Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Fjernarbejde - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Spring til indhold
Home » Fjernarbejde

Fjernarbejde

Til:

Emne: fjernundervisningsproduktion.

Kære fruer/herrer.

I disse dage søger jeg job.

Som vi ved, er der i øjeblikket en teknologi med at bruge 3D-printere til produktion af forskellige produkter.

Findes der også teknologi, der tillader produktion af produkter med disse printere uden behov for menneskelig tilstedeværelse i nærheden af ​​printeren, men ved at give instruktioner eksternt eller fra den personlige computer derhjemme?

Og hvis en sådan teknologi eksisterer i dag – ved du, hvilke virksomheder der tilbyder sådanne jobs? Og hvad er de personlige færdigheder, der kræves til dette formål?

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

A. Nedenfor er e-mailen, som jeg sender til forskellige steder:

Til:

Emne: Forfatterorganisationer.

Kære fruer/herrer.

Jeg skriver på site disability55.com, som omhandler spørgsmålet om mennesker med handicap.

Siden blev bygget i et system ofwordpress.org – og det er et flersproget websted på 67 sprog:usbekisk, ukrainsk, urdu, aserisk, italiensk, indonesisk, islandsk, albansk, amharisk, engelsk, estisk, armensk, bulgarsk, bosnisk, burmesisk, hviderussisk, bengali, baskisk, georgisk, tysk, dansk, hollandsk, ungarsk, hindi, vietnamesisk, tadsjikisk, tyrkisk, turkmensk, telugu, tamil, græsk, jiddisch, japansk, lettisk, litauisk, mongolsk, malaysisk, maltesisk, makedonsk, norsk, nepalesisk, swahili, singalesisk, kinesisk, slovensk, slovakisk, spansk, serbisk, hebraisk, arabisk, Pashto, polsk, portugisisk, filippinsk, finsk, persisk, tjekkisk, fransk, koreansk, kasakhisk, catalansk, kirgisisk, kroatisk, rumænsk, russisk, svensk og thailandsk.

Jeg leder efter en tjeneste med at skrive artikler på disse sprog til min blog. Men der er en anden vanskelighed/problem her: Jeg er en person, der lever af en meget lav indkomst – en invalideydelse fra Sikringsinstituttet. Af denne grund er jeg ikke i stand til at betale de høje priser, som professionelle artikelskribenter opkræver.

Er der store organisationer af professionelle blogartikelskribenter, hvorfra du kan bestille en stor mængde artikler til en nedsat pris?

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) Link til hjemmesiden: https://www.disability55.com/

B. Nedenfor er den besked, jeg sendte til flere gymnasier til computerstudier:

Til:

Emne: Kursus i softwaretestere.

Kære fruer/herrer.

For flere år siden (jeg skriver disse ord den 11. februar 2023) lavede jeg en erhvervstest af John Bryce College– og jeg blev fundet egnet til softwaretestkurset.

Men min deltagelse i kurset blev ikke til noget. Årsagen: Jeg var ude af stand til, som en person, der lever af en handicaptilskud fra Folkesikringsinstituttet, at betale udgifterne til kurset, som var mere end 18.000 NIS.

jeg bad om detDen israelske arbejdsformidling for at hjælpe mig med at finansiere kurset blev mødt med et meget besværligt og ineffektivt bureaukrati, som kombineret med en foragtende holdning fra deres side forhindrede mig i at deltage i kurset – og derfor måtte jeg opgive det. Nogle yderligere vanskeligheder skal tages i betragtning. : Jeg har hverken bil eller kørekort – og på grund af mine sygdomme og den medicin jeg tager er dette under alle omstændigheder ikke muligt. Desuden er jeg meget begrænset i min mobilitet af samme grund – og derfor er den eneste mulighed, der kan passe mig, at deltage i et fjernkursus – via computeren derhjemme.

Jeg kunne godt tænke mig at vide, om din skole har noget at byde på i forbindelse med sådan et kursus.

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og : [email protected]

3)Curriculum vitae-Assaf Benyamini:

Personlige oplysninger: Assaf

Benyamini, ID. 029547403.

Fødselsdato: 11.11.1972.

Adresse: Costa Rica Street 115, Kiryat Menachem, Jerusalem, Israel.

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

uddannelse:

10 års studier og delvis studentereksamen.

Militærtjeneste: fritagelse af medicinske årsager.

Erhvervserfaring:

1991 – Arbejder hos RESHET snedkeri (Sydlige Tel Aviv)

1998-2005-Arbejde på Nationalbiblioteket og assisterede det professionelle team af bibliotekarer i en lang række opgaver.

2009-2010-Arbejder i kæden “Avgad” for smykke-sorteringsvarer.

Februar-maj 2019-arbejde hos computervirksomheden HMSOFT

Begyndelsen af ​​februar 2020 – tre dages arbejde med at distribuere aviser til forbipasserende på gaden.

frivilligt arbejde:

Aktiv i kampens hovedkvarter for handicappede.

frivilligt arbejde

I centrum for udnyttelsen af ​​rettighederne i Jerusalems kommune til hjælp til en trængende befolkning.

Generelle oplysninger:

Højt motiveret, høj mundtlig og skriftlig artikulering, evne til at improvisere og løse problemer.

Har et mangeårigt kendskab til civilsamfundsorganisationer.

Lider af et fysisk handicap, der forhindrer mig i at løfte tunge byrder og stå længe på benene.

C. Nedenfor er den e-mail, jeg sender til forskellige steder:

Til:

Emne: åbne udbud.

Kære fruer/herrer.

Jeg leder efter software, eller systemer af den eller den slags på internettet, der er beregnet til at offentliggøre “åbne udbud” om forskellige emner.

Kender du sådanne systemer?

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Nedenfor er et eksempel på et udbud, som jeg ønsker at offentliggøre i et åbent system til at offentliggøre tilbud online:

Jeg tilbyder min blog disability55.com som en platform til at publicere artikler om mennesker med handicap på hvert af følgende 67 sprog:usbekisk, ukrainsk, urdu, aserisk, italiensk, indonesisk, islandsk, albansk, amharisk, engelsk, estisk, armensk, bulgarsk, bosnisk, burmesisk, hviderussisk, bengali, baskisk, georgisk, tysk, dansk, hollandsk, ungarsk, hindi, vietnamesisk, tadsjikisk, tyrkisk, turkmensk, telugu, tamil, græsk, jiddisch, japansk, lettisk, litauisk, mongolsk, malaysisk, maltesisk, makedonsk, norsk, nepalesisk, swahili, singalesisk, kinesisk, slovensk, slovakisk, spansk, serbisk, hebraisk, arabisk, Pashto, polsk, portugisisk, filippinsk, finsk, persisk, tjekkisk, fransk, koreansk, kasakhisk, catalansk, kirgisisk, kroatisk, rumænsk, russisk, svensk og thailandsk.

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

post Scriptum. Mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

D. Nedenfor er den e-mail, jeg sendte til guiden fra “Avivit” hostel:

Asaf Benjamin< [email protected] >

Til:

[email protected]

[email protected]

Torsdag den 16. februar klokken 17.01

Hej Vardan:

Efter vores møde er dette den e-mail, jeg sendte til Dr. Hagit Peleg fra Hadassah Ein Kerem Hospital, hvor jeg bliver overvåget på grund af psoriasisgigt, som jeg lider af (ifølge statistikker udvikler omkring 16 % af psoriasispatienter gigt – og desværre , jeg er i øjeblikket inkluderet i de 16% disse).

Med hensyn til selve psoriasis er det også vigtigt at forstå, at:

1) Årsagen til psoriasis er ukendt. De første forskere, der rent faktisk vil lykkes med at finde årsagen til psoriasis, og selvfølgelig efter at opdagelsen har bestået passende akademiske tests af peer review, vil disse forskere modtage Nobelprisen i medicin.

2) Tidligere var der en hypotese om, at årsagen var genetisk – men de var ikke i stand til at finde et grundlag for dette. Denne hypotese var baseret på, at der i to befolkningsgrupper med dokumenteret genetisk slægtskab – indianerne og eskimoerne – aldrig er blevet observeret et tilfælde af psoriasis. Det skal dog huskes, at dette ikke kan fastslås entydigt, da som det er kendt i meget lange perioder i historien (faktisk indtil slutningen af ​​det 16. århundrede) havde disse folkeslag intet at gøre med den hvide mand – og vi kan ikke vide, om de virkelig havde tilfælde af Psoriasis – og i betragtning af at de fleste af disse folkeslag tilsyneladende ikke havde skrift (og selv dette kan ikke afgøres entydigt – for der er altid mulighed for, at der var perioder, hvor skrifter blev skrevet på letfordærvelige materialer, og af denne grund er de ikke til vores rådighed i dag) – da vi kan ikke rigtig vide, om der aldrig har været tilfælde af psoriasis i disse befolkningsgrupper. Det tidligste vidnesbyrd, vi har, er fra de spanske erobrere – men det er naturligvis relativt sene beviser, hvorfra det ikke er muligt at drage nogen konklusioner i denne sag.

3) Hvad angår psoriasisgigt, er der en klar kønskarakteristik: omkring to. En tredjedel af patienterne er faktisk patienter – og kun en tredjedel af dem, der lider af denne sygdom, er mænd. Det kender jeg ikke årsagen til – du kan selvfølgelig spørge fagfolkene.

4) De budgetter, der er afsat til forskning på området, er tilsyneladende væsentligt lavere end forskning for andre sygdomme som kræft, hjertesygdomme eller neurologiske sygdomme som Alzheimers eller Parkinsons. Årsagen til dette er enkel: I langt de fleste tilfælde er psoriasis ikke en livstruende sygdom – og psoriasispatienters forventede levetid er ikke anderledes end den forventede levetid for den almindelige befolkning – og når der ikke er nogen effekt på livet. forventet, heller ikke på selve sygdommens livstruende karakter, men kun på vedvarende lidelse og betydelig skade på livskvaliteten,

5) Psoriasis sygdom dukkede op hos mig som 15-årig – dog vidste jeg i mange år slet ikke, at det var psoriasis. Af denne grund ville jeg altid gå til en hudlæge på grund af et specifikt problem, og da der som bekendt ikke findes nogen behandling, der helbreder psoriasis (og selv forskere, der finder en sådan behandling vil blive tildelt Nobelprisen i medicin), ville det aldrig hjælpe . Denne situation fortsatte indtil den 2. januar 2007, hvor jeg gik til en hudlæge ved navn Dr. Avraham Zlotogorski, fra hvem jeg fik diagnosen psoriasis – samt forklaringerne vedrørende selve sygdommen og dens karakteristika.

6) Der er aldrig blevet påvist nogen direkte sammenhæng mellem tilstedeværelsen af ​​en psykisk sygdom og psoriasis. Der er mange psykisk tilskadekomne, som ikke lider af psoriasis, og der er mange psoriasispatienter (og i meget mere alvorlige situationer end min), som ikke har nogen psykisk sygdom og fører en normal livsstil som enhver anden person i samfundet. På den anden side ved man, at stresssituationer (psykisk stress, depression, angst) helt sikkert kan føre til forværring af symptomerne på psoriasis hos dem, der har sygdommen – det er dog kun hos nogle patienter og ikke hos alle.

7) Behandlinger ved Det Døde Hav eller andre steder i naturen, der ligner i verden (f.eks. det velkendte behandlingssted i Baden-Baden i Tyskland) kan hjælpe nogle patienter meget mere end nogen anden medikamentel behandling. Der er endda turister med psoriasis, der hovedsageligt kommer til Israel fra forskellige dele af verden til dette formål. Der kendes tilfælde, hvor disse behandlinger fører til en remission af sygdommen. Det er kendt om eksistensen af ​​en stor gruppe turister (jeg kender ikke deres antal – dataene er tilsyneladende i hænderne på turistministeriet, hvorigennem disse grupper er organiseret), psoriasispatienter, der ankommer til Israel og straks rejser til Det Døde Hav til behandlinger for at opnå remission fra sygdommen – og efter at perioden med remission slutter eller nærmer sig sin afslutning,

8) Der er Husk at behandlingerne i Det Døde Hav heller ikke hjælper alle patienter på en overordnet måde. Det er svært til umuligt at vide på forhånd, hvilke sager det hjælper, og hvilke sager det ikke vil – og det er næsten altid umuligt at vide, før man prøver. Jeg har allerede rejst flere gange, og det havde næsten ingen effekt på min psoriasis. Jeg husker ikke antallet af gange, jeg kom til Det Døde Hav – det var dog mere end én gang, og det påvirkede mig aldrig rigtig. Bortset fra det er adgangen til selve behandlingerne meget mere problematisk i dag på grund af ændringer, der sker i selve Det Døde Hav: Forværringen af ​​synkehulsfænomenet i de senere år har forårsaget lukning af hele strandstrækninger -Og selv i dele af strand, der ikke er blevet lukket, er det meget farligere at blive der end tidligere. Også, der har allerede været tilfælde af synkehuller, der dukkede op på vejene eller på de veje, hvor man går til hotellerne – og i dag er selve ankomsten til hotellerne og så returen derfra meget farligere, end den var op til 10 eller 15 år siden – og det er selvfølgelig også noget, man altid skal tage højde for. Jeg hørte, at en For nylig udviklede et israelsk firma en teknologi, der ved, hvordan man forudsiger synkehuller på forhånd, så du kan bruge den, og ved at modtage en advarsel på forhånd, simpelthen forlade det farlige område. Dette firma eksporterer teknologien til mange steder i verden – og jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at denne teknologi ikke også bliver brugt i Dødehavsregionen – som er den region, hvor der er meget brug for sådan teknologi. Jeg kan ikke huske navnet på firmaet – og det gør jeg ikke

—– En videresendt besked —–

Skjul den oprindelige besked

  

Af: assaf benyamini <[email protected]>

til: [email protected] <[email protected]>

Sendt den: torsdag den 26. januar 2023 kl. 16:28:06 PMGMT+2

Emne: Breve til Dr. Hagit Peleg.  

Fred være med Dr. Hagit Peleg:

Emne: anmodning om høring.

Kære Madame.

Sidst jeg blev undersøgt på din klinik, fortalte du mig, at der nu er nye lægemidler til behandling af psoriasis, og at det er muligt, at folk som mig, der lider under alvorlige økonomiske vanskeligheder, nu kan blive hjulpet af “Medicinens Venner”. “forening, som du henviser patienter til i denne situation.

Efter det besøgte jeg min familielæge – Dr. Brandon Stewart – og jeg forstod på ham, at han ville tale med dig om det.

Talte du med ham?

Så vidt jeg ved, findes der i øjeblikket ingen behandling, der kan helbrede psoriasis – er det sandt? Og hvis dette ikke er sandt eller unøjagtigt, kan du så forklare, hvad mulighederne for behandling af psoriasis er i dag?

Tidligere har jeg ikke ønsket at modtage medikamentel behandling for psoriasis på grund af en anden overvejelse: den høje chance for at blive ramt af bivirkninger – og samtidig meget korte remissionsperioder, der kan opnås, hvis overhovedet.

Ud fra dine ord forstod jeg, at denne situation var sand for 10-15 år siden (hvilket er det tidspunkt, hvor dermatologer, som jeg blev undersøgt hos, fortalte mig om den situation, jeg nævnte tidligere, og ikke anbefalede biologisk behandling af de nævnte årsager) – og er ikke længere sandt i dag.

Og derfor vil jeg gerne spørge: Hvad er den remissionsperiode ved psoriasis, jeg kan opnå, hvis jeg begynder at blive behandlet med et af de nye lægemidler? Og hvilke stoffer er det?

Også, og hvis de nye lægemidler faktisk kan give mig mulighed for at opnå en længere periode med remission ved psoriasis uden alvorlige bivirkninger, og der faktisk er mulighed for at bruge foreningen “Medicinens Venner” til hjælp til finansiering af behandlingen – i så fald ville være interesseret i at vide, hvilken procedure der kræves for at modtage lægemiddelbehandlingen.

Med venlig hilsen,

assaf benyamini – en patient på det reumatologiske ambulatorium på Hadassah Ein Kerem Hospital.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

E. Nedenfor er min korrespondance med “Civilsamfundsforum”:

Adi Arbel< [email protected] >

Til:

assaf Benyamini

Mandag den 13. februar klokken 10:23

der er.

Mandag den 13. februar 2023 kl. 10:13 af assaf benyamini <‪[email protected]>:

Skjul den oprindelige besked

Har dine kontorer i Jerusalem tilgængelighed for handicappede?

Mandag den 13. februar 2023 kl. 09:59:12GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Skrevet af:

Vores kontorer er i Jerusalem, og jeg bor i Givatayim. Du kan mødes enten på vores kontorer eller i Givatayim indkøbscenter. Du er velkommen til at sende en e-mail til Tatiana for at undgå en ødelagt telefon, hvis du ønsker, at mødet skal være med jer begge.

Mandag den 6. februar 2023 kl. 19:04 af assaf benyamini <‪[email protected]>:

Jeg bruger ikke Zoom. Jeg ved ikke, om Tatiana bruger denne software. Under alle omstændigheder er Tatiana trafikleder, og derfor synes jeg, at forholdet skal være til hende. Du kan kontakte hende på telefon på 972-52-3708001. Eller: 972-3-5346644. Søndag-torsdag mellem 11.00-20.00. Med venlig hilsen Asaf Binyamini. PS Jeg vil gerne påpege, at jeg er en handicappet og syg person, og derfor er jeg ikke sikker på, at jeg vil kunne komme til jeres kontorer i Jerusalem. Hvor er dine kontorer? Er der tilgængelighed for handicappede? Under alle omstændigheder kan du til enhver tid kontakte mig telefonisk. Mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Mandag den 6. februar 2023 kl. 12:21:25GMT+2, Adi Arbel<[email protected]> Skrevet af:

Hej Assaf og Tatiana, tak for henvendelsen! Mit navn er Adi, og jeg er direktør for civilsamfundsforummet. Jeg vil meget gerne arrangere et introduktionsmøde med dig, på Zoom eller på vores kontor i Jerusalem, alt efter hvad du foretrækker. Med venlig hilsen Adi

Søndag den 5. februar 2023 kl. 15:22 af Assaf Binyamini <‪[email protected]>: Til: “Forum for et civilsamfund”. Nedenfor er en besked på vegne af fru Tatyana Kaduchkin fra “Nitgaber”-bevægelsen.

Emnet: “Nitgaber”-bevægelsen (“gennemsigtige” handicappede)

For omkring et årti siden grundlagde jeg, the Ham, bevægelsen “Nitgaber”, for de “gennemsigtige” handicappede. Handicappede med høje procenter af handicap og ingen arbejdsevne, men som ikke er begrænset i bevægelse. Min bevægelse tæller og repræsenterer omkring 1300 personer fra hele landet, som har et bevægelseshandicap Mellem 75 % og 100 %, som ikke er i stand til at arbejde, og som ikke har bevægelseshandicap eller har behov for en forhøjelse af deres invaliditetsprocenter.

Bevægelsen giver disse mennesker mulighed for at udtømme alle deres rettigheder i forhold til staten, og der gives også en vis økonomisk støtte til dem, der har størst behov.

Vores bevægelse kæmper for billige almene boliger og passende levevilkår for førnævnte befolkningsgruppe.

Mange handicappede, som ikke er i stand til at arbejde, og som har 75%-100% handicap, men ikke er begrænset i bevægelse, lever under beklagelige forhold.

De får ikke de samme ydelser, som pensionister, der også modtager indkomsttillæg, nyder godt af. Det vil sige, at de ikke har rabat ved køb af medicin, rabat på elregningen og ejendomsskat, rabat ved rejser med offentlig transport og huslejehjælp i lighed med pensionister, de har ikke ret til “varme/køle” tilskud med mere .

De har med andre ord næsten ingen ydelser på trods af deres alvorlige situation.

Ydermere har de heller ikke ret til almene boliger på trods af de svære forhold, de lever under hver dag.

Der er grundlæggende forskel på de forskellige handicap, og sådan mener vi, at det ikke skal være!

En handicappet person med et mobilitetshandicap har ret til almen bolig og modtager huslejehjælp fra 3000 til 3900 NIS om måneden. Også handicappede bevægelseshæmmede modtager større tillæg end de handicappede, som bevægelsen repræsenterer, takket være tillæg til grundtilskuddet, som blandt andet omfatter særlige ydelser, Mobilitets- og ledsagertilskud med mere.

I en sådan situation når størrelsen af ​​disse godtgørelser op på 15.000-17.000 NIS pr. måned.

Men i modsætning hertil modtager de handicappede repræsenteret af bevægelsen, som ikke har et mobilitetshandicap, har en 75%-100% handicap og ikke er arbejdsdygtige, kun NIS 3211 per måned netto! Herfra følger det, at denne gruppe er den fattigste og mest udsatte befolkning i staten Israel!!! I løbet af mine år med aktivitet mødtes jeg med mange embedsmænd fra forskellige partier i Knesset og i de forskellige regeringsministerier. Men desværre har bevægelsen ikke haft succes i et årti med at fremme forslaget, der vil tillade handicappede, der ikke er begrænset i bevægelse, som har et handicap på 75%-100% og ikke er i stand til at arbejde, at modtage almene boliger, eller i det mindste øge mængden af ​​hjælp til at leje en lejlighed og forbedre deres levevilkår en lille smule.

Jeg vil gerne mødes med dig for at fremme dette projekt og hjælpe disse mennesker med at leve et mere værdigt og ordentligt liv.

Med velsignelser og stort håb, Tatyana Kaduchkin, formand for bevægelsen “Nitgaber” (gennemsigtig handicappet).

 

Telefon 1: 972-52-370-8001

Telefon 2: 972-3-534-6644

Nedenfor er den besked, jeg efterlod til Knesset-medlem Mossi Raz-Asher til et møde med ham i Knesset. Jeg ankom tirsdag den 20. april 2021 kl. 13.30.

20. april 2021

Hilsen Knesset (“Knesset”-det ISRAELISKE parlament) medlem Mossi Raz

Emne: Problemet med boliger til handicappede.

Kære hr.

Nedenfor er en række spørgsmål relateret til den handicappede og udviklingshæmmede befolkning (en befolkning, som jeg også indgår i), som jeg gerne vil tage op for dig. Jeg ville være interesseret i at vide, i hvilken udstrækning du er i stand til at fremme disse spørgsmål og/eller foretage presserende lovændringer for at forbedre vores situation, betingelserne for at behandle os og vores muligheder for at overleve og blive integreret i samfundet.

Jeg skal påpege, at jeg af tidligere erfaringer har erfaret, at jeg i møder af denne type vil få at vide, inden jeg ankommer, at jeg vil få tilladelse til at tale for at rejse de emner, jeg ønsker at tale om – dog på selve mødet vil ikke få tilladelse til at tale i et sekund – og hvis jeg prøver at tale, gud forbyde det, vil dette automatisk blive betragtet som en meget alvorlig “forstyrrelse”, og derfor vil sikkerhedsvagterne angribe mig og udvise mig meget aggressivt – og dette også når der ikke er behov for det og når det er helt unødvendigt, og også når det er helt klart at jeg ikke udgør nogen “fare” for nogen.

Og ved at kende denne realitet, overrækker jeg dig dette brev – for en sikkerheds skyld, også denne gang, vil dette være opførselen over for mig. Tilsyneladende bliver selve det, at jeg tør tage den handicappede offentlighed op, tolket som en meget alvorlig trussel – selvom det slet ikke er klart for mig, hvem eller hvad det præcist truer. Jeg forlader dig og de ansatte på dit kontor med dette brev – jeg tager det ikke med hjem til mig.

Og nu til detaljerne om selve emnerne:

1) Finansierings-/lejebetalingsproblem – for mange år siden blev det fastslået (og det er ikke klart af hvem – men det er formentlig en eller anden embedsmand), at handicappede, der bor i samfundet, har ret til hjælp på 770 NIS om måneden med henblik på at betale husleje. Som bekendt er der de seneste år sket en meget markant stigning i lejlighedspriserne i staten Israel – og som følge heraf er der selvfølgelig også sket en markant stigning i huslejen. Støttebeløbet på 770 NIS, som blev fastsat for mange år siden helt vilkårligt og uden nogen forklaring eller logik, bliver dog ikke opdateret. Desværre, selv efter megen korrespondance (og vi taler om mindst et par tusinde eller endda titusindvis af breve, og desværre for forfatteren af ​​disse ord, disse tal er slet ikke overdrevne), som blev sendt til alle mulige parter: Bygge- og boligministeriet og dets forskellige afdelinger, andre regeringsministerier såsom Finansministeriet og Statsministeriet, mange journalister, med hvem skribenten af ​​bl.a. dette dokument talte personligt, Mange advokater og endda efterforskningskontorer og ambassader i fremmede lande – intet hjælper – og som et resultat bliver støttebeløbet ikke opdateret, mange handicappede bliver smidt på gaden og finder deres død der af sult, tørst eller koldt om vinteren og alternativt fra hedeslag eller dehydrering om sommeren. Det skal bemærkes, at organisationer til udnyttelse af rettigheder såsom “Yadid”-foreningen (der, som vi ved, blev lukket for et par måneder siden) eller retshjælpsklinikker på universiteter og gymnasier, som forfatteren af ​​denne artikel også er i kontakt med, kan aldrig hjælpe, og årsagen til dette er enkel: bistandsbeløbet på NIS 770 gives i henhold til loven , og organisationer til udnyttelse af rettigheder kan kun hjælpe i henhold til den eksisterende lov, og den eneste adresse i tilfælde, hvor der er behov for lovændringer, er som bekendt Knesset. Men her bliver situationen kun kompliceret: Som vi ved, er der i en meget lang periode på over to år ingen fungerende regering, og Knesset, og staten Israel er i en tilstand af faktisk en kontinuerlig overgangsregering. Det direkte og ødelæggende resultat af denne situation er manglen på mulighed for at foretage væsentlige ændringer af loven, som er påtrængende – nogle af dem vil jeg uddybe her. Det skal bemærkes, at selv når Knesset og regeringen handlede på anmodninger fra forfatteren af ​​disse linjer, såvel som anmodninger fra handicaporganisationerne og mange andre partier vedrørende størrelsen af ​​bistanden til medlemmerne af Knesset, de blev automatisk henvist til organisationerne for udnyttelse af rettigheder – og det selvom medlemmerne af Knesset selv udmærket ved, at organisationerne for udnyttelsesrettighederne i dette tilfælde ikke kan være adressen, men kun dem selv.

2) Kommunikation med udlejerne – der er mange tilfælde, hvor handicappede har svært ved at forhandle med udlejer på grund af årsager relateret til deres sygdom eller handicap. I disse situationer er socialrådgiverne forpligtet til at fungere som mæglere – og en meget stor del af socialrådgiverne kan ikke rigtig påtage sig denne rolle i enhver sag. Og hvad mere er: de seneste års omfattende nedskæringer i standarderne for socialrådgivernes job kombineret med de vanskelige arbejdsforhold, den lave løn, den utilstrækkelige behandling fra familierne til patienter, der i mange tilfælde ser dem som, og uretfærdigt,

3) Patienternes betalingsmidler – der er situationer, hvor en person flytter for at bo i samfundet efter længere tids ophold på hospitaler, og uden levevaner, der anses for normative såsom at gå på arbejde, tage ansvar for at styre sit liv osv. Meget ofte er krav, der stilles som betingelse for at underskrive en lejekontrakt, såsom at underskrive en garanticheck, uopnåelige for folk på dette stadium af deres liv.Mange behandlings- og rehabiliteringsrammer, der eksisterede tidligere (hvoraf en forfatter af dette dokument blev hjulpet for omkring 26 år siden, da han forlod et sygehus til plejehjem) har lukket eller væsentligt reduceret omfanget af deres aktivitet i de senere år – noget, der evt. forhindre rehabilitering fra mennesker, som på dette stadium af deres liv ikke vil være i stand til at komme videre uden disse væsentlige terapeutiske og rehabiliterende konvolutter.

4) Reguleringsproblemet – i dag er der fuldstændig ubalance, når det kommer til lejlighedsejernes forpligtelser og rettigheder på den ene side og lejlighedslejerne på den anden side. Der er mange love, der beskytter udlejere mod et eller andet misbrug af de lejeperioder, der måtte være fra lejernes side. På den anden side er der ingen love, der har til formål at beskytte de mennesker, der bor i lejligheder, mod at blive udnyttet af udlejere – og som følge heraf kan der findes skandaløse, drakoniske og nogle gange endda ulovlige klausuler i mange lejekontrakter – og der er ingen love. rettet mod at beskytte lejerne af disse lejligheder, som er tvunget til at underskrive disse kontrakter. I mange tilfælde, lejerne af lejlighederne har ikke juridisk ret til at gøre indsigelse mod stødende klausuler, der er underskrevet som betingelse for at leje ejendommen – og de vil være fuldstændigt udsat for lejlighedernes luner, og nogle gange endda i lejeperioden sig selv. Ejere af lejligheder i disse situationer er naturligvis vanskeligere for dårligt stillede befolkningsgrupper såsom handicappede eller syge.

5) Vanskeligheder ved at informere – der er betydelige vanskeligheder, når det drejer sig om at rejse de nævnte vanskeligheder og afsløre dem i den offentlige arena med henblik på at foretage de nødvendige rettelser. De aktuelle prioriteringer af de forskellige medier, som næppe interesserer sig for spørgsmålet, fragmentering blandt handicaporganisationerne, modvilje hos mange dele af det samfund, vi lever i, til at tage aktiv del i forsøg på at rette op og forbedre situationen – alt dette byrde og gøre det meget vanskeligt for bestræbelserne på at bringe disse problemer til offentlighedens bevidsthed på en måde, der vil tvinge medlemmerne af Knesset til at foretage de nødvendige ændringer af lovgivningen i stedet for at fortsætte med at ignorere og intet gøre. En anden vanskelighed er, når det kommer til at rejse en reklamekampagne:

6) Ventetid på behandling – der er mange tilfælde, hvor personer, der op til et bestemt stadie i deres liv slet ikke har haft brug for hjælp fra psykiatriske tjenester – men som følge af vanskelige livsforhold eller en traumatisk eller svær begivenhed mht. den ene eller anden slags har brug for hjælp fra en psykiatrisk fagperson – og selvfølgelig er der i mange tilfælde tale om midlertidig eller engangshjælp og ikke kronisk. I dag er ventetiderne på behandling eller psykologhjælp meget lange – og som følge af manglende rettidig hjælp kan folks vilkår forværres unødigt. Investering af yderligere ressourcer i det offentlige mentale sundhedssystem kan helt sikkert ændre situationen. Det skal huskes, at selv fra et økonomisk og budgetmæssigt synspunkt er der ingen logik i en sådan adfærd: når mennesker s tilstand forværres i en længere ventetid på behandling, deres tilstand bliver ved med at blive kompliceret – og hvad der kunne have været engangshjælp, der koster staten penge, bliver til en endnu mere alvorlig situation, der efterfølgende koster staten en uendelig stor økonomisk omkostning. . Af disse grunde er det nødvendigt at overveje at tilføje standarder til det offentlige mentale sundhedssystem og forbedre det – det skal huskes, at langt størstedelen af ​​befolkningen i staten Israel ikke kan finansiere disse behandlinger privat – som koster flere hundrede sekel pr. individuel session. deres tilstand bliver ved med at blive kompliceret – og hvad der kunne have været engangshjælp, der koster staten penge, bliver til en endnu mere alvorlig situation, der efterfølgende koster staten en uendelig stor økonomisk omkostning. Af disse grunde er det nødvendigt at overveje at tilføje standarder til det offentlige mentale sundhedssystem og forbedre det – det skal huskes, at langt størstedelen af ​​befolkningen i staten Israel ikke kan finansiere disse behandlinger privat – som koster flere hundrede sekel pr. individuel session. deres tilstand bliver ved med at blive kompliceret – og hvad der kunne have været engangshjælp, der koster staten penge, bliver til en endnu mere alvorlig situation, der efterfølgende koster staten en uendelig stor økonomisk omkostning. Af disse grunde er det nødvendigt at overveje at tilføje standarder til det offentlige mentale sundhedssystem og forbedre det – det skal huskes, at langt størstedelen af ​​befolkningen i staten Israel ikke kan finansiere disse behandlinger privat – som koster flere hundrede sekel pr. individuel session.

7) Tandbehandlinger – som bekendt vil en person, der har behov for tandbehandlinger, næsten altid gå til private læger – og det skyldes, at det offentlige sundhedssystem i øjeblikket ikke giver et svar på dette område. Det skal bemærkes, at psykisk handicappede, og også handicappede generelt, hvis økonomiske vanskeligheder er meget vanskelige i det daglige, selv uden tilknytning til tandbehandlinger, har endnu sværere ved at modtage disse behandlinger, hvis og når det er nødvendigt. Kombinationen af ​​alvorlige psykiske problemer og alvorlig økonomisk nød får disse mennesker til at stå over for et knust trug og en fuldstændig blindgyde, når det er nødvendigt, og nogle gange akut tandpleje. Det skal tages i betragtning, at der i dag faktisk ikke er nogen

8) Indlæggelsesområder – en person, der i øjeblikket har behov for massiv psykiatrisk behandling på et offentligt sygehus eller klinik, kan kun modtage det på en klinik eller et hospital, der ligger tæt på hans bopælsområde. Der er tilfælde, hvor patienter af den ene eller anden grund foretrækker at blive behandlet på en anden klinik – ikke nødvendigvis den meget tæt på deres bopælsområde. Patienter skal have valgfrihed – og en patient, der ikke er tilfreds med behandlingen på en bestemt klinik eller et bestemt hospital, skal have mulighed for at flytte til en klinik eller et andet hospital. Denne mulighed gives i dag inden for alle andre lægevidenskabelige områder – og der er ingen grund til at nægte valgfriheden med hensyn til behandlingssted alene inden for psykisk behandlingsområdet. Hvad mere er: sådan valgfrihed, hvis den gives,

9) Bevidsthed om befolkningen – den brede befolkning udviser nogle gange meget betydelig modstand, når det kommer til mentale sundhedsbehandlinger, der ydes i det område, hvor folk bor – noget, der udspringer af manglende bevidsthed og manglende anerkendelse af feltet – og uden nogen praktisk eller logisk begrundelse. At reducere befolkningens modstand og modvilje gennem et passende systemisk informationssystem kan helt sikkert gøre livet lettere for patienter og patienter, hvis liv under alle omstændigheder er meget vanskeligt på grund af sygdommen og deres egne handicap. Den manglende bevidsthed i det samfund, vi lever i, forårsager sager om beboernes indsigelser mod åbning af herberger eller plejefaciliteter i nærheden af ​​deres bopæl – noget, der fører til betydelige forsinkelser i åbningen af ​​disse faciliteter, og nogle gange endda til at forhindre deres åbning efter retssager anlagt af beboere. Desuden er der en del tilfælde, hvor der er bevidst chikane af befolkningen over for disse plejefaciliteter, når de er i deres bopælsområde – og det er meget muligt, at bevidstgørelse af offentligheden kan føre til en betydelig reduktion i antallet af disse sager. Med venlig hilsen Asaf Binyamini,

115 Costa Rica St.,

indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

3) Den behandlingsramme, jeg var i indtil den 16. marts 2021 (på grund af de fortsatte nedskæringer og reduktioner i sundheds- og velfærdsbudgetterne og den manglende behandling af disse spørgsmål i mangel af en fungerende regering eller Knesset) står jeg tilbage, kronisk syge med meget alvorlige sygdomme og problemer uden passende behandlingsrammer. Alle mine forsøg på at finde en relevant behandlingsramme for hende kan jeg stole på keramikmagere – og der er ingen at sige, hvor længe denne katastrofale situation vil vare):

“Reut” foreningen – “Avivit” Hostel,

6 Ha-Avivit Street,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

telefonnumre på vandrerhjemmets kontorer: 972-2-6432551. eller: 972-2-6428351.

Vandrerhjemmets e-mail-adresse: [email protected]

Socialrådgiveren fra hostelteamet, som jeg var i kontakt med:

Oshrat-972-50-5857185.

4) Familielægen, som jeg overvåges hos:

Dr. Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – Hatayelet Clinic,

6 Daniel Yanovsky St.,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9338601.

Telefonnummeret til klinikkens kontorer:

972-2-6738558. Faxnummer på klinikkens kontorer: 972-2-6738551.

5) Detaljer om de almindelige medicin, jeg tager:

1. Psykiatriske stoffer:

I. Seroquel-

2 piller á 300 mg hver aften.

II.Tegretol CR-

400 mg – hver morgen. 400 mg – hver aften.

III. Efexor-

150 mg – hver morgen. 150 mg – hver aften.

2. Symvastatin-

10 mg hver dag om aftenen.

6) Nedenfor er listen over medicinske problemer, jeg lider af:

I. Psykisk sygdom-kompulsiv syndrom OCD samt en defineret sygdom

som skizo-affektiv lidelse.

II. Psoriasisgigt.

III. Et neurologisk problem, hvis definition ikke er klar. Hendes vigtigste symptomer: genstande, der falder fra mine hænder, uden at jeg bemærker det, svimmelhed, tab af følelse i nogle områder af håndfladen og et vist problem med balance og kropsholdning.

IV. Kronisk diskusprolaps i ryggen i ryghvirvler 4-5 – som også stråler ud til benene og gør gangbesvær.

V. Irritabel tyktarm.

VI. Begyndelse af tegn på et kardiologisk problem fra den sidste måned (jeg skriver disse ord torsdag den 22. marts 2018). På tidspunktet for skrivningen af ​​disse linjer er essensen af ​​problemet stadig uklar, som viser sig i brystsmerter det meste af dagen, åndedrætsbesvær og også med at tale.

VII. En betydelig svækkelse af synet, som startede for omkring seks måneder siden (jeg skriver disse ord mandag den 19. april 2021).

7) Yderligere personlige oplysninger: Alder: 48. Civilstand: Single. Fødselsdato: 11.11.1972.

Protesten for forhøjelse af folkepensionen En af initiativtagerne til protesten: Uri Flom – Tlf. 972-54-4725676 E-mail: [email protected]

Yigal Grinstein – Tlf. 972-50-7534271 E-mail: [email protected]

Giora Harlofsky – Tlf. 972-52-3820050 E-mail: [email protected]

22. december 2022

Et samlingsråb – den yngre generation melder sig ind i kampen.

Vi dine forældre, dine bedstemødre og dine bedstefædre, kalder dig til at være med og hjælpe os i vores kamp for at øge den skammelige alderspension, vi modtager i dag,

og som ikke tillader mange af os at leve med værdighed.

At deltage i vores kampe i dag vil spare dig for behovet for at komme tilbage og kæmpe

Når du når vores alder.

Vores børn og børnebørn, vores ydelse var tæt på indtil 2003

Til gennemsnitslønnen i økonomien, og det var muligt indtil 2003 at fortsætte med at styre vores liv,

Med en rimelig levestandard, selv efter vi gik på pension.

Nogle af os (ikke alle) formåede også at spare op, nogle mere og nogle mindre, i understøttende pensionsordninger.

Mange af os, som ikke var privilegerede til at arbejde i det offentlige eller i store organisationer, har slet ingen pension og er udelukkende afhængige af godtgørelsen. Der er ingen uenighed om, at ydelsen i dag ikke giver mulighed for et minimalt liv med værdighed.

Mange spørger sig selv, hvordan vi i et land, der definerer sig selv som en velfærdsstat, er nået til en så elendig situation. Svaret er mildest talt grådighed og en skammelig krænkelse af vores rettigheder.

Det hele startede i 2003, da finansministeren dengang valgte at afbryde forbindelsen mellem midlerne til folkepensionen, der senere blev til en ældrepension, og koblingen til gennemsnitslønnen i økonomien, og at koble de pension til “forbrugerindekset”.

Fra den ene dag til den anden tømte denne flytning folkepensionen, og pensionen har gennem årene fuldstændig mistet sin indflydelse på den ældre borgers liv.

Samtidig akkumuleredes hundredvis af milliarder af sekel gradvist i National Insurance Fund.

Dette er penge, der er taget fra os gennem årtiers arbejde, for at blive returneret til os, når vi når alderdommen, for at give os rimelig social sikkerhed og for at give os mulighed for at fortsætte vores liv på et passende og respektfuldt niveau.

Afbrydelsen af ​​alderspensionen fra koblingen til “gennemsnitsløn i økonomien”-indekset og dens kobling til “forbrugerindekset” skabte kunstigt “overskydende midler” i National Insurance og nåede op på hundreder af milliarder af sekel.

Finansministeriet anså frækt, at de enorme summer, der var akkumuleret i den nationale forsikringsfond, var overskud, og bevilgede sig selv de penge, der fra begyndelsen var beregnet til at sikre en grundlæggende levestandard for over en million borgere.

og veteraner (i øjeblikket omkring 1.300.000).

Der er og er fortsat en tavshedssammensværgelse, hvis formål er at tillade fortsættelsen af ​​dette kriminelle røveri.

Forholdet krydser partier!

Mens lønnen til højtstående embedsmænd i økonomien fra premierministeren gennem ministrene og medlemmer af Knesset, ledere af offentlige råd og borgmestre til administrerende direktører for offentlige virksomheder og andre højtstående embedsmænd i den offentlige tjeneste, er knyttet til gennemsnitslønnen i økonomien og opdateres automatisk hvert år-

Alderspensionen blev henvist til kvindedommens afgrund og simpelthen glemt.

Ikke mere!

I løbet af de seneste to årtier er hundredvis af milliarder af sekel blevet overført fra nationalforsikringen til finansministeriets budgetafdeling. Midlerne blev givet som et “lån”, og hele flytningen foregik stille og roligt bag kulisserne og uden nogen ordentlig omtale. Lånet blev aldrig returneret. Tværtimod voksede det til monstrøse proportioner.

Vi kommer tilbage og beder om jeres støtte i vores retfærdige kamp. I dag er det vi er, i morgen er det dig.

Links til at deltage:

Gruppe åben for diskussion (støjende gruppe): https://chat.whatsapp.com/Juztm79HMFYAWsXETIcKkI

En gruppe uden diskussioner, men med regelmæssige opdateringer (tavs gruppe):

https://chat.whatsapp.com/F8j6n3d1HeX8BCmU2c3TIC

Link til Facebook-gruppen:

https://www.facebook.com/groups/1120435948847976

Se, hvor grådigheden er nået (overskriften i grafen er på hebraisk)

 

Knesset(“knesset”-det ISRAELISKE parlament) medlemmer lønstigning graf høflighed af vores venner ingeniør Yehuda Gasser

Giora Harlofsky – en af ​​grundlæggerne af protestsamfundet Adv.

Giora Harlofsky, tlf. 972-52-3820050 [email protected]

Yigal Grinstein, Tlf. 972-50-7534271 [email protected]

Uri Flom, Tlf. 972-54-4725676 [email protected]

Mine personlige oplysninger:

Fornavn – assaf. Efternavn – benyamini.

Identitetsnummer – 029547403.

Fuld adresse for postlevering –

assaf Benyamini,

115 Costa Rica St.,

Indgang A – Lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

Min hjemmeside: https://www.disability55.com/

Adi Arbel, Kirkeligt Forum for Civilsamfundety

Hvad vil du gerne lave i dag? Lære at kende /forummet til virksomheden det civile

modtage begivenhedsopdateringer Forumkanalen for et civilsamfund

følg os tæt vores facebookside finde måder at ændre på vores civile værktøjskasse

drage fordel af vores erfaring /konsultation og escort strategisk

lære af andres erfaringer /kode civil åben

Ved du, hvad der sker hvornår? /alle begivenhederne de nærmeste

Gør en idé til virkelighed på én dag /værksted starteren

dykke ned i forviklingerne i det offentlige budget/Dykning fri

bruge offentlige oplysninger til din fordel /tage ud i lyset af

Få indledende penge til dit nye initiativ /Grants pony

Forstå, hvordan man arbejder korrekt med medlemmer af Knesset /opskrift på effekt

Find ud af, hvordan du kan rejse ressourcer fra offentligheden /Online springet

F. Nedenfor er indlæg, jeg har delt på min Facebook-konto:

1)god aften. Jeg skrev ikke det næste afsnit. Skribenten skrev ikke under i bunden. Jeg distribuerede med al min magt og beder dig om at gøre det samme.

Jeg håber virkelig, at politikerne og præsidenten i spidsen ikke tror, ​​at vi går på gaden på grund af antallet af medlemmer af udvalget for udnævnelse af dommere…

Vi kæmper for landets tabte sjæl.

Vi sover ikke om natten med bekymring. Vores kompas blafrer, og vi mærker himlen falde og jorden ryste.

Og vi forstår, at der ikke er nogen frelser, og vi blev efterladt alene, og vi kaldte os selv flaget.

Vi går af vejen, fordi du er blevet skør.

Vi dater for vores forældre og for vores børn. For det er sådan, vi er opdraget, og det er sådan, vi uddanner dem, at elske landet og arbejde for det, arbejde hårdt og respektere andre…

Og vi går, fordi vi er vrede og ikke på grund af klausuler.

Vred over, at politiske ledere er blevet vejledere til korruption, had, grådighed og begær efter ære og grådighed.

Vrede mennesker, der unddrager sig og skiller sig ud, suger marken og landets fremtid.

Vred over, at vores skatter bliver smidt væk som junkaktier af rygradsløse, inkompetente klynkerier.

Vrede kriminelle i jakkesæt har overtaget loven for at legalisere deres gydekasser.

De er vrede på premierministeren, der er klar til, at landet brænder, og at folket bliver revet fra hinanden, forudsat at han redder sin hud.

Og vi tager afsted, fordi vi er trætte af ydmygelsesvanviddet og ikke på grund af de små linjer i lovene.

Vi er trætte af, at murmosser kalder os forrædere, og du tier.

Vi er trætte af stakkels ministre, der kalder os racister og askenazier, når vores børn ikke aner, hvor de kommer fra.

Vi er trætte af at sidde fast med Rolex-ure, som vi ikke har og ikke vil have.

Vi er trætte af at høre kriminelle undvige og ministre foregive, at vi er anarkister.

Vi vil gerne fortælle dig, hr. præsident, travle politikere og overfladiske journalister – du går glip af big time.

Vågn op, fordi vi lever i en gyserfilm, og vi har ingen intentioner om at sidde og se fra siden for at se, hvordan skænderierne mellem jer ender.

Vi vågnede, fordi vi var trætte af at være stille. Fordi vi tog ansvar.

Led ikke efter en leder, du kan købe hos os, og spred ikke imaginære kompromiser til os. Vi er ikke som dig.

Vi startede kampen og vil fortsætte med at kæmpe, indtil du tager dine hænder fra Højesteret, indtil du lærer at respektere den anden (eller i det mindste holde kæft) og indtil du tager uafhængighedserklæringen ind i dit hjerte.

Ikke et øjeblik siden.

Har du det også sådan? Giv det videre, så det når de rigtige ører.

2)Rotem Peer

Direktør

Gruppeekspert inden for psykiske konsulenter

1 dage ·

Redigering af indlægget for at præcisere:

Det er vigtigt at bemærke, at det er muligt, at morderen faktisk var traumatiseret. Jeg udelukker det ikke.

Jeg tror bare, at der er mange sager, hvor det ikke er tilfældet, og forsøget på at tilskrive næsten ethvert mord en psykisk kamp er en skade for en hel befolkning.

Derudover er det statistisk klart, at hvis man tager en stikprøve på 10.000 mennesker, der løber i forhold til 10.000, der ikke løber, er chancen for, at der er nogen, der er en morder, højere blandt den ikke-løbende befolkning.

Ifølge loven er enhver morder potentielt psykisk syg. Selvom han ikke har nogen psykisk baggrund, bliver han sendt til mentalundersøgelse.

Og en, der tidligere var indlagt en gang for mange år siden, anses ikke for at have skadet sjælen, og forsøget på at retfærdiggøre mord på grund af en psykisk kamp er simpelthen en uretfærdighed.

Alle vil flygte fra fængslet, og hvad sker der så?

at alle aviser er fulde af forfærdelige stigmatiserende sætninger, der kalder næsten enhver morder mentalt forstyrret.

Dette er nok til at skade en hel befolkning.

Det burde der være en lov imod.

Hvis en etiopier myrder, siger vi, at han myrdede, fordi han er etiopier?

Hvis en marokkaner myrdes vil vi sige, at han myrdede, fordi han er marokkaner?

selvfølgelig ikke!

En mand dræber, fordi han dræber, fordi han er en dårlig person.

Skizofrene er ikke mordere.

Deprimerede mennesker dræber ikke.

Mennesker med angst er ikke mordere.

Fordømme dette fænomen, det afhænger kun af os, fordi ingen bekymrer sig om os, og på grund af disse publikationer er folk bange for mentalt udfordrede mennesker og fordømmer dem fra samfundet, fra arbejdet, fra politik.

Giv den ikke en hånd.

————————————————– —–

Jeg er træt af automatisk at forbinde enhver morder med at skade sjæle!

En psykisk skadet person er ikke en morder!!!!

En morder er en morder, fordi han er en dårlig mand.

Han vil være en morder, fordi han intet har at tabe.

En kriminel, en voldtægtsmand, en morder, en overfaldsmand, er kriminelle og ikke følelsesmæssigt beskadiget.

Det er ikke underligt, at der er stigmatiseringer i landet over for mentalt udfordrede mennesker, når enhver, der begår et mord, bliver skrevet om at være mentalt udfordret.

Et land af uvidende

3) somsaf Benjaminjeg

10 i februar B-20:11

For et par minutter siden sagde de i nyhederne, at terroristen, der udførte det forfærdelige angreb i Jerusalem i dag, var psykisk syg. Spørgsmålet blev også stillet i studiet, i hvilket omfang det forhold, at den forbandede terrorist (som blev dræbt ved angrebet – og godt) er psykisk syg, er en faktor eller risiko for terroraktivitet.

Man skal huske, at ikke alle psykisk syge er terrorister, mordere eller kriminelle.

For eksempel er jeg defineret som psykisk handicappet, og jeg udfører ikke terrorangreb og er ikke medlem af nogen kriminel eller terrororganisation.

Dette stigma, hvor alle psykisk syge defineres som mordere eller kriminelle, er meget problematisk – og gør det nogle gange meget vanskeligt at yde passende medicinsk behandling.

4) assaf benyaminjeg

7 i februar 2023 B-23:25

For et par minutter siden annoncerede nyheden et jordskælv i Jerusalem-området.

Jeg bor i Jerusalem, i Kiryat Menachem-kvarteret – og jeg mærkede ikke noget.

Jeg burde nok gå og blive tjekket.

Hvem behandler sådan en lidelse? Hvilken læge skal jeg gå til?

Og hvad hedder sådan en lidelse?

Hahaha…

5)7 i februar B- 23:15

Og denne gang et seriøst spørgsmål (på ingen måde humor af nogen art):

For omkring to til tre år siden blev en ny offentlig transportplatform lanceret i staten Israel: en linje, der betjener passagerer fra Haifa til Acre og tilbage ad havet med båd. Er det muligt at bruge denne rute ved at bruge multi-line eller de gratis månedlige billetter (svarende til busser)?

Har denne transportvej allerede eksisteret i historiens løb? Og hvem har i så fald detaljer om det (i hvilken periode, hvad blev ruten brugt til, hvad var den politiske/politiske baggrund osv.?)?

Hvem har detaljer om dette?

G. Nedenfor er den e-mail, jeg sender til forskellige steder:

Til:

Emne: åbne udbud.

Kære fruer/herrer.

Jeg leder efter software, eller systemer af den eller den slags på internettet, der er beregnet til at offentliggøre “åbne udbud” om forskellige emner.

Kender du sådanne systemer?

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Nedenfor er et eksempel på et udbud, som jeg ønsker at offentliggøre i et åbent system til at offentliggøre tilbud online:

Jeg tilbyder min blog disability55.com som en platform til at publicere artikler om mennesker med handicap på hvert af følgende 67 sprog:usbekisk, ukrainsk, urdu, aserisk, italiensk, indonesisk, islandsk, albansk, amharisk, engelsk, estisk, armensk, bulgarsk, bosnisk, burmesisk, hviderussisk, bengali, baskisk, georgisk, tysk, dansk, hollandsk, ungarsk, hindi, vietnamesisk, tadsjikisk, tyrkisk, turkmensk, telugu, tamil, græsk, jiddisch, japansk, lettisk, litauisk, mongolsk, malaysisk, maltesisk, makedonsk, norsk, nepalesisk, swahili, singalesisk, kinesisk, slovensk, slovakisk, spansk, serbisk, hebraisk, arabisk, Pashto, polsk, portugisisk, filippinsk, finsk, persisk, tjekkisk, fransk, koreansk, kasakhisk, catalansk, kirgisisk, kroatisk, rumænsk, russisk, svensk og thailandsk.

Med venlig hilsen,

assaf benyamini.

post Scriptum. Minemail adresse: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] eller: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

H. Nedenfor er den e-mail, jeg har sendt til forskellige steder:

Til:

Emne: Udgivelsestilladelser.

Kære fruer/herrer.

Jeg har 2 YouTube-kanaler https://www.youtube.com/channel/UCN4hTSj6nwuQZEcZEvicnmA

og:

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

Jeg vil gerne tillade andre YouTube-brugere at tilføje videoer til mine kanaler. Mine kanaler beskæftiger sig med spørgsmålet om mennesker med handicap – og derfor er jeg interesseret i at tillade tilføjelse af indhold udelukkende om dette emne – og på ethvert sprog.

Er der en måde at gøre dette på? Og i så fald – hvordan?

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

I. Nedenfor er en e-mail, som jeg sender til forskellige steder:

Til:

Emne: artikler til bloggen.

Kære fruer/herrer.

Jeg blogger disability55.com – bygget på wordpress.org-systemet.

Dette er en blog, der omhandler spørgsmålet om mennesker med handicap – en flersproget blog på 67 sprog: usbekisk, ukrainsk, urdu, aserisk, italiensk, indonesisk, islandsk, albansk, amharisk, engelsk, estisk, armensk, bulgarsk, bosnisk, burmesisk , hviderussisk, bengali, baskisk, georgisk, tysk, dansk, hollandsk, ungarsk, hindi, vietnamesisk, tadsjikisk, tyrkisk, turkmensk, telugu, tamil, græsk, jiddisch, japansk, lettisk, litauisk, mongolsk, malaysisk, maltesisk, makedonsk, norsk , nepalesisk, swahili, singalesisk, kinesisk, slovensk, slovakisk, spansk, serbisk, hebraisk, arabisk, pashto, polsk, portugisisk, filippinsk, finsk, persisk, tjekkisk, fransk, koreansk, kasakhisk, catalansk, kirgisisk, kroatisk, rumænsk, russisk , svensk og thai.

Jeg vil gerne tillade webbrugere at uploade artikler til mit websted – artikler om mennesker med handicap, der kan være på et hvilket som helst af de 67 nævnte sprog.

Er der en måde at gøre dette på? Og i så fald – hvordan?

Med venlig hilsen,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A-lejlighed 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) Link til min hjemmeside: https://www.disability55.com/

J. Mine links:

1)verden og fuld-center for sundhed sjælen og kvinden

2)push.house-Netværksannoncering

3)foreningen “sejler Haifa”

4)beskyttelse Idan Mørk

5)organisationen henvender sig til familien i Israel-Terapeutiske tænder til de nødlidende

6)submenow.com-promoveringskanal YouTube

7)world one-Trafik for demokrati globalt

8)forening vejrtrækning net-pejs træer-fare sundt

9)et program partnerne på webstedet clickcease.com

 

Print Friendly, PDF & Email