Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Fundraising platforme - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Spring til indhold
Home » Fundraising platforme

Fundraising platforme

HAR:

Emne: søg efter rekrutteringsplatforme.

Kære damer/herrer.

I begyndelsen af ​​juli 2023 oprettede jeg siden scammers-out.com. Formålet med siden er at tjene som en platform for internetbrugere, der ønsker at rådføre sig med hinanden i spørgsmål vedrørende informationssikkerhed eller onlinesvindel. scammers-out.com-webstedet blev bygget på wordpress.org-systemet, og forumsystemet på webstedet er baseret på bbpress.org-plugin’et.

Jeg leder efter et webhostingfirma, hvorfra jeg kan bestille følgende tjenester til hjemmesiden:

1) Jeg får brug for hjælp til at forbinde siden til et passende kompensationssystem, hvorigennem jeg kan modtage betalinger fra brugere, der registrerer sig på siden.

2) Jeg vil også være interesseret i det hostingfirma, som siden vil blive overført til, så jeg kan yde teknisk support til brugerne af siden.

3) Jeg ville være interesseret i løbende at være i kontakt med lagerfirmaet for nøje at overvåge både forbindelsen til kompensationssystemet på siden, og vedrørende den tekniske support, der vil blive tilbudt internetbrugere, der registrerer sig på siden.

4) Ambitionen er, at et maksimum af internetbrugere registrerer sig på siden, jeg annoncerer det på et maksimum af platforme. Af denne grund, og for at give internetbrugere en så god og bekvem service som muligt, er det vigtigt for mig, at lagerplanen omfatter så meget trafikmængde som muligt, samt så meget lagerplads som muligt til siden. sig selv.

5) Det er vigtigt for mig at have det SSL-certifikat, som jeg i øjeblikket har for hjemmesidens domæne.

6) Jeg ville selvfølgelig være interesseret i at vide, hvad lagerfirmaets politik er vedrørende hvert af de punkter, jeg har nævnt her.

 

Og der er en anden vanskelighed/problem her: på grund af min vanskelige økonomiske situation (jeg lever af en invalideydelse fra Folkesikringsinstituttet) kan jeg ikke betale et hostingfirma af hjemmeside for at hoste hjemmesiden hos dem og forbinde hjemmesiden til et clearingsystem. Jeg er heller ikke i stand til at betale programmører for at rette fejl på siden – hvis der er nogen, og når der er nogen.

Jeg vil påpege, at omkostningerne er (omkring) et par snesevis af sekel om måneden hos de fleste lagervirksomheder, og et par hundrede sekel, der skal betales til programmører for at rette fejl på siden – hvis og når der er nogen. .

Mit spørgsmål er: hvad synes du er den mest hensigtsmæssige platform til at forsøge at rejse midler til sådan et projekt?

Med venlig hilsen

assaf benyamini.

post Scriptum. 1) Mit telefonnummer: 972-58-6784040.

2) Link til det pågældende websted:  https://scammers-out.com

3) Hjemmeside, hvor du kan få mere information om mig:  https://www.disability55.com/

4) Og en anden vanskelighed, der skal tages i betragtning: Jeg er begrænset i min mobilitet på grund af min helbredstilstand, og jeg kan ikke gå til møder på steder, der ikke er tilgængelige for mennesker med handicap og meget langt fra mit hjem (jeg bor i Kiryat Menachem-kvarteret i det sydvestlige Jerusalem). Desuden har jeg hverken bil eller kørekort, og jeg rejser kun med offentlig transport.

 

A. En idé til et websted/projekt jeg tænkte på – et projekt kaldet “Medarbejderpåskønnelse”.

Som vi ved, i mange byggefirmaer, der har eksisteret gennem historien (Kong David, en bibelsk figur, der ifølge traditionen byggede Jerusalem, Den Kinesiske Mur, som eksisterer den dag i dag, og som ifølge traditionen blev bygget af konger af Ming-dynastiet i det 15. og 16. århundrede, Eiffeltårnet i Paris bygget af ingeniøren Gustav Eiffel og mere) navnene på de konger eller medlemmer af adelen eller høj social status, hvorunder disse projekter blev bygget, er nævnt.

 

Men som vi ved, var de, der byggede disse bygninger, ikke disse konger eller medlemmer af den øvre samfundsklasse – men de simple arbejdere, der arbejdede på markerne, og som der aldrig bliver talt om.

Derfor er formålet med projektet “Medarbejdervurdering” at forsøge at indsamle personlige historier om disse simple arbejdere fra forskellige byggefabrikker gennem historien, for at uploade disse historier til hjemmesiden.

Jeg tror (som den, der kom med ideen), at nogle gange kan de personlige historier om disse simple arbejdere ikke være mindre interessante end historierne om kongerne eller medlemmer af adelen, som vi alle kender).

 

B. Nedenfor er beskeder, som jeg delte på det sociale netværk på Facebook:

1) En traumatiseret person ankommer sammen med en gruppe frivillige for at deltage i en arkæologisk udgravning. Til sin forbløffelse møder han i stedet psykologen, der behandler ham.

Den tilskadekomne henvender sig til en psykolog og spørger ham: ”Hvad laver du her? “.

Psykologen svarer: ”Hvad laver jeg her? Jeg kom for at hjælpe med udgravningerne, ligesom dig.

Den traumatiserede svarer: “Jeg troede, at psykologerne dykkede ned i deres patienters sjæle. Jeg ville aldrig have troet, at de også dykkede ned i jorden.”

Psykologen svarer: “Det er rigtigt – jeg graver i menneskesjælen. Det er mit arbejde – og det er det, jeg har gjort hele mit liv. Jeg finder mange interessante ting i min gravning. Men jeg synes, at selv når man graver i jorden kan du finde en masse interessante ting.”

Den tilskadekomne tøver og ved ikke, hvad han skal svare, og begynder at pille næse af vane.

Psykologen fortsætter og siger: “Du har ret. Du kan også finde mange interessante ting i denne udgravning.”

Hahaha…

 

2) Til: “føderation til Israel-autonomi til lokalsamfund“.

Emne: Fundraising platforme.

Kære damer/herrer.

Jeg er israelsk statsborger, og jeg bor i Jerusalem. Jeg er født i slutningen af ​​1972 og i dag, i 2023, er jeg 50 år.

Jeg lider af forskellige handicap og helbredsmæssige, fysiske og psykiske problemer, som jeg ikke har kunnet passe ind på arbejdsmarkedet i mange år. Mit CV er blevet sendt til flere titusindvis af private virksomheder (og de tal overdriver jeg desværre ikke) – men jeg kan bare ikke finde et passende job.

Jeg gør forskellige forsøg på at omgå denne vanskelighed.

I begyndelsen af ​​juli 2023 oprettede jeg sitescammers-out.com. Formålet med siden er at fungere som en forumside, hvor internetbrugere kan konsultere hinanden om spørgsmål relateret til informationssikkerhed.

Men nu er der en anden vanskelighed: På grund af min akutte økonomiske nød har jeg ikke kapacitet til at finansiere de økonomiske udgifter, som jeg har brug for til etableringen af ​​virksomheden.

Hvilke platforme er efter din mening bedst egnede til at rejse penge til et sådant formål?

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin.

post Scriptum. 1. Link til det pågældende websted:  https://scammers-out.com

2. Mit telefonnummer (som også er korrespondancenummeret på WhatsApps sociale netværk): 972-58-6784040.

3. Hjemmeside, hvorigennem du kan få mere og mere detaljeret information om mig:  https://disability55.com/

 

3) Hemmeligt at udvikle en app kaldet “Serika Rabha”.

Ved hjælp af denne applikation scannes byer eller byområder konstant for at identificere problematisk adfærd hos borgere: trusler mod folkevalgte embedsmænds liv under demonstrationer, visning af skilte på forbudte steder osv. Derudover kan systemet hjælpe med at opklare alvorlig kriminalitet som drab, voldtægt, tyveri mv.

Systemets betjeningsmekanisme vil ikke blive offentliggjort.

Stor tilfredshed fra regeringen: “Vi har et effektivt værktøj til at overvåge modstandere eller potentielle modstandere, der truer orden, ro og fred i offentligheden. Vi vil ikke tolerere unødvendig obstruktion – det griber ind i vores arbejde.”

Nå, næste gang jeg går ned ad gaden, vil jeg forsøge ikke at gøre ting, der gud forbyde, at fornærme de embedsmænd, som har det “udvidede feje”-system til deres rådighed. Der er en lov, der forbyder at fornærme embedsmænd.

Men vent – ​​hvad fornærmer vores embedsmænd?

Hvordan ved jeg, hvordan jeg undgår at støde dem?

De udgiver ikke regler, der er klare nok for offentligheden om dette – meget alvorligt!!!

lol…

 

4) Det blev meddelt i nyhederne, at der som led i protesterne mod lovgivningen for ændringer i retssystemet også kommer et “skatteoprør”.

Men de forklarede ikke: hvem skal betale skat, og hvem vil ikke? Og under hvilke forhold?

Forklaringer venligst…

 

5) Som du ved, er indflydelsen fra befolkningsgrupper, der aldrig har været i væsentlige indflydelsespositioner, såsom latinamerikanere, stigende i USA.

Fælles for disse befolkningsgrupper er imidlertid en fjendtlig holdning til Israel – hvilket betyder, at det om nogle få årtier, hvis og når disse befolkningsgrupper når nøglepositioner i regeringen – er meget muligt og under disse omstændigheder, at presset på det amerikanske samfund at reducere bistanden til Israel, eller endda stoppe den helt, vil stige med årene

Det er muligt, at regeringens seneste tiltag vil begynde at tage højde for disse tendenser, hvilket vil tvinge Israel til at blive afhængig af en anden magt på længere sigt, såsom Kina eller Rusland, for eksempel.

Det er selvfølgelig en langsom proces, der tager og vil tage mange år endnu.

Det er også muligt, at juridisk lovgivning er en del af denne proces, hvor Israel, for at forbinde med Kina eller Rusland, i stigende grad vil overtage disse regimers karakteristika – hvilket kan føre til fortsat skade og endda meget mere vigtigt end det, vi se i dag i Israels borger- og menneskerettigheder.

Dette kan sætte en stopper for alle de amerikaniseringsprocesser, som det israelske samfund har gennemgået i løbet af de sidste årtier.

Tendensen er meget problematisk på mange måder – men givet hvad der sker i det amerikanske samfund, er det muligt, at den israelske regerings politik i dag er meget smart og virkelig ikke promiskuøs eller dum, som nogle siger.

Det er meget muligt, at der ikke er noget valg, og det er simpelthen umuligt at ignorere disse langsigtede processer.

6) Vi hører i nyhederne om enorme økonomiske skader på den israelske økonomi som følge af reducerede investeringer i den israelske økonomi som følge af den nye juridiske lovgivning.

På den anden side rapporterer de samme nyhedskanaler om flere og flere samarbejdsaftaler mellem israelske virksomheder med forskellige virksomheder rundt om i verden, deres ekspansion og velstand.

Så hvorfor tro? Forværres eller forbedres staten Israels økonomi?

Jeg er forvirret…

 

7) En skibsfører går amok og beordrer sømænd til at bore huller i bunden af ​​skibet.

Skibets passagerer bliver bange og råber til sømændene: “Hvad laver I? Vandet kommer ind i skibet og vi drukner i havet!!!”.

Skibets sejlere svarer: “Dette er den instruktion, vi har modtaget fra kaptajnen. Du må ikke blande dig i vores professionelle dømmekraft!!!”.

 

8) De meddelte i nyhederne, at en stor gruppe reservister var holdt op med at arbejde frivilligt. Er der en reel fare for staten Israels fortsatte eksistens?

Vil der være en fremmed hær, der vil udnytte situationen til at erobre Israel og overtage det? Foruroligende og skræmmende…

Bliver det den syriske hær, terrororganisationen Hizbollahs soldater, den egyptiske hærs soldater (skønt Israel har en fredsaftale med Egypten, men det er muligt i sådan en situation, at deres store had til Israel kommer til udtryk – og evt. den samme fare vil komme fra den jordanske hær?). Eller bliver det Hamas-soldater fra Gaza-striben?

Det er i hvert fald klart, at hvis det lykkes en hær fra et arabisk land eller en terrororganisation at trænge ind i staten Israel, vil der ske en meget storstilet massakre blandt os – den jødiske befolkning.

Besættelsessoldaterne vil reelt ikke vise interesse for, hvem der støtter eller modsætter sig ændringer af retssystemet. De vil heller ikke skelne mellem mand og kvinde, ung eller gammel, højre eller venstre, og de vil virkelig være ligeglade med, om de jøder, de vil forsøge og sandsynligvis lykkes med at dræbe så mange som muligt, er religiøse, sekulære eller ultra -Ortodokse. Sekteriske forskelle eller oprindelseslande vil heller ikke spille nogen rolle – sefardiske jøder og ashkenazi-jøder vil blive ofre på nøjagtig samme måde.

Når alt kommer til alt, vil kun én ting interessere dem: at dræbe jøder.

Det er selvfølgelig meget sværere at vide, hvordan besættelsesmagten vil behandle israelske arabere eller palæstinensere – vil de føje dem til deres rækker og tillade dem at deltage i “fejringen”, så at sige – eller vil de selv være ofre?

Så måske skulle nogen her stoppe op og huske, at de rigtige fjender er på tværs af grænsen og ikke inde i os?

Dette vanvid skal stoppe!!!

Når de fjendtlige hære er i landet, vil de komme tilbage og minde os om, hvem vi er (som det er sket mange gange før i jødisk historie). Så hvorfor ikke finde ud af det nu? Hvorfor vente til øksen er på vores hals – det bliver for sent. Det står jo i vores kilder, at “slutten på akten er den første tanke”.

Så måske kan vi stoppe op og lave en magtadskillelse?

Og når alt kommer til alt, om aftenen Tisha B’Av – vi skal finde fornuft, fornuft og dømmekraft – ellers ville vi bare ikke være her – og mange af os ville slet ikke være her.

Jeg læste engang en bog, hvor en sådan situation er beskrevet, en bog hvori der beskrives en virkelighed, hvor Israel taber Seksdageskrigen og er besat af arabiske lande. Beskrivelserne var bare skræmmende.

Navnet på bogen er “Hvis Israel blev besejret”.

Jeg har ikke andre detaljer om bogen – jeg kan ikke huske, hvem dens forfattere var, eller hvilket forlag den er udgivet af.

9) Indtil for et stykke tid siden, hvis de skrev ordet “dog” 19 gange i Google Translate på engelsk, ville oversættelse af det til maori og derefter tilbage til engelsk resultere i en kristen-messiansk udtalelse, og også en antisemitisk.

Efter at sagen blev offentliggjort i medierne, var problemet løst (jeg tjekkede det).

Så indikerer dette, at antisemitisme eksisterede eller stadig eksisterer hos Google?

Jeg formoder, at det ikke var en fejl, men en ondsindet handling fra en af ​​virksomhedens ansatte, som blev skræmt af offentliggørelsen af ​​sagen og så skyndte sig at “fikse” problemet så at sige.

Tidligere har antisemitismen, som vi ved, konstant ændret sine former og metoder – og det er en meget mærkelig, men også foruroligende måde, hvorpå de ansatte i en stor teknologivirksomhed beslutter sig for at udtrykke deres meninger.antisemitisk.

Jeg ved ikke, om de medarbejdere, der gjorde dette, stadig arbejder hos Google On, at de er blevet afskediget efter offentliggørelsen af ​​nyheden – og det er meget tvivlsomt, om det er muligt at få nogen information om dette.

Ligeledes er navnene på de personer, der angiveligt var ansvarlige for handlingen, ikke offentliggjort – og det er meget tvivlsomt, om der kan skaffes relevante oplysninger.

10)Asaf Yasu   organisering af handicappedes rettigheder

28 i november 2021

 

Folk kommer ind i hjælpegrupper, donationer og enhver anden gruppe, der kan hjælpe mennesker med handicap, og beder om hjælp fra raske mennesker! Skriv opslag omkring Facebook i grupper, der ikke er relateret til mennesker med handicap og skriv der om handicappedes situation, og at staten ignorerer handicappedes situation, begynder at bede folk om hjælp, gør -deres forståelse af situationen vedr. mennesker med handicap, og at vi har brug for akut hjælp.

 

11)Benjamin Asaf

18. juli B-15:43.

 

I nogle år har der været talt (hovedsageligt om rumentreprenører) om ambitionen om at etablere menneskekolonier på Mars.

Men har nogen givet deres mening om foreneligheden af ​​livet for medlemmer af forskellige religioner, hvis og hvornår der rent faktisk vil være mennesker der? For eksempel:

1. I islam er der mitzvoter om Hajj, hvor enhver muslim er forpligtet, mindst én gang i sit liv, til at foretage en pilgrimsrejse til Mekka. Så hvad vil en muslim, der bor på Mars, gøre? Mekka er der jo ikke… Er det muligt at finde et svar på det i Khadif?

2. Og angående jøderne: festtiderne er bestemt efter den kalender, som vi kender her på Jorden, det vil sige: 365 dage – hvilket som bekendt er det tidsrum, hvor Jorden gennemfører en omdrejning omkring Solen. Men på Mars er længden af ​​året 686 dage, og Jordens kalender vil være irrelevant og et andet problem: Længden af ​​måneden på Jorden er kendt for at blive bestemt af månen: trods alt er en måned tidsperioden i som månen laver én omdrejning rundt om jorden. Men Mars har mere end én måne – så hvordan vil de bestemme månedens længde? Og hvordan ved de, hvornår ferien er? Eller måske vil de stole på en halakha, der findes i en af ​​de jødiske kilder (jeg ved ikke præcist hvor – selvfølgelig, du kan tjekke dette) – som siger, at en jøde, der gik ned ad vejen og glemte, hvornår sabbat var, så vil han begynde at tælle dagene, fra han opdager, at han har glemt antallet af ugedage – og alt dette, indtil de når et jødisk samfund, hvor de vil hjælpe ham med at “rette sig op” efter det korrekte antal dage. Men en jøde, der når Mars, vil ikke nå noget jødisk samfund der, heller ikke noget samfund overhovedet – så hvordan vil han begynde at tælle ugedagene og årene? så vil han begynde at tælle dagene fra det øjeblik, han indser, at han har glemt antallet af ugedage – og alt dette, indtil de når et jødisk samfund, hvor de vil hjælpe ham med at “restituere” efter det korrekte antal dage. Men en jøde, der når Mars, vil ikke nå noget jødisk samfund der, heller ikke noget samfund overhovedet – så hvordan vil han begynde at tælle ugedagene og årene? så vil han begynde at tælle dagene fra det øjeblik, han indser, at han har glemt antallet af ugedage – og alt dette, indtil de når et jødisk samfund, hvor de vil hjælpe ham med at “restituere” efter det korrekte antal dage. Men en jøde, der når Mars, vil ikke nå noget jødisk samfund dér, eller noget samfund overhovedet – så hvordan vil han begynde at tælle ugedagene og årene?

Og det er også tydeligt, at de helligdage, der består af en pilgrimsrejse til et bestemt fysisk sted (som den 3. Omer, hvor de valfarter til Mount Meron, eller de retfærdiges grave i Ukraine, hvor Hasididerne går før Rosh Hashanah ) vil også være uopnåelig – på Mars er der hverken Mount Miron eller Ukraine. Så hvordan vil de opføre sig? Vil de jøder, der bor der, annoncere aflysningen af ​​disse festivaler på grund af mangel på den tekniske mulighed for at observere dem? Eller vil de finde en måde at ændre betydningen af ​​festivalen og dens skikke, så det virkelig er muligt også at observere dem på Mars? Og hvis ja, hvordan vil de gøre det? Desuden: som det er kendt i jødedommen, er der “mitzvoer, som afhænger af landet”, det vil sige:

Og selvfølgelig opstår sådanne spørgsmål også vedrørende medlemmer af andre religioner: Hvad kristendommen angår, er der på Mars hverken Gravkirken, Golgata eller Hoya Dolorosa.

Det forekommer mig, at disse spørgsmål i øjeblikket ikke bør besvares af to grunde:

1. Når dette skrives, er der ingen menneskelig bosættelse på Mars (og det er meget tvivlsomt, at der nogensinde vil være).

2. Forfatteren af ​​disse linjer er såret over, at hans appeller alligevel ikke bliver besvaret, og ikke har noget at gøre med det forventede.

LOL…

 

12)Benjamin Asaf

9

 

Delt med offentligheden

aktiv

Benjamin AsafWordPress

9

 

HAR: “WordPress“.

Jeg ejer Webassaf-permalinks.com websted bygget på wordpress.org system og gemt på hostgator.com servere.

Jeg bruger et smukt links-plugin.

Nu er der et problem: de links, jeg forsøger at tilføje til listen, opdateres ikke og vises ikke.

Lagerfirmaets hostgator hævder ikke at håndtere et sådant problem.

Så hvad kan man gøre? Hvordan kan et sådant problem løses?

Jeg angiver, at jeg hverken er professionel eller computerprogrammør, og jeg ved ikke, hvordan jeg selv skal løse et sådant problem.

På grund af min lave indkomst kan jeg heller ikke betale programmørerne for at løse problemet.

Så hvad gør vi?

Jeg vedhæfter et skærmbillede af fejlen her – 177 links i smukke links – men kun 174 af dem vises på listen.

Med venlig hilsen

assaf benyamini.

 

13)

Benjamin Asaf

23 timer

 

Delt med offentligheden

https://pen.org/…/banned-usa-growing-movement-to…/

En artikel fra den amerikanske sitepen for at afvise bøger.

Det viser sig, at der i de senere år i det angiveligt demokratiske, åbne og pluralistiske USA har været en stigende tendens til diskvalifikation og censur af bøger.

Tingene er nået til et sådant punkt, at det i nogle stater i USA er ulovligt at sælge eller handle med dele af Bibelen!!

Selvfølgelig er dette forbud i dag ret dumt – da du kan bestille, og hvis det er forbudt at bestille en bestemt bog, kan du finde den online og downloade den til din personlige computer derhjemme, og så læse så meget, du vil.

Jeg synes, at det mest oprørende i hele historien er den enorme energi og indsats, der i øjeblikket udøves i det amerikanske samfund med hensyn til censur af bøger (i modsætning hertil er vi i staten Israel meget mere åbne og demokratiske end de er i denne henseende – når alt kommer til alt, er selv bøger som den hebraiske oversættelse af “Mein Kampf” eller den hebraiske oversættelse af “Protocols of the Elders of Zion” bøger, som kan findes i Israel, og deres køb er ikke en overtrædelse af enhver lov – og amerikanerne prædiker stadig demokratiets moral…).

Jeg tror, ​​at al den indsats og alle de ressourcer, der nu investeres i USA i denne latterlige og forgæves kamp, ​​kunne have været rettet mod at løse de svære og meget mere alvorlige problemer, der findes i det amerikanske samfund i dag: massemedier og det uudholdelige. let at skaffe våben, hvilket med jævne mellemrum fremkalder skyderier og massakrer forskellige steder. Det var også muligt at rette al den energi på at konfrontere ekstrem fattigdom i USA – et land så rigt, men med millioner af hjemløse på gaden…

Hvis det ikke var trist og tragisk, ville det være muligt at grine…

14) Og denne gang et seriøst spørgsmål (selvom humor også er inkluderet):

I mange jødiske samfund i middelalderen var der en rolle som en person, der blev kaldt “badhan”.

Jokerens rolle var at optræde ved festligheder som bryllupper, bar/bat mitzvah ceremonier osv. – og han ville inkludere i vittighederne, han ville sige navnene på de mennesker, der var glade ved begivenheden.

I dag er der næsten ingen spor tilbage af denne praksis – og selv i det ultraortodokse samfund er det meget svært at finde noget som dette, som er blevet meget sjældent selv i dette publikum.

Nogle interessante spørgsmål rejser sig her:

1. Har vi nogen beviser eller historier om disse komikere – historier om deres liv, optrædener ved arrangementer mv. ?

2. Er der nogle forskere i akademiet, der underviser i israelske tænkning eller jødiske studier, som har forsket i dette? Og hvis ja, hvad handlede disse undersøgelser om?

3. Er der nogen private organisationer eller foreninger i dag, der har forsøgt at kopiere denne skik og bringe den tilbage til de begivenheder og festligheder, der finder sted i dag? Og hvis ja, hvorfor er disse forsøg mislykkede?

Jeg kender mange foreninger og organisationer, selvom jeg aldrig har studeret organisationsrådgivning på en ordentlig måde – og jeg fandt ikke en sådan organisation eller forening nogen steder.

4. Var der forskelle med hensyn til denne skik mellem de jødiske samfund i Europa (eller under det andet navn: Ashkenazi-samfund) og de samfund, der eksisterede i islamiske lande fra anden halvdel af det 7. århundrede – med udvidelsen af ​​det muslimske imperium i de flere år?

5. Hvad var reaktionerne fra det ikke-jødiske miljø over for disse spøgefugle? Var der forskel på myndighedernes holdning til dem sammenlignet med andre medlemmer af samfundene – eller blev de og deres familier udsat for forfølgelse (blodplot, optøjer under korstogene osv.) som alle andre medlemmer af de jødiske samfund?

15) Det er meddelt i nyhederne, at der på grund af mange reservisters pensionering fra deres poster som led i kampen mod lovgivning, der omhandler regeringens foreslåede ændringer af retssystemet inden for en måned eller mindre, vil ske et markant fald. i militær dygtighed.

foruroligende…

Det må antages, at hvis det lykkes for et af de arabiske landes hær at komme ind i staten Israel, besætte den helt eller delvist, vil der ske en generel massakre på den jødiske befolkning – en massakre, som vi alle kunne være ofre for .

Det er selvfølgelig meget mindre klart og meget svært at vide, hvad de israelske arabere vil gøre i et sådant tilfælde – vil de deltage i “fejringen” fra deres synspunkt eller på grund af interessekonflikten, og i mange mange tilfælde også det åbne fjendskab mellem de palæstinensiske flygtninge fra hele Mellemøsten og myndighederne i de arabiske lande, vil de beslutte sig for ikke at gøre noget eller endda forsøge at handle på en aktiv og forvirrende måde mod de invaderende hære.

Eller når man tænker over det, kan der være en tredje mulighed, og det er uklart, hvor rimeligt det kan være: aktiv intervention fra en af ​​vestmagterne (USA eller et af de seneste medlemmer til at flygte fra NATO), der ville forhindre sådanne massakrer ved at handle mod de invaderende hære – De taler altid om, at USA og dets allierede er forpligtet til Israels sikkerhed…

Selvfølgelig er det usandsynligt, at de andre stormagter, dvs. Rusland eller Kina, vil gribe ind i en sådan krig – og selvom de gør det, vil det være en intervention for arabiske lande og ikke for Israel. .

16) Det er blevet annonceret i nyhederne nu, at der er store lettelser, der kommer til at være i alt relateret til brugen af ​​medicinsk cannabis (som som bekendt er marihuana-stoffet).

Desuden forlader mange læger Israel i protest mod den lovmæssige lovgivning.

Konklusionen: der er ingen medicinsk behandling. Muligheden for at modtage et lægeligt svar vil blive mere og mere problematisk i den nærmeste fremtid. Og ikke alle kan bruge private lægetjenester. Jeg lever for eksempel af førtidspension og vil formentlig ikke kunne komme i behandling i den nærmeste fremtid.

Hvad er muligt? Tag medicinsk cannabis, glem alle problemerne og tro på, at “det skal nok gå” – også selvom det er klart, at der ikke er noget galt her.

At gøre patienter til stofmisbrugere vil naturligvis ikke løse noget, men vil kun gøre en i forvejen meget vanskelig situation værre. Jeg kan huske, at en af ​​de sidste gange, jeg var på psykiatrisk klinik (det var omkring tre år siden), tog den psykiater, jeg mødte, spørgsmålet om hash op på eget initiativ – selvom det ikke havde noget at gøre med problemerne Jeg bragte ham.

Så er en psykiater, der forsøger at overtale patienter til at bruge stoffer (og ja, det kalder jeg det) virkelig en læge, der forsøger at hjælpe?

Det tror jeg ikke – og meget kort tid efter forlod jeg klinikken og kom aldrig tilbage.

Brug af stoffer af cannabistypen er ikke en måde at behandle et psykisk problem på – og det var bortset fra ekstreme og sjældne tilfælde, at jeg ikke havde noget, der nævnte det på nogen måde. Det er faktisk en flugt fra et problem og en modvilje mod at se sandheden i øjnene – og jeg er sikker på, at den psykiater, der forsøgte at lokke mig, vidste dette meget godt.

Så gav han efter for pres fra cannabisselskaberne og blev deres salgsrepræsentant, eller er dette en stødende anbefaling givet af psykiateren (og det er det muligt psykiatere gør i mange andre tilfælde) af ondsindethed?

Uanset hvad, så er det ikke måden at behandle folk på – og det er sandt, jeg er ikke læge eller psykiater, men du behøver ikke være ekspert i psykiater for at finde ud af det.

Så afslutningsvis, kære behandlere: der vil ikke være medicinsk personale, og det vil ikke være muligt at helbrede – fortæl mig ærligt, og lad være med at tilbyde mig medicin!!!

Bare skandaløst!!!

 

17)Roman Volkovsky

20. juli B- 12:50.·

Til alle mine russisktalende venner her med ældre forældre og bedsteforældre

Der er et forsøg på telefonstik på nummeret 972-53-889-2350 (der er flere, jeg tilføjer senere)

De ringer til de ældre i telefonen og på WhatsApp (!!!) taler russisk og hævder, at der er registreret en unormal bevægelse på kontoen.

De beder om personlige oplysninger og bankoplysninger for at hjælpe politiet med at løse dette problem, og præciserer, at det er forbudt at tale om det med nogen, fordi det er en “hemmelig politiaktivitet”.

Disse virksomheder ringer fra et israelsk nummer, men fra udlandet, så du#Israel politiDet er ikke så interessant

 

18) En artikel om en “elvej” fra firmaet “Electreon” – en vej, hvorpå et el-køretøj kører, som oplader køretøjet under kørslen – og på denne måde kan du rejse uden begrænsninger uden at skulle genoplade batterierne af køretøjet – og naturligvis med enorme økonomiske besparelser.

Hvornår vil vejene i Israel være sådan?

https://www.google.co.il/search…

C. Her er den besked, jeg sendte til HMO-klinikken, hvor jeg følges:

 

2.8.2023

Til: Klalit Health Services – Tayelet Clinic.

Emne: Godkendelse af sygdommen.

Kære damer/herrer.

Jeg bliver behandlet på din klinik af en familielæge ved navn Dr. Brandon Stewart.

Jeg stødte for nylig ind i et juridisk problem vedrørende en bestemt sag. Som en, der lever på en invalideydelse fra Folkesikringsinstituttet, har jeg ikke råd til at betale for en privat advokat.

I denne situation søgte jeg hjælp fra det offentlige forsvarskontor i Jerusalem.

Under min telefonsamtale med deres servicerepræsentant ved navn Merav i dag, onsdag den 2. august 2023 fra kl. 9:05, fik jeg at vide, at for at modtage service fra dem, skal jeg vise dem et certifikat for den sygdomsmentalitet, som jeg lider af. .

Derfor vil jeg være taknemmelig, hvis du kunne sende en henvendelse til lægen, fordi lægen sender mig en bekræftelse på den psykiske sygdom, jeg lider af.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A lejlighed 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Mine telefonnumre:

I et hemmeligt hus på grund af chikane og en klage til det israelske politi, som ikke blev behandlet.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit identifikationsnummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og : [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: assafbenya[email protected] og: [email protected] og: [email protected]

D. Nedenfor er den e-mail, jeg sendte til den offentlige undersøgelsesafdeling i justitsministeriet i Israel:

Asaf Benjamin < [email protected] >

har:

 [email protected]

Onsdag den 2. august klokken 23.18.

Til: Justitsministeriets højttalertjeneste.

Det drejer sig om: problemet med gejstlig adfærd.

Kære damer/herrer.

For nylig (jeg skriver disse ord onsdag den 2. august 2023) stødte jeg på et juridisk spørgsmål vedrørende et bestemt forhold – en anklage mod mig.

Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg lever af en meget lav indkomst – en invaliditetsydelse fra Folkesikringsinstituttet. Af denne grund kan jeg ikke betale en privat advokat for at repræsentere mig. Af den grund henvendte jeg mig til det offentlige forsvar med en anmodning om bistand. En embedsmand fra det offentlige forsvarskontor i Jerusalem ved navn Merav nægter dog at videresende mit brev til dem til videre behandling med forskellige undskyldninger. Jeg mener, at hans adfærd er skandaløs: Som vi ved, har embedsmænd ikke lov til at dømme selv og beslutter ikke at videresende en anmodning på det faglige niveau kun af vilkårlige årsager. Det er en flippet fornærmelse, der bruges her uden nogen forklaring eller logik. Jeg vil gerne vide, hvad der kan gøres for at få den offentlige forsvarer i gang med at behandle mit krav. Behandl venligst min klage som en klage over den offentlige forsvarer. Med venlig hilsen

assaf beyamini..

post Scriptum. 1) Mit identifikationsnummer: 029547403.

2) Mit telefonnummer: 972-58-6784040

3) Nedenfor er en besked, jeg har sendt om dette til Justitsministeriet via det sociale netværk Facebook: Repræsentanten fra det offentlige forsvarskontor ved navn Meriv ringede til mig tilbage i morges – og ifølge hende er de ikke i stand til at fortsætte behandlingen af ​​mit krav, før jeg forelægger dem en bekræftelse på den psykiske sygdom, jeg lider af, eller på Meravs sprog: “Bring mig en bekræftelse på, at du er psykisk syg.” Jeg vil påpege, at dette er forvirrende og uforståeligt – da som du kan se af min korrespondance med dem, har emnet for min appel til dem intet at gøre med området for mental sundhed. Et par timer senere kom en forsvarsadvokat tilbage til mig og forklarede, at de havde brug for denne godkendelse, før jeg kunne blive frikendt for en sigtelse. Så hvorfor er bekræftelsen af ​​min socialsikringsindkomst, som jeg allerede har sendt til dem, ikke tilstrækkelig til dette formål? Siden hvornår, for at betale en kundes honorar, er det nødvendigt at detaljere alle de psykiske sygdomme, som han lider af? Hvad er sammenhængen mellem de to ting? Hvorfor bliver de ved med at chikanere mig for ingenting? Så hvad vil der ske? Hvad skal man gøre? Asaf Benjamin. post Scriptum. E-mailadressen på forsvarsadvokaten talte jeg med et par timer efter samtalen med Merav: En forsvarsadvokat kom tilbage til mig og forklarede, at de havde brug for denne godkendelse, så jeg kan blive renset for en sigtelse. Så hvorfor er bekræftelsen af ​​min socialsikringsindkomst, som jeg allerede har sendt til dem, ikke tilstrækkelig til dette formål? Siden hvornår, for at betale en kundes honorar, er det nødvendigt at detaljere alle de psykiske sygdomme, som han lider af? Hvad er sammenhængen mellem de to ting? Hvorfor bliver de ved med at chikanere mig for ingenting? Så hvad vil der ske? Hvad skal man gøre? Asaf Benjamin. post Scriptum. E-mailadressen på den forsvarsadvokat, jeg talte med et par timer efter samtalen med Merav: en forsvarsadvokat kom tilbage til mig og forklarede, at de havde brug for denne godkendelse, så jeg kunne blive frikendt for en sigtelse. Så hvorfor er bekræftelsen af ​​min socialsikringsindkomst, som jeg allerede har sendt til dem, ikke tilstrækkelig til dette formål? Siden hvornår, for at betale en kundes honorar, er det nødvendigt at detaljere alle de psykiske sygdomme, som han lider af? Hvad er sammenhængen mellem de to ting? Hvorfor bliver de ved med at chikanere mig for ingenting? Så hvad vil der ske? Hvad skal man gøre? Asaf Benjamin. post Scriptum. E-mailadressen på den forsvarsadvokat, jeg talte med et par timer efter samtalen med Merav: at afregne en klients salær, er det nødvendigt at beskrive alle de psykiske sygdomme, han lider af? Hvad er sammenhængen mellem de to ting? Hvorfor bliver de ved med at chikanere mig for ingenting? Så hvad vil der ske? Hvad skal man gøre? Asaf Benjamin. post Scriptum. E-mail-adressen på den forsvarsadvokat, jeg talte med et par timer efter samtalen med Merav: For at betale en klients salær, er det nødvendigt at detaljere alle de psykiske sygdomme, han lider af? Hvad er sammenhængen mellem de to ting? Hvorfor bliver de ved med at chikanere mig for ingenting? Så hvad vil der ske? Hvad skal man gøre? Asaf Benjamin. post Scriptum. E-mailadressen på den forsvarsadvokat, jeg talte med et par timer efter samtalen med Merav:[email protected]

4) Jeg vedlægger denne anmodning en fortegnelse over min korrespondance med Office of the Public Defender.


E. Nedenfor er min korrespondance med kontoret for mit Knesset-medlem, Shelly tal-Meiron:

assaf benyamini < [email protected] >

har:

Shelly Tal Meiron

Torsdag den 3. august klokken 23.40.

På knessets kontor (“knesset” – det ISRAELISKE parlament) medlem af Knesset, Tal

Meiron, hilsen:

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for de anmodninger, du har fremsat, og for forsøget på at hjælpe med denne sag.

I den forbindelse indsendte jeg en anmodning til den almindelige sygekasse, som jeg er medlem af, og til Sundhedsministeriet, men de godkendte ikke hjælpen.

Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at der er private firmaer, som fx “”minlæge”, som man kan bestille ydelsen igennem. Jeg kan i øjeblikket ikke benytte disse firmaers tjeneste på grund af de høje gebyrer, de opkræver for muligheden for at bestille en læge pr. mit hus i tilfælde af behov – betalinger på hundreder og nogle gange endda tusindvis af shekel om måneden, som jeg ikke kan finansiere på grund af min lave indkomst, som understøttes af en handicaptilskud fra National Insurance Institute. Jeg håber, at kongresmedlem Tatiana Mazarskys regning vil gå frem og være i stand til at hjælpe mennesker i situationer, som har brug for denne hjælp.

assaf benyamini. Skjul originalt indlæg


Torsdag den 3. august 2023 kl. 3:11:48 GMT+3, Shelly Tal Meiron [email protected] >

Hej Assaf

Ifølge de undersøgelser, vi har foretaget, er der en sygesikring, som de, der er berettiget i henhold til deres forhold, kan få service fra et eksternt firma, som kommer for at yde dem pleje i hjemmet (herunder blodprøver, forbindinger mv. ) eller ydelse af en læge fra fonden, som er beregnet til husstande / plejehjem / risikobefolkning.

Men denne service er betinget af en henvisning fra familielægen af ​​sit tilbud.

Det er umuligt at bruge sådanne private tjenester i dag, fordi patientens journal ikke er frilagt.

Hvis en person ønsker hjemmeservice, bør vedkommende kontakte sin sygekasse og finde ud af, hvad man har ret til, og hvilken service man kan yde på grund af sin helbredstilstand.

Medlem af Knesset Tatiana Mazarsky af vores parti arbejder på et lovforslag, der vil tillade sådanne sager i fremtiden ved at skabe en samlet lægejournal, men indtil da er hver lægeydelse desværre leveret af fonden og denne fonds supplerende forsikringer.

TAK.

Itzik Selma

Rådgiver for Knesset-medlem Shelly Tal Meiron.

972-58-5656777

Fra: assaf benyamini < [email protected] >

Sendt: mandag den 31. juli 2023 kl. 13.47.

Til: Shelly Tal Meiron < [email protected] >

Emne: Mit brev til mit Knesset-medlem Tal Meirons kontor.

F. Nedenfor er den e-mail, jeg sendte til forskellige virksomheder:

HAR:

Om: defensive foranstaltninger.

Kære damer/herrer.

Som vi ved, er vi i denne periode nødt til at håndtere sikkerhedshændelser eller terrorangreb, som desværre opstår fra tid til anden.

Når en person bliver angrebet på et offentligt sted, er der som bekendt 2 reaktionsmuligheder: Den ene mulighed er at gengælde og slå tilbage med den samme trussel, og den anden mulighed er at forsøge at løbe væk fra stedet, indtil raseri passerer.

Men når det kommer til en handicappet person (og det er så meget desto mere sandt, når det kommer til en person, der er begrænset til en kørestol), er ingen af ​​disse to veje mulige.

Mit spørgsmål er, om der er tænkt over udviklingen af ​​tilgængelige våben eller våben, der kan hjælpe en person med et handicap, hvis og når de befinder sig i en sådan situation?

Og i det omfang sådanne våben faktisk er teknisk mulige, har de tænkt over, hvordan man kan etablere kriterier og tests, hvis formål vil være at afgøre, hvilke handicappede der vil have adgang til sådanne våben på grund af det potentielle misbrug af en sådan ret til selvforsvar?

Eller er det en vrangforestilling og skør (eller etisk eller moralsk uacceptabel) idé, der ikke fortjener nogen overvejelse?

hvad synes du?

Jeg vil præcisere, at jeg ikke har nogen viden – hverken inden for åbne våben eller inden for tilgængelighed, som jeg kun kender som en handicappet person, der med jævne mellemrum søger efter produkter til at hjælpe mig i min dagligdag efter behov.

Med venlig hilsen

Assaf Binyamini.

post Scriptum. 1) Mit telefonnummer: 972-58-6784040.

2) Min hjemmeside:  https://www.disability55.com

G. Nedenfor er min korrespondance med Mr. Nevo Rozis firma:

bogstaver tonevorozi.co.il”

Yahoo/Indbakke

Fredag ​​den 4. august klokken 21.53.

Hej Asaf, meget sød!

På dette tidspunkt anbefaler jeg, at du starter med mine skrivevejledninger. På YouTube-kanalen kan du finde 32 podcast-episoder (hver episode om et andet emne), foruden snesevis af korte filmede skrivevejledninger:

https://www.youtube.com/channel/UCWnmSbaecp0AgamBTo4GFgQ

Med succes!

 

Fredag ​​den 4. august 2023 kl. 13:53 af assaf benyamini < [email protected] >:

Skjul originalt indlæg

har: “nevorozi.co.il“.

Emne: Dokumentation af en livshistorie.

Kære damer/herrer.

Siden omkring 2007 har jeg været involveret i de handicappedes kamp i staten Israel – en kamp, ​​der som bekendt også er bredt dækket af medierne. Jeg tænkte på at prøve og promovere wrestling på en måde, som jeg ikke havde prøvet før i dag: at dokumentere min livshistorie og lægge den ud på internettet. Jeg angiver, at jeg ikke har nogen erfaring eller viden om emnet, og derfor i det mindste på dette stadium (jeg skriver disse ord dagligt.

Søndag den 12. september 2021 – et par dage efter Rosh Hashanah) Jeg har ikke en klar handlingsplan og er åben for forslag – og tager gerne imod forslag, der kommer til at tænke på.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A lejlighed 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hus på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit identifikationsnummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: [email protected] og: assafff[email protected] og: [email protected] og: [email protected]

3) Nedenfor er flere links, hvor du kan finde mere information om mig og kampen for mennesker med handicap, som jeg er involveret i:

 https://www.webtalk.co/assaf.benyamini

https://www.facebook.com/profile.php?id=100066013470424

https://twitter.com/MPn5ZoSbDwznze0

https://www.nitgaber.com/

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://assafcontent.ghost.io

https://docs.google.com/document/d/1MMRR3Djnk8dBUglAH6AZgidhy-zOgO7K4CUKEhJxX18/edit

 

 

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

 

7) Da jeg er en person, der lever af en meget lav indkomst – en invalideydelse fra Folkesikringsinstituttet – er betaling for min livshistoriedokumentationstjeneste ikke mulig. Og mere: På grund af min situations alvor, vil selv meget høje rabatter simpelthen ikke hjælpe mig.

Med venlig hilsen

Nebo Rosi, forfatter og litterær følgesvend

♫at lytte til programmet podcasten-en times skrivning♫

H. Nedenfor er det opslag, jeg delte i Facebook-gruppen “socialt boligbyggeri“:

 

har: “socialt boligbyggeri“.

Emne: MAGAAR. virksomhed – intet svar.

Kære damer/herrer.

Ovenstående e-mail er sendt af mig til MGR-firmaet i Jerusalem – gennem dem modtager jeg assistance til at betale huslejen.

Men de reagerer ikke på denne anmodning.

Jeg tror, ​​at embedsmænd i et statskontor, som får deres løn fra skat, som vi, landets borgere, betaler til dem, bestemt kan yde en fornuftig og bedre service.

Deres nedsættende holdning er malplaceret.

Så hvad vil der ske? Hvad skal man gøre?

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin.

—– En videresendt besked —–

Af: assaf benyamini < [email protected] >

Til: Jerusalem leje < [email protected] >

Sendt: tirsdag den 8. august 2023 kl. 11:45:43 AMGMT+3

Emne: Mine breve til MAGAAR.

MAGAAR. Vær hilset:

Emne: Jeg kontaktede dig fra politiet.

Kære damer/herrer.

Jeg sendte dig politiet for et par dage siden.

Jeg vil gerne vide, hvorfor du ikke svarer på denne anmodning.

Med venlig hilsen

assaf benyamini.

Mine breve til MAGAAR 4

yahoo

/

sendt

assaf benyamini < [email protected] >

har:

[email protected]

Søndag den 6. august klokken 13.08.

MAGAAR. Vær hilset:

Emne: socialt boligbyggeri.

Kære damer/herrer.

Jeg er en af ​​dine kunder fra Jerusalem-området, og gennem dig modtager jeg hjælp til at betale huslejen på 770 NIS pr. måned.

Jeg vil gerne tjekke, om jeg er berettiget til en lejlighed med lavt lejemål.

Jeg ønsker at modtage en ordnet reference skriftligt på vegne af Bygnings- og Boligafdelingen på min anmodning.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A lejlighed 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hus på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit identifikationsnummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] eller: [email protected] eller : [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: 1972assaf@mailfence .com eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

I. Nedenfor er den e-mail, jeg har sendt til “Lokal påvirkning – myndigheder, virksomheder og samfund arbejder sammen for klimaet”:

 

yahoo/sendt

assaf benyamini

[email protected] >

har:

[email protected]

Torsdag den 10. august kl.14.

Til: “Lokal indflydelse – myndigheder, virksomheder og samfund arbejder sammen for klimaet”.

Emne: Søg efter hjælpemidler.

Kære damer/herrer.

Jeg har et fysisk handicap, som er blevet værre med årene – siden den arbejdsulykke, jeg havde i starten af ​​1998. På grund af en yderligere forværring i de seneste uger, er det stadig sværere fysisk at tage opvasken i køkkenet efter kl. spise.

Jeg vil understrege, at spørgsmålet om miljøkvalitet er meget vigtigt for mig – og derfor er jeg ikke interesseret i at bruge engangsværktøj.

Desuden er der en anden vanskelighed her: Jeg er en person, der lever af en meget lav indkomst – en invalideydelse fra Folkesikringsinstituttet. Af denne grund er køb af dyre hjælpemidler på ingen måde muligt.

Jeg tænkte, at det kunne være løsningen i sådan en situation at købe engangs- eller engangsbestik til rimelige priser.

 

Kender du nogle firmaer, hvor man kan købe sådant bestik?

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A lejlighed 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hus på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet.

Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. Jeg er bevægelseshæmmet og har hverken kørekort eller bil. Derfor søger jeg firmaer, hvorfra jeg kan bestille produkterne til hjemlevering.

J. Nedenfor er den e-mail, jeg sendte til medlemmer af Knessets finansudvalg:

Til: Medlemmer af Knessets finansudvalg.

Emne: permanente boligløsninger.

Kære damer/herrer.

Jeg, Assaf Benyamini, 50, bor i en lejet lejlighed i Kiryat Menachem-kvarteret i Jerusalem.

Jeg lever af førtidspension fra Folkesikringsinstituttet. Desuden får jeg omkring 770 NIS om måneden som huslejehjælp fra ministeriet for byggeri og bolig gennem MGR

Som bekendt er priserne på lejligheder i staten Israel steget markant de seneste år – hvilket også har ført til en markant stigning i lejepriserne.

På trods af mange henvendelser er størrelsen af ​​lejehjælpen dog ikke blevet opdateret i mange år – og denne rute kan på nuværende tidspunkt ikke være en tilstrækkelig boligløsning for den handicappede befolkning. Derudover: når det drejer sig om en boløsning til en person med et handicap, er der nogle gange merudgifter på grund af behov for forskellige tilgængelighedsordninger.

Mit spørgsmål er, om den nuværende regering har planer om at give mennesker med handicap adgang til permanente boligløsninger?

Med venlig hilsen

Asaf Benjamin.

post Scriptum. Nedenfor er min korrespondance med MAGAAR. :

Søndag den 13. august klokken 10:51

De dokumenter, som jeg har sendt til dig i de seneste år, er ret relevante – der er ingen ændringer siden da.

Du kan helt sikkert videresende min anmodning til de udpegede steder.

Din insisteren på ikke at videresende min ansøgning og det faktum, at du fortsætter med at chikanere mig for ingenting, er reelt misbrug af dine klienter – den slags adfærd, jeg er stødt på, desværre ikke for første gang.

Skjul originalt indlæg

Søndag den 13. august 2023 kl. 10:30:18GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Skrevet af:

Så jeg svarer dig igen.

De eneste dokumenter, der nåede mig, er de medicinske dokumenter. (Nogle af dem er meget gamle og irrelevante

Send venligst det, jeg bad dig om, ellers vil vi ikke kunne fortsætte behandlingen.

Bemærk at det du har sendt de seneste år ikke er relevant, du skal have opdaterede dokumenter!!!

Tak og god dag.

 

—–Original post—–

Fra: assaf benyamini < [email protected] >

Sendt: Søndag den 13. august 2023 kl. 10.17

Til: Jerusalem leje < [email protected] >

Emne: Vedr.: Mine breve til MGER

Jeg gør derfor (igen) opmærksom på, at alle disse dokumenter allerede er blevet sendt til Dem ved adskillige lejligheder i de senere år.

Søndag den 13. august 2023 kl. 09:38:28GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Skrevet af:

God morgen,

Jeg modtog de medicinske dokumenter.

Kun de sidste seks måneder er relevante.

Socialrapport 2011 irrelevant

Ud over det er der andre yderligere dokumenter nødvendige, som ikke er relateret til medicinske dokumenter.

Jeg skriver her hvad du skal medbringe:

2023 Bekræftelse af handicapberettigelse

2023 betalingsoplysninger

Protokol fra National Provident Commission (som anerkendte dit handicap) certifikat for inaktivitet eller sedler 2-7/23 (hvis aktiv) 4 måneder efter detaljeret ansøgningsbrev computeriseret medicinsk rapport social rapport (hvis relevant) ajour!

Gældsbeviser (hvis relevant)

Selvangivelse (kan udfyldes via hjemmesiden)

 

Indtil dokumenterne er modtaget, vil vi ikke kunne fortsætte behandlingen.

Med succes,

—–Original post—–

Fra: assaf benyamini < [email protected] >

Sendt: onsdag den 9. august 2023 kl. 11:21

Til: Jerusalem leje < [email protected] >

Emne: Mine breve til MAGAAR.

Så jeg forstod det ikke – hvilke dokumenter har du brug for nu?

Alle mine medicinske dokumenter er allerede blevet sendt til dig mange gange!!!

Hvad er så problemet med at give et velordnet svar på vegne af Land- og Boligministeriet???

Jeg vedlægger derfor her (igen) en fil med mine lægelige dokumenter.

assaf benyamini.

Onsdag den 9. august 2023 kl. 10:53:45 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Skrevet af:

Anmodninger om at levere ajourførte dokumenter, ellers vil udvalget ikke kunne drøfte anmodningen

—–Original post—–

Fra: assaf benyamini < [email protected] >

Sendt: onsdag den 9. august 2023 kl. 10.52

Til: Jerusalem leje < [email protected] >

Emne: Vedr.: Mine breve til MAGAAR

MAGAAR hilsener:

Alle de dokumenter, du anmoder om her, er allerede blevet sendt til dig flere gange.

Så jeg beder igen om et velordnet svar fra Bygnings- og Boligstyrelsen angående almene boliger – det svar du har sendt mig er simpelthen ligegyldigt i sagen!! Med venlig hilsen,

assaf benyamini.

 

Onsdag den 9. august 2023 kl. 09:45:20 GMT+3, Jerusalem rent< [email protected] > Skrevet af:

—–Original post—–

Fra: assaf benyamini < [email protected] >

Sendt: mandag den 7. august 2023 kl. 22.58.

Til: Jerusalem leje < [email protected] >

Emne: Fw: Mine breve til MAGAAR

 

—– En videresendt besked —–

Af: assaf benyamini < [email protected] >

Til: [email protected] <[email protected]> Sendt: Søndag den 6. august 2023 kl. 13:08:58GMT+3

Emne: Mine breve til MAGAAR.

MAGAAR hilsener:

 

Emne: socialt boligbyggeri.

Kære damer/herrer.

Jeg er en af ​​dine kunder fra Jerusalem-området, og gennem dig modtager jeg hjælp til at betale huslejen på 770 NIS pr. måned.

Jeg vil gerne tjekke, om jeg er berettiget til en lejlighed med lavt lejemål.

Jeg ønsker at modtage en ordnet reference skriftligt på vegne af Bygnings- og Boligafdelingen på min anmodning.

Med venlig hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Indgang A lejlighed 4,

Kiryat Menahem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

Telefonnumre: i et hemmeligt hus på grund af chikane og en klage til det israelske politi, der ikke blev behandlet.

Mobil-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mit identifikationsnummer: 029547403.

2) Mine e-mailadresser: [email protected] eller: [email protected] eller : [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected] eller: 1972assaf@mailfence .com eller: [email protected] eller: [email protected] eller: [email protected]

K. Her er min korrespondance med den amerikanske skuespillerinde ved navn Charlize Theron:

Gå ind

jackson

Dejligt at møde dig og hvor er du fra min kære

Gå ind

אתה שלחת

Jeg bor i Jerusalem-ISRAEL.

Gå ind

jackson

Okay

Gå ind

jackson

Så er du gift eller single med børn kære

Gå ind

אתה שלחת

Du finder alle disse oplysninger i den besked, jeg har sendt til dig her. assaf benyamini.

Gå ind

אתה שלחת

Men hvem er du ? Hvorfor er det så interessant for dig, om jeg er gift eller ej? Forklar mig venligst!! assaf benyamini.

Gå ind

jackson

Jeg er Charlize Theron fra Sydafrika, men jeg bor i Los Angeles, Californien, USA, og jeg er single og søger, og jeg er en amerikansk skuespillerinde

Gå ind

jackson

Så er du gift eller single med børn kære

Gå ind

אתה שלחת

Jeg er single. Jeg er en 50 år gammel jødisk handicappet mand fra Jerusalem, ISRAEL. Jeg kan ikke tage til Los Angeles for at møde dig, bare tag det i betragtning. assaf benyamini.

Gå ind

אתה שלחת

Og jeg ser i din profil navnet “Jackson August”. Jeg ser også skuespillerinden Charlize Theron have endnu en facebookside – måske en klassisk fidus og falsk profil. assaf benyamini.

Gå ind

19:57

jackson

Nej, jeg brugte mine børns navn til at oprette en hemmelig privat konto til at sende sms til venner

Gå ind

קיבלת תשובה מאתJackson

ההודעה המקורית:

Jeg er single. Jeg er en 50 år gammel jødisk handicappet mand fra Jerusalem, ISRA…

Men hvis du elsker mig, kan jeg stadig komme til Israel

Gå ind

jackson

Så kan vi være gode, tætte, hjælpsomme, pålidelige og troværdige venner, kære

Gå ind

אתה שלחת

Så historien, du fortæller mig her, giver ingen mening: du er en berømthed og har millioner (hvis ikke flere) af beundrere over hele verden – og du bruger din hemmelige profil til at skrive til mig – en privatperson i ISRAEL, hvoraf ingen ved noget? Hvorfor skrev du ikke f.eks. til nogen i USA, nogen i Europa osv. ? hvorfor mig? Det er meget mærkeligt, der er ingen fornuftig forklaring på sådan noget!! Jeg er 50 – jeg er ikke et barn og har livserfaring – hvorfor skulle jeg tro på sådan en mærkelig historie? assaf benyamini.

Gå ind

21:24

jackson

 

Ok med tiden min skat, vi vil kende hinanden bedre.

 

L. Mine links:

1) deler moderskabet sammen

 

2) Facebook gruppe  “kvinder👩del, konsulter og anbefal🌷“.

 

3) Facebook side “defensiv af“.

 

4) “HAVA” klinik for kvinders sjælesundhed

 

5) organisation  “mødre foran

 

6) hjemmeside novakid.com– Engelskundervisning for børn

 

7) “præcis” projekt – til fremme af kvinder i de eksakte videnskaber

 

8) Fagforeninger henvender sig til den gamle mand i Israel

 

9) forening “til deres bedste” – Kvindelige læger og adressen på læger, der overlevede Holocaust i Israel”

 

Print Friendly, PDF & Email