Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> En melding fra Israel til verden. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

En melding fra Israel til verden.

 

Yoni Barak

  1. juli 2014

Hei verden, hva skjer?

Ja, det er oss igjen.. Israels folk.

Landet er så lite at du ikke engang kan skrive navnet på kloden fordi det ikke passer, og du må skrive en del av det på havet og en del på et naboland.

Det eneste landet som det jødiske folk har, der de snakker språket deres, lever sine liv og prøver å sikre at et holocaust som det som skjedde med dem for 60 år siden ikke vil skje igjen…

Landet som bidro med sin menneskelige kapital, sine teknologiske evner og sin innovasjon, i løpet av sine 60 år, har gitt et enormt bidrag til menneskeheten.

Vi har en liten forespørsel til deg.

Nei nei, ikke bli begeistret, du er opptatt og opptatt av global oppvarming, den globale energikrisen og den økonomiske situasjonen, forstår vi. Vi tar ikke mye av tiden din.

Dessuten, hvordan sier vi det? Vi har ikke mange krav fra deg. Bare en slik pizza. En liten forespørsel.

I de kommende dagene skal Israel Defense Forces (forhåpentligvis) til en kraftig og smertefull operasjon i et område som terrorister blir skutt fra (som du selv definerte som sådan, kjære verden), for å gjenopprette freden for innbyggerne i Israel.

Folk vil slutte i jobben, familier vil kansellere sommerferien, og innsatsen vil være fokusert på å slå tilbake på de overtredere for hvem en tank og en skole er like viktige mål. for hvem barn er et skikkelig og berettiget krisesenter.

For deg er det å skyte «dumme» missiler inn i tettbefolkede områder en «legitim» måte å protestere på.

Nei nei, vi trenger ikke hjelp med soldater.. Absolutt ikke kjære verden.

Vi har våre soldater. De er dyktige og motiverte. Stol på oss, de er de beste i verden. Den beste investeringen dette landet har.

Vi vil heller ikke ha våpen. Vi utvikler det selv og investerer milliarder i året i teknologier for at barn og uskyldige ikke skal skades. Vi har nådd virkelig gode mottiltak, fra hele verden kommer du for å lære av oss hvordan du skal kjempe en asymmetrisk krig.

Vi trenger heller ikke at du støtter oss med ord, hvis det er for vanskelig for deg. Det kunne vært fint, men likevel… du er avhengig av arabisk olje, og vi skjønner at du ikke vil irritere gutta med hettene på hodet og hendene på shivaren.

Tross alt er det kjent hvordan det øker prisen på et fat olje.

Vi ber bare om én ting.

ikke forstyrr

Ingen land vil tillate at sine befolkningssentre blir bombet og rekkevidde dag og natt av missiler, absolutt ikke et land som vårt, som er den generelle størrelsen på New Jersey.

Ingen land vil vise toleranse som vi gjør, når dets borgere i alle aldre blir et langtrekkende mål for en ekstremistisk religiøs terrororganisasjon som nekter å anerkjenne den.

Vi var stille nok, og den dundrende stillheten ble erstattet av ekkoet av eksplosjoner.

Du vet, kjære verden, din taushet om saker som massakren i Syria, brudd på menneskerettighetene i Kina, forsvinningen av minoriteter og LHBT-personer i Russland skriker rett og slett.

Men av en eller annen grunn når det gjelder det eneste landet som står mellom grenseløs morderisk terrorisme og Vesten, har du plutselig mye å si. Mange.

Så bare overlat det til oss.

Vi trenger ikke at du lærer oss hvordan vi skal være moralske, og absolutt ikke hvordan vi skal beskytte landet vårt. Det er det vi er her for.

Men hvis du ikke skal hjelpe, som så mange ganger du sto og så hvordan jøder ble massakrert, for å være jøder, så ikke bland deg i det minste.

Bare ikke forstyrr.

Takk,

av alle statsborgere i staten Israel.

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE