Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Akut medicinsk hjälp - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Akut medicinsk hjälp

Till:

Ämne: behandling/uppföljningsproblem.

Kära fruar/herrar.

Jag är en 50-årig man från Jerusalemområdet som lidit av psykiska problem i många år – och dessutom behandlas med psykiatriska droger.

Men sedan flera år tillbaka har jag blivit lämnad utan att ha koll på de psykiatriska drogerna jag tar. Anledningen: psykiatrikerna på mentalvårdsstationerna slutade tillhandahålla denna tjänst. Jag vet att det låter långsökt och helt absurt – men tyvärr är det så.

Däremot, och mot bakgrund av min ekonomiska svårighet som en som lever på handikappersättning från Riksförsäkringsverket, är privat uppföljning av en psykiater inte möjlig.

Och vad mer är: efter en arbetsolycka som jag råkade ut för i början av 1998 och en långsam och konsekvent försämring av min fysiska hälsa från då till idag, har jag allt större svårigheter att fysiskt ta mig till kliniker för undersökning eller behandling – om och när det är nödvändigt . Hälsoministeriet och den allmänna sjukförsäkringskassan där jag är försäkrad ger för närvarande inget svar på denna svårighet.

Jag letar efter en lösning – jag behöver följa upp medicineringen akut.

Vänliga hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mina telefonnummer: hemma-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1. Mitt ID-nummer: 029547403.

2. Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller : [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3. Den terapeutiska ram som jag befinner mig i:

Association “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumren på vandrarhemmets kontor:

972-2-6432551. eller: 972-2-6428351.

Vandrarhemmets e-postadress: [email protected]

Socialarbetaren från vandrarhemsteamet, som följer med mig till vandrarhemmets skyddade boende: fru Sara Stora-972-55-6693370.

4. Nedan är e-postmeddelandet jag skickade till guiden på vandrarhemmet:

Fredagen den 13 januari 2023 kl. 9:41:49 PMGMT+2, assaf benyamini [email protected]> Skrivet av:

Till herr Verdan La-Zouz, hälsningar:

Ämne: Mitt svar på dina ord från dagen 12 januari 2023:

Dear Sir.

Utöver dina påståenden från 2023-12-12 bifogar jag här inlägget jag skrivit på Facebook i ämnet i fråga. Jag ber er, och på alla begärande språk, att inte pressa mig i denna fråga. Psykiatrikerna på mentalvårdscentralerna följer i alla fall inte medicinen idag – och jag undviker att åka dit av en önskan att skydda mig själv och min hälsa – och av exakt samma anledning frågar jag dig, och på alla begärande språk, att sluta pressa mig om detta!!! Du väljer att se verkligheten (och detta är inte “min verklighet”!!! Det är den verklighet som alla som kommer till mentalvårdsstationer möter).

Och nu till själva citatet:

 

http://antipsychiatry.org/

De

Antipsykiatri

Koalition-

Internationell organisation av offer för psykiatriska attacker, dvs: allvarliga kränkningar av mänskliga rättigheter begångna av psykiatriker.

Finns det sådana fall i staten Israel också? Jag är övertygad om att det finns – och många, på grund av den unika status som yrket psykiatri har, som skiljer det från alla andra läkarkårer.

Yrket psykiatri är det enda yrket bland de medicinska professionerna i Israel, där läkaren också har verkställighetsbefogenheter. Psykiatern kan genom sitt beslut skicka en patient till tvångsinläggning – vilket ingen läkare inom något annat medicinområde kan göra, och även i fall som verkligen kan motivera det (som en person som drabbats av en stroke, som i min uppfattningen att det finns fall där personen borde tas till behandling även om han vid den tidpunkten är emot det, och detta är av den enkla anledningen att den personen i det ögonblicket inte är behörig att fatta beslut). Även om varje tvångsinläggning kräver godkännande av distriktspsykiatern, med tanke på att den som känner patienten eller personen i samhället i de allra flesta fall är psykiatern i samhället och inte distriktspsykiatern. I en sådan situation, när det å ena sidan finns ställningen för den patient som inte vill läggas in på en psykiatrisk avdelning, och å andra sidan distriktspsykiatrins ståndpunkt angående behovet av sjukhusvistelse, är det helt klart. att distriktspsykiatrikern automatiskt kommer att inta sin yrkeskollegas ställning och inte patientens ställning.

Denna verklighet, som ger många psykiatriker obegränsad makt och auktoritet, får många av dem att bli förvirrade, att glömma vad eller vem de arbetar för – och som en biprodukt möter jag, liksom många andra patienter, en aggressiv och förödmjukande attityd på psykiatrikernas del. Av dessa skäl slutade jag gå till mentalvårdscentralen för att helt enkelt ta hand om mig själv och min hälsa. Det står helt klart för mig att det beteende som jag har förklarat här i alla fall inte kommer att tillåta någon uppföljning och någon behandling. Tyvärr väljer den terapeutiska ram som jag befinner mig i i samhället att tolka denna verklighet på ett förvrängt sätt och presentera mina egna saker, som om man väljer att inte samarbeta med den “behandling” eller “hjälp” som förmodas erbjudas mig där. Naturligtvis är det ingen mening med detta: det vore ganska dumt av mig att gå till mentalvårdsstationerna igen bara för att bevisa igen det jag redan vet utifrån många års erfarenhet som jag tyvärr skaffat mig som patient. Utöver det gör min fysiska hälsotillstånd det allt svårare för mig att fysiskt komma till stationerna för uppföljning – och det finns i dagsläget inget svar på detta inom ramen för folkmedicinen i Israel. Det finns ingen anledning för mig att anstränga mig och ta mig dit bara för att absorbera hjärtesorgen och föraktet som väntar mig hos dem. tillståndet för min fysiska hälsa gör det svårare och svårare för mig att fysiskt komma till stationerna för uppföljning – och det finns för närvarande inget svar på detta inom ramen för folkmedicinen i Israel. Det finns ingen anledning för mig att anstränga mig och ta mig dit bara för att absorbera hjärtesorgen och föraktet som väntar mig hos dem. tillståndet för min fysiska hälsa gör det svårare och svårare för mig att fysiskt komma till stationerna för uppföljning – och det finns för närvarande inget svar på detta inom ramen för folkmedicinen i Israel. Det finns ingen anledning för mig att anstränga mig och ta mig dit bara för att absorbera hjärtesorgen och föraktet som väntar mig hos dem.

Jag vill understryka att dessa slutsatser inte på något sätt är förhastade eller förhastade slutsatser – det är slutsatser som jag var tvungen att komma fram till efter en mycket grundlig och djupgående utredning av saken, och under många år.

I den terapeutiska miljön där jag är finns det en psykiater som ibland gör läxor åt patienter. Hennes ankomst till mitt hus hade kunnat lindra nöden i viss mån – men den förening jag är i vägrar bestämt att tillåta detta – och utan att ge någon förklaring eller motivering till deras avslag.

Avsändaren är Assaf Binyamini-Dier från det skyddade boendet på vandrarhemmet “Avivit”.

Mitt ID-nummer: 029547403.

5. Min husläkare:

Dr Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – strandpromenaden,

Daniel Yanovsky Street 6,

Jerusalem, postnummer: 9338601.

Telefonnumret på klinikens kontor: 972-2-5098282. Faxnummer på klinikens kontor: 972-2-6738551.

6. Medicinerna jag tar:

Psykiatriska droger:

I. Seroquel –

2 piller på 300 mg vardera varje kväll.

II. Tegretol CR –

400 mg – varje morgon. 400 mg – varje kväll.

III. Effexor –

150 mg – varje morgon. 150 mg – varje kväll.

7. Listan över medicinska problem jag lider av:

I. Psykisk ohälsa-tvångssyndrom OCD- och en sjukdom som definieras som schizoaffektiv störning.

II. Psoriasisartrit. Denna sjukdom övervakas av den reumatologiska polikliniken vid Hadassah Ein Kerem-sjukhuset.

Jag övervakas av avdelningschefen, Dr Hagit Peleg.

III. Ett neurologiskt problem vars definition inte är tydlig. Hennes främsta symtom: föremål som faller från mina händer utan att jag märker det, yrsel, känselförlust i vissa delar av handflatorna och ett visst problem med balans och hållning.

IV. Kroniskt diskbråck i ryggen i kotorna 4-5 – som även strålar ut i benen och gör det svårt att gå.

V. Irritabel tarm.

VI. Början av tecken på ett kardiologiskt problem sedan den senaste månaden (jag skriver detta torsdagen den 22 mars 2018) – och när dessa rader skrivs är kärnan i problemet fortfarande oklart, vilket manifesteras i bröstet smärtor under större delen av dagen, svårigheter att andas och även att prata.

VII. En betydande försvagning av synen som har inträffat de senaste åren (jag skriver dessa ord torsdagen den 3 juni 2021).

Jag tvingas slarva med problemet och inte behandla det, och det beror både på svåra ekonomiska svårigheter som en som lever på handikappersättning från Riksförsäkringsanstalten och på grund av det mycket krångliga byråkratiska uppförandet av en allmän sjukkassa vars Jag är medlem som i många fall inte tillåter mig att få de medicinska tester eller behandlingar som jag behöver.

A. Nedan är ett e-postmeddelande som jag skickar till olika företag:

Till:

Har ditt företag ett affiliateprogram?

Kan du utveckla det?

Assaf Benyamini.

*1) mina e-postadresser: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected]

2) mina telefonnummer: hemma-972-2-6427757. cellular-972-58-6784040.

fax-972-77-2700076.

3) min postadress:

Assaf Benyamini,

115/4 Costa Rica Street,

kvarteret Qiriat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

4) mitt första språk är hebreiska (עברית).

5) mina webbplatser: https://www.disability55.com/ och: https://assaf-permalinks.com

och: https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io

B. Nedan är meddelandet som jag skickade till VD:n för National Insurance Institute i staten Israel, ökande Yarona Shalom Tisdagen den 24 januari 2023 kl. 13.35:

till damen Yarona Shalom Hälsningar:

Jag, assaf benyamini, en 50-årig funktionshindrad person från Jerusalem – som lever på handikappbidrag från National Insurance Institute och medlem i “nitgaber”-rörelsen – transparenta funktionshindrade. I rörelsen försöker vi agera på uppdrag av det transparenta handikappsamhället – alla de människor som lider av funktionsnedsättningar och svåra hälsoproblem som inte syns på utsidan.

Direktören för vår rörelse, som också är dess grundare, fru Tatiana Kaduchkin, skulle vilja vara med dig, som generaldirektör för National Insurance Institute, för att se vad som kan göras för det handikappsamhälle som vi är för försöker agera.

Kan du hålla kontakten med henne?

Hennes telefonnummer är:

972-52-3708001. and: 972-3-5346644.

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini – medlem av “nitgaber”-rörelsen – transparenta funktionshindrade.

Post Scriptum. 1) Mina telefonnummer: hemma-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

2) Webbplatsen för vår rörelse: https://www.nitgaber.com/news

C. Nedan finns flera inlägg som jag publicerade på Facebooks sociala nätverk:

1)Ett israeliskt högteknologiskt företag lanserar en ny satsning – “Demonstrationen” heter det.

Detta är ett nytt socialt nätverk, där du kan beställa demonstrationer om olika ämnen – mot en avgift.

Grundpaketet, som inkluderar att ta upp ämnen för demonstrationer, har också betaltjänster:

Särskild betalning för viftande skyltar (i applikationen kan du definiera parametrar som storleken på skylten, färgen som bokstäverna, symbolerna, tecknade serierna eller teckningarna kommer att tryckas i, och du kan också definiera materialet från vilket skylten ska vara tillverkad och handtaget som behövs för att bära det. Naturligtvis har varje material olika prissättning).

Det finns också en särskild avgift för en konfrontation med polisen, en särskild avgift för att använda högtalare och mycket mer.

En massdemonstration anordnas framför kontoren för det högteknologiska företaget som utvecklar “demonstrationen”: “Demonstrationer kan inte bara vara de rikas domän!!! Du kan inte göra något sådant!!! Det är omoraliskt! Vad kommer fattiga människor att göra som vill demonstrera och protestera mot sociala orättvisor?

Trots allt tar projektet fart och är mycket framgångsrikt och företagets anställda går ut för att protestera och hota dem:

“Din demonstration är olaglig!! Du betalade inte!! Vi överför ärendet till avrättning!!”.

“Och dessutom förstår vi inte vad bråket handlar om” – säger de i företaget.

Du betalar för en bil, för en bussresa eller för någon annan produkt – så varför betalar du inte också för demonstrationer? Vet du inte att pengar får världen att gå runt?”

Myndigheter och regeringskontor över hela världen är nöjda med projektet: “Vad kul vi har. Det kommer att bli färre demonstrationer. Och om det finns – kommer vi åtminstone att tjäna pengar på det. Vi kommer att göra saker som kommer att uppröra allmänheten , vi kommer att få dem att gå ut och demonstrera – och sedan tar vi ut en avgift. Vilken skönhet – vi har en fantastisk verksamhet!!!”.

LOL…

2) Inlägg daterat 23 januari 2023:

De senaste månaderna har staten Israel attackerats av ett mystiskt virus (och nej – jag menar inte Corona).

Symtomen: folk blir mer nervösa, lyssnar inte på någon och i ganska många fall förvärras det också till våld. Men vi har rätt: medborgaren är en kund hos staten – och kunden har som vi vet alltid rätt. Man ser det överallt: på vägar och stigar, i utbildningsanstalter och skolor, på sjukhus och kliniker, i kollektivtrafiken (fler och fler fall av våld mot busschaufförer) och på andra statliga kontor och olika offentliga institutioner – även i offentliga parker och i det fria. Epidemin saknar förstås inte heller ledamöterna i Knesset, som förbannar varandra, skriker och talar oförskämt till varandra konstant.

Och kort sagt: människor överallt har en “kort säkring” – med allt mindre vilja att stanna upp eller lyssna på någon annan. I detta sammanhang är det intressant att veta om det kommer att göras en studie som kommer att undersöka vad den genomsnittliga tidsperioden i ett samtal mellan två israeliska medborgare tar från det att en person börjar prata tills hans samtalspartner avbryter honom och slutar lyssna på honom. Kommer det att ta några sekunder? Eller kanske till och med en bråkdel av en sekund? Och kommer sådan forskning att göras i andra delar av världen? Och i så fall, är vår situation i Israel bättre eller sämre i detta avseende jämfört med andra länder?

Och även om en sådan undersökning inte görs eller kommer att göras om graden av nationell uppmärksamhet (och kanske det går att skapa “uppmärksamhetsindexet” – för att övervaka befolkningens uppmärksamhetsdata?) – är det möjligt att identifiera samma mystiska virus som får så många människor att sluta lyssna på varandra, oförskämt avbryta varandras ord, förbanna och bli mer och mer våldsamma?

Det är möjligt att om det här viruset identifieras kommer vi att bättre lära känna dess verkningsmekanism eller var det kommer ifrån – eller så kan vi hitta sätt att hantera det.

Eller är det en kronisk eller dödlig sjukdom, så inget hjälper längre?

Kära psykiatriker: vad är diagnosen här? Vad skulle du kalla denna mass- och kollektiva uppmärksamhetsstörning?

Eller har du slutat läsa eller lyssna under tiden?

LOL…

3) Inlägg daterat 23 januari 2023:

På psykiatriska avdelningen beslutas att avbryta läkemedelsbehandling för alla patienter, utan undantag.

Anledningen: en ny förordning kommer att utfärdas, som gör det möjligt att utdöma böter för patienter som attackerar sjukvårdspersonal.

Avdelningen beslutar att utdöma böterna som ett kollektivt straff för alla patienter, på grund av flera fall av patienter eller deras familjemedlemmar som “talade dåligt” till personalen. Patienterna har inte pengar för att betala böterna – så de bestämmer sig för att göra en slags “kompensation” med de besparingar till avdelningsfonden som kommer att uppnås genom att inte köpa läkemedlen.

Är detta ett imaginärt scenario? Eller kommer medicinska team verkligen att kunna ta ett sådant steg?

Så var går gränsen? Vilka domar får inte sägas till läkaren, socialsekreteraren eller de andra terapeuterna för att jag som patient ska få betala böter?

I nyheterna meddelade de det kort – varför inte specificera? Verbalt våld är trots allt också en typ av våld enligt många psykiatrikers metod – eller hur?

Jag undrar varför det inte specificeras – innan patienten kommer till den terapeutiska arenan måste han veta vilka spelreglerna är, vad som inte får sägas och vad som är tillåtet – och även vad som händer om sådana och sådana läkare bestämmer sig att tillgripa dessa böter orättvist och utan någon relevant eller saklig anledning. Naturligtvis kan det också förekomma fall då detta kommer att missbrukas i syfte att enbart personlig hämnd eller likvidation av konton – och utan någon objektiv motivering eller en situation där sjukvårdspersonalen verkligen attackerades eller var i fara.

Kommer vi att nå en situation där det för varje läkarundersökning, fotografi eller behandling av ett eller annat slag också kommer in poliser – förutom sjukvårdspersonalen? Och vad blir instruktionerna för att öppna eld i dessa fall?

Och eftersom det finns risk för att poliser eller läkare missbrukar dessa föreskrifter kan de naturligtvis komma till slutsatsen att det finns behov av att inspektörer från ett särskilt offentligt råd inrättas för att förhindra fall av missbruk av böterna. mekanism som kommer att upprättas, utöver dem.

Och vad i slutändan? Varje läkarundersökning kommer att omfatta ett team av en hel domstol?

Chockerande och pinsamt…

Vänligen gör mig en ordnad lista/bord:

En kolumn med ord som får sägas till läkare.

I den andra kolumnen finns ord som inte bör sägas till läkare.

Jag behöver det verkligen. Jag tar med diagrammet till varje möte med en läkare, sjuksköterska eller socialarbetare – hur ska jag annars veta det?

Jag tigger – skicka mig bordet – jag har inte pengar för att betala böter till sjukvården.

Adressen för att skicka bordet:

Patienten assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Jag åtar mig: 1. Att se till att denna tabell med ord hängs på en framträdande plats i vart och ett av rummen i mitt hus.

2. Ta med en kopia av denna tabell till varje terapeutisk arena jag kommer att gå till.

3. I ett samtal med en sjukvårdspersonal kommer jag att använda endast de ord som förekommer i tabellen och som är tillåtna att användas.

4. Ord som inte förekommer i tabellen, eller som finns i kolumnen med ord som är förbjudna att använda – från och med nu kommer de trots allt inte att sägas av, även om detta är väsentligt för att beskriva en eller annan medicinsk procedur.

5. Om jag glömmer bort dopet hemma innan jag kom till läkaren – när allt väl är känt måste jag undvika att komma till platsen för undersökningen eller behandlingen.

Så jag väntar otåligt – var är bordet?

Så, kära läkare, ni litar inte på Israel Post Company (oh right – jag litar inte på dem heller)? Du kan även skicka bordet till mig via fax

vars nummer är: 972-77-2700076.

eller till mejla: [email protected]

4) Nedan är inlägget jag publicerade den 30 januari 2023:

En patient på en psykiatrisk avdelning till vårdpersonalen: “Jag har ont. Jag vill att du undersöker mig.”

Omvårdnadspersonal till patienten: “Håll käften!!! Det här är ett psykiatriskt sjukhus – inte ditt hem. Vi, och bara vi, kommer att besluta om behandlingen och när du har ont och när du inte har det – och inte på något sätt är det du!!! stackars mentalpatient!!”.

En patient stönar av smärta: “Men det gör verkligen ont, snälla…”.

Sjukskötersketeamet: “Ja, den här patienten förstår nog inte vad de säger till honom. Vi ska binda dig vid sängen i en vecka nu – och våga inte berätta att du har ont längre !! Skiftet slutar snart och vi åker hem – och vi orkar inte med dina dumheter just nu!!!” .

 

5) Idag, den 30 januari 2023 – exakt 90 år sedan den fruktansvärda och fruktansvärda historiska händelsen.

30 januari 1933 – Nazisternas uppgång till makten i Tyskland(hänvisningen till Wikipedia-inlägget skrivet på hebreiska)

-Och vad som hände efter det kan vi aldrig glömma… 

6) Ett israeliskt nystartat företag utvecklar en applikation som heter “Professional and Real” – en applikation vars syfte är att låta sina användare rapportera att de utger sig för att vara professionella, samt att samarbeta med relevanta statliga myndigheter (Konkurrensmyndigheten, Israel) Polis, domstolar etc.) – om och när det blir nödvändigt .

Hur många personer skulle registrera sig för en sådan app?

D. Nedan är mejlet jag skickade till Dr Hagit Peleg Från Hadassah Ein Kerem sjukhus:

Brev till Dr Hagit Peleg.

[email protected]

Torsdagen den 26:e kl 16:28

Till Dr Hagit Peleg Hälsningar:

Ärende: begäran om samråd.

Kära frun .

Förra gången jag undersöktes på din klinik berättade du att det nu finns nya läkemedel för behandling av psoriasis, och att det är möjligt att även människor som jag som lider av svåra ekonomiska svårigheter nu kan få hjälp av “haverim lerefuah” förening Till henne hänvisar du patienter i denna situation.

Efter det besökte jag min husläkare – Dr Brandon Stewart – och jag förstod på honom att han skulle prata med dig om det.

Pratade du med honom?

Dessutom, så vitt jag vet, finns det för närvarande ingen behandling som kan bota psoriasis – är detta sant? Och om detta inte är sant eller felaktigt, kan du förklara vad alternativen för behandling av psoriasis är från och med idag?

Tidigare har jag inte velat få läkemedelsbehandling mot psoriasis på grund av ett annat övervägande: den höga chansen att drabbas av biverkningar – och samtidigt mycket korta remissionsperioder som kan uppnås, om alls.

Av dina ord förstod jag att den här situationen gällde för 10-15 år sedan (vilket är den tid då hudläkare som jag undersöktes hos berättade för mig om situationen jag nämnde tidigare, och inte rekommenderade biologisk behandling av de nämnda skälen) – och är inte längre sant idag.

Och därför skulle jag vilja fråga: Vilken är remissionsperioden vid psoriasis som jag kan uppnå om jag börjar behandlas med något av de nya läkemedlen? Och vilka droger är det?

Dessutom, och om de nya läkemedlen verkligen kan göra det möjligt för mig att uppnå en förlängd period av remission vid psoriasis utan allvarliga biverkningar, och det finns faktiskt en möjlighet att

använder sig av “haverim lerefuah” förening För hjälp med att finansiera behandlingen – i så fall skulle jag vara intresserad av att veta vilket ingrepp som krävs för att få läkemedelsbehandlingen.

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini – en patient på reumatologiska polikliniken på Hadassah Ein Kerem Hospital.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mina telefonnummer: hemma-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

E. Nedan är e-postmeddelandet jag skickade till “modest.app”:

mitt brev till “modest.app”.

Yahoo/skickat

 assaf Benyamini< [email protected] >

 till:

 [email protected]

 Söndagen den 29 januari 2023 klockan 15.49

Till: “modest.app”.

Ämne: Tekniska verktyg.

Kära fruar/herrar.

Sedan 2007 har jag deltagit i kampen för funktionshindrade i Israel – en kamp som man vet är flitigt bevakad även i media.

Ett av sätten som vi försöker föra kampen framåt är genom att använda olika tekniska verktyg: skriva på sociala nätverk, öppna webbplatser och försöka främja och förbättra dem, hantera virtuella gemenskaper och så vidare.

Min fråga i detta avseende är: Är det möjligt för ditt företag eller din organisation att erbjuda tekniska verktyg som kan hjälpa oss i vår kamp? Och i så fall – inom vilka områden och hur? Vänliga hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-Lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, Postnummer: 9662592.

mina telefonnummer: hemma-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mina webbplatser: https://www.disability55.com/ och: https://assaf-permalinks.com och: https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io

3) Den 10.7.2018 gick jag med i en social rörelse som heter “Overcome” – transparent funktionshindrade. Vi försöker främja rättigheterna för de transparenta funktionshindrade, det vill säga: människor som jag som lider av medicinska problem och mycket allvarliga sjukdomar som inte är påfallande synliga utåt – yttre osynlighet som orsakar mycket allvarlig diskriminering mot oss.

Rörelsens direktör, som också är dess grundare, är fru Tatiana Kaduchkin, och kan nås på 972-52-3708001.

Telefonsvarstider: söndag till torsdag kl. 11.00-20.00. Israel

tid – förutom judiska helgdagar och olika israeliska helgdagar.

4) Här är några förklarande ord om vår rörelse, så som de förekom i pressen: Tatiana Kaduchkin, en vanlig medborgare, bestämde sig för att etablera “Overcome”-rörelsen med hjälp av vad hon kallar “Transparent Disabled”.

Hittills har omkring 500 personer från hela staten Israel samlats för dess

rörelse. I en intervju med Kanal 7-dagboken berättar hon om projektet och de funktionshindrade som inte får ordentlig och tillräcklig hjälp från berörda parter, bara för att de är transparenta.

Enligt henne kan den funktionshindrade befolkningen delas in i två grupper: funktionshindrade med rullstol och funktionshindrade utan rullstol. Den andra gruppen definierar hon som “transparenta funktionshindrade” eftersom hon säger att de inte får samma service som funktionshindrade med rullstol, trots att de definieras som 75-100 procents funktionshinder. Dessa människor, förklarar hon, kan inte försörja sig på egen hand, och de behöver de extra tjänster som funktionshindrade med rullstol har rätt till. Exempelvis får de transparenta funktionshindrade en låg förtidspension från Riksförsäkringsverket, får inte vissa tillägg som specialtjänstersättning, ledsagarersättning, rörelseersättning och de får även lägre bidrag från bostadsministeriet.

Enligt en studie gjord av Kaduchkin är dessa transparenta funktionshindrade hungriga på bröd trots försöket att hävda att det i Israel 2016 inte finns några människor som är hungriga på bröd. Studien hon genomförde slår också fast att självmordstalen bland dem är höga.

I rörelsen hon grundade arbetar hon för att få med transparent funktionshindrade på väntelistor till allmännyttiga bostäder. Det beror på att hon säger att de inte brukar gå in på dessa listor trots att de ska vara berättigade. Hon håller ganska många möten med Knesset-ledamöter och deltar till och med i möten och diskussioner i relevanta utskott i Knesset, men hon säger att de som kan hjälpa inte lyssnar och lyssnarna är i opposition och därför inte kan hjälpa till.

Hon uppmanar nu allt fler “transparenta” funktionshindrade att ansluta sig till henne, att vända sig till henne så att hon kan hjälpa dem. Enligt hennes bedömning, om situationen fortsätter som i dag, kommer det inte att finnas någon flykt från en demonstration av funktionshindrade som kommer att hävda sina rättigheter och de grundläggande förutsättningarna för sin försörjning.

5) Mina e-postadresser: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected]

6) Här är några länkar till mina profiler på olika sociala nätverk:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://assafcontent.ghost.io/

https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

7) Här är ett meddelande skrivet på facebook av den ISRAELISKA filmredaktören Tali Ohaion:

18 m

Tali Ohaion

6 dagar

för en dokumentär som hon har arbetat med de senaste åren “Esther Cinema – from the White City to the Netflix generation”,

Söker personliga arkiv, fotografier av stämningen i Hamkin på 90-talet på fredagar vid middagstid och i allmänhet, samt av Dizengoff-torget i början av 80-talet, torgets barn, “freaks” som brukade samlas på torget .

Kontakta gärna privat eller på telefon 972-52-2846954

F. Nedan är e-postmeddelandet jag skickade till “amodat.com”:

bokstäver toamodat.com”.

Yahoo/skickat

 assaf benyamini< [email protected] >

 till:

 [email protected]

 Måndag den 30:e kl 13:45

To: “amodat.com”.

 Ämne: Söker efter jobbidéer.

Kära fruar/herrar.

Jag är en 50-årig man från Jerusalem – en man som lider av funktionsnedsättningar och allvarliga sjukdomar. Under många år har jag inte kunnat återvända till arbetsmarknaden – och på grund av min situation och begränsningar måste jag leta efter okonventionella idéer genom vilka jag skulle kunna göra det – och nedan är flera exempel:

1) Jag läste om ett projekt som heter “The Honey Badger” – inom ramen för vilket teknikjättarna som Google eller Facebook driver ett entreprenadföretag baserat i staden Manila i Filippinerna. Rollen för de anställda i detta företag, eller i andra entreprenadföretag (antalet företag som är engagerade inom detta område är okänt) är att ta bort problematiskt innehåll (droger, prostitution, pedofili, sändningar av avrättningar eller terroristverksamhet, etc.) från Internet. Under 2018 producerade Cinema Germans vid namn Hans Block och Moritz Reiswick i måndags i maj en dokumentärfilm som heter “Internet Cleaners” om arbetarnas arbete i dessa företag.

Jag funderade till exempel på att arbeta inom en sådan ram.

Jag vill påpeka att jag är fullt medveten om den kränkande karaktären av sådant arbete i förhållande till dem som är engagerade i det: enligt olika publikationer dog många av de personer som arbetade i dessa jobb, alternativt utvecklade mycket allvarliga psykiska och fysiska sjukdomar som ett resultat av konstant och daglig exponering för det svåra innehållet. Detta avskräcker mig dock inte, och det beror på att jag ändå inte har något kvar att förlora i mitt liv – och som jag har nämnt i många år nu har jag inte kunnat återvända till arbetsmarknaden (alla andra alternativ av att hjälpa organisationer, jobbnämnder eller att kontakta många företag direkt har uttömts – och i många år).

2) Som ni vet, filmar produktionsbolag och manusförfattare som spelar in vissa scener för filmer för deras räkning ibland avsnitt där lik eller till synes döda personer filmas. Jag funderade på ett sådant jobb med att porträttera lik – ett jobb som inte kräver någon fysisk ansträngning för att göra det och även en grav funktionsnedsättning borde definitivt inte störa. Jag vill betona att detta inte är ett skämt eller ett skämt av något slag – jag menar det på fullaste allvar – och även om det är möjligt, åtminstone vid första anblicken, kommer det att se löjligt eller korkat ut.

3) Jag hörde att det finns ett område för mjukvaruutbildning, det vill säga: anställda vars roll är datainmatning i system för utveckling av artificiell intelligens eller maskininlärning – arbete som är känt för att vara nödvändigt. Genom att lägga in data “lärs” programmen hur de ska agera eller reagera i vissa situationer.

Jag tror att den här typen av arbete kan vara en utmärkt lösning för de fall där det å ena sidan inte finns någon förmåga att utföra fysiskt arbete eller för mycket ansträngning på grund av den fysiska funktionsnedsättningen, men samtidigt det inte finns tillräckligt med kunskap om datorer att arbeta med programmering.

Jag hörde att i Finlands fängelser tillåts fångar att utföra detta arbete. Jag trodde att även i ett sådant jobb var det möjligt och jag kunde passa in.

Har du några andra idéer på ovanliga jobb där även en person med en grav funktionsnedsättning kan passa in?

Vänliga hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

Entré A – Lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mina telefonnummer: hemma-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3) CV – assaf benyamini:

Personuppgifter: assaf benyamini, ID. 029547403.

Födelsedatum: 11.11.1972. Adress: 115 Costa Rica St., Kiryat Menachem, Jerusalem, ISRAEL.

Telefonnummer: hemma-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utbildning: 10 års skolgång och partiell studentexamen. Militärtjänst: undantaget av medicinska skäl.

Arbetserfarenhet:

1998-arbete på RESHET Carpentry (Södra Tel Aviv)

1998-2005-Arbetade på Nationalbiblioteket, assisterade det professionella teamet av bibliotekarier i en mängd olika uppgifter.

2009-2010-Arbetar i kedjan “Avgad” för smyckessorteringsvaror.

Februari-maj 2019-arbete på datorföretaget HMSOFT.

Början av februari 2020 – tre arbetsdagar med att distribuera tidningar till förbipasserande på gatan.

volontärarbete:

Aktiv i högkvarteret för funktionshindrades kamp. Volontärarbete vid centrum för utnyttjande av rättigheter i Jerusalems kommun till hjälp för en behövande befolkning.

Allmän information: Mycket motiverad, hög muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga, förmåga att improvisera och lösa problem. Jag har en lång bekantskap med civilsamhällets organisationer.

Jag lider av en fysisk funktionsnedsättning som gör att jag inte kan lyfta tunga bördor och stå länge på fötterna.

G. Nedan är meddelandet jag postade på Facebook-sidan för “box office mojo“:

Till: “Box Office Mojo”.

Re: Reklamfilmer.

Kära fruar/herrar.

Den 10 juli 2018 gick jag med i en social rörelse som heter “Overcome” – Transparent Disabled (på hebreiska: תנועת נכים שקופים).

I vår rörelse försöker vi främja rättigheterna för transparenta funktionshindrade, dvs.

människor som jag som lider av allvarliga sjukdomar och funktionsnedsättningar, och samtidigt lider av förnekande av sociala rättigheter i mycket stor skala på grund av att deras funktionsnedsättning eller sjukdom inte har några uppenbara yttre drag.

Vi skulle vilja veta om du kan hjälpa oss genom att producera filmer om oss och ladda upp dem på Internet – på så sätt försöka förbättra vår synlighet på webben och på så sätt främja vår rörelses mål.

Hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-Lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mina telefonnummer: hemma-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

 2) Mina e-postadresser: [email protected]  och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected]

3) Den nuvarande direktören för “Nitgaber”-rörelsen, som också är

rörelsens grundare, är fru Tatiana Kaduchkin. Hennes telefonnummer är 972-52-3708001 – och du kan kontakta henne på detta nummer på söndagar till torsdagar mellan 11:00-20:00 – förutom judiska helgdagar och olika israeliska helgdagar. Tatiana talar, förutom hebreiska, även ryska på en mycket hög nivå i modersmålet. Jag vet inte nivån på hennes kunskaper i andra språk.

 4) Nedan finns en länk till vår rörelses hemsida:

https://www.nitgaber.com/

5) Här är några förklarande ord om vår rörelse, som de förekom i pressen:

Tatiana Kaduchkin, en vanlig medborgare, bestämde sig för att bilda “Overcome”-rörelsen med hjälp av vad hon kallar “Transparent Disabled”.

Hittills har omkring 500 människor från hela staten Israel samlats för dess rörelse.

I en intervju med Kanal 7-dagboken berättar hon om projektet och de funktionshindrade som inte får ordentlig och tillräcklig hjälp från berörda parter, bara för att de är transparenta. Enligt henne kan den funktionshindrade befolkningen delas in i två grupper: funktionshindrade med rullstol och funktionshindrade utan rullstol. Den andra gruppen definierar hon som “transparenta funktionshindrade” eftersom hon säger att de inte får samma tjänster som funktionshindrade med rullstol får, trots att de definieras som 75-100 procents funktionshinder. Dessa människor, förklarar hon, kan inte försörja sig på egen hand, och de behöver de extra tjänster som funktionshindrade med rullstol har rätt till. Till exempel får transparenta funktionshindrade en låg sjukpension från Riksförsäkringsverket,

Enligt en studie gjord av Kaduchkin är dessa transparenta funktionshindrade hungriga på bröd trots försöket att hävda att det i Israel 2016 inte finns några människor som är hungriga på bröd.

Studien hon genomförde slår också fast att självmordstalen bland dem är höga. I rörelsen hon grundade arbetar hon för att få med transparent funktionshindrade på väntelistor till allmännyttiga bostäder. Det beror på att hon säger att de inte brukar gå in på dessa listor trots att de ska vara berättigade. Hon håller ganska många möten med Knesset-ledamöter och deltar till och med i möten och diskussioner i relevanta utskott i Knesset, men hon säger att de som kan hjälpa inte lyssnar och lyssnarna är i opposition och därför inte kan hjälpa till. Hon uppmanar nu allt fler “transparenta” funktionshindrade att ansluta sig till henne, att kontakta henne så att hon kan hjälpa dem.

Enligt hennes uppfattning, om situationen fortsätter som i dag, kommer det inte att finnas någon flykt från en demonstration av funktionshindrade som kommer att hävda sina rättigheter och de grundläggande förutsättningarna för sin försörjning.

 6) Här är några länkar till mina profiler på olika sociala nätverk:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini  

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424 

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0  

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://assafcontent.ghost.io/

7) Eftersom vår rörelse är en rörelse av funktionshindrade, hårt arbetande människor som ganska ofta tvingas välja mellan att köpa mediciner och att köpa baslivsmedel – är det klart att denna situation inte existerar, och vi kommer inte heller att kunna ha någon reklambudget inom överskådlig framtid. Detta måste beaktas.

H. Mina länkar:

1) sticka turister i Israel – vad kommer det att bli? När myndigheterna i Israel kommer att agera mot fuskarna?

2) ta med dig Du soporganisationen Använd miljön

3)företaget “Solothum technologies”-substitutiv plast vänlig mot miljön

4)föreningen “Ge mun”-ett program skyddat för ungdomar på grund av sårbarhet sexualitet

5) association “visslade leende”-förening den som hjälper subventionerade behandlingar psykologiska och psykiatriska till hennes minne av Ronit Wolf

6)gemenskapen “Subada Israel”

              - Hittade du ett misstag? Berätta om det -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE