Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Consecințele crizei. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Sari la conținut
Home » הפוסטים באתר » Consecințele crizei.

Consecințele crizei.

 

La:

Subiect: Protecție împotriva consecințelor crizei

Stimate domnule si doamna.

După cum știți, de câteva zile (le scriu pe 3 iunie 2022) există o îngrijorare cu privire la izbucnirea unei crize grave în domeniul securității nutriționale la nivel mondial, aceasta din cauza mai multor circumstanțe:

1) Războiul dintre Rusia și Ucraina, care a oprit aproape complet posibilitatea importului de grâu, cereale și porumb dinacolo, despre care se știe că reprezintă aproximativ 30 până la 40 la sută din stocul disponibil al acestor culturi la nivel mondial, iar pe de altă parte, există un potențial uriaș de importare a acestor produse din China și India, care în prezent este departe de a putea fi executat, iar acest lucru este foarte greu de făcut și din motive politice (țările care au fost victime ale imperiilor occidentale în istorie nu sunt acum dispuse să coopereze, văzând lumea occidentală de vină pentru criză și așa este situația, și trebuie doar să plătească prețul pentru asta.Desigur, încercările de a explica conducătorilor acestor țări că criza este una internațională și că, în cele din urmă, toți locuitorii lumii vor suferi de consecințele ei, indiferent de cine este vinovat. – aceste explicații se confruntă cu urechi surde și adesea furie și gândire istorică,urmată de dorința de răzbunare a fostelor puteri coloniale, care sunt mult mai importante decât preocuparea sinceră față de criza globală în curs și exacerbătoare care, în cele din urmă, le va răni și pe ei).

2) Revenirea crizei COVID în China, ale cărei porturi sunt cunoscute a juca un rol foarte important în comerțul cu multe materii prime înindustria alimentară din lume. În urma revenirii crizei și a blocajelor stricte de acolo, există un prejudiciu semnificativ pentru posibilitatea ca transportul și comerțul maritim care provin de acolo să funcționeze corect, ceea ce determină o reducere a aprovizionării cu multe produse.

3) După cum știți, în ultimele luni, s-a înregistrat o creștere semnificativă a prețurilor la combustibili la nivel mondial, ceea ce crește costurile de transport și depozitare la răcire și, desigur, crește prețurile produselor, inclusiv nevoile de bază ale alimentelor în lumea.

4) Consecințele nesfârșite și distructive ale crizei climatice: secete, contracția suprafețelor apte pentru prelucrare sau cultivare agricolă, drenaj total în ceea ce privește cantitățile de precipitații: cantități foarte mari de precipitații care cad în perioade scurte de timp care provoacă inundații și potovili mari, care, în afară de daunele vieții și proprietății umane, daune și zonelor agricole. Pe de altă parte, trecem prin perioade foarte lungi de timp, uneori mulți ani în care nu există posibilitatea de a susține multe culturi din cauza lipsei precipitațiilor și a perioadelor lungi de secetă.

În plus, tendința de deșertificare și valuri de căldură extremă provoacă o epuizare a surselor de apă, ceea ce, desigur, reprezintă o amenințare foarte serioasă pentru populațiile mari și, de asemenea, îngreunează susținerea agriculturii și aprovizionării cu alimente în întreaga lume. .

5) Și un motiv specific israelian: ambuteiajele din porturi, atât în ​​portul Haifa, cât și în portul Ashdod, care determină importatorii din statul Israel să fie forțați să absoarbă excesul de cost care este cauzat de companii maritime straine. După cum știți, această problemă nu a fostrezolvată de multă vreme din motive politice și probleme nerezolvate în domeniul relațiilor de muncă în statul Israel.

 

După cum știți, rezultatele acestei realități sunt creșteri ale prețurilor, principalele suferinde ale cărora sunt, ca întotdeauna, clasele slabe care se află în dificultate economică în diferite țări.

În calitate de persoană cu handicap care trăiește din alocație și aparține acestor categorii, aș dori să întreb: Există în prezent organizații politice și/sau publice, în statulIsrael sau în alte locuri din lume, al căror scop este să încerce să atenueze daunele aduse acestor oameni și să-i ajute să supraviețuiască? Aveți la dispoziție informații despre asta?

Salutari,

Asaf Benjamin

Strada Costa Rica nr. 115,

Intrarea A.- Apartament 4,

Kiryat Menachem

Ierusalim

Israel, cod poștal: 9662592.

Numere de telefon: Acasa -972-2-6427757 .

Mobil- 972- 58-6784040.

Număr de fax–97277-2700076.

Doamna B. 1) Numărul meu de identificare: 029547403

2) E-mailul meu: [email protected]

Și: [email protected]

Și: [email protected]

Și: [email protected]

Și: [email protected]

Și: [email protected]

Și: [email protected]

Și: [email protected]

Și: [email protected]

3) Voi observa că aparțin unei populații slăbite și trăiesc pe aindemnizatie de handicap de la Institutul National de Asigurari. Prin urmare, fac parte și dintr-o populație care probabil că va fi rănităprintr-o astfel de criză în modul cel mai sever și greu.

4) Site-ul meu:/https://disability5.com

5) Și am o întrebare suplimentară: există în prezent domenii de cercetare științifică și/sau tehnologică care au potențialul de a conduce soluții ca aceasta sau alte soluții? Și dacă da, în ce măsură promovează și primesc cercetări șibugetele de dezvoltare de la guvernele lumii?

6) Mai jos sunt o serie de link-uri către articole (în ebraică) care au fost publicate recent în presa israeliană pe această temă:

https://www.israelhayom.co.il/business/article/8528423

 

https://www.calcalist.co.il/world_news/article/ryi9v2cvc

 

https://www.mako.co.il/nexter-magazine/bite_from_tomorrow/Article-4375d0721cd1d71026.htm

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001400653

7) Voi observa că sunt o persoană vorbitoare de ebraică, iar cunoștințele mele de limbi străine sunt foarte limitate. Cu excepția limbii engleze la nivel mediu până la scăzut și a franceză la nivel foarte scăzut, nu am cunoștințe suplimentare în acest domeniu.

Am fost ajutat de o companie de traduceri profesionistă să scriu acest document.

 

 

Print Friendly, PDF & Email