Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Een bericht van Israël aan de wereld. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Meteen naar de inhoud
Home » הפוסטים באתר » Een bericht van Israël aan de wereld.

Een bericht van Israël aan de wereld.

Yoni Barak

8 juli 2014

Hey wereld, wat is er?

Ja, wij zijn het weer.. het volk van Israël.

Het land is zo klein dat je zijn naam niet eens op de wereldbol kunt schrijven omdat het niet past, en je moet een deel op de zee schrijven en een deel op een buurland.

Het enige land dat het Joodse volk heeft, waar ze hun taal spreken, hun leven leiden en proberen ervoor te zorgen dat een holocaust zoals die 60 jaar geleden met hen gebeurde niet meer zal gebeuren…

Het land dat tijdens zijn 60-jarig bestaan ​​zijn menselijk kapitaal, zijn technologische capaciteiten en zijn innovatie heeft bijgedragen, heeft een enorme bijdrage geleverd aan de mensheid.

We hebben een klein verzoekje voor je.

Nee nee, raak niet opgewonden, je hebt het druk en bezig met de opwarming van de aarde, de wereldwijde energiecrisis en de economische situatie, dat begrijpen we. We zullen niet veel van uw tijd in beslag nemen.

Trouwens, hoe zeggen we het? We hebben niet veel eisen van je. Slechts één zo’n pizza. Een klein verzoek.

De komende dagen gaan de Israel Defense Forces (hopelijk) naar een krachtige en pijnlijke operatie in een gebied van waaruit terroristen worden neergeschoten (die u zelf als zodanig definieerde, beste wereld), om de vrede te herstellen voor de inwoners van Israël.

Mensen zullen hun baan opzeggen, gezinnen zullen hun zomervakantie afzeggen en de inspanning zal gericht zijn op het terugslaan van die boosdoeners voor wie een tank en een school even belangrijk zijn. voor wie kinderen een goed en verantwoord onderkomen zijn.

Voor jou is het afvuren van “domme” raketten in dichtbevolkte gebieden een “legitieme” manier om te protesteren.

Nee nee, we hebben geen hulp nodig met soldaten.. Absoluut niet beste wereld.

We hebben onze soldaten. Ze zijn bekwaam en gemotiveerd. Geloof ons, ze zijn de beste ter wereld. De beste investering die dit land heeft.

We willen ook geen wapens. We ontwikkelen het zelf en investeren miljarden per jaar in technologieën zodat kinderen en onschuldigen geen schade oplopen. We hebben echt goede tegenmaatregelen bereikt, van overal komen jullie om van ons te leren hoe we een asymmetrische oorlog op de juiste manier kunnen bestrijden.

We hebben je ook niet nodig om ons met woorden te steunen, als dat te moeilijk voor je is. Het zou leuk kunnen zijn, maar toch… je bent afhankelijk van Arabische olie, en we begrijpen dat je de jongens met de doppen op hun hoofd en hun handen op de shivar niet wilt irriteren.

Het is immers bekend hoe het de prijs van een vat olie verhoogt.

We vragen maar om één ding.

niet storen

Geen enkel land zal toestaan ​​dat zijn bevolkingscentra dag en nacht door raketten worden gebombardeerd, zeker niet een land als het onze, dat zo groot is als New Jersey.

Geen enkel land zal tolerantie tonen zoals wij, wanneer zijn burgers van alle leeftijden een langdurig doelwit worden van een extremistische religieuze terroristische organisatie die weigert haar te erkennen.

We waren stil genoeg en de daverende stilte maakte plaats voor de echo’s van explosies.

Weet je, beste wereld, je stilzwijgen over zaken als het bloedbad in Syrië, de schending van de mensenrechten in China, de verdwijning van minderheden en LGBT-mensen in Rusland schreeuwt gewoon.

Maar om de een of andere reden als het gaat om het enige land dat tussen grenzeloos moorddadig terrorisme en het Westen staat, heb je plotseling veel te zeggen. Veel.

Laat het dus maar aan ons over.

We hebben jou niet nodig om ons te leren moreel te zijn, en zeker niet hoe we ons land moeten beschermen. Daarvoor zijn we hier.

Maar als je niet gaat helpen, zoals zo vaak dat je erbij stond en zag hoe Joden werden afgeslacht, omdat ze Joden waren, bemoei je er dan tenminste niet mee.

Gewoon niet storen.

Bedankt,

van alle burgers van de staat Israël.

Print Friendly, PDF & Email