Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Adománygyűjtő platformok - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Adománygyűjtő platformok

VAN:

Tantárgy: toborzási platformok keresése.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

2023 júliusának elején létrehoztam a scammers-out.com webhelyet. Az oldal célja, hogy platformként szolgáljon azoknak az internetezőknek, akik információbiztonsággal vagy online csalással kapcsolatos kérdésekben konzultálni kívánnak egymással. A scammers-out.com oldal a wordpress.org rendszerre épült, az oldal fórumrendszere pedig a bbpress.org beépülő modulra épül.

Web hosting céget keresek, akitől az alábbi szolgáltatásokat tudom megrendelni a weboldalhoz:

1) Segítségre van szükségem az oldal megfelelő kompenzációs rendszerhez való csatlakoztatásához, amelyen keresztül kifizetéseket kaphatok azoktól a felhasználóktól, akik regisztrálnak az oldalon.

2) Érdeklődnék továbbá a tárhelyszolgáltató cég iránt, amelyhez az oldal átkerül, hogy technikai támogatást tudjak nyújtani az oldal felhasználóinak.

3) Érdeklődnék, hogy folyamatosan kapcsolatban álljak a tároló céggel, hogy szorosan figyelemmel kísérhessem mind a kompenzációs rendszerhez való csatlakozást az oldalon, mind az oldalon regisztráló internetezőknek kínált technikai támogatást illetően.

4) Az ambíció, hogy az oldalra maximum internetező regisztráljon, maximum platformon hirdetem. Emiatt, illetve annak érdekében, hogy az internetezőknek minél jobb és kényelmesebb szolgáltatást nyújthassunk, számomra fontos, hogy a tárhelytervben a lehető legtöbb forgalom, valamint a lehető legtöbb tárhely szerepeljen az oldal számára. maga.

5) Fontos számomra, hogy rendelkezzem az SSL-tanúsítvánnyal, amivel jelenleg rendelkezem a webhely domainjéhez.

6) Természetesen érdekelne, hogy mi a tároló cég politikája az itt említett pontok mindegyikével kapcsolatban.

 

És van itt még egy nehézség/probléma: nehéz anyagi helyzetem miatt (az Országos Biztosító Intézet rokkantsági járadékából élek) nem tudok fizetni egy webtárhelyet üzemeltető cégnek, hogy náluk tárolja a weboldalt és összekapcsolja a weboldalt elszámoló rendszer. Ezenkívül nem tudok fizetni a programozóknak a webhely hibák kijavításáért – ha vannak ilyenek, és amikor vannak.

Hangsúlyozom, hogy a költségek (körülbelül) havi néhány tíz sékel a legtöbb tárolóvállalatnál, és néhány száz sékel, amelyet ki kell fizetni a programozóknak, hogy kijavítsák a webhelyen fellépő hibákat – ha és amikor vannak ilyenek. .

A kérdésem a következő: Ön szerint melyik a legmegfelelőbb platform egy ilyen projekthez való pénzszerzéshez?

Tisztelettel,

Assaf benyamini.

Utóirat. 1) Telefonszámom: 972-58-6784040.

2) Link a kérdéses webhelyre:  https://scammers-out.com

3) Weboldal, ahol több információt kaphat rólam:  https://www.disability55.com/

4) És még egy nehézség, amit figyelembe kell venni: egészségi állapotom miatt korlátozott a mozgásképességem, és nem tudok elmenni fogyatékkal élők számára nem megközelíthető és az otthonomtól nagyon távoli találkozókra (a Kiryat Menachem szomszédságában Jeruzsálem délnyugati részén). Ráadásul nincs autóm és jogosítványom és csak tömegközlekedéssel utazom.

 

A. Egy ötlet egy weboldalhoz/projekthez, amelyen gondolkodtam – egy projekt, melynek neve “Munkavállalói elismerés”.

Mint tudjuk, számos építőipari vállalatnál, amelyek a történelem során léteztek (Dávid király, a bibliai alak, aki a hagyomány szerint Jeruzsálemet, a mai napig fennálló kínai nagy falat építette, és amelyet a hagyomány szerint a a Ming-dinasztia királyai a 15. és 16. században, a párizsi Eiffel-torony, amelyet a mérnök épített Gustav Eiffel és még több) megemlítik azoknak a királyoknak vagy a nemesi vagy magas társadalmi státuszú tagoknak a nevét, akik során ezek a projektek épültek.

 

De mint tudjuk, ezeket az épületeket nem ezek a királyok vagy a felsőbb társadalmi osztály tagjai építették, hanem a földeken dolgozó egyszerű munkások, akikről soha nem esik szó.

Ezért az “Employee Appreciation” projekt célja, hogy megpróbálja összegyűjteni ezeknek az egyszerű munkásoknak a személyes történeteit a különböző építőipari gyárakból a történelem során, hogy ezeket a történeteket feltöltsék a weboldalra.

Úgy gondolom (mint az ötletadó), hogy néha ezeknek az egyszerű munkásoknak a személyes történetei nem lehetnek kevésbé érdekesek, mint a mindannyian ismert királyok vagy a nemesség tagjainak történetei.

 

B. Az alábbiakban azok az üzenetek találhatók, amelyeket megosztottam a Facebook közösségi hálózaton:

1) Egy traumatizált személy önkéntesek csoportjával érkezik, hogy részt vegyen egy régészeti ásatáson. Megdöbbenésére találkozik a pszichológussal, aki helyette kezeli.

A sérült pszichológushoz fordul, és megkérdezi tőle: „Mit keresel itt? “.

A pszichológus így válaszol: „Mit keresek én itt? Azért jöttem, hogy segítsek az ásásban, akárcsak te.

A traumatizált így válaszol: “Azt hittem, hogy a pszichológusok a pácienseik lelkébe mélyedtek. Soha nem gondoltam volna, hogy ők is a földbe mélyednek.”

A pszichológus így válaszol: “Igaz – beleások az emberi lélekbe. Ez a munkám – és ezt csináltam egész életemben. Sok érdekes dolgot találok az ásásom során. De azt gondolom, hogy még akkor is, ha ásol a földben sok érdekes dolgot találhatsz.”

A sérült tétovázik, nem tudja, mit válaszoljon, és megszokásból az orrát kezdi felhúzni.

A pszichológus így folytatja: “Igazad van. Ezen az ásatáson sok érdekességet is találhatsz.”

Hahaha…

 

2) Címzett: “föderáció Izraelhez – autonómia a közösségekhez“.

Tárgy: Adománygyűjtő platformok.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Izraeli állampolgár vagyok, és Jeruzsálemben élek. 1972 végén születtem és ma, 2023-ban vagyok 50 éves.

Különféle fogyatékosságokkal és egészségügyi, testi-lelki problémákkal küzdök, amelyek miatt hosszú évek óta nem tudok beilleszkedni a munkaerőpiacra. Az önéletrajzomat több tízezer magáncégnek küldték el (sajnos nem viszem túlzásba a számokat) – de egyszerűen nem találok megfelelő állást.

Különféle kísérleteket teszek ennek a nehézségnek a megkerülésére.

2023. július elején létrehoztam a sitescammers-out.com webhelyet. Az oldal célja, hogy fórumoldalként szolgáljon, ahol az internetezők konzultálhatnak egymással az információbiztonsággal kapcsolatos kérdésekben.

De most van egy másik nehézség is: heves anyagi nehézségem miatt nem áll módomban finanszírozni a cégalapításhoz szükséges pénzügyi kiadásokat.

Ön szerint mely platformok a legalkalmasabbak ilyen célú forrásgyűjtésre?

Tisztelettel,

Asaf Benjamin.

Utóirat. 1. A kérdéses webhely linkje:  https://scammers-out.com

2. A telefonszámom (ami egyben a WhatsApp közösségi oldal levelezési száma is): 972-58-6784040.

3. Weboldal, amelyen keresztül több és részletesebb információt kaphat rólam: https://disability55.com/

 

3) Titokban egy “Serika Rabha” nevű alkalmazás fejlesztése.

Ezzel az alkalmazással a városokat vagy agglomerációkat folyamatosan szkennelik, hogy azonosítsák a polgárok problémás viselkedését: a megválasztott tisztségviselők életét fenyegető fenyegetést tüntetések során, táblák kihelyezését tiltott helyeken stb. Ezenkívül a rendszer segíthet olyan súlyos bűncselekmények megoldásában, mint a gyilkosság, nemi erőszak, lopás stb.

A rendszer működési mechanizmusát nem tesszük közzé.

Nagy elégedettség a kormány részéről: “Hatékony eszközünk van a rendet, nyugalmat és békét fenyegető ellenfelek vagy potenciális ellenfelek megfigyelésére. Nem tűrjük el a szükségtelen akadályozást – ez megzavarja a munkánkat.”

Nos, ha legközelebb sétálok az utcán, igyekszem nem tenni olyan dolgokat, amelyek, ne adj isten, megsérthetik azokat a tisztségviselőket, akiknek rendelkezésére áll a “kibővített söprés” rendszer. Van egy törvény, amely tiltja a tisztviselők sértegetését.

De várjunk csak – mi sérti meg tisztviselőinket?

Honnan tudhatom, hogyan kerüljem el, hogy megsértsem őket?

Nem adnak ki a nyilvánosság számára elég egyértelmű szabályozást erről – nagyon komoly!!!

lol…

 

4) A hírekben bejelentették, hogy az igazságszolgáltatási rendszer megváltoztatását célzó jogszabályok elleni tiltakozások keretében “adólázadás” is lesz.

De nem magyarázták el: ki fizet adót és ki nem? És milyen feltételekkel?

Magyarázatokat kérek…

 

5) Mint tudják, az Egyesült Államokban növekszik azoknak a lakossági csoportoknak a befolyása, amelyek soha nem voltak jelentős befolyási pozícióban, mint például a spanyolok.

Ami azonban közös ezekben a népességcsoportokban, az az Izraellel szembeni ellenséges hozzáállás – ami azt jelenti, hogy néhány évtizeden belül, ha és amikor ezek a népességcsoportok kulcspozíciókat érnek el a kormányban – nagyon is lehetséges és ilyen körülmények között, hogy az amerikai társadalomra nehezedik a nyomás. Az Izraelnek nyújtott segélyek csökkentése, vagy akár teljesen leállítása az évek során növekedni fog

Elképzelhető, hogy a kormány közelmúltbeli intézkedései ezeket a tendenciákat kezdik majd figyelembe venni, és arra kényszerítik Izraelt, hogy hosszú távon egy másik hatalomtól, például Kínától vagy Oroszországtól váljon függővé.

Természetesen ez egy lassú folyamat, amely sok évig tart és fog még tartani.

Az is lehetséges, hogy a jogi szabályozás része ennek a folyamatnak, amelyben a Kínához vagy Oroszországhoz való kapcsolódás érdekében Izrael egyre inkább átveszi ezeknek a rezsimeknek a jellemzőit – ami további károkhoz vezethet, sőt sokkal fontosabb, mint amit mi lásd ma Izrael polgári és emberi jogait.

Ez véget vethet mindazon amerikanizálódási folyamatoknak, amelyeken az izraeli társadalom az elmúlt évtizedekben keresztülment.

Ez a tendencia sok szempontból nagyon problematikus – azonban az amerikai társadalomban zajló események ismeretében lehetséges, hogy az izraeli kormány mai politikája nagyon okos, és tényleg nem könnyelmű vagy ostoba, ahogy egyesek állítják.

Nagyon lehetséges, hogy nincs választási lehetőség, és egyszerűen lehetetlen figyelmen kívül hagyni ezeket a hosszú távú folyamatokat.

6) A hírekben hatalmas gazdasági károkról hallunk az izraeli gazdaságot az új jogi szabályozás következtében az izraeli gazdaságba történő beruházások csökkenése miatt.

Másrészt ugyanazok a hírcsatornák egyre több izraeli cégek együttműködési megállapodásáról számolnak be a világ különböző vállalataival, terjeszkedésükről, jólétükről.

Akkor miért hinnénk? Az izraeli gazdaság állapota romlik vagy javul?

Össze vagyok zavarodva…

 

7) A hajó kapitánya megőrül, és megparancsolja a tengerészeknek, hogy fúrjanak lyukakat a hajó aljába.

A hajó utasai ijedten kiabálnak a matrózoknak: “Mit csináltok? A víz bejut a hajóba és megfulladunk a tengerben!!!”.

A hajó matrózai így válaszolnak: “Ezt az utasítást kaptuk a kapitánytól. Ne avatkozz a szakmai megítélésünkbe!!!”.

 

8) Bejelentették a hírekben, hogy a tartalékosok nagy csoportja abbahagyta az önkéntességet. Valós veszély fenyegeti Izrael Állam fennmaradását?

Lesz-e olyan idegen hadsereg, amely kihasználja a helyzetet, hogy meghódítsa Izraelt és átvegye azt? Zavarba ejtő és ijesztő…

Lesz-e a szíriai hadsereg, a Hezbollah terrorszervezet katonái, az egyiptomi hadsereg katonái (bár Izraelnek békeszerződése van Egyiptommal, de előfordulhat, hogy ilyen helyzetben kifejeződik nagy Izrael iránti gyűlöletük – és talán ugyanaz a veszély fenyegeti a jordániai hadsereget?). Vagy a Hamász katonái lesznek a Gázai övezetből?

Az mindenesetre egyértelmű, hogy ha egy arab ország hadseregének vagy egy terrorszervezetnek sikerül bejutnia Izrael államba, akkor köztünk – a zsidó lakosság körében – igen nagyszabású mészárlás lesz.

A megszálló katonák valóban nem fognak érdeklődni az iránt, hogy ki támogatja vagy ellenzi az igazságszolgáltatás megváltoztatását. Ezenkívül nem tesznek különbséget férfi és nő között, fiatalok vagy idősek, jobb- vagy baloldaliak között, és tényleg nem érdekli őket, hogy a zsidók, akiket megpróbálnak minél nagyobb számban megölni, vallásosak, világiak vagy ultrahangúak-e. -Ortodox. A felekezeti különbségek vagy a származási országok sem játszanak szerepet – a szefárd zsidók és az askenázi zsidók pontosan ugyanúgy lesznek áldozatok.

Végül is csak egy dolog érdekli őket: a zsidók megölése.

Azt persze sokkal nehezebb tudni, hogyan viszonyulnak majd a megszálló erők az izraeli arabokhoz vagy a palesztinokhoz – felveszik-e őket soraikra, és engedik, hogy úgymond részt vegyenek az “ünneplésben” – vagy önmaguk lesznek áldozatok?

Szóval talán itt valakinek meg kellene állnia és emlékeznie arra, hogy az igazi ellenségek a határon túl vannak, és nem bennünk?

Ennek az őrületnek véget kell vetni!!!

Amikor az ellenséges seregek az országban vannak, visszajönnek, és emlékeztetnek minket arra, hogy kik vagyunk (ahogyan ez már sokszor megtörtént a zsidó történelem során). Akkor miért nem derül ki most? Miért várjuk meg, amíg a fejsze a nyakunkon van – már késő lesz. Hiszen forrásainkban azt írják, hogy „a cselekmény vége az első gondolat”.

Tehát talán megállhatunk, és szétválaszthatjuk a hatalmakat?

És végül is Tisha B’Av estéjén – meg kell találnunk a józan észt, az értelmet és az ítélőképességet – különben nem lennénk itt – és sokan egyáltalán nem lennénk itt.

Egyszer olvastam egy könyvet, amelyben egy ilyen helyzetet írnak le, egy könyvet, amelyben egy valóságot írnak le, amelyben Izrael elveszti a hatnapos háborút, és arab országok megszállják. A leírások egyszerűen ijesztőek voltak.

A könyv neve: “Ha Izraelt legyőzték”.

A könyvről nem tudok más részletet – nem emlékszem, kik voltak a szerzői, és milyen kiadó adta ki.

9) Egészen régen, ha 19-szer írták le a “kutya” szót a Google Translate-ben angolul, akkor maorira, majd visszafordítása angolra keresztény-messiási kijelentést eredményezett, és egyben antiszemita kijelentést is.

Az eset médiában való megjelenése után a probléma megoldódott (megnéztem).

Tehát ez azt jelzi, hogy antiszemitizmus létezett vagy még mindig létezik a Google-nál?

Gyanítom, hogy nem tévedésről, hanem rosszindulatú cselekedetről volt szó a cég egyik alkalmazottjának részéről, aki az ügy nyilvánosságra hozatalától elriadt, majd úgymond rohant “megjavítani” a problémát.

A múltban az antiszemitizmus, mint tudjuk, folyamatosan változtatta formáit és módszereit – és ez egy nagyon furcsa, de egyben zavaró módja annak, ahogy egy nagy technológiai cég alkalmazottai úgy döntenek, hogy véleményt nyilvánítanak.. antiszemita.

Nem tudom, hogy azok az alkalmazottak dolgoznak-e még a Google On-nál, akiket a hír megjelenése után elbocsátottak – és nagyon kétséges, hogy erről lehet-e bármilyen információt szerezni.

Ezenkívül nem hozták nyilvánosságra azoknak a személyeknek a nevét, akik állítólagosan felelősek voltak a cselekményért – és nagyon kétséges, hogy ehhez kapcsolódó információkhoz juthatnak-e.

10)Asaf Yasua fogyatékossággal élő személyek jogainak megszervezése

28, 2021 novemberében

 

Segítő csoportokba, adományozásba és minden olyan csoportba bekerülnek, amely fogyatékkal élőknek segíteni tud, és egészséges emberektől kérnek segítséget! Írj posztokat a Facebook köré olyan csoportokba, amelyek nem kapcsolódnak fogyatékos emberekhez, és írj oda a fogyatékkal élők helyzetéről, és arról, hogy az állam figyelmen kívül hagyja a fogyatékos emberek helyzetét, elkezd segítséget kérni az emberektől, értik az emberek helyzetét. fogyatékkal élők, és sürgős segítségre van szükségünk.

 

11)Benjamin Asaf

július 18. B-15:43.

 

Néhány éve szó esik (főleg űrvállalkozókról) arról a törekvésről, hogy emberi kolóniákat hozzanak létre a Marson.

De kifejtette-e már valaki a véleményét a különböző vallásúak életének összeegyeztethetőségéről, hogy valóban lesznek-e ott emberek, és mikor? Például:

1. Az iszlámban létezik a haddzs micvója, amelyben minden muszlim köteles életében legalább egyszer elzarándokolni Mekkába. Tehát mit fog tenni a Marson élő muszlim? Hiszen Mekka nincs ott… Lehet erre választ találni Khadifban?

2. És ami a zsidókat illeti: az ünnepek időpontja az általunk itt a Földön ismert naptár szerint van meghatározva, vagyis 365 nap – ez, mint tudod, az az időtartam, amely alatt a Föld a Nap körüli forradalmat teljesíti. De a Marson az év hossza 686 nap, és a földi naptár lényegtelen lesz, és egy másik probléma: a hónap hosszát a Földön köztudottan a Hold határozza meg: végül is egy hónap az az időszak, amelyet a Hold tesz egy fordulatot a Föld körül. De a Marsnak egynél több holdja van – akkor hogyan fogják meghatározni a hónap hosszát? És honnan tudják, mikor vannak az ünnepek? Vagy talán egy halakhára támaszkodnak, ami az egyik zsidó forrásban létezik (nem tudom pontosan, hogy hol – persze, ezt ellenőrizheti) – ami azt mondja, hogy egy zsidó, aki az úton sétált, és elfelejtette, hogy mikor volt szombat, akkor elkezdi számolni a napokat, amikor rájön, hogy elfelejtette a hét napjainak számát – és mindezt addig, amíg el nem érik. egy zsidó közösség, ahol a megfelelő napszám szerint segítenek neki “felegyenesedni”. De egy zsidó, aki eléri a Marsot, nem ér el egyetlen zsidó közösséget sem, és egyáltalán semmilyen közösséget sem – akkor hogyan kezdi el számolni a hét napjait és az éveket? majd attól a pillanattól kezdi számolni a napokat, amikor rájön, hogy elfelejtette a hét napjainak számát – és mindezt egészen addig, amíg el nem érnek egy zsidó közösséget, ahol a megfelelő napok számának megfelelően segítik “gyógyulni”. De egy zsidó, aki eléri a Marsot, nem ér el egyetlen zsidó közösséget sem, és egyáltalán semmilyen közösséget sem – akkor hogyan kezdi el számolni a hét napjait és az éveket? majd attól a pillanattól kezdi számolni a napokat, amikor rájön, hogy elfelejtette a hét napjainak számát – és mindezt egészen addig, amíg el nem érnek egy zsidó közösséget, ahol a megfelelő napok számának megfelelően segítik “gyógyulni”. De az a zsidó, aki eléri a Marsot, nem ér el semmilyen zsidó közösséget ott, vagy egyáltalán nem – akkor hogyan kezdi el számolni a hét napjait és az éveket?

És az is világos, hogy azok az ünnepek, amelyek egy bizonyos fizikai helyre való zarándoklatból állnak (mint például a 3 Omer, amely során a Meron-hegyre zarándokolnak, vagy az igazak sírjaihoz Ukrajnában, ahol a haszidák Ros Hashanah előtt járnak ) is elérhetetlen lesz – a Marson nincs sem a Miron-hegy, sem Ukrajna. Szóval hogyan fognak viselkedni? Bejelentik-e az ott élő zsidók ezeknek a fesztiváloknak a lemondását a megtartásuk technikai lehetőségének hiányában? Vagy találnak módot arra, hogy megváltoztassák az ünnep értelmét és szokásait, hogy valóban a Marson is megfigyelhető legyen? És ha igen, hogyan fogják csinálni? Sőt: ahogy a judaizmusban ismeretes, vannak “földtől függő micvák”, azaz:

És persze más vallások tagjaival kapcsolatban is felmerülnek ilyen kérdések: Ami a kereszténységet illeti, a Marson nincs sem a Sír-templom, sem a Golgota, sem a Hoya Dolorosa.

Úgy tűnik számomra, hogy ezekre a kérdésekre jelenleg két okból nem szabad válaszolni:

1. Jelen pillanatban a Marson nincs emberi település (és erősen kétséges, hogy valaha is lesz).

2. E sorok íróját bántja, hogy a hívásait amúgy sem veszik fel, és semmi köze ahhoz, amit vártak.

LOL…

 

12)Benjamin Asaf

9

 

Megosztva a nyilvánossággal

aktív

Benjamin Asaf WordPress

9

 

VAN: “WordPress“.

A Webassaf-permalinks.com webhelyem a wordpress.org rendszerre épül, és a hostgator.com szervereken tárolom.

Egy szép links plugint használok.

Most van egy probléma: a linkek, amelyeket megpróbálok hozzáadni a listához, nem frissülnek, és nem jelennek meg.

A tárolócég, a hostgator azt állítja, hogy nem kezeli ezt a problémát.

Szóval mit lehet tenni? Hogyan lehet megoldani egy ilyen problémát?

Megállapítom, hogy nem vagyok sem profi, sem programozó, és nem tudom, hogyan tudnám egyedül megoldani ezt a problémát.

Emellett alacsony jövedelmem miatt nem tudok fizetni a programozóknak a probléma megoldásáért.

Szóval mit csináljunk?

Csatolok egy képernyőképet a hibáról – 177 link a szép linkekben -, de ezek közül csak 174 jelenik meg a listában.

Tisztelettel,

Assaf benyamini.

 

13)

Benjamin Asaf

23 óra

 

Megosztva a nyilvánossággal

https://pen.org/…/banned-usa-growing-movement-to…/

Egy cikk az amerikai sitepentől a könyvek elutasítására.

Kiderült, hogy az állítólagos demokratikus, nyitott és pluralista Egyesült Államokban az utóbbi években egyre inkább elterjedt a könyvek kizárása és cenzúrája.

A dolgok odáig fajultak, hogy az Egyesült Államok egyes államaiban tilos a Biblia egyes részeit eladni vagy kereskedni!!

Természetesen manapság ez a tiltás meglehetősen hülye – mivel lehet rendelni, és ha tilos egy bizonyos könyvet megrendelni, akkor megtalálhatja az interneten, és letöltheti otthoni számítógépére, majd annyit olvashat, amennyit csak szeretne.

Szerintem a történelem legfelháborítóbbja az a hatalmas energia és erőfeszítés, amelyet az amerikai társadalom jelenleg a könyvek cenzúrájával kapcsolatban tesz (ellentétben mi, Izrael államban sokkal nyitottabbak és demokratikusabbak vagyunk, mint ők Ebben a tekintetben még az olyan könyvek is, mint a “Mein Kampf” héber fordítása vagy a “Sion véneinek jegyzőkönyvei” héber fordítása, olyan könyvek, amelyek megtalálhatók Izraelben, és ezek megvásárlása nem sérti bármilyen törvényt – és az amerikaiak még mindig a demokrácia erkölcsét hirdetik…).

Úgy gondolom, hogy minden erőfeszítés és minden erőforrás, amit most az Egyesült Államokban ebbe a nevetséges és hiábavaló küzdelembe fektetnek, arra irányulhatott volna, hogy megoldja azokat a nehéz és sokkal súlyosabb problémákat, amelyek ma az amerikai társadalomban léteznek: a tömegmédiát és az elviselhetetlent. könnyű megszerezni a fegyvereket, amelyek időnként lövöldözést és mészárlást váltanak ki különböző helyeken. Ezt az energiát arra is lehetett fordítani, hogy szembenézzen a rendkívüli szegénységgel az Egyesült Államokban – egy olyan gazdag országban, ahol hajléktalanok milliói vannak az utcákon…

Ha nem lenne szomorú és tragikus, lehetne nevetni…

14) És ezúttal egy komoly kérdés (bár a humor is benne van):

A középkorban sok zsidó közösségben volt egy olyan személy, akit “badhannak” neveztek.

A joker szerepe az volt, hogy megjelenjen olyan ünnepségeken, mint például esküvők, bár/bat micva szertartások stb. – és az általa elmondott viccekbe beírná azoknak a nevét, akik örültek a rendezvénynek.

Ennek a gyakorlatnak ma már szinte nyoma sem maradt – és még az ultraortodox társadalomban is nagyon nehéz ilyesmit találni, ami még ebben a közönségben is nagyon ritka.

Felmerül itt néhány érdekes kérdés:

1. Van-e bizonyítékunk vagy történetünk ezekről a humoristákról – történetek az életükről, az eseményeken való megjelenésükről stb. ?

2. Vannak az akadémián olyan tudósok, akik az izraeli gondolkodás vagy a zsidó tanulmányok területeit oktatják, akik végeztek ezzel kapcsolatos kutatásokat? És ha igen, miről szóltak ezek a tanulmányok?

3. Vannak ma olyan magánszervezetek vagy egyesületek, amelyek megpróbálták megismételni ezt a szokást, és visszahozni a mai eseményekbe és ünnepségekbe? És ha igen, miért sikertelenek ezek a próbálkozások?

Sok egyesületet, szervezetet ismerek, bár soha nem tanultam rendezetten szervezeti tanácsadást – és sehol nem találtam ilyen szervezetet, egyesületet.

4. Volt-e különbség ebben a szokásban az európai zsidó közösségek (vagy más néven askenázi közösségek) és a 7. század második felétől az iszlám országokban létező közösségek között – a muszlim birodalom terjeszkedésével ezekben? évek?

5. Hogyan reagált a nem zsidó környezet ezekre a csínytevőkre? Volt-e különbség a hatóságok hozzáállásában a közösségek többi tagjához képest – vagy ők és családjaik szenvedtek üldöztetést (véres összeesküvés, keresztes hadjáratok alatti zavargások stb.), mint a zsidó közösségek többi tagja?

15) A hírekben elhangzott, hogy sok tartalékos nyugdíjba vonulása miatt az igazságszolgáltatás kormányának egy hónapon belüli vagy annál rövidebb módosításaival foglalkozó jogszabályai elleni küzdelem részeként jelentős csökkenés várható. katonai ügyességben.

zavaró…

Feltételezhető, hogy ha valamelyik arab ország hadseregének sikerül belépnie Izrael Államba, és részben vagy egészben elfoglalni azt, akkor a zsidó lakosság általános mészárlása következik be – amelynek mindannyian áldozatai lehetünk. .

Persze sokkal kevésbé egyértelmű és nagyon nehéz tudni, hogy az izraeli arabok mit fognak tenni ilyen esetben – az ő szemszögükből, vagy az összeférhetetlenség miatt csatlakoznak-e az “ünnepléshez”, és sok esetben az is. a közel-keleti palesztin menekültek és az arab országok hatóságai közötti nyílt ellenségeskedés miatt úgy döntenek, hogy nem tesznek semmit, vagy akár megpróbálnak aktívan és zavaróan fellépni a megszálló hadseregekkel szemben.

Vagy ha belegondolunk, lehet egy harmadik lehetőség is, és nem világos, mennyire ésszerű: az egyik nyugati hatalom aktív beavatkozása (az Egyesült Államok vagy a NATO-ból menekült egyik legutóbbi tagállama), amely megakadályozná. ilyen mészárlások a megszálló hadseregek ellen fellépve – Mindig arról beszélnek, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei elkötelezettek Izrael biztonsága mellett…

Természetesen a többi nagyhatalom, azaz Oroszország vagy Kína valószínűleg nem avatkozik be egy ilyen háborúba – és még ha be is avatkozna, az arab országok beavatkozása lesz, nem pedig Izraelé.

16) A hírekben most jelentették be, hogy jelentős könnyítések lesznek mindenben, ami az orvosi kannabisz (ami, mint tudod, a marihuána drogja) használatával kapcsolatos.

Sőt, tiltakozásul a törvényi törvények ellen, sok egészségügyi személyzet elhagyja Izraelt.

A következtetés: nincs orvosi kezelés. Az orvosi válasz megszerzésének lehetősége a közeljövőben egyre problematikusabb lesz. És nem mindenki veheti igénybe a magánorvosi szolgáltatásokat. Én például rokkantnyugdíjból élek, és valószínűleg a közeljövőben nem fogok tudni kezelésben részesülni.

Mi lehetséges? Vegyél orvosi kannabiszt, felejts el minden bajt, és higgy abban, hogy állítólag “jó lesz” – még akkor is, ha egyértelmű, hogy nincs itt semmi baj.

A betegek kábítószer-függővé tétele természetesen semmit sem old meg, csak tovább ront az amúgy is nagyon nehéz helyzeten. Emlékszem, az egyik legutolsó alkalom, amikor pszichiátriai klinikán jártam (kb. három éve volt), a pszichiáter, akivel találkoztam, saját kezdeményezésére vetette fel a kannabisz kérdését – pedig nem. semmi köze a problémákhoz elhoztam őt.

Tehát egy pszichiáter, aki megpróbálja rávenni a betegeket a kábítószerek használatára (és igen, én így hívom), valóban orvos, aki segíteni próbál?

Nem hiszem – és nagyon hamar azután, hogy elhagytam a klinikát, és soha többé nem mentem vissza.

A kannabisz típusú drogok használata nem egy mentális probléma kezelésének módja – és extrém és ritka eseteket leszámítva nem volt semmi, ami ezt bármilyen módon megemlítette volna. Ez valójában egy probléma elől való menekülés és az igazsággal szembeni vonakodás – és biztos vagyok benne, hogy a pszichiáter, aki megpróbált rábeszélni, nagyon jól tudta ezt.

Tehát engedett a kannabiszcégek nyomásának, és az értékesítési képviselőjük lett, vagy ez egy sértő ajánlás a pszichiátertől (és lehetséges, hogy a pszichiáterek sok más esetben ezt teszik) rosszindulatból?

Akárhogy is, nem így kell bánni az emberekkel – és ez igaz, nem vagyok sem orvos, sem pszichiáter, de nem kell pszichiáter szakértőnek lenni ahhoz, hogy ezt kitaláljuk.

Végezetül tehát kedves terapeuták: nem lesz egészségügyi személyzet és nem lehet gyógyítani – mondjátok meg őszintén, és ne ajánljatok gyógyszert!!!

Egyszerűen felháborító!!!

 

17)Roman Volkovszkij

július 20. B- 12:50·

Minden oroszul beszélő barátomnak itt idős szülőkkel és nagyszülőkkel

Megkísérelték a 972-53-889-2350-es telefonszám csípését (több is van, később kiegészítem)

Telefonon és WhatsApp-on (!!!) oroszul hívják az időseket, és azt állítják, hogy rendellenes mozgást észleltek a fiókon.

Személyes adatokat és banki adatokat kérnek a rendőrségtől a probléma megoldásához, és pontosítják, hogy tilos erről bárkivel beszélni, mert ez “titkos rendőri tevékenység”.

Ezek a cégek izraeli számról hívnak, de külföldről, így Ön #Izraeli Rendőrség  Nem olyan érdekes

 

18) Egy cikk az “Electreon” cég “villamos útjáról” – egy olyan útról, amelyen egy elektromos jármű halad, amely tölti a járművet vezetés közben – és így korlátozás nélkül utazhat anélkül, hogy újra kellene töltenie az akkumulátorokat a járművet – és persze hatalmas anyagi költségmegtakarítással.

Mikor lesznek ilyenek az utak Izraelben?

https://www.google.co.il/search…

C. A következő üzenetet küldtem a HMO klinikájának, ahol követnek:

 

2023.8.2

Címzett: Klalit Health Services – Tayelet Clinic.

Tantárgy: A betegség jóváhagyása.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Engem az Ön klinikáján egy Dr. Brandon Stewart nevű háziorvos kezel.

Nemrég egy bizonyos üggyel kapcsolatban jogi problémába ütköztem. Az Országos Biztosító Intézet rokkantsági segélyéből élő személyként nem engedhetem meg magamnak, hogy magánügyvédet fizessek.

Ebben a helyzetben a jeruzsálemi Államvédői Hivataltól kértem segítséget.

Ma, 2023. augusztus 2-án, szerdán, 9:05-kor kezdődően a Merav nevű szerviz képviselőjükkel folytatott telefonbeszélgetésem során azt a választ kaptam, hogy ahhoz, hogy szolgáltatást kaphassak tőlük, be kell mutatnom nekik egy igazolást arról a betegségről, amelyben szenvedek. .

Ezért hálás lennék, ha egy kérést küldene az orvosnak, mert az orvos visszaigazolást küld a mentális betegségemről.

Tisztelettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

A bejárati lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámaim:

Egy titkos házban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett panasz miatt, amellyel nem foglalkoztak.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosító számom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és : [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected]

D. Alább látható az az e-mail, amelyet az izraeli Igazságügyi Minisztérium Nyomozási Osztályának küldtem:

Asaf Benjamin < [email protected] >

van:

 [email protected]

augusztus 2-án, szerdán 23:18-kor.

Címzett: Igazságügyi Minisztérium Hangosítási Szolgálata.

A kérdés: a hivatalnoki magatartás problémája.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

A közelmúltban (ezeket a szavakat 2023. augusztus 2-án, szerdán írom) egy bizonyos üggyel kapcsolatban jogi problémába ütköztem – egy vádirattal.

Hangsúlyoznom kell, hogy nagyon alacsony jövedelemből élek – az Országos Biztosító Intézet rokkantsági segélyéből. Emiatt nem tudok fizetni egy magánügyvédnek, hogy képviseljen engem. Emiatt az Államvédői Irodához fordultam segítségkéréssel. A jeruzsálemi állami védőhivatal egyik Merav nevű tisztviselője azonban különféle kifogásokra hivatkozva nem hajlandó továbbítani a levelemet nekik további feldolgozásra. Úgy gondolom, hogy magatartása felháborító: mint tudjuk, a törvény nem engedi, hogy a tisztségviselők maguk ítélkezzenek, és csak önkényes indokkal döntsenek úgy, hogy nem továbbítanak szakmai szintű kérelmet. Ez egy csapnivaló sértés, amit itt minden magyarázat és logika nélkül használnak. Érdeklődni szeretnék, mit lehet tenni annak érdekében, hogy a védőnői hivatal megkezdje a keresetem feldolgozását. Kérem, hogy fellebbezésemet a Védelmi Hivatal elleni panaszként kezelje. Üdvözlettel: 

assaf beyamini.. 

post Scriptum. 1) Azonosító számom: 029547403. 

2) Telefonszámom: 972-58-6784040

3) Az alábbiakban egy üzenetet küldtem az Igazságügyi Minisztériumnak a Facebook közösségi oldalon keresztül: A Meriv nevű védőnői hivatal képviselője hívott. még ma reggel – és elmondása szerint nem tudják folytatni a követelésem feldolgozását mindaddig, amíg nem igazolom őket az általam szenvedő mentális betegségről, vagy Merav nyelvén: “Hozzon megerősítést, hogy elmebeteg.” Hangsúlyozom, hogy ez zavaró és érthetetlen – hiszen amint azt a velük folytatott levelezésemből láthatja, a hozzájuk intézett felhívásom tárgyának semmi köze a mentális egészséghez. Néhány órával később egy védőügyvéd jött vissza hozzám, és elmagyarázta, hogy szükségük van erre a jóváhagyásra, mielőtt felmenthetnék a vád alól. Tehát miért nem elegendő erre a célra a társadalombiztosítási bevételemről szóló igazolás, amelyet már elküldtem nekik? Mióta kell az ügyfél díjainak kifizetéséhez részletezni az összes mentális betegséget, amelyben szenved? Mi a kapcsolat a két dolog között? Miért zaklatnak folyton a semmiért? Szóval mi lesz? Mit kell tenni? Asaf Benjamin. Utóirat. A védőügyvéd e-mail címe, akivel néhány órával a Merav-val folytatott beszélgetés után beszéltem: Egy védő jött vissza hozzám, és elmagyarázta, hogy szükségük van erre a jóváhagyásra, hogy megszabadulhassak a vád alól. Tehát miért nem elegendő erre a célra a társadalombiztosítási bevételemről szóló igazolás, amelyet már elküldtem nekik? Mióta kell az ügyfél díjainak kifizetéséhez részletezni az összes mentális betegséget, amelyben szenved? Mi a kapcsolat a két dolog között? Miért zaklatnak folyton a semmiért? Szóval mi fog történni? Mit kell tenni? Asaf Benjamin. Utóirat. A védőügyvéd e-mail címe, akivel néhány órával a Meravval folytatott beszélgetés után beszéltem: Egy védőügyvéd visszajött hozzám, és elmagyarázta, hogy szükségük van erre a jóváhagyásra, hogy felmenthessenek a vád alól. Tehát miért nem elegendő erre a célra a társadalombiztosítási bevételemről szóló igazolás, amelyet már elküldtem nekik? Mióta kell az ügyfél díjainak kifizetéséhez részletezni az összes mentális betegséget, amelyben szenved? Mi a kapcsolat a két dolog között? Miért zaklatnak folyton a semmiért? Szóval mi fog történni? Mit kell tenni? Asaf Benjamin. Utóirat. A védőügyvéd e-mail címe, akivel néhány órával a Merav-val folytatott beszélgetés után beszéltem: ügyféldíj rendezése, részletezni kell az összes mentális betegséget, amitől szenved? Mi a kapcsolat a két dolog között? Miért zaklatnak folyton a semmiért? Szóval mi fog történni? Mit kell tenni? Asaf Benjamin. Utóirat. Annak az ügyvédnek az e-mail címe, akivel néhány órával a Merav-val folytatott beszélgetés után beszéltem: az ügyfél díjának kifizetéséhez szükséges-e részletezni az összes mentális betegséget, amelyekben szenved? Mi a kapcsolat a két dolog között? Miért zaklatnak folyton a semmiért? Szóval mi fog történni? Mit kell tenni? Asaf Benjamin. Utóirat. A védőügyvéd e-mail címe, akivel néhány órával a Meravval folytatott beszélgetés után beszéltem:[email protected] 

4) A kérelemhez csatolom a Védelmi Hivatallal folytatott levelezésem jegyzőkönyvét.


E. Az alábbiakban a Knesszet-tagom, Shelly tal-Meiron irodájával folytatott levelezésem olvasható:

assaf benyamini < [email protected] >

van:

Shelly Tal Meiron

augusztus 3-án, csütörtökön 23:40-kor.

A knesszet (“knesszet” – IZRAELI parlament) irodájában a knesszet tagja, Tal

Meiron, üdvözlettel:

Először is szeretném megköszönni a kéréseket, és azt, hogy segíteni próbáltak ebben az ügyben.

Ezzel kapcsolatban kérelmet nyújtottam be az általános egészségpénztárhoz, amelynek tagja vagyok, valamint az Egészségügyi Minisztériumhoz, de nem hagyták jóvá a segélyt.

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy vannak olyan magáncégek, mint például a “mydoctor”, amelyeken keresztül megrendelheti a szolgáltatást. Jelenleg ezeknek a cégeknek a szolgáltatását nem tudom igénybe venni a magas orvosi rendelési díjak miatt. a házam szükség esetén – havi több száz, sőt néha több ezer sékel kifizetés, amit alacsony jövedelmem miatt nem tudok finanszírozni, amit az Országos Biztosító Intézet fogyatékossági támogatása támogat. Remélem, hogy Tatiana Mazarsky kongresszusi képviselő számlája menni fog előre, és tudjunk segíteni azoknak a helyzetekben, akiknek szükségük van erre a segítségre. Üdvözlettel:

Assaf benyamini. Eredeti bejegyzés elrejtése

 

 1. augusztus 3., csütörtök, 3:11:48 GMT+3, Shelly Tal Meiron [email protected] >

Szia Assaf!

Az általunk végzett felmérések szerint létezik olyan egészségbiztosítási szolgáltatás, amelyre a feltételeik szerint jogosultak igénybe vehetik egy külső cég szolgáltatását, amely otthoni ellátást nyújt (beleértve a vérvételt, kötszert stb.). ) vagy orvosi szolgáltatás az alapból, amely háztartások / idősotthonok / veszélyeztetett lakosság számára szolgál.

De ennek a szolgáltatásnak a feltétele a háziorvos beutalója az ajánlatáról.

Ma már lehetetlen ilyen magánszolgáltatásokat igénybe venni, mert a beteg egészségügyi aktája nem kerül nyilvánosságra.

Ha valaki otthoni szolgáltatást szeretne, vegye fel a kapcsolatot az egészségbiztosítási pénztárával, és tájékozódjon, mire jogosult, milyen szolgáltatást tud nyújtani egészségi állapota miatt.

A Knesszet tagja  Tatiana Mazarsky pártunk egy olyan törvényjavaslaton dolgozik, amely egységes orvosi dosszié létrehozásával a jövőben is lehetővé teszi az ilyen eseteket, de addig sajnos minden egészségügyi szolgáltatást a pénztár és ennek a pénztárnak a kiegészítő biztosításai nyújtanak.

KÖSZ.

Itzik Selma

Shelly Tal Meiron Knesszet-tag tanácsadója.

972-58-5656777

Feladó: assaf benyamini < [email protected] >

Elküldve: 2023. július 31., hétfő, 13:47.

Címzett: Shelly Tal Meiron < [email protected] >

Tárgy: Levelem Knesszet-tagom, Tal Meiron irodájához.

F. Alább látható az e-mail, amelyet különböző cégeknek küldtem:

VAN:

Tárgy: védelmi intézkedések.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Mint tudjuk, ebben az időszakban biztonsági incidensekkel vagy terrortámadásokkal kell megküzdenünk, amelyek sajnos időről időre előfordulnak.

Ha egy személyt nyilvános helyen megtámadnak, akkor, mint tudod, 2 válaszlehetőség van: az egyik lehetőség a megtorlás és a visszavágás ugyanazzal a fenyegetéssel, a másik pedig az, hogy megpróbálunk elszökni a helyről, amíg a elmúlik a düh.

De ha mozgássérültről van szó (és ez még inkább igaz, ha tolószékhez kötött személyről van szó), e két út egyike sem lehetséges.

A kérdésem a következő: Elgondolkodtak-e olyan hozzáférhető fegyverek vagy fegyverek kifejlesztésén, amelyek segíthetnének egy fogyatékkal élő személyt, ha és amikor ilyen helyzetbe kerül?

És amennyire az ilyen fegyverek technikailag valóban lehetségesek, gondoltak-e arra, hogyan állítsanak fel olyan kritériumokat és teszteket, amelyek célja annak meghatározása, hogy mely fogyatékkal élők férhetnek hozzá ilyen fegyverekhez, az ilyen joggal való esetleges visszaélés miatt önvédelemre?

Vagy ez egy tévhit és őrült (vagy etikailag vagy erkölcsileg elfogadhatatlan) ötlet, amely nem érdemel megfontolást?

mit gondolsz?

Pontosítom, hogy nincs ismeretem – sem a nyílt fegyverek, sem az akadálymentesítés területén, amit csak fogyatékkal élőként ismerek, aki időnként keresi a mindennapi életemet segítő termékeket, szükség szerint.

Tisztelettel,

Assaf Binyamini.

Utóirat. 1) Telefonszámom: 972-58-6784040.

2) Weboldalam:  https://www.disability55.com

G. Az alábbiakban leveleztem Nevo Rozi úr cégével:

levelek tonevorozi.co.il”

Yahoo/Inbox

augusztus 4-én, pénteken 21:53-kor.

Szia Asaf, nagyon kedves!

Ezen a ponton azt javaslom, hogy kezdje írási oktatóanyagaimmal. A YouTube csatornán 32 podcast epizódot találsz (mindegyik epizód más témában), valamint több tucat rövid filmes írási oktatóanyagot:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

Sikerrel!

 

 1. augusztus 4., péntek, 13:53, szerző: assaf benyamini < [email protected] >:

Eredeti bejegyzés elrejtése

van: “nevorozi.co.il“.

Téma: Egy élettörténet dokumentálása.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Körülbelül 2007 óta veszek részt a fogyatékkal élők küzdelmében Izrael államban – ez a küzdelem, mint tudják, a média is széles körben foglalkozik. Arra gondoltam, hogy kipróbálom és népszerűsítem a birkózást olyan módon, amit a mai napig nem próbáltam: dokumentálom az élettörténetemet és felteszem az internetre. Kifejtem, hogy nincs tapasztalatom vagy ismeretem a témában, ezért legalábbis ebben a szakaszban (ezeket a szavakat naponta írom.

2021. szeptember 12., vasárnap – néhány nappal Ros hásáná után) Nincs világos cselekvési tervem, és nyitott vagyok a javaslatokra – és szívesen elfogadok minden olyan javaslatot, amely eszembe jut.

Tisztelettel

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

A bejárati lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos házban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett panasz miatt, amit nem kezeltek.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosító számom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected]

3) Az alábbiakban több link található, ahol további információkat találhat rólam és a fogyatékkal élőkért folytatott küzdelemről, amelyben részt veszek:

 https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/edit

 

 

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) Mivel nagyon alacsony jövedelemből – Országos Biztosító Intézet rokkantsági járadékából – élő személy vagyok, élettörténeti dokumentációs szolgáltatásom kifizetése nem lehetséges. És még több: helyzetem súlyossága miatt még a nagyon magas kedvezmények sem segítenek rajtam.

Tisztelettel,

Nebo Rosi, író és irodalomtárs

♫hallgatni a műsort a podcast-egy óra írás♫

H. Alább látható a bejegyzés, amit a Facebook csoportban osztottam meg “önkormányzati lakás“:

 

van: “önkormányzati lakás“.

Tárgy: MAGAAR. cég – nincs válasz.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

A fenti e-mailt a jeruzsálemi MGR cégnek küldtem – rajtuk keresztül kapok segítséget a bérleti díj kifizetéséhez.

De nem válaszolnak erre a kérésre.

Szerintem azok a kormányhivatali köztisztviselők, akik azokból az adókból kapják a fizetésüket, amelyeket mi, az ország polgárai fizetünk nekik, biztosan tudnak ésszerű és jobb szolgáltatást nyújtani.

Becsmérlő hozzáállásuk nem helyénvaló.

Szóval mi fog történni? Mit kell tenni?

Tisztelettel,

Asaf Benjamin.

—– Továbbított üzenet —–

Szerző: assaf benyamini < [email protected] >

Címzett: Jerusalem rent < [email protected] >

Elküldve: 2023. augusztus 8., kedd, 11:45:43 AMGMT+3

Tárgy: Leveleim MAGAAR-nak.

MAGAAR. Üdvözlettel:

Tárgy: Megkerestem a rendőrségtől.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Néhány napja küldtem neked a rendőrség felhívását.

Szeretném tudni, hogy miért nem válaszol erre a kérésre.

Tisztelettel,

Assaf benyamini.

Leveleim a MAGAAR 4-nek

jehu

/

küldött

assaf benyamini < [email protected] >

van:

[email protected]

augusztus 6-án, vasárnap 13:08-kor.

MAGAAR. Üdvözlettel:

Tárgy: szociális lakhatás.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Az egyik ügyfele vagyok Jeruzsálem környékéről, és Önön keresztül segítséget kapok a bérleti díj kifizetéséhez, havi 770 NIS összegben.

Szeretném ellenőrizni, hogy alkalmas vagyok-e alacsony bérbeadásra.

Az Építésügyi és Lakásügyi Főosztály nevében kérésemre írásban rendezett referenciát szeretnék kapni.

Tisztelettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

A bejárati lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos házban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett panasz miatt, amit nem kezeltek.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosító számom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

I. Az alábbiakban olvasható az e-mail, amelyet a „Helyi hatások – hatóságok, vállalkozások és közösségek együtt az éghajlatért” címre küldtem:

 

yahoo/küldött

Assaf benyamini

[email protected] >

van:

[email protected]

augusztus 10-én, csütörtökön 14 órakor.

Címzett: “Helyi befolyás – a hatóságok, a vállalkozások és a közösség együtt dolgoznak az éghajlatért”.

Tárgy: segédeszközök keresése.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Testi fogyatékosságom van, amely az évek során egyre súlyosbodott – az 1998 elején történt munkahelyi balesetem óta. Az elmúlt hetekben tapasztalt további súlyosbodás miatt fizikailag egyre nehezebb mosogatni a konyhában. enni.

Szeretném hangsúlyozni, hogy a környezetminőség kérdése nagyon fontos számomra – ezért nem érdekel az eldobható eszközök használata.

 

Itt van egy másik nehézség is: olyan személy vagyok, aki nagyon alacsony jövedelemből él – az Országos Biztosító Intézet rokkantsági segélyéből. Emiatt drága segédeszközök beszerzése semmiképpen sem lehetséges.

Arra gondoltam, hogy ilyen helyzetben megoldás lehet az eldobható vagy eldobható evőeszközök vásárlása elfogadható áron.

 

Ismersz olyan céget, ahol ilyen evőeszközöket lehet beszerezni?

Tisztelettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

A bejárati lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos házban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett panasz miatt, amit nem kezeltek.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. Mozgáskorlátozott személy vagyok, nincs jogosítványom, autóm. Ezért olyan cégeket keresek, akiktől házhozszállításra is meg tudom rendelni a termékeket.

J. Az alábbiakban olvasható az e-mail, amelyet a Knesszet Pénzügyi Bizottságának tagjainak küldtem:

Címzett: A Knesszet Pénzügyi Bizottságának tagjai.

Tárgy: állandó lakhatási megoldások.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Én, Assaf Benyamini, 50 éves, egy bérelt lakásban élek Jeruzsálem Kiryat Menachem negyedében.

Az Országos Biztosító Intézet rokkantnyugdíjából élek. Ezenkívül havonta körülbelül 770 NIS-t kapok bérleti támogatásként az Építésügyi és Lakásügyi Minisztériumtól az MGR-n keresztül.

Mint ismeretes, az elmúlt években jelentősen megemelkedtek a lakások árai Izrael államban – ez a bérleti díjak jelentős emelkedéséhez is vezetett.

A sok kérés ellenére azonban a bérleti segély összegét évek óta nem frissítették – ez az útvonal jelenleg nem jelenthet megfelelő lakhatási megoldást a mozgássérült lakosság számára. Ezen kívül: ha egy fogyatékkal élő személy szállásmegoldásáról van szó, néha többletkiadások is felmerülnek a különféle akadálymentesítési igények miatt.

A kérdésem az, hogy a jelenlegi kormánynak van-e olyan terve, amely lehetővé teszi a fogyatékkal élők számára, hogy állandó lakhatási megoldásokhoz jussanak?

Tisztelettel,

Asaf Benjamin.

Utóirat. Az alábbiakban a MAGAAR-ral folytatott levelezésem olvasható. :

augusztus 13-án vasárnap 10:51-kor

A dokumentumok, amelyeket az elmúlt években küldtem Önnek, meglehetősen relevánsak – azóta nem történt változás.

Kérésemet természetesen továbbíthatja a kijelölt helyekre.

Az, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy ne továbbítsa a jelentkezésemet, és az, hogy továbbra is hiába zaklat, valódi visszaélés az ügyfelei ellen – ilyen viselkedéssel, sajnos nem először találkoztam.

Eredeti bejegyzés elrejtése

 1. augusztus 13-án, vasárnap, 10:30:18 GMT+3, Jeruzsálemi bérlet< [email protected] > Írta:

Szóval ismét válaszolok.

Csak az orvosi dokumentumok jutottak hozzám. (Néhány nagyon régi és irreleváns

Kérem, küldje el, amit kértem, különben nem tudjuk folytatni a feldolgozást.

Vedd figyelembe, hogy amit az elmúlt években küldtél, az nem releváns, naprakész dokumentumok kellenek!!!

Köszönöm és szép napot.

 

—–Eredeti post—–

Feladó: assaf benyamini < [email protected] >

Elküldve: 2023. augusztus 13., vasárnap 10:17.

Címzett: Jerusalem rent < [email protected] >

Tárgy: Re: Leveleim MGER-nek

Ezért (ismét) felhívom a figyelmet arra, hogy ezeket a dokumentumokat már számos alkalommal elküldték Önnek az elmúlt években.

 1. augusztus 13-án, vasárnap, 09:38:28 GMT+3, Jeruzsálem bérlés< [email protected] > Írta:

Jó reggelt kívánok,

Megkaptam az orvosi dokumentumokat.

Csak az elmúlt hat hónap releváns.

A 2011-es társadalmi jelentés nem releváns

Ezen túlmenően további olyan dokumentumokra van szükség, amelyek nem kapcsolódnak orvosi dokumentumokhoz.

Ide írom, hogy mit kell hoznod:

2023-as fogyatékossági jogosultság megerősítése

2023-as fizetési részletek

Az Országos Gondnoki Bizottság jegyzőkönyve (amely elismerte az Ön fogyatékosságát) inaktivitási igazolás vagy cédulák 2-7/23 (ha aktív) 4 hónap múltán részletes jelentkezési levél számítógépes orvosi jelentés szociális jelentés (adott esetben) naprakész!!

Adósságigazolások (ha vannak)

Adóbevallás (honlapon kitölthető)

 

A dokumentumok beérkezéséig nem tudjuk folytatni a feldolgozást.

Sikerrel,

—–Eredeti post—–

Feladó: assaf benyamini < [email protected] >

Elküldve: 2023. augusztus 9., szerda 11:21.

Címzett: Jerusalem rent < [email protected] >

Tárgy: Leveleim MAGAAR-nak.

Szóval nem értettem – milyen iratok kellenek most?

Az összes orvosi dokumentumomat már sokszor elküldték neked!!!

Akkor mi a probléma azzal, hogy a Föld- és Lakásügyi Minisztérium nevében rendesen válaszolnak???

Ezért (ismét) csatolok ide egy aktát az orvosi dokumentumaimmal.

Assaf benyamini.

 1. augusztus 9-én, szerdán, 10:53:45-kor (GMT+3), Jeruzsálem bérleti díja< [email protected] > Írta:

Kéri a naprakész dokumentumok benyújtását, ellenkező esetben a bizottság nem tudja tárgyalni a kérelmet

—–Eredeti post—–

Feladó: assaf benyamini < [email protected] >

Elküldve: 2023. augusztus 9., szerda 10:52.

Címzett: Jerusalem rent < [email protected] >

Tárgy: Re: Leveleim MAGAAR-nak

MAGAAR Üdvözlettel:

Az összes itt kért dokumentumot már többször elküldtük Önnek.

Tehát ismételten kérek rendes választ az Építésügyi és Lakásügyi Osztálytól a szociális lakások ügyében – az Ön által küldött válasz egyszerűen irreleváns az ügyben!! Üdvözlettel,

Assaf benyamini.

 

 1. augusztus 9-én, szerdán, 09:45:20-kor GMT+3, Jeruzsálem bérleti díja< [email protected] > Írta:

—–Eredeti post—–

Feladó: assaf benyamini < [email protected] >

Elküldve: 2023. augusztus 7., hétfő, 22:58.

Címzett: Jerusalem rent < [email protected] >

Tárgy: Fw: Leveleim MAGAAR-nak

 

—– Továbbított üzenet —–

Szerző: assaf benyamini < [email protected] >

Címzett: [email protected] <[email protected]> Elküldve: 2023. augusztus 6., vasárnap, 13:08:58 GMT+3

Tárgy: Leveleim MAGAAR-nak.

MAGAAR Üdvözlettel:

 

Tantárgy: szociális lakások.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Az egyik ügyfele vagyok Jeruzsálem környékéről, és Önön keresztül segítséget kapok a bérleti díj kifizetéséhez, havi 770 NIS összegben.

Szeretném ellenőrizni, hogy alkalmas vagyok-e alacsony bérbeadásra.

Az Építésügyi és Lakásügyi Főosztály nevében kérésemre írásban rendezett referenciát szeretnék kapni.

Tisztelettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

A bejárati lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos házban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett panasz miatt, amit nem kezeltek.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosító számom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: 1972assaf @mailfence2assaf .com vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

K. Íme a levelezésem a Charlize Theron nevű amerikai színésznővel:

Belép

Jackson

Örülök, hogy találkoztunk, és hol vagy kedvesem

Belép

אתה שלחת

Jeruzsálem-IZRAEL-ben élek.

Belép

Jackson

Rendben

Belép

Jackson

Szóval házas vagy, hajadon vagy gyerekkel, kedves

Belép

אתה שלחת

Mindezt az itt küldött üzenetben találja meg. Assaf benyamini.

Belép

אתה שלחת

De ki vagy te ? Miért olyan érdekes számodra, hogy házas vagyok-e vagy sem? Kérlek magyarázd el nekem!! Assaf benyamini.

Belép

Jackson

Charlize Theron vagyok Dél-Afrikából, de Los Angelesben, Kaliforniában élek, egyedülálló vagyok, kinézek, és amerikai színésznő vagyok.

Belép

Jackson

Szóval házas vagy, hajadon vagy gyerekkel, kedves

Belép

אתה שלחת

Egyedülálló vagyok. 50 éves fogyatékkal élő zsidó férfi vagyok Jeruzsálemből, IZRAELből. Nem mehetek Los Angelesbe, hogy találkozzam veled, csak vedd ezt figyelembe. Assaf benyamini.

Belép

אתה שלחת

És látom a profilodban a “Jackson August” nevet. Azt is látom, hogy Charlize Theron színésznőnek van egy másik Facebook-oldala – talán egy klasszikus átverés és hamis profil. Assaf benyamini.

Belép

19:57

Jackson

Nem, a gyerekeim nevét használtam, hogy létrehozzak egy titkos privát fiókot, hogy üzeneteket küldhessek az ismerősöknek

Belép

קיבלת תשובה מאתJackson

ההודעה המקורית:

Egyedülálló vagyok. 50 éves fogyatékkal élő zsidó férfi vagyok Jeruzsálemből, IZRAE…

De ha szeretsz, akkor is eljöhetek Izraelbe

Belép

Jackson

Így lehetünk jó, közeli, segítőkész, megbízható és megbízható barátok, kedves

Belép

אתה שלחת

Tehát a történetnek, amit itt elmesélsz, nincs értelme: híresség vagy, és több millió (ha nem több) csodálója van szerte a világon – és a titkos profilját használja, hogy írjon nekem – egy magánszemély IZRAELben, akiről senki sem tud valamit? Miért nem írtál pl valakinek az Egyesült Államokba, valakinek Európába stb. ? miért nekem? Ez nagyon furcsa, az ilyesmire nincs ésszerű magyarázat!! 50 éves vagyok – nem vagyok gyerek és van élettapasztalatom – miért higgyek el egy ilyen furcsa történetet? Assaf benyamini.

Belép

21:24

Jackson

Oké, kedvesem, idővel jobban megismerjük egymást.

 

L. Linkjeim:

1) megosztani együtt az anyaságot

 

2) Facebook csoport “nők👩Oszd meg, konzultálj és ajánlj🌷“.

 

3) Facebook oldal  “védekező ki“.

 

4) “HAVA” Klinika a női lélek egészségéért

 

5) szervezet “anyák előtt

 

6) weboldal novakid.com– Angol órák gyerekeknek

 

7) “precíz” projekt – a nők népszerűsítésére az egzakt tudományokban

 

8) Szakszervezeti egyesületek szólítják meg az öreget Izraelben

 

9) Egyesület “az ő javukra” – Orvosnők és az izraeli holokausztot túlélő orvosok címe

 

                   - Találtál hibát? Mesélj róla -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE