Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Uncategorized Archives - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Avokatët për personat me aftësi të kufizuara

Gjeni avokatët më të mirë të aftësisë së kufizuar pranë meje për nevojat tuaja! 26 tetor 15:59 2022   Kaleb Wiedlebacher   Ja se si të gjej avokatët e aftësisë së kufizuar pranë meje, së bashku me procesin ligjor që vijon. Filloni udhëtimin tuaj sot! Nëse ju ose një person i dashur jeni diagnostikuar me… Continue reading Avokatët për personat me aftësi të kufizuara

Mjete juridike shtëpiake për alkoolizmin, të thjeshta për t’u përdorur dhe të sigurta

6 mars 08:31 2013 Aiden Smith   Alkoolizmi është një gjendje në të cilën personi është i varur nga alkooli dhe nuk është në gjendje t’i rezistojë dëshirës për të pirë. Ka shumë ilaçe shtëpiake për alkoolizmin të cilat janë të thjeshta për t’u ndjekur dhe të lehta për t’u përdorur.   Një gjendje në… Continue reading Mjete juridike shtëpiake për alkoolizmin, të thjeshta për t’u përdorur dhe të sigurta

Sigurimet Shoqërore dhe Fibromialgjia

  Paaftësia e Sigurimeve Shoqërore dhe Fibromialgjia 14 janar 09:15 2011 Jeffrey A. Rabin & Associates, Ltd   Artikulli i siguruar nga Avokati i Sigurimeve Shoqërore për Aftësinë e Kufizuar në Chicago Illinois – Jeffrey A. Rabin & Assoc Për ata që vuajnë nga Fibromialgjia dhe Sindromi i Lodhjes Kronike, Sigurimi i Invaliditetit të Sigurimeve… Continue reading Sigurimet Shoqërore dhe Fibromialgjia

Popullsitë me aftësi të kufizuara në botë

Njerëzimi përfshin një shumëllojshmëri të gjerë të popullsive dhe grupeve të njerëzve në mbarë botën. Ndër grupet e veçanta dhe më të vjetra janë popullsia e personave me aftësi të kufizuara. Kjo nënkupton nevojën për një qasje unike ndaj këtyre njerëzve, të cilët përballen me sfida të ndryshme të përditshme në sferën fizike, emocionale dhe… Continue reading Popullsitë me aftësi të kufizuara në botë

Marrja me qira e apartamenteve për personat me aftësi të kufizuara në Izrael

Marrja me qira e apartamenteve për personat me aftësi të kufizuara në shtetin e Izraelit: sfida dhe mundësi Çfarë do të thotë të jesh i paaftë? Kjo është një pyetje që ngre shumë pikëpyetje dhe nuk është gjithmonë e mundur të jepet një përgjigje e thjeshtë. Një person me aftësi të kufizuara mund të jetë… Continue reading Marrja me qira e apartamenteve për personat me aftësi të kufizuara në Izrael

Platformat e mbledhjes së fondeve

KA: Subjekti: kërkoni për platforma rekrutimi. Të nderuar Zonja/Zotërinj. Në fillim të korrikut 2023, unë ngrita faqen scammers-out.com. Qëllimi i faqes është të shërbejë si një platformë për përdoruesit e internetit që dëshirojnë të konsultohen me njëri-tjetrin për pyetje që kanë të bëjnë me sigurinë e informacionit ose mashtrimin në internet. Faqja e scammers-out.com është… Continue reading Platformat e mbledhjes së fondeve

Trajtimi i të lënduarve mendërisht me ndihmën e kafshëve

Përdorimi i kafshëve në terapinë mendore është një metodë alternative dhe efektive që përdor lidhjen e veçantë midis një personi dhe një kafshe për të ndihmuar njerëzit që kanë të bëjnë me probleme mendore dhe emocionale. Trajtimi me ndihmën e kafshëve përdoret gjerësisht dhe njihet kryesisht në fushën e psikoterapisë, trajtimit psikologjik dhe terapisë në… Continue reading Trajtimi i të lënduarve mendërisht me ndihmën e kafshëve

Aplikacione për personat me aftësi të kufizuara

Aplikacionet për personat me aftësi të kufizuara janë aplikacione të krijuara dhe të zhvilluara me synimin për të ndihmuar dhe mbështetur jetën e personave me aftësi të kufizuara, për të zgjidhur problemet me të cilat ata hasin më lehtë dhe për t’u ofruar atyre një përvojë të mirë dhe të aksesueshme përdoruesi. Kohët e fundit,… Continue reading Aplikacione për personat me aftësi të kufizuara

Ndihmat shtëpiake

Tek: Subjekti: kërkimi i mjeteve ndihmëse. Të nderuara zonja / Zotërinj. Unë vuaj nga një paaftësi fizike që po përkeqësohet me kalimin e viteve – që nga aksidenti në punë që pata në fillim të vitit 1998. Për shkak të rëndimit të mëtejshëm që ka ndodhur javët e fundit, e kam gjithnjë e më të… Continue reading Ndihmat shtëpiake

Sistemi ligjor në Izrael dhe publiku me aftësi të kufizuara

Vitet e fundit, sistemi ligjor në Izrael ka kaluar nëpër një proces të rëndësishëm reformash që ka prekur ndjeshëm publikun me aftësi të kufizuara. Reforma përfshinte ndryshime në miratimin e ligjeve ekzistuese, krijimin e ligjeve të reja dhe një ndryshim në qasjen dhe proceset ligjore. Një nga çështjet kryesore që trajtojnë ligjet e reja janë… Continue reading Sistemi ligjor në Izrael dhe publiku me aftësi të kufizuara

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE