Visit BlogAdda.com to discover Indian blogs Henkisesti loukkaantuneiden hoito eläinten avulla - מידע לאנשים עם מוגבלויות
Siirry suoraan sisältöön
Home » Henkisesti loukkaantuneiden hoito eläinten avulla

Henkisesti loukkaantuneiden hoito eläinten avulla

Eläinten käyttö mielenterveyden terapiassa on vaihtoehtoinen ja tehokas menetelmä, joka hyödyntää ihmisen ja eläimen välistä erityistä yhteyttä auttamaan mielenterveysongelmista kärsiviä ihmisiä. Hoito eläinten avulla on laajalti käytetty ja tunnettu pääasiassa psykoterapian, psykologisen hoidon ja ryhmäterapian alalla.

Ihmisen ja eläimen välinen ihmis-elämän yhteys on ollut olemassa muinaisista ajoista lähtien ja se on eri kulttuurien keskiössä. Eläimet antavat ihmisille emotionaalista tukea, ehdotonta rakkautta ja turvallisuuden tunnetta. Tämän erityisen yhteyden kautta eläimet voivat tarjota emotionaalisen, fyysisen ja henkisen vastauksen ihmisille, jotka ovat hädässä tai trauman kokemassa.

Yksi eläinten päätehtävistä mentaaliterapiassa on loukkaantuneen henkisen ja fyysisen paranemisprosessin edistäminen. Ne voivat auttaa lievittämään ahdistuksen, masennuksen ja itsensä vahingoittamisen tunteita. Lisäksi eläinten merkitys henkisessä terapiassa.

Lisäksi eläinten merkitys mielenterveyshuollossa perustuu niiden ainutlaatuiseen kykyyn luoda todellinen, uskollinen ja ehdoton suhde ihmisiin. Ominaisuudet, kuten tuomitsematon kuuntelu, syvä tunneyhteys ja kyky toimia nykyisen rakkauden ihanteellinen mallina, tarjoavat täydellisen vastauksen sydänsuruista tai henkisestä traumasta kärsiville.

Terapiassa eläinten avulla ihminen kommunikoi ja saa yhteyden eläimeen luonnollisella ja autenttisella tavalla. Omistajan ainutlaatuinen kyky ymmärtää ja toimia tunteidensa ja mielialan mukaan voi herättää positiivisia tunteita ja vähentää stressiä ja masennusta. Ihmisen ja eläimen välille luotu parantava yhteys antaa uhrin keskittyä nykyiseen paikkaan, lakata ajattelemasta menneisyyttä tai tulevaisuutta ja alkaa kokea hetkeä positiivisella ja voimakkaalla tavalla.

Lisäksi terapia eläinten avulla voi parantaa uhrien fyysistä kuntoa. Monien tutkimusten mukaan eläimet voivat alentaa verenpainetta, parantaa immuunijärjestelmää ja vähentää stressitasoja. Nykypäivän edistyneen teknologian kontrasti, yhteys ja yhteys eläimiin tarjoavat fyysistä ja henkistä mukavuutta monimutkaisessa ja rahoitetussa maailmassa, jossa elämme.

Eläimen ja emotionaalisen panoksensa lisäksi eläimiä voidaan käyttää myös työkaluina ihmisen sosiaalisten ja kommunikaatiokykyjen vaalimiseen ja parantamiseen. Eläin voi toimia siltana ihmisten välillä terapiaryhmissä ja edistää osallistujien välistä kommunikaatiota ja yhteyttä. Tämä johtuu eläinten luonnollisesta kyvystä saada ihminen tuntemaan olonsa mukavaksi ja turvalliseksi itseään lähellä olevassa ympäristössä, mikä voi edistää ryhmän aktiivisuutta, keskustelua ja aktiivista osallistumista hoitoon.

Tämän lisäksi eläinten merkitys hoitovälineinä mielenterveyden terapiaryhmissä piilee niiden kyvyssä tarjota toivon ja rentoutumisen tunnetta. Eläimet luovat vapauden ja mukavuuden hetkiä, jotka auttavat masennuksesta, ahdistuksesta tai traumasta kärsiviä ihmisiä saamaan uutta henkeä ja pelastamaan itsensä vaikeilta hetkiltä.

Jotta henkistä terapiaa voidaan suorittaa tehokkaasti eläinten avulla, on tärkeää noudattaa hoitoprosessissa määriteltyjä ohjeita ja rajoituksia. Sopivan eläimen valinnasta lähtien on varmistettava, että eläin käy läpi asianmukaisen koulutuksen ja pystyy täyttämään vaaditut vaatimukset. Myös hoidettavan henkilön tarpeet tulee ottaa huomioon ja varmistaa, että eläin soveltuu hoitoon rajoitustensa ja toiveidensa mukaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että henkisesti loukkaantuneiden hoitaminen eläinten avulla on ainutlaatuinen ja tehokas menetelmä, joka hyödyntää ihmisen ja eläimen erityistä suhdetta henkisten ja tunne-elämän ongelmien ratkaisemiseen. Eläimet tarjoavat emotionaalista tukea ja turvallisuuden tunnetta, ja niitä voidaan käyttää myös sosiaalisten ja kommunikaatiotaitojen vaalimiseen ja parantamiseen. Heidän avullaan uhrit saavat mukavan, ystävällisen ja turvallisen tilan, joka auttaa heitä löytämään hengityksen ja rauhan hetkiä. Eläinten käyttö mielenterveyden terapiassa antaa hoidetuille ihmisille tarvittavat työkalut paranemisprosessin edistämiseen ja paremman elämänlaadun kokemiseen.

A. Alla on viesti, jonka lähetin “maitoneuvostolle Israelissa”:

Kirjeeni “maitoneuvostolle Israelissa”.

Yahoo/lähetetty

assaf benyamini< [email protected] >

Vastaanottaja:

[email protected]

Sunnuntai 4. kesäkuuta klo 12.20

Tervehdys “maitoneuvostolle Israelissa”:

Aihe: Konsultaatiopyyntö.

Arvoisat rouvat/herrat.

Olen 50-vuotias mies, joka asuu Jerusalemissa ja ostaa ja kuluttaa “Activia”-jogurttia lääketieteellisten suositusten vuoksi.

Kuitenkin äskettäin (kirjoitan nämä sanat sunnuntaina 4.6.2023) huomasin, että tätä tuotetta on yhä vaikeampi löytää suurimmista markkinointiketjuista. En tiedä syitä tähän. Kysymykseni sinulle on: Onko Israelissa yksityisiä jälleenmyyjiä, joilta voin tilata tuotteen toimittamalla suoraan kotiini? Haluan huomauttaa, että fyysisen vammani vuoksi en pääse fyysisesti eri myyntipisteisiin ja kaikki ostokseni tehdään toimituksena. Ketjut, joista tällä hetkellä tilaan toimituksia, ovat Shufersell ja Kwik. Ja jos osoite ei ole yksityiset jälleenmyyjät, mistä paikoista voin tällä hetkellä tilata tuotteen?

Olisin kiitollinen, jos voisit tarkentaa ja selittää mahdollisimman paljon.

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

sisäänkäynti A-huoneisto 4, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

B. Alla on julkaisut, jotka jaoin sosiaalisessa verkostossa Facebook:

1)

assaf benyamini

18 toukokuussa B- 23:48

 

Jaettu yleisölle

nousi kiitosta

9 toukokuussa B-14:17

Kuka, kuten minä, tietää… isälläni on dementia, surullinen

Joku sanoi kerran, että kun rakastat jotakuta, jolla on dementia, menetät hänet kahdesti, kerran kun hänet diagnosoidaan ja sitten kun hän kuolee, sitä kutsutaan “epäselväksi menetykseksi”.

Lääkärit kuvailivat sitä “nopeasti kutistuvat aivot”. En toivoisi dementiaa kenellekään, kun potilaan aivot kuolevat hitaasti, he muuttuvat fyysisesti ja lopulta unohtavat, keitä heidän rakkaansa ovat. Potilaat voivat päätyä ahtaisiin, eivät pysty liikkumaan eivätkä pysty syömään tai juomaan.

Jotkut ihmiset selailevat tätä viestiä, koska dementia ei ole koskettanut heitä. Ehkä he eivät tiedä millaista on, kun rakas taistelee tai taistelee dementiaa vastaan

Haluaisin lisätä tietoisuutta tästä julmasta taudista, ja olisin kiitollinen, jos ystäväni voisivat laittaa tämän sivullesi tälle päivälle.

Kopioi ja liitä aikajanallesi pitämällä sormeasi missä tahansa viestin kohdassa.

Kiitos

Kaikille niille, joilla oli ystäviä tai perheenjäseniä, jotka kärsivät

2) assaf benyamini

20 toukokuussa B-0:00

Jaettu yleisölle

Kansainvälinen olympiakomitea päättää uuden lajin perustamisesta, jossa kilpailut järjestetään:

Kuljettajien kirouksen mestaruus ajon aikana.

Kuka haluaa edustaa Israelia?

Onko ehdokkaita?

LOL…

3) assaf benyamini

20 toukokuussa B-17:19

Jaettu yleisölle

Luomani ryhmä:

“Miellyttävä tuholaistorjunta” -ryhmä, jossa luodaan yhteys ihmisten välille, jotka tekevät tuholaistorjuntatöitä kodissaan ja joilla ei ole vaihtoehtoista paikkaa, jossa he voivat olla torjunta-aineiden toimiessa, ja ihmisten välillä, jotka ovat valmiita isännöimään heitä tätä ajanjaksoa.

https://assaf-permalinks.com/5vlp

4)ryhmän amatöörien historia

Almog Levi

2 maaliskuussa

 

Maailman haisevin työ

Yksi 1500-luvun Englannin kysytyimmistä työpaikoista oli nimeltään Jakkaran sulhanen (“boy of the tuolin”) tai toisin sanoen kuninkaan “peppusiivooja”. Tämän viran haltija oli kuninkaan palvelija, hän huolehti viihtyvyydestään ja oli tarvittaessa paikalla tuolin talossa (wc) ja huolehti selän puhdistamisesta ulostamisen jälkeen.

Miksi kuningas tarvitsi peppujen puhdistusaineen? Englannissa luuli, että edessäsi oleva kuningas on Jumalan armosta ja kuninkaallinen takapuoli todella pyhä, joten edessäsi oleva kuningas Jumalan armosta ei todellakaan voi pyyhkiä itseään…

Tätä virkaa täyttivät vain aateliset tai ylemmän luokan jäsenet, kun kaikkia ei voitu hyväksyä tähän virkaan eivätkä virkaan saaneet voineet vastustaa sitä. Pesänpuhdistaja oli kuninkaan uskottu ja oli kirjaimellisesti lähellä kaikkia hänen intiimejä asioitaan. Kuningas jakoi poliittisesti merkittäviä yksityiskohtia lähisiivoojansa kanssa, ja tietysti tieto on valtaa.

Henry VIII:n alaisuudessa tämä asema oli todella vaarallinen, koska hän oli vainoharhainen varsinkin elämänsä pitkälle edennyt ja luuli aina olevansa hyökkäyksen kohteena. Hän teloitti useita vaimoitaan sekä Norrisin, hänen peppusulhasen.

Tämä asema lakkautettiin vuonna 1901, kun Edward VII nousi valtaistuimelle.

Joten kun seuraavan kerran luulet, että työsi on haisevaa tai vaarallista, ajattele Henry VIII:n peräpeiliä.

historiaa massoille

lähde:

https://he.m.wikipedia.org/…/%D7%A0%D7%A2%D7%A8_%D7%91…

 

5) assaf benyamini

1 päivää

Jaettu yleisölle

Pariskunta, morsian ja sulhanen, aloittaa matkansa hääpaikalta kaupungista kotiinsa kylässä ratsastaen aasilla.

Muutamaa minuuttia myöhemmin he tapaavat ryhmän ihmisiä, jotka sanovat heille: “Mikä köyhä aasi. Hänen täytyy kantaa kaksi ihmistä selässään. Se on hänelle niin vaikeaa.”

Morsian ja sulhanen kuulevat tämän, nouse aasilta ja jatka kävelemistä, kun aasi kävelee heidän vieressään.

Muutamaa minuuttia myöhemmin morsian ja sulhanen tapaavat toisen ryhmän ihmisiä, jotka sanovat heille: “Kuinka köyhä tämä aasi on. Hänen on niin vaikea kävellä – eikä kukaan auta häntä.”

Morsian ja sulhanen kuulevat tämän, nostavat aasin ja jatkavat kävelyä kantaen aasi käsissään.

Kuluu vielä muutama minuutti, ja morsian ja sulhanen tapaavat toisen ryhmän ihmisiä, jotka alkavat pilkata heitä: “Katsokaa näitä kahta typerää ihmistä. Sen sijaan, että ratsastaisivat aasilla kuten kaikki muut, he kantavat aasia käsissään. Haha. …”.

Morsian ja sulhanen kuulevat tämän, laske aasi varovasti maahan ja nouse takaisin sen päälle.

Johtopäätös: Hän, joka päättää elää elämäänsä yksinomaan sen mukaan, mitä muut ihmiset sanovat hänelle, ilman minkäänlaista harkintaa tai omaa ajatteluaan…

Voit täydentää vastauksen myös ilman apuani…

Tai kuten on kirjoitettu jossain juutalaisessa lähteessä (en tiedä tarkalleen missä – voit tietysti tarkistaa tämän):

On ero ihmisten välillä, jotka elävät elämäänsä, ja niiden välillä, jotka elävät sitä.

6) assaf benyamini

6 päivää

Jaettu yleisölle

Eräässä juutalaisessa yhteisössä oli tycoon (tai kuten he kutsuivat näitä ihmisiä aiemmin: “Gvir”), jota kaikki yhteisön ihmiset vihasivat. Kaikki olivat varmoja, että hän ei anna hyväntekeväisyyttä maailmalle – vaikka hänen ympärillään olisi ihmisiä ahdingossa ja köyhyydessä.

Monina päivinä, kun tuo herrasmies kuoli, kukaan yhteisön jäsenistä ei suostunut sanomaan ylistyspuheita hänen puolestaan ​​- niin vahva oli viha häntä kohtaan.

Miehen kuolemaa seuranneiden kuukausien aikana yhteisön jäsenet kuitenkin huomasivat oudon asian: kaikki hyväntekeväisyysrahastot, jotka tuon herran kuolemaan asti täyttyivät päivittäin, loppujen lopuksi miehen kuoltua ne jäivät tyhjiksi. eikä kukaan täyttänyt niitä.

Vasta tässä vaiheessa yhteisön ihmiset ymmärsivät virheen suuruuden ja kauhean epäoikeudenmukaisuuden, jonka he olivat tehneet tälle herrasmiehelle – joka itse asiassa antoi monia lahjoituksia salassa, mikä tiedetään olevan hyväntekeväisyyden korkein hyve.

Yhteisön ihmiset halusivat todella pyytää häneltä anteeksi epäoikeudenmukaisuuden suuruutta – mutta tietysti se oli jo liian myöhäistä.

Johtopäätös: kun esitämme tiukkoja mielipiteitä kaikenlaisista asioista, meidän tulee aina muistaa, että voi olla asioita, joita emme tiedä.

7) Tarina yhdestä Shavuotiin liittyvästä lähteestä (en tiedä tarkalleen mistä – voit toki tarkistaa tämän):

Sanotaan, että Pyhä, siunattu olkoon Hän, tarjoaa Tooran maailman kansoille.

Ensin hän tarjoaa Tooran italialaisille.

Italialaiset kysyvät: “Mitä meidän on huomioitava Tooran puitteissa?”.

Pyhä, siunattu olkoon Hän, vastaa heille: “Älä tapa.”

Italialaiset kuulevat tämän, kieltäytyvät hyväksymästä Tooraa ja vastaavat: “Ei kiitos, ei kiitos.”

Sitten Pyhä, siunattu olkoon Hän, tarjoaa Tooran ranskalaisille.

Ranskalaiset kysyvät: “Mitä meidän pitäisi ylläpitää?”

Pyhä, siunattu olkoon Hän, vastaa heille: “Älä tee aviorikosta.”

Ranskalaiset kuulevat tämän ja he myös kieltäytyvät hyväksymästä Tooraa ja vastaavat: “Ei kiitos, ei armoa”.

Näin maailman Herra pyytää kaikilta kansoilta – ja jokainen kansa kieltäytyy hyväksymästä Tooraa ymmärtäen, mikä mitzvot sen on täytettävä.

Lopulta Pyhä, siunattu olkoon Hän, tulee juutalaisten luo ja tarjoaa heille Tooran.

Juutalaiset esittävät kysymyksen, jota mikään muu kansakunta ei ole kysynyt ennen heitä: “Kuinka paljon se maksaa?”

Pyhä, siunattu olkoon Hän, vastaa juutalaisille: “Se ei maksa mitään. Se on ilmaista.”

Juutalaiset kuulevat tämän ja hyväksyvät Tooran välittömästi…

LOL…

8) assaf benyamini

24 toukokuussa B-19:36

Jaettu yleisölle

Vanhan miehen rauhaa häiritsee joukko lapsia, jotka leikkivät joka päivä hänen talonsa lähellä monta tuntia ja pitävät paljon melua.

Vanha mies päättää pitää heidät loitolla – mutta tekee sen hienostuneella menetelmällä.

Vanhus menee ulos lasten luo ja sanoo heille: “Pelaatte täällä erittäin mukavasti. Minusta on todella mukavaa seurata kuinka te leikitte täällä – tästä päivästä lähtien maksan teille jokaiselle 15 senttiä jokaisesta päivästä, jolloin lapsi tulee tänne leikkimään. “

Ja niin se oli – vanha mies maksoi 15 senttiä jokaiselle lapselle jokaisesta päivästä, joka lapsi tuli leikkimään hänen talonsa lähellä.

Viikkoa myöhemmin vanha mies menee taas ulos lasten luo ja kertoo heille: “Kuule, taloudellinen tilanteeni on vaikea. Olen pahoillani – mutta tästä päivästä lähtien voin maksaa vain 8 senttiä jokaisesta leikkipäivästä – ei 15:tä. “.

Tässä tilanteessa osa lapsista jäi leikkiä paikalle – mutta osa lähti.

Kuluu taas viikko, ja vanha mies menee taas ulos lasten luo ja sanoo heille: “Kuulkaa, tilanteeni on todella vaikea – tästä päivästä lähtien voin maksaa jokaisesta teistä vain yhden sentin jokaisesta leikkipäivästä.”

Kun lapset kuulivat tämän, koko ryhmä poistui paikalta vihaisena ja he sanoivat vanhalle miehelle: “Yhdellä sentillä emme ole valmiita jatkamaan leikkimistä täällä!!”

LOL…

9) assaf benyamini

24 toukokuussa B-19:13

Jaettu yleisölle

Tarina yhdestä juutalaisesta lähteestä (en muista missä tämä tarina esiintyy – voit tietysti tarkistaa sen):

Yhdessä kaupungissa asui rikas mies ja köyhä mies. Eräänä päivänä köyhä mies halusi kutsua vieraita taloonsa. Hän lähestyy rikkaan miehen taloa ja pyytää häntä lainaamaan hänelle maljakon – jotta vieraat viihtyvät hänen luonaan. Köyhä vakuutti rikkaalle, että hän palauttaisi maljakon hänelle seuraavana päivänä ja ettei hänellä ollut mitään hätää. Lopulta rikas mies on vakuuttunut ja lainaa köyhälle maljakon.

Seuraavana päivänä, kun vieraat ovat lähteneet köyhän miehen talosta, hän saapuu rikkaan miehen taloon ja palauttaa hänelle kaksi maljakkoa yhden sijaan. Rikas mies ei ymmärrä ja kysyy: Mistä toinen maljakko on? Köyhä vastasi hänelle: Älä kysy, ihme tapahtui yöllä – maljakko synnytti toisen maljakon.” Rikas mies ei ymmärtänyt – kuinka maljakko voi synnyttää? Mutta hyvin nopeasti hän sanoi itselleen: En En ymmärrä – mutta mitä minä välitän – ansaitsin maljakon.

Kuluu vielä muutama viikko, ja köyhä tulee jälleen rikkaan miehen taloon ja pyytää häntä lainaamaan hänelle ruokailuvälinesarjan vieraita varten, jotka tulevat hänen luokseen. Rikas mies suostuu lainaamaan köyhälle ruokailuvälinesarjan – ja taas sama tapahtuma toistuu: seuraavana päivänä köyhä mies palauttaa kaksi ruokailuvälinesarjaa rikkaalle miehelle ja kertoo, että toinen ruokailuvälinesarja syntyi. yö – ja tällä kertaa rikas mies ei ymmärrä sen logiikkaa – mutta suostuu hyväksymään – koska mikä estää häntä saamasta ilmaisia ​​lahjoja.

Kuluu vielä muutama viikko, ja köyhä tulee jälleen rikkaan miehen taloon ja pyytää tällä kertaa lainaamaan kultaista lamppuaan vieraille, jotka tulevat hänen luokseen.

Kun rikas mies kuulee tarjouksen, hän ajattelee itsekseen: “Minulla on hyvä kauppa täällä. Lainaan kultalamppuni köyhälle – ja huomenna saan kaksi kultaista lamppua – mikä kaunotar!!”.

Siten rikas lainaa köyhälle kultaisen lamppunsa – paitsi että tällä kertaa kuluu päivä, kaksi päivää, viikko ja toinen viikko ja köyhä ei palauta lamppua.

Rikas mies saapuu köyhän taloon täynnä vihaa: Mikset anna minulle lamppuni takaisin? Mikä on??”.

Köyhä vastaa rikkaalle: “Älä kysy mitä tapahtui. Olen pahoillani kertoa teille katkerat uutiset, mutta kultainen lamppu jonka lainasin sinulta… se on kuollut!!!”.

Rikas mies suuttui vielä enemmän: “Kerro minulle, pilkkaatko minua? Kuinka lamppu voi kuolla?”.

Köyhä vastaa hänelle: “Ja kuinka maljakko voi synnyttää?”.

Johtopäätös: ne, jotka ovat valmiita hyväksymään järjettömyyksiä elämässään tietyllä alueella – ei pitäisi yllättyä, jos he hyväksyvät järjettömyyksiä ympäristöstään myös muilla alueilla…

Kaikki tunteet:

1

Mali Benjian

10) assaf benyamini

24 toukokuussa B- 18:23

Jaettu yleisölle

Uusi liike, joka kannustaa taloudellisia rangaistuksia Israelissa, jonka uusi kaikkivoipa kapitalistinen hallitus perusti, etsii:

1. partioita köyhien ihmisten paikallistamiseksi heidän saattamiseksi oikeuden eteen.

2. Aluekoordinaattorit paikantamaan uusia partioita koko ajan.

3. Partiotyön hyväksyminen on mahdollista vain niille, joiden oma pääoma on vähintään 2 miljardia NIS.

4. Partiolaiselta, joka laiminlyö köyhien ihmisten paikantamisen, kaikki hänen omaisuutensa ja rahansa takavarikoidaan välittömästi.

5. Rikolliset erioikeudet ja pitkä vankeustuomio ehdokkaan menneisyydessä.

Moraalisten tai eettisten ihmisten vetoomukset eivät kiinnosta sinua.

LOL…

11) Vinkkejä epäonnistumiseen työhaastattelussa:

1. saapuu haisevana ja likaisilla vaatteilla.

2. Esitä haastattelijoille tyhmiä kysymyksiä heidän henkilökohtaisesta elämästään (ovatko he naimisissa/naimattomia, kuinka monta lasta heillä on jne.).

3. huutaa haastattelijoille.

4. Tuo haastatteluun radio ja kytke se ajoittain päälle suurella äänenvoimakkuudella – ilman mitään tekemistä itse haastattelun kanssa.

5. Tuo haastatteluun suihkullinen ilmanraikastin ja suihkuta sitä haastattelijoiden kasvoihin – ilman mitään tekemistä itse haastattelun kanssa.

6. Kerro haastattelijoille, että tulemme töihin aina halulla lietsoa mellakoita ja häiritä yrityksen tai työpaikan päivittäistä toimintaa.

7. Kerro haastattelijoille rikkaasta rikollis- tai psykiatrisesta historiasta. On suositeltavaa olla mahdollisimman yksityiskohtainen.

Onko lisää ideoita?

LOL…

12) assaf benyamini

Minuutti yksi·

Jaettu yleisölle

He kertovat yhdestä juutalaisesta kaupungista, jossa asui monia köyhiä ihmisiä – niin paljon, etteivät he pystyneet huolehtimaan kotinsa lämmittämisestä talvikuukausina alueella, jolla oli erittäin kylmä ilmasto.

Kaupungin lähellä asui tunnettu pakana-filantrooppi, joka ei koskaan suostunut lahjoittamaan kaupungin asukkaille, jotta sen asukkaat voisivat lämmittää kotinsa.

Yhtenä ankarista talvipäivistä kaupungin rabbi menee ulos lumeen ja menee hyväntekijän taloon anomaan häntä lahjoittamaan siellä asuville köyhille.

Rabbi saapuu hyväntekijän taloon, joka avaa oven ja tarjoutuu rabbille sisään – miehen asunnossa onhan sisällä lämmin ja kodikas.

Mutta rabbi kieltäytyy pääsemästä miehen taloon – ja he jatkavat keskustelua, samalla kun hyväntekijä yrittää jatkuvasti saada rabbi menemään taloonsa, mutta rabbi vaatii jatkamaan keskustelua hyväntekijän ovella ilman, että he menevät sisään.

Keskustelun aikana hyväntekijä, joka on aina lämpimässä kodissaan eikä tunne kylmää, alkaa tuntea kylmää säätä kynnyksellä – niin paljon, että hän lopulta vakuuttuu ja suostuu lahjoittamaan kaupungin asukkaille lämmittää kotiaan.

Johtopäätös: elämässämme tulee joskus tilanteita, joita ei todellakaan voi ymmärtää ilman niitä kuvaavaa henkilökohtaista kokemusta.

13)

https://rentafriend.com/

vuokrata ystävä

Verkkosivusto, jonka kautta voit ansaita rahaa henkilöllä, joka tarjoaa itseään henkilöksi, joka on halukas keskustelemaan eri ihmisten kanssa eri puolilta maailmaa kysynnän mukaan (eräänlainen freelance-työ).

Vaihtoehtoisesti sen mukaan, mitä he mainostavat, on mahdollista paikantaa ihmisiä, jotta heidän kanssaan voidaan keskustella yksinäisyyden lievittämiseksi – ja maksun saamiseksi kyseiselle “freelancerille” tästä keskustelusta.

En ole itse kokeillut sivustoa tai palvelua, joten en voi ilmaista mielipidettäni niistä.

Joka tapauksessa – tämä on verkkopalvelu yksinäisyyden lievittämiseen….

14)kirjat – suositukset, arvostelut, haastattelut

Pesja Sara Zelmanovich

20 huhtikuuta

Ole hyvä ja jaa!

Olen 91-vuotias holokaustista selvinnyt. Kirjoitin hiljattain uudessa kirjassa lapsuudestani holokaustin aikana. Kirjan “Lapsuus” julkaisi “The Galilean Publishing House” Yad Vashemin tuella.

Kirja läpäisi Yad Vashemin komitean ja heidän tukensa vahvistaa sen historiallisen merkityksen. Mitä tulee historiallisen taustan kuvaukseen, se kertoo 13-vuotiaan pojan olemassaolostaistamisesta keskitys- ja työleireillä Itävallassa, jonne minut karkotettiin Unkarista. Tarina on täynnä ihmeitä, joille ei ole loogista selitystä.

(Vaikka minä vaeltaisin kuoleman laakson halki, en pelkää pahaa, koska sinä seisot)

On tarpeetonta selittää kansallista koulutustarvetta tällaisen kirjan laajalle levittämiselle. Kirja on myynnissä Stimatsky-kirjakaupoissa ja Zumat-kirjoissa, mutta ilman sen olemassaolon julkaisemista sitä ei levitetä eikä se tavoita yleisöä ja tulevia sukupolvia.

Pyysin useimpia media-ihmisiä auttamaan minua julkaisemalla artikkeleita, haastatteluja jne., mutta he kieltäytyivät, koska en ole tarpeeksi tunnettu henkilö, jotta voisin saada arvioita heidän mielipiteensä mukaan.

Siksi pyydän apuasi. Kiitän jo etukäteen

Parhain terveisin

Yitzhak Walster Kotipuhelin: 972-4-6940586 Matkapuhelin: 972-52-8695778

15)

assaf benyamini

Jaettu yleisölle

3 nuorta naista tapaavat bussissa.

Toinen heistä sanoo kahdelle ystävälleen: Tiedätkö, mieheni osoittaa yhä vähemmän kiinnostusta minua kohtaan vuosien mittaan.

Naisen kaksi ystävää kysyvät häneltä: Ja mikä on miehesi ammatti?

Hän vastaa: Mieheni on myyjä vihannesliikkeessä.

Hänen kaksi ystäväänsä vastaavat hänelle: mitä sinä haluat – miehesi etsii aina uusia ja tuoreita tuotteita…

Toinen nainen kolmen joukossa sanoo myös, että hänen miehensä osoittaa yhä vähemmän kiinnostusta häneen vuosien mittaan.

Hänen kaksi ystäväänsä kysyvät häneltä: “Ja mikä on miehesi ammatti?”.

Hän vastaa: “Meillä on paljon autoa.”

Hänen kaksi ystäväänsä vastaavat hänelle: mitä sinä haluat – miehesi etsii aina uusimpia malleja…

Kolmas nainen kertoo kahdelle ystävälleen: “Tiedätkö, mieheni osoittaa yhä enemmän kiinnostusta minua kohtaan vuosien varrella.”

Ja hänen kaksi ystävänsä kysyvät häneltä: “Ja mikä on miehesi ammatti?”

Hän vastaa: “Mieheni on arkeologi”.

16) Sammakko ja skorpioni kohtaavat joen rannalla.

Skorpioni kääntyy sammakon puoleen: “Auta minua ylittämään joki. En pysty ylittämään sitä yksin – en osaa uida.”

Sammakko vastaa: “Mutta sinä pistät minua – niin me molemmat hukkumme.”

Skorpioni: “Minä piston sinua – vain jotta me molemmat hukkumme – miksi!! Lupaan sinulle – en pistele sinua.”

Sammakko on vakuuttunut, kantaa skorpionia selässään ja alkaa uida joen yli.

Keskellä jokea tulee pisto. Sammakko ja skorpioni hukkuvat ja kuolevat.

Johtopäätös: Skorpioni on aina skorpioni. Joitakin asioita ei voi muuttaa tai korjata.

17) Oikeus tuomitsee vastaajan, ammatiltaan sähköasentajan, kuolemaan – teloitus sähkötuolilla.

He ottavat sähköasentajan väkisin ja sitovat hänet sähkötuoliin ja valmistautuvat aktivoimaan sen tuomioistuimen päätöksen toteuttamiseksi.

Mutta muutama minuutti ennen teloitusta sähkötuoli hajoaa.

Ota yhteyttä sähköasentajaan ja pyydä häntä korjaamaan tuoli.

Sähköasentaja: “Mitä voin kertoa sinulle – voin korjata tuolin, mutta en tee. Minulla ei ole motivaatiota.”

Hahaha…

18) Esitän varoituksen: seuraava sisältää raakoja ja järkyttäviä graafisia kuvauksia – niitä, jotka eivät kestä, pyydetään jatkamaan julkaisun lukemista (ja ei – tämä ei ole millään tavalla vitsi tai minkäänlainen vitsi ):

Holokaustin aikakaudelta on tarina leiristä, jossa tehtiin poikkeuksellisia lääketieteellisiä kokeita julmuudessaan – ja jopa muihin natsien keskitys- tai tuhoamisleireihin verrattuna heidän nimensä unohdetaan:

Esimerkiksi: henkilön koko vartalon avaaminen – kaulan alueelta vyötärölle ilman anestesiaa. Kauhistuttavalla tavalla sanotaan, että natsilääkärit tekivät nämä kokeet leveä hymy kasvoillaan. Tarinoita on myös eräänlaisesta julmuudessaan epätavallisesta “leikkauksesta”, joka sisälsi kolme vaihetta: ensimmäisessä vaiheessa – uhrin vatsan avaaminen tietysti ilman anestesiaa. Toisessa vaiheessa he ottavat elävät kissat ja asettivat ne luotuun väliaineeseen. Kolmannessa vaiheessa he ompelivat uhrin vatsan, jossa elävä kissa sisällä – ja sitten he heittivät tuon vangin leirin pihalle ja antoivat hänen kuolla hitaaseen kuolemaan, kunnes hän hengitti viimeisenä.

Ilmeisesti suurin osa näiden kokeiden uhreista oli juutalaisia.

Mutta vielä on joitain kysymyksiä:

Olivatko nämä kokeet osa niin kutsuttuja “lääketieteellisiä tutkimuksia”, joita tohtori Yosef Mangala suoritti?

Minä vuonna ne järjestettiin ja missä leirissä? Yritettiinkö saksalaisten upseerien keskuudessa vastustaa kokeiden toteuttamista – vai oliko tuki niille ylivoimaista?

Ja oliko tapauksia, joissa vankeja oli tarkoitus suorittaa nämä kokeet, mutta he onnistuivat tavalla tai toisella pelastamaan heidät julmalta kohtalolta? Onko sellaisia ​​tarinoita olemassa?

19) assaf benyamini

yksi minuutti

vastaanottajalle: “Eduskunta yhteiskuntaan.“.

Aihe: Alustahaku.

Arvoisat rouvat/herrat.

Ajattelin seuraavaa ideaa kehittää sovellus ihmisille, jotka kärsivät sairauksista, joihin liittyy kognitiivinen heikkeneminen ja dementia, kuten Alzheimerin tauti:

Kuten tiedämme, potilaat, joilla on sairauksia, joiden pääominaisuus on kognitiivinen heikkeneminen (kuten Alzheimerin tauti tai muut sairaudet, joissa on dementiatila), menettävät vähitellen monia kykyjään, kuten lyhytaikaisen muistin tai päivittäisen toiminnan, joka on asteittain huononemassa. Ajatuksena on perustaa ohjelmisto tai järjestelmä, joka on suunniteltu ihmisille, jotka ovat tässä tilanteessa. Haasteena on koota tällaiseen järjestelmään kaikki ihmisen käyttämät ohjelmat tai järjestelmät – ja tekoälyjärjestelmän kautta toimintamekanismi yksinkertaistuu ja yksinkertaistuu taudin edetessä. Tietysti järjestelmän rakentamiseksi niin, että se mukautuu mahdollisimman tarkasti sitä käyttävän henkilön tilanteeseen, on kehityksen aikana tarpeen kuulla ja tehdä yhteistyötä aivotutkijoiden kanssa,

Järjestelmän tavoitteena on tietysti se, että ihmiset, jotka ovat tottuneet käyttämään tietokonetta eri tarkoituksiin ja jotka ovat dementian partaalla, eivät täysin menetä pääsyä järjestelmiin, joita he ovat tottuneet käyttämään useita vuosia elämästään. – ja siten jossain määrin parantaa heidän elämänlaatuaan, joka on jo merkittävästi vaurioitunut itse taudin oireiden seurauksena.

Sen verran itse ideasta.

Vaikka tämä on ajatus, jota ajattelin, minulla ei ole mitään tekemistä dementian hoidon kanssa henkilökohtaisessa elämässäni.

Haluan huomauttaa, että kaikessa minua henkilökohtaisesti koskevissa asioissa on useita asioita, jotka tulee ottaa huomioon:

1. En ole ohjelmoinnin ammattilainen, enkä aivotutkimuksen, kognition tai neurologian ammattilainen – enkä tästä syystä pysty seuraamaan tällaista projektia askel askeleelta.

Tämä on ajatus, jota ajattelin – ja alkuperäisen idean tarjoamisen lisäksi en voi auttaa projektin missään muussa vaiheessa.

2. Elän hyvin pienillä tuloilla – Kansallisen vakuutuslaitoksen vammaistuella. Siksi minulla ei ole mahdollisuutta sijoittaa budjetteja idean toteuttamiseen. Ja mikä parasta: tilanteeni vakavuuden vuoksi edes erittäin suuret alennukset eivät yksinkertaisesti auta.

3. Asun Kiryat Menachemin alueella Jerusalemissa, eikä minulla ole autoa tai ajokorttia. Terveyteni ja taloudellisen tilanteeni vuoksi ei myöskään ole mahdollisuutta saada ajokorttia tai ostaa autoa tulevaisuudessa.

Näin ollen kykyäni tulla konsultointitilaisuuksiin huomattavasti kaukana asuinpaikastani olevien yritysten toimitiloihin ei ole olemassa.

Kysymykseni sinulle kuuluu: Mikä on mielestäsi sopivin Internet-alusta tällaisen projektin lataamiseen, hallintaan ja mainostamiseen?

Henkilötietoni:

Etunimi – assaf. Sukunimi – benyamini.

Henkilönumero-029547403.

Täydellinen postiosoite –

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

Minun nettisivuni: https://www.disability55.com/

C. Alla on sähköposti, jonka lähetin Klalitin terveyspalveluiden Jerusalemin piirille:

Kirjeet Jerusalemin piirin yleisille terveyspalveluille.

Yahoo/lähetetty

assaf benyamini< [email protected] >

Vastaanottaja:

[email protected]

Maanantaina 5. kesäkuuta klo 23.09

Vastaanottaja: Klalit Health Services – Jerusalemin alue.

Aihe: Hakemukseni liitteenä tähän..

Arvoisat rouvat/herrat.

Jätin jokin aika sitten Klalitin terveyspalveluiden verkkosivuille seuraavan viestin.

Haluaisin saada ajan tasalla tämän sovelluksen käsittelystä. Haluan huomauttaa, että yhteenveto perhelääkärikäynnistäni 1.6.2023 ei näy verkkosivuston henkilökohtaisella alueella.

Tervehdys, assaf benyamini.

14.5.2023 kävin perhelääkärilläni – ja muutama minuutti lääkärihuoneelta lähdön jälkeen tein EKG-testin klinikalla. Paitsi että yhteenveto perhelääkärikäynnistä sekä EKG-testin tulos. että en esiintynyt henkilökohtaisella alueellani “Klalit Online” -sivustolla. Siksi olen kiinnostunut tietämään, kuinka ratkaista tämä ongelma, ja sallia minun tarkastella näitä asiakirjoja lääketieteellisestä tiedostostani ja ladata ne henkilökohtaiselle tietokoneelleni kotona.

Parhain terveisin,

assaf benyamini.


Henkilötietoni:


Etunimi – assaf. Sukunimi – benyamini.

Henkilönumero – 029547403.

Täydellinen osoite postin toimitusta varten –

assaf benyamini,

115 Costa Rica St.,

Sisäänkäynti A – Huoneisto 4, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty. Matkapuhelin-972-58-6784040.

Faksi-972-77-2700076.

Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

Terapeuttinen ympäristö, jossa olen:

“Reut”-yhdistys – “Avivit” Hostel,

6 Ha-Avivit Street, Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9650816.

Puhelinnumerot hostellin toimistoissa: 972-2-6432551. ja: 972-2-6428351.

Perhelääkäri, jonka kanssa olen seurannassa:

tohtori Brandon Stewart,

6 Daniel Yanovsky Street,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9338601.

Puhelinnumero klinikan toimistoissa: 972-2-5098282.

Faksinumero klinikan toimistoissa: 972-2-6738551.

Ikä: 50. Siviilisääty: Sinkku.

D. Tässä on ohjelmistoidea, jonka ajattelin:

Valitettavasti viime vuosina (kirjoitan nämä sanat tiistaina 6. kesäkuuta 2023) ISRAELIN osavaltiossa on ollut tapauksia taaperoiden hyväksikäyttöä päiväkodeissa, jotka paljastuvat sen jälkeen, kun lasten vanhemmat ovat asentaneet kamerat, jos ja kun on lastentarhanopettajan tai päiväkodin opetushenkilöstön epäily rikoksesta.

Kun tapaukset saapuvat poliisitutkintaan, tutkinta viivästyy joskus useita kuukausia tai jopa pidempään, koska useiden tuntien tallenteiden katsomiseen tarvittavan henkilöstön rekrytointi on vaikeaa.

Haasteena on kehittää tekoälyyn perustuva ohjelmisto, joka skannaa videot ja esittelee tutkijoille ongelmalliset kohdat, joissa esiintyy hyväksikäyttöä, kuten: pakkoruokittu lapsi, huomiotta jättänyt lapsi. hän tarvitsee päiväsaikaan lastentarhanopettajan hakkaaman lapsen ja paljon muuta.

Tällä tavoin tutkintaa voidaan tehostaa, työvoimaa säästää – ja johtaa tilanteeseen, jossa syytetyn oikeudenkäynnissä voidaan edetä nopeammin.

E. Alla on sähköposti, jonka lähetin eri paikkoihin yrittääkseni auttaa Nigerian kansalaista, jonka kanssa olin kirjeenvaihdossa:

Vastaanottaja:

Aihe: Hain.

Arvoisat rouvat/herrat.

Viime päivinä (kirjoitan näitä sanoja keskiviikkona 1. joulukuuta 2121) kävin liitteenä olevan kirjeenvaihdon Facebook-sosiaalisessa verkostossa Nigerian asukkaan kanssa – ja hänen mukaansa yllä oleva tarvitsee kiireellistä lääketieteellistä apua. Mutta valitettavasti hänen tarvitsemaansa lääketieteellistä apua ei ole hänen maansa terveydenhuoltojärjestelmässä.

Kysymykseni sinulle on: Tiedätkö mitään israelilaisia ​​tai muita avustusjärjestöjä, jotka toimivat hänen asuinalueellaan (alla on hänen asuinpaikkansa ja yhteydenottotavat), jotka voisivat päästä sinne ja auttaa häntä?

Terveiset,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-Huoneisto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: kotona-972-2-6427757.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteet [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

Linna

Toivon jonain päivänä tiistaina 20:59

Linna

Hyvää iltaa täältä

Tulla sisään

Linna

Sir, tarvitsen apuasi. Olen todella kipeä

Tulla sisään

Kolmas 21:40

sinä lähetit

mitä voin auttaa? En ole lääkäri – eikä minulla ole lääketieteellistä koulutusta. Joten en voi neuvoa sinua mitä tehdä – mielestäni sinun on parempi kysyä lääkäreiltä – en minulta. Assaf Benyamini.

Tulla sisään

Linna

Sir, koska tällä viikolla en pysty edes nousemaan sängystä, olen erittäin sairas malaria ja lavantauti, ei ole rahaa mennä sairaalaan.

Tulla sisään

Kolmas 22.00

sinä lähetit

Joten se on todella vaikea ongelma – en tiedä mitä kirjoittaa sinulle. Tietysti ei ole olemassa maagisia ratkaisuja. En myöskään tiedä mitään alueesta, jolla asut. Mutta ehkä on jotain, jonka voit tarkistaa: kuten tiedämme, joillain alueilla maailmaa, ja se voi johtua hyvin erilaisista syistä, koska paikallisella väestöllä ei ole pääsyä lääketieteelliseen hoitoa kuin sairaaloissa. Joissakin näistä paikoista on kansainvälisten hyväntekeväisyysjärjestöjen toimistoja, jotka yrittävät auttaa paikallista väestöä tällaisissa ongelmissa. Tiedätkö tällaisista toimistoista asuinalueellasi? ja jos tällaisia ​​toimistoja on, voisiko yrittää soittaa heille ja selittää heille tilanne?

assaf benyamini.

Tulla sisään

Kolmas 22:42

Linna

Hmm, ei Nigeriassa

Tulla sisään

Linna

Taidan laittaa kohtaloni siihen, mitä siitä tulee

Tulla sisään

Kolmas 23:33

sinä lähetit

Missä kaupungissa Nigeriassa asut? ja millä kadulla/naapurustossa? Voitko kirjoittaa puhelinnumerosi? Jaan kirjeenvaihtomme Nigerian ministeriöiden kanssa – ehkä joku heistä voi auttaa. Ehkä tarkat tietosi voivat auttaa näitä organisaatioita saapumaan paikalle ja auttaa sinua nopeammin. Assaf Benyamini.

Tulla sisään

sinä lähetit

Luin, että monet nigerialaiset lääkärit aikovat työskennellä ulkomailla Nigeriasta saamiensa korkeampien palkkojen vuoksi – onko totta? Onko tämä syy siihen, että Nigeriassa on niin vähän lääkäreitä ja lääketieteellistä apua? Tai ehkä se ei ole ongelma, ja siihen on muita syitä? Assaf Benyamini.

Tulla sisään

9:59

Sait vastauksen Castlelta

Alkuperäinen viesti:

Luin, että monet nigerialaiset lääkärit ovat menossa ulkomaille töihin, koska…

Nigeriassa on älykkäitä lääkäreitä (lääkäreitä), mutta hallitus ei välitä heistä, älä välitä heistä, suurin osa lääkäreistämme on muiden maiden ulkopuolella, kuten sanoit, kuten Saudi-Arabia, USA, Canda, Iso-Britannia jne. aiempina vuosina lääkäremme lakkoivat, lakko tarkoittaa työn keskeyttämistä hallituksen takia, eivät halua antaa periksi heidän vaatimuksilleen, kuten palkankorotuksille, lääkärit ja muut lääketieteelliset tahot menivät lakkoon, jossa monet kärsivällisyys menettivät henkensä kenenkään takia tutkiakseen heidän sairasta terveydentilaansa ruumishuone täyttyi ruumiista päivittäin

Tulla sisään

Linna

Miksi valtion virkailijamme huolehtivat heistä siellä, missä kaikki valtion virkamiehet matkustavat hoitoon, eivätkä he hoita itseään täällä Nigeriassa, on hyvin häpeällistä ja sääli, että me he kansalaiset kärsivät siitä eniten

Jos päätän mennä sairaalaan, he eivät ota minua vastaan ​​tallettamatta suurta summaa lääkehoidon aloittamiseksi ja hoidon jälkeen maksan yhteensä valtavan summan rahaa, eikä minulla ole sellaista rahaa, sir

Tulla sisään

10:23

Linna

Jos tiedän kuinka voin lähteä tästä maasta lopullisesti, tarvitsen sponsorin, jos saat sellaisen, olen onnellinen

Tulla sisään

11:30

sinä lähetit

En tiedä yhdestäkään sponsorista. Ainoa tapa, jolla voin auttaa, on lähettää kirjeemme Nigerian viranomaisille – minulla ei ole muita mahdollisuuksia. Olen vain yksinkertainen kansalainen – enkä voi muuttaa näitä tosiasioita tai korjata maailmaa.

Assaf Benyamini.

Tulla sisään

Sait vastauksen Castlelta

Alkuperäinen viesti:

En tiedä yhdestäkään sponsorista. Ainoa tapa, jolla voin auttaa, on yrittää julkaista se.

Ei ole ongelmaa herra

Tulla sisään

Linna

Anna kun kysyn sinulta jotakin?

Tulla sisään

sinä lähetit

toki voit kysyä mitä haluat.

Tulla sisään

Linna

Ok, kiitos herra yleisöstä

Tulla sisään

Linna

Asutko sinä Israelissa?

Unelmani on ollut lähteä tästä kärsimyksen maasta matkustaakseni ulos ja etsiä vihreämpää laidunta. Tarkoitan työtä Haluan tietää, onko se mahdollista, jos teillä on ihmisiä, jotka tarvitsevat sinne työntekijöitä, joiden kanssa voin työskennellä?

Tulla sisään

Linna

En pidä riippuvuudesta ihmisistä

Tulla sisään

12:35

sinä lähetit

Minulla ei ole yhteyksiä – eikä minulla ole henkilökohtaista tunnustusta mihinkään organisaatioon tai yksityishenkilöön, joka tarvitsee työntekijöitä. Tässä maailmassa me kaikki olemme riippuvaisia ​​muista ihmisistä – kukaan ei voi elää ilman sitä. Voin kertoa teille syvällä surulla ja häpeällä, että täällä ISRAELissa viranomaiset suhtautuvat erittäin huonosti Afrikasta tuleviin maahanmuuttajiin. olemme myös hyvin pieni maa – eikä hallituksellamme voi olla muuta politiikkaa kuin estää heidän saapumisensa. Tätä tarkoitusta varten eteläiselle rajallemme Egyptin kanssa rakennettiin viimeisten 3-4 vuoden aikana erittäin korkea muuri. Maassamme on “חוק השבות” – laki, joka sallii juutalaisten tulla – mutta ei muita ryhmiä. Ei-juutalaisia ​​tulee aika ajoin töihin – ja heidän täytyy elää muutaman vuoden kuluttua. tämä on viranomaisten politiikkaa. Samaan aikaan jotkut ISRAELI-järjestöt yrittävät auttaa muissa maissa – myös Afrikan valtioissa. Jos annat minulle lisätietoja, kuten puhelinnumerosi, missä Nigerian kaupungissa asut ja myös millä naapurustolla ja kadulla, voin yrittää ohjata sinut niihin – tietysti vain, jos olet kiinnostunut siitä. Assaf Benyamini.

1

Tulla sisään

12:54

Sait vastauksen henkilöltä

Minun täytyy kertoa teille vähän itsestäni ennen kuin annan tietojani, olen kärsinyt niin paljon tässä maailmassa lapsuudestani syntymäpäivääni asti 5. toukokuuta 1995 menetin isäni 5-vuotiaana, koska isäni kuoli. ei ollut niin kuin sen piti olla, lopetin lukioni vuonna 2014, mutta odotin vuoteen 2019, koska ei rahaa eteenpäin, vuonna 2019 päätin ottaa riskin päästäkseni yliopistoon, kirjoitin pääsykokeen, jonka läpäisin ja pääsin yliopisto opiskelemaan unelmakurssia Olen kaivannut opiskelemaan KRIMINOLOGIAA JA linnaa

Alkuperäinen viesti:

Minulla ei ole yhteyksiä – eikä minulla ole henkilökohtaista tunnustusta…

TURVALLISUUSTUTKIMUKSET Menin naimisiin samana vuonna, koska afrikkalaisen perinteen mukaan vanhempieni ainoana lapsena ja isäni on myöhässä, minun on mentävä naimisiin ajoissa, joten menin naimisiin vaimoni kanssa tämän vuoden alussa. Hänellä oli vakava ongelma synnytyksen kanssa. ennenaikainen vauva Cs:n kautta ja menetimme vauvan kaikki tämä sai minut vaikeuksiin keskittymisen menetys tämän vuoden puolivälissä lopetin koulun, koska puhun sinulle nyt meillä ei ole mitään tekemistä elämämme ylläpitämiseksi olemme työpaikkoja.

Tulla sisään

Linna

Maa: Nigeria

Asuinvaltio: Ebonyin osavaltio

Asuinkaupunki: Abakaliki

Puhelinnumero: +2348138412994

Tulla sisään

13:37

sinä lähetit

Ok – yritän auttaa organisaatiota tai yhdistystä, joka voi auttaa – mutta en voi luvata mitään. Joka tapauksessa yritän.

assaf benyamini.

F. Alla on kuvaus järjestelmästä, jota ei ilmeisesti ole olemassa ja jota on mahdotonta kehittää nykyisillä teknologioilla (ja joka tapauksessa tämä on vain mielikuvitusta, ei minkäänlaista käytännön ehdotusta):

Kuten tiedämme, joka puolella maailmaa esiintyy luonnonilmiöitä tai haitallisia hyönteisiä, jotka häiritsevät ihmisiä tai vaarantavat heidät, tai joskus jopa estävät asuttamisen mahdollisuuden (Antarktiksen äärimmäiset ilmasto-olosuhteet, jotka eivät salli siirtokuntien olemassaoloa, termiittejä Ranskan ja Espanjan välisiltä raja-alueilta, jotka vaarantavat monia puutaloja, että näillä alueilla on heinäsirkkaparvia, joita joskus esiintyy Israelissa ja muissa Lähi-idän maissa ja jotka uhkaavat viljelykasveja jne.) ja ajatus, jonka ajattelin noin tässä yhteydessä on:

Tekoälyyn perustuva asejärjestelmä on auki, joka “osaa” laukaista parvia robottihyönteisiä, jotka teeskentelevät samalla alueella olevia tuholaisia, mikä hämmentää vihollista, joka aktivoi tuholaistorjuntajärjestelmät, jotka eivät auta, tietysti robottihyönteisiä vastaan. Ajatuksena on, että järjestelmä tietää aina, mitkä hyönteiset teeskentelevät laukaisunsa käyttäjien kirjoittamien tietojen perusteella. Tämän lisäksi ampumajärjestelmien asentaminen noihin robottihyönteisiin voi aiheuttaa paljon suurempaa hämmennystä ja anarkiaa. Tässä tilanteessa vihollinen voi virheellisesti ajatella, että syy siihen, miksi tuholaisongelmaa ei ratkea, on torjunta-aineiden riittämätön käyttö, mikä saa hänet käyttämään torjunta-aineita paljon suurempina annoksina ja siten aiheuttamaan kaksinkertaista vahinkoa – ja kaikki tämä on totta. ,

Samassa kuvitteellisessa skenaariossa maat alkavat kehittää suoja-, havaitsemis- tai sieppauskeinoja tämän tyyppisiä aseita vastaan ​​- mikä voi käynnistää sellaisen kampanjan, jota ei ole koskaan ollut koko ihmiskunnan historian aikana (ja kuten tiedätte, kaikki keinot, joilla henkilö tai ihmisryhmä kehittyy – tulee aina olemaan henkilö tai ihmisryhmä toisesta paikasta tai Toisen kerran he osaavat kehittää järjestelmän, joka tuhoaa edellisen tai häiritsee merkittävästi sen toimintaa. Ja tämä periaate on aina totta: maailmassa, jossa elämme, on jatkuvasti rakentamis- ja tuhojärjestelmiä, ja näin ei toimi vain ihmiset, vaan myös luonto itse – koko ajan vuorotellen rakentaen ja tuhoaen) .

Tietysti kyberkentällä voi kehittyä myös kiduttajia, jotka yrittävät häiritä näiden järjestelmien aktivointia vihollisen toimesta, tai vaihtoehtoisesti armeija, joka käyttää näitä asejärjestelmiä, yrittää käyttää samoja kybertyökaluja vihollisen sieppausjärjestelmien sabotointiin. .

G. Alla on selitys etsimääni ohjelmistosta:

Etsin ohjelmistoa tai järjestelmää, jonka avulla videoita voidaan luoda automaattisesti tekoälyn mallin mukaan.filki.ai Käytin sitä tähän päivään asti, jolloin se yhtäkkiä lakkasi toimimasta (kaikki videot, joita yritän luoda niiden kautta, ovat hiljaisia, enkä tiedä kuinka ratkaista tämä ongelma).

Haluan huomauttaa, että olen henkilö, joka elää erittäin pienituloisilla – Vakuutuslaitoksen työkyvyttömyyspäivärahalla – ja siksi etsin ohjelmistoa tai sellaista järjestelmää, jota voidaan käyttää ilmaiseksi.

Tiedätkö tämän tyyppisen järjestelmän?

Parhain terveisin,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]  tai: 1972assaf@mailfence.com tai: [email protected] tai: [email protected]

H. Tässä on ohjelmistoidea, jonka ajattelin:

Järjestelmä, johon on mahdollista syöttää tiettyjä käyttäjätietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite tai puhelinnumerot – ja Internetin selauksen jälkeen on mahdollista saada linkit kaikille tileille, joihin tiedot on linkitetty.

Tämä voi auttaa käyttäjiä, joilla on tilejä useilla sivustoilla ja jotka eivät muista niitä kaikkia – ja tällainen haku voi varmasti auttaa näissä tapauksissa.

I. Seuraavassa on kirjeenvaihtoni yrityksen “Kupel Ram Produktion Sahramet” kanssa:

assaf benyamini< [email protected] >

Vastaanottaja:

Koppel, Zeev

Keskiviikkona 14. kesäkuuta klo 15.30

Kaikki nämä asiat ovat minulle tuttuja.

Kuten tiedät, idean suojaamiseksi on aina välttämätöntä työskennellä järjestelmällisesti patenttiasiamiehen toimiston kanssa.

Minun tapauksessani tämä ei ole missään tapauksessa mahdollista alhaisten tulojeni ja kyvyttömyyden vuoksi maksaa näiden toimistojen palveluista.

Joka tapauksessa tällä ei ole tarkoitus ansaita rahaa – se ei tapahdu täällä kummassakaan tapauksessa.

Tavoitteena on, että tällainen järjestelmä todella kehitetään Alzheimerin potilaiden hyvinvointiin.

Tämä on aihetta koskevien kyselyjeni ainoa tarkoitus.

Parhain terveisin,

assaf benyamini.

Piilota alkuperäinen viesti

Keskiviikkona 14. kesäkuuta 2023 klo 12.32.15GMT+3, Koppel, Zeev < [email protected] > kirjoitti:

Hei herra Benjamin

Kiitos kirjoittamisesta

Esittämäsi ajatus on todella mielenkiintoinen

Yrityksemme ei voi hyväksyä tällaista ratkaisua sen kaikista seurauksista

Älä anna vastaukseni lannistaa sinua, monet suuret ohjelmistotalot voivat poimia tämän haasteen – one, Matrix, Emet Maschut, Chilan, Melam jne. tai lääketieteen alan startup-yrityksiä (löytyy Googlesta)

Huomaa, että he voivat ottaa idean ja kehittää sellaisen järjestelmän täysin ilman sinua ja ilmoittamatta sinulle… jos haluat suojata ideaa hieman, älä paljasta koko asiaa

Neuvonta – poista henkilökortin numero henkilötiedoistasi. On suositeltavaa olla lähettämättä sitä, varsinkin alkusuhteen solmimisvaiheessa

Parhain terveisin

Zeev Kopel

toimitusjohtaja

Copal Ram Software Production (1989) Ltd

Juutalainen valtio 60

PO 12260

Herzliya

ISRAEL 4676652

Puhelin 972-77-2060606

Faksi 972-77-2060039

‪Keskiviikkona 14.6.2023 klo 9.46‫’assaf benyamini’ myynnin kautta < [email protected] > kirjoitti:

Vastaanottaja: “kopelreem.com”.

Aihe: ohjelmisto/järjestelmä dementiaa sairastaville.

Arvoisat rouvat/herrat.

Ajattelin seuraavaa ideaa kehittää sovellus ihmisille, jotka kärsivät sairauksista, joihin liittyy kognitiivinen heikkeneminen ja dementia, kuten Alzheimerin tauti:

Kuten tiedämme, potilaat, joilla on sairauksia, joiden pääominaisuus on kognitiivinen heikkeneminen (kuten Alzheimerin tauti tai muut sairaudet, joissa on dementiatila), menettävät vähitellen monia kykyjään, kuten lyhytaikaisen muistin tai päivittäisen toiminnan, joka on asteittain huononemassa. Ajatuksena on perustaa ohjelmisto tai järjestelmä, joka on suunniteltu ihmisille, jotka ovat tässä tilanteessa. Haasteena on koota tällaiseen järjestelmään kaikki ihmisen käyttämät ohjelmat tai järjestelmät – ja tekoälyjärjestelmän kautta toimintamekanismi yksinkertaistuu ja yksinkertaistuu taudin edetessä. Tietysti järjestelmän rakentamiseksi niin, että se mukautuu mahdollisimman tarkasti sitä käyttävän henkilön tilanteeseen, on kehityksen aikana tarpeen kuulla ja tehdä yhteistyötä aivotutkijoiden kanssa,

Järjestelmän tavoitteena on tietysti se, että ihmiset, jotka ovat tottuneet käyttämään tietokonetta eri tarkoituksiin ja jotka ovat dementian partaalla, eivät täysin menetä pääsyä järjestelmiin, joita he ovat tottuneet käyttämään useita vuosia elämästään. – ja siten jossain määrin parantaa heidän elämänlaatuaan, joka on jo merkittävästi vaurioitunut itse taudin oireiden seurauksena.

Sen verran itse ideasta.

Vaikka tämä on ajatus, jota ajattelin, minulla ei ole mitään tekemistä dementian hoidon kanssa henkilökohtaisessa elämässäni.

Haluan huomauttaa, että kaikessa minua henkilökohtaisesti koskevissa asioissa on useita asioita, jotka tulee ottaa huomioon:

1) En ole ohjelmoinnin ammattilainen, enkä aivotutkimuksen, kognition tai neurologian ammattilainen – enkä tästä syystä voi seurata tällaista projektia askel askeleelta.

Tämä on ajatus, jota ajattelin – ja alkuperäisen idean tarjoamisen lisäksi en voi auttaa projektin missään muussa vaiheessa.

2) Elän erittäin pienillä tuloilla – vammaistukea Kansallisesta Vakuutuslaitoksesta. Siksi minulla ei ole mahdollisuutta sijoittaa budjetteja idean toteuttamiseen. Ja mikä parasta: tilanteeni vakavuuden vuoksi edes erittäin suuret alennukset eivät yksinkertaisesti auta.

3) Asun Kiryat Menachemin alueella Jerusalemissa, eikä minulla ole autoa tai ajokorttia. Terveyteni ja taloudellisen tilanteeni vuoksi ei myöskään ole mahdollisuutta saada ajokorttia tai ostaa autoa tulevaisuudessa.

Näin ollen kykyäni tulla konsultointitilaisuuksiin huomattavasti kaukana asuinpaikastani olevien yritysten toimitiloihin ei ole olemassa.

Luuletko, että täällä voisi olla jokin osoite, jolla yritetään edistää tällaista hanketta, vai pitäisikö minun hylätä se ja unohtaa koko asia?

Henkilötietoni:

Etunimi – assaf. Sukunimi – benyamini.

Henkilönumero-029547403.

Täydellinen postiosoite –

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Sähköpostiosoitteeni: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected] tai: [email protected]

Minun nettisivuni: https://www.disability55.com/

J. Tässä on kysymys/ongelma, jota mietin:

Kuten kaikki shakinpelaajat tietävät, shakkilaudassa, jossa on 8 riviä ja 8 saraketta, laudalle voidaan sijoittaa 8 kuningattarea ilman, että yksikään heistä on toisen osumaalueella.

Toisaalta pienemmässä 3 rivin ja 3 sarakkeen laudassa on 2 kuningattareiden määrä, jotka voidaan sijoittaa ilman, että yksikään heistä on toisen osumaalueella.

Mutta mitä tapahtuu paljon suuremmissa paneeleissa? Esimerkiksi: kuvitteellisessa 1000 rivin ja 1000 sarakkeen taulussa – kuinka monta kuningatarta voidaan sijoittaa sille ilman, että yksikään niistä on toisen silmiinpistävän kantaman sisällä? Tai esimerkiksi tauluun, jossa on 10 miljoonaa saraketta ja 100 miljoonaa riviä – kuinka monta kuningatarta voidaan sijoittaa ilman, että yksikään niistä on toisen silmiinpistävän kantaman sisällä?

Ja yleissääntönä: olettaen, että meillä on taulukko, jossa on x riviä ja y saraketta – onko mahdollista löytää kaava, jolla voidaan laskea niiden kuningattarien lukumäärä, jotka voidaan sijoittaa ilman, että kumpikaan niistä on muu? Ja onko olemassa esimerkiksi teoriassa jotain tietokoneohjelmaa, joka pystyy piirtämään saman suuren, esimerkiksi miljardi riviä miljardin sarakkeen laudan, joka paitsi pystyy laskemaan sille sijoitettavien kuningattarien määrän ilman, että yksikään niistä on silmiinpistävän kantaman sisällä toisista, ohjelmisto voi myös tietää, mihin neliöihin ne asetetaan tarkasti?

Onko kukaan matemaatikko tai tietokoneihminen koskaan yrittänyt ratkaista tätä ongelmaa? Ja jos on, mitkä olivat heidän johtopäätöksensä?

K. Alla on viesti, jonka lähetin sosiaalisen verkoston Facebook kautta ISRAELin rakennus- ja asuntoministerille Yitzhak Wasserlaufille:

sinä lähetit

Rauha ministeri Yitzhak Wasserlaufille:

Aihe: vammaisten pysyvä asuinpaikka.

Hyvä herra.

Olen 50-vuotias vammainen Jerusalemista, joka ei ole moneen vuoteen voinut palata työmarkkinoille. Elän tällä hetkellä National Insurance Instituten vammaistuetuksella – ja saan noin 770 NIS kuukaudessa apua vuokran maksamiseen (ja nyt on ongelma tämän välttämättömän tuen saamisen jatkamisessa – ja lisätietoja tästä myöhemmin omassani. kirje). On selvää, että tällaisessa tilanteessa vammaisella ei ole mahdollisuutta ostaa asuntoa tai päästä mihinkään ratkaisuun pysyvään asumiseen. Ja mikä parasta: Israelin valtion julkisten asuntojen heikkenevä tila ei myöskään anna vammaisille mitään mahdollisuutta. Kysymys, jonka haluan esittää teille, rakennus- ja asuntoministeriölle tässä asiassa: Kerrotko mielipiteesi tästä ongelmallisesta asiasta? Onko rakennus- ja asuntoministeriöllä suunnitelmia, että tilanteessani olevat vammaiset saavat edelleen vakituisen asunnon?

Parhain terveisin,

assaf benyamini.

Jälkikirjoitus. Alla on sähköposti, jonka lähetin eri paikkoihin liittyen siihen, ettei rakennus- ja asuntoministeriö ole vastannut:

Vastaanottaja:

Aihe: Rakennus- ja asuntoministeriö – vastauksen puute.

Arvoisat rouvat/herrat.

Yritän lähettää yllä olevan sähköpostin rakennus- ja asuntoministeriön tiedusteluosastolle – koskien päätöstä lopettaa heiltä MAGAAR-yhtiön kautta saamani vuokranmaksuapu – ja tämä perustuu virheellisiä tietoja, paitsi että sähköposti, jonka yritän lähettää heille, on [email protected] , saa takaisin minulle, eikä sitä ole toimitettu määränpäähänsä. Mitä tehdä? Uskon, että päätös lopettaa vuokratuen maksaminen pelkästään rakennus- ja asuntoministeriön urakoitsijan huonon byrokratian vuoksi on skandaali päätös. Kukaan ei myöskään ota minuun yhteyttä tai selitä minulle, mitä tässä asiassa tapahtuu. Tämä ei yksinkertaisesti ole asianmukaista käytöstä!! Miksi kohtelet väestön heikoimpia osia tällä tavalla? Miksi???

Parhain terveisin,

assaf benyamini.

28.6.2023 a

Vastaanottaja: Rakennus- ja asuntoministeriö – Tiedusteluosasto.

Aihe: Vuokra-apu.

Arvoisat rouvat/herrat.

Olen Assaf Benyamin Jerusalemista, ja olen useiden vuosien ajan saanut apua vuokran maksamiseen rakennus- ja asuntoministeriöltä MAGGAR-yhtiön kautta – joka päätti lopettaa vuokra-avun äkillisesti – ja tämä perustui virheellisiin tietoihin. Haluan huomauttaa, että sähköposti, jonka yritän lähettää heille tässä asiassa, tulee takaisin minulle, eikä sitä toimiteta määränpäähänsä. Enemmänkin: kun yritän tavoittaa heidät puhelinnumerosta 8583*, puhelut menevät ulkoiseen puhelinlinjaan eivätkä MAGAARin työntekijöille. Minulla on sinulle yksinkertainen kysymys: miksi vammaista pitäisi kiduttaa näin turhaan? Miksi vuokranmaksuapu lopetetaan virheellisten tietojen perusteella? Ja miksi ihmeessä MAGAAR-yhtiöön ei saada yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla asian selvittämiseksi heidän kanssaan? Odotan vastausta tähän asiaan!! Katso hakemukseni valituksena MAGAAR-yritystä vastaan.

Parhain terveisin,

Assaf Benyamini.

Jälkikirjoitus. 1) Terapeuttinen ympäristö, jossa olen:

Yhdistys “Reut”-Hostelli “Avivit”,

Ha Avivit St. 6,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

Israel, postinumero: 9650816.

Hostellin toimistojen puhelinnumerot: 972-2-6432551. Tai: 972-2-6428351.

Hostellin sähköpostiosoite: [email protected]

Asunnossani työskentelevä hostellin sosiaalityöntekijä: rouva Sara Stora-972-55-6693370.

2) Sähköpostiosoite, johon yritin lähettää yllä olevan viestin MAGAAR-yritykselle: [email protected]

Vastaanottaja: MAGGAR Company – Jerusalemin sivuliike.

Aihe: Viestisi poliisilta.

Arvoisat rouvat/herrat.

Maanantaina 26.6.2023 klo 19:32 sain sinulta seuraavan viestin:

Hei, vuokrasuhteesi päättyessä tuen maksut loppuvat 07/2023 kuukaudessa. Rakennus- ja asuntoministeriö kehottaa ilmoittamaan uudesta vuokrasopimuksesta verkkolomakkeella kansallisen tunnistusjärjestelmän kautta https://go.gov.il/contract-update ilman tarvetta tulla yrityksen sivuliikkeelle. Voit toki ottaa yhteyttä Megeriin. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä *8583. Tervehdys, rakennus- ja asuntoministeriö

Haluan huomauttaa, että viestisi on hämmentävä ja käsittämätön, sillä asunnon omistajan kanssa solmimani sopimus (josta kopio myös sinulle annettiin) päättyy 14.7.2024. Vuokrasopimus, jonka allekirjoitan, on kaksi vuotta eikä yksi vuosi – ja siksi se päättyy hieman yli vuoden kuluttua eikä näinä päivinä. Näistä syistä minulle ei ole selvää, miksi päätit lopettaa saamani vuokranmaksuavun – ja tämä virheellisten tietojen perusteella. Odotan selityksiä.

Parhain terveisin,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Sisäänkäynti A-asunto 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalem,

ISRAEL, postinumero: 9662592.

Puhelinnumerot: salaisessa kodissa häirinnän ja Israelin poliisille tekemän valituksen vuoksi, jota ei käsitelty.

Matkapuhelin-972-58-6784040. Faksi-972-77-2700076.

Jälkikirjoitus. 1) Tunnusnumeroni: 029547403.

2) Sähköpostiosoitteeni: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: [email protected] ja: assafff[email protected] ja: [email protected] ja: [email protected]

3) Haluan huomauttaa, että viimeisen vuoden aikana fyysinen terveyteni on heikentynyt huomattavasti. Tästä syystä minun on erittäin vaikea tulla fyysisesti toimistollenne asian selvittämiseksi – ja siksi pyydän, että harkitset asiaa ja sallit minun ratkaista asian etänä tietokoneen kautta kotona ilman pakottaa minut tulemaan luoksesi asian ratkaisemiseksi.

4) Liitän hakemukseeni Teille kopion vuokrasopimuksesta, jonka allekirjoitan parhaillaan – kopion, joka, kuten mainittiin, toimitettiin sinulle noin vuosi sitten, kun allekirjoitin vuokrasopimuksen.

5) Lähetän sinulle nyt tämän viestin faksilla, koska sähköposti, jonka yritin lähettää sinulle osoitteeseen [email protected] , palasi minulle eikä päässyt määränpäähänsä.

L. Seuraavassa on kuvaus kohtaamani puutteiden ketjusta (kirjoitan näitä sanoja tiistaina 4.7.2023), joiden vuoksi rakennus- ja asuntoministeriöön ei ole mahdollista ottaa yhteyttä, jos ja milloin sille on tarvetta:

1) Vuokrasopimukseni päättyy noin vuoden kuluttua – mistä MGR on myös hyvin tietoinen. Hänen kauttaan saan apua. Ja tästä huolimatta, ja huolimatta siitä, että kopio vuokrasopimuksesta annettiin noin vuosi sitten MJR:lle, he päättivät lähettää minulle viestin, jossa sanottiin, että koska asunnossani sopimus päättyy, oletettavasti 7. /2023 Minun täytyy tulla heidän luokseen uudella sopimuksella, muuten saamani apu keskeytyy. Ja lyhyesti: avun lopettaminen virheellisten tietojen perusteella.

2) MAGAAR-yhtiölle tehtyyn valitukseen tästä asiasta ei vastattu. Heidän vastauksistaan: “Siirrettiin”, “asiasta hoidetaan” – tästä ei tietenkään voi ymmärtää mitään. Uskon, että kansalaisena, joka kohtaa tämäntyyppisen laiminlyönnin, minulla on ehdottomasti oikeus saada vastaus.

3) Yritin tässä tilanteessa lähettää sähköpostia rakennus- ja asuntoministeriölle. paitsi että sähköpostit, jotka lähetän osoitteesta [email protected] , palaavat minulle yksitellen eivätkä toimita määränpäähänsä. Siksi haluaisin tietää, oletko estänyt minut ja miksi en voi ottaa yhteyttä rakennus- ja asuntoministeriöön sähköpostitse.

4) Kaksi päivää sitten (kirjoitan tätä tiistaina 4.7.2023) Sain MGR:ltä viestin, jossa kerrotaan, että tililleni siirretään 100 NIS suuruinen tukisumma vuokran maksamiseen.

Haluan huomauttaa, että olen saanut tätä apua useiden vuosien ajan, ja se on tällä hetkellä 770 NIS kuukaudessa – enkä ymmärrä, miksi se alennettiin vain 100 NISiin kuukaudessa. Tällaiselle liikkeelle ei ole mitään perustetta.

5) Virheilmoitus, jonka kohtaan epäonnistuessani ottaa yhteyttä rakennus- ja asuntoministeriöön sähköpostitse:

 

[email protected]

veroviesti

10:50

,Ei Voit toimittaa: Kirjeeni tiedustelee yleisöärakennus- ja asuntoministeriöstä

Toimittamaton: kirjeet asunto- ja asuntoministeriön julkisiin tiedusteluihin

Yahoo/Inbox

[email protected]

vastaanottajalle:

[email protected]

Tiistaina 4. heinäkuuta klo 10.50

Toimitus näille vastaanottajille tai ryhmille epäonnistui:

[email protected] ( [email protected] ) Viestiäsi ei voitu toimittaa, koska sinulla ei ole oikeutta lähettää tälle vastaanottajalle. Pyydä vastaanottajan sähköpostin järjestelmänvalvojaa myöntämään sinulle lupa ja yritä sitten uudelleen.

Diagnostiikkatiedot järjestelmänvalvojille:
Luojan palvelin: SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il

[email protected]äpalvelin palautti ‘550 5.7.129 RESOLVER.RST.RestrictedToRecipientsPermission; ei ole valtuutettu lähettämään vastaanottajalle, koska lähettäjä ei ole vastaanottajan luettelossa lähettäjistä, joilta vastaanottaa postia.

Alkuperäiset nimet: Vastaanotettu: osoitteesta SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117), kirjoittaja

SVPEXC16.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.116) Microsoft SMTP -palvelimella

(versio=TLS1_2, salaus=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) tunnus

15.1.2507.6; Ti, 4.7.2023 klo 10.50.09 +0300

Vastaanotettu: mail-int20.gov.il (192.168.174.2) lähettäjä

SVPEXC17.prod.root.moch.gov.il (172.24.30.117) Microsoft SMTP -palvelimella

(versio=TLS1_2, salaus=TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256) tunnus 15.1.2507.6

Frontend Transportin kautta; Ti, 4.7.2023 klo 10.50.09 +0300

Vastaanotettu: blue-av10.tehila.gov.il (tuntematon [147.237.70.51])

mail-int20.gov.il (Postfix) ESMTP-tunnuksella C933120095250

for < pnio[email protected] >; Ti, 4. heinäkuuta 2023, 10:47:55 +0300 (IDT)

Vastaanotettu: blue-av10.tehila.gov.il (tuntematon [127.0.0.1])

kirjoittanut IMSVA (Postfix) ESMTP-tunnuksella 86D41DE050

for < pnio[email protected] >; Ti, 4. heinäkuuta 2023, 10:50:09 +0300 (IDT)

Vastaanotettu: osoitteesta fe-vex-1.insight.gov (tuntematon [147.237.71.81])

kirjoittaja blue-av10.tehila.gov.il (Postfix) SMTP-tunnuksella 7B13BDE04E

for < pnio[email protected] >; Ti, 4. heinäkuuta 2023, 10:50:09 +0300 (IDT)

Vastaanotettu: osoitteesta localhost.localdomain (localhost [127.0.0.1])

kirjoittaja fe-vex-1.insight.gov (Postfix) SMTP-tunnuksella 4QwFM53TKYz3x6d

for < pnio[email protected] >; Ti, 4. heinäkuuta 2023, 10:50:09 +0300 (IDT)

Vastaanotettu: osoitteesta mx2.tehila.gov.il (tuntematon [147.237.71.4])

kirjoittaja fe-vex-1.insight.gov (Postfix) ESMTP-tunnuksella 4QwFM43L9Fz3x6G

for < pnio[email protected] >; Ti, 4. heinäkuuta 2023, 10:50:08 +0300 (IDT)

Vastaanotettu-SPF: Pass (mx2.tehila.gov.il: domain of

[email protected] määrittelee 74.6.128.31 sallituksi

lähettäjä) identiteetti=postilta; asiakas-ip = 74.6.128.31;

vastaanotin=mx2.tehila.gov.il;

envelope-from=” [email protected] “;

x-sender=” [email protected] “; x-conformance=spf_only;

x-record-type=”v=spf1″; x-record-text=”v=spf1 ptr:yahoo.com

ptr:yahoo.net ?kaikki”

Todennustulokset: mx2.tehila.gov.il; dkim=permerror (allekirjoitusaika on tulevaisuudessa) header.i=none; spf=Lähetä smtp.mailfrom=assaf 1 [email protected] ; dmarc=hyväksy (p=hylkää dis=ei mitään) d=yahoo.co.il

IronPort-SDR: 64a3cc04_EIZf14anoutOMAcikn5kCFXbCOlDmLDJCtqXmQIOWovm5Ng

CMTowFLm/25TShKOEUlXVrMoIiwaULsmCDTYCQw==

X-IPAS-tulos: =?us-ascii?q?A0FbAADizqNkhx+ABkpaHQEBAQEJARIBBQUBgXsIAQsBg?=

=?us-ascii?q?jKBSjEHCBQzhFKGdYEopzGBfhMBAQxEBAEBAwEDOIRHGCqFSwIkATQJDgECA?=

=?us-ascii?q?wEBAQEBAwIDAQEBAQEBAwEBAQQBAQECAQECBAIBAQEBAhABAQEjFwcOECeFa?=

=?us-ascii?q?AEMCIIvIn1WAQEBLSsCRz8GIxEMAQE4DwkcAiYCAgJKCwYTgn4pgX8BAzEDj?=

=?us-ascii?q?SSQeIs5gRoCFoEBggkBAQYEAwIDr2uBX4EfCR14LQGESAqILTeBP4J4gg1Cg?=

=?us-ascii?q?UuFU4I5AoNEgmcHCY4ShV8HMoxwgSdvgR43Z3oCCQIRZ4EICF4mgUk+Ag1VC?=

=?us-ascii?q?wtjHIEACUyBeQICEToUU18ZGwMHAwh9EC8HBC8mBgkYCCclBlEHFxYkCRMVQ?=

=?us-ascii?q?QSCMYEnCoENPwMSDhGCV2E8G06CagkXCwM4U4EGElIDCQMHBSwdQAMLGA1LE?=

=?us-ascii?q?Sw1FBtHAYEHF2OBVyJIql4BAQGOFQm0OWYJAQYCXoIvORssmxaGBTMulxuSD?=

=?us-ascii?q?5gkIJEzkhOEWDWBLjqBXIJegUlPAxcCD44gGTiFc40pRDFFCw6CBAGJQgEB?=

IronPort-PHdr: A9a23:KRhAJhT2qD47+8/zA5lfNDlaQNpsoumaAWYlg6HPa5pwe6iut67vI

FbYra00ygOTA8OCsLkd0bOe8/i5HzBavNDZ6DFKWacPfiFGoP1epxYnDs+BBB+zB9/RRat+I

v5/UkR49WqwK0lfFZW2TVTTpnqv8WxaQU2nZkJ6KevvB4Hdkdm82fys9J3PeQVIgye2ba9vI

BmsogjdqMgbjZF/Jqs/xRfFv2VEd/lLzm9sOV6fggzw68iu8JNj6Shcp+4t+8tdWqjmYqo0S

qBVAzshP20p/sPgqAPNTRGI5nsSU2UWlgRHDg3Y5xzkXZn/rzX3uPNl1CaVIcP5Q7Y0WS+/7

6hwUx/nlD0HNz8i/27JjMF7kb9Wrwigpxx7xI7UfZ2VOf9jda7TYd8WWWxMVdtXWidcAI2zc

pEPAvIPM+hYsYfzpEYAohSiCgejCuPhzSRFhmPt0qIhz+gsCx3K0Q4mEtkTsHrUttL1NKIKX

OKwy6nKyCjIbfZT2zv+7YrEcRUjrfKRRVr93a8XR0lIvGBnLjlmNrYHoPS2Z2+QCvmWA7+tvT

+Kvi2kgqw1rvjevwd0giojNho8MzF3P6Cp2zpovK9KiVE57fcCrEIFWtyyCKod4Td8vT31pt

SokyrAIuZC2cDYXxZk6wxPSb+KKfomG7x79V+ucISt1iXx7db+ihRu//1atx/H8W8e631hGs

ixImcTPuHAVzxHe6MeKRuF880u7xDqDyQPe5vtKLEwpk6fQNoQvzaQqlpUJtETOBi/2l1vyj

K+Rbkgk4e+o6+LmYrr6qJKQK4B5hhj+P6kvgMCwHeM4Mg4VX2ie4+Swzrjj8lf4QLVOlPE5i

afZvI7AKcUbvKG5AwhV0oE55xmjCDem1cwUnXgBLF1bZBKKl4rkNl7ULP35F/uznkqgnTRxy

/3II7HtGpDNIWLCkLflc7Z98UlcyA8rwN9F/JJUEasOIPzuVkL1ttHUEB80PgOvzufnEtp91

oQeWWWVDqCFN6Peq16I5uY3L+mKf4AaoCz9JOQ95/7ykX85nkcQcbSx0ZsNdH+4BuhmI1meY

Xf0mtcBF2YKvg0iTOHxjV2CViJcZ3aoU6Iz4TE7FpiqDYbHRtPlvLvUlj+9H5pKTmVBAVDKH

nD2MYSAEb9YcCSTJdNJlzsPVf6uTJFn1BX45yHgzL8yye0zssr/+nWsM5c9s+TIjhg8rG0rV

ZnB+3CET2Zz2GgPAT4yivMs6Xdhw0uOhPARy8dTEsZesqshunQSbdryuVgAOr/UQXbcoXBU

AO8T9erCi11Bso634pXOx45U86621SL1iapArpAjfjDDYcs/PfGmzDrOs8o+DaJ2IE7klBgS

8RGL2zgjal6uEybXtaVwxjGyf7rQOAa2yjAnI/i5W+e5gdEXQ5xVayDUncBIERS/pz15ULHG

qejE7EqKBFG04bCMapFbNzvgh1aRfLucNXFK2O303uwCF6G26+RdoerM2UQ1SnQEg4FxgYU+

3vVfRMmCHKZqnnFRCdrCUqpZkrt9edkr3buR1Qvxg/TPhI7iuad6xcVgvvaQPRV37ZX8Csko

i9/SU60xMmeS8LVvQdjca5AKd88+wJB0mTU9kRxa42pL6dlwFUZNQVz16/3/y1+EZ4I0c069

jU2wQpzLave31RfMTKcj9j8PbjeK2+6+x7KCeae00rF2djPq/hVtagQulzjuwbvHU1k8nEv3

9RO0nSa74nHF0JNDdSvFB9tp14h/vnTeWEl6pnR1GFwPKXR0HeKwN8vCOY/i16hc9pZLKKYB

Vr3GsweCdKpLb9ikFyoYxQYeeFKofFoeZ3gLqHWnvXyb4MC1Hq8gG9K4Z5wyBeJ53A6VuPI3

pIMhf6fwE2GU2SZ7h/pv8bplIRDfTxXEHC4zH2uDZVKb6MrLNlRVDuGMsS3wdI4jJmrWnoSp

zvBTxsWndSkfxafdQm31BZL3EpO8CP9xHeQ3jV0lDZvpa3Z3SiEkKzyMREAPGBMXmxri1zhd

JOsgecdWky5PG1L3FO1oFz3zK9BqOFjPnHeFA1WKjPuITgoAeOg86CPaMlV5NY0vDVLBa6iN

EuCROe1uwcAgTLqH2xZgjs8clTI8t3hgwYomWudK3E1qnfFMZZ5wROVjDQzbe9Y3j0BAiJ/z

zjTVAHUAg==

IronPort-Data: A9a23:by23fKs+Mm3TZ9VrLrV57EKOSOfnVORaMUV32f8akzHdYApBsoF/q

tZmKWrVMvvZamHxKdklYYvl/RsG6p6DnIM2Sgtkq38xRXgS9ZOVVN+UB3mrAy7DdceroGCLT

Sk9QoKZcJ1rFC+0SjOFaOWJQaxUjPnQLlbaILCaYngZqShMEX9+10oLd9YR29Iu257ha++0k

Yuai9XFP1O40CJDPGsR6qaSwDtip/2aVAkw5zTSXtgV+geH/5UpJMhHf/rpcCOkGtM88tOSH

o4v8pnmpgs1wD92V7tJop6jGmUWT7jbOxS5i3Y+c8BOVTAb+0Teeo5iXBYtQR8/Zwehxrid+

/0U3XCEcjrFC4WX8Agrv7u0JAklVUFO0OevzXGX6JbLnhOeKxMAyd02ZK09FdRwFupfWzEer

aRwxJngoXlvisrvqI9XRNWAiex7a8/iPaYj+UtMlx7lI/0NApHcXbnzsIowMDcY3qiiHN7FY

MwYYmE3MFGdPVtEPVEMDYh4me6pgj/1fWceuVuVoq1x6G/WpOBz+OexdoSTI4baA54M9qqbj

jquE2DRCwoBPdLGmGXfry6El+bPmiS9U4VUFbnQGvtC3gTCmjdPWUx+uV2TuMnhpnCPQNhjF

GtJ6hgWlYIjzEOkQYyoN/G/iCXY4UZFBII4//cBwBmLy63IywOeDWhCQTlfLt0i3PLaXhQx0

VmIlIixWXky7vueTnSG863SqDqzPW4fIzVEdCYESgxD6N7myG0usv7RZo4kFqe0q+G2Ix2q7

AykpwN9hqoNkfdegs1X4mv7qz6ro5HISCs86QPWQn+p42tFiGiNONHABb/zsqgoEWqJcrWSl

CRfwpfEtYjiGbnIy3zTEbxXdF28z6zdWAAwl2KDCHXIG96F33mofphX+i0WyKxBa5pcKGKBj

KP7nw5OrK5UJnjCUEOaS5m2DcUhlvC8UIm7EPvTaMFLeN50fQ6DuitgPwiB1mDqlw4nlqRX1

XannSSEUidy5UdPlmPeqwIhPVkDm3hWKYT7GMiT8vhf+eDCDEN5sJ9cWLd0Usg37bmfvCLe+

MtFOs2Bxn13CbOuMnWPoNZJfAlUdhDX4KwaTeQJJ4ZvxSI5QAkc5wP5mNvNhqQ8w/gOxrugE

o+VBBAEoLYAuZE3AV7WNSg6N+uHsWdXvHs7OitpN1jxs0XPkq7whJrzg6AfJOF9nMQ6laAcZ

6BcJ62oXK8VIhyZoGt1UHUIhNc/HPhdrVnSZHXNjflWV8IIejElDfe/IVu3qHBWUXbs3Sb8y

pX5vj7mrVM4b1gK4AvrhDiHlgzZUaE1wboqBRn7MZNIdV/y8YNnDSX0g7Vla4sPMBjPjH/Sn

QqfHR5S96GHrp4X4ev5o/mOj76oNO9iQWtcPW3QtoitOQfgo2GM/I5nUcSzRw77al/awquZS

N9u/6nOC8FfxFdumKhgIolv1pM7tofOpacF7wFKH0frTlWMC5FgKSKg3ftNm/Br1J4AnyacB

3Ow+sdQKOiLMtK4CFQ6BREEa96b3qo+gQji7vUSIWSr3HZJwYCGCRlqZzjLrRBjAYRaYYAX/

v8DhMso0CmDuDcVHY+FvB9p50Kzc00KC/gjiZNKUa7t0hEKzHMba7PiKybG2rO9QPQSDRByO

R6Spq7Jp4oE93r4a3BpSET8h7tMt6oBqDVh7QEkJW3QvvHnm/Vu/hla0QpvfzRv1h8djt5CY

Dl6BXZUe5eL0Sxj3vVYfmaWHApEOh2V12rxx3YNl0zbV0OYbXPMHkJsJdey+F0lzEwEcgh55

L24zEPXYQTuduz13QowXhdrkOy8bNpT8gaZpturMf7YFLYHYB3koJSUW0w2lzXdD/gcumj7t

Mhx3eMpaaTEJS8a+KI6LI+B1IUvchOPJU0cYPdH4qkMGWP5ahjq/QSzcWS0XN1HIdrW+k7lF

/1RItlrUja78SfT8wEkBbAGMuJ2lqRx5f4pWLDiFUgZuZSx8xtrt5Px8HDlpWkJGt9Br+c0G

rnzRRmjTFOCpCJzsHDfieV5IU+qSIEgSCyg+fGq4cMLOokmsuoxQXot07CxgWqZADFn8z2Qo

gnHQa3clM5m9qhBgKruFbdlFSyvCNauStmNzh+/g+5OYfzLL83KkQEf8XvjHgZOOIouS8ZFr

quMvPH3zXH6ku4PCU6BoKa4Fo5N+cmWd8hUOJiuLHBlwA2zaPW16B4Ho22FOZhFle1G3faeR

iy6VpqUVcUUUNJj1nFqe3BgMxICOZ/WMIbkhw2A9sqpNDZM/zDDHt2d8V3RUVp6bQ4NYp33N

R/1sa2h5/det4V9OyUHDPBHXb59Dk3oA4UjUuHy7hyaMzGRoleCs5Sziz4lzy/vD32fMcfl4

KDqQgr1WwSytZrpkvBYkd1WlT8GAElthdIfehomxOd3rDSmAEotD/UvAb9fBr56yiXNhYzFP

hfTZ24cOADBdDVjcySkxu/8Xw2aV9c8Cv2gKhMHp0qrOjqLXqWeC75c9wBl0Xd8Wh3n6MqFc

dg+2HnBDiKd86FTZ9Q4x6KE2L985/bg2Hg311j3kJXyDzYgELw67iFdMzQXZxPXMfPmtRvtF

TE5S1kRFQv/AQT0HN17cnFYJAABsXm9h380ZCOI25DEt5/d0OREz+blNvru1qEYKv4HP6MKW

Wi9Ul7lD7p6AZDPkfBBVxMVbW1cUZpn3fRW6IfyTA0VmOe77SImO6vuWAIRGdo69lc3/0z1z

1GR3pT1OKhJxI29FlFbJcXlNq+dik4xMgw=

IronPort-HdrOrdr: A9a23:vz6n2Kwj6jfTp+kM139dKrPw1b1zdoMgy1knxilNYDZSddGVkN

3rufgd2wL04QxhI03I/urwXpVoIEmskqKdhLN7AV7MZmjbUQeTTL2KjrGSpwEIeReOlNK1vJ

0IG8ZD4Z/LfCFHZK3BkWyF+rgbsbq6GdiT9J/j5kYodydMS4slwiVYLkKgMmNQLTMtObMJUK

Cb4cpM4xqMEE55Uu2LQkMCWOjI4/nl/aiLXfZTbyRL1DWz

X-Talos-CUID: 9a23:rqAY72E1Mo+LjdRNqmI/s0gdG+UZMUfxlljsDUSTSmd2VqGsHAo=

X-Talos-MUID: 9a23:IWJDDAmJ02k30Wu6eqwDdnp7BJ9E3ZW1AnwytsgWifG8Hz1INDiS2WE=

X-IronPort-Anti-Spam-Filtered: totta

X-IronPort-AV: E=McAfee;i=”6600,9927,10760″; a=”61943499″

X-IronPort-AV: E=Sophos;i=”6.01,180,1684789200″;

d=”scan’208″;a=”61943499″

X-Forwarded-For: 74.6.128.31

X-IronPort-Outbreak-Status: Ei, taso 0, Tuntematon – Tuntematon

Vastaanotettu: osoitteesta sonic304-56.consmr.mail.bf2.yahoo.com ([74.6.128.31])

kirjoittanut mx2.tehila.gov.il ja ESMTP/TLS/ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256; 4. heinäkuuta 2023 10:36:35 +0300

DKIM-allekirjoitus: v=1; a = rsa-sha256; c = rento/rento; d=yahoo.co.il; s = s2048; t = 1688457002; bh=nl0lpRw8UHFthcZYXVKVMSCXZMTK+EFLtM/FRiT8w1M=; h=Päiväys:Lähettäjä:Vastaanottaja:Aihe:Viitteet:Lähettäjä:Aihe:Vastaus-Vastaanottaja; b=Y1z+462oETDRimloEQ2SW6Pa0HynKprhdr1Yu2QRAF7fEHIvjHWPC7iECNXcrx+0iyCRr9BcPSUV50et0wfDBGye3C5Vsog0fjnoroIeWoYopxDBjzHAlKRUXy6HvdKRIXy pa7ZJMGOa+tkGwwr2F++ DSFb3tghgl5gt1RjgxGrsjJU7W3Yx3fk8kSITCX2Ta72o0JWSjnQa2bl9cNbxzZA1s4J/H9uU808lf071z+NRVUnLxb0p0pcs i9ZaeX5PCpJQQAz97eb3EZpT4toh1Joef9I9Koin3qm FufXYKeOD+Eg==

X-SONIC-DKIM-SIGN: v = 1; a = rsa-sha256; c = rento/rento; d=yahoo.com; s = s2048; t = 1688457003; bh=enm17tWKyZzzhUMDiMofnlmeope3AnMQtfJO1XcxGKE=; h=X-Sonic-MF:Päivämäärä:Lähettäjä:To:Aihe:Lähettäjä:Aihe; b=s46Y2bzp94lfUGuDtc9RZu0mO0Hsv1LdB1VwAZr24SLd3CWY/ptSjo84F4qg59UsW/zOnuhq+rHLZ2mgsFJAkyOh0CK4y60Dj5xHTXdRDZm3 4+FWCr/q87LVcHUkL lADzTDWBbHvnEBOWT1oTdAcRwfc4Fwp0ALECN2TIAnXefmSLd8IdjOa2gS/CNnDFVXSDppBuZ5rwfqR34PROtETLZoKE/vihi5cGFZGV7+ hgug2Aecj5oW1F6Zs+AE/L4Q6SSMcecO/F4oxvkgtx CUcVmupo0ICRyr+/g==

X-YMail-OSG: nsMvjPYVM1npv2CKl_wuThvmoCtPIeFpVvezsXST0tfXjL6t2eTN5K0gYV9TBZX

lMRu0ADQDf8BZ2PfkWB63KmJH318JDrSKtFo_y4WA2myn6HhHQk7xSRKQpKGCu.KTUhZmXJr8h86

DMPgjnvgkv9kBxx9XVr_ZRVG_rUIDjwmOZmswXMO7M4po66zaJWmrxttke3jQjxw1gzplQO_uzTm

7_WeYYl.eRfRLZmXzfGlgRenJtdupMNDCpYdkCy.iKMtR7Im5RIl5fpGLaCEZAkGu1cF8boqHPKI

aU7BqY49B.OuYZtN1dPv057lhNAU8UXiaL36.Y3tgCGk5u2dPryDI0OkbhYoZqesEkhiTAroPbfb

kbHXQVgHLj0lIf_fME_jEEbIGdvrp36euWv2mIJgK_z77OMVFr9SKmDYwYo3EXsitQj0Knj8VAWc

qJ6SESAirUYrc4Qk1Um64y5IrOjktXXnddvRA6cyCt6IXkFdDISMYTbmQ7mWgIj9rnzQhtSLkaVb

pMQlC0U3jDrZwxKPVVYLfejnqfYuzL3cI91JL.MJEWq1l8ZhiDVMHwpknC5Hx2J0S6fAetHpSgLu

bWu8fxkjXu8TOdHVcloLCQMr45wjVUAIwXHekdXWOXff6BKtjqEWUf5RkPvlaUFBEwgraZ_nW5t0

oJMn6W1iOljh2uUGODRqvNfz2k_id_2g2rW5ui2GgIAcAhTURMfbPLmevAyr793KyS2qSf_Ybe2H

NaidTfaBu8lygDg5Oi8vmdcx05oW4F0sQ2vc5hbhPwkJ5LUz6vXNY_PtKfcb.KJ8nNO7sMFByp_1

DMQYnNrgWMa5IP.nj2uP4SWcPjwo.uEAapUhwnV8DhuswVspus_eWk7H8YQg_eGVrtvWlTgTV4Hs

Luxmf7a8wBrJ_03l_qPw5sH2_GYJCMgDkYtZy_4w2ANIkcDf4_ZRJxjve9IZqVcPsdU3uWMLDLVI

hmXyWegKo3Km18kFsm3guhgoMwN_4UzqMrgngeVRRLILSKTcG3E.T.9N31Ljhy2gyExI07gIRbkC

0pOtHGSPP2e.oKJBoAIT7eDRXF.WE4szFdM2KPoeydm.9ulBIVGh4qkzwJZ0RSoyNoclk.nTxCym

gpuum.LWsaScF7LjFmDoiz24VNorbTCk2XNFoj.kJaHX5iC_ORjtGOnsOO0RwzPOoNigVMPiy4Zs

a0.GcX0KQKjloU9CBwrxP7pe9V5wCpCTzTIupTlMaoMyxcv91HsZS78dwOJTPb_S_zOMYkDonnDu

rSWF.E7gn8kFqMyz26Qu0Uoy86gyAH_tdduZX5shUrTZ0NzOOgX1VFuq2Ixd1ug6F76.SVILRk9m

8VQ2FqpEesGsx3IfCKa1A4aTdIYj2.aI42KhvMPfSX2NjI4Smnp_D189or_aZxO9wpD1IeFwF9rr

QExV9BBsJVPIaqeNb154NSbbtnYpbX8Hz.VsfILPUoDaJwodLlkQoJGHcZ4YORE078DXD646FoZM

M_I9.iQe47cIGL10mxuiGTD2dHW7Z3MK_4VWAeso_Ty27HzVynP_0jd3xbQixyRUj8ULJx_pn9Ta

meVrqtsiwwbLGeQ6to2nyykBs7KHMJEWU96KEjz9zdM.vrlWuGqokSgyF2.33wdqQVhVwIzBhK5w

O46ayCBp0tBpf_f0qWb6Y7P.qNX1yWqx0RXKdQ3ZVvqjFGxSK17rcM6UduPbAQSE4AnUS6LrMXF5

6odb51pA0kolTg_hbrGECUEModVA9LZqZ_wCV_EfdFV28gcxzFuvnHxtkrcWaCkNJjKh0hOOhNsn

0Zar7zQaRH1jdEer0mrfkDt63aMXc7cyqsjOnbUDfKNMbp4HV5mkFknpuCWzI76wAr05lTc5rI3Y

sEkxaUnoj4ahmnELxhxgKJgTu3XY_Dp3RusWLAv_B1w5id8c8kyEix4ebrWR6FEpGkECdeNQGB2X

iwAupuuFs0k.o_865zNFgbny5foSVlQgMtbv8OQbKmaJn.PgWKmAgK5qBq7.7G3ESYowVhod7Qof

ZdWKq5l5IWSjrdLGsccYvEYzBe9YWFQOTEEA4ct.BggICBxaGbxYr_NdEX5jYEIevZ3_PbCWIDQo

k7p2W3iWWU5iGk3F1Q6CvD0.YhofSpqT276u53VGgI5nsfi5YXCcjUkolkQL4kZh5URARuKzb4t2

zuevKT7G7Xyn1MUP99G98MIVYGpXHNT5jyRCxsmtC3F6AZCkgpyYA1bB4ugnKTdMkPidBI5jVXKp

Urcxb2uBtTdzuE8wdwQukNMue0O4NxKVr

X-Sonic-MF: < [email protected] >

X-Sonic-ID: af7799b6-11f0-40dd-83a2-bd7a2380c81e

Vastaanotettu: osoitteesta sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com, sonic304.consmr.mail.bf2.yahoo.com HTTP:llä; Ti, 4. heinäkuuta 2023 07:50:02 +0000

Päivämäärä: ti, 4. heinäkuuta 2023 07:49:58 +0000

X-FireEye: Puhdas

Lähettäjä: =?UTF-8?B?15DXodejINeR16DXmdee15nXoNeZ?= < [email protected] >

Vastaanottaja: ” [email protected] ” < [email protected] >

Viestin tunnus: < [email protected] >

Aihe: =?UTF-8?B?157Xm9eq15HXmSDXnNek16DXmdeV16og15TXpteZ15HXldeoINep?=

=?UTF-8?B?15wg157Xqdeo15Mg15TXkdeZ15XXoNeZINeV15TXqdeZ15vXldef?=

MIME-versio: 1.0

Sisältötyyppi: teksti/plain; charset=”UTF-8″

Sisällönsiirto-koodaus: base64

Viitteet: < [email protected] >

X-Mailer: WebService/1.1.21612 YMailNorrin

X-TM-AS-GCONF: 00

X-TM-AS-Tuoteversio: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.0.1002-27730.006

X-TM-AS-User-Approved-Sender: Ei

X-TMASE-versio: IMSVA-9.1.0.2073-9.0.1002-27730.006

X-TMASE-tulos: 10–1.617500-10.000000

X-TMASE-MatchedRID: Rpvkh2AwXOWz6cuM28lPHapLARk+zpBZtH69phJ53CUaGIQDC5wF+++5

f0cB5RxO4vM1YF6AJbaYRPlDELJ5/NLvsKjhs0ldGZ01ekRz+6TEQdG7H66TyHEqm8QYBtMO3ft

RIGpY0Rrj1UB+xZEHgKJQa03QxmtWIi4bQZGSnIUZ+XtYnA/XBHYvaRV+KhtG9D/BTIrPG/VCxK

4D+6GnlMmpcJmRLO19peVR1sJRFU+MGswxhm3ug9wVp0dG4pR9Mcp09utvdsU=

X-TMASE-SNAP-tulos: 1.821001.0001-0-2-1:0,12:0,22:0,33:0,34:0-0

Paluupolku: [email protected]

Katso alkuperäinen viesti

 

M. Alla on sähköposti, jonka lähetin “Avivit” -hostellin henkilökunnalle:

Viimeisessä talossa.

Yahoo/lähetetty

 

 

assaf benyamini < [email protected] >

Vastaanottaja: [email protected]  [email protected]

 

Torstaina 6. heinäkuuta klo 15:49

 

Hei Vardhan:

Aihe: käytöksesi.

Hyvä herra.

Minulle epäselvistä syistä kotikäynnillä, joka oli tänään torstaina 6.7.2023 klo 14.50, saavuit hyvin aggressiivisella asenteella ja aloit hyökätä kimppuun töykeällä ja mautonta tavalla – aivan kuten niin ja ilman syytä.

Kuten tiedätte, tämä tapahtui ilman provosointiani.

Teen selväksi, että jos aiot jatkaa tätä, pyydän, ettet enää tee kotikäyntejä asunnossa osoitteessa 115 Costa Rica Street.

Oletko valmis toimimaan ihmisenä? Joten tulevassa saapumisessasi ei ole ongelmia. Haluatko jatkaa käyttäytymistä villinä? Joten on parempi, jos et vain tule ja se on siinä.

Joitakin asioita ei yksinkertaisesti tehdä.

Parhain terveisin,

assaf benyamini-asukas “Avivit”-hostellin suojatusta asunnosta.

Jälkikirjoitus. Tunnusnumeroni: 029547403

 

N. Omat linkit:

1) sivusto “kaikki palvelut”

2) ryhmä Facebook”lähtö yksinäisyydestä”

3)ryhmä WhatsApp-osoitteen lataaminen sallii vanhan naisen Israelissa

4)Yhdysvaltojen käännöspalvelut

5) Yhdistys “Aloita uudelleen” – pelastaa ja pelastaa With Haimin läpäissyt väärinkäytökset

6) rumble.com-videon jakaminen

7) finzmo yritys

8)Yhdistyksen “ystävät”-apu matkalla

9) yrityksen tietolaatikko

10) trauma for good – yhdistys trauman uhreille

11)rivi synnyttää-osoitteen naiset kokeneet Viittaus väkivaltainen tai nöyryyttävä Ajoissa syntymän

12) -projekti “aurinkoa kaikille”-apua taloille jaettu kattojen rakentamiseen aurinkoenergialla

13)Yhdistystoimintaa avaavia silmiä ja sydäntä sokeiden tarpeisiini

14) Disability match – kansainvälinen treffisivusto vammaisille

15)koordinaattori “tornivalo”-osoita ihmisiä, joilla on puutteita näkökyvyssä tai sokeudessa

 

              - Löysitkö virheen? Kerro minulle siitä -
Print Friendly, PDF & Email