminen

28 marraskuussa 2021

 

Ihmiset pääsevät auttamisryhmiin, lahjoituksiin ja muihin ryhmiin, jotka voivat auttaa vammaisia ​​ja pyytää apua terveiltä ihmisiltä! Kirjoita Facebookin ympärille postauksia ryhmiin, jotka eivät liity vammaisiin ja kirjoita sinne vammaisten tilanteesta ja siitä, että valtio jättää huomioimatta vammaisten ahdinkoa, alkaa pyytää ihmisiltä apua, tehdä -heidän ymmärryksensä vammaisten tilanteesta vammaisille ja että tarvitsemme kiireellistä apua.

 

11)Benjamin Asaf

18. heinäkuuta B-15.43

 

Joitakin vuosia on puhuttu (pääasiassa avaruusyrittäjistä) pyrkimyksestä perustaa ihmissiirtokuntia Marsiin.

Mutta onko kukaan kertonut mielipiteensä eri uskontojen jäsenten elämän yhteensopivuudesta, jos ja milloin siellä todella on ihmisiä? Esimerkiksi:

1. Islamissa on Hajjin mitzvot, jossa jokaisen muslimin on vähintään kerran elämässään tehtävä pyhiinvaellus Mekkaan. Mitä Marsissa asuva muslimi sitten tekee? Loppujen lopuksi Mekka ei ole siellä… Onko siihen mahdollista löytää vastausta Khadifista?

2. Ja mitä tulee juutalaisiin: juhlaajat määräytyvät sen kalenterin mukaan, jonka me täällä maan päällä tunnemme, eli 365 päivää – mikä on, kuten tiedätte, aika, jonka aikana maapallo suorittaa vallankumouksen Auringon ympäri. Mutta Marsissa vuoden pituus on 686 päivää, ja maakalenteri on merkityksetön ja toinen ongelma: kuukauden pituuden maan päällä tiedetään määräävän kuu: kuukausihan on ajanjakso jonka kuu tekee yhden kierroksen maan ympäri. Mutta Marsilla on useampi kuin yksi kuu – miten ne sitten määrittävät kuukauden pituuden? Ja mistä he tietävät, milloin loma on? Tai ehkä he luottavat halakhaan, joka on olemassa jossakin juutalaisessa lähteessä (en tiedä tarkalleen missä – tietysti, voit tarkistaa tämän) – joka sanoo, että juutalainen, joka käveli tiellä ja unohti, milloin sapatti oli, hän alkaa laskea päiviä siitä hetkestä lähtien, kun hän tajuaa unohtaneensa viikonpäivien lukumäärän – ja kaikki tämä, kunnes ne saavuttavat juutalainen yhteisö, jossa he auttavat häntä “suorastumaan” oikean päivän määrän mukaan. Mutta juutalainen, joka saavuttaa Marsin, ei saavuta siellä mitään juutalaista yhteisöä, eikä yhtään yhteisöä – niin miten hän alkaa laskea viikonpäiviä ja vuosia? sitten hän alkaa laskea päiviä siitä hetkestä lähtien, kun hän tajuaa unohtaneensa viikonpäivien lukumäärän – ja kaikki tämä siihen asti, kunnes he saapuvat juutalaiseen yhteisöön, jossa he auttavat häntä “toipumaan” oikean päivän määrän mukaan. Mutta juutalainen, joka saavuttaa Marsin, ei saavuta siellä mitään juutalaista yhteisöä, eikä yhtään yhteisöä – niin miten hän alkaa laskea viikonpäiviä ja vuosia? sitten hän alkaa laskea päiviä siitä hetkestä lähtien, kun hän tajuaa unohtaneensa viikonpäivien lukumäärän – ja kaikki tämä siihen asti, kunnes he saapuvat juutalaiseen yhteisöön, jossa he auttavat häntä “toipumaan” oikean päivän määrän mukaan. Mutta juutalainen, joka saavuttaa Marsin, ei tavoita siellä mitään juutalaista yhteisöä tai ollenkaan – miten hän sitten alkaa laskea viikonpäiviä ja vuosia?

Ja on myös selvää, että lomat, jotka koostuvat pyhiinvaelluksesta tiettyyn fyysiseen paikkaan (kuten 3 Omer, jonka aikana he tekevät pyhiinvaelluksen Meronin vuorelle tai vanhurskaiden haudoille Ukrainassa, jonne hassidit kulkevat Rosh Hashanahin edellä ) on myös saavuttamaton – Marsissa ei ole Miron-vuorta eikä Ukrainaa. Miten he sitten käyttäytyvät? Ilmoittavatko siellä asuvat juutalaiset näiden festivaalien peruuttamisesta, koska heillä ei ole teknistä mahdollisuutta viettää niitä? Vai keksivätkö he keinon muuttaa festivaalin merkitystä ja tapoja niin, että niitä on todella mahdollista seurata myös Marsissa? Ja jos on, miten he tekevät sen? Lisäksi: juutalaisuuden mukaan on olemassa “mitzvoja, jotka riippuvat maasta”, toisin sanoen:

Ja tietysti tällaisia ​​kysymyksiä herää myös muiden uskontojen edustajien suhteen: Mitä tulee kristinuskoon, Marsissa ei ole Haudan kirkkoa, Golgataa eikä Hoya Dolorosaa.

Minusta näyttää, että näihin kysymyksiin ei tällä hetkellä pitäisi vastata kahdesta syystä:

1. Tätä kirjoitettaessa Marsissa ei ole asutusta (ja on erittäin kyseenalaista, etteikö sitä koskaan tule olemaan).

2. Näiden rivien kirjoittaja on loukkaantunut siitä, että hänen puheluihinsa ei kuitenkaan vastata, eikä niillä ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä odotettiin.

LOL…

 

12)Benjamin Asaf

9

 

Jaettu yleisölle

aktiivinen

Benjamin Asaf WordPress

9

 

ON: “WordPress“.

Omistan Webassaf-permalinks.com-sivuston, joka on rakennettu wordpress.org-järjestelmään ja tallennettu hostgator.com-palvelimille.

Käytän kaunista linkkilaajennusta.

Nyt on ongelma: linkit, joita yritän lisätä luetteloon, eivät päivity eivätkä näy.

Varastointiyritys hostgator väittää, ettei se käsittele tällaista ongelmaa.

Mitä voidaan tehdä? Miten tällainen ongelma voidaan ratkaista?

Ilmoitan, etten ole ammattilainen enkä tietokoneohjelmoija, enkä tiedä kuinka ratkaista tällainen ongelma itse.

Alhaisten tulojeni vuoksi en myöskään voi maksaa ohjelmoijille ongelman korjaamisesta.

Joten mitä me teemme?

Liitän tähän kuvakaappauksen virheestä – 177 linkkiä kauniissa linkeissä – mutta vain 174 niistä näkyy luettelossa.

Ystävällisin terveisin,

assaf benyamini.

 

13)

Benjamin Asaf

23 tuntia

 

Jaettu yleisölle

https://pen.org/…/banned-usa-growing-movement-to…/

Amerikkalaisen sitepenin artikkeli kirjojen hylkäämiseksi.

Osoittautuu, että viime vuosina oletettavasti demokraattisessa, avoimessa ja moniarvoisessa Yhdysvalloissa on ollut kasvava suuntaus kirjojen hylkäämiseen ja sensurointiin.

Asiat ovat päässeet siihen pisteeseen, että joissakin Yhdysvaltojen osavaltioissa on laitonta myydä tai vaihtaa osia Raamatusta!!

Tietenkin nykyään tämä kielto on melko typerä – koska voit tilata, ja jos tietyn kirjan tilaaminen on kiellettyä, voit löytää sen verkosta ja ladata sen henkilökohtaiselle tietokoneellesi kotona ja lukea sitten niin paljon kuin haluat.

Minusta koko historian törkein asia on se valtava energia ja ponnistelu, jota amerikkalaisessa yhteiskunnassa tällä hetkellä kohdistetaan kirjojen sensuuriin (sitä vastoin me Israelin valtiossa olemme paljon avoimempia ja demokraattisempia kuin he ovat tässä suhteessa – loppujen lopuksi jopa kirjat, kuten “Mein Kampfin” heprealainen käännös tai “Siionin vanhinten pöytäkirjat” hepreaksi, ovat kirjoja, joita löytyy Israelista, ja niiden ostaminen ei riko mikä tahansa laki – ja amerikkalaiset saarnaavat edelleen demokratian moraalia…).

Uskon, että kaikki ponnistelut ja kaikki resurssit, jotka nyt investoidaan Yhdysvaltoihin tähän naurettavaan ja turhaan taisteluun, olisi voitu suunnata vaikeiden ja paljon vakavampien ongelmien ratkaisemiseen, joita amerikkalaisessa yhteiskunnassa nykyään on: joukkotiedotusvälineitä ja sietämätöntä. aseiden hankkimisen helppous, mikä ajoittain provosoi ampumista ja joukkomurhia eri paikoissa. Kaikki se energia oli myös mahdollista suunnata äärimmäisen köyhyyden torjuntaan Yhdysvalloissa – maassa, joka on niin rikas, mutta miljoonia kodittomia ihmisiä kaduilla…

Jos se ei olisi surullista ja traagista, olisi mahdollista nauraa…

14) Ja tällä kertaa vakava kysymys (vaikka huumoriakin on mukana):

Monissa juutalaisyhteisöissä keskiajalla oli rooli henkilöllä, jota kutsuttiin “badhaniksi”.

Jokerin tehtävänä oli esiintyä juhlissa, kuten häissä, baari/bat mitzvah -seremonioissa jne. – ja hän sisällytti vitseihin, joita hän sanoi, niiden ihmisten nimet, jotka olivat iloisia tapahtumasta.

Nykyään tästä käytännöstä ei juuri ole jälkeäkään – ja jopa ultraortodoksisessa yhteiskunnassa on erittäin vaikea löytää jotain tällaista, joka on tullut hyvin harvinaiseksi jopa tässä yleisössä.

Tässä herää mielenkiintoisia kysymyksiä:

1. Onko meillä todisteita tai tarinoita näistä koomikoista – tarinoita heidän elämästään, esiintymisestä tapahtumissa jne. ?

2. Onko akatemiassa tutkijoita, jotka opettavat israelilaisen ajattelun tai juutalaistutkimuksen aloja, jotka ovat tutkineet tätä? Ja jos on, niin mistä näissä tutkimuksissa oli kyse?

3. Onko nykyään yksityisiä järjestöjä tai yhdistyksiä, jotka ovat yrittäneet toistaa tätä tapaa ja tuoda sen takaisin nykypäivän tapahtumiin ja juhliin? Ja jos näin on, miksi nämä yritykset eivät ole onnistuneet?

Tunnen monia yhdistyksiä ja järjestöjä, vaikka en ole koskaan opiskellut organisaatiokonsultointia järjestetyllä tavalla – enkä löytänyt sellaista järjestöä tai yhdistystä mistään.

4. Oliko tämän tavan suhteen eroja Euroopan juutalaisyhteisöjen (tai toisella nimellä: Ashkenazi-yhteisöt) ja islamilaisissa maissa 700-luvun jälkipuoliskolta lähtien – muslimiimperiumin laajentuessa näissä maissa? vuotta?

5. Mitkä olivat ei-juutalaisen ympäristön reaktiot näihin pilailijoihin? Oliko viranomaisten asenteessa heihin eroa verrattuna muihin yhteisöjen jäseniin – vai kärsivätkö he ja heidän perheensä vainoa (verisalat, mellakoita ristiretkien aikana jne.) kuten kaikki muutkin juutalaisyhteisöjen jäsenet?

15) Uutisissa on kerrottu, että koska monet reserviläiset jäävät eläkkeelle tehtävistään osana taistelevaa lainsäädäntöä, joka käsittelee hallituksen ehdottamia muutoksia oikeusjärjestelmään kuukauden sisällä tai lyhyemmässä ajassa, vähenee huomattavasti sotilaallisessa taidossa.

häiritsevää…

On oletettava, että jos jonkin arabimaan armeija onnistuu pääsemään Israelin valtioon, miehittämään sen kokonaan tai osittain, tapahtuu yleinen juutalaisten joukkomurha – jonka uhreiksi voimme kaikki joutua. .

Tietysti on paljon epäselvempää ja erittäin vaikeaa tietää, mitä Israelin arabit tekevät tällaisessa tapauksessa – liittyvätkö he “juhlaan” omasta näkökulmastaan ​​vai eturistiriidan takia, ja monissa tapauksissa myös Lähi-idän palestiinalaispakolaisten ja arabimaiden viranomaisten välisen avoimen vihamielisyyden vuoksi he päättävät olla tekemättä mitään tai jopa yrittää toimia aktiivisesti ja hämmentävästi hyökkääviä armeijoita vastaan.

Tai kun ajattelee sitä, voi olla kolmaskin mahdollisuus, ja on epäselvää, kuinka järkevää se voi olla: jonkin länsivallan (Yhdysvaltojen tai jonkin viimeisimmästä NATOsta pakenevasta jäsenmaasta) aktiivinen väliintulo, joka estäisi sellaiset joukkomurhat toimimalla hyökkääviä armeijoita vastaan ​​- He puhuvat aina siitä, että Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat sitoutuneet Israelin turvallisuuteen…

Tietenkään muut suurvallat, Venäjä tai Kiina, tuskin puuttuvat sellaiseen sotaan – ja vaikka tekisivätkin, se on arabimaiden, ei Israelin väliintulo.

16) Uutisissa on nyt kerrottu, että on olemassa suuria helpotuksia, jotka tulevat olemaan kaikessa, joka liittyy lääkekannabiksen (joka on, kuten tiedätte, marihuanan huume) käyttöön.

Lisäksi monet lääkintähenkilöstöä jättävät Israelin protestina lakia vastaan.

Johtopäätös: lääketieteellistä hoitoa ei ole. Mahdollisuus saada lääketieteellistä vastausta tulee olemaan lähitulevaisuudessa yhä ongelmallisempaa. Ja kaikki eivät voi käyttää yksityisiä lääketieteellisiä palveluita. Minä esimerkiksi elän työkyvyttömyyseläkkeellä enkä todennäköisesti pääse hoitoon lähitulevaisuudessa.

Mikä on mahdollista? Ota lääkekannabis, unohda kaikki vaivat ja usko, että oletettavasti “se menee hyvin” – vaikka olisi selvää, ettei tässä ole mitään vikaa.

Potilaiden muuttaminen huumeriippuvaiksi ei tietenkään ratkaise mitään, vaan pahentaa entisestään hyvin vaikeaa tilannetta. Muistan yhden viimeisistä kertojista, kun kävin psykiatrisella klinikalla (se oli noin kolme vuotta sitten), tapaamani psykiatri otti kannabiskysymyksen esille omasta aloitteestaan ​​- vaikka sillä ei ollut mitään tekemistä ongelmien kanssa. Toin hänet.

Joten onko psykiatri, joka yrittää saada potilaat käyttämään huumeita (ja kyllä, niin kutsun sitä), todella lääkäri, joka yrittää auttaa?

En usko niin – ja hyvin pian sen jälkeen, kun lähdin klinikalta enkä koskaan palannut.

Kannabiksen tyyppisten huumeiden käyttäminen ei ole tapa hoitaa mielenterveysongelmia – ja äärimmäisiä ja harvinaisia ​​tapauksia lukuun ottamatta minulla ei ollut mitään, joka olisi maininnut sen millään tavalla. Se on itse asiassa paeta ongelmasta ja haluttomuus kohdata totuus – ja olen varma, että psykiatri, joka yritti houkutella minua, tiesi tämän erittäin hyvin.

Joten antoiko hän periksi kannabisyritysten painostukselle ja tuliko hän niiden myyntiedustajaksi, vai onko tämä psykiatrin (ja on mahdollista, että psykiatrit tekevät monissa muissa tapauksissa) loukkaavaa suositusta ilkeämielisesti?

Joka tapauksessa, se ei ole tapa kohdella ihmisiä – ja se on totta, en ole lääkäri tai psykiatri, mutta sinun ei tarvitse olla asiantunteva psykiatri ymmärtääksesi sen.

Joten lopuksi, hyvät terapeutit: lääkintähenkilöstöä ei tule eikä paraneminen ole mahdollista – kerro minulle rehellisesti, äläkä tarjoa minulle lääkettä!!!

Aivan törkeää!!!

 

17)Roman Volkovski

20. heinäkuuta B-12.50·

Kaikille venäjää puhuville ystävilleni täällä iäkkäiden vanhempien ja isovanhempieni kanssa

Numeroa 972-53-889-2350 on yritetty pistää (on lisää, lisään myöhemmin)

He soittavat vanhuksille puhelimessa ja WhatsAppissa (!!!) puhuen venäjää ja väittävät, että tilillä on havaittu epänormaali liike.

He pyytävät henkilökohtaisia ​​tietoja ja pankkitietoja auttaakseen poliisia ratkaisemaan tämän ongelman ja tarkentavat, että siitä on kiellettyä puhua kenenkään kanssa, koska se on “salaista poliisitoimintaa”.

Nämä yritykset soittavat israelilaisesta numerosta, mutta ulkomailta, joten sinä

#Israelin poliisi Se ei ole niin mielenkiintoista

18) Artikkeli “sähkötiestä” yhtiöltä “Electreon” – tie, jolla kulkee sähköajoneuvo, joka lataa ajoneuvoa ajon aikana – ja tällä tavalla voit matkustaa ilman rajoituksia ilman tarvetta ladata akkuja ajoneuvon – ja tietysti valtavia taloudellisia säästöjä.

Milloin Israelin tiet ovat tällaisia?

https://www.google.co.il/search…

C. Tässä on viesti, jonka lähetin HMO-klinikalle, jossa minua seurataan:

 

2.8.2023

Vastaanottaja: Klalit Health Services – Tayelet Clinic.

Aihe: Taudin hyväksyminen.

Hyvät naiset/herrat.

Minua hoitaa klinikallanne tohtori Brandon Stewart-niminen perhelääkäri.

Törmäsin äskettäin tiettyä tapausta koskevaan oikeudelliseen ongelmaan. Vakuutuslaitoksen työkyvyttömyysetuuden saajana minulla ei ole varaa maksaa yksityistä asianajajaa.

Tässä tilanteessa hain apua Jerusalemin julkisen puolustajan toimistolta.

Puhelimessani heidän palveluedustajansa Meravin kanssa tänään keskiviikkona 2.8.2023 klo 9.05 alkaen minulle kerrottiin, että saadakseni heiltä palvelua minun on näytettävä heille todistus sairauden mentaliteetista, josta kärsin. .

Siksi olisin kiitollinen, jos voisitte lähettää pyynnön lääkärille, koska lääkäri lähettää minulle vahvistuksen kärsimästäni mielisairaudesta.

Ystävällisin terveisin,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Minun puhelinnumeroni:

Salaisessa talossa häirinnän ja Israelin poliisille tehdyn valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected]

D. Alla on sähköposti, jonka lähetin Israelin oikeusministeriön julkisten tutkimusten osastolle:

Asaf Benjamin < [email protected] >

on:

 [email protected]

Keskiviikkona 2. elokuuta klo 23.18.

Vastaanottaja: Department of Justice Public Address Service.

Kysymys: to imistokäyttäytymisen ongelma.

Hyvät naiset/herrat.

Äskettäin (kirjoitan nämä sanat keskiviikkona 2.8.2023) törmäsin tiettyä asiaa koskevaan oikeudelliseen ongelmaan – minua vastaan ​​nostettuun syytteeseen.

Minun on huomautettava, että elän hyvin pienillä tuloilla – työkyvyttömyysetuudella Kansallisesta Vakuutuslaitoksesta. Tästä syystä en voi maksaa yksityiselle asianajajalle edustamaan minua. Tästä syystä käännyin Puolustajan toimistoon avunpyynnöllä. Eräs virkamies Jerusalemin puolustajan toimistosta nimeltä Merav kieltäytyy kuitenkin välittämästä kirjettäni heille jatkokäsittelyä varten useilla eri syillä. Mielestäni hänen käytöksensä on törkeää: kuten tiedämme, virkamiehet eivät lain mukaan saa tuomita itse ja päättää olla välittämättä pyyntöä ammatillisella tasolla vain mielivaltaisista syistä. Se on röyhkeä loukkaus, jota täällä käytetään ilman selitystä tai logiikkaa. Haluan tietää, mitä voidaan tehdä saadakseen julkisen puolustajan toimiston aloittamaan vaatimukseni käsittelyn. Käsittele valitukseni valituksena Puolustusvirastoa vastaan. Ystävällisin terveisin, assaf beyamini. 

post Scriptum. 1) Tunnusnumeroni: 029547403. 

2) Puhelinnumeroni: 972-58-6784040

3) Alla on viesti, jonka lähetin asiasta oikeusministeriölle Facebookin kautta: Puolustajatoimiston edustaja nimeltä Meriv soitti minulle takaisin tänä aamuna – ja hänen mukaansa he eivät voi jatkaa vaatimukseni käsittelyä ennen kuin esitän heille vahvistuksen kärsimästäni mielisairaudesta tai Meravin kielellä: “Tuo minulle vahvistus siitä, että olet mielisairas.” Korostan, että tämä on hämmentävää ja käsittämätöntä – koska Kuten näette kirjeenvaihdostani heidän kanssaan, heidän vetoomukseni aiheella ei ole mitään tekemistä mielenterveyden alan kanssa. Muutamaa tuntia myöhemmin puolustusasianajaja palasi luokseni ja selitti, että he tarvitsivat tämän hyväksynnän, ennen kuin minut voidaan vapauttaa syytteestä. Miksi siis heille jo lähettämäni vahvistus sosiaaliturvatuloistani ei riitä tähän tarkoitukseen? Mistä lähtien asiakkaan palkkioiden maksamiseksi on tarpeen eritellä kaikki hänen kärsimänsä mielen sairaudet? Mikä yhteys näiden kahden asian välillä on? Miksi he jatkuvasti ahdistelevat minua turhaan? Mitä sitten tapahtuu? Mitä tehdä? Asaf Benjamin. Jälkikirjoitus. Puolustusasianajajan sähköpostiosoite, jonka kanssa puhuin muutama tunti Meravin kanssa käydyn keskustelun jälkeen: Puolustuksen asianajaja palasi luokseni ja selitti, että he tarvitsevat tämän hyväksynnän, jotta minut voidaan vapauttaa syytteestä. Miksi siis heille jo lähettämäni vahvistus sosiaaliturvatuloistani ei riitä tähän tarkoitukseen? Mistä lähtien asiakkaan palkkioiden maksamiseksi on tarpeen eritellä kaikki hänen kärsimänsä mielen sairaudet? Mikä yhteys näiden kahden asian välillä on? Miksi he jatkuvasti ahdistelevat minua turhaan? Mitä sitten tapahtuu? Mitä tehdä? Asaf Benjamin. Jälkikirjoitus. Puolustusasianajajan sähköpostiosoite, jonka kanssa puhuin muutama tunti Meravin kanssa käymisen jälkeen: puolustuslakimies palasi luokseni ja selitti, että he tarvitsivat tämän hyväksynnän, jotta minut voitaisiin vapauttaa syytteestä. Miksi siis heille jo lähettämäni vahvistus sosiaaliturvatuloistani ei riitä tähän tarkoitukseen? Mistä lähtien asiakkaan palkkioiden maksamiseksi on tarpeen eritellä kaikki hänen kärsimänsä mielen sairaudet? Mikä yhteys näiden kahden asian välillä on? Miksi he jatkuvasti ahdistelevat minua turhaan? Mitä sitten tapahtuu? Mitä tehdä? Asaf Benjamin. Jälkikirjoitus. Puolustusasianajajan sähköpostiosoite, jonka kanssa puhuin muutama tunti Meravin kanssa käydyn keskustelun jälkeen: asiakkaan palkkion selvittämiseksi, onko tarpeellista kertoa yksityiskohtaisesti kaikista mielenterveyssairauksista, joista hän kärsii? Mikä yhteys näiden kahden asian välillä on? Miksi he jatkuvasti ahdistelevat minua turhaan? Mitä sitten tapahtuu? Mitä tehdä? Asaf Benjamin. Jälkikirjoitus. Puolustusasianajajan sähköpostiosoite, jonka kanssa puhuin muutama tunti Meravin kanssa käydyn keskustelun jälkeen: onko asiakkaan palkkioiden maksamiseksi tarpeellista eritellä kaikki mielen sairaudet, joista hän kärsii? Mikä yhteys näiden kahden asian välillä on? Miksi he jatkuvasti ahdistelevat minua turhaan? Mitä sitten tapahtuu? Mitä tehdä? Asaf Benjamin. Jälkikirjoitus. Puolustusasianajajan sähköpostiosoite, jonka kanssa puhuin muutama tunti Meravin kanssa käymisen jälkeen:[email protected] 

4) Liitän tähän pyyntöön pöytäkirjan kirjeenvaihdostani Office of Public Defenderin kanssa.


E. Alla on kirjeenvaihtoni Knessetin jäseneni Shelly tal-Meironin toimiston kanssa:

assaf benyamini < [email protected] >

on:

Shelly Tal Meiron

Torstaina 3. elokuuta klo 23.40.

Knessetin (“knesset” – ISRAELIN parlamentti) toimistossa Knessetin jäsen Tal

Meiron, tervehdys:

Ensinnäkin haluan kiittää teitä esittämistänne pyynnöistä ja siitä, että yritätte auttaa tässä asiassa.

Esitin asiasta pyynnön yleissairauskassalle, jonka jäsen olen, ja terveysministeriölle, mutta he eivät hyväksyneet tukea.

Haluan huomauttaa, että on olemassa yksityisiä yrityksiä, kuten “minun lääkärini”, joiden kautta palvelun voi tilata. En voi tällä hetkellä käyttää näiden yritysten palvelua, koska ne veloittavat korkeista palkkioista mahdollisuudesta tilata lääkäri. taloni tarvittaessa – satojen ja joskus jopa tuhansien sekelien maksut kuukaudessa, joita en voi rahoittaa alhaisten tulojeni vuoksi, jota tukee Kansallisen vakuutuslaitoksen työkyvyttömyyspäiväraha Toivon, että kongressiedustaja Tatiana Mazarskyn lasku menee eteenpäin ja pystyä auttamaan ihmisiä tilanteissa, jotka tarvitsevat tätä apua.

assaf benyamini. Piilota alkuperäinen viesti

Torstai 3. elokuuta 2023 klo 3.11.48 GMT+3, Shelly Tal Meiron [email protected] >

Hei Assaf

Tekemiemme selvitysten mukaan on olemassa sairausvakuutuspalvelu, johon ehtojensa mukaan kelpoiset voivat saada ulkopuolisen yrityksen palvelua, joka tulee tarjoamaan heille kotihoitoa (sis. verikokeen, sidokset jne. ) tai rahaston lääkärin palvelu, joka on tarkoitettu kotitalouksille / vanhainkodeille / riskiväestölle.

Mutta tämä palvelu edellyttää perhelääkärin lähetettä tarjouksestaan.

Tällaisten yksityisten palveluiden käyttö on nykyään mahdotonta, koska potilaan sairaustiedot eivät ole esillä.

Jos henkilö haluaa kotipalvelua, hänen tulee ottaa yhteyttä sairausvakuutuskassaan ja selvittää, mihin hän on oikeutettu ja mitä palvelua hän voi terveydentilansa vuoksi tarjota.

Knessetin jäsen Tatiana Mazarsky puolueemme työskentelee lakiesityksen parissa, joka mahdollistaa tällaiset tapaukset tulevaisuudessa luomalla yhtenäisen sairauskansion, mutta siihen asti valitettavasti jokainen sairaanhoitopalvelu on rahaston ja tämän kassan lisävakuutusten tarjoama.

KIITOS.

Itzik Selma

Knessetin jäsenen Shelly Tal Meironin neuvonantaja.

972-58-5656777

Lähettäjä: assaf benyamini < [email protected] >

Lähetetty: maanantaina 31.7.2023 klo 13.47

Vastaanottaja: Shelly Tal Meiron < [email protected] >

Aihe: Kirjeeni Knessetin jäseneni Tal Meironin toimistoon.

F. Alla on sähköposti, jonka lähetin useille yrityksille:

ON:

Aihe: puolustustoimet.

Hyvät naiset/herrat.

Kuten tiedämme, tänä aikana joudumme käsittelemään turvallisuusvälikohtauksia tai terrori-iskuja, joita valitettavasti sattuu silloin tällöin.

Kun henkilön kimppuun hyökätään julkisella paikalla, on, kuten tiedätte, kaksi vastausvaihtoehtoa: yksi vaihtoehto on kostaa ja taistella takaisin samalla uhkauksella ja toinen vaihtoehto on yrittää paeta paikalta, kunnes raivo menee ohi.

Mutta kun on kyse vammaisesta henkilöstä (ja tämä on sitäkin totta, kun on kyse pyörätuoliin istuvasta henkilöstä), kumpikaan näistä kahdesta tiestä ei ole mahdollinen.

Kysymykseni kuuluu, onko ajateltu esteettömien aseiden tai aseiden kehittämistä, jotka voisivat auttaa vammaista henkilöä, jos ja kun hän joutuu tällaiseen tilanteeseen?

Ja siltä osin kuin tällaiset aseet ovat todellakin teknisesti mahdollisia, ovatko he ajatelleet, kuinka luoda kriteereitä ja testejä, joiden tarkoituksena on määrittää, ketkä vammaiset pääsevät käsiksi tällaisiin aseisiin, koska oikeutta väärinkäytetään itsepuolustukseen?

Vai onko se harhaanjohtava ja hullu (tai eettisesti tai moraalisesti mahdoton hyväksyä) ajatus, joka ei ansaitse huomiota?

mitä mieltä sinä olet?

Täsmentän, että minulla ei ole tietoa – ei avoimien aseiden enkä esteettömyyden alalla, jonka tunnen vain vammaisena, joka etsii ajoittain tuotteita, jotka auttavat minua jokapäiväisessä elämässäni tarpeen mukaan.

Ystävällisin terveisin,

Assaf Binyamini.

Jälkikirjoitus. 1) Puhelinnumeroni: 972-58-6784040.

2) Verkkosivustoni:  https://www.disability55.com

G. Alla on kirjeenvaihtoni herra Nevo Rozin yrityksen kanssa:

kirjeet tonevorozi.co.il”

Yahoo/Inbox

Perjantaina 4. elokuuta klo 21.53

Hei Asaf, tosi kiva!

Tässä vaiheessa suosittelen, että aloitat kirjoittamisen opetusohjelmistani. YouTube-kanavalta löydät 32 podcast-jaksoa (jokainen jakso eri aiheesta) sekä kymmeniä lyhytfilmattuja kirjoitusoppaita:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

Menestyksen kera!

 

Perjantai, 4. elokuuta 2023, klo 13.53, kirjoittaja assaf benyamini < [email protected] >:

Piilota alkuperäinen viesti

on: “nevorozi.co.il“.

Aihe: Elämäntarinan dokumentointi.

Hyvät naiset/herrat.

Noin 2007 lähtien olen ollut mukana vammaisten taistelussa Israelin valtiossa – taistelussa, joka, kuten tiedätte, on myös laajalti esillä tiedotusvälineissä. Ajattelin kokeilla ja edistää painia tavalla, jota en ollut kokeillut tähän päivään asti: dokumentoin elämäni tarinan ja julkaisen sen nettiin. Ilmoitan, että minulla ei ole kokemusta tai tietoa aiheesta, ja siksi ainakin tässä vaiheessa (kirjoitan näitä sanoja päivittäin.

Sunnuntai 12. syyskuuta 2021 – muutama päivä Rosh Hashanahin jälkeen) Minulla ei ole selkeää toimintasuunnitelmaa ja olen avoin ehdotuksille – ja otan mielelläni vastaan ​​kaikki mieleen tulevat ehdotukset.

Ystävällisin terveisin

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa talossa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected]

3) Alla on useita linkkejä, joista löydät lisätietoja minusta ja vammaisten taistelusta, jossa olen mukana:

 https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/edit

 

 

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) Koska olen erittäin pienituloinen – työkyvyttömyysetuus Vakuutuslaitokselta – ei ole mahdollista maksaa elämänhistoriani asiakirjapalvelua. Ja vielä: tilanteeni vakavuuden vuoksi edes erittäin suuret alennukset eivät yksinkertaisesti auta minua.

Ystävällisin terveisin,

Nebo Rosi, kirjailija ja kirjallinen seuralainen

♫kuunnella ohjelman podcastia – tunti kirjoittamista♫

H. Alla on Facebook-ryhmässä jakamani viesti “julkinen asunto“:

 

on: “julkinen asunto“.

Aihe: MAGAAR. yritys – ei vastausta.

Hyvät naiset/herrat.

Yllä olevan sähköpostin lähetin MGR-yritykselle Jerusalemiin – heidän kauttaan saan apua vuokran maksamiseen.

Mutta he eivät vastaa tähän pyyntöön.

Uskon, että valtion viraston virkamiehet, jotka saavat palkkansa veroista, jotka me, maan kansalaiset, maksamme heille, voivat varmasti tarjota järkevää ja parempaa palvelua.

Heidän halventava asenteensa on väärä.

Mitä sitten tapahtuu? Mitä tehdä?

Ystävällisin terveisin,

Asaf Benjamin.

—– Välitetty viesti —–

Kirjoittaja: assaf benyamini < [email protected] >

Vastaanottaja: Jerusalem rent < [email protected] >

Lähetetty: tiistaina 8. elokuuta 2023 klo 11.45.43 AMGMT+3

Aihe: Kirjeeni MAGAARille.

MAGAAR. Terveisiä:

Aihe: Otin sinuun yhteyttä poliisilta.

Hyvät naiset/herrat.

Lähetin sinulle poliisikutsun muutama päivä sitten.

Haluaisin tietää, miksi et vastaa tähän pyyntöön.

Ystävällisin terveisin,

assaf benyamini.

Kirjeeni MAGAARille 4

yahoo

/

lähetetty

assaf benyamini < [email protected] >

on:

[email protected]

Sunnuntai 6. elokuuta klo 13.08.

MAGAAR. Terveisiä:

Aihe: sosiaalinen asunto.

Hyvät naiset/herrat.

Olen yksi asiakkaistasi Jerusalemin alueelta ja saan kauttasi apua vuokran maksamiseen 770 NIS kuukaudessa.

Haluaisin tarkistaa kelpoisuuteni edulliseen vuokra-asuntoon.

Haluan pyynnöstäni kirjallisen ohjeen rakennus- ja asuntoministeriön puolesta.

Ystävällisin terveisin,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa talossa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

I. Alla on sähköposti, jonka lähetin “Paikalliset vaikutukset – viranomaiset, yritykset ja yhteisö työskentelevät yhdessä ilmaston puolesta”:

 

yahoo/lähetetty

assaf benyamini

[email protected] >

on:

[email protected]

Torstaina 10. elokuuta klo 14.

Vastaanottaja: “Paikallinen vaikuttaminen – viranomaiset, yritykset ja yhteisö tekevät yhteistyötä ilmaston puolesta”.

Aihe: apuvälineiden etsiminen.

Hyvät naiset/herrat.

Minulla on fyysinen vamma, joka on pahentunut vuosien varrella – vuoden 1998 alussa sattumastani työtapaturmasta lähtien. Viime viikkoina tapahtuneen entisestään pahenemisen johdosta keittiössä tiskaaminen on fyysisesti entistä vaikeampaa tiskaamisen jälkeen. syöminen.

Haluan korostaa, että ympäristön laatukysymys on minulle erittäin tärkeä – enkä siksi ole kiinnostunut kertakäyttöisten työkalujen käytöstä.

 

Lisäksi tässä on toinen vaikeus: olen henkilö, joka elää erittäin pienituloisilla – työkyvyttömyysetuudella Kansallisesta vakuutuslaitoksesta. Tästä syystä kalliiden apuvälineiden ostaminen ei ole millään tavalla mahdollista.

Ajattelin, että kertakäyttöisten tai kertakäyttöisten ruokailuvälineiden ostaminen kohtuulliseen hintaan voisi olla ratkaisu tällaisessa tilanteessa.

 

Tiedätkö yrityksiä, joista tällaisia ​​ruokailuvälineitä voi ostaa?

Ystävällisin terveisin,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa talossa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. Olen liikuntarajoitteinen ja minulla ei ole ajokorttia tai autoa. Siksi etsin yrityksiä, joilta voin tilata tuotteet kotiin toimitettavaksi.

J. Alla on sähköposti, jonka lähetin Knessetin rahoituskomitean jäsenille:

Vastaanottaja: Knessetin rahoituskomitean jäsenet.

Aihe: pysyvän asumisen ratkaisut.

Hyvät naiset/herrat.

Minä, Assaf Benyamini, 50, asun vuokra-asunnossa Kiryat Menachemin alueella Jerusalemissa.

Elän Vakuutuslaitoksen työkyvyttömyyseläkkeellä. Lisäksi saan noin 770 NIS kuukaudessa vuokra-apua rakennus- ja asuntoministeriöltä MGR:n kautta

Kuten tiedetään, asuntojen hinnat Israelin valtiossa ovat nousseet merkittävästi viime vuosina – mikä on myös johtanut vuokrahintojen huomattavaan nousuun.

Vuokratuen määrää ei kuitenkaan ole monista pyynnöistä huolimatta päivitetty moneen vuoteen – eikä tämä reitti voi tällä hetkellä olla riittävä asumisratkaisu vammaisille. Lisäksi: vammaisen majoitusratkaisun osalta syntyy joskus ylimääräisiä kuluja erilaisten esteettömyysjärjestelyjen tarpeesta.

Kysymykseni kuuluu, onko nykyisellä hallituksella suunnitelmia mahdollistaa vammaisten pysyvän asumisen ratkaisut?

Ystävällisin terveisin,

Asaf Benjamin.

Jälkikirjoitus. Alla on kirjeenvaihtoni MAGAARin kanssa. :

Sunnuntai 13. elokuuta klo 10:51

Asiakirjat, jotka lähetin sinulle viime vuosina, ovat varsin merkityksellisiä – sen jälkeen ei ole tapahtunut muutoksia.

Voit toki välittää pyyntöni määrättyihin paikkoihin.

Sinun vaatimuksesi olla välittämättä hakemustani ja se, että jatkat minun turhaan häirintää, on todellista asiakkaidesi hyväksikäyttöä – sellaista käytöstä, johon olen törmännyt, en valitettavasti ensimmäistä kertaa.

Piilota alkuperäinen viesti

Sunnuntaina 13. elokuuta 2023 klo 10.30.18GMT+3, Jerusalem vuokra< [email protected] > Kirjoittaja:

Vastaan ​​siis sinulle uudestaan.

Ainoat minulle saapuneet asiakirjat ovat lääketieteelliset asiakirjat. (Jotkut niistä ovat hyvin vanhoja ja merkityksettömiä

Lähetä mitä pyysin, muuten emme voi jatkaa käsittelyä.

Huomaa, että viime vuosina lähettämäsi ei ole relevanttia, tarvitset ajantasaiset asiakirjat!!!

Kiitos ja hyvää päivää.

 

—–Alkuperäinen postaus—–

Lähettäjä: assaf benyamini < [email protected] >

Lähetetty: sunnuntaina 13.8.2023 klo 10.17

Vastaanottaja: Jerusalem rent < [email protected] >

Aihe: Re: Kirjeeni MGER:lle

Tästä syystä huomautan (uudelleen), että kaikki nämä asiakirjat on jo lähetetty teille useaan otteeseen viime vuosina.

Sunnuntaina 13. elokuuta 2023 klo 09.38.28GMT+3, Jerusalem vuokra< [email protected] > Kirjoittaja:

Hyvää huomenta,

Sain lääketieteelliset asiakirjat.

Vain viimeiset kuusi kuukautta ovat merkityksellisiä.

Vuoden 2011 yhteiskuntaraportti on merkityksetön

Tämän lisäksi tarvitaan muita lisäasiakirjoja, jotka eivät liity lääketieteellisiin asiakirjoihin.

Kirjoitan tähän mitä sinun tarvitsee tuoda:

Vuoden 2023 vammaisuuskelpoisuusvahvistus

2023 maksutiedot

National Provident Commissionin pöytäkirja (joka tunnusti vammasi) passiivisuustodistus tai kuitti 2-7/23 (jos aktiivinen) 4 kuukautta yksityiskohtainen hakemuskirje tietokoneistettu lääkärinlausunto sosiaalinen raportti (jos sovellettavissa) ajan tasalla!!

Velkatodistukset (jos saatavilla)

Veroilmoitus (voidaan täyttää verkkosivuston kautta)

 

Emme voi jatkaa käsittelyä ennen kuin asiakirjat on vastaanotettu.

menestyksellä,

—–Alkuperäinen postaus—–

Lähettäjä: assaf benyamini < [email protected] >

Lähetetty: Keskiviikkona 9.8.2023 klo 11.21

Vastaanottaja: Jerusalem rent < [email protected] >

Aihe: Kirjeeni MAGAARille.

Joten en ymmärtänyt – mitä asiakirjoja tarvitset nyt?

Kaikki lääketieteelliset asiakirjani on lähetetty sinulle jo monta kertaa!!!

Joten mikä ongelma on antaa asiallinen vastaus Maa- ja asuntoministeriön puolesta???

Siksi liitän tähän (taas) tiedoston lääketieteellisistä asiakirjoistani.

assaf benyamini.

Keskiviikkona 9. elokuuta 2023 klo 10.53.45 GMT+3, Jerusalem vuokra< [email protected] > Kirjoittaja:

Pyydetään toimittamaan ajantasaiset asiakirjat, muuten valiokunta ei voi käsitellä pyyntöä

—–Alkuperäinen postaus—–

Lähettäjä: assaf benyamini < [email protected] >

Lähetetty: keskiviikkona 9. elokuuta 2023 klo 10.52

Vastaanottaja: Jerusalem rent < [email protected] >

Aihe: Re: Kirjeeni MAGAARille

MAGAAR Tervehdys:

Kaikki täällä pyytämäsi asiakirjat on lähetetty sinulle jo useita kertoja.

Joten pyydän jälleen rakennus- ja asuntoministeriöltä säännöllistä vastausta sosiaaliseen asumiseen liittyen – lähettämäsi vastaus on yksinkertaisesti merkityksetön asian suhteen!! Parhain terveisin,

assaf benyamini.

 

Keskiviikkona 9. elokuuta 2023 klo 9.45.20 GMT+3, Jerusalem vuokra< [email protected] > Kirjoittaja:

—–Alkuperäinen postaus—–

Lähettäjä: assaf benyamini < [email protected] >

Lähetetty: maanantaina 7.8.2023 klo 22.58

Vastaanottaja: Jerusalem rent < [email protected] >

Aihe: Fw: Kirjeeni MAGAARille

 

—– Välitetty viesti —–

Kirjoittaja: assaf benyamini < [email protected] >

Vastaanottaja: [email protected] <[email protected]> Lähetetty: sunnuntaina 6. elokuuta 2023 klo 13.08.58GMT+3

Aihe: Kirjeeni MAGAARille.

MAGAAR Tervehdys:

 

Aihe: sosiaalinen asunto.

Hyvät naiset/herrat.

Olen yksi asiakkaistasi Jerusalemin alueelta ja saan kauttasi apua vuokran maksamiseen 770 NIS kuukaudessa.

Haluaisin tarkistaa kelpoisuuteni edulliseen vuokra-asuntoon.

Haluan pyynnöstäni kirjallisen ohjeen rakennus- ja asuntoministeriön puolesta.

Ystävällisin terveisin,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa talossa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

K. Tässä on kirjeenvaihtoni amerikkalaisen näyttelijän Charlize Theronin kanssa:

Tulla sisään

Jackson

Hauska tavata ja mistä olet rakkaani

Tulla sisään

אתה שלחת

Asun Jerusalemissa-ISRAELissa.

Tulla sisään

Jackson

Selvä

Tulla sisään

Jackson

Oletko siis naimisissa vai sinkku, jolla on lapsia rakas

Tulla sisään

אתה שלחת

Löydät kaikki nämä tiedot viestistä, jonka lähetin sinulle täällä. assaf benyamini.

Tulla sisään

אתה שלחת

Mutta kuka sinä olet ? Miksi sinusta on niin mielenkiintoista, olenko naimisissa vai en? Selitä minulle!! assaf benyamini.

Tulla sisään

Jackson

Olen Charlize Theron Etelä-Afrikasta, mutta asun Los Angelesissa Kaliforniassa USA:ssa ja olen sinkku ja olen amerikkalainen näyttelijä.

Tulla sisään

Jackson

Oletko siis naimisissa vai sinkku, jolla on lapsia rakas

Tulla sisään

אתה שלחת

Olen sinkku. Olen 50-vuotias juutalainen vammainen mies Jerusalemista, Israelista. En voi mennä Los Angelesiin tapaamaan sinua, ota se huomioon. assaf benyamini.

Tulla sisään

אתה שלחת

Ja näen profiilissasi nimen “Jackson August”. Näen myös näyttelijä Charlize Theronilla toisen Facebook-sivun – ehkä klassinen huijaus ja väärennetty profiili. assaf benyamini.

Tulla sisään

19:57

Jackson

Ei, loin lasteni nimen salaisen yksityisen tilin lähettääkseni tekstiviestejä ystävilleni

Tulla sisään

קיבלת תשובה מאתJackson

ההודעה המקורית:

Olen sinkku. Olen 50-vuotias juutalainen vammainen mies Jerusalemista, ISRAEsta…

Mutta jos rakastat minua, voin silti tulla Israeliin

Tulla sisään

Jackson

Voimmeko siis olla hyviä, läheisiä, avuliaita, luotettavia ja luotettavia ystäviä, rakas

Tulla sisään

אתה שלחת

Joten tarinassa, jonka kerrot minulle täällä, ei ole mitään järkeä: olet julkkis ja sinulla on miljoonia (jos et enemmän) ihailijoita ympäri maailmaa – ja käytät salaista profiiliasi kirjoittaaksesi minulle – yksityishenkilö Israelissa, josta kukaan ei tietää mitään? Mikset kirjoittanut esimerkiksi jollekin Yhdysvalloissa, jollekin Euroopassa jne. ? miksi minulle? Tämä on hyvin outoa, tälle ei ole mitään järkevää selitystä!! Olen 50 – en ole lapsi ja minulla on elämänkokemusta – miksi minun pitäisi uskoa niin outoa tarinaa? assaf benyamini.

Tulla sisään

21:24

Jackson

Ok ajan kanssa, rakkaani, tunnemme toisemme paremmin.

 

L. Omat linkit:

1) jakaa äitiyden yhdessä

 

2) Facebook-ryhmä “naiset👩jakaa, neuvottele ja suosittele🌷“.

 

3) Facebook-sivu “puolustava pois“.

 

4) “HAVA” Naisten sielunterveysklinikka

 

5) organisaatio  “äidit edessä

 

6) verkkosivusto novakid.com– Englannin oppitunteja lapsille

 

7) “täsmällinen” hanke – naisten edistämiseksi täsmätieteissä

 

8) Ammattiyhdistykset puhuvat vanhalle miehelle Israelissa

 

9) yhdistys “heidän hyväkseen” – Naislääkärit ja Israelin holokaustista selviytyneiden lääkäreiden osoite

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE