Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Delo na daljavo - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Skoči na vsebino
Home » Delo na daljavo

Delo na daljavo

Za:

Predmet: produkcija učenja na daljavo.

Spoštovane gospe/gospodje.

Te dni iščem službo.

Kot vemo, trenutno obstaja tehnologija uporabe 3D tiskalnikov za izdelavo različnih izdelkov.

Ali obstaja tudi tehnologija, ki omogoča izdelavo izdelkov s temi tiskalniki brez prisotnosti človeka v bližini tiskalnika, temveč z dajanjem navodil na daljavo ali z osebnega računalnika doma?

In če takšna tehnologija danes obstaja – ali veste, katera podjetja ponujajo tovrstna dela? In kakšne osebne sposobnosti so potrebne za ta namen?

Lep pozdrav,

assaf benyamini,

A. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki ga pošljem na različna mesta:

Za:

Predmet: Pisateljske organizacije.

Spoštovane gospe/gospodje.

Pišem na site disability55.com, ki se ukvarja s problematiko invalidov.

Stran je bila zgrajena v sistemu ofwordpress.org – in je večjezična stran v 67 jezikih:Uzbekistanščina, Ukrajinščina, Urdujščina, Azerbajdžanščina, Italijanščina, Indonezijščina, Islandščina, Albanščina, Amharščina, Angleščina, Estonska, Armenija, Bolgarščina, Bosanščina, Burmanska, Beloruščina, Bengalščina, Baskovščina, Gruzijščina, Nemščina, Danščina, Nizozemščina, Madžarščina, Hindijščina, Vietnamščina, tadžiški, turški, turkmenski, teluški, tamilski, grški, jidiš, japonski, latvijski, litovski, mongolski, malajski, malteški, makedonski, norveški, nepalski, svahili, singalski, kitajski, slovenski, slovaški, španski, srbski, hebrejski, arabski, Paštu, poljščina, portugalščina, filipino, finščina, perzijščina, češčina, francoščina, korejščina, kazahstanščina, katalonščina, kirgiščina, hrvaščina, romunščina, ruščina, švedščina in tajščina.

Iščem storitev pisanja člankov v teh jezikih za svoj blog. Tu pa je še ena težava/problem: sem oseba, ki živi z zelo nizkimi dohodki – invalidnino Zavoda za nacionalno zavarovanje. Zaradi tega ne morem plačati visokih cen, ki jih zaračunavajo profesionalni pisci člankov.

Ali obstajajo velike organizacije profesionalnih piscev blogov, pri katerih lahko naročite veliko količino člankov po znižani ceni?

Lep pozdrav,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

Izrael, poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected]

3) Povezava do spletne strani: https://www.disability55.com/

B. Spodaj je sporočilo, ki sem ga poslal več fakultetam za računalništvo:

Za:

Predmet: Tečaj za preizkuševalce programske opreme.

Spoštovane gospe/gospodje.

Pred nekaj leti (te besede pišem 11. februarja 2023) sem opravljal poklicni preizkus iz John Bryce College– in ugotovil sem, da sem primeren za tečaj testiranja programske opreme.

Toda moja udeležba na tečaju ni obrodila plodov. Razlog: kot oseba, ki živi z invalidnino Zavoda za nacionalno zavarovanje, nisem mogla plačati stroškov tečaja, ki je znašal več kot 18.000 NIS.

sem zahteval theIzraelski zavod za zaposlovanje da bi mi pomagal pri financiranju tečaja, se je srečal z zelo okorno in neučinkovito birokracijo, ki mi je skupaj z zaničevalnim odnosom z njihove strani onemogočila udeležbo na tečaju – in zato sem ga moral opustiti. Upoštevati je treba še nekaj dodatnih težav : Nimam ne avta ne vozniškega dovoljenja – zaradi bolezni in zdravil, ki jih jemljem, pa to v nobenem primeru ni mogoče. Prav tako sem iz istega razloga zelo omejena v gibanju – zato je edina možnost, ki mi lahko ustreza, udeležba na daljavo – preko računalnika doma.

Zanima me, ali lahko vaša šola kaj ponudi v zvezi s takim tečajem.

Lep pozdrav,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, Poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in : [email protected]

3)Življenjepis-Assaf Benyamini:

Osebni podatki: Assaf

Benyamini, ID. 029547403.

Datum rojstva: 11.11.1972.

Naslov: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Jeruzalem, Izrael.

Telefonske številke: na domu-972-2-6427757.

Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

izobrazba:

10 let študija in delna matura.

Služenje vojaškega roka: oprostitev iz zdravstvenih razlogov.

Delovne izkušnje:

1991-Delo v mizarstvu RESHET (Južni Tel Aviv)

1998-2005-Delo v Narodni knjižnici, kjer pomaga strokovnemu timu knjižničarjev pri najrazličnejših nalogah.

2009-2010-Delo v verigi “Avgad” za sortiranje nakita.

Februar-maj 2019-delo v računalniškem podjetju HMSOFT

Začetek februarja 2020 – trije dnevi dela z deljenjem časopisov mimoidočim na ulici.

prostovoljstvo:

Aktiven v bojnem štabu invalidov.

prostovoljstvo

V centru za izkoriščanje pravic mestne občine Jeruzalem za pomoč ogroženemu prebivalstvu.

Splošne informacije:

Visoka motiviranost, visoka verbalna in pisna artikuliranost, sposobnost improvizacije in reševanja problemov.

Ima dolgoletno poznanstvo z organizacijami civilne družbe.

Zaradi telesne okvare ne morem dvigovati težkih bremen in dolgo stati na nogah.

C. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki ga pošljem na različna mesta:

Za:

Predmet: odprti razpisi.

Spoštovane gospe/gospodje.

Na spletu iščem programsko opremo, oziroma tovrstne sisteme, ki so namenjeni objavljanju “odprtih razpisov” na različne teme.

Poznate takšne sisteme?

Lep pozdrav,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. Spodaj je primer razpisa, ki ga želim objaviti v odprtem sistemu za spletno objavo razpisov:

Svoj blog disability55.com ponujam kot platformo za objavo člankov o invalidih v vsakem od naslednjih 67 jezikov:Uzbekistanščina, Ukrajinščina, Urdujščina, Azerbajdžanščina, Italijanščina, Indonezijščina, Islandščina, Albanščina, Amharščina, Angleščina, Estonska, Armenija, Bolgarščina, Bosanščina, Burmanska, Beloruščina, Bengalščina, Baskovščina, Gruzijščina, Nemščina, Danščina, Nizozemščina, Madžarščina, Hindijščina, Vietnamščina, tadžiški, turški, turkmenski, teluški, tamilski, grški, jidiš, japonski, latvijski, litovski, mongolski, malajski, malteški, makedonski, norveški, nepalski, svahili, singalski, kitajski, slovenski, slovaški, španski, srbski, hebrejski, arabski, Paštu, poljščina, portugalščina, filipino, finščina, perzijščina, češčina, francoščina, korejščina, kazahstanščina, katalonščina, kirgiščina, hrvaščina, romunščina, ruščina, švedščina in tajščina.

Lep pozdrav,

assaf benyamini,

post Scriptum. Moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected]

D. Spodaj je e-sporočilo, ki sem ga poslal vodiču iz hostla “Avivit”:

Asaf Benjamin< [email protected] >

Za:

[email protected]

[email protected]

Četrtek, 16. februar ob 17.01

Pozdravljen Vardan:

Po najinem srečanju sem poslal to e-pošto dr. Hagitu Pelegu iz bolnišnice Hadassah Ein Kerem, kjer me spremljajo zaradi psoriatičnega artritisa, za katerim trpim (po statističnih podatkih približno 16 % bolnikov z luskavico razvije artritis – in na žalost , trenutno sem vključen v 16 % teh).

Tudi glede same luskavice je pomembno razumeti, da:

1) Vzrok luskavice ni znan. Prvim raziskovalcem, ki jim bo dejansko uspelo odkriti vzrok za luskavico in seveda potem, ko bo odkritje prestalo ustrezne akademske teste peer review, bodo ti raziskovalci prejeli Nobelovo nagrado za medicino.

2) V preteklosti je obstajala hipoteza, da je vzrok genetski – vendar za to niso mogli najti podlage. Ta hipoteza je temeljila na dejstvu, da pri dveh populacijskih skupinah z dokazano genetsko sorodnostjo – Indijancih in Eskimi – nikoli niso opazili nobenega primera luskavice. Vendar je treba zapomniti, da tega ni mogoče nedvoumno določiti, saj kot je znano v zelo dolgih časovnih obdobjih v zgodovini (pravzaprav do konca 16. stoletja) ta ljudstva niso imela nobene zveze z belim človekom – in ne moremo vedeti, ali so res imeli primere luskavice ali ne – in če upoštevamo da očitno večina teh ljudstev ni imela pisave (pa tudi tega ni mogoče nedvoumno ugotoviti – saj vedno obstaja možnost, da so bila obdobja, ko so pisave pisali na pokvarljivih materialih in nam zaradi tega danes niso na razpolago) – potem v resnici ne moremo vedeti, ali v teh skupinah prebivalstva nikoli ni bilo primerov luskavice. Najzgodnejši dokazi, ki jih imamo, so od španskih osvajalcev – seveda pa so to relativno pozni dokazi, iz katerih ni mogoče priti do kakršnih koli zaključkov v tej zadevi.

3) Kar zadeva psoriatični artritis, obstaja jasna značilnost spola: približno dve tretjini bolnikov sta dejansko bolnika – in le tretjina tistih, ki trpijo za to boleznijo, je moških. Razloga za to ne poznam – seveda lahko vprašate strokovnjake.

4) Proračuni, namenjeni raziskavam na tem področju, so očitno znatno nižji od raziskav drugih bolezni, kot so rak, bolezni srca ali nevrološke bolezni, kot sta Alzheimerjeva ali Parkinsonova bolezen. Razlog za to je preprost: v veliki večini primerov luskavica ni življenjsko nevarna bolezen – in pričakovana življenjska doba bolnikov s psoriazo se ne razlikuje od pričakovane življenjske dobe splošne populacije – in kadar ni vpliva na življenje. pričakovano trajanje, niti na smrtno nevarno naravo same bolezni, temveč le na stalno trpljenje in znatno škodo kakovosti življenja,

5) Bolezen luskavica se je pri meni pojavila pri približno 15 letih – vendar dolga leta sploh nisem vedela, da je to luskavica. Iz tega razloga bi vedno šel k dermatologu zaradi določene težave in ker, kot vemo, ni zdravljenja, ki bi pozdravilo luskavico (in tudi raziskovalci, ki bodo našli takšno zdravljenje, bodo prejeli Nobelovo nagrado za medicino), nikoli ne bi pomagalo . Tako stanje se je nadaljevalo vse do 2. januarja 2007, ko sem šla k dermatologu dr. Avrahamu Zlotogorskemu, od katerega sem dobila diagnozo luskavice – ter pojasnila o sami bolezni in njenih značilnostih.

6) Nikoli ni bila dokazana nobena neposredna povezava med prisotnostjo duševne bolezni in luskavico. Obstaja veliko duševno poškodovanih ljudi, ki ne trpijo za luskavico, in veliko je bolnikov z luskavico (in v veliko hujših situacijah, kot je moja), ki nimajo nobene duševne bolezni in vodijo normalen življenjski slog kot vsi drugi ljudje v družbi. Po drugi strani pa je znano, da lahko stresne situacije (psihični stres, depresija, anksioznost) zagotovo privedejo do poslabšanja simptomov luskavice pri obolelih – vendar je to le pri nekaterih bolnikih in ne pri vseh.

7) Zdravljenje na Mrtvem morju ali na drugih podobnih naravnih krajih na svetu (na primer dobro znano mesto zdravljenja v Baden-Badnu v Nemčiji) lahko nekaterim pacientom pomaga veliko bolj kot kakršno koli zdravljenje z zdravili. Obstajajo celo turisti z luskavico, ki prihajajo v Izrael z različnih koncev sveta predvsem s tem namenom. Znani so primeri, ko to zdravljenje vodi do remisije bolezni. Znano je, da obstaja velika skupina turistov (ne vem njihovega števila – podatki so očitno v rokah ministrstva za turizem, preko katerega so te skupine organizirane), bolnikov s psoriazo, ki prispejo v Izrael in takoj odpotujejo v Mrtvo morje za zdravljenje, da bi dosegli remisijo bolezni – in ko se obdobje remisije konča ali se bliža koncu,

8) Obstaja Ne pozabite, da tudi zdravljenje v Mrtvem morju ne pomaga vsem bolnikom na splošno. Težko ali nemogoče je vnaprej vedeti, v katerih primerih bo pomagalo in v katerih ne – in skoraj vedno je nemogoče vedeti, dokler ne poskusite. Večkrat sem že potoval in na mojo luskavico skoraj ni vplivalo. Ne spomnim se, kolikokrat sem prišel na Mrtvo morje – vendar je bilo večkrat in nikoli me ni zares prizadelo. Poleg tega je dostop do samih tretmajev danes veliko bolj problematičen zaradi sprememb, ki se dogajajo v samem Mrtvem morju: poslabšanje pojava vrtače v zadnjih letih je povzročilo zaprtje celih odsekov plaž – In celo v delih morja. plaže, ki še niso bile zaprte, je zadrževanje tam veliko bolj nevarno kot v preteklosti. tudi so že bili primeri vrtač, ki so se pojavile na cestah ali na cestah, kjer greš v hotele – in dandanes je že sam prihod v hotele in nato povratek od tam veliko bolj nevaren, kot je bil do 10, 15 pred leti – in seveda je tudi to nekaj, kar je vedno treba upoštevati. Slišal sem, da je pred kratkim neko izraelsko podjetje razvilo tehnologijo, ki zna vnaprej predvideti vrtače, da jo lahko uporabiš in ob vnaprejšnjem opozorilu preprosto zapustiš to nevarno območje. To podjetje izvaža tehnologijo v številne kraje po svetu – in mislim, da je res škoda, da se ta tehnologija ne uporablja tudi v regiji Mrtvega morja -, kjer je taka tehnologija zelo potrebna. Ne spomnim se imena podjetja – in ne

—– Posredovano sporočilo —–

Skrij izvirno sporočilo

  

Avtor: assaf benyamini <[email protected]>

za:[email protected] <[email protected]>

Poslano: četrtek, 26. januar 2023 ob 16:28:06 PMGMT+2

Predmet: Pisma dr. Hagitu Pelegu.  

Mir bodi dr. Hagit Peleg:

Predmet: zahteva za posvet.

Draga gospa.

Zadnjič, ko sem bil na pregledu v vaši ambulanti, ste mi povedali, da so zdaj na voljo nova zdravila za zdravljenje luskavice in da je možno, da lahko ljudem, kot sem jaz, ki se znajdejo v hudi finančni stiski, zdaj pomaga “Friends of Medicine” ” združenje, h kateremu napotite bolnike v tej situaciji.

Po tem sem obiskal svojega družinskega zdravnika – dr. Brandona Stewarta – in od njega sem razumel, da se bo o tem pogovoril z vami.

Si govoril z njim?

Poleg tega, kolikor vem, trenutno ni zdravila, ki bi lahko pozdravilo luskavico – ali je to res? In če to ni res ali je netočno, ali lahko pojasnite, kakšne so danes možnosti za zdravljenje luskavice?

V preteklosti nisem želel prejemati zdravil za luskavico zaradi drugega pomisleka: velika verjetnost neželenih učinkov – in hkrati zelo kratka obdobja remisije, ki jih je mogoče doseči, če sploh.

Iz vaših besed sem razumel, da je bilo to stanje res pred 10-15 leti (to je čas, ko so mi dermatologi, pri katerih sem bil na pregledu, povedali o prej omenjeni situaciji in zaradi navedenih razlogov niso priporočali biološkega zdravljenja) – in danes ne drži več.

Zato me zanima: Kakšno je obdobje remisije pri luskavici, ki ga lahko dosežem, če se začnem zdraviti z enim od novih zdravil? In katera zdravila so to?

Tudi in če mi res nova zdravila lahko omogočijo dolgotrajno remisijo luskavice brez hujših stranskih učinkov in res obstaja možnost, da za pomoč pri financiranju zdravljenja uporabim društvo “Prijatelji medicine” – v tem primeru bi me zanimalo, kakšen postopek je potreben za zdravljenje z drogami.

Lep pozdrav,

assaf benyamini – bolnik na revmatološki ambulanti bolnišnice Hadassah Ein Kerem.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) Moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

E. Spodaj je moja korespondenca s “Forumom civilne družbe”:

Adi Arbel< [email protected] >

Za:

assaf Benyamini

Ponedeljek, 13. februar ob 10.23

tukaj je.

V ponedeljek, 13. februarja 2023, ob 10.13 avtor assaf benyamini <‪[email protected]>:

Skrij izvirno sporočilo

Ali so vaše pisarne v Jeruzalemu dostopne za invalide?

V ponedeljek, 13. februarja 2023 ob 09:59:12 GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Napisal:

Naše pisarne so v Jeruzalemu, jaz pa živim v Givatayimu. Dobite se lahko v naših pisarnah ali v nakupovalnem središču Givatayim. Tatjani pošljite e-pošto, da se izognete pokvarjenemu telefonu, če želite, da sestanek opravi z obema.

V ponedeljek, 6. februarja 2023 ob 19:04 avtor assaf benyamini <‪[email protected]>:

Zooma ne uporabljam. Ne vem, ali Tatiana uporablja to programsko opremo. Vsekakor je Tatiana vodja prometa in zato menim, da bi moral biti odnos z njo. Lahko jo kontaktirate po telefonu na 972-52-3708001. Ali: 972-3-5346644. nedelja-četrtek med 11.00-20.00. Lep pozdrav, Asaf Binyamini. PS Rad bi poudaril, da sem invalid in bolan, zato nisem prepričan, da bom lahko prišel do vaših pisarn v Jeruzalemu. Kje so vaše pisarne? Ali obstaja dostopnost za invalide? V vsakem primeru me lahko kadarkoli kontaktirate po telefonu. Moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

V ponedeljek, 6. februarja 2023 ob 12:21:25 GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Napisal:

Pozdravljena Assaf in Tatiana, hvala za povpraševanje! Moje ime je Adi in sem direktorica foruma civilne družbe. Z veseljem se z vami dogovorim za uvodni sestanek, na Zoomu ali v naši pisarni v Jeruzalemu, po vaši želji. Lep pozdrav, Adi

V nedeljo, 5. februarja 2023, ob 15:22 avtor Assaf Binyamini <‪[email protected]>: Za: “Forum za civilno družbo”. Spodaj je sporočilo v imenu gospe Tatyane Kaduchkin iz gibanja “Nitgaber”.

Tema: gibanje “Nitgaber” (“transparentni” invalidi)

Pred približno desetletjem sem jaz, Ham, ustanovil gibanje “Nitgaber”, za “prozorne” invalide. Invalidi z visokim odstotkom invalidnosti in nezmožnosti za delo, ki pa niso gibalno omejeni. Moje gibanje šteje in zastopa okoli 1300 ljudi iz vse države, ki so gibalno ovirani med 75% in 100%, ki niso sposobni za delo in nimajo gibalnih oviranosti ali potrebujejo povečanje odstotka invalidnosti.

Gibanje tem ljudem omogoča, da izčrpajo vse svoje pravice do države, določeno finančno podporo pa dobijo tudi najbolj potrebni.

Naše gibanje se bori za cenovno dostopna javna stanovanja in ustrezne bivalne pogoje za omenjeno skupino prebivalstva.

Številni invalidi, ki so nezmožni za delo in imajo 75-100-odstotno invalidnost, a niso gibalno omejeni, živijo v katastrofalnih razmerah.

Ne prejemajo enakih ugodnosti, kot jih uživajo upokojenci, ki prejemajo tudi dodatek dohodka. Se pravi, da nimajo popustov pri nakupu zdravil, popustov pri računih za elektriko in nepremičninskega davka, popustov pri prevozu z javnimi prevoznimi sredstvi in ​​pomoči pri najemnini podobno kot upokojenci, niso upravičeni do pomoči za “ogrevanje/hlajenje” in še česa.

Z drugimi besedami, kljub slabemu položaju niso upravičeni do skoraj nobenih ugodnosti.

Poleg tega tudi niso upravičeni do javnega stanovanja kljub težkim razmeram, v katerih vsak dan živijo.

Obstaja temeljna razlika med različnimi invalidnostmi in menimo, da ne bi smelo biti tako!

Invalid z gibalno oviranostjo je upravičen do javnega stanovanja in prejema pomoč pri najemnini v višini od 3000 do 3900 NIS na mesec. Prav tako gibalno ovirani prejemajo višje dodatke kot invalidi, ki jih predstavlja gibanje, zahvaljujoč dodatkom k osnovnemu dodatku, ki med drugim vključuje posebne storitve, dodatek za mobilnost in spremljevalca in drugo.

V takih razmerah višina teh dodatkov doseže 15.000–17.000 NIS na mesec.

A v nasprotju z gibanjem zastopani invalidi, ki niso gibalno ovirani, imajo 75-100-odstotno invalidnost in niso sposobni za delo, prejmejo samo 3211 NIS na mesec neto! Iz tega sledi, da je ta skupina najrevnejše in najbolj ranljivo prebivalstvo v državi Izrael!!! V letih svojega delovanja sem se srečal s številnimi uradniki iz različnih strank v knesetu in na različnih vladnih ministrstvih. Gibanje pa žal že desetletje ni uspešno zagovarjalo predloga, ki bi gibalno neomejenim invalidom, ki imajo 75-100-odstotno invalidnost in so nezmožni za delo, omogočil javno stanovanje, ali vsaj povečati višino pomoči pri najemu stanovanja in si vsaj malo izboljšati bivalne razmere.

Rad bi se srečal z vami, da bi promovirali ta projekt in pomagali tem ljudem živeti bolj dostojno in primerno življenje.

Z blagoslovom in velikim upanjem, Tatyana Kaduchkin, predsednica gibanja “Nitgaber” (prozorni invalidi).

 

Telefon 1: 972-52-370-8001

Telefon 2: 972-3-534-6644

Spodaj je sporočilo, ki sem ga pustil članu kneseta Mossiju Raz-Asherju za srečanje z njim v knesetu. Prišel sem v torek, 20. aprila 2021 ob 13.30.

20. april 2021

Lep pozdrav poslancu kneseta (»kneset«-IZRAELSKI parlament) Mossiju Razu

Predmet: Stanovanjski problem invalidov.

Dragi gospod.

Spodaj je nekaj vprašanj, povezanih z invalidno in duševno prizadeto populacijo (populacija, v katero sem vključen tudi sam), ki bi jih rad izpostavil pred vami. Zanimalo bi me, v kolikšni meri ste sposobni promovirati te probleme in/ali narediti nujne zakonske spremembe za izboljšanje našega položaja, pogojev zdravljenja in naših možnosti za preživetje in vključitev v družbo.

Poudariti moram, da sem se iz preteklih izkušenj naučil, da mi bo na tovrstnih sestankih, preden pridem, povedano, da bom dobil dovoljenje za govor, da bom izpostavil vprašanja, o katerih želim govoriti – vendar na samem sestanku ne bo dobil dovoljenja, da bi govoril niti za eno sekundo – in če bom poskušal govoriti, bog ne daj, bo to avtomatično obravnavano kot zelo resna “motnja” in zato me bodo varnostniki napadli in zelo agresivno izgnali – in to tudi ko tega ni treba in ko je popolnoma nepotrebno, pa tudi ko je popolnoma jasno, da nikomur ne predstavljam nobene “nevarnosti”.

In poznajoč to realnost, ti izročam to pismo – za vsak slučaj, da se bo tudi tokrat tako vedelo do mene. Očitno je to, da si upam izpostaviti stisko invalidske javnosti, interpretirano kot zelo resna grožnja – čeprav mi sploh ni jasno, koga in kaj točno ogroža. Zapuščam vas in zaposlene v vaši pisarni s tem pismom – ne bom ga odnesel nazaj domov.

In zdaj podrobnosti o samih temah:

1) Problem financiranja/plačevanja najemnine – pred mnogimi leti je bilo določeno (in ni jasno, kdo – a verjetno eden ali drug vladni uradnik), da so invalidi, ki živijo v skupnosti, upravičeni do pomoči v višini 770 NIS na mesec za plačilo najemnine. Kot vemo, je v zadnjih letih prišlo do zelo velikega dviga cen stanovanj v državi Izrael – posledično pa se je seveda močno povečala tudi najemnina. Ne posodablja pa se višina pomoči 770 NIS, ki je bila pred mnogimi leti določena popolnoma samovoljno in brez vsake obrazložitve in logike. Žal tudi po velikem obsegu dopisovanja (govorimo pa o vsaj nekaj tisoč ali celo desettisočih pismih in na žalost pisca teh besed oz. te številke niso prav nič pretirane), ki so bile poslane na vse možne strani: Ministrstvu za gradbeništvo in stanovanja ter njegovim različnim izpostavam, drugim vladnim ministrstvom, kot sta Ministrstvo za finance in Kabinet predsednika vlade, številnim novinarjem, s katerimi je pisec ta dokument je govoril osebno, številni odvetniki in celo preiskovalni uradi in veleposlaništva tujih držav – nič ne pomaga – in posledično se znesek pomoči ne posodablja, mnogi invalidi so vrženi na cesto in tam najdejo svojo smrt od lakote, žeje ali prehlad pozimi in alternativno zaradi vročinskega udara ali dehidracije poleti. Opozoriti je treba, da organizacije za izkoriščanje pravic, kot je združenje »Yadid« (ki kot vemo, zaprta pred nekaj meseci) ali klinike za pravno pomoč na univerzah in visokih šolah, s katerimi je pisec tega članka tudi v stiku, nikoli ne morejo pomagati, razlog za to pa je preprost: znesek pomoči 770 NIS je dodeljen v skladu z zakonom. , in organizacije za izkoriščanje pravic lahko pomagajo le po obstoječem zakonu, edini naslov v primerih, ko so potrebne zakonodajne spremembe, pa je, kot veste, kneset. Toda tu se položaj samo še zapleta: kot vemo, že zelo dolgo obdobje, več kot dve leti, ni delujoče vlade, kneset in država Izrael pa sta pravzaprav v stanju stalne prehodne vlade. Neposredna in uničujoča posledica te situacije je pomanjkanje možnosti za bistvene spremembe zakona, ki so nujno potrebne – nekatere od njih tukaj podrobno opisujem. Treba je opozoriti, da tudi ko sta kneset in vlada ukrepala po prošnjah pisca teh vrstic, pa tudi prošnjam invalidskih organizacij in številnih drugih strank glede višine pomoči poslancem kneseta, sta avtomatsko usmerjene k organizacijam za izkoriščanje pravic – in to čeprav poslanci kneseta sami dobro vedo, da v tem primeru ne morejo biti naslov organizacije za izkoriščanje pravic, temveč le oni sami.

2) Komunikacija z najemodajalci – veliko je primerov, ko se invalidi težko pogajajo z najemodajalcem zaradi razlogov, povezanih z njihovo boleznijo ali invalidnostjo. V teh situacijah so socialni delavci dolžni delovati kot mediatorji – in zelo velik del socialnih delavcev te vloge ne more prevzeti v vsakem primeru. In še več: obsežni rezi v standardih za delovna mesta socialnih delavcev v zadnjih letih, v kombinaciji s težkimi delovnimi pogoji, nizkim plačilom, neustrezno obravnavo družin bolnikov, ki jih v mnogih primerih vidijo kot in neupravičeno,

3) Načini plačila pacientov – obstajajo situacije, v katerih se oseba preseli živeti v skupnost po dolgem obdobju bivanja v bolnišnici in brez življenjskih navad, ki veljajo za normativne, kot je odhod v službo, prevzem odgovornosti za upravljanje svojega življenja , itd. Zelo pogosto so zahteve, ki so postavljene kot pogoj za sklenitev najemne pogodbe, kot je podpis garancijskega čeka, za ljudi v tej fazi življenja nedosegljive.Številni okviri zdravljenja in rehabilitacije, ki so obstajali v preteklosti (v enem od njih je pisec tega dokumenta dobil pomoč pred približno 26 leti, ko je zapustil bolnišnico za oskrbovano življenje), so zaprli ali bistveno zmanjšali obseg svoje dejavnosti v zadnjih letih – nekaj, kar lahko preprečijo rehabilitacijo ljudem, ki v tej fazi svojega življenja ne bodo mogli napredovati brez teh bistvenih terapevtskih in rehabilitacijskih ovojnic.

4) Problem regulacije – danes vlada popolno neravnovesje, ko gre za obveznosti in pravice etažnih lastnikov na eni strani in najemnikov stanovanj na drugi strani. Obstaja veliko zakonov, ki najemodajalce ščitijo pred takimi ali drugačnimi zlorabami najemnih obdobij s strani najemnikov. Po drugi strani ni zakonov, ki bi ščitili ljudi, ki živijo v stanovanjih, pred izkoriščanjem najemodajalcev – posledično je v številnih najemnih pogodbah mogoče najti škandalozne, drakonske in včasih celo nezakonite klavzule – in ni zakonov namenjene zaščiti najemnikov teh stanovanj, ki so prisiljeni podpisati te pogodbe. V mnogih primerih, najemniki stanovanj nimajo zakonske pravice ugovarjati žaljivim klavzulam, ki so podpisane kot pogoj za najem nepremičnine – in bodo popolnoma izpostavljeni muhavosti lastnikov stanovanj, včasih pa tudi v času najema sama. Lastniki stanovanj v takšnih situacijah so seveda težji za prikrajšane skupine, kot so invalidi ali bolniki.

5) Težavnost obveščanja – precejšnje težave so, ko je treba omenjene težave izpostaviti in jih izpostaviti v javnosti z namenom potrebnih popravkov. Trenutne prioritete raznih medijev, ki jih tematika skoraj ne zanima, razdrobljenost med invalidskimi organizacijami, nepripravljenost mnogih elementov družbe, v kateri živimo, da bi se aktivno vključili v poskuse popravljanja in izboljšanja stanja – vse to obremenijo in močno otežijo prizadevanja za ozaveščanje javnosti o teh problemih na način, da bodo člani kneseta prisiljeni vnesti potrebne spremembe zakonodaje, namesto da bi še naprej ignorirali in ne storili ničesar. Druga težava obstaja, ko gre za dvig oglaševalske kampanje:

6) Čakalna doba za zdravljenje – veliko je primerov, v katerih ljudje, ki do določenega obdobja svojega življenja sploh niso potrebovali pomoči služb za duševno zdravje, vendar zaradi težkih življenjskih okoliščin ali travmatičnega ali težkega dogodka oz. takšne ali drugačne potrebujejo pomoč strokovnjaka za duševno zdravje – in seveda v mnogih primerih je to začasna ali enkratna pomoč in ne kronična. Danes so čakalne dobe za zdravljenje ali psihološko pomoč zelo dolge – zaradi pomanjkanja pravočasne pomoči se lahko stanje ljudi po nepotrebnem poslabša. Vlaganje dodatnih sredstev v javni sistem duševnega zdravja lahko stanje zagotovo spremeni. Ne smemo pozabiti, da tudi z ekonomskega in proračunskega vidika takšno vedenje nima nobene logike: ko ljudje Med dolgotrajnim čakanjem na zdravljenje se njihovo stanje poslabša, njihovo stanje se še naprej zapleta – in tisto, kar bi lahko bila enkratna pomoč, ki državo res stane, se sprevrže v še hujšo situacijo, ki državo nato stane visoke finančne stroške Neskončno . Zaradi teh razlogov je treba razmisliti o dodajanju standardov javnemu sistemu duševnega zdravja in njegovem izboljšanju – ne smemo pozabiti, da velika večina prebivalstva v državi Izrael ne more zasebno financirati teh zdravljenj – ki stanejo več sto šeklov za vsako individualna seja. njihovo stanje se še naprej zapleta – in tisto, kar bi lahko bila enkratna pomoč, ki državo res stane, se sprevrže v še hujšo situacijo, ki državo nato stane Neskončno visoke finančne stroške. Zaradi teh razlogov je treba razmisliti o dodajanju standardov javnemu sistemu duševnega zdravja in njegovem izboljšanju – ne smemo pozabiti, da velika večina prebivalstva v državi Izrael ne more zasebno financirati teh zdravljenj – ki stanejo več sto šeklov za vsako individualna seja. njihovo stanje se še naprej zapleta – in tisto, kar bi lahko bila enkratna pomoč, ki državo res stane, se sprevrže v še hujšo situacijo, ki državo nato stane Neskončno visoke finančne stroške. Zaradi teh razlogov je treba razmisliti o dodajanju standardov javnemu sistemu duševnega zdravja in njegovem izboljšanju – ne smemo pozabiti, da velika večina prebivalstva v državi Izrael ne more zasebno financirati teh zdravljenj – ki stanejo več sto šeklov za vsako individualna seja.

7) Zdravljenje zob – kot veste, bo v državi Izrael oseba, ki potrebuje zdravljenje zob, skoraj vedno šla k zasebnim zdravnikom – in to zato, ker javni zdravstveni sistem trenutno ne ponuja odgovora na tem področju. Vedeti je treba, da duševno prizadeti in tudi invalidi nasploh, katerih ekonomska stiska je v vsakdanjem življenju zelo težka, tudi brez povezave z zobozdravstvenim zdravljenjem, še težje do tega zdravljenja pridejo, če in ko je to potrebno. Kombinacija hudih psihičnih težav in hude ekonomske stiske povzroči, da se ti ljudje po potrebi soočajo s potrtim koritom in popolno slepo ulico, včasih pa tudi nujno zobozdravstveno oskrbo. Upoštevati je treba, da danes pravzaprav ni več

8) Območja hospitalizacije – oseba, ki trenutno potrebuje obsežno psihiatrično zdravljenje v javni bolnišnici ali kliniki, ga lahko prejme samo v kliniki ali bolnišnici, ki je blizu območja njegovega stalnega prebivališča. Obstajajo primeri, ko se pacienti iz takšnih ali drugačnih razlogov raje zdravijo na drugi kliniki – ne nujno v tisti, ki je zelo blizu njihovega kraja bivanja. Bolnikom je treba omogočiti svobodo izbire – in bolniku, ki ni zadovoljen z zdravljenjem na določeni kliniki ali v bolnišnici, je treba dati možnost, da se preseli na kliniko ali bolnišnico drugje. Ta možnost je trenutno dana na vseh drugih področjih medicine – in ni razloga za odrekanje svobode izbire kraja zdravljenja samo na področju duševnega zdravljenja. Še več: takšna svoboda izbire, če je dana,

9) Ozaveščenost prebivalstva – splošna populacija včasih kaže zelo velik odpor, ko gre za zdravljenje duševnega zdravja, ki se izvaja na območju, kjer ljudje živijo – nekaj, kar izhaja iz pomanjkanja ozaveščenosti in pomanjkanja priznanja področja – in brez kakršne koli praktične ali logične utemeljitve. Zmanjševanje odpora in nenaklonjenosti prebivalstva z ustreznim sistemskim informacijskim sistemom lahko zagotovo olajša življenje bolnikov in bolnikov, ki so zaradi bolezni in lastne prizadetosti tako ali tako zelo težka. Pomanjkanje ozaveščenosti v družbi, v kateri živimo, povzroča primere nasprotovanja prebivalcev odprtju hostlov ali oskrbovalnih objektov v bližini njihovih bivališč – kar vodi do precejšnjih zamud pri odpiranju teh objektov, včasih celo do preprečitve njihovega odprtja po tožbah prebivalcev. Še več: kar nekaj je primerov, ko gre za namerno šikaniranje prebivalstva do teh varstvenih ustanov, ko so le-ti na območju njihovega bivanja – in zelo možno je, da bi ozaveščanje javnosti povzročilo precejšnje zmanjšanje števila teh primerov. Lep pozdrav, Asaf Binyamini,

115 Costa Rica St.,

vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected] ali: [email protected]

3) Okvir zdravljenja, v katerem sem bil do 16. marca 2021 (zaradi nenehnih rezov in zmanjševanja proračunov za zdravje in socialno varstvo ter pomanjkanja obravnave teh vprašanj v odsotnosti delujoče vlade ali kneseta) sem kronično opuščen bolni z zelo resnimi boleznimi in težavami brez ustreznega okvira zdravljenja. Pri vseh mojih poskusih, da bi našel ustrezen okvir zdravljenja zanjo, se lahko zanesem na izdelovalce keramike – in ne vemo, kako dolgo bo trajala ta katastrofalna situacija):

Društvo “Reut” – Hostel “Avivit”,

ulica Ha-Avivit 6,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9650816.

telefonske številke v pisarnah hostla: 972-2-6432551. ali: 972-2-6428351.

Elektronski naslov hostla: [email protected]

Socialna delavka iz ekipe hostla, s katero sem bila v kontaktu:

Oshrat-972-50-5857185.

4) Družinski zdravnik, pri katerem sem pod nadzorom:

Dr. Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – Klinika Hatayelet,

6 Daniel Yanovsky Street,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9338601.

Telefonske številke ordinacije klinike:

972-2-6738558. Številka faksa v ambulanti: 972-2-6738551.

5) Podrobnosti o rednih zdravilih, ki jih jemljem:

1. Psihiatrična zdravila:

I. Seroquel-

Vsak večer 2 tableti po 300 mg.

II.Tegretol CR-

400 mg – vsako jutro. 400 mg – vsak večer.

III. Effexor-

150 mg – vsako jutro. 150 mg – vsak večer.

2. simvastatin-

10 mg vsak dan zvečer.

6) Spodaj je seznam zdravstvenih težav, za katerimi trpim:

I. Duševna bolezen-kompulzivni sindrom OKM kot tudi opredeljena bolezen

kot shizoafektivna motnja.

II. Psoriatični artritis.

III. Nevrološka težava, katere definicija ni jasna. Njeni glavni simptomi: predmeti mi padajo iz rok, ne da bi opazila, vrtoglavica, izguba občutljivosti na nekaterih predelih dlani in določene težave z ravnotežjem in držo.

IV. Kronična diskus hernija zadaj v vretencih 4-5 – ki seva tudi v noge in otežuje hojo.

V. Sindrom razdražljivega črevesja.

VI.. Začetek znakov kardiološke težave iz zadnjega meseca (te besede pišem v četrtek, 22.3.2018). V času pisanja teh vrstic je še vedno nejasno bistvo problema, ki se kaže v bolečinah v prsih večji del dneva, težavah z dihanjem in tudi govorom.

VII. Občutno oslabitev vida, ki se je začela pred približno pol leta (te besede pišem v ponedeljek, 19. aprila 2021).

7) Dodatni osebni podatki: Starost: 48. Zakonski stan: samski. Datum rojstva: 11.11.1972.

Protest za zvišanje starostne pokojnine Eden od pobudnikov protesta: Uri Flom – tel. 972-54-4725676 E-pošta: [email protected]

Yigal Grinstein – Tel. 972-50-7534271 E-pošta: [email protected]

Giora Harlofsky – Tel. 972-52-3820050 E-pošta: [email protected]

22. december 2022

Zborni krik – mlajša generacija se pridružuje boju.

Mi vaši starši, vaše babice in dedki vas vabimo, da se nam pridružite in nam pomagate v boju za povišanje sramotne starostne pokojnine, ki jo prejemamo danes,

in ki mnogim od nas ne omogoča dostojnega življenja.

Če se danes pridružite našim bojem, si boste prihranili potrebo po vrnitvi in ​​boju

Ko prideš v naša leta.

Naši otroci in vnuki, naš dodatek je bil blizu leta 2003

Do povprečne plače v gospodarstvu, pri čemer je bilo do 2003 mogoče še naprej urejati svoje življenje,

Ob primernem življenjskem standardu, tudi ko smo se upokojili.

Nekaterim od nas (ne vsem) je tudi uspelo privarčevati, nekaterim več, nekaterim manj, v pokojninskih načrtih s podporo.

Mnogi od nas, ki nismo imeli privilegijev delati v javnih službah ali velikih organizacijah, nimamo nobene pokojnine in se v celoti zanašamo le na dodatek. Nobenega spora ni, da višina dodatka danes ne omogoča minimalnega dostojnega življenja.

Mnogi se sprašujejo, kako smo v državi, ki se opredeljuje kot socialna država, prišli v tako mizerno situacijo. Odgovor je, milo rečeno, pohlep in sramotno kršenje naših pravic.

Vse se je začelo leta 2003, ko se je takratni minister za finance odločil prekiniti povezavo med sredstvi za starostno pokojnino, ki je pozneje postala občanska pokojnina, in vezavo na povprečno plačo v gospodarstvu ter povezati pokojnine na “indeks potrošnikov”.

Ta poteza je čez noč izpraznila starostno pokojnino, ki je z leti popolnoma izgubila vpliv na življenje starejših občanov.

Istočasno se je v skladu za nacionalno zavarovanje postopoma nabralo na stotine milijard šekelov.

To je denar, ki so nam ga v desetletjih dela vzeli, da bi nam ga vrnili, ko bomo v starosti, da bi nam zagotovili primerno socialno varnost in nam omogočili, da bi lahko nadaljevali svoje življenje na ustrezni in spoštljivi ravni.

Ločitev starostne pokojnine od povezave z indeksom “povprečne plače v gospodarstvu” in njene povezave z “indeksom potrošnikov” je umetno ustvarila “presežna sredstva” v nacionalnem zavarovanju, ki so dosegla na stotine milijard šekelov.

Ministrstvo za finance je ogromne vsote, ki so se nakopičile v ZZS, predrzno označilo za presežke in si prilastilo denar, ki je bil že na začetku namenjen zagotavljanju osnovnega življenjskega standarda več kot milijonu državljanov.

in veterani (trenutno okoli 1.300.000).

Obstaja in še vedno obstaja zarota molka, katere namen je omogočiti nadaljevanje tega kriminalnega ropa.

Razmerje križa strani!

Medtem ko je plača visokih uradnikov v gospodarstvu od predsednika vlade prek ministrov in članov kneseta, vodij javnih svetov in županov do direktorjev javnih podjetij in drugih visokih uradnikov v javnih službah vezana na povprečno plačo v gospodarstvo in se vsako leto samodejno posodobi-

Starostna pokojnina je bila potisnjena v brezno ženstva in preprosto pozabljena.

Nič več!

V zadnjih dveh desetletjih je bilo na stotine milijard šekelov prenesenih iz nacionalnega zavarovanja v proračunski oddelek ministrstva za finance. Sredstva so bila dana kot “posojilo”, celotna poteza pa je bila narejena tiho v zakulisju in brez prave reklame. Posojilo ni bilo nikoli vrnjeno. Nasprotno, razrasel je do pošastnih razsežnosti.

Vračamo se in vas prosimo za podporo v našem pravičnem boju. Danes smo mi, jutri ste vi.

Povezave za pridružitev:

Skupina odprta za razpravo (hrupna skupina): https://chat.whatsapp.com/Juztm79HMFYAWsXETIcKkI

Skupina brez razprav, vendar z rednimi posodobitvami (tiha skupina):

https://chat.whatsapp.com/F8j6n3d1HeX8BCmU2c3TIC

Povezava do Facebook skupine:

https://www.facebook.com/groups/1120435948847976

Poglejte, kam je segel pohlep (napis v grafu je v hebrejščini)

Knesset (»knesset«-IZRAELSKI parlament) Graf povečanja plač članov z dovoljenjem naših prijateljev inženirja Yehude Gasserja

Giora Harlofsky – ena od ustanoviteljev protestne skupnosti Adv.

Giora Harlofsky, tel. 972-52-3820050 [email protected]

Yigal Grinstein, tel. 972-50-7534271 [email protected]

Uri Flom, tel. 972-54-4725676 [email protected]

Moji osebni podatki:

Ime – assaf. Priimek – benyamini.

Matična številka – 029547403.

Polni naslov za dostavo pošte –

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

Vhod A – Apartma 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

Moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected]

Moja spletna stran:  https://www.disability55.com/

Adi Arbel, Cerkveni forum za civilno družbol

Kaj bi radi počeli danes? Spoznati /forum podjetju civilno

prejemanje posodobitev dogodkov Forumski kanal za civilno družbo

spremljajte nas pozorno naši facebook strani najti načine za spremembo našo civilno orodje

izkoristite naše izkušnje /svetovanje in spremstvo strateško

učiti se iz izkušenj drugih /zakonik civilno odprt

Veste, kaj se zgodi kdaj? /vsi dogodki v bližini

Spremenite idejo v resničnost v enem dnevu /delavnica začetnik

poglobiti se v zaplete državnega proračuna/Potapljanje brezplačno

uporabite javne informacije sebi v prid /vzeti v luči

Pridobite začetni denar za svojo novo pobudo /Grants pony

Razumeti, kako pravilno delati s člani kneseta /recept za učinek

Ugotovite, kako pridobiti sredstva od širše javnosti /Skok na črto

F. Spodaj so objave, ki sem jih delil na svojem Facebook računu:

1)dober večer. Nisem napisal naslednjega razdelka. Spodaj se pisec ni podpisal. Razdeljeval sem z vso močjo in zahtevam, da storite enako.

Res upam, da politika in predsednik na čelu ne mislita, da gremo na ulice zaradi števila članov komisije za imenovanje sodnikov…

Borimo se za izgubljeno dušo države.

Ponoči ne spimo od skrbi. Naš kompas utripa in čutimo, kako pada nebo in se zemlja trese.

In razumemo, da rešitelja ni in ostali smo sami, zastavo pa smo se poimenovali.

Potrudili se bomo, ker se vam je zmešalo.

Zmenkamo se za svoje starše in za svoje otroke. Ker smo tako vzgojeni in tako jih vzgajamo, da imajo radi domovino in delajo zanjo, delajo trdo in spoštujejo druge…

In odhajamo, ker smo jezni in ne zaradi klavzul.

Jezen, da so politični voditelji postali vodniki korupcije, sovraštva, pohlepa in poželenja po časti ter pohlepa.

Jezni ljudje, ki se izmikajo in ločujejo, sesajo teren in prihodnost države.

Jezni, ker naše davke zavržejo kot nepotrebne delnice brezhrbtenični, nesposobni jokači.

Jezni kriminalci v oblekah so prevzeli zakon, da bi legalizirali svoje drstitvene blagajne.

Jezni so na predsednika vlade, ki je pripravljen državo zažgati in ljudi raztrgati, če reši svojo kožo.

In odhajamo, ker smo siti norosti poniževanja in ne zaradi drobnih črt v zakonih.

Utrujeni smo od zidnih mahov, ki nas imenujejo izdajalci, vi pa ste tiho.

Utrujeni smo od ubogih ministrov, ki nas kličejo za rasiste in Aškenaze, medtem ko naši otroci nimajo pojma, od kod prihajajo.

Naveličani smo obtičanja z urami Rolex, ki jih nimamo in jih ne bomo imeli.

Naveličani smo poslušati kriminalce, ki se izmikajo, in ministre, ki se pretvarjajo, da smo anarhisti.

Želimo vam povedati, gospod predsednik, zaposleni politiki in površni novinarji – zamujate veliko časa.

Zbudite se, ker živimo v grozljivki in nimamo namena sedeti in od strani opazovati, kako se bodo prepiri med vama končali.

Zbudili smo se, ker smo bili utrujeni od tišine. Ker smo prevzeli odgovornost.

Ne iščite vodje, ki ga lahko kupite pri nas, in nam ne širite namišljenih kompromisov. Nismo kot vi.

Začeli smo boj in se bomo borili, dokler ne umaknete rok stran od vrhovnega sodišča, dokler se ne naučite spoštovati drugega (ali vsaj utihnete) in dokler ne vzamete Deklaracije o neodvisnosti v svoje srce.

Niti trenutek nazaj.

Se tudi vi tako počutite? Posredujte ga naprej, da pride do pravih ušes.

2)Rotem Peer

Direktor

Skupinski strokovnjak na področju svetovalcev za duševno zdravje

1 dni ·

Urejanje objave za pojasnitev:

Pomembno je omeniti, da je možno, da je bil morilec res travmatiziran. Ne izključujem tega.

Samo mislim, da obstaja veliko primerov, ko temu ni tako in je poskus, da se skoraj vsak umor pripiše duševnemu boju, škoda celotnemu prebivalstvu.

Poleg tega je statistično jasno, da če vzamete vzorec 10.000 ljudi, ki tečejo, v primerjavi z 10.000 ljudmi, ki ne tečejo, je možnost, da obstaja nekdo, ki je morilec, večja med populacijo, ki ne teče.

Po zakonu je vsak morilec potencialno duševno bolan. Tudi če nima duševnega ozadja, ga pošljejo na duševni pregled.

In nekdo, ki je bil pred mnogimi leti že enkrat hospitaliziran, se ne šteje za duševno poškodovanega in poskus opravičevanja umora zaradi duševnega boja je preprosto krivica.

Vsi hočejo pobegniti iz zapora in kaj se potem zgodi?

da so vsi časopisi polni grozljivih stigmatizirajočih stavkov, ki skoraj vsakega morilca označijo za duševno motenega.

To je dovolj, da škodi celotnemu prebivalstvu.

Proti temu bi moral obstajati zakon.

Če Etiopijec ubija, ali rečemo, da je umoril zato, ker je Etiopijec?

Če je Maročan umoril, bomo rekli, da je umoril, ker je Maročanec?

seveda ne!

Človek ubija, ker ubija, ker je slab človek.

Shizofreniki niso morilci.

Depresivni ljudje ne ubijajo.

Ljudje s tesnobo niso morilci.

Obsodite ta pojav, odvisno je samo od nas, ker nikomur ni mar za nas in zaradi teh objav se ljudje bojijo duševno prizadetih ljudi in jih denuncirajo iz družbe, iz službe, iz politike.

Ne pomagaj.

————————————————– —–

Utrujen sem od avtomatskega povezovanja vsakega morilca s škodo dušam!

Duševno prizadeta oseba ni morilec!!!!

Morilec je morilec, ker je slab človek.

Hoče biti morilec, ker nima česa izgubiti.

Zločinec, posiljevalec, morilec, napadalec so zločinci in niso čustveno poškodovani.

Ni čudno, da so v državi stigme do ljudi z motnjami v duševnem razvoju, ko se o vsakem, ki stori umor, piše, da je z motnjami v duševnem razvoju.

Država nevednežev

3) kotsaf Benyaminjaz

10. februarja B-20:11

Pred nekaj minutami so v novicah povedali, da je terorist, ki je danes izvedel grozljiv napad v Jeruzalemu, duševno bolan. V studiu so zastavili tudi vprašanje, v kolikšni meri je dejstvo, da je prekleti terorist (ki je bil ubit v napadu – in to še dobro) duševno bolan dejavnik oziroma tveganje za teroristično delovanje.

Ne smemo pozabiti, da niso vsi duševno bolni teroristi, morilci ali kriminalci.

Na primer, definiran sem kot duševno prizadet in ne izvajam terorističnih napadov ter nisem član nobene kriminalne ali teroristične organizacije.

Ta stigma, v kateri so vsi duševno bolni opredeljeni kot morilci ali zločinci, je zelo problematična – in včasih zelo otežuje zagotavljanje ustreznega zdravljenja.

4) assaf benyaminjaz

7 februarja 2023 B-23:25

Pred nekaj minutami so sporočili o potresu na območju Jeruzalema.

Živim v Jeruzalemu, v soseski Kiryat Menachem – in nisem čutil ničesar.

Verjetno bi moral iti na pregled.

Kdo zdravi takšno motnjo? H kateremu zdravniku naj grem?

In kako se taka motnja imenuje?

hahaha…

5)7. februarja B- 23:15

In tokrat resno vprašanje (nikakor kakršen koli humor):

Pred približno dvema do tremi leti je bila v državi Izrael uvedena nova platforma javnega prevoza: linija, ki služi potnikom od Haife do Acre in nazaj po morju, z ladjo. Ali je možna uporaba te proge z večlinijskimi ali brezplačnimi mesečnimi vozovnicami (podobno kot pri avtobusih)?

Ali je ta prometna pot v zgodovini že obstajala? In če da, kdo ima podrobnosti o tem (v katerem obdobju, za kaj se je pot uporabljala, kakšno je bilo politično/politično ozadje itd.?)?

Kdo ima podrobnosti o tem?

G. Spodaj je e-pošta, ki jo pošiljam na različna mesta:

Za:

Predmet: odprti razpisi.

Spoštovane gospe/gospodje.

Na spletu iščem programsko opremo, oziroma tovrstne sisteme, ki so namenjeni objavljanju “odprtih razpisov” na različne teme.

Poznate takšne sisteme?

Lep pozdrav,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: na domu-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. Spodaj je primer razpisa, ki ga želim objaviti v odprtem sistemu za spletno objavo razpisov:

Svoj blog disability55.com ponujam kot platformo za objavo člankov o invalidih v vsakem od naslednjih 67 jezikov:Uzbekistanščina, Ukrajinščina, Urdujščina, Azerbajdžanščina, Italijanščina, Indonezijščina, Islandščina, Albanščina, Amharščina, Angleščina, Estonska, Armenija, Bolgarščina, Bosanščina, Burmanska, Beloruščina, Bengalščina, Baskovščina, Gruzijščina, Nemščina, Danščina, Nizozemščina, Madžarščina, Hindijščina, Vietnamščina, tadžiški, turški, turkmenski, teluški, tamilski, grški, jidiš, japonski, latvijski, litovski, mongolski, malajski, malteški, makedonski, norveški, nepalski, svahili, singalski, kitajski, slovenski, slovaški, španski, srbski, hebrejski, arabski, Paštu, poljščina, portugalščina, filipino, finščina, perzijščina, češčina, francoščina, korejščina, kazahstanščina, katalonščina, kirgiščina, hrvaščina, romunščina, ruščina, švedščina in tajščina.

Lep pozdrav,

assaf benyamini.

post Scriptum. moje-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] ali: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected]

H. Spodaj je e-pošta, ki sem jo poslal na različna mesta:

Za:

Predmet: Dovoljenja za objavo.

Spoštovane gospe/gospodje.

Imam 2 YouTube kanala   https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

in:

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

Drugim uporabnikom YouTuba želim omogočiti dodajanje videoposnetkov na moje kanale. Moji kanali se ukvarjajo s problematiko invalidov – zato me zanima dovoliti dodajanje vsebin izključno o tej problematiki – in to v katerem koli jeziku.

Ali obstaja način za to? In če da – kako?

Lep pozdrav,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

Telefonske številke: na domu-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040. Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected]

I. Spodaj je e-poštno sporočilo, ki ga pošljem na različna mesta:

Za:

Predmet: članki za blog.

Spoštovane gospe/gospodje.

Blogam disability55.com – zgrajen na sistemu wordpress.org.

To je blog, ki se ukvarja s problematiko invalidov – večjezični blog v 67 jezikih: uzbeški, ukrajinski, urdujski, azerbajdžanski, italijanski, indonezijski, islandski, albanski, amharski, angleški, estonski, armenski, bolgarski, bosanski, burmanski , beloruski, bengalski, baskovski, gruzijski, nemški, danski, nizozemski, madžarski, hindujski, vietnamski, tadžiški, turški, turkmenski, teluški, tamilski, grški, jidiš, japonski, latvijski, litovski, mongolski, malajski, malteški, makedonski, norveški , nepalščina, svahili, singalščina, kitajščina, slovenščina, slovaščina, španščina, srbščina, arabščina, paštu, poljščina, portugalščina, filipino, finščina, perzijščina, češčina, francoščina, korejščina, kazahstanščina, katalonščina, kirgiščina, hrvaščina, romunščina, ruščina , švedščina in tajščina.

Spletnim uporabnikom želim omogočiti nalaganje člankov na moje spletno mesto – člankov o invalidih, ki so lahko v katerem koli od 67 omenjenih jezikov.

Ali obstaja način za to? In če da – kako?

Lep pozdrav,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Vhod A-stanovanje 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

IZRAEL, poštna številka: 9662592.

moje telefonske številke: doma-972-2-6427757. Mobilni-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Moja osebna številka: 029547403.

2) Moji e-poštni naslovi: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected] in: [email protected]

3) Povezava do moje spletne strani:  https://www.disability55.com/

J. Moje povezave:

1)svet in polnost – center za zdravje duše in ženske

2)push.house-omrežno oglaševanje

3)združenje “jadranje Haifa”

4)zaščita Idan Dark

5)organizacija nagovarja družino v Izraelu – terapevtski zobje do potrebnih

6)submenow.com-promocijski kanal YouTube

7)world one-Traffic for democracy global

8)združenje dihalna mreža-kamin drevesa-nevarnost zdrav

9)program partnerjev spletnega mesta clickcease.com

 

Print Friendly, PDF & Email