Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs getLinks(); ?> Grunnleggende lovverk. - מידע לאנשים עם מוגבלויות

Grunnleggende lovverk.

Til:

Emne: et spørsmål om lovgivning.

Kjære fruer/herrer.

Som kjent i staten Israel, som mange andre steder, er det mange befolkninger som har vanskelig for å overleve og som er i store økonomiske problemer, som eldre eller funksjonshemmede.

Jeg har spørsmålet om avviklingen av saken innenfor rammen av en omfattende grunnlov kan føre til en bedring av situasjonen. Jeg mener vedtakelsen av «Basic Law of Social Rights» – som, som du vet, har vært omtalt opp gjennom årene også i de ulike mediene.

Jeg stiller spørsmålet angående denne loven som en som har deltatt i de funksjonshemmedes kamp i Israel siden 2007 – og jeg vil være interessert i å vite hva din mening er om saken.

Hilsen

Asaf Benjamin.

A. Nedenfor er en e-post jeg sendte til Keren Neubach-journalisten. Dessverre svarte ikke sistnevnte på forespørselen min.

 

—– En videresendt melding —–

Av:Assaf Benjamin < [email protected] >

til: [email protected] < [email protected] >

Sendt på:Onsdag 7. september 2022 kl. 11:21:07 PMGMT+3

Emne:Mine brev til fru Karen Neubach.

 

Hilsen fru Keren Neubach:

Emne: Problem med narkotikaovervåking.

Kjære Madam .

Jeg, Asaf Binyamini, 49 år, bor i skjermet bolig for psykisk utviklingshemmede i foreningen «Reot» i Jerusalem – innenfor rammen av boliger for psykisk utviklingshemmede i samfunnet som driver en rehabiliteringskurv på vegne av Helsedepartementet. .

Jeg tar psykiatriske medisiner – og de siste årene har det dukket opp en uutholdelig virkelighet der psykiatere ved psykisk helsevern har sluttet å overvåke de psykiatriske medisinene (jeg vet at dette vil høres litt absurd ut – men det er dessverre denne virkeligheten jeg møter gang på gang) . Men siden jeg lever på veldig lav inntekt – uføretrygd fra folketrygden – er det umulig for meg å gå privat til lege.

Men i dag er det ikke noe annet alternativ, siden selv psykiaterne ved de psykiske helsestasjonene ikke lenger er en adresse for meg, av to grunner:

1) Problematisk behandlingstilnærming – hver gang man kommer til stasjonen blir psykisk skadde automatisk behandlet som personer som også er psykisk utviklingshemmede – noe som fører til total manglende lytting fra legenes side. Fra det øyeblikket jeg ankom stasjonen, ville legene ta utgangspunkt i at de ville vite nøyaktig hvilke problemer jeg lider av uten å bli kjent med meg selv et overfladisk eller minimalt bekjentskap. Dette resulterte gang på gang i feil behandlingspraksis for meg og også at jeg ikke kunne samarbeide med den nedsettende holdningen som fulgte med. Og i tillegg: selv i tilfeller der klinikkpersonalet eller legene kjente meg, endret ikke behandlingen seg – noe som forhindret enhver mulighet for å behandle eller hjelpe og endeløse sammenstøt med personalet som angivelig ” Jeg ville forlatt den samme “sporingen” visstnok for å forhindre seg selv fra ytterligere skade og unødvendig psykisk smerte under dekke av “hjelp” eller “behandling”. Jeg vet at dette er en generalisering – men hva kan du gjøre, dette er virkeligheten. Jeg ville forlatt den samme “sporingen” visstnok for å forhindre seg selv fra ytterligere skade og unødvendig psykisk smerte under dekke av “hjelp” eller “behandling”. Jeg vet at dette er en generalisering – men hva kan du gjøre, dette er virkeligheten.

2) Fysisk helsetilstand – tidlig i 1998 hadde jeg en arbeidsulykke på “Larom”-hotellet i Jerusalem hvor jeg jobbet på den tiden i ca. tre måneder som del av et prosjekt i organisasjonen “Alvin Israel” – og siden har jeg utviklet en rekke fysiske problemer som folketrygden ikke kjenner igjen noen av. Dessuten er det for øyeblikket ingen annen enhet eller regjeringskontor som anerkjenner denne skaden.

Siden den ulykken har tilstanden min sakte, men kontinuerlig og konsekvent forverret seg – og i dag har jeg nådd en tilstand der selv å komme fysisk til de psykiske helsestasjonene er en stadig vanskeligere og problematisk sak for meg.

En generell helsekasse som jeg er medlem av, og også Helsedepartementet hevdet at de ikke har noen løsning på denne situasjonen og at de ikke har en psykiatertjeneste som jobber hjemme.

 

De siste månedene har jeg prøvd å finne en løsning på en litt annen måte: ved å gå til en farmakolog. Men det viste seg at farmakologen jeg besøkte bare delvis kunne hjelpe, og at siden han ikke er psykiater hadde han ingen evne til å hjelpe meg med å ordne opp i de psykiatriske medisinene jeg tar.

Dessuten: det ble klart for meg at på grunn av det lille antallet leger som driver med dette feltet (for illustrasjonens skyld: i hele metropolen Jerusalem og dens omgivelser er det bare 2 leger på dette feltet – legen i klinikken hans jeg besøkt i offentlig medisin og en annen lege som kan nås privat, når hvert besøk koster flere hundre kroner som ikke er jeg har alle muligheter til å betale dem, og jeg vet ikke om hun også gjør det hjemme – og av åpenbare grunner jeg skriver ikke navnene på disse legene eller navnene på de medisinske institusjonene de jobber her) – så farmakologisk overvåking er ikke mulig i dagens virkelighet. Som du vet, er det også et underfelt i farmakologi kalt psykiatrisk farmakologi,

 

Og for å oppsummere: disse omstendighetene fører en person i min situasjon, som trenger tjenestene til en psykiater som jobber hjemme, til en fullstendig blindvei – og til tross for det presserende behovet for å overvåke medisinene jeg tar, blir jeg foreløpig ikke tilbudt noe fornuftig løsning.

Jeg bør påpeke at det faktisk er en psykiater i samfunnets psykiske helsevern – men de nekter hardnakket å la henne bo i huset mitt – noe som kunne ha løst problemet i det minste midlertidig. Dette avslaget ble gitt akkurat slik og uten noen grunn – og som et uttrykk for fullstendig likegyldighet til min tilstand og til at manglende oppfølging av medisinene til og med kan sette livet mitt i fare.

Uansett, jeg leter etter en løsning. Har du en idé til en løsning som fortsatt kan finnes i denne situasjonen?

Jeg vil påpeke at jeg vet at du er journalist og ikke lege – så jeg ber deg ikke om medisinske anbefalinger. Dette er en byråkratisk vanskelighet som ikke gjør at jeg får den behandlingen jeg trenger – og kanskje du får mulighet til å hjelpe i denne saken. Jeg vil også være klar til å gå på lufta hvis dette er nødvendig.

Jeg vil påpeke at jeg skriver disse tingene som en som lytter til mange av programmene du presenterer, og som også setter stor pris på dine offentlige og medieaktiviteter om spørsmål knyttet til psykisk helse. Jeg lyttet til mange av artiklene du utarbeidet om emnet – og siden alle departementene ikke tilbyr meg en løsning og ikke gjør noe annet enn å overføre meg frem og tilbake fra en til en annen, hvem vet – kanskje din inngripen kan hjelpe i dette sak som har sittet fast i mange måneder.

Hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-postadresser: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

3) Den terapeutiske settingen jeg er i:

Association “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumrene på vandrerhjemmets kontorer: 972-2-6432551. og: 972-2-6428351.

E-postadressen til vandrerhjemmet:

[email protected]

Sosialarbeideren på vandrerhjemmet, som jobber som husholderske i leiligheten min: Mrs.

Sara Stora-972-55-6693370.

4) Fastlegen som jeg overvåkes med:

Dr. Brandon Stewart,

“Clalit Health Services” – “HATAYELET” klinikk,

Gate Daniel Yanovsky 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9338601.

Telefonnummeret på klinikkens kontorer: 972-2-6738558.

Faksnummer på klinikkens kontorer: 972-2-6738551.

B. Nedenfor er min korrespondanse med Facebook-gruppen:

hellebardene, assistenter og mitt folk yrket for workshops, retreater, festivaler og arrangementer“.

Administrasjonsteamet har avvist innlegget ditt i gruppen Hjelpere, assistenter og fagpersoner for workshops, retreater, festivaler og arrangementer.

3 timer siden

assaf benyamini samlet hjelpere, assistenter og fagfolk til workshops, retreater, festivaler og arrangementer

7. september kl. 22:43 ·

Til: “Hjelpere, assistenter og fagpersoner til workshops, retreater, festivaler og arrangementer”.

Emne: innspilte forelesninger.

Kjære fruer/herrer..

Jeg eier den flerspråklige bloggen https://disability5.com som omhandler problemstillinger om sykdom og funksjonshemming.

Bloggen ble bygget i et system av wordpress.org – og lagret på serverne til servers24.co.il

Jeg leter etter et nettsted hvor du kan finne opptak av forelesninger som kan brukes uten et opphavsrettsproblem (ligner for eksempel på Google Scholars nettsted innen artikler).

Kjenner du til en slik tjeneste?

Hilsen

Assaf Benyamini,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

tilbakemelding

Ikke relevant for gruppen

C. Nedenfor er 2 meldinger som jeg la igjen på Facebook-siden til journalisten Esti Perez Ben-Ami:

1)Asaf Benjamin

Til fru Esti Perez Ben-Ami, hilsen: Jeg lytter hver dag til radiopratshowet

בחצי idagEdith kollapset og fikk hjerneslag under sine reiser Wilson tok hans plass. Selv om hun Som nevnt ble hun ikke valgt inn i noen demokratisk prosess mellom årene 1919 og 1920 – hun var tross alt i denne perioden president for alle hensikter – den eneste kvinnelige presidenten så langt i amerikansk historie. Med vennlig hilsen, Asaf Binyamini.

2)Asaf Benjamin

Jeg legger ved den relevante oppføringen fra Wikipedia:https://he.wikipedia.org/…/%D7%90%D7%93%D7%99%D7%AA_%D7…

(oppføringen er på hebraisk(ebrisk-mitt førstespråk)-men jeg er sikker på at den kan finnes nesten på alle språk)

D. Nedenfor er brevet, som jeg sendte til “bipolar – det som interesserer de med stemningslidelser – depresjon, angst og manisk depresjon”.

 

Asaf Benjamin< [email protected] >

til:

[email protected]

mandag 12. september kl 16:18

Til: “Bipolar – hva interesserer de med stemningslidelser – depresjon, angst og manisk depresjon.”

Emne: Problem med narkotikaovervåking.

Kjære fruer/herrer.

Jeg, Asaf Binyamini, 49 år, bor i skjermet bolig for psykisk utviklingshemmede i foreningen «Reot» i Jerusalem – innenfor rammen av boliger for psykisk utviklingshemmede i samfunnet som driver en rehabiliteringskurv på vegne av Helsedepartementet. .

Jeg tar psykiatriske medisiner – og de siste årene har det dukket opp en uutholdelig virkelighet der psykiatere ved psykisk helsevern har sluttet å overvåke de psykiatriske medisinene (jeg vet at dette vil høres litt absurd ut – men det er dessverre denne virkeligheten jeg møter gang på gang) . Men siden jeg lever på veldig lav inntekt – uføretrygd fra folketrygden – er det umulig for meg å gå privat til lege.

Men i dag er det ikke noe annet alternativ, siden selv psykiaterne ved de psykiske helsestasjonene ikke lenger er en adresse for meg, av to grunner:

1) Problematisk behandlingstilnærming – hver gang man kommer til stasjonen blir psykisk skadde automatisk behandlet som personer som også er psykisk utviklingshemmede – noe som fører til total manglende lytting fra legenes side. Fra det øyeblikket jeg ankom stasjonen, ville legene ta utgangspunkt i at de ville vite nøyaktig hvilke problemer jeg lider av uten å bli kjent med meg selv et overfladisk eller minimalt bekjentskap. Dette resulterte gang på gang i feil behandlingspraksis for meg og også at jeg ikke kunne samarbeide med den nedsettende holdningen som fulgte med. Og i tillegg: selv i tilfeller der klinikkpersonalet eller legene kjente meg, endret ikke behandlingen seg – noe som forhindret enhver mulighet for å behandle eller hjelpe og endeløse sammenstøt med personalet som angivelig ” Jeg ville forlatt den samme “sporingen” visstnok for å forhindre seg selv fra ytterligere skade og unødvendig psykisk smerte under dekke av “hjelp” eller “behandling”. Jeg vet at dette er en generalisering – men hva kan du gjøre, dette er virkeligheten. Jeg ville forlatt den samme “sporingen” visstnok for å forhindre seg selv fra ytterligere skade og unødvendig psykisk smerte under dekke av “hjelp” eller “behandling”. Jeg vet at dette er en generalisering – men hva kan du gjøre, dette er virkeligheten.

2) Fysisk helsetilstand – tidlig i 1998 hadde jeg en arbeidsulykke på “Larom”-hotellet i Jerusalem hvor jeg jobbet på den tiden i ca. tre måneder som del av et prosjekt i organisasjonen “Alvin Israel” – og siden har jeg utviklet en rekke fysiske problemer som folketrygden ikke kjenner igjen noen av. Dessuten er det for øyeblikket ingen annen enhet eller regjeringskontor som anerkjenner denne skaden.

Siden den ulykken har tilstanden min sakte, men kontinuerlig og konsekvent forverret seg – og i dag har jeg kommet til en situasjon der selv den fysiske ankomsten til de psykiske helsestasjonene er en vanskelig og stadig mer problematisk sak for meg.

En generell helsekasse som jeg er medlem av, og også Helsedepartementet hevdet at de ikke har noen løsning på denne situasjonen og at de ikke har en psykiatertjeneste som jobber hjemme.

 

De siste månedene har jeg prøvd å finne en løsning på en litt annen måte: ved å gå til en farmakolog. Men det viste seg at farmakologen jeg besøkte bare delvis kunne hjelpe, og at siden han ikke er psykiater hadde han ingen evne til å hjelpe meg med å ordne opp i de psykiatriske medisinene jeg tar.

Dessuten: det ble klart for meg at på grunn av det lille antallet leger som driver med dette feltet (for illustrasjonens skyld: i hele metropolen Jerusalem og dens omgivelser er det bare 2 leger på dette feltet – legen i klinikken hans jeg besøkt i offentlig medisin og en annen lege som kan nås privat, når hvert besøk koster flere hundre kroner som ikke er jeg har alle muligheter til å betale dem, og jeg vet ikke om hun også gjør det hjemme – og av åpenbare grunner jeg skriver ikke navnene på disse legene eller navnene på de medisinske institusjonene de jobber her) – så farmakologisk overvåking er ikke mulig i dagens virkelighet. Som du vet, er det også et underfelt i farmakologi kalt psykiatrisk farmakologi,

Og for å oppsummere: disse omstendighetene fører en person i min situasjon, som trenger tjenestene til en psykiater som jobber hjemme, til en fullstendig blindvei – og til tross for det presserende behovet for å overvåke medisinene jeg tar, blir jeg foreløpig ikke tilbudt noe fornuftig løsning.

Jeg bør påpeke at det faktisk er en psykiater i samfunnets psykiske helsevern – men de nekter hardnakket å la henne bo i huset mitt – noe som kunne ha løst problemet i det minste midlertidig. Dette avslaget ble gitt akkurat slik og uten noen grunn – og som et uttrykk for fullstendig likegyldighet til min tilstand og til at manglende oppfølging av medisinene til og med kan sette livet mitt i fare.

Uansett, jeg leter etter en løsning. Har du en idé til en løsning som fortsatt kan finnes i denne situasjonen?

Hilsen

Asaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-postadresser: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

3) Den terapeutiske settingen jeg er i:

Association “Reut”-Hostel “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9650816.

Telefonnumrene på vandrerhjemmets kontorer: 972-2-6432551. og: 972-2-6428351.

E-postadressen til vandrerhjemmet:

[email protected]

Sosialarbeideren på vandrerhjemmet, som jobber som husholderske i leiligheten min: Mrs

Sara Stora-972-55-6693370.

Psykiateren fra hostelteamet: Dr. Katia Levin.

4) Fastlegen som jeg overvåkes med:

Dr. Brandon Stewart,

“Klalit helsetjenester” – promenadeklinikken,

gate

Daniel Yanovsky 6,

Jerusalem,

ISRAEL, postnummer: 9338601.

Telefonnummeret på klinikkens kontorer: 972-2-6738558.

Faksnummer på klinikkens kontorer: 972-2-6738551.

E. Nedenfor er begynnelsen på et brev, som jeg sender til forskjellige steder:

Til:

Emne: journalistisk råd.

Kjære fruer/herrer.

I 2007 ble jeg med i de funksjonshemmedes kamp i Israel, og siden 10. juli 2018 har jeg gjort det som en del av «Natagver»-bevegelsen som jeg ble med i. I «Nategber»-bevegelsen prøver vi å fremme rettighetene til «transparente funksjonshemmede» – mennesker som meg som lider av funksjonshemminger og alvorlige helseproblemer som ikke er synlig synlige utad – som forårsaker diskriminering i forhold til andre funksjonshemmede også .

Jeg vil påpeke at suksessen med å fremme kampen var ekstremt begrenset, og selv i dag (jeg skriver disse ordene torsdag 16. juni 2022) samarbeider ikke de ulike myndighetene i staten Israel med oss ​​- og gjør ingenting annet enn henvise oss frem og tilbake fra den ene til den andre.

Etter mange appeller til israelske medier og artikler publisert i den (som forfatteren av dette brevet også deltok i) ikke hjalp, tenkte jeg å prøve en annen handling: en appell til utenlandske medier utenfor staten Israel, i et forsøk på å finne journalister fra forskjellige deler av verden som ville vise interesse for emnet.

Derfor vil jeg spørre deg: Har du noen ideer om hvordan dette kan gjøres?

Hilsen

Asaf Benjamin.

 

F. Nedenfor er noen forklarende ord om den sosiale bevegelsen jeg sluttet meg til 10. juli 2018, slik de dukket opp i pressen:

Tatiana Kaduchkin, en vanlig borger, bestemte seg for å etablere ‘Natgver’-bevegelsen for å hjelpe de som hun kaller de ‘transparente funksjonshemmede’. Så langt har rundt 500 mennesker fra hele landet sluttet seg til bevegelsen hennes. I et intervju med kanal 7s Yoman forteller hun om prosjektet og de funksjonshemmede som ikke får skikkelig og tilstrekkelig bistand fra de aktuelle instansene, rett og slett fordi de er transparente.

Ifølge henne kan den funksjonshemmede befolkningen deles inn i to grupper: funksjonshemmede med rullestol og funksjonshemmede uten rullestol. Den andre gruppen definerer hun som «transparent funksjonshemmede» fordi de ifølge henne ikke får de samme tilbudene som funksjonshemmede med rullestol, selv om de er definert med 75-100 prosent uførhet.

Disse menneskene, forklarer hun, kan ikke leve av seg selv, og de trenger hjelp av tilleggstjenestene funksjonshemmede med rullestol har krav på. Eksempelvis får de transparente funksjonshemmede lav uføretrygd fra folketrygden, de får ikke visse tillegg som spesialtillegg, ledsagerstønad, mobilitetstillegg og de får også lavere stønad fra boligdepartementet.

I følge forskningen utført av Kaduchkin, er disse gjennomsiktige funksjonshemmede sultne på brød til tross for forsøket på å hevde at i Israel i 2016 er det ingen mennesker som er sultne på brød. Forskningen hun utførte slår også fast at selvmordsraten blant dem er høy. I bevegelsen hun stiftet jobber hun for å sette transparente funksjonshemmede på ventelistene til offentlig bolig. Dette er fordi de ifølge henne vanligvis ikke kommer inn på disse listene selv om de skal være kvalifisert. Hun holder en del møter med medlemmer av Knesset og deltar til og med i møter og diskusjoner i relevante komiteer i Knesset, men ifølge henne lytter ikke de som kan hjelpe og de som lytter er i opposisjon og kan derfor ikke hjelp.

Nå oppfordrer hun flere og flere «transparente» funksjonshemmede til å bli med, ta kontakt med henne slik at hun kan hjelpe dem. Etter hennes vurdering, hvis situasjonen fortsetter som i dag, vil det ikke være noen flukt fra en demonstrasjon av funksjonshemmede som vil kreve sine rettigheter og de grunnleggende vilkårene for sitt levebrød.

G. Du kan kontakte direktøren for “Nitgaber”-bevegelsen, Mrs. Tatiana Kaduchkin, søndag til torsdag mellom 11:00 og 20:00 ISRAEL-tid, bortsett fra jødiske høytider og de forskjellige israelske høytidene.

Telefonnumrene du kan bruke til å kontakte

henne: 972-52-3708001. og: 972-3-5346644.

H. Nedenfor er begynnelsen på et brev, som jeg sender til forskjellige steder:

Til:

Emne: ideer til manus.

Kjære fruer/herrer.

Jeg skrev de 9 fiktive historiene som er skrevet her – og jeg ser etter nettsider som holder en slags «konkurranse» mellom brukere som tilbyr ideer til film- eller TV-industrien som slike historier kan sendes inn til.

Kjenner du til slike nettsider?

Hilsen

Asaf Benjamin.

 

Historie nummer 1 – Dødelige temperaturer:

 

Året er 2070. Klimakrisen i staten Israel og over hele verden forsterkes – menneskeheten har imidlertid klart å overvinne problemer som vannmangel ved hjelp av teknologiske midler og finne en måte å til og med opprettholde landbruket under disse forholdene. Hele året stiger temperaturen i staten Israel (over hele landet) til 90 grader Celsius om ettermiddagen og ca 70 grader Celsius om natten. I en slik virkelighet kan ikke mennesker eksistere uten spesielt verneutstyr – uten det er en person faktisk dømt til døden. Men dette er sofistikert og kostbart vitenskapelig utstyr – og i staten Israel er det i ferd med å utvikle seg en offentlig debatt som handler om spørsmålet om hvilke grupper som skal få, eller ikke tillates, tilgang til dette utstyret: Vil mennesker som har begått forbrytelser og skadet samfunnet , har også rett til å bruke den? Bør staten finansiere det dyre og livreddende utstyret for alle – eller bør den definere ved lov hvem som skal motta det og hvem som ikke vil (og det finnes ikke noe alternativt utstyr for dette formålet – til tross for endeløse forsøk fra forskere på å utvikle det)? Og hvilken holdning har rettssystemet til de som hindrer en annen person i å få tilgang til verneutstyret – utilsiktet eller ondsinnet? Og skulle staten Israel bistå i denne saken til tredjeverdensland der utstyret mangler eller ikke fungerer – noe som forårsaker massedødelighet – eller på grunn av sin høye pris er staten Israel forpliktet til å gi denne beskyttelsen først og fremst til sine egne borgere – uavhengig av deres politiske eller ideologiske tilhørighet? Og hvordan media: radio, TV,

Og det er andre dilemmaer knyttet til det samme verneutstyret: I noen av fabrikkene som produserer det, bruker de olje produsert fra ikke-koshere dyr, som er en vesentlig del av produksjonsprosessen, uten hvilken sluttproduktet ikke kan oppnås. Sjefsrabbinerne tillater ikke bruk av dette utstyret av halachiske årsaker – og derfor fant den religiøse og ultraortodokse offentligheten en måte å produsere det samme verneutstyret kun ved bruk av olje produsert fra kosher-dyr – noe som gjør hele produksjonsprosessen betydelig dyrere . I denne situasjonen oppstår det spenninger mellom den sekulære offentligheten, som hevder at de ikke er klare til å finansiere de overskytende produksjonsutgiftene, og den ultraortodokse offentligheten, som hevder at siden staten Israel er staten til det jødiske folk, og for å bevare statens jødiske karakter, må hele offentligheten delta i disse ekstrakostnadene. Behovet for å finansiere de spesielle foretakene oppstår også i de ulike valgsystemene – midt i bitre, svært lidenskapelige og endeløse debatter mellom de ulike partiene. Selvfølgelig, også blant muslimer i verden,

Og det er også geopolitiske konsekvenser: En betydelig del av muslimene i Europa, som i mellomtiden har blitt flertallet på kontinentet, støtter sine fabrikker med alle de ekstra kostnadene. Den kristne befolkningen nekter å adlyde – og som et resultat er vi vitne til ustanselige konflikter som glir over i faktiske religionskriger. Situasjonen på kontinentet når totalt kaos – og maktenes inngripen forverrer bare situasjonen på grunn av de motstridende interessene når hver makt griper inn for å hjelpe en annen side i kampene. Staten Israel blander seg ikke inn i det som skjer – men sikkerhetstjenestene i staten Israel er svært bekymret for dette på grunn av den relative nærheten til noen av områdene der kampene finner sted i den samme europeiske union som har sluttet å fungere på et sivilt nivå på noen måte – og har blitt en arena for endeløse kamper der mange ofre faller. I Israel gjøres det mange anstrengelser for å redde jødiske befolkninger fra kampsonene og hjelpe dem med å immigrere til Israel – men på grunn av de store ressursene som staten Israel selv er tvunget til å betale for produksjonen av verneutstyret, er det fortsatt en svært lite budsjett for sikkerhetstjenestene som driver med disse aktivitetene. Arbeiderne i forsvarsindustrien går til store demonstrasjoner, satt i gang en stor offentlig protest som varer i mange år og de tror ikke på staten Israel fordi det ikke er nok budsjetter til redningsaksjonene. Disse protestene er ikke vellykkede, og ifølge demonstrantene viser de forskjellige israelske regjeringene fullstendig likegyldighet overfor dem. De beklager, og i lys av denne uutholdelige situasjonen der redningsaksjoner ikke kan finansieres, prøver de israelske sikkerhetstjenestene hele tiden å finne innovative og kreative måter å redde jødene som ble fanget i kampsonene i det blodige Europa: et forsøk på å samle inn midler gjennom spesielle foreninger, samt en appell til unge mennesker som er kunnskapsrike innen teknologi for å se etter innovative og kreative ideer for disse redningsaksjonene. Disse protestene er ikke vellykkede, og ifølge demonstrantene viser de forskjellige israelske regjeringene fullstendig likegyldighet overfor dem. De beklager, og i lys av denne uutholdelige situasjonen der redningsaksjoner ikke kan finansieres, prøver de israelske sikkerhetstjenestene hele tiden å finne innovative og kreative måter å redde jødene som ble fanget i kampsonene i det blodige Europa: et forsøk på å samle inn midler gjennom spesielle foreninger, samt en appell til unge mennesker som er kunnskapsrike innen teknologi for å se etter innovative og kreative ideer for disse redningsaksjonene. Disse protestene er ikke vellykkede, og ifølge demonstrantene viser de forskjellige israelske regjeringene fullstendig likegyldighet overfor dem. De beklager, og i lys av denne uutholdelige situasjonen der redningsaksjoner ikke kan finansieres, prøver de israelske sikkerhetstjenestene hele tiden å finne innovative og kreative måter å redde jødene som ble fanget i kampsonene i det blodige Europa: et forsøk på å samle inn midler gjennom spesielle foreninger, samt en appell til unge mennesker som er kunnskapsrike innen teknologi for å se etter innovative og kreative ideer for disse redningsaksjonene.

 

Historie nummer 2 – Insektfarm:

 

I militærindustrien over hele verden utvikles en ny type våpen: flygende elektroniske insekter, som fjernstyres av datamaskiner. Brikkene som er installert i dette lille insektet er programmert til å “sitte” på et spesifikt mål (dvs.: soldater fra fiendens hær) og injisere dem med en dødelig gift som vil forårsake deres død i løpet av få sekunder. Umiddelbart etterpå fungerer en selvdestruksjonsmekanisme, der det elektroniske insektet faktisk «ødelegger seg selv» gjennom en kontrollert eksplosjon.

Ulike land utvikler dette våpenet i hemmelighet – når hastigheten som insektet opererer med gjør det svært vanskelig å oppdage det – når alle dets handlinger – “oppgjøret” på offeret, den automatiske injeksjonen av gift så vel som den kontrollerte eksplosjonen varer bare noen tideler av et sekund.

Men noen av de hemmelige tjenestene til noen av verdens land klarer å oppdage eksistensen av disse systemene i fiendtlige land – noe som også holdes i absolutt hemmelighold.

Sikkerhetstjenestene i staten Israel bestemmer seg for å slutte seg til denne “moten”, men de gjør noe som er unikt for Israel – som ikke finnes i noe annet land. Over hele verden er anleggene hvor disse elektroniske insektene produseres svært små – og de største av dem når maks noen kubikkmeter per anlegg – og for illustrasjonens skyld: i stua i et vanlig hus er det kl. minst flere hundre slike anlegg. Men i staten Israel finner en annen virkelighet sted, og en mye mer opprørende: det bygges enorme anlegg i store områder – som selvfølgelig på grunn av deres hemmelighold er det ingen som vet hva som egentlig gjøres med dem. . Innbyggerne i Israel forblir hjelpeløse: på grunn av de omfattende områdene som er tildelt alle disse produksjonsanleggene (som selvfølgelig ikke er nødvendig: det er absolutt mulig å produsere disse elektroniske insektene i null og uendelig små områder) det er ikke plass igjen for essensielle sivile behov som sykehus, barnehager, skoler – og faktisk alt. Den israelske økonomien er slavebundet til fordel for disse hemmelighetene fasiliteter. Dette fører til omfattende offentlige protester – de blir imidlertid undertrykt med hard hånd ved bruk av grov vold fra politiets side.

I denne virkeligheten eskalerer også de offentlige protestene og blir mer og mer vanskelige og voldelige – og inkluderer stadig flere tilfeller av direkte skyting fra sikkerhetsstyrkene.

Som et resultat er staten Israel fanget i en ekte borgerkrig som trekker alle de andre landene i regionen inn i den også – noe som fører til ødeleggelse, ødeleggelse og utryddelse i stor skala. Eierne av de store eiendomsselskapene, som alt det økonomiske overskuddet fra driften av anleggene går til, hvorav noen til og med har blitt en slags hemmelige partnere og er godt klar over den overdrevne aktiviteten som foregår i dem, fortsetter å samarbeide med regjeringen selv på dette stadiet av borgerkrigen – og foretrekker alltid deres enorme økonomiske fortjeneste fremfor deres eiendom, og også livene til mange tusen som dør i denne krigen.

 

Historie nummer 3 – Nordkoreanske agenter:

Som du vet, i den nordkoreanske hæren er det en “militær” enhet med skandaløse aktiviteter kalt singularitet gleden. Herskeren av Nord-Korea bestemmer seg for den ondsinnede aktiviteten til nordkoreanske agenter som vil operere i verdens land og prøve å smugle unge kvinner fra forskjellige land og bringe dem til Nord-Korea på svikefull måte. Flertallet av disse “agentene” opererer med sofistikerte metoder og blir ikke fanget opp – men historier om disse agentene og deres operasjonsmetoder begynner å bli publisert i verdenspressen. Til å begynne med tror ikke publikum i de ulike landene på skrekkhistoriene som publiseres – og ethvert medie som publiserer artikler om emnet mistenkes automatisk for å gjøre det i et forsøk på å få flere seertall og ingenting annet. Men med økningen i antall saker, og nordkoreanske agenter som blir fanget i forskjellige deler av verden og dømt til lange fengselsstraffer, og i noen tilfeller til og med henrettet – og dette samtidig med grufulle historier som fortsetter å bli publisert, tvinges verdens regjeringer, også etter omfattende protester fra kvinneorganisasjoner i de forskjellige landene, for å innrømme eksistensen av problemet, og begynne å slite med det. Samtidig er det ikke i alle tilfeller at agentene blir tatt – og i mange regioner i verden klarer de ikke å forhindre kidnappingene. Den offentlige atmosfæren er vanskelig og overskyet i hele verden, alvorlige og ganske aggressive økonomiske sanksjoner er pålagt Nord-Korea – men på grunn av atomvåpnene som ingen land besitter,

Etter flere år ankommer to nordkoreanske agenter Israel og på et tidspunkt av deres aktiviteter blir de fanget opp av Shin Bet – og umiddelbart er det en omfattende offentlig protest som krever deres henrettelse – slik det gjøres i mange andre land. Dette skjer imidlertid ikke: de to agentene står virkelig for retten og dømt for alvorlige forbrytelser for å ha utført menneskehandel – og får en dom på livsvarig fengsel – men høyesterett i staten Israel nekter å dømme dem til døden. Ved å gjøre det, viker ikke Israel unna Nord-Koreas trusler, for hvis Israel ikke umiddelbart løslater de to domfelte, vil det starte en atomkrig som vil ødelegge hele verden. Ved å gjøre dette får staten Israel en betydelig forbedring i sin posisjon i den internasjonale opinionen.

Samtidig fører fenomenets fortsatte eksistens, og umuligheten av at verden rykker det opp, til stor angst og en uutholdelig virkelighet der kvinner over hele verden til enhver tid frykter at de vil bli kidnappet. Etterretningsorganisasjoner over hele verden publiserer et slags internasjonalt «anbud» der det tilbys høye økonomiske premier til alle som klarer å finne kreative måter å utrydde kidnappingsfenomenet. Det utvikles en slags «konkurranser» der etterretningspersonell fra hele verden deltar – og hvert år holdes det en hemmelig seremoni hvor prisene deles ut. Vinnerne signerer konfidensialitetsskjemaer med svært høy klassifisering – og dette midt i «agentkrigen» som utvikler seg over hele verden:

 

 

Historie nummer 4 – Kreftbølger:

En liten gruppe forskere fra forskjellige land i verden utvikler en innovativ behandling som kurerer alle typer kreft. Behandlingen utføres, i det første trinnet, på identifikasjon av det lille lydavtrykket (som ikke kan skilles fra det menneskelige øret) av blodstrømmen i pasientens kropp – identifikasjon som er mulig selv fra en avstand på tusenvis av kilometer, og med enheter som vet hvordan de identifiserer disse lydpåstandene mens de ignorerer lydbølger som kommer fra mange andre kilder, som støy fra biler, støy fra en radio- eller TV-sending, normal samtale mellom mennesker osv. Etter at enheten gjenkjenner lydutskriften fra pasientens blod, vet den, i henhold til sine unike egenskaper, å identifisere hvilken type kreft pasienten lider av, og innen noen få sekunder å “

Men det er en hemmelig teknologi som ikke er tilgjengelig for allmennheten som ikke vet om dens eksistens i det hele tatt. Denne teknologien er tilgjengelig for et svært begrenset antall verdensledere som milliardærene og de største kapitalistene, presidenten i USA eller presidenten i Russland.

En israelsk Mossad-agent er dødssyk av kreft – og når legene informerer ham om at han bare har seks måneder igjen å leve, aktiverer han sine unike ferdigheter og lykkes med å oppdage eksistensen av den unike helbredelsesmetoden – og mannen deler dette med sine leger som først ikke tror ham, behandler ham med forakt og diagnostiserer ham med en sykdomssjel og mister kontakten med virkeligheten. Men mannen er ikke skadelig for miljøet og er ikke farlig – derfor tvangsinnlegger de ham ikke på psykiatrisk sykehus – og bestemmer seg for å overlate ham til seg selv med tanke på at han fortsatt har lang tid å leve uansett. . Mossad-mannen som overskrider den hemmelige behandlingen blir også åpenlyst hånet av vennene sine i etterretningsmiljøet – og de ber ham rett og slett «slutte å snakke tull». Mannen bestemmer, i et forsøk på å redde livet hans, kontakte utviklerne av den innovative behandlingen direkte, og lykkes, mens han begår en alvorlig straffbar handling, i å bestikke dem slik at han kan få den medisinske behandlingen han trenger fra dem. Tilstanden hans er i rask bedring – noe som mottas med full overraskelse blant alle menneskene rundt ham – og dette skjer samtidig som den alvorlige bestikkelseshandlingen som fant sted avsløres. Når Israel-politiet begynner å etterforske saken, begynner flere og flere i systemet å hevde at det ikke kan være en ren tilfeldighet her, og at det må være en sammenheng mellom de to. Mannen fra Mossad som hadde kreft og ble frisk etter den innovative behandlingen ble tatt for mange undersøkelser – og foranlediget av den betydelige forbedringen i helsen hans, de bestemte seg for å etterforske ham mer og mer intensivt – og på et eller annet tidspunkt brøt han sammen i etterforskningen, og førte etterforskerne til metodene han brukte for å få behandlingen han fikk. Etterforskerne er på dette stadiet overbevist om at det under disse omstendighetene ikke er noen grunn til å fortsette etterforskningen og løslate personen umiddelbart. Samtidig bestemmer de seg av ideologiske grunner for å avsløre den innovative behandlingsmetoden og lekke den til pressen. Mannen fra Mossad som hadde kreft og ble frisk etter den innovative behandlingen ble tatt til mange undersøkelser – og foranlediget av den betydelige forbedringen i helsen hans bestemte de seg for å etterforske ham mer og mer intensivt – og på et eller annet tidspunkt brøt han sammen i etterforskningen, ledet etterforskerne til metodene han brukte for å få behandlingen han fikk. Etterforskerne er på dette stadiet overbevist om at det under disse omstendighetene ikke er noen grunn til å fortsette etterforskningen og løslate personen umiddelbart. Samtidig bestemmer de seg av ideologiske grunner for å avsløre den innovative behandlingsmetoden og lekke den til pressen. Mannen fra Mossad som hadde kreft og ble frisk etter den innovative behandlingen ble tatt til mange undersøkelser – og foranlediget av den betydelige forbedringen i helsen hans bestemte de seg for å etterforske ham mer og mer intensivt – og på et eller annet tidspunkt brøt han sammen i etterforskningen, og ledet etterforskerne til metodene han brukte for å få behandlingen han fikk. Etterforskerne er på dette stadiet overbevist om at det under disse omstendighetene ikke er noen grunn til å fortsette etterforskningen og løslate personen umiddelbart. Samtidig bestemmer de seg av ideologiske grunner for å avsløre den innovative behandlingsmetoden og lekke den til pressen.

Til å begynne med tror ingen på historien, men med presentasjonen av flere og flere bevis på eksistensen av den innovative helbredende teknologien, endres dens offentlige image i løpet av få år og får legitimitet. Til tross for den brede offentlige legitimiteten, blir imidlertid den tidligere Mossad-mannen, så vel som hans etterforskere, arrestert og stilt for retten for en rekke siktelser som å ha skaffet seg noe bedragersk under skjerpende omstendigheter, brudd på taushetsplikten til embetsmenn og mer. . Publikum krever løslatelse av de siktede, og det holdes mange demonstrasjoner til støtte for dem. Men ingenting hjelper – og Høyesterett i staten Israel sender de tiltalte til lange fengselsstraffer, mens de fullstendig ignorerer mange formildende omstendigheter, inkludert nødvendigheten av å avsløre den spesielle helbredende teknologien for å redde liv.

Til syvende og sist er resultatet dystert: den unike helbredende teknologien er ikke lenger en hemmelighet, men den er fortsatt tilgjengelig for svært få mennesker på grunn av dens astronomiske pris – 80 millioner dollar. Dessuten forblir de samme personene som lekket det, den tidligere Mossad-agenten og hans avhørere i fengsel resten av livet – og retten insisterer på å følge den tørre loven her og insisterer på at de tiltalte forblir i fengsel på grunn av forbrytelsene de begikk. – og selvfølgelig har de formildende omstendighetene som er så betydningsfulle for å redde et liv ingen verdi i øynene til dommerne i staten Israel.

 

Historie nummer 5 – Professorens død:

En gruppe ISRAELISKE og amerikanske hjerneforskere jobber i samarbeid – i forelesninger, felles vitenskapelige konferanser og jobber til og med på sykehus i Israel og USA på avdelinger hvor de behandler pasienter med nevrologiske sykdommer: Parkinsons, Alzheimers, multippel sklerose, etc. En av de israelske forskerne oppnår enestående vitenskapelige prestasjoner i sin forskning – som vekker sterke følelser av sjalusi hos en av hans amerikanske kolleger – og den israelske legen vet ikke om det i det hele tatt, og selv om den amerikanske legens sjalusi raskt går over i ekte hat mot sin israelske. kollega, sistnevnte kan ikke vite om Så på dette stadiet når det ikke er noen tegn til dette i virkeligheten og ting pågår, på forsiden av det, som vanlig.

Den amerikanske professoren bestemmer seg for å ta hevn på sin israelske kollega på en sjokkerende måte: han kommer til Israel, visstnok for å besøke en av den israelske legens pasienter – en mann som lider av en alvorlig nevrologisk sykdom – en ung mann uten slektninger. Sykehuspersonalet i Israel er rørt over den såkalte humanitære gesten – og ingen ser for seg handlingen som den amerikanske legen planla i detalj. I lys av den store tilliten overlegen har, får han være alene på samme rom med den israelske legens pasient. Den amerikanske legen utnytter den store tilliten som er gitt til ham og trekker frem en liten saks, som sykehusets sikkerhetstiltak ikke klarte å oppdage, hvormed han «klipper» slangen som den israelske legens pasient får oksygen gjennom – noe som forårsaker hans død på få sekunder. På grunn av den store belastningen på sykehusene i Israel, og også på grunn av det faktum at ingen forestilte seg at dette var den amerikanske legens sanne intensjon, avsløres saken bare noen timer senere – og teamet av sykepleiere som oppdager skrekk involverer umiddelbart politiet – som åpner etterforskning bare to dager senere – som følge av en arbeidsbelastning som gjør det umulig å håndtere hendelsen umiddelbart til tross for dens alvorlighetsgrad. I sin etterforskning kommer det israelske politiet til at den amerikanske legen faktisk er gjerningsmannen til handlingen – men tidsrommet som gikk til politiet i Israel begynte å aksjonere ble godt brukt av den amerikanske legen som i mellomtiden klarer å rømme fra Israel og returnere til sitt hjem i USA. Og også på grunn av det faktum at ingen forestilte seg at dette var den amerikanske legens sanne intensjon, avsløres saken bare noen timer senere – og teamet av sykepleiere som oppdager skrekken involverer umiddelbart politiet – som bare åpner etterforskning to dager senere – som følge av en arbeidsbelastning som gjør det umulig å håndtere hendelsen umiddelbart til tross for dens alvorlighetsgrad. I sin etterforskning kommer det israelske politiet til at den amerikanske legen faktisk er gjerningsmannen til handlingen – men tidsrommet som gikk til politiet i Israel begynte å aksjonere ble godt brukt av den amerikanske legen som i mellomtiden klarer å rømme fra Israel og returnere til sitt hjem i USA. Og også på grunn av det faktum at ingen forestilte seg at dette var den amerikanske legens sanne intensjon, avsløres saken bare noen timer senere – og teamet av sykepleiere som oppdager skrekken involverer umiddelbart politiet – som bare åpner etterforskning to dager senere – som følge av en arbeidsbelastning som gjør det umulig å håndtere hendelsen umiddelbart til tross for dens alvorlighetsgrad. I sin etterforskning kommer det israelske politiet til at den amerikanske legen faktisk er gjerningsmannen til handlingen – men tidsrommet som gikk til politiet i Israel begynte å aksjonere ble godt brukt av den amerikanske legen som i mellomtiden klarer å rømme fra Israel og returnere til sitt hjem i USA. saken avsløres bare noen timer senere – og sykepleierteamet som oppdager grusomheten involverer umiddelbart politiet – som åpner etterforskning bare to dager senere – som følge av en arbeidsmengde som gjør det umulig å håndtere hendelsen umiddelbart til tross for dens alvorlighetsgrad. I sin etterforskning kommer det israelske politiet til at den amerikanske legen faktisk er gjerningsmannen til handlingen – men tidsrommet som gikk til politiet i Israel begynte å aksjonere ble godt brukt av den amerikanske legen som i mellomtiden klarer å rømme fra Israel og returnere til sitt hjem i USA. saken avsløres bare noen timer senere – og sykepleierteamet som oppdager grusomheten involverer umiddelbart politiet – som åpner etterforskning bare to dager senere – som følge av en arbeidsmengde som gjør det umulig å håndtere hendelsen umiddelbart til tross for dens alvorlighetsgrad. I sin etterforskning kommer det israelske politiet til at den amerikanske legen faktisk er gjerningsmannen til handlingen – men tidsrommet som gikk til politiet i Israel begynte å aksjonere ble godt brukt av den amerikanske legen som i mellomtiden klarer å rømme fra Israel og returnere til sitt hjem i USA.

Myndighetene i staten Israel henvender seg til sine amerikanske kolleger og krever utlevering av mannen for å straffeforfølge ham i Israel for hans alvorlige handling. Men myndighetene i USA nekter bestemt å utlevere ham og insisterer bestemt på at rettssaken hans skal føres i USA og ikke i Israel. I USA pågår en korrupt og urettferdig rettsprosess – på slutten av denne blir professoren frikjent for alle alvorlige anklager, og mister ikke engang lisensen og fortsetter å behandle pasienter i USA. Under rettssaken hans ble det også hørt åpenbare antisemittiske påstander om den amerikanske legens «berettigede hevn», så å si, på jødene. Kollegene hans i Israel er svært sinte og kutter kontakten med ham – og samtidig fører de en offentlig kamp som tar sikte på å få til utlevering av den kriminelle amerikanske professoren til Israel. Men staten Israel er, som vi vet, avhengig av amerikansk bistand, så dens hender er bundet og mulighetene til å handle er svært begrensede – om i det hele tatt.

Noen måneder etter slutten av rettssaken i USA, finner kona til den unge amerikanske professoren liket en dag i gården til hjemmet deres – med alvorlige tegn til vold på kroppen. Hun kontakter selvfølgelig umiddelbart det lokale politiet – og det pågår en etterforskning som kommer til en blindvei og ingen har en anelse om identiteten til morderen. Også undersøkelser fra de amerikanske etterretningstjenestene, CIA og FBI når også en blindvei og klarer ikke å komme med selv den minste ledetråd om morderens identitet.

Mange spørsmål forblir ubesvarte: at professorens bolig var godt beskyttet av elektriske porter, et smart identifikasjonssystem (på grunn av hvilket det var veldig vanskelig selv for slektningene hans å komme inn i huset deres) – så hvordan klarte morderne å komme seg til gården, dra professoren der og myrde ham – og mer når Ingen la merke til handlingen i sanntid? Hvordan kan en slik situasjon i det hele tatt eksistere? og hvorfor åpnet CIA og FBI til og med en etterforskning eller ble involvert, med tanke på at dette er en privat straffesak og ikke en sak som angår Israels eller USAs nasjonale sikkerhet? Var hans tidligere israelske medskyldige de som førte til hans død – i lys av deres store sinne over hans svik mot dem, hans kriminelle handling, de antisemittiske uttalelsene under hans påfølgende rettssak og også som følge av den korrupte rettsprosessen der han ble frikjent? Og hvis dette virkelig er tilfelle, hvorfor mistenker ingen i staten Israel dem, og det åpnes ingen politietterforskning mot dem? Er det mulig at den såkalte «etterforskningen» av CIA og FBI ikke var en reell etterforskning, men et iscenesatt grep? Og hvis det virkelig var tilfelle – hvorfor hadde CIA og FBI i det hele tatt en interesse i å presentere en slik feilaktig fremstilling? Eller er det en annen mulighet: den narsissistiske pasienten som den amerikanske professoren myrdet var faktisk ikke en, og han hadde forbindelser som ingen på sykehuset visste om? Og er det disse menneskene (som ingen vet hvem de er) som bestemte seg for å ta hevn på den amerikanske professoren og myrde ham? Kan en slik situasjon eksistere?

 

Historie nummer 6 – systemet:

Over hele verden oppstår mange dødsfall plutselig, opprinnelsen eller årsaken til som ingen forstår. Etter flere måneder med etterforskning av sakene av alle verdens politistyrker, klarer de til slutt å finne ut at alle de omkomne faktisk ble drept av skudd – og det pågår etterforskning der de som er sikre på å ha begått alle drapene blir dømt. Men ingen vet hvordan de skal forklare hvordan kriminaliteten plutselig kunne ha økt så kraftig uten noen logisk forklaring eller grunn. Som et resultat av denne situasjonen tvinges flere og flere fengsler til å bygges – og fengselsbyggeindustrien blir hovednæringen i hele den globale økonomien, som verdens rike begynner å forvalte.

Etter flere år hvor antallet ofre når mange millioner, samarbeider verdens politi i etterforskningen av sakene i en økt innsats for å prøve å finne ut hva som er den virkelige årsaken til den kraftige økningen i kriminalitetsraten – og oppdage en fantastisk virkeligheten i sin merkelighet: alle skytingene, og uten unntak, ble ikke begått av kjøtt- og blodkriminelle, men av – av et datastyrt ansiktsgjenkjenningssystem – som på grunn av en programvarefeil begynte å skyte i hjel automatisk enhver person som setter en smil om munnen deres. Gjentatte forsøk fra de beste ekspertene på å fikse feilen i programvaren mislykkes – helt til verden til slutt blir tvunget til å tåle eksistensen av det forferdelige systemet som krever stadig flere ofre.

Det holdes workshops over hele verden der de prøver å lære innbyggerne å ikke smile – og på denne måten redde livet deres. Disse verkstedene er definert som overlevelsesverksteder som når overalt: arbeidsplasser, skoler og også media sender dem hele tiden – og alle medier som tør å presentere ting, om ethvert tema som er humoristisk, blir umiddelbart nedlagt etter ordre fra myndighetene. Det skapes en dyster sosial virkelighet der det er forbudt ved lov å si eller publisere noen vitser eller kyniske utsagn – og de som avviker fra disse instruksjonene blir henrettet i massevis. Og det er konsekvenser på mange andre områder av livet:

På den annen side avviser disse kapitalistene bestemt ethvert forslag om å redusere det enorme antallet fengselsfasiliteter og løslate alle fangene som ble dømt for drapene selv før verden visste at disse ble utført av datasystemet og ikke av mordere som kommer. fra menneskesamfunnet, og selv om de selv blir skutt i hjel i massevis . Og hva mer er: selv når det er klart at disse kapitalistene vil bli de neste ofrene, er de fortsatt ikke klare til å løslate noen fanger for ikke å skade deres økonomiske fortjeneste. Det publiseres mange historier om kapitalister som ikke gikk med på dette selv i sine siste øyeblikk av livet.

Denne virkeligheten fører til radikale endringer også på mange andre områder av livet: Eksistensen av poesiforestillinger, teater- eller filmvisninger på kino er strengt og fullstendig forbudt. Dessuten stenges alle selskaper som er engasjert i utvikling av dataspill eller kreative spill av noe slag umiddelbart etter ordre fra verdens myndigheter. Alle butikker som selger bøker eller leker for barn er også stengt. Politimenn stasjonert på gata håndhever strengt forbudene mot glede av noe slag – alle som bryter dette forbudet blir umiddelbart arrestert. Som en del av redningsarbeidet er det nødvendig å hindre glede fra folk for enhver pris – og alle medier er instruert til kun å sende skrekkshow.

Det skapes en kaotisk sosial virkelighet der hele verden står hjelpeløs i møte med det dødelige systemet. Vil menneskeheten fortsatt finne en vei ut av krisen – eller vil det dødelige ansiktsgjenkjenningssystemet forårsake utryddelse av hele menneskeheten? Vil det være noen som vil lykkes med å finne patentet som vil redde mennesker fra systemet og teknologien de selv utviklet?

Historie nummer 7 – maskinen:

Et sted er det oppfunnet en merkelig maskin, hvis eneste handling er å alvorlig skade alle som passerer gjennom den. En gruppe psykisk syke mennesker finner den merkelige maskinen, går inn i den – og etter at de kommer ut av den med alvorlige skader (og ingen forstår hvorfor, siden denne lille gruppen mennesker er de eneste i hele verden som vet om dens eksistens ) de klarer med sine siste krefter å søke hjelp og er innlagt på sykehus i mange måneder med Cast over hele kroppen – når de forteller de medisinske teamene som behandler dem at de skadet seg selv proaktivt – men eksistensen av maskinen holdes hemmelig av dem – og selv etter mange samtaler med dem er de medisinske teamene ikke i stand til å forstå hva som forårsaket deres alvorlige skader. Under sykehusinnleggelsen behandler det medisinske personalet menneskene med stort engasjement,

Endelig kommer denne gruppen mennesker seg – og til tross for all lidelsen som var deres lodd, går de tilbake til den samme maskinen, og passerer igjen gjennom den og blir alvorlig skadet – men denne gangen overlever de ikke de alvorlige skadene og dør. Fraværet til gruppen merkes på deres bosted, politiet får melding om det – og begynner å lete etter dem. Etter lange måneder med leting finner politiet omsider likene til personene – og legger også merke til eksistensen av den merkelige maskinen som blir tatt til undersøkelse. Den merkelige historien publiseres – og da oppdages også den merkelige operasjonen til den dødelige maskinen og den begynner å bli etterforsket i et forsøk på å forstå hvem som er ansvarlig for oppfinnelsen, med den hensikt å stille dem for retten.

Men etterforskningen kommer til en blindvei – og ingen klarer å svare på spørsmålet om hvem som oppfant den merkelige maskinen og hvorfor den i det hele tatt ble bygget. Spørsmålstegnene øker bare med tanke på at ingen parter hadde nytte av dens aktivitet – og den ble ikke brukt til noe annet formål enn å skade de som gikk gjennom den. Ting forblir et mysterium. Det er ofre – men ingen skyldige som kan stilles for retten – og siden ingen kan forstå hvordan denne maskinen ble bygget, hvorfor den ble bygget og hvem som er skyldig i å bygge den, bestemmer de seg for å ødelegge den – og mysteriet om den vil forbli uløst for alltid og alltid.

 

Historie nummer 8 – Bygningene:

Som vi vet, på grunn av global oppvarming, blir stabiliteten til mange bolighus undergravd: jernet i skjelettet til bygningene utvider seg, sprekker betongen og det som teknisk sett fører til kollaps av hele bygningen. Som et resultat av den betydelige forverringen av situasjonen er mange boligbygg i hele verden ikke lenger egnet for å leve – og større og større befolkninger blir tvunget til å tåle en betydelig nedgang i levestandarden – bytte til å leve i gjørme hus eller til og med grotter – og siden i noen tilfeller til og med disse boligløsningene ikke er mulige og store befolkninger er tvunget til å klare hele livet under himmelen.

I denne situasjonen samles verdens rike i all hemmelighet, og betaler store pengesummer til arkitektfirmaer for at de skal finne opp alternative byggemetoder for dem, der det vil være mulig å bygge hus som vil vare under de nye forholdene. Arkitekter over hele verden finner endelig en passende teknologi for disse kapitalistene – og den nye teknologien, samt forbindelsene mellom arkitektkontorene og kapitalistene holdes hemmelig og denne informasjonen er ikke tilgjengelig for den stadig voksende befolkningen som ingen lenger har steder å bo. En hel gren av den globale økonomien er skapt basert på konstruksjonen av disse spesielle bygningene.

Allmennheten legger merke til at kapitalistene har hus som varer og ikke kollapser – men ingen har en forklaring på dette fenomenet som virker veldig merkelig for mange. Mistankene til allmennheten, så vel som den store nysgjerrigheten som følger med dette mysteriet, får allmennheten til å undersøke og prøve å forstå hvorfor de rike menneskene har så stabile hus. Til slutt avsløres sannheten – noe som fører til stor forargelse og et utvetydig krav fra disse kapitalistene om at teknologien som gjør at de kan bo i stabile hus vil være tilgjengelig fra nå av for allmennheten – og ikke bare for dem.

Men kapitaleierne, til tross for deres gjentatte løfter om at disse tingene vil bli gjort – i praksis skjer dette tross alt ikke, og den unike konstruksjonsteknologien forblir tilgjengelig kun for denne begrensede gruppen i befolkningen – noe som får offentlig sinne til å råde og begynnelsen på voldelige invasjonsforsøk inn i de spesielle boligkompleksene. Kapitalistene, av interesse for å beskytte seg selv, bruker pengene sine til å rekruttere en slags private politistyrker – og dette etter at deres appeller til politiet eller militærstyrkene i deres land ikke blir besvart på grunn av politimennenes eller soldatenes ønsker, de aller fleste som heller ikke har noe sted å bo etter at husene deres også har kollapset, blir ikke besvart . Soldatene i denne typen private hærer får, til gjengjeld for sine handlinger,

Men overraskende nok er de regulære militær- og politistyrkene ikke i stand til å beseire kapitalistenes private hærer – og disse «boligkrigene» forblir uavgjorte og krever titalls millioner av ofre. Verdens rike er fortsatt ikke klare til å inngå kompromisser – og til tross for det omfattende og forferdelige blodbadet, holder de med all sin makt i sin kontroll over konstruksjonsteknologien som tillater dem en boligløsning som har blitt ranet fra hundrevis av millioner av mennesker over hele verden. verden.

Ser vi noen gnist av menneskelighet i noen av dem? Vil noen av verdens rikeste mennesker virkelig være villig til å gi ut den unike konstruksjonsteknologien til hele publikum og til rimelige priser – som kan få slutt på de uavgjorte utmattelseskrigene mellom deres hærer og hærene til de forskjellige landene i verden? Eller til og med i en så ekstrem virkelighet er det bare overskuddslinjen som avgjør?

 

Historie nummer 9 – Arkeologi fra fremtiden:

Er alle tilstede i klassen? Fint. I de forrige leksjonene snakket vi mye om utgravningene som ble utført i området til Kongeriket Jordan, som belyste og i stor grad utvider vår kunnskap om hva som skjedde i Kongeriket på begynnelsen av det 21. århundre og i midten av det. Vi mottok også viktig informasjon om deres kultur, språk og de komplekse relasjonene som rådet mellom dem og naboriket Israel, både under Benjamin Netanyahus regjeringstid, så vel som i årene som fulgte. De som ønsker å utdype saken kan lese den lærerike og lærerike artikkelen til professor Mashera Tukado som, som du vet, har undervist i mange år ved vårt universitet. Jeg anbefaler også at du leser den viktige boken til forfatteren Shatutu Croato fra det 23. århundre kalt “

Som vi nevnte, var robot- og datarevolusjonen i begynnelsen – og biler, lastebiler, fly og til og med en stor del av togene brukte menneskelige sjåfører for sin reise og fremdrift og ikke maskinene vi kjenner i dag i år 2540. Det er mye bevis på at en rekke andre aktiviteter som rengjøring av hus og bygninger, distribusjon av pakker eller post samt trafikklovhåndhevelse ble utført av mennesker og ikke maskiner. Samtidig er det motstridende bevis for hvilken rolle 3D-printere spiller – og det er ikke helt klart for oss hvorfor eller under hvilke omstendigheter de ble oppfunnet, og selv livsområdene de ble brukt i er ikke klare for oss.

Vi har bevis på trafikkulykker – som var en andel av befolkningen i hele verden i denne perioden – og det må huskes at systemet som vet å forhindre dem fullstendig, som vi i dag kjenner som “superbiletterretningssystemet” var først oppfunnet på 1940-tallet av bilingeniørene som oppfant superbilene som er i bruk den dag i dag. Jeg viser deg her fotografier av de alvorlige konsekvensene av ulykker på den tiden – og på universitetets nettsider kan du også finne videoene som illustrerer måtene de skjedde på.

I siste del av foredraget vårt vil jeg nevne utgravningene som foretas på stedet sør i byen Jerusalem – hvor vi kom over noen interessante funn. I mange deler av utgravningsområdet kom vi over inskripsjonene “Kiryat Menachem”, Kiryat Moshe”, “Hostel Avivit”, “Beit Hakarem nabolaget” samt inskripsjonen “Yad Sarah Association”. Vi vet fortsatt ikke hva meningen med dette er. av disse inskripsjonene er: var dette store offentlige bygninger? Navn på lokalsamfunn? Navn på store organisasjoner – kanskje som andre store organisasjoner som “Likudpartiet” som vi kjenner fra denne perioden mellom 2010 og 2020? I dag har vi bare gjetninger – men vi har ennå ikke klart å forstå den sanne betydningen av disse inskripsjonene – som er skrevet med helt andre bokstaver Fra den nye digitale hebraiske skriften i bruk til i dag, som ble oppfunnet allerede i 2080.

Vi legger merke til at betydningen av noen andre inskripsjoner som “Pride Parade”, “Sentral valgkomité for Knesset” samt inskripsjonen “Det palestinske folket” ikke er klart for oss i dag – og vi vet fortsatt ikke hva meningen er. av disse konseptene var i de dager på begynnelsen av det 21. århundre. I mellomtiden fortsetter vi med utgravningene – et utgravningssted som administreres av arkeologiforeleseren Shotio Crotti, som du kan konsultere eller stille spørsmål til ham.

Så frem til neste time kan du se gjennom materialene der jeg forsøkte å vekke din nysgjerrighet – så møtes vi i timen som holdes neste uke.

 

I. Nedenfor er et brev, som jeg sender til forskjellige steder:

Til:

Emne: handlinger på nettstedet.

Kjære fruer/herrer.

Jeg eier det flerspråklige nettstedet https://disability5.comsom omhandler spørsmålet om mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Siden min ble bygget på et system ofwordpress.org – og lagret på serverne til servers24.co.il

Jeg er interessert i tjenesten med å levere artikler til nettstedet – i henhold til emner valgt av nettstedets eier. For eksempel (som ikke er relevant for bloggen min, og er gitt kun for å forklare saken: når en blogg omhandler bilindustrien, mottar nettstedet samtidig automatisk artikler for bloggen sin fra samme nettsted der artikler publiseres).

Kjenner du til noen nettsteder eller systemer på Internett som tilbyr en slik tjeneste?

Hilsen

Asaf Benjamin,

115 Costa Rica Street,

Inngang A-leilighet 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postnummer: 9662592.

mine telefonnumre: Hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Mitt ID-nummer: 029547403.

2) Mine e-postadresser: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

og: [email protected]

3) Bloggen min inkluderer de 67 språkene:usbekisk, ukrainsk, urdu, aserisk, italiensk, indonesisk, islandsk, albansk, amharisk, engelsk, estisk, armensk, bulgarsk, bosnisk, burmesisk, hviterussisk, bengali, baskisk, georgisk, tysk, dansk, nederlandsk, ungarsk, hindi, vietnamesisk, tadsjikisk, tyrkisk, turkmensk, telugu, tamil, gresk, jiddisk, japansk, latvisk, litauisk, mongolsk, malaysisk, maltesisk, makedonsk, norsk, nepalesisk, swahili, singalesisk, kinesisk, slovensk, slovakisk, spansk, serbisk, hebraisk, arabisk, Pashto, polsk, portugisisk, filippinsk, finsk, persisk, tsjekkisk, fransk, koreansk, kasakhisk, katalansk, kirgisisk, kroatisk, rumensk, russisk, svensk og thai.

 Jeg ser etter et nettsted eller et system på Internett som kan gi automatisk tillegg av artikler på disse språkene.

4) Jeg vil opplyse at jeg kjøpte tillegget “” til en engangskostnad på NIS 25Enhanced media library” – og jeg legger her ved lenken til nettsiden der du kan laste ned programvaren og deretter laste den opp som en plugin til WordPress.

 https://wordpress.org/plugins/tinymce-advanced/

Hvilke handlinger kan utføres med denne plugin? Hva kan den brukes til?

J. Nedenfor er min korrespondanse med guiden til Hostel “Avivit”:

972-54-2604842.

Sist sett i dag klokken 17:24

Onsdag 14. september 2022

Meldinger er ende-til-ende kryptert. til noen utenfor denne chatten, ikke engang til WhatsApp, er det ikke mulig å lese eller lytte til dem. Klikk for mer informasjon.

Hei Vardan: I morgen ca kl 10 om morgenen skal det ankomme en pedikyr til leiligheten som jeg kontaktet for behandling (inntil i dag ville jeg komme til “Shol”-instituttet av og til for slike behandlinger – Men på grunn av ytterligere forverring av helsetilstanden min, vil jeg fra nå av måtte invitere en pedikyr hjem til meg når det er nødvendig i stedet for å komme fysisk til instituttet i sentrum av Jerusalem). Derfor vil det ikke være mulig å ha hus i Kor i disse timene. I en hjemmeforkjølelse vil det være mulig å starte sent på morgenen eller ettermiddagen (dette er en behandling som jeg allerede har gjennomgått mange ganger – og den varer ca. mellom 20 minutter og en halv time). Og for generell informasjon: denne behandlingen inngår ikke i helsekurven for sykekassenes forsikrede – bortsett fra diabetikere som kan få behandlingen innenfor helsekassenes rammer. Den eneste muligheten for alle andre forsikrede som trenger denne behandlingen er å få behandlingen privat – slik jeg gjør i dag. Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke kjenner til tilskuddssatsen diabetikere har krav på fra sykekassene til denne behandlingen. Hilsen Asaf Binyamini-Dair fra verneboligen til vandrerhjemmet “Avivit”. Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke kjenner til tilskuddssatsen diabetikere har krav på fra sykekassene til denne behandlingen. Hilsen Asaf Binyamini-Dair fra verneboligen til vandrerhjemmet “Avivit”. Jeg gjør oppmerksom på at jeg ikke kjenner til tilskuddssatsen diabetikere har krav på fra sykekassene til denne behandlingen. Hilsen Asaf Binyamini-Dair fra verneboligen til vandrerhjemmet “Avivit”.

19:45

Torsdag

Ok, vi avtaler senere

7:02

I mellomtiden, Tana (Tana kjøkken etiopisk) ankom i dag om morgenen – omtrent en halvtime etter at behandlingen ble avsluttet. Med vennlig hilsen, assaf benyamini.

 

K. Revmatologen fra sykehuset “Hadasa Ein Kerem” som jeg overvåkes med: Dr. Hagit Peleg.

Hennes e-postadresse: [email protected]

L. Nedenfor er de 2 meldingene jeg skrev på Facebook-siden til internettleverandøren min, Bezeq:

Asaf Benjamin

Hei til Bezeq: hva vil skje? Hvorfor er det (igjen) gjentatte frakoblinger fra Internett, helt legitime sider som (igjen) er blokkert uten grunn, og veldig treg surfing – og dette er etter at jeg har kontaktet deg flere ganger med disse problemene, hver gang du var, så å snakke, “omsorgsfull” – Og disse problemene gjentar seg alltid igjen etter kort tid!! Bare lei!!!! Så jeg forstår ikke: Jeg betaler deg for en fiberoptisk tjeneste, som jeg skal ha en stabil internettjeneste innenfor – og når en kunde betaler for et produkt, skal han definitivt få det!!! Og uten alle disse unødvendige triksene!! Så hva i helvete er problemet ditt med å ordne opp og løse problemet en gang for alle??? Hold ord og ikke lyv: Jeg betaler jeg deg for optiske fibre og en stabil internetttjeneste? Så dette er akkurat det jeg skal få – og det er det!!! Og slutt å være smart – jeg burde få det jeg betaler for – og du gjør ingen en tjeneste – det er det du har lovet!!! Asaf Benjamin.

 Som

  

 svar

  13 timer

  aktiv

  Asaf Benjamin

 Og jeg venter på at du skal ta deg av problemet en gang for alle!!! Mine telefonnumre:

Hjemme-972-2-6427757. Mobil-972-58-6784040.

M. Nedenfor er flere lenker, der du kan finne mer informasjon om meg og om de funksjonshemmedes kamp i Israel som jeg deltar i:

https://sites.google.com/view/shlilibareshet/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://sites.google.com/view/raayonotonline/%D7%91%D7%99%D7%AA

https://www.youtube.com/channel/UCX17EMVKfwYLVJNQN9Qlzrg

https://www.youtube.com/watch?v=ABXTP51Crzs

https://www.youtube.com/watch?v=TNLEE5KIdK4

https://shavvim.co.il/2021/07/22/%d7%90%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%90-%d7%90%d7%95%d7%9b %d7%9c%d7%aa-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7% aa%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%9b%d7%99%d7%9d/

https://anchor.fm/assaf-benyamini

https://www.nitgaber.com/

Print Friendly, PDF & Email
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE