Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Behandling af psykisk tilskadekomne ved hjælp af dyr - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Spring til indhold
Home » Behandling af psykisk tilskadekomne ved hjælp af dyr

Behandling af psykisk tilskadekomne ved hjælp af dyr

Brugen af ​​dyr i mental terapi er en alternativ og effektiv metode, der bruger den særlige forbindelse mellem en person og et dyr til at hjælpe mennesker, der håndterer psykiske og følelsesmæssige problemer. Behandlingen ved hjælp af dyr er meget udbredt og kendt hovedsageligt inden for psykoterapi, psykologisk behandling og gruppeterapi.

Den menneske-vitale forbindelse mellem menneske og dyr har eksisteret siden oldtiden og er i centrum for forskellige kulturer. Dyr giver mennesker følelsesmæssig støtte, ubetinget kærlighed og en følelse af tryghed. Gennem denne særlige forbindelse kan dyrene give en følelsesmæssig, fysisk og spirituel respons til mennesker, der er i nød eller oplever traumer.

En af dyrs hovedfunktioner i mental terapi er fremme af den tilskadekomnes mentale og fysiske helingsprocesser. De kan hjælpe med at lindre følelser af angst, depression og selvskade. Dertil kommer dyrs betydning i mental terapi.

Derudover er dyrs betydning i mental sundhedspleje baseret på deres unikke evne til at skabe et sandt, loyalt og ubetinget forhold til mennesker. Egenskaber som ikke-fordømmende lytning, dyb følelsesmæssig forbindelse og evnen til at tjene som den ideelle model for nuværende kærlighed, dyr tilbyder det perfekte svar til dem, der lider af hjertesorg eller mentale traumer.

Under terapi ved hjælp af dyr kommunikerer og forbinder personen sig med dyret på en naturlig og autentisk måde. Ejerens unikke evne til at forstå og fungere efter ens følelser og humør kan fremkalde positive følelser og reducere niveauer af stress og depression. Den helende forbindelse, der skabes mellem mennesket og dyret, gør det muligt for ofrene at koncentrere sig om det nuværende sted, stoppe med at tænke på fortiden eller fremtiden og begynde at opleve øjeblikket på en positiv og kraftfuld måde.

Derudover kan terapi ved hjælp af dyr forbedre ofrenes fysiske tilstand. Ifølge mange undersøgelser viser det sig, at dyrene kan sænke blodtrykket, forbedre immunforsvaret og reducere stressniveauet. Kontrasten af ​​nutidens avancerede teknologi, forbindelsen og forbindelsen til dyrene giver fysisk og åndelig trøst i forhold til den komplekse og finansierede verden, vi lever i.

Ud over deres levende og følelsesmæssige bidrag kan dyr også bruges som redskaber til at pleje og forbedre menneskets sociale og kommunikationsevner. Et dyr kan fungere som bro mellem mennesker i terapigrupper og tilskynde til kommunikation og forbindelse mellem deltagerne. Dette udspringer af dyrenes naturlige evne til at få en person til at føle sig godt tilpas og tryg i et miljø, der er tæt på dem, hvilket kan fremme holdets aktivitet, diskurs og aktive deltagelse i behandlingen.

Sammen med dette ligger betydningen af ​​dyr som behandlingsredskaber i mentalterapigrupper i deres evne til at give en følelse af håb og afslapning. Dyrene skaber øjeblikke af frihed og trøst, der hjælper mennesker, der beskæftiger sig med depression, angst eller traumer, til at få et nyt åndedrag og redde sig selv fra de svære øjeblikke.

For at udføre mentalterapi ved hjælp af dyr på en effektiv måde, er det vigtigt at overholde de retningslinjer og begrænsninger, der er defineret i behandlingsforløbet. Fra det øjeblik, man vælger det passende dyr, skal det sikres, at dyret gennemgår den passende træning og er i stand til at opfylde de krævede krav. Også den behandlede persons behov skal tages i betragtning og sikre sig, at dyret vil være egnet til behandling i henhold til dets begrænsninger og ønsker.

Sammenfattende er det at behandle psykisk skadede ved hjælp af dyr en unik og effektiv metode, der bruger det særlige forhold mellem menneske og dyr til at hjælpe med at håndtere psykiske og følelsesmæssige problemer. Dyrene giver følelsesmæssig støtte og en følelse af tryghed, og kan også bruges som et redskab til at pleje og forbedre sociale og kommunikationsmæssige færdigheder. Med deres hjælp får ofrene et behageligt, venligt og trygt rum, der hjælper dem med at opdage øjeblikke med vejrtrækning og fred. Brugen af ​​dyr i mentalterapi giver de behandlede mennesker de nødvendige redskaber til at komme videre i helingsprocessen og opleve en bedre livskvalitet.

A. Nedenfor er den besked, jeg sendte til “Mælkerådet i Israel”:

Mit brev til “Mælkerådet i Israel”.

Yahoo/sendt

assaf benyamini< [email protected] >

Til:

[email protected]

Søndag den 4. juni klokken 12:20

Hilsen “Mælkerådet i Israel”:

Emne: Anmodning om høring.

Kære fruer/herrer.

Jeg er en 50-årig mand, der bor i Jerusalem, og køber og indtager “Activia”-yoghurt på grund af medicinske anbefalinger.

For nylig (jeg skriver disse ord søndag den 4. juni 2023) bemærkede jeg dog, at det er stadig sværere at finde dette produkt i de store marketingkæder. Jeg kender ikke årsagerne til dette. Mit spørgsmål til dig er: Er der nogen private forhandlere i Israel, hvorfra jeg kan bestille produktet ved levering direkte til mit hus? Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jeg på grund af mit fysiske handicap ikke er i stand til fysisk at nå de forskellige salgssteder, og alle mine indkøb sker ved levering. De kæder, som jeg i øjeblikket bestiller leveringer fra, er Shufersell og Kwik. Og hvis adressen ikke er private forhandlere, fra hvilke steder kan jeg i øjeblikket bestille produktet?

Jeg ville sætte pris på, hvis du kunne uddybe og forklare så meget som muligt.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

indgang A-lejlighed 4, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hjem på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. Mine e-mail-adresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

B. Nedenfor er indlæg, som jeg delte på det sociale netværk Facebook:

1)

assaf benyamini

18 i maj B- 23:48

 

Delt med offentligheden

rose ros

9 i maj B-14:17

Hvem som mig ved…min far har demens, trist

Nogen sagde engang, at når du elsker en med demens, mister du dem to gange, en gang når de bliver diagnosticeret og så når de dør, kaldes det et “tvetydigt tab”.

‘En hurtigt skrumpende hjerne’ er sådan, lægerne beskrev det. Jeg ville ikke ønske nogen demens, da patientens hjerne langsomt dør, de ændrer sig fysisk og til sidst glemmer, hvem deres kære er. Patienter kan ende med at blive indespærret, ude af stand til at bevæge sig og ude af stand til at spise eller drikke.

Der vil være mennesker, der vil rulle gennem denne besked, fordi demens ikke har rørt dem. Måske ved de ikke, hvordan det er at have en elsket, der kæmper eller kæmper kampen mod demens

I et forsøg på at øge bevidstheden om denne grusomme sygdom, ville jeg sætte pris på, hvis mine venner kunne lægge dette på din side for dagen.

Hold fingeren hvor som helst i beskeden for at kopiere og indsætte på din tidslinje.

tak skal du have

Til alle dem, der havde venner eller familiemedlemmer, der led

2)assaf benyamini

20 i maj B-0:00

Delt med offentligheden

Den Internationale Olympiske Komité beslutter etableringen af ​​en ny sportsgren, hvor der skal afholdes konkurrencer:

Mesterskab i forbandelse af chauffører under kørsel.

Hvem ønsker at repræsentere Israel?

Er der nogle kandidater?

lol…

3)assaf benyamini

20 i maj B-17:19

Delt med offentligheden

En gruppe jeg har oprettet:

“Behagelig skadedyrsbekæmpelse” gruppe – en gruppe, der skal etablere kontakt mellem mennesker, der får udført skadedyrsbekæmpelse i deres hjem og ikke har et alternativt sted, hvor de kan være, mens pesticiderne arbejder, og personer, der vil være villige til at være vært for dem under denne periode.

https://assaf-permalinks.com/5vlp

4)gruppeamatørers historie

Almog Levi

2 i marts

 

Det stinkendeste job i verden

Et af de mest eftertragtede jobs i det 16. århundredes England blev kaldt Groom of the stol (“stolens dreng”) eller med andre ord “butt cleaner” af kongen. Indehaveren af ​​denne stilling var kongens tjener, han sørgede for hans komfort, og når det var nødvendigt var han til stede i stolens hus (toilet) og sørgede for at rense hans bagdel efter afføring.

Hvorfor havde kongen brug for en numserens? I England plejede de at tro, at kongen foran dig er af Guds nåde, og den kongelige bagdel er virkelig hellig, så den konge, der er foran dig af Guds nåde, kan bestemt ikke tørre sig selv…

Denne stilling blev kun besat af adelsmænd eller medlemmer af overklassen, når ikke alle kunne accepteres til denne stilling, og de, der blev tildelt stillingen, kunne ikke rigtig protestere. Bagdelrenseren var kongens fortrolige og var bogstavelig talt tæt på alle hans intime anliggender. Kongen ville dele detaljer af politisk betydning med sin nære rengøringsassistent, og selvfølgelig er viden magt.

Under Henry VIII var denne stilling virkelig farlig, da han var paranoid, især i de fremskredne stadier af sit liv og altid troede, at han var under angreb. Han henrettede flere af sine hustruer såvel som Norris, hans røvbrudgom.

Denne stilling blev afskaffet i 1901, med Edward VII’s troneovertagelse.

Så næste gang du synes, dit job er ildelugtende eller farligt, så tænk på Henry VIII’s bumserenser.

historie til masserne

kilde:

https://he.m.wikipedia.org/…/%D7%A0%D7%A2%D7%A8_%D7%91…

 

5)assaf benyamini

1 dage

Delt med offentligheden

Et par, en brud og brudgom, begynder deres rejse fra bryllupsstedet i byen til deres hjem i landsbyen, ridende på et æsel.

Få minutter senere møder de en gruppe mennesker, som siger til dem: “Sikke et stakkels æsel. Han skal bære to mennesker på ryggen. Det er så hårdt for ham.”

Brudeparret hører dette, stiger af æslet og fortsætter med at gå, mens æslet går ved siden af ​​dem.

Et par minutter senere møder brudeparret en anden gruppe mennesker, som siger til dem: “Hvor er det fattigt dette æsel. Det er så svært for ham at gå – og ingen hjælper ham.”

Brudeparret hører dette, tager æslet op og fortsætter med at gå med æslet i hænderne.

Der går et par minutter mere, og brudeparret møder en anden gruppe mennesker, som begynder at håne dem: “Se lige de her to dumme mennesker. I stedet for at ride på æslet, som alle andre gør, så bærer de æslet i hænderne. Haha. …”.

Brudeparret hører dette, sænk forsigtigt æslet ned på jorden og kom tilbage på det.

Konklusionen: Den, der vælger at leve sit liv udelukkende efter, hvad andre mennesker fortæller ham og uden nogen som helst hensyntagen eller selvtænkning er….

Du kan fuldføre svaret selv uden min hjælp…

Eller som skrevet i en af ​​de jødiske kilder (jeg ved ikke helt hvor – det kan du selvfølgelig tjekke):

Der er forskel på mennesker, der lever deres liv, og dem, hvis liv lever dem.

6) assaf benyamini

6 dage

Delt med offentligheden

I et jødisk samfund var der en tycoon (eller som de tidligere kaldte disse mennesker: “Gvir”), som alle samfundets folk hadede. Alle var sikre på, at han ikke giver velgørenhed til verden – selv når der er mennesker omkring ham i dyb nød og fattigdom.

I mange dage, da den herre gik bort, var ingen af ​​medlemmerne af samfundet enige om at sige en lovprisning for ham – så stærkt var hadet mod ham.

Men i månederne efter mandens død bemærkede medlemmerne af samfundet en mærkelig ting: alle velgørenhedsfondene, som indtil den herres død blev fyldt hver dag, trods alt, når manden døde, forblev de tomme. og ingen fyldte dem.

Det var først på dette tidspunkt, at befolkningen i samfundet indså omfanget af fejlen og den frygtelige uretfærdighed, de havde begået mod den herre – som faktisk gav mange donationer i det skjulte, hvilket er kendt for at være næstekærlighedens højeste dyd.

Befolkningen i samfundet ønskede virkelig at undskylde over for ham for omfanget af uretfærdigheden – men det var selvfølgelig allerede for sent.

Konklusionen: Når vi har faste meninger om alle mulige spørgsmål, skal vi altid huske, at der kan være ting, vi ikke ved.

7) En historie fra en af ​​kilderne relateret til Shavuot (jeg ved ikke præcist hvor – du kan selvfølgelig tjekke dette):

Det siges, at den Hellige, velsignet være Han, tilbyder Toraen til verdens nationer.

Først tilbyder han Toraen til italienerne.

Italienerne spørger: “Hvad skal vi observere inden for rammerne af Toraen?”.

Den Hellige, velsignet være han, svarer dem: “Du må ikke slå ihjel.”

Italienerne hører dette, nægter at acceptere Toraen og svarer: “Nej tak, nej tak.”

Så tilbyder den Hellige, velsignet være Han, Toraen til franskmændene.

Franskmændene spørger: “Hvad skal vi opretholde?”

Den Hellige, velsignet være han, svarer dem: “Du må ikke begå hor.”

Franskmændene hører dette, og de nægter også at acceptere Toraen og svarer: “Nej tak, ingen nåde”.

Sådan spørger verdens Herre alle nationerne – og enhver nation nægter at acceptere Toraen, idet den indser, hvilken mitzvo den skal opfylde.

Til sidst kommer den Hellige, velsignet være Han, til jøderne og tilbyder dem Toraen.

Jøderne stiller et spørgsmål, som ingen anden nation har stillet før dem: “Hvor meget koster det?”

Den Hellige, velsignet være Han, svarer jøderne: “Det koster ikke noget. Det er gratis.”

Jøderne hører dette og accepterer Toraen med det samme….

lol…

8)assaf benyamini

24 i maj B-19:36

Delt med offentligheden

En gammel mands fred bliver forstyrret af en gruppe børn, der hver dag leger i nærheden af ​​hans hus i mange timer og larmer meget.

Den gamle mand beslutter sig for at holde dem væk – men gør det med en sofistikeret metode.

Den gamle mand går ud til børnene og siger til dem: “I leger her meget pænt. Jeg nyder virkelig at se, hvordan I leger her – fra i dag af betaler jeg hver af jer 15 øre for hver dag, barnet kommer her og leger. “

Og sådan var det – den gamle mand betalte 15 øre til hvert af børnene for hver dag, det barn kom for at lege i nærheden af ​​hans hus.

En uge senere går den gamle mand ud til børnene igen og fortæller dem: “Hør her, min økonomiske situation er svær. Jeg er ked af det – men fra i dag kan jeg kun betale hver af jer 8 øre for hver legedag – ikke 15 “.

I denne situation blev nogle af børnene for at lege på stedet – men nogle af dem gik.

Endnu en uge går, og den gamle mand går ud til børnene igen og siger til dem: “Hør her, min situation er virkelig svær – fra i dag vil jeg kun kunne betale jer hver enkelt cent for hver legedag.”

Da børnene hørte det, forlod hele gruppen stedet i vrede, og de sagde til den gamle mand: “For en øre er vi ikke klar til at fortsætte med at lege her!!”

lol…

9)assaf benyamini

24 i maj B-19:13

Delt med offentligheden

En historie hentet fra en af ​​de jødiske kilder (jeg kan ikke huske hvor denne historie optræder – du kan selvfølgelig tjekke den):

I en by boede en rig mand og en fattig mand. En dag ville den stakkels mand invitere gæster hjem til sig. Han henvender sig til rigmandens hus og beder ham låne en vase til ham – så gæsterne skal trives og trives hos ham. Den fattige mand forsikrede den rige mand om, at han ville returnere vasen til ham næste dag, og at han ikke havde noget at bekymre sig om. Endelig er den rige mand overbevist og låner den fattige mand vasen.

Næste dag, efter at gæsterne har forladt den fattige mands hus, ankommer han til den rige mands hus og returnerer to vaser til ham i stedet for én. Den rige mand forstår det ikke og spørger: Hvor er den anden vase fra? Den fattige mand svarede ham: Spørg ikke, der skete et mirakel om natten – vasen fødte en anden vase.” Den rige mand forstod ikke – hvordan kunne en vase føde? Men meget hurtigt sagde han til sig selv: Jeg ved ikke Jeg forstår det ikke – men hvad bryder jeg mig om – jeg har tjent en vase.

Der går endnu et par uger, og den fattige mand kommer igen til den rige mands hus, og beder ham låne ham et sæt bestik til gæster, der kommer til ham. Den rige mand indvilliger i at låne den fattige mand et sæt bestik – og igen gentager samme hændelse sig: næste dag den fattige mand. Han returnerer to sæt bestik til den rige mand og fortæller ham, at endnu et sæt bestik blev født, nat – og denne gang forstår rigmanden ikke logikken i det – men indvilliger i at tage imod – for hvad forhindrer ham i at modtage gratis gaver.

Der går endnu et par uger, og den fattige mand kommer igen til den rige mands hus og beder ham denne gang låne sin gyldne lampe til gæster, der kommer til ham.

Da den rige mand hører tilbuddet, tænker han ved sig selv: “Jeg har en god handel her. Jeg vil låne min guldlampe til den fattige mand – og i morgen modtager jeg to guldlamper – sikke en skønhed!!”.

Således låner den rige den fattige sin gyldne lampe – bortset fra at der denne gang går en dag, to dage, en uge og endnu en uge, og den fattige mand returnerer ikke lampen.

Den rige mand kommer til den fattiges hus fuld af vrede: Hvorfor giver du mig ikke min lampe tilbage? Hvad er??”.

Den fattige mand svarer den rige mand: “Spørg ikke hvad der skete. Jeg er ked af at fortælle dig den bitre nyhed, men den gyldne lampe jeg lånte af dig… den er død!!!”.

Den rige mand blev endnu mere vred: “Sig mig, gør du grin med mig? Hvordan kan en lampe dø?”.

Den stakkels mand svarer ham: “Og hvordan kan en vase føde?”.

Konklusionen: dem, der er villige til at acceptere absurditeter i deres liv i et bestemt område – bør ikke blive overrasket, hvis de også accepterer absurditeter fra deres omgivelser på andre områder…

Alle følelser:

1

Mali Benjian

10)assaf benyamini

24 i maj B- 18:23

Delt med offentligheden

Den nye bevægelse for at tilskynde til økonomisk afstraffelse i Israel, som blev etableret af den nye almægtige kapitalistiske regering, leder efter:

1. patruljer for at lokalisere fattige med det formål at stille dem for retten.

2. Områdekoordinatorer til at lokalisere nye patruljer hele tiden.

3. Accept til et spejderjob vil kun være muligt for dem med en egenkapital på mindst NIS 2 mia.

4. En spejder, der forsømmer at lokalisere fattige mennesker, vil straks få konfiskeret al sin ejendom og penge.

5. Kriminelle privilegier og en lang fængselsstraf i kandidatens fortid.

Appeller fra moralske eller etiske mennesker vil ikke interessere dig.

lol…

11) Tips til at mislykkes en jobsamtale:

1. ankomme ildelugtende og med snavset tøj.

2. Stil interviewerne direkte spørgsmål om deres personlige liv (er de gift/ugift, hvor mange børn har de osv.).

3. råbe af interviewerne.

4. Tag en radio med til interviewet og tænd for den af ​​og til for høj lydstyrke – uden noget at gøre med selve interviewet.

5. Medbring en sprayluftfrisker til interviewet og spray den i ansigtet på interviewerne – uden noget at gøre med selve interviewet.

6. Fortæl interviewerne, at vi altid kommer på arbejde med ønsket om at sætte gang i optøjer og forstyrre den daglige drift af virksomheden eller arbejdspladsen.

7. Fortæl interviewerne om en rig kriminel eller psykiatrisk historie. Det anbefales at være så detaljeret som muligt.

Flere ideer?

lol…

12) assaf benyamini

Et minut·

Delt med offentligheden

De fortæller om en jødisk by, hvor der boede mange fattige – så meget, at de ikke var i stand til at sørge for at varme deres hjem op i vintermånederne i et område med et meget koldt klima.

Ikke langt fra byen boede en kendt ikke-jødisk filantrop, som aldrig ville gå med til at donere til byens befolkning, så dens indbyggere kunne opvarme deres hjem.

På en af ​​de barske vinterdage går byens rabbiner ud i sneen og går til velgørerens hus for at bede ham om at donere til de fattige, der bor der.

Rabbineren ankommer til velgørerens hus, som åbner døren og tilbyder rabbineren at komme ind – der er trods alt lunt og hyggeligt inde i mandens bolig.

Men rabbineren nægter at komme ind i mandens hus – og de to fortsætter samtalen, mens velgøreren hele tiden forsøger at overbevise rabbineren om at gå ind i hans hus, men rabbineren insisterer på at fortsætte med at føre samtalen på velgørerens dørtrin uden at gå ind.

Under samtalen begynder velgøreren, der altid er i sit opvarmede hjem og ikke mærker kulden, at mærke det kolde vejr lige for døren – så meget, at han til sidst bliver overbevist og indvilliger i at donere til byens folk pr. opvarme deres hjem.

Konklusionen: i vores liv er der nogle gange situationer, som ikke rigtig kan forstås uden en personlig oplevelse, der illustrerer dem for os.

13)

https://rentafriend.com/

leje en ven

En hjemmeside, hvorigennem du kan tjene penge ved, at en person tilbyder sig selv som en, der er villig til at føre samtaler med forskellige mennesker fra hele verden, alt efter efterspørgslen (en slags freelancerjob).

Alternativt er det, alt efter hvad de annoncerer, muligt at lokalisere personer for at føre samtaler med dem med det formål at lindre ensomhed – og mod betaling til den pågældende “freelancer” for den samtale.

Jeg har ikke prøvet siden eller tjenesten personligt – så jeg kan ikke udtrykke nogen mening om dem.

Under alle omstændigheder – dette er en online service til at lindre ensomhed….

14)bøger-anbefalinger, anmeldelser, interviews

Pesya Sara Zelmanovitsj

20 april

Venligst distribuer!

Jeg er en 91-årig Holocaust-overlevende. Jeg skrev for nylig om min barndom under Holocaust i en ny bog. Bogen “Childhood” blev udgivet af “The Galilean Publishing House” med støtte fra Yad Vashem.

Bogen bestod Yad Vashems komité, og deres støtte bekræfter dens historiske betydning. Hvad angår beskrivelsen af ​​den historiske baggrund, fortæller den om en 13-årig drengs eksistenskamp i koncentrations- og arbejdslejre i Østrig, hvor jeg blev deporteret fra Ungarn. Historien er fuld af mirakler, der ikke har nogen logisk forklaring.

(Selv om jeg går gennem dødens dal, frygter jeg ikke det onde, fordi du står)

Det er unødvendigt at forklare det nationale uddannelsesbehov for at distribuere en sådan bog bredt. Bogen er til salg i Stimatsky-boghandlerne og Zumat-bøgerne, men uden offentliggørelse af dens eksistens vil den ikke blive distribueret og vil ikke nå offentligheden og fremtidige generationer.

Jeg bad de fleste mediefolk om at hjælpe mig ved at publicere artikler, interviews osv.. men de nægtede, fordi jeg ikke er en berømt person nok til at få vurderinger i henhold til deres mening.

Det er derfor, jeg beder om din hjælp. Jeg takker på forhånd

Med venlig hilsen

Yitzhak Walster Hjemmetelefon: 972-4-6940586 Mobil: 972-52-8695778

15)

assaf benyamini

Delt med offentligheden

3 unge kvinder mødes i en bus.

En af dem siger til sine to venner: Du ved, min mand viser mindre og mindre interesse for mig gennem årene.

Kvindens to venner spørger hende: Og hvad er din mands erhverv?

Hun svarer: Min mand er sælger i en grøntsagsbutik.

Hendes to venner svarer hende: hvad vil du – din mand leder altid efter de nye og friske varer…

En anden kvinde blandt de 3 fortæller også, at hendes mand viser mindre og mindre interesse for hende med årene.

Hendes to venner spørger hende: “Og hvad er din mands erhverv?”.

Hun svarer: “Vi-vi har en bilmasse.”

Hendes to venner svarer hende: hvad vil du have – din mand leder altid efter de nyeste modeller…

Den tredje kvinde fortæller sine to venner: “Du ved, min mand viser mere og mere interesse for mig med årene.”

Og hendes to venner spørger hende: “Og hvad er din mands erhverv?”

Hun svarer: “Min mand er arkæolog”….

16) En frø og en skorpion mødes på flodbredden.

Skorpionen vender sig mod frøen: “Vær venlig at hjælpe mig med at krydse floden. Jeg kan ikke krydse den alene – jeg ved ikke, hvordan man svømmer.”

Frøen svarer: “Men du vil stikke mig – og vi drukner begge.”

Skorpionen: “Jeg stikker dig – bare så vi begge drukner – hvorfor!! Jeg lover dig – jeg stikker dig ikke.”

Frøen er overbevist, bærer skorpionen på ryggen og begynder at svømme over floden.

Midt i floden kommer brodden. Frøen og skorpionen drukner og dør.

Konklusion: En skorpion forbliver altid en skorpion. Nogle ting kan ikke ændres eller rettes.

17) En domstol dømmer en tiltalt, elektriker af erhverv, til døden – henrettelse ved elektrisk stol.

De tager elektrikeren med magt og binder ham til den elektriske stol og forbereder sig på at aktivere den for at udføre rettens afgørelse.

Men få minutter før henrettelsen går den elektriske stol i stykker.

Kontakt elektrikeren og bed ham om at ordne stolen.

Elektrikeren: “Hvad skal jeg sige dig – jeg kan ordne stolen, men det gør jeg ikke. Jeg har ingen motivation.”

Hahaha…

18) Jeg vil indlede med en advarsel: det følgende indeholder barske og chokerende grafiske beskrivelser – de, der ikke kan holde det ud, bliver bedt om at gå videre og ikke fortsætte med at læse indlægget (og nej – det er på ingen måde en joke eller joke af nogen art ):

Der er en historie fra Holocaust-tiden om en lejr, hvor ekstraordinære medicinske eksperimenter blev udført i deres grusomhed – og selv sammenlignet med andre koncentrations- eller udryddelseslejre for nazister, vil deres navn blive glemt:

For eksempel: åbning af hele kroppen af ​​en person – fra nakkeområdet til taljen uden brug af bedøvelsesmidler. Forfærdeligt nok siges det, at de nazistiske læger lavede disse eksperimenter med et bredt smil på læben. Der er også historier om en slags “operation” usædvanlig i sin grusomhed, som omfattede tre stadier: i den første fase – åbning af offerets mave, selvfølgelig uden brug af bedøvelsesmidler. I anden fase ville de tage levende katte og placere dem i det skabte medium. I tredje etape syede de offerets mave op med den levende kat indeni – og så ville de kaste den fange ind i lejrens gård og lade ham dø en langsom død, indtil han trak vejret.

Tilsyneladende var langt størstedelen af ​​ofrene for disse eksperimenter jøder.

Men der er stadig nogle spørgsmål:

Var disse eksperimenter en del af de såkaldte “medicinske undersøgelser” udført af Dr. Yosef Mangala?

I hvilket år fandt de sted, og i hvilken lejr? Var der blandt de tyske officerer forsøg på at modsætte sig gennemførelsen af ​​forsøgene – eller var opbakningen til dem overvældende?

Og var der tilfælde af fanger, hvor hensigten var at udføre disse eksperimenter, men på den ene eller anden måde lykkedes det at redde dem fra den grusomme skæbne? Findes der sådanne historier?

19) assaf benyamini

et minut

til: “Folketinget det sociale.“.

Emne: Platformsøgning.

Kære fruer/herrer.

Jeg tænkte på følgende idé om at udvikle en applikation til mennesker, der lider af sygdomme, der er ledsaget af kognitiv tilbagegang og tilstande med demens såsom Alzheimers:

Som vi ved, mister patienter med sygdomme, hvis hovedkarakteristika er kognitiv tilbagegang (såsom Alzheimers eller andre sygdomme, hvor der er en demenstilstand) gradvist mange evner såsom korttidshukommelse eller daglig funktion, dvs. gradvist forværres. Ideen er at etablere software, eller et system, der vil blive designet til folk, der er i denne situation. Udfordringen er at samle i sådan et system alle de programmer eller systemer, som personen bruger – og gennem et kunstig intelligens-system bliver betjeningsmekanismen enklere og mere enkel, efterhånden som sygdommen skrider frem. For at opbygge systemet på en måde, der tilpasser sig så præcist som muligt til situationen for den person, der bruger det, vil det under udviklingen være nødvendigt at konsultere og samarbejde med hjerneforskere,

Målet med systemet er naturligvis, at folk, der er vant til at bruge en computer til forskellige formål, og som er på randen af ​​demens, ikke helt mister adgangen til de systemer, de var vant til at bruge i mange år af deres liv. – og dermed til en vis grad forbedre deres livskvalitet, som i forvejen er markant skadet som følge af symptomerne på selve sygdommen.

Så meget for selve ideen.

Selvom det er en idé, jeg tænkte over, har jeg intet at gøre med demenspleje i mit personlige liv.

Jeg vil gerne påpege, at der i alt, der vedrører mig personligt, er en række ting, der skal tages i betragtning:

1. Jeg er ikke professionel inden for programmering, ej heller professionel inden for hjerneforskning, kognition eller neurologi – og af denne grund vil jeg ikke kunne følge med i et sådant projekt trin for trin.

Dette er en idé, jeg tænkte på – og udover at give den indledende idé vil jeg ikke være i stand til at hjælpe i nogen anden fase af projektet.

2. Jeg lever af en meget lav indkomst – en invalideydelse fra Folkesikringsinstituttet. Derfor har jeg ingen mulighed for at investere nogle budgetter i at realisere ideen. Og hvad mere er: På grund af min situations alvor hjælper selv meget høje rabatter simpelthen ikke.

3. Jeg bor i Kiryat Menachem-kvarteret i Jerusalem, og jeg har hverken bil eller kørekort. På grund af min helbredsmæssige og økonomiske situation er der heller ingen chance for, at jeg i fremtiden kan tage kørekort eller købe bil.

Derfor eksisterer min mulighed for at komme til konsulentmøder på kontorer hos virksomheder, der ligger betydeligt langt fra min bopæl, ikke.

Mit spørgsmål til dig er: Efter din mening, hvad er den bedst egnede internetplatform til at uploade et sådant projekt, administrere det og forsøge at fremme det?

Mine personlige oplysninger:

Fornavn – assaf. Efternavn – benyamini.

Identitetsnummer-029547403.

Fuld postadresse-

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hjem på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Mine e-mail-adresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: assafbenyamini@hotmail .com eller: assafff [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

Min hjemmeside: https://www.disability55.com/

C. Nedenfor er den e-mail, jeg sendte til Jerusalem District of Klalit Health Services:

Breve til General Health Services i Jerusalem-distriktet.

Yahoo/sendt

assaf benyamini< [email protected] >

Til:

[email protected]

Mandag den 5. juni kl. 23.09

Til: Klalit Health Services – Jerusalem-distriktet.

Emne: Min ansøgning vedhæftet her..

Kære fruer/herrer.

For noget tid siden efterlod jeg følgende besked på Klalit Health Services hjemmeside.

Jeg vil gerne blive opdateret vedrørende behandlingen af ​​denne ansøgning. Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at resuméet af mit besøg hos praktiserende læge fra 1. juni 2023 ikke fremgår af det personlige område på hjemmesiden.

Hilsen assaf benyamini.

Den 14. maj 2023 besøgte jeg min huslæge – og få minutter efter at have forladt lægestuen tog jeg EKG-test i klinikken. Bortset fra at opsummeringen af ​​besøget hos familielægen, samt resultatet af EKG-testen. at jeg ikke optrådte i mit personlige område på “Klalit Online” hjemmesiden. Derfor er jeg interesseret i at vide, hvordan jeg kan overvinde dette problem og tillade mig at se disse dokumenter fra min medicinske fil og downloade dem til min personlige computer derhjemme.

Med venlig hilsen,

assaf benyamini.


Mine personlige oplysninger:


Fornavn – assaf. Efternavn – benyamini.

Identitetsnummer – 029547403.

Fuldstændig adresse for postlevering –

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

Indgang A – Lejlighed 4, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hjem på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Mine e-mail-adresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]  eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

De terapeutiske rammer jeg er i:

“Reut” foreningen – “Avivit” Hostel,

6 Ha-Avivit Street, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumre på vandrerhjemmets kontorer: 972-2-6432551. og: 972-2-6428351.

Familielægen, som jeg bliver overvåget hos:

Dr. Brandon Stewart,

Daniel Yanovsky Street 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9338601.

Telefonnummer på klinikkens kontorer: 972-2-5098282.

Faxnummer på klinikkens kontorer: 972-2-6738551.

Alder: 50. Civilstand: Single.

D. Her er en softwareidé, jeg tænkte på:

Desværre har der i de senere år (jeg skriver disse ord tirsdag den 6. juni 2023) i staten ISRAEL været tilfælde af misbrug af småbørn i børnehaver, som opdages efter, at børnenes forældre har installeret kameraer, hvis og når der er en mistanke om kriminelle handlinger fra børnehavelæreren eller pædagogisk personale i børnehaven.

Når sagerne når frem til politiets efterforskning, bliver efterforskningen nogle gange forsinket i mange måneder eller endda længere på grund af vanskeligheden ved at rekruttere det nødvendige personale til at se mange timers optagelser.

Udfordringen er at udvikle software baseret på kunstig intelligens, der scanner videoerne, og præsenterer for forskerne de problematiske afsnit, hvor der er misbrug, såsom: et barn, der bliver tvangsfodret, et omsorgssvigtet barn, der ikke får opmærksomheden. han har brug for i løbet af dagen, et barn, der bliver slået af børnehavelæreren og meget mere.

På den måde kan undersøgelserne effektiviseres, spare mandskab – og føre til en situation, hvor det bliver muligt hurtigere at komme videre med retssagen mod den sigtede.

E. Nedenfor er en e-mail, som jeg sendte til forskellige steder i et forsøg på at hjælpe den nigerianske statsborger, som jeg korresponderede med:

Til:

Emne: Jeg ansøgte.

Kære fruer/herrer.

I de sidste par dage (jeg skriver disse ord onsdag den 1. december 2121) gennemførte jeg den vedhæftede korrespondance på det sociale netværk Facebook med en bosiddende i Nigeria – og ifølge ham har ovenstående brug for akut lægehjælp. Men desværre findes den lægehjælp, han har brug for, ikke i sundhedssystemet i hans land.

Mit spørgsmål til dig er: Kender du nogen israelske eller andre hjælpeorganisationer, der opererer i det område, hvor han bor (nedenfor er hans bopælsområde og midlerne til at kontakte ham), som måske kan komme dertil og hjælpe ham?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-Lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) E-mail-adresserne på [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

Slot

Jeg ønsker en dag, jeg ctirsdag 20:59

Slot

Herre god aften herfra

Gå ind

Slot

Sir, jeg har brug for din hjælp. Jeg er meget syg

Gå ind

Tredje21:40

du sendte

hvad kan jeg hjælpe? Jeg er ikke læge – og jeg har ingen lægeuddannelse. Så jeg kan ikke råde dig til, hvad du skal gøre – jeg synes, du må hellere spørge lægerne – ikke mig. Assaf Benyamini.

Gå ind

Slot

Sir siden denne uge kan jeg ikke engang komme ud af sengen er meget syg malaria og tyfus der er ingen penge til at gå på hospitalet sir

Gå ind

Tredje 22:00

du sendte

Så det er virkelig et meget svært problem – jeg ved ikke hvad jeg skal skrive til dig. Selvfølgelig er der ingen magiske løsninger. Jeg ved heller ikke noget om det område, du bor i. men måske er der noget, du kan tjekke: som vi ved, i nogle regioner i verden, og det kan opstå af meget forskellige årsager til, at lokalbefolkningen ikke har adgang til lægemidler behandling som hospitaler. Nogle af disse steder er der kontorer for internationale velgørenhedsorganisationer, der forsøger at hjælpe lokalbefolkningen i sådanne problemer. Kender du til kontorer som dette i det område, du bor? og hvis der er sådanne kontorer, kan du prøve at ringe til dem og forklare dem situationen?

assaf benyamini.

Gå ind

Tredje22:42

Slot

Hmmm ikke i Nigeria

Gå ind

Slot

Jeg tror, ​​jeg vil lægge min skæbne i, hvad det kommer ud

Gå ind

Tredje 23:33

du sendte

Hvilken by i Nigeria bor du? og i hvilken gade/kvarter? Kan du skrive dit telefonnummer? Jeg deler vores korrespondance med nigerianske ministerier – måske en af ​​dem kan hjælpe. Måske kan dine nøjagtige detaljer hjælpe disse organisationer med at komme frem og hjælpe dig hurtigere. Assaf Benyamini.

Gå ind

du sendte

Jeg læste om, at mange nigerianske læger skal arbejde i udlandet på grund af højere lønninger, de får ud af Nigeria – er det sandt? Er det grunden til, at der er så få læger og lægehjælp i Nigeria? Eller måske er det ikke problemet, og der er andre årsager? Assaf Benyamini.

Gå ind

9:59

Du modtog et svar fra Castle

Den originale besked:

Jeg læste om, at mange nigerianske læger skal arbejde i udlandet, fordi…

Nigeria har intelligente læger (læger), men regeringen tager sig ikke af dem, de er ligeglade med dem, de fleste af vores læger er uden for lande som du sagde lande som Saudi-Arabien, USA, Canda, Storbritannien osv. i tidligere år gik vores læger i strejke, strejke betyder at stoppe arbejdet på grund af regeringen ønsker ikke at give efter for deres krav som lønforhøjelse. for at undersøge deres dårlige helbredstilstand fyldte lighuset dagligt med døde kroppe

Gå ind

Slot

Hvorfor vil vores embedsmænd tage sig af dem, hvor alle embedsmænd rejser ud for at få behandling og ikke behandler sig selv her i Nigeria, det er meget skammeligt og synd, at vi borgere er dem, der lider mest

Hvis jeg besluttede mig for at tage på hospitalet, vil de ikke tage sig af mig uden at indbetale en stor sum penge for at starte den medicinske behandling, og efter behandlingen vil jeg betale en samlet enorm sum penge, og jeg har ikke den slags penge, sir.

Gå ind

10:23

Slot

Hvis jeg ved, hvordan jeg kan forlade dette land for altid, har jeg brug for en sponsor, hvis du kan få en, vil jeg blive glad

Gå ind

11:30

du sendte

Jeg ved ikke om nogen sponsor. den eneste måde, jeg kan hjælpe, er at forsøge at sende vores korrespondance til nigerianske myndigheder – jeg har ikke andre muligheder. Jeg er kun en simpel borger – og jeg kan ikke ændre disse fakta eller rette op på verden.

Assaf Benyamini.

Gå ind

Du modtog et svar fra Castle

Den originale besked:

Jeg ved ikke om nogen sponsor. den eneste måde jeg kan hjælpe på er at prøve at poste det.

Der er ikke noget problem sir

Gå ind

Slot

Lad mig spørge dig om noget?

Gå ind

du sendte

sikker på du kan spørge hvad du vil.

Gå ind

Slot

Ok tak for publikum

Gå ind

Slot

Du bor i Israel ikke?

Det har været min drøm at forlade dette lidelsesland for at rejse ud og lede efter en grønnere græsgang. Jeg mener arbejde. Jeg vil gerne vide, om det er muligt, hvis du har folk, der har brug for arbejdere derovre, jeg kan arbejde med?

Gå ind

Slot

Jeg kan ikke lide at være afhængig af mennesker

Gå ind

12:35

du sendte

Jeg har ingen forbindelser – og jeg har ikke nogen personlig anerkendelse med nogen organisationer eller private, der har brug for arbejdskraft. I denne verden er vi alle afhængige af andre mennesker – der er ingen person, der kan leve uden det. Jeg kan med dyb sorg og skam fortælle dig, at her i ISRAEL forholder myndighederne sig meget dårligt til immigranter fra Afrika. vi er også et meget lille land – og vores regering kan ikke have nogen anden politik end at forhindre deres ankomst. I de sidste 3-4 år blev der bygget en meget høj mur i vores sydlige grænse til Egypten til dette formål. I vores land er der “חוק השבות” – en lov, der gør det muligt for jøder at komme – men ikke andre grupper. Ikke-jøder kommer fra tid til anden for at arbejde – og de skal leve efter nogle år. dette er vores myndigheders politik. Samtidig er der nogle ISRAELISKE organisationer, der forsøger at hjælpe i andre lande – også i stater i Afrika. Hvis du giver mig nogle yderligere detaljer som dit telefonnummer, hvilken by i Nigeria du bor og også i hvilket kvarter og gade, kan jeg forsøge at henvise dig til dem – selvfølgelig kun hvis du er interesseret i det. Assaf Benyamini.

1

Gå ind

12:54

Du har modtaget et svar fra

Jeg er nødt til at fortælle dig lidt om mig selv, før jeg giver dig mine detaljer, jeg har lidt så meget i denne verden fra min barndom til jeg blev født den 5. maj 1995, jeg mistede min far i en alder af 5, siden min far døde. Det har ikke været, som det skulle være, jeg afsluttede mit gymnasium i 2014, men ventede til 2019, fordi der ikke var penge til at komme videre, i 2019 besluttede jeg at tage risikoen for at komme ind på universitetet, jeg skrev en adgangseksamen, jeg bestod og blev optaget i universitetet for at studere ny drømmekursus Jeg har længtes efter at læse KRIMINOLOGI OG Slot

Den originale besked:

Jeg har ingen forbindelser – og jeg har ingen personlig anerkendelse med…

SIKKERHEDSSTUDIER Jeg blev gift samme år, fordi i afrikansk tradition, som det eneste barn af mine forældre, og min far er forsinket, skal jeg giftes til tiden, så jeg blev gift med min kone tidligt i år, hun havde et alvorligt problem med fødsel, som hun fødte en for tidligt født baby gennem Cs og vi mistede babyen alle disse satte mig i vanskeligheder tab af fokus midt i dette år jeg droppede ud af skolen, da jeg taler med dig nu, vi har ikke noget at gøre for at opretholde vores liv, vi er job sir

Gå ind

Slot

Land: Nigeria

Bopælsstat: Ebonyi-staten

Bopælsby: Abakaliki

Telefonnummer: +2348138412994

Gå ind

13:37

du sendte

Ok – jeg vil forsøge at hjælpe en organisation eller forening kan hjælpe – men jeg kan ikke love noget. Jeg vil i hvert fald prøve.

assaf benyamini.

F. Nedenfor er en beskrivelse af et system, som tilsyneladende ikke eksisterer og er umuligt at udvikle med de teknologier, der findes i dag (og under alle omstændigheder er dette kun en fantasi og ikke et praktisk forslag af nogen art):

Som vi ved, er der i alle regioner i verden naturfænomener eller skadelige insekter, der forstyrrer mennesker eller bringer dem i fare, eller nogle gange endda forhindrer enhver chance for bosættelse (de ekstreme klimaforhold i Antarktis, der ikke tillader eksistensen af ​​nogen bosættelser, termitter findes i grænseområderne mellem Frankrig og Spanien, der bringer de mange træhuse i fare, at der i disse områder er sværme af græshopper, der nogle gange dukker op i Israel og andre lande i Mellemøsten og truer landbrugsafgrøder osv.) og ideen tænkte jeg om i denne sammenhæng er:

Et våbensystem baseret på kunstig intelligens er åbent, som vil “vide”, hvordan man affyrer sværme af robotinsekter, der vil foregive at være skadedyr, der findes i samme område, og dermed forvirre fjenden, som vil aktivere skadedyrsbekæmpelsessystemer, der ikke vil hjælpe, selvfølgelig mod robotinsekter. Tanken er, at systemet altid vil vide, hvilke insekter, der foregiver at lancere, baseret på data indtastet af dets operatører. Ud over dette kan montering af skydesystemer på disse robotinsekter meget vel forårsage meget større forvirring og anarki. I denne situation kan fjenden fejlagtigt tro, at årsagen til, at problemet med skadedyr ikke er løst, er den utilstrækkelige brug af pesticider, hvilket får ham til at bruge pesticider i en meget højere dosis og på denne måde forårsage dobbelt skade – og alt dette er sandt ,

I det samme imaginære scenarie vil lande begynde at udvikle midler til beskyttelse, afsløring eller aflytning mod våben af ​​denne type – som kan åbne en type kampagne, der aldrig har eksisteret i hele menneskehedens historie (og som du ved, enhver måde, at en person eller en gruppe mennesker udvikler sig – vil altid være en person eller en gruppe mennesker fra et andet sted eller en anden gang vil de vide, hvordan man udvikler et system, der vil ødelægge det forrige eller væsentligt forstyrre dets drift. Og dette princip er altid sandt: i den verden vi lever i er der konstant systemer med konstruktion og ødelæggelse, og ikke kun mennesker opfører sig på denne måde, men også naturen selv – hele tiden bygger og ødelægger skiftevis) .

Selvfølgelig kan torturister også udvikle sig på cyberområdet, som vil forsøge at forstyrre aktiveringen af ​​disse systemer af fjenden, eller alternativt vil en hær, der vil bruge disse våbensystemer, forsøge at bruge de samme cyberværktøjer til at sabotere fjendens aflytningssystemer .

G. Nedenfor er en forklaring på den software, jeg leder efter:

Jeg leder efter software eller et system, ved hjælp af hvilket videoer kan oprettes automatisk ved hjælp af kunstig intelligens, efter modellen af filki.ai Jeg brugte det indtil i dag, hvor det pludselig holdt op med at virke (alle de videoer, jeg forsøger at lave gennem dem, er tavse, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal løse dette problem).

Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jeg er en person, der lever af en meget lav indkomst – en invaliditetsydelse fra Folkesikringsinstituttet, og derfor leder jeg efter software eller sådan et system, der kan benyttes gratis.

Kender du et system af denne type?

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hjem på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Mine e-mail-adresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

H. Her er en softwareidé, jeg tænkte på:

Et system, hvor det bliver muligt at indtaste bestemte brugerdata som navn, e-mailadresse eller telefonnumre – og efter scanning af internettet vil det være muligt at modtage links til alle de konti, som detaljerne er knyttet til.

Dette kan hjælpe brugere, der har konti på mange sider og ikke kan huske dem alle – og sådan en søgning kan helt sikkert hjælpe i disse tilfælde.

I. Følgende er min korrespondance med firmaet “Kupel Ram Produktion Sahramet”:

assaf benyamini< [email protected] >

Til:

Koppel, Zeev

Onsdag den 14. juni klokken 15.30

Alle disse ting er kendt for mig.

For at beskytte en idé er det som bekendt altid nødvendigt at arbejde på en ordentlig måde med et kontor af patentadvokater.

I mit tilfælde er dette under alle omstændigheder ikke muligt på grund af min lave indkomst og manglende evne til at betale for tjenesten på disse kontorer.

Det er der i hvert fald ingen intention om at tjene penge på – det kommer ikke til at ske her på nogen måde.

Målet er, at et sådant system rent faktisk vil blive udviklet til Alzheimers patienters velbefindende.

Dette er det eneste formål med mine forespørgsler om emnet.

Med venlig hilsen,

assaf benyamini.

Skjul den oprindelige besked

Onsdag den 14. juni 2023 kl. 12:32:15GMT+3 skrev Koppel, Zeev < [email protected] >:

Hej hr. Benjamin

Tak fordi du skrev

Ideen du kom med er virkelig meget interessant

Vores virksomhed kan ikke acceptere en sådan løsning for alle dens implikationer

Lad ikke mit svar afskrække dig, der er mange store softwarehuse, der kan samle denne handsken op – en, Matrix, Emet Maschut, Chilan, Melam osv. eller startups inden for det medicinske område (kan findes på Google)

Bemærk at de kan tage ideen og udvikle sådan et system helt uden dig og uden at informere dig….hvis du vil beskytte ideen lidt, så lad være med at afsløre det hele

Råd – fjern ID-kortnummeret fra dine personlige oplysninger. Det er tilrådeligt ikke at sende det, bestemt på tidspunktet for etableringen af ​​et indledende forhold

Med venlig hilsen

Zeev Kopel

direktør

Copal Ram Software Production (1989) Ltd

Den jødiske stat 60

PO 12260

Herzliya

ISRAEL 4676652

Telefon 972-77-2060606

Fax 972-77-2060039

‪Onsdag den 14. juni 2023 kl. 9:46‫’assaf benyamini’ via salg < [email protected] > skrev:

Til: “kopelreem.com”.

Emne: software/system til demensramte.

Kære fruer/herrer.

Jeg tænkte på følgende idé om at udvikle en applikation til mennesker, der lider af sygdomme, der er ledsaget af kognitiv tilbagegang og tilstande med demens såsom Alzheimers:

Som vi ved, mister patienter med sygdomme, hvis hovedkarakteristika er kognitiv tilbagegang (såsom Alzheimers eller andre sygdomme, hvor der er en demenstilstand) gradvist mange evner såsom korttidshukommelse eller daglig funktion, dvs. gradvist forværres. Ideen er at etablere software, eller et system, der vil blive designet til folk, der er i denne situation. Udfordringen er at samle i sådan et system alle de programmer eller systemer, som personen bruger – og gennem et kunstig intelligens-system bliver betjeningsmekanismen enklere og mere enkel, efterhånden som sygdommen skrider frem. For at opbygge systemet på en måde, der tilpasser sig så præcist som muligt til situationen for den person, der bruger det, vil det under udviklingen være nødvendigt at konsultere og samarbejde med hjerneforskere,

Målet med systemet er naturligvis, at folk, der er vant til at bruge en computer til forskellige formål, og som er på randen af ​​demens, ikke helt mister adgangen til de systemer, de var vant til at bruge i mange år af deres liv. – og dermed til en vis grad forbedre deres livskvalitet, som i forvejen er markant skadet som følge af symptomerne på selve sygdommen.

Så meget for selve ideen.

Selvom det er en idé, jeg tænkte over, har jeg intet at gøre med demenspleje i mit personlige liv.

Jeg vil gerne påpege, at der i alt, der vedrører mig personligt, er en række ting, der skal tages i betragtning:

1) Jeg er ikke professionel inden for programmering, ej heller professionel inden for hjerneforskning, kognition eller neurologi – og af denne grund kan jeg ikke følge et sådant projekt trin for trin.

Dette er en idé, jeg tænkte på – og udover at give den indledende idé vil jeg ikke være i stand til at hjælpe i nogen anden fase af projektet.

2) Jeg lever af en meget lav indkomst – en invalideydelse fra Folkesikringsinstituttet. Derfor har jeg ingen mulighed for at investere nogle budgetter i at realisere ideen. Og hvad mere er: På grund af min situations alvor hjælper selv meget høje rabatter simpelthen ikke.

3) Jeg bor i Kiryat Menachem-kvarteret i Jerusalem, og jeg har hverken bil eller kørekort. På grund af min helbredsmæssige og økonomiske situation er der heller ingen chance for, at jeg i fremtiden kan tage kørekort eller købe bil.

Derfor eksisterer min mulighed for at komme til konsulentmøder på kontorer hos virksomheder, der ligger betydeligt langt fra min bopæl, ikke.

Tror du, der kunne være en adresse her i et forsøg på at fremme sådan et projekt, eller skal jeg opgive det og glemme det hele?

Mine personlige oplysninger:

Fornavn – assaf. Efternavn – benyamini.

Identitetsnummer-029547403.

Fuld postadresse-

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hjem på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Mine e-mail-adresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]  eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

Min hjemmeside:  https://www.disability55.com/

J. Her er et spørgsmål/problem, jeg tænkte på:

Som alle skakspillere ved, i et skakbræt med 8 rækker og 8 kolonner er antallet af damer, der kan placeres på brættet, uden at nogen af ​​dem er inden for rammerne af den anden, 8.

På den anden side, i et mindre bræt med 3 rækker og 3 kolonner, er antallet af dronninger, der kan placeres, uden at nogen af ​​dem er inden for rammerne af den anden, 2.

Men hvad sker der i meget større paneler? For eksempel: i et imaginært bræt med 1000 rækker og 1000 kolonner – hvor mange dronninger kan der placeres på det, uden at nogen af ​​dem er inden for rammerne af den anden? Eller i et bræt med f.eks. 10 millioner kolonner og 100 millioner rækker – hvor mange dronninger kan placeres uden at nogen af ​​dem er inden for rammerne af den anden?

Og som en generel regel: hvis vi antager, at vi har en tabel med x rækker og y kolonner – er det muligt at finde en formel, der kan bruges til at beregne antallet af dronninger, der kan placeres uden at nogen af ​​dem er i rammeområdet for Andet? Og er der for eksempel teoretisk en form for computerprogram, der kan tegne den samme store tavle på for eksempel en milliard rækker med en milliard kolonner, som udover at kunne beregne antallet af dronninger, der kan placeres på den uden at nogen af ​​dem er inden for den andens rækkevidde, vil softwaren også have mulighed for at vide, i hvilke firkanter Placer dem nøjagtigt?

Har nogen matematikere eller computerfolk nogensinde prøvet at løse dette problem? Og hvis ja, hvad var deres konklusioner?

K. Nedenfor er en besked, jeg sendte gennem det sociale netværk Facebook til ministeren for byggeri og boliger i ISRAEL, hr. Yitzhak Wasserlauf:

du sendte

Fred være med minister Yitzhak Wasserlauf:

Emne: permanent bopæl for handicappede.

Kære hr.

Jeg er en 50-årig handicappet fra Jerusalem, som i mange år ikke har kunnet vende tilbage til arbejdsmarkedet. Jeg lever i øjeblikket af en invalideydelse fra Folkesikringsinstituttet – og modtager omkring 770 NIS om måneden som hjælp med henblik på at betale husleje (og nu er der et problem med fortsat at modtage denne væsentlige hjælp – og detaljer om dette senere i min brev). Det er klart, at en handicappet i en sådan situation ikke har nogen chance for at købe en lejlighed eller nå frem til en løsning med permanent ophold. Og hvad mere er: Den forværrede tilstand af almene boliger i staten Israel giver heller ikke de handicappede nogen chance. Det spørgsmål, jeg gerne vil rette til dig, Bygge- og Boligministeriet i denne sag, er: Giver du din mening om dette problematiske spørgsmål? Har Bygge- og Boligministeriet nogle planer, der gør det muligt for handicappede i min situation stadig at få permanente boliger?

Med venlig hilsen,

assaf benyamini.

post Scriptum. Nedenfor er den e-mail, jeg har sendt til forskellige steder, vedrørende manglende svar fra Bygge- og Boligministeriet:

Til:

Emne: Bygge- og Boligministeriet – manglende respons.

Kære fruer/herrer.

Jeg forsøger at sende ovenstående e-mail til Bygnings- og Boligministeriets Offentlige Forespørgselsafdeling – vedrørende beslutningen om at standse hjælpen til betaling af husleje, som jeg modtager fra dem gennem MAGAAR-selskabet – og dette er baseret på forkerte oplysninger bortset fra, at den e-mail, jeg forsøger at sende til dem, er [email protected] , vender tilbage til mig og er ikke blevet leveret til sin destination. Hvad skal man gøre? Jeg mener, at beslutningen om at standse huslejehjælp alene på grund af dårlig bureaukratisk adfærd fra en entreprenørvirksomhed under Bygge- og Boligministeriet er en skandaløs beslutning. Der er heller ingen, der vender tilbage til mig eller forklarer mig, hvad der foregår med denne sag. Dette er simpelthen ikke ordentlig adfærd!! Hvorfor behandler du de svageste dele af befolkningen sådan? Hvorfor???

Med venlig hilsen,

assaf benyamini.

28.6.2023 a

Til: Bygge- og Boligministeriet – Offentlige Forespørgselsafdeling.

Emne: Huslejehjælp.

Kære fruer/herrer.

Jeg er Assaf Benyamin fra Jerusalem, og jeg har i mange år modtaget hjælp til at betale husleje fra Bygge- og Boligministeriet gennem MAGGAR-firmaet – som besluttede at stoppe huslejehjælpen pludseligt – og dette på baggrund af forkerte oplysninger. Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at den e-mail, jeg forsøger at sende til dem i denne sag, kommer tilbage til mig og ikke leveres til destinationen. Hvad mere er: Når jeg forsøger at kontakte dem på telefonnummer 8583*, går opkaldene til en ekstern hotline og ikke til MAGAAR-medarbejdere. Jeg har et simpelt spørgsmål til dig: hvorfor skal en handicappet person tortureres sådan for ingenting? Hvorfor standses hjælpen til at betale husleje på baggrund af forkerte oplysninger? Og hvorfor i alverden er det ikke muligt at få fat i MAGAAR-virksomheden på telefon eller e-mail for at afgøre sagen med dem? Jeg venter på svar i denne sag!! Se venligst min ansøgning som en klage over MAGAAR-virksomheden.

Med venlig hilsen,

assaf Benyamini.

post Scriptum. 1) De terapeutiske rammer jeg er i:

Foreningen “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9650816.

Telefonnumrene på vandrerhjemmets kontorer: 972-2-6432551. Eller: 972-2-6428351.

Vandrerhjemmets e-mail-adresse: [email protected]

Socialrådgiveren fra hostelteamet, som arbejder i min lejlighed: Fru Sara Stora-972-55-6693370.

2) Den e-mailadresse, som jeg forsøgte at sende ovenstående besked til MAGAAR-virksomheden: [email protected]

Til: MAGGAR Company – Jerusalem filial.

Emne: Din besked fra politiet.

Kære fruer/herrer.

Mandag den 26. juni 2023 kl. 19:32 modtog jeg følgende besked fra dig:

Hej, ved udløbet af din lejekontrakt stopper støtteudbetalingerne i måneden 07/2023. Bygge- og Boligministeriet opfordrer dig til at anmelde et nyt lejemål i en onlineformular gennem det nationale identifikationssystem  https://go.gov.il/contract-update uden behov for at komme til virksomhedens filial. Du kan selvfølgelig kontakte Meger. For flere detaljer kan du kontakte *8583. Hilsen Bygge- og Boligministeriet

Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at dit budskab er gådefuldt og uforståeligt, eftersom den kontrakt, jeg underskrev med ejeren af ​​lejligheden (som også blev givet dig en kopi af), udløber den 14. juli 2024. Lejekontrakten, jeg underskriver, er pr. to år og ikke et år – og derfor slutter det om lidt over et år og ikke i disse dage. Af disse grunde står det ikke klart for mig, hvorfor du besluttede at stoppe den hjælp, jeg modtager med henblik på at betale husleje – og dette på baggrund af forkerte oplysninger. Jeg venter på forklaringer.

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hjem på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mail-adresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: assafff[email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) Jeg vil gerne påpege, at der i det sidste år er sket en markant forringelse af mit fysiske helbred. Af denne grund vil jeg have meget svært ved fysisk at komme til jeres kontorer med henblik på at afgøre sagen – og derfor vil jeg bede om, at I overvejer denne sag, og at I giver mig lov til at fjernafgøre sagen via computeren derhjemme uden tvinger mig til at komme til dig med det formål at løse sagen.

4) Jeg vedlægger min ansøgning til dig en kopi af den lejekontrakt, som jeg i øjeblikket underskriver – den kopi, der som nævnt blev leveret til dig for ca. et år siden, da jeg underskrev lejekontrakten.

5) Jeg sender dig nu denne besked via fax, da den e-mail, jeg forsøgte at sende dig til 

[email protected] , kom tilbage til mig og ikke nåede frem til sin destination.

L. Det følgende er en beskrivelse af den kæde af udeladelser, som jeg i øjeblikket støder på (jeg skriver disse ord tirsdag den 4. juli 2023), som det ikke er muligt at kontakte Bygge- og Boligministeriet, hvis og hvornår der er brug for det:

1) Mit lejemål udløber om cirka et år – noget som MGR også er godt klar over. Gennem hende modtager jeg hjælpen. Og på trods af dette, og på trods af at en kopi af lejekontrakten blev givet for omkring et år siden til MJR besluttede de at sende mig en besked, hvori det blev sagt, at da kontrakten i min lejlighed slutter, angiveligt i måneden 7. /2023 Jeg skal komme til dem med en ny kontrakt, ellers stoppes den assistance jeg modtager. Og kort sagt: ophør af bistand baseret på forkerte oplysninger.

2) En appel til MAGAAR-virksomheden i denne forbindelse blev ikke besvaret. Ud fra deres svar: “Vi har overført”, “det bliver taget hånd om” – det er selvfølgelig ikke muligt at forstå noget af dette. Jeg mener, at jeg som borger, der støder på denne form for undladelse, bestemt har krav på et svar.

3) I denne situation forsøgte jeg at sende en e-mail til Bygge- og Boligministeriet. bortset fra at de e-mails, som jeg sender [email protected] , kommer tilbage til mig én efter én og ikke leveres til deres destination. Derfor vil jeg gerne vide, om jeg er blevet spærret af dig, og hvorfor jeg ikke kan kontakte Bygge- og Boligministeriet via e-mail.

4) For to dage siden (jeg skriver dette tirsdag den 4. juli 2023) modtog jeg en besked fra MGR, som informerer om, at støttebeløbet med henblik på at betale husleje på 100 NIS vil blive overført til min konto.

Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg har modtaget denne hjælp i mange år, som i øjeblikket beløber sig til 770 NIS om måneden – og jeg forstår ikke, hvorfor den blev reduceret til kun 100 NIS om måneden. Der er ingen begrundelse for et sådant træk.

5) Den fejlmeddelelse jeg støder på, under mine mislykkede forsøg på at kontakte Bygge- og Boligministeriet via e-mail:

 

[email protected]

skattemeddelelse

10:50

,Nej Du kan til levering: Mine breve henvender sig til offentlighedenaf Bygge- og Boligministeriet

Ikke leveringsdygtig: breve til Bolig- og Boligministeriets offentlige henvendelser

Yahoo/Indbakke

[email protected]

til:

[email protected]

Tirsdag den 4. juli klokken 10:50

Levering til disse modtagere eller grupper mislykkedes:

[email protected] ( [email protected] ) Det var ikke muligt at levere din besked, fordi du ikke har tilladelse til at sende til denne modtager. Bed modtagerens e-mail-administrator om at give dig tilladelse, og prøv derefter igen.

Diagnostiske oplysninger til administratorer:
Creator server: SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il

[email protected] Remote Server returnerede ‘550 5.7.129 RESOLVER.RST.RestrictedToRecipientsPermission; ikke autoriseret til at sende til modtager, fordi afsenderen ikke er på modtagerens liste over afsendere at acceptere mail fra’

Originaltitler: Modtaget: fra SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) af

SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.116) med Microsoft SMTP Server

(version=TLS1_2, cipher=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id

15.1.2507.6; Tir, 4. juli 2023 10:50:09 +0300

Modtaget: fra mail-int20.gov.il (192.168.174.2) af

SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) med Microsoft SMTP Server

(version=TLS1_2, cipher=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id 15.1.2507.6

via Frontend Transport; Tir, 4. juli 2023 10:50:09 +0300

Modtaget: fra blue-av10.tehila.gov.il (ukendt [147.237.70.51])

af mail-int20.gov.il (Postfix) med ESMTP-id C933120095250

for < [email protected] >; tirs, 4 jul 2023 10:47:55 +0300 (IDT)

Modtaget: fra blue-av10.tehila.gov.il (ukendt [127.0.0.1])

af IMSVA (Postfix) med ESMTP-id 86D41DE050

for < p[email protected] >; tirsdag 4. juli 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Modtaget: fra fe-vex-1.insight.gov (ukendt [147.237.71.81])

af blue-av10.tehila.gov.il (Postfix) med SMTP-id 7B13BDE04E

for < p[email protected] >; tirsdag 4. juli 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Modtaget: fra localhost.localdomain (localhost [127.0.0.1])

af fe-vex-1.insight.gov (Postfix) med SMTP-id 4QwFM53TKYz3x6d

for < p[email protected] >; tirsdag 4. juli 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Modtaget: fra mx2.tehila.gov.il (ukendt [147.237.71.4])

af fe-vex-1.insight.gov (Postfix) med ESMTP-id 4QwFM43L9Fz3x6G

for < pn[email protected] >; tirsdag, 4. juli 2023 10:50:08 +0300 (IDT)

Modtaget-SPF: Pass (mx2.tehila.gov.il: domæne af

[email protected] angiver 74.6.128.31 som tilladt

afsender) identitet=mailfra; klient-ip=74.6.128.31;

receiver=mx2.tehila.gov.il;

envelope-from=” [email protected] “;

x-sender=” [email protected] “; x-conformance=spf_only;

x-record-type=”v=spf1″; x-record-text=”v=spf1 ptr:yahoo.com

ptr:yahoo.net ?alle”

Godkendelsesresultater: mx2.tehila.gov.il; dkim=permerror (underskriftstid er i fremtiden) header.i=ingen; spf=Bestå smtp.mailfrom=assaf 1 9[email protected] ; dmarc=bestå (p=afvis dis=ingen) d=yahoo.co.il

IronPort-SDR: 64a3cc04_EIZf14anoutOMAcikn5kCFXbCOlDmLDJCtqXmQIOWovm5Ng

CMTowFLm/25TShKOEUlXVrMoIiwaULsmCDTYCQw==

X-IPAS-resultat: =?us-ascii?q?A0FbAADizqNkhx+ABkpaHQEBAQEJARIBBQUBgXsIAQsBg?=

=?us-ascii?q?jKBSjEHCBQzhFKGdYEopzGBfhMBAQxEBAEBAwEDOIRHGCqFSwIkATQJDgECA?=

=?us-ascii?q?wEBAQEBAwIDAQEBAQEBAwEBAQQBAQECAQECBAIBAQEBAhABAQEjFwcOECeFa?=

=?us-ascii?q?AEMCIIvIn1WAQEBLSsCRz8GIxEMAQE4DwkcAiYCAgJKCwYTgn4pgX8BAzEDj?=

=?us-ascii?q?SSQeIs5gRoCFoEBggkBAQYEAwIDr2uBX4EfCR14LQGESAqILTeBP4J4gg1Cg?=

=?us-ascii?q?UuFU4I5AoNEgmcHCY4ShV8HMoxwgSdvgR43Z3oCCQIRZ4EICF4mgUk+Ag1VC?=

=?us-ascii?q?wtjHIEACUyBeQICEToUU18ZGwMHAwh9EC8HBC8mBgkYCCclBlEHFxYkCRMVQ?=

=?us-ascii?q?QSCMYEnCoENPwMSDhGCV2E8G06CagkXCwM4U4EGElIDCQMHBSwdQAMLGA1LE?=

=?us-ascii?q?Sw1FBtHAYEHF2OBVyJIql4BAQGOFQm0OWYJAQYCXoIvORssmxaGBTMulxuSD?=

=?us-ascii?q?5gkIJEzkhOEWDWBLjqBXIJegUlPAxcCD44gGTiFc40pRDFFCw6CBAGJQgEB?=

IronPort-PHdr: A9a23:KRhAJhT2qD47+8/zA5lfNDlaQNpsoumaAWYlg6HPa5pwe6iut67vI

FbYra00ygOTA8OCsLkd0bOe8/i5HzBavNDZ6DFKWacPfiFGoP1epxYnDs+BBB+zB9/RRAt+I

v5/UkR49WqwK0lfFZW2TVTTpnqv8WxaQU2nZkJ6KevvB4Hdkdm82fys9J3PeQVIgye2ba9vI

BmsogjdqMgbjZF/Jqs/xRfFv2VEd/lLzm9sOV6fggzw68iu8JNj6Shcp+4t+8tdWqjmYqo0S

qBVAzshP20p/sPgqAPNTRGI5nsSU2UWlgRHDg3Y5xzkXZn/rzX3uPNl1CaVIcP5Q7Y0WS+/7

6hwUx/nlD0HNz8i/27JjMF7kb9Wrwigpxx7xI7UfZ2VOf9jda7TYd8WWWxMVdtXWidcAI2zc

pEPAVIPM+hYsYfzpEYAohSiCgejCuPhzSRFhmPt0qIhz+gsCx3K0Q4mEtkTsHrUttL1NKIKX

OKwy6nKyCjIbfZT2zv+7YrEcRUjrfKRVr93a8XR0lIvGBnLjlmNrYHoPS2Z2+QCvmWA7+tvT

+Kvi2kgqw1rvjevwd0giojNho8MzF3P6Cp2zpovK9KiVE57fcCrEIFWtyyCKod4Td8vT31pt

SokyrAIuZC2cDYXxZk6wxPSb+KKfomG7x79V+ucISt1iXx7db+ihRu//1atx/H8W8e631hGs

ixImcTPuHAVzxHe6MeKRuF880u7xDqDyQPe5vtKLEwpk6fQNoQvzaQqlpUJtETOBi/2l1vyj

K+Rbkgk4e+o6+LmYrr6qJKQK4B5hhj+P6kvgMCwHeM4Mg4VX2ie4+Swzrjj8lf4QLVOlPE5i

afZvI7AKcUbvKG5AwhV0oE55xmjCDem1cwUnXgBLF1bZBKKl4rkNl7ULP35F/uznkqgnTRxy

/3II7HtGpDNIWLCkLflc7Z98UlcyA8rwN9F/JJUEasOIPzuVkL1ttHUEB80PgOvzufnEtp91

oQeWWWVDqCFN6Peq16I5uY3L+mKf4AaoCz9JOQ95/7ykX85nkcQcbSx0ZsNdH+4BuhmI1meY

Xf0mtcBF2YKvg0iTOHxjV2CViJcZ3aoU6Iz4TE7FpiqDYbHRtPlvLvUlj+9H5pKTmVBAVDKH

nD2MYSAEb9YcCSTJdNJlzsPVf6uTJFn1BX45yHgzL8yye0zssr/+nWsM5c9s+TIjhg8rG0rV

ZnB+3CET2Zz2GgPAT4yivMs6Xdhw0uOhPary8dTEsZesqshunQSbdryuVgAOr/UQXbcoXBU

AO8T9erCi11Bso634pXOx45U86621SL1iapArpAjfjDDYcs/PfGmzDrOs8o+DaJ2IE7klBgS

8RGL2zgjal6uEybXtaVwxjGyf7rQOAa2yjAnI/i5W+e5gdEXQ5xVayDUncBIErS/pz15ULHG

qejE7EqKBFG04bCMapFbNzvgh1aRfLucNXFK2O303uwCF6G26+RdoerM2UQ1SnQEg4FxgYU+

3vVfRMmCHKZqnnFRCdrCUqpZkrt9edkr3buR1Qvxg/TPhI7iuad6xcVgvvaQPRV37ZX8Csko

i9/SU60xMmeS8LVvQdjca5AKd88+wJB0mTU9kRxa42pL6dlwFUZNQVz16/3/y1+EZ4I0c069

jU2wQpzLave31RfMTKcj9j8PbjeK2+6+x7KCeae00rF2djPq/hVtagQulzjuwbvHU1k8nEv3

9RO0nSa74nHF0JNDdSvFB9tp14h/vnTeWEl6pnR1GFwPKXR0HeKwN8vCOY/i16hc9pZLKKYB

Vr3GsweCdKpLb9ikFyoYxQYeeFKofFoeZ3gLqHWnvXyb4MC1Hq8gG9K4Z5wyBeJ53A6VuPI3

pIMhf6fwE2GU2SZ7h/pv8bplIRDfTxXEHC4zH2uDZVKb6MrLNlRVDuGMsS3wdI4jJmrWnoSp

zvBTxsWndSkfxafdQm31BZL3EpO8CP9xHeQ3jV0lDZvpa3Z3SiEkKzyMREAPGBMXmxri1zhd

JOsgecdWky5PG1L3FO1oFz3zK9BqOFjPnHeFA1WKjPuITgoAeOg86CPaMlV5NY0vDVLBa6iN

EuCROe1uwcAgTLqH2xZgjs8clTI8t3hgwYomWudK3E1qnfFMZZ5wROVjDQzbe9Y3j0BAiJ/z

zjTVAHUAg==

IronPort-Data: A9a23:by23fKs+Mm3TZ9VrLrV57EKOSOfnVORaMUV32f8akzHdYApBsoF/q

tZmKWrVMvvZamHxKdklYYvl/RsG6p6DnIM2Sgtkq38xRXgS9ZOVVN+UB3mrAy7DdceroGCLT

Sk9QoKZcJ1rFC+0SjOFaOWJQaxUjPnQLlbaILCaYngZqShMEX9+10oLd9YR29Iu257ha++0k

Yuai9XFP1O40CJDPGsR6qaSwDtip/2aVAkw5zTSXtgV+geH/5UpJMhHf/rpcCOkGtM88tOSH

o4v8pnmpgs1wD92V7tJop6jGmUWT7jbOxS5i3Y+c8BOVTAb+0Teeo5iXBYtQR8/Zwehxrid+

/0U3XCEcjrFC4WX8Agrv7u0JAklVUFO0OevzXGX6JbLnhOeKxMAyd02ZK09FdRwFupfWzEer

aRwxJngoXlvisrvqI9XRNWAiex7a8/iPaYj+UtMlx7lI/0NApHcXbnzsIowMDcY3qiiHN7FY

MwYYmE3MFGdPVtEPVEMDYh4me6pgj/1fWceuVuVoq1x6G/WpOBz+OexdoSTI4baA54M9qqbj

jquE2DRCwoBPdLGmGXfry6El+bPmiS9U4VUFbnQGvtC3gTCmjdPWUx+uV2TuMnhpnCPQNhjF

GtJ6hgWlYIjzEOkQYyoN/G/iCXY4UZFBII4//cBwBmLy63IywOeDWhCQTlfLt0i3PLaXhQx0

VmIlIixWXky7vueTnSG863SqDqzPW4fIzVEdCYESgxD6N7myG0usv7RZo4kFqe0q+G2Ix2q7

AykpwN9hqoNkfdegs1X4mv7qz6ro5HISCs86QPWQn+p42tFiGiNONHABb/zsqgoEWqJcrWSl

CRfwpfEtYjiGbnIy3zTEbxXdF28z6zdWAAwl2KDCHXIG96F33mofphX+i0WyKxBa5pcKGKBj

KP7nw5OrK5UJnjCUEOaS5m2DcUhlvC8UIm7EPvTaMFLeN50fQ6DuitgPwiB1mDqlw4nlqRX1

XannSSEUidy5UdPlmPeqwIhPVkDm3hWKYT7GMiT8vhf+eDCDEN5sJ9cWLd0Usg37bmfvCLe+

MtFOs2Bxn13CbOuMnWPoNZJfAlUdhDX4KwaTeQJJ4ZvxSI5QAkc5wP5mNvNhqQ8w/gOxrugE

o+VBBAEoLYAuZE3AV7WNSg6N+uHsWdXvHs7OitpN1jxs0XPkq7whJrzg6AfJOF9nMQ6laAcZ

6BcJ62oXK8VIhyZoGt1UHUIhNc/HPhdrVnSZHXNjflWV8IIejElDfe/IVu3qHBWUXbs3Sb8y

pX5vj7mrVM4b1gK4AvrhDiHlgzZUaE1wboqBRn7MZNIdV/y8YNnDSX0g7Vla4sPMBjPjH/Sn

QqfHR5S96GHrp4X4ev5o/mOj76oNO9iQWtcPW3QtoitOQfgo2GM/I5nUcSzRw77al/awquZS

N9u/6nOC8FfxFdumKhgIolv1pM7tofOpacF7wFKH0frTlWMC5FgKSKg3ftNm/Br1J4AnyacB

3Ow+sdQKOiLMtK4CFQ6BREEa96b3qo+gQji7vUSIWSr3HZJwYCGCRlqZzjLrRBjAYRaYYAX/

v8DhMso0CmDuDcVHY+FvB9p50Kzc00KC/gjiZNKUa7t0hEKzHMba7PiKybG2rO9QPQSDRByO

R6Spq7Jp4oE93r4a3BpSET8h7tMt6oBqDVh7QEkJW3QvvHnm/Vu/hla0QpvfzRv1h8djt5CY

Dl6BXZUe5eL0Sxj3vVYfmaWHApEOh2V12rxx3YNl0zbV0OYbXPMHkJsJdey+F0lzEwEcgh55

L24zEPXYQTuduz13QowXhdrkOy8bNpT8gaZpturMf7YFLYHYB3koJSUW0w2lzXdD/gcumj7t

Mhx3eMpaaTEJS8a+KI6LI+B1IUvchOPJU0cYPdH4qkMGWP5ahjq/QSzcWS0XN1HIdrW+k7lF

/1RItlrUja78SfT8wEkBbAGMuJ2lqRx5f4pWLDiFUgZuZSx8xtrt5Px8HDlpWkJGt9Br+c0G

rnzRRmjTFOCpCJzsHDfieV5IU+qSIEgSCyg+fGq4cMLOokmsuoxQXot07CxgWqZADFn8z2Qo

gnHQa3clM5m9qhBgKruFbdlFSyvCNauStmNzh+/g+5OYfzLL83KkQEf8XvjHgZOOIouS8ZFr

quMvPH3zXH6ku4PCU6BoKa4Fo5N+cmWd8hUOJiuLHBlwA2zaPW16B4Ho22FOZhFle1G3faeR

iy6VpqUVcUUUNJj1nFqe3BgMxICOZ/WMIbkhw2A9sqpNDZM/zDDHt2d8V3RUVp6bQ4NYp33N

R/1sa2h5/det4V9OyUHDPBHXb59Dk3oA4UjUuHy7hyaMzGRoleCs5Sziz4lzy/vD32fMcfl4

KDqQgr1WwSytZrpkvBYkd1WlT8GAElthdIfehomxOd3rDSmAEotD/UvAb9fBr56yiXNhYzFP

hfTZ24cOADBdDVjcySkxu/8Xw2aV9c8Cv2gKhMHp0qrOjqLXqWeC75c9wBl0Xd8Wh3n6MqFc

dg+2HnBDiKd86FTZ9Q4x6KE2L985/bg2Hg311j3kJXyDzYgELw67iFdMzQXZxPXMfPmtRvtF

TE5S1kRFQv/AQT0HN17cnFYJAABsXm9h380ZCOI25DEt5/d0OREz+blNvru1qEYKv4HP6MKW

Wi9Ul7lD7p6AZDPkfBBVxMVbW1cUZpn3fRW6IfyTA0VmOe77SImO6vuWAIRGdo69lc3/0z1z

1GR3pT1OKhJxI29FlFbJcXlNq+dik4xMgw=

IronPort-HdrOrdr: A9a23:vz6n2Kwj6jfTp+kM139dKrPw1b1zdoMgy1knxilNYDZSddGVkN

3rufgd2wL04QxhI03I/urwXpVoIEmskqKdhLN7AV7MZmjbUQeTTL2KjrGSpwEIeReOlNK1vJ

0IG8ZD4Z/LfCFHZK3BkWyF+rgbsbq6GdiT9J/j5kYodydMS4slwiVYLkKgMmNQLTMtObMJUK

Cb4cpM4xqMEE55Uu2LQkMCWOjI4/nl/aiLXfZTbyRL1DWz

X-Talos-CUID: 9a23:rqAY72E1Mo+LjdRNqmI/s0gdG+UZMUfxlljsDUSTSmd2VqGsHAo=

X-Talos-MUID: 9a23:IWJDDAmJ02k30Wu6eqwDdnp7BJ9E3ZW1AnwytsgWifG8Hz1INDiS2WE=

X-IronPort-Anti-Spam-Filtered: sandt

X-IronPort-AV: E=McAfee;i=”6600,9927,10760″; a=”61943499″

X-IronPort-AV: E=Sophos;i=”6.01,180,1684789200″;

d=”scan’208″;a=”61943499″

X-Videresendt-For: 74.6.128.31

X-IronPort-Outbreak-Status: Nej, niveau 0, Ukendt – Ukendt

Modtaget: fra sonic304-56.consmr.mail.bf2.yahoo.com ([74.6.128.31])

af mx2.tehila.gov.il med ESMTP/TLS/ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256; 4. juli 2023 10:36:35 +0300

DKIM-Signatur: v=1; a=rsa-sha256; c=afslappet/afslappet; d=yahoo.co.il; s=s2048; t=1688457002; bh=nl0lpRw8UHFthcZYXVKVMSCXZMTK+EFLtM/FRiT8w1M=; h=Dato:Fra:Til:Emne:Referencer:Fra:Emne:Svar-Til; b=Y1z+462oETDRimloEQ2SW6Pa0HynKprhdr1Yu2QRAF7fEHIvjHWPC7iECNXcrx+0iyCRr9BcPSUV50et0wfDBGye3C5Vsog0fjnoroIeWoYopxDBjzqHAlOrn9 dXpa7ZJMGOa+tkGwwr2F++ DSFb3tghgl5gt1RjgxGrsjJU7W3Yx3fk8kSITCX2Ta72o0JWSjnQa2bl9cNbxzZA1s4J/H9uU808lf071z+HxfBbuPixON D0i9ZaeX5PCpJQQAz97eb3EZpT4toh1Joef9I9Koin3qm FufXYKeOD+Eg==

X-SONIC-DKIM-SIGN: v=1; a=rsa-sha256; c=afslappet/afslappet; d=yahoo.com; s=s2048; t=1688457003; bh=enm17tWKyZzzhUMDiMofnlmeope3AnMQtfJO1XcxGKE=; h=X-Sonic-MF:Dato:Fra:Til:Emne:Fra:Emne; b=s46Y2bzp94lfUGuDtc9RZu0mO0Hsv1LdB1VwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xTXdRDzWVhH7mQ91Rfe113P9C1tgHqZobiWz4+FWCr/q87LVcHUkL lADzTDWBbHvnEBOWT1oTdAcRwfc4Fwp0ALECN2TIAnXefmSLd8IdjOa2gS/CNnDFVXSDppBuZ5rwfqR1PROtETLZoKE/vihi5+fKssLJomYot5kcrgOGT4/IVGF7KH3ZZ/Vhgug2Aecj5oW1F6Zs+AEs/L4Q6SSMcecO/F4oxvkgtx CUcVmupo0ICRyr+/g==

X-YMail-OSG: nsMvjPYVM1npv2CKl_wuThvmoCtPIeFpVvezsXST0tfXjL6t2eTN5K0gYV9TBZX

lMRu0ADQDf8BZ2PfkWB63KmJH318JDrSKtFo_y4WA2myn6HhHQk7xSRKQpKGCu.KTUhZmXJr8h86

DMPgjnvgkv9kBxx9XVr_ZRVG_rUIDjwmOZmswXMO7M4po66zaJWmrxttke3jQjxw1gzplQO_uzTm

7_WeYYl.eRfRLZmXzfGlgRenJtdupMNDCpYdkCy.iKMtR7Im5RIl5fpGLaCEZAkGu1cF8boqHPKI

aU7BqY49B.OuYZtN1dPv057lhNAU8UXiaL36.Y3tgCGk5u2dPryDI0OkbhYoZqesEkhiTAroPbfb

kbHXQVgHLj0lIf_fME_jEEbIGdvrp36euWv2mIJgK_z77OMVFr9SKmDYwYo3EXsitQj0Knj8VAWc

qJ6SESAirUYrc4Qk1Um64y5IrOjktXXnddvRA6cyCt6IXkFdDISMYTbmQ7mWgIj9rnzQhtSLkaVb

pMQlC0U3jDrZwxKPVVYLfejnqfYuzL3cI91JL.MJEWq1l8ZhiDVMHwpknC5Hx2J0S6fAetHpSgLu

bWu8fxkjXu8TOdHVcloLCQMr45wjVUAIwXHekdXWOXff6BKtjqEWUf5RkPvlaUFBEwgraZ_nW5t0

oJMn6W1iOljh2uUGODRqvNfz2k_id_2g2rW5ui2GgIAcAhTURMfbPLmevAyr793KyS2qSf_Ybe2H

NaidTfaBu8lygDg5Oi8vmdcx05oW4F0sQ2vc5hbhPwkJ5LUz6vXNY_PtKfcb.KJ8nNO7sMFByp_1

DMQYnNrgWMa5IP.nj2uP4SWcPjwo.uEAapUhwnV8DhuswVspus_eWk7H8YQg_eGVrtvWlTgTV4Hs

Luxmf7a8wBrJ_03l_qPw5sH2_GYJCMgDkYtZy_4w2ANIkcDf4_ZRJxjve9IZqVcPsdU3uWMLDLVI

hmXyWegKo3Km18kFsm3guhgoMwN_4UzqMrgngeVRRLILSKTcG3E.T.9N31Ljhy2gyExI07gIRbkC

0pOtHGSPP2e.oKJBoAIT7eDRXF.WE4szFdM2KPoeydm.9ulBIVGh4qkzwJZ0RSoyNoclk.nTxCym

gpuum.LWsaScF7LjFmDoiz24VNorbTCk2XNFoj.kJaHX5iC_ORjtGonsOO0RwzPOoNigVMPiy4Zs

a0.GcX0KQKjloU9CBwrxP7pe9V5wCpCTzTIupTlMaoMyxcv91HsZS78dwOJTPb_S_zOMYkDonnDu

rSWF.E7gn8kFqMyz26Qu0Uoy86gyAH_tdduZX5shUrTZ0NzOOgX1VFuq2Ixd1ug6F76.SVIlRk9m

8VQ2FqpEesGsx3IfCKa1A4aTdIYj2.aI42KhvMPfSX2NjI4Smnp_D189or_aZxO9wpD1IeFwF9rr

QExV9BBsJVPIaqeNb154NSbbtnYpbX8Hz.VsfILPUoDaJwodLlkQoJGHcZ4YORE078DXD646FoZM

M_I9.iQe47cIGL10mxuiGTD2dHW7Z3MK_4VWAeso_Ty27HzVynP_0jd3xbQixyRUj8ULJx_pn9Ta

meVrqtsiwwbLGeQ6to2nyykBs7KHMJEWU96KEjz9zdM.vrlWuGqokSgyF2.33wdqQVhVwIzBhK5w

O46ayCBp0tBpf_f0qWb6Y7P.qNX1yWqx0RXKdQ3ZVvqjFGxSK17rcM6UduPbAQSE4AnUS6LrMXF5

6odb51pA0kolTg_hbrGECUEModVA9LZqZ_wCV_EfdFV28gcxzFuvnHxtkrcWaCkNJjKh0hOOhNsn

0Zar7zQaRH1jdEer0mrfkDt63aMXc7cyqsjOnbUDfKNMbp4HV5mkFknpuCWzI76wAr05lTc5rI3Y

sEkxaUnoj4ahmnELxhxgKJgTu3XY_Dp3RusWLAv_B1w5id8c8kyEix4ebrWR6FEpGkECdeNQGB2X

iwAupuuFs0k.o_865zNFgbny5foSVlQgMtbv8OQbKmaJn.PgWKmAgK5qBq7.7G3ESYowVhod7Qof

ZdWKq5l5IWSjrdLGsccYvEYzBe9YWFQOTEEA4ct.BggICBxaGbxYr_NdEX5jYEIevZ3_PbCWIDQo

k7p2W3iWWU5iGk3F1Q6CvD0.YhofSpqT276u53VGgI5nsfi5YXCcjUkolkQL4kZh5URARuKzb4t2

zuevKT7G7Xyn1MUP99G98MIVYGpXHNT5jyRCxsmtC3F6AZCkgpyYA1bB4ugnKTdMkPidBI5jVXKp

Urcxb2uBtTdzuE8wdwQukNMue0O4NxKVr

X-Sonic-MF: < [email protected] >

X-Sonic-ID: af7799b6-11f0-40dd-83a2-bd7a2380c81e

Modtaget: fra sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com af sonic304.consmr.mail.bf2.yahoo.com med HTTP; Tir, 4. juli 2023 07:50:02 +0000

Dato: tirsdag 4. juli 2023 07:49:58 +0000

X-FireEye: Rent

Fra: =?UTF-8?B?15DXodejINeR16DXmdee15nXoNeZ?= < [email protected] >

Til: ” [email protected] ” < [email protected] >

Besked-id: < [email protected] >

Emne: =?UTF-8?B?157Xm9eq15HXmSDXnNek16DXmdeV16og15TXpteZ15HXldeoINep?=

=?UTF-8?B?15wg157Xqdeo15Mg15TXkdeZ15XXoNeZINeV15TXqdeZ15vXldef?=

MIME-version: 1.0

Indholdstype: tekst/almindelig; charset=”UTF-8″

Indholdsoverførselskodning: base64

Referencer: < [email protected] >

X-Mailer: WebService/1.1.21612 YMailNorrin

X-TM-AS-GCONF: 00

X-TM-AS-Product-Ver: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

X-TM-AS-User-Approved-Sender: Nej

X-TMASE-version: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

X-TMASE-resultat: 10–1,617500-10,000000

X-TMASE-MatchedRID: Rpvkh2AwXOWz6cuM28lPHapLARk+zpBZtH69phJ53CUaGIQDC5wF+++5

f0cB5RxO4vM1YF6AJbaYRPlDELJ5/NLvsKjhs0ldGZ01ekRz+6TEQdG7H66TyHEqm8QYBtMO3ft

RIGpY0Rrj1UB+xZEHgKJQa03QxmtWIi4bQZGSnIUZ+XtYnA/XBHYvaRV+KhtG9D/BTIrPG/VCxK

4D+6GnlMmpcJmRLO19peVR1sJRFU+MGswxhm3ug9wVp0dG4pR9Mcp09utvdsU=

X-TMASE-SNAP-Resultat: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Retursti: [email protected]

Se original besked

 

M. Nedenfor er den e-mail, jeg sendte til personalet på “Avivit” Hostel:

I det sidste hus.

Yahoo/sendt

 

 

assaf benyamini < [email protected] >

Til: [email protected]  [email protected]

 

Torsdag den 6. juli klokken 15:49

 

Hej Vardhan:

Emne: din adfærd.

Kære hr.

Af årsager, der ikke er klare for mig, ankom du under hjemmebesøget i dag, torsdag den 6. juli 2023 kl. 14.50, med en meget aggressiv attitude og begyndte at angribe mig på en uhøflig og vulgær måde – ligesom det og uden grund.

Som du ved, skete dette uden nogen provokation fra min side.

Jeg vil gøre det klart, at hvis du har tænkt dig at fortsætte med dette, vil jeg bede dig om ikke længere at komme på hjemmebesøg i lejligheden på Costa Rica Street 115.

Vil du være villig til at opføre dig som et menneske? Så der vil ikke være noget problem i din videre ankomst. Vil du fortsætte med at opføre dig som en vild? Så det er bedre, hvis du bare ikke kommer, og det er det.

Nogle ting bliver simpelthen ikke gjort.

Med venlig hilsen,

assaf benyamini – en beboer fra beskyttet bolig på vandrerhjemmet “Avivit”.

post Scriptum. Mit ID-nummer: 029547403

 

N. Mine links:

1)websted “al service”

2)gruppe Facebook “går ud af ensomhed”

3)gruppe WhatsApp adresse upload godtgørelser den gamle kvinde i Israel

4)amerikanske oversættelsestjenester

5)Association”Begynd re”-til redning og redning af With Haim bestået misbrug

6)rumble.com videodeling

7)finzmo selskab

8)Foreningens “venner”-hjælp på vej

9)virksomhedens databoks

10)traumer til gode – en forening for traumeofre

11)linje for at give fødselsadresse kvinder oplevede Reference voldelig eller ydmygende Til tiden fødslen

12)projekt”sol for alle”-hjælp til fælleshuse ved etablering af tage solcelle

13)Forening handling-åbnende øjne og hjerte for mine behov blinde

14)handicap match – en international datingside for mennesker med handicap

15)koordinator “tårnlys”-adresser til personer med synsmangel eller blindhed

- Fandt du en fejl? Fortæl mig om det -
Print Friendly, PDF & Email