Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Afstandswerk - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Afstandswerk

Naar:

Onderwerp: productie van afstandsonderwijs.

Geachte mevrouw/heren.

Tegenwoordig ben ik op zoek naar een baan.

Zoals we weten, is er momenteel een technologie om 3D-printers te gebruiken voor de productie van verschillende producten.

Is er ook technologie die het mogelijk maakt om met deze printers producten te produceren zonder dat er menselijke aanwezigheid bij de printer nodig is, maar door instructies op afstand of vanaf de pc thuis te geven?

En als dergelijke technologie vandaag bestaat, weet u dan welke bedrijven dergelijke banen aanbieden? En welke persoonlijke vaardigheden zijn hiervoor nodig?

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

A. Hieronder staat de e-mail die ik naar verschillende plaatsen stuur:

Naar:

Onderwerp: Schrijversorganisaties.

Geachte mevrouw/heren.

Ik schrijf op de sitedisability55.com die zich bezighoudt met de kwestie van mensen met een handicap.

De site is gebouwd in een systeem van wordpress.org – en het is een meertalige site in 67 talen:Oezbeeks, Oekraïens, Urdu, Azeri, Italiaans, Indonesisch, IJslands, Albanees, Amhaars, Engels, Ests, Armeens, Bulgaars, Bosnisch, Birmaans, Wit-Russisch, Bengaals, Baskisch, Georgisch, Duits, Deens, Nederlands, Hongaars, Hindi, Vietnamees, Tadzjieks, Turks, Turkmeens, Telugu, Tamil, Grieks, Jiddisch, Japans, Lets, Litouws, Mongools, Maleis, Maltees, Macedonisch, Noors, Nepalees, Swahili, Singalees, Chinees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Servisch, Hebreeuws, Arabisch, Pashto, Pools, Portugees, Filipijns, Fins, Perzisch, Tsjechisch, Frans, Koreaans, Kazachs, Catalaans, Kirgizisch, Kroatisch, Roemeens, Russisch, Zweeds en Thais.

Ik ben op zoek naar een dienst voor het schrijven van artikelen in deze talen voor mijn blog. Maar er is nog een andere moeilijkheid/probleem: ik ben iemand die leeft van een zeer laag inkomen – een arbeidsongeschiktheidsuitkering van het Nationaal Verzekeringsinstituut. Om deze reden kan ik de hoge prijzen die professionele artikelschrijvers in rekening brengen niet betalen.

Zijn er grote organisaties van professionele blogartikelschrijvers bij wie je een grote hoeveelheid artikelen tegen een gereduceerde prijs kunt bestellen?

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

Israël, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-077-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: assaffff@protonmail.com En: [email protected] en: [email protected]

3) Link naar de website: https://www.handicap55.com/

B. Hieronder staat het bericht dat ik naar verschillende hogescholen voor computerstudies heb gestuurd:

Naar:

Onderwerp: Cursus Softwaretesters.

Geachte mevrouw/heren.

Enkele jaren geleden (ik schrijf deze woorden op 11 februari 2023) deed ik een beroepstest van John Bryce College– en ik werd geschikt bevonden voor de cursus software testen.

Maar mijn deelname aan de cursus kwam niet tot bloei. De reden: ik kon, als persoon die leeft van een invaliditeitsuitkering van het National Insurance Institute, de kosten van de cursus, die meer dan NIS 18.000 bedroeg, niet betalen.

ik vroeg deDe Israëlische Arbeidsdienst om me te helpen de cursus te financieren stuitte ik op een zeer omslachtige en ineffectieve bureaucratie, die in combinatie met een minachtende houding van hun kant me ervan weerhield deel te nemen aan de cursus – en dus moest ik het opgeven. Er moet rekening worden gehouden met enkele extra moeilijkheden : Ik heb geen auto en geen rijbewijs – en door mijn ziektes en de medicijnen die ik slik is dit in ieder geval niet mogelijk. Ook ben ik om dezelfde reden zeer beperkt in mijn mobiliteit – en daarom is deelname aan een cursus op afstand de enige mogelijkheid die bij mij past – via de computer thuis.

Ik zou graag willen weten of uw school iets te bieden heeft met betrekking tot een dergelijke cursus.

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen:[email protected] En:[email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] en: [email protected]

3)Curriculum vitae-Assaf Benyamini:

Persoonsgegevens: Assaf

Benjamini, ID. 029547403.

Geboortedatum: 11.11.1972.

Adres: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Jeruzalem, Israël.

Telefoonnummers: thuis-972-2-6427757.

Mobiel-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

onderwijs:

10 jaar studie en gedeeltelijk toelatingsexamen.

Militaire dienst: vrijstelling om medische redenen.

Werkervaring:

1991-Werken bij RESHET timmerwerk (Zuid Tel Aviv)

1998-2005-Werken bij de Nationale Bibliotheek, het professionele team van bibliothecarissen assisteren bij een breed scala aan taken.

2009-2010-Werken in de keten “Avgad” voor het sorteren van sieraden.

Februari-mei 2019-werk bij het computerbedrijf HMSOFT

Begin februari 2020 – drie dagen werk kranten uitdelen aan voorbijgangers op straat.

vrijwilligerswerk:

Actief in het strijdhoofdkwartier van gehandicapten.

vrijwilligerswerk

In het centrum voor de exploitatie van rechten van de gemeente Jeruzalem ten behoeve van een behoeftige bevolking.

Algemene informatie:

Zeer gemotiveerd, hoge mondelinge en schriftelijke welbespraaktheid, vermogen om te improviseren en problemen op te lossen.

Heeft een langdurige kennis met maatschappelijke organisaties.

Lijdt aan een lichamelijke handicap waardoor ik geen zware lasten kan tillen en lang kan staan.

C. Hieronder staat de e-mail die ik naar verschillende plaatsen stuur:

Naar:

Onderwerp: open inschrijvingen.

Geachte mevrouw/heren.

Ik ben op zoek naar software of systemen van dit of dat type op internet die bedoeld zijn voor het publiceren van “openbare aanbestedingen” over verschillende onderwerpen.

Kent u dergelijke systemen?

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Hieronder een voorbeeld van een aanbesteding die ik wil publiceren in een open systeem voor het online publiceren van aanbestedingen:

Ik bied mijn blogdisability55.com aan als een platform voor het publiceren van artikelen over mensen met een handicap in elk van de volgende 67 talen:Oezbeeks, Oekraïens, Urdu, Azeri, Italiaans, Indonesisch, IJslands, Albanees, Amhaars, Engels, Ests, Armeens, Bulgaars, Bosnisch, Birmaans, Wit-Russisch, Bengaals, Baskisch, Georgisch, Duits, Deens, Nederlands, Hongaars, Hindi, Vietnamees, Tadzjieks, Turks, Turkmeens, Telugu, Tamil, Grieks, Jiddisch, Japans, Lets, Litouws, Mongools, Maleis, Maltees, Macedonisch, Noors, Nepalees, Swahili, Singalees, Chinees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Servisch, Hebreeuws, Arabisch, Pashto, Pools, Portugees, Filipijns, Fins, Perzisch, Tsjechisch, Frans, Koreaans, Kazachs, Catalaans, Kirgizisch, Kroatisch, Roemeens, Russisch, Zweeds en Thais.

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

post Scriptum. Mijn e-mailadressen: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] en: [email protected]

D. Hieronder staat het e-mailbericht dat ik naar de gids van het “Avivit” hostel heb gestuurd:

Asaf Benjamin< [email protected] >

Naar:

[email protected]

[email protected]

Donderdag 16 februari om 17:01 uur

Hallo Vardan:

Na onze ontmoeting is dit de e-mail die ik heb gestuurd naar Dr. Hagit Peleg van het Hadassah Ein Kerem-ziekenhuis, waar ik wordt gecontroleerd vanwege psoriatische artritis waaraan ik lijd (volgens de statistieken ontwikkelt ongeveer 16% van de psoriasispatiënten artritis – en helaas , ik ben momenteel opgenomen in de 16% deze).

Ook met betrekking tot psoriasis zelf is het belangrijk om te begrijpen dat:

1) De oorzaak van psoriasis is onbekend. De eerste onderzoekers die er daadwerkelijk in slagen de oorzaak van psoriasis te vinden, en natuurlijk nadat de ontdekking de gepaste academische tests van peer review heeft doorstaan, zullen deze onderzoekers de Nobelprijs voor Geneeskunde ontvangen.

2) In het verleden was er een hypothese dat de oorzaak erfelijk was, maar ze konden hier geen basis voor vinden. Deze hypothese was gebaseerd op het feit dat in twee bevolkingsgroepen met bewezen genetische verwantschap – de Indianen en de Eskimo’s – nooit een geval van psoriasis is waargenomen. Er moet echter aan worden herinnerd dat dit niet eenduidig ​​kan worden bepaald, aangezien, zoals al heel lang in de geschiedenis bekend is (in feite tot het einde van de 16e eeuw), deze volkeren niets te maken hadden met de blanke man – en we kunnen niet weten of ze echt gevallen van psoriasis hadden of niet – en gezien dat blijkbaar de meeste van deze volkeren geen schrift hadden (en zelfs dit kan niet eenduidig ​​worden vastgesteld – omdat er altijd de mogelijkheid is dat er periodes waren waarin geschriften op bederfelijk materiaal werden geschreven en daarom vandaag de dag niet tot onze beschikking staan) – dan we kunnen niet echt weten of er nooit gevallen van psoriasis zijn geweest in deze bevolkingsgroepen. Het vroegste bewijs dat we hebben is afkomstig van de Spaanse veroveraars – maar dit zijn natuurlijk relatief late bewijzen waaruit het niet mogelijk is om conclusies te trekken in deze kwestie.

3) Wat artritis psoriatica betreft, is er een duidelijk geslachtskenmerk: ongeveer twee. Een derde van de patiënten is daadwerkelijk patiënt – en slechts een derde van degenen die aan deze ziekte lijden, zijn mannen. Ik weet de reden hiervoor niet – u kunt het natuurlijk aan de professionals vragen.

4) De budgetten voor onderzoek op dit gebied zijn blijkbaar aanzienlijk lager dan onderzoek voor andere ziekten zoals kanker, hartaandoeningen of neurologische ziekten zoals Alzheimer of Parkinson. De reden hiervoor is eenvoudig: in de overgrote meerderheid van de gevallen is psoriasis geen levensbedreigende ziekte – en de levensverwachting van psoriasispatiënten verschilt niet van de levensverwachting van de algemene bevolking – en wanneer er geen effect is op het leven levensverwachting, noch op de levensbedreigende aard van de ziekte zelf, maar alleen op aanhoudend lijden en aanzienlijke schade aan de kwaliteit van leven,

5) Psoriasis kwam bij mij op rond de leeftijd van 15 – maar jarenlang wist ik helemaal niet dat het psoriasis was. Om deze reden zou ik altijd naar een dermatoloog gaan vanwege een specifiek probleem, en aangezien er, zoals we weten, geen behandeling is die psoriasis geneest (en zelfs onderzoekers die een dergelijke behandeling vinden, zullen de Nobelprijs voor de geneeskunde krijgen), zou het nooit helpen . Deze situatie duurde voort tot 2 januari 2007, toen ik naar een dermatoloog ging, genaamd Dr. Avraham Zlotogorski, van wie ik de diagnose psoriasis kreeg – evenals de uitleg over de ziekte zelf en de kenmerken ervan.

6) Er is nooit een direct verband aangetoond tussen de aanwezigheid van een psychische aandoening en psoriasis. Er zijn veel geestelijk gewonde mensen die niet aan psoriasis lijden, en er zijn veel psoriasispatiënten (en in veel ernstiger situaties dan de mijne) die geen enkele psychische aandoening hebben en een normale levensstijl leiden zoals elke andere persoon in de samenleving. Aan de andere kant is bekend dat situaties van stress (mentale stress, depressie, angst) zeker kunnen leiden tot verergering van de symptomen van psoriasis bij degenen die de ziekte hebben – dit is echter alleen bij sommige patiënten en niet bij alle.

7) Behandelingen aan de Dode Zee, of op andere plaatsen in de natuur die vergelijkbaar zijn in de wereld (bijvoorbeeld de bekende behandelingsplaats in Baden-Baden in Duitsland) kunnen sommige patiënten veel meer helpen dan welke medicamenteuze behandeling dan ook. Er zijn zelfs toeristen met psoriasis die voornamelijk voor dit doel vanuit verschillende delen van de wereld naar Israël komen. Er zijn gevallen bekend waarin deze behandelingen wel tot remissie van de ziekte leiden. Er is bekend over het bestaan ​​van een grote groep toeristen (ik weet hun aantal niet – de gegevens zijn blijkbaar in handen van het Ministerie van Toerisme waardoor deze groepen worden georganiseerd), Psoriasispatiënten die in Israël aankomen en onmiddellijk naar de Dode Zee voor behandelingen om remissie van de ziekte te krijgen – en nadat de periode van remissie eindigt of het einde nadert,

8) Onthoud dat de behandelingen in de Dode Zee ook niet alle patiënten in het algemeen helpen. Het is moeilijk tot onmogelijk om van tevoren te weten in welke gevallen het zal helpen en in welke gevallen niet – en het is bijna altijd onmogelijk om het te weten totdat je het probeert. Ik ben al meerdere keren op reis geweest en het had bijna geen effect op mijn psoriasis. Ik kan me niet herinneren hoe vaak ik naar de Dode Zee ben geweest, maar het was meer dan eens en het heeft me nooit echt beïnvloed. Afgezien daarvan is de toegang tot de behandelingen zelf tegenwoordig veel problematischer vanwege veranderingen in de Dode Zee zelf: de verslechtering van het fenomeen van de zinkput in de afgelopen jaren heeft geleid tot de sluiting van hele stukken strand – en zelfs in de delen van de strand dat niet is afgesloten, is het veel gevaarlijker om daar te blijven dan vroeger. Ook, er zijn al gevallen geweest van zinkgaten die op de wegen verschenen of op de wegen waar je naar de hotels gaat – en tegenwoordig is zelfs de aankomst bij de hotels en dan de terugkeer van daar veel gevaarlijker dan tot 10 of 15 jaren geleden – en dat is natuurlijk ook iets waar altijd rekening mee moet worden gehouden. Ik hoorde dat een Israëlisch bedrijf onlangs een technologie heeft ontwikkeld die zinkgaten van tevoren weet te voorspellen, zodat je die kunt gebruiken, en door vooraf een waarschuwing te krijgen, gewoon dat gevaarlijke gebied verlaat. Dit bedrijf exporteert de technologie naar vele plaatsen in de wereld – en ik vind het heel jammer dat deze technologie niet ook in de Dode Zee-regio wordt gebruikt – de regio waar dergelijke technologie hard nodig is. Ik weet de naam van het bedrijf niet meer – en dat weet ik ook niet

 

—– Een doorgestuurd bericht —–

Oorspronkelijk bericht verbergen  

Door: assaf benyamini <[email protected]>

naar: [email protected] <[email protected]>

Verzonden op: donderdag 26 januari 2023 om 16:28:06 PMGMT+2

Onderwerp: Brieven aan dr. Hagit Peleg.  

Vrede zij met dr. Hagit Peleg:

Onderwerp: verzoek om overleg.

Beste mevrouw.

De laatste keer dat ik in uw kliniek werd onderzocht, vertelde u me dat er nu nieuwe medicijnen zijn voor de behandeling van psoriasis, en dat het mogelijk is dat mensen zoals ik die aan ernstige financiële problemen lijden, nu kunnen worden geholpen door de “Friends of Medicine” “vereniging waarnaar u patiënten in deze situatie verwijst.

Daarna bezocht ik mijn huisarts – Dr. Brandon Stewart – en ik begreep van hem dat hij er met jou over zou praten.

Heb je met hem gepraat?

Ook is er, voor zover ik weet, momenteel geen behandeling die psoriasis kan genezen – klopt dit? En als dit niet waar of onnauwkeurig is, kunt u dan uitleggen wat vanaf vandaag de opties zijn om psoriasis te behandelen?

In het verleden wilde ik geen medicamenteuze behandeling voor psoriasis ondergaan vanwege een andere overweging: de grote kans op bijwerkingen – en tegelijkertijd zeer korte remissieperioden die kunnen worden bereikt, of helemaal niet.

Uit uw woorden begreep ik dat deze situatie 10-15 jaar geleden waar was (dat is het moment waarop dermatologen bij wie ik werd onderzocht me vertelden over de situatie die ik eerder noemde, en om de genoemde redenen geen biologische behandeling aanbeveelden) – en klopt vandaag niet meer.

En daarom zou ik willen vragen: wat is de remissieperiode bij psoriasis die ik kan bereiken als ik met een van de nieuwe medicijnen word behandeld? En welke medicijnen zijn dit?

Ook, en als ik met de nieuwe medicijnen inderdaad een langdurige periode van remissie van psoriasis kan bereiken zonder ernstige bijwerkingen en er inderdaad een mogelijkheid is om de vereniging “Friends of Medicine” te gebruiken voor hulp bij de financiering van de behandeling – in dat geval zou ik zou graag willen weten wat de procedure is die nodig is om de medicamenteuze behandeling te krijgen.

Hartelijke groeten,

assaf benyamini – een patiënt op de reumatologiepolikliniek van het Hadassah Ein Kerem-ziekenhuis.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040.

E. Hieronder staat mijn correspondentie met het “Civil Society Forum”:

Adi Arbel< [email protected] >

Naar:

Assaf Benyamini

Maandag 13 februari om 10:23

er bestaat.

 

Op maandag 13 februari 2023 om 10:13 door assaf benyamini <‪[email protected]>:

Oorspronkelijk bericht verbergen

Zijn uw kantoren in Jeruzalem toegankelijk voor gehandicapten?

Op maandag 13 februari 2023 om 09:59:12GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Geschreven door:

Onze kantoren zijn in Jeruzalem en ik woon in Givatayim. U kunt elkaar ontmoeten op onze kantoren of in het Givatayim-winkelcentrum. Voel je vrij om Tatiana een e-mail te sturen om een ​​kapotte telefoon te voorkomen als je wilt dat de ontmoeting met jullie beiden is.

Op maandag 6 februari 2023 om 19:04 door assaf benyamini <‪[email protected]>:

Ik gebruik Zoom niet. Ik weet niet of Tatiana deze software gebruikt. Tatiana is in ieder geval de verkeersmanager en daarom vind ik dat de relatie met haar moet zijn. U kunt telefonisch contact met haar opnemen via 972-52-3708001. Of: 972-3-5346644. Zondag-donderdag tussen 11:00-20:00. Met vriendelijke groet, Asaf Binyamini. PS Ik wil erop wijzen dat ik een gehandicapte en zieke persoon ben, en daarom ben ik er niet zeker van dat ik in staat zal zijn om naar uw kantoren in Jeruzalem te gaan. Waar zijn uw kantoren? Is er toegankelijkheid voor gehandicapten? U kunt in ieder geval te allen tijde telefonisch contact met mij opnemen. Mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040.

Op maandag 6 februari 2023 om 12:21:25GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Geschreven door:

Hallo Assaf en Tatiana, bedankt voor het onderzoek! Mijn naam is Adi en ik ben de directeur van het forum van het maatschappelijk middenveld. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met je in, op Zoom of bij ons op kantoor in Jeruzalem, al naar gelang jouw voorkeur. Met vriendelijke groeten, Adie

 

‫Op zondag 5 februari 2023 om 15:22 door Assaf Binyamini <‪[email protected]>: Aan: “Het forum voor een burgermaatschappij”. Hieronder een bericht namens mevrouw Tatyana Kaduchkin van de “Nitgaber”-beweging.

Het onderwerp: de “Nitgaber”-beweging (“transparante” gehandicapten)

Ongeveer tien jaar geleden heb ik, de Ham, de beweging “Nitgaber” opgericht, voor de “transparante” gehandicapten. Gehandicapten met hoge percentages arbeidsongeschiktheid en niet in staat om te werken, maar die niet beperkt zijn in beweging. Mijn beweging telt en vertegenwoordigt ongeveer 1300 mensen uit het hele land, die een mobiliteitshandicap hebben tussen 75% en 100%, die niet kunnen werken en die geen mobiliteitshandicap hebben of een verhoging van hun invaliditeitspercentages nodig hebben.

 

De beweging stelt die mensen in staat om al hun rechten ten opzichte van de staat uit te oefenen en er wordt ook bepaalde financiële steun gegeven aan de meest behoeftigen.

Onze beweging strijdt voor betaalbare volkshuisvesting en adequate leefomstandigheden voor de genoemde bevolkingsgroep.

Veel mensen met een handicap die niet kunnen werken en die 75% tot 100% arbeidsongeschikt zijn, maar niet beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid, leven in erbarmelijke omstandigheden.

Zij krijgen niet dezelfde uitkeringen als gepensioneerden die ook inkomensaanvulling krijgen. Dat wil zeggen, ze hebben geen kortingen voor het kopen van medicijnen, kortingen op de elektriciteitsrekening en onroerendgoedbelasting, kortingen voor reizen met het openbaar vervoer en huurbijstand vergelijkbaar met gepensioneerden, ze hebben geen recht op “verwarming / koeling” subsidies en meer.

Met andere woorden, ze hebben ondanks hun benarde situatie bijna geen recht op een uitkering.

Bovendien hebben ze ook geen recht op volkshuisvesting ondanks de moeilijke omstandigheden waarin ze elke dag leven.

Er is een fundamenteel verschil tussen de verschillende handicaps, en wij vinden dat dat niet zo zou moeten zijn!

Een gehandicapte persoon met een mobiliteitshandicap heeft recht op volkshuisvesting en ontvangt huurbijstand variërend van NIS 3000 tot NIS 3900 per maand. Ook krijgen gehandicapten met een mobiliteitshandicap hogere vergoedingen dan de gehandicapten die door de beweging worden vertegenwoordigd, dankzij aanvullingen op de basisvergoeding, die onder meer speciale diensten, mobiliteits- en begeleiderstoelage omvat.

In een dergelijke situatie bereikt de omvang van deze vergoedingen NIS 15.000-17.000 per maand.

Maar de gehandicapten die door de beweging worden vertegenwoordigd, die geen mobiliteitshandicap hebben, een handicap van 75% tot 100% hebben en niet geschikt zijn om te werken, ontvangen daarentegen alleen NIS 3211 per maand netto! Hieruit volgt dat deze groep de armste en meest kwetsbare bevolkingsgroep in de staat Israël is!!! Tijdens mijn jarenlange activiteit heb ik veel functionarissen van verschillende partijen in de Knesset en in de verschillende ministeries ontmoet. Maar helaas is de beweging er al tien jaar niet in geslaagd het voorstel naar voren te brengen dat gehandicapte mensen die niet beperkt zijn in beweging, die een handicap van 75% tot 100% hebben en niet kunnen werken, in staat zou stellen sociale huisvesting te krijgen, of op zijn minst de hoeveelheid hulp die ze krijgen bij het huren van een appartement verhogen en hun levensomstandigheden zelfs maar een beetje verbeteren.

Ik zou je graag willen ontmoeten om dit project te promoten en deze mensen te helpen een waardiger en correcter leven te leiden.

Met zegeningen en grote hoop, Tatyana Kaduchkin, voorzitter van de beweging “Nitgaber” (transparant gehandicapt).

Telefoon 1: 972-52-370-8001

Telefoon 2: 972-3-534-6644

Hieronder staat het bericht dat ik heb achtergelaten voor Knessetlid Mossi Raz-Asher voor een ontmoeting met hem in de Knesset. Ik arriveerde op dinsdag 20 april 2021 om 13:30 uur.

20 april 2021

Groeten aan Knesset(“Knesset”-het ISRAELISCHE parlement) lid Mossi Raz

Onderwerp: Het probleem van huisvesting voor gehandicapten.

Geachte heer.

Hieronder staan ​​een aantal kwesties die verband houden met de gehandicapte en verstandelijk gehandicapte bevolking (een bevolking waartoe ik ook behoor) die ik voor u aan de orde wil stellen. Ik zou graag willen weten in welke mate u deze kwesties kunt promoten en/of dringende wetswijzigingen kunt doorvoeren om onze situatie, de voorwaarden om ons te behandelen en onze kansen op overleven en integratie in de samenleving te verbeteren.

Ik moet erop wijzen dat ik uit ervaring uit het verleden heb geleerd dat ik tijdens bijeenkomsten van dit type voordat ik aankom te horen krijg dat ik toestemming zal krijgen om te spreken om de kwesties aan de orde te stellen waarover ik wil spreken – hoewel ik in de bijeenkomst zelf zal geen enkele seconde toestemming krijgen om te spreken – en als ik probeer te spreken, God verhoede, zal dit automatisch worden beschouwd als een zeer ernstige “verstoring” en daarom zullen de bewakers mij aanvallen en zeer agressief verdrijven – en dit zelfs als het niet nodig is en als het helemaal niet nodig is, en ook als het absoluut duidelijk is dat ik voor niemand “gevaar” vorm.

En omdat ik deze realiteit ken, overhandig ik je deze brief – voor het geval dat ook dit keer het gedrag tegenover mij zal zijn. Blijkbaar wordt alleen al het feit dat ik het aandurf om de benarde situatie van het gehandicapte publiek aan de orde te stellen, geïnterpreteerd als een zeer ernstige bedreiging – ook al is het mij helemaal niet duidelijk wie of wat het precies bedreigt. Ik laat u en de medewerkers van uw kantoor achter met deze brief – ik zal hem niet mee naar huis nemen.

En nu voor de details van de onderwerpen zelf:

1) Financierings-/huurbetalingsprobleem – vele jaren geleden werd vastgesteld (en het is niet duidelijk door wie – maar het is waarschijnlijk een of andere overheidsfunctionaris) dat gehandicapten die in de gemeenschap wonen recht hebben op hulp ten bedrage van NIS 770 per maand voor het betalen van huur. Zoals we weten, is er de afgelopen jaren een zeer aanzienlijke stijging van de appartementprijzen in de staat Israël geweest – en als gevolg daarvan is er natuurlijk ook een aanzienlijke stijging van de huurprijs. Het steunbedrag van 770 NIS, dat vele jaren geleden volkomen willekeurig en zonder enige uitleg of logica werd vastgesteld, wordt echter niet geactualiseerd. Helaas, zelfs na veel correspondentie (en dan hebben we het over minstens een paar duizend of zelfs tienduizenden brieven, en helaas voor de schrijver van deze woorden, deze cijfers zijn helemaal niet overdreven), die naar alle mogelijke partijen werden gestuurd: het ministerie van Bouw en Volkshuisvesting en zijn verschillende afdelingen, andere ministeries zoals het ministerie van Financiën en het kabinet van de minister-president, vele journalisten met wie de schrijver van dit document sprak persoonlijk, Veel advocaten en zelfs de onderzoeksbureaus en ambassades van het buitenland – niets helpt – en als gevolg daarvan wordt het steunbedrag niet bijgewerkt, veel gehandicapten worden op straat gegooid en vinden daar hun dood van honger, dorst of kou in de winter en als alternatief door een hitteberoerte of uitdroging in de zomer. Opgemerkt moet worden dat organisaties voor de exploitatie van rechten zoals de “Yadid”-vereniging (die, zoals we weten, maanden geleden gesloten) of rechtsbijstandsklinieken aan universiteiten en hogescholen waarmee de schrijver van dit artikel ook in contact staat, kunnen nooit helpen, en de reden hiervoor is simpel: het steunbedrag van NIS 770 wordt gegeven volgens de wet , en organisaties voor de exploitatie van rechten kunnen alleen helpen volgens de bestaande wetgeving, en het enige adres in gevallen waarin wetswijzigingen nodig zijn, is, zoals u weet, de Knesset. Maar hier wordt de situatie alleen maar ingewikkelder: zoals we weten, is er gedurende een zeer lange periode van meer dan twee jaar geen functionerende regering en Knesset en bevindt de staat Israël zich in feite in een staat van een voortdurende overgangsregering. Het directe en verwoestende resultaat van deze situatie is het gebrek aan mogelijkheid om essentiële wetswijzigingen door te voeren die dringend nodig zijn – waarvan ik er hier enkele zal beschrijven. Opgemerkt moet worden dat zelfs toen de Knesset en de regering handelden op de verzoeken van de schrijver van deze regels, evenals op verzoeken van de organisaties van gehandicapten en vele andere partijen met betrekking tot de hoeveelheid hulp aan de leden van de Knesset, zij werden automatisch doorverwezen naar de organisaties voor de exploitatie van rechten – en dit terwijl de leden van de Knesset zelf heel goed weten dat in dit geval de organisaties voor de exploitatie van rechten niet het adres kunnen zijn, maar alleen zijzelf.

2) Communicatie met de verhuurders – er zijn veel gevallen waarin mensen met een handicap moeilijk kunnen onderhandelen met de verhuurder vanwege redenen die verband houden met hun ziekte of handicap. In deze situaties zijn de maatschappelijk werkers verplicht om als bemiddelaar op te treden – en een zeer groot deel van de maatschappelijk werkers kan deze rol niet in alle gevallen op zich nemen. En wat meer is: de forse bezuinigingen in de afgelopen jaren op de normen voor de banen van maatschappelijk werkers, in combinatie met de moeilijke arbeidsomstandigheden, de lage lonen, de ontoereikende behandeling door de families van patiënten die hen in veel gevallen zien als, en onterecht,

3) Betaalmiddelen van de patiënt – er zijn situaties waarin een persoon verhuist om in de gemeenschap te gaan wonen na een lang verblijf in ziekenhuizen, en zonder leefgewoonten die als normatief worden beschouwd, zoals naar het werk gaan, verantwoordelijkheid nemen voor het beheer van zijn leven , etc. Heel vaak zijn eisen die gesteld worden als voorwaarde voor het tekenen van een huurcontract zoals het tekenen van een garantiecheque onbereikbaar voor mensen in deze fase van hun leven.Veel behandelings- en rehabilitatiekaders die in het verleden bestonden (waarvan de schrijver van dit document ongeveer 26 jaar geleden werd geholpen bij het verlaten van een ziekenhuis voor begeleid wonen) hebben de reikwijdte van hun activiteit in de afgelopen jaren gesloten of aanzienlijk beperkt – iets dat mogelijk rehabilitatie voorkomen van mensen die in deze fase van hun leven niet verder kunnen zonder deze essentiële therapeutische en rehabilitatiemiddelen.

4) Het probleem van regulering – vandaag is er een volledige onevenwichtigheid als het gaat om de plichten en rechten van de appartementseigenaren enerzijds en de appartementshuurders anderzijds. Er zijn veel wetten die verhuurders beschermen tegen een of ander misbruik van de huurperiodes door de huurders. Aan de andere kant zijn er geen wetten die erop gericht zijn de mensen die in appartementen wonen te beschermen tegen uitbuiting door verhuurders – met als gevolg dat er schandalige, draconische en soms zelfs illegale clausules in veel huurcontracten te vinden zijn – en er zijn geen wetten ter bescherming van de huurders van deze appartementen die deze contracten moeten ondertekenen. Vaak, de huurders van de appartementen hebben geen wettelijk recht om bezwaar te maken tegen aanstootgevende clausules die zijn ondertekend als voorwaarde voor het huren van het pand – en ze zullen volledig worden blootgesteld aan de grillen van de eigenaren van de appartementen, en soms zelfs tijdens de huurperiode zelf. De eigenaars van appartementen hebben het in deze situaties natuurlijk moeilijker voor kansarme bevolkingsgroepen zoals gehandicapten of zieken.

5) Moeite met informeren – er zijn aanzienlijke moeilijkheden als het gaat om het melden van de genoemde moeilijkheden en het openbaar maken ervan met het doel de nodige correcties aan te brengen. De huidige prioriteiten van de verschillende media die nauwelijks geïnteresseerd zijn in de kwestie, de versnippering van gehandicaptenorganisaties, de onwil van veel elementen van de samenleving waarin we leven om actief deel te nemen aan pogingen om de situatie te corrigeren en te verbeteren – al deze Dit maakt het erg moeilijk voor de inspanningen om deze problemen onder de aandacht van het publiek te brengen op een manier die de leden van de Knesset zal dwingen de nodige wijzigingen in de wetgeving aan te brengen in plaats van te blijven negeren en niets te doen. Er is nog een andere moeilijkheid als het gaat om het opzetten van een reclamecampagne:

6) Wachttijd voor behandeling – er zijn veel gevallen waarin mensen die tot een bepaalde fase in hun leven helemaal geen hulp van geestelijke gezondheidszorg nodig hadden – maar als gevolg van moeilijke levensomstandigheden of een traumatische of moeilijke gebeurtenis van de een of andere soort heeft de hulp van een professional in de geestelijke gezondheidszorg nodig – en natuurlijk in veel gevallen. Dit is tijdelijke of eenmalige hulp en niet chronisch. Tegenwoordig zijn de wachttijden voor behandeling of psychologische hulp erg lang – en als gevolg van het uitblijven van tijdige hulp kunnen de omstandigheden van mensen onnodig verslechteren. Extra middelen investeren in de openbare geestelijke gezondheidszorg kan de situatie zeker veranderen. Er moet aan worden herinnerd dat zelfs vanuit economisch en budgettair oogpunt er geen logica in dergelijk gedrag zit: wanneer mensen s toestand verslechtert tijdens een lange wachttijd voor behandeling, hun toestand wordt steeds ingewikkelder – en wat eenmalige hulp had kunnen zijn die de staat geld kost, verandert in een nog ernstiger situatie die vervolgens de staat hoge financiële kosten kost Oneindig . Om deze redenen is het noodzakelijk om te overwegen normen toe te voegen aan het openbare stelsel voor geestelijke gezondheidszorg en het te verbeteren – er moet aan worden herinnerd dat de overgrote meerderheid van de bevolking in de staat Israël deze behandelingen niet privé kan financieren – die enkele honderden sjekels per stuk kosten. individuele sessie. hun toestand wordt steeds ingewikkelder – en wat een eenmalige hulp had kunnen zijn die de staat geld kost, verandert in een nog ernstiger situatie die de staat vervolgens Oneindig hoge financiële kosten kost. Om deze redenen is het noodzakelijk om te overwegen normen toe te voegen aan het openbare stelsel voor geestelijke gezondheidszorg en het te verbeteren – er moet aan worden herinnerd dat de overgrote meerderheid van de bevolking in de staat Israël deze behandelingen niet privé kan financieren – die enkele honderden sjekels per stuk kosten. individuele sessie. hun toestand wordt steeds ingewikkelder – en wat een eenmalige hulp had kunnen zijn die de staat geld kost, verandert in een nog ernstiger situatie die de staat vervolgens Oneindig hoge financiële kosten kost. Om deze redenen is het noodzakelijk om te overwegen normen toe te voegen aan het openbare stelsel voor geestelijke gezondheidszorg en het te verbeteren – er moet aan worden herinnerd dat de overgrote meerderheid van de bevolking in de staat Israël deze behandelingen niet privé kan financieren – die enkele honderden sjekels per stuk kosten. individuele sessie.

7) Tandheelkundige behandelingen – zoals u weet, gaat in de staat Israël een persoon die tandheelkundige behandelingen nodig heeft bijna altijd naar particuliere artsen – en dit komt omdat het openbare gezondheidssysteem momenteel geen antwoord biedt op dit gebied. Opgemerkt moet worden dat mensen met een verstandelijke beperking, en ook gehandicapten in het algemeen, wier economische ontberingen in het dagelijks leven zeer moeilijk zijn, zelfs zonder verband met tandheelkundige behandelingen, het nog moeilijker vinden om deze behandelingen te ondergaan, als en wanneer het nodig is. De combinatie van ernstige psychische problemen en ernstige economische nood zorgt ervoor dat deze mensen te maken krijgen met een gebroken dal en waar nodig een complete doodlopende weg, en soms met spoedeisende tandheelkundige zorg. Er moet rekening mee worden gehouden dat er vandaag in feite geen

8) Ziekenhuisopnames – een persoon die momenteel een massale psychiatrische behandeling nodig heeft in een openbaar ziekenhuis of kliniek, kan deze alleen krijgen in een kliniek of ziekenhuis in de buurt van zijn woongebied. Er zijn gevallen waarin patiënten er om de een of andere reden de voorkeur aan geven om in een andere kliniek te worden behandeld – niet noodzakelijkerwijs degene die zich heel dicht bij hun woonplaats bevindt. Patiënten moeten keuzevrijheid krijgen – en een patiënt die niet tevreden is met de behandeling in een bepaalde kliniek of ziekenhuis moet de mogelijkheid krijgen om naar een andere kliniek of ziekenhuis te verhuizen. Deze mogelijkheid wordt momenteel geboden in alle andere gebieden van de geneeskunde – en er is geen reden om de keuzevrijheid met betrekking tot de plaats van behandeling alleen op het gebied van geestelijke behandeling te ontkennen. Bovendien: zo’n keuzevrijheid, indien gegeven,

9) Bewustwording van de bevolking – de algemene bevolking vertoont soms zeer grote weerstand als het gaat om geestelijke gezondheidsbehandelingen die worden gegeven in het gebied waar mensen wonen – iets dat voortkomt uit een gebrek aan bewustzijn en het gebrek aan erkenning van het veld – en zonder enige praktische of logische rechtvaardiging. Het verminderen van de weerstand en onwil van de bevolking door middel van een passend systemisch informatiesysteem kan het leven van patiënten en patiënten wier leven door de ziekte en hun eigen handicaps sowieso erg zwaar is zeker vergemakkelijken. Het gebrek aan bewustzijn in de samenleving waarin we leven, veroorzaakt gevallen van bezwaren van bewoners tegen de opening van hostels of zorginstellingen in de buurt van hun woningen – iets dat leidt tot aanzienlijke vertragingen bij de opening van deze voorzieningen, en soms zelfs om te voorkomen dat ze worden geopend na rechtszaken die door bewoners zijn aangespannen. Bovendien: er zijn nogal wat gevallen waarin er sprake is van opzettelijke intimidatie van de bevolking jegens deze zorginstellingen wanneer ze zich in hun woongebied bevinden – en het is heel goed mogelijk dat bewustmaking van het publiek zou kunnen leiden tot een aanzienlijke vermindering van het aantal van deze gevallen. Groetjes, Asaf Binyamini,

Costa Ricastraat 115,

entree A-appartement 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

3) Het behandelingskader waar ik tot 16 maart 2021 in zat (vanwege de aanhoudende bezuinigingen en bezuinigingen op de gezondheids- en welzijnsbudgetten en het gebrek aan behandeling van deze kwesties bij gebrek aan een functionerende regering of Knesset) Ik ben links, chronisch ziek met zeer ernstige ziekten en problemen zonder passend behandelingskader. Al mijn pogingen om een ​​passend behandelingskader voor haar te vinden, kan ik vertrouwen op pottenbakkers – en het is niet te zeggen hoe lang deze catastrofale situatie zal duren):

Vereniging “Reut” – Herberg “Avivit”,

Ha-Avivit-straat 6,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9650816.

telefoonnummers in de kantoren van het hostel: 972-2-6432551. of: 972-2-6428351.

Het e-mailadres van het hostel: [email protected]

De maatschappelijk werker van het hostelteam, met wie ik contact had: Oshrat-972-50-5857185.

4) De huisarts bij wie ik onder toezicht sta:

Dr Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – Hatayelet Kliniek,

6 Daniel Yanovsky St.,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9338601.

Het telefoonnummer van de kliniekkantoren:

972-2-6738558. Faxnummer in de kantoren van de kliniek: 972-2-6738551.

5) Details van de reguliere medicijnen die ik gebruik:

1. Psychiatrische medicijnen:

I. Seroquel-

Elke avond 2 pillen van 300 mg.

II.Tegretol CR-

400 mg-elke ochtend. 400 mg-elke avond.

III. Effexor-

150 mg-elke ochtend. 150 mg-elke avond.

2. Symvastatine-

10 mg elke dag ‘s avonds.

6) Hieronder staat de lijst met medische problemen waar ik last van heb:

I. Geestesziekte – compulsief syndroom OCS en een ziekte die wordt gedefinieerd als schizo-affectieve stoornis

II. Psoriatische arthritis.

III. Een neurologisch probleem waarvan de definitie niet duidelijk is. Haar belangrijkste symptomen: voorwerpen die uit mijn handen vallen zonder dat ik het merk, duizeligheid, verlies van gevoel in sommige delen van de handpalmen en een bepaald probleem met balans en houding.

IV. Chronische hernia in de rug in wervels 4-5 – die ook uitstraalt naar de benen en het lopen bemoeilijkt.

V. Prikkelbare darmsyndroom.

VI.. Begin van tekenen van een cardiologisch probleem sinds de laatste maand (ik schrijf deze woorden op donderdag 22 maart 2018). Op het moment dat deze regels worden geschreven, is de essentie van het probleem nog steeds onduidelijk, wat zich uit in pijn op de borst gedurende het grootste deel van de dag, moeite met ademhalen en ook met spreken. 

VII. Een aanzienlijke verzwakking van het gezichtsvermogen, die ongeveer zes maanden geleden begon (ik schrijf deze woorden op maandag 19 april 2021). 

7) Aanvullende persoonsgegevens: Leeftijd: 48. Burgerlijke staat: Vrijgezel. Geboortedatum: 11.11.1972.

Het protest voor verhoging van het ouderdomspensioen Een van de initiatiefnemers van het protest: Uri Flom – Tel. 972-54-4725676 E-mail: [email protected]

Yigal Grinstein – Tel. 972-50-7534271 E-mail: [email protected]

Giora Harlofsky – Tel. 972-52-3820050 E-mail: [email protected]

22 december 2022

Een strijdkreet – de jongere generatie mengt zich in de strijd.

Wij, uw ouders, uw grootmoeders en uw grootvaders, roepen u op om mee te doen en ons te helpen in onze strijd om het beschamende ouderdomspensioen dat we vandaag ontvangen te verhogen,

en waardoor velen van ons niet waardig kunnen leven.

Door vandaag deel te nemen aan onze strijd, hoef je niet terug te komen en te vechten

Wanneer je onze leeftijd bereikt.

Onze kinderen en kleinkinderen, onze toelage was tot 2003 dichtbij

Naar het gemiddelde loon in de economie, en het was tot 2003 mogelijk om ons leven te blijven beheersen, 

Met een redelijke levensstandaard, ook nadat we met pensioen zijn gegaan.

Sommigen van ons (niet allemaal) slaagden er ook in om te sparen, sommigen meer en sommigen minder, in ondersteunende pensioenregelingen.

Velen van ons, die niet het voorrecht hadden om in overheidsdienst of in grote organisaties te werken, hebben helemaal geen pensioen en zijn volledig afhankelijk van de toelage. Het lijdt geen twijfel dat het tarief van de toelage vandaag geen minimaal leven met waardigheid toelaat.

Velen vragen zich af hoe we in een land dat zichzelf omschrijft als verzorgingsstaat zo’n ellendige situatie hebben bereikt. Het antwoord is, op zijn zachtst gezegd, hebzucht en een schandelijke schending van onze rechten.

Het begon allemaal in 2003 toen de toenmalige minister van Financiën ervoor koos om de koppeling tussen de middelen voor het ouderdomspensioen, wat later een seniorenpensioen werd, en de koppeling met het middelloon in de economie te verbreken en de pensioen aan de “consumentenindex”.

Door deze verhuizing is van de ene op de andere dag het ouderdomspensioen leeggemaakt en in de loop der jaren heeft het pensioen zijn invloed op het leven van de senior volledig verloren.

Tegelijkertijd verzamelden zich geleidelijk honderden miljarden sjekels in het nationale verzekeringsfonds.

Dit is geld dat ons gedurende tientallen jaren werk is ontnomen om ons terug te geven als we oud worden, om ons een redelijke sociale zekerheid te geven en om ons in staat te stellen ons leven voort te zetten op een adequaat en respectvol niveau.

De ontkoppeling van het ouderdomspensioen van de koppeling aan de index “gemiddeld loon in de economie” en de koppeling ervan aan de “consumentenindex” zorgde kunstmatig voor “overschotten” in de Nationale Verzekering, die honderden miljarden sikkels bereikten.

Het ministerie van Financiën beschouwde brutaal de enorme bedragen die zich in het Nationaal Verzekeringsfonds hadden verzameld als overschotten en eigende zich het geld toe dat vanaf het begin bedoeld was om een ​​basislevensstandaard voor meer dan een miljoen burgers te verzekeren en veteranen (momenteel ongeveer 1.300.000).

Er is en blijft een samenzwering van stilte die tot doel heeft de voortzetting van deze criminele overval mogelijk te maken.

De relatie overschrijdt partijen!

Terwijl het salaris van hoge ambtenaren in de economie, beginnend bij de premier via de ministers en leden van de Knesset, hoofden van openbare raden en burgemeesters tot CEO’s van openbare bedrijven en andere hoge ambtenaren in openbare dienst, gekoppeld is aan het gemiddelde salaris in de economie, en wordt elk jaar automatisch geüpdatet-

Het ouderdomspensioen werd verbannen naar de afgrond van de vrouw en gewoon vergeten.

Niet meer!

In de afgelopen twee decennia zijn honderden miljarden shekels overgemaakt van de Nationale Verzekeringen naar de Begrotingsafdeling van het Ministerie van Financiën. Het geld werd gegeven als een “lening” en de hele verhuizing gebeurde stilletjes achter de schermen en zonder enige behoorlijke publiciteit. De lening is nooit teruggegeven. Integendeel, het groeide uit tot monsterlijke proporties.

We komen terug en vragen om uw steun in onze rechtvaardige strijd. Vandaag zijn wij het, morgen ben jij het.

Links om mee te doen:

Groep bespreekbaar (luidruchtige groep): https://chat.whatsapp.com/Juztm79HMFYAWsXETIcKkI

Een groep zonder discussies maar met regelmatige updates (stille groep):

https://chat.whatsapp.com/F8j6n3d1HeX8BCmU2c3TIC

Link naar de Facebook-groep:

https://www.facebook.com/groups/1120435948847976

Zie waar de hebzucht is gekomen (het onderschrift in de grafiek is in het Hebreeuws)

 

Knesset (“knesset” – het ISRAËLI parlement) leden salarisverhogingsgrafiek met dank aan onze vrienden ingenieur Yehuda Gasser

Giora Harlofsky – een van de oprichters van de protestgemeenschap Adv.

Giora Harlofsky, Tel. 972-52-3820050 [email protected]

Yigal Grinstein, Tel. 972-50-7534271 [email protected]

Uri Flom, Tel. 972-54-4725676 [email protected]

Mijn persoonlijke gegevens:

Voornaam – assaf. Achternaam – benyamini.

Identiteitsnummer – 029547403.

Volledig adres voor postbezorging –

Assaf Benyamini,

Costa Ricastraat 115,

Ingang A – Appartement 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

mijn telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Mijn e-mailadressen: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] en: [email protected]

Mijn website:  https://www.handicap55.com/

Adi Arbel, kerkelijk forum voor het maatschappelijk middenveldj

Wat zou je vandaag willen doen? Leren kennen /het forum naar het bedrijf de civiele

evenementupdates ontvangen Het forumkanaal voor een maatschappelijk middenveld

volg ons op de voet onze facebookpagina manieren vinden om te veranderen onze civiele gereedschapskist

profiteer van onze ervaring /overleg en strategische begeleiding

leer van de ervaring van anderen /code burgerlijk geopend

Weet je wat er wanneer gebeurt? /alle gebeurtenissen die dichtbij zijn

Maak van een idee werkelijkheid in één dag /workshop de starter

verdiepen in de fijne kneepjes van de overheidsbegroting /Duiken gratis

openbare informatie in uw voordeel gebruiken /eruit halen in het licht van

Ontvang startgeld voor uw nieuwe initiatief /Gunst pony

Begrijp hoe u goed kunt samenwerken met leden van de Knesset /recept voor effect

Ontdek hoe u middelen kunt inzamelen bij het grote publiek /Online de sprong

F. Hieronder staan ​​berichten die ik op mijn Facebook-account heb gedeeld:

1)Goedeavond. Ik heb het volgende gedeelte niet geschreven. De schrijver heeft onderaan niet getekend. Ik heb uit alle macht gedistribueerd en verzoek u hetzelfde te doen.

Ik hoop echt dat de politici en de president aan hun hoofd niet denken dat we de straat op gaan vanwege het aantal leden van de commissie voor de benoeming van rechters…

We vechten voor de verloren ziel van het land.

We slapen ‘s nachts niet met zorgen. Ons kompas wappert en we voelen de hemel vallen en de aarde trillen.

En we begrijpen dat er geen redder is en we werden alleen gelaten, en we noemden onszelf de vlag.

We gaan uit de weg omdat je gek bent geworden.

We daten voor onze ouders en voor onze kinderen. Omdat we zo zijn opgevoed en zo opvoeden, om van het land te houden en ervoor te werken, hard te werken en anderen te respecteren…

En we vertrekken omdat we boos zijn en niet vanwege clausules.

Boos dat politieke leiders gidsen zijn geworden voor corruptie, haat, hebzucht en eerzucht en hebzucht.

Boze mensen die ontwijken en uit elkaar gaan, zuigen het veld en de toekomst van het land op.

Boos dat onze belastingen als rotzooi worden weggegooid door ruggengraatloze, incompetente zeurders.

Boze criminelen in pakken hebben de wet overgenomen om hun spawnkas te legaliseren.

Ze zijn boos op de premier die er klaar voor is om het land in brand te steken en de mensen uit elkaar te scheuren, op voorwaarde dat hij zijn hachje redt.

En we gaan weg omdat we de vernederingsgekte beu zijn en niet vanwege de kleine lijntjes in de wetten.

We zijn moe van muurmossen die ons verraders noemen en jij zwijgt.

We zijn het beu dat arme ministers ons racisten en Ashkenazi’s noemen, terwijl onze kinderen geen idee hebben waar ze vandaan komen.

We zijn het beu om opgescheept te zitten met Rolex-horloges die we niet hebben en ook niet zullen hebben.

We zijn het beu om criminelen te horen ontwijken en ministers te horen doen alsof we anarchisten zijn.

We willen u zeggen, meneer de president, drukbezette politici en oppervlakkige journalisten – u loopt veel tijd mis.

Word wakker omdat we in een horrorfilm leven en we zijn niet van plan om vanaf de zijkant te gaan zitten kijken hoe de ruzies tussen jullie zullen eindigen.

We werden wakker omdat we het stil zijn zat waren. Omdat wij onze verantwoordelijkheid hebben genomen.

Zoek geen leider die je bij ons kunt kopen en verspreid geen denkbeeldige compromissen. We zijn niet zoals jij.

We zijn het gevecht begonnen en zullen blijven vechten totdat je je handen van het Hooggerechtshof haalt, totdat je leert de ander te respecteren (of in ieder geval je mond te houden) en totdat je de Onafhankelijkheidsverklaring in je hart sluit.

Nog geen moment geleden.

Voel jij je ook zo? Geef het door zodat het de juiste oren bereikt.

2)Rotem Peer

Regisseur

Groepsexpert op het gebied van GGZ-consulenten

1 dag ·

Post aangepast ter verduidelijking:

Het is belangrijk op te merken dat het mogelijk is dat de moordenaar inderdaad getraumatiseerd was. Ik sluit het niet uit.

Ik denk gewoon dat er veel gevallen zijn waarin dit niet het geval is en de poging om bijna elke moord toe te schrijven aan een mentale strijd is een verwonding van een hele bevolking.

Daarnaast is het statistisch duidelijk dat als je een steekproef neemt van 10.000 rennende mensen ten opzichte van 10.000 mensen die niet rennen, de kans dat er iemand is die een moordenaar is groter is onder de niet-rennende bevolking.

Volgens de wet is elke moordenaar potentieel geestesziek. Zelfs als hij geen mentale achtergrond heeft, wordt hij gestuurd voor een geestelijk onderzoek.

En iemand die vele jaren geleden eerder in het ziekenhuis is opgenomen, wordt niet beschouwd als iemand die de ziel heeft geschaad en de poging om moord te rechtvaardigen vanwege een mentale strijd is gewoon onrechtvaardig.

Iedereen wil uit de gevangenis ontsnappen en wat gebeurt er dan?

dat alle kranten vol staan ​​met gruwelijke stigmatiserende zinnen die bijna elke moordenaar geestelijk gestoord noemen.

Dit is genoeg om een ​​hele bevolking schade toe te brengen.

Hier zou een wet tegen moeten komen.

Als een Ethiopiër moordt, zeggen we dan dat hij heeft vermoord omdat hij Ethiopisch is?

Als een Marokkaan vermoord wordt zullen we zeggen dat hij vermoord is omdat hij Marokkaan is?

natuurlijk niet!

Een man doodt omdat hij doodt omdat hij een slecht mens is.

Schizofrenen zijn geen moordenaars.

Depressieve mensen doden niet.

Mensen met angst zijn geen moordenaars.

Veroordeel dit fenomeen, het hangt alleen van ons af, want niemand geeft om ons en door deze publicaties zijn mensen bang voor mensen met een verstandelijke beperking en veroordelen ze hen vanuit de samenleving, vanuit het werk, vanuit de politiek.

Geef het geen hand.

————————————————– —–

Ik ben het beu om elke moordenaar automatisch te koppelen aan zielen die schade berokkenen!

Een mentaal beschadigd persoon is geen moordenaar!!!!

Een moordenaar is een moordenaar omdat hij een slechte man is.

Hij wil een moordenaar zijn omdat hij niets te verliezen heeft.

Een crimineel, een verkrachter, een moordenaar, een aanvaller, zijn criminelen en niet emotioneel beschadigd.

Geen wonder dat er in het land stigma’s zijn ten aanzien van mensen met een verstandelijke beperking wanneer iemand die een moord pleegt wordt beschreven als iemand met een verstandelijke beperking.

Een land van onwetenden

3) alssaf Benjamini

10 februari B-20:11

Een paar minuten geleden zeiden ze in het nieuws dat de terrorist die vandaag de gruwelijke aanslag in Jeruzalem heeft gepleegd, geestesziek was. In de studio werd ook de vraag gesteld in hoeverre het feit dat de verdomde terrorist (die omkwam bij de aanslag – en maar goed ook) geestesziek is, een factor of risico is van terroristische activiteiten.

Er moet aan worden herinnerd dat niet alle geesteszieken terroristen, moordenaars of criminelen zijn.

Ik word bijvoorbeeld gedefinieerd als verstandelijk gehandicapt en ik pleeg geen terroristische aanslagen en ben geen lid van een criminele of terroristische organisatie.

Dit stigma waarin alle geesteszieken worden gedefinieerd als moordenaars of criminelen is zeer problematisch – en maakt het soms erg moeilijk om passende medische behandeling te bieden.

4) een assaf benyamini

7 februari 2023 B-23:25

Een paar minuten geleden kondigde het nieuws een aardbeving aan in de omgeving van Jeruzalem.

Ik woon in Jeruzalem, in de wijk Kiryat Menachem – en ik voelde niets.

Ik moet waarschijnlijk eens gaan kijken.

Wie behandelt zo’n aandoening? Naar welke dokter moet ik gaan?

En hoe heet zo’n stoornis?

Hahaha…

5)7 februari B- 23:15

En deze keer een serieuze vraag (op geen enkele manier humor):

Ongeveer twee tot drie jaar geleden werd in de staat Israël een nieuw openbaar vervoersplatform gelanceerd: een lijn die passagiers van Haifa naar Acre en terug over zee bedient, per boot. Is het mogelijk om deze route te gebruiken met de multi-line of de gratis maandkaarten (vergelijkbaar met bussen)?

Bestond deze transportroute al in de loop van de geschiedenis? En zo ja, wie heeft daar bijzonderheden over (in welke periode, waarvoor werd de route gebruikt, wat was de (politieke) achtergrond etc.?)?

Wie heeft hier details over?

G. Hieronder staat de e-mail die ik naar verschillende plaatsen stuur:

Naar:

Onderwerp: open inschrijvingen.

Geachte mevrouw/heren.

Ik ben op zoek naar software of systemen van dit of dat type op internet die bedoeld zijn voor het publiceren van “openbare aanbestedingen” over verschillende onderwerpen.

Kent u dergelijke systemen?

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: thuis-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Hieronder een voorbeeld van een aanbesteding die ik wil publiceren in een open systeem voor het online publiceren van aanbestedingen:

Ik bied mijn blog disability55.com aan als een platform voor het publiceren van artikelen over mensen met een handicap in elk van de volgende 67 talen:Oezbeeks, Oekraïens, Urdu, Azeri, Italiaans, Indonesisch, IJslands, Albanees, Amhaars, Engels, Ests, Armeens, Bulgaars, Bosnisch, Birmaans, Wit-Russisch, Bengaals, Baskisch, Georgisch, Duits, Deens, Nederlands, Hongaars, Hindi, Vietnamees, Tadzjieks, Turks, Turkmeens, Telugu, Tamil, Grieks, Jiddisch, Japans, Lets, Litouws, Mongools, Maleis, Maltees, Macedonisch, Noors, Nepalees, Swahili, Singalees, Chinees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Servisch, Hebreeuws, Arabisch, Pashto, Pools, Portugees, Filipijns, Fins, Perzisch, Tsjechisch, Frans, Koreaans, Kazachs, Catalaans, Kirgizisch, Kroatisch, Roemeens, Russisch, Zweeds en Thais.

Hartelijke groeten,

Asaf Benjamin.

post Scriptum. Mijn e-mailadressen: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] of: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] en: [email protected] 

H. Hieronder staat de e-mail die ik naar verschillende plaatsen heb gestuurd:

naar:

Onderwerp: Machtigingen publiceren.

Geachte mevrouw/heren.

Ik heb 2 YouTube-kanalen https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

En:

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

Ik wil andere YouTube-gebruikers toestaan ​​video’s aan mijn kanalen toe te voegen. Mijn kanalen behandelen de kwestie van mensen met een handicap – en daarom ben ik geïnteresseerd in het toevoegen van inhoud exclusief over deze kwestie – en in elke taal.

Is er een manier om dit te doen? En zo ja – hoe?

Hartelijke groeten,

asaf binyamin,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

Israël, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: Beit-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] en: [email protected]

I. Hieronder staat een e-mailbericht dat ik naar verschillende plaatsen stuur:

Naar:

Onderwerp: artikelen voor de blog.

Geachte mevrouw/heren.

Ik blog disability55.com – gebouwd op het wordpress.org-systeem.

Dit is een blog over mensen met een handicap – een meertalige blog in 67 talen: Oezbeeks, Oekraïens, Urdu, Azeri, Italiaans, Indonesisch, IJslands, Albanees, Amhaars, Engels, Ests, Armeens, Bulgaars, Bosnisch, Birmaans , Wit-Russisch, Bengaals, Baskisch, Georgisch, Duits, Deens, Nederlands, Hongaars, Hindi, Vietnamees, Tadzjieks, Turks, Turkmeens, Telugu, Tamil, Grieks, Jiddisch, Japans, Lets, Litouws, Mongools, Maleis, Maltees, Macedonisch, Noors , Nepalees, Swahili, Singalees, Chinees, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Servisch, Hebreeuws, Arabisch, Pasjtoe, Pools, Portugees, Filipijns, Fins, Perzisch, Tsjechisch, Frans, Koreaans, Kazachs, Catalaans, Kirgizisch, Kroatisch, Roemeens, Russisch , Zweeds en Thais.

 

Ik wil webgebruikers toestaan ​​artikelen naar mijn site te uploaden – artikelen over mensen met een handicap die in een van de 67 genoemde talen kunnen zijn.

Is er een manier om dit te doen? En zo ja – hoe?

Hartelijke groeten,

Asaf Benjamin.

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

Israël, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: Beit-972-2-6427757. Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] En: [email protected] en: [email protected]

3) Link naar mijn website:  https://www.disability55.com/

J. Mijn links:

1)wereld en vol – het centrum voor de gezondheid van de ziel en de vrouw

2)push.house-netwerkreclame

3)vereniging “zeilen Haifa”

4)bescherming Idan Dark

5)de organisatie richt zich tot The family in Israel-Therapeutic Teeth to the behoeftigen

6)submenow.com-promotiekanaal YouTube

7)wereld one-Traffic voor democratie globaal

8)vereniging ademend net – open haard bomen – gevaar gezond

9)een programma van de partners van de site clickcease.com

              - Heeft u een fout gevonden? Vertel me erover -

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE