Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Avunpyynnöt . - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Avunpyynnöt .

 Vastaanottaja:

Aihe: Avustusohjelmat.

Hyvä herra / rouva,

Liityin 10. elokuuta 2018 sosiaaliseen liikkeeseen nimeltä “Voitto” – liikkeeseen, joka pyrkii edistämään “läpinäkyvien vammaisten” asemaa, elämänlaatua ja oikeuksia – minun kaltaisiani ihmisiä, jotka kärsivät lääketieteellisistä ongelmista ja vakavista vammoista. eivät ole näkyvästi näkyvissä – ja siksi he kärsivät hyvin laajasta oikeuksien kieltämisestä.

Olen kuullut, että suuret teknologiayritykset, kuten Google, Facebook tai Amazon, hoitavat sosiaaliapuohjelmia – joihin nämä organisaatiot voivat hakea taloudellista tukea, joka testataan näiden yritysten asettamien kriteerien ja kriteerien mukaisesti.

Etsin tarkempaa tietoa näistä tukiohjelmista.

Parhain terveisin,

Assaf Binyamini,

Costa Rica -katu 115,

Sisäänkäynti A-huoneisto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: kotona- 972-2-6427757.

Matkapuhelin-972-58-6784040.

faksinumero-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus.

 1. Liity “Get Over” -liikkeen perustaja ja henkilö, joka johtaa sitä edelleen tänään, on rouva Tatiana Kadochkina, jonka kanssa voit ottaa yhteyttä puhelinnumeroon 972-52-3708001.

Puhelinkontakti hänen kanssaan on mahdollista sunnuntaista torstaihin klo 11.00-20.00 ISRAEL-aikaa, paitsi juutalaisten pyhäpäivinä ja useina Israelin juhlapäivinä.

Alla on linkki verkkosivustollemme:

https://www.nitgaber.com/

 1. Tässä on muutamia selittäviä sanoja liikkeestämme, sellaisina kuin ne ilmestyivät lehdistössä:

Tavallinen kansalainen Tatiana Kadochkin päätti muodostaa “Ylitä” -liikkeen sen avulla, jota hän kutsuu “läpinäkyväksi vammaiseksi”.” Tähän mennessä noin 500 ihmistä eri puolilta maata on kerännyt sen liikkeelle. Channel 7 -päiväkirjan haastattelussa hän puhuu projektista ja vammaisista, jotka eivät saa asianmukaista ja riittävää apua asianomaisilta osapuolilta vain siksi, että he ovat avoimia.

Hänen mukaansa vammaiset voidaan jakaa kahteen ryhmään: vammaiset, joilla on pyörätuoleja, ja vammaiset, joilla ei ole pyörätuoleja. Hän määrittelee toisen ryhmän “läpinäkyväksi vammaiseksi”, koska hän sanoo, että he eivät saa samoja palveluja kuin pyörätuolilla olevat vammaiset, vaikka heidät on määritelty 75-100 prosentin vammaisiksi.

Nämä ihmiset, hän selittää, eivät voi ansaita toimeentuloa yksin, ja he tarvitsevat lisäpalveluja, joihin pyörätuolilla varustetut vammaiset ovat oikeutettuja. Esimerkiksi läpinäkyvät vammaiset saavat matalan työkyvyttömyyseläkkeen Kansalliselta vakuutuslaitokselta, eivät saa tiettyjä lisämaksuja, kuten erityisavustuslisää, saattajalisää, liikkumisavustusta ja he saavat myös alhaisemman korvauksen asuntoministeriöltä.

Kadochkinin tekemän tutkimuksen mukaan nämä läpinäkyvät vammaiset ihmiset ovat nälkäisiä leivän suhteen huolimatta yrityksestä yrittää väittää, että Israelissa ei vuonna 2016 ole yhtään leipää nälkäisiä. Hänen tekemässään tutkimuksessa todetaan myös, että itsemurhien määrä heidän keskuudessaan on korkea. Perustamassaan liikkeessä hän pyrkii sisällyttämään läpinäkyvät vammaiset julkisten asuntojen odotuslistalle. Tämä johtuu siitä, että hän sanoo, etteivät he yleensä pääse näihin luetteloihin, vaikka niiden oletetaan olevan kelpoisia. Hänellä on melko monta tapaamista Knessetin jäsenten kanssa ja hän osallistuu jopa Knessetin asiaankuuluvien komiteoiden kokouksiin ja keskusteluihin, mutta hän sanoo, että ne, jotka voivat auttaa, eivät kuuntele ja kuuntelijat ovat oppositiossa eivätkä siksi voi auttaa.

Hän kutsuu yhä enemmän “läpinäkyviä” vammaisia liittymään hänen luokseen, ottamaan yhteyttä häneen, jotta hän voisi auttaa heitä. Hänen mielestään, jos tilanne jatkuu sellaisena kuin se on tänään, ei voida paeta vammaisten mielenosoituksista, jotka vaativat oikeuksiaan ja elämisen perusedellytyksiä.

 1. Henkilötunnukseni: 029547403.
 2. Sähköpostiosoitteeni: 029547403@walla.co.il tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]
 3. Terapeuttinen kehys, johon löydän itseni:

Reut Association – Avivit-hostelli,

6 Avivit-katu,

Kiryat Menachem,

Jerusalem, postinumero: 9650816.

Puhelinnumerot hostellin toimistoissa:

972-2 6432551. Tai: 972-2-6428351.

Hostellin sähköpostiosoite: [email protected]

 1. Minua hoitaa Avivit-hostellin sosiaalityöntekijä.
 2. Perhelääkäri, jossa seurassa minua seurataan:

   Tohtori Brandon Stewart, “Clalit Health Services”

Promenade Clinic,

6 Daniel Janowski -katu,

Jerusalem, postinumero: 9338601.

Puhelinnumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738558.

Faksinumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738551.

 1. Ikä: 48. Siviilisääty: Naimaton.
 2. Kotitietokoneen tyyppi / malli:

Suoritin Intel (R) Core (TM) i5-3470 -suoritin @ 3,20 GHz

Asennettu muisti (RAM): 8,00 Gt

(GB 7.88 voidaan käyttää)

Järjestelmätyyppi – 64-bittinen käyttöjärjestelmä, prosessoripohjainen x64

Tietokoneen nimi: 111886-PC

Vuokraan sen ensimmäisestä päivästä lähtien

Maanantai 30. joulukuuta 2019, “Computer Adapters” -yritykseltä.

 1.       Käytän käyttöjärjestelmää: Windows 10
 2.       Surffaan verkossa selainkromilla ja käytän huomattavaa suurennusta näytön hahmoista näköongelman vuoksi.
 3.       Internet-palveluntarjoajani: Kuuma.
 4.       Syntymäaika: 11/11/1972
 5.       Huomaan, että olen henkilö, joka puhuu hepreaa – ja muiden kielten taitoni on hyvin rajallinen. Keskitason ja matalan tason englantia ja erittäin matalaa ranskaa lukuun ottamatta minulla ei ole muita tietoja tällä alalla. Pyysin yksityisen käännösyrityksen apua tämän kirjeen kirjoittamiseen.
 6.       Tässä on minusta vuonna 2011 kirjoitettu sosiaalinen raportti:

* Haluan huomauttaa, että saavuin kuntoutukseen Kfar Shaulin psykiatriseen sairaalaan Jerusalemissa 8. maaliskuuta 1994 enkä vuonna 2004, kuten tässä raportissa virheellisesti kirjoitettiin.

 1. kesäkuuta 2011

Vastaanottaja: M.G.A.R. Yhtiö.

Re: Assaf Binyamini, id. Nro 29547403 – Psykososiaalinen raportti

Yleinen tausta: Assaf syntyi vuonna 1972, poikamies, asuu yksin asunnossa HaRakefet St. kuntoutuskorin puolesta suojatun majoituksen (suojaasuminen) asemassa hän on työkyvyttömyysavustuksella henkisen vamman taustalla.

Assaf on vanhin poika nelihenkisessä perheessä. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli kahdeksanvuotias, vanhempiensa välisiä suhteita avioliiton aikana kuvataan ankariksi. Isä meni naimisiin uudelleen ja Assafilla oli tästä avioliitosta kolme sisarusta. Avioeron jälkeen Assaf jäi äitinsä ja sisarensa luo.

Lapsuudestaan lähtien Assaf kärsi emotionaalisista ja motorisista vaikeuksista. Asuinvaihdon jälkeen 4-vuotiaana hän lopetti puhumisen. Hänet ohjataan psykoterapiaan terapeuttisessa päiväkodissa. Assaf oli hiljainen lapsi, jolla oli tapana eristäytyä, hän vietti iltapäivän tunteja lukemalla historiakirjoja, työskennellessään tietokoneiden parissa, hänen ainoa sosiaalinen toimintansa oli shakkipelien puitteissa.

Nuoruuden aikana hänen mielenterveystilansa heikkeni vakavasti, hänellä oli vainoja harhaluuloja (laiton) muun muassa isänsä vaimoa vastaan. Itsemurhayritys näytettiin ja hänet sairaalaan useita kertoja Geha mielenterveyskeskus. . Petah Tikvan hostellissa yritettiin kuntouttaa häntä, mutta se epäonnistui. Tästä iästä lähtien hän ei ollut enää integroitunut mihinkään kehykseen, hän oli sosiaalisesti hylätty lapsi, hänen outo käyttäytymisensä aiheutti myös ympäristöstä suurta aggressiota häntä kohtaan, mikä heikensi hänen tilaansa entisestään.

20-luvun alussa Assaf kärsi erilaisista oireista, joista tärkeimmät olivat pakko-oireinen, johon sisältyi myös itsensä vahingoittamista – tällaiset fyysisen itsensä vahingoittamisen ilmentymät eivät koskaan palanneet tällä tavalla, mutta tällä hetkellä Assaf satuttaa itseään tapa, jota hän käyttää selviytyäkseen yhteiskunnasta, ja häntä ympäröivä todellisuus (ja tästä aiheesta – lisätietoja annetaan jatko-osassa).

Vuonna 2004 Assaf joutui sairaalaan Kfar Shaulin kuntoutusosastolle ja sieltä hän muutti suojatulle majoitukselle Enoshin mielenterveysyhdistyksen saattajan kanssa. Vuosien aikana, jolloin häntä hoidettiin kuntoutusosastolla, hänen tilansa parani, pakko-oireiset oireet heikentyivät merkittävästi eikä psykoottista sisältöä, kuten harhaluuloja tai aistiharhoja, ei havaittu. Assafia saattoi Kfar Shaulin psykiatrisen sairaalan kuntoutustiimi, hän jatkoi saattajan vastaanottoa asuinpaikallaan Enoshin mielenterveysyhdistyksen kautta, hän sai psykiatrista hoitoa, hänen mielenterveytensä on vakiintunut ja hän asuu itsenäisesti yhteisössä.

Assaf työskenteli vapaaehtoisesti useita vuosia Israelin kansalliskirjastossa, mutta hän lähti fyysisen tilansa heikkenemisen vuoksi. Jälkeenpäin Assaf työskenteli noin puolitoista vuotta Ha’Meshakem Sheltered Company -yhtiössä (2005-2006). Hän lähti hänen mukaansa vaikeuksista henkilöstön kanssa. Myöhemmin hän työskenteli suojaisessa tuotantolaitoksessa HaOman St., ja hän lähti kuljetusvaikeuksien vuoksi yrittäessään saapua tälle työpaikalle. Vuosina 2006-2007 hänen fyysinen ja henkinen tilansa on vähitellen heikentynyt, ja siitä lähtien hän kärsii henkisten ja fyysisten ongelmien kasautumisesta – selkäongelmista, ruoansulatusongelmista, psoriaattisen tilan heikkenemisestä, nivelongelmista, vakavammista ja useammin ahdistuskohtauksia. Assaf on menettänyt luottamuksensa julkisiin palveluihin, hän väittää, että palvelun laatu ja työntekijöiden ammattitaito heikkenevät. Hän on irtisanonut yhteytensä ja suhteensa Enoshin mielenterveysyhdistykseen, yrittänyt majoituksen saattajaa Kidumin avulla

 

Yhdistys, joka ei ole onnistunut. Huhtikuussa 2007 hän otti yhteyttä Tzohar Associationiin, joka on yksityinen kuntoutus- ja toipumisjärjestö.

Marraskuussa 2007 hänet lähetettiin Reut Community Mental Health Registered Society -yritykseen ja hänet hyväksyttiin suojatun majoituksen (suojatun majoituksen) asemana Avivit-hostellissa, ja hostellin henkilökunta saattoi hänet.

Viimeisen kolmen vuoden aikana saamamme saatteen aikana voidaan havaita Assafin mielenterveyden tilan heikkeneminen, ja seuraavassa on useita indeksejä tästä heikkenemisestä:

 1. Assafin epäilystaso on lisääntymässä, epäily, joka lisääntyy pessimistisen maailmankuvan, luottamuksen ja uskon ehdottomasta puutteesta mihin tahansa terapeuttiseen tekijään, niin lääketieteelliseen, psykiatriseen kuin ammatilliseenkin. Suhde, jota hän ylläpitää hostellin henkilökuntaan, on hyvin osittainen, hän kieltäytyy ottamasta vastaan oppaita (ohjaajia) hostellista ja on valmis pitämään yhteyttä vain sosiaalityöntekijään, jota hän pitää myös sellaisen järjestelmän edustajana, joka ei etsivät hänen hyvinvointiaan.

 

 1. Taipumus yksinäisyyteen, joka pahenee. Assaf ei ole yhteydessä mihinkään sosiaaliseen kehykseen. Hänellä ei ole ystävällisiä inhimillisiä suhteita, ei hostellin asukkaiden kanssa, ja kuten edellä todettiin, ei hostellin oppaiden (ohjaajien) kanssa, ei hänen perheensä kanssa, josta hän myös etääntyy, melkein täydelliseen irtoamiseen ( sanaa “melkein” käytetään, koska hänen äitinsä vaatii yhteyden ylläpitämistä vastustuksestaan huolimatta). Hän ei osallistu mihinkään yhteisöelämään, huomaa olevansa yksinäinen yksinäisyydessä lauantaisin ja pyhäpäivinä, hän ei vastaa yhtään tarjousta liittyä tiettyyn kehykseen, tapahtumaan, loma-aattoihin ja vastaaviin..
 2.   Takertuminen ja kohtaaminen terapeuttisilla tekijöillä: kolmen vuoden aikana, joiden aikana olemme saattaneet Assafin, hän onnistui vaihtamaan useita HMO: n perhelääkäreitä, jotkut heistä etsivät selvästi hänen hyvinvointiaan, mutta hän ei tiennyt kuinka tunnistaa Tämä. Hän riideli ja riitasi Kiryat Yovelin mielenterveysyhteisön klinikan henkilökunnan kanssa ja kieltäytyi suorastaan kieltäytymästä jatkamasta psykiatrista valvontaa siellä. Siellä henkilökunta yritti tulla häntä kohti, mutta hän ei huomannut sitä. Huolimatta siitä, että hän on tämän tarinan suurin kärsijä, hän vetoaa kaikkiin mielenterveyteen liittyviin tahoihin saadakseen vaihtoehtoisen psykiatrisen valvonnan. Lopuksi, vetoomuksemme jälkeen Ir Ganim HMO: han, saavutettiin lain kirjaimen lisäksi tietty järjestely, joka mahdollisti vaaditun valvonnan HMO: ssa. Hänen kohtaamisiinsa liittyy aina kymmenien valituskirjeiden kirjoittaminen, mukaan lukien vetoomukset tiedotusvälineille, kaikista hänen hoitoonsa vaikuttavista tekijöistä: kuntoutuskori, Reut Community Mental Health Registered Society, National Insurance Institute, HMO’s ja muut.
 3. Hostellin ja saattajayhdistyksen boikotointi: Vaikka hän saa jatkuvasti saattajan Reut Community Mental Health Registered Society -yhdistyksen puolesta, hän kieltäytyy saapumasta itse hostelliin, ja kohtaamiset toteutetaan yksinomaan kotipuheluina. Hänen epäilyksensä ja vihamielisyytensä kohdistuvat hostellin henkilökuntaan ja asukkaisiin, ja hän jopa kirjoittaa valituksia ja valitti suuresti itse saattajasta. Siitä huolimatta tietynasteinen normaali todellisuusarviointi on olemassa, ja vihasta ja valituksista huolimatta hän on toistaiseksi pidättäytynyt katkaisemasta suhdettamme myös meihin.
 4. Kasvava ahdistustaso: Assaf on erittäin huolestunut tulevasta tulevaisuudestaan sekä psykiatrisen terveytensä ja majoitusmahdollisuuksiensa että taloudellisen ja eksistentiaalisen suhteen. Tämä ahdistuksen taso saa hänet elämään sietämättömässä niukkuudessa ja säästöissä.
 5. Pidättyvyys ja säästö jokapäiväisessä elämässään: Assaf on vakuuttunut siitä, että hänestä tulee niin kaukaisessa tulevaisuudessa kodittomia, ja omien harkintansa vuoksi hän säästää sähköä ja säästää muilla kustannuksilla, joten hän ei lämmitä asunnossaan talvella, ei lämmitä ruokaa eikä anna itsensä kokea mitään iloa tai tyytyväisyyttä. Hän säästää myös terveydellisissä asioissaan, kuten hammashoitoissa tai lääkkeissä, jotka voivat lievittää fyysisiä kärsimyksiä ja kipuja, joita hän kärsii.
 6. Pakkomielteinen sitoutuminen kirjeenvaihtoon ja kirjoittaminen kaikkiin mahdollisiin tekijöihin, joiden mielestä hänen tarinansa saattaa koskettaa hänen sydäntäan, mikä saa hänet tarjoamaan apua laajaan kirjeenvaihtoon, on tullut hänen elämäntapaansa, hän kirjoittaa, valokuvaa ja levittää toisinaan kymmeniä kopioita. Valtion virastot, Knessetin jäsenet, aikakauslehdet ja aikakauslehdet, yhdistykset, asianajotoimistot, yksityiset elimet ja yhteisöt, toimipaikat ja paljon muuta. Useimmissa tapauksissa hän ei saa vastauksia, joissakin tapauksissa huomiota – tämä käytäntö sai elämänsä merkityksen ja sisällön. Hänen mukaansa niin kauan kuin hän on elossa, hän jatkaa ja tämä on hänen tapa taistella ansaitsemiensa oikeuksien puolesta.
 7. Vaikeudet mukautua työpaikkoihin: Assaf vaihtoi koko ajanjakson ajan useita työpaikkoja joka kerta vaikeuksien, esteettömyyden tai työehtoihin liittyvien valitusten perusteella. On kuitenkin huomattava, että äskettäin hän löysi itselleen toimipaikan, joka työllistää häntä kolme kertaa viikossa, ja toistaiseksi he ovat tyytyväisiä häneen. Assafilla itsellään ei ole kovin uskoa tähän paikkaan, mutta tästä päivästä lähtien, ja viimeisten kahden kuukauden aikana hän on onnistunut sinnikkäästi.

Yhteenvetona: ei ole epäilystäkään siitä, että hänen psykiatrinen kuvansa ei ole yleinen, on olemassa useita suhteellisen säilyneitä kykyjä, kuten kognitiivinen kyky, hänen suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky ja toisaalta vakava henkinen vamma. Hän sijaitsee suljetussa yksinäisyyden ja epätoivon piirissä. Oireidensa luonne ei salli häntä saamaan mitään apua tai tukea, hän on vakuuttunut siitä, että koko maailma on häntä vastaan, että ei ole ulospääsyä ja että tilanne vain pahenee. Psykoottisia purkauksia ei ole tavanomaisessa mielessä, mutta on olemassa kiukutteluja ja vakavaa aggressiota, jotka tällä hetkellä kohdistuvat pääasiassa hänen äitinsä puoleen, kun hän uskaltaa käydä hänen luonaan (tämä oli paljon pahempaa, kun hän asui vakavan kiivastuksensa kärsimän kumppanin kanssa , ja sen seurauksena meidän oli pakko lopettaa heidän asuntoyhteisönsä). Assafin suhteen tunne on, että koko rakenne on hermeettinen paranoidirakenne, hänen todellisuusarvionsa on hyvin puutteellinen ja riittämätön, ja tämä on erityisen ilmeistä, kun hän ei tunnista ihmisiä, jotka haluavat auttaa häntä, ja hän työntää kaikki pois. On mahdollista havaita vaikutuksen heikkeneminen, jopa ihmisen tunteiden puuttumisen vuoksi, jopa läheisten ihmisten tai hoitajien / terapeuttien suhteen, joiden kanssa hän on päivittäin yhteydessä. Häntä hallitseva hallitseva tunne on epätoivo, joka pahenee jatkuvasti. Tämä vaikuttaa hänen elämänlaatuunsa, puhumattakaan äärimmäisen alhaisesta elintasosta, jossa hän elää.

Koska henkilö, joka on saattanut hänet viimeisten kahden vuoden aikana, ja keskusteluista, joita hän kävi häntä hoitavan psykiatrin kanssa, ei ole epäilystäkään siitä, että hänen käyttäytymisvaikeutensa, mielenterveysongelmansa, kiihottumisensa ja muut vastaavat liittyvät ja lähtevät hänen mielenterveyden häiriöään ja siksi hänen tylsää, loukkaavaa ja törkeää käyttäytymistään tulisi myös pitää oireena hänen ongelmistaan eikä erillisenä osana niitä.

 

Naomi Harpaz

Sosiaalityöntekijä

Avivit-hostelli

Ir  Ganim.

REUT-yhteisö

“Avivit” -hostelli

Avivit Hostel, 6 Avivit St., Jerusalem 96508, Telefax: 02-6432551

Sähköposti: [email protected]

 

 1. Alla on joitain selityksiä / tietoja vammaisten asumisolosuhteista.
 2.   Vuokran rahoittamisen / maksamisen ongelma – monta vuotta sitten (ja ei ole selvää kuka, mutta ilmeisesti joku valtion virkamies) päätettiin, että yhteisössä asuvat vammaiset henkilöt olivat oikeutettuja maksamaan vuokraa kuukaudessa 770 NIS. Kuten tiedetään, asuntojen hinnat ovat nousseet Israelissa viime vuosina, mikä luonnollisesti nosti myös vuokraa. Mutta monta vuotta sitten täysin mielivaltaisesti asetettua NIS 770: n lukua ilman selityksiä tai logiikkaa ei ole päivitetty.

 

Valitettavasti jopa laajan kirjeenvaihdon jälkeen (tuhannet tai jopa kymmenet tuhannet kirjeet ja tämän kirjoittajan valitettavaksi nämä luvut eivät ole liioittelua), joka on lähetetty kaikille mahdollisille osapuolille – asumis- ja rakennusministeriön eri työpisteille, muille kuten valtiovarainministeriö ja pääministerin kanslia, lukuisat toimittajat, joista monien kanssa kirjoittaja on puhunut henkilökohtaisesti, lukuisat asianajajat ja jopa tutkimusyritykset ja ulkomaiden suurlähetystöt – mikään ei ole auttanut. Tuloksena on, että tuen määrää ei ole päivitetty ja monet vammaiset heidät kaduille kuolemaan nälkään, janoihin tai kylmään talvella tai kuumuuteen

 

aivohalvaus ja kuivuminen kesällä.

 

On huomattava, että oikeusjärjestöt, kuten Yedid: Association for Community Empowerment ja yliopistojen ja korkeakoulujen oikeusapuklinikat, joita tämä kirjoittaja vastaa, eivät koskaan voi auttaa yksinkertaisesta syystä: NIS 770: n tuen määrä on laissa määrätty, ja oikeusjärjestöt voivat auttaa voimassa olevan lain mukaan. Ainoa osoite, johon tarvitaan lainsäädäntömuutoksia, on Knesset.

 

Mutta asiat vain monimutkaisevat: kuten tiedetään, Israel on jo pitkään (nämä rivit kirjoitettiin perjantaina 17. tammikuuta 2020) ollut vaalikampanjassa toisensa jälkeen, ja jopa kolmannet vaalit, jotka on määrä järjestää kuuden viikon ajaksi, ei välttämättä julista toimivan hallituksen perustamista. On huomattava, että vaikka Knesset ja hallitus vastasivat tämän kirjoittajan, vammaisten järjestöjen ja monien muiden avustusta koskeviin kysymyksiin, Knessetin jäsenet ohjaivat tutkimukset automaattisesti oikeusjärjestöille, vaikka Knessetin jäsenet ovat täysin tietoisia siitä, että tässä tapauksessa organisaatiot eivät ole osoite; he itse ovat.

 1.   Viestintä asunnon omistajien kanssa: Vammaiset taistelevat neuvotella asunnon omistajien kanssa vammaisuuden tai sairauden takia. Näissä olosuhteissa sosiaalityöntekijöiden on palveltava välittäjinä, ja useimmat sosiaalityöntekijät eivät voi missään tapauksessa ottaa tätä roolia. Lisäksi sosiaalityöntekijöiden työpaikkojen lukumäärän syventäminen viime vuosina yhdessä vaikeiden työolojen, matalan palkan, usein epäasianmukaisen hoidon kanssa potilaiden perheillä – jotka usein pitävät perusteettomasti sosiaalityöntekijöitä vastuullisina virheellisestä hoidostaan sukulaiset saavat – yhdistettynä mahdottomaan työmäärään, joka pakottaa heidät joskus laiminlyömään kiireelliset tai vaaralliset tapaukset, lisäävammaisten vaikeuksia löytää sopiva asunto ja että sosiaalityöntekijä auttaa häntä.
 2.   Potilaiden maksuvälineet – on tapauksia, joissa henkilö siirtyy asumaan yhteisöön pitkän sairaalassaolon jälkeen ja häneltä puuttuu normaalit elämäntavat, kuten töihin meneminen tai vastuun ottaminen elämän hoitamisesta. Usein vuokrasopimuksen allekirjoittamisen ehdot, kuten takuutarkistus, eivät ole saavutettavissa ihmisille tässä elämänvaiheessa. Aikaisemmat hoito- ja kuntoutusrakenteet (joista yhtä kirjoittaja käytti 25 vuotta sitten, kun hänet päästettiin sairaalasta avohoitolaitokseen), on suljettu tai leikattu toimintaansa viime vuosina estäen siten ihmisten kuntoutuksen tässä elämänvaiheessa , joka ei voi edistyä ilman näitä kriittisiä hoito- ja kuntoutusrakenteita.
 3.   Sääntelyongelmat – tällä hetkellä asuntojen omistajien ja toisaalta vuokralaisten oikeuksien ja velvollisuuksien suhteen on epätasapaino. Monet lait suojaavat asunnon omistajia vuokralaisilta mahdollisesti aiheutuvalta vuokrasopimuksen väärinkäytöltä. päinvastoin, ei ole lakeja, jotka suojelevat vuokralaisia asunnon omistajien väärinkäytöksiltä. Näin ollen vuokrasopimuksiin sisältyy monia skandaalisia, drakonisia ja joskus jopa laittomia lausekkeita, eikä ole olemassa lakeja, jotka suojelevat vuokralaisia, jotka on pakko allekirjoittaa vuokrasopimukset. Monessa

 

Vuokralaisilla ei ole laillista oikeutta vastustaa vahingollisia lausekkeita, jotka heidän on allekirjoitettava kiinteistön vuokraamisen edellytyksenä, ja he ovat täysin alttiina asunnon omistajien omituisuudelle, joskus jopa vuokra-aikana. Tämä on tietysti ongelma koko väestölle, mutta tulisi ajatella, että epäedullisessa asemassa olevien ryhmien, kuten vammaisten tai sairaiden, on luonnollisesti vaikeampaa käsitellä asunnon omistajia näissä olosuhteissa.

.

 1.   Selitysvaikeudet – huomattavia vaikeuksia on esiin tuotujen vaikeuksien ja niiden julkistamisen suhteen tarvittavien muutosten tekemiseksi. Eri tiedotusvälineiden nykyiset prioriteetit, jotka eivät ole kiinnostuneita aiheesta, vammaisten organisaatioiden jakaminen, monien osapuolten mielenkiinto yhteiskunnassa, jossa asumme, ottavat aktiivisen roolin tilanteen korjaamiseksi ja parantamiseksi. estävät suuresti pyrkimyksiä lisätä yleisön tietoisuutta näistä ongelmista tavalla, joka pakottaa Knessetin jäsenet muuttamaan lakeja sen sijaan, että jatkaisivat niiden ohittamista eivätkä tee mitään. Mainoskampanjan käynnistämisessä on toinen vaikeus: vammaiset, jotka elävät työkyvyttömyyseläkkeellä, eivät voi maksaa valtavia summia, joita mainostoimistot vaativat kampanjan hallinnoimiseksi tämän ongelman ratkaisemiseksi, ja tämän kirjoittajan suuret ponnistelut tämän esteen ohittamiseksi opiskelijoiden mainosprojektiin liittyminen ei ole auttanut, koska opiskelijat eivät ole osoittaneet kiinnostusta ja pitäneet asiaa tärkeänä.

 

               - Löysitkö virheen? Kerro minulle siitä -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE