Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Grundläggande lagstiftning. - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Hoppa till innehåll
Home » הפוסטים באתר » Grundläggande lagstiftning.

Grundläggande lagstiftning.

Till:

Ämne: en fråga om lagstiftning.

Kära fruar/herrar.

Som bekant i staten Israel, liksom på många andra platser, finns det många befolkningar som har svårt att överleva och som befinner sig i svåra ekonomiska svårigheter, som äldre eller funktionshindrade.

Jag har frågan om en lösning av ärendet inom ramen för en samlad grundlag kan leda till en förbättring av situationen. Jag menar stiftandet av “Basic Law of Social Rights” – som, som ni vet, har nämnts under åren också i de olika medierna.

Jag ställer frågan angående denna lag som någon som har deltagit i de funktionshindrades kamp i Israel sedan 2007 – och jag skulle vara intresserad av att veta vad din åsikt är i frågan.

Hälsningar,

Asaf Benjamin.

A. Nedan är ett mejl som jag skickade till journalisten Keren Neubach. Tyvärr svarade den senare inte på min förfrågan.

 

—– Ett vidarebefordrat meddelande —–

Förbi:Assaf Benjamin < [email protected] >

till: [email protected] < [email protected] >

Skickad på:Onsdagen den 7 september 2022 kl. 11:21:07 PMGMT+3

Ämne:Mina brev till fru Karen Neubach.

 

Hälsningar till fru Keren Neubach:

Ämne: Problem med drogövervakning.

Kära frun .

Jag, Asaf Binyamini, 49 år, bor i ett skyddat boende för utvecklingsstörda i föreningen “Reot” i Jerusalem – inom ramen för ett boende för utvecklingsstörda i samhället som driver en rehabiliteringskorg på uppdrag av hälsoministeriet .

Jag tar psykiatriska mediciner – och på senare år har en outhärdlig verklighet dykt upp där psykiatriker på mentalvårdscentraler har slutat övervaka de psykiatriska medicinerna (jag vet att det här kommer att låta lite absurt – men tyvärr är det den verklighet jag möter gång på gång) . Men eftersom jag lever på en väldigt låg inkomst – handikappersättning från Riksförsäkringsverket – är det omöjligt för mig att gå till läkare privat.

Men idag finns det inget annat alternativ, eftersom inte ens psykiatrikerna på mentalvårdsstationerna längre är en adress för mig, av två anledningar:

1) Problematiskt förhållningssätt till behandling – närhelst man kommer till stationen behandlas psykiskt skadade automatiskt som personer som också är psykiskt funktionshindrade – något som leder till total bristande lyssnande från läkarnas sida. Från det ögonblick jag skulle komma till stationen skulle läkarna utgå från att de skulle veta exakt vilka problem jag lider av utan att lära känna mig ens en ytlig eller minimal bekantskap. Detta resulterade gång på gång i felaktiga behandlingsmetoder som tillämpades på mig och även min oförmåga att samarbeta med den nedsättande attityd som följde med det. Och vad mer är: även i de fall där klinikpersonalen eller läkarna kände mig, förändrades behandlingen fortfarande inte – vilket förhindrade alla möjligheter att behandla eller hjälpa och oändliga sammandrabbningar med personalen som förment ” Jag skulle lämna samma “spårning” Antagligen för att förhindra sig själva från ytterligare skada och onödig psykisk ångest under sken av “hjälp” eller “behandling”. Jag vet att detta är en generalisering – men vad kan man göra, det här är verkligheten. Jag skulle lämna samma “spårning” Antagligen för att förhindra sig själva från ytterligare skada och onödig psykisk ångest under sken av “hjälp” eller “behandling”. Jag vet att detta är en generalisering – men vad kan man göra, det här är verkligheten.

2) Fysiskt hälsotillstånd – i början av 1998 råkade jag ut för en arbetsolycka på hotellet “Larom” i Jerusalem där jag då arbetade i cirka tre månader som en del av ett projekt av organisationen “Alvin Israel” – och sedan dess har jag utvecklat en rad fysiska problem som Riksförsäkringsverket inte känner igen något av. Dessutom finns det för närvarande ingen annan enhet eller regeringskontor som erkänner denna skada.

Sedan den olyckan har mitt tillstånd sakta men kontinuerligt och konsekvent förvärrats – och idag har jag nått ett tillstånd där även fysiskt att ta sig till mentalvårdsstationerna är en allt svårare och problematisk fråga för mig.

En allmän sjukkassa som jag är medlem i, och även hälsoministeriet hävdade att de inte har någon lösning på den här situationen och att de inte har en psykiatriker som jobbar hemma.

 

De senaste månaderna har jag försökt hitta en lösning på ett lite annorlunda sätt: genom att gå till en farmakolog. Men det visade sig att farmakologen jag besökte bara delvis kunde hjälpa, och att eftersom han inte är psykiater hade han ingen förmåga att hjälpa mig att reda ut de psykiatriska medicinerna jag tar.

Dessutom: det blev klart för mig att på grund av det lilla antalet läkare som sysslar med detta område (för illustrationens skull: i hela metropolen Jerusalem och dess omgivningar finns det bara 2 läkare inom detta område – läkaren på hans klinik I besökt inom offentlig medicin och en annan läkare som kan nås privat, när varje besök kostar flera hundra kronor som inte är jag har alla möjligheter att betala dem, och jag vet inte om hon också gör det hemma – och av förklarliga skäl Jag skriver inte här namnen på dessa läkare eller namnen på de medicinska institutionerna där de arbetar) – så farmakologisk övervakning är inte möjlig i dagens verklighet. Som ni vet finns det också ett delområde inom farmakologi som kallas psykiatrisk farmakologi,

 

Och för att sammanfatta: dessa omständigheter leder en person i min situation, som behöver tjänster från en psykiater som arbetar hemma till en fullständig återvändsgränd – och trots det akuta behovet av att övervaka de mediciner jag tar, erbjuds jag för närvarande inte någon rimlig lösning.

Jag bör påpeka att det verkligen finns en psykiater i samhällets mentalvårdsmiljö – men de vägrar envist att låta henne bo i mitt hus – något som åtminstone tillfälligt kunde ha löst problemet. Detta avslag gavs precis så och utan anledning – och som ett uttryck för fullständig likgiltighet för mitt tillstånd och för att bristande uppföljning av medicinen till och med kan utsätta mitt liv för fara.

Hur som helst, jag letar efter en lösning. Har du en idé till en lösning som fortfarande kan hittas i den här situationen?

Jag ska påpeka att jag vet att du är journalist och inte läkare – så jag ber dig inte om medicinska rekommendationer. Detta är en byråkratisk svårighet som inte gör att jag kan få den behandling jag behöver – och kanske får du möjlighet att hjälpa till i den här frågan. Jag kommer också att vara redo att gå i luften om detta krävs.

Jag vill påpeka att jag skriver dessa saker som någon som lyssnar på många av de program du presenterar, och som dessutom uppskattar din offentliga och mediala verksamhet i frågor som rör psykisk hälsa. Jag lyssnade på många av de artiklar du förberett i ämnet – och eftersom alla regeringsdepartement inte erbjuder mig en lösning och inte gör något annat än att överföra mig fram och tillbaka från en till en annan, vem vet – kanske ditt ingripande kan hjälpa till i detta ärende som har fastnat i många månader.

Hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mina telefonnummer: hemma-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

3) Den terapeutiska miljön jag befinner mig i:

Association “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumren på vandrarhemmets kontor: 972-2-6432551. och: 972-2-6428351.

Vandrarhemmets e-postadress:

[email protected]

Socialarbetaren på vandrarhemmet, som arbetar som hushållerska i min lägenhet: Mrs. Sara Stora-972-55-6693370.

4) Husläkaren som jag övervakas med:

Dr Brandon Stewart,

“Clalit Health Services” – “HATAYELET” klinik,

Gata Daniel Yanovsky 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9338601.

Telefonnumret på klinikens kontor: 972-2-6738558.

Faxnummer på klinikens kontor: 972-2-6738551.

B. Nedan följer min korrespondens med Facebook-gruppen:

hillebarder, assistenter och mitt yrke för workshops, retreater, festivaler och evenemang“.

Administratörsteamet har avvisat ditt inlägg i gruppen Helpers, Assistants and Professionals for Workshops, Retreats, Festivals and Events.

3 timmar sedan

assaf benyamini samlade medhjälpare, assistenter och proffs för workshops, retreater, festivaler och evenemang

7 september kl. 22:43 ·

Till: “Hjälpare, assistenter och proffs för workshops, retreater, festivaler och evenemang”.

Ämne: inspelade föreläsningar.

Kära fruar/herrar..

Jag äger den flerspråkiga bloggen https://disability5.comsom behandlar frågorna om sjukdom och funktionsnedsättning.

Bloggen byggdes i ett system av wordpress.org – och lagrades på servers24.co.ils servrar

Jag letar efter en webbplats där du kan hitta inspelningar av föreläsningar som kan användas utan upphovsrättsliga problem (liknar till exempel Google Scholars webbplats inom området artiklar).

Känner du till en sådan tjänst?

Hälsningar,

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mina telefonnummer: hemma-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

respons

Inte relevant för gruppen

C. Nedan är 2 meddelanden som jag lämnade på Facebook-sidan för journalisten Esti Perez Ben-Ami:

1)Asaf Benjamin

Till fru Esti Perez Ben-Ami, hälsningar: Jag lyssnar varje dag på radiopratprogrammet

בחצי idagEdith kollapsade och drabbades av en stroke under sina resor Wilson tog hans plats. Även om hon Som nämnts valdes hon inte i någon demokratisk process mellan åren 1919 och 1920 – trots allt var hon under denna period president i alla avseenden – den enda kvinnliga presidenten hittills i amerikansk historia. Med vänlig hälsning, Asaf Binyamini.

2)Asaf Benjamin

Jag bifogar det relevanta inlägget från Wikipedia:https://he.wikipedia.org/…/%D7%90%D7%93%D7%99%D7%AA_%D7…

(posten är på hebreiska (ebrisk-mitt första språk) – men jag är säker på att den kan hittas nästan på alla språk)

D. Nedan är brevet, som jag skickade till “bipolär – det som intresserar de med humörstörningar – depression, ångest och manodepression”.

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

till:

[email protected]

Måndagen den 12 september klockan 16.18

Till: “Bipolär – det som intresserar de med humörstörningar – depression, ångest och manodepression.”

Ämne: Problem med drogövervakning.

Kära fruar/herrar.

Jag, Asaf Binyamini, 49 år, bor i ett skyddat boende för utvecklingsstörda i föreningen “Reot” i Jerusalem – inom ramen för ett boende för utvecklingsstörda i samhället som driver en rehabiliteringskorg på uppdrag av hälsoministeriet .

Jag tar psykiatriska mediciner – och på senare år har en outhärdlig verklighet dykt upp där psykiatriker på mentalvårdscentraler har slutat övervaka de psykiatriska medicinerna (jag vet att det här kommer att låta lite absurt – men tyvärr är det den verklighet jag möter gång på gång) . Men eftersom jag lever på en väldigt låg inkomst – handikappersättning från Riksförsäkringsverket – är det omöjligt för mig att gå till läkare privat.

Men idag finns det inget annat alternativ, eftersom inte ens psykiatrikerna på mentalvårdsstationerna längre är en adress för mig, av två anledningar:

1) Problematiskt förhållningssätt till behandling – närhelst man kommer till stationen behandlas psykiskt skadade automatiskt som personer som också är psykiskt funktionshindrade – något som leder till total bristande lyssnande från läkarnas sida. Från det ögonblick jag skulle komma till stationen skulle läkarna utgå från att de skulle veta exakt vilka problem jag lider av utan att lära känna mig ens en ytlig eller minimal bekantskap. Detta resulterade gång på gång i felaktiga behandlingsmetoder som tillämpades på mig och även min oförmåga att samarbeta med den nedsättande attityd som följde med det. Och vad mer är: även i de fall där klinikpersonalen eller läkarna kände mig, förändrades behandlingen fortfarande inte – vilket förhindrade alla möjligheter att behandla eller hjälpa och oändliga sammandrabbningar med personalen som förment ” Jag skulle lämna samma “spårning” Antagligen för att förhindra sig själva från ytterligare skada och onödig psykisk ångest under sken av “hjälp” eller “behandling”. Jag vet att detta är en generalisering – men vad kan man göra, det här är verkligheten. Jag skulle lämna samma “spårning” Antagligen för att förhindra sig själva från ytterligare skada och onödig psykisk ångest under sken av “hjälp” eller “behandling”. Jag vet att detta är en generalisering – men vad kan man göra, det här är verkligheten.

2) Fysiskt hälsotillstånd – i början av 1998 råkade jag ut för en arbetsolycka på hotellet “Larom” i Jerusalem där jag då arbetade i cirka tre månader som en del av ett projekt av organisationen “Alvin Israel” – och sedan dess har jag utvecklat en rad fysiska problem som Riksförsäkringsverket inte känner igen något av. Dessutom finns det för närvarande ingen annan enhet eller regeringskontor som erkänner denna skada.

Sedan den olyckan har mitt tillstånd sakta men kontinuerligt och konsekvent förvärrats – och idag har jag kommit till en situation där även den fysiska ankomsten till mentalvårdsstationerna är en svår och allt mer problematisk fråga för mig.

En allmän sjukkassa som jag är medlem i, och även hälsoministeriet hävdade att de inte har någon lösning på den här situationen och att de inte har en psykiatriker som jobbar hemma.

De senaste månaderna har jag försökt hitta en lösning på ett lite annorlunda sätt: genom att gå till en farmakolog. Men det visade sig att farmakologen jag besökte bara delvis kunde hjälpa, och att eftersom han inte är psykiater hade han ingen förmåga att hjälpa mig att reda ut de psykiatriska medicinerna jag tar.

Dessutom: det blev klart för mig att på grund av det lilla antalet läkare som sysslar med detta område (för illustrationens skull: i hela metropolen Jerusalem och dess omgivningar finns det bara 2 läkare inom detta område – läkaren på hans klinik I besökt inom offentlig medicin och en annan läkare som kan nås privat, när varje besök kostar flera hundra kronor som inte är jag har alla möjligheter att betala dem, och jag vet inte om hon också gör det hemma – och av förklarliga skäl Jag skriver inte här namnen på dessa läkare eller namnen på de medicinska institutionerna där de arbetar) – så farmakologisk övervakning är inte möjlig i dagens verklighet. Som ni vet finns det också ett delområde inom farmakologi som kallas psykiatrisk farmakologi,

Och för att sammanfatta: dessa omständigheter leder en person i min situation, som behöver tjänster från en psykiater som arbetar hemma till en fullständig återvändsgränd – och trots det akuta behovet av att övervaka de mediciner jag tar, erbjuds jag för närvarande inte någon rimlig lösning.

Jag bör påpeka att det verkligen finns en psykiater i samhällets mentalvårdsmiljö – men de vägrar envist att låta henne bo i mitt hus – något som åtminstone tillfälligt kunde ha löst problemet. Detta avslag gavs precis så och utan anledning – och som ett uttryck för fullständig likgiltighet för mitt tillstånd och för att bristande uppföljning av medicinen till och med kan utsätta mitt liv för fara.

Hur som helst, jag letar efter en lösning. Har du en idé till en lösning som fortfarande kan hittas i den här situationen?

Hälsningar,

Asaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mina telefonnummer: hemma-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

3) Den terapeutiska miljön jag befinner mig i:

Association “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumren på vandrarhemmets kontor: 972-2-6432551. och: 972-2-6428351.

Vandrarhemmets e-postadress:

[email protected]

Socialarbetaren på vandrarhemmet, som arbetar som hushållerska i min lägenhet: Mrs

Sara Stora-972-55-6693370.

Psykiatern från vandrarhemsteamet: Dr Katia Levin.

4) Husläkaren som jag övervakas med:

Dr Brandon Stewart,

“Klalit Health Services” – strandpromenaden,

Gata

Daniel Yanovsky 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9338601.

Telefonnumret på klinikens kontor: 972-2-6738558.

Faxnummer på klinikens kontor: 972-2-6738551.

E. Nedan är början på ett brev, som jag skickar till olika platser:

Till:

Ämne: journalistiska råd.

Kära fruar/herrar.

2007 gick jag med i de funktionshindrades kamp i Israel, och sedan den 10 juli 2018 har jag gjort det som en del av “Natagver”-rörelsen som jag gick med i. I “Nategber”-rörelsen försöker vi främja rättigheterna för de “transparenta funktionshindrade” – människor som jag som lider av funktionsnedsättningar och svåra hälsoproblem som inte är synligt synliga utåt – vilket orsakar diskriminering även i förhållande till andra funktionshindrade. .

Jag kommer att påpeka att framgångarna med att föra kampen framåt var ytterst begränsade, och än idag (jag skriver dessa ord torsdagen den 16 juni 2022) samarbetar inte de olika myndigheterna i staten Israel med oss ​​- och gör ingenting annat än hänvisa oss fram och tillbaka från den ena till den andra.

Efter att många vädjanden till israeliska medier och artiklar publicerade i den (i några av vilka även författaren till detta brev deltog) inte hjälpte, tänkte jag pröva ett annat tillvägagångssätt: en vädjan till utländska medier utanför staten Israel, i ett försök att hitta journalister från olika delar av världen som skulle visa intresse för ämnet.

Därför skulle jag vilja fråga dig: Har du några idéer om hur detta kan göras?

Hälsningar,

Asaf Benjamin.

 

F. Nedan följer några förklarande ord om den sociala rörelsen jag gick med i den 10 juli 2018, så som de förekom i pressen:

Tatiana Kaduchkin, en vanlig medborgare, bestämde sig för att etablera “Natgver”-rörelsen för att hjälpa dem som hon kallar “transparenta funktionshindrade”. Hittills har cirka 500 personer från hela landet anslutit sig till hennes rörelse. I en intervju med kanal 7:s Yoman berättar hon om projektet och de funktionshindrade som inte får ordentlig och tillräcklig hjälp från de berörda myndigheterna, helt enkelt för att de är transparenta.

Enligt henne kan den funktionshindrade befolkningen delas in i två grupper: funktionshindrade med rullstol och funktionshindrade utan rullstol. Den andra gruppen definierar hon som “transparenta funktionshindrade” eftersom de enligt henne inte får samma service som funktionshindrade med rullstol, trots att de definieras som 75-100 procents funktionshinder.

Dessa människor, förklarar hon, kan inte försörja sig på egen hand, och de behöver hjälp av de tilläggstjänster som funktionshindrade med rullstol har rätt till. Exempelvis får de transparenta funktionshindrade låg handikappersättning från folkförsäkringen, de får inte vissa tillägg som specialtjänstersättning, gesällersättning, mobilitetsersättning och de får även lägre bidrag från bostadsministeriet.

Enligt forskningen utförd av Kaduchkin är dessa transparenta funktionshindrade människor hungriga på bröd trots försöket att hävda att det i Israel 2016 inte finns några människor som är hungriga på bröd. Den forskning hon genomfört slår också fast att självmordsfrekvensen bland dem är hög. I rörelsen hon grundade arbetar hon för att sätta transparenta funktionshindrade på väntelistorna till allmännyttiga bostäder. Det beror på att de enligt henne vanligtvis inte kommer in på dessa listor trots att de ska vara valbara. Hon håller en hel del möten med ledamöter i Knesset och deltar till och med i möten och diskussioner i relevanta utskott i Knesset, men enligt henne lyssnar inte de som kan hjälpa och de som lyssnar är i opposition och kan därför inte hjälp.

Nu uppmanar hon fler och fler “transparenta” funktionshindrade att gå med, att kontakta henne så att hon kan hjälpa dem. Enligt hennes bedömning, om situationen fortsätter som i dag, kommer det inte att finnas någon flykt från en demonstration av funktionshindrade som kommer att kräva sina rättigheter och de grundläggande förutsättningarna för sin försörjning.

G. Du kan kontakta direktören för “Nitgaber”-rörelsen, Mrs. Tatiana Kaduchkin, söndag till torsdag mellan 11:00 och 20:00 ISRAEL-tid, förutom judiska helgdagar och de olika israeliska helgdagarna.

Telefonnumren du kan använda för att kontakta

henne: 972-52-3708001. och: 972-3-5346644.

H. Nedan är början på ett brev, som jag sänder till olika platser:

Till:

Ämne: idéer till manus.

Kära fruar/herrar.

Jag skrev de 9 fiktiva berättelserna som skrivs här – och jag letar efter webbplatser som håller en slags “konkurrens” mellan användare som erbjuder idéer för film- eller tv-branschen som sådana berättelser kan skickas till.

Känner du till sådana hemsidor?

Hälsningar,

Asaf Benjamin.

 

Berättelse nummer 1 – Dödliga temperaturer:

 

Året är 2070. Klimatkrisen i staten Israel och över hela världen intensifieras – dock har mänskligheten lyckats övervinna problem som vattenbrist med hjälp av tekniska medel och hitta ett sätt att till och med upprätthålla jordbruket under dessa förhållanden. Året runt stiger temperaturen i staten Israel (över hela landet) till 90 grader Celsius på eftermiddagen och cirka 70 grader Celsius på natten. I en sådan verklighet kan människor inte existera utan speciell skyddsutrustning – utan den är en person faktiskt dömd till döden. Men det här är sofistikerad och dyr vetenskaplig utrustning – och i staten Israel håller på att utvecklas en offentlig debatt som handlar om vilka grupper som ska få, eller inte tillåtas, tillgång till denna utrustning: Kommer människor som har begått brott och skadat samhället , har också rätt att använda den? Bör staten finansiera den dyra och livräddande utrustningen för alla – eller bör den i lag definiera vem som ska ta emot den och inte (och det finns ingen alternativ utrustning för detta ändamål – trots ändlösa försök från forskare att utveckla den)? Och vilken inställning har rättssystemet till dem som hindrar en annan person från att komma åt skyddsutrustningen – oavsiktligt eller av uppsåt? Och skulle staten Israel bistå i denna fråga till länder i tredje världen där utrustningen saknas eller inte fungerar – vilket orsakar massdödlighet – eller på grund av dess höga pris är staten Israel skyldig att tillhandahålla detta skydd först och främst till sina egna medborgare – oavsett deras politiska eller ideologiska tillhörighet? Och hur media: radio, tv,

Och det finns andra dilemman relaterade till samma skyddsutrustning: i några av de fabriker som producerar den använder de olja som produceras från icke-koshera djur, vilket är en väsentlig del av produktionsprocessen, utan vilken slutprodukten inte kan erhållas. Överrabbinerna tillåter inte användningen av denna utrustning av halachiska skäl – och därför hittade den religiösa och ultraortodoxa allmänheten ett sätt att tillverka samma skyddsutrustning med enbart olja framställd från kosherdjur – vilket gör hela produktionsprocessen betydligt dyrare . I denna situation uppstår spänningar mellan den sekulära allmänheten, som hävdar att de inte är redo att finansiera de överdrivna produktionskostnaderna, och den ultraortodoxa allmänheten, som hävdar att eftersom staten Israel är det judiska folkets stat, och för att bevara statens judiska karaktär måste hela allmänheten delta i dessa extra kostnader. Behovet av att finansiera dessa speciella företag uppstår också i de olika valsystemen – mitt i bittra, mycket passionerade och oändliga debatter mellan de olika partierna. Naturligtvis även bland muslimer i världen,

Och det finns också geopolitiska konsekvenser: en avsevärd del av muslimerna i Europa, som under tiden har blivit majoriteten på kontinenten, stödjer sina fabriker med alla överkostnader. Den kristna befolkningen vägrar att lyda – och som ett resultat av det ser vi oupphörliga konflikter som glider in i faktiska religionskrig. Situationen på kontinenten når totalt kaos – och makternas ingripande förvärrar bara situationen på grund av de motstridiga intressena när varje makt ingriper för att hjälpa en annan sida i striderna. Staten Israel blandar sig inte i vad som händer – dock, säkerhetstjänsten i staten Israel är mycket oroad över detta på grund av den relativa närheten till några av de områden där striderna äger rum i samma Europeiska Union som har upphört att fungera på civil nivå i något avseende – och har blivit en arena av ändlösa strider där många offer faller. I Israel görs många ansträngningar för att rädda judiska befolkningar från stridsområdena och hjälpa dem att invandra till Israel – men på grund av de stora resurser som staten Israel själv tvingas betala för produktionen av skyddsutrustningen, finns det fortfarande en mycket liten budget för säkerhetstjänsterna som sysslar med dessa aktiviteter. Försvarsindustrins arbetare går till stora demonstrationer, upprättade en stor offentlig protest som pågår i många år och de tror inte på staten Israel eftersom det inte finns tillräckligt med budgetar för räddningsinsatserna. Dessa protester är inte framgångsrika och enligt demonstranterna visar de olika israeliska regeringarna fullständig likgiltighet mot dem. De är ledsna, och med tanke på denna outhärdliga situation där räddningsinsatser inte kan finansieras, försöker den israeliska säkerhetstjänsten ständigt hitta innovativa och kreativa sätt att rädda de judar som fångades i stridsområdena i det blodiga Europa: ett försök att samla in pengar genom särskilda föreningar, samt en vädjan till unga människor som är kunniga inom teknikområdena för att titta på innovativa och kreativa idéer för dessa räddningsinsatser. Dessa protester är inte framgångsrika och enligt demonstranterna visar de olika israeliska regeringarna fullständig likgiltighet mot dem. De är ledsna, och med tanke på denna outhärdliga situation där räddningsinsatser inte kan finansieras, försöker den israeliska säkerhetstjänsten ständigt hitta innovativa och kreativa sätt att rädda de judar som fångades i stridsområdena i det blodiga Europa: ett försök att samla in pengar genom särskilda föreningar, samt en vädjan till unga människor som är kunniga inom teknikområdena för att titta på innovativa och kreativa idéer för dessa räddningsinsatser. Dessa protester är inte framgångsrika och enligt demonstranterna visar de olika israeliska regeringarna fullständig likgiltighet mot dem. De är ledsna, och med tanke på denna outhärdliga situation där räddningsinsatser inte kan finansieras, försöker den israeliska säkerhetstjänsten ständigt hitta innovativa och kreativa sätt att rädda de judar som fångades i stridsområdena i det blodiga Europa: ett försök att samla in pengar genom särskilda föreningar, samt en vädjan till unga människor som är kunniga inom teknikområdena för att titta på innovativa och kreativa idéer för dessa räddningsinsatser.

 

Berättelse nummer 2 – Insektsfarm:

 

Inom militärindustrierna över hela världen utvecklas en ny typ av vapen: flygande elektroniska insekter, som fjärrstyrs av datorer. Chipsen som installeras i denna lilla insekt är programmerade att “sitta” på ett specifikt mål (dvs: soldater från fiendens armé) och injicera dem med ett dödligt gift som kommer att orsaka deras död på några sekunder. Omedelbart efteråt fungerar en självförstöringsmekanism, där den elektroniska insekten faktiskt “förstör sig själv” genom en kontrollerad explosion.

Olika länder utvecklar detta vapen i hemlighet – när hastigheten med vilken insekten verkar gör det mycket svårt att upptäcka det – när alla dess handlingar – “uppgörelsen” på offret, den automatiska injektionen av gift samt den kontrollerade explosionen bara varar några tiondelar av en sekund.

Men några av underrättelsetjänsterna i några av världens länder lyckas upptäcka existensen av dessa system i fiendeländer – något som också hålls i absolut hemlighet.

Säkerhetstjänsterna i staten Israel bestämmer sig för att ansluta sig till detta “mode” men de gör något som är unikt för Israel – som inte finns i något annat land. Över hela världen är anläggningarna där dessa elektroniska insekter produceras mycket små – och de största av dem når som mest några kubikmeter per anläggning – och för illustrationens skull: i vardagsrummet i ett vanligt hus finns kl. åtminstone flera hundra sådana anläggningar. Men i staten Israel pågår en annan verklighet, och en mycket mer upprörande sådan: det byggs enorma anläggningar i stora områden – som naturligtvis, på grund av deras hemlighetsmakeri, ingen vet vad som egentligen görs med dem. . Israels medborgare förblir hjälplösa: på grund av de omfattande områden som tilldelats alla dessa produktionsanläggningar (vilket naturligtvis inte är nödvändigt: det är säkert möjligt att producera dessa elektroniska insekter i noll och oändligt små områden) det finns inget utrymme kvar för nödvändiga civila behov som sjukhus, dagis, skolor – och faktiskt allt. Den israeliska ekonomin är förslavad till förmån för dessa hemligheter anläggningar. Detta leder till omfattande offentliga protester – de förtrycks dock med hård hand med grovt våld från polisens sida.

I denna verklighet eskalerar också de offentliga protesterna och blir allt svårare och våldsammare – och omfattar fler och fler fall av skjutning i direktsändning av säkerhetsstyrkorna.

Som ett resultat är staten Israel fångad i ett verkligt inbördeskrig som drar in alla andra länder i regionen också – vilket leder till förstörelse, förstörelse och utrotning i stor skala. Ägarna till de stora fastighetsbolagen, till vilka all ekonomisk vinst från driften av anläggningarna går till, av vilka några till och med blivit ett slags hemliga delägare och är väl medvetna om den överdrivna aktivitet som sker i dem, fortsätter att samarbeta med regeringen även i detta skede av inbördeskriget – och föredrar alltid deras enorma ekonomiska vinst framför deras egendom, och även livet för många tusen som dör i detta krig.

 

Berättelse nummer 3 – Nordkoreanska agenter:

Som ni vet finns det i den nordkoreanska armén en “militär” enhet med skandalösa aktiviteter som kallassingularitet nöjet. Nordkoreas härskare bestämmer sig för den illvilliga aktiviteten hos nordkoreanska agenter som kommer att verka i världens länder och försöka smuggla unga kvinnor från olika länder och föra dem till Nordkorea med bedrägliga medel. Majoriteten av dessa “agenter” arbetar med sofistikerade metoder och fångas inte upp – dock börjar berättelser om dessa agenter och deras arbetssätt att publiceras i världspressen. Till en början tror inte allmänheten i de olika länderna på skräckhistorierna som publiceras – och alla medier som publicerar artiklar i ämnet misstänks automatiskt göra det i ett försök att få ytterligare betyg och inget annat. Men med ökningen av antalet fall, och nordkoreanska agenter som fångas i olika delar av världen och dömas till långa fängelsestraff, och i vissa fall till och med avrättas – och detta samtidigt som skrämmande berättelser som fortsätter att publiceras, tvingas världens regeringar, också efter omfattande protester från kvinnoorganisationer i de olika länderna, för att erkänna problemets existens och börja kämpa med det. Samtidigt grips inte i alla fall agenterna – och i många regioner i världen lyckas de inte förhindra kidnappningarna. Den offentliga atmosfären är svår och grumlig i hela världen, svåra och ganska aggressiva ekonomiska sanktioner införs mot Nordkorea – dock på grund av de kärnvapen som inget land besitter,

Efter flera år anländer två nordkoreanska agenter till Israel och i något skede av deras aktiviteter fångas de av Shin Bet – och omedelbart finns det en omfattande offentlig protest som kräver att de avrättas – som man gör i många andra länder. Detta händer dock inte: de två agenterna står verkligen inför rätta och döms för allvarliga brott för att ha bedrivit människohandel – och får ett livstids fängelse – men Högsta domstolen i staten Israel vägrar att döma dem till döden. Därmed drar Israel sig inte för Nordkoreas hot, för om Israel inte omedelbart släpper de två dömda kommer det att starta ett kärnvapenkrig som kommer att förstöra hela världen. Därigenom får staten Israel en avsevärd förbättring av sin position i den internationella opinionen.

Samtidigt leder fenomenets fortsatta existens, och omöjligheten av att världen rycker upp det, till stor oro och en outhärdlig verklighet där kvinnor över hela världen vid varje givet ögonblick fruktar att de ska bli kidnappade. Underrättelseorganisationer över hela världen publicerar ett slags internationellt “anbud” där höga ekonomiska priser erbjuds alla som lyckas hitta kreativa sätt att utrota fenomenet kidnappningar. Ett slags “tävlingar” håller på att utvecklas där underrättelsepersonal från hela världen deltar – och varje år hålls en hemlig ceremoni där priserna delas ut. Vinnarna skriver under sekretessformulär med en mycket hög klassificering – och detta mitt i “agentkriget” som utvecklas över hela världen:

 

 

Berättelse nummer 4 – Cancervågor:

En liten grupp forskare från olika länder i världen utvecklar en innovativ behandling som botar alla typer av cancer. Behandlingen utförs, i det första skedet, på identifiering av det lilla ljudavtrycket (som inte kan särskiljas av det mänskliga örat) av blodflödet i patientens kropp – identifiering som är möjlig även på ett avstånd av tusentals kilometer, och med enheter som vet hur man identifierar dessa ljudpåståenden samtidigt som man ignorerar ljudvågor som kommer från många andra källor, såsom buller från bilar, buller från en radio- eller tv-sändning, normala samtal mellan människor, etc. Efter att enheten känner igen ljudutskriften från patientens blod vet den, enligt sina unika egenskaper, att identifiera vilken typ av cancer patienten lider av, och inom några sekunder att “

Men det är en hemlig teknik som inte är tillgänglig för allmänheten som inte alls känner till dess existens. Denna teknik är tillgänglig för ett mycket begränsat antal världsledare som miljardärerna och de största kapitalisterna, USA:s president eller Rysslands president.

En israelisk Mossad-agent är dödssjuk i cancer – och när läkarna informerar honom om att han bara har sex månader kvar att leva, aktiverar han sina unika färdigheter och lyckas upptäcka existensen av den unika läkningsmetoden – och mannen delar detta med sin läkare som först inte tror på honom, behandlar honom med förakt och diagnostiserar honom med en sjukdomssjäl och tappar kontakten med verkligheten. Men mannen är inte skadlig för miljön och är inte farlig – därför tvångsinlägger de honom inte på ett psykiatrisk sjukhus – och beslutar att lämna honom åt sig själv med tanke på att han ändå har lång tid kvar att leva. . Mossad-mannen som överskrider den hemliga behandlingen blir också uppenbart hånad av sina vänner inom underrättelsetjänsten – och de säger helt enkelt till honom att “sluta prata strunt”. Mannen bestämmer, i ett försök att rädda hans liv, att direkt kontakta utvecklarna av den innovativa behandlingen, och lyckas, samtidigt som han begår ett allvarligt brott, muta dem så att han kan få den medicinska behandling han behöver av dem. Hans tillstånd förbättras snabbt – något som tas emot med full förvåning bland alla människor runt omkring honom – och detta sker samtidigt som det allvarliga mutbrottet som ägde rum avslöjas. När Israelpolisen börjar utreda fallet börjar allt fler personer i systemet hävda att det inte kan vara en ren tillfällighet här, och att det måste finnas ett samband mellan de två. Mannen från Mossad som hade cancer och återhämtade sig från den innovativa behandlingen togs för många undersökningar – och föranleddes av den betydande förbättringen av hans hälsa, de bestämde sig för att utreda honom mer och mer intensivt – och vid ett eller annat tillfälle bröt han samman i utredningen, vilket ledde utredarna till de metoder han använde för att få den behandling han fick. Utredarna är i detta skede övertygade om att det under dessa omständigheter inte finns någon anledning att fortsätta utredningarna och omedelbart släppa föremålet. Samtidigt bestämmer de sig för att av ideologiska skäl avslöja den innovativa behandlingsmetoden och läcka ut den till pressen. Mannen från Mossad som hade cancer och återhämtade sig från den innovativa behandlingen togs för många undersökningar – och till följd av den betydande förbättringen av hans hälsa bestämde de sig för att undersöka honom mer och mer intensivt – och vid ett eller annat tillfälle bröt han ihop i undersökningen, ledde utredarna till de metoder han använde för att få den behandling han fick. Utredarna är i detta skede övertygade om att det under dessa omständigheter inte finns någon anledning att fortsätta utredningarna och omedelbart släppa föremålet. Samtidigt bestämmer de sig för att av ideologiska skäl avslöja den innovativa behandlingsmetoden och läcka ut den till pressen. Mannen från Mossad som hade cancer och återhämtade sig från den innovativa behandlingen togs för många undersökningar – och till följd av den betydande förbättringen av hans hälsa bestämde de sig för att undersöka honom mer och mer intensivt – och vid ett eller annat tillfälle bröt han ihop i utredningen, vilket ledde utredarna till de metoder han använde för att få den behandling han fick. Utredarna är i detta skede övertygade om att det under dessa omständigheter inte finns någon anledning att fortsätta utredningarna och omedelbart släppa föremålet. Samtidigt bestämmer de sig för att av ideologiska skäl avslöja den innovativa behandlingsmetoden och läcka ut den till pressen.

Till en början tror ingen på historien, men med presentationen av fler och fler bevis på existensen av den innovativa healingteknologin förändras dess offentliga image inom några år och får legitimitet. Men trots den breda offentliga legitimiteten grips den före detta Mossad-mannen, liksom hans utredare, och ställs inför rätta för en rad åtalspunkter som att ha skaffat något bedrägligt under försvårande omständigheter, brott mot tjänstemäns tystnadsplikt med mera. . Allmänheten kräver att de anklagade släpps, och många demonstrationer hålls till stöd för dem. Men ingenting hjälper – och Högsta domstolen i staten Israel skickar de anklagade till långa fängelsestraff, samtidigt som de helt ignorerar många förmildrande omständigheter, inklusive nödvändigheten av att avslöja den speciella helande tekniken för att rädda liv.

I slutändan är resultatet dystert: den unika helande tekniken är inte längre en hemlighet, men den är fortfarande tillgänglig för väldigt få människor på grund av dess astronomiska pris – 80 miljoner dollar. Samma personer som läckte det, den före detta Mossad-agenten och hans förhörsledare förblir i fängelse resten av sina liv – och domstolen insisterar på att följa den torra lagen här och insisterar på att de tilltalade förblir i fängelse på grund av de brott de begått – och naturligtvis har de förmildrande omständigheterna så betydelsefulla för att rädda ett liv inget värde i domarnas ögon i staten Israel.

 

Berättelse nummer 5 – Professorns död:

En grupp ISRAELISKA och amerikanska hjärnforskare samarbetar – i föreläsningar, gemensamma vetenskapliga konferenser och till och med arbete på sjukhus i Israel och USA på avdelningar där de behandlar patienter med neurologiska sjukdomar: Parkinsons, Alzheimers, multipel skleros, etc. En av de israeliska forskarna uppnår oöverträffade vetenskapliga landvinningar i sin forskning – vilket väcker starka känslor av svartsjuka hos en av hans amerikanska kollegor – och den israeliska läkaren vet inte alls om det, och även om den amerikanske läkarens svartsjuka snabbt övergår i verkligt hat mot sin israel. kollega, den senare kan inte veta om Så i detta skede när det inte finns några tecken på detta i verkligheten och saker och ting pågår, på ytan, som vanligt.

Den amerikanske professorn bestämmer sig för att hämnas på sin israeliska kollega på ett chockerande sätt: han kommer till Israel, förmodligen för att besöka en av den israeliska läkarens patienter – en man som lider av en allvarlig neurologisk sjukdom – en ung man utan släktingar. Sjukhuspersonalen i Israel är rörd av den så kallade humanitära gesten – och ingen föreställer sig handlingen som den amerikanske läkaren planerade i detalj. Med tanke på det stora förtroende överläkaren har får han vistas ensam i samma rum med den israeliska läkarens patient. Den amerikanske läkaren utnyttjar det stora förtroende som getts honom och drar fram en liten sax, som sjukhusets säkerhetsåtgärder misslyckades med att upptäcka, med vilken han “klipper” slangen genom vilken den israeliska läkarens patient får syre – vilket gör att hans död på några sekunder. På grund av den stora belastningen på sjukhusen i Israel, och även på grund av det faktum att ingen anade att detta var den amerikanska läkarens sanna avsikt, avslöjas fallet bara några timmar senare – och teamet av sjuksköterskor som upptäcker skräck involverar omedelbart polisen – som inleder en utredning bara två dagar senare – till följd av en arbetsbelastning som gör det omöjligt att hantera händelsen omedelbart trots dess svårighetsgrad. I sin utredning kommer den israeliska polisen fram till att den amerikanske läkaren verkligen är gärningsmannen – dock användes tiden som gick tills polisen i Israel började agera väl av den amerikanske läkaren som under tiden lyckas fly från Israel och återvända till sitt hem i USA. Och även på grund av det faktum att ingen föreställde sig att detta var den amerikanska läkarens sanna avsikt, avslöjas fallet bara några timmar senare – och teamet av sjuksköterskor som upptäcker skräcken involverar omedelbart polisen – som bara inleder en utredning två dagar senare – till följd av en arbetsbelastning som gör det omöjligt att hantera händelsen omedelbart trots dess svårighetsgrad. I sin utredning kommer den israeliska polisen fram till att den amerikanske läkaren verkligen är gärningsmannen – dock användes tiden som gick tills polisen i Israel började agera väl av den amerikanske läkaren som under tiden lyckas fly från Israel och återvända till sitt hem i USA. Och även på grund av det faktum att ingen föreställde sig att detta var den amerikanska läkarens sanna avsikt, avslöjas fallet bara några timmar senare – och teamet av sjuksköterskor som upptäcker skräcken involverar omedelbart polisen – som bara inleder en utredning två dagar senare – till följd av en arbetsbelastning som gör det omöjligt att hantera händelsen omedelbart trots dess svårighetsgrad. I sin utredning kommer den israeliska polisen fram till att den amerikanske läkaren verkligen är gärningsmannen – dock användes tiden som gick tills polisen i Israel började agera väl av den amerikanske läkaren som under tiden lyckas fly från Israel och återvända till sitt hem i USA. fallet avslöjas bara några timmar senare – och det team av sjuksköterskor som upptäcker skräcken involverar omedelbart polisen – som inleder en utredning bara två dagar senare – till följd av en arbetsbelastning som gör det omöjligt att hantera händelsen omedelbart trots dess svårighetsgrad. I sin utredning kommer den israeliska polisen fram till att den amerikanske läkaren verkligen är gärningsmannen – dock användes tiden som gick tills polisen i Israel började agera väl av den amerikanske läkaren som under tiden lyckas fly från Israel och återvända till sitt hem i USA. fallet avslöjas bara några timmar senare – och det team av sjuksköterskor som upptäcker skräcken involverar omedelbart polisen – som inleder en utredning bara två dagar senare – till följd av en arbetsbelastning som gör det omöjligt att hantera händelsen omedelbart trots dess svårighetsgrad. I sin utredning kommer den israeliska polisen fram till att den amerikanske läkaren verkligen är gärningsmannen – dock användes tiden som gick tills polisen i Israel började agera väl av den amerikanske läkaren som under tiden lyckas fly från Israel och återvända till sitt hem i USA.

Myndigheterna i staten Israel vänder sig till sina amerikanska motsvarigheter och kräver utlämning av mannen för att åtala honom i Israel för hans allvarliga gärning. Men myndigheterna i USA vägrar bestämt att utlämna honom och insisterar bestämt på att hans rättegång ska föras i USA och inte i Israel. I USA pågår en korrupt och orättvis rättsprocess – i slutet av vilken professorn frikänns från alla allvarliga anklagelser, och förlorar inte ens sin licens och fortsätter att behandla patienter i USA. Under rättegången mot honom hördes också flagranta antisemitiska anklagelser om den amerikanske läkarens “berättigade hämnd”, så att säga, på judarna. Hans kollegor i Israel är mycket arga och skär av kontakten med honom – och samtidigt för de en offentlig kamp som syftar till att få till stånd en utlämning av den kriminelle amerikanske professorn till Israel. Men staten Israel är, som vi vet, beroende av amerikanskt bistånd, så dess händer är bundna och möjligheterna att agera är mycket begränsade – om alls.

Några månader efter avslutad rättsprocess i USA hittar den unge amerikanske professorns fru en dag hans kropp på gården till deras hem – med svåra tecken på våld på kroppen. Hon kontaktar naturligtvis omedelbart den lokala polisen – och en utredning pågår som hamnar i en återvändsgränd och ingen har en aning om identiteten på mördaren. Även undersökningar av den amerikanska underrättelsetjänsten, CIA och FBI når också en återvändsgränd och lyckas inte komma med ens den minsta ledtråd om mördarens identitet.

Många frågor förblir obesvarade: att professorns bostad var väl skyddad av elektriska grindar, ett smart identifieringssystem (på grund av vilket det var mycket svårt även för hans släktingar att komma in i deras hus) – så hur lyckades mördarna ta sig till gården, dra professorn där och mörda honom – och mer när Ingen märkte dådet i realtid? Hur kan en sådan situation ens existera? och varför inledde CIA och FBI ens en utredning eller blev inblandade, med tanke på att detta är ett privat brottmål och inte en fråga som rör Israels eller USA:s nationella säkerhet? Var hans tidigare israeliska medbrottslingar de som orsakade hans död – med tanke på deras stora ilska över hans förräderi mot dem, hans kriminella handling, de antisemitiska uttalandena under hans efterföljande rättegång och även till följd av den korrupta rättsprocess där han frikändes? Och om detta verkligen är fallet, varför misstänker ingen i staten Israel dem, och ingen polisutredning inleds mot dem? Är det möjligt att den så kallade “utredningen” av CIA och FBI inte var en riktig utredning utan ett iscensatt drag? Och om så verkligen var fallet – varför hade CIA och FBI ens ett intresse av att presentera en sådan felaktig framställning? Eller finns det en annan möjlighet: den narcissistiske patienten som den amerikanske professorn mördade var faktiskt inte en, och han hade kopplingar som ingen på sjukhuset kände till? Och är det de människorna (som ingen vet vilka de är) som bestämde sig för att hämnas på den amerikanske professorn och mörda honom? Kan en sådan situation existera?

 

Berättelse nummer 6 – systemet:

Över hela världen inträffar många dödsfall plötsligt, vars ursprung eller orsak ingen förstår. Efter flera månaders utredning av fallen av alla världens polisstyrkor lyckas de äntligen få reda på att alla avlidna i själva verket dödades av skott – och utredningar pågår där de som säkerligen har begått alla morden döms. Men ingen vet hur man ska förklara hur brottsligheten plötsligt kunde ha ökat så kraftigt utan någon logisk förklaring eller anledning. Som ett resultat av denna situation tvingas fler och fler fängelser byggas – och fängelsebyggnadsindustrin blir huvudnäringen i hela den globala ekonomin, som världens rika börjar hantera.

Efter flera år då antalet offer når många miljoner, samarbetar världens polis i utredningen av fallen i en ökad ansträngning för att försöka ta reda på vad som är den verkliga orsaken till den kraftiga ökningen av brottsligheten – och upptäcka en fantastisk verkligheten i sin egendomlighet: alla skottlossningar, och utan undantag, begicks inte av brottslingar av kött och blod utan av – av ett datoriserat ansiktsigenkänningssystem – som på grund av ett mjukvarufel började skjuta ihjäl varje person som sätter en le på läpparna. Upprepade försök från de bästa experterna att fixa buggen i mjukvaran misslyckas totalt – tills världen till slut tvingas stå ut med existensen av det fruktansvärda system som tar allt fler offer.

Workshops hålls över hela världen där man försöker lära medborgarna att inte le – och på så sätt rädda deras liv. Dessa workshops definieras som överlevnadsverkstäder som når överallt: arbetsplatser, skolor och även media sänder dem ständigt – och alla medier som vågar presentera saker, om vilket ämne som helst som är humoristiskt, läggs omedelbart ner på order från myndigheter. En dyster social verklighet skapas där det är förbjudet enligt lag att säga eller publicera några skämt eller cyniska uttalanden – och de som avviker från dessa instruktioner avrättas i massor. Och det finns konsekvenser på många andra områden i livet:

Å andra sidan vägrar dessa kapitalister bestämt alla förslag att minska det enorma antalet fängelseanläggningar och frige alla fångar som dömts för morden redan innan världen visste att dessa utfördes av det datoriserade systemet och inte av mördare som kommer. från det mänskliga samhället, och även om de själva skjuts till döds i massor. Och vad mer är: även när det är klart att dessa kapitalister kommer att bli nästa offer, är de fortfarande inte redo att släppa några fångar för att inte deras ekonomiska vinster ska skadas. Många berättelser publiceras om kapitalister som inte gick med på detta ens i sina sista stunder av livet.

Denna verklighet leder till radikala förändringar även på många andra områden i livet: förekomsten av poesiföreställningar, teater- eller filmvisningar på biografer är strängt och helt förbjudet. Dessutom stängs alla företag som är engagerade i utvecklingen av datorspel eller kreativa spel av något slag omedelbart på order av världens regeringar. Alla butiker som säljer böcker eller leksaker för barn är också stängda. Poliser som är stationerade på gatan tillämpar strikt förbuden mot glädje av alla slag – alla som bryter mot detta förbud arresteras omedelbart. Som en del av räddningsinsatserna finns det en nödvändighet att till varje pris förhindra glädje från människor – och alla medier är instruerade att endast sända skräckprogram.

En kaotisk social verklighet skapas där hela världen står hjälplös inför det dödliga systemet. Kommer mänskligheten fortfarande att hitta en väg ut ur krisen – eller kommer det där dödliga ansiktsigenkänningssystemet att orsaka utrotning av hela mänskligheten? Kommer det att finnas någon som kommer att lyckas hitta patentet som ska rädda människor från det system och den teknik de själva utvecklat?

Berättelse nummer 7 – maskinen:

Någonstans har en konstig maskin uppfunnits, vars enda åtgärd är att allvarligt skada alla som passerar genom den. En grupp psykiskt sjuka människor hittar den konstiga maskinen, går in i den – och efter att de kommer ut ur den med allvarliga skador (och ingen förstår varför, eftersom denna lilla grupp människor är de enda i hela världen som känner till dess existens ) de lyckas med sina sista krafter söka hjälp och är inlagda på sjukhus i många månader med Cast över hela kroppen – när de berättar för de medicinska teamen som behandlar dem att de skadade sig själva proaktivt – men maskinens existens hålls hemlig av dem – och även efter många samtal med dem kan de medicinska teamen inte förstå vad som orsakade deras allvarliga skador. Under deras sjukhusvård behandlar den medicinska personalen människorna med stort engagemang,

Äntligen återhämtar sig denna grupp människor – och trots allt lidande som var deras lott återvänder de till samma maskin, och passerar igen genom den och skadas allvarligt – men den här gången överlever de inte de allvarliga skadorna och dör. Frånvaron av gruppen känns på deras bostadsort, polisen får en anmälan om det – och börjar leta efter dem. Efter långa månaders letande hittar polisen äntligen personernas kroppar – och märker också att det finns den där konstiga maskinen som tas för undersökning. Den märkliga historien publiceras – och då upptäcks också den märkliga driften av den dödliga maskinen och den börjar undersökas i ett försök att förstå vem som är ansvarig för dess uppfinning, med avsikten att ställa dem inför rätta.

Men utredningen når en återvändsgränd – och ingen lyckas svara på frågan om vem som uppfann den märkliga maskinen och varför den ens byggdes. Frågetecknen ökar bara med tanke på att ingen part gynnats av dess verksamhet – och den användes inte för något annat syfte än för att skada de som passerade den. Saker och ting förblir ett mysterium. Det finns offer – men inga skyldiga som kan ställas inför rätta – och eftersom ingen kan förstå hur den här maskinen byggdes, varför den byggdes och vem som är skyldig till att bygga den, bestämmer de sig för att förstöra den – och mysteriet kring den kommer att förbli olöst för evigt och alltid.

 

Berättelse nummer 8 – Byggnaderna:

Som vi vet undermineras stabiliteten i många bostadshus på grund av den globala uppvärmningen: järnet i byggnadernas skelett expanderar, spricker betongen och det som tekniskt leder till att hela byggnaden kollapsar. Som ett resultat av den avsevärda försämringen av situationen är många bostadshus i hela världen inte längre lämpade att leva – och större och större befolkningar tvingas stå ut med en betydande sänkning av levnadsstandarden – byter till att leva i lera hus eller till och med grottor – och eftersom i vissa fall även dessa bostadslösningar inte är möjliga och stora befolkningar tvingas klara av Hela sitt liv under himlen.

I det här läget samlas världens rika i hemlighet, och betalar stora summor pengar till arkitektbyråer för att de ska kunna uppfinna alternativa byggmetoder åt dem, genom vilka det blir möjligt att bygga hus som håller i de nya förhållandena. Arkitekterna över hela världen hittar äntligen en lämplig teknik för dessa kapitalister – och den nya tekniken, liksom kopplingarna mellan arkitektkontoren och kapitalisterna hålls hemliga och denna information är inte tillgänglig för de ständigt växande befolkningarna som inte längre har platser att bo. En hel gren av den globala ekonomin har skapats baserat på konstruktionen av dessa speciella byggnader.

Allmänheten märker att kapitalisterna har hus som håller och inte kollapsar – ingen har dock en förklaring till detta fenomen som verkar väldigt konstigt för många. Allmänhetens misstankar, liksom den stora nyfikenhet som följer med detta mysterium, får allmänheten att undersöka och försöka förstå varför de rika människorna har så stabila hus. Äntligen avslöjas sanningen – vilket leder till stor upprördhet och ett otvetydigt krav från dessa kapitalister att tekniken som gör att de kan bo i stabila hus kommer att vara tillgänglig från och med nu för allmänheten – och inte bara för dem.

Men kapitalägarna, trots sina upprepade löften om att dessa saker kommer att göras – trots allt händer det inte i praktiken, och den unika konstruktionstekniken förblir tillgänglig endast för denna begränsade grupp i befolkningen – vilket får allmänhetens ilska att råda och början på våldsamma invasionsförsök i de speciella bostadskomplexen. Kapitalisterna, av intresse av att skydda sig själva, använder sina pengar för att rekrytera ett slags privata polisstyrkor – och detta efter att deras vädjanden till polisen eller militärstyrkorna i deras länder inte besvaras på grund av polisens eller soldaternas önskemål, av vilka de allra flesta inte heller har någonstans att bo efter att deras hus också har rasat, besvaras inte . Soldaterna i den här typen av privata arméer får, i utbyte för sina handlingar,

Men överraskande nog kan de reguljära militär- och polisstyrkorna inte besegra kapitalisternas privata arméer – och dessa “bostadskrig” förblir oavgjorda och kräver tiotals miljoner offer. Världens rika är fortfarande inte redo att kompromissa – och trots det omfattande och fruktansvärda blodbadet håller de med all sin makt i sin kontroll över byggtekniken som tillåter dem en bostadslösning som har blivit rånad från hundratals miljoner människor över hela världen. värld.

Ser vi någon gnista av mänsklighet i någon av dem? Kommer någon av världens rikaste människor verkligen att vara villig att släppa den unika byggtekniken till hela allmänheten och till rimliga priser – som skulle kunna få ett slut på de oavgjorda utmattningskrigen mellan deras arméer och arméerna i världens olika länder? Eller till och med i en sådan extrem verklighet är vinstraden det enda som avgör?

 

Berättelse nummer 9 – Arkeologi från framtiden:

Är alla närvarande i klassen? Bra. I de tidigare lektionerna pratade vi mycket om de utgrävningar som utfördes i området för kungariket Jordan, som kastade ljus och kraftigt utökar vår kunskap om vad som hände i kungariket i början av 2000-talet och i mitten av det. Vi fick också viktig information om deras kultur, språk och de komplexa relationer som rådde mellan dem och grannriket Israel, både under Benjamin Netanyahus regeringstid, såväl som under åren som följde. De som vill utvidga saken kan läsa den lärorika och lärorika artikeln av professor Mashera Tukado som som bekant har undervisat i många år vid vårt universitet. Jag rekommenderar också att du läser den viktiga boken av 2200-talets författare Shatutu Croato som heter “

Som vi nämnde var robot- och datorrevolutionen i sin början – och bilar, lastbilar, flygplan och till och med en stor del av tågen använde mänskliga förare för sina resor och framdrivning och inte de maskiner vi känner idag år 2540. Det finns mycket bevis på att en mängd andra aktiviteter som att städa hus och byggnader, distribuera paket eller post samt trafiklagsbekämpning utfördes av människor och inte maskiner. Samtidigt finns det motstridiga bevis för vilken roll 3D-skrivare spelar – och det är inte helt klart för oss varför eller under vilka omständigheter de uppfanns, och till och med de områden av livet där de användes är inte tydliga. oss.

Vi har bevis på trafikolyckor – som var en andel av befolkningen i hela världen under denna period – och man måste komma ihåg att systemet som vet hur man kan förhindra dem helt, som vi idag känner som “superbilsunderrättelsesystemet” var uppfanns först på 1940-talet av bilingenjörerna som uppfann superbilarna som används än i dag. Jag visar dig här fotografier av de fruktansvärda konsekvenserna av olyckor på den tiden – och på universitetets hemsida kan du också hitta filmer som illustrerar hur de inträffade.

I den sista delen av vår föreläsning kommer jag att nämna de utgrävningar som pågår på platsen i södra delen av staden Jerusalem – där vi stötte på några intressanta fynd. På många håll i utgrävningsområdet stötte vi på inskriptionerna “Kiryat Menachem”, Kiryat Moshe”, “Hostel Avivit”, “Beit Hakarem-kvarteret” samt inskriptionen “Yad Sarah Association”.Vi vet fortfarande inte vad det betyder. av dessa inskriptioner är: var dessa stora offentliga byggnader? Namn på samhällen? Namn på stora organisationer – kanske som andra stora organisationer som “Likudpartiet” som vi känner till från denna period mellan 2010 och 2020? Idag har vi bara gissningar – men vi har ännu inte kunnat förstå den sanna innebörden av dessa inskriptioner – som är skrivna med helt andra bokstäver Från den nya digitala hebreiska skriften som används till denna dag, som uppfanns redan 2080.

Vi noterar att innebörden av vissa andra inskriptioner som “Pride Parade”, “Central Valkommitté för Knesset” samt inskriptionen “Det palestinska folket” inte är tydliga för oss idag – och vi vet fortfarande inte vad innebörden. av dessa begrepp fanns i de dagar i början av 2000-talet. Under tiden fortsätter vi med utgrävningarna – en utgrävningsplats som förvaltas av arkeologiföreläsaren Shotio Crotti, som du kan rådfråga eller ställa frågor till honom med.

Så till nästa lektion kan du se över materialet som jag försökte väcka din nyfikenhet i – så ses vi i klassen som hålls nästa vecka.

 

I. Nedan följer ett brev, som jag skickar till olika platser:

Till:

Ämne: åtgärder på webbplatsen.

Kära fruar/herrar.

Jag äger den flerspråkiga webbplatsen https://disability5.comsom behandlar frågan om personer med funktionsnedsättning.

Min sida byggdes på ett system ofwordpress.org – och lagrades på servers24.co.ils servrar

Jag är intresserad av tjänsten att tillhandahålla artiklar till webbplatsen – enligt ämnen som valts av webbplatsägaren. Till exempel (vilket inte är relevant för min blogg, och ges endast i syfte att förklara saken: när en blogg handlar om fordonsindustrin, får webbplatsen samtidigt automatiskt artiklar för sin blogg från samma webbplats där artiklar publiceras).

Känner du till några webbplatser eller system på Internet som tillhandahåller en sådan tjänst?

Hälsningar,

Asaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Entré A-lägenhet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, Postnummer: 9662592.

mina telefonnummer: Hemma-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Fax-972-77-2700076.

Post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mina e-postadresser: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

och: [email protected]

3) Min blogg innehåller de 67 språken:uzbekiska, ukrainska, urdu, azeriska, italienska, indonesiska, isländska, albanska, amhariska, engelska, estniska, armeniska, bulgariska, bosniska, burmesiska, vitryska, bengaliska, baskiska, georgiska, tyska, danska, holländska, ungerska, hindi, vietnamesiska, tadzjikiska, turkiska, turkmeniska, telugu, tamilska, grekiska, jiddisch, japanska, lettiska, litauiska, mongoliska, malajiska, maltesiska, makedonska, norska, nepalesiska, swahili, singalesiska, kinesiska, slovenska, slovakiska, spanska, serbiska, hebreiska, arabiska, Pashto, polska, portugisiska, filippinska, finska, persiska, tjeckiska, franska, koreanska, kazakiska, katalanska, kirgiziska, kroatiska, rumänska, ryska, svenska och thailändska.

 Jag letar efter en webbplats eller ett system på Internet som kan tillhandahålla automatisk tillägg av artiklar på dessa språk.

4) Jag kommer att uppge att jag köpte tillägget “” till en engångskostnad av NIS 25Enhanced media library” – och jag bifogar här länken till webbsidan där du kan ladda ner programvaran och sedan ladda upp den som en plugin till WordPress.

 https://wordpress.org/plugins/tinymce-advanced/

Vilka åtgärder kan utföras med detta plugin? Vad kan den användas till?

J. Nedan är min korrespondens med guiden för Hostel “Avivit”:

972-54-2604842.

Sågs senast idag 17:24

Onsdagen den 14 september 2022

Meddelanden är krypterade från ände till ände. för någon utanför den här chatten, inte ens till WhatsApp, är det inte möjligt att läsa eller lyssna på dem. Klicka för mer information.

Hej Vardan: Imorgon vid ca 10-tiden på morgonen ska det komma en pedikyr till lägenheten som jag kontaktade för behandling (tills idag skulle jag komma till “Shol”-institutet då och då för sådana behandlingar – Men på grund av ytterligare försämring av mitt hälsotillstånd kommer jag från och med nu att behöva bjuda in en pedikyr till mitt hem när det behövs istället för att fysiskt komma till institutet i centrala Jerusalem). Därför kommer det inte att vara möjligt att ha ett hus i Kor under dessa timmar. I en hemförkylning kommer det att vara möjligt med början sent på morgonen eller eftermiddagen (detta är en behandling som jag redan har genomgått många gånger – och den varar ungefär mellan 20 minuter och en halvtimme). Och för allmän information: denna behandling ingår inte i hälsokorgen för sjukkassornas försäkrade – förutom diabetiker som kan få behandlingen inom sjukkassornas ram. Det enda alternativet för alla andra försäkrade som behöver denna behandling är att få behandlingen privat – som jag gör idag. Jag vill påpeka att jag inte känner till vilken subventionsgrad diabetiker har rätt till från sjukkassorna för denna behandling. Hälsningar, Asaf Binyamini-Dair från det skyddade boendet på vandrarhemmet “Avivit”. Jag vill påpeka att jag inte känner till vilken subventionsgrad diabetiker har rätt till från sjukkassorna för denna behandling. Hälsningar, Asaf Binyamini-Dair från det skyddade boendet på vandrarhemmet “Avivit”. Jag vill påpeka att jag inte känner till vilken subventionsgrad diabetiker har rätt till från sjukkassorna för denna behandling. Hälsningar, Asaf Binyamini-Dair från det skyddade boendet på vandrarhemmet “Avivit”.

19:45

torsdag

Okej, vi ordnar senare

7:02

Under tiden, Tana (Tana kök etiopiskt) kom idag på morgonen – ungefär en halvtimme efter att behandlingen avslutats. Med vänlig hälsning, assaf benyamini.

 

K. Reumatologen från sjukhuset “Hadasa Ein Kerem” som jag övervakas med: Dr Hagit Peleg.

Hennes mejladress: [email protected]

L. Nedan är de 2 meddelanden jag skrev på Facebook-sidan för min internetleverantör, Bezeq:

Asaf Benjamin

Hej till Bezeq: vad kommer att hända? Varför finns det (igen) upprepade avbrott från Internet, helt legitima sajter som (igen) blockeras utan anledning, och mycket långsam surfning – och detta är efter att jag har kontaktat dig flera gånger med dessa problem, varje gång du var, så att tala, “omtänksam” – Och dessa problem upprepar sig alltid igen efter en kort tid!! Bara trött!!!! Så jag förstår inte: jag betalar dig för en fiberoptisk tjänst, inom vilken jag ska få en stabil internettjänst – och när en kund betalar för en produkt så ska han definitivt få den!!! Och utan alla dessa onödiga knep!! Så vad fan är ditt problem att reda ut det och lösa problemet en gång för alla??? Håll ditt ord och ljug inte: jag betalar jag dig för optiska fibrer och en stabil internettjänst? Så det här är precis vad jag ska få – och det är det!!! Och sluta vara smart – jag borde få vad jag betalar för – och du gör ingen en tjänst – det är vad du lovade!!! Asaf Benjamin.

 Tycka om

  

 svar

  13 timmar

  aktiva

  Asaf Benjamin

 Och jag väntar på att du ska ta hand om problemet en gång för alla!!! Mina telefonnummer:

Hemma-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

M. Nedan finns flera länkar, genom vilka du kan hitta mer information om mig och om de funktionshindrades kamp i Israel som jag deltar i:

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=ABXTP51Crzs

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://www.nitgaber.com/

 

Print Friendly, PDF & Email