Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Et budskab fra Israel til verden. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Spring til indhold
Home » Et budskab fra Israel til verden.

Et budskab fra Israel til verden.

Yoni Barak

  1. juli 2014

 

Hej verden, hvad sker der?

Ja, det er os igen.. Israels folk.

Landet er så lille, at man ikke engang kan skrive dets navn på kloden, fordi det ikke passer, og man skal skrive en del af det på havet og en del på et naboland.

Det eneste land, som det jødiske folk har, hvor de taler deres sprog, lever deres liv og forsøger at sikre, at et holocaust som det, der skete for dem for 60 år siden, ikke vil ske igen…

Landet, der bidrog med sin menneskelige kapital, sine teknologiske evner og sin innovation, i løbet af dets 60 års eksistens, har ydet et enormt bidrag til menneskeheden.

Vi har en lille forespørgsel til dig.

Nej nej, bliv ikke ophidset, du har travlt og optaget af global opvarmning, den globale energikrise og den økonomiske situation, forstår vi. Vi tager ikke meget af din tid.

Og hvordan siger vi det? Vi har ikke mange krav fra dig. Kun en sådan pizza. En lille anmodning.

I de kommende dage skal Israel Defence Forces (forhåbentlig) til en stærk og smertefuld operation i et område, hvorfra terrorister skydes (som du selv definerede som sådan, kære verden), for at genoprette freden for beboerne i Israel.

Folk vil sige deres job op, familier vil aflyse deres sommerferier, og indsatsen vil være fokuseret på at slå tilbage på de forbrydere, for hvem en tank og en skole er mål af lige stor betydning. for hvem børn er et ordentligt og berettiget husly.

For dig er affyring af “dumme” missiler ind i tætbefolkede områder en “legitim” måde at protestere på.

Nej nej, vi har ikke brug for hjælp til soldater.. Absolut ikke kære verden.

Vi har vores soldater. De er dygtige og motiverede. Stol på os, de er de bedste i verden. Den bedste investering dette land har.

Vi vil heller ikke have våben. Vi udvikler det selv og investerer milliarder om året i teknologier, så børn og uskyldige ikke kommer til skade. Vi har nået rigtig gode modforanstaltninger, fra hele verden kommer du for at lære af os, hvordan man korrekt udkæmper en asymmetrisk krig.

Vi har heller ikke brug for, at du støtter os med ord, hvis det er for svært for dig. Det kunne være rart, men alligevel… man er afhængig af arabisk olie, og vi forstår godt, at man ikke vil genere fyrene med kasketten på hovedet og hænderne på shivaren.

Det er jo kendt, hvordan det hæver prisen på en tønde olie.

Vi beder kun om én ting.

forstyr ikke

Intet land vil tillade, at dets befolkningscentre bliver bombet og rækker dag og nat af missiler, bestemt ikke et land som vores, som er den generelle størrelse af New Jersey.

Intet land vil vise tolerance som vi gør, når dets borgere i alle aldre bliver et langtrækkende mål for en ekstremistisk religiøs terrororganisation, der nægter at anerkende den.

Vi var stille nok, og den tordnende stilhed blev afløst af ekkoet af eksplosioner.

Du ved, kære verden, din tavshed om emner som massakren i Syrien, krænkelsen af ​​menneskerettighederne i Kina, forsvinden af ​​minoriteter og LGBT-personer i Rusland skriger simpelthen.

Men af ​​en eller anden grund, når det kommer til det eneste land, der står mellem grænseløs morderisk terrorisme og Vesten, har man pludselig meget at skulle have sagt. Masser.

Så overlad det bare til os.

Vi har ikke brug for, at du lærer os, hvordan man er moralsk, og bestemt ikke, hvordan man beskytter vores land. Det er det, vi er her for.

Men hvis du ikke har tænkt dig at hjælpe, som så mange gange du stod og så, hvordan jøder blev massakreret, for at være jøder, så bland dig i det mindste ikke.

Bare forstyr ikke.

Tak,

af alle statsborgere i staten Israel.

Print Friendly, PDF & Email