Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Aplicații pentru persoanele cu dizabilități - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Sari la conținut
Home » Aplicații pentru persoanele cu dizabilități

Aplicații pentru persoanele cu dizabilități

Aplicațiile pentru persoanele cu dizabilități sunt aplicații concepute și dezvoltate cu scopul de a ajuta și de a sprijini viața persoanelor cu dizabilități, de a rezolva problemele pe care le întâmpină mai ușor și de a le oferi o experiență de utilizator bună și accesibilă. Recent, aplicațiile au devenit un instrument important de adaptare la nevoile persoanelor cu dizabilități, precum și de susținere a conformării cu liniile directoare și anunțuri ale legilor privind accesibilitatea și egalitatea.

Cele mai comune tipuri de dizabilități sunt dizabilitățile de mobilitate, vederea și auzul. Pentru a ajuta persoanele cu aceste dizabilități, au fost dezvoltate aplicații care includ caracteristici precum hărți accesibile, control vocal, integrare cu dispozitive de asistență și multe altele. Aceste caracteristici permit persoanelor cu dizabilități să rezolve problemele de accesibilitate și să efectueze acțiuni mai ușor și mai convenabil.

De exemplu, există aplicații care permit persoanelor cu deficiențe de mobilitate să-și controleze telefonul folosind unghiurile feței, astfel încât să poată face lucruri precum trimiterea de mesaje și gestionarea Apeluri fără a fi nevoie de contact direct cu ecranul. Există, de asemenea, aplicații care permit persoanelor cu deficiențe de vedere să ajusteze dimensiunea fontului și să mărească dimensiunea ecranului pentru a ușura lectura și a preveni oboseala ochilor. În plus, există aplicații care permit persoanelor cu dizabilități de auz să mărească volumul telefonului și să direcționeze numărul pentru a oferi o experiență de apel mai confortabilă.

Aplicațiile pentru persoanele cu dizabilități pot, de asemenea, ajuta persoanele cu dizabilități să își gestioneze viața de zi cu zi mai convenabil. De exemplu, există aplicații care permit persoanelor cu dizabilități de mobilitate să gestioneze timpul de administrare a medicamentelor și să le reamintească în mod regulat să ia medicamentele la momentul potrivit. În plus, există aplicații care permit persoanelor cu dizabilități de mobilitate să își dezvolte sarcinile zilnice, să stabilească orele de întâlnire și să le amintească de diverse activități atunci când trebuie să le efectueze.

A. Mai jos sunt scrisorile mele către Departamentul de Resurse Umane al Universității Ebraice din Ierusalim:

Scrisori către Departamentul de Resurse Umane a Universității Ebraice.

[email protected]

Sâmbătă, 13 mai, ora 21:09

Sâmbătă, 13 mai, ora 21:09

Către: Universitatea Ebraică – Divizia Resurse Umane.

Subiect: Asistenți de cercetare.

Stimate doamne/domni.

Zilele astea caut un loc de munca. După cum știți, în diverse universități și instituții academice există lectori în diverse domenii – care sunt uneori ajutați de ceea ce

numiți „Asistenti de cercetare”. Întrebarea mea pentru dvs. este: cum puteți găsi locuri de muncă în acest domeniu? Cu respect,
assaf benyamini, 

strada Costa Rica 115, 

intrarea A-flat 4,
Kiryat Menachem, 

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasă – într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost adresată. 

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum.

1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: assafff[email protected] și: [email protected] și: [email protected]

3)Mai jos este CV-ul meu:

                                                         Curriculum Vitae – Asaf Binyamini:


Detalii personale: assaf benyamini, IDl. 029547403.

Numere de telefon: acasă – într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

mobil-972-58-6784040.

Studii: 10 ani de școlarizare și matricol parțial.

Serviciul militar: scutire din motive medicale.

Experiență de muncă:

1991 – Lucrează la tâmplăria RESHET (Sud Tel Aviv)

1998-2005- Lucrează la Biblioteca Națională, asistând echipa profesionistă de bibliotecari într-o mare varietate de sarcini.

2009-2010 – Lucrează în lanțul „Avgad” pentru sortarea de bijuterii.

Februarie-mai 2019-lucrare la compania de calculatoare HMSOFT

Lucrări de distribuire a ziarelor pe stradă trecătorilor timp de câteva zile la începutul lunii februarie 2020.

voluntariat:

Activ în sediul de luptă al persoanelor cu handicap.

 

Voluntariat la Centrul pentru Exploatarea Drepturilor al Municipiului Ierusalim în sprijinul unei populații nevoiașe.

Informații generale: foarte motivat, capacitatea de a articula bine oral și în scris, capacitatea de a improviza și de a rezolva probleme.

Are o cunoştinţă de lungă durată cu organizaţiile societăţii civile.

Suferă de o dizabilitate fizică care mă împiedică să ridic sarcini grele și să stau mult timp în picioare.

B. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis Asociației Israeliene de Statistică:

assaf benyamini< [email protected] >

La:

[email protected]

Sâmbătă, 13 mai, ora 22:32

Către: Asociația Israeliană de Statistică.

Subiect: date dezactivate.

Stimate doamne/ Domni.

În 2007, m-am alăturat luptei persoanelor cu dizabilități din Israel – iar din 10 iulie 2018 o fac ca parte a mișcării „Nitgaber” – persoane cu dizabilități transparente la care am aderat – o mișcare care reprezintă persoanele cu dizabilități a căror dizabilitate nu este vizibil vizibil la exterior – ceea ce duce la o discriminare severă împotriva noastră chiar și în raport cu alte persoane cu dizabilități.

Cifra pe care o căutăm în prezent este numărul de persoane cu dizabilități transparente din statul Israel a căror problemă de care suferă nu estemintal sau psihiatric.

Cum credeți că se poate afla această cifră?

Salutări,

assaf benyamini,

Strada Costa Rica 115,

Intrarea A-plat 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasă – într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] 

sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Mișcarea „Nitgaber” – persoane cu dizabilități transparenți la care sunt membru în prezent – este condusă de doamna Tatiana Kaduchkin – care este și fondatoarea acesteia. Numerele ei de telefon sunt: ​​972-52-3708001. Sau: 972-3-5346644.

Orele ei de răspuns la telefon sunt de duminică până joi, între orele 11:00 și 20:00, ora ISRAELULUI, cu excepția sărbătorilor evreiești și a diferitelor sărbători israeliene. Ea vorbește fluent rusă Nivel foarte ridicat de limba maternă – dar și ebraică.

Site-ul mișcării noastre:   https://www.nitgaber.com/

C. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis Societății Chimice Israeliene:

assaf benyamini< [email protected] >

La:

[email protected]

Sâmbătă, 13 mai, ora 22:52

Către: Societatea israeliană de chimie.

 

Subiect: laborator de acasă.

Stimate Doamne/ Domni.

Zilele astea caut un loc de munca. După cum știți, în diverse universități și institute de cercetare există laboratoare în care se desfășoară experimente în diverse domenii. Întrebarea mea pentru dvs. este: există astăzi pe piața muncii vreo zonă în care lucrătorii efectuează experimente în laboratorul pe care îl au acasă – conform cerințelor angajatorului (sau cu alte cuvinte: să facă aceeași muncă ca cea a unui laborator? lucrător În laborator în sine – dar numai de acasă)?
Și dacă un astfel de domeniu există – cum poți găsi locuri de muncă în astfel de posturi?

Salutari,

assaf benyamini, str. Costa Rica 115,

intrarea A-apartament 4,
Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasă – într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și: [email protected] și : [email protected] și: assafff[email protected] și: [email protected] și: [email protected]

3) Mai jos este CV-ul meu:

                                                    Curriculum Vitae-assaf benyamini:

Date personale: assaf benyamini, ID. 029547403.

numerele mele de telefon: acasă – într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată. Mobil-972-58-6784040.

Educaţie:

10 ani de școlarizare și matricol parțial.

Serviciul militar: scutit din motive medicale. Experiență de muncă:

1991 – Lucrează la tâmplăria RESHET (Sud Tel Aviv)

1998-2005- Lucrează la Biblioteca Națională, asistând echipa profesionistă de bibliotecari într-o mare varietate de sarcini.

2009-2010 – Lucrează în lanțul „Avgad” pentru sortarea de bijuterii.

Februarie-mai 2019-lucrare la compania de calculatoare HMSOFT

Lucrări de distribuire a ziarelor pe stradă trecătorilor timp de câteva zile la începutul lunii februarie 2020.

Voluntariat:

Activ la Sediul de Luptă al persoanelor cu handicap. Voluntariat la Centrul pentru Exploatarea Drepturilor al Municipiului Ierusalim în sprijinul unei populații nevoiașe.

Informații generale:

Foarte motivat, capabil să articuleze bine oral și în scris, capacitate de a improviza și de a rezolva probleme. Are o cunoştinţă de lungă durată cu organizaţiile societăţii civile.

Fizic care mă împiedică să ridic sarcini grele și să stau mult timp în picioare.

D. Mai jos este e-mailul către care l-am trimisCentrul medical israelian Alzheimer numit după Sophie și Abraham Stochinsky din Ramat Gan:

Asaf Benjamin< [email protected] .

la:

[email protected]

Sâmbătă, 13 mai, ora 23:08

Către: Centrul medical israelian Alzheimer numit după Sophie și Abraham Stochinsky din Ramat Gan.

Subiect: software/sistem pentru cei cu demență.

Stimate Doamne/ Domni.

M-am gândit la următoarea idee de a dezvolta o aplicație pentru persoanele care suferă de boli care sunt însoțite de declin cognitiv și afecțiuni de demență precum Alzheimer:

După cum știm, pacienții cu boli a căror caracteristică principală este declinul cognitiv (cum ar fi Alzheimer sau alte boli în care există o stare de demență) își pierd treptat multe abilități, cum ar fi memoria pe termen scurt sau funcționarea de zi cu zi care este deteriorându-se treptat. Ideea este de a stabili un software, sau un sistem care să fie conceput pentru oamenii care se află în această situație. Provocarea este de a aduna într-un astfel de sistem toate programele sau sistemele pe care omul le folosește – iar printr-un sistem de inteligență artificială mecanismul de operare va deveni din ce în ce mai simplu pe măsură ce boala progresează. Desigur, pentru a construi sistemul într-un mod care să se adapteze cât mai precis la situația persoanei care îl folosește, în timpul dezvoltării va fi necesar să se consulte și să coopereze cu cercetătorii creierului,

Scopul sistemului este, desigur, de a permite persoanelor care sunt obișnuite să folosească un computer în diverse scopuri și care sunt în pragul demenței să nu piardă complet accesul la sistemele cu care au fost obișnuiți să le folosească mulți ani din viață. – și astfel, într-o oarecare măsură, își îmbunătățesc calitatea vieții, care este deja afectată semnificativ ca urmare a simptomelor bolii în sine.

Atât pentru ideea în sine.

Deși aceasta este o idee la care m-am gândit, nu am nimic de-a face cu îngrijirea demenței în viața mea personală.

Aș dori să subliniez că în tot ceea ce mă privește personal, există o serie de lucruri care ar trebui să fie luate în considerare:

1) Nu sunt profesionist în domeniul programării, nici profesionist în domeniile cercetării creierului, cogniției sau neurologiei – și din acest motiv nu voi putea însoți pas cu pas un astfel de proiect. O altă parte a proiectului. 

2) Traiesc cu un venit foarte mic – o indemnizatie de handicap de la Institutul National de Asigurari. Prin urmare, nu am capacitatea de a investi niciun buget în realizarea ideii. Și mai mult: din cauza gravității situației mele, chiar și reducerile foarte mari pur și simplu nu vor ajuta. 

3) Locuiesc în cartierul Kiryat Menachem din Ierusalim și nu am mașină sau permis de conducere. Din cauza stării mele de sănătate și a situației financiare, nu există nicio șansă ca în viitor să pot obține un permis de conducere sau să-mi cumpăr o mașină. Prin urmare,

Datele mele personale: prenume – Asaf. Prenume – Benimini. Număr de identitate – 029547403. Adresă completă pentru corespondență –

Assaf Binyamini,

115 Costa Rica St.,

intrarea A-apartament 4,
Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasă – într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau : [email protected] sau: assafbenyamini@hotmail .com sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

Site-ul meu: https://www.disability55.com/

E. Mai jos este e-mailul pe care l-am trimis„Programul național pentru măsuri de calitate pentru medicina comunitară în Israel”:

Yahoo/trimis

assaf benyamini< [email protected] >

La:

[email protected]

Luni, 15 mai, ora 10:06

Către: „Programul național de măsuri de calitate pentru medicina comunitară în Israel”.

Subiect: studii medicale.Stimate Doamne/ Domni.

Mă ofer ca potențial participant la studii medicale pentru care mă pot califica conform datelor personale ale Ministerului Apărării.

Cu sinceritate,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Intrarea A-Apartament 4,
Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasă – într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]  sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] 

3) Cadrul terapeutic în care mă aflu:
Asociatia “Reut” – Hostel “Avivit”,

Strada HaAvivit nr. 6,
Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9650816.

Numerele de telefon ale birourilor pensiunii:

972-2-6432551. Sau: 972-2-6428351.

Adresa de e-mail a hostelului: [email protected]

Asistenta sociala a hostelului, care face menaj in apartamentul meu: doamna Sarah Stora-972-55-6693370.

4) Medicul de familie pe care sunt monitorizat de:

Dr. Brandon Stewart,

„Klalit Health Services” – Clinica „Hatayelet”,

Sf. Daniel Yanovsky 6,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9338601.

Numărul de telefon în cabinetele clinicii: 972-2-5098282.

Număr de fax în cabinetele clinicii: 972-2-6738551.

5) Detalii personale suplimentare: Vârsta: 50. Starea civilă: Necăsătorit. Data nașterii: 11.11.1972.

6) Detalii despre medicamentele pe care le iau obișnuit: Medicamente psihiatrice:

1. Seroquel-

2 pastile a câte 300 mg în fiecare seară.

2. Tegretol CR-

400 mg – în fiecare dimineață. 400 mg-în fiecare seară.

3. Effexor-

150 mg – în fiecare dimineață. 150 mg-în fiecare seară.

 

7) Mai jos sunt câteva cuvinte de explicație despre „sindromul intestinului iritabil” de care sufăr:

La:
Subiect: tratamentul peglaxului.
Stimate Doamne/ Domni.

Sufar de multi ani de diverse probleme medicale – fizice si psihice. Una dintre bolile fizice de care sufăr se numește „Sindromul intestinului iritabil” – o boală ale cărei principale caracteristici pentru mine sunt modificări extreme ale poftei de mâncare, greață care uneori îngreunează consumul unei cantități suficiente de apă (și ca urmare a acestei afecțiuni). Am suferit de mai multe cazuri de deshidratare in ultimii ani, care chiar m-au obligat sa merg la camera de urgenta a unui spital), evacuari dure si dureri dupa evacuare. După ce m-am consultat cu medicii din domeniul în care am fost examinat, mi-a devenit clar că aceasta este o boală cronică care nu se poate vindeca. Cu toate acestea, există un preparat numit peglax – al cărui consum în combinație cu o dietă adecvată mă poate ușura cu siguranță semnificativ.

Credeți că există o soluție la acest tip de problemă? Cu respect, Asaf Binyamini. PS Am o părere pe care am primit-o de la un dietetician pe nume Liron Ladenheim cu care am fost examinat pe 27 martie 2007 la Fondul de asigurări de sănătate Klalit (în filiala din cartierul Kiryat Moshe din Ierusalim unde la vremea aceea eram monitorizat de o familie). doctor pe nume Dr. Yehudit Saadon).

8) Mai jos este lista problemelor medicale de care sufer: 1. Boala psihica-sindrom compulsivOCD precum si o boala definita ca tulburare schizo-afectiva 2. Artrita psoriazica. 3. O problemă neurologică a cărei definiție nu este clară. Principalele ei simptome: obiecte care îmi cad din mâini fără ca eu să observ, amețeli, pierderea sensibilității în unele zone ale palmelor și o anumită problemă cu echilibrul și postura. 4. Hernie de disc cronică la spate la vertebrele 4-5 – care iradiază și către picioare și îngreunează mersul. 5. Sindromul intestinului iritabil. 6. Începutul semnelor unei probleme cardiologice din ultima lună (scriu aceste cuvinte joi, 22 martie 2018). În momentul scrierii acestor rânduri, esența problemei este încă neclară, care se manifestă prin dureri în piept în cea mai mare parte a zilei,

9) Mai jos este începutul scrisorii, pe care am trimis-o acum câțiva ani în diverse locuri (am scris aceste cuvinte marți, 6 august 2019): către:

Subiect: serviciu medical.
Stimate Doamne/ Domni.

Eu, assaf benyamini, 46 de ani, locuiesc intr-o inchiriere in cartierul Kiryat Menachem din Ierusalim si sunt o persoana care sufera de diverse probleme medicale – fizice si psihice.

Albastru cronic sunt nevoit din cand in cand sa merg la medicul de familie daca si cand apare o problema sau alta. Din păcate, există în mod regulat o realitate scandaloasă: în întâlnirile mele cu medicul de familie, nu se pot aduce probleme medicale, dacă și când este necesar, din cauza timpului mare pe care medicul îl petrece apelurilor telefonice care nu au nicio legătură. cu mine – si deci chiar si atunci cand medicul da recomandari medicale, el nu este concentrat, oferind recomandari care pot fi rezonabile Exista un numar foarte mare de recomandari incorecte si bazate doar pe informatii partiale sau foarte superficiale. Sunt cronic albastru, această realitate este insuportabilă pentru mine – și în experiența mea îndelungată cu fondul de asigurări de sănătate unde se presupune că sunt tratat, Am aflat că situația se înrăutățește și probabil că nu voi mai primi niciun tratament medical – situația va fi gravă Sau oricât de periculoasă ar fi. Întrebarea mea pentru tine este: ce crezi că se poate face în privința asta? Cu respect, Asaf Binyamini. PS Nu mă gândesc să trec la alt medic sau la altă casă de asigurări de sănătate – din experiența anterioară am aflat că nici cu alți medici situația nu este diferită de ceea ce descriu aici, iar trecerea la o altă casă de asigurări de sănătate nu va avea niciun rezultat cu exceptia,

F. Mai jos este e-mailul către care l-am trimis„michsaf.com”:

scrisoarea mea către „michsaf.com”.

[email protected]

Luni, 15 mai, ora 10:36

Către: „michsaf.com”.

Subiect: căutarea mijloacelor auxiliare.

Stimate Doamne/ Domni.

Sufar de o invaliditate fizica care se agraveaza de-a lungul anilor – de la accidentul de munca pe care l-am avut la inceputul anului 1998. Din cauza agravarii ulterioare survenite in ultimele saptamani, imi este din ce in ce mai greu fizic sa spal vasele in bucatarie dupa mâncând. Aș dori să menționez că problema calității mediului este importantă pentru mine. Sunt foarte – prin urmare nu sunt interesat să folosesc instrumente de unică folosință. Există și o altă dificultate aici: sunt o persoană care trăiește cu un venit foarte mic – o pensie de invaliditate de la Institutul Național de Asigurări. Din acest motiv, achiziționarea de ajutoare care costă foarte mulți bani este în orice caz imposibilă. M-am gândit că achiziționarea tacâmurilor de unică folosință sau de unică folosință la prețuri rezonabile ar putea fi soluția într-o astfel de situație. Cunoașteți firme de la care se pot achiziționa astfel de tacâmuri?

Salutari,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

intrarea A-apartament 4,
Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasă-într-o casă confidențială din cauza hărțuirii și a unei plângeri la Poliția Israelului care nu a fost abordată.
Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post scriptum. Sunt o persoană cu dizabilități cu mobilitate redusă și nu am permis de conducere sau mașină. De aceea, caut firme de la care sa pot comanda produsele pentru livrare la domiciliu.

G. Mai jos este e-mailul către care l-am trimis„jkmonitor.org”

scrisori to “jkmonitor.org”.

Yahoo/trimis

assaf benyamini< [email protected] >

La:

[email protected]

Marți, 16 mai la 7:07

la: „jkmonitor.org”.

Subiect: Continuarea procedurilor.

Stimate Doamne/ Domni.

Pe 12 aprilie 2021, am ajuns cu tatăl meu la sucursala Bank Leumi de pe Bulevardul Herzl 106 din cartierul Beit Hakeremla Ierusalim pentru comisioane personale. Înainte să intrăm în sucursală, tatăl meu a parcat mașina într-un loc care nu interfera deloc cu traficul, și doar pentru câteva minute, într-un loc de parcare destinat clienților băncii. Cu toate acestea, tatăl meu a primit o amendă – iar după ce contestația pe care am depus-o la Direcția de servicii de parcare a Municipiului Ierusalim a fost respinsă pe – Tatăl meu a solicitat să se prezinte în această cauză la Curtea de Afaceri Locale pentru a o contesta. Cu toate acestea, Curtea de Afaceri Locale din Ierusalim, unde a fost tratat cazul, a refuzat pentru o perioadă lungă de timp să stabilească o dată pentru audiere – și asta în ciuda solicitărilor repetate adresate acestora și asta cu o varietate de scuze diferite. Aș dori să subliniez că, având în vedere această conduită a Curții pentru Afaceri Locale din Ierusalim,

Luni, 8 mai 2023, la ora 11:18 am primit un apel telefonic de la Administrația Tribunalelor, la numărul meu de telefon mobil 972-58-6784040. În acest apel telefonic, care a venit de la numărul 972-74-7482101, reprezentantul lor cu care am vorbit a făcut o afirmație ciudată și uluitoare (nu știu nimic despre identitatea angajatului lor de la care am primit acest telefon): ea a susținut că Curtea de Afaceri Locale nu a putut programa o audiere atâta timp cât Municipiul Ierusalim nu a depus un rechizitoriu împotriva mea. Această afirmație a fost ciudată și surprinzătoare din două motive:

1. Acesta nu este deloc un rechizitoriu, ci o contestație împotriva unui proces-verbal de parcare – o cu totul altă chestiune.

2. Duminică, 7 mai 2023 la ora 15:35 am primit următorul mesaj de la Administrația Judecătoriei:

Solicitarea dumneavoastră de a fi judecat pentru Raportul de parcare nr. 8918884-1 a fost acceptată și transmisă Judecătoriei Locale. O citație va fi trimisă de către grefierul de judecată. Divizia Servicii de parcare, Municipiul Ierusalim. Trebuie să precizez aici că nu știam care dintre cele două mesaje contradictorii ale administrației instanțelor să cred. În cele din urmă, a fost stabilită o audiere pentru 5 martie 2025 – adică peste vreo doi ani (cuvintele mele sunt scrise marți, 16 mai 2023). În acest fel, Curtea Locală din Ierusalim relevă o opacitate completă și, de asemenea, rău intenționată a împrejurărilor cauzei: sunt un bărbat de 50 de ani cu handicap și bolnav, iar tatăl meu Este un bărbat de 82 de ani. – și este foarte îndoielnic dacă tatăl meu se va putea prezenta la audiere în aproximativ doi ani.

De asemenea, și având în vedere următoarele împrejurări:

1) Tatăl meu a parcat mașina într-un loc care nu a interferat deloc cu traficul și doar pentru câteva minute.

2) Locul de parcare unde tatăl meu a parcat mașina a fost destinat inițial clienților băncii.

3) Se pare că singurul motiv pentru emiterea raportului a fost insistența inspectorilor Municipiului Ierusalim de a obține profituri financiare ușoare de la cele mai defavorizate populații din oraș – chiar așa și fără niciun motiv sau nevoie reală.

4) Sunt un bărbat de 50 de ani cu handicap și bolnav. Tatăl meu este un bărbat de 82 de ani. Departamentul de parcări al Municipiului Ierusalim, Curtea de Afaceri Locale din Ierusalim și, de asemenea, administrația instanțelor au refuzat ferm să ia în considerare acest lucru și să arate măsura de bază și cea mai solicitată a umanității. Aceasta este, desigur, o datorie de bază și elementară a fiecărei persoane, indiferent de cine este.

Și în lumina acestor circumstanțe, aș dori să știu ce se poate face pentru a avansa audierea de la Curtea de Afaceri Locale din Ierusalim la o dată mai rezonabilă sau pentru a anula amenda (care este în prezent la 375 NIS) din cauza improbabilității extreme de aici. .

Cu respect,
assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

intrarea A-apartament 4,
Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, cod poștal: 9662592.

numerele mele de telefon: acasă – într-o casă secretă din cauza hărțuirii și a unei plângeri la poliția israeliană care nu a fost tratată.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post scriptum. 1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

3) Numărul de telefon al Curții Locale din Ierusalim unde se află cauza: 972-2-6297971.

4) Adresa de e-mail a tatălui meu:[email protected]

 

H. Sunt o persoana cu artrita psoriazica. Recent (scriu aceste cuvinte marți, 16 mai 2023) am primit multe recomandări pentru a începe tratamentul cu medicamente biologice pentru tratarea psoriazisului. Aparent o recomandare care vine de la medici cărora le pasă de sănătatea mea și vor doar să ajute. Deci asta este – nu tocmai.

După cum știm, în prezent nu există niciun tratament care să vindece psoriazisul. Psoriazisul meu este de severitate scăzută. Medicamentele biologice care se administrează astăzi pentru tratamentul psoriazisului nu mai au efectele secundare foarte severe pe care le aveau în urmă cu aproximativ 10 până la 15 ani (efectele secundare ale medicamentelor administrate atunci au mers până la dezvoltarea gastro-enterologică). boli) – totuși, medicamentele biologice care se administrează astăzi au și efecte secundare ușoare – Atât de mult încât înainte de a începe tratamentul cu aceste medicamente, pacienții sunt îndrumați pentru testarea tuberculozei latente și asta pentru că administrarea acestor medicamente poate declanșa în unele cazuri simptome de tuberculoză chiar și la persoanele care au fost vaccinate.

Bineînțeles, când vine vorba de persoanele care au psoriazis cu un nivel ridicat de severitate care poate pune viața în pericol, nu există de ales și trebuie să ia acest tratament. Pe de altă parte, psoriazisul meu este de severitate scăzută și nu am nicio justificare medicală pentru a începe tratamentul cu aceste medicamente. Întrucât pentru psoriazis, de astăzi, nu există un tratament care să poată vindeca boala, luarea de medicamente biologice nu-mi poate aduce decât remisiuni foarte scurte ale bolii și nimic în afară de asta – și obținerea acestui rezultat temporar din punct de vedere medical nu este chiar așa. merită pentru mine – și asta ținând cont de prețurile de sănătate pe care le voi plăti pentru tratamentul în sine (și nu numai efectele secundare severe, ci și cu o mare cantitate de birocrație care ar fi implicată).

Nu sunt medic sau profesionist, și aș sublinia că tot ce scriu aici mi-a fost spus de medici și profesioniști cu care m-am consultat – nimic aici nu este invenția mea.

Concluzia evidentă este că adevăratul motiv pentru care mi se oferă acest tratament este cedarea medicilor și a caselor de asigurări de sănătate la presiunile companiilor de medicamente care doresc să vândă aceste medicamente în cantități cât mai mari. Drept urmare, aceste medicamente sunt oferite și persoanelor ca mine care nu au nevoie sau justificare medicală pentru a le lua.

Chiar nu ma intereseaza sa incep un tratament de droguri din care singurii beneficiari sa fie oamenii de afaceri care sunt actionari in aceste companii de medicamente. Cred că în cazuri ca acestea, în care un medicament este oferit pacienților pe baza interesului economic și nu a necesității medicale, sunt cazuri în care medicii păcătuiesc împotriva datoriei și profesiei lor. Faptul că fondurile de asigurări de sănătate din statul Israel și angajații acestora cedează acestor presiuni este o chestiune foarte serioasă.

Medicii înșiși, precum și casierii, desigur, vor nega aceste afirmații și vor continua să mintă pacienții cărora li se oferă medicamente inutile, în cel mai bun caz, dăunătoare în cel mai rău caz.

Desigur, această conduită se repetă și în multe alte cazuri din sistemul de sănătate israelian – ceea ce înseamnă că noi, ca public pacient, ar trebui să fim de pază și să verificăm cât putem orice informație medicală sau de altă natură care ni se oferă nouă, cetățenilor. , pe aceste probleme.

I. Mai jos sunt câteva postări pe care le-am distribuit pe rețeaua de socializare Facebook:

1)Multe întrebări încântate de la bănci către noi:

O linie atentă = o linie în care nu asculți.

O bancă corectă = o bancă frauduloasă de hoți.

O bancă umană – o bancă care își tratează clienții într-o manieră crudă și inumană.

laugh out loud…

2)Conform studiilor făcute în domeniul violenței în sport, există o relație inversă între nivelul violenței pe teren sau în arena de luptă și nivelul violenței care provine de la public.

Și sensul: în sporturile în care există un nivel ridicat de violență în arenă în sine, precum judo, box, lupte sau hochei pe gheață, rareori există violență care vine din partea publicului.

Pe de altă parte, în sporturile în care există un nivel mult mai scăzut de violență în arenă în sine, cum ar fi fotbalul, baschetul sau handbalul, există comparativ mult mai multe cazuri de violență care provin de la public.

Și, prin urmare, propunerea este ca înainte de fiecare meci de fotbal, baschet sau handbal să existe un sfert de oră până la 20 de minute în care să ia parte jucătorii ambelor echipe, care se vor înfrunta apoi pe teren: o perioadă de timp. în care jucătorii vor concura în lupte, box sau orice altă artă marțială – și bineînțeles când fiecare Publicul care va urmări apoi jocul în sine va fi prezent.

Poate că va ajuta la combaterea fenomenului violenței în sport?

Hahaha…

3) Ei povestesc despre o anumită zonă în care, pentru a călători cu autobuzul, șoferului trebuie să i se dea de fiecare dată un ou fiert – și asta în loc de bilet de călătorie sau de plată de bani.

Într-o zi, spre uimirea șoferului de pe una dintre linii și spre uimirea tuturor pasagerilor, un bărbat urcă în autobuz cu un pui viu.

Șoferul este uluit și îl întreabă pe pasager: “Ce este asta? Spune-mi – ai înnebunit azi?”.

Pasagerul răspunde: “Nu, nu sunt nebun. Plătești pentru călătoria în mlaștină – așa că poate în schimbul puiului pe care l-am adus voi primi un bilet lunar gratuit”.

Hahaha…

4) O familie de beduini care nu știe să folosească robinetele ajunge la un hotel.

Femeia beduină vine în cameră în fiecare zi cu un ulcior plin cu apă pentru uz zilnic.

Într-o zi, vine în cameră cu ulciorul gol – fără apă.

Soțul femeii o întreabă: “De ce este ulciorul gol? De ce nu ai adus apă azi?”.

Femeia îi răspunde: “Îmi pare rău, nu am putut aduce apă azi. Cineva stă pe fântână”.

Hahaha…

5) Un pacient dintr-o secție de psihiatrie se adresează personalului:

“Am nevoie de încurajare. Încurajează-mă.”

Personalul din secție: “Nu mai încurca creierul. Aceasta este o secție de psihiatrie – nu o sală de încurajare!!”.

Pacientul: “Vă rog. Încurajați-mă. Am mare nevoie de încurajare.”

Membrii personalului de asistenta din sectie se enerveaza: „Sunteti intr-o sectie de psihiatrie – iar tratamentul psihiatric nu va incuraja niciodata, dar niciodata nu va incuraja oamenii”. „Și acum vă vom arăta cum să faceți aplicarea psihiatrică”.

Personalul ia pacientul cu forta si il leaga de pat. În acest proces, este invitat psihiatrul de gardă.

Personalul către pacient: „Ei bine, ce părere aveți despre noi? Suntem campioni mondiali și știm-toate-și sunteți un pacient psihiatric internat care nu știe și nu va ști niciodată nimic!!”.

Psihiatrul de gardă intră în cameră și spune personalului de îngrijire: „Fă-i acestui pacient insolent niște injecție bună ca să nu se mai poată ridica din pat o lună întreagă – și vom vedea cât de încurajator va fi. “

Personalul din departament îi îndeplinește cererea.

Medicul conchide: “Bravo. Nu va mai fi nevoie să auzim divagarile acestui bolnav psihic mirositor și somnoros. Ce pacient nepoliticos.”

6) Comitetul Olimpic Internațional decide întemeierea unei noi competiții: Campionatul Mondial la conducere neconvențională, sălbatică și care depășește limitele.

Cine vor fi reprezentanții Israelului la competiție? Ceva recomandari?

laugh out loud…

7) Este nevoie de politicieni israelieni, în scopul reprezentării țării în Olimpiada Internațională de Înjurături pentru politicieni fondată de Comitetul Olimpic Internațional.

Condițiile de prag pentru aplicare:

1. Participarea și rostirea unei varietăți de blesteme în cel puțin 4 demonstrații sau provocări (trebuie atașate videoclipuri corespunzătoare).

2. Politicieni care în trecut au fost arestați de poliție – un avantaj.

3. De cel puțin 10 ori când politicianul a fost îndepărtat de la ședințele Knesset. Evacuarea zeilor rătăciți de către ușitori – un avantaj.

4. Condamnările în cazuri de corupție vor crește semnificativ șansele candidatului.

5. A gestionat un proces pentru calomnie care a durat cel puțin doi ani.

Apelurile de la politicieni politicoși sau cultivați nu vă vor interesa.

Cine vor fi reprezentanții Israelului la această Olimpiada? Există vreo șansă pentru medalii?

laugh out loud…

8) Și de data aceasta o poveste complet imaginară – dar deloc amuzantă:

Un bărbat de 55 de ani care se află în dificultate economică și socială gravă primește o ofertă de despăgubire în valoare de 10 milioane de shekeli de la persoane care l-au abuzat în timp ce provocau violență fizică și psihică severă cu mulți ani înainte – când era un băiat de 13. De remarcat faptul că capacitatea acestor persoane de a transfera banii este clară și dovedită.

Dar omul din fața noastră ia o decizie uluitoare și de neînțeles de a refuza să accepte compensația – și, în același timp, de a refuza ferm să țină orice dialog cu propunetorii și, de asemenea, refuză ferm să le dea explicații – și le întrerupe toate apelurile telefonice pe care le inițiază în încercarea de a vorbi atât de mult cu el.

Într-adevăr, aparent o decizie încurcată – și chiar stupidă -.

Cu toate acestea, gândindu-mă a doua, nu este sigur că așa stau lucrurile într-adevăr. Pentru că care este scopul (și în acest caz destul de transparent) ofertanților de compensații? Scopul este de a ajunge într-o stare în care persoana să-și poată curăța conștiința fără să învețe vreo lecție – în timp ce persoana își adaptează o mentalitate care spune: „Ei bine, mi-am plătit compensațiile și am făcut tot ce am putut să repar lucrurile. Am făcut-o. cel mai mult pe care l-am putut luând în considerare circumstanțele problemei.” Tocmai aceste gânduri reconfortante și vindecătoare ale persoanei vătămate sunt pe care încearcă să le prevină refuzul de a primi compensația. În plus, refuzul de a purta orice dialog va contribui la transmiterea mesajului că compensația financiară singură nu va putea rezolva astfel de probleme de la sine.

Numai un refuz complet și fără compromisuri de a accepta un astfel de fel de „mită morală” ar putea transmite mesajul celor care au fost vătămați de abuzul grav și ar putea duce la orice șansă ca într-adevăr să se facă o socoteală reală. O adevărată căutare a sufletului – și nu numai din gură și din exterior. În acest scop, insomnia, nervozitatea și amintirile dificile (sperăm că vor fi trezite) ale celor responsabili de nedreptate vor fi foarte importante – și nicio sumă de bani nu poate înlocui vreodată asta.

Desigur, o astfel de decizie se află la granița inumanului și, de asemenea, foarte dificil de realizat la nivel practic – dar într-un astfel de caz, este cu siguranță ultima opțiune a persoanei vătămate de a transmite acest mesaj extrem de important.

Așa văd eu lucrurile.

9) Un șofer trece de o intersecție cu un semafor roșu.

După încă câțiva metri de condus, se întâlnește cu o mașină de poliție și trebuie să oprească pe marginea drumului. Polițistul se apropie de mașina lui și îi dă un proces verbal cu amendă pentru infracțiune.

Polițistul: „Acum ați trecut pe roșu – aceasta este amenda pe care o meritați”.

Șoferul: “De ce? Nu am dat semaforul roșu.”

În acest moment al convorbirii, soția șoferului, care stătea lângă el în mașină, intervine și spune: „Cum poți pretinde că nu ai trecut pe roșu – tocmai te-am văzut făcând asta!!”.

Polițistul îi aude cuvintele și îi spune șoferului: “Știi ce? De data asta renunț la tine. Tu-în acest moment ai primit deja pedeapsa…”.

laugh out loud…

10),Rotem Peer simțindu-mă dezamăgit

23 mai 2022

 

Astăzi am participat la comisia de sănătate din Knesset care a discutat despre timpii nebuni de așteptare pentru a primi tratament psihologic sau psihiatric.

Oamenii se sinucid pentru că nu primesc tratament la timp!!

Un psiholog din serviciul public primește 45 NIS pe oră. După atâția ani de studii, de ce și-ar dori să lucreze în acest sistem?

Rezultatul sunt luni de așteptare pentru tratament și uneori chiar un an și un an și jumătate.

Astăzi există 5.000 de psihologi în serviciul public care ar trebui să trateze 400.000 de persoane cu dificultăți mintale (și poate mai mulți).

Un psiholog la fiecare 1.000 de studenți.

Psihiatria este într-o criză profundă. Nu există psihiatri.

Oamenii sunt nevoiți să plătească mii de șekeli pe oră unor psihiatri privați sau, în cel mai rău caz, să se sinucidă.

Renovări…

Salarii mari…

Și totul se prăbușește.

Astăzi este copilul acelei persoane, mâine este copilul tău.

Idit Sillman

Container Miriam Waldiger

biroul de sănătate

asociere cu Nep”That-Warriors suflet care lucrează pentru schimbare

organizație drepturile persoanelor cu handicap dezactivate

Tal Bergman Levy

Tsvi Fischel

11) O poveste (probabil adevărată) pe care am auzit-o recent:

La câteva zile după încheierea Războiului de Șase Zile, un grup de soldați israelieni a intrat în orașul Ierihon într-o misiune (nu se știe care a fost acea misiune – este foarte posibil și este o informație clasificată care este interzisă chiar și publicarea astăzi).

A fost una dintre zilele fierbinți de vară – și în acea zi a plouat mult. În timp ce soldații mergeau pe una dintre străzile orașului, au văzut în fața lor un tânăr palestinian care vindea gheață trecătorilor.

Unul dintre soldați s-a întors către acel băiat palestinian și l-a întrebat cât trebuie să plătească pentru a cumpăra un cub de gheață. Dar chiar înainte ca această vânzare să intre în vigoare, comandantul acelor soldați a sosit la fața locului. Comandantul l-a dat cu piciorul pe acel băiat palestinian și l-a îndepărtat cu forța din loc – și a luat, de asemenea, toate cuburile de gheață pe care dorea să le vândă fără să plătească – doar fără motiv și fără nicio provocare prealabilă din partea acelui băiat palestinian.

Același comandant (a cărui identitate este necunoscută) și-a mustrat ulterior soldații că intenționează să-l plătească pe acel băiat palestinian – iar argumentul său a fost că soldații israelieni, care tocmai câștigaseră războiul, nu ar trebui să plătească locuitorii orașului Ierihon, care a trăit anterior pe pământul inamic, orice pentru orice bun.

ce păcat…

Voi sublinia că nu știu dacă cazul a fost raportat vreunei autorități și dacă acel comandant sau vreunul dintre soldații săi, care nu a protestat asupra comportamentului său nepoliticos și nepoliticos, a dat o judecată la un moment dat pentru comportamentul lor bestial.

Doar pacat…

12) Într-o fermă agricolă a unei anumite țări, au ajuns la concluzia că în timp de război producția de lapte a vacilor din fermă este mult mai mare decât în ​​timp de pace.

Prin urmare, ori de câte ori managerii de lactate vor să-și mărească vânzările și profiturile financiare, ei încearcă să contacteze inamicul de peste graniță și să le explice că tragerea de rachete este bună pentru afaceri…

Hahaha…

13) Conform sondajelor efectuate, timpul mediu care trece din momentul în care un pacient sau pacient ajunge la clinică și începe să descrie medicului care crede că este problema de care suferă până când medicul își întrerupe cuvintele cu nepoliticos sau nerăbdare. este de 18 secunde.

Prin urmare, când ajung la clinici și fiind conștient de această situație, va trebui să planific lucrurile astfel încât să vorbesc cu medicul maxim 18 secunde.

Această sarcină este foarte dificilă pentru oameni ca mine care, din cauza bolii sau stării lor, vorbesc uneori mai încet decât de obicei – dar va trebui să exersez și să mă obișnuiesc. Nu va fi de ales. Nivelul de atenție al medicilor este problematic – iar impresia mea este că sunt hotărâți să lase situația așa cum este și Doamne ferește să nu aducă nicio îmbunătățire.

Hopa… Am scris aici de peste 18 secunde… Mă gândesc să-mi fac griji pentru asta…

laugh out loud…

 

J. O idee pentru un proiect la care m-am gândit:

După cum știți, în casele în care locuiesc oamenii, există uneori diverse insecte și/sau dăunători pe care, pentru a le extermina, este necesar să se folosească pesticide care uneori pot fi periculoase și pentru oameni.

Drept urmare, uneori se întâmplă ca timp de câteva ore și atâta timp cât pesticidele funcționează, să nu fie posibil să stai fizic în apartament sau clădire.

Dar uneori sunt persoane care din diverse motive nu pot părăsi apartamentul din cauza lipsei unui loc alternativ unde să poată fi în aceste ore.

Prin urmare, ideea este să se înființeze un fel de rețea de socializare al cărei scop să fie „potrivirea” persoanelor care trebuie să-și părăsească apartamentul pentru câteva ore atâta timp cât pesticidele sunt active și nu au alt loc sau apartament și alte persoane care vor fii dispus să-i găzduiască pentru această perioadă de timp.

 

K. Link-urile mele:

1)organizație „adresa maternității Life”

2)”cunoașterea coordonatorului informații despre subiectul femeilor și genului(în ebraică, engleză și arabă).

3)abonați auto youtube

4)primirea abonaților la YouTube într-un mod automat

5)aplicația de urmărire bigspy.com

6)Femeile din mișcare se adresează femeilor la drepturile O persoană internaționalism

7)Motor de căutare duckduckgo.com

8)site-ul pe internet pcloud.com pentru stocarea și partajarea fișierelor

9)site-ul Internet care publică știri favoruri

10)Rețeaua gymboree.com

11)psychobunny.com – o rețea de vânzare de îmbrăcăminte pentru bărbați și copii

12)site pentru a comanda vinuri într-un mod direct

13)ashops.co.il-un serviciu de înființare a magazinelor virtuale

14)Grupul „Combatere plăcută a dăunătorilor”.

 

                 - Ai găsit o greșeală? Povesteste-mi -
Print Friendly, PDF & Email