Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Behandling av psykisk skadde ved hjelp av dyr - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Behandling av psykisk skadde ved hjelp av dyr

Bruk av dyr i mental terapi er en alternativ og effektiv metode som bruker den spesielle forbindelsen mellom en person og et dyr for å hjelpe mennesker som håndterer psykiske og emosjonelle problemer. Behandlingen ved hjelp av dyr er mye brukt og kjent hovedsakelig innen psykoterapi, psykologisk behandling og gruppeterapi.

Den menneskelig-vitale forbindelsen mellom menneske og dyr har eksisteret siden antikken og er i sentrum for ulike kulturer. Dyr gir mennesker følelsesmessig støtte, ubetinget kjærlighet og en følelse av trygghet. Gjennom denne spesielle forbindelsen kan dyrene gi en følelsesmessig, fysisk og åndelig respons til mennesker som er i nød eller opplever traumer.

En av hovedfunksjonene til dyr i mental terapi er å fremme de mentale og fysiske helbredelsesprosessene til den skadde personen. De kan bidra til å lindre følelser av angst, depresjon og selvskading. I tillegg kommer betydningen av dyr i mental terapi.

I tillegg er betydningen av dyr i psykisk helsevern basert på deres unike evne til å skape et ekte, lojalt og betingelsesløst forhold til mennesker. Egenskaper som ikke-dømmende lytting, dyp følelsesmessig forbindelse og evnen til å tjene som den ideelle modellen for nåværende kjærlighet, dyr tilbyr det perfekte svaret til de som lider av hjertesorg eller mentale traumer.

Under terapi ved hjelp av dyr kommuniserer og knytter personen seg til dyret på en naturlig og autentisk måte. Eierens unike evne til å forstå og fungere i henhold til ens følelser og humør kan fremkalle positive følelser og redusere nivåer av stress og depresjon. Den helbredende forbindelsen som skapes mellom personen og dyret gjør at ofrene kan konsentrere seg om det nåværende stedet, slutte å tenke på fortiden eller fremtiden og begynne å oppleve øyeblikket på en positiv og kraftfull måte.

I tillegg kan terapi ved hjelp av dyr forbedre den fysiske tilstanden til ofrene. Ifølge mange studier viser det seg at dyrene kan senke blodtrykket, forbedre immunforsvaret og redusere stressnivået. Kontrasten av dagens avanserte teknologi, koblingen og koblingen til dyrene gir fysisk og åndelig komfort i møte med den komplekse og finansierte verden vi lever i.

I tillegg til deres levende og emosjonelle bidrag, kan dyr også brukes som verktøy for å pleie og forbedre menneskelige sosiale og kommunikasjonsevner. Et dyr kan fungere som en bro mellom mennesker i terapigrupper og oppmuntre til kommunikasjon og forbindelse mellom deltakerne. Dette er utledet av dyrenes naturlige evne til å få en person til å føle seg komfortabel og trygg i et miljø som er nært dem, noe som kan fremme lagets aktivitet, diskurs og aktive deltakelse i behandlingen.

Sammen med dette ligger betydningen av dyr som behandlingsverktøy i mentalterapigrupper i deres evne til å gi en følelse av håp og avslapning. Dyrene skaper øyeblikk av frihet og trøst som hjelper mennesker som håndterer depresjon, angst eller traumer til å få en ny pust og redde seg selv fra de vanskelige øyeblikkene.

For å utføre mental terapi ved hjelp av dyr på en effektiv måte, er det viktig å følge de retningslinjer og restriksjoner som er definert i behandlingsprosessen. Fra det øyeblikket man velger riktig dyr, må det sikres at dyret gjennomgår passende opplæring og er i stand til å oppfylle de nødvendige kravene. Også den behandlede personens behov må tas i betraktning og sørge for at dyret vil være egnet for behandling i henhold til dets begrensninger og ønsker.

Oppsummert er det å behandle psykisk skadde ved hjelp av dyr en unik og effektiv metode som bruker det spesielle forholdet mellom menneske og dyr for å hjelpe til med å håndtere psykiske og følelsesmessige problemer. Dyrene gir følelsesmessig støtte og en følelse av trygghet, og kan også brukes som et verktøy for å pleie og forbedre sosiale og kommunikasjonsevner. Med deres hjelp får ofrene et komfortabelt, vennlig og trygt rom som hjelper dem å oppdage øyeblikk med pust og fred. Bruk av dyr i mentalterapi gir de behandlede de nødvendige verktøyene for å komme videre i helbredelsesprosessen og oppleve bedre livskvalitet.

A. Nedenfor er meldingen jeg sendte til “Melkrådet i Israel”:

Mitt brev til “Melkrådet i Israel”.

Yahoo/sendt

assaf benyamini< [email protected] >

Til:

[email protected]

Søndag 4. juni kl 12:20

Hilsen “Melkrådet i Israel”:

Tema: Ønske om høring.

Kjære fruer/herrer.

Jeg er en 50 år gammel mann som bor i Jerusalem, og kjøper og inntar «Activia»-yoghurt på grunn av medisinske anbefalinger.

Men nylig (jeg skriver disse ordene søndag 4. juni 2023) la jeg merke til at det er stadig vanskeligere å finne dette produktet i de store markedsføringskjedene. Jeg kjenner ikke årsakene til dette. Spørsmålet mitt til deg er: Er det noen private forhandlere i Israel som jeg kan bestille produktet fra ved levering direkte hjem til meg? Jeg vil gjøre oppmerksom på at jeg på grunn av min fysiske funksjonshemming ikke er i stand til fysisk å nå de ulike salgsstedene, og alle mine kjøp skjer ved levering. Kjedene jeg bestiller leveranser fra er Shufersell og Kwik. Og hvis adressen ikke er private forhandlere, fra hvilke steder kan jeg for øyeblikket bestille produktet?

Jeg ville satt pris på om du kunne utdype og forklare så mye som mulig.

Hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

inngang A-leilighet 4, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmelig hjem på grunn av trakassering og en klage til israelsk politi som ikke ble håndtert. Mobil-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

Post Scriptum. Mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller : [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

B. Nedenfor er innlegg som jeg delte på det sosiale nettverket Facebook:

1)

assaf benyamini

18 i mai B- 23:48

 

Delt med offentlig

rose ros

9 i mai B-14:17

Hvem som meg vet…faren min har demens, trist

Noen sa en gang at når du elsker noen med demens, mister du dem to ganger, en gang når de får diagnosen og så når de dør, kalles det et “tvetydig tap”.

“En raskt krympende hjerne” er hvordan legene beskrev det. Jeg ville ikke ønsket demens for noen ettersom pasientens hjerne sakte dør, de forandrer seg fysisk og til slutt glemmer hvem deres kjære er. Pasienter kan ende opp med å bli innesperret, ute av stand til å bevege seg og ikke i stand til å spise eller drikke.

Det vil være folk som vil bla gjennom denne meldingen fordi demens ikke har berørt dem. Kanskje de ikke vet hvordan det er å ha en kjær som kjemper eller kjemper kampen mot demens

I et forsøk på å øke bevisstheten om denne grusomme sykdommen, ville jeg sette pris på om vennene mine kunne legge dette på siden din for dagen.

Hold fingeren hvor som helst i meldingen for å kopiere og lime inn i tidslinjen.

Takk skal du ha

Til alle de som hadde venner eller familiemedlemmer som led

2) assaf benyamini

20. mai B-0:00

Delt med offentlig

Den internasjonale olympiske komité bestemmer etableringen av en ny idrett der det skal avholdes konkurranser:

Mesterskap i banning av sjåfører under kjøring.

Hvem vil representere Israel?

Er det noen kandidater?

lol…

3) assaf benyamini

20 i mai B-17:19

Delt med offentlig

En gruppe jeg opprettet:

«Hyggelig skadedyrbekjempelse»-gruppe – en gruppe for å etablere kontakt mellom personer som får utført skadedyrbekjempelsesarbeid i hjemmene sine og ikke har et alternativt sted hvor de kan være mens sprøytemidlene virker og personer som vil være villige til å være vertskap for dem i denne perioden.

https://assaf-permalinks.com/5vlp

4)gruppeamatørers historie

Almog Levi

2 i mars

 

Den stinkendeste jobben i verden

En av de mest ettertraktede jobbene i 1500-tallets England ble kalt Groom of the stool (“stolens gutt”) eller med andre ord “rumperenser” av kongen. Innehaveren av denne stillingen var kongens tjener, han sørget for komforten hans og ved behov var han tilstede i stolens hus (toalett) og tok seg av å rydde bak etter avføring.

Hvorfor trengte kongen en rumperens? I England pleide de å tro at kongen foran deg er av Guds nåde og den kongelige baken er virkelig hellig, så kongen som er foran deg ved Guds nåde kan sikkert ikke tørke seg…

Denne stillingen ble kun besatt av adelsmenn eller medlemmer av overklassen når ikke alle personer kunne aksepteres for denne stillingen og de som ble tildelt stillingen ikke egentlig kunne protestere. Rumperenseren var kongens fortrolige og var bokstavelig talt nær alle hans intime saker. Kongen ville dele detaljer av politisk betydning med sin nære renholder, og selvfølgelig er kunnskap makt.

Under Henry VIII var denne stillingen virkelig farlig da han var paranoid, spesielt i de avanserte stadiene av livet og alltid trodde at han var under angrep. Han henrettet flere av konene sine så vel som Norris, baken-brudgommen hans.

Denne stillingen ble opphevet i 1901, med tiltredelsen til tronen til Edward VII.

Så neste gang du synes jobben din er stinkende eller farlig, tenk på Henry VIIIs bomrenser.

historie til massene

kilde:

https://he.m.wikipedia.org/…/%D7%A0%D7%A2%D7%A8_%D7%91…

 

5)assaf benyamini

1 dager

Delt med offentlig

Et par, en brud og brudgom, begynner reisen fra bryllupsstedet i byen til hjemmet sitt i landsbyen, og rir på et esel.

Noen minutter senere møter de en gruppe mennesker som sier til dem: “For et stakkars esel. Han må bære to personer på ryggen. Det er så vanskelig for ham.”

Brudeparet hører dette, går av eselet og fortsetter å gå mens eselet går ved siden av dem.

Noen minutter senere møter brudeparet en annen gruppe mennesker som sier til dem: “Så fattig dette eselet er. Det er så vanskelig for ham å gå – og ingen hjelper ham.”

Brudeparet hører dette, tar opp eselet og fortsetter å gå, bærende eselet i hendene.

Det går noen minutter til, og brudeparet møter en annen gruppe mennesker som begynner å håne dem: “Se på disse to dumme menneskene. I stedet for å ri på eselet som alle andre gjør, så bærer de eselet i hendene. Haha…”.

Brudeparet hører dette, senker eselet forsiktig til bakken og setter seg på det igjen.

Konklusjonen: Den som velger å leve sitt liv utelukkende etter hva andre mennesker forteller ham og uten noen omtanke eller selvtenkning er….

Du kan fullføre svaret selv uten min hjelp…

Eller som skrevet i en av de jødiske kildene (jeg vet ikke helt hvor – du kan selvfølgelig sjekke dette):

Det er forskjell på mennesker som lever livet sitt, og de hvis liv lever dem.

6)assaf benyamini

6 dager

Delt med offentlig

I ett jødisk fellesskap var det en tycoon (eller som de kalte disse menneskene før i tiden: “Gvir”) som alle folket i samfunnet hatet. Alle var sikre på at han ikke gir veldedighet til verden – selv når det er mennesker rundt ham i nød og fattigdom.

På mange dager, da den herren gikk bort, gikk ingen av medlemmene av samfunnet med på å si en lovtale for ham – så sterkt var hatet mot ham.

Men i månedene som fulgte mannens død, la medlemmene av samfunnet merke til en merkelig ting: alle veldedighetsfondene, som inntil den mannens død ble fylt opp hver dag, tross alt, når mannen gikk bort, forble de tomme og ingen fylte dem.

Det var først på dette tidspunktet at folket i samfunnet innså omfanget av feilen og den forferdelige urettferdigheten de hadde gjort mot den herren – som faktisk ga mange donasjoner i det skjulte, som er kjent for å være veldedighets høyeste dyd.

Folket i samfunnet ønsket virkelig å be ham om unnskyldning for omfanget av urettferdigheten – men det var selvfølgelig allerede for sent.

Konklusjonen: når vi har faste meninger om alle slags saker, bør vi alltid huske at det kan være ting vi ikke vet.

7) En historie fra en av kildene knyttet til Shavuot (jeg vet ikke helt hvor – du kan selvfølgelig sjekke dette):

Det sies at Den Hellige, velsignet være Han, tilbyr Toraen til verdens nasjoner.

Først tilbyr han Toraen til italienerne.

Italienerne spør: “Hva må vi observere innenfor rammen av Toraen?”.

Den Hellige, velsignet være Han, svarer dem: “Du skal ikke drepe.”

Italienerne hører dette, nekter å godta Toraen og svarer: «Nei takk, nei takk».

Så tilbyr Den Hellige, velsignet være Han, Toraen til franskmennene.

Franskmennene spør: “Hva skal vi opprettholde?”

Den Hellige, velsignet være Han, svarer dem: “Dere skal ikke drive hor.”

Franskmennene hører dette og de nekter også å godta Toraen og svarer: “Nei takk, ingen nåde”.

Slik spør verdens Herre alle nasjonene – og hver nasjon nekter å akseptere Toraen, og innser hvilken mitzvot den må oppfylle.

Til slutt kommer Den Hellige, velsignet være Han, til jødene og tilbyr dem Toraen.

Jødene stiller et spørsmål som ingen annen nasjon har stilt før dem: “Hvor mye koster det?”

Den Hellige, velsignet være Han, svarer jødene: “Det koster ingenting. Det er gratis.”

Jødene hører dette og aksepterer Toraen umiddelbart….

lol…

8)assaf benyamini

24 i mai B-19:36

Delt med offentlig

En gammel manns fred blir forstyrret av en gruppe barn som leker hver dag i nærheten av huset hans i mange timer og lager mye bråk.

Den gamle bestemmer seg for å holde dem unna – men gjør det med en sofistikert metode.

Den gamle mannen går ut til barna og sier til dem: “Dere leker her veldig fint. Jeg liker veldig godt å se hvordan dere leker her – fra i dag av betaler jeg hver av dere 15 øre for hver dag barnet kommer hit og leker.”

Og slik ble det – den gamle mannen betalte 15 øre til hvert av barna for hver dag det barnet kom for å leke i nærheten av huset hans.

En uke senere går den gamle ut til barna igjen og sier til dem: “Hør her, min økonomiske situasjon er vanskelig. Beklager – men fra i dag kan jeg bare betale hver av dere 8 øre for hver lekedag – ikke 15”.

I denne situasjonen ble noen av barna værende for å leke på stedet – men noen av dem dro.

Enda en uke går, og den gamle mannen går ut til barna igjen og sier til dem: “Hør her, situasjonen min er virkelig vanskelig – fra i dag vil jeg kunne betale hver av dere bare én øre for hver lekedag.”

Da barna hørte dette, forlot hele gjengen i sinne stedet, og de sa til den gamle mannen: “For én øre er vi ikke klare til å fortsette å leke her!!”

lol…

9)assaf benyamini

24 i mai B-19:13

Delt med offentlig

En historie hentet fra en av de jødiske kildene (jeg husker ikke hvor denne historien dukker opp – du kan selvfølgelig sjekke den):

I en by bodde en rik mann og en fattig mann. En dag ville den stakkars invitere gjester hjem til seg. Han nærmer seg rikmannens hus og ber ham låne en vase til ham – slik at gjestene skal trives og trives hos ham. Den fattige mannen forsikret den rike mannen om at han ville returnere vasen til ham dagen etter, og at han ikke hadde noe å bekymre seg for. Til slutt blir den rike mannen overbevist og låner den fattige mannen vasen.

Dagen etter, etter at gjestene har forlatt den fattige mannens hus, kommer han til den rike mannens hus og returnerer to vaser til ham i stedet for én. Den rike forstår ikke og spør: Hvor er den andre vasen fra? Den fattige mannen svarte ham: Ikke spør, det skjedde et mirakel om natten – vasen fødte en annen vase.” Den rike mannen forsto ikke – hvordan kunne en vase føde? Men veldig raskt sa han til seg selv: Jeg forstår ikke – men hva bryr jeg meg – jeg har tjent en vase.

Det går noen uker til, og den fattige mannen kommer igjen til den rike mannens hus, og ber ham låne ham et sett med bestikk til gjester som kommer til ham. Den rike mannen går med på å låne den fattige mannen et sett med bestikk – og igjen gjentar den samme hendelsen seg: neste dag returnerer den fattige mannen to sett med bestikk til den rike mannen, og forteller ham at et annet sett med bestikk ble født den natten – og denne gangen forstår ikke den rike mannen logikken i det – men godtar å ta imot – fordi det er det som stopper ham.

Det går noen uker til, og den fattige mannen kommer igjen til den rike mannens hus og ber ham denne gangen låne den gyldne lampen sin til gjester som kommer til ham.

Når den rike mannen hører tilbudet, tenker han for seg selv: “Jeg har en god del her. Jeg skal låne ut gulllampen min til den fattige mannen – og i morgen får jeg to gulllamper – for en skjønnhet!!”.

Dermed låner den rike mannen den fattige mannen sin gulllampe – bortsett fra at denne gangen går det en dag, to dager, en uke og enda en uke og den fattige mannen leverer ikke lampen tilbake.

Den rike kommer til den fattiges hus full av sinne: Hvorfor gir du meg ikke tilbake lampen min? Hva er??”.

Den fattige mannen svarer den rike mannen: “Ikke spør hva som har skjedd. Jeg beklager å fortelle deg den bitre nyheten, men den gyldne lampen jeg har lånt av deg… den er død!!!”.

Den rike mannen ble enda mer sint: “Si meg, gjør du narr av meg? Hvordan kan en lampe dø?”.

Den stakkars mannen svarer ham: “Og hvordan kan en vase føde?”.

Konklusjonen: de som er villige til å akseptere absurditeter i livet sitt i et bestemt område – bør ikke bli overrasket om de aksepterer absurditeter fra omgivelsene på andre områder også…

Alle følelser:

1

Mali Benjian

10)assaf benyamini

24 i mai B- 18:23

Delt med offentlig

Den nye bevegelsen for å oppmuntre til økonomisk straff i Israel som ble etablert av den nye allmektige kapitalistiske regjeringen, ser etter:

1. patruljerer for å lokalisere fattige mennesker med det formål å stille dem for retten.

2. Områdekoordinatorer for å lokalisere nye patruljer hele tiden.

3. Aksept for en speiderjobb vil kun være mulig for de med en egenkapital på minst 2 milliarder NIS.

4. En speider som unnlater å lokalisere fattige mennesker vil få all eiendom og penger konfiskert umiddelbart.

5. Kriminelle privilegier og lang fengselsstraff i kandidatens fortid.

Appeller fra moralske eller etiske mennesker vil ikke interessere deg.

lol…

11) Tips for å mislykkes på et jobbintervju:

1. ankomme stinkende og med skitne klær.

2. Still intervjuerne grove spørsmål om deres personlige liv (er de gift/ugift, hvor mange barn har de osv.).

3. kjefte på intervjuerne.

4. Ta med en radio til intervjuet og skru den av og til på høyt volum – uten at det har noe med selve intervjuet å gjøre.

5. Ta med en sprayluftfrisker til intervjuet og spray den i ansiktet på intervjuerne – uten at det har noe med selve intervjuet å gjøre.

6. Fortell intervjuerne at vi alltid kommer på jobb med et ønske om å vekke opptøyer og forstyrre den daglige driften av virksomheten eller arbeidsplassen.

7. Fortell intervjuerne om en rik kriminell eller psykiatrisk historie. Det anbefales å være så detaljert som mulig.

Noen flere ideer?

lol…

12)assaf benyamini

Ett minutt·

Delt med offentlig

De forteller om en jødisk by hvor det bodde mange fattige – så mye at de ikke klarte å ta vare på oppvarmingen av hjemmene sine i vintermånedene i et område med veldig kaldt klima.

Ikke langt fra byen bodde en kjent ikke-jødisk filantrop som aldri ville gå med på å donere til folket i byen slik at innbyggerne kunne varme opp hjemmene sine.

På en av de harde vinterdagene går byens rabbiner ut i snøen og går til velgjørerens hus for å trygle ham om å donere til de fattige som bor der.

Rabbineren kommer til velgjørerens hus, som åpner døren og tilbyr rabbineren å gå inn – det er tross alt varmt og koselig inne i mannens bolig.

Men rabbineren nekter å gå inn i mannens hus – og de to fortsetter samtalen, mens velgjøreren hele tiden prøver å overbevise rabbineren om å gå inn i huset hans, men rabbineren insisterer på å fortsette å ha samtalen på dørstokken til velgjøreren uten å gå inn.

Under samtalen begynner velgjøreren, som alltid er i sitt oppvarmede hjem og ikke føler kulden, å kjenne det kalde været på dørstokken – så mye at han til slutt blir overbevist og går med på å donere til folket i byen for å varme opp hjemmene deres.

Konklusjonen: i våre liv er det noen ganger situasjoner som ikke virkelig kan forstås uten en personlig opplevelse som illustrerer dem for oss.

13)

https://rentafriend.com/

leie en venn

Et nettsted der du kan tjene penger ved at en person tilbyr seg selv som en som er villig til å ha samtaler med forskjellige mennesker fra hele verden, i henhold til etterspørselen (en slags frilanserjobb).

Alternativt, i henhold til det de annonserer, er det mulig å lokalisere personer for å ha samtaler med dem med det formål å lindre ensomhet – og for betaling til den “frilanseren” for den samtalen.

Jeg har ikke prøvd siden eller tjenesten personlig – så jeg kan ikke uttrykke noen mening om dem.

Uansett – dette er en nettbasert tjeneste for å lindre ensomhet….

14)bøker-anbefalinger, anmeldelser, intervjuer

Pesya Sara Zelmanovitsj

20. april

Vennligst distribuer!

Jeg er en 91 år gammel Holocaust-overlevende. Jeg skrev nylig om barndommen min under Holocaust i en ny bok. Boken “Childhood” ble utgitt av “The Galilean Publishing House” med støtte fra Yad Vashem.

Boken passerte Yad Vashem-komiteen og deres støtte bekrefter dens historiske betydning. Når det gjelder beskrivelsen av den historiske bakgrunnen, forteller den om kampen for tilværelsen til en 13 år gammel gutt i konsentrasjons- og arbeidsleire i Østerrike, hvor jeg ble deportert fra Ungarn. Historien er full av mirakler som ikke har noen logisk forklaring.

(Selv om jeg går gjennom dødens dal, frykter jeg ikke det onde fordi du står)

Det er unødvendig å forklare det nasjonale pedagogiske behovet for å distribuere en slik bok bredt. Boken er til salgs i Stimatsky-bokhandlene og Zumat-bøkene, men uten publisering av dens eksistens vil den ikke bli distribuert og vil ikke nå publikum og fremtidige generasjoner.

Jeg ba de fleste mediefolk om å hjelpe meg ved å publisere artikler, intervjuer osv.. men de nektet, fordi jeg ikke er en kjent person nok til å få rangeringer i henhold til deres mening.

Det er derfor jeg ber om din hjelp. Jeg takker på forhånd

Med vennlig hilsen

Yitzhak Walster Hjemmetelefon: 972-4-6940586 Mobil: 972-52-8695778

15)

assaf benyamini

Delt med offentlig

3 unge kvinner møtes på en buss.

En av dem sier til hennes to venninner: Du vet, mannen min viser mindre og mindre interesse for meg med årene.

Kvinnens to venner spør henne: Og hva er din manns yrke?

Hun svarer: Mannen min er selger i en grønnsaksbutikk.

Hennes to venner svarer henne: hva vil du – mannen din leter alltid etter de nye og ferske varene…

En annen kvinne blant de 3 forteller også at mannen viser mindre og mindre interesse for henne med årene.

Hennes to venninner spør henne: «Og hva er din manns yrke?».

Hun svarer: “Vi-vi har en bilmasse.”

Hennes to venner svarer henne: hva vil du – mannen din leter alltid etter de nyeste modellene…

Den tredje kvinnen sier til de to vennene sine: “Du vet, mannen min viser mer og mer interesse for meg med årene.”

Og hennes to venner spør henne: “Og hva er din manns yrke?”

Hun svarer: «Min mann er arkeolog»….

16) En frosk og en skorpion møtes på elvebredden.

Skorpionen snur seg mot frosken: “Vær så snill og hjelp meg å krysse elven. Jeg kan ikke krysse den alene – jeg vet ikke hvordan jeg skal svømme.”

Frosken svarer: “Men du vil stikke meg – og vi drukner begge.”

Skorpionen: “Jeg skal stikke deg – bare slik at vi begge drukner – hvorfor!! Jeg lover deg – jeg skal ikke stikke deg.”

Frosken er overbevist, bærer skorpionen på ryggen og begynner å svømme over elven.

Midt i elva kommer brodden. Frosken og skorpionen drukner og dør.

Konklusjon: En skorpion forblir alltid en skorpion. Noen ting kan ikke endres eller fikses.

17) En domstol dømmer en tiltalt, en elektriker av yrke, til døden – henrettelse med elektrisk stol.

De tar elektrikeren med makt og binder ham til den elektriske stolen og forbereder seg på å aktivere den for å gjennomføre rettens avgjørelse.

Men noen minutter før henrettelsen går den elektriske stolen i stykker.

Ta kontakt med elektrikeren og be han fikse stolen.

Elektrikeren: “Hva kan jeg si deg – jeg kan fikse stolen, men jeg vil ikke. Jeg har ingen motivasjon.”

Hahaha…

18) Jeg vil innlede med en advarsel: følgende inneholder harde og sjokkerende grafiske beskrivelser – de som ikke tåler det blir bedt om å gå videre og ikke fortsette å lese innlegget (og nei – dette er på ingen måte en spøk eller spøk av noe slag):

Det er en historie fra Holocaust-tiden om en leir der ekstraordinære medisinske eksperimenter ble utført i deres grusomhet – og selv sammenlignet med andre konsentrasjons- eller utryddelsesleire for nazistene, vil navnet deres bli glemt:

For eksempel: åpne hele kroppen til en person – fra nakkeområdet til midjen uten bruk av bedøvelsesmidler. Forferdelig nok sies det at de nazistiske legene gjorde disse eksperimentene med et bredt smil om munnen. Det er også historier om en slags “kirurgi” uvanlig i sin grusomhet, som inkluderte tre stadier: i det første stadiet – å åpne offerets mage, selvfølgelig, uten bruk av bedøvelsesmidler. I den andre fasen tok de levende katter og plasserte dem i det skapte mediet. I det tredje stadiet skulle de sy opp offerets mage med den levende katten inni – og så kastet de den fangen inn i leirgården og lot ham dø en langsom død til han pustet ut.

Tilsynelatende var det store flertallet av ofrene for disse eksperimentene jøder.

Men det er fortsatt noen spørsmål:

Var disse eksperimentene en del av de såkalte “medisinske studiene” utført av Dr. Yosef Mangala?

I hvilket år fant de sted, og i hvilken leir? Var det noen forsøk blant de tyske offiserene på å motsette seg gjennomføringen av forsøkene – eller var støtten til dem overveldende?

Og var det tilfeller av fanger der hensikten var å utføre disse eksperimentene, men på en eller annen måte klarte de å redde dem fra den grusomme skjebnen? Finnes det noen slike historier?

19)assaf benyamini

et minutt

til: “Stortinget det sosiale.“.

Emne: Plattformsøk.

Kjære fruer/herrer.

Jeg tenkte på følgende idé om å utvikle en applikasjon for personer som lider av sykdommer som er ledsaget av kognitiv svikt og tilstander med demens som Alzheimers:

Som vi vet, mister pasientene med sykdommer som har kognitiv svikt (som Alzheimers eller andre sykdommer hvor det er en demenstilstand) gradvis mange evner som korttidshukommelse eller daglig funksjon som gradvis forverres. Tanken er å etablere programvare, eller et system som skal designes for folk som er i denne situasjonen. Utfordringen er å samle i et slikt system alle programmene eller systemene som personen bruker – og gjennom et kunstig intelligenssystem vil driftsmekanismen bli enklere og enklere etter hvert som sykdommen utvikler seg. Selvfølgelig, for å bygge systemet på en måte som tilpasser seg så nøyaktig som mulig til situasjonen til personen som bruker det, vil det under utviklingen være nødvendig å konsultere og samarbeide med hjerneforskere,

Målet med systemet er selvsagt å la personer som er vant til å bruke en datamaskin til ulike formål og som er på randen av demens ikke helt miste tilgangen til systemene de var vant til i mange år av livet – og dermed til en viss grad forbedre livskvaliteten, som allerede er betydelig skadet som følge av symptomene på selve sykdommen.

Så mye for selve ideen.

Selv om dette er en idé jeg har tenkt på, har jeg ingenting med demensomsorg å gjøre i mitt personlige liv.

Jeg vil påpeke at i alt som angår meg personlig, er det en rekke ting som bør tas i betraktning:

1. Jeg er ikke fagperson innen programmering, heller ikke fagperson innen hjerneforskning, kognisjon eller nevrologi – og av denne grunn vil jeg ikke kunne følge et slikt prosjekt steg for steg.

Dette er en idé jeg tenkte på – og bortsett fra å gi den første ideen vil jeg ikke være i stand til å bistå i noen annen fase av prosjektet.

2. Jeg lever på svært lav inntekt – uføretrygd fra folketrygden. Derfor har jeg ingen mulighet til å investere noen budsjetter i å realisere ideen. Og hva mer er: På grunn av alvoret i min situasjon, vil selv svært høye rabatter rett og slett ikke hjelpe.

3. Jeg bor i nabolaget Kiryat Menachem i Jerusalem, og jeg har verken bil eller førerkort. På grunn av min helse og økonomiske situasjon er det heller ingen sjanse for at jeg vil kunne ta førerkort eller kjøpe bil i fremtiden.

Derfor eksisterer ikke min mulighet til å komme på konsulentmøter på kontorene til bedrifter som ligger betraktelig langt fra mitt bosted.

Mitt spørsmål til deg er: Etter din mening, hva er den best egnede internettplattformen for å laste opp et slikt prosjekt, administrere det og forsøke å promotere det?

Mine personlige detaljer:

Fornavn – assaf. Etternavn – benyamini.

Identitetsnummer-029547403.

Full postadresse-

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmelig hjem på grunn av trakassering og en klage til israelsk politi som ikke ble håndtert.

Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

Mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller : [email protected] eller: [email protected]  eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

Min nettside:  https://www.disability55.com/

C. Nedenfor er e-posten jeg sendte til Jerusalem District of Klalit Health Services:

Brev til generelle helsetjenester i Jerusalem-distriktet.

Yahoo/sendt

assaf benyamini< [email protected] >

Til:

[email protected]

mandag 5. juni kl 23:09

Til: Klalit Health Services – Jerusalem-distriktet.

Emne: Søknaden min er vedlagt her..

Kjære fruer/herrer.

For en tid siden la jeg følgende melding på nettsiden til Klalit Health Services.

Jeg vil gjerne bli oppdatert angående behandlingen av denne søknaden. Jeg vil gjøre oppmerksom på at oppsummeringen av mitt besøk hos fastlegen fra 1. juni 2023 ikke vises i det personlige området på nettstedet.

Hilsen, assaf benyamini.

14. mai 2023 besøkte jeg min fastlege – og noen minutter etter at jeg forlot legerommet tok jeg EKG-test på klinikken. Bortsett fra at oppsummeringen av besøket til fastlegen, samt resultatet av EKG-testen. at jeg ikke dukket opp i mitt personlige område på nettsiden “Klalit Online”. Derfor er jeg interessert i å vite hvordan jeg kan overvinne dette problemet og la meg se disse dokumentene fra min medisinske fil og laste dem ned til min personlige datamaskin hjemme.

Med vennlig hilsen,

assaf benyamini.


Mine personlige detaljer:


Fornavn – assaf. Etternavn – benyamini.

Identitetsnummer – 029547403.

Fullstendig adresse for postlevering –

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

Inngang A – Leilighet 4, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmelig hjem på grunn av trakassering og en klage til israelsk politi som ikke ble håndtert.

Mobil-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

Mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller : [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]  eller: [email protected]

Den terapeutiske settingen jeg er i:

“Reut”-foreningen – “Avivit” Hostel,

6 Ha-Avivit Street, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumre på vandrerhjemmets kontorer: 972-2-6432551. og: 972-2-6428351.

Fastlegen som jeg overvåkes med:

Dr. Brandon Stewart,

Daniel Yanovsky gate 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9338601.

Telefonnummer på klinikkens kontorer: 972-2-5098282.

Faksnummer på klinikkens kontorer: 972-2-6738551.

Alder: 50. Sivilstatus: Singel.

D. Her er en programvareide jeg tenkte på:

Dessverre har det de siste årene (jeg skriver disse ordene tirsdag 6. juni 2023) i staten ISRAEL vært tilfeller av overgrep mot småbarn i barnehager, som oppdages etter at barnas foreldre har installert kameraer hvis og når det er mistanke om kriminelle handlinger fra barnehagelæreren eller det pedagogiske personalet i barnehagen.

Når sakene når politiets etterforskning, blir etterforskningen noen ganger forsinket i mange måneder eller enda lenger på grunn av vanskelighetene med å rekruttere personellet som trengs for å se mange timer med opptak.

Utfordringen er å utvikle programvare basert på kunstig intelligens som skal skanne videoene, og presentere for forskerne de problematiske delene der det er overgrep, som: et barn som blir tvangsmatet, et forsømt barn som ikke får den oppmerksomheten det trenger i løpet av dagen, et barn som blir slått av barnehagelæreren, med mer.

På denne måten kan undersøkelsene effektiviseres, spare arbeidskraft – og føre til en situasjon hvor det vil være mulig å komme raskere videre med rettssaken mot siktede.

E. Nedenfor er en e-post som jeg sendte til forskjellige steder i et forsøk på å hjelpe den nigerianske statsborgeren som jeg korresponderte med:

Til:

Emne: Jeg søkte.

Kjære fruer/herrer.

I løpet av de siste dagene (jeg skriver disse ordene onsdag 1. desember 2121) gjennomførte jeg den vedlagte korrespondansen på det sosiale nettverket Facebook med en bosatt i Nigeria – og ifølge ham trenger ovennevnte akutt medisinsk hjelp. Men dessverre finnes ikke den medisinske hjelpen han trenger i helsesystemet i landet hans.

Spørsmålet mitt til deg er: Kjenner du noen israelske eller andre hjelpeorganisasjoner som opererer i området der han bor (nedenfor er hans bostedsområde og måten å kontakte ham på) som kanskje kan komme dit og hjelpe ham?

Hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) E-postadressene til [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

Borg

Jeg ønsker en dag jeg cTuesday 20:59

Borg

Herre god kveld herfra

Tast inn

Borg

Sir, jeg trenger din hjelp. Jeg er veldig syk

Tast inn

Tredje21:40

du sendte

hva kan jeg hjelpe? Jeg er ikke lege – og jeg har ikke medisinsk utdanning. Så jeg kan ikke råde deg til hva du skal gjøre – jeg tror du bør spørre legene – ikke meg. Assaf Benyamini.

Tast inn

Borg

Sir siden denne uken kan jeg ikke engang komme meg ut av sengen er veldig syk malaria og tyfus det er ingen penger til å gå til sykehus sir

Tast inn

Tredje 22:00

du sendte

Så det er egentlig et veldig vanskelig problem – jeg vet ikke hva jeg skal skrive til deg. Selvfølgelig er det ingen magiske løsninger. Jeg vet heller ingenting om området du bor i. men kanskje det er noe du kan sjekke: som vi vet, i noen regioner i verden, og det kan oppstå av veldig forskjellige årsaker til at lokalbefolkningen ikke har tilgang til medisinsk behandling som sykehus. Noen av disse stedene er det kontorer for internasjonale veldedighetsorganisasjoner som prøver å hjelpe lokalbefolkningen i slike problemer. Vet du om kontorer som dette i området du bor? og hvis det er slike kontorer, kan du prøve å ringe dem og forklare situasjonen for dem?

assaf benyamini.

Tast inn

Tredje22:42

Borg

Hmmm ikke i Nigeria

Tast inn

Borg

Jeg antar at jeg legger skjebnen min i det den kommer ut

Tast inn

Tredje 23:33

du sendte

Hvilken by i Nigeria bor du? og i hvilken gate/nabolag? Kan du skrive telefonnummeret ditt? Jeg deler korrespondansen vår med nigerianske departementer – kanskje en av dem kan hjelpe. Kanskje de nøyaktige detaljene dine kan hjelpe disse organisasjonene å komme frem og hjelpe deg raskere. Assaf Benyamini.

Tast inn

du sendte

Jeg leste om mange nigerianske leger som skal jobbe i utlandet på grunn av høyere lønn de får ut av Nigeria – er det sant? Er dette grunnen til at det er så få leger og medisinsk hjelp i Nigeria? Eller kanskje det ikke er problemet, og det er andre grunner? Assaf Benyamini.

Tast inn

9:59

Du mottok et svar fra Castle

Den opprinnelige meldingen:

Jeg leste om mange nigerianske leger som skal jobbe i utlandet fordi…

Nigeria har intelligente leger (leger), men myndighetene tar ikke vare på dem, de bryr seg ikke om dem, de fleste av legene våre er utenfor land som du sa land som Saudi-Arabia, USA, Canda, Storbritannia osv., tidligere år har legene våre streiket, streik betyr å slutte å jobbe på grunn av at myndighetene ikke ønsker å gi etter for kravene deres, som har tapt legene deres, som har gått tapte legemer og andre lønnsøkninger. til ingen å undersøke deres dårlige helsetilstand likhuset fylte opp med døde kropper på daglig basis

Tast inn

Borg

Hvorfor vil våre myndighetspersoner ta vare på dem der alle myndighetspersoner reiser ut for behandling og ikke behandler seg selv her i Nigeria, det er veldig skammelig og synd at vi som innbyggere er de som lider mest

Hvis jeg bestemte meg for å gå til sykehus, vil de ikke ta seg av meg uten å sette inn en stor sum penger for å starte medisinsk behandling, og etter behandlingen vil jeg betale en enorm sum penger, og jeg har ikke den slags penger, sir

Tast inn

10:23

Borg

Hvis jeg vet hvordan jeg kan forlate dette landet for godt, trenger jeg en sponsor hvis du kan få en, vil jeg være glad

Tast inn

11:30

du sendte

Jeg vet ikke om noen sponsor. den eneste måten jeg kan hjelpe er å prøve å poste korrespondansen vår til nigerianske myndigheter – jeg har ingen andre muligheter. Jeg er bare en enkel borger – og jeg kan ikke endre disse fakta eller fikse verden.

Assaf Benyamini.

Tast inn

Du mottok et svar fra Castle

Den opprinnelige meldingen:

Jeg vet ikke om noen sponsor. den eneste måten jeg kan hjelpe er å prøve å legge det ut.

Det er ikke noe problem sir

Tast inn

Borg

La meg spørre deg om noe?

Tast inn

du sendte

sikker på at du kan spørre hva du vil.

Tast inn

Borg

Ok, takk for publikum

Tast inn

Borg

Du bor i Israel ikke sant?

Det har vært drømmen min å forlate dette lidelseslandet for å reise ut og se etter et grønnere beite. Jeg mener arbeid Jeg vil vite om det er mulig hvis du har folk som trenger arbeidere der borte jeg kan jobbe med?

Tast inn

Borg

Jeg liker ikke å være avhengig av folk

Tast inn

12:35

du sendte

Jeg har ingen forbindelser – og jeg har ingen personlig anerkjennelse med noen organisasjoner eller privatpersoner som trenger arbeidere. I denne verden er vi alle avhengige av andre mennesker – det er ingen person som kan leve uten. Jeg kan fortelle deg med dyp sorg og skam at her i ISRAEL forholder myndighetene seg svært dårlig til innvandrere fra Afrika. vi er også et veldig lite land – og vår regjering kan ikke ha noen annen politikk enn å forhindre deres ankomst. I løpet av de siste 3-4 årene ble det bygget en svært høy mur i vår sørlige grense til Egypt for dette formålet. I vårt land er det “חוק השבות” – en lov som gjør det mulig for jøder å komme – men ikke andre grupper. Ikke-jøder kommer fra tid til annen for å jobbe – og de må leve etter noen år. dette er politikken til våre myndigheter. Samtidig er det noen ISRAELISKE organisasjoner som prøver å hjelpe i andre land – også i stater i Afrika. Hvis du gir meg noen ytterligere detaljer som telefonnummeret ditt, hvilken by i Nigeria du bor og også i hvilket nabolag og gate kan jeg prøve å henvise deg til dem – selvfølgelig bare hvis du er interessert i det. Assaf Benyamini.

1

Tast inn

12:54

Du har fått svar fra

Jeg trenger å fortelle deg litt om meg selv før jeg gir deg detaljene mine, jeg har lidd så mye i denne verden fra barndommen til jeg ble født 5. mai 1995, jeg mistet faren min i en alder av 5 siden faren min døde. ting har ikke vært slik det skulle være. Jeg fullførte videregående skole i 2014, men ventet til 2019 for å gå inn i 2019, for jeg bestemte meg for å gå inn i penger. skrev en opptaksprøve jeg bestod og ble tatt inn på universitetet for å studere et drømmekurs jeg har lengtet etter å studere KRIMINOLOGI OG Slott

Den opprinnelige meldingen:

Jeg har ingen forbindelser – og jeg har ingen personlig anerkjennelse med…

SIKKERHETSSTUDIER jeg giftet meg samme år fordi i afrikansk tradisjon, som det eneste barnet til foreldrene mine og faren min er for sent, må jeg gifte meg i tide, så jeg giftet meg med min kone tidlig i år hun hadde et alvorlig problem med fødselen som hun fødte en prematur baby gjennom Cs og vi mistet babyen alt dette satte meg i motgang tap av fokus midt i dette året jeg droppet ut av skolen for å gjøre noe nå, vi snakker ikke om å leve

Tast inn

Borg

Land: Nigeria

Bostedsstat: Ebonyi-staten

By/bosted: Abakaliki

Telefonnummer: +2348138412994

Tast inn

13:37

du sendte

Ok – jeg skal prøve å hjelpe en organisasjon eller forening kan hjelpe – men jeg kan ikke love noe. Uansett skal jeg prøve.

assaf benyamini.

F. Nedenfor er en beskrivelse av et system, som tilsynelatende ikke eksisterer og er umulig å utvikle med teknologiene som eksisterer i dag (og i alle fall er dette bare en fantasi og ikke et praktisk forslag av noe slag):

Som vi vet, er det i alle regioner i verden naturfenomener eller skadelige insekter som forstyrrer mennesker eller setter dem i fare, eller noen ganger til og med hindrer enhver sjanse for bosetting (de ekstreme klimaforholdene i Antarktis som ikke tillater eksistensen av noen bosetninger, termitter funnet i grenseområdene mellom Frankrike og Spania som setter de mange trehusene som i disse områdene og andre steder i Israel oppstår i fare, og noen ganger er de varme landene i Midtøsten. no landbruksvekster, etc.), og ideen jeg tenkte på i denne sammenhengen er:

Et våpensystem basert på kunstig intelligens er åpent, som vil “vete” hvordan man skal skyte ut svermer av robotinsekter som vil utgi seg for å være skadedyr som finnes i samme område, og dermed forvirre fienden som vil aktivere skadedyrbekjempelsessystemer som ikke vil hjelpe, selvsagt mot robotinsekter. Tanken er at systemet alltid vil vite hvilke insekter som later til å lansere basert på data skrevet av operatørene. I tillegg til dette kan montering av skytesystemer på disse robotinsektene forårsake mye større forvirring og anarki. I denne situasjonen kan fienden feilaktig tro at grunnen til at problemet med skadedyr ikke er løst er utilstrekkelig bruk av plantevernmidler, og dermed få ham til å bruke plantevernmidler i en mye høyere dose og på denne måten forårsake dobbel skade – og alt dette er sant,

I det samme tenkte scenariet vil land begynne å utvikle midler for beskyttelse, oppdagelse eller avskjæring mot våpen av denne typen – som kan åpne en type kampanje som aldri har eksistert i hele menneskehetens historie (og som du vet, alle midler som en person eller en gruppe mennesker utvikler seg – vil alltid være en person eller en gruppe mennesker fra et annet sted eller en annen gang vil de vite hvordan de skal utvikle et system som vil ødelegge den forrige, eller dens drift er alltid i sannhet. systemer for konstruksjon og ødeleggelse, og ikke bare mennesker oppfører seg slik, men også naturen selv – hele tiden bygger og ødelegger vekselvis).

Selvfølgelig kan det også utvikles torturister på cyberfeltet, som vil prøve å forstyrre aktiveringen av disse systemene av fienden, eller alternativt vil en hær som vil bruke disse våpensystemene prøve å bruke de samme cyberverktøyene for å sabotere fiendens avskjæringssystemer.

G. Nedenfor er en forklaring av programvaren jeg leter etter:

Jeg ser etter programvare, eller et system ved hjelp av hvilket videoer kan lages automatisk ved hjelp av kunstig intelligens, i henhold til modellen til filki.ai Jeg brukte den til i dag da den plutselig sluttet å virke (alle videoene jeg prøver å lage gjennom dem er stille, og jeg vet ikke hvordan jeg skal løse dette problemet).

Jeg vil gjøre oppmerksom på at jeg er en person som lever på svært lav inntekt – uføretrygd fra folketrygden, og derfor er jeg på utkikk etter programvare eller et slikt system som kan brukes gratis.

Kjenner du til et system av denne typen?

Med vennlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmelig hjem på grunn av trakassering og en klage til israelsk politi som ikke ble håndtert.

Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. Mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller : [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]  eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

H. Her er en programvareide jeg tenkte på:

Et system hvor det vil være mulig å legge inn visse brukerdata som navn, e-postadresse eller telefonnumre – og etter skanning av Internett vil det være mulig å motta lenker til alle kontoene som detaljene er knyttet til.

Dette kan hjelpe brukere som har kontoer på mange nettsteder og ikke kan huske alle – og et slikt søk kan absolutt hjelpe i disse tilfellene.

I. Følgende er min korrespondanse med selskapet “Kupel Ram Produktion Sahramet”:

assaf benyamini< [email protected] >

Til:

Koppel, Zeev

Onsdag 14. juni kl 15.30

Alle disse tingene er kjent for meg.

Som du vet, for å beskytte en idé er det alltid nødvendig å jobbe på en ryddig måte med et kontor for patentadvokater.

I mitt tilfelle er dette i alle fall ikke mulig på grunn av min lave inntekt og manglende evne til å betale for tjenesten til disse kontorene.

Det er i alle fall ingen hensikt å tjene penger på dette – det vil ikke skje her uansett.

Målet er at et slikt system faktisk skal utvikles for Alzheimers pasienters velvære.

Dette er det eneste formålet med mine henvendelser om emnet.

Med vennlig hilsen,

assaf benyamini.

Skjul den opprinnelige meldingen

Onsdag 14. juni 2023 kl. 12:32:15GMT+3 skrev Koppel, Zeev < [email protected] >:

Hei Mr. Benjamin

Takk for at du skrev

Ideen du tok opp er virkelig veldig interessant

Vårt firma kan ikke akseptere en slik løsning for alle dens implikasjoner

Ikke la svaret mitt avskrekke deg det er mange store programvarehus som kan plukke opp denne hansken -one, Matrix, Emet Maschut, Chilan, Melam, etc. eller oppstarter innen det medisinske feltet (finnes på Google)

Merk at de kan ta ideen og utvikle et slikt system helt uten deg og uten å informere deg….hvis du vil beskytte ideen litt, ikke avslør hele greia

Råd – fjern ID-kortnummeret fra dine personlige opplysninger. Det er tilrådelig å ikke sende det, absolutt på stadiet for å etablere et første forhold

Med vennlig hilsen

Zeev Kopel

administrerende direktør

Copal Ram Software Production (1989) Ltd

Den jødiske staten 60

PO 12260

Herzliya

ISRAEL 4676652

Telefon 972-77-2060606

Faks 972-77-2060039

‪Onsdag 14. juni 2023 kl. 09:46‫’assaf benyamini ‘via salg < [email protected] > skrev:

Til: “kopelreem.com”.

Emne: programvare/system for de med demens.

Kjære fruer/herrer.

Jeg tenkte på følgende idé om å utvikle en applikasjon for personer som lider av sykdommer som er ledsaget av kognitiv svikt og tilstander med demens som Alzheimers:

Som vi vet, mister pasientene med sykdommer som har kognitiv svikt (som Alzheimers eller andre sykdommer hvor det er en demenstilstand) gradvis mange evner som korttidshukommelse eller daglig funksjon som gradvis forverres. Tanken er å etablere programvare, eller et system som skal designes for folk som er i denne situasjonen. Utfordringen er å samle i et slikt system alle programmene eller systemene som personen bruker – og gjennom et kunstig intelligenssystem vil driftsmekanismen bli enklere og enklere etter hvert som sykdommen utvikler seg. Selvfølgelig, for å bygge systemet på en måte som tilpasser seg så nøyaktig som mulig til situasjonen til personen som bruker det, vil det under utviklingen være nødvendig å konsultere og samarbeide med hjerneforskere,

Målet med systemet er selvsagt å la personer som er vant til å bruke en datamaskin til ulike formål og som er på randen av demens ikke helt miste tilgangen til systemene de var vant til i mange år av livet – og dermed til en viss grad forbedre livskvaliteten, som allerede er betydelig skadet som følge av symptomene på selve sykdommen.

Så mye for selve ideen.

Selv om dette er en idé jeg har tenkt på, har jeg ingenting med demensomsorg å gjøre i mitt personlige liv.

Jeg vil påpeke at i alt som angår meg personlig, er det en rekke ting som bør tas i betraktning:

1) Jeg er ikke fagperson innen programmering, heller ikke fagperson innen hjerneforskning, kognisjon eller nevrologi – og av denne grunn kan jeg ikke følge et slikt prosjekt steg for steg.

Dette er en idé jeg tenkte på – og bortsett fra å gi den første ideen vil jeg ikke være i stand til å bistå i noen annen fase av prosjektet.

2) Jeg lever på svært lav inntekt – uføretrygd fra folketrygden. Derfor har jeg ingen mulighet til å investere noen budsjetter i å realisere ideen. Og hva mer er: På grunn av alvoret i min situasjon, vil selv svært høye rabatter rett og slett ikke hjelpe.

3) Jeg bor i nabolaget Kiryat Menachem i Jerusalem, og jeg har verken bil eller førerkort. På grunn av min helse og økonomiske situasjon er det heller ingen sjanse for at jeg vil kunne ta førerkort eller kjøpe bil i fremtiden.

Derfor eksisterer ikke min mulighet til å komme på konsulentmøter på kontorene til bedrifter som ligger betraktelig langt fra mitt bosted.

Tror du det kan være en adresse her i et forsøk på å fremme et slikt prosjekt, eller bør jeg forlate det og glemme det hele?

Mine personlige detaljer:

Fornavn – assaf. Etternavn – benyamini.

Identitetsnummer-029547403.

Full postadresse-

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmelig hjem på grunn av trakassering og en klage til israelsk politi som ikke ble håndtert.

Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

Mine e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller : [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

Min nettside:  https://www.disability55.com/

J. Her er et spørsmål/problem jeg tenkte på:

Som alle sjakkspillere vet, i et sjakkbrett med 8 rader og 8 kolonner er antallet damer som kan plasseres på brettet uten at noen av dem er i treffområdet til den andre 8.

På den annen side, i et mindre brett med 3 rader og 3 kolonner, er antallet dronninger som kan plasseres uten at noen av dem er i treffområdet til den andre 2.

Men hva skjer i mye større paneler? For eksempel: i et tenkt brett med 1000 rader og 1000 kolonner – hvor mange damer kan plasseres på det uten at noen av dem er innenfor rekkevidde fra den andre? Eller i et brett med for eksempel 10 millioner kolonner og 100 millioner rader – hvor mange dronninger kan plasseres uten at noen av dem er innenfor slående rekkevidde fra den andre?

Og som en generell regel: forutsatt at vi har en tabell med x-rader og y-kolonner – er det mulig å finne en formel som kan brukes til å beregne antall damer som kan plasseres uten at noen av dem er i treffområdet til den andre? Og er det for eksempel teoretisk et dataprogram som kan tegne det samme store brettet på for eksempel en milliard rader med en milliard kolonner, som bortsett fra å kunne beregne antall dronninger som kan plasseres på den uten at noen av dem er innenfor slående rekkevidde for den andre, vil programvaren også ha muligheten til å vite i hvilke ruter som plasserer dem nøyaktig?

Har noen matematikere eller datafolk noen gang prøvd å løse dette problemet? Og i så fall, hva var deres konklusjoner?

K. Nedenfor er en melding jeg sendte gjennom det sosiale nettverket Facebook til ministeren for konstruksjon og bolig i ISRAEL, Mr. Yitzhak Wasserlauf:

du sendte

Fred være med minister Yitzhak Wasserlauf:

Emne: fast bosted for funksjonshemmede.

Kjære Sir.

Jeg er en 50 år gammel funksjonshemmet fra Jerusalem som i mange år ikke har klart å komme tilbake til arbeidsmarkedet. Jeg lever for tiden på uføretrygd fra folketrygden – og mottar ca. 770 kr per måned som bistand med det formål å betale husleie (og nå er det et problem med å fortsette å motta denne essensielle hjelpen – og detaljer om dette senere i brevet mitt). Det er klart at i en slik situasjon har en funksjonshemmet ingen mulighet til å kjøpe en leilighet eller komme til noen løsning med permanent opphold. Og hva mer er: Den forverrede tilstanden for offentlige boliger i staten Israel gir heller ikke funksjonshemmede noen sjanse. Spørsmålet jeg vil rette til deg, Bygge- og boligdepartementet i denne saken er: Sier du din mening om dette problematiske spørsmålet? Har Bygge- og boligdepartementet noen planer som gjør at funksjonshemmede i min situasjon fortsatt kan få fast bosted?

Med vennlig hilsen,

assaf benyamini.

post Scriptum. Nedenfor er e-posten jeg sendte til ulike steder, angående manglende svar fra Bygge- og boligdepartementet:

Til:

Emne: Bygge- og boligdepartementet – manglende respons.

Kjære fruer/herrer.

Jeg prøver å sende e-posten ovenfor til avdelingen for offentlige henvendelser i Bygge- og boligdepartementet – angående beslutningen om å stoppe bistanden til betaling av husleie som jeg mottar fra dem gjennom MAGAAR-selskapet – og dette er basert på feil informasjon bortsett fra at e-posten jeg prøver å sende til dem er [email protected], er ikke levert tilbake til meg og har ikke blitt levert tilbake til meg . Hva å gjøre? Jeg mener at beslutningen om å stanse utbetaling av husleiestøtte utelukkende på grunn av dårlig byråkratisk opptreden fra et entreprenørselskap i Bygge- og boligdepartementet er en skandaløs avgjørelse. Det er heller ingen som kommer tilbake til meg eller forklarer meg hva som skjer med denne saken. Dette er rett og slett ikke riktig oppførsel!! Hvorfor behandler du de svakeste delene av befolkningen slik? Hvorfor???

Med vennlig hilsen,

assaf benyamini.

28.6.2023 a

Til: Bygge- og boligdepartementet – Offentlige henvendelser.

Emne: Husleiehjelp.

Kjære fruer/herrer.

Jeg er Assaf Benyamin fra Jerusalem, og jeg har i mange år fått hjelp til å betale husleie fra Bygge- og boligdepartementet gjennom MAGGAR-selskapet – som besluttet å stoppe husleiehjelpen plutselig – og dette basert på feil informasjon. Jeg vil påpeke at e-posten jeg prøver å sende til dem i denne saken kommer tilbake til meg og ikke leveres til destinasjonen. Dessuten: Når jeg prøver å nå dem på telefonnummer 8583*, går samtalene til en ekstern hotline og ikke til MAGAAR-ansatte. Jeg har et enkelt spørsmål til deg: hvorfor skal en funksjonshemmet person tortureres slik for ingenting? Hvorfor stoppes bistanden til å betale husleie basert på uriktige opplysninger? Og hvorfor i all verden er det ikke mulig å nå MAGAAR-selskapet på telefon eller e-post for å ordne saken med dem? Jeg venter på svar på denne saken!! Se søknaden min som en klage mot MAGAAR-selskapet.

Med vennlig hilsen,

assaf Benyamini.

post Scriptum. 1) Den terapeutiske settingen jeg er i:

Association “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9650816.

Telefonnumrene på vandrerhjemmets kontorer: 972-2-6432551. Eller: 972-2-6428351.

E-postadressen til vandrerhjemmet: [email protected]

Sosionomen fra vandrerhjemmet, som jobber i leiligheten min: Fru Sara Stora-972-55-6693370.

2) E-postadressen som jeg prøvde å sende meldingen ovenfor til MAGAAR-selskapet: [email protected]

Til: MAGGAR Company – Jerusalem filial.

Emne: Din melding fra politiet.

Kjære fruer/herrer.

Mandag 26. juni 2023 kl. 19:32 mottok jeg følgende melding fra deg:

Hei, ved slutten av leieavtalen din stopper bistandsutbetalingene i måneden 07/2023. Bygge- og boligdepartementet inviterer til å melde ny leieavtale i nettskjema gjennom det nasjonale identifikasjonssystemet https://go.gov.il/contract-update uten å måtte komme til bedriftsavdelingen. Du kan selvfølgelig kontakte Meger. For mer informasjon kan du kontakte *8583. Hilsen Bygge- og boligdepartementet

Jeg vil påpeke at budskapet ditt er pussig og uforståelig, siden kontrakten jeg skrev under med eieren av leiligheten (som også ble gitt deg en kopi av) går ut 14. juli 2024. Leiekontrakten jeg signerer er på to år og ikke ett år – og derfor avsluttes den om litt over et år og ikke i disse dager. Av disse grunner er det ikke klart for meg hvorfor du bestemte deg for å stoppe bistanden jeg mottar med det formål å betale husleie – og dette basert på uriktige opplysninger. Jeg venter på forklaringer.

Med vennlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmelig hjem på grunn av trakassering og en klage til israelsk politi som ikke ble håndtert.

Mobil-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-postadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) Jeg vil påpeke at det det siste året har vært en markant forverring av min fysiske helse. Av denne grunn vil jeg finne det svært vanskelig å fysisk komme til kontorene deres for å avgjøre saken – og derfor vil jeg be om at dere vurderer denne saken og at dere lar meg avgjøre saken eksternt via datamaskinen hjemme uten å tvinge meg til å komme til dere med det formål å avgjøre saken.

4) Jeg legger ved søknaden min til deg en kopi av leiekontrakten som jeg nå signerer – kopien som som nevnt ble levert til deg for ca. ett år siden da jeg signerte leiekontrakten.

5) Jeg sender deg nå denne meldingen på faks, siden e-posten jeg prøvde å sende deg til [email protected] kom tilbake til meg og ikke nådde målet.

L. Følgende er en beskrivelse av kjeden av utelatelser jeg møter for tiden (jeg skriver disse ordene tirsdag 4. juli 2023) som det ikke er mulig å kontakte Bygge- og boligdepartementet på grunn av, hvis og når det er behov for det:

1) Leiekontrakten min går ut om cirka ett år – noe som også MGR er godt klar over. Gjennom henne får jeg hjelpen. Og til tross for dette, og til tross for at en kopi av leiekontrakten ble gitt for omtrent et år siden til MJR, bestemte de seg for å sende meg en melding, der det ble sagt at siden kontrakten i leiligheten min går ut, visstnok i måneden 7/2023 må jeg komme til dem med en ny kontrakt, ellers vil bistanden jeg mottar bli stoppet. Og kort sagt: opphør av bistand basert på feil informasjon.

2) En anke til MAGAAR-selskapet i denne forbindelse ble ikke besvart. Ut fra deres svar: «Vi overførte», «det blir tatt vare på» – det er selvsagt ikke mulig å forstå noe av dette. Jeg mener at som innbygger som møter denne typen utelatelser, har jeg absolutt krav på et svar.

3) I denne situasjonen prøvde jeg å sende en e-post til Bygge- og boligdepartementet. bortsett fra at e-postene, som jeg sender [email protected] , kommer tilbake til meg én etter én og ikke leveres til destinasjonen. Derfor vil jeg gjerne vite om jeg har blitt blokkert av deg, og hvorfor jeg ikke kan kontakte Bygge- og boligdepartementet via e-post.

4) For to dager siden (jeg skriver dette tirsdag 4. juli 2023) mottok jeg en melding fra MGR som informerer om at støttebeløpet med det formål å betale husleie på NIS 100 vil bli overført til min konto.

Jeg skal påpeke at jeg har mottatt denne bistanden i mange år, som for tiden utgjør 770 NIS per måned – og jeg forstår ikke hvorfor den ble redusert til kun 100 NIS per måned. Det er ingen begrunnelse for et slikt grep.

5) Feilmeldingen jeg møter, under mine mislykkede forsøk på å kontakte Bygge- og boligdepartementet via e-post:

 

[email protected]

skattemelding

10:50

,Nei Du kan for levering: Mine brev henvender seg til publikum fra Bygge- og boligdepartementet

Uleverbart: brev til offentlige henvendelser fra Bolig- og boligdepartementet

Yahoo/Inbox

[email protected]

til:

[email protected]

Tirsdag 4. juli kl 10:50

Levering til disse mottakerne eller gruppene mislyktes:

[email protected] ( [email protected] ) Det var ikke mulig å levere meldingen din fordi du ikke har tillatelse til å sende til denne mottakeren. Be mottakerens e-postadministrator om å gi deg tillatelse, og prøv på nytt.

Diagnoseinformasjon for administratorer:
Skaperserver: SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il

[email protected] Remote Server returnerte ‘550 5.7.129 RESOLVER.RST.RestrictedToRecipientsPermission; ikke autorisert til å sende til mottaker fordi avsenderen ikke er på mottakerens liste over avsendere å akseptere e-post fra’

Originaltitler: Mottatt: fra SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) av

SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.116) med Microsoft SMTP Server

(versjon=TLS1_2, chiffer=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) ID

15.1.2507.6; tirsdag 4. juli 2023 10:50:09 +0300

Mottatt: fra mail-int20.gov.il (192.168.174.2) av

SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) med Microsoft SMTP Server

(versjon=TLS1_2, chiffer=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id 15.1.2507.6

via Frontend Transport; tirsdag 4. juli 2023 10:50:09 +0300

Mottatt: fra blue-av10.tehila.gov.il (ukjent [147.237.70.51])

av mail-int20.gov.il (Postfix) med ESMTP-ID C933120095250

for < [email protected] >; tirsdag 4. juli 2023 10:47:55 +0300 (IDT)

Mottatt: fra blue-av10.tehila.gov.il (ukjent [127.0.0.1])

av IMSVA (Postfix) med ESMTP-id 86D41DE050

for < [email protected] >; tirsdag 4. juli 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Mottatt: fra fe-vex-1.insight.gov (ukjent [147.237.71.81])

av blue-av10.tehila.gov.il (Postfix) med SMTP-id 7B13BDE04E

for < [email protected] >; tirsdag 4. juli 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Mottatt: fra localhost.localdomain (localhost [127.0.0.1])

av fe-vex-1.insight.gov (Postfix) med SMTP-id 4QwFM53TKYz3x6d

for < [email protected] >; tirsdag 4. juli 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Mottatt: fra mx2.tehila.gov.il (ukjent [147.237.71.4])

av fe-vex-1.insight.gov (Postfix) med ESMTP-id 4QwFM43L9Fz3x6G

for < [email protected] >; tirsdag 4. juli 2023 10:50:08 +0300 (IDT)

Mottatt-SPF: Pass (mx2.tehila.gov.il: domene til

[email protected] angir 74.6.128.31 som tillatt

avsender) identitet=postfra; klient-ip=74.6.128.31;

mottaker=mx2.tehila.gov.il;

envelope-from=” [email protected] “;

x-sender=” [email protected] “; x-conformance=spf_only;

x-record-type=”v=spf1″; x-record-text=”v=spf1 ptr:yahoo.com

ptr:yahoo.net ?all”

Autentiseringsresultater: mx2.tehila.gov.il; dkim=permerror (signeringstidspunkt er i fremtiden) header.i=ingen; spf=Pass smtp.mailfrom=assaf 1 [email protected] ; dmarc=pass (p=avvis dis=ingen) d=yahoo.co.il

IronPort-SDR: 64a3cc04_EIZf14anoutOMAcikn5kCFXbCOlDmLDJCtqXmQIOWovm5Ng

CMTowFLm/25TShKOEUlXVrMoIiwaULsmCDTYCQw==

X-IPAS-resultat: =?us-ascii?q?A0FbAADizqNkhx+ABkpaHQEBAQEJARIBBQUBgXsIAQsBg?=

=?us-ascii?q?jKBSjEHCBQzhFKGdYEopzGBfhMBAQxEBAEBAwEDOIRHGCqFSwIkATQJDgECA?=

=?us-ascii?q?wEBAQEBAwIDAQEBAQEBAwEBAQQBAQECAQECBAIBAQEBAhABAQEjFwcOECeFa?=

=?us-ascii?q?AEMCIIvIn1WAQEBLSsCRz8GIxEMAQE4DwkcAiYCAgJKCwYTgn4pgX8BAzEDj?=

=?us-ascii?q?SSQeIs5gRoCFoEBggkBAQYEAwIDr2uBX4EfCR14LQGESAqILTeBP4J4gg1Cg?=

=?us-ascii?q?UuFU4I5AoNEgmcHCY4ShV8HMoxwgSdvgR43Z3oCCQIRZ4EICF4mgUk+Ag1VC?=

=?us-ascii?q?wtjHIEACUyBeQICEToUU18ZGwMHAwh9EC8HBC8mBgkYCCclBlEHFxYkCRMVQ?=

=?us-ascii?q?QSCMYEnCoENPwMSDhGCV2E8G06CagkXCwM4U4EGElIDCQMHBSwdQAMLGA1LE?=

=?us-ascii?q?Sw1FBtHAYEHF2OBVyJIql4BAQGOFQm0OWYJAQYCXoIvORssmxaGBTMulxuSD?=

=?us-ascii?q?5gkIJEzkhOEWDWBLjqBXIJegUlPAxcCD44gGTiFc40pRDFFCw6CBAGJQgEB?=

IronPort-PHdr: A9a23:KRhAJhT2qD47+8/zA5lfNDlaQNpsoumaAWYlg6HPa5pwe6iut67vI

FbYra00ygOTA8OCsLkd0bOe8/i5HzBavNDZ6DFKWacPfiFGoP1epxYnDs+BBB+zB9/RRAt+I

v5/UkR49WqwK0lfFZW2TVTTpnqv8WxaQU2nZkJ6KevvB4Hdkdm82fys9J3PeQVIgye2ba9vI

BmsogjdqMgbjZF/Jqs/xRfFv2VEd/lLzm9sOV6fggzw68iu8JNj6Shcp+4t+8tdWqjmYqo0S

qBVAzshP20p/sPgqAPNTRGI5nsSU2UWlgRHDg3Y5xzkXZn/rzX3uPNl1CaVIcP5Q7Y0WS+/7

6hwUx/nlD0HNz8i/27JjMF7kb9Wrwigpxx7xI7UfZ2VOf9jda7TYd8WWWxMVdtXWidcAI2zc

pEPAVIPM+hYsYfzpEYAohSiCgejCuPhzSRFhmPt0qIhz+gsCx3K0Q4mEtkTsHrUttL1NKIKX

OKwy6nKyCjIbfZT2zv+7YrEcRUjrfKRVr93a8XR0lIvGBnLjlmNrYHoPS2Z2+QCvmWA7+tvT

+Kvi2kgqw1rvjevwd0giojNho8MzF3P6Cp2zpovK9KiVE57fcCrEIFWtyyCKod4Td8vT31pt

SokyrAIuZC2cDYXxZk6wxPSb+KKfomG7x79V+ucISt1iXx7db+ihRu//1atx/H8W8e631hGs

ixImcTPuHAVzxHe6MeKRuF880u7xDqDyQPe5vtKLEwpk6fQNoQvzaQqlpUJtETOBi/2l1vyj

K+Rbkgk4e+o6+LmYrr6qJKQK4B5hhj+P6kvgMCwHeM4Mg4VX2ie4+Swzrjj8lf4QLVOlPE5i

afZvI7AKcUbvKG5AwhV0oE55xmjCDem1cwUnXgBLF1bZBKKl4rkNl7ULP35F/uznkqgnTRxy

/3II7HtGpDNIWLCkLflc7Z98UlcyA8rwN9F/JJUEasOIPzuVkL1ttHUEB80PgOvzufnEtp91

oQeWWWVDqCFN6Peq16I5uY3L+mKf4AaoCz9JOQ95/7ykX85nkcQcbSx0ZsNdH+4BuhmI1meY

Xf0mtcBF2YKvg0iTOHxjV2CViJcZ3aoU6Iz4TE7FpiqDYbHRtPlvLvUlj+9H5pKTmVBAVDKH

nD2MYSAEb9YcCSTJdNJlzsPVf6uTJFn1BX45yHgzL8yye0zssr/+nWsM5c9s+TIjhg8rG0rV

ZnB+3CET2Zz2GgPAT4yivMs6Xdhw0uOhPary8dTEsZesqshunQSbdryuVgAOr/UQXbcoXBU

AO8T9erCi11Bso634pXOx45U86621SL1iapArpAjfjDDYcs/PfGmzDrOs8o+DaJ2IE7klBgS

8RGL2zgjal6uEybXtaVwxjGyf7rQOAa2yjAnI/i5W+e5gdEXQ5xVayDUncBIErS/pz15ULHG

qejE7EqKBFG04bCMapFbNzvgh1aRfLucNXFK2O303uwCF6G26+RdoerM2UQ1SnQEg4FxgYU+

3vVfRMmCHKZqnnFRCdrCUqpZkrt9edkr3buR1Qvxg/TPhI7iuad6xcVgvvaQPRV37ZX8Csko

i9/SU60xMmeS8LVvQdjca5AKd88+wJB0mTU9kRxa42pL6dlwFUZNQVz16/3/y1+EZ4I0c069

jU2wQpzLave31RfMTKcj9j8PbjeK2+6+x7KCeae00rF2djPq/hVtagQulzjuwbvHU1k8nEv3

9RO0nSa74nHF0JNDdSvFB9tp14h/vnTeWEl6pnR1GFwPKXR0HeKwN8vCOY/i16hc9pZLKKYB

Vr3GsweCdKpLb9ikFyoYxQYeeFKofFoeZ3gLqHWnvXyb4MC1Hq8gG9K4Z5wyBeJ53A6VuPI3

pIMhf6fwE2GU2SZ7h/pv8bplIRDfTxXEHC4zH2uDZVKb6MrLNlRVDuGMsS3wdI4jJmrWnoSp

zvBTxsWndSkfxafdQm31BZL3EpO8CP9xHeQ3jV0lDZvpa3Z3SiEkKzyMREAPGBMXmxri1zhd

JOsgecdWky5PG1L3FO1oFz3zK9BqOFjPnHeFA1WKjPuITgoAeOg86CPaMlV5NY0vDVLBa6iN

EuCROe1uwcAgTLqH2xZgjs8clTI8t3hgwYomWudK3E1qnfFMZZ5wROVjDQzbe9Y3j0BAiJ/z

zjTVAHUAg==

IronPort-Data: A9a23:by23fKs+Mm3TZ9VrLrV57EKOSOfnVORaMUV32f8akzHdYApBsoF/q

tZmKWrVMvvZamHxKdklYYvl/RsG6p6DnIM2Sgtkq38xRXgS9ZOVVN+UB3mrAy7DdceroGCLT

Sk9QoKZcJ1rFC+0SjOFaOWJQaxUjPnQLlbaILCaYngZqShMEX9+10oLd9YR29Iu257ha++0k

Yuai9XFP1O40CJDPGsR6qaSwDtip/2aVAkw5zTSXtgV+geH/5UpJMhHf/rpcCOkGtM88tOSH

o4v8pnmpgs1wD92V7tJop6jGmUWT7jbOxS5i3Y+c8BOVTAb+0Teeo5iXBYtQR8/Zwehxrid+

/0U3XCEcjrFC4WX8Agrv7u0JAklVUFO0OevzXGX6JbLnhOeKxMAyd02ZK09FdRwFupfWzEer

aRwxJngoXlvisrvqI9XRNWAiex7a8/iPaYj+UtMlx7lI/0NApHcXbnzsIowMDcY3qiiHN7FY

MwYYmE3MFGdPVtEPVEMDYh4me6pgj/1fWceuVuVoq1x6G/WpOBz+OexdoSTI4baA54M9qqbj

jquE2DRCwoBPdLGmGXfry6El+bPmiS9U4VUFbnQGvtC3gTCmjdPWUx+uV2TuMnhpnCPQNhjF

GtJ6hgWlYIjzEOkQYyoN/G/iCXY4UZFBII4//cBwBmLy63IywOeDWhCQTlfLt0i3PLaXhQx0

VmIlIixWXky7vueTnSG863SqDqzPW4fIzVEdCYESgxD6N7myG0usv7RZo4kFqe0q+G2Ix2q7

AykpwN9hqoNkfdegs1X4mv7qz6ro5HISCs86QPWQn+p42tFiGiNONHABb/zsqgoEWqJcrWSl

CRfwpfEtYjiGbnIy3zTEbxXdF28z6zdWAAwl2KDCHXIG96F33mofphX+i0WyKxBa5pcKGKBj

KP7nw5OrK5UJnjCUEOaS5m2DcUhlvC8UIm7EPvTaMFLeN50fQ6DuitgPwiB1mDqlw4nlqRX1

XannSSEUidy5UdPlmPeqwIhPVkDm3hWKYT7GMiT8vhf+eDCDEN5sJ9cWLd0Usg37bmfvCLe+

MtFOs2Bxn13CbOuMnWPoNZJfAlUdhDX4KwaTeQJJ4ZvxSI5QAkc5wP5mNvNhqQ8w/gOxrugE

o+VBBAEoLYAuZE3AV7WNSg6N+uHsWdXvHs7OitpN1jxs0XPkq7whJrzg6AfJOF9nMQ6laAcZ

6BcJ62oXK8VIhyZoGt1UHUIhNc/HPhdrVnSZHXNjflWV8IIejElDfe/IVu3qHBWUXbs3Sb8y

pX5vj7mrVM4b1gK4AvrhDiHlgzZUaE1wboqBRn7MZNIdV/y8YNnDSX0g7Vla4sPMBjPjH/Sn

QqfHR5S96GHrp4X4ev5o/mOj76oNO9iQWtcPW3QtoitOQfgo2GM/I5nUcSzRw77al/awquZS

N9u/6nOC8FfxFdumKhgIolv1pM7tofOpacF7wFKH0frTlWMC5FgKSKg3ftNm/Br1J4AnyacB

3Ow+sdQKOiLMtK4CFQ6BREEa96b3qo+gQji7vUSIWSr3HZJwYCGCRlqZzjLrRBjAYRaYYAX/

v8DhMso0CmDuDcVHY+FvB9p50Kzc00KC/gjiZNKUa7t0hEKzHMba7PiKybG2rO9QPQSDRByO

R6Spq7Jp4oE93r4a3BpSET8h7tMt6oBqDVh7QEkJW3QvvHnm/Vu/hla0QpvfzRv1h8djt5CY

Dl6BXZUe5eL0Sxj3vVYfmaWHApEOh2V12rxx3YNl0zbV0OYbXPMHkJsJdey+F0lzEwEcgh55

L24zEPXYQTuduz13QowXhdrkOy8bNpT8gaZpturMf7YFLYHYB3koJSUW0w2lzXdD/gcumj7t

Mhx3eMpaaTEJS8a+KI6LI+B1IUvchOPJU0cYPdH4qkMGWP5ahjq/QSzcWS0XN1HIdrW+k7lF

/1RItlrUja78SfT8wEkBbAGMuJ2lqRx5f4pWLDiFUgZuZSx8xtrt5Px8HDlpWkJGt9Br+c0G

rnzRRmjTFOCpCJzsHDfieV5IU+qSIEgSCyg+fGq4cMLOokmsuoxQXot07CxgWqZADFn8z2Qo

gnHQa3clM5m9qhBgKruFbdlFSyvCNauStmNzh+/g+5OYfzLL83KkQEf8XvjHgZOOIouS8ZFr

quMvPH3zXH6ku4PCU6BoKa4Fo5N+cmWd8hUOJiuLHBlwA2zaPW16B4Ho22FOZhFle1G3faeR

iy6VpqUVcUUUNJj1nFqe3BgMxICOZ/WMIbkhw2A9sqpNDZM/zDDHt2d8V3RUVp6bQ4NYp33N

R/1sa2h5/det4V9OyUHDPBHXb59Dk3oA4UjUuHy7hyaMzGRoleCs5Sziz4lzy/vD32fMcfl4

KDqQgr1WwSytZrpkvBYkd1WlT8GAElthdIfehomxOd3rDSmAEotD/UvAb9fBr56yiXNhYzFP

hfTZ24cOADBdDVjcySkxu/8Xw2aV9c8Cv2gKhMHp0qrOjqLXqWeC75c9wBl0Xd8Wh3n6MqFc

dg+2HnBDiKd86FTZ9Q4x6KE2L985/bg2Hg311j3kJXyDzYgELw67iFdMzQXZxPXMfPmtRvtF

TE5S1kRFQv/AQT0HN17cnFYJAABsXm9h380ZCOI25DEt5/d0OREz+blNvru1qEYKv4HP6MKW

Wi9Ul7lD7p6AZDPkfBBVxMVbW1cUZpn3fRW6IfyTA0VmOe77SImO6vuWAIRGdo69lc3/0z1z

1GR3pT1OKhJxI29FlFbJcXlNq+dik4xMgw=

IronPort-HdrOrdr: A9a23:vz6n2Kwj6jfTp+kM139dKrPw1b1zdoMgy1knxilNYDZSddGVkN

3rufgd2wL04QxhI03I/urwXpVoIEmskqKdhLN7AV7MZmjbUQeTTL2KjrGSpwEIeReOlNK1vJ

0IG8ZD4Z/LfCFHZK3BkWyF+rgbsbq6GdiT9J/j5kYodydMS4slwiVYLkKgMmNQLTMtObMJUK

Cb4cpM4xqMEE55Uu2LQkMCWOjI4/nl/aiLXfZTbyRL1DWz

X-Talos-CUID: 9a23:rqAY72E1Mo+LjdRNqmI/s0gdG+UZMUfxlljsDUSTSmd2VqGsHAo=

X-Talos-MUID: 9a23:IWJDDAmJ02k30Wu6eqwDdnp7BJ9E3ZW1AnwytsgWifG8Hz1INDiS2WE=

X-IronPort-Anti-Spam-Filtered: sant

X-IronPort-AV: E=McAfee;i=”6600,9927,10760″; a=”61943499″

X-IronPort-AV: E=Sophos;i=”6.01,180,1684789200″;

d=”scan’208″;a=”61943499″

X-videresendt-for: 74.6.128.31

X-IronPort-Outbreak-Status: Nei, nivå 0, Ukjent – Ukjent

Mottatt: fra sonic304-56.consmr.mail.bf2.yahoo.com ([74.6.128.31])

av mx2.tehila.gov.il med ESMTP/TLS/ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256; 4. juli 2023 10:36:35 +0300

DKIM-signatur: v=1; a=rsa-sha256; c=avslappet/avslappet; d=yahoo.co.il; s=s2048; t=1688457002; bh=nl0lpRw8UHFthcZYXVKVMSCXZMTK+EFLtM/FRiT8w1M=; h=Dato:Fra:Til:Emne:Referanser:Fra:Emne:Svar-Til; b=Y1z+462oETDRimloEQ2SW6Pa0HynKprhdr1Yu2QRAF7fEHIvjHWPC7iECNXcrx+0iyCRr9BcPSUV50et0wfDBGye3C5Vsog0fjnoroIeWoYopxDBjzqHALUrn9 dXpa7ZJMGOa+tkGwwr2F++ DSFb3tghgl5gt1RjgxGrsjJU7W3Yx3fk8kSITCX2Ta72o0JWSjnQa2bl9cNbxzZA1s4J/H9uU808lf071z+HxfL5KuPwxON+HxfL5KbUpxnrf11pwxnrf1000001 D0i9ZaeX5PCpJQQAz97eb3EZpT4toh1Joef9I9Koin3qm FufXYKeOD+Eg==

X-SONIC-DKIM-SIGN: v=1; a=rsa-sha256; c=avslappet/avslappet; d=yahoo.com; s=s2048; t=1688457003; bh=enm17tWKyZzzhUMDiMofnlmeope3AnMQtfJO1XcxGKE=; h=X-Sonic-MF:Dato:Fra:Til:Emne:Fra:Emne; b=s46Y2bzp94lfUGuDtc9RZu0mO0Hsv1LdB1VwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xTXdRDzWVhH7mQ91Rfe113P9C1tgHqZobiWz4+FWCr/q87LVcHUkL lADzTDWBbHvnEBOWT1oTdAcRwfc4Fwp0ALECN2TIAnXefmSLd8IdjOa2gS/CNnDFVXSDppBuZ5rwfqR1PROtETLZoKE/vihi5+fKssLJomYot5kcrgOGT4/IVGF7KH3ZZ/Vhgug2Aecj5oW1F6Zs+AEs/L4Q6SSMcecO/F4oxvkgtx CUcVmupo0ICRyr+/g==

X-YMail-OSG: nsMvjPYVM1npv2CKl_wuThvmoCtPIeFpVvezsXST0tfXjL6t2eTN5K0gYV9TBZX

lMRu0ADQDf8BZ2PfkWB63KmJH318JDrSKtFo_y4WA2myn6HhHQk7xSRKQpKGCu.KTUhZmXJr8h86

DMPgjnvgkv9kBxx9XVr_ZRVG_rUIDjwmOZmswXMO7M4po66zaJWmrxttke3jQjxw1gzplQO_uzTm

7_WeYYl.eRfRLZmXzfGlgRenJtdupMNDCpYdkCy.iKMtR7Im5RIl5fpGLaCEZAkGu1cF8boqHPKI

aU7BqY49B.OuYZtN1dPv057lhNAU8UXiaL36.Y3tgCGk5u2dPryDI0OkbhYoZqesEkhiTAroPbfb

kbHXQVgHLj0lIf_fME_jEEbIGdvrp36euWv2mIJgK_z77OMVFr9SKmDYwYo3EXsitQj0Knj8VAWc

qJ6SESAirUYrc4Qk1Um64y5IrOjktXXnddvRA6cyCt6IXkFdDISMYTbmQ7mWgIj9rnzQhtSLkaVb

pMQlC0U3jDrZwxKPVVYLfejnqfYuzL3cI91JL.MJEWq1l8ZhiDVMHwpknC5Hx2J0S6fAetHpSgLu

bWu8fxkjXu8TOdHVcloLCQMr45wjVUAIwXHekdXWOXff6BKtjqEWUf5RkPvlaUFBEwgraZ_nW5t0

oJMn6W1iOljh2uUGODRqvNfz2k_id_2g2rW5ui2GgIAcAhTURMfbPLmevAyr793KyS2qSf_Ybe2H

NaidTfaBu8lygDg5Oi8vmdcx05oW4F0sQ2vc5hbhPwkJ5LUz6vXNY_PtKfcb.KJ8nNO7sMFByp_1

DMQYnNrgWMa5IP.nj2uP4SWcPjwo.uEAapUhwnV8DhuswVspus_eWk7H8YQg_eGVrtvWlTgTV4Hs

Luxmf7a8wBrJ_03l_qPw5sH2_GYJCMgDkYtZy_4w2ANIkcDf4_ZRJxjve9IZqVcPsdU3uWMLDLVI

hmXyWegKo3Km18kFsm3guhgoMwN_4UzqMrgngeVRRLILSKTcG3E.T.9N31Ljhy2gyExI07gIRbkC

0pOtHGSPP2e.oKJBoAIT7eDRXF.WE4szFdM2KPoeydm.9ulBIVGh4qkzwJZ0RSoyNoclk.nTxCym

gpuum.LWsaScF7LjFmDoiz24VNorbTCk2XNFoj.kJaHX5iC_ORjtGonsOO0RwzPOoNigVMPiy4Zs

a0.GcX0KQKjloU9CBwrxP7pe9V5wCpCTzTIupTlMaoMyxcv91HsZS78dwOJTPb_S_zOMYkDonnDu

rSWF.E7gn8kFqMyz26Qu0Uoy86gyAH_tdduZX5shUrTZ0NzOOgX1VFuq2Ixd1ug6F76.SVIlRk9m

8VQ2FqpEesGsx3IfCKa1A4aTdIYj2.aI42KhvMPfSX2NjI4Smnp_D189or_aZxO9wpD1IeFwF9rr

QExV9BBsJVPIaqeNb154NSbbtnYpbX8Hz.VsfILPUoDaJwodLlkQoJGHcZ4YORE078DXD646FoZM

M_I9.iQe47cIGL10mxuiGTD2dHW7Z3MK_4VWAeso_Ty27HzVynP_0jd3xbQixyRUj8ULJx_pn9Ta

meVrqtsiwwbLGeQ6to2nyykBs7KHMJEWU96KEjz9zdM.vrlWuGqokSgyF2.33wdqQVhVwIzBhK5w

O46ayCBp0tBpf_f0qWb6Y7P.qNX1yWqx0RXKdQ3ZVvqjFGxSK17rcM6UduPbAQSE4AnUS6LrMXF5

6odb51pA0kolTg_hbrGECUEModVA9LZqZ_wCV_EfdFV28gcxzFuvnHxtkrcWaCkNJjKh0hOOhNsn

0Zar7zQaRH1jdEer0mrfkDt63aMXc7cyqsjOnbUDfKNMbp4HV5mkFknpuCWzI76wAr05lTc5rI3Y

sEkxaUnoj4ahmnELxhxgKJgTu3XY_Dp3RusWLAv_B1w5id8c8kyEix4ebrWR6FEpGkECdeNQGB2X

iwAupuuFs0k.o_865zNFgbny5foSVlQgMtbv8OQbKmaJn.PgWKmAgK5qBq7.7G3ESYowVhod7Qof

ZdWKq5l5IWSjrdLGsccYvEYzBe9YWFQOTEEA4ct.BggICBxaGbxYr_NdEX5jYEIevZ3_PbCWIDQo

k7p2W3iWWU5iGk3F1Q6CvD0.YhofSpqT276u53VGgI5nsfi5YXCcjUkolkQL4kZh5URARuKzb4t2

zuevKT7G7Xyn1MUP99G98MIVYGpXHNT5jyRCxsmtC3F6AZCkgpyYA1bB4ugnKTdMkPidBI5jVXKp

Urcxb2uBtTdzuE8wdwQukNMue0O4NxKVr

X-Sonic-MF: < [email protected] >

X-Sonic-ID: af7799b6-11f0-40dd-83a2-bd7a2380c81e

Mottatt: fra sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com av sonic304.consmr.mail.bf2.yahoo.com med HTTP; tirsdag 4. juli 2023 07:50:02 +0000

Dato: tirsdag 4. juli 2023 07:49:58 +0000

X-FireEye: Rent

Fra: =?UTF-8?B?15DXodejINeR16DXmdee15nXoNeZ?= < [email protected] >

Til: ” [email protected] ” < [email protected] >

Meldings-ID: < [email protected] >

Emne: =?UTF-8?B?157Xm9eq15HXmSDXnNek16DXmdeV16og15TXpteZ15HXldeoINep?=

=?UTF-8?B?15wg157Xqdeo15Mg15TXkdeZ15XXoNeZINeV15TXqdeZ15vXldef?=

MIME-versjon: 1.0

Innholdstype: tekst/vanlig; charset=”UTF-8″

Content-Transfer-Encoding: base64

Referanser: < [email protected] >

X-Mailer: WebService/1.1.21612 YMailNorrin

X-TM-AS-GCONF: 00

X-TM-AS-Product-Ver: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

X-TM-AS-Bruker-Godkjent-Sender: Nei

X-TMASE-versjon: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

X-TMASE-resultat: 10–1,617500-10,000000

X-TMASE-MatchedRID: Rpvkh2AwXOWz6cuM28lPHapLARk+zpBZtH69phJ53CUaGIQDC5wF+++5

f0cB5RxO4vM1YF6AJbaYRPlDELJ5/NLvsKjhs0ldGZ01ekRz+6TEQdG7H66TyHEqm8QYBtMO3ft

RIGpY0Rrj1UB+xZEHgKJQa03QxmtWIi4bQZGSnIUZ+XtYnA/XBHYvaRV+KhtG9D/BTIrPG/VCxK

4D+6GnlMmpcJmRLO19peVR1sJRFU+MGswxhm3ug9wVp0dG4pR9Mcp09utvdsU=

X-TMASE-SNAP-Resultat: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Return-Path: [email protected]

Se den opprinnelige meldingen

 

M. Nedenfor er e-posten jeg sendte til personalet på “Avivit” Hostel:

I det siste huset.

Yahoo/sendt

 

assaf benyamini < [email protected] >

Til: [email protected]  [email protected]

 

Torsdag 6. juli kl 15:49 

Hei Vardhan:

Emne: din oppførsel.

Kjære Sir.

Av grunner som ikke er klare for meg, under hjemmebesøket som var i dag, torsdag 6. juli 2023 kl. 14.50, kom du med en veldig aggressiv holdning og begynte å angripe meg på en frekk og vulgær måte – akkurat sånn og uten grunn.

Som du vet skjedde dette uten noen provokasjon fra min side.

Jeg vil gjøre det klart at hvis du har tenkt å fortsette med dette, vil jeg be om at du ikke lenger gjør hjemmebesøk i leiligheten i Costa Rica Street 115.

Vil du være villig til å oppføre deg som et menneske? Så det vil ikke være noe problem med din videre ankomst. Vil du fortsette å opptre som en villmann? Så det er bedre hvis du bare ikke kommer og det er det.

Noen ting blir rett og slett ikke gjort.

Med vennlig hilsen,

assaf benyamini-en beboer fra skjermet bolig av “Avivit” hostel.

post Scriptum. Mitt ID-nummer: 029547403

 

N. Mine linker:

1) nettstedet “all service”

2) Facebook-gruppen “går ut av ensomhet”

3)gruppe WhatsApp adresse opplasting godtgjørelser den gamle kvinnen i Israel

4)amerikanske oversettelsestjenester

5) Association”Begin re”-til redning og redning av With Haim bestått misbruk

6) rumble.com videodeling

7) finzmo selskap

8)Forenings”venner”-hjelp på vei

9) bedriftens databoks

10) traumer for godt – en forening for traumeofre

11)linje for å gi fødselsadresse kvinner opplevde Referanse voldelig eller ydmykende På tide fødselen

12) prosjekt”sol for alle”-hjelp til hus som deles ved etablering av tak solcelle

13)Association handling-åpner øyne og hjerte for mine behov blinde

14) disability match – en internasjonal datingside for funksjonshemmede

15)koordinator “tårnlys”-adresser til personer med mangler syn eller blindhet

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE