Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Fogyatékkal élő népesség a világon - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Fogyatékkal élő népesség a világon

Az emberiség sokféle populációt és embercsoportot foglal magában szerte a világon. A speciális és legidősebb csoportok közé tartoznak a fogyatékkal élők populációi. Ez azt jelenti, hogy egyedi megközelítést kell alkalmazni ezekhez az emberekhez, akik különféle napi kihívásokkal néznek szembe fizikai, érzelmi és szociális téren. A fogyatékkal élők jogait és védelmét világszerte kiterjesztő társadalmi és politikai módosítás fontos és igazságos, de még mindig sok olyan kihívással kell szembenézni, amellyel naponta szembe kell nézni.

A kultúra és a nyelv rendkívül fontos részei a világ népességének sokszínűségének, és a fogyatékkal élők körében sem kevesebb, sem több. Egyes helyeken ez egy közös nyelvű kultúra, amely lehetővé teszi ennek a csoportnak, hogy természetes módon fejezze ki magát és vegyen részt a társadalmi életben. Máshol pedig az emberek fogyatékossága valóban megnehezítheti, sőt néha teljesen meg is akadályozhatja ezt az integrációt.

Az egyik legnagyobb és legváltozatosabb testi fogyatékossággal élő népesség a vakságban vagy látássérülésben szenvedő lakosság. A súlyos látásproblémákkal küzdő emberek nem tudják kezelni az életüket és napi tevékenységeiket, mint például a város utcáin való mozgás, vásárlás, internetes keresés stb. megfelelő segítség és útmutatás nélkül. A digitális technológia manapság számos lehetőséget kínál a vak vagy gyengénlátó lakosság megsegítésére – és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ezek a technológiák a lehető legszélesebb körben elérhetőek és használhatók legyenek.

Érzelmi és mentális téren is meg kell említeni a fogyatékos emberek populációit. Ha érzelmi vagy pszichológiai problémákról van szó, ez érzelmi hatással lehet a fogyatékos személy különböző társadalmi köreire is, ezért fontos a megfelelő pszichológiai támogatás nyújtása, valamint a fogyatékkal élőkkel kapcsolatba kerülő személyek egyedi szükségleteinek megértése. egyik vagy másik frekvenciával letiltva.

 

A szükséges feltételek megteremtése és a fogyatékkal élők életminőségének javítása érdekében nagyon fontos az oktatásba való beruházás. A kihívások ellenére a legtöbb fogyatékossággal élő ember megfelelő képzettséget szerezhet és részt vehet a munkaerőpiacon. Fontos, hogy mindenkinek lehetőséget teremtsünk az álláskeresésre és a megfelelő képzésben részesülni, hogy egyenlő esélyekkel élhessen az életében.

A másik fő kihívás a közlekedéshez való hozzáférés és a fogyatékkal élők egyedi szükségleteivel összeegyeztethető egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés. A tömegközlekedés, valamint a fogyatékkal élők számára akadálymentesített magánjárművek kiváló eszközei lehetnek a fogyatékkal élőknek a társadalomba való beilleszkedésükben – ahogy a közlekedési akadálymentesítés hiánya is súlyosabb társadalmi kirekesztést okozhat a fogyatékkal élők és fogyatékkal élők körében.

A. 2023. szeptember 16-án fiókot nyitottam a justpaste.it webhelyen. Erre az oldalra 88 nyelven töltök fel bejegyzéseket:

üzbég, ukrán, urdu, azeri, olasz, indonéz, izlandi, ír, albán, amhara, angol, észt, eszperantó, afrikaans, örmény, bolgár, bosnyák, burmai, fehérorosz, bengáli, baszk, gudzsaráti, grúz, galíciai, német, dán, holland, magyar, hindi, walesi, vietnami, zulu, khmer, tadzsik, török, türkmén, telugu, tamil, jávai, görög, jiddis, japán, kurd szurán, laoszi, lett, litván, maori, mongol, maláj, madagaszkári , máltai, malajálam, macedón, marathi, norvég, nepáli, szuahéli, szomáli, szundán, szingaléz, kínai, szlovén, szlovák, spanyol, szerb, héber, arab, pastu, lengyel, portugál, filippínó, finn, pandzsábi, perzsa, cseh , francia, koreai, kazah, katalán, kirgiz, kannada, horvát, kreol, román, orosz, svéd, thai, tigrinya.

Link a fiókomhoz: https://justpaste.it/u/assaf_benyamin2

B. Íme néhány ötlet szoftverekhez és/vagy internetes rendszerekhez, amelyekre gondoltam:

 

1) Keresés hiányzó szavak vagy kifejezések alapján – mint tudjuk, az internetes keresőmotorok minden olyan találatot megadnak a szörfölőknek, amelyekben a szörfös által beírt keresőszó vagy kifejezés megjelenik.

A kihívást az jelenti, hogy a nagy keresőmotorokban (mint például a Google, a Microsoft Bing stb.) olyan szoftvereket telepítsenek, amelyek lehetővé teszik az iránta érdeklődő szörfösök számára, hogy egyfajta „hiányzó keresést” hajtsanak végre – minden információ után megkeressenek az interneten. amely nem tartalmazza a keményített keresési kifejezést.

Például: amikor egy szörfös beírja a „restaurants in New York” kifejezést, csak olyan információkat kap, amelyek nem tartalmazzák ezeket a keresőszavakat.

2) A “Civil Wars in Our Times” nevű híroldal létrehozása – egy híroldal, amely a világ különböző részein időről időre előforduló polgárháborúkról szóló jelentésekkel fog foglalkozni.

3) Beépülő modul tartalom hozzáadásához a WordPresshez – Mint tudod, vannak olyan WordPress-webhelyek, amelyeken sok bejegyzés található. Ha egy felhasználó például a „A teljes bibliográfiai lista a webhely „Bibliográfiai lista” oldalán található” kifejezést szeretné hozzáadni minden egyes blogbejegyzés végéhez, a feladat frusztráló és fárasztó lehet, ha vannak nagy számú bejegyzés, amelyhez hozzá kívánják adni a kifejezést.

Ezért az ötlet egy beépülő modul fejlesztése, amely lehetővé teszi a

kifejezés (héberül) “הרשימה הביבליוגראפית המלאה נמצאת בעמוד ‘רשימה ביבליוגראפית’ באתר זה” vagy bármely más kifejezés, amelyet a felhasználó nagyszámú bejegyzéshez választ egyetlen kattintással anélkül, hogy a kifejezést minden bejegyzéshez külön-külön hozzá kellene adnia- És ez egy egyszerű és egyszerű módon, amely olyan felhasználók számára is adaptálható, akik nem programozók vagy nem szakértők a kódban.

Kívánatos a bővítmény szinkronizálásának engedélyezése a PolyLanguage vagy más WordPress bővítményekkel, amelyek segítségével többnyelvű webhelyek készülnek, hogy például az adott nyelven írt összes bejegyzéshez lehessen egy kifejezést hozzáadni. nyelv – szintén egy kattintással.

például:

1. Adja hozzá az összes angol nyelvű bejegyzéshez egyetlen kattintással a következő kifejezést:

“The full bibliographic list is on the ‘Bibliographic list’ page on this website”

2. Adja hozzá az összes kínai bejegyzéshez egyetlen kattintással a következő kifejezést:

 “完整的書目列表位於本網站的‘書目列表’頁面”

 

(Nem tudok kínaiul – a Google Fordítót használtam, ahonnan ezt a kifejezést másoltam)

stb’.

 

C. Az alábbiakban felsorolunk néhány bejegyzést, amelyeket megosztottam a Facebook közösségi hálózaton:

1)

Asaf Benjamin

szeptember 13-án B-9:46

 

Megosztva a nyilvánossággal

 

Furcsa kérdés:

Az elmúlt években arról beszéltek, hogy lehetséges, és a jövőben emberek telepednek le a Mars bolygón.

Mi a zsidó Halacha álláspontja az ügyben? A Föld elhagyása és a Marsra költözés megengedett vagy tilos Halacha szerint? És van-e különbség ebben a kérdésben aközött, amit egy zsidó és egy pogány parancsol?

érdekes…

 

2)Asaf Benjamin

szeptember 15-én B-22:44

 

Megosztva a nyilvánossággal

Charlie Aufleger

  1. július 7

 

Egy férfi sétál az utcán, és azt kiabálja, hogy vidéki szar, vidéki szar… egy rendőr a helyszínen megállítja és gyors tárgyalásra állítja.

A bíró kérdez, tudatában van annak, hogy a férfi igent mond. A bíró megkérdezi, mit kell mondanod, mielőtt kiszabom az ítéletedet? A férfi azt válaszolja, nem mondtam, melyik országban. A bíró megbírságolja a rendőrt a bíróság megzavarása miatt.

Ők ketten elhagyják a bíróságot, a rendőrszűrőt, a vidéki szart. A férfi azt mondja neki, hogy én mondtam!

És most Mike stílusában, aki abbahagyta az írást.

Ma egy izgalmas és megrázó esetnek lehettem szemtanúja Izraelben. Egy orosz turista, egy tekintélyes orvos, az orvosi egyetem oktatója és legidősebb lánya érkezett nyaralni Izraelbe. Megkérdezték a határellenőrzésen, hogy hol lesznek? Meghívást nyújtottak be egy askeloni szállodából. Megtagadták tőlük az országba való belépést, és kitoloncolták őket azzal az indokkal, hogy Ashkelon nem turisztikai célpont, és nem hisznek nekik.

Szar ország.

3)Asaf Benjamin

szeptember 24-én B-10:22

 

Megosztva a nyilvánossággal

A repülési tanfolyamról kieső katona úgy dönt, hogy csatlakozik az egyik légvédelmi egységhez, amely a légvédelmi rakéták üzemeltetéséért felelős.

Amikor a katonát megkérdezik, hogy az összes katonai egység közül miért döntött úgy, hogy ehhez az egységhez csatlakozik, válaszol

“Természetesen úgy döntöttem, hogy csatlakozom a légvédelmi rakétákat üzemeltető egységhez. Ha nem repülök, senki sem fog repülni.”:

4)Asaf Benjámin

szeptember 23-án B-13:41

 

Megosztva a nyilvánossággal

https://www.israelhayom.co.il/…/hashavua/article/13002739

Egy cikk (héberül) a világ oktatási rendszereinek történetéről.

Kiderül, hogy a nyugati világban ma ismert formátumú iskolák Poroszországban indultak, a 18. század elején.

Mit tudunk az Énok-rendszerekről vagy iskolákról a történelem korábbi korszakaiban (például a középkorban vagy az ókorban)?

És mi a helyzet az Énoch-rendszerekkel olyan királyságokban vagy országokban, amelyek egyáltalán nem tartoztak a nyugati világhoz (mint például az Énok-rendszer az ókori Közel-Keleten – Sumer, Akkád vagy Asszíria, valamint az Énok-rendszerek – ha léteztek ilyenek Indiai kultúrák, mint az inka királyságok, az aztékok vagy a quitoi királyság – természetesen a spanyol hódítás előtt Francisco hadseregének kezében szétszóródtak a 16. század végén) – mit tudunk ma róla?

 

5)Asaf Benjamin

szeptember 26-án B-12:33

 

Megosztva a nyilvánossággal

Egy női szervezettől bűnügyi nyomozás indítására irányuló követelés érkezik:

“Salamon királynak 1000 felesége volt – súlyos többnejűség!!! Követeljük, hogy azonnal indítsanak vizsgálatot ellene!! És állítsák bíróság elé az ügyben érintetteket!!”.

lol…

6) Részletek

Az adminisztrátor csapat elutasította az Ön hozzászólását a Kérdezz orvost | csoport Egészségügyi személyzet A tömeg bölcsessége.

12 órája

Asaf Benjamin Kérdezze meg az orvost, a személyzet orvosi bölcsességét a tömegektől

14 óra ·

nak nek: “Kérdezze meg az orvost, a személyzet orvosi bölcsességét a tömegektől“.

Tantárgy: Klinika keresés.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

2023. október 2-án, hétfőn délelőtt 11:30-kor kaptam beutalót a háziorvosomtól a jeruzsálemi Általános Egészségpénztár Ha-Teilat klinikájára kolorektális klinikára.

Amikor azonban megkerestem a klinika irodáját, a klinika ügyintézője határozottan megtagadta, hogy megmondja, hol vannak ilyen klinikák. Megkérdeztem tőle, hogy próbálja meg ellenőrizni a számítógépet azon a klinikán, ahol ilyen klinikák vannak, ő megvetően és teljes figyelmen kívül hagyással válaszolt.

A klinika telefonszáma: 972-2-5098282.

Maga az esemény persze egyáltalán nem meglepő – az alap biztosítottainak ilyen alkalmi és értelmetlen visszaélése évek óta ismétlődik újra és újra.

Gyakorlati szinten pedig azt szeretném megtudni, hogyan szerezhetek információt Jeruzsálem környékén (a város, ahol élek) kolorektális felügyelettel rendelkező klinikákról.

Nem fogom tudni elkezdeni a terápiás nyomon követést anélkül, hogy nem tudnám, hol vannak ilyen klinikák és hogyan lehet velük kapcsolatba lépni.

Üdvözlettel,

Asaf Benjamin.

Utóirat. 1. Telefonszámom: 972-58-6784040.

2. Az én azonosítószámom: 029547403.

Visszacsatolás

Sziasztok! A rágalmazástól tartva nem tudom felvetni ezt az ügyet

 

7) Zavarodott személy bejegyzése (figyelmeztetés olvasás közben: józan és normális embereket arra kérünk, hogy ne olvassák el a bejegyzést):

A baloldaliak az én helyzetemben nem tudnak fellépni a fogyatékkal élők érdekében.

Az ok: a baloldali ideológia igenis támogatja a hátrányos helyzetű lakosság jogok biztosítását – azonban a dolgok próbára téve jól látható, hogy ez az ideológia nem létezik, vagy a világra a gyakorlatban alkalmazzák – és a baloldal -a szárnypártok, ha és amikor hatalmi vagy hatalmi pozícióba jutnak, aggódnak a fogyatékkal élő és rászoruló lakosság diszkriminációja miatt – és gyakorlatilag nem adják a világnak szocialista, és állítólagos “szociális” ideológiájukat.

Másrészt az én helyzetemben a jobboldaliak sem tudnak soha fellépni a fogyatékkal élők és rászorulókért, és ezúttal egy valóban megvalósuló jobboldali ideológia miatt, ha és amikor ezek a pártok hatalmi pozícióba, ill. erő:

Hiszen a kapitalista világkép azt állítja, hogy a társadalom legtehetségesebb és legokosabb emberei azok, akik tudják, hogyan lehet sikeresek az üzleti életben – vagy köznyelven „pénzt keresni”.

Ezért, ha valaki eléri a szegénységi állapotot, akkor valószínűleg hülye – ha pedig hülye, akkor mindenképpen megérdemli, hogy az utcán éhen haljon (és hangsúlyozom, nem hiszem – de ez az, ami a kapitalizmus világképe azt mondja).

Természetesen ez a világnézet erősen szembehelyezkedik a rászoruló emberek megsegítésének szükségességével: elvégre a kapitalista világkép szerint ők a társadalom buta népességének elválaszthatatlan részét képezik – és megérdemlik, hogy nehézségekben és szegénységben éljenek. az életük.

Ezért nem fogok soha hinni egy baloldali embernek, aki azt mondja, hogy “segíteni akar rajtam” – és ugyanígy fogok hinni egy jobboldalinak, aki ezt megígéri.

És röviden: egyetlen kormánynak vagy rezsimnek sem jobbról, sem balról – soha nem lesz érdeke a fogyatékkal élők vagy a rászorulók segítése – és mindegyiknek más-más okból -, és mindegyikükkel a diszkrimináció fog kifejeződni más módon – de attól még pontosan ugyanaz a diszkrimináció lesz.

A következtetés számomra az, hogy nincs remény.

Olvastad a hozzászólásomat? Micsoda szégyen – szavaimat egy kifejezett olvasási figyelmeztetéssel kezdtem, és nem tudok felelősséget vállalni azokért, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy elolvassák, amit egy bonyolult ember ír…

 

8) Egy új szokás jelenik meg a világban: a csak akadémikusok – mesterfokozatúak vagy magasabb végzettségűek – számára kijelölt városrészek és lakóterületek. A lakosság többi része más és sokkal kisebb területeken él. Az akadémiai negyedek bejáratánál szoros őrség áll, amelynek célja az új szegregációs törvények betartatása.

Nem vagyok akadémikus. Még teljes érettségi bizonyítványom sincs – ami azt jelenti, hogy ezentúl sok területre nem juthatok el örökké.

De várjunk csak – valójában mit bánom? Amúgy nem megyek ki a házból.

Ha az akadémikusok valami olyasminek akarják nevezni, mint a “bolondok lakhelye” vagy a barbárok lakhelye (ezt a nevet adják az akadémikusok lakhelyén kívüli lakóterületeknek), akkor tényleg nem érdekel.

Részemről hadd maradjanak ott és ennyi.

9)

https://smsbomber.co.in/

Egy indiai weboldal – szerintük itSMS-en keresztül lehet üzeneteket küldeni teljesen ingyenes (nem próbáltam a rendszerüket – nem tudom, hogy tényleg működik-e).

De pszt…

Kérlek, ne mondd el a mobiltársaságoknak…

lol…

 

10)A “The New Alphabets” nevű cég egy azonos nevű alkalmazást fejleszt.

Ez egy olyan alkalmazás, amelynek segítségével az internetezők létrehozhatnak egy szimbólumkészletet, amely betűket alkot – majd ezek alapján új nyelvet fejleszthetnek ki új szókinccsel – anélkül, hogy a világ bármely nyelvéhez kapcsolódnának. Ma.

Az alkalmazás a mechanizmusán keresztül blokkolja a betűkészletek vagy olyan szókincs létrehozását, amely túlságosan hasonlít a világunkban jelenleg használt nyelvekhez.

Sok ország úgy dönt, hogy törvényen kívül helyezi a céget, és nem engedélyezi a rendszer használatát: “Nem akarunk túl okos embereket – ez veszélyes. Ellene vagyunk a veszélyes eszméknek. Senki ne merészelje megváltoztatni az arcunkat és szabotálni nyelvi hegemóniánkat A bölcsesség mindig, de mindig csak Nálunk – a kormányoknál és az üzletembereknél, akik nekünk dolgoznak (vagy tulajdonképpen mi is velük vagyunk – ne zavarj össze – itt nem ismerünk el hibát – az van, hogy senki sem merné meg így gondolkodni!!). Nagyon fontos az ideológiai egység megőrzése – és mindazok, akik eltérnek attól, a társadalom egysége és integritása ellen dolgoznak. És a köznyugalom megőrzéséért, valamint a veszélyes megelőzésre irányuló erőfeszítéseink szerves részeként gondolataival, gondoskodni fogunk arról, hogy a kommunikációs eszközök – rádió, televízió és sajtó – teljes ideológiai egységessége legyen.”

Amikor ezek a kormányok döntései, amelyeket az utóbbiak igyekeztek eltitkolni, a nyilvánosság előtt megismerik, tiltakozás kezdődik, amelyet nagy kegyetlenséggel elfojtanak.

Nagy az elégedettség a világ kormányaiban: “Sikerült megteremtenünk a világbékét – együttműködést ideológiai egységünk előmozdítása érdekében. Senki nem fenyegetheti többé a státuszunkat – milyen jókedvűek vagyunk!!”.

 

11)Egy pszichiátriai osztály vezetője megőrül, és úgy dönt, hogy mindenki lábát amputálja, akit kiengednek az osztályról – csak így és ok nélkül.

A betegek családjai panaszt nyújtanak be az Egészségügyi Minisztériumhoz és a többi hatósághoz – olyan panaszokat, amelyeket megvető hozzáállással és teljes átláthatatlansággal fogadnak.

Szorongásukban a családok úgy döntenek, hogy a médiához fordulnak, amely határozottan megtagadja a lap kiadását:

“Remegünk a félelemtől. Rágalmazási pereket indítanak ellenünk – jobb, ha amputálják a betegek lábát, mint ha elveszítjük a pénzt, amit el kell pazarolnunk.”

 

12) Izrael Állam, legalábbis látszólag, demokratikus államként határozza meg magát.

De ez a gyakorlatban nem történik meg, hiszen valakinek minden olyan kijelentése, ami egy másiknak nem tetszik, ahhoz a helyzethez vezet, hogy azonnal rágalmazási perrel fenyegetik azt, aki elmondta, amit mondott – és persze a polgárok túlnyomó többségét. Izrael Állam (beleértve engem is) nem tud foglalkozni rágalmazási és elhallgatási perekkel az ezzel járó pénzügyi költségek miatt.

Tehát van egy javaslatom: amikor egy állampolgár megérkezik egy nyilvános helyre, például egy televíziós stúdióba, rádióba vagy bármilyen más helyre, ahol egy bizonyos témáról vitát folytatnak, egy táblát lát maga előtt, amelyen a rendezvény szervezői. Az esemény rendezett listát készít az összes szóról héberül vagy más nyelven, amelyeket az eseményen szabad kiejteni.

Természetesen minden kérdés után kénytelen lesz végigmenni a megengedett szavak listáján – és csak válaszadás céljából használja őket -, mivel bármilyen más szó használata rágalmazási pert von maga után. nem fog tudni megbirkózni – és persze a nagy szívfájdalmat is.

Beperelnek majd rágalmazásért ezekért a szavakért? Milyen tiltott szavakat használtam itt?

Ki sértődik meg?

Micsoda katasztrófa…

Hahaha…

 

13) A kriminológia területén végzett tanulmányok szerint együttműködés van a zsidó szektorból származó bűnözők vagy bűnszervezetek és az izraeli arab társadalomból származó “kollégáik” között.

Ki mondta tehát, hogy Izraelben nincs együttélés a zsidók és az arabok között?

tény, hogy van.

Ezen együttműködés alapján lehet és lehet tárgyalásokat kezdeni a béke érdekében – tény, hogy ez lehetséges…

lol…

 

14) Új szokás jelenik meg a világban: csak akadémikusok – mesterfokozatú vagy magasabb fokozattal rendelkező – városrészek, lakóterületek. A lakosság többi része más és sokkal kisebb területeken él. Az akadémiai negyedek bejáratánál szoros őrség áll, amelynek célja az új szegregációs törvények betartatása.

Nem vagyok akadémikus. Még teljes érettségi bizonyítványom sincs – ami azt jelenti, hogy ezentúl sok területre nem juthatok el örökké.

De várjunk csak – valójában mit bánom? Amúgy nem megyek ki a házból.

Ha az akadémikusok valami olyasminek akarják nevezni, mint a “bolondok lakhelye” vagy a barbárok lakhelye (ezt a nevet adják az akadémikusok lakhelyén kívüli lakóterületeknek), akkor tényleg nem érdekel.

Részemről hadd maradjanak ott és ennyi.

Mint

Megjegyzés

megosztás

D. Alább látható az e-mail, amelyet Shikma Bresler professzornak küldtem:

 

Szerző: Assaf Binyamini < [email protected] >

nak nek:[email protected] < [email protected] >

Elküldve: 2023. szeptember 9., szombat, 12:12:35 GMT+3

Tantárgy: Leveleim Shikma Bresler professzornak.

 

Címzett: Shikma Bresler professzor, üdvözlettel:

Tantárgy: Segítségnyújtás az influencerektől.

Tisztelt Hölgyem.

2007-ben bekapcsolódtam a fogyatékkal élők küzdelmébe Izraelben. 2018. július 10-től ezt a “Natgver”-transzparens fogyatékos mozgalom részeként teszem, amelyhez csatlakoztam.

Mint ismeretes, az embereket, akik különféle dolgokat próbálnak reklámozni az interneten, például a saját tulajdonukban lévő termékeket, webhelyeket, és sok esetben különféle társadalmi küzdelmeket is, olykor a hálózati befolyásolók – híres emberek (úgynevezett „celebek”) segítik. ötleteik rendkívül magas díjért.

A kérdésem a következő: Tudsz-e olyan gazdasági modellt, aminek segítségével a hozzám hasonló alacsony jövedelműek is be tudnak illeszkedni egy ilyen formátumba?

Le kell szögeznem, hogy nincs köztünk személyes ismeretség – hallottam önről a médiából.

Üdvözlettel,

Assaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

 

Telefonszámok: egy titkos otthonban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett panasz miatt, ami nem volt

kezelt. Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Weboldalam: https://www.disability55.com

3) E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

4) A terápiás környezet, amelyben vagyok:

“Reut” Egyesület – “Avivit” szálló,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9650816.

A szálló irodáiban található telefonszámok: 972-2-6432551. Vagy: 972-2-6428351.

A szállócsapat szociális munkása, aki a lakásomon dolgozik: Sára asszony

Stora-972-55-6693370.

5) 2018. július 10-én csatlakoztam a „Natagver” – átlátszó fogyatékkal élők – mozgalomhoz. A mozgalomban az átlátszó fogyatékosok érdekében igyekszünk fellépni, vagyis a hozzám hasonló súlyos egészségügyi problémákkal küzdenek, amelyek kívülről nem láthatóak, és ennek következtében hátrányos megkülönböztetésben részesülnek más fogyatékosokkal szemben is. .

A mozgalom igazgatója, egyben az alapítója, Tatiana Kaduchkin asszony, telefonszámai:

972-52-3708001. Vagy: 972-3-5346644.

A honlapunk:  https://www.nitgaber.com/

 

E. Az alábbiakban olvasható az üzenet, amelyet a jeruzsálemi Hadassah Ein Kerem kórház lakossági érdeklődési osztályának küldtem:

 

Leveleim a Hadassah Ein Kerem Kórház lakossági vizsgálati osztályához.

Asaf Benjamin< [email protected] >

Nak nek:

[email protected]

Csütörtök, szeptember 28-13:08

Címzett: Hadassah Ein Kerem Kórház – Nyilvános érdeklődési osztály.

 

Tantárgy: Probléma a teszteléshez.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Echokardiográfiás vizsgálatra kértem időpontot, amit sürgősen el kell végeznem – azon orvosok javaslata szerint, akiknél megvizsgáltak.

A tesztet 2023. október 8-ára, vasárnapra 11:30-ra tervezték.

Az intézet munkatársai azonban saját maguk döntöttek úgy, hogy lemondják az időpontot, és 2023. október 22-re halasztják – erről váratlanul értesítettek a 972-2-6777901-es telefonszámon – 2023. szeptember 28-án, csütörtökön 12:14. Minden próbálkozásom elmagyarázni a munkatársaknak Az intézet, hogy ez egy teszt, amit sürgősen meg kell csinálnom, és nem halasztható 2023.10.22-ig, figyelmen kívül hagyás formájában falba ütközött. Amikor megkértem őket, hogy kínáljanak valamilyen megoldást a helyzetre, nemmel válaszoltam.

Szóval mit csináljunk? Pontosan mit vár el egy betegtől ilyen helyzetben? Viselkedésük egyszerűen botrányos. Nincs kétségem afelől, hogy az intézet tisztviselőjének szavaival ellentétben, akivel beszéltem (nem tudom, mi a neve), szerintük nincs lehetőségük 10.22 előtt megtenni a tesztet. 2023 Ez a lehetőség valóban létezik – egyszerűen elszánt homlokkal fekszenek.

Üdvözlettel,

Assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

A bejárat – Apartman 4,
Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos otthonban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett feljelentés miatt, amellyel nem foglalkoztak.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

3) A háziorvos, akinél megfigyelés alatt állok:

Dr. Brandon Stewart,

“Clalit” egészségügyi szolgáltatások – “HATAYELET” klinika,

6 Daniel Yanovsky utca,

Jeruzsálem,

IZRAEL, irányítószám: 9338601.

Telefonszám a klinikai irodákban: 972-2-5098282. A faxszám a klinikai irodákban: 972-2-6738551.

F. Az alábbiakban egy olyan problémám leírása található, amely a kezelés alatt álló klinikával kapcsolatban jelentkezett:

Nak nek:

Tantárgy: Egészségbiztosítási szakrendelés – válasz hiánya.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

A sürgősségi üzenetet elküldtem az általános egészségpénztárba, ahol vagyok megfigyelés alatt, a 972-2-6738551 faxszámra.

Ez az Általános Egészségbiztosítási Pénztár “Hatayelet” klinikája Jeruzsálemben.

De nem válaszolnak erre a kérésre.

Akkor is, ha telefonon próbál kapcsolatba lépni a klinikával a számra

Telefon 972-2-5098282 Senki nem veszi fel a telefont – és rövid idő múlva a hívás megszakad.

Továbbá, amikor megpróbáltam kapcsolatba lépni a Kalalit egészségügyi szolgálataival a WhatsApp közösségi hálózaton keresztül, a következő üzenetet kaptam:

Adataim szerint WhatsApp-on nem lehet folytatni a folyamatot.

További információért forduljon a klinika titkárához.

Még nem iratkoztál be a főiskolára?

Itt egyszerűen és gyorsan megteheti:

https://r.clalit.co.il/yj6hlzp

 

És amikor belépek erre a linkre, (ismét) a “Klelit Online” webhely személyes részébe irányítanak, ahol nem lehetséges kéréseket küldeni a klinikára.

hát mit csinálunk?

Üdvözlettel,

Assaf benyamini.

9.2023

 

Üdvözlet a sétány klinikájának:

Tantárgy: kérések a klinikához.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Dr. Brandon Stewart háziorvos kezel az Ön klinikáján.

Szeretnék kérni a klinikától:

1) Szeretném megújítani a szokásos gyógyszereim receptjeit:

TEGRETOL CR

SEROQUEL

EFFEXOR

Nincs szükségem magyarázatra ebben a kérdésben – ezek olyan gyógyszerek, amelyeket évek óta rendszeresen szedek.

Ezt a kérelmet faxon küldöm, mivel a „Klelit Online” honlap rendszere nem teszi lehetővé, hogy rajtuk keresztül nyújtsam be a kérelmet.

2) És egy kérdés az orvoshoz:

Kell-e influenza elleni védőoltást kapnom, vagy ajánlott? És azt hallottam, hogy a koronavírus új törzse ellen is van oltás. Nekem is be kell szereznem ezt az oltást?

Mindenesetre, ha valóban ezeknek az oltóanyagoknak a beadása javasolt számomra, akkor érdekelne, hogy mi a szükséges eljárás ehhez.

Üdvözlettel,

Assaf benyamini a klinika betege.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) Telefonszámom: 972-58-6784040.

3) Tanúsítványokat és/vagy ajánlásokat küldhet nekem az e-mail címemre:

[email protected]

vagy a faxszámomra: 972-77-2700076.

G. Alább látható az e-mail, amelyet különböző helyekre küldtem:

 

Nak nek:

Tantárgy: Gyógyszer/készítmény rendelése.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

Nemrég kaptam egy ajánlást a háziorvosomtól a Rectosurin nevű kenőcs használatára.

De most egy probléma merült fel: ez a kenőcs nincs raktáron azokon az általános egészségügyi szolgálatokon, amelyeknek a tagja vagyok, és nem is rendelhető tőlük.

Érdeklődni szeretnék, hogy kitől rendelhetem meg ezt a kenőcsöt, amivel el kell kezdenem a kezelést.

Üdvözlettel,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

Izrael, irányítószám: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos otthonban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett panasz miatt, amit nem kezeltek.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Utóirat. 1) Az én azonosítószámom: 029547403.

2) E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

H. Lent található az e-mail, amelyet úgy gondoltam, hogy elküldök különböző helyekre:

Nak nek:

Tantárgy: Vészhelyzeti központ keresése.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

51 éves mozgássérült vagyok (szavaim 2023.10.04-én vannak írva) – és különböző betegségeim miatt időről időre kénytelen vagyok kórházba járni – és ebben jelenleg is segítik a a Yad Sarah Egyesület vészhelyzeti központja.

A sajnálatos eset és az azt kísérő szívfájdalom miatt azonban szeretném elhagyni őket, és másik sürgősségi központ után nézni.

Ismersz olyan céget, ahol igénybe veheted ezt a szolgáltatást? És ha igen – milyen áron?

Üdvözlettel,

Asaf Binyamin,

115 Costa Rica Street,

Bejárat A-lakás 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzsálem,

Izrael irányítószáma: 9662592.

Telefonszámok: egy titkos otthonban zaklatás és az izraeli rendőrségen tett panasz miatt, amit nem kezeltek.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

 

Utóirat. 1) Az alábbiakban a Yad Sarah egyesülettel nemrégiben történt ügyem részleteinek leírása található:

 

Nak nek:

Tantárgy: forma probléma.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!

2023. szeptember 29-én, pénteken 17:17-kor megérkeztem a Hadassah Ein Kerem Kórház sürgősségi osztályára – és ez az általam érzett heves fájdalom miatt volt. A fellebbezés a “Yad Sarah” egyesület krízisközpontján keresztül történt.

Ahhoz, hogy rendezni tudjam a Magen David Adom szervezettel szembeni pénzügyi tartozás ügyét, szükségem van a “Yad Sara” egyesületnek, hogy küldje el nekem az írásos beutalót (az otthoni készüléken keresztüli beutalóm a segélyközpontba verbális volt).

A Yad Sara Egyesület munkatársaival 2023. október 1-től, vasárnaptól folytatott beszélgetéseim során azonban világossá vált, hogy nem készek visszaigazolást küldeni nekem, és ezt azzal a furcsa állítással, hogy “az ügyet intéző személy vissza fog térni. csak Sukkot után dolgozni”.

Természetesen itt nincs mit “kezelni” – csak annyit kértem tőlük, hogy küldjék el a beutalót – a beutaló megerősítését, hogy az ügyeletre kell mennem.

Egyszerűen nem értem, hogy egy űrlap elküldése, ami legfeljebb fél percet vesz igénybe, miért lehet ilyen bonyolult dolog.

hát mit csinálunk?

Egyszerűen elegem van ezekből a felesleges és hülye játékokból – nem értem mi a fenének a bajuk az űrlap elküldésével!!!

Üdvözlettel,

Assaf benyamini.

2) Az én azonosító számom: 029547403.

3) E-mail címeim: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected] vagy: [email protected]

 

I. Linkjeim:

 

1) ISRAGEM – Az Izraeli Szex- és Nemi Tudatosság Orvostudományi Társasága

2)“Eyes on the Road” egyesület

3) femlinks.co.il-portál az izraeli feminista szervezetek webhelyeiről

4) Kapcsoló-konzultáció Zsidó női-személyes

5)  egy szoba Orvosnők – a nők csoportja az orvostudomány Izraelben

6)Női Szív Egészségügyi Központ – Hadassah Ein Kerem Kórház

7)Útmutató “Mentsd meg a szemed” – segítség a rehabilitációhoz pornográfiából

8)undetectable.ai – kimutathatatlan mesterséges intelligencia íróeszköz

9)SMM qqtube.com – Vásároljon vagy próbáljon ki követőket, nézeteket, kedveléseket és egyebeket ingyen

- Találtál hibát? Mesélj róla -

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE