Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Behandling av psykiskt skadade med hjälp av djur - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Hoppa till innehåll
Home » Behandling av psykiskt skadade med hjälp av djur

Behandling av psykiskt skadade med hjälp av djur

Användning av djur i mental terapi är en alternativ och effektiv metod som använder den speciella kopplingen mellan en människa och ett djur för att hjälpa människor som hanterar psykiska och känslomässiga problem. Behandlingen med hjälp av djur är flitigt använd och känd främst inom psykoterapi, psykologisk behandling och gruppterapi.

Den mänsklig-vitala kopplingen mellan människa och djur finns sedan urminnes tider och är i centrum för olika kulturer. Djur ger människor känslomässigt stöd, villkorslös kärlek och en känsla av trygghet. Genom denna speciella koppling kan djuren ge ett känslomässigt, fysiskt och andligt svar till människor som är i nöd eller upplever trauma.

En av djurens huvudfunktioner i mental terapi är främjandet av den skadade personens mentala och fysiska läkningsprocesser. De kan hjälpa till att lindra känslor av ångest, depression och självskada. Dessutom djurens betydelse i mental terapi.

Dessutom grundar sig djurens betydelse i mentalvården på deras unika förmåga att skapa en sann, lojal och villkorslös relation med människor. Egenskaper som icke-dömande lyssnande, djup känslomässig anknytning och förmågan att fungera som den idealiska modellen för nuvarande kärlek, djur erbjuder det perfekta svaret för dem som lider av hjärtesorg eller mentalt trauma.

Under terapi med hjälp av djur kommunicerar personen och knyter an till djuret på ett naturligt och autentiskt sätt. Ägarens unika förmåga att förstå och fungera efter sina känslor och humör kan framkalla positiva känslor och minska nivåer av stress och depression. Den helande kopplingen som skapas mellan människan och djuret gör att offren kan koncentrera sig på den nuvarande platsen, sluta tänka på det förflutna eller framtiden och börja uppleva ögonblicket på ett positivt och kraftfullt sätt.

Dessutom kan terapi med hjälp av djur förbättra offrens fysiska tillstånd. Enligt många studier visar det sig att djuren kan sänka blodtrycket, förbättra immunförsvaret och minska stressnivåerna. Kontrasten av dagens avancerade teknik, kopplingen och kopplingen till djuren ger fysisk och andlig tröst inför den komplexa och finansierade värld vi lever i.

Utöver deras levande och känslomässiga bidrag kan djur också användas som verktyg för att vårda och förbättra människans sociala och kommunikationsmässiga förmåga. Ett djur kan fungera som en bro mellan människor i terapigrupper och uppmuntra till kommunikation och koppling mellan deltagarna. Detta härrör från djurens naturliga förmåga att få en person att känna sig bekväm och trygg i en miljö som ligger nära dem, vilket kan främja lagets aktivitet, diskurs och aktiva deltagande i behandlingen.

Tillsammans med detta ligger djurens betydelse som behandlingsverktyg i mentalterapigrupper i deras förmåga att ge en känsla av hopp och avkoppling. Djuren skapar stunder av frihet och tröst som hjälper människor som hanterar depression, ångest eller trauma att få ett nytt andetag och rädda sig själva från de svåra stunderna.

För att utföra mental terapi med hjälp av djur på ett effektivt sätt är det viktigt att följa de riktlinjer och restriktioner som definieras i behandlingsprocessen. Från det ögonblick man väljer rätt djur måste det säkerställas att djuret genomgår lämplig utbildning och kan uppfylla de krav som krävs. Dessutom måste den behandlade personens behov beaktas och se till att djuret är lämpligt för behandling enligt dess begränsningar och önskemål.

Sammanfattningsvis är att behandla psykiskt skadade med hjälp av djur en unik och effektiv metod som använder den speciella relationen mellan människa och djur för att hjälpa till att hantera psykiska och känslomässiga problem. Djuren ger känslomässigt stöd och en känsla av trygghet, och kan även användas som ett verktyg för att vårda och förbättra sociala och kommunikationsmässiga färdigheter. Med deras hjälp får offren ett bekvämt, vänligt och säkert utrymme som hjälper dem att upptäcka ögonblick av andning och lugn. Användningen av djur i mental terapi ger de behandlade de nödvändiga verktygen för att avancera i läkningsprocessen och uppleva en bättre livskvalitet.

A. Nedan är meddelandet jag skickade till “Mjölkrådet i Israel”:

Mitt brev till “Mjölkrådet i Israel”.

Yahoo/skickat

assaf benyamini< [email protected] >

Till:

[email protected]

Söndagen den 4 juni kl 12:20

Hälsningar till “Mjölkrådet i Israel”:

Ärende: Begäran om samråd.

Kära fruar/herrar.

Jag är en 50-årig man som bor i Jerusalem, och köper och konsumerar “Activia”-yoghurt på grund av medicinska rekommendationer.

Men nyligen (jag skriver dessa ord söndagen den 4 juni 2023) märkte jag att det är allt svårare att hitta denna produkt i de stora marknadsföringskedjorna. Jag känner inte till orsakerna till detta. Min fråga till dig är: Finns det några privata återförsäljare i Israel från vilka jag kan beställa produkten genom leverans direkt hem till mig? Jag vill påpeka att jag på grund av min fysiska funktionsnedsättning inte kan nå de olika försäljningsställena fysiskt och alla mina inköp sker genom leverans. De kedjor som jag för närvarande beställer leveranser från är Shufersell och Kwik. Och om adressen inte är privata återförsäljare, från vilka ställen kan jag för närvarande beställa produkten?

Jag skulle uppskatta om du kunde utveckla och förklara så mycket som möjligt.

Hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

ingång A-lägenhet 4, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hem på grund av trakasserier och en anmälan till israelisk polis som inte hanterades. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076. 

Post Scriptum. Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

B. Nedan följer inlägg som jag delade på det sociala nätverket Facebook:

1)

assaf benyamini

18 i maj B- 23:48

 

Delas med allmänheten

ros beröm

9 i maj B-14:17

Vem som jag vet…min pappa har demens, ledsen

Någon sa en gång att när man älskar någon med demens så förlorar man dem två gånger, en gång när de får diagnosen och sedan när de dör kallas det en “tvetydig förlust”.

“En snabbt krympande hjärna” är hur läkarna beskrev det. Jag skulle inte önska någon demens då patientens hjärna sakta dör, de förändras fysiskt och så småningom glömmer vilka deras nära och kära är. Patienter kan sluta med att bli instängda, oförmögna att röra sig och inte kunna äta eller dricka.

Det kommer att finnas människor som kommer att bläddra igenom detta meddelande eftersom demens inte har berört dem. Kanske vet de inte hur det är att ha en älskad som kämpar eller kämpar i kampen mot demens

I ett försök att öka medvetenheten om denna grymma sjukdom skulle jag uppskatta om mina vänner kunde lägga upp detta på din sida för dagen.

Håll fingret var som helst i meddelandet för att kopiera och klistra in i din tidslinje.

Tack

Till alla som hade vänner eller familjemedlemmar som led

2)assaf benyamini

20 i maj B-0:00

Delas med allmänheten

Internationella olympiska kommittén beslutar om inrättandet av en ny sport där tävlingar kommer att hållas:

Mästerskap i förbannelse av förare under körning.

Vem vill representera Israel?

Finns det några kandidater?

LOL…

3)assaf benyamini

20 i maj B-17:19

Delas med allmänheten

En grupp jag skapade:

Gruppen “Trevlig skadedjursbekämpning” – en grupp för att etablera kontakt mellan personer som har skadedjursbekämpningsarbeten utförda i sina hem och inte har en alternativ plats där de kan vara medan bekämpningsmedlen arbetar och personer som kommer att vara villiga att ta emot dem under denna tidsperiod.

https://assaf-permalinks.com/5vlp

4)gruppamatörernas historia

Almog Levi

2 i mars

 

Det illaluktande jobbet i världen

Ett av de mest eftertraktade jobben i 1500-talets England kallades Groom of the stool (“stolens pojke”) eller med andra ord “rumprensare” av kungen. Innehavaren av denna tjänst var kungens tjänare, han skötte sin bekvämlighet och när det behövdes var han närvarande i stolens hus (toalett) och tog hand om att städa hans bakdel efter avföring.

Varför behövde kungen en rumprensare? I England brukade de tro att kungen framför dig är av Guds nåd och den kungliga rumpan är verkligen helig, så den kung som står framför dig av Guds nåd kan säkert inte torka sig själv…

Denna position fylldes endast av adelsmän eller medlemmar av överklassen när inte alla personer kunde accepteras för denna position och de som tilldelades positionen inte riktigt kunde invända. Rumpstädaren var kungens förtrogne och stod bokstavligen nära alla hans intima angelägenheter. Kungen skulle dela detaljer av politisk betydelse med sin nära städare, och förstås är kunskap makt.

Under Henrik VIII var denna position verkligen farlig eftersom han var paranoid, särskilt i de avancerade stadierna av sitt liv och alltid trodde att han var under attack. Han avrättade flera av sina fruar samt Norris, hans rumpa-brudgum.

Denna position avskaffades 1901, med Edward VII:s trontillträde.

Så nästa gång du tycker att ditt jobb är illaluktande eller farligt, tänk på Henry VIII:s bumsrenare.

historia till massorna

källa:

https://he.m.wikipedia.org/…/%D7%A0%D7%A2%D7%A8_%D7%91…

 

5)assaf benyamini

1 dagar

Delas med allmänheten

Ett par, en brud och brudgum, börjar sin resa från bröllopslokalen i staden till sitt hem i byn, ridande på en åsna.

Några minuter senare möter de en grupp människor som säger till dem: “Vilken stackars åsna. Han måste bära två personer på ryggen. Det är så jobbigt för honom.”

Bruden och brudgummen hör detta, gå av åsnan och fortsätta gå medan åsnan går bredvid dem.

Några minuter senare möter brudparet en annan grupp människor som säger till dem: “Vad fattig den här åsnan är. Det är så svårt för honom att gå – och ingen hjälper honom.”

Bruden och brudgummen hör detta, tar upp åsnan och fortsätter gå, bärande åsnan i sina händer.

Ytterligare några minuter går och brudparet möter en annan grupp människor som börjar håna dem: “Titta på dessa två dumma människor. Istället för att rida på åsnan som alla andra gör, så bär de åsnan i sina händer. Haha…”.

Bruden och brudgummen hör detta, sänk försiktigt åsnan till marken och sätt dig på den igen.

Slutsatsen: Den som väljer att leva sitt liv enbart efter vad andra säger till honom och utan hänsyn eller självtänkande är….

Du kan fylla i svaret även utan min hjälp…

Eller som skrivet i en av de judiska källorna (jag vet inte exakt var – du kan förstås kolla detta):

Det är skillnad på människor som lever sina liv, och de vars liv lever dem.

6)assaf benyamini

6 dagar

Delas med allmänheten

I en judisk gemenskap fanns det en tycoon (eller som de kallade dessa människor förr: “Gvir”) som alla människor i samhället hatade. Alla var säkra på att han inte skänker välgörenhet till världen – även när det finns människor omkring honom i svåra svårigheter och fattigdom.

Under många dagar, när den herren gick bort, gick ingen av medlemmarna i samhället med på att säga en eloge för honom – så starkt var hatet mot honom.

Men under månaderna som följde efter mannens död märkte medlemmarna i samhället något märkligt: ​​alla välgörenhetsfonder, som fram till den herrns död fylldes varje dag, trots allt, när mannen väl gått bort, förblev de tomma och ingen fyllde dem.

Det var först vid denna tidpunkt som folket i samhället insåg omfattningen av misstaget och den fruktansvärda orättvisa de hade gjort mot den herren – som faktiskt gav många donationer i hemlighet, vilket är känt för att vara den högsta dygden av välgörenhet.

Folket i samhället ville verkligen be honom om ursäkt för omfattningen av orättvisan – men det var förstås redan för sent.

Slutsatsen: när vi gör bestämda åsikter i alla möjliga frågor ska vi alltid komma ihåg att det kan finnas saker vi inte vet.

7) En berättelse från en av källorna relaterade till Shavuot (jag vet inte exakt var – du kan förstås kolla detta):

Det sägs att den Helige, välsignad vare Han, erbjuder Toran till världens nationer.

Först erbjuder han Toran till italienarna.

Italienarna frågar: “Vad har vi att observera inom ramen för Toran?”.

Den Helige, välsignad vare Han, svarar dem: “Du ska inte döda.”

Italienarna hör detta, vägrar acceptera Toran och svarar: “Nej tack, nej tack.”

Sedan erbjuder den Helige, välsignad vare Han, Toran till fransmännen.

Fransmännen frågar: “Vad ska vi behålla?”

Den Helige, välsignad vare Han, svarar dem: “Du ska inte begå äktenskapsbrott.”

Fransmännen hör detta och de vägrar också acceptera Toran och svarar: “Nej tack, ingen nåd”.

Det är så världens Herre frågar alla nationer – och varje nation vägrar att acceptera Toran, och inser vilken mitzvot den måste uppfylla.

Till slut kommer den Helige, välsignad vare Han, till judarna och erbjuder dem Toran.

Judarna ställer en fråga som ingen annan nation har ställt före dem: “Hur mycket kostar det?”

Den Helige, välsignad vare Han, svarar judarna: “Det kostar ingenting. Det är gratis.”

Judarna hör detta och accepterar Toran omedelbart….

LOL…

8)assaf benyamini

24 i maj B-19:36

Delas med allmänheten

En gammal mans frid störs av en grupp barn som leker varje dag nära hans hus i många timmar och låter mycket.

Gubben bestämmer sig för att hålla dem borta – men gör det med en sofistikerad metod.

Den gamle mannen går ut till barnen och säger till dem: “Ni leker här väldigt fint. Jag tycker verkligen om att se hur ni leker här – från och med idag kommer jag att betala var och en av er 15 cent för varje dag barnet kommer hit och leker.”

Och så blev det – den gamle mannen betalade 15 cent till vart och ett av barnen för varje dag som barnet kom för att leka nära hans hus.

En vecka senare går den gamle mannen ut till barnen igen och säger till dem: “Hör här, min ekonomiska situation är svår. Jag är ledsen – men från och med idag kan jag bara betala var och en av er 8 cent för varje lekdag – inte 15”.

I den här situationen stannade några av barnen för att leka på plats – men några av dem gick.

Ytterligare en vecka går och den gamle mannen går ut till barnen igen och säger till dem: “Hör här, min situation är verkligen svår – från och med idag kommer jag att kunna betala var och en av er bara en cent för varje lekdag.”

När barnen hörde detta lämnade hela gruppen platsen i ilska, och de sa till den gamle mannen: “För en cent är vi inte redo att fortsätta leka här!!”

LOL…

9)assaf benyamini

24 i maj B-19:13

Delas med allmänheten

En berättelse hämtad från en av de judiska källorna (jag kommer inte ihåg var den här historien förekommer – du kan förstås kolla den):

I en stad bodde en rik man och en fattig man. En dag ville den stackars bjuda in gäster till sitt hus. Han går fram till den rike mannens hus och ber honom att låna en vas åt honom – så att gästerna ska trivas och trivas hos honom. Den fattige mannen försäkrade den rike mannen att han skulle lämna tillbaka vasen till honom nästa dag och att han inte hade något att oroa sig för. Äntligen är den rike mannen övertygad och lånar den fattige mannen vasen.

Nästa dag, efter att gästerna lämnat den fattiges hus, kommer han till den rike mannens hus och lämnar tillbaka två vaser till honom istället för en. Den rike mannen förstår inte och frågar: Var är den andra vasen ifrån? Den stackars mannen svarade honom: Fråga inte, det hände ett mirakel på natten – vasen födde ännu en vas.” Den rike mannen förstod inte – hur kunde en vas föda? Men mycket snabbt sa han till sig själv: Jag förstår inte – men vad bryr jag mig om – jag tjänade en vas.

Ytterligare några veckor går, och den fattige mannen kommer åter till den rike mannens hus och ber honom att låna honom ett set bestick till gäster som kommer till honom. Den rike mannen går med på att låna den fattige mannen en uppsättning bestick – och återigen upprepar samma händelse sig: nästa dag ger den fattige mannen tillbaka två uppsättningar bestick till den rike mannen, och berättar att ytterligare en uppsättning bestick föddes den natten – och den här gången förstår den rike mannen inte logiken i det – men går med på att ta emot – för det som är att ta emot en gratis gåva.

Ytterligare några veckor går, och den fattige mannen kommer åter till den rike mannens hus och ber honom denna gång att låna ut sin gyllene lampa till gäster som kommer till honom.

När den rike mannen hör erbjudandet tänker han för sig själv: “Jag har en bra deal här. Jag ska låna ut min guldlampa till den fattige – och imorgon får jag två guldlampor – vilken skönhet!!”.

Den rike mannen lånar alltså den fattige mannen sin gyllene lampa – förutom att den här gången går en dag, två dagar, en vecka och ytterligare en vecka och den fattige lämnar inte tillbaka lampan.

Den rike mannen kommer till den fattiges hus full av vrede: Varför ger du mig inte tillbaka min lampa? Vad är??”.

Den fattige mannen svarar den rike mannen: “Fråga inte vad som hände. Jag är ledsen att berätta den bittra nyheten, men den gyllene lampan jag lånade av dig… den är död!!!”.

Den rike mannen blev ännu argare: “Säg mig, gör du narr av mig? Hur kan en lampa dö?”.

Den stackars mannen svarar honom: “Och hur kan en vas föda?”.

Slutsatsen: de som är beredda att acceptera absurditeter i sina liv i ett visst område – borde inte bli förvånade om de accepterar absurditeter från sin omgivning även i andra områden…

Alla känslor:

1

Mali Benjian

10) assaf benyamini

24 i maj B- 18:23

Delas med allmänheten

Den nya rörelsen för att uppmuntra ekonomisk bestraffning i Israel som etablerades av den nya allsmäktiga kapitalistiska regeringen letar efter:

1. patrullerar för att lokalisera fattiga människor i syfte att ställa dem inför rätta.

2. Områdessamordnare för att lokalisera nya patruller hela tiden.

3. Acceptans för ett scoutjobb kommer endast att vara möjligt för de med ett eget kapital på minst 2 miljarder NIS.

4. En scout som försummar att lokalisera fattiga människor kommer att få all sin egendom och pengar konfiskerade omedelbart.

5. Kriminella privilegier och ett långt fängelsestraff i kandidatens förflutna.

Överklaganden från moraliska eller etiska personer kommer inte att intressera dig.

LOL…

11) Tips för att misslyckas på en anställningsintervju:

1. anländer illaluktande och med smutsiga kläder.

2. Ställ intervjuarna raka frågor om deras personliga liv (är de gifta/ogifta, hur många barn har de, etc.).

3. skrika på intervjuarna.

4. Ta med en radio till intervjun och sätt på den då och då på hög volym – utan att det har något med själva intervjun att göra.

5. Ta med en sprayluftfräschare till intervjun och spraya den i ansiktet på intervjuarna – utan att ha något att göra med själva intervjun.

6. Berätta för intervjuarna att vi alltid kommer till jobbet med en önskan att väcka upplopp och störa verksamhetens eller arbetsplatsens dagliga verksamhet.

7. Berätta för intervjuarna om en rik kriminell eller psykiatrisk historia. Det rekommenderas att vara så detaljerad som möjligt.

Några fler idéer?

LOL…

12)assaf benyamini

Minut ett·

Delas med allmänheten

De berättar om en judisk stad där många fattiga bodde – så mycket att de inte kunde ta hand om att värma upp sina hem under vintermånaderna i ett område med mycket kallt klimat.

Inte långt från staden bodde en välkänd icke-judisk filantrop som aldrig skulle gå med på att donera till människorna i staden så att dess invånare kunde värma upp sina hem.

En av de hårda vinterdagarna går stadens rabbin ut i snön och går till välgörarens hus för att tigga honom att donera till de fattiga som bor där.

Rabbinen anländer till välgörarens hus, som öppnar dörren och erbjuder rabbinen att gå in – trots allt är det varmt och mysigt inne i mannens bostad.

Men rabbinen vägrar gå in i mannens hus – och de två fortsätter samtalet, medan välgöraren hela tiden försöker övertyga rabbinen att gå in i hans hus, men rabbinen envisas med att fortsätta föra samtalet på välgörarens tröskel utan att gå in.

Under samtalet börjar välgöraren, som alltid är i sitt uppvärmda hem och inte känner kylan, känna det kalla vädret utanför dörren – så mycket att han till slut övertygas och går med på att donera till folket i staden för att värma upp deras hem.

Slutsatsen: i våra liv finns det ibland situationer som inte riktigt kan förstås utan en personlig upplevelse som illustrerar dem för oss.

13)

https://rentafriend.com/

hyr en vän

En webbplats genom vilken du kan tjäna pengar genom att en person erbjuder sig själv som någon som är villig att föra samtal med olika människor från hela världen, enligt efterfrågan (ett slags frilansjobb).

Alternativt, enligt vad de annonserar, är det möjligt att lokalisera personer för att föra samtal med dem i syfte att lindra ensamheten – och mot betalning till den “frilansaren” för det samtalet.

Jag har inte provat sidan eller tjänsten personligen – så jag kan inte uttrycka någon åsikt om dem.

I alla fall – detta är en onlinetjänst för att lindra ensamhet….

14)böcker-Rekommendationer, recensioner, intervjuer

Pesya Sara Zelmanovitj

20 april

Dela gärna ut!

Jag är en 91-årig förintelseöverlevare. Jag skrev nyligen om min barndom under Förintelsen i en ny bok. Boken “Childhood” gavs ut av “The Galilean Publishing House” med stöd av Yad Vashem.

Boken passerade Yad Vashems kommitté och deras stöd bekräftar dess historiska betydelse. När det gäller beskrivningen av den historiska bakgrunden så berättar den om kampen för tillvaron för en 13-årig pojke i koncentrations- och arbetsläger i Österrike, dit jag deporterades från Ungern. Berättelsen är full av mirakel som inte har någon logisk förklaring.

(Även om jag går genom dödens dal, kommer jag inte att frukta det onda eftersom du står)

Det är onödigt att förklara det nationella utbildningsbehovet av att sprida en sådan bok i stor omfattning. Boken är till salu i Stimatsky-bokhandlarna och Zumat-böckerna, men utan publicering av dess existens kommer den inte att distribueras och kommer inte att nå allmänheten och framtida generationer.

Jag bad de flesta mediefolk att hjälpa mig genom att publicera artiklar, intervjuer etc.. men de vägrade, eftersom jag inte är tillräckligt känd för att få betyg enligt deras åsikt.

Det är därför jag ber om din hjälp. jag tackar dig i förskott

vänliga hälsningar

Yitzhak Walster Hemtelefon: 972-4-6940586 Mobil: 972-52-8695778

15)

assaf benyamini

Delas med allmänheten

3 unga kvinnor möts på en buss.

En av dem säger till sina två vänner: Du vet, min man visar mindre och mindre intresse för mig med åren.

Kvinnans två vänner frågar henne: Och vad har din man för yrke?

Hon svarar: Min man är säljare i en grönsaksbutik.

Hennes två vänner svarar henne: vad vill du – din man letar alltid efter de nya och fräscha varorna…

En annan kvinna bland de 3 säger också att hennes man visar mindre och mindre intresse för henne med åren.

Hennes två vänner frågar henne: “Och vad är din mans yrke?”.

Hon svarar: “Vi-vi har en massa bil.”

Hennes två vänner svarar henne: vad vill du – din man letar alltid efter de nyaste modellerna…

Den tredje kvinnan säger till sina två vänner: “Du vet, min man visar mer och mer intresse för mig med åren.”

Och hennes två vänner frågar henne: “Och vad är din mans yrke?”

Hon svarar: “Min man är arkeolog”….

16) En groda och en skorpion möts på flodstranden.

Skorpionen vänder sig till grodan: “Snälla hjälp mig att korsa floden. Jag kan inte korsa den själv – jag vet inte hur man simmar.”

Grodan svarar: “Men du kommer att sticka mig – och vi kommer båda att drunkna.”

Skorpionen: “Jag ska sticka dig – bara så att vi båda drunknar – varför!! Jag lovar dig – jag ska inte sticka dig.”

Grodan är övertygad, bär skorpionen på ryggen och börjar simma över floden.

Mitt i floden kommer sticket. Grodan och skorpionen drunknar och dör.

Slutsats: En skorpion förblir alltid en skorpion. Vissa saker går inte att ändra eller fixa.

17) En domstol dömer en tilltalad, elektriker till yrket, till döden – avrättning med elektrisk stol.

De tar elektrikern med våld och binder fast honom vid den elektriska stolen och förbereder sig på att aktivera den för att kunna verkställa domstolens beslut.

Men några minuter innan avrättningen går elstolen sönder.

Kontakta elektrikern och be honom fixa stolen.

Elektrikern: “Vad kan jag säga dig – jag kan fixa stolen, men det gör jag inte. Jag har ingen motivation.”

Hahaha…

18) Jag inleder med en varning: följande innehåller hårda och chockerande grafiska beskrivningar – de som inte tål det uppmanas att gå vidare och inte fortsätta läsa inlägget (och nej – detta är inte på något sätt ett skämt eller skämt av något slag):

Det finns en berättelse från förintelsens era om ett läger där extraordinära medicinska experiment utfördes i deras grymhet – och även jämfört med andra koncentrations- eller förintelseläger för nazisterna kommer deras namn att glömmas:

Till exempel: öppna hela kroppen på en person – från halsområdet till midjan utan användning av bedövningsmedel. Skrämmande nog sägs det att de nazistiska läkarna gjorde dessa experiment med ett brett leende på läpparna. Det finns också berättelser om en sorts “operation” ovanlig i sin grymhet, som omfattade tre stadier: i det första skedet – att öppna offrets mage, naturligtvis, utan någon användning av bedövningsmedel. I det andra steget skulle de ta levande katter och placera dem i det skapade mediet. I det tredje steget skulle de sy upp offrets mage med den levande katten inuti – och sedan skulle de kasta in den fången på lägergården och låta honom dö en långsam död tills han andades ut.

Tydligen var den stora majoriteten av offren för dessa experiment judar.

Men det finns fortfarande några frågor:

Var dessa experiment en del av de så kallade “medicinska studierna” utförda av Dr Yosef Mangala?

Vilket år ägde de rum och i vilket läger? Fanns det några försök bland de tyska officerarna att motsätta sig genomförandet av experimenten – eller var stödet för dem överväldigande?

Och fanns det fall av fångar där avsikten var att utföra dessa experiment men på ett eller annat sätt lyckades rädda dem från det grymma ödet? Finns det några sådana historier?

19) assaf benyamini

en minut

till: “parlamentet det sociala.“.

Ämne: Plattformssökning.

Kära fruar/herrar.

Jag tänkte på följande idé om att utveckla en applikation för personer som lider av sjukdomar som åtföljs av kognitiv försämring och tillstånd av demens som Alzheimers:

Som vi vet tappar patienter med sjukdomar vars huvudsakliga kännetecken är kognitiv försämring (som Alzheimers eller andra sjukdomar där det finns ett tillstånd av demens) successivt många förmågor som korttidsminne eller vardagsfunktion som gradvis försämras. Tanken är att etablera mjukvara, eller ett system som ska utformas för människor som befinner sig i den här situationen. Utmaningen är att i ett sådant system samla alla program eller system som personen använder – och genom ett artificiellt intelligenssystem kommer operationsmekanismen att bli enklare och enklare i takt med att sjukdomen fortskrider. Naturligtvis, för att bygga systemet på ett sätt som anpassar sig så exakt som möjligt till situationen för den person som använder det, kommer det under utvecklingen att vara nödvändigt att konsultera och samarbeta med hjärnforskare,

Målet med systemet är förstås att låta personer som är vana vid att använda en dator för olika ändamål och som är på gränsen till demens inte helt förlora tillgången till de system som de varit vana vid under många år av sitt liv – och därmed i viss mån förbättra sin livskvalitet, som redan är avsevärt skadad till följd av själva sjukdomens symtom.

Så mycket för själva idén.

Även om det här är en idé jag funderat på så har jag ingenting med demensvård att göra i mitt privata liv.

Jag vill påpeka att i allt som berör mig personligen finns det ett antal saker som bör beaktas:

1. Jag är inte proffs inom programmeringsområdet, inte heller proffs inom områdena hjärnforskning, kognition eller neurologi – och av denna anledning kommer jag inte att kunna följa med i ett sådant projekt steg för steg.

Det här är en idé jag funderat på – och förutom att ge den första idén kommer jag inte att kunna hjälpa till i någon annan fas av projektet.

2. Jag lever på en väldigt låg inkomst – handikappersättning från Riksförsäkringsverket. Därför har jag ingen förmåga att lägga några budgetar på att förverkliga idén. Och vad mer är: på grund av allvaret i min situation hjälper inte ens mycket höga rabatter helt enkelt.

3. Jag bor i kvarteret Kiryat Menachem i Jerusalem, och jag har varken bil eller körkort. På grund av min hälsa och ekonomiska situation finns det heller ingen chans att jag kommer att kunna ta körkort eller köpa bil i framtiden.

Därför finns inte min möjlighet att komma på konsultmöten på kontoren hos företag som ligger betydligt långt från min hemort.

Min fråga till dig är: Vilken är enligt din åsikt den lämpligaste internetplattformen för att ladda upp ett sådant projekt, hantera det och försöka marknadsföra det?

Mina personliga uppgifter:

Förnamn – assaf. Efternamn – benyamini.

Personnummer-029547403.

Fullständig postadress-

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hem på grund av trakasserier och en anmälan till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.  

Mina e – postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

Min webbsida:  https://www.disability55.com/

4. Nedan är e-postmeddelandet jag skickade till Jerusalem District of Klalit Health Services:

Brev till General Health Services i Jerusalem-distriktet.

Yahoo/skickat

assaf benyamini< [email protected] >

Till:

[email protected]

Måndagen den 5 juni klockan 23:09

Till: Klalit Health Services – Jerusalem-distriktet.

Ämne: Min ansökan bifogas här..

Kära fruar/herrar.

För en tid sedan lämnade jag följande meddelande på Klalit Health Services hemsida.

Jag skulle vilja bli uppdaterad angående behandlingen av denna ansökan. Jag vill påpeka att sammanfattningen av mitt besök hos husläkaren från den 1 juni 2023 inte visas i det personliga området på webbplatsen.

Hälsningar, assaf benyamini.

Den 14 maj 2023 besökte jag min husläkare – och några minuter efter att jag lämnat läkarrummet gjorde jag EKG-test på kliniken. Förutom att sammanfattningen av besöket hos husläkaren, samt resultatet av EKG-testet. att jag inte förekom i mitt personliga område på hemsidan “Klalit Online”. Därför är jag intresserad av att veta hur jag kan övervinna detta problem och låta mig se dessa dokument från min medicinska fil och ladda ner dem till min persondator hemma.

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini.


Mina personliga uppgifter:


Förnamn – assaf. Efternamn – benyamini.

Personnummer – 029547403.

Fullständig adress för postleverans –

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

Entré A – Lägenhet 4, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hem på grund av trakasserier och en anmälan till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076. eller:

Mina e-postadresser:  [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

Den terapeutiska miljön jag befinner mig i:

“Reut”-föreningen – “Avivit” Hostel,

6 Ha-Avivit Street, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnummer på vandrarhemmets kontor: 972-2-6432551. och: 972-2-6428351.

Husläkaren som jag övervakas hos:

Dr Brandon Stewart,

Daniel Yanovsky Street 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9338601.

Telefonnummer på klinikens kontor: 972-2-5098282.

Faxnummer på klinikens kontor: 972-2-6738551.

Ålder: 50. Civilstånd: Singel.

D. Här är en programvaruidé jag tänkte på:

Tyvärr har det under de senaste åren (jag skriver dessa ord tisdagen den 6 juni 2023) i staten ISRAEL förekommit fall av övergrepp mot småbarn på dagis, som upptäcks efter att barnens föräldrar installerat kameror om och när det finns en misstanke om brottsliga handlingar av dagisläraren eller pedagogisk personal på dagis.

När ärendena når polisutredningen försenas utredningen ibland i många månader eller till och med längre på grund av svårigheten att rekrytera den personal som behövs för att se många timmars inspelningar.

Utmaningen är att utveckla mjukvara baserad på artificiell intelligens som ska skanna filmerna, och presentera för forskarna de problematiska avsnitten där det förekommer övergrepp, som: ett barn som tvångsmatas, ett försummat barn som inte får den uppmärksamhet han behöver under dagen, ett barn som blir slagen av dagisläraren, med mera.

På så sätt kan utredningarna effektiviseras, spara arbetskraft – och leda till en situation där det går snabbare att gå vidare med rättegången mot den åtalade.

E. Nedan är ett e-postmeddelande som jag skickade till olika platser i ett försök att hjälpa den nigerianska medborgaren som jag korresponderade med:

Till:

Ämne: Jag ansökte.

Kära fruar/herrar.

Under de senaste dagarna (jag skriver dessa ord onsdagen den 1 december 2121) genomförde jag den bifogade korrespondensen på det sociala nätverket Facebook med en invånare i Nigeria – och enligt honom behöver ovanstående akut medicinsk hjälp. Men tyvärr finns inte den medicinska hjälp han behöver inom hälsosystemet i hans land.

Min fråga till dig är: Känner du till några israeliska eller andra hjälporganisationer som verkar i området där han bor (nedan är hans bostadsområde och sättet att kontakta honom) som kanske kan komma dit och hjälpa honom?

Hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-Lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, Postnummer: 9662592.

Telefonnummer: hemma-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.  eller:

2) E-postadresserna till  [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]  eller: [email protected] eller: [email protected]

Slott

Jag önskar en dag jag ctisdag 20:59

Slott

Herr god kväll härifrån

Stiga på

Slott

Sir, jag behöver din hjälp. Jag är väldigt sjuk

Stiga på

Tredje 21:40

du skickade

vad kan jag hjälpa? Jag är inte läkare – och jag har ingen medicinsk utbildning. Så jag kan inte råda dig vad du ska göra – jag tror att du är bättre att fråga läkarna – inte mig. Assaf Benyamini.

Stiga på

Slott

Sir sedan den här veckan kan jag inte ens gå upp ur sängen är mycket sjuk malaria och tyfus det finns inga pengar att gå till sjukhus sir

Stiga på

Tredje 22:00

du skickade

Så det är verkligen ett väldigt svårt problem – jag vet inte vad jag ska skriva till dig. Visst finns det inga magiska lösningar. Jag vet heller ingenting om området du bor i. men det kanske finns något du kan kontrollera: som vi vet, i vissa regioner i världen, och det kan uppstå av mycket olika orsaker till att lokalbefolkningen inte har tillgång till medicinsk behandling som sjukhus. På några av dessa platser finns kontor för internationella välgörenhetsorganisationer som försöker hjälpa lokalbefolkningen i sådana problem. Känner du till sådana här kontor i området där du bor? och om det finns sådana kontor kanske du kan försöka ringa dem och förklara situationen för dem?

assaf benyamini.

Stiga på

Tredje22:42

Slott

Hmmm inte i Nigeria

Stiga på

Slott

Jag antar att jag lägger mitt öde i vad det kommer ut

Stiga på

Tredje 23:33

du skickade

Vilken stad i Nigeria bor du? och i vilken gata/kvarter? Kan du skriva ditt telefonnummer? Jag delar vår korrespondens med nigerianska ministerier – kanske någon av dem kan hjälpa till. Kanske kan dina exakta uppgifter hjälpa dessa organisationer att komma fram och hjälpa dig snabbare. Assaf Benyamini.

Stiga på

du skickade

Jag läste om att många nigerianska läkare kommer att arbeta utomlands på grund av högre löner de får ut från Nigeria – är det sant? Är det därför det finns så få läkare och medicinsk hjälp i Nigeria? Eller kanske det inte är problemet, och det finns andra anledningar? Assaf Benyamini.

Stiga på

9:59

Du fick ett svar från Castle

Det ursprungliga meddelandet:

Jag läste om att många nigerianska läkare kommer att arbeta utomlands eftersom…

Nigeria har intelligenta läkare (läkare) men regeringen tar inte hand om dem, de bryr sig inte ett dugg om dem de flesta av våra läkare är utanför länder som du sa länder som Saudiarabien, USA, Canda, Storbritannien etc, tidigare år strejkade våra läkare, strejk betyder att vi slutar arbeta på grund av att regeringen inte vill ge efter för deras krav som höjning av läkarlönen och andra läkarnas löneförhöjningar till ingen att undersöka deras ohälsa fylls bårhuset med döda kroppar dagligen

Stiga på

Slott

Varför kommer våra regeringstjänstemän att ta hand om dem där alla regeringstjänstemän reser ut för behandling och inte behandlar sig själva här i Nigeria, det är väldigt skamligt och synd att vi medborgare är de som lider mest av det

Om jag bestämde mig för att åka till sjukhuset kommer de inte att ta hand om mig utan att sätta in en stor summa pengar för att påbörja den medicinska behandlingen och efter behandlingen kommer jag att betala en enorm summa pengar och jag har inte den typen av pengar.

Stiga på

10:23

Slott

Om jag vet hur jag kan lämna det här landet för alltid behöver jag en sponsor om du kan få en så blir jag glad

Stiga på

11:30

du skickade

Jag vet inte om någon sponsor. det enda sättet jag kan hjälpa är att försöka skicka vår korrespondens till nigerianska myndigheter – jag har inga andra möjligheter. Jag är bara en enkel medborgare – och jag kan inte ändra dessa fakta eller fixa världen.

Assaf Benyamini.

Stiga på

Du fick ett svar från Castle

Det ursprungliga meddelandet:

Jag vet inte om någon sponsor. det enda sättet jag kan hjälpa är att försöka posta det.

Det är inga problem sir

Stiga på

Slott

Låt mig fråga dig något?

Stiga på

du skickade

visst kan du fråga vad du vill.

Stiga på

Slott

Ok tack sir för publiken

Stiga på

Slott

Du bor i Israel eller hur?

Det har varit min dröm att lämna det här lidandets land för att resa ut och leta efter en grönare hage. Jag menar arbete Jag vill veta om det är möjligt om du har människor som behöver arbetare där borta som jag kan arbeta med?

Stiga på

Slott

Jag gillar inte att vara beroende av människor

Stiga på

12:35

du skickade

Jag har inga kontakter – och jag har inte något personligt erkännande med några organisationer eller privatpersoner som behöver arbetare. I den här världen är vi alla beroende av andra människor – det finns ingen person som kan leva utan den. Jag kan med djup sorg och skam berätta att här i ISRAEL förhåller sig myndigheterna väldigt dåligt till invandrare från Afrika. vi är också ett mycket litet land – och vår regering kan inte ha någon annan policy än att förhindra deras ankomst. Under de senaste 3-4 åren byggdes en mycket hög mur i vår södra gräns mot Egypten för detta ändamål. I vårt land finns “חוק השבות” – en lag som gör det möjligt för judar att komma – men inte andra grupper. Icke-judar kommer då och då för att arbeta – och de måste leva efter några år. detta är våra myndigheters policy. Samtidigt finns det några ISRAELISKA organisationer som försöker hjälpa till i andra länder – även i stater i Afrika. Om du ger mig några ytterligare detaljer som ditt telefonnummer, vilken stad i Nigeria du bor och även i vilken stadsdel och gata kan jag försöka hänvisa dig till dem – naturligtvis bara om du är intresserad av det. Assaf Benyamini.

1

Stiga på

12:54

Du har fått svar från

Jag måste berätta lite om mig själv innan jag ger dig mina detaljer, jag har lidit så mycket i den här världen från min barndom tills jag föddes den 5 maj 1995 jag förlorade min pappa vid 5 års ålder sedan min pappa dog saker och ting har inte varit som det skulle ha varit jag slutade min gymnasieskola 2014 men väntade till 2019 för att gå in i 2019 för att ta en risk för att jag inte tog en risk. skrev ett inträdesprov jag klarade och blev antagen till universitetet för att läsa en drömkurs jag har längtat efter att studera KRIMINOLOGI OCH Slott

Det ursprungliga meddelandet:

Jag har inga kontakter – och jag har inget personligt erkännande med…

SÄKERHETSSTUDIER jag gifte mig samma år eftersom i afrikansk tradition som enda barn till mina föräldrar och min pappa är sen måste jag gifta mig i tid, så jag gifte mig med min fru tidigt i år hon hade ett allvarligt problem med förlossningen som hon födde ett för tidigt barn genom Cs och vi förlorade barnet allt detta gjorde att jag tappade fokus mitten av det här året jag hoppade av skolan för att vi ska klara av skolan nu, vi behöver inte klara av skolan.

Stiga på

Slott

Land: Nigeria

Bosättningsstat: Ebonyi-staten

Stad/bostadsstad: Abakaliki

Telefonnummer: +2348138412994

Stiga på

13:37

du skickade

Ok – jag ska försöka hjälpa en organisation eller förening att hjälpa till – men jag kan inte lova något. Jag ska i alla fall försöka.

assaf benyamini.

F. Nedan följer en beskrivning av ett system, som uppenbarligen inte existerar och är omöjligt att utveckla med de teknologier som finns idag (och i alla fall är detta bara en fantasi och inte ett praktiskt förslag av något slag):

Som vi vet finns det i alla delar av världen naturfenomen eller skadliga insekter som stör människor eller äventyrar dem, eller ibland till och med förhindrar en möjlighet till bosättning (de extrema klimatförhållandena i Antarktis som inte tillåter existensen av några bosättningar, termiter som finns i gränsområdena mellan Frankrike och Spanien som äventyrar de många trähusen som ibland finns i dessa områden och i andra österländer, varma och hotfulla områden i Israel. sv jordbruksgrödor, etc.) och idén jag tänkte på i detta sammanhang är:

Ett vapensystem baserat på artificiell intelligens är öppet, som kommer att “veta” hur man ska skjuta upp svärmar av robotinsekter som kommer att låtsas vara skadedjur som finns i samma område och på så sätt förvirra fienden som ska aktivera skadedjursbekämpningssystem som inte hjälper, såklart mot robotinsekter. Tanken är att systemet alltid kommer att veta vilka insekter som låtsas lansera baserat på data som skrivits av dess operatörer. Utöver detta kan montering av skjutsystem på dessa robotinsekter mycket väl orsaka mycket större förvirring och anarki. I denna situation kan fienden av misstag tro att orsaken till att problemet med skadedjur inte är löst är otillräcklig användning av bekämpningsmedel, vilket får honom att använda bekämpningsmedel i en mycket högre dos och på så sätt orsaka dubbel skada – och allt detta är sant,

I samma imaginära scenario kommer länder att börja utveckla metoder för skydd, upptäckt eller avlyssning mot vapen av denna typ – som kan öppna en typ av kampanj som aldrig har funnits i hela mänsklighetens historia (och som ni vet, alla medel som en person eller en grupp människor utvecklar – kommer alltid att vara en person eller en grupp människor från en annan plats eller en annan gång kommer de att veta hur man utvecklar ett system som kommer att förstöra den förra i världen eller ständigt kommer att förstöra den här världen, eller ständigt finns det i den här världen. ly system av konstruktion och förstörelse, och inte bara människor beter sig på detta sätt, utan också naturen själv – hela tiden bygger och förstör omväxlande).

Naturligtvis kan även torterare utvecklas inom cyberområdet, som kommer att försöka störa aktiveringen av dessa system av fienden, eller alternativt kommer en armé som kommer att använda dessa vapensystem att försöka använda samma cyberverktyg för att sabotera fiendens avlyssningssystem.

G. Nedan följer en förklaring av programvaran jag letar efter:

Jag letar efter mjukvara, eller ett system med hjälp av vilket videor kan skapas automatiskt med hjälp av artificiell intelligens, enligt modellen av filki.ai Jag använde det tills idag när det plötsligt slutade fungera (alla videor jag försöker skapa genom dem är tysta, och jag vet inte hur jag ska lösa det här problemet).

Jag vill poängtera att jag är en person som lever på en väldigt låg inkomst – handikappersättning från Riksförsäkringsverket och därför letar jag efter mjukvara eller ett sådant system som kan användas kostnadsfritt.

Känner du till ett sådant system?

Vänliga hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hem på grund av trakasserier och en anmälan till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

H. Här är en programvaruidé jag tänkte på:

Ett system där det kommer att vara möjligt att ange vissa användaruppgifter som namn, e-postadress eller telefonnummer – och efter att ha skannat internet kommer det att vara möjligt att få länkar till alla konton som uppgifterna är kopplade till.

Detta kan hjälpa användare som har konton på många webbplatser och inte kan komma ihåg dem alla – och en sådan sökning kan säkert hjälpa i dessa fall.

I. Följande är min korrespondens med företaget “Kupel Ram Produktion Sahramet”:

assaf benyamini< [email protected] >

Till:

Koppel, Zeev

Onsdagen den 14 juni klockan 15.30

Alla dessa saker är kända för mig.

För att skydda en idé är det som bekant alltid nödvändigt att arbeta på ett ordnat sätt med ett patentombudskontor.

I mitt fall är detta inte möjligt i alla fall på grund av min låga inkomst och oförmåga att betala för tjänsten på dessa kontor.

Det finns i alla fall ingen avsikt att tjäna pengar på detta – det kommer inte att hända här på något sätt.

Målet är att ett sådant system verkligen ska utvecklas för Alzheimerpatienters välbefinnande.

Detta är det enda syftet med mina undersökningar i ämnet.

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini.

Dölj det ursprungliga meddelandet

Onsdagen den 14 juni 2023 kl. 12:32:15GMT+3 skrev Koppel, Zeev < [email protected] >:

Hej herr Benjamin

Tack för att du skrev

Idén du tog upp är verkligen väldigt intressant

Vårt företag kan inte acceptera en sådan lösning för alla dess konsekvenser

Låt inte mitt svar avskräcka dig det finns många stora mjukvaruhus som kan plocka upp denna handske -one, Matrix, Emet Maschut, Chilan, Melam, etc. eller startups inom det medicinska området (finns på Google)

Notera att de kan ta idén och utveckla ett sådant system helt utan dig och utan att informera dig….vill du skydda idén lite, avslöja inte det hela

Råd – ta bort ID-kortsnumret från dina personuppgifter. Det är tillrådligt att inte skicka det, i synnerhet vid etableringen av en första relation

vänliga hälsningar

Zeev Kopel

vd

Copal Ram Software Production (1989) Ltd

Den judiska staten 60

PO 12260

Herzliya

ISRAEL 4676652

Telefon 972-77-2060606

Fax 972-77-2060039

‪Onsdagen den 14 juni 2023 kl. 9.46‫’assaf benyamini’ via försäljning < [email protected] > skrev:

Till: “kopelreem.com”.

Ämne: programvara/system för demenssjuka.

Kära fruar/herrar.

Jag tänkte på följande idé om att utveckla en applikation för personer som lider av sjukdomar som åtföljs av kognitiv försämring och tillstånd av demens som Alzheimers:

Som vi vet tappar patienter med sjukdomar vars huvudsakliga kännetecken är kognitiv försämring (som Alzheimers eller andra sjukdomar där det finns ett tillstånd av demens) successivt många förmågor som korttidsminne eller vardagsfunktion som gradvis försämras. Tanken är att etablera mjukvara, eller ett system som ska utformas för människor som befinner sig i den här situationen. Utmaningen är att i ett sådant system samla alla program eller system som personen använder – och genom ett artificiellt intelligenssystem kommer operationsmekanismen att bli enklare och enklare i takt med att sjukdomen fortskrider. Naturligtvis, för att bygga systemet på ett sätt som anpassar sig så exakt som möjligt till situationen för den person som använder det, kommer det under utvecklingen att vara nödvändigt att konsultera och samarbeta med hjärnforskare,

Målet med systemet är förstås att låta personer som är vana vid att använda en dator för olika ändamål och som är på gränsen till demens inte helt förlora tillgången till de system som de varit vana vid under många år av sitt liv – och därmed i viss mån förbättra sin livskvalitet, som redan är avsevärt skadad till följd av själva sjukdomens symtom.

Så mycket för själva idén.

Även om det här är en idé jag funderat på så har jag ingenting med demensvård att göra i mitt privata liv.

Jag vill påpeka att i allt som berör mig personligen finns det ett antal saker som bör beaktas:

1) Jag är inte proffs inom programmeringsområdet, inte heller proffs inom områdena hjärnforskning, kognition eller neurologi – och av denna anledning kan jag inte följa med i ett sådant projekt steg för steg.

Det här är en idé jag funderat på – och förutom att ge den första idén kommer jag inte att kunna hjälpa till i någon annan fas av projektet.

2) Jag lever på en mycket låg inkomst – handikappersättning från Riksförsäkringsverket. Därför har jag ingen förmåga att lägga några budgetar på att förverkliga idén. Och vad mer är: på grund av allvaret i min situation hjälper inte ens mycket höga rabatter helt enkelt.

3) Jag bor i kvarteret Kiryat Menachem i Jerusalem, och jag har varken bil eller körkort. På grund av min hälsa och ekonomiska situation finns det heller ingen chans att jag kommer att kunna ta körkort eller köpa bil i framtiden.

Därför finns inte min möjlighet att komma på konsultmöten på kontoren hos företag som ligger betydligt långt från min hemort.

Tror du att det kan finnas någon adress här i ett försök att främja ett sådant projekt, eller ska jag överge det och glömma det hela?

Mina personliga uppgifter:

Förnamn – assaf. Efternamn – benyamini.

Personnummer-029547403.

Fullständig postadress-

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hem på grund av trakasserier och en anmälan till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Mina e-postadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

Min webbsida: https://www.disability55.com/

J. Här är en fråga/problem jag tänkte på:

Som alla schackspelare vet, i ett schackbräde med 8 rader och 8 kolumner är antalet damer som kan placeras på brädet utan att någon av dem är i träffområdet för den andra 8.

Å andra sidan, i en mindre bräda med 3 rader och 3 kolumner, är antalet damer som kan placeras utan att någon av dem är i träffområdet för den andra 2.

Men vad händer i mycket större paneler? Till exempel: i en imaginär bräda med 1000 rader och 1000 kolumner – hur många damer kan placeras på den utan att någon av dem är inom räckhåll för den andra? Eller i en bräda med till exempel 10 miljoner kolumner och 100 miljoner rader – hur många damer kan placeras utan att någon av dem är inom slående räckvidd för den andra?

Och som en allmän regel: om vi antar att vi har en tabell med x-rader och y-kolumner – är det möjligt att hitta en formel som kan användas för att beräkna antalet damer som kan placeras utan att någon av dem ligger i den andras träffområde? Och finns det till exempel teoretiskt någon form av datorprogram som kan rita samma stora tavla på till exempel en miljard rader med en miljard kolumner, som förutom att kunna beräkna antalet damer som kan placeras på den utan att någon av dem är inom slående räckvidd för den andra, så kommer mjukvaran också att ha förmågan att veta i vilka rutor som placerar dem exakt?

Har någon matematiker eller datoranvändare någonsin försökt lösa detta problem? Och i så fall, vilka var deras slutsatser?

K. Nedan är ett meddelande som jag skickade via det sociala nätverket Facebook till ministern för bygg- och bostadsfrågor i ISRAEL, Yitzhak Wasserlauf:

du skickade

Frid vare med minister Yitzhak Wasserlauf:

Ämne: permanent bostad för funktionshindrade.

Dear Sir.

Jag är en 50-årig funktionshindrad person från Jerusalem som under många år inte har kunnat återvända till arbetsmarknaden. Jag lever för närvarande på handikappersättning från Riksförsäkringsanstalten – och får cirka 770 NIS per månad som assistans i syfte att betala hyra (och nu är det problem med att fortsätta få denna nödvändiga hjälp – och detaljer om detta längre fram i mitt brev). Det är uppenbart att en funktionshindrad person i en sådan situation inte har någon chans att köpa en lägenhet eller komma fram till någon lösning med permanent uppehållstillstånd. Och vad mer är: det försämrade tillståndet för allmännyttiga bostäder i staten Israel ger inte heller de funktionshindrade någon chans. Frågan jag skulle vilja ställa till er, bygg- och bostadsministeriet i denna fråga är: Säger du din åsikt i denna problematiska fråga? Har bygg- och bostadsministeriet några planer som gör att funktionshindrade i min situation fortfarande kan få permanentboende?

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini.

Post Scriptum. Nedan följer e-postmeddelandet jag skickade till olika ställen, angående bristen på svar från Bygg- och bostadsministeriet:

Till:

Ämne: Bygg- och bostadsdepartementet – bristande respons.

Kära fruar/herrar.

Jag försöker skicka ovanstående e-postmeddelande till avdelningen för offentliga utredningar vid ministeriet för bygg- och bostadsfrågor – angående beslutet att stoppa hjälpen för betalning av hyra som jag får från dem genom företaget MAGAAR – och detta är baserat på felaktig information förutom att e-postmeddelandet jag försöker skicka till dem är [email protected] har inte levererats till mig och har inte levererats till mig . Vad ska man göra? Jag anser att beslutet att stoppa utbetalningar av hyresstöd enbart på grund av dåligt byråkratiskt beteende från ett entreprenadföretag vid bygg- och bostadsministeriet är ett skandalöst beslut. Det är heller ingen som återkommer till mig eller förklarar för mig vad som händer med den här saken. Detta är helt enkelt inte korrekt beteende!! Varför behandlar ni de svagaste delarna av befolkningen så här? Varför???

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini.

28.6.2023 a

Till: Bygg- och bostadsministeriet – Offentliga utredningar.

Ämne: Hyreshjälp.

Kära fruar/herrar.

Jag är Assaf Benyamin från Jerusalem, och jag har i många år fått hjälp för att betala hyra från bygg- och bostadsministeriet genom företaget MAGGAR – som beslutade att plötsligt stoppa hyresstödet – och detta baserat på felaktig information. Jag vill påpeka att e-postmeddelandet som jag försöker skicka till dem i denna fråga kommer tillbaka till mig och inte levereras till sin destination. Dessutom: när jag försöker nå dem på telefonnummer 8583* går samtalen till en extern hotline och inte till MAGAAR-anställda. Jag har en enkel fråga till dig: varför ska en funktionshindrad person torteras så här för ingenting? Varför stoppas assistansen för att betala hyra på grund av felaktiga uppgifter? Och varför i hela friden är det inte möjligt att nå MAGAAR-företaget via telefon eller e-post för att lösa saken med dem? Jag väntar på svar i denna fråga!! Se min ansökan som ett klagomål mot MAGAAR-företaget.

Vänliga hälsningar,

assaf Benyamini.

Post Scriptum. 1) Den terapeutiska miljön jag befinner mig i:

Association “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9650816.

Telefonnumren på vandrarhemmets kontor: 972-2-6432551. Eller: 972-2-6428351.

Vandrarhemmets e-postadress: [email protected]

Socialarbetaren från vandrarhemsteamet, som jobbar i min lägenhet: Fru Sara Stora-972-55-6693370.

2) E-postadressen till vilken jag försökte skicka meddelandet ovan till MAGAAR-företaget: [email protected]

Till: MAGGAR Company – Jerusalem filial.

Ämne: Ditt meddelande från polisen.

Kära fruar/herrar.

Måndagen den 26 juni 2023 klockan 19:32 fick jag följande meddelande från dig:

Hej, i slutet av ditt hyresavtal upphör stödutbetalningarna under månaden 07/2023. Bygg- och bostadsministeriet inbjuder dig att anmäla ett nytt hyresavtal i ett onlineformulär via det nationella identifieringssystemet

https://go.gov.il/contract-update utan att behöva komma till företagets filial. Du kan självklart kontakta Meger. För mer information kan du kontakta *8583. Hälsningar, Bygg- och bostadsministeriet

Jag vill påpeka att ditt budskap är förbryllande och obegripligt, eftersom kontraktet jag tecknat med ägaren av lägenheten (en kopia av detta också fick du) löper ut den 14 juli 2024. Hyresavtalet jag skriver på är på två år och inte ett år – och därför upphör det om ett drygt år och inte i dessa dagar. Av dessa skäl är det inte klart för mig varför du beslutat att stoppa den assistans jag får i syfte att betala hyra – och detta utifrån felaktiga uppgifter. Jag väntar på förklaringar.

Vänliga hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnummer: i ett hemligt hem på grund av trakasserier och en anmälan till israelisk polis som inte hanterades.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected] och: [email protected]

3) Jag vill påpeka att det senaste året har skett en markant försämring av min fysiska hälsa. Av denna anledning kommer jag att ha mycket svårt att fysiskt komma till era kontor i syfte att lösa ärendet – och därför ber jag er att överväga denna fråga och att ni tillåter mig att lösa ärendet på distans via datorn hemma utan att tvinga mig att komma till er i syfte att lösa ärendet.

4) Jag bifogar till min ansökan till dig en kopia av det hyreskontrakt som jag för närvarande undertecknar – det exemplar som som nämnts levererades till dig för ungefär ett år sedan när jag skrev på hyresavtalet.

5) Jag skickar nu detta meddelande till dig via fax, eftersom e-postmeddelandet jag försökte skicka till [email protected] kom tillbaka till mig och inte nådde sin destination.

L. Följande är en beskrivning av den kedja av försummelser som jag stöter på (jag skriver dessa ord tisdagen den 4 juli 2023) på grund av vilken det inte är möjligt att kontakta Bygg- och bostadsministeriet, om och när det finns ett behov av det:

1) Mitt hyreskontrakt går ut om ungefär ett år – något som MGR också är väl medvetna om. Genom henne får jag hjälpen. Och trots detta, och trots att en kopia av hyresavtalet gavs till MJR för ungefär ett år sedan, bestämde de sig för att skicka ett meddelande till mig, där det stod att eftersom kontraktet i min lägenhet upphör, förmodligen i månaden 7/2023, måste jag komma till dem med ett nytt kontrakt, annars kommer den assistans jag får att stoppas. Och kort sagt: upphörande av bistånd baserat på felaktig information.

2) En överklagan till MAGAAR-företaget i detta avseende besvarades inte. Av deras svar: “Vi överförde”, “det kommer att tas om hand” – det går förstås inte att förstå något av detta. Jag anser att jag som medborgare som möter denna typ av underlåtenhet definitivt har rätt till ett svar.

3) I den här situationen försökte jag maila bygg- och bostadsministeriet. förutom att mejlen, som jag skickar [email protected] kommer tillbaka till mig en efter en och inte levereras till deras destination. Därför skulle jag vilja veta om jag blivit blockerad av dig, och varför jag inte kan kontakta Bygg- och bostadsdepartementet via e-post.

4) För två dagar sedan (jag skriver detta tisdagen den 4 juli 2023) fick jag ett meddelande från MGR som informerar om att stödbeloppet i syfte att betala hyra på 100 NIS kommer att överföras till mitt konto.

Jag bör påpeka att jag har fått denna hjälp i många år, som för närvarande uppgår till 770 NIS per månad – och jag förstår inte varför den sänktes till endast 100 NIS per månad. Det finns ingen motivering för en sådan åtgärd.

5) Felmeddelandet jag stöter på under mina misslyckade försök att kontakta Bygg- och bostadsministeriet via e-post:

 

[email protected]

skattemeddelande

10:50

,Nej Du kan för leverans: Mina brev frågar allmänheten av bygg- och bostadsministeriet

Olevererbart: brev till bostads- och bostadsministeriets offentliga utredningar

Yahoo/Inbox

[email protected]

till:

[email protected]

Tisdagen den 4 juli kl 10:50

Leverans till dessa mottagare eller grupper misslyckades:

[email protected] ( [email protected] ) Det gick inte att leverera ditt meddelande eftersom du inte har behörighet att skicka till den här mottagaren. Be mottagarens e-postadministratör att ge dig behörighet och försök sedan igen.

Diagnostisk information för administratörer:
Skaparserver: SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il

[email protected] Remote Server returnerade ‘550 5.7.129 RESOLVER.RST.RestrictedToRecipientsPermission; inte behörig att skicka till mottagaren eftersom avsändaren inte finns på mottagarens lista över avsändare att acceptera e-post från’

Originaltitlar: Mottaget: från SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) av

SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.116) med Microsoft SMTP Server

(version=TLS1_2, chiffer=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id

15.1.2507.6; Tis 4 juli 2023 10:50:09 +0300

Mottaget: från mail-int20.gov.il (192.168.174.2) av

SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) med Microsoft SMTP Server

(version=TLS1_2, chiffer=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) id 15.1.2507.6

via Frontend Transport; Tis 4 juli 2023 10:50:09 +0300

Mottaget: från blue-av10.tehila.gov.il (okänd [147.237.70.51])

av mail-int20.gov.il (Postfix) med ESMTP-id C933120095250

för < [email protected] >; Tis 4 juli 2023 10:47:55 +0300 (IDT)

Mottaget: från blue-av10.tehila.gov.il (okänd [127.0.0.1])

av IMSVA (Postfix) med ESMTP-id 86D41DE050

för < [email protected] >; Tis 4 juli 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Mottaget: från fe-vex-1.insight.gov (okänd [147.237.71.81])

av blue-av10.tehila.gov.il (Postfix) med SMTP-id 7B13BDE04E

för < [email protected] >; Tis 4 juli 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Mottaget: från localhost.localdomain (localhost [127.0.0.1])

av fe-vex-1.insight.gov (Postfix) med SMTP-id 4QwFM53TKYz3x6d

för < [email protected] >; Tis 4 juli 2023 10:50:09 +0300 (IDT)

Mottaget: från mx2.tehila.gov.il (okänd [147.237.71.4])

av fe-vex-1.insight.gov (Postfix) med ESMTP-id 4QwFM43L9Fz3x6G

för < [email protected] >; Tis 4 juli 2023 10:50:08 +0300 (IDT)

Mottagen-SPF: Godkänt (mx2.tehila.gov.il: domän av

[email protected] anger 74.6.128.31 som tillåten

avsändare) identitet=mailfrån; klient-ip=74.6.128.31;

receiver=mx2.tehila.gov.il;

envelope-from=” [email protected] “;

x-sender=” [email protected] “; x-conformance=spf_only;

x-record-type=”v=spf1″; x-record-text=”v=spf1 ptr:yahoo.com

ptr:yahoo.net ?all”

Autentiseringsresultat: mx2.tehila.gov.il; dkim=permerror (signeringstiden ligger i framtiden) header.i=ingen; spf=Pass smtp.mailfrom=assaf 1 9725[email protected] ; dmarc=godkänt (p=avvisa dis=ingen) d=yahoo.co.il

IronPort-SDR: 64a3cc04_EIZf14anoutOMAcikn5kCFXbCOlDmLDJCtqXmQIOWovm5Ng

CMTowFLm/25TShKOEUlXVrMoIiwaULsmCDTYCQw==

X-IPAS-Resultat: =?us-ascii?q?A0FbAADizqNkhx+ABkpaHQEBAQEJARIBBQUBgXsIAQsBg?=

=?us-ascii?q?jKBSjEHCBQzhFKGdYEopzGBfhMBAQxEBAEBAwEDOIRHGCqFSwIkATQJDgECA?=

=?us-ascii?q?wEBAQEBAwIDAQEBAQEBAwEBAQQBAQECAQECBAIBAQEBAhABAQEjFwcOECeFa?=

=?us-ascii?q?AEMCIIvIn1WAQEBLSsCRz8GIxEMAQE4DwkcAiYCAgJKCwYTgn4pgX8BAzEDj?=

=?us-ascii?q?SSQeIs5gRoCFoEBggkBAQYEAwIDr2uBX4EfCR14LQGESAqILTeBP4J4gg1Cg?=

=?us-ascii?q?UuFU4I5AoNEgmcHCY4ShV8HMoxwgSdvgR43Z3oCCQIRZ4EICF4mgUk+Ag1VC?=

=?us-ascii?q?wtjHIEACUyBeQICEToUU18ZGwMHAwh9EC8HBC8mBgkYCCclBlEHFxYkCRMVQ?=

=?us-ascii?q?QSCMYEnCoENPwMSDhGCV2E8G06CagkXCwM4U4EGElIDCQMHBSwdQAMLGA1LE?=

=?us-ascii?q?Sw1FBtHAYEHF2OBVyJIql4BAQGOFQm0OWYJAQYCXoIvORssmxaGBTMulxuSD?=

=?us-ascii?q?5gkIJEzkhOEWDWBLjqBXIJegUlPAxcCD44gGTiFc40pRDFFCw6CBAGJQgEB?=

IronPort-PHdr: A9a23:KRhAJhT2qD47+8/zA5lfNDlaQNpsoumaAWYlg6HPa5pwe6iut67vI

FbYra00ygOTA8OCsLkd0bOe8/i5HzBavNDZ6DFKWacPfiFGoP1epxYnDs+BBB+zB9/RRAt+I

v5/UkR49WqwK0lfFZW2TVTTpnqv8WxaQU2nZkJ6KevvB4Hdkdm82fys9J3PeQVIgye2ba9vI

BmsogjdqMgbjZF/Jqs/xRfFv2VEd/lLzm9sOV6fggzw68iu8JNj6Shcp+4t+8tdWqjmYqo0S

qBVAzshP20p/sPgqAPNTRGI5nsSU2UWlgRHDg3Y5xzkXZn/rzX3uPNl1CaVIcP5Q7Y0WS+/7

6hwUx/nlD0HNz8i/27JjMF7kb9Wrwigpxx7xI7UfZ2VOf9jda7TYd8WWWxMVdtXWidcAI2zc

pEPAVIPM+hYsYfzpEYAohSiCgejCuPhzSRFhmPt0qIhz+gsCx3K0Q4mEtkTsHrUttL1NKIKX

OKwy6nKyCjIbfZT2zv+7YrEcRUjrfKRVr93a8XR0lIvGBnLjlmNrYHoPS2Z2+QCvmWA7+tvT

+Kvi2kgqw1rvjevwd0giojNho8MzF3P6Cp2zpovK9KiVE57fcCrEIFWtyyCKod4Td8vT31pt

SokyrAIuZC2cDYXxZk6wxPSb+KKfomG7x79V+ucISt1iXx7db+ihRu//1atx/H8W8e631hGs

ixImcTPuHAVzxHe6MeKRuF880u7xDqDyQPe5vtKLEwpk6fQNoQvzaQqlpUJtETOBi/2l1vyj

K+Rbkgk4e+o6+LmYrr6qJKQK4B5hhj+P6kvgMCwHeM4Mg4VX2ie4+Swzrjj8lf4QLVOlPE5i

afZvI7AKcUbvKG5AwhV0oE55xmjCDem1cwUnXgBLF1bZBKKl4rkNl7ULP35F/uznkqgnTRxy

/3II7HtGpDNIWLCkLflc7Z98UlcyA8rwN9F/JJUEasOIPzuVkL1ttHUEB80PgOvzufnEtp91

oQeWWWVDqCFN6Peq16I5uY3L+mKf4AaoCz9JOQ95/7ykX85nkcQcbSx0ZsNdH+4BuhmI1meY

Xf0mtcBF2YKvg0iTOHxjV2CViJcZ3aoU6Iz4TE7FpiqDYbHRtPlvLvUlj+9H5pKTmVBAVDKH

nD2MYSAEb9YcCSTJdNJlzsPVf6uTJFn1BX45yHgzL8yye0zssr/+nWsM5c9s+TIjhg8rG0rV

ZnB+3CET2Zz2GgPAT4yivMs6Xdhw0uOhPary8dTEsZesqshunQSbdryuVgAOr/UQXbcoXBU

AO8T9erCi11Bso634pXOx45U86621SL1iapArpAjfjDDYcs/PfGmzDrOs8o+DaJ2IE7klBgS

8RGL2zgjal6uEybXtaVwxjGyf7rQOAa2yjAnI/i5W+e5gdEXQ5xVayDUncBIErS/pz15ULHG

qejE7EqKBFG04bCMapFbNzvgh1aRfLucNXFK2O303uwCF6G26+RdoerM2UQ1SnQEg4FxgYU+

3vVfRMmCHKZqnnFRCdrCUqpZkrt9edkr3buR1Qvxg/TPhI7iuad6xcVgvvaQPRV37ZX8Csko

i9/SU60xMmeS8LVvQdjca5AKd88+wJB0mTU9kRxa42pL6dlwFUZNQVz16/3/y1+EZ4I0c069

jU2wQpzLave31RfMTKcj9j8PbjeK2+6+x7KCeae00rF2djPq/hVtagQulzjuwbvHU1k8nEv3

9RO0nSa74nHF0JNDdSvFB9tp14h/vnTeWEl6pnR1GFwPKXR0HeKwN8vCOY/i16hc9pZLKKYB

Vr3GsweCdKpLb9ikFyoYxQYeeFKofFoeZ3gLqHWnvXyb4MC1Hq8gG9K4Z5wyBeJ53A6VuPI3

pIMhf6fwE2GU2SZ7h/pv8bplIRDfTxXEHC4zH2uDZVKb6MrLNlRVDuGMsS3wdI4jJmrWnoSp

zvBTxsWndSkfxafdQm31BZL3EpO8CP9xHeQ3jV0lDZvpa3Z3SiEkKzyMREAPGBMXmxri1zhd

JOsgecdWky5PG1L3FO1oFz3zK9BqOFjPnHeFA1WKjPuITgoAeOg86CPaMlV5NY0vDVLBa6iN

EuCROe1uwcAgTLqH2xZgjs8clTI8t3hgwYomWudK3E1qnfFMZZ5wROVjDQzbe9Y3j0BAiJ/z

zjTVAHUAg==

IronPort-Data: A9a23:by23fKs+Mm3TZ9VrLrV57EKOSOfnVORaMUV32f8akzHdYApBsoF/q

tZmKWrVMvvZamHxKdklYYvl/RsG6p6DnIM2Sgtkq38xRXgS9ZOVVN+UB3mrAy7DdceroGCLT

Sk9QoKZcJ1rFC+0SjOFaOWJQaxUjPnQLlbaILCaYngZqShMEX9+10oLd9YR29Iu257ha++0k

Yuai9XFP1O40CJDPGsR6qaSwDtip/2aVAkw5zTSXtgV+geH/5UpJMhHf/rpcCOkGtM88tOSH

o4v8pnmpgs1wD92V7tJop6jGmUWT7jbOxS5i3Y+c8BOVTAb+0Teeo5iXBYtQR8/Zwehxrid+

/0U3XCEcjrFC4WX8Agrv7u0JAklVUFO0OevzXGX6JbLnhOeKxMAyd02ZK09FdRwFupfWzEer

aRwxJngoXlvisrvqI9XRNWAiex7a8/iPaYj+UtMlx7lI/0NApHcXbnzsIowMDcY3qiiHN7FY

MwYYmE3MFGdPVtEPVEMDYh4me6pgj/1fWceuVuVoq1x6G/WpOBz+OexdoSTI4baA54M9qqbj

jquE2DRCwoBPdLGmGXfry6El+bPmiS9U4VUFbnQGvtC3gTCmjdPWUx+uV2TuMnhpnCPQNhjF

GtJ6hgWlYIjzEOkQYyoN/G/iCXY4UZFBII4//cBwBmLy63IywOeDWhCQTlfLt0i3PLaXhQx0

VmIlIixWXky7vueTnSG863SqDqzPW4fIzVEdCYESgxD6N7myG0usv7RZo4kFqe0q+G2Ix2q7

AykpwN9hqoNkfdegs1X4mv7qz6ro5HISCs86QPWQn+p42tFiGiNONHABb/zsqgoEWqJcrWSl

CRfwpfEtYjiGbnIy3zTEbxXdF28z6zdWAAwl2KDCHXIG96F33mofphX+i0WyKxBa5pcKGKBj

KP7nw5OrK5UJnjCUEOaS5m2DcUhlvC8UIm7EPvTaMFLeN50fQ6DuitgPwiB1mDqlw4nlqRX1

XannSSEUidy5UdPlmPeqwIhPVkDm3hWKYT7GMiT8vhf+eDCDEN5sJ9cWLd0Usg37bmfvCLe+

MtFOs2Bxn13CbOuMnWPoNZJfAlUdhDX4KwaTeQJJ4ZvxSI5QAkc5wP5mNvNhqQ8w/gOxrugE

o+VBBAEoLYAuZE3AV7WNSg6N+uHsWdXvHs7OitpN1jxs0XPkq7whJrzg6AfJOF9nMQ6laAcZ

6BcJ62oXK8VIhyZoGt1UHUIhNc/HPhdrVnSZHXNjflWV8IIejElDfe/IVu3qHBWUXbs3Sb8y

pX5vj7mrVM4b1gK4AvrhDiHlgzZUaE1wboqBRn7MZNIdV/y8YNnDSX0g7Vla4sPMBjPjH/Sn

QqfHR5S96GHrp4X4ev5o/mOj76oNO9iQWtcPW3QtoitOQfgo2GM/I5nUcSzRw77al/awquZS

N9u/6nOC8FfxFdumKhgIolv1pM7tofOpacF7wFKH0frTlWMC5FgKSKg3ftNm/Br1J4AnyacB

3Ow+sdQKOiLMtK4CFQ6BREEa96b3qo+gQji7vUSIWSr3HZJwYCGCRlqZzjLrRBjAYRaYYAX/

v8DhMso0CmDuDcVHY+FvB9p50Kzc00KC/gjiZNKUa7t0hEKzHMba7PiKybG2rO9QPQSDRByO

R6Spq7Jp4oE93r4a3BpSET8h7tMt6oBqDVh7QEkJW3QvvHnm/Vu/hla0QpvfzRv1h8djt5CY

Dl6BXZUe5eL0Sxj3vVYfmaWHApEOh2V12rxx3YNl0zbV0OYbXPMHkJsJdey+F0lzEwEcgh55

L24zEPXYQTuduz13QowXhdrkOy8bNpT8gaZpturMf7YFLYHYB3koJSUW0w2lzXdD/gcumj7t

Mhx3eMpaaTEJS8a+KI6LI+B1IUvchOPJU0cYPdH4qkMGWP5ahjq/QSzcWS0XN1HIdrW+k7lF

/1RItlrUja78SfT8wEkBbAGMuJ2lqRx5f4pWLDiFUgZuZSx8xtrt5Px8HDlpWkJGt9Br+c0G

rnzRRmjTFOCpCJzsHDfieV5IU+qSIEgSCyg+fGq4cMLOokmsuoxQXot07CxgWqZADFn8z2Qo

gnHQa3clM5m9qhBgKruFbdlFSyvCNauStmNzh+/g+5OYfzLL83KkQEf8XvjHgZOOIouS8ZFr

quMvPH3zXH6ku4PCU6BoKa4Fo5N+cmWd8hUOJiuLHBlwA2zaPW16B4Ho22FOZhFle1G3faeR

iy6VpqUVcUUUNJj1nFqe3BgMxICOZ/WMIbkhw2A9sqpNDZM/zDDHt2d8V3RUVp6bQ4NYp33N

R/1sa2h5/det4V9OyUHDPBHXb59Dk3oA4UjUuHy7hyaMzGRoleCs5Sziz4lzy/vD32fMcfl4

KDqQgr1WwSytZrpkvBYkd1WlT8GAElthdIfehomxOd3rDSmAEotD/UvAb9fBr56yiXNhYzFP

hfTZ24cOADBdDVjcySkxu/8Xw2aV9c8Cv2gKhMHp0qrOjqLXqWeC75c9wBl0Xd8Wh3n6MqFc

dg+2HnBDiKd86FTZ9Q4x6KE2L985/bg2Hg311j3kJXyDzYgELw67iFdMzQXZxPXMfPmtRvtF

TE5S1kRFQv/AQT0HN17cnFYJAABsXm9h380ZCOI25DEt5/d0OREz+blNvru1qEYKv4HP6MKW

Wi9Ul7lD7p6AZDPkfBBVxMVbW1cUZpn3fRW6IfyTA0VmOe77SImO6vuWAIRGdo69lc3/0z1z

1GR3pT1OKhJxI29FlFbJcXlNq+dik4xMgw=

IronPort-HdrOrdr: A9a23:vz6n2Kwj6jfTp+kM139dKrPw1b1zdoMgy1knxilNYDZSddGVkN

3rufgd2wL04QxhI03I/urwXpVoIEmskqKdhLN7AV7MZmjbUQeTTL2KjrGSpwEIeReOlNK1vJ

0IG8ZD4Z/LfCFHZK3BkWyF+rgbsbq6GdiT9J/j5kYodydMS4slwiVYLkKgMmNQLTMtObMJUK

Cb4cpM4xqMEE55Uu2LQkMCWOjI4/nl/aiLXfZTbyRL1DWz

X-Talos-CUID: 9a23:rqAY72E1Mo+LjdRNqmI/s0gdG+UZMUfxlljsDUSTSmd2VqGsHAo=

X-Talos-MUID: 9a23:IWJDDAmJ02k30Wu6eqwDdnp7BJ9E3ZW1AnwytsgWifG8Hz1INDiS2WE=

X-IronPort-Anti-Spam-Filtered: sant

X-IronPort-AV: E=McAfee;i=”6600,9927,10760″; a=”61943499″

X-IronPort-AV: E=Sophos;i=”6.01,180,1684789200″;

d=”scan’208″;a=”61943499″

X-Forwarded-For: 74.6.128.31

X-IronPort-Outbreak-Status: Nej, nivå 0, Okänd – Okänd

Mottaget: från sonic304-56.consmr.mail.bf2.yahoo.com ([74.6.128.31])

av mx2.tehila.gov.il med ESMTP/TLS/ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256; 4 juli 2023 10:36:35 +0300

DKIM-signatur: v=1; a=rsa-sha256; c=avslappnad/avslappnad; d=yahoo.co.il; s=s2048; t=1688457002; bh=nl0lpRw8UHFthcZYXVKVMSCXZMTK+EFLtM/FRiT8w1M=; h=Datum:Från:Till:Ämne:Referenser:Från:Ämne:Svara-Till; b=Y1z+462oETDRimloEQ2SW6Pa0HynKprhdr1Yu2QRAF7fEHIvjHWPC7iECNXcrx+0iyCRr9BcPSUV50et0wfDBGye3C5Vsog0fjnoroIeWoYopxDBjvqKROrn9 dXpa7ZJMGOa+tkGwwr2F++ DSFb3tghgl5gt1RjgxGrsjJU7W3Yx3fk8kSITCX2Ta72o0JWSjnQa2bl9cNbxzZA1s4J/H9uU808lf071z+HxfL5KuPwxON+HxfL5KuPwxON D0i9ZaeX5PCpJQQAz97eb3EZpT4toh1Joef9I9Koin3qm FufXYKeOD+Eg==

X-SONIC-DKIM-SIGN: v=1; a=rsa-sha256; c=avslappnad/avslappnad; d=yahoo.com; s=s2048; t=1688457003; bh=enm17tWKyZzzhUMDiMofnlmeope3AnMQtfJO1XcxGKE=; h=X-Sonic-MF:Datum:Från:Till:Ämne:Från:Ämne; b=s46Y2bzp94lfUGuDtc9RZu0mO0Hsv1LdB1VwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xTXdRDzWVhH7mQ91Rfe113P9C1tgHqZobiWz4+FWCr/q87LVcHUkL lADzTDWBbHvnEBOWT1oTdAcRwfc4Fwp0ALECN2TIAnXefmSLd8IdjOa2gS/CNnDFVXSDppBuZ5rwfqR1PROtETLZoKE/vihi5+fKssLJomYot5kcrgOGT4/IVGF7KH3ZZ/Vhgug2Aecj5oW1F6Zs+AEs/L4Q6SSMcecO/F4oxvkgtx CUcVmupo0ICRyr+/g==

X-YMail-OSG: nsMvjPYVM1npv2CKl_wuThvmoCtPIeFpVvezsXST0tfXjL6t2eTN5K0gYV9TBZX

lMRu0ADQDf8BZ2PfkWB63KmJH318JDrSKtFo_y4WA2myn6HhHQk7xSRKQpKGCu.KTUhZmXJr8h86

DMPgjnvgkv9kBxx9XVr_ZRVG_rUIDjwmOZmswXMO7M4po66zaJWmrxttke3jQjxw1gzplQO_uzTm

7_WeYYl.eRfRLZmXzfGlgRenJtdupMNDCpYdkCy.iKMtR7Im5RIl5fpGLaCEZAkGu1cF8boqHPKI

aU7BqY49B.OuYZtN1dPv057lhNAU8UXiaL36.Y3tgCGk5u2dPryDI0OkbhYoZqesEkhiTAroPbfb

kbHXQVgHLj0lIf_fME_jEEbIGdvrp36euWv2mIJgK_z77OMVFr9SKmDYwYo3EXsitQj0Knj8VAWc

qJ6SESAirUYrc4Qk1Um64y5IrOjktXXnddvRA6cyCt6IXkFdDISMYTbmQ7mWgIj9rnzQhtSLkaVb

pMQlC0U3jDrZwxKPVVYLfejnqfYuzL3cI91JL.MJEWq1l8ZhiDVMHwpknC5Hx2J0S6fAetHpSgLu

bWu8fxkjXu8TOdHVcloLCQMr45wjVUAIwXHekdXWOXff6BKtjqEWUf5RkPvlaUFBEwgraZ_nW5t0

oJMn6W1iOljh2uUGODRqvNfz2k_id_2g2rW5ui2GgIAcAhTURMfbPLmevAyr793KyS2qSf_Ybe2H

NaidTfaBu8lygDg5Oi8vmdcx05oW4F0sQ2vc5hbhPwkJ5LUz6vXNY_PtKfcb.KJ8nNO7sMFByp_1

DMQYnNrgWMa5IP.nj2uP4SWcPjwo.uEAapUhwnV8DhuswVspus_eWk7H8YQg_eGVrtvWlTgTV4Hs

Luxmf7a8wBrJ_03l_qPw5sH2_GYJCMgDkYtZy_4w2ANIkcDf4_ZRJxjve9IZqVcPsdU3uWMLDLVI

hmXyWegKo3Km18kFsm3guhgoMwN_4UzqMrgngeVRRLILSKTcG3E.T.9N31Ljhy2gyExI07gIRbkC

0pOtHGSPP2e.oKJBoAIT7eDRXF.WE4szFdM2KPoeydm.9ulBIVGh4qkzwJZ0RSoyNoclk.nTxCym

gpuum.LWsaScF7LjFmDoiz24VNorbTCk2XNFoj.kJaHX5iC_ORjtGonsOO0RwzPOoNigVMPiy4Zs

a0.GcX0KQKjloU9CBwrxP7pe9V5wCpCTzTIupTlMaoMyxcv91HsZS78dwOJTPb_S_zOMYkDonnDu

rSWF.E7gn8kFqMyz26Qu0Uoy86gyAH_tdduZX5shUrTZ0NzOOgX1VFuq2Ixd1ug6F76.SVIlRk9m

8VQ2FqpEesGsx3IfCKa1A4aTdIYj2.aI42KhvMPfSX2NjI4Smnp_D189or_aZxO9wpD1IeFwF9rr

QExV9BBsJVPIaqeNb154NSbbtnYpbX8Hz.VsfILPUoDaJwodLlkQoJGHcZ4YORE078DXD646FoZM

M_I9.iQe47cIGL10mxuiGTD2dHW7Z3MK_4VWAeso_Ty27HzVynP_0jd3xbQixyRUj8ULJx_pn9Ta

meVrqtsiwwbLGeQ6to2nyykBs7KHMJEWU96KEjz9zdM.vrlWuGqokSgyF2.33wdqQVhVwIzBhK5w

O46ayCBp0tBpf_f0qWb6Y7P.qNX1yWqx0RXKdQ3ZVvqjFGxSK17rcM6UduPbAQSE4AnUS6LrMXF5

6odb51pA0kolTg_hbrGECUEModVA9LZqZ_wCV_EfdFV28gcxzFuvnHxtkrcWaCkNJjKh0hOOhNsn

0Zar7zQaRH1jdEer0mrfkDt63aMXc7cyqsjOnbUDfKNMbp4HV5mkFknpuCWzI76wAr05lTc5rI3Y

sEkxaUnoj4ahmnELxhxgKJgTu3XY_Dp3RusWLAv_B1w5id8c8kyEix4ebrWR6FEpGkECdeNQGB2X

iwAupuuFs0k.o_865zNFgbny5foSVlQgMtbv8OQbKmaJn.PgWKmAgK5qBq7.7G3ESYowVhod7Qof

ZdWKq5l5IWSjrdLGsccYvEYzBe9YWFQOTEEA4ct.BggICBxaGbxYr_NdEX5jYEIevZ3_PbCWIDQo

k7p2W3iWWU5iGk3F1Q6CvD0.YhofSpqT276u53VGgI5nsfi5YXCcjUkolkQL4kZh5URARuKzb4t2

zuevKT7G7Xyn1MUP99G98MIVYGpXHNT5jyRCxsmtC3F6AZCkgpyYA1bB4ugnKTdMkPidBI5jVXKp

Urcxb2uBtTdzuE8wdwQukNMue0O4NxKVr

X-Sonic-MF: < [email protected] >

X-Sonic-ID: af7799b6-11f0-40dd-83a2-bd7a2380c81e

Mottaget: från sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com av sonic304.consmr.mail.bf2.yahoo.com med HTTP; Tis 4 juli 2023 07:50:02 +0000

Datum: tis 4 juli 2023 07:49:58 +0000

X-FireEye: Rent

Från: =?UTF-8?B?15DXodejINeR16DXmdee15nXoNeZ?= < [email protected] >

Till: ” [email protected] ” < [email protected] >

Meddelande-ID: < [email protected] >

Ämne: =?UTF-8?B?157Xm9eq15HXmSDXnNek16DXmdeV16og15TXpteZ15HXldeoINep?=

=?UTF-8?B?15wg157Xqdeo15Mg15TXkdeZ15XXoNeZINeV15TXqdeZ15vXldef?=

MIME-version: 1.0

Content-Type: text/plain; charset=”UTF-8″

Content-Transfer-Encoding: base64

Referenser: < [email protected] >

X-Mailer: WebService/1.1.21612 YMailNorrin

X-TM-AS-GCONF: 00

X-TM-AS-Product-Ver: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

X-TM-AS-User-Approved-Sender: Nej

X-TMASE-version: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

X-TMASE-resultat: 10–1,617500-10,000000

X-TMASE-MatchedRID: Rpvkh2AwXOWz6cuM28lPHapLARk+zpBZtH69phJ53CUaGIQDC5wF+++5

f0cB5RxO4vM1YF6AJbaYRPlDELJ5/NLvsKjhs0ldGZ01ekRz+6TEQdG7H66TyHEqm8QYBtMO3ft

RIGpY0Rrj1UB+xZEHgKJQa03QxmtWIi4bQZGSnIUZ+XtYnA/XBHYvaRV+KhtG9D/BTIrPG/VCxK

4D+6GnlMmpcJmRLO19peVR1sJRFU+MGswxhm3ug9wVp0dG4pR9Mcp09utvdsU=

X-TMASE-SNAP-Resultat: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Return-Path: [email protected]

Visa originalmeddelandet

 

M. Nedan är e-postmeddelandet jag skickade till personalen på “Avivit” Hostel:

I sista huset.

Yahoo/skickat

 

 

assaf benyamini < [email protected] >

Till: [email protected]  [email protected]

 

Torsdagen den 6 juli kl 15:49

 

Hej Vardhan:

Ämne: ditt beteende.

Dear Sir.

Av skäl som inte är klara för mig, under hembesöket som var idag, torsdagen den 6 juli 2023 kl 14:50, kom du med en mycket aggressiv attityd och började attackera mig på ett oförskämt och vulgärt sätt – bara så och utan anledning.

Som ni vet skedde detta utan någon provokation från min sida.

Jag kommer att klargöra att om du tänker fortsätta med detta kommer jag att be dig att inte längre göra hembesök i lägenheten på Costa Rica Street 115.

Kommer du att vara villig att agera som en människa? Så det kommer inte att vara några problem med din fortsatta ankomst. Vill du fortsätta att bete dig som en vilde? Så det är bättre om du bara inte kommer och det är det.

Vissa saker görs helt enkelt inte.

Vänliga hälsningar,

assaf benyamini – en invånare från det skyddade boendet på vandrarhemmet “Avivit”.

Post Scriptum. Mitt ID-nummer: 029547403

 

N. Mina länkar:

1) webbplats “all service”

2) grupp Facebook “går ut från ensamheten”

3)grupp WhatsApp-adress ladda upp ersättningar den gamla kvinnan i Israel

4)Förenta staternas översättningstjänster

5) Association “Begin re”-att rädda och rädda With Haim passerade missbruk

6) rumble.com videodelning

7) finzmo företag

8)Förenings”vänner”-hjälp på väg

9) företagsdatabox

10) trauma för gott – en förening för traumadrabbade

11)linje för att ge födelseadress kvinnor upplevt Referens våldsamt eller förödmjukande I tid förlossningen

12) projekt”sol för alla”-hjälp till hus delade vid etablering av tak solel

13)Föreningen handlingsöppnande ögon och hjärta för mina behov blinda

14) disability match – en internationell dejtingsajt för personer med funktionsnedsättning

15)koordinator “tornljus”-talar personer med synbrister eller blindhet

 

Print Friendly, PDF & Email