Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Gevolgen van crisis. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Gevolgen van crisis.

Tot:

Onderwerp: Bescherming tegen de gevolgen van de crisis

Geachte meneer en mevrouw.

Zoals je weet is er al een paar dagen (ik schrijf dit op 3 juni 2022) dat er wereldwijd een ernstige crisis uitbreekt op het gebied van voedingszekerheid, dit door een aantal omstandigheden:

1) De oorlog tussen Rusland en Oekraïne, die de invoer van tarwe, granen en maïs van daaruit bijna volledig stopte, waarvan bekend is dat deze ongeveer 30 tot 40 procent van de beschikbare voorraad van deze gewassen wereldwijd uitmaakt, en anderzijds aan de andere kant is er een enorm potentieel om deze producten uit China en India te importeren, wat tegenwoordig verre van uitvoerbaar is, en dit is ook erg moeilijk om te doen om politieke redenen (landen die het slachtoffer zijn geworden van de westerse rijken in de geschiedenis is nu niet bereid om mee te werken, aangezien de westerse wereld de schuld is van de crisis, en dat is de situatie, en het hoeft er alleen maar de prijs voor te betalen.de pogingen om aan de heersers van deze landen uit te leggen dat de crisis een internationale crisis is en dat uiteindelijk alle inwoners van de wereld zullen lijden onder de gevolgen ervan, ongeacht wie de schuldige is – deze verklaringen zijn aan dovemansoren gericht, en vaak historische woede en gedachten , gevolgd door de wens om wraak te nemen door de voormalige koloniale machten, die veel belangrijker zijn dan de oprechte bezorgdheid over de aanhoudende en verergerende wereldwijde crisis die hen uiteindelijk ook pijn zal doen).

2) De terugkeer van de COVID-crisis naar China, waarvan bekend is dat de havens een zeer belangrijke rol spelen in de handel van zeer veel grondstoffen in de voedingsindustrie in de wereld. In het kielzog van de terugkeer van de crisis en de strenge lockdowns daar, is er een aanzienlijke schade voor het goed functioneren van het zeevervoer en de handel die daar vandaan komt, waardoor het aanbod van veel producten afneemt.

3) Zoals u weet, zijn de brandstofprijzen de afgelopen maanden wereldwijd aanzienlijk gestegen, waardoor de kosten van transport en opslag in koeling stijgen, en daarmee natuurlijk ook de prijzen van producten, waaronder de basisbehoeften van voedsel in de wereld.

4) Eindeloze en vernietigende gevolgen van de klimaatcrisis: droogtes, krimp van de gebieden die geschikt zijn voor verwerking of landbouw, totale drainage wat betreft neerslaghoeveelheden: zeer grote hoeveelheden regen die in korte tijd vallen en enorme overstromingen en overstromingen veroorzaken, die, niet alleen schade toebrengen aan mensenlevens en eigendommen, maar ook schade toebrengen aan landbouwgebieden. Aan de andere kant gaan we door zeer lange periodes, soms vele jaren waarin er geen mogelijkheid is om veel gewassen te ondersteunen door gebrek aan neerslag en lange periodes van droogte.

Bovendien veroorzaakt de trend van woestijnvorming en extreme hittegolven een uitputting van waterbronnen, wat natuurlijk een zeer ernstige bedreiging vormt voor grote bevolkingsgroepen, en het ook erg moeilijk maakt voor het onderhoud van de landbouw en de voedselvoorziening over de hele wereld .

5) En een specifieke reden voor Israël: de verkeersopstoppingen in de havens, zowel in de haven van Haifa als in de haven van Ashdod, waardoor de importeurs in de staat Israël gedwongen zijn de extra kosten op te vangen die worden veroorzaakt door buitenlandse rederijen. Zoals u weet, is dit probleem al lang niet opgelost vanwege politieke redenen en onopgeloste problemen op het gebied van arbeidsverhoudingen in de staat Israël.

 

Zoals u weet, zijn de resultaten van deze realiteit prijsstijgingen, waarvan de grootste slachtoffers, zoals altijd, de zwakke klassen zijn die in de verschillende landen in economische moeilijkheden verkeren.

Als gehandicapte die leeft van een uitkering en tot deze categorieën behoort, zou ik willen vragen: Zijn er momenteel politieke en/of publieke organisaties, in de staat Israël of op andere plaatsen in de wereld, wiens doel het is om en de schade aan deze mensen te beperken en hen te helpen overleven? Heeft u hierover informatie tot uw beschikking?

Groeten,

Asaf Benyamini,

Costa Rica St. Nr. 115,

Entree A.- Appartement 4,

Kiryat Menachem,

Jeruzalem,

Israël, Postcode: 9662592.

Telefoonnummers: Thuis-972-2-6427757.

Mobiel-972-58-6784040.

Faxnummer–97277-2700076.

mevrouwB. 1) Mijn ID-nummer: 029547403

2) Mijn e-mails: [email protected]

En: [email protected]

En: [email protected]

En: [email protected]

En: [email protected]

En: [email protected]

En: [email protected]

En: [email protected]

En: [email protected]

3) Ik merk op dat ik tot een verzwakte bevolking behoor en leef van een invaliditeitsuitkering van het National Insurance Institute. Daarom behoor ik ook tot een populatie die zeker gewond zal rakendoor zo’n crisis op de meest ernstige en harde manier.

4) Mijn website:/https://disability5.com

5) En ik heb een aanvullende vraag: zijn er momenteel wetenschappelijke en/of technologische onderzoeksgebieden die het potentieel hebben om oplossingen zoals deze of andere oplossingen te leiden? En zo ja, in welke mate worden ze gepromoot en ontvangen ze onderzoeks- en ontwikkelingsbudgetten van de regeringen van de wereld?

6) Hieronder vindt u een aantal links naar artikelen (in het Hebreeuws) die recentelijk in de Israëlische pers over dit onderwerp zijn gepubliceerd:

https://www.israelhayom.co.il/business/article/8528423

 

https://www.calcalist.co.il/world_news/article/ryi9v2cvc

 

https://www.mako.co.il/nexter-magazine/bite_from_tomorrow/Article-4375d0721cd1d71026.htm

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001400653

7) Ik zal opmerken dat ik een Hebreeuwssprekend persoon ben en dat mijn kennis van vreemde talen zeer beperkt is. Met uitzondering van gemiddeld tot laag niveau Engels en zeer laag niveau Frans heb ik geen verdere kennis op dit gebied.

Ik werd geholpen door een professioneel vertaalbureau om dit document te schrijven.

 

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE