Sari la conținut
Home » הפוסטים באתר » Explicație în chineză.

Explicație în chineză.

La:

 Subiect: agenții de publicitate chineze.

Stimate Doamne/ Domni.

În 2007, m-am alăturat luptei persoanelor cu dizabilități din Israel, la care particip și în prezent – iar din 10 iulie 2018 o fac ca parte a mișcării „nitgaber” – persoane cu dizabilități transparente, mișcare fondată și administrată în prezent. de doamna Tatiana Kaduchkin. După ce multe și variate încercări de a avansa lupta în cadrul Statului Israel au eșuat, am început simultan să contactez mulți factori din comunitatea internațională.

Aceste apeluri au două scopuri: o încercare de a invita presiuni din exterior asupra factorilor de decizie din statul Israel, astfel încât aceștia să înceapă să abordeze puțin mai serios situația dificilă a publicului cu handicap, precum și o aspirație de a stabili un contact sau o cooperare de un fel sau altul între organizațiile cu dizabilități din diferite țări ale lumii. 

Ca parte a acestor eforturi, încerc, printre altele, să ajung la organizații sau oameni influenți din China sau din populațiile vorbitoare de chineză din întreaga lume. După cum știm, situația este complexă: în ultimii 20-30 de ani, există două tendințe contradictorii în politica guvernului chinez care există simultan, una lângă alta. Pe de o parte, Datorită politicii Chinei de a se dezvolta și de a se poziționa ca putere mondială, aceasta încearcă să „trimită arme” în cât mai multe locuri din lume, care, desigur, nu ratează nici domeniul comunicării. Pe de altă parte, există desigur tendința contradictorie a cenzurii severe impuse de regimul chinez asupra multor instituții de presă.

Într-o astfel de realitate, este extrem de dificil să știi cum să procedezi în ceea ce privește sensibilizarea populațiilor vorbitoare de chineză. Prin urmare, caut agenții de publicitate care să fie capabile să asiste în tot ceea ce privește furnizarea de consiliere, îndrumare și direcție. Cunoști astfel de agenții de publicitate?

Toate cele bune,

assaf benyamini.

post Scriptum. A) Cadrul terapeutic în care mă aflu:

Asociatia “Reut” – Hostel “Avivit”,

Strada HaAvivit nr. 6,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

Israel, cod poștal: 9650816.

Numerele de telefon ale birourilor pensiunii: 972-2-6432551.

și: 972-2-6428351. Manager hostel: domnul Yevgeni Paikin

B) Medicul de familie cu care sunt monitorizat:

Dr. Brandon Stewart,

Servicii de sănătate Clalit – Clinica „Hatayelet”,

6 Daniel Yanovsky St.,

 Ierusalim,

Israel, cod poștal: 9338601.

 Numărul de telefon în cabinetele clinicii: 972-2-6738558.

Număr de fax în cabinetele clinicii: 972-2-6738551.

C) Mai jos sunt câteva cuvinte de explicație despre mișcarea la care m-am alăturat pe 10 iulie 2018, așa cum au apărut în presă: Tatiana Kaduchkin, un cetățean obișnuit, a decis să înființeze mișcarea „nitgaber” pentru a-i ajuta pe cei pe care îi numește „invalidi transparente”. ‘. Până acum, aproximativ 500 de oameni din toată țara ISRAEL s-au alăturat mișcării ei. Într-un interviu cu Yoman de la Channel 7, ea vorbește despre proiect și despre acele persoane cu dizabilități care nu primesc asistență adecvată și suficientă de la agențiile relevante, pur și simplu pentru că sunt transparente. Potrivit acesteia, populația cu dizabilități poate fi împărțită în două grupe: cu dizabilități cu scaun cu rotile și cu handicap fără scaun cu rotile.

Ea o definește pe cea de-a doua grupă drept „invalidi transparente”, deoarece, potrivit ei, aceștia nu beneficiază de aceleași servicii ca persoanele cu dizabilități cu scaun cu rotile, deși sunt definiți ca având un handicap de 75-100 la sută.Acești oameni, explică ea, nu își pot câștiga singuri existența și au nevoie de ajutorul serviciilor suplimentare la care au dreptul persoanele cu dizabilități cu scaune cu rotile.De exemplu, persoanele cu handicap transparent primesc o indemnizație de handicap redusă de la Asigurările Naționale, nu primesc anumite suplimente precum indemnizație pentru servicii speciale, indemnizație de însoțitor, indemnizație de mobilitate și primesc și o indemnizație mai mică de la Ministerul Locuinței.Potrivit cercetării efectuate de Kaduchkin,acești oameni cu dizabilități transparente sunt înfometați de pâine, în ciuda încercării de a pretinde că în Israelul anului 2016 nu există oameni flămând de pâine.Cercetarea pe care a efectuat-o afirmă, de asemenea, că ratele de sinucidere dintre ei sunt ridicate.

În mișcarea pe care a înființat-o, ea lucrează pentru a pune persoanele cu dizabilități transparente pe listele de așteptare pentru locuințe publice.Acest lucru se datorează faptului că, potrivit ei, ei nu intră de obicei în aceste liste, deși ar trebui să fie eligibile.Ea ține destul de multe întâlniri cu membrii Knesset și chiar participă la reuniunile și discuțiile comisiilor relevante din Knesset, dar, potrivit ei, cei care sunt capabili să ajute nu ascultă, iar cei care ascultă sunt în opoziție și, prin urmare, nu pot. Ajutor.Acum face apel la tot mai multe persoane cu dizabilități „transparente” să i se alăture, să o contacteze pentru a-i ajuta.În opinia ei, dacă situația continuă așa cum este astăzi, nu va exista nicio scăpare de la o manifestație a persoanelor cu dizabilități care își vor cere drepturile și condițiile de bază pentru existența lor.

D) Mijloacele de stabilire a contactului cu Tatiana Kadochkin, duminică-joi între orele 11:00-20:00 conform ora Israelului – și aceasta cu excepția sărbătorilor evreiești și a diferitelor sărbători israeliene la numerele de telefon: 972- 52-3708001.și: 972-2-5346644.

E) Mai jos este email-ul pe care l-am trimis Dr. Bracha Zisser de la asociația „Ezer Mitzion”:

Scrisoarea mea către Dr. Bracha Zisser.

Yahoo/Nasvet Asaf Binyamini

Marți, 9 august 2022, am ascultat programul domnului Yaakov Eichler („KAN HALAYLA”) în care ați ieșit în emisie și ați explicat despre importantul proiect de donare a măduvei osoase organizat de asociația „Ezer Mitzion” și despre populațiile care poate fi potrivit pentru donație pentru tânărul care s-a îmbolnăvit recent de boală severă a sângelui și are nevoie de o donație urgentă.În cuvintele tale de la emisiune, ai afirmat că grupurile potrivite pentru donație sunt evrei din Siria, Turcia, Bulgaria și Polonia.Sunt un evreu născut în Israel – și toți bunicii mei, atât din familia nucleară, cât și din familia puțin mai extinsă, au venit din Polonia înainte de al Doilea Război Mondial și de Holocaust.După aceea am scris pe Google „măduva osoasă, sunt în baza de date”- si dupa ce am introdus numarul meu de identitate mi-a devenit clar ca nu sunt in baza de date.Clarificarea în cazul meu nu este posibilă prin aplicarea unui număr personal în timpul serviciului în armata ISRAELULUI – și asta pentru că nu am servit în armata ISRAELULUI și, prin urmare, nu există un astfel de număr în cazul meu.

Prin urmare, m-am hotărât să vin la dumneavoastră cu scopul de a-mi verifica adecvarea – și când am ajuns astăzi, miercuri, 10 august 2022, la ora 3:38 după-amiaza, la filiala asociației „Ezer Mitzion” din Ierusalim la 11 Beit. Strada Hadfus din cartierul Givat Shaul Mi s-a spus că nu pot intra în piscină.Motivul (conform secretarei de la fața locului): înscrierea în baza de date este posibilă doar până la vârsta de 45 de ani (sunt o persoană de 49 de ani).

Prin urmare, m-am întors acasă, spre deosebire de când am venit.Îmi puteți explica de ce persoanele cu vârsta peste 45 de ani nu se pot înscrie în baza de date?De asemenea, o să mai menționez că sunt o persoană nesănătoasă care suferă de o serie de boli de bază – și, de asemenea, ia în mod regulat unele medicamente psihiatrice ca o boală cronică.Are aceasta semnificație și în ceea ce privește posibilitatea aderării la baza de date?

Salutări ,

assaf benyamini,

str. Costa Rica nr. 115,

Intrarea 1-Apartament 4,

Kiryat Menachem,

Ierusalim,

ISRAEL, Cod poștal: 9662592. Numere de telefon:

la domiciliu-972-2-6427757.Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum.1) Numărul meu de identificare: 029547403.

2) Aș dori să subliniez că sunt o persoană cu dizabilități și nevoiașe și de aceea, din păcate, nu voi putea transfera donații financiare către proiectul foarte important pe care îl gestionați.Există vreo modalitate prin care pot ajuta proiectul?

3) Adresele mele de e-mail: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

sau: [email protected] sau: [email protected] sau: [email protected]

F) Mai jos găsiți diverse link-uri, prin care puteți obține mai multe informații despre mine:

https://www.nitgaber.com/ 

https://disability5.com 

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA 

https://anchor.fm/assaf-benyamini 

 https://soundcloud.com/user912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing 

Print Friendly, PDF & Email