Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Alapvető jogszabályok. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Alapvető jogszabályok.

Nak nek:

Tantárgy: jogalkotási kérdés.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Amint az Izrael Államban jól ismert, mint sok más helyen, sok olyan népesség él, amely nehezen éli túl, és súlyos anyagi nehézségekkel küzd, mint például az idősek vagy a fogyatékkal élők.

Az a kérdésem, hogy az ügy átfogó alaptörvény keretein belüli rendezése vezethet-e a helyzet javulásához. A “Szociális Jogok Alaptörvényének” megalkotására gondolok – amiről, mint tudod, az évek során a különböző médiában is szó volt.

Ezzel a törvénnyel kapcsolatban teszem fel a kérdést, mint aki 2007 óta részt vett a fogyatékkal élők harcában Izraelben – és érdekelne, mi a véleménye erről az ügyről.

Üdvözlettel,

Asaf Benjamin.

A. Az alábbiakban egy e-mailt küldtem Keren Neubach újságírónak. Utóbbi sajnos nem reagált a kérésemre.

 

—– Továbbított üzenet —–

Által:Assaf Benjamin < [email protected] >

nak nek: [email protected] < [email protected] >

Elküldve:2022. szeptember 7., szerda, 11:21:07 PMGMT+3

Téma:Leveleim Mrs. Karen Neubachnak.

 

Köszöntjük Keren Neubach asszonyt:

Tantárgy: Kábítószer-ellenőrzési probléma.

Tisztelt Hölgyem .

Én, Asaf Binyamini, 49 éves, a jeruzsálemi “Reot” egyesület szellemi fogyatékkal élőinek védett lakásában élek – az Egészségügyi Minisztérium megbízásából rehabilitációs kosarat működtető közösség szellemi fogyatékosok lakhatása keretében. .

Pszichiátriai gyógyszereket szedek – és az elmúlt években olyan elviselhetetlen valóság alakult ki, amelyben a mentális egészségügyi központok pszichiáterei felhagytak a pszichiátriai gyógyszerek megfigyelésével (tudom, hogy ez abszurdnak fog hangzani – de sajnos ez a valóság, amivel újra és újra találkozom) . De mivel nagyon alacsony jövedelemből élek – rokkantsági járadékból az Országos Biztosítótól -, ezért nem tudok magánorvoshoz menni.

De ma már nincs más alternatíva, hiszen a mentálhigiénés állomásokon még a pszichiáterek sem jelentenek többé számomra címet, két okból:

1) Problémás megközelítés a kezeléshez – amikor megérkezik az állomásra, a mentális sérülteket automatikusan mentálisan sérült emberekként kezelik – ami az orvosok teljes meghallgatásának hiányához vezet. Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztem az állomásra, az orvosok abból indultak ki, hogy felületes vagy minimális ismeretség nélkül is pontosan tudják, milyen problémákkal küzdök. Ez újra és újra azt eredményezte, hogy helytelen kezelési gyakorlatokat alkalmaztak rám, és nem tudtam együttműködni az ezzel járó becsmérlő hozzáállással. És mi több: még azokban az esetekben sem változott a kezelés, amikor a klinika személyzete vagy az orvosok ismertek – ami megakadályozta a kezelés vagy a segítségnyújtás lehetőségét és a végtelen összetűzéseket azokkal a személyzettel, akik állítólag ” Ugyanezt a “követést” hagynám, állítólag azért, hogy a “segítség” vagy a “kezelés” álcája alatt megóvják magukat a további károsodástól és a szükségtelen lelki gyötrődéstől. Tudom, hogy ez általánosítás – de mit tehetsz, ez a valóság. Ugyanezt a “követést” hagynám, állítólag azért, hogy a “segítség” vagy a “kezelés” álcája alatt megóvják magukat a további károsodástól és a szükségtelen lelki gyötrődéstől. Tudom, hogy ez általánosítás – de mit tehetsz, ez a valóság.

2) Fizikai egészségi állapot – 1998 elején munkabalesetet szenvedtem a jeruzsálemi „Larom” szállodában, ahol akkoriban körülbelül három hónapig dolgoztam az „Alvin Israel” szervezet projektjének részeként – és azóta egy sor olyan fizikai problémát fejlesztett ki, amelyek közül az Országos Biztosító Intézet egyiket sem ismeri fel. Ezenkívül jelenleg nincs más szervezet vagy kormányhivatal, amely felismerné ezt a kárt.

A baleset óta az állapotom lassan, de folyamatosan és folyamatosan romlik – és mára elértem azt az állapotot, amikor már fizikailag is egyre nehezebb és problémásabb a mentálhigiénés állomásokra jutás számomra.

Egy általános egészségbiztosítási pénztár, amelynek tagja vagyok, és az Egészségügyi Minisztérium is azt állította, hogy erre a helyzetre nincs megoldásuk, és nincs otthon működő pszichiátriai szolgálatuk.

 

Az elmúlt hónapokban egy kicsit más módon próbáltam megoldást találni: gyógyszerészhez fordulva. De kiderült, hogy a gyógyszerész, akit meglátogattam, csak részben tudott segíteni, és mivel nem pszichiáter, nem tudott segíteni a pszichiátriai gyógyszerek kiválogatásában.

Sőt: világossá vált számomra, hogy az ezen a területen foglalkozó orvosok csekély száma miatt (a szemléltetés kedvéért: Jeruzsálem teljes metropoliszában és környékén mindössze 2 orvos van ezen a területen – az orvos a klinikáján I. meglátogatta az állami orvoslást és egy másik magánban elérhető orvost, amikor minden vizit több száz sékelbe kerül, amit nem tudok kifizetni, és nem tudom, hogy otthon is csinálja-e – és nyilvánvaló okokból nem írom ide ezeknek az orvosoknak a nevét vagy a dolgozó egészségügyi intézmények nevét) – tehát a farmakológiai monitorozás a mai valóságban nem lehetséges. Mint tudják, a farmakológiának is van egy részterülete, amelyet pszichiátriai farmakológiának neveznek,

 

És összefoglalva: ezek a körülmények teljesen zsákutcába sodorják azt az embert az én helyzetemben, aki egy otthon dolgozó pszichiáter szolgáltatásaira szorul – és annak ellenére, hogy sürgősen ellenőrizni kell a szedett gyógyszereket, jelenleg nem ajánlanak fel ésszerű megoldás.

Fel kell hívnom a figyelmet arra, hogy valóban van pszichiáter a közösség mentálhigiénés gondozásában – azonban makacsul megtagadják, hogy a házamban maradjon –, ami legalább átmenetileg megoldhatta volna a problémát. Ezt a visszautasítást pontosan így és minden ok nélkül adták – és az állapotommal szembeni teljes nemtörődömséget és azt, hogy a gyógyszeres kezelés hiánya akár az életemet is veszélyeztetheti.

Mindenesetre keresem a megoldást. Van valami megoldási ötleted, ami még ebben a helyzetben is megtalálható?

Hangsúlyozom, hogy tudom, hogy Ön újságíró és nem orvos – ezért nem kérek orvosi ajánlásokat. Ez egy olyan bürokratikus nehézség, amely nem teszi lehetővé számomra, hogy megkapjam a szükséges kezelést – és talán lesz lehetősége segíteni ebben az ügyben. Készen állok az adásba is, ha erre szükség lesz.

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ezeket a dolgokat úgy írom, mint aki hallgatja az Ön által bemutatott műsorok nagy részét, és nagyra értékeli a mentális egészséggel kapcsolatos kérdésekben végzett nyilvános és média tevékenységeit. Sok cikket meghallgattam, amit a témában készítettél – és mivel az összes minisztérium nem kínál nekem megoldást, és nem tesz mást, mint oda-vissza áthelyezni egyikből a másikba, akkor ki tudja – talán az Ön beavatkozása segíthet ebben. hónapok óta elakadt ügy.

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

3) A terápiás környezet, amelyben vagyok:

“Reut” Egyesület – “Avivit” szálló,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9650816.

A szálló irodáiban található telefonszámok: 972-2-6432551. és: 972-2-6428351.

A hostel e-mail címe:

[email protected]

A szálló szociális munkása, aki bejárónőként dolgozik a lakásomban: Mrs.

Sara Stora-972-55-6693370.

4) A háziorvos, akinél megfigyelés alatt állok:

Dr. Brandon Stewart,

“Clalit Health Services” – “HATAYELET” klinika,

Daniel Yanovsky utca 6.

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9338601.

Telefonszám a klinikai irodákban: 972-2-6738558.

Faxszám a klinikai irodákban: 972-2-6738551.

B. Alább a Facebook csoporttal folytatott levelezésem:

alabárdok, Asszisztensek és az én embereim szakmák műhelyekhez, elvonulásokhoz, fesztiválokhoz és rendezvényekhez“.

Az adminisztrációs csapat elutasította a bejegyzésedet a Segédek, asszisztensek és szakemberek a workshopokhoz, elvonulásokhoz, fesztiválokhoz és rendezvényekhez csoportban.

3 órája

Assaf benyamini segítőket, asszisztenseket és szakembereket gyűjtött össze workshopokra, elvonulásokra, fesztiválokra és rendezvényekre

szeptember 7-én 22:43-kor

Címzett: “Segítõk, asszisztensek és szakemberek workshopokhoz, elvonulásokhoz, fesztiválokhoz és rendezvényekhez”.

Tantárgy: rögzített előadások.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Én vagyok a többnyelvű blog tulajdonosa https://disability5.com  amely a betegség és a fogyatékosság kérdéseivel foglalkozik.

A blog a wordpress.org rendszerébe épült – és a servers24.co.il szerverein tárolták

Olyan weboldalt keresek, ahol szerzői jogi probléma nélkül felhasználható előadások felvételei találhatók (hasonlóan a cikkek területén például a Google Scholar weboldalához).

Ismersz ilyen szolgáltatást?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Visszacsatolás

Nem releváns a csoport számára

C. Alább van 2 üzenet, amelyet Esti Perez Ben-Ami újságíró Facebook-oldalán hagytam:

1)Asaf Benjamin

Esti Perez Ben-Ami asszonynak üdvözlet: Minden nap hallgatom a rádió talk show-ját

בחצי היוםEdith összeesett és agyvérzést kapott utazásai során, Wilson vette át a helyét. Noha Mint már említettük, 1919 és 1920 között nem választották meg semmilyen demokratikus eljárásban – elvégre ebben az időszakban minden szándékkal ő volt az elnök – az amerikai történelem eddigi egyetlen női elnöke. Üdvözlettel, Asaf Binyamini.

2)Asaf Benjamin

Csatolom a vonatkozó szócikket a Wikipédiából:  https://he.wikipedia.org/…/%D7%90%D7%93%D7%99%D7%AA_%D7…

(a szócikk héberül van (עברית – az első nyelvem) – de biztos vagyok benne, hogy szinte minden nyelven megtalálható)

D. Az alábbiakban olvasható a levél, amit a “bipoláris – ami a hangulatzavarral küzdőket érdekli – depresszió, szorongás és mániás depresszió” címre küldtem.

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

nak nek:

[email protected]

szeptember 12-én, hétfőn 16 óra 18 perckor

Címzett: “Bipoláris – ami a hangulatzavarban szenvedőket érdekli – depresszió, szorongás és mániás depresszió.”

Tantárgy: Kábítószer-ellenőrzési probléma.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Én, Asaf Binyamini, 49 éves, a jeruzsálemi “Reot” egyesület szellemi fogyatékkal élőinek védett lakásában élek – az Egészségügyi Minisztérium megbízásából rehabilitációs kosarat működtető közösség szellemi fogyatékosok lakhatása keretében. .

Pszichiátriai gyógyszereket szedek – és az elmúlt években olyan elviselhetetlen valóság alakult ki, amelyben a mentális egészségügyi központok pszichiáterei felhagytak a pszichiátriai gyógyszerek megfigyelésével (tudom, hogy ez abszurdnak fog hangzani – de sajnos ez a valóság, amivel újra és újra találkozom) . De mivel nagyon alacsony jövedelemből élek – rokkantsági járadékból az Országos Biztosítótól -, ezért nem tudok magánorvoshoz menni.

De ma már nincs más alternatíva, hiszen a mentálhigiénés állomásokon még a pszichiáterek sem jelentenek többé számomra címet, két okból:

1) Problémás megközelítés a kezeléshez – amikor megérkezik az állomásra, a mentális sérülteket automatikusan mentálisan sérült emberekként kezelik – ami az orvosok teljes meghallgatásának hiányához vezet. Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztem az állomásra, az orvosok abból indultak ki, hogy felületes vagy minimális ismeretség nélkül is pontosan tudják, milyen problémákkal küzdök. Ez újra és újra azt eredményezte, hogy helytelen kezelési gyakorlatokat alkalmaztak rám, és nem tudtam együttműködni az ezzel járó becsmérlő hozzáállással. És mi több: még azokban az esetekben sem változott a kezelés, amikor a klinika személyzete vagy az orvosok ismertek – ami megakadályozta a kezelés vagy a segítségnyújtás lehetőségét és a végtelen összetűzéseket azokkal a személyzettel, akik állítólag ” Ugyanezt a “követést” hagynám, állítólag azért, hogy a “segítség” vagy a “kezelés” álcája alatt megóvják magukat a további károsodástól és a szükségtelen lelki gyötrődéstől. Tudom, hogy ez általánosítás – de mit tehetsz, ez a valóság. Ugyanezt a “követést” hagynám, állítólag azért, hogy a “segítség” vagy a “kezelés” álcája alatt megóvják magukat a további károsodástól és a szükségtelen lelki gyötrődéstől. Tudom, hogy ez általánosítás – de mit tehetsz, ez a valóság.

2) Fizikai egészségi állapot – 1998 elején munkabalesetet szenvedtem a jeruzsálemi „Larom” szállodában, ahol akkoriban körülbelül három hónapig dolgoztam az „Alvin Israel” szervezet projektjének részeként – és azóta egy sor olyan fizikai problémát fejlesztett ki, amelyek közül az Országos Biztosító Intézet egyiket sem ismeri fel. Ezenkívül jelenleg nincs más szervezet vagy kormányhivatal, amely felismerné ezt a kárt.

A baleset óta állapotom lassan, de folyamatosan és folyamatosan romlik – és mára eljutottam arra a helyzetre, hogy már a mentálhigiénés állomásokra való fizikai érkezés is nehéz és egyre problémásabb dolog számomra.

Egy általános egészségbiztosítási pénztár, amelynek tagja vagyok, és az Egészségügyi Minisztérium is azt állította, hogy erre a helyzetre nincs megoldásuk, és nincs otthon működő pszichiátriai szolgálatuk.

 

Az elmúlt hónapokban egy kicsit más módon próbáltam megoldást találni: gyógyszerészhez fordulva. De kiderült, hogy a gyógyszerész, akit meglátogattam, csak részben tudott segíteni, és mivel nem pszichiáter, nem tudott segíteni a pszichiátriai gyógyszerek kiválogatásában.

Sőt: világossá vált számomra, hogy az ezen a területen foglalkozó orvosok csekély száma miatt (a szemléltetés kedvéért: Jeruzsálem teljes metropoliszában és környékén mindössze 2 orvos van ezen a területen – az orvos a klinikáján I. meglátogatta az állami orvoslást és egy másik magánban elérhető orvost, amikor minden vizit több száz sékelbe kerül, amit nem tudok kifizetni, és nem tudom, hogy otthon is csinálja-e – és nyilvánvaló okokból nem írom ide ezeknek az orvosoknak a nevét vagy a dolgozó egészségügyi intézmények nevét) – tehát a farmakológiai monitorozás a mai valóságban nem lehetséges. Mint tudják, a farmakológiának is van egy részterülete, amelyet pszichiátriai farmakológiának neveznek,

És összefoglalva: ezek a körülmények teljesen zsákutcába sodorják azt az embert az én helyzetemben, aki egy otthon dolgozó pszichiáter szolgáltatásaira szorul – és annak ellenére, hogy sürgősen ellenőrizni kell a szedett gyógyszereket, jelenleg nem ajánlanak fel ésszerű megoldás.

Fel kell hívnom a figyelmet arra, hogy valóban van pszichiáter a közösség mentálhigiénés gondozásában – azonban makacsul megtagadják, hogy a házamban maradjon –, ami legalább átmenetileg megoldhatta volna a problémát. Ezt a visszautasítást pontosan így és minden ok nélkül adták – és az állapotommal szembeni teljes nemtörődömséget és azt, hogy a gyógyszeres kezelés hiánya akár az életemet is veszélyeztetheti.

Mindenesetre keresem a megoldást. Van valami megoldási ötleted, ami még ebben a helyzetben is megtalálható?

Üdvözlettel,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

3) A terápiás környezet, amelyben vagyok:

“Reut” Egyesület – “Avivit” szálló,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9650816.

A szálló irodáiban található telefonszámok: 972-2-6432551. és: 972-2-6428351.

A hostel e-mail címe:

[email protected]

A szálló szociális munkása, aki bejárónőként dolgozik a lakásomban: Mrs

Sara Stora-972-55-6693370.

A szállócsapat pszichiátere: Dr. Katia Levin.

4) A háziorvos, akinél megfigyelés alatt állok:

Dr. Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – a sétány klinikája,

utca

Daniel Yanovsky 6,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9338601.

Telefonszám a klinikai irodákban: 972-2-6738558.

Faxszám a klinikai irodákban: 972-2-6738551.

E. Az alábbiakban egy levél eleje látható, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: újságírói tanácsok.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

2007-ben csatlakoztam az izraeli fogyatékkal élők küzdelméhez, 2018. július 10-e óta pedig a „Natagver” mozgalom részeként, amelyhez csatlakoztam. A „Nategber” mozgalomban az „átlátszó fogyatékkal élők” jogait igyekszünk előmozdítani – olyanok, mint én, akik fogyatékossággal és súlyos, kívülről nem látható egészségügyi problémával küzdenek –, ami más fogyatékkal élőkkel szemben is diszkriminációt okoz. .

Hangsúlyozom, hogy a harc előremozdításának sikerei rendkívül korlátozottak voltak, és még ma is (ezeket a szavakat 2022. június 16-án, csütörtökön írom) Izrael Állam különböző hatóságai nem működnek együtt velünk – és nem tesznek mást, mint oda-vissza irányít minket egyikről a másikra.

Miután az izraeli médiához intézett sok felhívás és az abban megjelent cikkek (amelyekben e levél írója is részt vett) nem segítettek, arra gondoltam, hogy megpróbálok egy másik lépést: felhívást intézni Izrael Államon kívüli külföldi médiához. megkísérelve olyan újságírókat találni a világ különböző részeiről, akik érdeklődnének a téma iránt.

Ezért azt szeretném kérdezni Öntől: Van valami ötlete arra vonatkozóan, hogyan lehetne ezt megtenni?

Üdvözlettel,

Asaf Benjamin.

 

F. Az alábbiakban néhány magyarázó szó a sajtóban megjelent társadalmi mozgalomról, amelyhez 2018. július 10-én csatlakoztam:

Tatiana Kaduchkin, egy átlagos állampolgár, úgy döntött, hogy létrehozza a „Natgver” mozgalmat, hogy segítse azokat, akiket „átlátszó fogyatékosoknak” nevez. Mozgalmához eddig mintegy 500-an csatlakoztak az ország minden részéről. A Channel 7 Yomanjának adott interjújában a projektről és azokról a fogyatékos emberekről beszél, akik nem kapnak megfelelő és elegendő segítséget az illetékes ügynökségektől, pusztán azért, mert átláthatóak.

Szerinte a mozgássérült lakosság két csoportra osztható: tolószékes mozgássérültekre és tolószék nélküli rokkantokra. A második csoportot “átlátszó fogyatékosként” definiálja, mert elmondása szerint nem részesülnek ugyanazokban a szolgáltatásokban, mint a tolószékes mozgássérültek, pedig 75-100 százalékos rokkantként határozzák meg őket.

Ezek az emberek – magyarázza – nem tudnak önállóan megélni, és szükségük van azoknak a kiegészítő szolgáltatásoknak a segítségére, amelyekre a tolószékes mozgássérültek is jogosultak. Például az átlátszó fogyatékkal élők alacsony rokkantsági járadékot kapnak az Országos Biztosítótól, nem kapnak bizonyos kiegészítéseket, mint például a speciális ellátási segély, a kísérői támogatás, a mobilitási támogatás, valamint a Lakásügyi Minisztériumtól is alacsonyabb támogatásban részesülnek.

Kaduchkin kutatása szerint ezek az átlátszó fogyatékkal élők kenyérre éheznek, annak ellenére, hogy azt próbálják állítani, hogy 2016 Izraelében nincs kenyérre éhes ember. Az általa végzett kutatásból az is kiderül, hogy közöttük magas az öngyilkossági ráta. Az általa alapított mozgalomban azon dolgozik, hogy az átláthatóan fogyatékkal élőket az állami lakhatási várólistára tegye. Ennek az az oka, hogy szerinte általában nem kerülnek be ezekre a listákra, pedig állítólag jogosultak. Jó néhány találkozót tart a Knesszet tagjaival, sőt részt vesz a Knesszet illetékes bizottságainak ülésein és megbeszélésein is, de elmondása szerint akik tudnak segíteni, nem hallgatnak, azok pedig, akik hallgatnak, az ellenzékben vannak, ezért nem tudnak Segítség.

Most egyre több “átlátszó” fogyatékos embert szólít fel, hogy csatlakozzanak hozzá, vegyék fel vele a kapcsolatot, hogy segíthessen nekik. Véleménye szerint, ha a jelenlegi állapot továbbra is fennáll, nem kerülheti el a fogyatékkal élők demonstrációját, akik követelik jogaikat és megélhetésük alapvető feltételeit.

G. A „Nitgaber” mozgalom igazgatójával, Mrs. Tatiana Kaduchkinnal lehet kapcsolatba lépni vasárnaptól csütörtökig, IZRAELI idő szerint 11:00 és 20:00 között, kivéve a zsidó ünnepeket és a különböző IZRAELI ünnepeket.

Azok a telefonszámok, amelyekkel kapcsolatba léphet

ő: 972-52-3708001. és: 972-3-5346644.

H. Az alábbiakban egy levél eleje látható, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: ötletek szkriptekhez.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Az itt megírt 9 kitalált történetet én írtam – és olyan weboldalakat keresek, amelyek egyfajta „versenyt” tartanak a filmes vagy televíziós ipar számára ötleteket kínáló felhasználók között, amelyekhez ilyen történeteket lehet beküldeni.

Ismersz ilyen weboldalakat?

Üdvözlettel,

Asaf Benjamin.

 

  1. sztori – Halálos hőmérséklet:

 

Az év 2070. Az éghajlati válság Izrael államban és szerte a világon egyre erősödik – azonban az emberiségnek sikerült technológiai eszközökkel leküzdenie az olyan problémákat, mint a vízhiány, és megtalálni a módját a mezőgazdaság fenntartásának ilyen körülmények között. Egész évben a hőmérséklet Izrael államban (az ország egész területén) délután 90 Celsius-fokra, éjszaka pedig körülbelül 70 Celsius-fokra emelkedik. Ilyen valóságban az emberek nem létezhetnek speciális védőfelszerelés nélkül – enélkül az ember valójában halálra van ítélve. De ez egy kifinomult és drága tudományos berendezés – Izrael Államban pedig egy nyilvános vita folyik, amely azzal foglalkozik, hogy mely csoportok számára engedélyezzék vagy ne engedjék meg a hozzáférést ehhez a berendezéshez: Vajon az emberek, akik bűncselekményeket követtek el és kárt tettek a társadalomban , joga van használni? Finanszírozza-e az állam a drága és mindenki számára életmentő felszerelést – vagy törvényben határozza meg, hogy ki kapja és ki nem (és erre a célra nincs alternatív felszerelés – hiába próbálkoznak a tudósok végtelenül kifejlesztésével)? És milyen a jogrendszer hozzáállása azokhoz, akik – akaratlanul vagy rosszindulatúan – megakadályozzák, hogy más személy hozzáférjen a védőfelszereléshez? Ha pedig Izrael Állam ebben az ügyben segítséget nyújt a harmadik világbeli országoknak, ahol a berendezés hiányzik vagy hibásan működik – ami tömeges halálozást okoz – vagy magas ára miatt, akkor Izrael Állam köteles ezt a védelmet elsősorban saját állampolgárainak biztosítani. – politikai vagy ideológiai hovatartozásuktól függetlenül? És hogyan a média: rádió, televízió,

És vannak más dilemmák is ugyanazokkal a védőfelszerelésekkel kapcsolatban: az azt előállító gyárak egy részében nem kóser állatokból előállított olajat használnak, ami a gyártási folyamat elengedhetetlen része, enélkül nem lehet előállítani a végterméket. A főrabbik halachikus okokból nem engedélyezik ennek a berendezésnek a használatát – ezért a vallásos és ultraortodox közvélemény megtalálta a módját, hogy ugyanazt a védőfelszerelést csak kóser állatokból előállított olajjal állítsák elő –, ami jelentősen megdrágítja a teljes gyártási folyamatot. . Ebben a helyzetben feszültségek támadnak a világi közvélemény között, akik azt állítják, hogy nem hajlandóak finanszírozni a többlettermelési költségeket, és az ultraortodox közvélemény között, akik azt állítják, hogy mivel Izrael Állam a zsidó nép állama, és az állam zsidó jellegének megőrzése érdekében a teljes közvéleménynek részt kell vennie ezekben a többletköltségekben. Ezeknek a speciális vállalkozásoknak a finanszírozásának igénye a különböző választási rendszerekben is felmerül – a különböző pártok közötti keserű, nagyon szenvedélyes és végtelen viták közepette. Természetesen a világ muszlimjai között is,

És ennek geopolitikai következményei is vannak: az időközben a kontinensen többségbe került európai muszlimok jelentős része minden többletköltséggel támogatja gyárait. A keresztény lakosság megtagadja az engedelmességet – és ennek eredményeként szüntelen konfliktusoknak lehetünk tanúi, amelyek valódi vallásháborúkba torkollnak. A kontinensen a helyzet teljes káoszba torkollik – és a hatalmak beavatkozása csak súlyosbítja a helyzetet az ellentétes érdekek miatt, amikor minden hatalom beavatkozik, hogy segítse a másik felet a harcban. Izrael Állam nem avatkozik bele a történésekbe – azonban Izrael Állam biztonsági szolgálatait ez nagyon aggasztja, mivel a harcok lejátszódó egyes területek viszonylag közel vannak ugyanabban az Európai Unióban, amely polgári szinten minden tekintetben megszűnt – és azzá vált. a végtelen harcok arénája, amelyben sok áldozat esik. Izraelben sok erőfeszítést tesznek a zsidó lakosság kimentésére a harci övezetekből és Izraelbe való bevándorlásuk elősegítésére – azonban a hatalmas források miatt, amelyeket maga Izrael Állam kénytelen fizetni a védőfelszerelések gyártásáért, továbbra is fennáll a helyzet. nagyon kis költségvetés az ezekkel a tevékenységekkel foglalkozó biztonsági szolgálatoknak. A védelmi ipar dolgozói nagy tüntetésekre mennek, nagy nyilvános tiltakozást szerveztek, amely sok éven át tart, és nem hisznek Izrael államnak, mert nincs elég költségvetés a mentési műveletekre. Ezek a tiltakozások nem járnak sikerrel, és a tüntetők szerint a különböző izraeli kormányok teljes közömbösséget tanúsítanak irántuk. Sajnálják, és tekintettel erre az elviselhetetlen helyzetre, amelyben a mentőakciókat nem lehet finanszírozni, az izraeli biztonsági szolgálatok folyamatosan innovatív és kreatív módszereket keresnek a véres Európa harci zónáiban elfogott zsidók megmentésére. források gyűjtése speciális egyesületeken keresztül, valamint a technológiai területeken jártas fiatalok felhívása az innovatív és kreatív ötletekért ezekhez a mentési műveletekhez. Ezek a tiltakozások nem járnak sikerrel, és a tüntetők szerint a különböző izraeli kormányok teljes közömbösséget tanúsítanak irántuk. Sajnálják, és tekintettel erre az elviselhetetlen helyzetre, amelyben a mentőakciókat nem lehet finanszírozni, az izraeli biztonsági szolgálatok folyamatosan innovatív és kreatív módszereket keresnek a véres Európa harci zónáiban elfogott zsidók megmentésére. források gyűjtése speciális egyesületeken keresztül, valamint a technológiai területeken jártas fiatalok felhívása az innovatív és kreatív ötletekért ezekhez a mentési műveletekhez. Ezek a tiltakozások nem járnak sikerrel, és a tüntetők szerint a különböző izraeli kormányok teljes közömbösséget tanúsítanak irántuk. Sajnálják, és tekintettel erre az elviselhetetlen helyzetre, amelyben a mentőakciókat nem lehet finanszírozni, az izraeli biztonsági szolgálatok folyamatosan innovatív és kreatív módszereket keresnek a véres Európa harci zónáiban elfogott zsidók megmentésére. források gyűjtése speciális egyesületeken keresztül, valamint a technológiai területeken jártas fiatalok felhívása az innovatív és kreatív ötletekért ezekhez a mentési műveletekhez.

 

  1. számú történet – Rovarfarm:

 

A hadiiparban szerte a világon egy új típusú fegyvert fejlesztenek ki: a repülő elektronikus rovarokat, amelyeket számítógépek távirányítanak. Az ebbe az apró rovarba szerelt chipek úgy vannak programozva, hogy “üljenek” egy adott célpontra (azaz: az ellenség hadseregének katonáira), és halálos mérget fecskendezzenek beléjük, ami néhány másodpercen belül a halálukat okozza. Közvetlenül ezután egy önmegsemmisítő mechanizmus működik, amelyben az elektronikus rovar egy irányított robbanás révén tulajdonképpen “megsemmisíti magát”.

Különböző országok titokban fejlesztik ezt a fegyvert – amikor a rovar működési sebessége nagyon megnehezíti annak észlelését – amikor minden tevékenysége – az áldozaton való “letelepedés”, az automatikus méreginjekció, valamint az irányított robbanás csak tart. néhány tizedmásodperc.

A világ egyes országainak titkosszolgálatainak azonban sikerül felfedezniük e rendszerek létezését az ellenséges országokban – amit szintén abszolút titokban tartanak.

Izrael Állam biztonsági szolgálatai úgy döntenek, hogy csatlakoznak ehhez a “divathoz”, de olyasmit tesznek, ami Izraelre jellemző – ami más országban nem létezik. Világszerte nagyon kicsik azok a létesítmények, ahol ezeket az elektronikus rovarokat gyártják – és a legnagyobbak legfeljebb néhány köbmétert érnek el létesítményenként -, és a szemléltetés kedvéért: egy normál ház nappalijában van legalább több száz ilyen létesítmény. De Izrael államban egy más valóság zajlik, és egy sokkal felháborítóbb: hatalmas létesítmények épülnek nagy területeken – amelyekről persze titkolózásuk miatt senki sem tudja, hogy valójában mit is csinálnak velük. . Az izraeli polgárok tehetetlenek maradnak: az összes termelő létesítmény számára kiosztott kiterjedt területek miatt (amelyek természetesen nem szükségesek: ezeket az elektronikus rovarokat minden bizonnyal nulla és végtelenül kis területen lehet előállítani) nem marad hely olyan alapvető polgári igényeknek, mint a kórházak, óvodák, iskolák – és valójában minden. felszerelés. Ez széleskörű lakossági tiltakozásokhoz vezet – azonban a rendőrség kemény kézzel, súlyos erőszakkal elnyomja ezeket.

Ebben a valóságban a nyilvános tiltakozások is eszkalálódnak, egyre nehezebbé és erőszakosabbá válnak – és egyre több a biztonsági erők élő lövöldözése.

Ennek eredményeként Izrael Állam valódi polgárháborúba keveredik, amely a térség összes többi országát is magával rántja – ami nagyarányú pusztuláshoz, pusztuláshoz és kiirtáshoz vezet. Továbbra is a nagy ingatlancégek tulajdonosai, akikhez a létesítmények üzemeltetéséből származó összes anyagi haszon megy, némelyik egyfajta titkos partner is lett, és jól ismeri a bennük zajló túlzott tevékenységet. működjenek együtt a kormánnyal a polgárháborúnak ebben a szakaszában is – és mindig előnyben részesítsék hatalmas anyagi haszonukat, mint tulajdonukat, és sok ezer ember életét, akik ebben a háborúban halnak meg.

 

  1. sztori – Észak-koreai ügynökök:

Mint ismeretes, az észak-koreai hadseregben van egy botrányos tevékenységet folytató “katonai” egység, az ún.szingularitás az öröm. Észak-Korea uralkodója dönt a világ országaiban tevékenykedő észak-koreai ügynökök rosszindulatú tevékenységéről, akik különböző országokból próbálnak fiatal nőket csempészni és csalárd eszközökkel Észak-Koreába juttatni. Ezen “ügynökök” többsége kifinomult módszerekkel működik, és nem kapják el őket – a világsajtó azonban kezdenek megjelenni ezekről az ügynökökről és működési módszereikről szóló történetek. Eleinte a különböző országok közönsége nem hiszi el a közzétett rémtörténeteket – és minden médiát, amely a témában cikkeket közöl, automatikusan meggyanúsítják, hogy ezzel próbálják megszerezni a további értékeléseket, és semmi mást. Az esetek számának növekedésével azonban és észak-koreai ügynököket a világ különböző részein elkapnak, és hosszú börtönbüntetésre ítélnek, sőt egyes esetekben ki is végeznek – és ezzel egyidejűleg a rémisztő történetekkel, amelyeket továbbra is közzétesznek, a világ kormányait kényszerítik, a különböző országok nőszervezeteinek széles körű tiltakozását követően is elismerni a probléma létezését, és elkezdeni küzdeni vele. Ugyanakkor nem minden esetben kapják el az ügynököket – és a világ számos régiójában nem sikerül megakadályozniuk az emberrablásokat. Az egész világon nehéz és borús a nyilvános légkör, Észak-Koreával szemben súlyos és meglehetősen agresszív gazdasági szankciók sújtják – azonban az atomfegyverek miatt, amelyekkel egyetlen ország sem rendelkezik,

Néhány év elteltével két észak-koreai ügynök érkezik Izraelbe, és tevékenységük bizonyos szakaszában a Shin Bet elkapja – és azonnal széles körű nyilvános tiltakozás követeli kivégzésüket – ahogy sok más országban is teszik. Ez azonban nem történik meg: a két ügynököt valóban bíróság elé állítják, és súlyos bűncselekményekért elítélik embercsempészet elkövetése miatt – és életfogytiglani börtönbüntetést kapnak -, azonban Izrael állam legfelsőbb bírósága nem hajlandó halálra ítélni őket. Ennek során Izrael nem riad vissza Észak-Korea fenyegetései elől, mert ha Izrael nem engedi azonnal szabadon a két elítéltet, akkor az egész világot elpusztító atomháborúba kezd. Ezzel Izrael Állam jelentős javulást ér el a nemzetközi közvéleményben elfoglalt pozíciójában.

Ugyanakkor a jelenség fennmaradása, és az, hogy a világ ellehetetleníti, hogy gyökerestül kiirtja, nagy szorongáshoz és egy olyan elviselhetetlen valósághoz vezet, amelyben a nők a világon minden pillanatban attól tartanak, hogy elrabolják őket. A hírszerző szervezetek szerte a világon egyfajta nemzetközi “pályázatot” hirdetnek, amelyben magas anyagi díjakat ajánlanak fel mindenkinek, akinek sikerül kreatív módszereket találnia az emberrablások jelenségének felszámolására. Kialakulnak egyfajta „versenyek”, amelyeken a világ minden tájáról érkeznek hírszerzők – és minden évben titkos ceremóniát rendeznek, ahol a díjakat átadják. A nyertesek nagyon magas minősítésű titoktartási nyomtatványokat írnak alá – és ez a világszerte kibontakozó „ügynökháború” közepette:

 

 

  1. számú történet – A rák hullámai:

A világ különböző országaiból származó tudósok egy kis csoportja olyan innovatív kezelést fejleszt ki, amely minden ráktípust meggyógyít. A kezelés első szakaszában a véráramlás apró (az emberi fül által meg nem különböztethető) hanglenyomatának azonosítása alapján történik a páciens testében – ez az azonosítás akár több ezer kilométeres távolságból is lehetséges, és olyan eszközökkel, amelyek tudják, hogyan lehet azonosítani ezeket a hangjelzéseket, miközben figyelmen kívül hagyják a sok más forrásból származó hanghullámokat, például autók zaját, rádió- vagy televízióadás zaját, normális beszélgetést emberek között, stb. Miután az eszköz felismerte a hangnyomatot a páciens vérét, egyedi jellemzőinek megfelelően tudja azonosítani a rák típusát, amelyben a beteg szenved, és néhány másodpercen belül “

De ez egy titkos technológia, amely nem hozzáférhető a létezéséről egyáltalán nem tudó nagyközönség számára. Ez a technológia nagyon korlátozott számú világvezető számára érhető el, mint például a milliárdosok és a legnagyobb kapitalisták, az Egyesült Államok vagy Oroszország elnöke.

Egy izraeli Moszad ügynök halálosan megbetegedett rákban – és amikor az orvosok közlik vele, hogy már csak hat hónapja van hátra, aktiválja egyedülálló képességeit, és sikerül felfedeznie az egyedülálló gyógyító módszer létezését – és ezt a férfi meg is osztja orvosok, akik eleinte nem hisznek neki, megvetően bánnak vele, és betegséggel diagnosztizálják, elveszíti kapcsolatát a valósággal. Ám a férfi nem káros a környezetre és nem is veszélyes – ezért erőszakkal nem viszik be a pszichiátriai kórházba -, és úgy döntenek, hogy magára hagyják, tekintettel arra, hogy amúgy is sokáig kell élnie. . A titkos bánásmódot túllépő Moszad-embert a hírszerző közösségben élő barátai is kirívóan megvetik – és egyszerűen azt mondják neki, hogy “hagyja abba a hülyeségeket”. A férfi úgy dönt, életének megmentésére törekszik, hogy közvetlenül felvegye a kapcsolatot az innovatív kezelés kidolgozóival, és sikerül súlyos bűncselekmény elkövetése közben megvesztegetni őket, hogy tőlük megkaphassa a számára szükséges gyógykezelést. Állapota rohamosan javul – amit a körülötte lévők teljes meglepetéssel fogadnak – és ez egy időben történik, amikor kiderül a súlyos vesztegetés. Amikor az izraeli rendőrség nyomozni kezd az ügyben, a rendszerben egyre többen kezdik azt állítani, hogy ez itt nem lehet puszta véletlen, és a kettő között összefüggésnek kell lennie. A Moszad emberét, aki rákos volt, és felépült az innovatív kezelésből, számos vizsgálatra vitték – és egészségi állapotának jelentős javulása miatt. úgy döntöttek, hogy egyre intenzívebben nyomoznak ellene – és egy-egy ponton megbukott a nyomozásban, és a nyomozókat azokhoz a módszerekhez vezette, amelyekkel a kapott kezelést megkapta. A nyomozók ebben a szakaszban meg vannak győződve arról, hogy ilyen körülmények között nincs ok a nyomozás folytatására és az alany azonnali szabadon bocsátására. Ugyanakkor ideológiai okokból úgy döntenek, hogy feltárják az innovatív kezelési módszert és kiszivárogtatják a sajtónak. Az innovatív kezelésből felépült, rákos Moszad férfit számos kivizsgálásra vitték – és az egészségi állapot jelentős javulása miatt úgy döntöttek, hogy egyre intenzívebben nyomoznak ellene –, és egy-egy ponton összetört. a nyomozás, elvezeti a nyomozókat azokhoz a módszerekhez, amelyeket a kapott kezelés eléréséhez használt. A nyomozók ebben a szakaszban meg vannak győződve arról, hogy ilyen körülmények között nincs ok a nyomozás folytatására és az alany azonnali szabadon bocsátására. Ugyanakkor ideológiai okokból úgy döntenek, hogy feltárják az innovatív kezelési módszert és kiszivárogtatják a sajtónak. Az innovatív kezelésből felépült, rákos Moszad férfit számos kivizsgálásra vitték – és az egészségi állapot jelentős javulása miatt úgy döntöttek, hogy egyre intenzívebben nyomoznak ellene –, és egy-egy ponton összetört. a vizsgálatot, elvezetve a nyomozókat azokhoz a módszerekhez, amelyeket a kapott kezelés megszerzéséhez használt. A nyomozók ebben a szakaszban meg vannak győződve arról, hogy ilyen körülmények között nincs ok a nyomozás folytatására és az alany azonnali szabadon bocsátására. Ugyanakkor ideológiai okokból úgy döntenek, hogy feltárják az innovatív kezelési módszert és kiszivárogtatják a sajtónak.

Eleinte senki sem hiszi el a történetet, de az innovatív gyógyító technológia létezésének egyre több bizonyítékának bemutatásával néhány éven belül megváltozik a közvélemény, és legitimációt nyer. A széles körű nyilvános legitimáció ellenére azonban az egykori Moszad-embert, valamint nyomozóit letartóztatják és bíróság elé állítják olyan vádak miatt, mint például csalárd megszerzése súlyosbító körülmények között, a tisztségviselők titoktartási kötelezettségének megsértése stb. . A közvélemény követeli a vádlottak szabadon bocsátását, és sok demonstrációt tartanak támogatásukért. De semmi sem segít – Izrael állam legfelsőbb bírósága pedig hosszú börtönbüntetésre ítéli a vádlottat, miközben számos enyhítő körülményt teljesen figyelmen kívül hagy, beleértve a különleges gyógyító technológia feltárásának szükségességét az életek megmentése érdekében.

Az eredmény végül komor: az egyedülálló gyógyító technológia már nem titok, de csillagászati ​​ára – 80 millió dollár – miatt nagyon kevesek számára hozzáférhető. Ugyanazok, akik kiszivárogtatták, a volt Moszad-ügynök és kihallgatói életük végéig börtönben maradnak – a bíróság pedig ragaszkodik a száraz törvényhez, és ragaszkodik ahhoz, hogy a vádlottak továbbra is börtönben maradjanak az általuk elkövetett bűncselekmények miatt. – és természetesen az életmentés szempontjából oly fontos enyhítő körülményeknek nincs értéke Izrael állam bíráinak szemében.

 

  1. sztori – A professzor halála:

IZRAELI és amerikai agykutatók egy csoportja együttműködik – előadásokon, közös tudományos konferenciákon, sőt még az izraeli és az egyesült államokbeli kórházakban is dolgozik olyan osztályokon, ahol idegrendszeri betegségekben szenvedő betegeket kezelnek: Parkinson-kór, Alzheimer-kór, sclerosis multiplex stb. az izraeli kutatók példátlan tudományos eredményeket érnek el kutatásai során – ami erős féltékenységet ébreszt egyik amerikai kollégájában -, az izraeli orvos pedig egyáltalán nem tud róla, és bár az amerikai orvos féltékenysége gyorsan átmegy valódi gyűlöletté izraelie iránt. kolléga, az utóbbi nem tudhat róla Tehát ebben a szakaszban, amikor ennek a valóságban semmi jele, és a dolgok zajlanak, az arcán, mint általában.

Az amerikai professzor elhatározza, hogy megdöbbentő módon bosszút áll izraeli kollégáján: Izraelbe érkezik, állítólag azért, hogy meglátogassa az izraeli orvos egyik páciensét – egy súlyos idegrendszeri betegségben szenvedő férfit – egy hozzátartozó nélküli fiatalembert. Az izraeli kórházi személyzetet meghatja az úgynevezett humanitárius gesztus – és senki sem képzeli el, milyen cselekedetet tervezett az amerikai orvos részletesen. Tekintettel az idősebb orvos nagy bizalmára, egyedül tartózkodhat egy szobában az izraeli orvos betegével. Az amerikai orvos kihasználja a neki adott nagy bizalmat, és elővesz egy kis ollót, amit a kórház biztonsági intézkedéseinek nem sikerült felderítenie, amivel „elvágja” azt a csövet, amelyen keresztül oxigént kap az izraeli orvos páciense – ez okozza a néhány másodperc alatt a halál. Az izraeli kórházak nagy terhelése miatt, valamint azért, mert senki sem gondolta, hogy ez az amerikai orvos valódi szándéka, az eset csak néhány órával később derül ki – és az ápolócsapat, akik felfedezik a A horror azonnal bevonja a rendőrséget – akik csak két nappal később indítanak nyomozást – egy olyan munkaterhelés következtében, amely az eset súlyossága ellenére lehetetlenné teszi az eset azonnali kezelését. Az izraeli rendőrség a nyomozás során arra a következtetésre jutott, hogy valóban az amerikai orvos a tettes elkövetője – az izraeli rendőrség tevékenységének megkezdéséig eltelt időt azonban jól kihasználta az az amerikai orvos, aki időközben sikerül megszöknie Izraelből, és visszatérni az Egyesült Államokban lévő otthonába. És amiatt is, hogy senki sem gondolta, hogy ez az amerikai orvos valódi szándéka, az eset csak néhány órával később derül ki – és a horrort felfedező nővércsapat azonnal bevonja a rendőrséget is –, akik csak nyomozást indítanak. két nappal később – olyan munkaterhelés következtében, amely miatt az eset súlyossága ellenére lehetetlen azonnal kezelni. Az izraeli rendőrség a nyomozás során arra a következtetésre jutott, hogy valóban az amerikai orvos a tettes elkövetője – az izraeli rendőrség tevékenységének megkezdéséig eltelt időt azonban jól kihasználta az az amerikai orvos, aki időközben sikerül megszöknie Izraelből, és visszatérni az Egyesült Államokban lévő otthonába. És amiatt is, hogy senki sem gondolta, hogy ez az amerikai orvos valódi szándéka, az eset csak néhány órával később derül ki – és a horrort felfedező nővércsapat azonnal bevonja a rendőrséget is –, akik csak nyomozást indítanak. két nappal később – olyan munkaterhelés következtében, amely miatt az eset súlyossága ellenére lehetetlen azonnal kezelni. Az izraeli rendőrség a nyomozás során arra a következtetésre jutott, hogy valóban az amerikai orvos a tettes elkövetője – az izraeli rendőrség tevékenységének megkezdéséig eltelt időt azonban jól kihasználta az az amerikai orvos, aki időközben sikerül megszöknie Izraelből, és visszatérni az Egyesült Államokban lévő otthonába. az eset csak néhány órával később derül ki – és a borzalmat felfedező nővércsapat azonnal bevonja a rendőrséget – akik csak két nappal később indítanak nyomozást – olyan munkaterhelés következtében, amely lehetetlenné teszi az eset azonnali kezelését, annak ellenére, hogy annak súlyossága. Az izraeli rendőrség a nyomozás során arra a következtetésre jutott, hogy valóban az amerikai orvos a tettes elkövetője – az izraeli rendőrség tevékenységének megkezdéséig eltelt időt azonban jól kihasználta az az amerikai orvos, aki időközben sikerül megszöknie Izraelből, és visszatérni az Egyesült Államokban lévő otthonába. az eset csak néhány órával később derül ki – és a borzalmat felfedező nővércsapat azonnal bevonja a rendőrséget – akik csak két nappal később indítanak nyomozást – olyan munkaterhelés következtében, amely lehetetlenné teszi az eset azonnali kezelését, annak ellenére, hogy annak súlyossága. Az izraeli rendőrség a nyomozás során arra a következtetésre jutott, hogy valóban az amerikai orvos a tettes elkövetője – az izraeli rendőrség tevékenységének megkezdéséig eltelt időt azonban jól kihasználta az az amerikai orvos, aki időközben sikerül megszöknie Izraelből, és visszatérni az Egyesült Államokban lévő otthonába.

Izrael állam hatóságai amerikai kollégáikhoz fordulnak, és követelik a férfi kiadatását, hogy Izraelben vádat emeljenek ellene súlyos tettéért. Az Egyesült Államok hatóságai azonban határozottan megtagadják a kiadatását, és határozottan ragaszkodnak ahhoz, hogy a tárgyalását az Egyesült Államokban, és ne Izraelben folytassák le. Az Egyesült Államokban korrupt és tisztességtelen jogi eljárás zajlik – ennek végén a professzort minden súlyos vád alól felmentik, és még a jogosítványát sem veszíti el, és továbbra is az Egyesült Államokban kezeli a betegeket. Pere során kirívó antiszemita vádak is hallatszottak az amerikai orvos „jogos bosszújáról”, mondhatni a zsidókon. Kollégái Izraelben nagyon dühösek és megszakítják vele a kapcsolatot – és egyúttal nyilvános küzdelmet folytatnak a bűnöző amerikai professzor Izraelnek való kiadatása érdekében. De Izrael Állam, mint tudjuk, az amerikai segélyektől függ, így a keze meg van kötve, és a cselekvés lehetőségei nagyon korlátozottak – ha egyáltalán.

Néhány hónappal az Egyesült Államokban lefolytatott jogi eljárások befejezése után a fiatal amerikai professzor felesége egy napon otthonuk udvarán találja holttestét – a testen erőszakos nyomok láthatók. Természetesen azonnal felveszi a kapcsolatot a helyi rendőrséggel – és folyamatban van a nyomozás, amely zsákutcába jut, és senkinek fogalma sincs a gyilkos kilétéről. Az amerikai hírszerző szolgálatok, a CIA és az FBI nyomozásai is zsákutcába jutottak, és a leghalványabb nyomra sem jutnak a gyilkos kilétére vonatkozóan.

Sok kérdés még megválaszolatlan: az a professzor lakhelye jól védett volt elektromos kapukkal, intelligens azonosító rendszerrel (ami miatt még a rokonok is nagyon nehezen tudtak bemenni a házukba) – hát hogyan jutottak a gyilkosok az udvarra, hurcolták a professzor ott van, és meggyilkolja – és még több, amikor senki sem vette észre az aktust valós időben? Egyáltalán hogyan létezhet ilyen helyzet? és miért indított a CIA és az FBI egyáltalán vizsgálatot vagy keveredett bele, tekintve, hogy ez egy magánbűnügy, és nem Izrael vagy az Egyesült Államok nemzetbiztonsági ügye? Vajon egykori izraeli cinkosai okozták-e a halálát – tekintettel arra, hogy nagy haragjukat elárulta, bűncselekményét? a későbbi tárgyalása során tett antiszemita kijelentések, valamint a korrupt jogi eljárás eredményeként, amelyben felmentették? És ha ez valóban így van, miért nem gyanúsítja őket senki Izrael Államban, és nem indul ellenük rendőrségi nyomozás? Lehetséges, hogy a CIA és az FBI úgynevezett “nyomozása” nem valódi nyomozás volt, hanem egy színpadi lépés? És ha ez valóban így volt – miért volt a CIA-nak és az FBI-nak egyáltalán érdeke egy ilyen félrevezetés bemutatása? Vagy van még egy lehetőség: a nárcisztikus beteg, akit az amerikai professzor meggyilkolt, valójában nem az, és voltak olyan kapcsolatai, amelyekről a kórházban senki sem tudott? És azok az emberek (akikről senki sem tudja, kik ők) azok, akik úgy döntöttek, hogy bosszút állnak az amerikai professzoron és meggyilkolják? Létezhet ilyen helyzet?

 

  1. számú történet – a rendszer:

Világszerte sok olyan haláleset következik be hirtelen, amelyek eredetét vagy okát senki sem érti. Miután több hónapig nyomozták az ügyeket a világ összes rendőri erői, végre sikerül kideríteniük, hogy valójában az összes elhunytat puskalövések ölték meg – és folynak a nyomozások, amelyek során elítélik azokat, akik biztosan elkövették az összes gyilkosságot. De senki sem tudja, hogyan magyarázza meg, hogyan növekedhetett hirtelen ilyen meredeken a bûnözési ráta minden logikus magyarázat és ok nélkül. A kialakult helyzet következtében egyre több börtön építése kényszerül – és a börtönépítési ipar válik az egész világgazdaság fő iparágává, amelyet a világ gazdagjai kezdenek el irányítani.

Több év után, amikor az áldozatok száma eléri a milliókat, a világ rendőrsége együttműködik az esetek kivizsgálásában, hogy megpróbálják kideríteni, mi a valódi oka a bûnözési ráta meredek növekedésének – és felfedezni egy elképesztő. a valóság a maga furcsaságában: az összes lövöldözést kivétel nélkül nem hús-vér bűnözők követték el, hanem – egy számítógépes arcfelismerő rendszer -, amely egy szoftverhiba miatt automatikusan agyonlőni kezdett mindenkit, aki mosoly az arcukon. A legjobb szakértők ismételt próbálkozásai a szoftverhibák kijavítására csúnyán kudarcot vallanak – míg végül a világ kénytelen beletörődni az egyre több áldozatot követelő szörnyű rendszer létezésébe.

Világszerte tartanak workshopokat, amelyek során arra próbálják megtanítani a polgárokat, hogy ne mosolyogjanak – és ezzel megmentsék az életüket. Ezeket a műhelyeket túlélési műhelyekként definiálják, amelyek mindenhová eljutnak: munkahelyekre, iskolákra és a médiára is folyamatosan sugározzák őket – és minden olyan médiát, amely fel mer mutatni dolgokat, bármilyen humoros témában, hatósági utasításra azonnal bezárják. Komor társadalmi valóság jön létre, amelyben a törvény tiltja, hogy viccet vagy cinikus kijelentést mondjanak vagy közzétegyenek – és akik eltérnek ezektől az utasításoktól, azokat tömegesen kivégzik. És ennek az élet sok más területén is vannak következményei:

Másrészt ezek a kapitalisták határozottan visszautasítanak minden olyan javaslatot, amely a börtönlétesítmények hatalmas számának csökkentésére és a gyilkosságokért elítélt foglyok szabadon bocsátására irányul, még azelőtt, hogy a világ tudta volna, hogy a gyilkosságokat a számítógépes rendszer hajtja végre, nem pedig a gyilkosok. az emberi társadalomból, és bár őket magukat tömegesen agyonlövik . És mi több: még ha világos is, hogy ezek a kapitalisták lesznek a következő áldozatok, még mindig nem állnak készen egyetlen foglyot sem szabadon bocsátani, nehogy anyagi haszonuk sérüljön. Sok történetet közölnek olyan kapitalistákról, akik életük utolsó pillanataiban sem értettek egyet ezzel.

Ez a valóság az élet számos más területén is gyökeres változásokhoz vezet: szigorúan és teljes mértékben tilos verselőadások, színházi vagy filmvetítések a mozikban. Ezenkívül a világ kormányainak parancsára azonnal bezárnak minden olyan céget, amely számítógépes játékok vagy bármilyen kreatív játék fejlesztésével foglalkozik. A gyermekeknek szóló könyveket és játékokat árusító üzletek szintén zárva tartanak. Az utcán állomásozó rendőrök szigorúan betartatják a mindenfajta öröm tilalmát – aki megszegi ezt a tilalmat, azonnal letartóztatják. A mentőakció részeként mindenáron meg kell akadályozni az emberek örömét – és az összes médiát arra utasítják, hogy csak horrorműsorokat sugározzanak.

Egy kaotikus társadalmi valóság jön létre, amelyben az egész világ tehetetlenül áll a halálos rendszerrel szemben. Vajon az emberiség továbbra is megtalálja a kiutat a válságból – vagy ez a halálos arcfelismerő rendszer az egész emberiség kihalását okozza? Lesz-e valaki, akinek sikerül megtalálnia azt a szabadalmat, amely megmenti az embereket az általuk kifejlesztett rendszertől és technológiától?

  1. számú történet – a gép:

Valahol feltalálnak egy furcsa gépet, aminek egyetlen művelete az, hogy súlyosan megsebesít mindenkit, aki áthalad rajta. Elmebetegek egy csoportja megtalálja a furcsa gépet, beszáll hozzá – és miután súlyos sérülésekkel kijön belőle (és senki sem érti, miért, hiszen ez a kis embercsoport az egyetlen, aki tud a létezéséről ) utolsó erejükből sikerül segítséget kérniük, és hosszú hónapokig kórházban fekszenek Casttal egész testükön – amikor azt mondják az őket kezelő orvosi csapatoknak, hogy proaktívan megsérültek – a gép létezését azonban titokban tartják – és még a velük folytatott sok beszélgetés után sem tudják megérteni, mi okozta súlyos sérüléseiket. Kórházi kezelésük során az egészségügyi személyzet nagy odaadással bánik az emberekkel,

Végül az embereknek ez a csoportja felépül – és a sok szenvedés ellenére visszatérnek ugyanahhoz a géphez, és ismét áthaladnak rajta, és súlyosan megsérülnek -, de ezúttal nem élik túl a súlyos sérüléseket, és meghalnak. A csoport távolléte a lakóhelyükön érezhető, a rendőrség bejelentést kap róla – és elkezdi keresni őket. Hosszú hónapokig tartó keresgélés után a rendőrök végre megtalálják az emberek holttestét – és felfigyelnek annak a furcsa gépnek a létezésére is, amelyet vizsgálatra visznek. A furcsa történetet közzéteszik – majd a halálos gép furcsa működését is felfedezik, és elkezdik nyomozni, hogy megértsék, ki a felelős a feltalálásért, azzal a szándékkal, hogy bíróság elé állítsák őket.

Ám a nyomozás zsákutcába jut – és senki sem tud választ adni arra a kérdésre, hogy ki találta fel a furcsa gépet, és miért is építették. A kérdőjelek csak fokozódnak, tekintettel arra, hogy tevékenységéből egyetlen fél sem profitált, és nem használták más célra, csak az átutazók megsértésére. A dolgok rejtélyek maradnak. Vannak áldozatok – de nincs bűnös, akit bíróság elé lehetne állítani –, és mivel senki sem érti, hogyan épült ez a gép, miért és ki a hibás az építésében, úgy döntenek, hogy megsemmisítik – és a vele kapcsolatos rejtély meg fog örökkön-örökké megoldatlan marad.

 

  1. számú történet – Az épületek:

Mint tudjuk, a globális felmelegedés miatt sok lakóépület stabilitása csorbul: az épületek vázában lévő vas kitágul, megreped a beton, ami műszakilag az egész épület összeomlásához vezet. A helyzet jelentős romlása következtében a világ számos lakóépülete már nem alkalmas lakhatásra – egyre nagyobb lakosság kénytelen beletörődni a jelentős életszínvonal-csökkenésbe – sáros életre való átállás. házak vagy akár barlangok – és mivel bizonyos esetekben még ezek a lakossági megoldások sem lehetségesek, és nagy lakosság kénytelen kezelni a Minden életüket az ég alatt.

Ebben a helyzetben a világ gazdagjai titokban összejönnek, és nagy összegeket fizetnek az építészirodáknak, hogy alternatív építési módszereket találjanak ki számukra, amelyek révén az új körülmények között is tartós házakat lehet építeni. Az építészek szerte a világon végre megtalálják a megfelelő technológiát a kapitalisták számára – az új technológiát, valamint az építészirodák és a kapitalisták közötti kapcsolatokat titokban tartják, és ez az információ nem hozzáférhető az egyre növekvő lakosság számára, akik nem. már lesz hol lakni. A világgazdaság egész ága jött létre e különleges épületek építése alapján.

A nagyközönség észreveszi, hogy a kapitalisták házaik kitartanak, és nem dőlnek össze – azonban senki nem tud magyarázatot adni erre a sokak számára nagyon furcsának tűnő jelenségre. A nagyközönség gyanakvása, valamint a rejtélyt kísérő nagy kíváncsiság arra készteti a nagyközönséget, hogy nyomozzon, és megpróbálja megérteni, miért van ezeknek a gazdagoknak ilyen stabil házaik. Végre kiderül az igazság – ami nagy felháborodáshoz és a kapitalisták egyértelmű követeléséhez vezet, hogy az a technológia, amely lehetővé teszi számukra, hogy stabil házakban éljenek, ezentúl a nagyközönség számára is elérhető legyen – és nem csak nekik.

A tőketulajdonosok azonban többszöri ígéretük ellenére, hogy ezek megtörténnek – elvégre a gyakorlatban ez nem történik meg, és az egyedi építési technológia csak a lakosság e korlátozott csoportja számára marad elérhető -, ami közharagot vált ki. és a különleges lakókomplexumokba irányuló erőszakos inváziós kísérletek kezdete. A tőkések önvédelmi érdekből egyfajta magánrendőri erőt toboroznak a pénzükkel – és ez azután, hogy országaik rendőrségéhez vagy katonai erőihez intézett felhívásukra a rendőrök vagy katonák kívánsága miatt nem válaszolnak. akiknek túlnyomó többségének szintén nincs hol laknia, miután a házuk is összedőlt, nem válaszolnak. Az ilyen magánhadseregek katonái tetteikért cserébe

Ám meglepő módon a reguláris katonai és rendőri erők képtelenek legyőzni a kapitalisták magánhadseregét – ezek a „lakásháborúk” pedig továbbra is eldöntetlenek, és több tízmillió áldozatot követelnek. A világ gazdagjai még mindig nem állnak készen a kompromisszumra – és a kiterjedt és szörnyű vérfürdő ellenére minden erejükkel kezükben tartják az építési technológiát, amely lehetővé teszi számukra a lakhatási megoldást, amelyet több száz millió embertől raboltak el szerte a világon. világ.

Látjuk-e valamelyikben az emberiesség szikráját? Vajon a világ leggazdagabb emberei valóban hajlandóak lesznek-e az egyedülálló építési technológiát az egész nagyközönség rendelkezésére bocsátani ésszerű áron – ami véget vethet a hadseregeik és a világ különböző országainak hadseregei között dúló, eldöntetlen lemorzsolódási háborúknak? Vagy még egy ilyen extrém valóságban is csak a profitvonal határoz meg?

 

  1. számú történet – Régészet a jövőből:

Mindenki jelen van az órán? Bírság. Az előző leckéken sokat beszéltünk a Jordán Királyság területén végzett ásatásokról, amelyek megvilágítják és nagymértékben bővítik ismereteinket a királyságban a 21. század elején és közepén történtekről. Kultúrájukról, nyelvükről, valamint a köztük és a szomszédos Izraeli Királysággal fennálló bonyolult kapcsolatokról is fontos információkat kaptunk Benjámin Netanjahu uralkodása alatt, valamint az azt követő években. Aki szeretne bővebben kifejteni a témát, az elolvashatja Mashera Tukado professzor tanulságos és tanulságos cikkét, aki, mint tudják, évek óta tanít egyetemünkön. Azt is javaslom, hogy olvassa el Shatutu Croato 23. századi író fontos könyvét “

Mint már említettük, a robotikai és számítógépes forradalom kezdetén volt – és az autók, teherautók, repülőgépek, sőt a vonatok nagy része is emberi sofőrt használt az utazáshoz és a meghajtáshoz, nem pedig a ma ismert gépeket, 2540-ben. sok bizonyíték támasztja alá, hogy számos egyéb tevékenységet, például házak és épületek takarítását, csomagok vagy postaosztást, valamint a közlekedési szabályok betartását emberek végezték, nem gépek. Ugyanakkor ellentmondó bizonyítékok állnak rendelkezésre a 3D nyomtatók szerepére vonatkozóan – és nem teljesen világos számunkra, hogy miért és milyen körülmények között találták fel őket, és még az élet területei sem világosak, ahol használták őket. minket.

Bizonyítékaink vannak a közúti balesetekről – amelyek ebben az időszakban az egész világ lakosságának egy részét jelentették -, és nem szabad elfelejteni, hogy az a rendszer, amely tudja, hogyan lehet ezeket teljesen megelőzni, amit ma “szuperautó-intelligencia-rendszerként” ismerünk csak az 1940-es években találták fel az autóipari mérnökök, akik feltalálták a mai napig használatos szuperautókat. Fényképeket mutatok be az akkori balesetek szörnyű következményeiről – az egyetem honlapján pedig megtaláljátok azokat a videókat is, amelyek bemutatják a balesetek előfordulásának módjait.

Előadásunk utolsó részében megemlítem a Jeruzsálem városának déli részén található helyszínen folyó ásatásokat – ahol érdekes leletekre bukkantunk. Az ásatási terület számos részén találkoztunk „Kiryat Menachem”, Kiryat Moshe”, „Hostel Avivit”, „Beit Hakarem szomszédság” felirattal, valamint a „Yad Sarah Association” felirattal. Még mindig nem tudjuk, mit jelent ez. ezek közül a feliratok a következők: ezek a nagy középületek? Közösségek nevei? Nagy szervezetek nevei – talán más nagy szervezetekhez hasonlóan, mint például a „Likud Párt” amit ebből a 2010 és 2020 közötti időszakból tudunk? Ma már csak sejtéseink vannak – de még nem tudtuk megérteni ezeknek a feliratoknak a valódi jelentését -, amelyek teljesen más betűkkel vannak írva A máig használatos új digitális héber írástól, amelyet már 2080-ban találtak ki.

Megjegyezzük, hogy néhány más felirat, például a “Pride Parade”, a “Knesszet Központi Választási Bizottsága”, valamint a “Palesztin nép” felirat jelentése ma még nem világos számunkra – és még mindig nem tudjuk, mit jelent. ezek közül a fogalmak a 21. század elejének akkoriban voltak. Addig is folytatjuk az ásatásokat – egy ásatási területet, amelyet Shotio Crotti régészoktató irányít, akivel konzultálhat vagy kérdéseket tehet fel neki.

Így a következő óráig átnézhetitek azokat az anyagokat, amelyekben igyekeztem felkelteni a kíváncsiságotokat – és a jövő héten megrendezésre kerülő órán találkozunk.

 

I. Az alábbiakban egy levél, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: műveletek az oldalon.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Én vagyok a többnyelvű oldal tulajdonosa https://disability5.comamely a fogyatékkal élők kérdésével foglalkozik.

Az oldalam az ofwordpress.org rendszerre épült – és a servers24.co.il szerverein tároltam

Érdeklődöm a weboldal cikkeinek szolgáltatása – a weboldal tulajdonosa által választott témák szerint. Például (ami nem vonatkozik a blogomra, és csak a dolog elmagyarázása céljából van megadva: amikor egy blog az autóiparral foglalkozik, egyidejűleg a webhely automatikusan megkapja a blogjához tartozó cikkeket ugyanarról a webhelyről, ahol a cikkek jelennek meg).

Ismer olyan webhelyeket vagy rendszereket az interneten, amelyek ilyen szolgáltatást nyújtanak?

Üdvözlettel,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

Izrael, Irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: Otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

és: [email protected]

3) A blogom a 67 nyelvet tartalmazza:Üzbég, ukrán, urdu, azeri, olasz, indonéz, izlandi, albán, amhara, angol, észt, örmény, bolgár, bosnyák, burmai, fehérorosz, bengáli, baszk, grúz, német, dán, holland, magyar, hindi, vietnami, tadzsik, török, türkmén, telugu, tamil, görög, jiddis, japán, lett, litván, mongol, maláj, máltai, macedón, norvég, nepáli, szuahéli, szingaléz, kínai, szlovén, szlovák, spanyol, szerb, héber, arab, pastu, lengyel, portugál, filippínó, finn, perzsa, cseh, francia, koreai, kazah, katalán, kirgiz, horvát, román, orosz, svéd és thai.

 Olyan webhelyet vagy rendszert keresek az interneten, amely képes automatikusan hozzáadni a cikkeket ezeken a nyelveken.

4) Kijelentem, hogy a “” kiegészítőt NIS 25Enhanced media library” egyszeri áron vásároltam – és csatolom ide a linket arra a weboldalra, ahol letöltheti, majd feltöltheti a szoftvert. plugin a WordPresshez.

 https://wordpress.org/plugins/tinymce-advanced/

Milyen műveleteket lehet végrehajtani ezzel a bővítménnyel? Mire használható?

J. Az alábbiakban az “Avivit” szálló vezetőjével folytatott levelezésem olvasható:

972-54-2604842.

Utoljára ma 17:24-kor

  1. szeptember 14. szerda

Az üzenetek végponttól végpontig titkosítottak. ezen a csevegésen kívül senkinek, még a WhatsAppnak sem, nem lehet olvasni vagy hallgatni őket. Kattintson a további részletekért.

Helló Vardan: Holnap délelőtt 10 óra körül egy pedikűrös érkezik a lakásba, akivel felkerestem a kezelést (a mai napig időnként bejártam a “Shol” intézetbe ilyen kezelésekre – egészségi állapotom további romlása miatt azonban ezentúl szükség esetén pedikűröst kell hívnom otthonomba ahelyett, hogy fizikailag jönnék a Jeruzsálem központjában található intézetbe). Ezért ezekben az órákban nem lehet házat tartani Koron. Otthoni megfázásban ez már késő reggeltől vagy délutántól lehetséges (ez egy olyan kezelés, amin már sokszor átestem – és kb. 20 perc és fél óra között tart). És általános információként: ez a kezelés az egészségpénztári biztosítottak egészségkosarában nem szerepel – kivéve azokat a cukorbetegeket, akik az egészségpénztár keretein belül részesülhetnek a kezelésben. Minden más biztosított számára, akinek szüksége van erre a kezelésre, az egyetlen lehetőség, hogy magánúton kapja meg a kezelést – ahogyan én is szoktam. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nem tudom, hogy a cukorbetegek mekkora támogatásra jogosultak az egészségpénztáraknál ennél a kezelésnél. Üdvözlettel, Asaf Binyamini-Dair az “Avivit” szálló védett házából. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nem tudom, hogy a cukorbetegek mekkora támogatásra jogosultak az egészségpénztáraknál ennél a kezelésnél. Üdvözlettel, Asaf Binyamini-Dair az “Avivit” szálló védett házából. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nem tudom, hogy a cukorbetegek mekkora támogatásra jogosultak az egészségpénztáraknál ennél a kezelésnél. Üdvözlettel, Asaf Binyamini-Dair az “Avivit” szálló védett házából.

19:45

csütörtök

Rendben, később megbeszéljük

7:02

Addig is Tana (Tana konyha etióp) ma reggel érkezett – körülbelül fél órával a kezelés befejezése után. Üdvözlettel, Assaf Benyamini.

 

K. A “Hadasa Ein Kerem” kórház reumatológusa, akinél megfigyelés alatt állok: Dr. Hagit Peleg.

Az e-mail címe:[email protected]

L. Alább látható a 2 üzenet, amit internetszolgáltatóm, Bezeq Facebook-oldalára írtam:

Asaf Benjamin

Hello Bezeq: mi lesz? Miért vannak (ismét) ismétlődő internet-lekapcsolások, teljesen legitim webhelyek, amelyek (ismét) ok nélkül blokkolva vannak, és nagyon lassú a böngészés – és ez azután történt, hogy többször is megkerestem Önt ezekkel a problémákkal, minden alkalommal, amikor beszélni, “gondoskodni” – És ezek a problémák rövid idő után mindig ismétlődnek!! Csak elegem van!!!! Szóval nem értem: fizetek neked egy optikai szolgáltatásért, amin belül állítólag egy stabil internet szolgáltatást kapok – és amikor a vásárló fizet egy termékért, akkor azt mindenképpen meg kell kapnia!!! És mindezen felesleges trükkök nélkül!! Akkor mi a fenének a problémád, hogy rendbe tedd és egyszer s mindenkorra megoldod a problémát??? Tartsd meg a szavad, és ne hazudj: én fizetek optikai szálakért és egy stabil internetszolgáltatásért? Szóval pontosan ezt kell kapnom – és ennyi!!! És ne okoskodj – meg kellene kapnom, amiért fizetek – és nem teszel szívességet senkinek – ezt ígérted!!! Asaf Benjamin.

 Tetszik

  

 válasz

  13 óra

  aktív

  Asaf Benjamin

 És várom, hogy egyszer s mindenkorra elintézd a problémát!!! Telefonszámaim:

Otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

M. Az alábbiakban több link található, amelyeken keresztül további információkat találhat rólam és a fogyatékkal élők küzdelméről Izraelben, amelyben részt veszek:

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=ABXTP51Crzs

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://www.nitgaber.com/

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE