Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Akutt medisinsk hjelp - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Skip to content
Home » הפוסטים באתר » Akutt medisinsk hjelp

Akutt medisinsk hjelp

Til:

Emne: behandling/oppfølgingsproblem.

Kjære fruer/herrer.

Jeg er en 50 år gammel mann fra Jerusalem-området som har slitt med psykiske problemer i mange år – og også behandles med psykiatriske stoffer.

Men i flere år nå har jeg blitt stående uten å overvåke de psykiatriske stoffene jeg tar. Årsaken: Psykiaterne ved psykisk helsestasjonene sluttet å tilby denne tjenesten. Jeg vet det høres langsiktig og fullstendig absurd ut – men det er dessverre slik.

På den annen side, og i lys av min økonomiske nød som en som lever på uføretrygd fra folketrygden, er privat oppfølging av psykiater ikke mulig.

Og i tillegg: etter en arbeidsulykke jeg hadde i begynnelsen av 1998 og en langsom og konsekvent forverring av min fysiske helse fra da og til i dag, har jeg økende vanskeligheter med å fysisk komme meg til klinikker for undersøkelse eller behandling – hvis og når det er nødvendig . Helsedepartementet og den generelle helsetrygdekassen som jeg er forsikret i gir for tiden ingen svar på denne vanskeligheten.

Jeg leter etter en løsning – jeg trenger å følge opp medisinen snarest.

Med vennlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1. Mitt ID-nummer: 029547403.

2. Mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3. Den terapeutiske rammen jeg er i:

Association “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumrene på vandrerhjemmets kontorer:

972-2-6432551. eller: 972-2-6428351.

E-postadressen til vandrerhjemmet: [email protected]

Sosionomen fra herbergeteamet, som følger meg til skjermet bolig på herberget: Fru Sara Stora-972-55-6693370.

4. Nedenfor er e-posten jeg sendte til guiden på vandrerhjemmet:

Fredag ​​13. januar 2023 kl. 9:41:49 PMGMT+2, assaf benyamini [email protected]> Skrevet av:

Til Mr. Verdan La-Zouz, hilsener:

Emne: Mitt svar på dine ord fra dag 12. januar 2023:

Kjære Sir.

I tillegg til dine påstander fra 12.1.2023, legger jeg her ved innlegget jeg skrev på Facebook om det aktuelle emnet. Jeg ber deg, og på alle forespørselsspråk, om ikke å presse meg i denne saken. Psykiaterne ved de psykiske helsesentrene følger uansett ikke medisinene i dag – og jeg unngår å gå dit av et ønske om å beskytte meg selv og min helse – og av nøyaktig samme grunn spør jeg deg, og på alle forespørselsspråk, å slutte å presse meg om dette!!! Du velger å se virkeligheten (og dette er ikke “min virkelighet”!!! Dette er virkeligheten som møter alle som kommer til psykisk helsestasjon).

Og nå til selve sitatet:

  

http://antipsychiatry.org/

De

Antipsykiatri

Koalisjon-

Internasjonal organisering av ofre for psykiatriske angrep, dvs.: alvorlige brudd på menneskerettighetene begått av psykiatere.

Finnes det slike tilfeller i staten Israel også? Jeg er overbevist om at det finnes – og mange, på grunn av den unike statusen psykiatrifaget har, som skiller det fra enhver annen medisinsk profesjon.

Profesjonen psykiatri er det eneste yrket blant medisinske profesjoner i Israel, der legen også har håndhevingsmyndigheter. Psykiateren kan ved sin avgjørelse sende en pasient til tvangsinnleggelse – noe ingen lege innen noe annet medisinfelt kan gjøre, og til og med i tilfeller som virkelig kan rettferdiggjøre det (som en person som har fått hjerneslag, som i min mener at det er tilfeller der personen bør tas til behandling selv om han på det tidspunktet er imot det, og dette er av den enkle grunn at den personen i det øyeblikket ikke er kvalifisert til å ta avgjørelser). Selv om hver tvangsinnleggelse krever godkjenning fra distriktspsykiateren, gitt at i de aller fleste tilfeller er den som kjenner pasienten eller personen i samfunnet, psykiateren i samfunnet og ikke distriktspsykiateren. I en slik situasjon, når det på den ene siden er posisjonen til pasienten som ikke ønsker å bli innlagt på psykiatrisk avdeling, og på den andre siden distriktspsykiaterens posisjon om behovet for innleggelse, er det helt klart. at distriktspsykiateren automatisk vil innta stillingen til sin fagkollega og ikke stillingen til pasienten.

Denne virkeligheten, som gir mange psykiatere ubegrenset makt og autoritet, får mange av dem til å bli forvirret, til å glemme hva eller hvem de jobber for – og som et biprodukt møter jeg, så vel som mange andre pasienter, en aggressiv og ydmykende holdning til psykiaternes del. Av disse grunnene sluttet jeg å gå til senteret for psykisk helsevern for bare å ta vare på meg selv og min helse. Det er helt klart for meg at den atferdsmåten jeg her har redegjort for uansett ikke vil tillate noen oppfølging og noen behandling. Dessverre velger den terapeutiske rammen jeg er i fellesskapet å tolke denne virkeligheten på en forvrengt måte og presentere mine egne ting, som om de velger å ikke samarbeide med «behandlingen» eller «hjelpen» som visstnok tilbys meg der. Selvfølgelig er det ingen vits i dette: det ville vært ganske dumt av meg å gå til psykisk helsestasjonene igjen bare for å bevise igjen det jeg allerede vet basert på mange års erfaring som jeg dessverre fikk som pasient. Utenom det gjør min fysiske helsetilstand det vanskeligere og vanskeligere for meg å komme fysisk til stasjonene for oppfølging – og det finnes foreløpig ikke noe svar på dette innenfor rammen av folkemedisinen i Israel. Det er ingen grunn for meg å anstrenge meg og komme dit bare for å absorbere hjertesorgen og forakten som venter meg hos dem. tilstanden til min fysiske helse gjør det vanskeligere og vanskeligere for meg å komme fysisk til stasjonene for oppfølging – og det finnes foreløpig ikke noe svar på dette innenfor rammen av folkemedisinen i Israel. Det er ingen grunn for meg å anstrenge meg og komme dit bare for å absorbere hjertesorgen og forakten som venter meg hos dem. tilstanden til min fysiske helse gjør det vanskeligere og vanskeligere for meg å komme fysisk til stasjonene for oppfølging – og det finnes foreløpig ikke noe svar på dette innenfor rammen av folkemedisinen i Israel. Det er ingen grunn for meg til å gjøre en innsats og komme dit bare for å absorbere hjertesorgen og forakten som venter meg hos dem.

Jeg vil understreke at disse konklusjonene på ingen måte er forhastede eller forhastede konklusjoner – dette er konklusjoner som jeg måtte komme til etter en meget grundig og dyptgående undersøkelse av saken, og over mange år.

I den terapeutiske settingen der jeg er, er det en psykiater som noen ganger gjør lekser for pasienter. Hennes ankomst til mitt hus kunne ha lindret nøden til en viss grad – men foreningen jeg er i nekter bestemt å tillate dette – og uten å gi noen forklaring eller begrunnelse for deres avslag.

Avsender er Herr Assaf Binyamini-Dier fra skjermet bolig på vandrerhjemmet “Avivit”.

Mitt ID-nummer: 029547403.

5. Min fastlege:

Dr. Brandon Stewart,

“Klalit helsetjenester” – promenadeklinikken,

Daniel Yanovsky gate 6,

Jerusalem, postnummer: 9338601.

Telefonnummeret på klinikkens kontorer: 972-2-5098282. Faksnummer på klinikkens kontorer: 972-2-6738551.

  1. 6. Medisinene jeg tar:

Psykiatriske medikamenter:

I. Seroquel –

2 piller à 300 mg hver kveld.

II. Tegretol CR –

400 mg – hver morgen. 400 mg – hver kveld.

III. Effexor –

150 mg – hver morgen. 150 mg – hver kveld.

7. Listen over medisinske problemer jeg lider av:

I. Psykisk lidelse-kompulsivt syndrom OCD- og en sykdom definert som schizo-affektiv lidelse.

II. Psoriasisartritt. Denne sykdommen overvåkes av den revmatologiske poliklinikken til Hadassah Ein Kerem sykehus.

Jeg blir overvåket av avdelingslederen, Dr. Hagit Peleg.

III. Et nevrologisk problem hvis definisjon ikke er klar. Hennes viktigste symptomer: gjenstander som faller fra hendene mine uten at jeg merker det, svimmelhet, tap av følelse i enkelte områder av håndflatene og et visst problem med balanse og holdning.

IV. Kronisk skiveprolaps i ryggen i ryggvirvlene 4-5 – som også stråler ut til bena og gjør det vanskelig å gå.

V. Irritabel tarm-syndrom.

VI. Begynnelsen på tegn på et kardiologisk problem siden den siste måneden (jeg skriver dette torsdag 22. mars 2018) – og på tidspunktet for skriving av disse linjene er essensen av problemet fortsatt uklart, som manifesteres i brystet smerter mesteparten av dagen, vanskeligheter med å puste og også med å snakke.

VII. En betydelig svekkelse av synet som har skjedd de siste årene (jeg skriver disse ordene torsdag 3. juni 2021).

Jeg er tvunget til å neglisjere problemet og ikke behandle det, og dette er både på grunn av store økonomiske vanskeligheter som en som lever på uføretrygd fra folketrygden, og på grunn av den svært tungvinte byråkratiske opptredenen til en generell helsekasse. Jeg er medlem som i mange tilfeller ikke lar meg få de medisinske testene eller behandlingene jeg trenger.

A. Nedenfor er en e-post jeg sender til forskjellige selskaper:

Til:

Har din bedrift et affiliateprogram?

Kan du utdype det?

Assaf Benyamini.

*1) mine e-postadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

2) mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040.

faks-972-77-2700076.

3) min postadresse:

Assaf Benyamini,

115/4 Costa Rica Street,

qiriat menahem nabolaget,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

4) mitt første språk er hebraisk (עברית).

5) mine nettsider: https://www.disability55.com/ og: https://assaf-permalinks.com og: https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io 

B. Nedenfor er meldingen jeg sendte til administrerende direktør for National Insurance Institute of the State of Israel, økende Yarona Shalom Tirsdag 24. januar 2023 kl. 13.35:

til damen Yarona Shalom Hilsener:

Jeg, assaf benyamini, en 50 år gammel funksjonshemmet person fra Jerusalem – som lever på uføretrygd fra Folketrygden og medlem av «nitgaber»-bevegelsen – transparente funksjonshemmede. I bevegelsen prøver vi å handle på vegne av det transparente funksjonshemmede samfunnet – alle de menneskene som lider av funksjonshemminger og alvorlige helseproblemer som ikke er synlig synlig på utsiden.

Direktøren for bevegelsen vår, som også er dens grunnlegger, fru Tatiana Kaduchkin, vil gjerne være sammen med deg, som generaldirektør for National Insurance Institute, for å se hva som kan gjøres for det funksjonshemmede samfunnet vi er for. prøver å handle.

Kan du holde kontakten med henne?

Telefonnumrene hennes er:

972-52-3708001. and-:972-3-5346644.

Med vennlig hilsen,

assaf benyamini – medlem av “nitgaber”-bevegelsen – gjennomsiktige funksjonshemmede.

post Scriptum. 1) Mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

2) Nettstedet til bevegelsen vår: https://www.nitgaber.com/news

C. Nedenfor er flere innlegg jeg publiserte på Facebooks sosiale nettverk:

1)Et israelsk høyteknologisk selskap lanserer en ny satsing – «Demonstrasjonen» heter det.

Dette er et nytt sosialt nettverk, hvor du kan bestille demonstrasjoner om ulike tema – mot betaling.

Grunnpakken, som inkluderer å ta opp temaer for demonstrasjoner, har også betalte tjenester:

Spesiell betaling for vifteskilt (i applikasjonen kan du definere parametere som størrelsen på skiltet, fargen som bokstavene, symbolene, tegneseriene eller tegningene skal skrives ut i, og du kan også definere materialet som skiltet skal være fra. laget og håndtaket som trengs for å bære det. Selvfølgelig har hvert materiale forskjellige priser).

Det er også en spesiell avgift for konfrontasjon med politiet, en spesiell avgift for bruk av høyttalere og mye mer.

En massedemonstrasjon blir organisert foran kontorene til høyteknologiselskapet som utvikler “demonstrasjonen”: “Demonstrasjoner kan ikke bare være de rikes domene!!! Du kan ikke gjøre noe slikt!!! Det er umoralsk! Hva vil fattige mennesker gjøre som ønsker å demonstrere og protestere mot sosiale urettferdigheter?

Til tross for alt får prosjektet fart og er svært vellykket, og selskapets ansatte går ut for å protestere og true dem:

“Demonstrasjonen din er ulovlig!! Du betalte ikke!! Vi overfører saken til henrettelse!!”.

«Og dessuten skjønner vi ikke hva bråket handler om» – sier de i selskapet.

Du betaler for en bil, for en busstur, eller for et hvilket som helst annet produkt – så hvorfor betaler du ikke også for demonstrasjoner? Vet du ikke at penger får verden til å gå rundt?”

Myndigheter og regjeringskontorer over hele verden er fornøyde med prosjektet: “Så gøy vi har det. Det blir færre demonstrasjoner. Og hvis det blir – vil vi i det minste tjene penger på det. Vi skal gjøre ting som vil opprøre publikum , vil vi få dem til å gå ut og demonstrere – og så vil vi kreve et gebyr. For en skjønnhet – vi har en flott virksomhet!!!”.

lol…

2) Innlegg datert 23. januar 2023:

De siste månedene har staten Israel blitt angrepet av et mystisk virus (og nei – jeg mener ikke Corona).

Symptomene: folk blir mer nervøse, hører ikke på noen, og i ganske mange tilfeller forverres det også til vold. Men vi har rett: Innbyggeren er en kunde av staten – og kunden har som kjent alltid rett. Du ser det overalt: på veier og stier, i utdanningsinstitusjoner og skoler, på sykehus og klinikker, i offentlig transport (flere og flere tilfeller av vold mot bussjåfører) og i andre offentlige kontorer og ulike offentlige institusjoner – også i offentlige parker og i det åpne. Epidemien savner selvsagt heller ikke medlemmene av Knesset, som forbanner hverandre, roper og snakker frekt til hverandre konstant.

Og kort sagt: mennesker overalt har en «kort lunte» – med mindre og mindre vilje til å stoppe eller lytte til noen andre. I denne sammenhengen er det interessant å vite om det vil bli gjort en studie som vil undersøke hva som er gjennomsnittlig tidsperiode i en samtale mellom to israelske statsborgere som tar fra det øyeblikket en person begynner å snakke til samtalepartneren avbryter ham og slutter å lytte til ham. Vil det ta noen sekunder? Eller kanskje til og med et brøkdel av et sekund? Og vil slik forskning bli gjort i andre deler av verden? Og i så fall, er vår situasjon i Israel bedre eller verre i denne forbindelse sammenlignet med andre land?

Og selv om en slik undersøkelse ikke gjøres eller vil bli gjort om graden av nasjonal oppmerksomhet (og kanskje det er mulig å lage “oppmerksomhetsindeksen” – for å overvåke befolkningens oppmerksomhetsdata?) – er det mulig å identifisere samme mystiske virus som får så mange mennesker til å slutte å høre på hverandre, frekt avbryte hverandres ord, banne og bli mer og mer voldelige?

Det er mulig at hvis dette viruset blir identifisert, vil vi bli bedre kjent med dets virkningsmekanisme eller hvor det kommer fra – eller så kan vi finne måter å håndtere det på.

Eller er det en kronisk eller dødelig sykdom, så ingenting hjelper lenger?

Kjære psykiatere: hva er diagnosen her? Hva vil du kalle denne masse- og kollektiv oppmerksomhetsforstyrrelse?

Eller har du sluttet å lese eller lytte i mellomtiden?

lol…

3) Innlegg datert 23. januar 2023:

I psykiatrisk avdeling vedtas det å avvikle medikamentell behandling for alle pasienter uten unntak.

Årsaken: en ny forskrift kommer til å bli gitt, som vil tillate bøter til pasienter som angriper medlemmer av det medisinske personalet.

Avdelingen vedtar å ilegge boten som en kollektiv straff for alle pasienter, på grunn av flere tilfeller av pasienter eller deres familiemedlemmer som «snakket dårlig» til ansatte. Pasientene har ikke penger til å betale boten – så de bestemmer seg for å gjøre en slags «motregning» med innsparingene til avdelingsfondet som skal oppnås ved å ikke kjøpe legemidlene.

Er dette et tenkt scenario? Eller vil medisinske team virkelig kunne ta et slikt skritt?

Så hvor går grensen? Hvilke setninger må ikke sies til legen, sosionomen eller de andre behandlerne, for å ha sagt at jeg som pasient må betale bot?

I nyhetene kunngjorde de det kort – hvorfor ikke spesifisere? Verbal vold er tross alt også en type vold etter metoden til mange psykiatere – er det ikke?

Jeg lurer på hvorfor det ikke er spesifisert – før pasienten kommer til den terapeutiske arenaen må han vite hva spillereglene er, hva som ikke er lov å si og hva som er lov – og også hva som skjer hvis slike og slike leger bestemmer å ty til disse bøtene urettmessig og uten noen relevant eller materiell grunn. Selvfølgelig kan det også være tilfeller der dette vil bli misbrukt kun til personlig hevn eller avvikling av kontoer – og uten noen objektiv begrunnelse eller en situasjon der det medisinske personalet virkelig ble angrepet eller var i fare.

Vil vi komme til en situasjon der det for hver medisinsk undersøkelse, fotografi eller behandling av en eller annen art også vil komme politimenn inn – i tillegg til det medisinske personalet? Og hva blir åpningsinstruksen i disse tilfellene?

Og selvfølgelig, siden det er fare for at polititjenestemenn eller leger misbruker dette regelverket, kan de komme til at det er behov for at det opprettes kontrollører fra et særskilt offentlig råd for å hindre tilfeller av misbruk av bøtene. mekanisme som vil bli etablert, i tillegg til dem.

Og hva til slutt? Hver medisinsk undersøkelse vil inkludere et team av en hel domstol?

Sjokkerende og pinlig…

Lag meg en ryddig liste/tabell:

En kolonne med ord som er lov å si til leger.

I den andre kolonnen står ord som ikke bør sies til leger.

Jeg trenger det virkelig. Jeg tar med diagrammet til hver avtale med lege, sykepleier eller sosialarbeider – ellers hvordan vet jeg det?

Jeg tigger – send meg bordet – jeg har ikke penger til å betale bøter til helsesystemet.

Adressen for å sende bordet:

Pasienten assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Jeg påtar meg: 1. Å sørge for at denne ordtabellen henges på et fremtredende sted i hvert av rommene i huset mitt.

2. Ta med en kopi av denne tabellen til alle terapeutiske arenaer jeg skal gå til.

3. I en samtale med en medisinsk personell vil jeg kun bruke de ordene som står i tabellen og som er tillatt å bruke.

4. Ord som ikke vises i tabellen, eller som er i kolonnen med ord som er forbudt å brukes – fra nå av vil de tross alt ikke bli sagt av, selv om dette er vesentlig for å beskrive en eller en annen medisinsk prosedyre.

5. Ved å glemme dåpen hjemme før jeg kom til legen – når dette først er kjent, må jeg tross alt unngå å komme til undersøkelses- eller behandlingsstedet.

Så jeg venter utålmodig – hvor er bordet?

Så, kjære leger, dere stoler ikke på Israel Post Company (å sant – jeg stoler ikke på dem heller)? Du kan også sende meg bordet på faks

hvis nummer er: 972-77-2700076.

eller til e-post: [email protected]

4) Nedenfor er innlegget jeg publiserte 30. januar 2023:

En pasient på psykiatrisk avdeling til pleiepersonalet: “Jeg har smerter. Jeg vil at du skal undersøke meg.”

Pleiepersonell til pasienten: “Hold kjeft!!! Dette er et psykiatrisk sykehus – ikke ditt hjem. Vi, og bare vi, skal bestemme behandlingen og når du har det vondt og når du ikke har det – og på ingen måte er det du!!! stakkars psykisk pasient!!”.

En pasient stønner i smerte: «Men det gjør virkelig vondt, vær så snill…».

Sykepleierteam: “Vel, denne pasienten forstår nok ikke hva de sier til ham. Vi skal binde deg til sengen i en uke nå – og tør du ikke fortelle oss at du har vondt lenger !! Skiftet avsluttes snart og vi skal hjem – og vi har ikke krefter til tullet ditt akkurat nå!!!” .

 

5) I dag, 30. januar 2023 – nøyaktig 90 år siden den forferdelige og forferdelige historiske hendelsen.

30. januar 1933 – Nazistenes fremvekst til makten i Tyskland(referansen til Wikipedia-oppføringen skrevet på hebraisk)

-Og det som skjedde etter det kan vi aldri glemme…

 

6) Et israelsk oppstartsselskap utvikler en applikasjon kalt “Professional and Real” – en applikasjon hvis formål er å la brukerne rapportere om å utgi seg for profesjonelle, samt å samarbeide med de relevante statlige myndighetene (Konkurransetilsynet, Israel) Politiet, domstolene osv.) – hvis og når det blir nødvendig .

Hvor mange mennesker vil registrere seg for en slik app?

D. Nedenfor er e-posten jeg sendte til Dr. Hagit Peleg Fra Hadassah Ein Kerem sykehus:

Brev til Dr. Hagit Peleg.

[email protected]

Torsdag 26. kl 16:28

Til Dr. Hagit Peleg Hilsener:

Emne: forespørsel om høring.

Kjære Madam .

Sist jeg ble undersøkt på klinikken din fortalte du meg at det nå finnes nye medikamenter for behandling av psoriasis, og at det er mulig at også mennesker som meg som lider av store økonomiske vanskeligheter nå kan bli hjulpet av “haverim lerefuah” forening Til henne henviser du pasienter i denne situasjonen.

Etter det besøkte jeg fastlegen min – Dr. Brandon Stewart – og jeg forsto av ham at han ville snakke med deg om det.

Snakket du med ham?

Dessuten, så vidt jeg vet, finnes det foreløpig ingen behandling som kan kurere psoriasis – stemmer dette? Og hvis dette ikke er sant eller unøyaktig, kan du forklare hva alternativene for behandling av psoriasis er per i dag?

Tidligere ønsket jeg ikke å motta medikamentell behandling for psoriasis på grunn av et annet hensyn: høy sjanse for å lide av bivirkninger – og samtidig svært korte remisjonsperioder som kan oppnås, om i det hele tatt.

Ut fra dine ord forsto jeg at denne situasjonen var sann for 10-15 år siden (som er tiden da hudleger som jeg ble undersøkt hos fortalte meg om situasjonen jeg nevnte tidligere, og ikke anbefalte biologisk behandling av de nevnte grunnene) – og er ikke lenger sant i dag.

Og derfor vil jeg spørre: Hva er remisjonsperioden ved psoriasis som jeg kan oppnå hvis jeg begynner å bli behandlet med et av de nye medikamentene? Og hvilke stoffer er dette?

Også, og hvis de nye medisinene faktisk kan tillate meg å oppnå en forlenget periode med remisjon ved psoriasis uten alvorlige bivirkninger, og det er faktisk en mulighet for

ved hjelp av “haverim lerefuah” forening For bistand til finansiering av behandlingen – i så fall vil jeg være interessert i å vite hva prosedyren kreves for å få den medikamentelle behandlingen.

Med vennlig hilsen,

assaf benyamini – en pasient ved revmatologisk poliklinikk ved Hadassah Ein Kerem sykehus.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

E. Nedenfor er e-posten jeg sendte til “modest.app”:

mitt brev til “beskjeden.app”.

Yahoo/sendt

assaf Benyamini< [email protected] >

til:

[email protected]

Søndag 29. januar 2023 kl. 15.49

Til: “modest.app”.

Emne: Teknologiske verktøy.

Kjære fruer/herrer.

Siden 2007 har jeg deltatt i kampen for funksjonshemmede i Israel – en kamp som er kjent for å bli mye omtalt også i media.

En av måtene vi prøver å fremme kampen på er ved å bruke ulike teknologiske verktøy: å skrive på sosiale nettverk, åpne nettsider og prøve å fremme og forbedre dem, administrere virtuelle fellesskap og så videre.

Mitt spørsmål i denne forbindelse er: Er det mulig for din bedrift eller organisasjon å tilby teknologiske verktøy som kan hjelpe oss i vår kamp? Og i så fall – på hvilke områder, og hvordan? Med vennlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mine nettsider: https://www.disability55.com/ og: https://assaf-permalinks.com og: https://dev-list-in-the-net.pantheonsite.io

3) 10.7.2018 ble jeg med i en sosial bevegelse kalt “Overcome” – transparent deaktivert. Vi prøver å fremme rettighetene til de transparente funksjonshemmede, dvs.: mennesker som meg som lider av medisinske problemer og svært alvorlige sykdommer som ikke er iøynefallende synlige utad – ytre usynlighet som forårsaker svært alvorlig diskriminering av oss.

Bevegelsens direktør, som også er dens grunnlegger, er fru Tatiana Kaduchkin, og kan nås på 972-52-3708001.

Svartider på telefon: søndag til torsdag fra 11:00 til 20:00. Israel

tid – bortsett fra jødiske høytider og forskjellige israelske høytider.

4) Her er noen forklarende ord om vår bevegelse, slik de dukket opp i pressen: Tatiana Kaduchkin, en vanlig borger, bestemte seg for å etablere «Overcome»-bevegelsen ved hjelp av det hun kaller «Transparent Disabled».

Så langt har rundt 500 mennesker fra hele staten Israel samlet seg for det

bevegelse. I et intervju med Kanal 7-dagboken forteller hun om prosjektet og de funksjonshemmede som ikke får forsvarlig og tilstrekkelig bistand fra de aktuelle partene, bare fordi de er transparente.

Ifølge henne kan den funksjonshemmede befolkningen deles inn i to grupper: funksjonshemmede med rullestol og funksjonshemmede uten rullestol. Hun definerer den andre gruppen som «transparent funksjonshemmede» fordi hun sier de ikke får de samme tjenestene som funksjonshemmede med rullestol, selv om de er definert til å ha 75-100 prosent uførhet. Disse menneskene, forklarer hun, kan ikke leve av seg selv, og de trenger de ekstra tjenestene som funksjonshemmede med rullestol har krav på. Gjennomsiktige uføre ​​får for eksempel lav uførepensjon fra folketrygden, får ikke visse tillegg som spesialtillegg, ledsagertillegg, mobilitetstillegg og de får også lavere stønad fra boligdepartementet.

I følge en studie utført av Kaduchkin er disse gjennomsiktige funksjonshemmede sultne på brød til tross for forsøket på å hevde at i Israel i 2016 er det ingen mennesker som er sultne på brød. Studien hun gjennomførte slår også fast at selvmordstallene blant dem er høye.

I bevegelsen hun stiftet jobber hun for å inkludere transparente funksjonshemmede på ventelister til offentlig bolig. Dette er fordi hun sier at de vanligvis ikke kommer inn på disse listene selv om de skal være kvalifisert. Hun holder en del møter med Knesset-medlemmer og deltar til og med i

møter og diskusjoner i relevante utvalg i Knesset, men hun sier at de som kan hjelpe ikke lytter og lytterne er i opposisjon og derfor ikke kan hjelpe.

Hun oppfordrer nå flere og flere «transparente» funksjonshemmede til å bli med henne, om å henvende seg til henne slik at hun kan hjelpe dem. Etter hennes vurdering, hvis situasjonen fortsetter som i dag, vil det ikke være noen flukt fra en demonstrasjon av funksjonshemmede som vil kreve sine rettigheter og de grunnleggende vilkårene for sitt levebrød.

5) Mine e-postadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

6) Her er noen linker til profilene mine på forskjellige sosiale nettverk:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://assafcontent.ghost.io/

https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

7) Her er en melding skrevet på facebook av den ISRAELISKE filmredaktøren Tali Ohaion:

18 m

Tali Ohaion

6 dager

for en dokumentar som hun har jobbet med de siste årene “Esther Cinema – from the White City to the Netflix generation”,

Leter etter personlige arkiver, fotografier av stemningen i Hamkin på 90-tallet på fredager ved middagstid og generelt, samt av Dizengoff-plassen tidlig på 80-tallet, torgets barn, «freaks» som pleide å samles på torget .

Ta kontakt privat eller på telefon 972-52-2846954

F. Nedenfor er e-posten jeg sendte til “amodat.com”:

bokstaver toamodat.com”.

Yahoo/sendt

assaf benyamini< [email protected] >

til:

[email protected]

Mandag 30. kl 13:45  

To: “amodat.com”.

Emne: Søker etter jobbideer.

Kjære fruer/herrer.

Jeg er en 50 år gammel mann fra Jerusalem – en mann som lider av funksjonshemminger og alvorlige sykdommer. I mange år har jeg ikke vært i stand til å komme tilbake til arbeidsmarkedet – og på grunn av min situasjon og begrensninger må jeg se etter ukonvensjonelle ideer som jeg kanskje kan gjøre det gjennom – og nedenfor er flere eksempler:

1) Jeg leste om et prosjekt kalt «The Honey Badger» – innenfor rammen av hvilket teknologigigantene som Google eller Facebook driver et entreprenørselskap med base i byen Manila på Filippinene. Rollen til de ansatte i dette selskapet, eller i andre entreprenørselskaper (antall selskaper engasjert i dette feltet er ukjent) er å fjerne problematisk innhold (narkotika, prostitusjon, pedofili, sendinger av henrettelser eller terroraktivitet, etc.) fra Internett. I 2018 produserte mandag mai kinotyskere ved navn Hans Block og Moritz Reiswick en dokumentarfilm kalt “Internet Cleaners” om arbeidet til arbeiderne i disse selskapene.

Jeg tenkte for eksempel på å jobbe i en slik ramme.

Jeg vil påpeke at jeg er fullt klar over den støtende karakteren av slikt arbeid i forhold til de som er engasjert i det: ifølge ulike publikasjoner døde mange av personene som jobbet i disse jobbene, eller alternativt utviklet svært alvorlige psykiske og fysiske sykdommer som f.eks. et resultat av konstant og daglig eksponering for det vanskelige innholdet. Dette avskrekker meg imidlertid ikke, og dette er fordi jeg uansett ikke har noe å tape i livet mitt – og som jeg har nevnt i mange år nå, har jeg ikke klart å komme tilbake til arbeidsmarkedet (alle de andre alternativene til å hjelpe organisasjoner, jobbstyrer eller kontakte mange bedrifter direkte har vært oppbrukt – og i mange år).

2) Som du vet, filmer produksjonsselskaper og manusforfattere som filmer visse scener for film på deres vegne, noen ganger avsnitt der lik eller tilsynelatende døde mennesker filmes. Jeg tenkte på en slik jobb med å fremstille lik – en jobb som ikke krever noen fysisk anstrengelse for å gjøre det og også en alvorlig funksjonshemming burde definitivt ikke forstyrre. Jeg vil understreke at dette ikke er en spøk eller en vits av noe slag – jeg mener det i fullt alvor – og selv om det er mulig, i hvert fall ved første øyekast, vil det se latterlig eller dumt ut.

3) Jeg hørte at det finnes et felt innen programvareopplæring, det vil si: ansatte hvis rolle er dataregistrering i systemer for utvikling av kunstig intelligens eller maskinlæring – arbeid som er kjent for å være nødvendig. Ved å legge inn data «læres» programmene hvordan de skal handle eller reagere i visse situasjoner.

Jeg tror at denne typen arbeid kan være en utmerket løsning for de tilfellene hvor det på den ene siden ikke er evne til fysisk arbeid eller for mye anstrengelse på grunn av den fysiske funksjonshemmingen, men samtidig ikke er nok kunnskap om datamaskiner. å jobbe med programmering.

Jeg hørte at i fengslene i Finland har fanger lov til å gjøre dette arbeidet. Jeg tenkte at selv i en slik jobb var det mulig og jeg kunne passe inn.

Har du andre ideer til uvanlige jobber der selv en person med en alvorlig funksjonshemming kan passe inn?

Med vennlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

Inngang A – Leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3) CV – assaf benyamini:

Personlige opplysninger: assaf benyamini, ID. 029547403.

Fødselsdato: 11.11.1972. Adresse: 115 Costa Rica St., Kiryat Menachem, Jerusalem, ISRAEL.

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

Utdanning: 10 års skolegang og delvis immatrikulering. Militærtjeneste: unntatt av medisinske årsaker.

Arbeidserfaring:

1998-arbeid ved RESHET Carpentry (Sør Tel Aviv)

1998-2005-Jobbet ved Nasjonalbiblioteket, assistert det profesjonelle teamet av bibliotekarer i en lang rekke oppgaver.

2009-2010-Jobber i kjeden “Avgad” for smykkesorteringsvarer.

Februar-mai 2019-arbeid hos HMSOFT dataselskap.

Begynnelsen av februar 2020 – tre arbeidsdager med distribusjon av aviser til forbipasserende på gaten.

frivillig arbeid:

Aktiv i hovedkvarteret for funksjonshemmedes kamp. Frivillig arbeid ved senteret for utnyttelse av rettigheter i Jerusalem kommune til hjelp for en trengende befolkning.

Generell informasjon: Høyt motivert, høy muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne, evne til å improvisere og løse problemer. Jeg har et langvarig kjennskap til sivilsamfunnsorganisasjoner.

Jeg lider av en fysisk funksjonshemming som gjør at jeg ikke kan løfte tunge lass og stå lenge på beina.

G. Nedenfor er meldingen jeg la ut på Facebook-siden til “billettkontor mojo“:

Til: “Box Office Mojo”.

Re: Reklamevideoer.

Kjære fruer/herrer.

10. juli 2018 ble jeg med i en sosial bevegelse kalt “Overcome” – Transparent Disabled (på hebraisk: תנועת נכים שקופים).

I vår bevegelse prøver vi å fremme rettighetene til transparente funksjonshemmede, dvs.:

mennesker som meg som lider av alvorlige sykdommer og funksjonshemminger, og samtidig lider av fornektelse av sosiale rettigheter i svært stor skala på grunn av at funksjonshemmingen eller sykdommen ikke har noen åpenbare ytre trekk.

Vi vil gjerne vite om du kan hjelpe oss ved å produsere videoer om oss og laste dem opp på Internett – og dermed prøve å forbedre vår synlighet på nettet og på denne måten fremme målene for bevegelsen vår.

Hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-postadresser: [email protected]  og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) Den nåværende direktøren for “Nitgaber”-bevegelsen, som også er

bevegelsens grunnlegger, er fru Tatiana Kaduchkin. Telefonnummeret hennes er 972-52-3708001 – og du kan kontakte henne på dette nummeret på søndager til torsdager mellom 11:00-20:00 – bortsett fra jødiske høytider og forskjellige israelske høytider. Tatiana snakker, bortsett fra hebraisk, også russisk på et meget høyt morsmålsnivå. Jeg vet ikke nivået på hennes kunnskaper om andre språk.

4) Nedenfor er en lenke til vår bevegelses nettside:

https://www.nitgaber.com/

5) Her er noen forklarende ord om vår bevegelse, slik de dukket opp i pressen:

Tatiana Kaduchkin, en vanlig borger, bestemte seg for å danne «Overcome»-bevegelsen ved hjelp av det hun kaller «Transparent Disabled».

Så langt har rundt 500 mennesker fra hele staten Israel samlet seg for bevegelsen.

I et intervju med Kanal 7-dagboken forteller hun om prosjektet og de funksjonshemmede som ikke får forsvarlig og tilstrekkelig bistand fra de aktuelle partene, bare fordi de er transparente. Ifølge henne kan den funksjonshemmede befolkningen deles inn i to grupper: funksjonshemmede med rullestol og funksjonshemmede uten rullestol. Hun definerer den andre gruppen som «transparent funksjonshemmede» fordi hun sier de ikke får de samme tjenestene som funksjonshemmede med rullestol får, selv om de er definert til å ha 75-100 prosent uførhet. Disse menneskene, forklarer hun, kan ikke leve av seg selv, og de trenger de ekstra tjenestene som funksjonshemmede med rullestol har krav på. For eksempel får transparente uføre ​​en lav uførepensjon fra folketrygdinstituttet,

Ifølge en studie utført av Kaduchkin er disse gjennomsiktige funksjonshemmede sultne på brød til tross for forsøket på å hevde at i Israel i 2016 er det ingen mennesker som er sultne på brød.

Studien hun gjennomførte slår også fast at selvmordstallene blant dem er høye. I bevegelsen hun stiftet jobber hun for å inkludere transparente funksjonshemmede på ventelister til offentlig bolig. Dette er fordi hun sier at de vanligvis ikke kommer inn på disse listene selv om de skal være kvalifisert. Hun holder en del møter med Knesset-medlemmer og deltar til og med i møter og diskusjoner i relevante utvalg i Knesset, men hun sier at de som kan hjelpe ikke lytter og lytterne er i opposisjon og derfor ikke kan hjelpe. Hun oppfordrer nå flere og flere «transparente» funksjonshemmede til å bli med, ta kontakt med henne slik at hun kan hjelpe dem.

Hvis situasjonen fortsetter som i dag, vil det etter hennes mening ikke være noen flukt fra en demonstrasjon av funksjonshemmede som vil kreve sine rettigheter og de grunnleggende vilkårene for sitt levebrød.

6) Her er noen linker til profilene mine på forskjellige sosiale nettverk:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini  

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0  

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY  

https://assafcontent.ghost.io/

7) Siden vår bevegelse er en bevegelse av funksjonshemmede, hardtarbeidende mennesker som ganske ofte blir tvunget til å velge mellom å kjøpe medisiner og kjøpe grunnleggende matvarer – er det klart at denne situasjonen ikke eksisterer, og vi vil heller ikke kunne ha noe reklamebudsjett i overskuelig fremtid. Dette må tas i betraktning.

H. Mine linker:

1) stikke turister i Israel-hva vil være?Når myndighetene i Israel vil handle mot jukserne?

2) ta med deg Du søppel-organisasjonen Bruk miljøet

3)selskapet “Solothum-teknologier”-substitutiv plast som er miljøvennlig

4)Association”Give Mouth”-et program beskyttet for ungdom fordi sårbarhet seksualitet

5) foreningen “plystret smil”-forening den som hjelper subsidierte behandlinger psykologisk og psykiatrisk til hennes minne om Ronit Wolf

6)samfunnet “Subada Israel”

 

Print Friendly, PDF & Email