Skip to content
Home » הפוסטים באתר » fekete listák

fekete listák

Nak nek:

Tantárgy: Online oldalak.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Tudniillik az interneten vannak olyan webhelyek vagy szoftverek, amelyek célja a felhasználók károsodása, például adathalászat, hamisítás stb.

Hol találom az ilyen oldalak listáját?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini.

 

A. Az alábbiakban a Facebook közösségi hálózaton megosztott bejegyzéseim vannak:

1)Egy személy pszichiátriai kezelésre jön.

Beteg (remeg): “Nagyon súlyos félelmeim és szorongásaim vannak.”

Pszichiáter (felemeli a hangját, kiabál és dühös lesz): “Tudd meg, hogy ha nem hagyod abba a félelmeid, megöllek és bekábítalak azokkal a gyógyszerekkel, amiket adok neked!!! És legyen világos, hogy nem gyere hozzám félelemmel!!! Érted??” .

Hahaha…

2) Egy személy gyomorfájdalom miatt jön orvoshoz.

Beteg: “Fáj a gyomrom. Nehezemre esik megemészteni az ételt.”

Orvos: “Mondd meg-miért viccelsz velem?? Szóval mit gondolsz az étel emésztéséről – ez tény, hogy én emésztem!!! Ha tehetem, te is megteheted – nem vagy különb a többieknél!! Szóval emésztesd már !!”.

Beteg (keserű sírás és ijedtség): “De nagyon fáj, nagyon nehezen tudom megemészteni – érts meg!”

Orvos (még idegesebben): “Ha azt mondtam, hogy emésztesd, akkor meg fogsz emészteni!! Ne vitatkozz velem – orvos vagyok, és profi vagyok – az egészségtudomány és a bölcsesség világbajnoka . Mersz vitatkozni velem? Én jobban tudom nálad, hogy mit érzel – emészd meg már az ételt és azonnal hagyd el a klinikát!!”.

3) Egy személy pszichiáterhez jön:

– Doktor úr, kérem, adjon valami megnyugvást… kérem, nem vagyok nyugodt.

Pszichiáter: “Kérlek, gyere velem az udvarra, rövid ökölharcot vívunk. Biztosan megnyugtat.”

Beteg: “Rendben”.

Pszichiáter (kiváltja a riasztót): “Van itt egy erőszakos beteg, aki kezet mer emelni az orvosok ellen – és nem csak az orvosok ellen, hanem ellenem is – az ember, akiért a nap és a hold létezik!!! Állítsátok meg azonnal – veszélyes!!! Miatta nem lesz több nap!!!”

lol…

4) A pszichiátriai osztályon kórházba került személy orvoshoz fordul:

– Doktor úr, fáj a fejem.

Orvos: “Holnap beszélni fog a pszichológussal – ki kell derítenie, miért gondolja, hogy fáj a feje.”

Beteg: “Nem hiszem, hogy fáj a fejem – tényleg. Kérem, ellenőrizze!”.

Orvos: “Tudod miért fáj a fejed? Mert nincs agyad. Hülye embereknek állandóan fáj a feje – ez így van!!! Bejöttél a pszichiátriára – annak a jele, hogy hülye vagy!!!”.

Beteg (kiabálva – majd a földre esik és elveszti az eszméletét): „Nem tudom tovább – nézz meg!! Kérlek!”.

Pszichiáter az osztályon (mérges lesz, erőszakkal elviszi a beteget, és bedobja az egyik szobába): “Hagyd abba a színjátékot!! Mindjárt befejezem a műszakot és hazamegyek – a fejfájásod érdekli a nagymamát!!!” .

 

5) Pszichiátriai osztályon lévő beteg orvoshoz: “Gondolatom vannak.”

Pszichiáter (mérgesen): “Van mi? Gondolataid?? Ez egy pszichiátriai osztály, és te nem itt gondolkodsz!!! Ne merészelj arra gondolni, hogy mit szabad gondolnod!! figyelmeztetlek még utoljára!!!”

Beteg: “De tényleg vannak gondolataim. Azt hittem, meglátogatom az otthonát.”

Pszichiáter (egyre dühösebb): “Soha, de soha nem fogsz ellátogatni a házamba!! Te köcsög!! Én egyetemen tanultam, diplomám van, te pedig beteg vagy – szóval maradj beteg! Azonnal hagyd abba, de azonnal a gondolataiddal! !!”.

Beteg: “De ez nem igaz – szabad gondolkodnom.”

Az orvosok tanácskoznak egymás között: “Adjunk neki nyugtató injekciókat – hogy egy teljes hónapig ki se tudjon mozdulni az ágyból. Hadd tanulja meg – csak mi, pszichiáterek gondolkodhatunk.”

 

6) Egy pszichiátriai osztályon kórházba került beteg odamegy az orvoshoz, és megkérdezi: “Mondja, ismeri a pszichiátriát?”.

Pszichiáter: “Mi ez a hülye kérdés? Természetesen ismerem a pszichiátriát. Diplomát szereztem, második, harmadik és negyedik – és neked is ötödik!!! A legmagasabb egyetemen tanultam pszichiátriai tudományok és orvosi bölcsesség szakon – a pszichiáterek találták ki a bölcsességet!!! Mindent tudok a pszichiátriáról, és úgy ismerem, mint a tenyeremet!!!”

Beteg: “És tényleg ismeri a tenyerét?”.

Pszichiáter (kezd dühös lenni): “Hagyd abba a nyaggatást és a hülye kérdéseket!!! Ismerem a tenyerem – ki ne ismerné a tenyerét??”.

Beteg: “Én. Nem ismerem a tenyeremet.”

Pszichiáter (kiváltja a riasztót az osztályon): “Van itt egy szundikáló beteg – hülye kérdéseket tesz fel, nem ismeri a tenyerét, és ami a legrosszabb – durva a felségükkel a pszichiáterekkel!!”.

Beteg: “Csak vicceltem veled – persze a tenyeremet ismerem.”

Pszichiáter: “Most egy hónapra magánzárkába küldjük – talán így megtanulod, hogy ne legyél udvariatlan a pszichiáterekkel. Nem viccelünk – mindig beszélsz velünk, de mindig lehajtott fejjel és lesütött a szemed – érted ezt?? És soha nem mersz megpróbálni, vagy eszedbe sem jut nevetni Velünk!!10-szer okosabbak vagyunk, mint te-sérült-pszichedelikus nyomorult. hogyan fogsz tanulni!!!”

7) A Pszichiáterek Egyesületének nagy konferenciája zajlik.

A konferencia igazgatója megnyitja szavait, és így szól:

“Nekünk, pszichiátereknek, a világ és az univerzum minden és mindenért bajnokának meg kell beszélnünk a mentális betegek nem kívánt elemeinek társadalmunkból való eltávolítását, hogy jobb életkörnyezetet teremtsünk mindannyiunk számára. Ki ellenzi?”

Csend a hallban.

Hirtelen a színre lép egy értelmi fogyatékos személy, aki pszichiáternek adja ki magát a szakszervezetből, aki titokban hallgatta a szavakat: “Szerintem az értelmi fogyatékosoknak jó lenne beilleszkedni a társadalomba – jó lenne nekünk és a társadalomnak is. amelyben élünk.”

A konferencia igazgatója: “Most el kell fognom az engedetlen pszichiátert, ki kell vonnom a szakszervezetből, fel kell függesztenem és bíróság elé kell állítanom.”

A hallban felfordulás tör ki. Az egyezmény résztvevői követelik, hogy a rendező tartóztassa le barátjukat, akinek valódi kilétét senki sem tudja, aki időközben pánikszerűen elmenekült a helyszínről. A kongresszus igazgatója üldözni kezdi a férfit – miközben a kongresszusi résztvevők ujjongásai fogadják: “Gyorsan kapják el. Ez egy szent hajsza!!!”.

Amíg az utcán voltak, a menekülő férfi beült az autójába, és elhajtott a helyszínről. A találkozó rendezője is beül az autójába, a hajsza pedig a város utcáin megy tovább.

A pszichiáterek egyesületének igazgatója vadul és meggondolatlanul vezet – halálra gázol két embert, miközben autója összeütközik, és beszorul egy fába, amely az utcán volt – és szerencsétlenségére a rendőrkapitányság közelében.

A rendőrök azonnal megállítják a sofőrt – mindkét kezét bilincsbe kötik, és felkérik, hogy magyarázza el tettét és vad vezetését.

A pszichiáter sofőr elmagyarázza a rendőrségnek: “Most szent üldözést vezettem.”

A rendőrök mérgesek, és a gyanúsított lábára is bilincset raknak: “Most gyere velünk a letartóztatásba!!! Meglátjuk, ki a szentebb kinél – mi vagy te!!!”.

8) Az osztályon egy pszichiáter megkérdezi a pácienst: “Hogy vagy ma?”.

Beteg: “Jól vagyok… jól vagyok… jól vagyok…”.

A pszichiáter kezdi elveszíteni a türelmét és dühös lesz: “Mit kérdeztem tőled? Csak annyit kell tenned, hogy hogy vagy? Akkor miért nem tudsz válaszolni!!”.

Beteg: “Jól vagyok… jól vagyok… jól vagyok…”.

Egy pszichiáter erőszakkal beviszi a beteget a bizottságba: “Nem segít rajtad – válaszolsz, ha egy pszichiáter kérdez!!!”.

A bizottságban sok munkatárs ül, és a megnyitáskor megkérdezik a pácienst: “Hogy hívnak?”.

Beteg: “A nevem… a nevem… a nevem…”.

Pszichiáter a bizottságban: “Mi lesz? Még arra sem vagy kész, hogy kimondd a nevedet – szóval ha nem értenéd, még egyszer megkérdezem: Mi a neved? És ezúttal válaszolsz!!! “.

Beteg: “A nevem… a nevem… a nevem…”.

A pszichiáter feldühödik, és keményen megrázza a beteget: “Azonnal mondd meg a neved!”.

A beteg elveszti az eszméletét és összeesik.

Egy pszichiáter felhívja a sürgősségi központot, és a kezelő válaszol: “Helló, hogyan segíthetek?”.

Pszichiáter: Van itt egy betegünk, aki elvesztette az eszméletét és összeesett. Vigye gyorsan az intenzív osztályra.”

Kezelő: “És mi a beteg neve?”.

Pszichiáter: “Nem vállalta, hogy megmondja a nevét – de nem számít. Életveszélyben van – gyere gyorsan!!!”.

Kezelő: “Sajnálom, de a beteg neve nélkül nem tudok hívást kezdeményezni.”

Munkatársak az orvosi szobában: “Akkor mindegy, mondd a neved – a lényeg, hogy megmentsék a beteget!!”.

Pszichiáter: “Mi van ha kimondom a nevem?? Van egy határ!!! Ő beteg, én meg pszichiáter!!!”.

Egy pszichiáter visszatér az operátorhoz, és könyörög: “Nem tudom a beteg nevét – de nem számít. Gyere gyorsan, és máris gondoskodj róla. Nem akarok felelősséget egy olyan betegért, aki az osztályomon halt meg! !!”.

Kezelő: “Nagyon sajnálom – de meg fog halni a kórtermében. Ezek az eljárások. Az eljárások fontosabbak, mint az életmentés – ezzel biztosan egyetértesz!!”.

9) Egy férfi üres műanyag zacskókkal teli zsebekkel sétál az utcán. Odamegy egy rendőr, és megkérdezi: Mi van a zsebében?” Egy polgár: “Nincs semmi a zsebemben.” A polgár tovább sétál.

Egy rendőr elállja az utat, és ismét kéri: “Mutasd, mi van a zsebedben!!!”.

Egy rendőr a férfi zsebébe nyúl: “Nem segít – mondd meg, mi van a zsebedben!”. A polgár megérinti a rendőr kezét, és elmagyarázza: “Semmi – csak üres műanyag zacskók!!!”. Rendőr: “Megérintetted a kezem!!! Letartóztattak, mert akadályoztál egy rendőrt a kötelessége teljesítésében!!!”.

Hahaha…

10) És ezúttal egy teljesen más történet – komoly és semmiféle humor. A történet láthatóan igaz történet – amit sok évvel ezelőtt szóban hallottam (ezeket a szavakat 2022 decemberében írom) egy olyan személytől, akinek a nevét, vagy bármilyen azonosító adatait bizalmas okokból nem írom le.

Szeretném leszögezni, hogy a mai napig nem tudom, hogy ezt a nagyon konkrét történetet leírták-e.

 

A történet a Német Weimari Köztársaságban kezdődik, amely, mint tudjuk, az első világháború végétől a náci rezsim felemelkedéséig, 1933. január 30-ig létezett.

Egy zsidó egy Miller nevű német gyártulajdonosnál dolgozik (mint tudod, nagyon gyakori német név). Minden reggel, amikor megérkezik a munkahelyére, a zsidó munkás azt mondja a munkaadójának: “Jó reggelt, Miller úr.” Úgy látszik, a „jó reggelt” köszöntés meglehetősen rutinos – és különösebb jelentések nélkül.

Attól a pillanattól kezdve, hogy a nácik hatalomra kerültek, útjaik elváltak: a zsidót, mint sok barátját, elbocsátották állásából, és a gettóba deportálták – és ugyanaz a Miller bevonult a Wehrmachtba.

Eltelik még néhány év – és a zsidóüldözés eredményeként, amely, mint tudjuk, egyre súlyosabb, koncentrációs táborba kerül – és a hírhedt “kiválasztások” egyikébe kerül.

Hirtelen meglátja maga előtt ugyanazt Mr. Millert, aki látszólag ugyanabban a táborban töltött be vezető beosztást. A zsidó felismeri Millert – de Miller nem ismeri fel. Néhány pillanattal azelőtt, hogy megsemmisítésre küldték volna, a zsidó Mr. Miller elé áll, és azt mondja neki: “Jó reggelt, Mr. Miller.” Miller úrnak hirtelen eszébe jut egykori alkalmazottja és „jó reggelt” köszöntése – és azt mondja: „Nem. Azonnal elengedem. Gondoskodni fogok róla, hogy ne legyen baja”. Amennyire ismert, Miller úr betartotta ígéretét, és óriásit kockáztatva az életét, gondoskodott arról, hogy egykori alkalmazottját ne végezzék ki – és úgy tűnik, hogy a zsidó valóban túlélte a holokausztot – és mindezt annak a „jó reggelnek” köszönhetően. olyan kijelentés, amely akkoriban látszólag értelmetlen volt.

Természetesen sok erkölcsileg nehéz kérdés merülhet fel itt (ugyanaz a zsidó életben maradt, miközben sok barátja meghalt). És a konklúzió is dermesztő: hogyan vált hirtelen végzetessé valami, ami akkor még jelentéktelennek tűnt.

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy nincsenek további részletek, amelyek itt hiányoznak: nem tudom, melyik tábor volt, melyik év vagy dátum, vagy hogy hívták azt a zsidót, és mi történt vele a második világháború és a A holokauszt véget ért. És persze sok egyéb részlet hiányzik innen, például, hogy Németország melyik városában volt az a gyár, mit gyártottak ott, és hogy az a német megkapta-e a Nemzetek Igazának jogát – mindez ismeretlen számomra.

11)A demencia előrehaladott stádiumában lévő idős férfi taxiba száll. Átnyújt a sofőrnek egy cetlit, amelyre fel van írva, hogy melyik helyre kell mennie.

A sofőr: “Egy métert futok.” Az utas nem válaszol.

A sofőr: “Rendben, kösd be a biztonsági övet.” Az utas nem reagál.

A sofőr (mérgesen, és maga köti be az utas biztonsági övét): “Mi a bajod – mi a bajod a biztonsági öv becsatolásával!!”. Az utas nem reagál.

Egy taxi vezet és megérkezik a célállomásra.

A sofőr: “Mit nézel így? Fizess és szállj ki a taxiból!!”.

Utas: “Elfelejtettem a pénzt”.

Sofőr: “Hagyd már abba a hülyeségeidet!! Fizess nekem – ha nem, rendelek neked egy rendőrautót!”.

Utas: “Mi a rendőrség?”.

Sofőr: “Hamarosan megmutatom, mi a rendőrség. Felhívtam őket. Hamarosan jönnek.” Az utas nem reagál.

Megérkeznek a rendőrök, és a taxis azt mondja nekik: “Van itt egy utas, aki nem hajlandó fizetni nekem – és azt állítja, hogy nem tudja, mi a rendőrség.”

Rendőrök: “Hát, mindjárt megtudja, mi a rendőrség!!”.

A rendőrök az utashoz fordulnak: “Jöjjön velünk kérem. Őrizetbe vesszük!!”. Az utas nem reagál.

A rendőrök dühösek, erőszakkal viszik az utast az autóhoz és letartóztatják.

A rendőrőrsön megkérdezik a fogvatartottat: “Hogy hívják? Mivel vádolják?”.

Letartóztatott férfi: “Mi?? Egy ház???”.

A rendőrségi nyomozók: “Válaszolj arra, amit kérdeznek!! Nem házról kérdeztük, hanem azt kérdezzük, hogy miért tartóztatnak le!!!”.

Letartóztatott férfi: “Haza, haza”.

A nyomozók kigúnyolják a fogvatartottat: “Valószínűleg a megértéssel van gondja. Éjszakára őrizetbe tesszük – segítünk neki megérteni.”

Az éjszaka folyamán a fogvatartott meghalt – a rendőrök pedig már kora reggel megtalálják a holttestét, és nevetni kezdenek: “Nézd, nem felejtett el meghalni. A jele annak, hogy kiváló a memóriája. Sikerült letartóztatnunk egy nagyon veszélyes bűnözőt – Shafo, és köszönet az eltökélt tevékenységéért, a magas szintű operatív színvonalért és a kiváló szakmai hozzáértésért, amellyel letartóztattunk egy szélhámost, aki nem fizet taxizásért!”

B. Az alábbiakban a “filmindependent.org”-nak küldött leveleim vannak:

levelem a “filmindependent.org”-nak.

Yahoo/küldve

Asaf Benjamin<[email protected]>

Nak nek:

[email protected]

December 11-én, vasárnap 16:24-kor

Címzett: “filmindependent.org”.

Tantárgy: Technológiai eszközök.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

2007 óta veszek részt az izraeli fogyatékkal élőkért vívott harcban, amelyről köztudottan a média is sokat foglalkozik.

Az egyik eszköz, amellyel a küzdelmet igyekszünk előmozdítani, a különféle technológiai eszközök használata: írás a közösségi hálózatokon, weboldalak megnyitása, valamint ezek népszerűsítése és fejlesztése, virtuális közösségek kezelése és így tovább.

A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő: Lehetséges-e az Ön cége vagy szervezete olyan technológiai eszközöket ajánlani, amelyek segíthetnek küzdelmenket? És ha igen, milyen területeken és hogyan?

Üdvözlettel,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-Apartman 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, Irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Weboldalam: https://www.disability55.com/

3) 2018.07.10-én csatlakoztam a “Leküzdés” nevű társadalmi mozgalomhoz – átláthatóan fogyatékos. Igyekszünk előmozdítani az átlátszó fogyatékkal élők jogait, azaz: olyanok, mint én, akik egészségügyi problémákkal és nagyon súlyos, kívülről nem feltűnő betegségben szenvednek – a külső láthatatlanság, ami nagyon súlyos diszkriminációt okoz velünk szemben.

A mozgalom igazgatója, aki egyben alapítója is, Tatiana Kaduchkin asszony, elérhető a 972-52-3708001-es telefonszámon.

Telefonos válaszidő: vasárnaptól csütörtökig 11:00-20:00 óráig. Izraeli idő – kivéve a zsidó ünnepeket és a különféle izraeli ünnepeket.

4) Íme néhány magyarázó szó mozgalmunkról, ahogyan azok a sajtóban megjelentek:

Tatiana Kaduchkin, egy átlagos állampolgár, úgy döntött, hogy létrehozza a “Leküzdést”

mozgalom az általa „átlátszó fogyatékosnak” nevezett személy segítségével. Eddig mintegy 500 ember gyűlt össze Izrael állam minden részéről a mozgalmára. A Channel 7 Diarynek adott interjújában a projektről és azokról a fogyatékos emberekről beszél, akik nem kapnak megfelelő és kellő segítséget az érintett felektől, csak azért, mert átláthatóak.

Szerinte a mozgássérült lakosság két csoportra osztható: a mozgássérültekre és a tolószék nélküliekre. A második csoportot “átlátszó fogyatékosnak” definiálja, mert elmondása szerint ők nem kapják meg ugyanazokat a szolgáltatásokat, mint a kerekesszékes mozgássérültek, pedig 75-100 százalékos rokkantként határozzák meg őket. Ezek az emberek – magyarázza – nem tudnak önállóan megélni, és szükségük van azokra a többletszolgáltatásokra, amelyekre a tolószékes mozgássérültek járnak. Például az átlátszó rokkantok alacsony rokkantsági nyugdíjat kapnak az Országos Biztosítótól, nem kapnak bizonyos kiegészítéseket, mint például a speciális ellátási segély, a kísérési segély, a mobilitási támogatás és a Lakásügyi Minisztériumtól is alacsonyabb járadékban részesülnek.

Egy Kaduchkin által végzett tanulmány szerint ezek az átlátszó fogyatékkal élők kenyérre éheznek, annak ellenére, hogy megpróbálták azt állítani, hogy Izraelben 2016-ban senki sem éhezik kenyérre. Az általa végzett tanulmány azt is megállapítja, hogy közöttük magas az öngyilkossági ráta.

Az általa alapított mozgalomban azon dolgozik, hogy az átláthatóan fogyatékkal élőket is felvegye az állami lakhatási várólistára. Ennek az az oka, hogy azt mondja, hogy általában nem lépnek be ezekre a listákra, noha állítólag jogosultak. Jó néhány találkozót tart a Knesszet tagjaival, sőt részt vesz a Knesszet illetékes bizottságainak ülésein és megbeszélésein is, de azt mondja, aki segíteni tud, nem hallgat, a hallgatók pedig ellenzékben vannak, ezért nem tudnak segíteni. Mostanra egyre több “átlátszó” fogyatékos embert szólít fel, hogy csatlakozzanak hozzá, forduljanak hozzá, hogy segítsen nekik. Véleménye szerint, ha a jelenlegi állapot továbbra is fennáll, akkor nem lesz menekvés a fogyatékkal élők tüntetésétől, akik igényt tartanak a jogaikra és a megélhetésük alapvető feltételeire.

5) E-mail címeim: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: [email protected] és: assaf00[email protected] és: [email protected] és: [email protected]

6) Íme néhány link a profiljaimhoz a különböző közösségi hálózatokon:

https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=sDIaII3l8gY

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://assafcontent.ghost.io/

https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

https://soundcloud.com/user-912428455?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

 

7) Íme egy üzenet, amelyet Tali Ohaion IZRAELI filmszerkesztő írt a Facebookon:

18 m

Tali Ohaion 6 nap

egy dokumentumfilmhez, amelyen az elmúlt években dolgozott

“Eszter Cinema – a fehér várostól a Netflix-generációig”

Személyes archívumokat, fényképeket keresek a 90-es évek Hamkin-i hangulatáról pénteken délben és általában, valamint a 80-as évek elején a Dizengoff térről, a tér gyerekeiről, a téren gyülekező “korcsokról”. .

Érdeklődni privátban vagy a 972-52-2846954 telefonszámon lehet

C. Az alábbiakban a “Jogi, Tudományos és Technológiai Központtal” folytatott levelezésem olvasható:

A “Jogi, Tudományos és Technológiai Központba”.“.

Yahoo/Inbox

 Tudományos és Technológiai Központ

Az Assaf Arab Tov egy díj ellenében nyújtott szolgáltatás, ezért fizetnie kell, és nem szabad olyan megkerülő programokat használni, amelyek sértik a tulajdonos jogait. Ugyanakkor ez az e-mail nem minősül jogi tanácsnak. Jó estét kívánok 2022. november 28-án, hétfőn 15:05-kor. Írta: Assaf Binyamini < [email protected] >

december 6-án, kedden 18:50-kor

A Tudományos és Technológiai Jogi Központ

Szia Asaf, Ön azt kérdezte, hogy az ilyen szoftverek használata engedélyezett-e vagy tilos Izrael Állam törvényei szerint? És a válasz nem. Mit akartál mondani a kérdéseddel? 2022. december 6-án, kedden, 19:36-kor Assaf Binyamini < [email protected] >:

december 6-án, kedden 19:57-kor

Asaf Benjamin< [email protected] >

nak nek:

A Tudományos és Technológiai Jogi Központ

december 12-én, hétfőn 9:53-kor

Nem értem a kérdést.

Kérdésemben pontosan arra értettem, amit kérdeztem – olyan szoftverre, amely lehetővé teszi a tartalmi oldalak számára, hogy megkerüljék a fizetőfalakat.

Azt írtad nekem, hogy ezt tiltja a törvény – és úgy tűnik, erre határozottan választ kaptam.

Üdvözlöm, Assaf Benyamini.

Az eredeti üzenet elrejtése

  1. december 6-án, kedden 19:57:05 GMT+2-kor a Tudományos és Technológiai Jogi Központ<[email protected]> Írta:

Szia Assaf

Megkérdezte, hogy az ilyen szoftverek használata megengedett-e vagy tilos Izrael Állam törvényei szerint?

És a válasz nem.  

Mit akartál mondani a kérdéseddel?

  1. december 6-án, kedden 18:50:16 GMT+2-kor a Tudományos és Technológiai Jogi Központ<[email protected]> Írta:

Assaf, jó estét!

A fizetős szolgáltatásért fizetni kell

és ne használjon olyan megkerülő programokat, amelyek sértik a tulajdonosok jogait. Ugyanakkor ez az e-mail nem minősül jogi tanácsnak

jó estét

  1. november 28-án, hétfőn, 15:05-kor Assaf Binyamini <[email protected]>:

Címzett: “Jogi, Tudományos és Technológiai Központ”.

A kérdés: törvényességi kérdés.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Tudniillik az interneten számos olyan tartalomoldal található, ahol a bennük található anyagokhoz való hozzáférés fizetéshez kötött – amit „fizetőfalnak” neveztek.

Vannak olyan szoftverek vagy webhelyek is, mint például a nyílt hozzáférés gombja, amelyek módszereket kínálnak ezen fizetőfalak megkerülésére, és ténylegesen teljes hozzáférést kapnak a tartalomhoz, amely általában fizetés nélküli fizetéshez kötött.

Engedélyezett vagy tiltott az ilyen szoftverek használata Izrael állam törvényei szerint? Vannak-e precedensek bírósági tárgyalásokra, amelyek ezzel-vagy azzal foglalkoztak, ebben az ügyben, mint sok más kérdésben, a jogszabály nem érte utol azt a technológiát, amely sokkal gyorsabban fejlődött, ezért a kérdésben nincs utalás a kérdésre. izraeli törvényhozás? Mi itt a jogi helyzet?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Üdvözlettel,

Tudományos és Technológiai Központ.

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| 11. emelet | Petah Tikva, Izrael 4951738

Levelezési cím: PO 3206, Petah Tikva, Izrael 4952801 | Tel: 972-3-7746699 |www.lms.org.il

Üdvözlettel,

A Tudományos és Technológiai Jogi Központ

2 Yitzhak Rabin St BSR City TowerI| 11. emelet | Petah Tikva, Izrael 4951738

Levelezési cím: PO 3206, Petah Tikva, Izrael 4952801 | Tel: 03-7746699 |www.lms.org.il

D. Alább található a levél, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: Állásötletek keresése.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

50 éves jeruzsálemi férfi vagyok – fogyatékossággal és súlyos betegségekben szenvedő férfi. Hosszú évek óta nem tudok visszatérni a munkaerőpiacra – helyzetem és korlátaim miatt pedig olyan nem szokványos ötleteket kell keresnem, amelyek révén ez sikerülhet – és az alábbiakban néhány példát mutatok be:

1) Olvastam a “The Honey Badger” nevű projektről, amelynek keretében a technológiai óriások, mint a Google vagy a Facebook, a Fülöp-szigeteken, Manila városában működtetnek szerződéses céget. Ennél a cégnél vagy más szerződő cégeknél (az e területen tevékenykedő cégek száma nem ismert) az alkalmazottak szerepe a problémás tartalmak (kábítószer, prostitúció, pedofília, kivégzések vagy terrorista tevékenység közvetítése stb.) eltávolítása a Internet. 2018-ban a hétfői májusi németek Hans Block és Moritz Reiswick dokumentumfilmet készítettek “Internet Cleaners” címmel a cégek dolgozóinak munkájáról.

Gondoltam például, hogy ilyen keretek között dolgozhatok.

Hangsúlyozom, hogy teljesen tisztában vagyok az ilyen munkavégzés sértő jellegével az azt végzőkkel szemben: a különböző publikációk szerint az e munkakörben dolgozók közül sokan meghaltak, vagy nagyon súlyos mentális és testi betegségeket szenvedtek el. a nehéz tartalomnak való állandó és napi expozíció eredménye. Ez azonban nem tántorít el, és ez azért van így, mert amúgy sincs vesztenivalóm az életemben – és ahogy már évek óta említettem, nem tudtam visszatérni a munkaerőpiacra (az összes többi lehetőség segítő szervezetek, munkaügyi testületek vagy sok céggel való közvetlen kapcsolatfelvétel kimerült – és sok éven át).

2) Mint tudják, a produkciós cégek és a forgatókönyvírók, akik bizonyos jeleneteket forgatnak a nevükben mozgóképekhez, néha olyan részeket forgatnak, amelyekben holttesteket vagy látszólag halottakat forgatnak. Egy ilyen holttestábrázolási munkára gondoltam – egy olyan munkára, amihez nem kell semmilyen fizikai erőfeszítés, és egy súlyos fogyatékosság sem zavarhat.

Hangsúlyoznám, hogy ez nem vicc vagy semmiféle tréfa – komolyan mondom -, és még ha lehetséges is, legalább első pillantásra nevetségesnek vagy hülyeségnek fog tűnni.

3) Azt hallottam, hogy a szoftverképzésnek van egy területe, vagyis: olyan munkatársak, akiknek a szerepe a mesterséges intelligencia fejlesztő vagy gépi tanulási rendszereibe való adatbevitel – köztudottan szükséges munka. Az adatok megadásával „megtanítják” a programokat, hogyan kell cselekedni vagy reagálni bizonyos helyzetekben.

Úgy gondolom, hogy ez a fajta munka kiváló megoldás lehet azokra az esetekre, ahol egyrészt nincs képesség

Fizikai munkát végezni, vagy a testi fogyatékosságból adódóan túl sok erőfeszítést tenni, ugyanakkor nincs tudás sem

Elegendő számítógép a programozáshoz.

Azt hallottam, hogy a finn börtönökben hagyták ezt a munkát a foglyoknak.

Azt hittem, hogy még egy ilyen munkakörben is lehetséges és beférek.

Van más ötleted olyan szokatlan munkákra, ahová egy súlyosan fogyatékos ember is befér?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, Irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected] vagy : [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

3) Önéletrajz – Asaf Binyamini:

Személyes adatok: Assaf Benyamini, Tel. 029547403.

Születési ideje: 1972.11.11.

Cím: 115 Costa Rica Street, Kiryat Menachem, Jeruzsálem, Izrael.

Telefonszámok: otthon-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

Iskolai végzettség: 10 év iskolai végzettség és részleges érettségi.

Katonai szolgálat: mentesség egészségügyi okokból.

Munkatapasztalat:

1991 – a RESHET asztalosnál dolgozom (Dél-Tel-Aviv)

1998-2005-ig az Országos Könyvtárban dolgozott, a könyvtárosok szakmai gárdájának segítése a legkülönfélébb feladatokban.

2009-2010 – Az “Avgad” láncban dolgozik ékszer-válogató árucikkekkel.

  1. február-május-munka a HMSOFT számítástechnikai cégnél.
  2. február eleje – három munkanapos újságosztás az utcán járókelőknek.

önkéntesség:

Aktív a fogyatékkal élők harci főhadiszállásán.

Önkéntes munka a jeruzsálemi önkormányzat jogainak kiaknázására szolgáló központban egy rászoruló lakosság megsegítésére.

Általános információk: erősen motivált, szóban és írásban is jól artikulál, improvizációs és problémamegoldó készség.

Régóta ismerem a civil szervezeteket.

Testi fogyatékosságban szenvedek, ami miatt nem tudok nehéz terheket felemelni és hosszú ideig a lábamon állni.

E. Az alábbiakban egy e-mailt küldök különböző helyekre:

Nak nek:

Tantárgy: weboldal promóció.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Az oldal tulajdonosa vagyok https://www.disability55.com/ amely a fogyatékkal élők kérdésével foglalkozik. Az oldal a wordpress.org rendszerében készült.

Ez egy többnyelvű webhely 67 nyelven:Üzbég, ukrán, urdu, azeri, olasz, indonéz, izlandi, albán, amhara, angol, észt, örmény, bolgár, bosnyák, burmai, fehérorosz, bengáli, baszk, grúz, német, dán, holland, magyar, hindi, vietnami, tadzsik, török, türkmén, telugu, tamil, görög, jiddis, japán, lett, litván, mongol, maláj, máltai, macedón, norvég, nepáli, szuahéli, szingaléz, kínai, szlovén, szlovák, spanyol, szerb, héber, arab, pastu, lengyel, portugál, filippínó, finn, perzsa, cseh, francia, koreai, kazah, katalán, kirgiz, horvát, román, orosz, svéd és thai.

Olyan rendszert keresek, amivel tudom népszerűsíteni az oldalt.

Szerinted ki tud ebben segíteni?

Üdvözlettel,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Megállapítom, hogy soha nem foglalkoztam a weboldal népszerűsítésének témájával – és nincs tudásom vagy képzettségem a témában.

2) Az én azonosító számom: 029547403.

3) E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

4) Windows 10 operációs rendszert használok

5) Böngésző króm segítségével szörfözök az interneten, és látásprobléma miatt jelentősen megnöveli a képernyő betűit.

6) Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy fogyatékkal élő személy vagyok, akit az Országos Biztosító intézet rokkantsági járadéka támogat, ezért rendkívül problémás a képességeim a segély kifizetésével kapcsolatban.

F. Alább látható az e-mail, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: online archívum.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Próbálok olyan közösségi hálózatot találni, amelynek tevékenységi köre különböző archívumok vagy gyűjtemények feltöltése (különböző időszakokból származó fényképek, egyedi fényképek és egyebek).

Ismersz ilyen hálózatot?

Üdvözlettel,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

post Scriptum.1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) E-mail címeim: 029547403walla.co.il vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

3) Weboldalam:  https://www.disability55.com/

G. Az alábbiakban egy e-mail üzenet található, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: írási szolgáltatások.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Az oldal tulajdonosa vagyok https://www.disability55.com/ amely a fogyatékkal élők kérdésével foglalkozik. Az oldal a wordpress.org rendszerében készült.

Ez egy többnyelvű webhely 67 nyelven:Üzbég, ukrán, urdu, azeri, olasz, indonéz, izlandi, albán, amhara, angol, észt, örmény, bolgár, bosnyák, burmai, fehérorosz, bengáli, baszk, grúz, német, dán, holland, magyar, hindi, vietnami, tadzsik, török, türkmén, telugu, tamil, görög, jiddis, japán, lett, litván, mongol, maláj, máltai, macedón, norvég, nepáli, szuahéli, szingaléz, kínai, szlovén, szlovák, spanyol, szerb, héber, arab, pastu, lengyel, portugál, filippínó, finn, perzsa, cseh, francia, koreai, kazah, katalán, kirgiz, horvát, román, orosz, svéd és thai.

Olyan szolgáltatást keresek, ahol cikkeket írok webhelyemre ezeken a nyelveken.

Ismersz olyan céget, amelyik tud ilyen szolgáltatást nyújtani?

Üdvözlettel,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

 

3) Windows 10 operációs rendszert használok

4) Böngészőkróm segítségével szörfözök az interneten, és látásprobléma miatt jelentősen megnöveli a képernyő betűit.

H. Az alábbiakban látható a levél, amelyet az Országos Biztosító Intézet jeruzsálemi fiókjának küldtem (a címre küldtem:

Az Országos Biztosítási Intézet – Jeruzsálemi Kerület,

4 Shimon Ben Tset utca,

Jeruzsálem

IZRAEL, irányítószám: 9414704.):

2022.12.15

Címzett: Az Országos Biztosítási Intézet – Jeruzsálemi kerület.

Tantárgy: funkcionális jelentés.

2022. november 21-én, hétfőn 14.00 órakor az Országos Biztosító Intézet ápolója kereste fel a lakásomat – és ezt azután, hogy benyújtottam a Miniszterelnökségre vonatkozó igényt – a speciális szolgálatokat.

Reggel különféle kérdéseket tettek fel a gyógyszeres kezeléssel, az egészségi állapotommal és a napi működéssel kapcsolatban.

Feltételezem, hogy ilyen megfázás után az Országos Biztosító Intézet ápolója írt erről egy ügyes jelentést.

Érdekel a rólam írt jelentés.

Ha nem áll készen arra, hogy elküldje nekem a jelentést, meg fogom kérni ennek okait.

Érdeklődnék a követelés állapotáról is.

Üdvözlettel,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, Irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. mobil-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected] vagy : [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

3) Az Országos Biztosító Intézet ápolója, aki ellenőrizte a lakásomat: Sima-972-50-7225432.

4) A terápiás környezet, amelyben vagyok:

“Reut” Egyesület – “Avivit” szálló,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9650816.

A szálló irodáiban található telefonszámok: 972-2-6432551. és: 972-2-6428351.

A szálló e-mail címe: [email protected]

A szállócsapat szociális munkása, aki házi feladatot csinál a lakásomban: Mrs. Sarah

stora-972-55-6693370.

5) A háziorvos, akinél megfigyelés alatt állok:

Dr. Brandon Stewart,

Clalit egészségügyi szolgáltatások – “Hatayelet” Klinika,

Daniel Yanovsky utca 6.

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9338601.

iroda telefonszáma A rendelőintézet: 972-2-5098282. A faxszám a

klinikai irodák: 972-2-6738551.

6) További személyes adatok: Születési idő: 1972.11.11. Életkor: 50. Családi állapot: Hajadon.

I. Alább látható a levél, amelyet különböző helyekre küldök:

Nak nek:

Tantárgy: Blogra írok.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Az oldal tulajdonosa vagyok https://www.disability55.com/ amely a fogyatékkal élők kérdésével foglalkozik. Az oldal a wordpress.org rendszerében készült.

Ez egy többnyelvű webhely 67 nyelven:Üzbég, ukrán, urdu, azeri, olasz, indonéz, izlandi, albán, amhara, angol, észt, örmény, bolgár, bosnyák, burmai, fehérorosz, bengáli, baszk, grúz, német, dán, holland, magyar, hindi, vietnami, tadzsik, török, türkmén, telugu, tamil, görög, jiddis, japán, lett, litván, mongol, maláj, máltai, macedón, norvég, nepáli, szuahéli, szingaléz, kínai, szlovén, szlovák, spanyol, szerb, héber, arab, pastu, lengyel, portugál, filippínó, finn, perzsa, cseh, francia, koreai, kazah, katalán, kirgiz, horvát, román, orosz, svéd és thai.

Olyan cégeket keresek, amelyek fizetnek a cikkek közzétételéért ezeken a nyelveken.

Ismersz ilyen szolgáltatást?

Üdvözlettel,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

telefonszámaim: otthon-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) E-mail címeim: 029547403walla.co.il vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

3) Az operációs rendszert használom

Windows 10

4) Böngészőkróm segítségével szörfözök az interneten, és látásprobléma miatt jelentősen megnöveli a képernyő betűit.

J. Linkjeim:

1) csatorna rumble.com-Asaf Benjamin

2) fordítási szolgáltatások

3) acast.com webhely

4) A patreon.com hálózat

5)keressen pénzt a magenet.com webhelyen

  

Print Friendly, PDF & Email