Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Handikappade befolkningar i världen - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Handikappade befolkningar i världen

Mänskligheten inkluderar en mängd olika befolkningar och grupper av människor runt om i världen. Bland de speciella och äldsta grupperna finns befolkningen av personer med funktionsnedsättning. Detta innebär behovet av att ta ett unikt förhållningssätt gentemot dessa människor, som möter olika dagliga utmaningar inom den fysiska, känslomässiga och sociala sfären. Det sociala och politiska tillägget som utökar rättigheterna och skyddet för personer med funktionsnedsättning runt om i världen är viktigt och rättvist, men det finns fortfarande många utmaningar som måste mötas dagligen.

Kultur och språk är oerhört viktiga delar av mångfalden av befolkningar runt om i världen, och bland personer med funktionsnedsättning, varken mindre och inte mer. På vissa håll är det en kultur med ett gemensamt språk som gör att denna grupp kan uttrycka sig och delta i det sociala livet på ett naturligt sätt. Och på andra ställen kan människors funktionsnedsättning faktiskt försvåra, eller ibland helt förhindra denna integration.

En av de största och mest mångsidiga befolkningsgrupperna som drabbas av fysiska funktionshinder är allmänheten som lider av blindhet eller synnedsättning. Människor med allvarliga synproblem kan inte hantera sina liv och sina dagliga aktiviteter som att röra sig på stadens gator, shopping, internetsökningar och mer utan lämplig hjälp och vägledning. Digital teknik erbjuder idag många sätt att hjälpa den blinda eller synskadade befolkningen – och alla ansträngningar måste göras för att göra dessa tekniker tillgängliga och användbara så brett som möjligt.

Även på den emotionella och mentala sfären är det nödvändigt att hänvisa till populationer av personer med funktionsnedsättning. När det kommer till känslomässiga eller psykologiska problem kan detta också ha en känslomässig effekt på de olika sociala kretsarna hos den funktionshindrade, så det är viktigt att ge lämpligt psykologiskt stöd och att förstå de unika behoven hos dessa personer som är i kontakt med inaktiverad med en eller annan frekvens.

 

För att skapa de nödvändiga förutsättningarna och förbättra livskvaliteten för personer med funktionsnedsättning är det mycket viktigt att investera i utbildning. Trots utmaningarna kan de flesta personer med funktionsnedsättning få tillräcklig utbildning och delta på arbetsmarknaden. Det är viktigt att skapa möjligheter för var och en att hitta ett jobb och få lämplig utbildning för att få lika chanser i sina liv.

En annan av de största utmaningarna är tillgång till transporter och tillgång till hälsotjänster som är förenliga med de unika behoven hos personer med funktionsnedsättning. Kollektivtrafik, såväl som privata fordon tillgängliga för funktionshindrade kan vara ett utmärkt verktyg för funktionshindrade när det kommer till deras integration i samhället – precis som en bristande transporttillgänglighet kan orsaka allvarligare social utestängning av funktionshindrade och funktionshindrade befolkningar.

A. Den 16 september 2023 öppnade jag ett konto på webbplatsen justpaste.it. På den här sidan laddar jag upp inlägg på de 88 språken:

uzbekiska, ukrainska, urdu, azeriska, italienska, indonesiska, isländska, irländska, albanska, amhariska, engelska, estniska, esperanto, afrikaans, armeniska, bulgariska, bosniska, burmesiska, vitryska, bengaliska, baskiska, gujarati, georgiska, galiciska, tyska, danska, holländska, ungerska, hindi, walesiska, vietnamesiska, zulu, khmerer, tadzjikiska, turkiska, turkmeniska, telugu, tamilska, javanesiska, grekiska, jiddisch, japanska, kurdiska suran, lao, lettiska, litauiska, maori, mongoliska, malaysiska, malagasiska , maltesiska, malayalam, makedonska, marathi, norska, nepalesiska, swahili, somaliska, sundanesiska, singalesiska, kinesiska, slovenska, slovakiska, spanska, serbiska, hebreiska, arabiska, pashto, polska, portugisiska, filippinska, finska, punjabi, persiska, tjeckiska , franska, koreanska, kazakiska, katalanska, kirgiziska, kannada, kroatiska, kreolska, rumänska, ryska, svenska, thailändska, tigrinja.

Länk till mitt konto: https://justpaste.it/u/assaf_benyamin2

B. Här är några idéer för programvara och/eller internetsystem som jag tänkte på:

 

1) Sök med saknade ord eller fraser – som vi vet ger internetsökmotorer surfare alla resultat där sökordet eller frasen som surfaren har skrivit visas.

Utmaningen är att implementera mjukvara i de stora sökmotorerna (som Google, Microsofts Bing etc.) som kommer att ge surfare som är intresserade av detta möjligheten att göra en slags “missing search” – söka efter all information på Internet som inte inkluderar söktermen som har härdats.

Till exempel: när en surfare skriver in frasen “restauranger i New York” får han bara information som inte innehåller dessa sökord.

2) Etablering av en nyhetssajt som heter “Civil Wars in Our Times” – en nyhetssajt som kommer att behandla rapporter från inbördeskrig som då och då inträffar i olika delar av världen.

3) Plugin för att lägga till innehåll i WordPress – Som du vet finns det WordPress-sajter som har ett stort antal inlägg. När en användare till exempel vill lägga till frasen “Den fullständiga bibliografiska listan finns på sidan ‘Bibliografisk lista’ på denna webbplats” i slutet av varje blogginlägg, kan uppgiften vara frustrerande och tråkig när det finns en stort antal inlägg som de vill lägga till frasen till.

Därför är tanken utvecklingen av en plug-in, som gör det möjligt att lägga till

fras (på hebreiska) “הרשימה הביבליוגראפית המלאה נמצאת בעמוד ‘רשימה ביבליוגראפית’ באתר זה”, eller någon annan fras som användaren väljer till ett stort antal inlägg med ett klick, och utan att behöva lägga till frasen i varje inlägg separat- Och detta på ett enkelt och enkelt sätt, som även kan anpassas till användare som inte är programmerare eller experter på kod.

Det är också önskvärt att möjliggöra synkronisering av pluginet med PolyLanguage eller andra WordPress-plugins med hjälp av vilka flerspråkiga webbplatser byggs, så att det till exempel skulle vara möjligt att lägga till en fras på det språket i alla inlägg skrivna på en viss språk – också med ett klick.

till exempel:

1. Lägg till i alla inlägg på engelska, med ett klick, frasen:

“The full bibliographic list is on the ‘Bibliographic list’ page on this website”

2. Lägg till i alla inlägg på kinesiska, med ett klick, frasen:

“完整的書目列表位於本網站的’書目列表’頁面”

 

(Jag kan inte kinesiska – jag använde Google Translate där jag kopierade den här frasen)

etc’.

 

C. Nedan finns flera inlägg som jag delade på det sociala nätverket Facebook:

1)

Asaf Benjamin

13 i september B-9:46

 

Delas med allmänheten

 

En konstig fråga:

De senaste åren har det pratats om att det är möjligt och i framtiden kommer det att ske en bosättning av människor på planeten Mars.

Vad är den judiska Halachas ståndpunkt i frågan? Är det tillåtet eller förbjudet att lämna jorden och flytta till Mars enligt Halacha? Och finns det någon skillnad i denna fråga mellan vad en jude befaller och vad en hedning befaller?

intressant…

 

2)Asaf Benjamin

15 i september B-22:44

 

Delas med allmänheten

Charlie Aufleger

7 juli 2018

 

En man går nerför gatan och ropar country shit, country shit… en polis stoppar honom på plats och för honom till en snabb rättegång.

Frågar domaren, medveten om att mannen säger ja. Domaren frågar vad du har att säga innan jag fäller ditt straff? Mannen svarar, jag sa inte vilket land. Domaren bötfäller polismannen för att ha stört rätten.

De två lämnar domstolen, polisen filter, country shit. Mannen säger till honom att jag sa det till dig!

Och nu i stil med Mike som slutade skriva.

Idag bevittnade jag ett spännande och chockerande fall i Israel. En turist från Ryssland, en respekterad läkare, föreläsare vid medicinskolan och hennes äldsta dotter kom på semester i Israel. De tillfrågades vid gränskontrollen var de skulle vara? De presenterade en inbjudan från ett hotell i Ashkelon. De nekades tillträde till landet och de utvisades med motiveringen att Ashkelon inte är ett turistmål och att de inte tror på dem.

Shit land.

3)Asaf Benjamin

24 i september B-10:22

 

Delas med allmänheten

En soldat som hoppar av en flygkurs bestämmer sig för att gå med i en av luftvärnsförbanden, som ansvarar för driften av luftvärnsmissiler.

När soldaten får frågan varför han av alla arméförband bestämde sig för att gå med i just den här enheten, svarar han

“Självklart bestämde jag mig för att gå med i enheten som driver luftvärnsmissiler. Om jag inte flyger kommer ingen att flyga.”:

4)Asaf Benjamin

23 i september B-13:41

 

Delas med allmänheten

https://www.israelhayom.co.il/…/hashavua/article/13002739

En artikel (på hebreiska) om historien om utbildningssystemen i världen.

Det visar sig att skolorna i det format vi känner idag i västvärlden startade i Preussen, i början av 1700-talet.

Vad vet vi om Enoks system eller skolor i tidigare perioder av historien (till exempel under medeltiden eller under antiken)?

Och vad sägs om Enoksystemen i kungadömen eller länder som inte alls var en del av västvärlden (som Enokssystemet i den forntida Främre Orienten – Sumer, Akkad eller Assyrien, samt Enoksystemen – om det fanns sådana i Indiska kulturer som inkarikena, aztekerna eller Quitoriket – förstås före den spanska erövringen I händerna på Franciscos armé skingrades de i slutet av 1500-talet) – vad vet vi om det idag?

 

5)Asaf Benjamin

26 i september B-12:33

 

Delas med allmänheten

Från en kvinnoorganisation kommer ett krav på att inleda en brottsutredning:

“Kung Salomo hade 1000 fruar – ett allvarligt fall av månggifte!!! Vi kräver att en utredning inleds mot honom omedelbart!! Och alla inblandade i affären ställs inför rätta!!”.

LOL…

6) Detaljer

Administratörsteamet har avvisat ditt inlägg i Fråga en läkare | grupp Medicinsk personal Visdom av mängden.

12 timmar sedan

Asaf Benjamin Fråga läkare Personal medicinsk visdom massorna

14 timmar ·

till: “Fråga läkare Personal medicinsk visdom massorna“.

Ämne: Kliniksökning.

Kära fruar/herrar.

Måndagen den 2 oktober 2023 klockan 11:30 på morgonen fick jag en remiss till en kolorektalklinik från min husläkare på kliniken “Ha-Teilat” i General Health Fund i Jerusalem.

Men när jag närmade mig klinikens kontor vägrade expediten på kliniken bestämt att berätta var det finns sådana kliniker. Jag bad henne att hon skulle försöka kolla på datorn på kliniken där det finns sådana kliniker, hon svarade med förakt och fullständigt ignorerande.

Klinikens telefonnummer är 972-2-5098282.

Naturligtvis är händelsen i sig inte alls förvånande – ett sådant slentrianmässigt och meningslöst missbruk av fondens försäkrade har upprepat sig om och om igen i många år.

Och på ett praktiskt plan: Jag skulle vilja veta hur jag kan få information om kliniker som har kolorektal övervakning i Jerusalem-området (staden där jag bor).

Jag kommer inte att kunna påbörja den terapeutiska uppföljningen utan att veta var det finns sådana kliniker och hur man kontaktar dem.

Vänliga hälsningar,

Asaf Benjamin.

Post Scriptum. 1. Mitt telefonnummer: 972-58-6784040.

  1. Mitt ID-nummer: 029547403.

respons

Hej, jag kan inte ta upp den här frågan av rädsla för förtal

 

7) Ett inlägg av en förvirrad person (läsvarning: friska och normala människor uppmanas att inte läsa inlägget):

Vänsterpartister kan inte agera för funktionshindrade i min situation.

Anledningen: vänsterideologin stöder visserligen beviljandet av rättigheter till missgynnade befolkningar – men när saker och ting sätts på prov är det tydligt att denna ideologi inte existerar eller tillämpas på världen i praktiken – och vänstern -vingepartier, om och när de når maktpositioner eller maktpositioner, oroar sig för att diskriminera funktionshindrade och behövande befolkningar – och på ett praktiskt plan gör de inte till världen sin socialistiska och förment “sociala” ideologi.

Å andra sidan kommer inte ens högermänniskor att kunna agera för funktionshindrade och behövande i min situation, och denna gång på grund av en högerideologi som verkligen genomförs, om och när dessa partier når maktpositioner eller kraft:

Den kapitalistiska världsbilden hävdar trots allt att de mest begåvade och smartaste människorna i samhället är de människor som vet hur man lyckas i affärer – eller i folkmun, “tjäna pengar”.

Därför, om en person når ett tillstånd av fattigdom, är han förmodligen dum – och om han är dum, då förtjänar han definitivt att svälta ihjäl på gatan (och jag kommer att betona att jag inte tror det – men detta är vad kapitalismens världsbild säger).

Naturligtvis är denna världsbild starkt emot behovet av att hjälpa människor i nöd: trots allt, enligt den kapitalistiska världsbilden är de en oskiljaktig del av befolkningen av dumma människor i samhället – och de förtjänar att leva i nöd och fattigdom alla deras liv.

Det är därför jag aldrig kommer att tro på en vänsterman som säger att han “vill hjälpa mig” – och jag kommer lika fullt tro på en högerman som lovar detta.

Och kort sagt: ingen regering eller regim – varken från höger eller vänster – kommer någonsin att ha ett intresse av att hjälpa handikappade eller behövande – och var och en av dem av olika anledningar – och med var och en av dem kommer diskrimineringen att uttryckas i ett annat sätt – men det blir ändå exakt samma diskriminering.

Slutsatsen för mig är att det inte finns något hopp.

Läste du mitt inlägg? Vilken skam – jag inledde mina ord med en uttrycklig läsvarning, och jag kan inte ta ansvar för de som envisas med att läsa vad en komplicerad person skriver…

 

8) En ny sedvänja dyker upp i världen: stadsdelar och bostadsområden som endast är avsedda för akademiker – de med en magisterexamen eller högre. Hela resten av befolkningen bor i andra och mycket mindre områden. Vid ingången till akademikerkvarteren finns en hård vakt vars syfte är att genomdriva de nya segregationslagarna.

Jag är ingen akademiker. Jag har inte ens full studentexamen – vilket betyder att jag inte kommer att kunna ta mig till många områden från och med nu för alltid.

Men vänta – vad bryr jag mig egentligen? Jag lämnar inte huset i alla fall.

Om akademikerna vill kalla det något i stil med “Dårarnas bostäder” eller Barbarianernas bostäder (detta är namnen på alla de där bostadsområdena utanför akademikernas bostäder) – jag bryr mig verkligen inte.

För min del, låt dem stanna där och det är allt.

9)

https://smsbomber.co.in/

En indisk hemsida – enligt dem kan meddelanden skickas via itSMS är helt gratis (jag har inte provat deras system – jag vet inte om det verkligen fungerar).

Men shhh…

Snälla berätta inte för mobilföretagen…

LOL…

 

10) Ett företag som heter “The New Alphabets” utvecklar en app med samma namn.

Detta är en applikation med hjälp av vilken internetanvändare kan skapa en uppsättning symboler som kommer att utgöra bokstäver – och sedan utveckla ett nytt språk baserat på det med ett nytt ordförråd – utan koppling till något av de språk som talas i världen i dag.

Applikationen blockerar, genom sin mekanism, skapandet av typsnitt eller ett ordförråd som är för likt något språk som för närvarande används i vår värld.

Många länder bestämmer sig för att förbjuda företaget och inte tillåta att systemet används: “Vi vill inte ha människor som är för smarta – det är farligt. Vi är emot farliga idéer. Låt ingen våga ändra vårt ansikte och sabotera vår språkliga hegemoni !!! Visdom finns alltid, men alltid bara hos oss – regeringarna och affärsmännen som arbetar för oss (eller faktiskt är vi med dem – bli inte förvirrad – vi erkänner inte ett misstag här – att ingen skulle våga att tänka så!!).Det är mycket viktigt att upprätthålla ideologisk enhet – och alla de som avviker från den motarbetar samhällets enhet och integritet. Och för att upprätthålla den allmänna freden, och som en integrerad del av våra ansträngningar att förebygga farliga tankar, kommer vi att se till att det finns fullständig ideologisk enhetlighet i de olika kommunikationsmedlen – radio, tv och press.”

När dessa regeringars beslut, som de senare försökte hålla hemliga, blir kända för allmänheten, börjar en protest som undertrycks med stor grymhet.

Det råder stor tillfredsställelse i världens regeringar: “Vi har lyckats få till världsfred – samarbete för att främja vår ideologiska enhet. Ingen kommer att kunna hota vår status längre – vad roliga vi är!!”.

 

11) Chefen för en psykiatrisk avdelning blir galen, och bestämmer sig för att amputera benen på alla som släpps från avdelningen – bara så och utan anledning.

Patienternas familjer lämnar in klagomål till hälsoministeriet och de andra myndigheterna – klagomål som bemöts med en föraktfull attityd och fullständig opacitet.

I sin nöd beslutar familjerna att vända sig till media, som bestämt vägrar att tillåta att frågan publiceras:

“Vi darrar av rädsla. De kommer att väcka ärekränkningsprocesser mot oss – det är bättre att patienternas ben amputeras än att vi förlorar pengar som vi behöver slösa bort.”

 

12) Staten Israel definierar sig själv, åtminstone tydligen, som en demokratisk stat.

Men detta händer inte i praktiken, eftersom varje uttalande av någon som inte är omtyckt av en annan person leder till en situation där den person som sa vad han sa omedelbart hotas med en förtalsprocess – och naturligtvis den stora majoriteten av medborgarna i staten Israel (inklusive jag) kan inte hantera förtalsprocesser och tystnadsprocesser på grund av de ekonomiska kostnaderna.

Så jag har ett förslag: när en medborgare kommer till en offentlig plats som en tv-studio, radio eller någon annan plats där en diskussion förs om ett visst ämne, kommer han att se en skylt framför sig där organisatörerna av evenemanget kommer att göra en ordnad lista över alla ord, på hebreiska eller på andra språk, som är tillåtna att yttras vid det evenemanget.

Naturligtvis, efter varje fråga som medborgaren ställs, kommer han att tvingas gå igenom listan över tillåtna ord – och endast använda dem i syfte att ge sina svar – eftersom att använda vilket annat ord som helst kommer att resultera i en förtalsprocess med vilken han inte kommer att kunna hantera – och naturligtvis också till stor hjärtesorg.

Kommer jag att bli stämd för förtal för dessa ord? Vilka förbjudna ord använde jag här?

Vem är kränkt?

Vad en katastrof…

Hahaha…

 

13) Enligt studier gjorda inom kriminologiområdet fann de att det finns samarbete mellan kriminella eller kriminella organisationer från den judiska sektorn, och deras “kollegor” från det arabiska samhället i Israel.

Så vem sa att det inte finns någon samexistens mellan judar och araber i Israel?

faktum att det finns.

Det är möjligt och möjligt att på basis av detta samarbete inleda fredsförhandlingar – faktum är att detta är möjligt…

LOL…

 

14) En ny sedvänja dyker upp i världen: stadsdelar och bostadsområden som endast är avsedda för akademiker – med en magisterexamen eller högre. Hela resten av befolkningen bor i andra och mycket mindre områden. Vid ingången till akademikerkvarteren finns en hård vakt vars syfte är att genomdriva de nya segregationslagarna.

Jag är ingen akademiker. Jag har inte ens full studentexamen – vilket betyder att jag inte kommer att kunna ta mig till många områden från och med nu för alltid.

Men vänta – vad bryr jag mig egentligen? Jag lämnar inte huset i alla fall.

Om akademikerna vill kalla det något i stil med “Dårarnas bostäder” eller Barbarianernas bostäder (detta är namnen på alla de där bostadsområdena utanför akademikernas bostäder) – jag bryr mig verkligen inte.

För min del, låt dem stanna där och det är allt.

Tycka om

Kommentar

delning

D. Nedan är e-postmeddelandet jag skickade till professor Shikma Bresler:

 

Av: Assaf Binyamini < [email protected] >

till:  [email protected] < [email protected] >

Skickat den: lördagen den 9 september 2023 kl. 12:12:35 GMT+3

Ämne: Mina brev till professor Shikma Bresler.

 

Till: Professor Shikma Bresler, hälsningar:

Ämne: Hjälp från influencers.

Kära frun.

2007 gick jag med i kampen för funktionshindrade i Israel. Från och med den 10 juli 2018 gör jag detta som en del av den “Natgver”-transparenta handikapprörelsen som jag gick med i.

Som ni vet får människor som försöker marknadsföra olika saker på internet såsom produkter, hemsidor de äger och i många fall även sociala kamper av olika slag ibland hjälp av nätverksinfluenser – kända personer (så kallade “kändisar”) som marknadsför sina idéer för en extremt hög avgift.

Min fråga till dig är: Känner du till en ekonomisk modell, med vars hjälp även människor som jag, som lever på en låg inkomst, kan integreras i ett sådant format?

Jag bör påpeka att det inte finns någon personlig bekantskap mellan oss – jag hörde talas om dig från media.

Vänliga hälsningar,

assaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

 

Telefonnummer: i ett hemligt hem på grund av trakasserier och ett klagomål till den israeliska polisen som inte var det

hanteras. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Min webbplats: https://www.disability55.com

3) Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

4) Den terapeutiska miljön jag befinner mig i:

Association “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumren på vandrarhemmets kontor: 972-2-6432551. Eller: 972-2-6428351.

Socialarbetaren från vandrarhemsteamet, som jobbar i min lägenhet: fru Sara

Stora-972-55-6693370.

5) Den 10 juli 2018 gick jag med i rörelsen “Nitgaber” – transparenta funktionshindrade. I rörelsen försöker vi agera för de transparenta funktionshindrade, det vill säga: människor som jag som lider av allvarliga hälsoproblem som inte syns på utsidan, och som ett resultat av detta diskrimineras i förhållande till andra funktionshindrade. .

Direktören för rörelsen, som också är dess grundare, är fru Tatiana Kaduchkin, och hennes telefonnummer är:

972-52-3708001. Eller: 972-3-5346644.

Vår websida:   https://www.nitgaber.com/

 

E. Nedan är meddelandet jag skickade till den offentliga utredningsavdelningen på Hadassah Ein Kerem-sjukhuset i Jerusalem:

 

Mina brev till den offentliga utredningsavdelningen på Hadassah Ein Kerem Hospital.

Asaf Benjamin< [email protected] >

Till:

[email protected]

Torsdag 28 september-13:08

Till: Hadassah Ein Kerem Hospital – Offentliga utredningar.

 

Ämne: Köproblem för testning.

Kära fruar/herrar.

Jag bokade tid för en ekokardiografiundersökning som jag måste göra akut – enligt rekommendation från de läkare som jag undersöktes hos.

Testet var planerat till söndagen den 8 oktober 2023 klockan 11:30.

Institutets personal beslutade dock på egen hand att ställa in mötet och skjuta upp det till den 22 oktober 2023 – och de meddelade mig oväntat detta i ett telefonsamtal från numret 972-2-6777901 – torsdagen den 28 september 2023 kl. 12:14. Alla mina försök att förklara för personalen Institutet att detta är ett test som jag måste göra akut, och att det inte kan skjutas upp till 2023-10-22, körde in i en vägg i form av att bli ignorerad. När jag bad dem erbjuda mig någon form av lösning på situationen svarade jag nekande.

Så vad gör vi? Vad exakt förväntar du dig att en patient ska göra i en sådan situation? Deras beteende är helt enkelt skandalöst. Jag tvivlar inte på att i motsats till vad tjänstemannen på institutet jag pratade med (jag vet inte vad hon heter) har de enligt dem ingen möjlighet att göra testet före 10.22. 2023 Denna möjlighet finns – de ljuger helt enkelt med en bestämd panna.

Hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A – Lägenhet 4,
Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hem på grund av trakasserier och ett klagomål till den israeliska polisen som inte togs upp.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3) Husläkaren som jag övervakas med:

Dr Brandon Stewart,

“Clalit” Health Services – “HATAYELET” klinik,

6 Daniel Yanovsky St.,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9338601.

Telefonnumret på klinikens kontor: 972-2-5098282. Faxnumret på klinikens kontor: 972-2-6738551.

F. Nedan följer en beskrivning av ett problem jag hade med kliniken där jag behandlas:

Till:

Ämne: Sjukförsäkringsmottagning – bristande respons.

Kära fruar/herrar.

Jag skickade akutmeddelandet till den allmänna sjukkassan där jag övervakas, till faxnummer:972-2-6738551.

Detta är “Hatayelet”-kliniken för General Health Insurance Fund i Jerusalem.

Men de svarar inte på denna begäran.

Även när man försöker kontakta kliniken via telefon till numret

Telefon 972-2-5098282 Ingen svarar i telefon – och efter en kort tid kopplas samtalet ner.

När jag försökte kontakta Kalalits hälsotjänster via WhatsApps sociala nätverk fick jag följande meddelande:

Enligt mina uppgifter är det inte möjligt att fortsätta processen på WhatsApp.

För ytterligare förtydligande kan du kontakta sekreteraren på din klinik.

Har du inte gått med på college än?

Du kan göra det här enkelt och snabbt:

https://r.clalit.co.il/yj6hlzp

 

Och när jag går in på den här länken hänvisas jag (igen) till det personliga området på webbplatsen för “Klelit Online” där det inte är möjligt att skicka förfrågningar till kliniken.

så vad gör vi?

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini.

9.2023

 

Hälsningar till strandpromenadens klinik:

Ämne: förfrågningar till kliniken.

Kära fruar/herrar.

Jag behandlas på din klinik av familjeläkaren Dr Brandon Stewart.

Jag skulle vilja begära från kliniken:

1) Jag skulle vilja förnya recepten för mina vanliga mediciner:

TEGRETOL CR

SEROQUEL

EFFEXOR

Jag behöver inga förklaringar i denna fråga – det här är mediciner som jag har tagit regelbundet i många år.

Jag skickar denna begäran till dig via fax eftersom systemet för webbplatsen “Klelit Online” inte tillåter mig att skicka in förfrågan via dem.

2) Och en fråga till läkaren:

Ska jag, eller rekommenderas det att få ett influensavaccin? Och jag hörde att det också finns ett vaccin mot den nya stammen av coronaviruset. Ska jag också få detta vaccin?

I vilket fall som helst, om det verkligen rekommenderas att få dessa vacciner för mig, skulle jag vara intresserad av att veta vad den nödvändiga proceduren är för detta.

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini är patient på kliniken.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mitt telefonnummer:972-58-6784040.

3) Du kan skicka mig certifikat och/eller rekommendationer till min e-postadress:

[email protected]

eller till mitt faxnummer:972-77-2700076.

G. Nedan är e-postmeddelandet jag skickade till olika platser:

 

Till:

Ämne: Beställa ett läkemedel/preparat.

Kära fruar/herrar.

Jag fick nyligen en rekommendation från min husläkare att använda en salva som heter Rectosurin.

Men nu har ett problem uppstått: denna salva finns inte i lager hos allmän hälsovård där jag är medlem, och den kan inte beställas från dem.

Jag skulle vilja veta av vem jag kan beställa denna salva som jag ska börja behandlingen med.

Vänliga hälsningar,

Asaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hem på grund av trakasserier och en anmälan till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

H. Nedan är mejlet som jag tänkte skicka till olika ställen:

Till:

Ämne: Sök efter en nödcentral.

Kära fruar/herrar.

Jag är en 51-årig handikappad person (mina ord är skrivna den 4.10.2023) – och på grund av mina olika sjukdomar tvingas jag då och då åka till sjukhus – och för detta ändamål får jag just nu hjälp av nödcentrum för Yad Sarah Association.

Men på grund av den olyckliga händelsen och hjärtesorgen som åtföljde den vill jag lämna dem och leta efter en annan jourcentral.

Känner du till några företag där du kan få denna tjänst? Och i så fall – till vilka kostnader?

Vänliga hälsningar,

Asaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hem på grund av trakasserier och en anmälan till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

 

Post Scriptum. 1) Nedan följer en beskrivning av detaljerna i ärendet jag nyligen hade med föreningen “Yad Sarah”:

 

Till:

Ämne: formproblem.

Kära fruar/herrar.

Fredagen den 29 september 2023 klockan 17:17 anlände jag till akuten på Hadassah Ein Kerem-sjukhuset – och detta berodde på en intensiv smärta som jag kände. Uppropet gick genom kriscentret i föreningen “Yad Sarah”.

För att jag ska kunna reglera ärendet om den ekonomiska skulden till organisationen Magen David Adom behöver jag att föreningen “Yad Sara” skickar mig den skriftliga remissblanketten (min remiss till nödcentralen via apparaten hemma hos mig). var verbal).

I mina samtal med Yad Sara-föreningens anställda från söndagen den 1 oktober 2023 framgick det dock att de inte är redo att skicka mig bekräftelsen, och detta med det märkliga påståendet att “den som handlägger ärendet återkommer att arbeta först efter Sukkot”.

Naturligtvis finns det inget att “behandla” här – allt jag bad dem var att skicka mig remissen – bekräftelse på remissen som jag hade till akuten.

Jag kan bara inte förstå varför handlingen att skicka ett formulär, något som tar ungefär en halv minut som mest, ska vara så komplicerat.

så vad gör vi?

Jag är bara trött på dessa onödiga och korkade spel – jag förstår inte vad fan är deras problem med att skicka formuläret!!!

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini.

2) Mitt ID-nummer: 029547403.

3) Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

 

I. Mina länkar:

 

1) ISRAGEM-The Israeli Society for Sex and Gender Awareness Medicine

2)Föreningen “Ögon på vägen”.

3) femlinks.co.il-portal för feministiska organisationers webbplatser i Israel

4) Anslutande-konsultation judisk feminin-personlig

5)  ett rum Kvinnliga läkare-gruppen kvinnor medicinen i Israel

6)Women’s Heart Health Center – Hadassah Ein Kerem Hospital

7)Instruktioner “Spara dina ögon”-hjälp till rehab Från pornografi

8)undetectable.ai – ett odetekterbart skrivverktyg för artificiell intelligens

9)SMM qqtube.com- Köp eller prova följare, visningar, gilla-markeringar och mer gratis

- Hittade du ett misstag? Berätta om det -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE