Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Behandeling van geestelijk gewonden met behulp van dieren - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Behandeling van geestelijk gewonden met behulp van dieren

Het gebruik van dieren in mentale therapie is een alternatieve en effectieve methode die gebruik maakt van de speciale band tussen mens en dier om mensen te helpen omgaan met mentale en emotionele problemen. De behandeling met behulp van dieren is veel gebruikt en vooral bekend op het gebied van psychotherapie, psychologische behandeling en groepstherapie.

De mens-vitale verbinding tussen mens en dier bestaat al sinds de oudheid en staat centraal in verschillende culturen. Dieren geven mensen emotionele steun, onvoorwaardelijke liefde en een gevoel van veiligheid. Door deze bijzondere verbinding kunnen de dieren een emotionele, fysieke en spirituele reactie geven aan mensen die in nood zijn of een trauma ervaren.

Een van de belangrijkste functies van dieren in mentale therapie is het bevorderen van de mentale en fysieke genezingsprocessen van de gewonde persoon. Ze kunnen gevoelens van angst, depressie en zelfbeschadiging helpen verlichten. Daarnaast het belang van dieren in mentale therapie.

Bovendien is het belang van dieren in de geestelijke gezondheidszorg gebaseerd op hun unieke vermogen om een ​​echte, loyale en onvoorwaardelijke relatie met mensen op te bouwen. Kwaliteiten zoals niet-oordelend luisteren, diepe emotionele verbondenheid en het vermogen om te dienen als het ideale model van huidige liefde, dieren bieden het perfecte antwoord aan mensen die lijden aan liefdesverdriet of mentaal trauma.

Tijdens therapie met behulp van dieren communiceert en maakt de persoon op een natuurlijke en authentieke manier contact met het dier. Het unieke vermogen van de eigenaar om zijn emoties en gemoedstoestand te begrijpen en ernaar te handelen, kan positieve emoties oproepen en het niveau van stress en depressie verminderen. De genezende verbinding die tussen de persoon en het dier ontstaat, stelt de slachtoffers in staat zich te concentreren op de huidige plek, te stoppen met denken aan het verleden of de toekomst en het moment op een positieve en krachtige manier te ervaren.

Daarnaast kan therapie met behulp van dieren de fysieke conditie van de slachtoffers verbeteren. Volgens vele studies blijkt dat de dieren de bloeddruk kunnen verlagen, het immuunsysteem kunnen verbeteren en stress kunnen verminderen. Het contrast van de geavanceerde technologie van vandaag, de verbinding en de verbinding met de dieren zorgen voor fysieke en spirituele troost in het licht van de complexe en gefinancierde wereld waarin we leven.

Naast hun levende en emotionele bijdrage, kunnen dieren ook worden gebruikt als hulpmiddelen voor het koesteren en verbeteren van menselijke sociale en communicatieve vaardigheden. Een dier kan dienen als brug tussen mensen in therapiegroepen en de communicatie en verbinding tussen de deelnemers bevorderen. Dit komt voort uit het natuurlijke vermogen van de dieren om een ​​persoon zich comfortabel en veilig te laten voelen in een omgeving die dicht bij hen staat, wat de activiteit, het discours en de actieve deelname aan de behandeling van het team kan bevorderen.

Daarnaast ligt het belang van dieren als behandelingshulpmiddelen in groepen voor mentale therapie in hun vermogen om een ​​gevoel van hoop en ontspanning te geven. De dieren creëren momenten van vrijheid en troost die mensen helpen die te maken hebben met depressie, angst of trauma om op adem te komen en zichzelf te redden van de moeilijke momenten.

Om mentale therapie met behulp van dieren op een effectieve manier uit te voeren, is het belangrijk om de richtlijnen en beperkingen te volgen die in het behandelproces zijn vastgelegd. Vanaf het moment dat het juiste dier is gekozen, moet ervoor worden gezorgd dat het dier de juiste training ondergaat en in staat is om aan de gestelde eisen te voldoen. Ook moet rekening worden gehouden met de behoeften van de behandelde persoon en moet ervoor worden gezorgd dat het dier geschikt is voor behandeling volgens zijn beperkingen en wensen.

Samengevat is het behandelen van geesteszieken met behulp van dieren een unieke en effectieve methode die gebruik maakt van de bijzondere relatie tussen mens en dier om te helpen omgaan met mentale en emotionele problemen. De dieren bieden emotionele steun en een gevoel van veiligheid, en kunnen ook worden gebruikt als hulpmiddel voor het voeden en verbeteren van sociale en communicatieve vaardigheden. Met hun hulp krijgen de slachtoffers een comfortabele, vriendelijke en veilige ruimte die hen helpt momenten van ademhalen en rust te ontdekken. Het gebruik van dieren in mentale therapie geeft de behandelde mensen de nodige tools om vooruitgang te boeken in het genezingsproces en een betere kwaliteit van leven te ervaren.

A. Hieronder staat het bericht dat ik naar de “Melkraad in Israël” heb gestuurd:

Mijn brief aan de “Melkraad in Israël”.

Yahoo/verzonden

assaf benyamini< [email protected] >

Naar:

[email protected]

Zondag 4 juni om 12:20

Groeten aan de “Melkraad in Israël”:

Betreft: Verzoek om overleg.

Geachte mevrouw/heren.

Ik ben een 50-jarige man die in Jeruzalem woont en “Activia” -yoghurt koopt en consumeert vanwege medische aanbevelingen.

De laatste tijd (ik schrijf deze woorden op zondag 4 juni 2023) merkte ik echter dat het steeds moeilijker wordt om dit product te vinden in de grote marketingketens. De redenen hiervoor weet ik niet. Mijn vraag aan u is: zijn er particuliere detailhandelaren in Israël bij wie ik het product rechtstreeks bij mij thuis kan bestellen? Ik wil erop wijzen dat ik door mijn fysieke handicap niet in staat ben om de verschillende verkooppunten fysiek te bereiken en dat al mijn aankopen per levering worden gedaan. De ketens waar ik momenteel leveringen bestel, zijn Shufersell en Kwik. En als het adres geen particuliere winkelier is, waar kan ik het product dan momenteel bestellen?

Ik zou het op prijs stellen als u zoveel mogelijk zou willen toelichten en toelichten.

Groeten,

assaf benyamini,

Costa Ricastraat 115,

entree A-appartement 4, Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: in een geheim huis wegens intimidatie en een klacht bij de Israëlische politie die niet in behandeling werd genomen. Mobiel-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of : [email protected] of: assaf002@mail2world .com of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

B. Hieronder staan ​​berichten die ik op het sociale netwerk Facebook heb gedeeld:

1)

assaf benyamini

18 mei B- 23:48

 

Gedeeld met publiek

roos lof

9 mei B-14:17

Wie zoals ik weet… mijn vader heeft dementie, verdrietig

Iemand zei eens dat als je van iemand met dementie houdt, je ze twee keer kwijtraakt, een keer wanneer ze de diagnose krijgen en dan wanneer ze sterven, het wordt een ‘dubbelzinnig verlies’ genoemd.

‘Een snel krimpend brein’, zo omschrijven de doktoren het. Ik zou niemand dementie toewensen, aangezien de hersenen van de patiënt langzaam sterven, ze fysiek veranderen en uiteindelijk vergeten wie hun dierbaren zijn. Patiënten kunnen opgesloten raken, niet meer kunnen bewegen en niet kunnen eten of drinken.

Er zullen mensen zijn die door dit bericht zullen scrollen omdat de dementie hen niet heeft geraakt. Misschien weten ze niet hoe het is om een ​​dierbare te hebben die vecht of vecht tegen dementie

In een poging om het bewustzijn van deze wrede ziekte te vergroten, zou ik het op prijs stellen als mijn vrienden dit voor vandaag op uw pagina zouden willen plaatsen.

Houd uw vinger ergens in het bericht om te kopiëren en in uw tijdlijn te plakken.

Bedankt

Aan al diegenen die vrienden of familieleden hadden die leden

2) assaf benyamini

20 mei B-0:00

Gedeeld met publiek

Het Internationaal Olympisch Comité beslist over de oprichting van een nieuwe sport waarin wedstrijden worden gehouden:

Kampioenschap van vloeken door chauffeurs tijdens het rijden.

Wie wil Israël vertegenwoordigen?

Zijn er kandidaten?

lol…

3) assaf benyamini

20 mei B-17:19

Gedeeld met publiek

Een groep die ik heb gemaakt:

“Aangename ongediertebestrijdingsgroep” – een groep om contact te leggen tussen mensen die ongediertebestrijdingswerkzaamheden in hun huis hebben uitgevoerd en geen alternatieve plek hebben waar ze kunnen zijn terwijl de pesticiden werken en mensen die bereid zijn om ze te ontvangen tijdens deze periode.

https://assaf-permalinks.com/5vlp

4)groep amateurs geschiedenis

Almog Levi

2 maart

 

De meest stinkende baan ter wereld

Een van de meest gewilde banen in het 16e-eeuwse Engeland heette Bruidegom van de kruk (“jongen van de stoel”) of met andere woorden “kontreiniger” van de koning. De houder van deze functie was de dienaar van de koning, hij zorgde voor zijn comfort en wanneer nodig was hij aanwezig in het huis van de stoel (toilet) en zorgde voor het schoonmaken van zijn achterste na het poepen.

Waarom had de koning een billenreiniger nodig? In Engeland dachten ze altijd dat de koning die voor je staat bij de gratie van God is en de koninklijke kont echt heilig is, dus de koning die voor je staat bij de gratie van God kan zichzelf zeker niet afvegen…

Deze functie werd alleen vervuld door edelen of leden van de hogere klasse, terwijl niet iedereen voor deze functie kon worden aangenomen en degenen die de functie kregen niet echt bezwaar konden maken. De billenwasser was de vertrouweling van de koning en zat letterlijk dicht bij al zijn intieme zaken. De koning zou details van politiek belang delen met zijn naaste schoonmaker, en natuurlijk is kennis macht.

Onder Henry VIII was deze positie echt gevaarlijk omdat hij vooral in de gevorderde stadia van zijn leven paranoïde was en altijd dacht dat hij werd aangevallen. Hij executeerde verschillende van zijn vrouwen, evenals Norris, zijn kont-bruidegom.

Deze positie werd afgeschaft in 1901, met de toetreding tot de troon van Edward VII.

Dus de volgende keer dat je denkt dat je baan stinkt of gevaarlijk is, denk dan eens aan Henry VIII’s billenwasser.

geschiedenis aan de massa

bron:

https://hij.m.wikipedia.org/…/%D7%A0%D7%A2%D7%A8_%D7%91…

 

5) assaf benyamini

1 dag

Gedeeld met publiek

Een stel, een bruid en een bruidegom, beginnen hun reis van de trouwlocatie in de stad naar hun huis in het dorp, rijdend op een ezel.

Een paar minuten later ontmoeten ze een groep mensen die tegen hen zeggen: “Wat een arme ezel. Hij moet twee mensen op zijn rug dragen. Het is zo moeilijk voor hem.”

De bruid en bruidegom horen dit, stappen van de ezel af en lopen verder terwijl de ezel naast hen loopt.

Een paar minuten later ontmoeten de bruid en bruidegom een ​​andere groep mensen die tegen hen zeggen: “Wat is deze ezel arm. Het is zo moeilijk voor hem om te lopen – en niemand helpt hem.”

De bruid en bruidegom horen dit, pakken de ezel op en lopen verder met de ezel in hun handen.

Er gaan nog een paar minuten voorbij en de bruid en bruidegom ontmoeten een andere groep mensen die hen beginnen te bespotten: “Kijk eens naar deze twee domme mensen. In plaats van op de ezel te rijden zoals iedereen doet, dragen ze de ezel in hun handen. Haha. ..”.

De bruid en bruidegom horen dit, laten de ezel voorzichtig op de grond zakken en stappen er weer op.

De conclusie: hij die ervoor kiest zijn leven uitsluitend te leiden volgens wat andere mensen hem vertellen en zonder enige overweging of zelfdenken is ….

Je kunt het antwoord zelfs zonder mijn hulp invullen…

Of zoals geschreven in een van de Joodse bronnen (ik weet niet precies waar – je kunt dit natuurlijk controleren):

Er is een verschil tussen mensen die hun leven leiden en degenen wier leven dat leeft.

6) assaf benyamini

6 dagen

Gedeeld met publiek

In een joodse gemeenschap was er een tycoon (of zoals ze deze mensen in het verleden noemden: “Gvir”) die alle mensen van de gemeenschap haatten. Iedereen was er zeker van dat hij de wereld geen liefdadigheid geeft – zelfs niet als er mensen om hem heen zijn die in grote moeilijkheden en armoede verkeren.

Op vele dagen, toen die heer stierf, stemde geen van de leden van de gemeenschap ermee in een lofrede voor hem uit te spreken – zo sterk was de haat jegens hem.

In de maanden die volgden op de dood van de man, merkten de leden van de gemeenschap echter iets vreemds op: alle liefdadigheidsfondsen, die tot de dood van die heer elke dag werden gevuld, tenslotte bleven ze leeg nadat de man was overleden. en niemand vulde ze.

Pas op dat moment beseften de mensen van de gemeenschap de omvang van de fout en het vreselijke onrecht dat ze die heer hadden aangedaan – die in het geheim veel donaties deed, wat bekend staat als de hoogste deugd van naastenliefde.

De mensen van de gemeenschap wilden hem echt verontschuldigen voor de omvang van het onrecht – maar het was natuurlijk al te laat.

De conclusie: als we een uitgesproken mening hebben over allerlei kwesties, moeten we altijd bedenken dat er dingen kunnen zijn die we niet weten.

7) Een verhaal uit een van de bronnen gerelateerd aan Sjavoeot (ik weet niet precies waar – je kunt dit natuurlijk controleren):

Er wordt gezegd dat de Heilige, gezegend zij Hij, de Thora aanbiedt aan de naties van de wereld.

Eerst biedt hij de Tora aan de Italianen aan.

De Italianen vragen: “Wat moeten we in acht nemen in het kader van de Thora?”.

De Heilige, gezegend zij Hij, antwoordt hen: “Gij zult niet doden.”

De Italianen horen dit, weigeren de Thora te accepteren en antwoorden: “Nee bedankt, nee bedankt.”

Dan biedt de Heilige, gezegend zij Hij, de Thora aan de Fransen aan.

De Fransen vragen: “Wat moeten we onderhouden?”

De Heilige, gezegend zij Hij, antwoordt hen: “Gij zult geen overspel plegen.”

De Fransen horen dit en ook zij weigeren de Thora te aanvaarden en antwoorden: “Nee, dank u, geen genade”.

Dit is hoe de Heer van de wereld alle naties vraagt ​​- en elke natie weigert de Thora te accepteren, zich realiserend welke mitswot het moet vervullen.

Eindelijk komt de Heilige, gezegend zij Hij, naar de Joden en biedt hun de Thora aan.

De Joden stellen een vraag die geen enkel ander volk voor hen heeft gesteld: “Hoeveel kost het?”

De Heilige, gezegend zij Hij, antwoordt de Joden: “Het kost niets. Het is gratis.”

De Joden horen dit en accepteren de Thora onmiddellijk….

lol…

8) assaf benyamini

24 mei B-19:36

Gedeeld met publiek

De rust van een oude man wordt verstoord door een groep kinderen die dagelijks vele uren in de buurt van zijn huis spelen en veel lawaai maken.

De oude man besluit ze weg te houden – maar doet dat met een uitgekiende methode.

De oude man gaat naar de kinderen toe en zegt tegen hen: “Jullie spelen hier heel mooi. Ik geniet er echt van om te zien hoe jullie hier spelen – vanaf vandaag zal ik jullie allemaal 15 cent betalen voor elke dag dat het kind hier komt spelen. “

En zo gebeurde het – de oude man betaalde 15 cent aan elk van de kinderen voor elke dag dat dat kind in de buurt van zijn huis kwam spelen.

Een week later gaat de oude man weer naar de kinderen en zegt tegen hen: “Luister, mijn financiële situatie is moeilijk. Het spijt me – maar vanaf vandaag kan ik jullie allemaal slechts 8 cent betalen voor elke speeldag – niet 15 “.

In deze situatie bleven sommige kinderen ter plekke spelen – maar sommigen gingen weg.

Er gaat weer een week voorbij en de oude man gaat weer naar de kinderen en zegt tegen hen: “Luister, mijn situatie is echt moeilijk – vanaf vandaag kan ik jullie allemaal slechts één cent betalen voor elke speeldag.”

Toen de kinderen dit hoorden, verliet de hele groep woedend de plaats en ze zeiden tegen de oude man: “Voor één cent zijn we niet klaar om hier verder te spelen!!”

lol…

9) assaf benyamini

24 mei B-19:13

Gedeeld met publiek

Een verhaal uit een van de Joodse bronnen (ik weet niet meer waar dit verhaal voorkomt – je kunt het natuurlijk controleren):

In een stad woonden een rijke man en een arme man. Op een dag wilde de arme man gasten uitnodigen in zijn huis. Hij nadert het huis van de rijke man en vraagt ​​hem een ​​vaas voor hem te lenen – zodat de gasten comfortabel en aangenaam zullen zijn bij hem thuis. De arme man verzekerde de rijke man dat hij hem de vaas de volgende dag zou teruggeven en dat hij zich nergens zorgen over hoefde te maken. Eindelijk is de rijke man overtuigd en leent de arme man de vaas.

De volgende dag, nadat de gasten het huis van de arme man hebben verlaten, arriveert hij bij het huis van de rijke man en geeft hem twee vazen ​​​​in plaats van één terug. De rijke man begrijpt het niet en vraagt: Waar komt die andere vaas vandaan? De arme man antwoordde hem: Vraag het niet, er gebeurde ‘s nachts een wonder – de vaas baarde een andere vaas.’ De rijke man begreep het niet – hoe kon een vaas baren? Ik begrijp het niet – maar wat kan het mij schelen – ik heb een vaas verdiend.

Er gaan nog een paar weken voorbij en de arme man komt weer naar het huis van de rijke man en vraagt ​​hem om hem een ​​set bestek te lenen voor gasten die naar hem toe komen. De rijke man stemt ermee in de arme man een set bestek te lenen – en opnieuw herhaalt zich dezelfde gebeurtenis: de volgende dag geeft de arme man twee sets bestek terug aan de rijke man en vertelt hem dat er een andere set bestek is geboren dat nacht – en deze keer begrijpt de rijke man de logica ervan niet – maar stemt ermee in te accepteren – omdat wat hem ervan weerhoudt gratis geschenken te ontvangen.

Er gaan nog een paar weken voorbij en de arme man komt weer naar het huis van de rijke man en deze keer vraagt ​​hem om zijn gouden lamp te lenen voor gasten die naar hem toe komen.

Als de rijke man het aanbod hoort, denkt hij bij zichzelf: “Ik heb hier een goede deal. Ik zal mijn gouden lamp aan de arme man lenen – en morgen krijg ik twee gouden lampen – wat een schoonheid!!”.

Zo leent de rijke man de arme man zijn gouden lamp – behalve dat deze keer een dag, twee dagen, een week en nog een week voorbij gaan en de arme man de lamp niet teruggeeft.

Vol woede arriveert de rijke man bij het huis van de arme man: waarom geef je me mijn lamp niet terug? Wat is??”.

De arme man antwoordt de rijke man: “Vraag niet wat er is gebeurd. Het spijt me je het bittere nieuws te moeten vertellen, maar de gouden lamp die ik van je geleend heb… hij is dood!!!”.

De rijke man werd nog bozer: “Vertel me eens, hou je me voor de gek? Hoe kan een lamp doodgaan?”.

De arme man antwoordt hem: “En hoe kan een vaas baren?”.

De conclusie: wie bereid is absurditeiten in hun leven op een bepaald gebied te accepteren, moet niet verbaasd zijn als ze ook op andere gebieden absurditeiten uit hun omgeving accepteren…

Alle emoties:

1

Mali Benjian

10) assaf benyamini

24 mei B- 18:23

Gedeeld met publiek

De nieuwe beweging om economische bestraffing in Israël aan te moedigen, opgericht door de nieuwe almachtige kapitalistische regering, is op zoek naar:

1. patrouilles om arme mensen op te sporen en voor de rechter te brengen.

2. Gebiedscoördinatoren om voortdurend nieuwe patrouilles op te sporen.

3. Aanvaarding voor een baan als scout is alleen mogelijk voor degenen met een eigen vermogen van ten minste NIS 2 miljard.

4. Een verkenner die verzuimt arme mensen op te sporen, zal onmiddellijk al zijn eigendommen en geld in beslag worden genomen.

5. Strafrechtelijke privileges en een lange gevangenisstraf in het verleden van de kandidaat.

Oproepen van morele of ethische mensen zullen u niet interesseren.

lol…

11) Tips voor het mislukken van een sollicitatiegesprek:

1. stinkend en met vuile kleren aankomen.

2. Stel de interviewers botte vragen over hun persoonlijke leven (zijn ze getrouwd/ongehuwd, hoeveel kinderen hebben ze, enz.).

3. Schreeuw tegen de interviewers.

4. Neem een ​​radio mee naar het interview en zet hem af en toe op hoog volume – zonder iets met het interview zelf te maken te hebben.

5. Breng een spray luchtverfrisser mee naar het interview en spuit deze in het gezicht van de interviewers – zonder iets met het interview zelf te maken te hebben.

6. Vertel de interviewers dat we altijd naar ons werk komen met de wens om rellen te veroorzaken en de dagelijkse activiteiten van het bedrijf of de werkplek te verstoren.

7. Vertel de interviewers over een rijke criminele of psychiatrische geschiedenis. Het wordt aanbevolen om zo gedetailleerd mogelijk te zijn.

Nog meer ideeën?

lol…

12) assaf benyamini

Minuut één·

Gedeeld met publiek

Ze vertellen over een Joodse stad waar veel arme mensen woonden – zo erg zelfs dat ze niet in staat waren om hun huizen tijdens de wintermaanden te verwarmen in een gebied met een erg koud klimaat.

Niet ver van de stad woonde een bekende niet-Joodse filantroop die nooit zou instemmen met schenkingen aan de inwoners van de stad zodat de bewoners hun huizen konden verwarmen.

Op een van de strenge winterdagen gaat de rabbijn van de stad de sneeuw in en gaat naar het huis van de weldoener om hem te smeken om te doneren aan de arme mensen die daar wonen.

De rabbijn arriveert bij het huis van de weldoener, die de deur opent en de rabbijn aanbiedt om binnen te komen – in de woning van de man is het tenslotte warm en gezellig.

Maar de rabbijn weigert het huis van de man binnen te gaan – en de twee zetten het gesprek voort, terwijl de weldoener constant probeert de rabbijn te overtuigen om zijn huis binnen te gaan, maar de rabbijn staat erop het gesprek op de stoep van de weldoener voort te zetten zonder naar binnen te gaan.

Tijdens het gesprek begint de weldoener, die altijd in zijn verwarmde huis is en de kou niet voelt, het koude weer voor de deur te voelen – zozeer zelfs dat hij eindelijk overtuigd is en ermee instemt om te doneren aan de mensen van de stad voor hun huizen verwarmen.

De conclusie: in ons leven zijn er soms situaties die niet echt begrepen kunnen worden zonder een persoonlijke ervaring die ze voor ons illustreert.

13)

https://rentafriend.com/

huur een vriend

Een website waarmee je geld kunt verdienen door een persoon die zich aanbiedt als iemand die bereid is om gesprekken te voeren met verschillende mensen van over de hele wereld, al naar gelang de vraag (een soort freelancerbaan).

Als alternatief is het, op basis van wat ze adverteren, mogelijk om mensen te lokaliseren om gesprekken met hen te voeren om eenzaamheid te verlichten – en voor betaling aan die “freelancer” voor dat gesprek.

Ik heb de site of de service niet persoonlijk geprobeerd, dus ik kan er geen mening over geven.

In ieder geval – dit is een online dienst om eenzaamheid te verlichten….

14)boeken-aanbevelingen,recensies,interviews

Pesja Sara Zelmanovich

20 april

Gelieve te verspreiden!

Ik ben een 91-jarige overlevende van de Holocaust. Onlangs schreef ik in een nieuw boek over mijn jeugd tijdens de Holocaust. Het boek “Childhood” werd uitgegeven door “The Galilean Publishing House” met de steun van Yad Vashem.

Het boek is goedgekeurd door de commissie van Yad Vashem en hun steun bevestigt het historische belang ervan. Wat betreft de beschrijving van de historische achtergrond, het gaat over de strijd om het bestaan ​​van een 13-jarige jongen in concentratie- en werkkampen in Oostenrijk, waar ik vanuit Hongarije werd gedeporteerd. Het verhaal zit vol wonderen die geen logische verklaring hebben.

(Ook al zal ik door de vallei van de dood lopen, ik zal het kwaad niet vrezen omdat je staat)

Het is niet nodig om uit te leggen dat het in het onderwijs noodzakelijk is om zo’n boek op grote schaal te verspreiden. Het boek is te koop in de Stimatsky-boekwinkels en Zumat-boeken, maar zonder publicatie van zijn bestaan ​​zal het niet worden verspreid en zal het het publiek en toekomstige generaties niet bereiken.

Ik vroeg de meeste mediamensen om me te helpen door artikelen, interviews, enz. te publiceren, maar ze weigerden, omdat ik niet beroemd genoeg ben om beoordelingen te krijgen volgens hun mening.

Daarom vraag ik jullie hulp. Alvast bedankt

Hartelijke groeten

Yitzhak Walster Telefoon thuis: 972-4-6940586 Mobiel: 972-52-8695778

15)

assaf benyamini

Gedeeld met publiek

3 jonge vrouwen ontmoeten elkaar in een bus.

Een van hen zegt tegen haar twee vriendinnen: Weet je, mijn man toont door de jaren heen steeds minder interesse in mij.

De twee vrienden van de vrouw vragen haar: En wat is het beroep van uw man?

Ze antwoordt: Mijn man is verkoper in een groentewinkel.

Haar twee vrienden antwoorden haar: wat wil je – je man is altijd op zoek naar de nieuwe en verse goederen…

Een andere vrouw van de 3 zegt ook dat haar man door de jaren heen steeds minder interesse in haar toont.

Haar twee vrienden vragen haar: “En wat is het beroep van je man?”.

Ze antwoordt: “We hebben een parkeerplaats.”

Haar twee vrienden antwoorden haar: wat wil je – je man is altijd op zoek naar de nieuwste modellen…

De derde vrouw zegt tegen haar twee vrienden: “Weet je, mijn man toont door de jaren heen steeds meer interesse in mij.”

En haar twee vrienden vragen haar: “En wat is het beroep van uw man?”

Ze antwoordt: “Mijn man is archeoloog”….

16) Een kikker en een schorpioen ontmoeten elkaar op de oever van de rivier.

De schorpioen wendt zich tot de kikker: “Help me alsjeblieft de rivier over te steken. Ik kan het niet alleen oversteken – ik kan niet zwemmen.”

De kikker antwoordt: “Maar je zult me ​​steken – en we zullen allebei verdrinken.”

De schorpioen: “Ik zal je steken – zodat we allebei verdrinken – waarom!! Ik beloof je – ik zal je niet steken.”

De kikker is overtuigd, draagt ​​de schorpioen op zijn rug en begint de rivier over te zwemmen.

In het midden van de rivier komt de angel. De kikker en de schorpioen verdrinken en sterven.

Conclusie: Een schorpioen blijft altijd een schorpioen. Sommige dingen kunnen niet worden veranderd of opgelost.

17) Een rechtbank veroordeelt een beklaagde, een elektricien van beroep, tot de doodstraf – executie door een elektrische stoel.

Ze pakken de elektricien met geweld en binden hem vast aan de elektrische stoel en bereiden zich voor om deze te activeren om de beslissing van de rechtbank uit te voeren.

Maar een paar minuten voor de executie gaat de elektrische stoel kapot.

Neem contact op met de elektricien en vraag hem de stoel te repareren.

De elektricien: “Wat kan ik je vertellen – ik kan de stoel repareren, maar dat doe ik niet. Ik heb geen motivatie.”

Hahaha…

18) Ik zal een waarschuwing voorafgaan: het volgende bevat harde en schokkende grafische beschrijvingen – degenen die er niet tegen kunnen, wordt gevraagd om verder te gaan en niet verder te gaan met het lezen van de post (en nee – dit is op geen enkele manier een grap of grap van welke aard dan ook ):

Er is een verhaal uit het Holocaust-tijdperk over een kamp waar buitengewone medische experimenten werden uitgevoerd in hun wreedheid – en zelfs vergeleken met andere concentratie- of vernietigingskampen van de nazi’s, zal hun naam vergeten worden:

Bijvoorbeeld: het hele lichaam van een persoon openen – van het nekgebied tot de taille zonder gebruik van verdoving. Gruwelijk wordt gezegd dat de nazi-doktoren deze experimenten met een brede glimlach op hun gezicht deden. Er zijn ook verhalen over een soort “operatie” die ongebruikelijk is in zijn wreedheid, die drie fasen omvatte: in de eerste fase – het openen van de maag van het slachtoffer, natuurlijk, zonder gebruik van verdoving. In de tweede fase zouden ze levende katten nemen en deze in het gecreëerde medium plaatsen. In de derde fase zouden ze de maag van het slachtoffer dichtnaaien met de levende kat erin – en dan zouden ze die gevangene op de binnenplaats van het kamp gooien en hem een ​​langzame dood laten sterven tot hij zijn laatste adem uitblies.

Blijkbaar waren de overgrote meerderheid van de slachtoffers van deze experimenten Joden.

Maar er zijn nog enkele vragen:

Waren deze experimenten onderdeel van de zogenaamde “medische studies” uitgevoerd door Dr. Yosef Mangala?

In welk jaar vonden ze plaats en in welk kamp? Waren er pogingen onder de Duitse officieren om zich tegen de uitvoering van de experimenten te verzetten – of was de steun voor hen overweldigend?

En waren er gevallen van gevangenen waarbij het de bedoeling was deze experimenten uit te voeren, maar ze op de een of andere manier wisten te redden van het wrede lot? Zijn er zulke verhalen?

19) assaf benyamini

een minuut

naar: “Parlement de sociale.“.

Onderwerp: Platform zoeken.

Geachte mevrouw/heren.

Ik kwam op het volgende idee om een ​​applicatie te ontwikkelen voor mensen die lijden aan ziekten die gepaard gaan met cognitieve achteruitgang en aandoeningen van dementie zoals de ziekte van Alzheimer:

Zoals we weten, verliezen de patiënten met ziekten waarvan het belangrijkste kenmerk cognitieve achteruitgang is (zoals de ziekte van Alzheimer of andere ziekten waarbij sprake is van dementie) geleidelijk veel vermogens, zoals het kortetermijngeheugen of het dagelijks functioneren, dat is geleidelijk verslechtert. Het idee is om software op te zetten, of een systeem dat zal worden ontworpen voor mensen die zich in deze situatie bevinden. De uitdaging is om in zo’n systeem alle programma’s of systemen te verzamelen die de persoon gebruikt – en door een kunstmatig intelligentiesysteem wordt het bedieningsmechanisme steeds eenvoudiger naarmate de ziekte vordert. Om het systeem zo te bouwen dat het zich zo precies mogelijk aanpast aan de situatie van de gebruiker, is het natuurlijk nodig om tijdens de ontwikkeling overleg te plegen en samen te werken met hersenonderzoekers,

Het doel van het systeem is natuurlijk om mensen die gewend zijn een computer voor verschillende doeleinden te gebruiken en die op de rand van dementie zijn, de toegang tot de systemen die ze jarenlang van hun leven gewend waren, niet volledig te verliezen – en zo tot op zekere hoogte hun levenskwaliteit verbeteren, die al aanzienlijk is aangetast als gevolg van de symptomen van de ziekte zelf.

Tot zover het idee zelf.

Hoewel dit een idee is waar ik over nadacht, heb ik in mijn persoonlijke leven niets te maken met dementiezorg.

Ik wil erop wijzen dat bij alles wat mij persoonlijk aangaat, er een aantal zaken zijn waarmee rekening gehouden dient te worden:

1. Ik ben geen professional op het gebied van programmeren, noch een professional op het gebied van hersenonderzoek, cognitie of neurologie – en daarom zal ik zo’n project niet stap voor stap kunnen begeleiden.

Dit is een idee waar ik over heb nagedacht – en afgezien van het geven van het eerste idee zal ik niet in staat zijn om te helpen in een andere fase van het project.

2. Ik leef van een zeer laag inkomen – een arbeidsongeschiktheidsuitkering van het National Insurance Institute. Daarom heb ik geen mogelijkheid om budgetten te investeren in het realiseren van het idee. En sterker nog: door de ernst van mijn situatie helpen zelfs hele hoge kortingen gewoon niet.

3. Ik woon in de wijk Kiryat Menachem in Jeruzalem en ik heb geen auto of rijbewijs. Door mijn gezondheid en financiële situatie is er ook geen kans dat ik in de toekomst een rijbewijs kan halen of een auto kan kopen.

Daarom bestaat mijn vermogen om naar adviesvergaderingen te komen in de kantoren van bedrijven die aanzienlijk ver van mijn woonplaats verwijderd zijn, niet.

Mijn vraag aan u is: Wat is volgens u het meest geschikte internetplatform om een ​​dergelijk project te uploaden, te beheren en te promoten?

Mijn persoonlijke gegevens:

Voornaam – assaf. Achternaam – benyamini.

Identiteitsnummer-029547403.

Volledig postadres-

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: in een geheim huis wegens intimidatie en een klacht bij de Israëlische politie die niet in behandeling werd genomen.

Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

Mijn website:  https://www.disability55.com/

C. Hieronder staat de e-mail die ik heb gestuurd naar het Jeruzalemse district van Klalit Health Services:

Brieven aan de Algemene Gezondheidsdienst van het district Jeruzalem.

Yahoo/verzonden

assaf benyamini< [email protected] >

Naar:

[email protected]

Maandag 5 juni om 23:09 uur

Aan: Klalit Health Services – district Jeruzalem.

Onderwerp: Mijn sollicitatie is hier bijgevoegd..

Geachte mevrouw/heren.

Enige tijd geleden liet ik het volgende bericht achter op de website van Klalit Health Services.

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de behandeling van deze aanvraag. Ik wil u erop wijzen dat de samenvatting van mijn bezoek aan de huisarts vanaf 1 juni 2023 niet in het persoonlijke gedeelte van de website verschijnt.

Groeten, assaf benyamini.

Op 14 mei 2023 bezocht ik mijn huisarts – en een paar minuten nadat ik de dokterskamer had verlaten, deed ik een ECG-test in de kliniek. Behalve dat de samenvatting van het bezoek aan de huisarts, evenals het resultaat van de ECG-test. dat ik niet in mijn persoonlijke zone op de “Klalit Online”-website verscheen. Daarom wil ik graag weten hoe ik dit probleem kan oplossen en hoe ik deze documenten uit mijn medisch dossier kan bekijken en thuis op mijn pc kan downloaden.

Hartelijke groeten,

assaf benyamini.


Mijn persoonlijke gegevens:


Voornaam – assaf. Achternaam – benyamini.

Identiteitsnummer – 029547403.

Volledig adres voor postbezorging –

assaf benyamini,

Costa Ricastraat 115,

Ingang A – Appartement 4, Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: in een geheim huis wegens intimidatie en een klacht bij de Israëlische politie die niet in behandeling werd genomen.

Mobiel-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of : [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

De therapeutische setting waar ik in zit:

Vereniging “Reut” – Herberg “Avivit”,

Ha-Avivit-straat 6, Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9650816.

Telefoonnummers in de kantoren van het hostel: 972-2-6432551. en: 972-2-6428351.

De huisarts bij wie ik onder controle ben:

Dr Brandon Stewart,

6 Daniel Yanovsky-straat,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9338601.

Telefoonnummer op het kantoor van de kliniek: 972-2-5098282.

Faxnummer in de kantoren van de kliniek: 972-2-6738551.

Leeftijd: 50. Burgerlijke staat: Single.

D. Hier is een software-idee waar ik aan dacht:

Helaas zijn er de afgelopen jaren (ik schrijf deze woorden op dinsdag 6 juni 2023) in de staat ISRAËL gevallen van misbruik van peuters in kleuterscholen, die worden ontdekt nadat de ouders van de kinderen camera’s hebben geïnstalleerd als en wanneer er een verdenking van strafbare feiten door de kleuterjuf of het onderwijzend personeel van de kleuterschool.

Wanneer de zaken het politieonderzoek bereiken, loopt het onderzoek soms maanden of zelfs langer vertraging op vanwege de moeilijkheid om het personeel te rekruteren dat nodig is om vele uren aan opnames te bekijken.

De uitdaging is om op basis van kunstmatige intelligentie software te ontwikkelen die de video’s scant en de onderzoekers de problematische onderdelen presenteert waarin sprake is van misbruik, zoals: een kind dat dwangvoeding krijgt, een verwaarloosd kind dat geen aandacht krijgt hij heeft overdag een kind nodig dat wordt geslagen door de kleuterjuf, en meer.

Op deze manier kunnen de onderzoeken efficiënter worden gemaakt, mankracht worden bespaard – en leiden tot een situatie waarin sneller voortgang kan worden gemaakt met de gerechtelijke procedure tegen de verdachte.

E. Hieronder staat een e-mail die ik naar verschillende plaatsen heb gestuurd in een poging de Nigeriaanse burger met wie ik correspondeerde te helpen:

Naar:

Onderwerp: Ik heb me aangemeld.

Geachte mevrouw/heren.

De afgelopen dagen (ik schrijf deze woorden op woensdag 1 december 2121) heb ik de bijgevoegde correspondentie op het sociale netwerk Facebook gevoerd met een inwoner van Nigeria – en volgens hem heeft bovenstaande dringend medische hulp nodig. Maar helaas bestaat de medische hulp die hij nodig heeft niet in het gezondheidssysteem in zijn land.

Mijn vraag aan u is: Kent u Israëlische of andere hulporganisaties die actief zijn in het gebied waar hij woont (hieronder vindt u zijn woongebied en de middelen om contact met hem op te nemen) die daar kunnen komen en hem kunnen helpen?

Groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-Appartement 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, Postcode: 9662592.

Telefoonnummers: thuis-972-2-6427757.

Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) De e-mailadressen van [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

Kasteel

Ik wou dat ik op een dag dinsdag 20:59 was

Kasteel

Meneer goedenavond vanaf hier

Binnenkomen

Kasteel

Meneer, ik heb uw hulp nodig. ik ben erg misselijk

Binnenkomen

Derde21:40

jij verzond

wat kan ik helpen? Ik ben geen dokter – en ik heb geen medische opleiding. Dus ik kan je niet adviseren wat je moet doen – ik denk dat je het beter aan de doktoren kunt vragen – niet aan mij. Assaf Benyamini.

Binnenkomen

Kasteel

Meneer sinds deze week kan ik niet eens uit bed komen ben erg ziek malaria en tyfus er is geen geld om naar het ziekenhuis te gaan meneer

Binnenkomen

Derde22:00

jij verzond

Het is dus echt een heel moeilijk probleem – ik weet niet wat ik je moet schrijven. Natuurlijk zijn er geen magische oplossingen. Ik weet ook niets over het gebied waarin u woont. Maar misschien is er iets dat u kunt controleren: zoals we weten, in sommige regio’s van de wereld, en het kan om allerlei redenen voorkomen dat de lokale bevolking geen toegang heeft tot medische behandeling zoals ziekenhuizen. Op sommige van deze plaatsen zijn er kantoren van internationale liefdadigheidsorganisaties die de lokale bevolking proberen te helpen bij dergelijke problemen. Kent u dergelijke kantoren in uw buurt? en als er dergelijke kantoren zijn, probeer ze dan te bellen en de situatie aan hen uit te leggen?

assaf benyamini.

Binnenkomen

Derde22:42

Kasteel

Hmmm niet in Nigeria

Binnenkomen

Kasteel

Ik denk dat ik mijn lot zal leggen in wat eruit komt

Binnenkomen

Derde 23:33

jij verzond

In welke stad in Nigeria woon je? en in welke straat/buurt? Kun je je telefoonnummer schrijven? Ik deel onze correspondentie met Nigeriaanse ministeries – misschien kan een van hen helpen. Misschien kunnen uw exacte gegevens deze organisaties helpen aankomen en u sneller helpen. Assaf Benyamini.

Binnenkomen

jij verzond

Ik heb gelezen dat veel Nigeriaanse artsen in het buitenland gaan werken vanwege hogere salarissen die ze uit Nigeria krijgen – is dat waar? Is dit de reden dat er zo weinig dokters en medische hulp zijn in Nigeria? Of misschien is het niet het probleem en zijn er andere redenen? Assaf Benyamini.

Binnenkomen

9:59

Je hebt een antwoord ontvangen van Castle

Het originele bericht:

Ik las dat veel Nigeriaanse dokters in het buitenland gaan werken omdat…

Nigeria heeft intelligente artsen (doktoren) maar de regering zorgt niet voor ze, geeft er niets om, de meeste van onze doktoren bevinden zich buiten landen zoals je zei, landen als Saoedi-Arabië, de VS, Canda, het VK enz. in voorgaande jaren gingen onze doktoren in staking, staking betekent stoppen met werken omdat de overheid niet wil toegeven aan hun eisen zoals salarisverhoging de doktoren en andere medische instanties gingen in staking waarbij veel geduld het leven verloor door niemand om hun slechte gezondheidstoestand te onderzoeken, stroomde het mortuarium dagelijks vol met lijken

Binnenkomen

Kasteel

Waarom zullen onze overheidsfunctionarissen voor hen zorgen waar alle overheidsfunctionarissen voor behandeling reizen en zichzelf hier in Nigeria niet behandelen, het is erg beschamend en jammer dat wij, burgers, degenen zijn die er het meest onder lijden

Als ik besluit om naar het ziekenhuis te gaan, zullen ze me niet behandelen zonder een grote som geld te storten om de medische behandeling te starten en na de behandeling zal ik in totaal een enorm bedrag betalen en dat soort geld heb ik niet, mijnheer

Binnenkomen

10:23

Kasteel

Als ik weet hoe ik dit land voorgoed kan verlaten, heb ik een sponsor nodig, als je er een kunt krijgen, zal ik blij zijn

Binnenkomen

11:30 uur

jij verzond

Ik ken geen enkele sponsor. de enige manier waarop ik kan helpen, is proberen onze correspondentie naar de Nigeriaanse autoriteiten te sturen – ik heb geen andere mogelijkheden. Ik ben maar een gewone burger – en ik kan deze feiten niet veranderen of de wereld verbeteren.

Assaf Benyamini.

Binnenkomen

Je hebt een antwoord ontvangen van Castle

Het originele bericht:

Ik ken geen enkele sponsor. de enige manier waarop ik kan helpen, is proberen het te posten.

Er is geen probleem meneer

Binnenkomen

Kasteel

Laat me je iets vragen?

Binnenkomen

jij verzond

zeker dat je kunt vragen wat je wilt.

Binnenkomen

Kasteel

Oké, bedankt meneer voor het audiëntie

Binnenkomen

Kasteel

Je woont toch in Israël?

Het is mijn droom geweest om dit land van lijden te verlaten om erop uit te trekken en een groenere weide te zoeken. Ik bedoel werk. Ik wil weten of het mogelijk is als je daar mensen hebt die arbeiders nodig hebben waarmee ik kan werken?

Binnenkomen

Kasteel

Ik hou er niet van afhankelijk te zijn van mensen

Binnenkomen

12:35 uur

jij verzond

Ik heb geen connecties – en ik heb geen persoonlijke erkenning bij organisaties of particulieren die arbeiders nodig hebben. In deze wereld zijn we allemaal afhankelijk van andere mensen – er is geen persoon die zonder kan. Ik kan u met diep verdriet en schaamte vertellen dat hier in ISRAËL de autoriteiten zeer slecht omgaan met immigranten uit Afrika. we zijn ook een heel klein land – en onze regering kan geen ander beleid hebben dan hun aankomst te voorkomen. Hiervoor is in de afgelopen 3-4 jaar een zeer hoge muur gebouwd in onze zuidelijke grens met Egypte. In ons land is er “חוק השבות” – een wet die Joodse mensen toestaat te komen – maar andere groepen niet. Niet-joodse mensen komen van tijd tot tijd om te werken – en ze moeten na een paar jaar leven. dit is het beleid van onze autoriteiten. Tegelijkertijd zijn er enkele ISRAELISCHE organisaties die proberen te helpen in andere landen – ook in staten van Afrika. Als je me wat aanvullende gegevens geeft, zoals je telefoonnummer, in welke stad in Nigeria je woont en ook in welke buurt en straat, kan ik je proberen door te verwijzen – natuurlijk alleen als je daarin geïnteresseerd bent. Assaf Benyamini.

1

Binnenkomen

12:54

U heeft een reactie ontvangen van

Ik moet je iets over mezelf vertellen voordat ik je mijn details geef, ik heb zoveel geleden in deze wereld vanaf mijn kindertijd tot de datum dat ik werd geboren op 5 mei 1995. Ik verloor mijn vader op 5-jarige leeftijd sinds mijn vader stierf dingen haven het was niet zoals het had moeten zijn ik maakte mijn middelbare school af in 2014 maar wachtte tot 2019 omdat er geen geld was om verder te gaan, in 2019 besloot ik het risico te nemen om naar de universiteit te gaan ik schreef een toelatingsexamen ik slaagde en werd toegelaten tot de universiteit om elke droomcursus te studeren, ik verlang ernaar om CRIMINOLOGIE EN Castle te studeren

Het originele bericht:

Ik heb geen connecties en ik heb geen persoonlijke erkenning met…

VEILIGHEIDSSTUDIES ik ben in hetzelfde jaar getrouwd omdat ik, volgens de Afrikaanse traditie, het enige kind van mijn ouders en mijn vader te laat ben, ik op tijd moet trouwen, dus ik ben begin dit jaar met mijn vrouw getrouwd, ze had een ernstig probleem bij de bevalling die ze beviel een te vroeg geboren baby door Cs en we verloren de baby dit alles bracht me in moeilijkheden verlies van focus halverwege dit jaar ik stopte met school zoals ik met je praat nu hebben we niets te doen om ons leven te ondersteunen we zijn banen meneer

Binnenkomen

Kasteel

Land: Niger

Woonstaat: Ebonyi-staat

Woonplaats: Abakaliki

Telefoonnummer: +2348138412994

Binnenkomen

13:37

jij verzond

Ok – ik zal proberen een organisatie of vereniging te helpen – maar ik kan niets beloven. Hoe dan ook, ik zal het proberen.

assaf benyamini.

F. Hieronder volgt een beschrijving van een systeem dat blijkbaar niet bestaat en onmogelijk te ontwikkelen is met de technologieën die vandaag de dag bestaan ​​(en in elk geval is dit slechts een verbeelding en geen praktisch voorstel van welke aard dan ook):

Zoals we weten, zijn er in elke regio van de wereld natuurlijke fenomenen of schadelijke insecten die mensen storen of in gevaar brengen, of soms zelfs elke kans op vestiging verhinderen (de extreme klimaatomstandigheden op Antarctica die het bestaan ​​van nederzettingen, termieten gevonden in de grensgebieden tussen Frankrijk en Spanje die een gevaar vormen voor de vele houten huizen die in deze gebieden zwermen sprinkhanen zijn die soms in Israël en andere landen in het Midden-Oosten opduiken en landbouwgewassen, enz. bedreigen) en het idee dat ik dacht ongeveer in deze context is:

Een wapensysteem op basis van kunstmatige intelligentie is open, dat zal “weten” hoe zwermen robotinsecten moeten worden gelanceerd die zich zullen voordoen als ongedierte dat in hetzelfde gebied bestaat, waardoor de vijand in verwarring wordt gebracht die ongediertebestrijdingssystemen zal activeren die niet zullen helpen, natuurlijk tegen robotinsecten. Het idee is dat het systeem altijd zal weten welke insecten doen alsof ze lanceren op basis van gegevens die door de operators zijn getypt. Bovendien kan het monteren van schietsystemen op die robotinsecten veel meer verwarring en anarchie veroorzaken. In deze situatie kan de vijand ten onrechte denken dat de reden waarom het probleem van ongedierte niet is opgelost, het onvoldoende gebruik van pesticiden is, waardoor hij pesticiden in een veel hogere dosis gebruikt en op deze manier dubbele schade aanricht – en dit is allemaal waar ,

In hetzelfde denkbeeldige scenario zullen landen beginnen middelen te ontwikkelen voor bescherming, detectie of onderschepping tegen dit soort wapens – die een soort campagne kunnen openen die nog nooit in de hele menselijke geschiedenis heeft bestaan ​​(en zoals u weet, elk middel dat een persoon of een groep mensen ontwikkelt – zal altijd een persoon of een groep mensen zijn van een andere plaats of een andere keer zullen ze weten hoe ze een systeem moeten ontwikkelen dat het vorige zal vernietigen of de werking ervan aanzienlijk zal verstoren. waar: in de wereld waarin we leven zijn er constant systemen van constructie en vernietiging, en niet alleen mensen gedragen zich op deze manier, maar ook de natuur zelf – de hele tijd afwisselend bouwen en vernietigen).

Natuurlijk kunnen er zich ook folteraars ontwikkelen op cybergebied, die zullen proberen de activering van deze systemen door de vijand te verstoren, of een leger dat deze wapensystemen zal gebruiken, zal proberen dezelfde cybertools te gebruiken om de onderscheppingssystemen van de vijand te saboteren. .

G. Hieronder volgt een uitleg van de software die ik zoek:

Ik zoek software, ofwel een systeem waarmee video’s automatisch gemaakt kunnen worden met behulp van kunstmatige intelligentie, naar het model van filki.ai Ik gebruikte het tot vandaag toen het plotseling stopte met werken (alle video’s die ik via hen probeer te maken zijn stil en ik weet niet hoe ik dit probleem moet oplossen).

Ik zou erop willen wijzen dat ik een persoon ben die leeft van een zeer laag inkomen – een arbeidsongeschiktheidsuitkering van het National Insurance Institute, en daarom ben ik op zoek naar software of een dergelijk systeem dat gratis kan worden gebruikt.

Kent u zo’n systeem?

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

Israël, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: in een geheim huis wegens intimidatie en een klacht bij de Israëlische politie die niet in behandeling werd genomen.

Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]  of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

H. Hier is een software-idee waar ik aan dacht:

Een systeem waarbij het mogelijk zal zijn om bepaalde gebruikersgegevens in te voeren zoals naam, e-mailadres of telefoonnummers – en na het scannen van internet zal het mogelijk zijn om links te ontvangen naar alle accounts waaraan de gegevens zijn gekoppeld.

Dit kan gebruikers helpen die op veel sites accounts hebben en ze niet allemaal kunnen onthouden – en een dergelijke zoekopdracht kan in deze gevallen zeker helpen.

I. Het volgende is mijn correspondentie met het bedrijf “Kupel Ram Produktion Sahramet”:

assaf benyamini< [email protected] >

Naar:

Koppel, Zeev

Woensdag 14 juni om 15.30 uur

Al deze dingen zijn mij bekend.

Zoals u weet is het voor de bescherming van een idee altijd nodig om ordelijk samen te werken met een octrooibureau.

In mijn geval is dit in ieder geval niet mogelijk vanwege mijn lage inkomen en het niet kunnen betalen van de dienstverlening van deze kantoren.

Het is in ieder geval niet de bedoeling hier geld aan te verdienen – dat zal hier hoe dan ook niet gebeuren.

Het doel is dat zo’n systeem inderdaad wordt ontwikkeld voor het welzijn van Alzheimerpatiënten.

Dit is het enige doel van mijn vragen over dit onderwerp.

Hartelijke groeten,

assaf benyamini.

Oorspronkelijk bericht verbergen

Op woensdag 14 juni 2023 om 12:32:15GMT+3 schreef Koppel, Zeev < [email protected] >:

Hallo meneer Benjamin

Bedankt voor het schrijven

Het idee dat je naar voren bracht is inderdaad erg interessant

Ons bedrijf kan een dergelijke oplossing niet accepteren met al zijn implicaties

Laat mijn antwoord je niet afschrikken, er zijn veel grote softwarehuizen die deze handschoen kunnen oppakken – een, Matrix, Emet Maschut, Chilan, Melam, etc. of startups op medisch gebied (te vinden op Google)

Merk op dat ze het idee kunnen overnemen en zo’n systeem volledig kunnen ontwikkelen zonder jou en zonder je te informeren… als je het idee een beetje wilt beschermen, onthul dan niet het hele ding

Advies – verwijder het ID-kaartnummer uit uw persoonlijke gegevens. Zeker in de fase van het aangaan van een eerste relatie is het raadzaam om deze niet te versturen

Hartelijke groeten

Zeev Kopel

Directeur

Copal Ram Softwareproductie (1989) Ltd

De Joodse Staat 60

PO 12260

Herzliya

ISRAËL 4676652

Telefoon 972-77-2060606

Faxnummer 972-77-2060039

‪Op woensdag 14 juni 2023 om 09:46 uur‫’assaf benyamini’ via verkoop < [email protected] > schreef:

Naar: “kopelreem.com”.

Onderwerp: software/systeem voor mensen met dementie.

Geachte mevrouw/heren.

Ik kwam op het volgende idee om een ​​applicatie te ontwikkelen voor mensen die lijden aan ziekten die gepaard gaan met cognitieve achteruitgang en aandoeningen van dementie zoals de ziekte van Alzheimer:

Zoals we weten, verliezen de patiënten met ziekten waarvan het belangrijkste kenmerk cognitieve achteruitgang is (zoals de ziekte van Alzheimer of andere ziekten waarbij sprake is van dementie) geleidelijk veel vermogens, zoals het kortetermijngeheugen of het dagelijks functioneren, dat is geleidelijk verslechtert. Het idee is om software op te zetten, of een systeem dat zal worden ontworpen voor mensen die zich in deze situatie bevinden. De uitdaging is om in zo’n systeem alle programma’s of systemen te verzamelen die de persoon gebruikt – en door een kunstmatig intelligentiesysteem wordt het bedieningsmechanisme steeds eenvoudiger naarmate de ziekte vordert. Om het systeem zo te bouwen dat het zich zo precies mogelijk aanpast aan de situatie van de gebruiker, is het natuurlijk nodig om tijdens de ontwikkeling overleg te plegen en samen te werken met hersenonderzoekers,

Het doel van het systeem is natuurlijk om mensen die gewend zijn een computer voor verschillende doeleinden te gebruiken en die op de rand van dementie zijn, de toegang tot de systemen die ze jarenlang van hun leven gewend waren, niet volledig te verliezen – en zo tot op zekere hoogte hun levenskwaliteit verbeteren, die al aanzienlijk is aangetast als gevolg van de symptomen van de ziekte zelf.

Tot zover het idee zelf.

Hoewel dit een idee is waar ik over nadacht, heb ik in mijn persoonlijke leven niets te maken met dementiezorg.

Ik wil erop wijzen dat bij alles wat mij persoonlijk aangaat, er een aantal zaken zijn waarmee rekening gehouden dient te worden:

1) Ik ben geen professional op het gebied van programmeren, noch een professional op het gebied van hersenonderzoek, cognitie of neurologie – en daarom kan ik zo’n project niet stap voor stap begeleiden.

Dit is een idee waar ik over heb nagedacht – en afgezien van het geven van het eerste idee zal ik niet in staat zijn om te helpen in een andere fase van het project.

2) Ik leef van een zeer laag inkomen – een invaliditeitsuitkering van het National Insurance Institute. Daarom heb ik geen mogelijkheid om budgetten te investeren in het realiseren van het idee. En sterker nog: door de ernst van mijn situatie helpen zelfs hele hoge kortingen gewoon niet.

3) Ik woon in de wijk Kiryat Menachem in Jeruzalem en ik heb geen auto of rijbewijs. Door mijn gezondheid en financiële situatie is er ook geen kans dat ik in de toekomst een rijbewijs kan halen of een auto kan kopen.

Daarom bestaat mijn vermogen om naar adviesvergaderingen te komen in de kantoren van bedrijven die aanzienlijk ver van mijn woonplaats verwijderd zijn, niet.

Denk je dat er hier een adres zou kunnen zijn in een poging om zo’n project te promoten, of moet ik het opgeven en de hele zaak vergeten?

Mijn persoonlijke gegevens:

Voornaam – assaf. Achternaam – benyamini.

Identiteitsnummer-029547403.

Volledig postadres-

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: in een geheim huis wegens intimidatie en een klacht bij de Israëlische politie die niet in behandeling werd genomen.

Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Mijn e-mailadressen: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected] of: [email protected]

Mijn website: https://www.disability55.com/

J. Hier is een vraag/probleem waar ik over nadacht:

Zoals alle schakers weten, is op een schaakbord van 8 rijen en 8 kolommen het aantal koninginnen dat op het bord kan worden geplaatst zonder dat een van hen zich in het slagbereik van de ander bevindt 8.

Aan de andere kant, in een kleiner bord van 3 rijen en 3 kolommen, is het aantal koninginnen dat kan worden geplaatst zonder dat een van hen binnen het slagbereik van de ander valt, 2.

Maar wat gebeurt er in veel grotere panelen? Bijvoorbeeld: op een denkbeeldig bord van 1000 rijen en 1000 kolommen – hoeveel koninginnen kunnen erop worden geplaatst zonder dat een van hen zich binnen bereik van de ander bevindt? Of in een bord van bijvoorbeeld 10 miljoen kolommen en 100 miljoen rijen – hoeveel koninginnen kunnen worden geplaatst zonder dat een van hen binnen bereik van de ander komt?

En als algemene regel: ervan uitgaande dat we een tabel hebben met x rijen en y kolommen – is het mogelijk om een ​​formule te vinden die kan worden gebruikt om het aantal vrouwen te berekenen dat kan worden geplaatst zonder dat een van beide binnen het slagbereik van de ander? En is er bijvoorbeeld theoretisch een soort computerprogramma dat hetzelfde grote bord van bijvoorbeeld een miljard rijen bij een miljard kolommen kan tekenen, dat naast het berekenen van het aantal koninginnen dat erop kan worden geplaatst zonder dat een van hen zich binnen opvallend bereik van de ander bevindt, zal de software ook weten in welke vakjes ze precies worden geplaatst?

Hebben wiskundigen of computermensen ooit geprobeerd dit probleem op te lossen? En zo ja, wat waren hun conclusies?

K. Hieronder staat een bericht dat ik via het sociale netwerk Facebook heb gestuurd naar de minister van Bouw en Huisvesting in ISRAËL, de heer Yitzhak Wasserlauf:

jij verzond

Vrede zij met minister Yitzhak Wasserlauf:

Betreft: permanent verblijf voor gehandicapten.

Geachte heer.

Ik ben een 50-jarige gehandicapte uit Jeruzalem die al vele jaren niet in staat is om terug te keren naar de arbeidsmarkt. Ik leef momenteel van een arbeidsongeschiktheidsuitkering van het National Insurance Institute – en ontvang ongeveer NIS 770 per maand als bijstand voor het betalen van huur (en nu is er een probleem met het blijven ontvangen van deze essentiële bijstand – en details hierover later in mijn brief). Het is duidelijk dat in een dergelijke situatie een gehandicapte geen kans heeft om een ​​appartement te kopen of een oplossing voor permanent verblijf te bereiken. En sterker nog: de verslechterende staat van de volkshuisvesting in de staat Israël geeft ook gehandicapten geen schijn van kans. De vraag die ik u, het Ministerie van Bouw en Volkshuisvesting in deze zaak zou willen stellen is: Geeft u uw mening over deze problematische kwestie? Heeft het Ministerie van Bouw en Volkshuisvesting plannen waardoor gehandicapten in mijn situatie toch een permanente woning kunnen krijgen?

Hartelijke groeten,

assaf benyamini.

post Scriptum. Hieronder staat de e-mail die ik naar verschillende plaatsen heb gestuurd met betrekking tot het uitblijven van een reactie van het Ministerie van Bouw en Volkshuisvesting:

Naar:

Onderwerp: Ministerie van Bouw en Huisvesting – gebrek aan respons.

Geachte mevrouw/heren.

Ik probeer bovenstaande e-mail te sturen naar de afdeling Openbare Enquêtes van het Ministerie van Bouw en Volkshuisvesting – met betrekking tot het besluit om de bijstand voor de betaling van huur die ik van hen ontvang via het bedrijf MAGAAR stop te zetten – en dit is gebaseerd op onjuiste informatie behalve dat de e-mail die ik hen probeer te sturen [email protected] is , komt bij mij terug en is niet afgeleverd op de bestemming. Wat moeten we doen? Ik vind het schandalige besluit om de huurtoeslag stop te zetten enkel vanwege slecht bureaucratisch optreden van een aannemingsbedrijf van het ministerie van Bouw en Volkshuisvesting. Ook neemt niemand contact met me op of legt me uit wat er met deze kwestie aan de hand is. Dit is gewoon geen fatsoenlijk gedrag!! Waarom behandelt u de zwakste delen van de bevolking zo? Waarom???

Hartelijke groeten,

assaf benyamini.

28.6.2023 een

Aan: Ministerie van Bouw en Huisvesting – Afdeling Openbare Onderzoeken.

Onderwerp: Huurtoeslag.

Geachte mevrouw/heren.

Ik ben Assaf Benyamin uit Jeruzalem, en ik krijg al jaren hulp voor het betalen van huur van het Ministerie van Bouw en Huisvesting via het bedrijf MAGGAR – dat besloot plotseling te stoppen met huurbijstand – en dit op basis van onjuiste informatie. Ik wil erop wijzen dat de e-mail die ik hen in deze kwestie probeer te sturen, bij mij terugkomt en niet op de bestemming wordt afgeleverd. Sterker nog: als ik ze probeer te bereiken via telefoonnummer 8583*, gaan de oproepen naar een externe hotline en niet naar MAGAAR-medewerkers. Ik heb een simpele vraag voor je: waarom zou een gehandicapte voor niets op deze manier gemarteld moeten worden? Waarom wordt de bijstand voor het betalen van huur stopgezet op basis van onjuiste informatie? En waarom is het bedrijf MAGAAR in hemelsnaam niet telefonisch of per e-mail te bereiken om de zaak met hen op te lossen? Ik wacht op een antwoord hierover!! Zie mijn aanvraag als een klacht tegen het bedrijf MAGAAR.

Hartelijke groeten,

Assaf Benyamini.

post Scriptum. 1) De therapeutische setting waarin ik me bevind:

Vereniging “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

Israël, postcode: 9650816.

De telefoonnummers in de kantoren van het hostel: 972-2-6432551. Of: 972-2-6428351.

Het e-mailadres van het hostel: [email protected]

De maatschappelijk werkster van het hostelteam, die in mijn appartement werkt: mevrouw Sara Stora-972-55-6693370.

2) Het e-mailadres waarnaar ik heb geprobeerd het bovenstaande bericht naar het bedrijf MAGAAR te sturen: [email protected]

Aan: MAGGAR Company – vestiging Jeruzalem.

Onderwerp: Uw bericht van de politie.

Geachte mevrouw/heren.

Op maandag 26 juni 2023 om 19:32 ontving ik het volgende bericht van u:

Hallo, aan het einde van uw huurovereenkomst stoppen de steunbetalingen in de maand 07/2023. Het Ministerie van Bouw en Volkshuisvesting nodigt u uit om een ​​nieuwe huurovereenkomst online te melden via het rijksidentificatiesysteem https://go.gov.il/contract-update zonder dat u naar het bedrijfsfiliaal hoeft te komen. U kunt natuurlijk contact opnemen met Meger. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met *8583. Groeten, Ministerie van Bouw en Volkshuisvesting

Ik wil erop wijzen dat uw bericht verwarrend en onbegrijpelijk is, aangezien het contract dat ik heb getekend met de eigenaar van het appartement (waarvan u ook een kopie heeft gekregen) eindigt op 14 juli 2024. Het huurcontract dat ik onderteken is voor twee jaar en niet één jaar – en daarom eindigt het over iets meer dan een jaar en niet tegenwoordig. Om deze redenen is het mij niet duidelijk waarom u – en dit op basis van onjuiste informatie – heeft besloten om de hulp die ik krijg voor het betalen van huur stop te zetten. Ik wacht op uitleg.

Hartelijke groeten,

assaf benyamini,

Costa Rica-straat 115,

Entree A-flat 4,

Kirjat Menachem,

Jeruzalem,

ISRAËL, postcode: 9662592.

Telefoonnummers: in een geheim huis wegens intimidatie en een klacht bij de Israëlische politie die niet in behandeling werd genomen.

Mobiel-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mijn ID-nummer: 029547403.

2) Mijn e-mailadressen: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en : [email protected]

en: [email protected] en : [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected] en: [email protected]

3) Ik zou erop willen wijzen dat mijn lichamelijke gezondheid het afgelopen jaar duidelijk is verslechterd. Om deze reden zal ik het erg moeilijk vinden om fysiek naar uw kantoor te komen om de zaak op te lossen – en daarom zal ik u vragen deze zaak in overweging te nemen en mij toe te staan ​​de zaak op afstand via de computer thuis te regelen zonder dwong me om naar u toe te komen om de zaak te regelen.

4) Ik stuur u bij mijn aanvraag een kopie van de huurovereenkomst die ik momenteel onderteken – de kopie die, zoals vermeld, ongeveer een jaar geleden aan u is overhandigd toen ik de huurovereenkomst tekende.

5) Ik stuur u dit bericht nu per fax, aangezien de e-mail die ik u probeerde te sturen naar 

[email protected] bij mij terugkwam en zijn bestemming niet bereikte.

L. Het volgende is een beschrijving van de keten van omissies die ik momenteel tegenkom (ik schrijf deze woorden op dinsdag 4 juli 2023) waardoor het niet mogelijk is om contact op te nemen met het ministerie van Bouw en Volkshuisvesting, indien en wanneer daar is behoefte aan:

1) Mijn huurcontract loopt over ongeveer een jaar af – iets waar MGR zich ook terdege van bewust is. Via haar krijg ik de hulp. En ondanks dit, en ondanks het feit dat ongeveer een jaar geleden een kopie van het huurcontract aan MJR werd gegeven, besloten ze me een bericht te sturen, waarin werd gezegd dat aangezien het contract in mijn appartement afloopt, vermoedelijk in de maand 7 /2023 Ik moet met een nieuw contract bij ze komen, anders wordt de hulp die ik krijg stopgezet. En kortom: het stopzetten van hulp op basis van onjuiste informatie.

2) Een beroep op de firma MAGAAR dienaangaande werd niet beantwoord. Uit hun antwoorden: “We zijn overgestapt”, “er wordt voor gezorgd” – hieruit kan natuurlijk niets worden begrepen. Ik ben van mening dat ik als burger die met dit soort omissies te maken krijg, zeker recht heb op een antwoord.

3) In deze situatie probeerde ik het ministerie van Bouw en Volkshuisvesting te e-mailen. behalve dat de e-mails die ik verzend [email protected] een voor een bij mij terugkomen en niet op hun bestemming afleveren. Daarom zou ik graag willen weten of ik door u geblokkeerd ben en waarom ik geen contact kan opnemen met het Ministerie van Bouw en Volkshuisvesting via e-mail.

4) Twee dagen geleden (ik schrijf dit op dinsdag 4 juli 2023) kreeg ik een bericht van MGR die meedeelt dat het steunbedrag voor het betalen van huur ter hoogte van NIS 100 zal worden overgemaakt naar mijn rekening.

Ik moet erop wijzen dat ik deze bijstand al vele jaren ontvang, die momenteel 770 NIS per maand bedraagt ​​- en ik begrijp niet waarom deze werd teruggebracht tot slechts 100 NIS per maand. Er is geen rechtvaardiging voor een dergelijke stap.

5) De foutmelding die ik tegenkom tijdens mijn mislukte pogingen om via e-mail contact op te nemen met het Ministerie van Bouw en Volkshuisvesting:

 

[email protected]

fiscaal bericht

10:50

,Nee U kunt voor bezorging: Mijn brieven onderzoeken het publiekvan het Ministerie van Bouw en Volkshuisvesting

Onbestelbaar: brieven aan de openbare onderzoeken van het ministerie van Volkshuisvesting en Volkshuisvesting

Yahoo/Inbox

[email protected]

naar:

[email protected]

Dinsdag 4 juli om 10:50

Bezorging bij deze ontvangers of groepen is mislukt:

[email protected] ( [email protected] ) Het was niet mogelijk om uw bericht af te leveren omdat u geen toestemming heeft om naar deze ontvanger te verzenden. Vraag de e-mailbeheerder van de ontvanger om toestemming en probeer het opnieuw.

diagnostische informatie voor beheerders:
Creator-server: SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il

[email protected] Server heeft ‘550 5.7.129 RESOLVER.RST.RestrictedToRecipientsPermission; niet gemachtigd om naar ontvanger te verzenden omdat de afzender niet op de lijst van afzenders van de ontvanger staat om e-mail van te accepteren’

Originele titels:Ontvangen: van SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) door

SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.116) met Microsoft SMTP-server

(versie=TLS1_2, cijfer=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id

15.1.2507.6; di 4 jul 2023 10:50:09 +0300

Ontvangen: van mail-int20.gov.il (192.168.174.2) door

SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) met Microsoft SMTP-server

(versie=TLS1_2, cijfer=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id 15.1.2507.6

via Frontend Transport; di 4 jul 2023 10:50:09 +0300

Ontvangen: van blue-av10.tehila.gov.il (onbekend [147.237.70.51])

door mail-int20.gov.il (Postfix) met ESMTP-id C933120095250

voor < [email protected] >; di 4 jul 2023 10:47:55 +0300 (IDT)

Ontvangen: van blue-av10.tehila.gov.il (onbekend [127.0.0.1])

door IMSVA (Postfix) met ESMTP-id 86D41DE050

voor < [email protected] >; di 4 jul 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Ontvangen: van fe-vex-1.insight.gov (onbekend [147.237.71.81])

door blue-av10.tehila.gov.il (Postfix) met SMTP-id 7B13BDE04E

voor < [email protected] >; di 4 jul 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Ontvangen: van localhost.localdomain (localhost [127.0.0.1])

door fe-vex-1.insight.gov (Postfix) met SMTP-id 4QwFM53TKYz3x6d

voor < [email protected] >; di 4 jul 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Ontvangen: van mx2.tehila.gov.il (onbekend [147.237.71.4])

door fe-vex-1.insight.gov (Postfix) met ESMTP-id 4QwFM43L9Fz3x6G

voor < [email protected] >; di 4 jul 2023 10:50:08 +0300 (IDT)

Ontvangen-SPF: Pass (mx2.tehila.gov.il: domein van

[email protected] wijst 74.6.128.31 aan als toegestaan

afzender) identiteit=mailfrom; client-ip=74.6.128.31;

ontvanger=mx2.tehila.gov.il;

envelop-from=” [email protected] “;

x-sender=” [email protected] “; x-conformiteit=spf_only;

x-record-type=”v=spf1″; x-record-text=”v=spf1 ptr:yahoo.com

ptr:yahoo.net ?all”

Authenticatie-resultaten: mx2.tehila.gov.il; dkim=permerror (tekentijd ligt in de toekomst) header.i=none; spf=Pass smtp.mailfrom=assaf 1 [email protected] ; dmarc=geslaagd (p=weigeren dis=geen) d=yahoo.co.il

IronPort-SDR: 64a3cc04_EIZf14anoutOMAcikn5kCFXbCOlDmLDJCtqXmQIOWovm5Ng

CMTowFLm/25TShKOEUlXVrMoIiwaULsmCDTYCQw==

X-IPAS-resultaat: =?us-ascii?q?A0FbAADizqNkhx+ABkpaHQEBAQEJARIBBQUBgXsIAQsBg?=

=?us-ascii?q?jKBSjEHCBQzhFKGdYEopzGBfhMBAQxEBAEBAwEDOIRHGCqFSwIkATQJDgECA?=

=?us-ascii?q?wEBAQEBAwIDAQEBAQEBAwEBAQQBAQECAQECBAIBAQEBAhABAQEjFwcOECeFa?=

=?us-ascii?q?AEMCIIvIn1WAQEBLSsCRz8GIxEMAQE4DwkcAiYCAgJKCwYTgn4pgX8BAzEDj?=

=?us-ascii?q?SSQeIs5gRoCFoEBggkBAQYEAwIDr2uBX4EfCR14LQGESAqILTeBP4J4gg1Cg?=

=?us-ascii?q?UuFU4I5AoNEgmcHCY4ShV8HMoxwgSdvgR43Z3oCCQIRZ4EICF4mgUk+Ag1VC?=

=?us-ascii?q?wtjHIEACUyBeQICEToUU18ZGwMHAwh9EC8HBC8mBgkYCCclBlEHFxYkCRMVQ?=

=?us-ascii?q?QSCMYEnCoENPwMSDhGCV2E8G06CagkXCwM4U4EGElIDCQMHBSwdQAMLGA1LE?=

=?us-ascii?q?Sw1FBtHAYEHF2OBVyJIql4BAQGOFQm0OWYJAQYCXoIvORssmxaGBTMulxuSD?=

=?us-ascii?q?5gkIJEzkhOEWDWBLjqBXIJegUlPAxcCD44gGTiFc40pRDFFCw6CBAGJQgEB?=

IJzerpoort-PHdr: A9a23:KRhAJhT2qD47+8/zA5lfNDlaQNpsoumaAWYlg6HPa5pwe6iut67vI

FbYra00ygOTA8OCsLkd0bOe8/i5HzBavNDZ6DFKWacPfiFGoP1epxYnDs+BBB+zB9/RRAT+I

v5/UkR49WqwK0lfFZW2TVTTpnqv8WxaQU2nZkJ6KevvB4Hdkdm82fys9J3PeQVIgye2ba9vI

BmsogjdqMgbjZF/Jqs/xRfFv2VEd/lLzm9sOV6fggzw68iu8JNj6Shcp+4t+8tdWqjmYqo0S

qBVAzshP20p/sPgqAPNTRGI5nsSU2UWlgRHDg3Y5xzkXZn/rzX3uPNl1CaVIcP5Q7Y0WS+/7

6hwUx/nlD0HNz8i/27JjMF7kb9Wrwigpxx7xI7UfZ2VOf9jda7TYd8WWWxMVdtXWidcAI2zc

pEPAvIPM+hYsYfzpEYAohSiCgejCuPhzSRFhmPt0qIhz+gsCx3K0Q4mEtkTsHrUttL1NKIKX

OKwy6nKyCjIbfZT2zv+7YrEcRUjrfKRVr93a8XR0lIvGBnLjlmNrYHoPS2Z2+QCvmWA7+tvT

+Kvi2kgqw1rvjevwd0giojNho8MzF3P6Cp2zpovK9KiVE57fcCrEIFWtyyCKod4Td8vT31pt

SokyrAIuZC2cDYXxZk6wxPSb+KKfomG7x79V+ucISt1iXx7db+ihRu//1atx/H8W8e631hGs

ixImcTPuHAVzxHe6MeKRuF880u7xDqDyQPe5vtKLEwpk6fQNoQvzaQqlpUJtETOBi/2l1vyj

K+Rbkgk4e+o6+LmYrr6qJKQK4B5hhj+P6kvgMCwHeM4Mg4VX2ie4+Swzrjj8lf4QLVolPE5i

afZvI7AKcUbvKG5AwhV0oE55xmjCDem1cwUnXgBLF1bZBKKl4rkNl7ULP35F/uznkqgnTRxy

/3II7HtGpDNIWLCkLflc7Z98UlcyA8rwN9F/JJUEasOIPzuVkL1ttHUEB80PgOvzufnEtp91

oQeWWWVDqCFN6Peq16I5uY3L+mKf4AaoCz9JOQ95/7ykX85nkcQcbSx0ZsNdH+4BuhmI1meY

Xf0mtcBF2YKvg0iTOHxjV2CViJcZ3aoU6Iz4TE7FpiqDYbHRtPlvLvUlj+9H5pKTmVBAVDKH

nD2MYSAEb9YcCSTJdNJlzsPVf6uTJFn1BX45yHgzL8yye0zssr/+nWsM5c9s+TIjhg8rG0rV

ZnB+3CET2Zz2GgPAT4yivMs6Xdhw0uOhPAry8dTEsZesqshunQSbdryuVgAor/UQXbcoXBU

AO8T9erCi11Bso634pXOx45U86621SL1iapArpAjfjDDYcs/PfGmzDrOs8o+DaJ2IE7klBgS

8RGL2zgjal6uEybXtaVwxjGyf7rQOAa2yjAnI/i5W+e5gdEXQ5xVayDUncBIErS/pz15ULHG

qejE7EqKBFG04bCMapFbNzvgh1aRfLucNXFK2O303uwCF6G26+RdoerM2UQ1SnQEg4FxgYU+

3vVfRMmCHKZqnnFRCdrCUqpZkrt9edkr3buR1Qvxg/TPhI7iuad6xcVgvvaQPRV37ZX8Csko

i9/SU60xMmeS8LVvQdjca5AKd88+wJB0mTU9kRxa42pL6dlwFUZNQVz16/3/y1+EZ4I0c069

jU2wQpzLave31RfMTKcj9j8PbjeK2+6+x7KCeae00rF2djPq/hVtagQulzjuwbvHU1k8nEv3

9RO0nSa74nHF0JNDdSvFB9tp14h/vnTeWEl6pnR1GFwPKXR0HeKwN8vCOY/i16hc9pZLKKYB

Vr3GsweCdKpLb9ikFyoYxQYeeFKofFoeZ3gLqHWnvXyb4MC1Hq8gG9K4Z5wyBeJ53A6VuPI3

pIMhf6fwE2GU2SZ7h/pv8bplIRDfTxXEHC4zH2uDZVKb6MrLNlRVDuGMsS3wdI4jJmrWnoSp

zvBTxsWndSkfxafdQm31BZL3EpO8CP9xHeQ3jV0lDZvpa3Z3SiEkKzyMREAPGBMXmxri1zhd

JOsgecdWky5PG1L3FO1oFz3zK9BqOFjPnHeFA1WKjPuITgoAeOg86CPaMlV5NY0vDVLBa6iN

EuCROe1uwcAgTLqH2xZgjs8clTI8t3hgwYomWudK3E1qnfFMZZ5wROVjDQzbe9Y3j0BAiJ/z

zjTVAHUAg==

IronPort-gegevens: A9a23:by23fKs+Mm3TZ9VrLrV57EKOSOfnVORaMUV32f8akzHdYApBsoF/q

tZmKWrVMvvZamHxKdklYYvl/RsG6p6DnIM2Sgtkq38xRXgS9ZOVVN+UB3mrAy7DdceroGCLT

Sk9QoKZcJ1rFC+0SjOFaOWJQaxUjPnQLlbaILCaYngZqShMEX9+10oLd9YR29Iu257ha++0k

Yuai9XFP1O40CJDPGsR6qaSwDtip/2aVAkw5zTSXtgV+geH/5UpJMhHf/rpcCOkGtM88tOSH

o4v8pnmpgs1wD92V7tJop6jGmUWT7jbOxS5i3Y+c8BOVTAb+0Teeo5iXBYtQR8/Zwehxrid+

/0U3XCEcjrFC4WX8Agrv7u0JAklVUFO0OevzXGX6JbLnhOeKxMAyd02ZK09FdRwFupfWzEer

aRwxJngoXlvisrvqI9XRNWAiex7a8/iPaYj+UtMlx7lI/0NApHcXbnzsIowMDcY3qiiHN7FY

MwYYmE3MFGdPVtEPVEMDYh4me6pgj/1fWceuVuVoq1x6G/WpOBz+OexdoSTI4baA54M9qqbj

jquE2DRCwoBPdLGmGXfry6El+bPmiS9U4VUFbnQGvtC3gTCmjdPWUx+uV2TuMnhpnCPQNhjF

GtJ6hgWlYIjzeEOkQYyoN/G/iCXY4UZFBII4//cBwBmLy63IywOeDWhCQTlfLt0i3PLaXhQx0

VmIlIixWXky7vueTnSG863SqDqzPW4fIzVEdCYESgxD6N7myG0usv7RZo4kFqe0q+G2Ix2q7

AykpwN9hqoNkfdegs1X4mv7qz6ro5HISCs86QPWQn+p42tFiGiNONHABb/zsqgoEWqJcrWSl

CRfwpfEtYjiGbnIy3zTEbxXdF28z6zdWAAwl2KDCHXIG96F33mofphX+i0WyKxBa5pcKGKBj

KP7nw5OrK5UJnjCUEOaS5m2DcUhlvC8UIm7EPvTaMFLeN50fQ6DuitgPwiB1mDqlw4nlqRX1

XannSSEUidy5UdPlmPeqwIhPVkDm3hWKYT7GMiT8vhf+eDCDEN5sJ9cWLd0Usg37bmfvCLe+

MtFOs2Bxn13CbOuMnWPoNZJfAlUdhDX4KwaTeQJJ4ZvxSI5QAkc5wP5mNvNhqQ8w/gOxrugE

o+VBBAEoLYAuZE3AV7WNSg6N+uHsWdXvHs7OitpN1jxs0XPkq7whJrzg6AfJOF9nMQ6laAcZ

6BcJ62oXK8VIhyZoGt1UHUIhNc/HPhdrVnSZHXNjflWV8IIejElDfe/IVu3qHBWUXbs3Sb8y

pX5vj7mrVM4b1gK4AvrhDiHlgzZUaE1wboqBRn7MZNIdV/y8YNnDSX0g7Vla4sPMBjPjH/Sn

QqfHR5S96GHrp4X4ev5o/mOj76oNO9iQWtcPW3QtoitOQfgo2GM/I5nUcSzRw77al/awquZS

N9u/6nOC8FfxFdumKhgIolv1pM7tofOpacF7wFKH0frTlWMC5FgKSKg3ftNm/Br1J4AnyacB

3Ow+sdQKOiLMtK4CFQ6BREEa96b3qo+gQji7vUSIWSr3HZJwYCGCRlqZzjLrRBjAYRaYYAX/

v8DhMso0CmDuDcVHY+FvB9p50Kzc00KC/gjiZNKUa7t0hEKzHMba7PiKybG2rO9QPQSDRByO

R6Spq7Jp4oE93r4a3BpSET8h7tMt6oBqDVh7QEkJW3QvvHnm/Vu/hla0QpvfzRv1h8djt5CY

Dl6BXZUe5eL0Sxj3vVYfmaWHApEOh2V12rxx3YNl0zbV0OYbXPMHkJsJdey+F0lzEwEcgh55

L24zEPXYQTuduz13QowXhdrkOy8bNpT8gaZpturMf7YFLYHYB3koJSUW0w2lzXdD/gcumj7t

Mhx3eMpaaTEJS8a+KI6LI+B1IUvchOPJU0cYPdH4qkMGWP5ahjq/QSzcWS0XN1HIdrW+k7lF

/1RItlrUja78SfT8wEkBbAGMuJ2lqRx5f4pWLDiFUgZuZSx8xtrt5Px8HDlpWkJGt9Br+c0G

rnzRRmjTFOCpCJzsHDfieV5IU+qSIEGSCyg+fGq4cMLookmsuoxQXot07CxgWqZADFn8z2Qo

gnHQa3clM5m9qhBgKruFbdlFSyvCNauStmNzh+/g+5OYfzLL83KkQEf8XvjHgZOOIouS8ZFr

quMvPH3zXH6ku4PCU6BoKa4Fo5N+cmWd8hUOJiuLHBlwA2zaPW16B4Ho22FOZhFle1G3faeR

iy6VpqUVcUUUNJj1nFqe3BgMxICOZ/WMIbkhw2A9sqpNDZM/zDDHt2d8V3RUVp6bQ4NYp33N

R/1sa2h5/det4V9OyUHDPBHXb59Dk3oA4UjuUuHy7hyaMzGRoleCs5Sziz4lzy/vD32fMcfl4

KDqQgr1WwSytZrpkvBYkd1WlT8GAElthdIfehomxOd3rDSmAEotD/UvAb9fBr56yiXNhYzFP

hfTZ24cOADBdDVjcySkxu/8Xw2aV9c8Cv2gKhMHp0qrOjqLXqWeC75c9wBl0Xd8Wh3n6MqFc

dg+2HnBDiKd86FTZ9Q4x6KE2L985/bg2Hg311j3kJXyDzYgELw67iFdMzQXZxPXMfPmtRvtF

TE5S1kRFQv/AQT0HN17cnFYJAABsXm9h380ZCOI25DEt5/d0OREz+blNvru1qEYKv4HP6MKW

Wi9Ul7lD7p6AZDPkfBBVxMVbW1cUZpn3fRW6IfyTA0VmOe77SImO6vuWAIRGdo69lc3/0z1z

1GR3pT1OKhJxI29FlFbJcXlNq+dik4xMgw=

IronPort-HdrOrdr: A9a23:vz6n2Kwj6jfTp+kM139dKrPw1b1zdoMgy1knxilNYDZSddGVkN

3rufgd2wL04QxhI03I/urwXpVoIEmskqKdhLN7AV7MZmjbUQeTTL2KjrGSpwEIeReOlNK1vJ

0IG8ZD4Z/LfCFHZK3BkWyF+rgbsbq6GdiT9J/j5kYodydMS4slwiVYLkKgMmNQLTMtObMJUK

Cb4cpM4xqMEE55Uu2LQkMCWOjI4/nl/aiLXfZTbyRL1DWz

X-Talos-CUID: 9a23:rqAY72E1Mo+LjdRNqmI/s0gdG+UZMUfxlljsDUSTSmd2VqGsHAo=

X-Talos-MUID: 9a23:IWJDDAmJ02k30Wu6eqwDdnp7BJ9E3ZW1AnwytsgWifG8Hz1INDiS2WE=

X-IronPort-Anti-Spam-gefilterd: waar

X-IronPort-AV: E=McAfee;i=”6600,9927,10760″; a=”61943499″

X-IronPort-AV: E=Sophos;i=”6.01,180,1684789200″;

d=”scan’208″;a=”61943499″

X-doorgestuurd-voor: 74.6.128.31

X-IronPort-Outbreak-Status: Nee, niveau 0, Onbekend – Onbekend

Ontvangen: van sonic304-56.consmr.mail.bf2.yahoo.com ([74.6.128.31])

door mx2.tehila.gov.il met ESMTP/TLS/ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256; 04 juli 2023 10:36:35 +0300

DKIM-handtekening: v=1; a=rsa-sha256; c=ontspannen/ontspannen; d=yahoo.co.il; s=s2048; t=1688457002; bh=nl0lpRw8UHFthcZYXVKVMSCXZMTK+EFLtM/FRiT8w1M=; h=Datum:Van:Aan:Onderwerp:Referenties:Van:Onderwerp:Antwoord-Aan; b=Y1z+462oETDRimloEQ2SW6Pa0HynKprhdr1Yu2QRAF7fEHIvjHWPC7iECNXcrx+0iyCRr9BcPSUV50et0wfDBGye3C5Vsog0fjnoroIeWoYopxDBjzHAlUo9mvqKR1xN1pdLrOtH6/yI6nrm2 dXpa7ZJMGOa+tkGwwr2F++ DSFb3tghgl5gt1RjgxGrsjJU7W3Yx3fk8kSITCX2Ta72o0JWSjnQa2bl9cNbxzZA1s4J/H9uU808lf071z+HxfbuPiNRvLB+1xONA+5jwbWsxKpcpUn1qfD0i9Z aeX5PCpJQQAz97eb3EZpT4toh1Joef9I9Koin3qm FufXYKeOD+Eg==

X-SONIC-DKIM-SIGN: v=1; a=rsa-sha256; c=ontspannen/ontspannen; d=yahoo.com; s=s2048; t=1688457003; bh=enm17tWKyZzzhUMDiMofnlmeope3AnMQtfJO1XcxGKE=; h=X-Sonic-MF:Datum:Van:Aan:Onderwerp:Van:Onderwerp; b=s46Y2bzp94lfUGuDtc9RZu0mO0Hsv1LdB1VwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xTXdRDzWVhH7mQ91Rfe113P9C1tgHqZobiWz4+F WCr/q87LVcHUkL lADzTDWBbHvnEBOWT1oTdAcRwfc4Fwp0ALECN2TIAnXefmSLd8IdjOa2gS/CNnDFVXSDppBuZ5rwfqR1PROtETLZoKE/vihi5+fKssLJomYot5kcrgOGT4/IVGF7KH3ZZ/Vhgug2Aecj5oW 1F6Zs+AEs/L4Q6SSMcecO/F4oxvkgtx CUcVmupo0ICRyr+/g==

X-YMail-OSG: nsMvjPYVM1npv2CKl_wuThvmoCtPIeFpVvezsXST0tfXjL6t2eTN5K0gYV9TBZX

lMRu0ADQDf8BZ2PfkWB63KmJH318JDrSKtFo_y4WA2myn6HhHQk7xSRKQpKGCu.KTUhZmXJr8h86

DMPgjnvgkv9kBxx9XVr_ZRVG_rUIDjwmOZmswXMO7M4po66zaJWmrxttke3jQjxw1gzplQO_uzTm

7_WeYYl.eRfRLZmXzfGlgRenJtdupMNDCpYdkCy.iKMtR7Im5RIl5fpGLaCEZAkGu1cF8boqHPKI

aU7BqY49B.OuYZtN1dPv057lhNAU8UXiaL36.Y3tgCGk5u2dPryDI0OkbhYoZqesEkhiTAroPbfb

kbHXQVgHLj0lIf_fME_jEEbIGdvrp36euWv2mIJgK_z77OMVFr9SKmDYwYo3EXsitQj0Knj8VAWc

qJ6SESAirUYrc4Qk1Um64y5IrOjktXXnddvRA6cyCt6IXkFdDISMYTbmQ7mWgIj9rnzQhtSLkaVb

pMQlC0U3jDrZwxKPVVYLfejnqfYuzL3cI91JL.MJEWq1l8ZhiDVMHwpknC5Hx2J0S6fAetHpSgLu

bWu8fxkjXu8TOdHVcloLCQMr45wjVUAIwXHekdXWOXff6BKtjqEWUf5RkPvlaUFBEwgraZ_nW5t0

oJMn6W1iOljh2uUGODRqvNfz2k_id_2g2rW5ui2GgIAcAhTURMfbPLmevAyr793KyS2qSf_Ybe2H

NaidTfaBu8lygDg5Oi8vmdcx05oW4F0sQ2vc5hbhPwkJ5LUz6vXNY_PtKfcb.KJ8nNO7sMFByp_1

DMQYnNrgWMa5IP.nj2uP4SWcPjwo.uEAapUhwnV8DhuswVspus_eWk7H8YQg_eGVrtvWlTgTV4Hs

Luxmf7a8wBrJ_03l_qPw5sH2_GYJCMgDkYtZy_4w2ANIkcDf4_ZRJxjve9IZqVcPsdU3uWMLDLVI

hmXyWegKo3Km18kFsm3guhgoMwN_4UzqMrgngeVRRLILSKTcG3E.T.9N31Ljhy2gyExI07gIRbkC

0pOtHGSPP2e.oKJBoAIT7eDRXF.WE4szFdM2KPoeydm.9ulBIVGh4qkzwJZ0RSoyNoclk.nTxCym

gpuum.LWsaScF7LjFmDoiz24VNorbTCk2XNFoj.kJaHX5iC_ORjtGOnsOO0RwzPOoNigVMPiy4Zs

a0.GcX0KQKjloU9CBwrxP7pe9V5wCpCTzTIupTlMaoMyxcv91HsZS78dwOJTPb_S_zOMYkDonnDu

rSWF.E7gn8kFqMyz26Qu0Uoy86gyAH_tdduZX5shUrTZ0NzOOgX1VFuq2Ixd1ug6F76.SVIlRk9m

8VQ2FqpEesGsx3IfCKa1A4aTdIYj2.aI42KhvMPfSX2NjI4Smnp_D189or_aZxO9wpD1IeFwF9rr

QExV9BBsJVPIaqeNb154NSbbtnYpbX8Hz.VsfILPUoDaJwodLlkQoJGHcZ4YORE078DXD646FoZM

M_I9.iQe47cIGL10mxuiGTD2dHW7Z3MK_4VWAeso_Ty27HzVynP_0jd3xbQixyRUj8ULJx_pn9Ta

meVrqtsiwwbLGeQ6to2nyykBs7KHMJEWU96KEjz9zdM.vrlWuGqokSgyF2.33wdqQVhVwIzBhK5w

O46ayCBp0tBpf_f0qWb6Y7P.qNX1yWqx0RXKdQ3ZVvqjFGxSK17rcM6UduPbAQSE4AnUS6LrMXF5

6odb51pA0kolTg_hbrGECUEModVA9LZqZ_wCV_EfdFV28gcxzFuvnHxtkrcWaCkNJjKh0hOOhNsn

0Zar7zQaRH1jdEer0mrfkDt63aMXc7cyqsjOnbUDfKNMbp4HV5mkFknpuCWzI76wAr05lTc5rI3Y

sEkxaUnoj4ahmnELxhxgKJgTu3XY_Dp3RusWLAv_B1w5id8c8kyEix4ebrWR6FEpGkECdeNQGB2X

iwAupuuFs0k.o_865zNFgbny5foSVlQgMtbv8OQbKmaJn.PgWKmAgK5qBq7.7G3ESYowVhod7Qof

ZdWKq5l5IWSjrdLGsccYvEYzBe9YWFQOTEEA4ct.BggICBxaGbxYr_NdEX5jYEIevZ3_PbCWIDQo

k7p2W3iWWU5iGk3F1Q6CvD0.YhofSpqT276u53VGgI5nsfi5YXCcjUkolkQL4kZh5URARuKzb4t2

zuevKT7G7Xyn1MUP99G98MIVYGpXHNT5jyRCxsmtC3F6AZCkgpyYA1bB4ugnKTdMkPidBI5jVXKp

Urcxb2uBtTdzuE8wdwQukNMue0O4NxKVr

X-Sonic-MF: < [email protected] >

X-Sonic-ID: af7799b6-11f0-40dd-83a2-bd7a2380c81e

Ontvangen: van sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com door sonic304.consmr.mail.bf2.yahoo.com met HTTP; di 4 juli 2023 07:50:02 +0000

Datum: di 4 jul 2023 07:49:58 +0000

X-FireEye: schoon

Van: =?UTF-8?B?15DXodejINeR16DXmdee15nXoNeZ?= < [email protected] >

Aan: ” [email protected] ” < [email protected] >

Bericht-ID: < [email protected] >

Onderwerp: =?UTF-8?B?157Xm9eq15HXmSDXnNek16DXmdeV16og15TXpteZ15HXldeoINep?=

=?UTF-8?B?15wg157Xqdeo15Mg15TXkdeZ15XXoNeZINeV15TXqdeZ15vXldef?=

MIME-versie: 1.0

Inhoudstype: tekst/plat; tekenset=”UTF-8″

Inhoud-overdracht-codering: base64

Referenties: < [email protected] >

X-Mailer: WebService/1.1.21612 YMailNorrin

X-TM-AS-GCONF: 00

X-TM-AS-productversie: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

X-TM-AS-door gebruiker goedgekeurde afzender: nee

X-TMASE-versie: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

X-TMASE-resultaat: 10–1.617500-10.000000

X-TMASE-MatchedRID: Rpvkh2AwXOWz6cuM28lPHapLARk+zpBZtH69phJ53CUaGIQDC5wF+++5

f0cB5RxO4vM1YF6AJbaYRPlDELJ5/NLvsKjhs0ldGZ01ekRz+6TEQdG7H66TyHEqm8QYBtMO3ft

RIGpY0Rrj1UB+xZEHgKJQa03QxmtWIi4bQZGSnIUZ+XtYnA/XBHYvaRV+KhtG9D/BTIrPG/VCxK

4D+6GnlMmpcJmRLO19peVR1sJRFU+MGswxhm3ug9wVp0dG4pR9Mcp09utvdsU=

X-TMASE-SNAP-resultaat: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Retourpad: [email protected]

Origineel bericht bekijken

 

M. Hieronder staat de e-mail die ik naar het personeel van het “Avivit” Hostel heb gestuurd:

In het laatste huis.

Yahoo/verzonden

  

assaf benyamini < [email protected] >

Aan: [email protected]  [email protected]

 

Donderdag 6 juli om 15:49

 

Hallo Vardhan:

Onderwerp: uw gedrag.

Geachte heer.

Om redenen die mij niet duidelijk zijn, kwam u tijdens het huisbezoek dat vandaag, donderdag 6 juli 2023 om 14.50 uur was, met een zeer agressieve houding aan en begon u mij op een grove en vulgaire manier aan te vallen – net als dat en zonder reden.

Zoals u weet, gebeurde dit zonder enige provocatie van mijn kant.

Ik zal duidelijk maken dat als u van plan bent hiermee door te gaan, ik u zal vragen niet langer huisbezoeken te brengen aan het appartement aan Costa Rica Street 115.

Ben je bereid je als een mens te gedragen? Er zal dus geen enkel probleem zijn bij uw verdere aankomst. Wil je je blijven gedragen als een wilde? Dus het is beter als je gewoon niet komt en dat is alles.

Sommige dingen worden gewoon niet gedaan.

Hartelijke groeten,

assaf benyamini – een bewoner van de beschermde huisvesting van het “Avivit” hostel.

post Scriptum. Mijn ID-nummer: 029547403

 

N. Mijn links:

1) site “alle service”

2) groep Facebook”uit eenzaamheid gaan”

3)groep WhatsApp-adres uploaden staat de oude vrouw in Israël toe

4)Verenigde Staten vertaaldiensten

5) Association”Begin re”-te redden en redden van With Haim passeerde misbruik

6) delen van video’s op rumble.com

7) finzmo bedrijf

8)Vereniging”vrienden”-hulp onderweg

9) bedrijfsgegevens vak

10) trauma for good – een vereniging voor traumaslachtoffers

11)regel om geboorteadres door te geven ervaren vrouw Verwijzing gewelddadig of vernederend Op tijd de geboorte

12) project “zon voor iedereen” – hulp aan huizen gedeeld bij het opzetten van zonnedaken

13)Vereniging actie-openende ogen en hart voor mijn behoeften blinden

14) handicap match – een internationale datingsite voor mensen met een handicap

15)coördinator “torenlicht”-adres mensen met een visuele beperking of blindheid

- Heeft u een fout gevonden? Vertel me erover -
Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE