Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs idei de luptă. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Sari la conținut
Home » idei de luptă.

idei de luptă.

La:

Subiect: Căutați idei.

Stimate Doamne/ Domni.

În 2007 m-am alăturat luptei publicului persoanelor cu dizabilități din Israel. Începând cu 10 iulie 2018, fac acest lucru ca parte a mișcării „nitgaber” – persoane cu dizabilități transparente.

Totuși, chiar și astăzi (scriu aceste cuvinte pe 3 septembrie 2022) lupta este încă blocată – mulți pași care au fost făcuți, care au inclus, printre altele, demonstrații, apeluri la presă și mulți membri ai Knesset-ului (ISRAELIAN). parlament), și mai mulți nu au ajutat, iar situația populației cu dizabilități din statul Israel este încă foarte dificilă, iar mulți dintre noi suntem nevoiți să facem alegerea imposibilă între achiziționarea de alimente de bază și achiziționarea de medicamente sau echipamente medicale esențiale).

Prin urmare, vom cere idei suplimentare pentru a continua promovarea luptei.

Orice idei sunt binevenite.

Salutari,

assaf benyamini .

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau:[email protected] sau: [email protected]

3)Mai jos sunt câteva cuvinte explicative despre mișcarea socială la care m-am alăturat pe 10 iulie 2018, așa cum au apărut în presă:

Tatyana Kaduchkin, un cetățean obișnuit al statului Israel, a decis să înființeze mișcarea „nitgaber” pentru a-i ajuta pe cei pe care ea îi numește „invalidi transparente”. Până acum, aproximativ 500 de persoane din tot statul ISRAEL s-au alăturat mișcării ei. Într-un interviu acordat radiodifuzorilor Channel 7, ea vorbește despre proiect și despre acele persoane cu dizabilități care nu primesc asistență adecvată și suficientă de la agențiile relevante, pur și simplu pentru că sunt transparente.

Potrivit acesteia, populația cu dizabilități poate fi împărțită în două grupe: cu handicap cu scaun cu rotile și cu handicap fără scaun cu rotile. Ea o definește pe cea de-a doua grupă ca fiind „invalidi transparente”, deoarece, potrivit ei, aceștia nu beneficiază de aceleași servicii ca persoanele cu dizabilități cu scaun cu rotile, deși sunt definiți ca având un handicap de 75-100 la sută.

Acești oameni, explică ea, nu își pot câștiga singuri existența și au nevoie de ajutorul serviciilor suplimentare la care au dreptul persoanele cu dizabilități cu scaun cu rotile. De exemplu, persoanele cu handicap transparent primesc o indemnizație de handicap redusă de la Asigurările Naționale, nu primesc anumite suplimente precum indemnizație pentru servicii speciale, indemnizație de însoțitor, indemnizație de mobilitate și primesc și o indemnizație mai mică de la Ministerul Locuinței.

Potrivit cercetării efectuate de Kaduchkin, aceste persoane cu dizabilități transparente sunt înfometate de pâine, în ciuda încercării de a susține că în Israelul anului 2016 nu există oameni flămând de pâine. Cercetarea pe care a efectuat-o afirmă, de asemenea, că rata sinuciderilor în rândul lor este ridicată. În mișcarea pe care a înființat-o, ea lucrează pentru a pune persoanele cu dizabilități transparente pe listele de așteptare pentru locuințe publice. Acest lucru se datorează faptului că, potrivit ei, ei nu intră de obicei în aceste liste, deși ar trebui să fie eligibile. Ea ține destul de multe întâlniri cu membrii Knesset și chiar participă la reuniunile și discuțiile comisiilor relevante din Knesset, dar, potrivit ei, cei care sunt capabili să ajute nu ascultă, iar cei care ascultă sunt în opoziție și, prin urmare, nu pot. Ajutor.

Acum face apel la tot mai multe persoane cu dizabilități „transparente” să i se alăture, să o contacteze pentru a-i ajuta. În opinia ei, dacă situația continuă așa cum este astăzi, nu va exista nicio scăpare de la o manifestație a persoanelor cu dizabilități care își vor cere drepturile și condițiile de bază pentru existența lor.

4) Mai jos sunt datele de contact ale managerului de mișcare, doamna Tatyana Kaduchkin:

Numerele ei de telefon:

972-52-3708001. și: 972-3-5346644.

Orele ei de răspuns la telefon sunt duminică până joi (inclusiv) de la 11:00 la 20:00 – de la unsprezece dimineața până la opt seara, conform orei ISRAEL, cu excepția sărbătorilor evreiești și a diferitelor sărbători israeliene.

5) Mai jos este începutul unei scrisori, pe care am trimis-o în diferite locuri:

La:

Subiect: construirea sistemului.

Stimate Doamne/ Domni.

Sunt interesat să comand următorul serviciu de la programatori: configurarea unui sistem de TTS-TEXT TO SPEECH

În armeană, belarusă, turkmenă, kârgâză, idiș și bască – limbi care nu sunt în sistemele TTS pe care le folosesc astăzi (play.ht, voicemaker.in și aivoov.com) – dar sunt pe mine blog disability5.com

Este cu adevărat posibilă o astfel de dezvoltare? Și dacă da, cât timp durează și care sunt costurile financiare necesare?

Ar trebui să subliniez că nu sunt nici computer, nici programator – așa că nu am de unde să verific lucrurile.

Salutari,

assaf benyamini .

6) Mai jos este corespondența mea cu grupul de Facebook „Venind la profesori”:

La: “באים אל הפרופסורים.היסטוריה וארכיאולוגיה

Sunt cetățean israelian, care activează în lupta pentru populațiile cu dizabilități în cadrul căreia fac apel și la organismele internaționale din afara Statului ISRAEL. Printre altele, m-am adresat și unor oameni din Armenia.

După cum știți, în urmă cu aproximativ doi ani și jumătate a avut loc un război între Armenia și Azerbaidjan pentru zonele de influență din regiunea Nagorno-Karabah și, conform a ceea ce am auzit la știri, Israelul nu a fost neutru în acest conflict și s-a identificat cu partea azeră.

Prin urmare, mă așteptam ca atunci când mă apropii de oameni din Armenia, ca cetățean ISRAELI (și chiar m-am prezentat ca atare) atitudinea față de mine să fie foarte proastă.

Spre surprinderea mea, am primit de la toți oamenii din Armenia cu care am fost în contact prin internet, și fără excepție o atitudine foarte respectuoasă, și oameni care au încercat să ajute chiar mai mult decât oameni din orice altă țară.

Desigur, aceasta este o surpriză plăcută pentru mine – totuși, ca cineva care nu știe nimic despre cultura armeană sau azeră, presupun că aici sunt tot felul de lucruri despre care nici măcar nu știu.

Deci unde sunt greșelile mele? ce nu ințeleg?

Aș sublinia că nu pun această întrebare ca o sfidare de orice fel – pur și simplu sunt interesat să știu care sunt explicațiile pentru ceea ce am descris.

Salutari,

Asaf Benjamin.

David Cohen

Mă întreb care este legătura dintre lupta persoanelor cu dizabilități din ISRAEL și defăimarea Statului ISRAEL?

Armenii au comis un masacru cu soarele.

Armenii s-au ferit mereu de onoarea ISRAELULUI și încearcă să concureze cu ea pentru a ajunge la statutul pe care evreii au reușit să-l acorde Holocaustului, de aici respectul pentru noi și de asemenea invidia lor.

ISRAEL nu a ocupat un loc activ în război, a semnat acorduri pentru a vinde arme azerilor care ne sunt prieteni, spre deosebire de armeni.

În orice țară din lumea a treia ar fi foarte bucuroși să primească alocațiile pe care persoanele cu dizabilități le primesc aici în ISRAEL și condițiile de viață, prin urmare, din punctul meu de vedere, este o glumă și o batjocură ca Resh să apeleze la cetățenii care câștigă cel puțin 400 de dolari. o lună și să primească asistență de la ei în lupta când alocația de dizabilitate pe care o primesc în Israel este de multe ori mai mare și, de asemenea, un vis al unei persoane cu acest statut intermediarul acestor țări.

 

David Cohen

Nu am susținut că există vreo legătură între lupta persoanelor cu dizabilități din ISRAEL și atitudinea armenilor față de națiune.

Tocmai am ridicat o întrebare ca cineva care nu știe nimic despre cultura armeană. Îmi cer scuze pentru că ați ridicat întrebarea – chiar nu știam că după metoda dumneavoastră este interzis să ridicați întrebări pe acest subiect. De asemenea, nu există nicio încercare aici de a calomnii statul ISRAEL – aceasta este invenția ta. De asemenea, voi preciza că nu i-am contactat direct pe cetățenii Armeniei cu privire la cererea de donații financiare – solicitările au fost pe teme complet diferite, în principal prin site-uri pentru freelanceri precumfivver.com. Sunt de acord cu tine că situația persoanelor cu dizabilități în ISRAEL este nemăsurat mai bună decât situația persoanelor cu handicap într-o țară precum Armenia. Și este posibil să mergem mult mai departe: societățile primitive în care cei care nu lucrează la muncă fizică grea sau luptă în războaie nu au nicio șansă de supraviețuire – și bineînțeles în aceste societăți nu este nimic de vorbit despre drepturile persoanelor cu dizabilități, persoanele în vârstă sau orice fel de tratament medical care pur și simplu nu există – sau este accesibil doar unui strat al populației O viziune foarte limitată asupra regelui și a împrejurimilor sale imediate – vă interesează ca aceasta să fie pentru noi în statul ISRAEL model pentru comparatie? Și care este concluzia? că suferința socială este întotdeauna, ca multe alte lucruri din viața noastră, un lucru relativ mai degrabă decât un lucru absolut. Ca persoană cu dizabilități în statul ISRAEL, comparația pe care o fac este între ceea ce statul ISRAEL poate oferi fără nicio problemă publicului nostru și să-i facă mai ușor – și lanțul de eșecuri guvernamentale care fac ca populația cu dizabilități să primească mult. mai puțin decât minimul necesar pentru a trăi cu demnitate aici în Israel – și nu oriunde altundeva. Comparația dintre situația persoanelor cu dizabilități din statul ISRAEL și situația persoanelor cu dizabilități din țările sărace (și chiar cele aflate într-o situație mult mai proastă decât Armenia) nu formează baza pretențiilor persoanelor cu handicap față de statul ISRAEL. . Nu mă îndoiesc că în țările lumii a treia pot exista situații în care, dacă tu sau eu suntem răniți,

 

David Cohen

assaf benyamini

În ceea ce privește tratamentul armenilor, v-am scris pur și simplu de ce îi tratează pe israelieni într-o manieră respectuoasă, în ciuda războiului.

Bineînțeles că aveți voie să puneți orice întrebare doriți… liber.

Încă nu înțeleg care este legătura dintre cetățenii unei țări din lumea a treia și situația persoanelor cu dizabilități din Israel.

Nu numai că nu am comparat persoanele cu dizabilități din Israel cu persoanele cu dizabilități din Armenia, dar am comparat situația oamenilor sănătoși cu situația persoanelor cu dizabilități din ISRAEL – este mai bine să fii dizabil în ISRAEL decât un cetățean obișnuit din Armenia.

Inca ma intreb:

De ce să aduci lupta persoanelor cu dizabilități în relațiile internaționale?

Nu este această defăimare a ISRAELULUI în cel mai ciudat și mai inutil mod posibil?

Să se îndrepte către un popor care suferă și să le facă semn în fața ochilor cu cereri care sunt un vis pentru ei? La ce folosește asta? Și ce legătură au ei cu persoanele cu handicap?

Și din nou: întreabă ce vrei și fă ce vrei, mă întreb doar de logică și are un asemenea impact asupra reputației Statului ISRAEL?

 

la fel desaf benyamini

autor

 

David Cohen

Voi lămuri (din nou) că nu există nicio încercare de defăimare a Statului ISRAEL, iar cea mai bună dovadă în acest sens este: tot scriu aici pe Facebook, și sunt acasă și nu în detenție în subsolurile Securității Generale. Serviciu, unde aș fi fost trimis dacă aș fi făcut cu adevărat așa ceva… Și nu le fac nicio pretenție în fața lor: pur și simplu i-am contactat pe acei oameni din Armenia prin site-uri pentru freelanceri – și le-am plătit și plata integrală. pentru sarcinile pentru care freelanceri din orice altă țară ar primi și plata integrală. În corespondența mea cu ei m-am străduit din greu să vorbesc la nivelul ochilor – și includea doar lucruri care erau legate tehnic și direct de sarcina pentru care erau conectați și la aceleași site-uri – și nimic altceva. După cum știți, aceste site-uri sunt deschise pentru înregistrare pentru persoane din țări din întreaga lume. Cred (și aceasta este desigur părerea mea personală – și nimic mai mult decât atât) că noi, în ISRAEL, suntem vinovați de o teribilă nedreptate morală comisă sub titlul aparent nevinovat de „exporturi de securitate” – în cadrul căreia armele produse în Statul Israel este vândut din motive de lăcomie doar unor regimuri sau organizații dubioase care comit acte de crimă în masă – dar, desigur, israelianul obișnuit va fi întotdeauna mult mai confortabil să spună lucruri precum „nu are legătură directă cu mine” sau „eu nu” nu decideți în privința asta” sau „Nu depinde de mine” și alte afirmații care ne pot face să ne simțim mai bine cu noi înșine – la urma urmei, cine ar fi cu adevărat dispus să admită că o armă vândută de țara lor este folosită pentru a comite asemenea crime groaznice? Și vă întrebați de ce să aduceți lupta persoanelor cu dizabilități publice din ISRAEL în domeniul relațiilor internaționale? Ei bine, o fac din alegere. M-am alăturat luptei persoanelor cu dizabilități din ISRAEL în 2007 – adică acum 15 ani. De-a lungul anilor, eu și mulți alți oameni cu dizabilități am încercat să luptăm împotriva nedreptăților groaznice din cauza cărora mulți oameni cu dizabilități și-au găsit deja moartea în stradă în toate felurile posibile, și nu numai prin demonstrații: nenumărate apeluri și întâlniri cu membrii Knesset (parlamentul ISRAEL), face apel la presa sau la fiecare sector posibil din statul ISRAEL. După ce am fost abuzat și mințit de atâtea ori, eu personal (și scriu aici doar cum arată lucrurile din punctul meu de vedere – și bineînțeles că pentru alții lucrurile pot arăta diferit) Mi-am pierdut complet încrederea în diferitele autorități ale statului. Ca o ultimă soluție de disperare, apelez la multe organizații internaționale (și din moment ce apelez adesea la limbi pe care nu le știu deloc și folosesc traducerile pe care le-am obținut în acest scop de la companii de traduceri, așa că în multe cazuri am trimite cereri către organizații sau indivizi fără să știe deloc care este identitatea lor). Apelurile către părțile din afara statului ISRAEL au două scopuri: o încercare de a realiza o cooperare de un fel sau altul între organizațiile persoanelor cu handicap din statul ISRAEL și organizațiile persoanelor cu dizabilități din alte locuri, precum și o încercare de a invita presiune din exterior asupra factorilor de decizie din Statul ISRAEL pentru ca aceștia să înceapă să se ocupe puțin mai în serios de greutățile noastre. Vrei să vezi asta ca o defăimare a statului ISRAEL? Deci știi ce: în această chestiune accept vina pe mine însumi – așa cum am explicat, nu am rămas cu nicio altă alegere sau posibilitate. Începând de astăzi, există o listă lungă de probleme în care nu se oferă deloc o soluție – așa că puteți continua să argumentați împotriva mea că defăim Statul ISRAEL – și, în același timp, vă asigur că atitudinea disprețuitoare a multe, multe autorități din statul ISRAEL în atât de multe cazuri garantează de fapt că voi fi obligat să continui în asta din lipsă de alegere. Va începe cu adevărat statul ISRAEL să aibă grijă în serios? și nu doar să o spui și să continui să minți? În acest caz, aș fi foarte bucuros să opresc lupta și să nu mai trimit nici măcar o scrisoare. Cu toate acestea, între timp, nu vedem nicio schimbare de direcție în această chestiune – iar continuarea politicii pe termen lung de neglijare și dispreț înseamnă că nu există nicio șansă pentru altceva. Deci vreți să numiți și această defăimare a Statului ISRAEL? Deci ai tot dreptul să gândești așa despre cei care o fac din alegere – nu voi contesta asta. Salutări, assaf benyamini. Deci vreți să numiți și această defăimare a Statului ISRAEL? Deci ai tot dreptul să gândești așa despre cei care o fac din alegere – nu voi contesta asta. Salutări, assaf benyamini. Deci vreți să numiți și această defăimare a Statului ISRAEL? Deci ai tot dreptul să gândești așa despre cei care o fac din alegere – nu voi contesta asta. Salutări, assaf benyamini.

 

David Cohen

la fel desaf Benyamini

Chiar dacă calomniezi rău Israelul, ei nu te vor băga în închisoare. democraţie…

Și nu te judec pentru durerea ta și nu te judec pentru suferința ta.

Fă ceea ce crezi că te va avansa.

Vă asigur că nicio presiune internațională nu va determina statul ISRAEL să dea mai mulți bani publicului persoanelor cu dizabilități, este o chestiune internă a statului și statul dă sume rezonabile persoanelor cu dizabilități în comparație cu alte țări occidentale, de aceea este ridicol. a crede că va interveni cineva și cu siguranță organizații sau oameni din țările lumii a treia.

Sunt de acord că într-adevăr nu este suficient și că este posibil și necesar să dai mai mult (și există cineva de la care să ia) – dar după cum am menționat: nicio presiune externă nu va ajuta – și da, este o formă de defăimare a Statului al ISRAELULUI.

Statul ISRAEL se află într-un loc în care toți dușmanii săi caută modalități de a-l clasifica și, din fericire pentru noi, cei mai mulți dintre dușmanii noștri ar fi bucuroși să trăiască aici și să accepte condițiile pe care le primesc aici persoanele cu dizabilități.

Multa sanatate tie

 

David Cohen

Ai dreptate. După cum am explicat, noi, ca persoane cu dizabilități, nu mai avem altă opțiune.

 

Lior Pasternak

Din experiența mea cu armenii atât din America, cât și din Japonia, ei au respect pentru evrei într-un „mod realist, greu și suspect”, iar acest lucru provine din creștinismul care se practică în Asia Centrală în comparație cu creștinismul occidental.

Am observat că ei cu greu spun „Iisus Hristos” spre deosebire de americani, și în general sunt închiși și distanți, mi-am dat seama că aceasta este cultura lor, să nu vorbească și să se conecteze cu oameni care nu sunt ai lor. În acest fel, dacă au spus un cuvânt bun, este politicos.

la fel desaf benyamineu .

autor

Lior Pasternak

multumesc pentru raspuns. Sună interesant oricum.

 

Bruria Ginton-Lavanda

Lior Pasternak

Uau, experiența mea în America de Nord este puțin diferită – experimentez și văd apropiere și fraternitate, inclusiv căsătorii între evrei și armeni. Mulți evrei, de altfel, spun și „Iisus Hristos” sau „Suite Isus”, fără nicio intenție sau acuzație religioasă, la fel cum mulți spun „Dumnezeu puternic”, „Domn al lumii” etc. Cu și fără intenție religioasă. , dar dintr-un obicei care nu intenționează să facă rău, ci să exprime șoc/uimire, sau glume pline de spirit.

Nu este greu de înțeles că azerii din Iran, ca și celelalte popoare non-persane din Iran, se pot ajuta pe ei înșiși și Orientul Mijlociu să revină la zilele dinaintea revoluției șiite. Dacă se poate, ar fi bine să găsim o modalitate diplomatică de a rămâne în relații fraterne și cu armenii, nu numai pentru că Charles Ezenborian (Ezenbor) a interpretat cea mai emoționantă „Haidisher Maman”, ci pentru că și ei au suferit un holocaust grav „din cauza „la religia sclaviei (în Turcia).

7) Mai jos este postarea pe care am publicat-o pe rețeaua de socializare Facebook despre comportamentul rețelei Shufersal față de mine (voi observa că numerele de telefon la care nu a fost răspuns din rețea sunt: ​​972-1-800-56-56 -56 și: 972-3-9481515).

 

Astăzi, vineri, 2 septembrie 2022, am primit o livrare la mine acasă de la Shufersal-Transport, care a inclus și Yedioth Ahronoth de vineri nziarul de ziar. După cum știți, un ziar de sâmbătă Yedioth Ahronoth costă aproximativ 20 NIS și include, în afară de partea sa principală, suplimente.

Cu toate acestea, din motive necunoscute, lanțul Shufersal a decis să livreze doar cea mai mare parte a ziarului fără suplimente.

Cred că atunci când un client comandă un produs și plătește pentru el, ar trebui să primească același produs în întregime – și nu doar o parte din el. Este o chestiune de principiu.

Mai mult: atunci când încerc să stabilesc un contact telefonic cu rețeaua Shufersal pentru a clarifica problema, nimeni nu răspunde la telefon și apelurile sunt deconectate imediat unul după altul.

Cred că acesta nu este un mod adecvat de conduită.

Salutari,

assaf benyamin,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasa-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

8)Voi observa că sunt vorbitor de ebraică, iar cunoștințele mele despre alte limbi sunt foarte limitate. Cu excepția unui nivel mediu spre scăzut de engleză și a unui nivel foarte scăzut de franceză, nu am cunoștințe suplimentare în acest domeniu.

Am folosit ajutorul unei companii de traduceri profesionale pentru a scrie această scrisoare.

9) Mai jos sunt câteva link-uri, prin care puteți găsi mai multe informații despre mine și despre lupta persoanelor cu dizabilități din Israel la care particip:

 

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/AssafBenyamini

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://open.spotify.com/show/4KKwFBQBwwapfWMb1tvdEw

https://vk.com/id384940173

www.tiktok.com/@assafbenyamini

 https://disability5.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

 https://www.4shared.com/folder/oOyYCabv/_online.html

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

 

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

 

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

 

- Ai găsit o greșeală? Povesteste-mi -

Print Friendly, PDF & Email